Vizita la Madrid

Vizita începută ieri în capitala Spaniei are trei obiective mari: să atrag investitori străini în România şi în Capitală, să văd care sunt diferenţele de organizare între Madrid şi Bucureşti şi ce se poate face pentru a îmbunătăţi situaţia de acasă şi, în final, să aflu care sunt problemele cu care se confruntă românii din Spania pe fondul dificultăţilor economiei iberice.
După două zile petrecute în Madrid, pot trage şi câteva concluzii pe care le-am discutat, de altfel, şi cu primarul Ana Botella (da, Madridul este prima mare capitală europeană condusă de o femeie). De acasă, Spania este văzută adesea ca un veritabil El Dorado. Adevărul este însă cu totul diferit, iar lucrurile aici nu sunt deloc trandafirii. Cu un şomaj galopant de peste 20%, care atinge aproape 50% în cazul tinerilor, fără creştere economică şi cu perspective nu tocmai pozitive ca urmare a limitării deficitului bugetar prin Tratatul de guvernanţă fiscală, spaniolii se află în mare dificultate. E greu de spus în ce măsură ieşirea din criză se va face curând sau procesul de redresare economică va fi îndelungat şi anevoios.
În acest context, în discuţiile pe care le-am avut astăzi cu Primarul General al Madridului, Ana Botella Serrano, a fost atins şi subiectul măsurilor pe care le-a luat România în ultimii doi ani şi pe care trebuie să le implementeze acum Spania, cum ar fi reducerile salariilor bugetarilor. Mi s-a confirmat astfel încă o dată faptul că, spre deosebire de multe alte ţări europene cu o putere economică mult mai însemnată, România este într-o situaţie de echilibru economic, pentru că a avut curajul să facă ce trebuia la momentul potrivit, astfel că acum noi deja am dat înapoi jumătate din ce am redus în vara lui 2010.
De altfel, şi Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid, mi-a spus în întrevederea pe care am avut-o aseară că percepţia sa este că în România lucrurile merg într-o direcţie bună şi că ţara noastră poate fi o piaţă bună pentru investiţii. De notat faptul că domnul Perez nu este numai preşedintele celui mai titrat club de fotbal din lume, ci şi şeful celei mai mari companii de construcţii din Europa: ACS (Actividades de Construcción y Servicios). Tocmai de aceea am discutat cu acesta şi cu mai mulţi oameni de afaceri spanioli despre oportunităţile pe care le oferă România, pentru că este nevoie de investiţii în infrastructură foarte mulţi ani de acum înainte. Mai mult, ei au o experienţă însemnată în derularea proiectelor finanţate din fonduri europene, cât şi în parteneriatele public-private, majoritatea lucrărilor mari din Madrid fiind astfel realizate.
M-au bucurat foarte mult cuvintele spuse de gazdele spaniole, care i-au lăudat pe muncitorii români, pe care îi consideră „harnici şi serioşi”. Este o dovadă că imaginea noastră poate fi şi una pozitivă. I-am invitat în România pentru a analiza posibilităţile concrete de a investi în ţara noastră.
Că tot vorbim despre diferenţa dintre capitala României şi cea a Spaniei, am atacat acest subiect în întâlnirea cu doamna Botella, încercând să văd care este strategia care face din Madrid un oraş în plin proces de dezvoltare, fiind comparabil cu Londra şi Parisul în acest moment, şi din Bucureşti un oraş care iese din iarnă ca după război. Am intrebat cum de nu au câini pe străzi, cum reuşesc să facă salubrizarea încât nu vezi o hârtie pe jos şi unde sunt maşinile din oraş, pentru că traficul este incredibil de lejer. Primarul General al Madridului a explicat că este nevoie doar de seriozitate, de o preocupare reală şi coerentă pentru nevoile locuitorilor, de o bună şi corectă gestionare a fondurilor avute la dispoziţie şi de proiecte de infrastructură fezabile şi orientate către cetăţean.
Am lăsat pentru la sfârşit întâlnirea cu comunitatea românească din Madrid, bine închegată si dornică de veşti din ţară. Cu un tonus destul de bun, şi aceştia mi-au spus că văd lucrurile în România evoluând în bine, cel puţin prin comparaţie cu problemele pe care le are Spania în acest moment. Ceea ce nu poate decât să mă bucure şi să îmi dea speranţa că, într-o zi, se vor întoarce definitiv acasă.

215 thoughts on “Vizita la Madrid

 1. De cand tot spun eu surzilor ca guv. Boc a fost cel mai bun deoarece nu ne-a lasa sa batem drumul Greciei, Spaniei, Portugaliei…
  Si nu uitati, Agentiile de rating au dat semnale de alarma ptr Germania, Italia, Franta, Olanda, Cipru… nici Marea Britanie nu este scutita!
  Tare o sa o sa mai aprecitati guv Boc….chiar daca o veti face cum jumatate de gura sau n-o veti face cu voce tare, este suficient ca veti recunoaste.

  Ma bucur ca d-na ministru Udrea, nu ne lasa si se implica la fel ca atunci cand era ministru…. Asa cum o stiam de ani de zile: se implica CU SUFLETUL (o spun cu certitudine) in bunul mers al acestui popor amarat! Cred ca trebuie sa fie lasata sa ne reprezinte peste tot in lume cat mai des. Are experienta in politica, a condus un minister si afacut-o al naibii de bine…..
  De asta trebuie sustinuta dna Udrea oameni dragi, ptr ca tot ceea ce face, este bine ptr noi toti oricat s-ar carcoti, oricat ar urla opozitia….o fac din teama si ptr ca stiu ca dna Udrea este un politican puternic greu sau aproape imposibil de invins.

  • Să revin la subiectul prezentat de doamna Udrea: ce scrie despre Madrid, capitala Spaniei, mi se pare de poveste. E drept că fără implicare şi dragoste de oameni, nu se poate face nimic. Poate, mai devreme sau mai tarziu, va apărea şi pentru Bucureşti primarul, omul potrivit, dispus să lupte, să se dăruiască pentru a avea şi noi o capitală atrăgătoare. Să sperăm!

  • ***Aţi spus, doamnă, la un moment dat, că în Madrid nu aţi văzut câini, câini care la noi fac adevărate tragedii.
   Viaţa unei fetiţe de 5 ani, muşcată de câine şi nevaccinată de medicii de gardă când a fost adusă la spital de părinţi, valorează doar 5% din salariul pe o lună a trei medici. Atât…
   La exact două luni după ce a fost muşcată, fetiţa a murit. Nici Iaşul nu a mai putut-o salva.

 2. Elena Udrea,Anca Boagiu si Daniel Funeriu au fost cei mai buni ministri de dupa 1990. Felicitari , sanatate si le dorim revenire grabnica in posturile de ministri.

  • @Valea Jiului. Cum puteti sa il alaturati pe Funeriu celor doua doamne care s-au dovedit intradevar eficiente?

  • ***Turnul de observatie – domnul Funeriu a fost/este singurul ministru care a făcut ceva bun pentru învăţământul românesc şi o spun nu ca admirator ci ca om de şcoală. Ştiu ce spun. Cu siguranţă, va reveni la minister şi-şi va continua acţiunea. Tot respectul şi admiraţia şi pentru dumnealui.

 3. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  Nu că nu aş aprecia efortul domniei voastre… dar cum de a ajuns acest tip de problematică în sarcina domniei voastre? Nu ar trebui să facă astfel de lucruri domnul William Brânză, nu este domnia sa “deputat de Spania”?

  • Oare si la Madrid sa fie Eminescu atat de actual?

   Eminescu despre romani!
   Un articol scris de Mihai Eminescu
   (in presa anilor 1870-1889)
   “De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceste sus si economiceste jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice.

   Dacă în timpul când ni se promitea domnia virtuţii, cineva ar fi prezis ceea ce are să se întâmple peste câţiva ani, desigur ar fi fost declarat proroc mincinos.

   Să fi zis cineva că cei ce promiteau economii vor spori bugetul cheltuielilor cu 40%; că cei ce combat funcţionarismul vor spori numărul posturilor cu sutele; că cei ce sunt pentru independenţa alegătorilor vor face pe funcţionar să atârne atât de mult de autorităţile supreme încât aceste mii de oameni să voteze conform comandei din Bucuresti; că se vor da 17 milioane pe drumul de fier Cernavodă-Chiustenge (Constanţa n.r.), care nu face nici cinci, si că patru milioane din preţul de cumpărătură se va împărţi între membrii Adunărilor; că se va constata cum că o seamă de judecători si de administratori în România sunt tovarăsi de câstig ca bandiţii de codru. Daca cineva ar fi prezis toate acestea lumea ar fi râs de dânsul si totusi nu
   numai acestea, ci multe altele s-au întâmplat si se întâmplă zilnic, fără ca opiniunea publică să se mai poată irita măcar.

   Nu există alt izvor de avuţie decât munca, fie actuală, fie capitalizată, sau sustragerea, furtul. Când vedem milionari făcând avere fără muncă si fără capital nu mai e îndoială că ceea ce au ei a pierdut cineva.
   Mita e-n stare să pătrunză orisiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele si averea unei generaţii. Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-si petrece viaţa la puscărie.
   Funcţiunile publice sunt, adesea, în mâinile unor oameni stricaţi, loviţi de sentinţe judecătoresti. Acei ce compun grosul acestei armate de flibustieri politici sunt bugetofagii, gheseftarii de toată mâna, care, în schimbul foloaselor lor individuale, dau conducătorilor lor o supunere mai mult decât oarbă.
   Justiţia, subordonată politicii, a devenit o ficţiune.
   Spre exemplu: un om e implicat într-o mare afacere pe cât se poate de scandaloasă, care se denunţă. Acest om este menţinut în funcţie, dirijază însusi cercetările făcute contra sa; partidul ţine morţis a-l reabilita, alegându-l în Senat. Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcă făgăduielile făcute naţiei în ajunul alegerilor si trec, totusi, drept reprezentanţi ai voinţei legale si sincere a ţării. Cauza acestei organizări stricte e interesul bănesc, nu comunitatea de idei, organizare egală cu aceea a partidei ilustre Mafia si Camorra, care miroase de departe a puscărie.”

  • ***Bibliotecaru – bună dimineaţa! 😆
   Suntem în an electoral şi români nu sunt numai cât vedem noi pe fereastră. Trebuie mobilizaţi şi informaţi şi românii care au împânzit lumea pentru că e nevoie şi de votul lor. Apoi, doamna Udrea este şi şefa PDL Bucureşti, cea mai mare organizaţie din ţară. E firesc ceea ce face.
   Nu ţi s-a părut curios că Ponta spune că a fost în America, oare chiar să fi fost? Şi nici că Antonescu a fost în Germania, ceea ce nu cred, şi-mi exprim îndoiala în ambele cazuri pentru că presa locală nu a spus nimic apropo de aceste două vizite.

  • ***Bibliotecaru – uite o

   Informare presa – de la PDL – care să-ţi lămurească mai bine motivele pentru care doamna Udrea este la madrid

   Președintele PDL București, deputatul Elena Udrea, efectuează, în perioada 5.03-7.03.2012, o vizită în Spania, la Madrid. În cadrul acestei vizite, Elena Udrea are programate întâlniri cu lideri marcanți ai mediului de afaceri și financiar spaniol, cu Ana Botella, primarul general al Madridului, și cu reprezentanți ai comunității românești din Spania.

   Din delegația care o însoțește pe Elena Udrea la Madrid fac parte și deputații William Brânză și Gergely Olosz.

  • @ silverstar

   Nu m-aţi convins, dimpotrivă. Doamna Udrea nu are calitatea politică de a vorbi cu “lideri marcanţi ai mediului de afaceri și financiar spaniol” nici ca deputat de Bucureşti şi nici ca preşedinte de filială Bucureşti. Doamna Udrea nu este nici măcar în Grupul parlamentar de prietenie cu Spania.

   Dacă acum mai spuneţi şi “Din delegația care o însoțește pe Elena Udrea la Madrid fac parte…”. Cum adică din delegaţia doamnei Udrea fac parte şi alţi deputaţi? Păi cine a trimis-o în delegaţie pe doamna Udrea? Parlamentul României? Şi atunci cum de sunt doi deputaţi la “şi alţii”, nu sunt toţi deputaţii egali. Ceea ce îmi spuneţi este dimpotrivă, şi mai rău.

   Dacă domnii Ponta şi Antonescu s-au dus în calitate de parlamentar prin SUA şi Germania ca să stea de vorbă cu oameni de afaceri… este egal de rău. Eu am înţeles că domnul Ponta a mers în SUA în calitate de preşedinte de partid şi a avut întâlniri politice, cu reprezentanţi oficiali ai Statelor Unite şi politicieni. La fel şi domnul Antonescu, am înţeles că în Germania s-a întâlnit cu oficiali ai statului şi ceva liberali. Asta este altceva… este normal pentru un politician să se întâlnească cu alţi politicieni. Dacă domnia voastră aţi citit că s-au întâlnit cu oameni de afaceri, atunci şi gestul domniilor lor este egal de neavenit pentru mine, nu fac diferenţă.

   Pentru mine reprezintă un semn de întrebare. Poate greşesc, poate nu mă pricep eu prea bine la prerogativele unui deputat. Domnul Brânză ar fi fost în circumscripţia sa. Nu ştiu în ce măsură un deputat poate negocia venirea unor investitori în România, dar cu siguranţă că nu ar fi fost anormal dacă ar fi primit un director de firmă străină în audienţă.

   Nu am vrut să fiu rău-voitor, am fost uimit că aceste întâlniri au avut loc şi nici măcar nu au fost făcute informal ci oficial.

 4. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  O femeie în farmacie:
  – Aveţi ceva ieftin pentru slăbit?
  – Da, plasture!
  – Şi unde se pune?
  – Pe gură!

 5. “De altfel, şi Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid, mi-a spus în întrevederea pe care am avut-o aseară că percepţia sa este că în România lucrurile merg într-o direcţie bună şi că ţara noastră poate fi o piaţă bună pentru investiţii”. Foarte adevărat doamna Udrea însă numai dacă puteţi asana piaţa investiţiilor de FRANCIZELE deţinute de o adevărată caracatiţă care sufocă orice încercare de penetrare a pieţei.

  • Ghitzulica senor Perez s-a referit la footbal ,ca merge intr-o directzie buna ….hihihiih… 😆 😆 ,astea sunt remarci protocolare si de prietenie ,ce trabuia sa spuna Perez ?.. aveti o tara de lenesi , coruptzi …etc 😆 😆 ,”la Madrid a venit primavara ii mai cald decat la noi “….hihihihihi…. 😆 😆 ,m-am distrat copios ….hihihihi….
   bey acesta din Valea Plangeri nu mai asocia pe Elena cu Boagioaica si Funerica ,ultimi n-au facut nimic ,Boagiu n-a reparat ce-a stricat in primul mandat de ministru ,iar chimistul asta stafidit a facut mai nimic ,pardon ,a facut un haos cu clasa pregatitoare .

   …..Elena s-a dus in Spania sa refaca relatzia cu diaspora de acolo ,care a inceput sa maraie ,si-au dat si ei seama de performantzele portocalicilor ,ea trebuie sa repare relele facute de incompetentza altora …

 6. 😆 Elena dupa ce se documenteaza cum merg treburile la primaria madrileana si cum rezolva primarul problemele vine acasa si-i spune lui Oprescu cum sa procedeze 😆 😆 doctorul o sa fie inca doua mandate PG …hihihi… 😆 😆 portocaliu PG o sa mai fie in 2212 toamna ….hihihih….

  • Se spune că nu e bine sa nu te bucuri de raul altuia. In acest caz nu s-a facut rau
   nimanui, s-a facut dreptate, o dreptate asteptata de multi romani pentru ca ziua are 24 de ore, pentru toata lumea. 😮

  • PSD-UN PARTID NATIONAL SOCIALIST-

   Adica intr-o traducere cit mai exacta un partid cu reflexe si inclinatii naziste.
   Dealtfel cine are marunte cunostiinte despre liderii nazisti ar putea foarte usor sa-l compare ca fizic pe VICTOR PONTA cu MARTIN BORMAN.
   Inclinatiile spre atitudini naziste si dictatoriale ale PSD, nu sunt intimplatoare avind in vedere ascendenta acestui partid,si lucru foarte important,zestrea umana.
   Si cind spun zestrea umana ma refer la national comunistii integrati in PSD si inrolarea in PSD, a odraslelor fostilor comunisti care au preluat stafeta de la parintii lor.
   Dealtfel,VICTOR PONTA,CRIN ANTONESCU SI DAN VOICULESCU in ultimii ani prin tot ce au facut,in raport cu institutiile statului de drept,au aratat clar-COCHETEAZA CU FASCISMUL, iar in raport cu drepturile universale ale omului,au o atitufine fatis nazista.
   Negarea holocaustului,de catre DAN SOVA,face parte din ultimele gafe impardonabile,pe care acest domn le face cu voluptate in numele PSD.

 7. mi-a placut asta cu intrevederea cu presedintele lui real madrid.sunt convins ca urmareste cu mare interes situatia economica din romania si e la curent cu tot ce se intampla aici. :)) in alta ordine de idei, somajul in spania este la cote mari pentru ca spaniolii nu sunt genu de oameni care sa se reprofileze pt un loc de munca. adica daca unu a fost brutar nu se va duce sa fie ospatar doar ca sa nu mai fie somer. in rest sper sa fi invatat ceva din cum se administreaza o capitala, sid e ce nu, daca ajungeti la conducerea capitalei noastre dragi poate vom face o infratire intre cele doua.

  • CAPACANA LUSTRATIEI-SI DIN NOU IPOCRIZIA INTELECTUALILOR-

   Voi pleca de la un cliseu arhicunoscut in lumea juristilor,si anume ca nici o lege nu-i perfecta,si ca intotdeauna o lege va multumii pe unii si-i va supara pe altii,adica pe perdanti.
   Nici legea lustratiei nu face nota discordanta din acest punct de vedere ,asa ca linie generala,si intr-o logica corecta,dar pe linga logica corecta,aceasta lege mai face ceva ,si anume ca ,ELITELE ROMANESTI,sunt de fapt fermentul raului care macina societatea,ca ele elitele in diversele etape istorice ale romaniei,au consacrat de fapt ideea ca legile sunt pt prosti si fraieri,si ca ,E UNII CARE SUNT MAI PRESUS DE LEGE’
   Ca introducerea procurorilor ca persone lustrabile in corpul legii,a fost cu dedicatie este foarte adevarat,dar ATENTIE MARE,OARE LUSTRATIA IN SINE NU TOCMAI ACEST LUCRU IL URMARESTE ,SI ANUME CA FOSTELE UNELTE COMUNISTE SA FIE VELIMINATE DIN VIATA PUBLICA A ROMANIEI???????????????
   Ar fi putut cineva sa o lustreze pe MONICA MACOVEI,DACA EA NU AR FI FOST PROCUROR COMUNIST?????????????????
   Ar fi putut cineva sa-i impute ceva acestei doamne,daca ea ar fi fost pe vremea comunismului o INTELECTUALA CASNICA CARE ISI CRESTEA COPII IN SPIRITUL LIBERTATILOR SI DREPTURILOR OMULUI????????????????
   Si atunci,oare nu se pune din nou intrebarea,domnilor si doamnelor ,care pretindeti ca aveti blazon de intelectuali,va rog sa va decideti,vreti sa intrati in democratie,s-au,doriti in continuare sa beneficiati de un statut aparte care sa va confere drepturile zeilor din olimp si legea sa fie inlocuita cu arbitrariul.
   Este foarte adevarat ca aceasta lege a lustratiei,are acea componenta tragi-comica a proverbului romanesc ,care spune ca;
   ,UNDE DAI SI UNDE CRAPA’
   dar este tot atit de adevarat ca,PROCURORII LA FEL SI JUDECATORII,AU FOST UNELTE ALE SISTEMULUI COMUNIST,PT CA EI,DESAVIRSEAU OPERA DE ELIMINARE A DUJMANILOR POPORULUI-PRIN ACUZAREA SI JUDECAREA ACESTORA IN SPIRITUL RAZBUNARII ,PE CARE COMUNISMUL IL FACEA.

   P.S.-i-as adresa o intrebare doamnei ANDREEA PORA ,pt ca doar aici o pot face:
   Stimata doamna,va propun o tema de meditatie,si anume,oare doamna MACOVEI,cind a optat sa fie procuror,libera si nefortata de nimeni,oare la ce s-a gindit,ca din postura de PROCUROR COMUNIST V-A FACE DREPTATE,S-AU CA VA FI O UNELTA IN MINA COMUNISTILOR?????????????
   Aceasta intrebare este valabila si pt MILITIENI,JUDECATORI SECURISTI SI MILITARI-TOTI STIAU CA VOR DEVENII ZBIRII ROMANILOR,DAR PT AVANTAJELE OFERITE DE MESERIILE PE CARE LE ACCESAU,PUR SI SIMPLU ACEST LUCRU NU-I INTERESAU,CONSIDERIND CA,COMUNISMUL ESTE VESNIC SI EI NU VOR RASPUNDE NICIODATA.
   Ma asteptam la altceva din partea doamnei monica macovei-LA O ATITUDINE DEMNA,nu sa-si asmuta amicii sa latre si sa caute justificari-RECUNOSC PT MINE ESTE DECEPTIONANT.

 8. Pacat! Dumneavoastra Dna Udrea chiar ati facut ceva pt turismul romanesc mai ales din punct de vedere al promovarii dar se pare ca nimeni nu se uita la ce ati realizat ci doar la ce pantofi purtati si ce geanta aveti pe umar,nimeni nu apreciaza cum gandesti.Sa speram ca se vor trezi odata si vor realiza ca a fost cat de bn sa putut! Stima

  • Evident ca Presedintele Basescu, a avut un discurs echilibrat foarte amplu, lipsind la el doar opozitia a pierdut, dar nu inteleg cui i-a folosit diversiunea creeata, evident ca fiind o diversiune, o provocare, produsa de aia trei fosti securisti, activisti sau ofiteri cu foste pensii nesimtite, acceptati in balconul salii parlamentului ?

  • Mda un discurs foarte lung ,foarte bine sustinut si plin de substanta-BRAVO DLE. PRESEDINTE,SI FELICITARI.

   La citeva minute dupa terminarea discursului prezidential,ecranul plasmei a fost invadat de CHIPUL CONTORSIONAT SI VOCEA ISTERICA A LUI ARICI POGONICI[DE FAPT ASA CUM A FOST CONSACRAT CARICI POGONICI] adica CRIN ANTONESCU,lucru care m-a facut din nou sa ma gindesc,la faptul ca romanii ,au mari pacate ca asemenea indivizi sa se nasca in arealul CARPATO DANUBIANO-PONTIC

  • Base ii purtatorul de cuvant al guvernului 😆 😆 ,Ungureanu trebuia sa anuntze INTREGIREA 😆 😆 salariilor bugetarilor ,era un plus pentru noul premir ,nu-l lasa marinerul nici asta sa anuntze ,am impresia ca-i un nou Boc ,premierul actual ,face ce vrea piratul cu el….

  • Puiu,
   1. Evident ca faptul ca a fost aplaudat de intrega sala(ccare desigur ca lipsind USL nu era plina) nu are relevanta decat in masura in care confirma in continuare rekatia buna , colegiala intre arcul guvernamental si presedinte;
   2. Aia trei scandalagii nu erau in nici-un caz niste monarhisti autentici ci unii din categoria venita pe langa rege odata u radu Duda si cu Ion Iliescu 🙂
   3) Cum voi nu ati raspuns la intrebarea cui prodest o sa va spun eu: evident a fost o diversiune, o provocare, produsa de trei fosti securisti, activisti sau ofiteri cu foste pensii nesimtite, acceptati in balconul salii parlamentului, prin sprijinul PNL care l-a lucrari nu vine dar introduce instigatori, a spus clar Anastase ca unul Uioreanu PNL le-a dat textele utilizate ;
   4) Si vreau sa adaug spre detaliere: a fost o intelegere exacta intre acei trei agenti platiti de trusturile de presa in serviciul dusmanilor Romaniei, adica ma refer la Antene si Realitati care simultan aveau pregatita acelasi slogan pus imediat in manseta de jos, simultan cu diversiunea care a tinut cca un minut si ceva, caci oamenii de ordine nu i-au scos brutal din loja, ci cu manusi(sper ca afara sa fi luat cateva suturi in fund, asaaa fara martori 🙂 ) si anume: Basescu huiduit in Parlament

   Asta a fost tot si toate Puiule . Ce face agentul ala numit Mircea? L-ai anuntat ca i-a murit un prieten din tinerete, de pe vremea cand dorea sa emigreze?

  • ***ion adrian – Preşedintele Băsescu a fost, ca întotdeauna, desăvârşit şi a spus exact ce trebuie făcut, dovadă atacurile furibunde care au urmat imediat pe canalele tv.
   Ştiu că nu place faptul că Preşedintele vrea să împingă ţara înainte, cu toată opoziţia duşmanilor României şi românilor – observă că nu am spui al lui, ci duşmani ai României şi românilor – dar o va face şi românii, în majoritatea lor au început să-l înţeleagă.

  • “Discurs echilibrat”, “discurs foarte bine susţinut”, “discurs desăvârşit”…

   Îmi poate şi mie sintetiza cineva câteva dintre noutăţile pe care preşedintele le-a comunicat parlamentului? Pe la televiziunile de ştiri toată lumea vorbeşte despre “criminalul de coafeze”, nimeni despre discursul preşedintelui. Mă poate cineva să percep câteva noutăţi aduse de domnul Băsescu în faţa Parlamentului?

  • Onu daca a spus Roberta Anastase a fost exact invers , o mincinoasa dovedita si vazuta de intraga PLANETA 😆 😆 ,”intreaga sala ” era exact jumatate 😆 😆 asa era aplaudat si Ceausescu ,se ridica si-n picioare 😆 😆 [lasa asta cu atasamentul, de la iubire [[impusa ]] pana la ura ii un singur pas ],Mircea citeste blogul cateodata ,cand ne intalnim imi spune lucruri interesante ….

 9. Raluca Turcan, pe blog

  “Fara sa vrea, opozitia a devenit reclama vie pentru eficienta unei cure de slabire a Parlamentului. A permis puterii sa demonstreze ca se poate lucra cu un Parlament mult redus ca dimensiuni”, scrie deputatul PDL Raluca Turcan intr-o postare pe blog intitulata “Reducerea numarului de parlamentari: dovada ca se poate”.
  Deputatul PDL sustine ca, in ciuda faptului ca opozitia parlamentara a fost absenta de la lucrari, Parlamentul a continuat sa functioneze ca urmare a unei mobilizari puternice a coalitiei majoritare.
  Raluca Turcan precizeaza ca, in conditiile protestului opozitiei, majoritatea parlamentara actuala functioneaza cu circa 250 de parlamentari, fata de totalul de 471. “Iar asta in ciuda discursurilor mai vechi sau mai noi ventilate de opozitie cum ca Parlamentul nostru nu poate lucra eficient daca nu are macar 400 de parlamentari”, scrie deputatul.
  Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11681667-raluca-turcan-blog-opozitia-devenit-reclama-vie-pentru-eficienta-unei-cure-slabire-parlamentului-zilele-astea-dovedeste-250-parlamentari-sunt-suficienti.htm
  “Cred ca atunci cand PDL a decis sa sustina reducerea numarului de parlamentari la 300 n-am picat exact pe cifra cea mai buna. Zilele astea se dovedeste ca 250 de parlamentari sunt suficienti”, incheie Raluca Turcan.

  • Doamna Turcan are dreptate, 250 de parlamentari sunt suficienţi, cu condiţia să fie toţi ai PDL şi sub puterea unei singure mâini autoritare. Eu aş aprecia şi că 250 de parlamentari sunt cam mulţi, 10 să fie şi încă ar prisosi. CCR tocmai ce a spus că activitatea comisiei oricum este “la mişto” şi deci nu prea are rost împărţirea pe comisii decât de fudulie… În consecinţă, să voteze toţi la fel nu e nici o chestiune complicată, 10 parlamentari sunt îndeajuns, preşedintele camerei, vicepreşedintele camerei, un secretar care să numere voturile şi 7 parlamentari pentru regiunile istorice (Crişana, Maramureş şi Bucovina luate ca o singură regiune, pentru că sunt mai mici).

   http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/03/ccr-luat-hotararea-ca-in-comisii-munca.html

   Citiţi până aproape de final… abia acolo devine un pic interesant.

  • ***Bibliotecaru – doamna Udrea nu a negociat nimic, a invitat, i-a chemat, le-a facut ălora de acolo o propunere. A negocia înseamnă cu totul altceva.

  • biblio …INTREGIREA salariilor bugetare 😆 😆 ,restul bla, bla ,bla -uri portocaliiiiii… i-a luat si stirea asta PM ….hihihihi….

  • ***Bibliotecaru – acum să-ţi spun părerea mea şi, dacă greşesc, iertat să-mi fie: cred că doamna Udrea a mers în Spania ca şef al PDL Bucureşti, cea mai mare organizatie din ţară şi nu văd de ce i-ar fi interzis.

   Doamna Udrea are de făcut o numire de primar general şi e firesc să vadă, să se intereseze cum de alţii au reuşit ca să ştie ce să ceară ori să-i propună viitorului candidat.

   Dumneaei în nici un caz nu va candida. Cine-i propune aşa ceva, cine o îndeamnă să candideze, vrea s-o scoată din politică, s-o compromită, deci exclus.

   Dar, în toamnă, vor fi parlamentarele. Doamna Udrea nu s-a pronuntat dar, banuiesc eu, va candida in acelasi colegiu ca în 2008. Daca acum, doamna Udrea a mers la spanioli unde, printre altele, s-a întâlnit şi cu români – am văzut pozele pe facebook – a mers pentru PDL şi nu în nume propriu.

   Doamna Udrea stie că fară PDL, partid din care face parte şi din care, cu siguranţă, nu va emigra, din foarte multe motive, ca politician nu poate exista. În toată această perioadă, de dinaintea campaniei oficiale, politicienii trebuie să aibă în vedere, în primul rând partidul, şi ei să fie pe locul doi. Cel puţin eu aşa gândesc.

  • @ silverstar
   Stimată doamnă,
   Eu nu am reproşat nimic. Dacă verificaţi mai sus, eu începeam prin a spune cu “Nu că nu aş aprecia efortul domniei voastre…”.

   Venirea unor investitori de bună credinţă este ceva pozitiv, de ce aş fi împotrivă faţă de “invitarea” lor în România. Mirarea mea este relativ la motivaţia doamnei Udrea de a face, cum să zic, o muncă suplimentară. Oare domnul Brânză nu răzbeşte să-şi încheie sarcinile de serviciu şi are nevoie de ajutorul doamnei Udrea? Eu m-aş fi aşteptat ca doamna Udrea să recupereze problemele din colegiu rămase în urmă din cauza prezenţei la Guvern, o muncă suplimentară în Parlament pentru a suplini absenţa USL… Poate nu ar fi treaba mea, dar de vreme ce acesta este subiectul de discutat în această postare, aş vrea să înţeleg ce se întâmplă.

  • @ puiu
   “Întregirea salariilor bugetare”, dacă se regăsesc resursele suplimentare necesare, este un fapt cunoscut încă de anul trecut. Asta nu este o ştire. Era cazul să anunţe preşedintele despre ceva ce ar putea face, în anumite condiţii, Guvernul? Nu, nu aş numi această chestiune o ştire şi, în nici un caz, o noutate.

  • @ silverstar a scris pe 07 Martie 2012, 07:11 pm

   Nu înţeleg de ce insistaţi cu acest “ceva rău”.

   Doamna Udrea NU are de făcut o numire de primar general. În primul rând că Primarul General este ales şi nu numit, în al doilea rând pentru că în România este democraţie, cu alte cuvinte candidatul PDL pentru primăria capitalei este desemnat de întreaga organizaţie şi nu de către preşedintele organizaţiei.

   Dacă consultarea cu primarul Madridului va face din Bucureşti un oraş cu un buget de peste 200 de miliarde de euro şi un salariul mediu de pe la 2600 de euro, aş ruga-o pe doamna Udrea să vorbească măcar o dată pe săptămână cu primăriţa din Madrid.

  • ***Bibliotecaru – tot ce face doamna Udrea este extrem de bine măsurat şi cântărit. Eu ţi-am spus ce cred, ce gândesc eu, ce presupun, mai multe nu ştiu. Ai văzut că merg mai mult pe intuiţie. Spuneai ceva de recuperarea problemelor “din colegiu rămase în urmă din cauza prezenţei la Guvern.” Colegiul nu a fost neglijat chiar dacă doamna a fost ocupată la guvern. Doamna Udrea a fost în mijlocul cetăţenilor din colegiu, permanent. Spun pentru că i-am urmărit activitatea.

  • ***Bibliotecaru – scuze, am greşit – doamna Udrea are de numit un candidat la PG… Sigur, scuze iar…

  • ***Bibliotecaru – sigur că s-ar putea întâmpla şi acest miracol de care pomeneşti, “un buget de peste 200 de miliarde de euro şi un salariul mediu de pe la 2600 de euro” dar cu o condiţie: să iasă lumea la muncă! La muncă, Bibliotecaru, nu în PU, la întins mâna. Pentru că, fir-ar să fie, şi munca asta e bună la ceva, nu?

  • ..la munca nu in fatza calculatorului ,pensia-i mica ,poti avea grija de un batran ,copli sau se faci curatenie intr-o casa de politicieni fie ei si portocalici ,ti-ai da imediat seama pe cine-i susti si-i ridici in slavi 😆 😆 ,dupa asa indemn ,asa raspuns 😆 guvernul portocaliu a ruinat IMM-urile ,a disponibilizat la greu ,nu pe aia care i-a angajat tot ei [in perioada 2005- sfarsitul lui 2007 ,s-au triplat bugetarii ],clientela politica trebuia satisfacuta ,profesionistii au fost facuti someri ,asta a facut ciuma portocalie in tara asta …..

  • Biblio …era veche ,numai acum a indentificat surse in buget 😆 😆 o caterinca portocalie ,a postat Zeby acum un an ,citez din memorie ” in apropierea alegerilor presidentul mareste salariile si Bingo pam-pam ” cam asa ceva a zis raspopitul ,a stiut dracul in haine preotesti tot planul marinerului ….

  • @ puiu

   M-aţi făcut curios şi am căutat să văd resursa bugetară pe unde este…

   Este adevărat, la începutul anului 2011, parte din sumele tăiate din salariile bugetarilor au fost restituite. Cred că este o datorie a mea şi a dumneavoastră să gândim şi să găsim soluţii pentru ca, undeva în jurul datei de 1 iunie, să reîntregim salariile bugetarilor, chiar dacă în luna ianuarie am avut un excedent faţă de veniturile planificate în buget, în luna februarie am avut un minus de două ori mai mare decât excedentul din ianuarie, şi, probabil, şi în martie vom avea un minus de venituri în bugetul de stat, dar el se datorează conjuctural situaţiei meteorologice din luna februarie.

   Sunt convins că majoritatea parlamentară şi, de ce nu, şi opoziţia, împreună cu Guvernul, cu Premierul, cu ministrul de Finanţe, privind în bugetul de stat, aşa cum el este aprobat, şi fără a diminua investiţiile, dar puteţi diminua cheltuieli în alte zone ale bugetului, veţi putea găsi resurse ca, la sfârşitul mandatului, să le puteţi spune bugetarilor că au salariile întregi, aşa cum le-aţi găsit când aţi venit la guvernare. Din acest punct de vedere veţi avea tot suportul meu, dar suportul meu nu este suficient dacă talentul dumneavoastră şi al Guvernului nu va fi pe măsura momentului şi pe măsura nevoii de a restabili veniturile bugetarilor.

   Domnule Puiu, în afară de greşeală de o literă lipsă la “conjuctural” recunosc că nu am identificat nici o resursă bugetară suplimentară din care să se poate lua pentru revenirea salariilor. Chiar domnul preşedinte spune că nu vorbim despre un excedent bugetar ci despre un deficit accentuat, spune şi că bugetul nu trebuie schimbat… atunci de unde?

   Mai mult, acum îmi vine în minte că nici nu se poate reveni la salariile de dinainte cu una cu două. “Salariile de dinainte” sunt de dinainte de legea cu salarizarea unitară, altfel domnul Boc ar fi trebuit să respecte decizia CCR şi să readucă salariile la nivelul iniţial. Dacă s-ar face “salariile de dinainte” s-ar schimba iar raporturile din legea salarizării unitare. Iar scandal, care va să zică, modificarea legii… complicat.

   După cum s-a exprimat preşedintele mi-e teamă că de fapt mărirea salariilor să nu fie în fapt o micşorare.

  • Biblio ..sa vedem ,posibil sa ai dreptate 😆 in 31 ian.2012 ii dojenea pe aia care se referea la revenirea salarilor ,dupa o luna anuntza el !!!!!….poate sa le tripleze salariile [mai tare ca DDD 😆 😆 ] nimeni nu-i mai alege ,pardon mai sant 2-3 aplaudaci, zapa zis kingu ii un votant sigur portocaliu … 😆 😆

  • Ba eu tot pe mâna Madridului aş merge. Cu un Bucureşti de 200 de miliarde de euro nici nu ar mai fi nevoie de restul de României să muncească, numai pe seama Bucureştilor şi ar trăi patru sau cinci Românii.

 10. Poveste cu tâlc – Merită citită 😮

  Dumnezeu a creat măgarul şi i-a zis:
  – Tu vei fi măgarul. Vei merge de la apus la răsărit cărând bagaje în spate. Nu vei avea inteligenţa prea mare, vei mânca iarbă şi vei trăi 50 ani.

  Măgarul a răspuns:
  – Voi fi un măgar, precum zici, dar în condiţiile astea nu vreau să trăiesc 50 ani. Dă-mi doar 20.
  Dumnezeu i-a îndeplinit dorinţa.

  Apoi Dumnezeu a creat câinele şi acestuia i-a zis:
  – Tu vei păzi casa omului. Vei fi cel mai bun prieten al său. Vei mânca resturile ce îţi sunt date şi vei trăi 30 ani. Vei fi un câine!
  Câinele răspunde:
  – Doamne, 30 ani sunt prea mulţi, dă-mi doar 15.
  Dumnezeu i-a împlinit şi lui dorinţa.

  Dumnezeu a creat apoi maimuţa şi i-a zis aşa:
  – Tu vei fi maimuţa. Vei sări din copac în copac şi vei face fel de fel de giumbuşlucuri. Vei fi amuzantă şi vei trăi 20 de ani.
  Maimuţa răspunde:
  – 20 de ani sunt prea mulţi. Dă-mi doar 10.
  Dumnezeu îi implineşte dorinţa.

  În sfârşit, Dumnezeu crează omul:
  – Tu vei fi omul, singura creatură raţională de pe Pământ. Îţi vei folosi inteligenţa pentru a domina animalele şi lumea. Vei trăi 20 ani.
  Omul răspunde:
  – Doamne, voi fi om, dar 20 de ani sunt prea puţini. Dă-mi, te rog, cei 30 de ani pe care i-a refuzat măgarul, cei 15 pe care câinele nu i-a dorit şi cei 10 pe care maimuţa nu i-a vrut.
  Dumnezeu i-a îndeplinit dorinţa.

  De atunci, omul trăieşte 20 de ani ca un om, apoi se căsătoreşte şi trăieşte 30 de ani ca un măgar muncind şi cărând poveri. Când copiii îi cresc, trăieşte încă 15 ani ca un câine, având grijă de casă şi mîncând ce prinde. Apoi, când este bătrân, ultimii 10 ani şi-i trăieşte ca o maimuţă, mergând pe la casele nepoţilor şi făcând giumbuşlucuri.

  • Mai vino, mamă
   Măcar o dată într-un vis,
   Sunt singură şi mă lupt în taină.
   Mai vino, mamă
   Măcar o dată într-un vis,
   Închisă sunt într-un abis.
   Întinde-ţi braţele spere mine,
   Arată-ţi ochii tăi albaştri
   Şi dojeneşte-mă de bine
   Lumina de la aştrii.
   Mai vino mamă
   Măcar o dată flacără în vis,
   Aprinsă pentru drumul meu.
   Mai vino, mamă
   Măcar o dată flacără în vis
   Şi stinsă de un geam închis.
   Mai vino, mamă
   Măcar o dată flacără în vis,
   Şi stinsă de un geam închis.
   Mai vino mama macar in vïs.
   versuri de : Ioan Lucian Bentu
   Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbati: dorinţa de a asculta, răbdarea de a înţelege, puterea de a sprijini, mărinimia de a iubi, aceasta este adevărata frumuseţe a unei femei. În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie care îl intrece chiar dacă nu o arată! La mulţi ani de ziua femeii! Să ai o zi la fel de frumoasă precum eşti tu!

 11. De 8 Martie, doamnei Elena Udrea, domnisoarei Madalina, lui Silverstar si tuturor doamnelor si domnisoarelor care au scris sau citit paginile acestui blog,
  La Multi Ani !

  Administrator:
  Multumesc domnule Nicolae 🙂 .

 12. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Iarna, un frig napraznic. Un cuplu foarte batran se pregatea de somn, incalzindu-se la gura sobei. Cautand o plapuma mai groasa, batrana zice:
  – Mai tii tu minte, barbate, in tinerete, inainte sa ma ceri de la mama, cum ma asteptai tu, seara de seara, la stejarul din fundul gradinii, eu ieseam din casa sa vin la tine si cu cata pasiune ne mai iubeam?
  – Da… ce vremuri!
  – Hai sa o mai facem odata ca pe vremuri, zice batrana, ca suntem batrani si nu se stie cat timp mai avem.
  Entuziasmat de ideea nevestei, pleaca batranul la stejar. O asteapta si o asteapta si o tot asteapta pana se invineteste tot de frig si, cum nu mai rezista, dupa vreo ora merge in casa unde o gaseste pe batrana infofolita in plapuma.
  – Da’ bine, mai nevasta, bine ca stai la caldura sub plapuma si eu te astept sa paralizez de frig, in viscol, langa stejar, de ce n-ai venit?
  La care batrana raspunde sec:
  – Nu m-a lasat mama!

  • Madalina ,Gaby ,Lulu si nu in ultimul rand Ileana noastra sa fiti iubite si fericite de ziua voastra si nu numai … un buchet de trandafiri rosiiiiii [virtuali] de la Puiutzu ….

   Administrator:
   Multumesc Puiu 🙂 .

  • 😀 Nu se mai satură presa să-i numere banii lui Adrian Năstase. 😀

   Sunt tare curios care va fi răspunsul ex-premierului. 😆

  • ***Nicolae – e mult mai usor pentru Năstase să vadă paiul din ochii altora decât bârna din propriul ochi… De asta luptă cei din jurul lui să ajungă la putere – să-i salveze banii şi libertatea. Mai sunt şi alţii ca el că nu e singurul.

  • ***Bibliotecaru – dacă Năstase ar tăcea, fii convins că şi presa l-ar lăsa în pace. Dar cum el se bagă, ca păduchele în frunte, uite că nici presa nu-l iartă şi-i scoate la interval toate hoţiile. Aşa aflăm şi noi unde-s banii românilor.
   Şi ce e rău în asta?
   Uite şi eu mi-aş dori să vând ouă, adică nimic, precum doamna Năstase, şi să-mi crească contu-n bancă…

  • Puiu,acceptam trandafirii rosii doar cu aceasta ocazie …. 😉 Nicolae,Biblio,la fel doresc femeilor din viata dvs.

   Elena Udrea,azi de 8 Martie sa fiti rasfatata tuturor 🙂 !

  • @ silverstar

   Sper din toată inima că acest articol din presă are cauze obiective şi nimic de-a face cu ceea ce domnia sa spune sau face prin prisma activităţii politice.

   Tare nu sunt de acord cu atacul în presa ca mijloc de pedepsire pentru o acţiune politică. Aş fi preferat ca nici domnia voastră să nu fi sugerat asta. Dacă ar fi aşa, atunci respectiva publicaţie nu ar exista decât ca instrument de luptă politică, ceea ce nu este deloc bine.

  • ***Bibliotecaru – am citit articolul, chiar cu foarte mare atenţie, şi nu mi s-a părut să aibă ceva politic. Ideea e că în ultimii ani familia Năstase declară că ar fi obţinut nişte bani, şi nu puţini, dintr-o activitate pe care n-o mai practică de mult timp. Asta e tot.
   Şi ştii care e culmea? Ca Năstase dar şi mai şi, sunt mulţi în ţara asta. De ce nu se ia presa şi de ceilalţi? Cred că se întâmplă asta pentru că Năstase o caută cu lumânarea, se vrea băgat în seamă, iese nerugat, nechemat in fata presei, si daca are si daca nu are ceva de spus, deşi ar trebui să stea cât se poate de retras, de rezervat. Năstase ar trebui să înţeleagă că
   1. timpul lui ca politician, a trecut şi că
   2. face rău partidului şi nu numai PSD-ului.
   Dar, când cineva pică de la aşa o înălţime, e greu să accepte realitatea.

 13. Dan Grigore condamna nivelul la care a ajuns peisajul audiovizual: “Limbajul agramat si stalcirea limbii romane, injuraturile cele mai josnice, aluziile sexuale nerusinate, comportamentul sub-uman, incitarea la violenta, santajul, calomnia si amenintarea, terfelirea valorilor culturale, senzationalismul ieftin, dezinformarea, panica indusa, sunt doar cateva din instrumentele de manipulare folosite de unele posturi TV si care ne indeparteaza cu viteza luminii de lumea civilizata”.

 14. BLOGGERI-MITINGISTI-SI LIBERALI ROSII-URMASII MINERILOR LUI COSZMA-

  O vedem de 4 ani mai tot timpul in platourile televiziunilor perorind si vituperind,impotriva lui TRAIAN BASESCU, impotriva PD-L,cu o anume rautate care te-ar face sa crezi ca sub aparenta unei prezente feminine,de fapt se ascunde o zgripturoica,rea violenta care in mod sigur se hraneste cu singe.
  A intrat in constiinta publica,ca IUBITA LUI BOGDAN OLTEANU,pe vremea cind NEPOTUL NOMENKLATURISTEI GISZELA VASS,era pres. camerei deput.
  Si se pare ca nu degeaba a fost iubita PUIULUI DE COMUNIST-ALINA GORGHIU,este o adevarata LUPTATOARE,IMPLICATA IN TOT FELUL DE MIZERII,care nu prea se potrivesc cu COSITELE EI BLONDE.
  Madam GORGHIU,in ultima vreme dirijeaza o adunatura de postaci ,care sunt angajati de liberali,un fel de huligani on line,agresivi,mincinosi,obraznici,pusi in permanenta pe harta.
  Alina Ghorghiu,de altfel i-a folosit si in PIATA UNIVERSITATII,unde POSTACII LIBERALII,faceau galagie la greu.
  Ultima lor isprava s-a petrecut ieri,cind in timpul discursului pres. TRAIAN BASESCU,POSTACII COMANDATI DE ALINA GORGHIU,din balcoanele parlamentului strigau demisia si REGELE MIHAI.
  De intrarea lor in parlamentul Rom. evident ca s-a ocupat madam ,ALINA GORGHIU,AMANTA LUI BOGDAN OLTEANU.
  Dar nu acest lucru este de luat in seama,ci altceva,acesti mizerabili indivizi,care sunt postaci dar si demonstranti in piata universitatii-PRETIND CA-I REPREZINTA PE ROMANI,SI IN NUMELE ACESTOR ROMANI DIN PIATA,UN ALT MIZERABIL ,CARICI ANTONESCU,STRIGA SI EL DEMISIA.
  Acum ramine o intrebare-pe acest blog,avem DOUA FLORICELE DE POSTACI,LIBERALI,pe care ii stiti,foarte bine.
  Intrebarea a fi urmatoarea:
  ,Cei doi postaci,fac traning,CU GISZELA VASS,s-au se antreneaza cu ALINA GORGHIU,FEMEIA FATALA DIN PNL,care i-a luat mintile PUIULUI DE COMUNIST,INCIT ACESTA SI-A ABANDONAT FAMILIA ,COPII SI TUSTI LA…………………..PIATA UNIVERSITATII………
  Va mai amintiti de ispravile lui BOGDAN OLTEANU cit a fost PRES. LA CAMERA DEPUTATILOR???????????
  Va mai amintiti ce mizerii facea,si toate cu iz penal???????????????

  • Astazi de 8 martie ,avem publicata 2 sondaje ,care sondaje arata niste lucruri FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOARTE INTERESANTE,dar care sondaje nu prea le da motive de multumire USELISTILOR.
   Asa se face ca,din acest motiv,TIMPITELE TELEVIZIUNI MANIPULATOARE ,nu prea pomenesc de ele,si evident nici-POSTACII USELISTI,pt ca nu-i asa,nu dau bine de loc.
   Sigur cum apare un sondaj facut de DAN VOICULESCU,IN CARE VARANUL SE RECOMANDA CA FIIND UN POLITICIAN CU OARESCE INFLUENTA,tonomatele,TROMPETELE SI POSTACII SAR CA ARSI SI DQA-I SI LUPTA………….ei uite ca acum le-a cam pierit cheful de lupta.

 15. N.G.-daca inseamna ceva,afla ca,din cauza faptului ca m-ai dojenit,pt cite-va secunde am rosit ,de rusine…………..

  • Serios ?…atunci te iert… 😉 mai este speranta pentru tine… 🙂

  • …nu esti mai bun ,esti totusi pe primul loc intr-un top ….esti mai ignorant ca ei …Hhihihihiihihi….oricum esti amicul meu ,mai gresesc si eu cateodata in alegerea amicilor virtuali …hihihih… 😆 😆

  • @ puiu
   I-am făcut o sugestie domnului Năstase, relativ la iubitorii de numărat ouă… sper că va apărea în curând comentariul… Ce să vezi, domnia sa era preocupat cu Nicolae Titulescu şi nu de cât se împuiază găinile domniei sale… Ce ţie şi cu intelectualii ăştia, refuză să dea importantă galinaceelor.
   😆
   Azi la CEC un leu depui cu plăcere, mâine-apare în declaraţia de avere. Mă şi aştept la Adrian Năstase, după ce că este plimbat pe la tribunale şi judecătorii… să facă şi o declaraţie de avere fără să aibă acte doveditoare pentru sursa de venituri agricole, respectiv facturi şi chitanţe.

  • Cata mizerie la iepuresti intre politicieni…vom avea o campanie la fel de mizera…?

  • “Boaşcă” şi “Rumeguş”:
   Preşedintele şi vicepreşedintele PNL Mehedinţi, au fost prinşi, noaptea trecută, într-un club de noapte din Drobeta Turnu Severin, în timp ce se distrau într-un club de striptease.
   Mai mult: Incredibil! Un presedinte de partid PIPAIE pe SANI o dansatoare! – Ştiri interne | Libertatea.ro

  • …talentati celavecii 😆 😆 ce-i asa de incredibil ????…,niste oameni cu chef [amilduitzi ] se prostesc 😆 bey Ghitzulica nu fii asa de ortodox ca nu-ti sta bine 😆 😆 ,nu erau in “beserica ” era la crasma ,care-i baiul ? 😆 😆

  • Puiu

   Pai cam asa au grija si de interesele alegatorului…zau asa,daca vrei sa chefuiesti,lasa politica altora mai seriosi sau care au inteligenta de a o face departe de ochii lumii…

  • Stai bre Puiuţule că io i-am lăudat! 😉 Bravo! 😉 Ăştia da bărbaţi! Se vede că-s în coaliţia usl şi respectă înţelegerea, cum fac ăia de la vârf: Negoiţă, Bănicioiu, Nuredin… Nu înţeleg ce săriţi aşa? Ia auzi aicia atitudine potrivită: ” Pentru ca noi am atacat-o pe Roberta, ei l-au atacat pe Robert. Noi am zis de Miss Parlament, ei de Miss TSD (n.r. Tineretul Social Democrat), a afirmat liderul PSD. Nastase a insinuat la modul ironic ca, pentru a scapa de acuzatii, Negoita ar trebui s-o ia de nevasta pe una din minorele cu care a intretinut relatii sexuale”. Şi ca să nu fiu aşa de ortodocs iată ce spune o doamnă: “Niciunul din barbatii din conducerea PSD, nici Ponta, nici Nastase, nici altcineva, n-a luat distanta fata de cei implicati in scandal si niciunul nu s-a situat de partea victimelor, victime care in unele cazuri sunt membre sau simpatizante ale partidului, una dintre ele fiind <> cu titlul de Miss TSD”.http://www.garbo.ro/articol/Social/6435/Barbatii-din-PSD-si-scandalul-fotomodelelor-cumparate-pentru-sex.html

  • asa este…ele femeile sunt de vina…pacatoasele,piaza rea a unor barbati cuminti,destepti si devreme acasa…ele s-au oferit,iar ei nu si nu…adevarati stalpi de castitate… 😉 of,doamne ce de rationamente pline de talc si intelepciune… 🙁 Ah,am uitat…parintii fetelor sunt de vina…sa-i ia de socrii…

  • …nici nu m-au uita la filmuletz ,in putzinele ocazii cand l-am laudat pe Basescu a fost dansul cu tzigancile intr-un restaurant de pe litoral ,era in timpul liber si se distra presidentul ,a fost chiar meserias in tandem cu pirandele 😆 😆 una-i una ,alta-i alta ….of doamne ,seriosi blogeri avem 😆 😆

  • …hopa ,seful politziei romane a terminat scoala de politie in 1995 ,in cca. 16 ani a ajuns chestor [general ]…mai sa fie ??!!!?? asta-i ca voinicul din poveste 😆 😆 …asta-i efectul politizarii institutiilor importante a statului [Coaforul] ……acum se vad multe plotogarii facute de camarila lui Igas chelnarul 😆 😆

  • ..pentru adevar …chestorul Liviu Popa a venit pe filiera buldogului Blaga ,d-aia a avansat ca ,Fat Frumos din poveste 😆 😆 ,Igas l-a confirmat ….hihiihihi….

  • Puiu

   Presedintele a fost intotdeauna decent.Intre un tango cu sotia sau un dans tiganesc si un masaj al sanilor in public este o mica mare diferenta.Comparatia este fortata ca sa nu spun altceva…

  • Vad ca iar a luat-o razna blogul si afiseaza textele dupa o ordine doar de el stiuta,dar nu conteaza eu merg mai departe.
   In ultimul an Pigmeul puturos si lenes a atacat mai multi intelectuali de anvergura,atacindu-i in cel mai ordinar mod,razboindu-se cu ei,pt vina pe care el le-a considera intolerabuila-delictul de opinie.
   Asadar DICTATORUL INTOLERANT CRIN ANTONESCU,este incapabil sa inteleaga ,cum oameni de bun simt,LIBERALI IN OPINII ,se uita la el ca la o rima si depling soarta liberalilor incaputi pe miinile sale de strap.
   Dar sa vedem cine au fost victimele satrapului cu ochi de peste?
   GABRIEL LIICIEANU,ANDREI PLESU,NEAGU DJUVARA,DAN GRIGORE ,SI MULTI FOARTE MULTI ALTI INTELECUALI care au o singura vina-VAD LIBERALISMUL ,ASA CUM TREBUIE SA FIE EL,NU CA UN PADENDIC AL UNUI TURNATOR CA DAN VOICULESCU,ORI ION ILIESCU.
   Asadar CRIN ANTONESCU ,i-a alungat pe liberalii,DE PATRIMONIU-‘ inlocuindu-i cu mizeriile si scursorile comuniste din ograda,din FERMA LUI ION ILIESCU,cu care intr-adevar are multe in comun,si in compania carora se simte in elementul sau.
   EXPERIMENTUL CRIN ANTONESCU-liberal,reflecta ,zic eu cel mai bine o situatie care caracterizeaza societatea romaneasca;
   ,CE SE NASTE DIN PROLETARI ,NU POATE FI ALTCEVA DECIT TOT UN PROLETAR,CHIAR DACA IN COSTUME DE FIRMA SI PLIMBAT IN MASINI 4 ORI 4.
   Dealtfel,doar cei foarte naivi au putut vedea in acest jeg uman,un liberal autentic si un politician de viitor,doar minti fara ratiune au putut sa creada,CA ACEST PIGMEU POATE DUCE PE UMERII SAI FIRAVI POVARA CARE SE NUMESTE ROMANIA.

  • vecin cu ferma avicola-TUCALARUL VICTOR PONTA-

   Se stie ,ca ADRIAN NASTASE l-a luat de mic pe VICTOR PONTA ,sub ocrotirea sa,folosindu-l pe post de tucalar,de om care-i cara geanta,pt ca atunci cind ii vine vremea sa poata fi lansat la apa.
   Si uite asa,VICTOR PONTA,ajunge sa fie vecin cu ADRIAN NASTASE LA CORNU,unde domeniile ,celor doi BUGETARI,ATENTIE REPET DIN NOU,UNDE DOMENIILE CELOR DOI BUGETARI SI SOCIALISTI SUNT GARD IN GARD.
   Mai multi martori,din Cornu,primar,medicul veterinar ,o asistenta au spus ca FERMA DIN CORNU ESTE INCHISA DE MAI BINE DE 4 ANI,IMEDIAT DUPA CE EPISODUL CU GRIPA AVIARA A AVUT LOC.
   Victor Ponta intrebat ce stie,DESPRE OUALE LUI ADRIAN NASTASE SI MERSUL FERMEI,DESI STAU GARD IN GARD,A raspunsa ca……………………EL A FOST SEFUL DE CONTROL A GUVERNULUI ADRIAN NASTASE,A FOST 2 LUNI PROCUROR,DAR ,CA EL NU A INDRAZNIT SA-I INVENTARIEZE OUALE LUI ADRIAN NASTSE,explicind ca,SOCRUL SAU,DL SIRBU a incercat acest lucru,ca ministru al agriculturi,si s-a ales cu o impuscatura in pantaloni………..
   Cred ca ouale lui ADRIAN NASTASE,ii vor sta in git si lui VICTORAS,si mai cred ca vorba aia,EU TE-AM FACUT EU TE OMOR,chiar se va intimpla………….

  • Nimic nu le iese uselistilor,ba nu,le iese dar le iese pe dos.
   Si cind spun ca toate le merg pe dos,ma gindesc la ultima mutare,pe care a facut-o puterea prin vocea lui TRAIAN BASESCU,care anunta ca pina la 1 iunie,salariile bugetarilor trebuie sa ajunga la nivelul din 2008.
   Nu voi aborda subiectul din propia mea perspectiva,si asa cum vad eu lucrurile,voi aborda subiectul strict politic,pt ca acest anunt,care suna ca o muizica minunata in urechile buigetarilor,are un efect cu totul invers ,in urechile politicienilor uselisti-II INEBUNESTE,II .ADUCE IN PRAGUL NEBUNIEI,PT CA PUR SI SIMPLU le este luat obiectul muncii-
   In timp ce ei uselistii huzuresc prin hotelurile platite de prostovani,stau la sauna,fac masaje,recuperare ,si-si numara banii din conturile grase,bugetarul de rind afla ca PD-L GUVERNUL SI TRAIAN BASESCU ,CAUTA,CAUTA ,NU MARGICA USELISTA,CAUTA PUNGUTZA CU BANI,CARE SA LE ADUCA SI LOR BUGETARILOR CEVA IN PLUS.
   Parca ,zic eu da cam prost,USELIMEA IN GREVA PARLAMENTARA CU MASEUZE LINGA EI ,gata sa le destinda muschii,INCORDATI,iar pedelistii la lucru,hmmmmmmmmmmm
   Ma intreb ce gaselinita vor avea uselistii pt a se intoarce inapoi pe bancile parlamentului,oare voi stiti????????????????

  • Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

   Cica Antonescu îi spune lui Melescanu:
   – Tradatorule, nu ti-e teama ca voi ajunge presedintele Romaniei? Cat crezi ca vei sta in fruntea SIE? Ia ghici, care-o sa fie primul lucru pe care-o sa-l fac ca presedinte?
   Melescanu intreaba candid:
   – Greva prezidentiala?

  • Constatare 😮

   Ce rai si invidiosi sunt barbatii si ce insinuanti. Cica niste sefi de la PNL le pipaia pe unele. Nici vorba… Le convingea doar sa voteze USL. Oamenii sunt in campanie si au primit ordine de sus sa atraga votanti. Ce atata carcoteala, putina intelegere, daca se poate… Care-i problema?
   Faceti si voi la fel daca va da mana si aveti pile la Realitatea si Antene…

  • Auzi stire:
   “Preşedintele rus Dmitri Medvedev a promulgat o lege care permite castrarea chimică a pedofililor declaraţi vinovaţi de crime sexuale asupra minorilor sub 14 ani. Această măsură a fost adoptată la 7 februarie de Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, şi aprobată de Consiliul Federaţiei, camera superioară, la 22 februarie, precizează un comunicat al Kremlinului”. AGERPRESS
   Nu pentru asta am adus această ştire deosebită…. nuuuu! Mă gândeam ce bună ar fi Legea aceasta şi la noi, eu de exemplu aş ridica ştacheta vârstei pentru crime sexuale până la 17 ani şi 11 luni… Ho măh! Ho cu tata! Dacă “minora” nu a făcut-o pe bani se pune vârsta, dacă a făcut-o pe bani nu se castrează chimic ci primeşte aşa vreo 5 ani de bulău… măi ce repede aţi sărit cu gura!!! Io ştiu că “ la toţi ne place cărniţa proaspătă ” dar “ cărniţa” musai să fie de 18 ani… asta-i legea nu? Acuma-i drept că nu pentru toţi, dar nah te poţi pune cu “milionarul dator” Robert sau cu revoluţionaru’ lu’ peşte mort Kk-vara ori procurel neterminat Viorel ( îi mai trebuia un şut când a fost conceput ) ? „Poţi care să te pui cu ei dom-ne”? Ce spui? Ar mai apărea „primarul turist” la braţ cu flota botulizată-n bot aşa des la televizor în costum de kkvara? Eu cred că nu! Cum să-şi rişte sămânţa viitorilor kkvarşti de epubretă şi flaconul de donator?

  • GARDA DE FIER A LUI PONTA: Dan Şova şi Radu Mazăre

   Derapajele antisemite ale unor lideri PSD precum Dan Şova şi Radu Mazăre sunt tolerate de conducerea partidului.
   Radu Mazăre, un ofițer de care și Hitler ar fi mândru

   “Nu s-a petrecut niciodată în România ce se spunea că s-ar fi petrecut. Nu au fost ucişi evreii. Datele istorice arată că, la Iaşi, au fost omorâţi 24 de

   Citiţi mai mult: GARDA DE FIER A LUI PONTA: Dan Şova şi Radu Mazăre – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/garda-de-fier-a-lui-victor-ponta-dan-sova-si-radu-mazare-970571.html#ixzz1obGZXFGP
   EVZ.ro

  • Clanul MARGA-INFRINT,SI PIERDE CONTROLUL UNIVERSITATII CLUJENE-

   Departe de ochii curiosi ai vulgului,lumea academica din Cluj a pus capat unei dictaturi,care tine in mediul universitar din cluj de mult prea multi ani,si asupra careia si-a pus amprenta,astfel,ca acest clan,din lumea academica clujeana,in sfirsit a fost trimis acasa,si in locul bunului plac,al abuizului,dar si al politizarii universitare,in sfirsit v-a fi instalat spiritul liber al intelectualului scolit,instruit,in spirit occidental,care respira si traieste ca orice alt universitar din lumea civilizata.
   IOAN AUREL POP,este noul rector al universitatii BABES BOLYAI.Cu un C.V. impresionant dl POPO, a invins-o pe cea sustinuta frenetic de CLANUL MAFIOT MARGA.
   Iata,este primul semnal de forta,transmis USELIMII-CLUJUL NU SE PREDA,BA DIMPOTRIVA ,continua actiunea de scoatere din prim plan a oamenilor legati de ,LUMEA DINOZAURILOR COMUNISTI,care au infestat invatamintul uiversitar,l-au distorsionat,considerindu-l propia lor mosie.
   Alegerea dl POPO,este un esec major al USELISTILOR,care astfel se vad scosi din circuitul universitar clujean si inlocuiti de ,OAMENI LIBERI,LIBERI,CA CONSTIINTA,CU DEMNITATE SI ONOARE.
   Sigur ,lumea univesitara ,este un univres mic,care aparent nu are nici o influenta asupra vietii cotidiene,numai ca este doar o impresie,pt ca lumea academica,prin forta mesajului,prin prestigiul ei,prin fora de persuasiune,poate si chiar schimba,multe lucruri in societate.
   Sper din tot sufletul ca si in Bucuresti,LUMEA SI OAMENII LUI ECATERINA ANDRONESCU,SA FIE TRIMISA LA PLIMBARE-INVATAMINTUL SUPERIOR DIN ROM., nu mai trebuie tinut sub papuc de DINOZAURII COMUNISTI-IATA O LUSTRATIE DEMOCRATICA,FACUTA CU FORTA VOTULUI.

  • P.S.-Felicitari dle FUNERIU-este pina la urma si victoria dv. pt ca ati avut curajul sa puneti degetul pe rana si sa rupeti lanturile invizibile prin care acesti BARONI UNIVERSITARI ROSII,de-o calitate intelectuala,cel putin indoielnica,au fost in sfirsiti ,LUSTRATI,in spiritul liberatii si al unui principiu,care ar trebui sa ne conduca pe toti ,si anume:
   PE LINGA O VASTA CULTURA,UN OM MAI TREBUIE SA AIBE SI CARACTER SI ONOARE’…………….
   Puteti fi mindru dle. FUNERIU,ATI INVINS MAFIA DIN MEDIUL UNIVERSITAR…………..

  • Un zâmbet 😆

   Pentru ca a fost 8 martie, pentru că românul nu se dezminte si găseşte motiv de şi mai mare distracţie chiar şi acolo unde e vorba de bine, iată ce-a fost ieri, la scoală…

   De 8 martie, la ora de compunere, tema e cea din titlu: “Mama e numai una”.
   Ionel: De ziua mea mama mi-a facut cadou o bicicleta. Mama e numai una!
   Gigel: Pentru ca am luat o nota buna mama m-a dus la circ. Mama e numai una!
   Bula: Cind am venit de la scoala, mama mi-a spus ca am in frigider doua prajituri. Am deschis frigiderul si am strigat:
   – Mamaaaa, e numai unaaaa !

  • ***Zapa – sunt convinsă că în toamnă, domnul Funeriu va reveni la conducerea ministerului educaţiei pentru că mai are încă multe de făcut.
   Observ că Andrei Marga e seară de seară la Realitatea tv ca să tragă cu gura înspre actuala putere. Şi se pare că noi, românii, vom avea şi foarte mult de suferit. A ameninţat A Marga că va pleca în străinătate unde să-i fie apreciată munca la justa valoare… A auzit dumnealui că în străinătate ziua ar avea mult mai mult de 24 de ore…

  • IAMPERIUL VOICULESCIAN-CONTRAATACA-

   Am spus si voi tot spune pina la saturatie-U.S.L.-este o organizatie ca reale calitatii teroriste,care foloseste media pt a rasturna ordinea de drept in romania.
   Si cind spun acest lucru ma gindesc ca acest trust antinational are vechi state de plata in acest gen de actiuni antinationale si antidemocratice.
   Acum stim cu exactitate-MINERIADA DIN 1999, a fost sustinuta mediatic,ba mai mult la vremea respectiva,DAN VOICULESCU,prin mesajele transmise catre societate-PUR SI SIMPLU A INSTIGAT LA VIOLENTE SI RASTURNAREA ORDINII DE DREPT.
   Plecind de la aceasta realitate crunta,ieri,pe ecranele televizoarelor,fete ,INEGRITE’ precum a minerilor,au tot cautat formule care mai de care mai vizibile,de instigare la violente,la chemarea minerilor in bucuresti,in speranta ,CA PRIMAVARA CONTRAREVULOTIUNARA VA DEVENI FAPTA PRIN MINA MINERILOR.
   Dupa ce actiunea ,OCUPATI PIETELE PUBLICE,s-a banalizat si s-a stins cu un mare fiss,speranta CELOR DE LA GRIVCO,s-a reaprins o data cu protestul minerilor,si balele otravite au reinceput sa se scurga,o data cu rinjetele celor doi lideri,PONTA SI ANTONESCU,care s-au grabit sa-si dea cu parerea,ba mai mult incercind sa profite si sa confiste nemultumirile minerilor.
   Ser pare ca nici de data asta nu le-a iesit,si incet,incet conflictul de munca prin dialog si intelepciune se va stinge.
   Nici de data aceasta-IMPERIUL DE LA GRIVCO, nu a avut succes,si toate zbaterile lor devin tot mai inutile.
   M-a amuzat pozitia ADRIANEI SAFTOIU,care depligea de pe acum esecul ,USELIST,si spunea ca PNL, v-a pierde mult din aceasta alianta………….

  • LA MULTI ANI DOMNILOR DE ZIUA VOASTRA!
   Se pare ca va luptati cu cele 44 de pahare 🙂 🙂
   Succes!

  • Felicitari dle Igas.
   Spune dl Igas:

   „Lui Ion Iliescu ii lipseste barbatia politica de a recunoaste acum ca a oprit tara sa se dezvolte, s-a jucat cu viitorul ei si a impins-o spre dezastru (…). Ion Iliescu nu isi asuma nici acum faptul ca a tinut in loc Romania vreme de peste un deceniu, in schimb critica Puterea actuala ca nu a cultivat dialogul cu Opozitia. Probabil ca in comunism a invatat domnul Iliescu sa-si acopere urechile atunci cand in jurul sau se vorbeste despre democratie si dialog. Cand a simtit oare Ion Iliescu atitudinea ostila a coalitiei de guvernare? Atunci cand PDL a cerut zilnic revenirea Opozitiei din greva de lux sau cand parlamentarii USL si-au incasat banii nemunciti de la caserie?”

   “Declaratiile lui Ion Iliescu din ultima vreme demonstreaza clar ca fostul presedinte al Romaniei este principalul obstacol in deblocarea dialogului Putere – Opozitie precum si in adoptarea modificarilor la Constitutia Romaniei, cu privire la tratatul de guvernanta fiscal”.

   Asa este. Fara Iliescu eram azi in alta zona de civilizatie politica.

  • @ lulu
   Victooorieeeeee…… !!!
   P.S. Multumim. Si o zi buna !

  • Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

   In fata portii raiului, o femeie discuta cu Sf. Petre.
   – Sotul meu este cumva aici ? Il cheama Nicu!
   – Aici sunt multi oameni cu numele Nicu, raspunde apostolul. Pentru a-ti putea da un raspuns, am nevoie de unele amanunte.
   – Cand era pe patul de moarte, sotul mi-a spus ca, daca l-am inselat se va rasuci in mormant.
   – Pai de ce nu spui asa femeie ! Intreaba de Nicu-Titirezu’.

  • Cugetare 🙄

   “Când câştigi un om de partea unei cauze, esti mai bogat cu o lume, cu un univers; când îl pierzi, află unde ai greşit tu.”

  • Chiulangiul Sorin Oprescu îi apără pe chiulangiii din Parlament

   Primarul General al Capitalei a dispus ca banner-ele PDL Bucureşti prin care sunt prezentaţi chiulangiii din Parlament să fie date jos, decizia fiind deja pusă în aplicare. Prin această hotărâre, Sorin Oprescu îi apără pe chiulangii şi se plasează în postura de simplu subaltern ascultător al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, liderii USL. Nu numai că Primarul General în funcţie dovedeşte încă o dată că nu este independent aşa cum pretinde, dar se arată dispus să facă munca murdară a USL în campaniile electorale care urmează. Pentru asta, nu se dă în lături nici de la a-i apăra pe cei care încasează milioane de euro din banii românilor şi care lipsesc cu nesimţire din Parlament.

   Aici, mai mult: http://pdlbucuresti.ro/chiulangiul-sorin-oprescu-ii-apara-pe-chiulangiii-din-parlament.html

  • USL – din greseala in greseala, spre dezastru, in finala! – Asta îţi doresc…
   “Pentru ca daca ar fi avut ceva mai multa minte, Daniel Constantin si-ar fi rupt o mana si si-ar fi dat cu ea in cap in loc sa declare asa ceva. Cu Emil Boc revenit la Cluj-Napoca, soarta alegerilor este previzibila. Nu numai ca va recastiga orasul, alaturi de Alin Tise, dar va reprezenta o locomotiva pentru regiune, unde PDL are o groaza de presedinti de consilii judetene si primari care n-au fost uitati la distribuirea banilor guvernamentali.”

   Aici, mai mult: USL chiar nu are minte deloc? ziare.com/uniunea-social-liberala/traian-basescu/usl-chiar-nu-are-minte-deloc-1155276

   E-ta-aşa că n-are. Daniel Constantin se bagă singur în “samă” şi contribuie benevol la victoria PDL, lucru minunat, lucru dorit de simpatizanti şi susţinători ai reformelor.

  • Pentru colegii care tin Postul Paştelui – Aici:realitatea.net/reteta-zilei-dezlegare-la-peste-ton-rosu-cu-sos-de-patrunjel_921524.html Realitatea.net dă, pentru azi, dezlegare la peşte. Asta e lipsă crasă de informare pentru că în Postul Pastelui sunt numai doua dezlegari la peste: pe 25 martie, de Buna Vestire, si de Florii, pe 8 aprilie. Numai in postul Craciunului este dezlegare la peste, pentru zilele de sambata si duminica.
   Dar, cred eu, mancati ce vreti, ce va doreste inima ca e pacat sa poftiti si tineti-va gura, nu-i nedreptăţiţi pe semeni, nu faceti rau barfind, acuzand pe nedrept, jignind, calomniind.
   Asta e cel mai bun post, cel mai primit la Dumnezeu, pentru că vorba scăpată, răul făcut, mai ales cel cu intenţie, nu mai poate fi oprit…

  • E liniste deocamdata,prea multe nu ar fi de spus,poate doar reactia suficient de timpa,la intentia guvernului de a mari salariile bugetarilor.
   Sigur,daca e sa-i dam crezare lui VICTOR PONTA,care ii amenita pe bugetari ca imediat cum vor veni la putere in 2013 vor fi nevoiti sa ajusteze salariile bugetarilor,e de inteles ca le-a cazut greu,ba as putea spune ca pur si simplu ratiunea uselistilor s-a constipat,in asa hal incit sunt pe punctul sa faca ocluzie intelectuala.
   Asa cum am spus ,voi spune si de data aceasta,sper ca aceasta masura de readucere a salariilor sa nu fie o aventura electorala,cu urmari greu de prevazut,sper sa aibe la baza,scenarii si simulari,care sa spuna ca ,da avem sanse,sa fascem acest lucru fara a amaneta dezvoltarea tarii pt viitor.
   Sigur,certitudinii si garantii,pe acest teren alunecos nimeni nu poate da,pt ca zilnic ,datele economice sunt intr-o continua schimbare si dinamicile economice greu,daca nu imposibil de anticipat.
   Dar politic,si ca mesaj,aceasta masura pune in mare dificultate,Opozitia,careia i se ia jucaria preferata-BANII LA BUGETARI-dev unde si intrebarea,ei,uselistii ce vor mai promite,daca singura lor promisiune si program este acesta-DAM BANII INAPOI.
   De aici furia si iritarea opozitiei,pt ca ei stiu foarte bine,ca singurul lor mesaj a fost acesta-in rest nimik,dar absolut nimik.
   Este mai mult decit amuzant sa-i vezi pe trompetistii de serviciu,cum se indigneaza in direct ,ca GUVERNUL,PD-L SI TRAIAN BASESCU,au avut indrazneala sa anuntev ca se cauta solutii pt a se revenii la salariile de dinainte de taierea lor.
   Dar e bine,asa ii pot vedea romanii pe acesti indivizi cit de gaunosi sunt,in postura de GICA CONTRA si pot intelege de U.S.L.-are o incarcatura toxica de 100%.

  • ANM: Ninsori si intensificari de vant in aproape toata tara, pana luni seara
   de V.M. HotNews.ro

   Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o informare meteo in care anunta ca, de duminica, de la ora 14.00, pana luni la ora 20.00, se vor produce ninsori si intensificari ale vantului in majoritatea regiunilor tarii.

   Potrivit ANM, in intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare la inceput in nordul tarii, apoi in centru si in est, unde si vantul se va intensifica treptat, cu viteze la rafala de pana la 50…60 km/h.

   La munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala si viteze de 70…80 km/h, viscolind zapada.

   Unele intensificari ale vantului se vor semnala si in celelalte regiuni, unde precipitatiile vor fi mixte, favorizand trecator producerea de polei, precizeaza ANM.

  • Si apropo de campaniii electorale si de Bucuresti o stire prinsa pe net:

   “Duminica 11 martie 2012 incepand cu ora 16 in gradina Green Hours din Calea Victoriei va avea loc o prima intalnire a lui Nicusor Dan cu sustinatorii si voluntarii din campanie”

   Poate o sa merg, caci ma face curios acest olimpic international ca elev, matematician cu studii in fFranta azi si in acelasi timp un sustinator fervent al ideii de Salvati Bucurestiul.

  • Astazi am chef de scenarii,asa ca lucru rar,in ce ma priveste,haideti sa va provoc la un scenariu comic.
   Pina saptamina trecuta,toata armata asta de idivizi care sta in spatele U.S.L. deci tot conglomeratul media,configurat in principal de ANTENELE VOICULESCIANE,REALITATEATV SI ROMANIA TV.de dimineata pina noaptea tirziu,ne explicau cit de ticalosi sunt PEDELISTII,pt ca au taiat din salariile bugetarilor,ca de fapt sunt bani,dar ei pedelistii in ticalosia lor nemasaurata,le-au pus gind rau bugetarilor si uite ca nu vor sa le dea banii ,sa le readuca salariile inapoi.
   De la lideri de sindicat imbecili,pina la pseudo mari economisti,sigur la televizor PEDELISTII ERAU TOCATI MARUNT,SI PUSI LA FOC MIC.
   Ei ce sa vezi,DL. PRES. TRAIAN BASESCU,in inteligenta lui a zis,bon,hai sa vedem ce fac domnii astia,daca puterea spune ca va marii salariile,readucindu-le la nivelul anilor 2008.
   Si minunea s-a produs,VICTOR PONTA,procyrorul s-a instalat imediat in fata unei colii mari de hirtie si cu un ton grav a spus-NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,NU SE POATEEEEEEEEEEEEEEEEE,NUUUUUUUUUUUUUUUUU ,NU SE POATEEEEEEEEEEEE.
   Hopa mi-am zis,cum nu se poate DLE. VICTOR PONTA,PAI PINA IERI SPUNEAI CU ATITA CONVINGERE CA SE POATE CA SI ULTIMUL BUGETAR BATUIT SERIOS IN CAP TE CREDEA,SI DINTR-O DATA ,TE-AI TREZIT CA-I CRIZA SI NU SE POATEEEEEEEEEE.
   Ei ce parere aveti ,de scenariul acesta????????????Asa ca dl. PRES. TRAIAN BASESCU POATE IESI ACUM LINISTIT SA SPUNA POPORULUI:
   DRAGI ROMANI,LA CEREA INSISTENTA A OPOZITIEI NU MAI MARIM SALARIILE,PT CA EI SPUN CA E CRIZA,NU SUNT BANI ,ASA CA……………..VA DESCURCATI CUM STITI-ADICA DRAGI BUGETARI OPOZITIA V-A CIURUIT……………. SI SA TRAITI BINE CU EI CU TOT.
   Va place scenariul asta???????????????????????ASA-I CA-I INTERESANT,E CINIC,CRUD ,DAR DIN PACATE ATIT DE ADEVARAT.

   Si atunci intrebarea esentiala:CE TREABA ARE CONGLOMERATUL ASTA CU BUGETARII????LE VOR ASTIA BINELE LOR??????????????
   Nuuuuuuuuuuuuu,sunt niste ticalosi care nu merita bagati in seama-acum vedem,intelegem si stim
   DOMNILOR DE LA REALITATEA TV,TRUSTUL INTACT,ROMANIA TV,SI TOTI ANALISTII PLATITI P[E BANI GREI-SA VA FIE RUSINE-sunteti niste paraziti…………

  • Un sfirsit de saptamina,asa cum vi-l doriti,dar mai ales fara suparari.Asa ca va doresc sa fiti senini,asa cu e acum cerul si sa iradiati bucurie si incredere in voi-toate cele bune.

  • @Frank Zapa. Domnule, observ ca e de rau. Incepti sa iti iei visele drept realitati. tot spuneam eu despre acel sindrom al inadaptarii la realitate care a cam inceput sa va de tarcoale. Balbaiala nu este a USL-ului, Ponta declarand ca daca este de votat vreo lege in acest sens vine cu placere in Parlament. Dumnealui si-a exprimat insa scepticismul ca starea economiei ar permite asa ceva. Problema grava apare insa intre Traian Basescu pe care l-a apucat subit mila fata de popor si vrea sa le mareasca salariile si Ideile Premierului M.R.Ungureanu care vede in cu totul altfel rezolvarea situatiei economice si anume reducerea fiscalitatii – reducerea C.A.S. Se vede ca Traian Basescu nu a mai catacdisit sa discute si cu Premierul sau careva din PDL pe aceasta tema. De fapt, in calitate de “jucator”, Presedintele il cam calca pe bombeuri pe Premierul Ungureanu. Cum este posibil asa ceva? Ei bine, uite ca este posibil. Atat Basescu cat si PDL-ul au intrat in zodia disperarii si recurg la cele mai fanteziste scenarii doar, doar vor mai prosti odata poporul. O singura data linge pisica otetul!

  • Indirect, la Realitatea tv, V Ponta a recunoscut că măsurile de austeritate luate de actuala putere au fost şi incă sunt de actualitate şi necesare. Apropo de spusa domnului presedinte Băsescu cum că salariile ar trebui sa revina la nivelul la care erau in iunie 2010, Ponta spune: “Noi, in 2013… practic trebuie sa venim sa le taiem salariile inapoi la oameni. E o mare pacaleala!”
   Sursa: http://www.ziare.com/victor-ponta/psd/o-gafa-uriasa-a-lui-victor-ponta-1155275

   Aşa că nu-i ţină Dumnezeu pe cei din opoziţie: “Din greşeală în greşeală, spre catastrofa finală…”
   România are nevoie de politicieni bine pregătiţi, de barbati adevarati, nu de infantili…

  • Pauză de zâmbet 😆

   Sotia catre sot:
   — Vezi baietelul asta din poza?
   — Da, il vad.
   — La opt, deseara, il iei de la gradinita!

  • @Silverstar. Deci am vazut care este parerea lui Ponta, o stim si pe a lui Basescu si am aflat-o si pe a Premierului Ungureanu. Nu prea se potrivesc cele trei. Dv. pe care o sustineti? Daca veti sta sa analizati cele trei proiecte veti constata ca nu se pot aplica concomitent. Cineva trebuie sa hotarasca drumul pe care va merge politica economica romaneasca. Cum Ponta se afla in opozitie, parerea lui nu prea conteaza in ecuatia actuala. Deci ramane sa vedem cre va fi rezultatul confruntarii dintre ideile lui Basescu si cele ale lui Ungureanu. Cine va fi arbitrul? Judecand dupa prevederile Constitutiei, ar trebui sa aiba castig de cauza ideile lui Ungureanu, dar acesta este lipsit de sprijin politic. Ce se va intampla cu un Premier care pare neajutorat in situatia de fata? Am afirmat ca parerea lui Ponta nu prea conteaza. Nu prea conteaza acum, dar daca in toamna tocmai el va fi Premierul Romaniei?

  • SĂ CAZI LOVIT DE PROPRIILE-ŢI ARME – cam asta i se intampla PSD-ului din 2004 de a pierdut toate alegerile, si despre asta as vrea sa scrie, mai ales, jurnalistii care sustin USL. Acest lucru a fost recunoscut de insusi Ponta care, in 2009, a spus ca “masinaria lor de furat voturi a functionat mai bine ca a noastra.” Mai clar de atata nici ca se putea. Masinaria PSD de furat voturi a fost depasita, nu mai este performantă. PSD-istii au fost primii care s-au folosit de acea “masinarie de furat voturi” si altii, mai isteti, n-au facut decat s-o preia si s-o perfectioneze. Care-i problema?

  • ***Turnul de observatie – cunosc subiectul dar nu am nici o părere pentru că eu acum sunt pensionară şi preocuparea mea principală e să ies din iarnă cu facturile achitate.

   Despre mărire sau reintregire cum spunea preşedintele – nu e nici o scofală. Îndată cresc preţurile la almente şi utilităţi şi, deşi o să aibă bani mai mulţi, doar pe statul de plată, omul/salariatul român nu se va putea întinde mai mult decât acum…

   Cu siguranţă între domnul preşedinte Băsescu şi PM, MRU, nu va fi nici o confruntare ci vor fi nişte discuţii ca între oameni civilizaţi şi responsabili, în care economişrii de faţă, vor vorbi mai mult şi vor avea ultimul cuvânt…

   Ponta – Ponta niciodată nu va fi PM României pentru că nu are nici pregătirea, nici experienţa necesare dar nici capacitatea de a “fura”, in sensul pozitiv acum, de la alţii. La conducere, ţara are nevoie de oameni competenţi, politicieni responsabili care sa-i iubeasca pe români pentru că noi, cei de acum, ramanem aceiasi, noi nu avem popor de schimb, politicienii insa au alternativa…

  • Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

   Ion: Ba Vasile, am inteles ca te-a batut Gheorghe!
   Vasile: Da ba, m-a batut…
   Ion: Si cum ba, tu n-ai facut nimic?
   Vasile: Cum sa nu, l-am injurat de n-ai vazut.
   Ion: Pai… Si el ce-a facut cand l-ai injurat?
   Vasile: Nu stiu, ca deja trecusem in fuga dealul…

  • Duminica 11 martie 2012, ora 10:00 in direct la PRO TV, emisiunea “Dupa 20 de ani”. Invitat : Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu !

  • Alt citat al zilei: ” din beţie te mai trezeşti dar din cretinism, niciodată”!

  • Basescu :”din 2007 am fost umilit de dimineatza pana seara “:lol: 😆 asta-i concluzia marinerului dupa cca 7 ani de president …hihihii…

  • Aseara, tarziu, pe manseta, la Romania tv, scria: Cateva zeci de conservatori au demonstrat in cateva orase impotriva UDMR… bla bla-uri… ca nu asta e important acum, ci…
   Va dati seama cat de mare e PC-ul lui Dan Voiculescu daca doar cateva zeci de membri s-au strans in cateva orase?

  • Tacere asurzitoare-daca in ce priveste politica interna,pot intelege de ce U.S.L joaca rolul de ,PROSTUL SATULUI’ cintind de dimineata pina seara aria lui GICA CONTRA.
   Ce nu pot intelege ,este de ce U.S.L. dind dovada de antiromanism,incearca sa caroteze politica externa a Rom.
   Daca va aduceti aminte,in urma cu 2 saptamini,urmare a felului in care guvernul a tratat intrarea serbei in U.E. uselistii ,sareau cu multa viociune pe unde gaseau un microfon si dai la gioale ,la guvern,invincind si faptul ca prin felul in care i-am tratat pe sirbi,i-am cam deranjat si pe Olandezi.
   Din nou s-a dovedit ca U.S.L. este pararel cu tot ce inseamna politica,atit in componenta interna cit si in cea externa.
   Pt ca iata,Premirul olandei,MARK RUTTE,este urechiat rau de tot,atit acasa ,unde oamenii de afaceri sunt disperati ca,urmare a hotaririi de care dau dovada romanii,celelate state est europene,UNGARIA,SLOVACIA SI POLONIA ,BOICOTEAZA EXPORTURILE OLANDEI,iar invitatia U.E. de a da explicatii in parlamentul european ii da firsoane premierului Olandei.
   Pe scurt,ROMANIA A JUCAT FOARTE BINE ACEST EPISOD,nu pot spune acelasi lucruri despre ,TRADATORII USELISTI,CARE PUR SI SIMPLU LOVESC IN INTERESELE ROMANILOR,prin luarile de pozitie in P.E.

  • Intrebare:
   1.-Cum se face ca,in opozitie,avind avantajul unor masuri nepopulare luate de guvern,U.S.L. scade in sondaje?????????????
   2.-Cum se face ca,desi de doi ani,CRIN ANTONESCU,si-a anuntat candidatura pt pres. Rom. nu poate trece de 25 %,ba in unele sondaje este chiar sub 20%?????????
   3.-Cum se face oare ca,Victor ponta,in opozitie,beneficiind de 4 trusturi mari de presa care acopera 75% din media romaneasca,SI CARE PUR SI SIMPLU MANIPULEAZA,MINTESC SI OTRAVESC VIATA PUBLICA,NU ESTE IN STARE SA TREACA LA UN SCOR MAI MARE CA ACTUALUL PRIM MINISTRU??????????
   4-Si atunci,se impune si ultima intrebare-Cum,cum acesti clovni,comici ,isi imagineaza ca VOR CONDUCE ROMANIA,CUM????????????????????
   Dar mai ales ,se impune poate cea mai interesanta intrebare:
   Cum isi imagineaza simpatizanti,votantii si membrii U.S.L. ca romanii vor da tara pe mina CANCERULUI POLITIC CARE ESTE U.S.L.???????????

  • nu stiu de ce nu puteti intelege atunci cand oamenii spun realitati…vad pe toate televiziunile moderatori oripilati de sinceritatea presedintelui.Ei si…?

  • Gaby neni draga ,daca presidentul ii sincer 😆 😆 😆 eu Puiutzu sant modelul de urmat ,sa fim seriosi draga prietena ,nici eu nu sant un model de urmat ,nici Base nu-i sincere in veciiii…din perfidul Albion nu se vede bine 😆

  • ..scuze ,eu sant dupa muceniciiii…..ai inteles tu 😆 😆

  • Dupa Lavinia sandru,nimic nu mai este surprinzator… 🙂 Desi la asemenea tratamente ale PSD nu poti alege decat sa pleci.

  • Asta este ceea ce C Antonescu le-a spus tinerilor liberali: Noi ştim că nu trebuie niciodată să uităm că partidul nostru e singurul partid de o vârstă cu România şi făuritor al României, că partidul nostru e singurul partid naţional din România, că e singurul partid liberal din României, că e singurul partid de dreapta din România. Dacă nu uităm niciodată aceste lucruri, aş spune că putem să facem orice’, a afirmat liderul PNL. Daca este asa, atunci de ce C Antonescu a tradat liberalismul, de ce s-a predat PSD-istilor, unde e mândria lui de liberal, cine si cati mai sunt aceia care cred in PNL?
   Tot ceea ce spune e minciună, dezinformare, pura demagogie.

  • Motivul plecarii Oanei Niculescu Mizil, pe care de fapt, îl vedem şi noi zilnic, pe tv-uri: Din pacate, lucrurile s-au schimbat fata de trecut, iar pentru unii lideri PSD, puterea si averea personala sunt mult mai importante. Ar vinde pe orice, ca sa fie in fruntea bucatelor, ar face orice.

  • Imi doresc ca oameni ca Oana MIZIL sa nu intre niciodata in PD-L.Locul ei este probabil in UNPR.Desi ,nu stiu de ce am impresia ca Oana Mizil va fi al doilea parlamentar al PP-DD………….
   Sa fim seriosi,ce mi-e MITICA DRAGOMIR,CE MI-E OANA MIZIL…………
   Nu de asemenea persoane are nevoie PD-L,ci de oameni de cu totul alta factura,si caracter,de personalitatio care cu adevarat sunt oameni de drepta,pe care sa te poti bza,si care sa te REPREZINTE CA PARTID………..

  • T. Basescu: “Am rupt orice legatura cu Petrom in semn de protest pentru excesul de profit(…) Dar nici nu poti sa imi arunci in fata in fiecare zi pretul mondial al barilului, de 126 de dolari, cand tu il extragi cu 16 dolari. Am vorbit cu OMV, inclusiv cu presedintele austriac. Din pacate contractul cu Petrom este scris de asa natura incat nu se poate face nimic”.

   Asa este: exces de profit si cauza este la regimul Iliescu si la Parlamentul din acea epoca de fapt cred ca Nastase care nu-i tampit este primul vinovat dar totusi este clar ca profitul a fost prea mare folosindu-se pozitia de monopol ,de fapt impartirea nelegala, monopolista(cartelarea) pietii cu ceilalti jucatori, dar mai bine asa decat daca ramanea la stat, cand desigur ca nici profit nu ar fi fost dar nici preturi joase decat daca erau subventionate, adica platite si de cei care nu consuma benzina.
   Deci Petrom sa fie mai atent cu politica de preturi si o sa fie totul ok.

   PS Cred ca o politie economica antimonopol adica bine calificata in asa ceva, ar zdruncina serios cartelul hotilor din petrol de pe la noi.

  • Moment poetic – Luciana Stoicescu-Vaughan – Numai duminica

   Nu stiu de ce, citeodata, duminica
   Imi aduc aminte de tine.
   Poate pentru ca-i sarbatoare
   Iar tu, o sarbatoare ai fost pentru mine.

   Uneori amintirile au chiar si umor.
   Zimbesc singura la imagini fragile
   Si ma bucur de trecut. Apoi meditez
   La destinul parca ursit de sibile.

   Anii au trecut fara stire de-atunci.
   M-am luat cu firescul de fiece zi
   Si-am evitat sa-mi marturisesc
   Ca in gindul ascuns, imi apartii.

   Nu inteleg de ce numai duminica
   Imi aduc aminte de tine.
   Poate pentru ca-i sarbatoare
   Iar tu, o sarbatoare ai fost pentru mine.

  • “Nu sunt de acord cu aceasta greva parlamentara (…) multi nu si-au donat acest salariu”, a mai afirmat Mizil.

  • Si cu astea de la Iulian Urban care se pare ca este obsedat de blonde, mi-au mai trecut supararile:

   1. Răzbunarea teribilă a unei blonde

   O blondă bănuieşte că soţul o înşeală şi cumpără un pistol.Într-o zi vine mai repede acasă şi îl găseşte pe soţ cu una în pat. Scoate pistolul şi îl încarcă, după care şi-l pune la tâmplă. Soţul când o vede începe să ţipe:
   -O nu , nu face asta, nu e ceea ce crezi, te iubesc, numai pe tine te iubesc!
   -Taci idiotule că tu urmezi!

   2. Soţul unei blonde se întoarce din deplasare şi găseşte în pat un tip gol. Deschide dulapul şi dă de soţie.
   -De câte ori să-ţi spun? El trebuia să se ascundă, nu tu!

   3. La aceste bancuri, un utilizator are următorul comentariu: “Domnule Iulian, ce se mai aude cu procesele cu băncile?”

  • Spunea un coleg pe un alt site că cel mai bine pentru noi, simpatizanţii PDL, ar fi să-i ignoram pe cei doi, Ponta şi Antonescu, care se vor la conducerea României. Nu stiu daca e bine. Sunt periculosi asa cum numai oamenii ajunşi la disperare stiu sa fie. Vor totul acum şi nu în viitor. Nu ştiu cine îi preseaza dar arata ca nu mai au răbdare ori cei din spatele lor nu mai au rabdare. Trebuie să ştim tot ce spun, tot ce fac şi eventual, să le intuim cu o clipa mai devreme intenţiile. Vedeti cum Crin declara razboi, nu spune cui, dar noi ştim trebuie sa fim pregatiti mai bine decat ei…

  • ,JUSTITIA SI CUTIA PANDOREI’

   In sfirsit simt ca speranta moare ultima,si cind spun acest lucru,am si argumentul.
   Da,OMERTA’ in justitie a fost calcata in picioare si magistrati curajosi,in sfirsit au curajul sa vorbeasca,sa-si exprime opiniile si parerile despre justitie,despre oamenii din justitie,dar mai ales despre cit rau a facut justitia acestui popor.
   Sigur justitia in perioada comunista ,dar si in perioada cit ion iliescu domnea ca un tiran peste romania,a fost doar un instrument care baga pumnul in gura.
   Ei ,uite ca in sfirsit,din amorteala care s-ar fi dorit vesnica,SUB BAGHETA LUI TRAIAN BASESCU SI GUVERNAREA PEDELISTA,GRATIE UNEI LEGI,JUSTITIA A INVIAT SI MAGISTRATII S-AU INSUFLETIT.
   O tinara judecatoare ,publica pe ste-ul ,JURIDICE.RO. un articol incendiar,cu subiecte pe care si eu le-am atins in ultima vreme,imediat dupa votarea legii lustratiei,articol care are urmatorul titlu:
   Nimic despre cum un tovaras procuror a devenit preseditele tuturor judecatorilor.
   Tinara,curajoasa si talentata in ale scrisului judecatoarea, se numeste DANIELA PANIOGLU,si articolul pe care il pomeneam face unul din cele mai dure rechizitorii la DRESA MAGISTRATILOR CARE AU SERVIT COMUNISMUL.
   Este un rechizitoriu,care in subtext,de fapt contine si condamnarea,care ar putea suna cam asa:
   magistrati comunisti[procurori si judecatori]militieni,securisti,nomenklaturisti,functionari si inalti demnitari comunisti:PT CA ATI COLABORAT CU UN SISTEM CRIMINAL,PE CARE L-ATI SUSTINUT,PE CARE L-ATI SERVIT DE BUNA VOIE,SUNTETI LA FEL DE VINOVATI SI CRIMINALI CA SI SISTEMUL INSUSI.

   Iata de ce,nu trebuia sa fie votata o lege a lustratiei,pt ca astazi,PRES. I.C.C.J. este o persoana lustrabila.
   Si cind te gindesti citi ,MENESTRELI TICALOSI CINTAU PIESA:
   ,E tirziu,e mult prea tirziu draga mea’…………………

   A si nu uitati-PSD,ESTE UN PARTID CARE URMARE A LEGII LUSTRATIEI-VA DISPAREA IN NEANT…………

  • @Frank Zapa. Observ ca a venit vremea cand au inceput sa se topeasca nametii si apele o iau suvoi la vale si tot ca apele a si pornit-o Frank Zapa cu a sa “lustratie”. Te inseli Frank. In PSD, astazi nimeni nu mai este lustrabil, cu exceptia lui Ion Iliescu, dar, dat fiind varsta inaintata a acestuia, nu se mai pune problema de a-l lustra careva. In PNL, asijderea nu mai sunt persoane lustrabile, cu exceptia Noricai Nicolai, dar care aflandu-se intr-o functie in care a fost aleasa, iarasi nu se pune problema. In PDL, situatia este ceva mai complicata si un pic chiar deocheata, in acest partid insusi presedintele partidului – Emil Boc este o persoana lustrabila, inainte de Revolutie facand parte din randul nomenclaturii comuniste. Asijderea se prezinta situatia si in ce il priveste pe Presedintele Traian Basescu care a facut si el parte din randul nomenclaturii comuniste pentru perioada cat a fost la Anvers. Colac peste pupaza, domnia sa a mai fost si colaborator al Securitatii, insa momentan aflandu-se intr-o functie aleasa, iarasi nu se mai pune problema lustrarii sale. Premierul Ungureanu se afla si el in situatia de a fi lustrabil, norocul sau fiind acela ca un amendament introdus in ultimul moment, cam pe holurile Parlamentului l-a scos din categoria lustrabililor. La partidul Tradatorilor, lustrabil ar fi doar Serban Mihailescu, dar avand in vedere sansele ca si inexistente de a accede in Parlament, cred ca nu se mai pune problema lustrarii sale. Singura victima a acestei legi a lustratiei se pare ca ar fi doar Monica Macovei-Gherghescu si asta spre marea bucurie a lui Eusebiu. Merita oare sa faci o lege care sa vizeze de fapt doar o singura persoana? Nu vi se pare caraghios?

  • ***Turnul de observatie – Bună! 😆

   Mă uimeşti, domnule! Cum le ştii tu, bibicule, pe toate şi ce bine le ordonezi ca tot PDL-ul să fie partidul cu cele mai lustrabile persoane. Aşa e domnule, uite, nu mai bag mâna-n foc nici pentru purtătoarea de cuvânt a prim ministrului, tânăra care, la revoluţie, avea vreo 4, 5 ani şi era şoim al patriei, calitate în care, cu siguranţă, şi-a turnat colegul de oliţă…

   În ceea ce-l priveşte pe şeful nostru, Preşedintele Traian Băsescu, din câte ştiu, mai ceva decât Norica, a fost ales prin vot direct, personal, de câteva milioane de român, adică de jumătatea mai mare a românilor care au votat.

   Revin cu aceeaşi întrebare sâcâitoare şi, totodată, deranjantă, la care nu mi-ai răspuns niciodată. Spui, pentru a nu ştiu câta oară, că dosarul de colaborator al presedintelui e pus “bine” pentru că omu-i în funcţie. Să fim serioşi. Dacă ar fi existat aşa ceva, la cât sunt românii de corupţi, de lacomi, de ahtiaţi după bani, tot s-ar fi găsit unul care să-l dea opoziţiei în cele trei campanii, aşa, ca să-i facă-n ciudă…

   Dar, mai presus de acest dosar, te întreb care şi unde sunt victimele Preşedintelui? Aşa de frică să le fie de preşedinte încât să nu aibă ele curajul să apară pe Antenele lui Voiculescu ori pe Realitaţi şi să ne povestească ce şi cum au avut de suferit de pe urma turnătoriilor lui Băsescu?…

   Turnule, sincer, am un respect deosebit pentru tine, dar aici, cu numai atât, nu reuşeşti să convingi…

   Ce spui tu? PSD şi PNL colcăie de foşti securişti, de asta tac toţi şi înghit mârşăviile şefilor de partide şi tu vii să ne spui nouă poveşti cu feţi frumoşi şi ilene cosânzene dinspre acea zonă?

  • Turnule de observatie-nu te dezminti,absolt de loc,cu certitudine esti un postac,care are evidenta misiune de a ,Semana,minciuna,dezinformarea si de a trimite semnale otravite spre societate.
   Ca minti cu nonsalanta,nici nu cred ca are importanta,pt ca de fapt tu nu faci altceva decit sa preiei minciunile unui Turnator,pe numele sau de scena-FELIX MIRCEA DAN VOICULESCU,cunoscut intre prieteni,MOTANUL FELIX.
   Crezi tu cumva ca ,o minciuna repetata in fiecare zi,se transforma in adevar???????????
   Te inseli amice,si inca al dracului de rau.Dar hai sa-ti spun care-i de faspt smenul:
   chiar daca ,C.C.R in 2010 dominata fiind de OAMENII LUI ILIESCU,s-a prevalat de o hotarire C.E.D.O.,care ulterior a fost tot de CEDO,infirmata,si a hotarit ca LUSTRATIA,IN SENSUL IN CARE LIMITEAZA DREPTUL DE A ALEGE SI A FI ALES,este anticonstitutionala,ACESTI INDIVIZI LUSTRABILI DOAR MORAL,VOR FI ARATATI CU DEGETUL,ALEGATORILOR ,care evident vor decide-II VOTEAZA ORI BA.
   Mai fac o paranteza si voi spune de ce C.C.R . de la aceea vreme s-a manifestat asa cum AM SPUS-TICALOS[VEZI MANIFESTUL JUDECATOAREI,CARE ACUM ARE SENS],pt ca si in vechiul cod penal,dar si in cel nou,deci prin lege ,UNELE DREPTURI CIVILE PE PERIOADE DE TIMP SE POT SUSPENDA-AUZI TURNULE SE POT SUSPENDA-pai daca codul penal consfiinteste acest lucru,o alta lege,-LEGEA LUSTRATIEI DE CE NU AR PUTEA FACE ACEST LUCRU???daca nu intelegi asta e.
   Lovitura,acestei legi ,consta in faptul ca-PSD+PNL+PC,vor avea mari probleme in a-si plasa TICALOSII IN ADMINISTRATIA DE STAT-si adio ministere,adio functii,adio bani.
   Apoi,MAGISTRATI santajabili ,si care au servit SISTEMUL TICALOSIT-SE DUC ACASA,AUZI TURNULE,SE DUC ACASA-lucru care doare al dracului de rau.
   Asa ca intreb si eu,-CINE SE DUCE LA VALE??????????????????????HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIII

  • P.S.-lustrarea in justitie,nu va face altceva,decit ii v-a lasa descoperiti pe USELISTII CORUPTI,SI PRADUITORI-i-a ginditi-va la ADRIAN NASTASE,VOICULESCU,VINTU-COPOS,SI MULTI ALTII CARE DE MII DE ZILE STAU CU DOSARELE IN FISET,IAR ROMANIA ESTE CONDAMNATA DE COMISIA EUROPEANA SI MECANISMUL-M.C.V. ne poate aduce pierderi insemnate.
   Turnule,nu stiu de ce,dar parca nu-i scrisul tau,cred ca altcineva joaca acum sub nick-ul tau,haaaaaaaaaaa

  • Mai pe seara,voi da si citate din articolul scris de curajoasa judecatoare………..

  • ***Bibliotecaru – bună seara! 😆 Ce faci? Eşti bine? Ce crezi despre pretenţia UDMR apropo de UMF Tg Mureş?

  • @ silverstar a scris pe 12 Martie 2012, 06:35 pm

   Este răspunsul mutării “prietenului preşedintelui”. Vă amintiţi că domnul László Tőkés se bucură de o relaţie specială cu preşedintele României, de aceea este şi un personaj important la care lumea se uită astăzi cu atenţie. Pastorul reformat doreşte să înfiinţeze un nou partid (foarte posibil un UDMR plăcut domnului Traian Băsescu, de ce nu). Ei bine, el şi-a dat demisia din UDMR (chiar sunt curios dacă asta înseamnă că nu mai este membru în Parlamentul European).

   http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Europarlamentarul-Tokes-Laszlo-demisia-UDMR_0_662333883.html

   Ei bine, UDMR-ul este într-o poziţie foarte proastă în acest moment, asta pentru că cele spuse de Tőkés László sunt un pic, dar evident, mirositoare a corupţie politică, începând cu atitudinea UDMR faţă de problema Roşia Montana, dar fiind şi că UDMR are ministerul Mediului care poate da sau nu acel aviz de mediu.

   UDMR-ul nu mai este singur, el are concurenţi pe “Piaţa Etnicilor Maghiari” care votează maghiari la alegerile locale şi parlamentare. Aceasta este o manifestare care spune maghiarilor… nu-am luptat ca să rămânem în guvern degeaba, uite ce obţinem. Dacă nu fac asta, etnicii maghiari vor trage concluzia că s-au moleşit la locurile călduţe ale guvernării şi nu le mai pasă de cei ce votează.

   Pe scurt… UDMR-ul îngraşă porcul în ajunul alegerilor… o mică campanie electorală.

  • ***Bibliotecaru – văd că ai vrut să transmiţi ceva dar eu nu am înţeles nimic:

   – Tőkés László se pare că e popa acela de la Timişoara din ’89; până azi nu am ştiut că e UDMR-ist, nu am ştiut că a intrat în PE dar
   – ştiu de mai de mult, din presă, fireste, că a înfiinţat un partid al maghiarilor de care UDMR se teme pentru că i-ar lua din electorat; Până aici e clar. Ce nu înţeleg:

   – ce e cu Roşia Montană, în două rânduri dacă vrei, fără trimiteri, că eu habar nu am. Ce am înţeles pana acum e că oamenii din zona mor de foame in timp ce stau cu fundul pe o comoară; De ce? Cine vrea aşa ceva şi cui folosaşte?

   – ce e cu UMF? Ce vor UDMR-istii si de ce, în timp ce studenţii români şi maghiari se vor împreună? Presa nu explică, nu spune nimic clar. Pe facebook, cei din grupul în care sunt eu, nimeni nu ştie să spună.

   Mulţumesc!

  • @Silverstar. Constat cu parere de rau ca nu ma cititi cu atentie. Am afirmat chiar expres ca Presedintele Basescu fiind ales, nu intra in categoria lustrabililor. Deci fac o scurta recapitulare: PDL are un singur lustrabil – Monica Macovei, PNL – Norica Nicolai, aflata in functie aleasa, deci nelustrabila, PSD – Ion Iliescu, lustrabil, dar la varsta sa nu se mai pune problema si UNPR – Serban Mihailescu. Deci atat si nimic mai mult. Despre Traian Basescu – lucrator la “Cooperativa Ochiul si Timpanul” ar fi multe dispus asa ca promit sa reiau tema, altadata.
   @Ghita 1964. Ghoerghita draga, poti sa fii sigur ca daca ar fi fost Crin Antonescu in situatia de a fi acel “Porumbac”, te asigur ca impotriva sa s-ar fi dezlantuit intreaga artilerie grea a PDL-ului. Este evident ca trecutele alegeri prezidentiale au constituit un filtru extrem de serios pentru a bloca candidatura celor aflati cu “musca pe caciula”. Cine stie cine o fi fost acel Porumbac?

  • @Silverstar. Cam multe nu stie o doamna care este campioana prezentei pe forumurile pe care se vehiculeaza tot felul de informatii. Evident ca multe din informatiile vehiculate sunt false, din interes sau ignoranta, dar dv. sunteti cea care decide care informatie este credibila si care nu. Deci cum nu stiti lucruri importante despre Laszlo Tokes? De buna seama ar trebui sa stiti ca cel care i-a dat o mana de ajutor sa infiinteze acel partid, extremist zic eu, a fost tocmai Traian Basescu pe timpul unei vizite in judetele Harghita si Covasna. Ar mai trebui sa stiti cum a ajuns Tokes mare sef in Parlamentul European. A ajuns vicepresedinte cu voturile parlamentarilor PDL. Aveau dreptul sa conteste candidatura sa si nu au facut-o, ba dimpotriva. Astazi ne “lucreaza” atat in Parlamentul European si uite ca acum ne “lucreaza” si in interiorul tarii prin subminarea UDMR-ului si cu sanse de a intra in Parlamentul Romaniei in locul UDMR-ului. Ei cum va place aceasta pespectiva? Ce este cu Rosia Montana? Este o reactualizare a vechiului refren “Muntii nostri au poarta, noi cersim din poarta in poarta”. Acel aur nu trebuie sub nici un motiv exploatat in conditiile impuse de canadieni. Mai bine il lasam generatiilor viitoare. Se zice ca se vor crea 3500 de locuri de munca la Rosia Montana. Este o dezonformare. Vor fi 3500 in faza initiala in care se va amenaja exploatarea miniera, ulterior exploatarea propriusisa va avea in jur de 800 de locuri de munca, adica tot atat cate ar fi creat Adrian Videanu daca ar fi decis sa fabrice bordurile in tara si nu sa le importe din China. Va place asa ceva? Acel aur va ajunge nu in subsolurile BNR asa cum afirma Traian Basescu, ci mai degraba la “Fort Knox” din America? De ce? Pentru ca statul roman va mai avea doar o participatie de 0,6% din capitalul social al societatii in urma unei majorari de capital ce se are in vedere pentru demararea lucrarilor. Asadar canadienii se vor alegere cu aurul plus metalele insotitoare iar noi cu firimiturile plus cianurile. Doriti asa ceva? UMF? Reprezinta inca un pas catre ceea ce si-au propus politicienii maghiari privind autonomia Transilvaniei. De ce ii mai tine PDL-ul la guvernare? Oare nu ar fi mai cinstita solutia alegerilor anticipare?

  • @Bibliotecaru. Stimate domn, Tokes nu poate fi clintit din Parlamentul European deoarece acum in functia de vicepresedinte reprezinta Ungaria si nicidecum Romania. Degeaba vor zice romanii ba, daca Budapesta va spune da.

  • @ Turnul abundenţei:
   Zi să fluieri împotriva vântului că în PNL nu mai sunt lustrabili? Da Porumbacu ce-i bre? “Conform ofiterului Ichim, Crin Antonescu dadea note informative “literare si inventate” cu 300 lei bucata * Ele sunt cuprinse in dosarul 2456sca/DSS 01429 * “Porumbacu” avea mare trecere la minore * Daca e adevarat, si luptatorul Antonescu intra in Cercul Securistilor ce conduc Romania * Liderul PNL tace”
   http://www.agentia.org//anchete/nume-de-cod-porumbacu-999.html

  • @puiu
   Buna dimineata.
   Parerea mea (sper, gresita) este ca putem interpreta ca noi, ca popor, suntem intr-un fel de recesiune. Daca am inteles, tot intr-un fel, ca ne-am injurat conducatorii cand ne-au taiat din leafa, este peste puterea mea de intelegere avalansa de critici acum, cand se intrevede posibilitatea redarii a ceea ce s-a luat unor oameni. Iar pozitia opozitiei in aceasta problema este cu atat mai de neinteles ; a uitat asa repede obiectul criticilor pe care le-a adresat timp de doi ani Presedintelui si celor aflati la conducerea tarii ?!
   Sa aveti o zi buna.

  • Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

   – Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!
   La celalalt capat al firului raspunde o voce grava:
   – Cred ca ai format un numar gresit. Stii cu cine vorbesti, dobitocule?
   – Nu, raspunde tanarul angajat.
   – Eu sunt Directorul General, imbecilule!
   – Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule? – tipa tanarul mai tare decat prima data.
   – Nu, raspunde Directorul surprins.
   – Perfect!… si inchide.

  • ***Nicolae scrie: Daca am inteles… ne-am injurat conducatorii cand ne-au taiat din leafa, este peste puterea mea de intelegere avalansa de critici acum… Nu noi, poporul, ne înjurăm conducătorii, nu noi ăi criticăm, critica porneşte de la tv-uri, analişti politici şi mai ales, de la opoziţie. De ce, mai ales, de la opoziţie? E simplu! Opoziţiei i s-a luat jucăria, punctul forte cu care spera să-şi atragă votanţii: mărirea salariilor.
   De ce avalanşa de înjurături dinspre opoziţie? Pentru că de la opoziţie înspre popor trebuie să pornească ideea că, din ce fac cei de la putere, nimic nu-i bun… Ştii tu, Şi-aşa-i rău, şi-aşa nu-i bine…

  • Ce vorbeşti domnule? Eşti prea sigur! Poate iliescu o să fie de unde poţi ştii!?

  • “În timpul unei campanii militare, un pluton muncea la repararea unei căi ferate distruse de bombardament. Câţiva soldaţi, deşi se străduiau, nu puteau clinti un stâlp greu, căzut peste şine. Alături, caporalul striga la ei, ocărându-i pentru neputinţa lor. Trecând pe acolo, un om l-a întrebat:- De ce nu-i ajuţi şi dumneata? – Eu sunt caporal, eu supraveghez şi comand. Ei trebuie să muncească! Străinul nu a mai spus nimic, dar şi-a scos haina şi a început să tragă şi el cot la cot cu soldaţii de un capăt al stâlpului. După scurt timp, au reuşit să elibereze şinele. Încântaţi de reuşită, soldaţii i-au mulţumit străinului care,luându-şi haina să plece, i-a mai spus caporalului:- Dacă va mai fi nevoie, să mă chemaţi şi altădată! – Da?! – zise în batjocură caporalul, dar cine eşti dumneata?- Sunt generalul acestei divizii …”

   Aceasta este o poveste citită undeva de mine, interesant de asemănătoare cu ce se întâmplă la noi în ţară acum în vremea noastră. Avem o mulţime de “caporali” habarnişti, care se bagă în seamă cu orice prilej însă atunci când trebuie să-şi afirme priceperea şi puterea de muncă se feresc ca dracu de tămâie… că de?… munca-i pentru alţii, ei sunt “caporalii” şi singura lor “ ştiinţă “ este să ocărască şi să demoleze ce construiesc alţii! Mai nou “ caporalii “ sunt în “grevă”, au oboist să mai tot urle şi să râgâie la Lună… nu-i bagă nimeni în seamă am văzut în Piaţa Universităţii cu toţii asta, aşa că au devenit “ donatori “… donează ce nu au dreptul şi fac declaraţii cică: “ dacă guvernul actual revine la salarizarea de dinainte de tăierile cu 25%, atunci guvernul nostrum o să fie nevoit să le taie din nou”! Da, da aţi citit bine! De doi ani de zile bat apa în piuă că tăierile au fost nejustificate iar acum, brusc au devenit justficate dacă le fac ei….Ăştia vor să conducă România! “Caporalii” ăştia făcuţi la apelul bocancilor, habarnişti şi gherţoi, au pretenţia şi neruşinarea să conducă România! Mă piş cu boltă şi presiune pe voi măi “caporali” făcuţi de apelul bocancilor kgb-işti! Sunteţi o ruşine şi o pată pe obrazul României, leprelor!

  • 🙂 🙂 Nicolae, se pare ca ai reusit dupa acel spumos: VICTORIEEEEEEEEEE!!!!
   Sa-mi dai de stire daca astazi NU TE DOARE CAPUL?! 🙂 🙂

  • Nici o problema. Băieţii adună voturi pentru USL. 😆 Fiecare cum poate… Cum il duce mintea. De ce nu?…

  • problema este ca a pipait sanii don’soarei,sau ca este presedinte de partid… 🙂 ? Sincer doar imi vine sa rad cu sila…politica romaneasca a atins culmile penibilului.Pacat de politicienii de buna credinta…

  • @ puiu

   Ce vă spuneam?
   Din ciclul “iarna nu-i ca vara”, salariile se vor da numai dacă vor fi bani. Eu aştept şi alte astfel de noutăţi de ultimă oră… 😀

 16. Gaby neni draga ce-mi place c-ai acceptat trandafirii mei rosiiiii…,i-am trimis sincer si din suflet 😆 😆 ……

 17. zapa prietene dupa ce trece 8 MARTIE sa-mi aduci aminte sa-ti spun ce-a zis Ludovic Orban despre unele pupile ale tale :lol; 😆 dace esti “mujic” 😆 iti aduc aminte ,Puiutzu dragutzu nu uita …..hihiih….hiiiih…

  • Ludovic ORGAN ZICI,HAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIII
   BEY PUIU,haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiii,ce vrei sa-mi aduci aminte,cum a fugir ca un trepadus de la locul accidentului,asta vrei sa spui,ai?????????????
   Stai jos militianule,stai jos,ca stirnesti risul………

  • S-AU POATE VREI SA NE POVESTESTI DESPRE comisia ludovic organ si contributia lui ALINA GORGHIU,NUUU??????????????????
   Bey Puiu,in ianuarie -februarie si martie 2009,liberalii stateau ascunsi ,si nu acceptau nici o invitatie la tv. ,stii de ce??????????????????
   Daca nu stii iti voi spune eu.
   VOSGANINAN ,ACEST PINOCHIO AL FINANTELOR ERA DE NEGASIT……………..bey voi chiar nu aveti rusine???????????????
   Stai ca nu a venit inca momentul,sa va dau in cap cu ispravile voastre,dar ai rabdare vine el,COBOR EU ARHIVA DIN POD SI V-O PUN SA O CITITI .
   Parca vad ca iar umblii pe pereti.
   Ai uitat puiutovici?????????????????????????haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiii
   cum facea-ii ca toate orataniile pamintului?????????????????

  • Uselistii-au primit sarcina de partid-TREBUIE SA-I NUMERE OUALE LUI ADRIAN NASTASE,PINA SE POTRIVESC CU DATELE DIN DECLARATIILE DE AVERE.HAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII
   Puiuciovici-IAR VA FI PREMIANT,HAAAAAAAA HIIIIIIIIIIII

  • DOMNILOR VA MULTUMESC PENTRU URARI!

   LA MULTI ANI DOAMNELOR!

  • zapaievici asta-i o “minciunica “marca arhicunoscuta zapa ,n-a fugit ,cazul s-a rezolvat ….eu nu sant “mujic ” si nu pomenesc de amante si alte combinatii aici ,eu incurajez asa ceva …ii “farmecul vietii ” de unde sa stii tu ??????….simpaticule .

 18. ” M-au bucurat foarte mult cuvintele spuse de gazdele spaniole, care i-au lăudat pe muncitorii români, pe care îi consideră „harnici şi serioşi”. Din pacate stimata doamna….doar strainii ne mai apreciaza calitatile…in rest suntem niste jegosi si ciumpalaci …// Cat despre atragerea investitiilor si turistilor in tara asta …sincer va spun ca tre sa aveti pregatire suficienta in acest domeniu pe care nu il stapaniti din pacate…( fara suparare…)
  Sincer…nu am culoarea politica a dumneavoastra… dar ma ofer sa va dau o mana de ajutor ….ca sa scoatem tara asta la liman // Paradoxal…nici nu aveti idee cat de simplu este….// La multi ani va urez cu ocazia zilei Femeii

 19. Pacat ca eforturile dumneavoastra legate de revenirea comunitatii romanesti acasa sunt diminuate de ziarele de limba romana “Noi in Spania” si “Romanul” Acestea sunt clar sustinute de PSD, pe care il promoveaza in ample pagini, in rest nu evidentiaza decat aspectele negative din Romania. Nu mai pomenesc despre cuvintele injurioase pe care le folosesc la adresa guvernantilor actuali si, in general, la adresa Puterii. Romanii din Spania sunt inveninati periodic in aceste ziare distribuite in mod gratuit… Am atentionat-o pe o redactora de la Noi in Spania si a inceput sa publice pe pagina de FB si informatii neutre, dar ziarul tiparit isi continua “directivele de partid”

 20. La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor de 1 martie.Am incredere in noul PRIMMINISTRU si de asemenea in PDL.De asemenea apreciez mult doamnele din PDL – au o noua orientare , moderna, europeana care ne vor apropia si mai mult de OCCIDENT,fata de cele din alte partide care au primit tot felul de DISTINCTII intre.1990-2004 -dupa modelul preluat de la presedintele de pina in 1989.Sant oripilat cum BRENDUL ILIESCU apare ca si in perioada ANILOR LUMINA- CEAUSESCU – tot BREND , acela macar a construit ceva pe cand urmasul a distrus totul – iar acum da vina pe PDL.

 21. MULŢI ANI, FRUMOASA Doamna sarbatorita!
  de Dumitru Matcovschi

  Mai regină decât floarea,
  Doar femeia poate fi,
  Mai adâncă decât marea
  Doar femeia poate fi
  Mai frumoasă decât viaţa,
  Doar femeia poate fi.
  Mai deşteaptă ca povaţa,
  Doar femeia poate fi.
  Mai aproape decât dorul,
  Doar femeia poate fi.
  Mai de şoaptă ca izvorul,
  Doar femeia poate fi.
  Mai de-april ca primăvara,
  Doar femeia poate fi.
  Şi mai dulce ca vioara,
  Doar femeia poate fi.
  Mai de taină ca misterul,
  Doar femeia poate fi.
  Şi mai tare decât fierul,
  Doar femeia poate fi.
  Mai frumoasă decât Zeia,
  Doar femeia poate fi.
  Şi mai vie ca scânteia,
  Doar femeia poate fi.
  Mai fierbinte ca Sahara,
  Doar femeia poate fi.
  Şi mai dulce ca vioara,
  Doar femeia poate fi.
  Mai înaltă ca povata,
  Doar femeia poate fi
  Si mai scumpa decât viaţa,
  Doar femeia poate fi.

 22. Titanul DAN GRIGORE,versus PIGMEUL CRIN ANTONESCU

  Mda,in mod sigur nu am gresit cind l-am considerat pe dl DAN GRIGORE,un adevarat titan pt ca pe linga omul de cultura remarcabil,care este,pe linga muzicianul de exceptie care este dl. DAN GRIGORE,este un mare caracter,un om demn cu colana verticala,care nu a putut ingadui isuta,insulta venita de la un coate goale,mate fripte,de la un parvenit,de la o putoare ,care are un singur merit,a ajuns satrap peste o adanatura de derbedei si tirfe care s-au ascuns sub umbrela unui partid istoric-P.N.L.
  Cind am spus titan,m-am gindit la faptul ca dl GRIGORE DOVEDESTE CALITATI EXCEPTIONALE MUZICALE DE LA VIRSTA DE 3 ANI,M-AM GINDIT LA PLEIADA DE PROFESORI PE CARE I-A AVUT-aproape toata crema intelectualitatii romanesti interbelice.
  Pt a puncta voi da doar cite-va nume;MIHAIL JORA,DINU LIPATI ,CELLA DELAVRANCEA,nume care au lucrat,au daltuit si mai apoi au finisat ,pina la perfectiune,acest mare talent care este DAN GRIGORE,ACEST ADEVARAT TITAN CU TALENT SI CARACTER.
  Ei acum puneti fata in fata acest mare roman cu pigmeul CRIN ANTONESCU,privitile C.V.-URILE,comparati-le ,analizatile dupa care insist-CE PARERE AVETI,OARE UN REPETENT,UN TURNATOR LA SECURITATE,UN LENES,UN BUGETAR INSOLENT,UN NIMENI,UN PIGMEU FARA PIC DE CARACTER,ARE CADEREA SA-L JIGNEASCA PE DAN GRIGORE???????????
  Oare intelectualitatea romaneasca,OENGEURILE,PRESA ,PINA LA URMA SOCIETATEA ROMANEASCA IN ANSAMBLUL EI,POATE TOLERA O ASEMENEA OFENSA???????????

 23. “Preşedintele rus Dmitri Medvedev a promulgat o lege care permite castrarea chimică a pedofililor declaraţi vinovaţi de crime sexuale asupra minorilor sub 14 ani. Această măsură a fost adoptată la 7 februarie de Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, şi aprobată de Consiliul Federaţiei, camera superioară, la 22 februarie, precizează un comunicat al Kremlinului”. AGERPRESS

  Nu pentru asta am adus această ştire deosebită…. nuuuu! Mă gândeam ce bună ar fi Legea aceasta şi la noi, eu de exemplu aş ridica ştacheta vârstei pentru crime sexuale până la 17 ani şi 11 luni… Ho măh! Ho cu tata! Dacă “minora” nu a făcut-o pe bani se pune vârsta, dacă a făcut-o pe bani nu se castrează chimic ci primeşte aşa vreo 5 ani de bulău… măi ce repede aţi sărit cu gura!!! Io ştiu că “ la toţi ne place cărniţa proaspătă ” dar “ cărniţa” musai să fie de 18 ani… asta-i legea nu? Acuma-i drept că nu pentru toţi, dar nah te poţi pune cu “milionarul dator” Robert sau cu revoluţionaru’ lu’ peşte mort Kk-vara ori procurel neterminat Viorel ( îi mai trebuia un şut când a fost conceput ) ? „Poţi care să te pui cu ei dom-ne”? Ce spui? Ar mai apărea „primarul turist” la braţ cu flota botulizată-n bot aşa des la televizor în costum de kkvara? Eu cred că nu! Cum să-şi rişte sămânţa viitorilor kkvarşti de epubretă şi flaconul de donator?

 24. In RO doar generatiile se schimba, ceasul istoriei ticaie, evenimentele revin. Romanul are obsesie pentru adevar, dar, pentru acel adevar care ii convine. Cum adevarul poate nu corespunde cu propria conceptie (este asortat cu politica), adevarul este fals, fara valoare, este subiectiv, devine manipulare. Am vazut o poza cu o oratanie de curte cu penele jumulite, vai mama ei. Era sugestiv intitulata…Sunt mandru ca sunt roman!. Mai sa fie! Noi romanii suntem tare mandri, asa de mandri incat suntem in stare sa dam lectii celorlalti. Ce lectii? Sa gandesti fara sa inveti este periculos(Confucius). Cand cineva vrea sa rezolve o problema, se gasesc destui sa dea solutii care de care mai personale. Sprijin, solidaritate, intelegere? Nu este de mirare ca sunt destui care inteleg si profita, smecheri(?) sunt destui. Maine smecherul ajunge in situatia pagubitului. Striga ca din gura de sarpe: -Nu este dreptate! Mileniul 3 a debutat cu multe transformari, globalizarea nu va fi lina. Omul trebuie sa se transforme, sa se elibereze de dogme, sa se pregateasca, sa inteleaga, sa fie moderat, sa invete sa-si cunoasca limitele, sa medieze raul. Multimile trebuie sa inteleaga conditia umana sau sa piara. PS. Nu este popor in lume care sa semene cu al nostru. Ne luptam cu pensionarii, cu bugetarii, cu politistii, cu doctorii, cu profesorii, cu cantarul, cu gratarul etc. Ca sa fie picant, mai asortam cu politica, cat cuprinde. ). Pana alta parte taiem si laudam “reusitele”. “Bun” si “rau” coexista, iar granita este atat de fragila incat se cofunda(voit). Cine sunt cei care impart (ne)dreptatea? Inteleg o societate mozaicata, dar cu reusite, cu modele, cu valori unanim acceptate. Crede cineva ca intr-un supermarket daca se intrerupe lumina, cumparatorii pun marfa in rafturi si parasesc magazinul in ordine? Crede cineva ca oamenii sunt solidari, in cazuri deosebite fiecare isi ia numai cat ii trebuie pentru a fi serviti si ceilalti? Este undeva in lumea asta si nu este pe alta planeta.

 25. Nu este rau ca vizitati Madridul oficial . Ar fi foarte bine sa continuati si cu celelalte capitale . Veti putea face o analiza competenta mai ales ca ati avut pe mana un minister greu — turism si dezvoltare .
  Insist fata de Dvs — cre aveti si calitatea de deputat de Bucuresti , sa initiati un proiect legislativ cu privire la existenta in orase a unor grupuri sanitare intretinute de primarii .
  Sunt necesare !

  Cu stima .

 26. Chiar nimeni nu vede că exploziile şi incendiile sunt cu mult mai dese decât normal? Nu se gândeşte nimeni că ar putea fi provocate de ceva, de cineva… SRI-ul cercetează şi el? Poate că astfel de lucruri se întâmplă pentru că firmele au prea puţini angajaţi, calitatea materialelor este mai proastă… este absolut evident că frecvenţa evenimentelor legate de pompieri este în această primăvară peste orice nivel precedent, nu poate fi doar rodul întâmplării. Nu vede nimeni asta la Guvern?

 27. Detinatorul unui Titlu de Licenta in Drept conferit de catre o universitate acreditata prin lege, in urma absolvirii Facultatii de Drept, 4 ani 240 ECTS si care in prezent este incadrat pe functia didactica de maistru instructor conducere auto, cu gradul didactic I si titular la catedra de conducerea automobilului/tractorului, poate fi incadrat pe functia didactica de profesor instruire practica?
  Sau mai pe romaneste, studiile superioare juridice sunt considerate studii superioare in specialitate pentru instructorul conducere auto ?
  Va multumesc,

 28. De ce nu sunt caini in Madrid FOARTE SIMPLU .
  In Madrid si in general in Spania foarte multa lume are caine in casa .
  Fiind foarte sufletisti in acest sens
  Si majoritatea au caini comuni foarte putini au caini de rasa deoarece sunt scumpi.
  Si asta vo spune unu care merge in fiecare zi lucratoare in cel putin 6 locuinte in Madrid .
  In Bucuresti ma intreb daca nu ar fi buna o solutie de genul urmator ..
  Sa se dea un ajutor persoanelor care adopta un caine si nu un ajutor in bani ci in servicii ,gratis la vaccinuri ceva mancare pt animale pe luna pe o perioada de de 1-1.5 ani .dupa aceasta perioada oamenilor le va fi greu sa se separe de mascota .
  Va spun un caz interesant care in romania nu cred ca ar fi avut un final la fel
  Un coleg de servici avea o pisica acum cativa ani la un moment dat pisica vomita si avea probleme ,,pisica nu era de rasa ,,O duce la 2 noaptea la urgente animale dupa un control de 2 ore medicul ii spune ca trebuie operata de colon daca retin bine si ca operatia costa 800 de euro ,
  Va spun sincer ca ,,colegul avea serioase probleme financiare nevasta nu lucra 2 fete rate ,,etc .DAR a facut tot ce a putut si a operat pisica care a mai trait inca vreo 3 ani dar nu ia parut rau pentru ca a dat 800 de euro la operatie ..ASA CA FACETI O DIFERENTA DE CONSTIINTA SI CULTURA .

 29. chiar daca nu am vizitat foarte des acst blog ,cu foarte mare placere constat ca se pune accent din partea autorului pe realizari,pe planuri,pe proiecte.
  Prin natura lor politicienii tind sa faca in general parada de vorbe fara continut,sa caute paiul in ochiul oponentilor.
  De aceasta meteahna nu se dezminte nici domnul vosganian despre care credeam la un moment dat ca este un om al faptelor.
  A avut grija sa demonsreze ca de fapt demagogia si ipocrizia sun atribute indelung exersate ,iar scurta sa pozitie in varful gramezii la marcat negativ si iremediabil.
  In privinta doamnei udrea nu pot decat sa i urez echilibru si tenacitate

 30. A invata fara a gandi este nefolositor. A gandi fara a invata este periculos. (Confucius). Recunosc, citesc acest blog. Calitatea blogului este data de tema aleasa, dar si de comentarii. Daca aceste comentarii au mai ales tenta de grup, sunt preferate anume comentarii, degeaba sunt cu sutele. Daca si grupul de comentatori este restrans, degeaba. Societatea merge, avem chiar o anume civilizatie, insa componenta politica a acesteia lasa de dorit. Marea problema a societatii romanesti nu este cetateanul ci, politica asta paguboasa care a facut mult rau. Pe acest fond se petrec chiar tragedii, mor si sufera oameni, lipsurile se manifesta peste tot. Totusi, care ar fi corelatia cetatean vs politica? Cand vor invata oamenii ca Guvernul si TB nu dau nimic? Dar, prin masurile(politicile) ce le iau creaza posibilitati pentru ca oamenii sa-si resolve problemele vietii. Se continua cu risipa banului public, calitatea si pregatirea lasa de dorit, media le consemneaza. Masurile luate au reconfigurat criza, dar au indatorat RO. Acesta va fi viitorul. Politica bate viata.

 31. MOLDOVA ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA! DREPATATE SI ADEVAR! DOAMNE OCROTESTE! SALUTARI DIN CHISINAU.

 32. MULTUMIM DOMNULUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU PENTRU INTERVENTIA LA TV PE DADA DE 11 MARTIE ORA 10 EMISIUNEA DUPA 20 DE ANI. AVEM INCREDERE IN PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU CREDEM IN LUPTA PENTRU DREPTATE SI ADEVAR.

  • @Ghita 1964. Domnule Ghita, in anul 2009 Crin Antonescu a fost unul dintre candidatii la Presedintia Romaniei. Tin sa va asigur ca CNSAS-ul a facut eforturi deosebite pentru a scotoci in arhivele securitatii pentru a vedea trecutul fiecarui candidat. Daca s-au facut aceste cercetari pentru cei care au candidat pentru functia de senator, deputat sau Presedinte al Consiliului judetean, cu atat mai mult s-au facut cercetari in cazul candidatilor la Presedintie. Nu s-au gasit documente care sa confirme colaborarea cu Securitatea pentru nici unul dintre candidati. Despre Basescu se stia ca a colaborat cu securitatea deoarece se stie ca a colaborat cu institutia, dar nu i se gaseste dosarul. In realitate cineva a pus bine dosarul cu pricina la pastrare. Despre Geoana se stia ca este fiul unui general de securitate, dar conform legilor, fiul nu este vinovat de faptele tatalui. Nici lui Geoana nu i s-a gasit dosar. Despre Crin Antonescu CNSAS nu a gasit nici o referire. Nu are dosar. Ce spuneti dv. despre Porumbacu, se pare ca ar fi un indicativ care a apartinut cuiva, poate chiar cu numele de Antonescu, dar CNSAS a confirmat ca respectivul indicativ nu are nimic de a face cu persoana numita Crin Antonescu. Si apoi, dati-mi voie sa intreb, oare avea sa taca propaganda PDL-ista la auzul vestii ca Antonescu ar fi fost turnator? Categoric nu, dar acum in debutul noii campanii electorale ati gasit cu cale sa profitati de un oarecare nume conspirativ si sa i-l atribuiti lui Crin Antonescu.

 33. Imi pare rau ca nu am vazut-o personal in madrid pt ca a luat masa in restaurantul unde lucrez”POSADA DE LA VILLA”,eu fiind in concediu acea sapatamana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *