Un Paste fericit tuturor romanilor!

Sfânta Noapte a Învierii să le aducă tuturor românilor mai multă „lumină” în viaţă. Le doresc să aibă motive să fie mai senini şi mai încrezători.

Este momentul ca toţi să ne adunăm credinţa, speranţa şi determinarea ca, de aici înainte, să fie mai bine.

 

124 thoughts on “Un Paste fericit tuturor romanilor!

 1. Buna dimineata si… Un zâmbet la cafea 😆

  Pompierii ajung la un incendiu şi, fara a frana, intra cu tot cu masina direct in foc.
  După ceva timp ies de acolo. Se apropie reporterii:
  – Bravo, bravo, sunteţi adevărati eroi !
  – Care eroi, in puii mei, pur şi simplu, ne-au lasat frânele la masina!

 2. Doamna Elena Udrea,fie ca Sarbatorile Pascale,sa va gasesca linistita,fericita si plina de incredere.
  Pt dv. ca si pt miliane de romani,viitorul suna promitator,depinde de noi sa si devina asa.
  Invierea cu tot mesajul sau biblic tocmai,acest lucru il consfinteste,INCREDEREA SI SPERANTA,de care cu totii avem atita nevoie.
  Inchei dorindu-va un PASTE FERICIT,DV. FAMILIEI SI TUTUROR CELOR LA CARE TINETI SI II IUBITI ORI RESPECTATI.

  Din partea unui simpatizant,care nu s-a indoit de bunele intentii pe care ni le-ati promis.

 3. Madalina-PASTE FERICIT,si daca ai trai in ardeal,ar trebui sa-ti mai urez ceva,CIT MAI MULTI UDATORI[OBICEI DIN ZONA]pt ca asa se cade unei domnisoare cu multe calitati.

  Administrator:
  Multumesc Frank 🙂 !
  Un Paste fericit si tie alaturi de cei dragi!

 4. Fie ca iubirea celui care a făcut Sacrificiul Suprem, PENTRU NOI TOȚI, să ne pătrundă sufletele și să sădească acolo, speranța, încrederea, toleranța, altruismul, fără de care viața noastră rămâne cenușie și fără sens.
  PAȘTE FERICIT, tuturor celor care susțin ,într-un fel sau altul, în funcțiune, acest blog de elită.

  Administrator:
  Paste fericit Zev!

 5. Apropo de stirile de la Realitatea si Antena:

  Într-un spital de psihiatrie, dimineaţa, pacienţii privesc ştirile la TV. Unul din ei brusc, se loveste cu palma peste frunte:
  – Ce bine ca sunt în casa de nebuni!
  În spatele lui, doi infirmieri:
  – Da … Ăsta cred ca s-a tratat!

 6. Pasti Fericit tuturor romanilor, blogerilor care se ostenesc pe aici, administratorilor si celor care contribuie la buna functionare a blogului si mai ales gazdei nostre mult indragite, dna Elena Udrea !

  Sfintilor Gheorghe de azi 23 aprilie chiar daca dupa canon vor serba luni 25 aprilie le urez sa inceapa de azi si precum vorba cantecului s-o tina precum oamenii buni de sambata pana luni.

  PS Dar dupa acest preambul placut sufletului meu revin si la cele pe care nu cu placere ci cu greata si dispretz le spun:

  Apropo de ultimele doua angajari de raspundere, se spune undeva ceva foarte corect:

  “Practica Guvernului de angajare a răspunderii, deşi perfect constituţională, este nemaiîntâlnită in aceasta amploare: toate proiectele majore ale echipei conduse de Emil Boc au trecut prin angajarea răspunderii, lucru care scoate din joc Parlamentul întrucât un proiect astfel impus este considerat adoptat dacă Guvernul nu este demis prin moţiune de cenzură”

  Dar in replica intreb eu : unde se mai intalneste o opozitie antinationala, sprijinita de instrumente media, foarte posibil de a fi controlate de puteri straine ostile Romaniei?(vezi Wikileaks si mai inaine de Wiki, vezi Ion Adrian), o opozitie care este fericita daca s-ar produce, si cauta cu price pret sa-l si produca, orice esec al actualei puteri care ar reduce sansele noastre de a depasi cu bine aceasta perioada grea, o opozitie cu nimic mai buna de domniile fanariote, ba cu siguranta mai tradatoare de neam si de tara

  Asa ca aici trebuia aplicat si s-a aplicat dictonul: Aux grands maux les grands remèdes

  Eu nu am cum sa nu fiu multumit caci ma consider unul din responsabilii pentru doua practic politice si anume:
  1)In 2005 am explicat la “nivelul necesar” constitutionalitatea motiunilor de cenzura ca arma ptr un guvern decis sa-si joace existenta pe cartea dorintei lui de a face si s-a inteles caci au inceput asumarile cu legile proprietatii si justitiei
  2) Anul trecut dupa ce era sa cada guvernul la o motiune de cenzura, inca crezand pe atunci, ea puterea ca trebuie si ea sa participe la vot cu toate riscurile implicate, cum se stabilise printro cutuma idioata, am explicat pe peste tot, dar si la “nivelul necesar” ca este perfect constitutional ca opozitia sa fie cea care sa joace patrtida de poker declansata de ea si de regula doar la cacealma, si puterea sa asigure doar cvorumul necesar, sa raspunda la acuze, sa explice ce face ,dar sa se abtina de la vot si dovada succesului acestei tactici perfect rationale, constitutionale si la urma urmei chiar si normale-democratice au fost crizele de nervi si “spumele la gura” facute de tonomate si vuvuzele.

  PS. Tot in 2005 am subliniat caracterul nedemocratic al unui stat in stat in persoana CCR care avea prin lege posibilitatea vetoului absolut in zonele de jurisdictie ceea ce este nedemocratic , dar din pacate a fost necesar din cauza unei constitutii prost gandite la care din comoditate sau din neatentie sau si din nu foarte mare competenta au achiesat si PDL in 2003 , dar asta este numai cine nu munceste nu greseste si PDL vrea sa indrepte aceasta greseala.

  PPS. Despre neconstitutionalitate nici sa nu mai vorbim, iar sustinerea lui Sova ca este neconstitutional sa legiferezi prin asumare, adica fara un dialog aprofundat o lege care reglementeaza un dialog este o stupiditate juridica pe care Sova o va purta toata viatza in spinare.

  PPPS. Succes dupa acesti Pasti, la cele doua motiuni si va fi succes, caci la Cod nici macar nu au pus de o motiune, caci le convine si dlor sa scoata castanele din foc cu mana PDL 🙂

  Administrator:
  Un Paste fericit si dvs. domnule Ion Adrian!

  • OK, Ion Adrian, un Paște fericit îți adresez și îți doresc multă sănătate și aceeași luciditate în anii dificili ce vor urma, spre menținerea încrederii celor din jurul tău că suntem pe drumul cel bun.
   PS
   Șova, ar trebui să se întrebe, dacă PSD și PN[L] au dorit DIALOGUL ÎN MOD REAL, o singură secundă măcar, din 2007 încoace. Prin urmare, PDL este OBLIGAT să uzeze de prevederile permisive ale Constituției, ÎN INTERESUL NAȚIONAL și să promoveze legile esențiale ale Reformei, prin ASUMARE.
   De aceea, cu bunele și relele sale, PDL rămâne singura opțiune RAȚIONALĂ și RESPONSABILĂ la alegerile care urmează.
   Vă doresc tuturor pedeliștilor să manifestați spirit de responsabilitate în orice situație și în orice moment din prezent și din viitor și să rămâneți uniți, fermi, onești și transparenți în spațiul public, SĂ TRECEȚI FĂRĂ ÎNTÂRZIERE LA REFORMA INTERNĂ, pentru că numai așa veți convinge cetățenii să realizeze că votându-vă, o fac pentru interesul lor și al copiilor născuți și/sau nenăscuți încă.
   Iar fără votul cetățenilor, CONVINȘI CU ARGUMENTE, NU SCOȘI CU ARCANUL LA URNE, nu puteți accede la putere ÎNTR-O DEMOCRAȚIE REALĂ ȘI CONSOLIDATĂ.

 7. Ze.V.-la articulul din 19 aprilie,penultimul,ti-am lasat si oferit cite-va exlicatii,teinvit sa le citesti,cu atentie,sigur ,daca crezi ca merita.
  iti urez si aici-UN PASTE FERICIT…………

  • Voi citi după Sfintele Sărbători, un Paște fericit și ție.

 8. Paste Fericit tuturor bloggerilor ,indiferent de simpatiile politice ,sa fiti santosi si fericiti langa cei dragi …

  Madalina un Paste Fericit cu multe bucurii langa cei pe care-i iubesti.

  Administrator:
  Multumesc Puiu!
  Un Paste fericit si tie alaturi de familie!

 9. Paste fericit tuturor romanilor,oriunde ar trai,
  si tuturor crestinilor de pe minunata noastra planeta.

  Administrator:
  Un Paste fericit si dvs.!

 10. DEXONLINE:

  PÁȘTI s. m. 1. Sărbătoare religioasă celebrată de creștini în amintirea învierii lui Hristos, iar de evrei în amintirea ieșirii lor din Egipt, sub conducerea lui Moise.

  PAȘTE, pasc, vb. III. 1. Intranz. și tranz. (Despre vite; la pers. 3). A se hrăni rupând cu gura iarbă, plante etc. ♦ Tranz. Fig. A întreține, a cultiva, a dezvolta stări sufletești etc.

  Concluzia? Paste fericit=mănâncă iarbă fericit!… Expresia “Paste fericit!” a fost preluata si tradusa din engleza si a iesit un râs…

  Formula noastra traditionala de salut este “Christos a inviat!” cu raspunsul “Adevărat a inviat!”, pana la Înalţare!

  Administrator:
  Sarbatori fericite Silver!

  • ..paste tu iarba ,Cristos a inviat ,se zice dupa slujba de inviere ,ai vrut sa fii desteapta …n-ai reusit sa te inalti ,mai mare decat esti …

  • Christos a inviat! Sănătate şi numai bine, Mădălina!

   Administrator:
   Adevarat a inviat!
   Multumesc la fel Silver!

 11. HRISTOS A INVIAT !
  Lumina Invierii sa va bucure si sa va ocroteasca pe toti.
  Sarbatori fericite !

 12. ADEVARAT A INVIAT ! ( Pentru toti cei care au scris, au rostit, sau au gandit : HRISTOS A INVIAT ! )

 13. Un zâmbet la zi de sarbatoare

  O babuta suna la serviciul de situatii exceptionale 221:
  – Alo! In apartamentul meu miroase a gaz…
  – Dar ati pornit plita de gaz?
  – De dimineata e pornita.
  – Dar chibritul ati aprins ?
  – Nu, acusi il aprind!

  • ….ADEVĂRAT A ÎNVIAT !
   Când vezi asemenea minunății, realizezi că știința și teoriile Creației Divine pot coexista perfect armonios și nu cum am învățat la școală că totul vine de nicăieri și merge spre nicăeri.

 14. @all
  ADEVĂRAT A ÎNVIAT !
  …Sper să nu uităm repede acest Adevăr, așa cun ne e obiceiul…

 15. RUGĂ

  Cu mâna întinsă a rugă spre cer,
  Cu ochii închişi şi capul plecat,
  Cu gândul la Tine încă mai sper,
  Speranţa o, Doamne, nu-i un păcat.

  Umilă Îţi cer să-mi dai sănătate
  Şi pâine pe masă,
  În viaţă dreptate,
  O rază de soare,
  O floare de crin,
  O toamnă frumoasă
  Cu cerul senin,
  Un strop de iubire
  Şi-o cupă de miere,
  Că ştiu ce-i durerea
  Şi gustul de fiere.

  Tu Doamne, pe toate le poţi de voieşti.
  Te rog in genunchi
  Ruga mea să primeşti.

  Personala

  • superb,Silver,multumesc.Ar merita o muzica pe masura.Sarbatori fericite!

 16. ***Bibliotecaru – La multi ani de ziua numelui! Sănătate şi multă linişte sufletească. 😆

  • Bibliotecaru, e ziua dumneavoastra ?! Pai daca este asa, La multi ani si multe. multe ganduri bune !

  • ***Nicolae – Bună seara! 😆
   E vorba de Sf Gheorghe care a fost sâmbătă, pe 23 apr. Din câte ştiu, prenumele colegului e Gheorghe.

 17. Impresionanta initiativa preotului de la capela aeroportului Otopeni. Asta noapte a tinut slujba de Inviere in sala de plecari a aeroportului. Au participat atat calatorii care asteptau sa se imbarce cat si o parte din personalul aeroportului.

 18. Hristos a Inviat!
  Paste fericit doamnei Udrea,tuturor blogerilor si prietenilor virtuali!
  Madalina,sa ai sarbatori linistite si fericite!

  Administrator:
  Multumesc la fel N.G.!
  Sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  • Gabi neni draga ,in Anglia nu te uda nimeni ,la cine imparti oua rosii ?…cum te-ai sarbatorit de Paste ,ce obiceiuri sunt in GB 🙂

  • Nu ma uda Puiut,dar nu te ingrijora ca nu ofilesc asa usor… 🙂 Am fost la Inviere la o biserica romaneasca de langa Londra,am intalnit cateva sute de romani,a fost parca mai frumos ca niciodata…Pacat ca noi romanii nu stim sa fim o adevarata comunitate nici acasa nici afara.Oua rosii am impartit la englezi,au fost chiar impresionati,pentru ca aici notiunea de oua de Paste se refera doar la cele de ciocolata.In rest aici Pastele e aproape neobservat,nimic neobisnuit,fara cheltuieli excesive sau pregatiri speciale.

 19. Bună dimineaţa şi zâmbetul de la cafea 😆

  Un barbat statea pe canapea privind un meci la televizor, cand auzi din bucatarie vocea dragastoasa a sotiei:
  – Dragule, ce ai dori sa mananci la cina? Pui, vitel sau miel?
  – Niste pui ar fi OK, zice el.
  – Du-te naibii de nenorocit, zice nevasta-sa, o sa crapi in tine ciorba de fasole de ieri. Vorbeam cu motanul!

 20. Cugetare de dimineata 🙄

  Respectul e mult mai mult decat iubirea si, cand nu exista respect, nu exista nimic…

 21. Hristos a Inviat-si in continuare sarbatori fericite.

  P.S.-mi-a ajuns pe la urechi prin grija unor prieteni,ca aseara BOLSEVICUL PONTA,nu s-a putut abine si din nou a atacat-o pe ELENA UDREA,ba mai mult a amenintat-o cu ,TRIBUNALUL BOLSEVIC’.
  Este incredibil acest individ,nici in sfinta sarbatoare de pasti nu-si poate stapinii frustrarile si invidia,complexele ,misoginismul,dar mai ales neputinta.
  Indraznesc sa ma intreb,oare pesedistii lui,ce cred despre gestul lui ponta.
  Pt ca din cite am inteles,a fost singurul politician care a iesit pe sticla in ,DUMINICA DE PASTI’si si-a varsat veninul.
  Daca pina acum il cosideram imatur si necopt,acum imi permit sa cred altceva,dar voi avea suficient timp sa ma explic,nu vreau sa cad in pacatul lui.
  P.S.-Asadar sarbatori fericite in continuare.Noi ardelenii,astazi mergem la udat,un frumos obicei cu ,ADINCI SEMNIFICATII’…………….FERTILITATE,PRIMAVARA SI RENASTEREA……………

 22. A doua zi de Paşti. Ora 19,44. Antene 3
  Actuala guvernare trebuie să dispară. Ion Iliescu

  • Vrabia Mihai Viteazu si oricum: ia ne govoriu po ruskii

  • Am revăzut postarea şi trebuie să intervin în spiritul adevărului istoric: Iliescu a spus, corect: Această guvernare trebuie ÎNLĂTURATĂ ceea ce e cu totul altceva şi, venit de la Iliescu, e un îndemn la dezordine, la haos, la a distruge ceea ce guvernul încearcă să facă, e drept cu foarte multe piedici puse de cei care se declară apărători ai poporului şi bocitori de necazuri şi sărăcie…

  • Si azi (de fapt pana la Inaltare) salutul crestin este: Cristos a Inviat!

   Dar trebuie sa adaug si ca de fapt mai corect era sa spun: ia ne ponimaiu po ruskii.:)

 23. Un zâmbet la cafea 😆

  In fata unei usi:
  – Deschide, iubito!
  – Nu pot, sunt dezbracata.
  – Nu-i nimic, sunt singur.
  – Eu nu!

 24. @frank zapa [king]
  Bună dimineața și ,,Christos a înviat !”.
  Având în vedere că am promis că îți citesc comentariul postat pe pagina anterioară, după Sfintele Sărbători, am trecut ….la fapte, chiar dacă este a treia zi de Paște, dar, totuși, prima zi de lucru. 🙂
  Față de un prieten, trebuie să te ții, ÎN PRIMUL RÂND, de cuvânt. Mai bine îi tragi o scatoalcă peste scăfârlie sau un șut în…..decât să taci, nerespectându-ți cuvântul 🙂
  Cu riscul că vei sări din nou în sus până la nori, indignat că te scot din context, voi continua analiza pe ,,materialul clientului”.
  1. ,,Sigur,o paranteza,daca EMIL BOC,este un premier atit de slab,de ce ESTE ATIT DE VIRULENT ATACAT ATIT DE OPOZITIE,CIT SI DE UNII PEDELISTI,care vor sa-l vada dus.”
  Dragă Frank, încă o dată îți spun că refuzi ca un catâr să-ți îmbunătățești ,,clasa de precizie” și să-ți rafinezi subtilitatea, cel puțin, până la nivelul de a o înțelege pe a altora. 🙂
  Pentru a n-a oară, subliniez că îl susțin FERM pe Emil Boc , ÎN CALITATE DE PRIM MINSTRU, până la finalizarea mandatului, adică , până la investirea noului guvern, după alegerile LA TERMEN din decembrie 2012.
  Rezerva mea este legată de INSISTENȚA PREMATURĂ a unor colegi de partid în a-l susține pentru funcția de șef de partid (în care, fie vorba între noi, NU A EXCELAT, DIMPOTRIVĂ), colegi care mă așteptam să marșeze, înaintea unei moțiuni de cenzură, pe ideea de UNITATE în jurul guvernului, condus de Emil Boc.
  Acest accent excesiv, poate că încearcă să camufleze EXACT manevra următoare a ,,unor pedeliști de a-l vedea dus (din funcția de PM n.a.)”….sic.
  Eu, în calitate de nemembru de partid (subliniez termenul ,,calitate”) NU DORESC ÎNLOCUIREA LUI EB DIN FUCȚIA DE PM, așa cum dorește opoziția și , repet, poate, o parte din colegii domniei sale care, pentru acest scop, își propun să-l ,,onoreze” LA SCHIMB pe domnul Boc cu o funcție decorativă în partid. Spun decorativă, pentru că, așa cum a fost invizibil până acum ca șef de partid, la fel va fi și în continuare.
  Sunt convins că așazișii susținători politici ai lui Emil Boc știu foarte bine că nu poți guverna o țară EFICIENT și reorganiza ÎN ACELAȘI TIMP un partid politic care, are REALMENTE nevoie de REFORMĂ INTERNĂ ,DE COERENȚĂ ȘI DE FERMITATE, care SĂ AJUTE ACTUL DE GUVERNARE. Un partid slab, fără o conducere autoritară, nu poate fi un bun sprijin pentru guvern.
  Pe de altă parte, reconfirmarea lui EB în funcția de lider al PDL, miroase a accentuare de subordonare a partidului față de președinte, probabil, în perspectiva întoarcerii lui Traian Băsescu la conducerea PDL. De facto acum și de jure în 2014. Așa s-ar putea explica imixtiunea președintelui în problemele interne ale unui partid politic, care arată indubitabil că în PDL sunt o grămadă de momâi. Acestea, deși inițial susțineau un alt candidat, cum a intervenit șeful statului, au migrat precum târla de gâini, în tabăra lui Emil Boc. Știi cu ce seamănă tabăra lui Emil Boc acum ? Ca aglomerația din bancul referitor la ,,culmea aglomerației: șoferul călătorește pe scară”.
  …..Adică nu-l bagă nimeni în seamă. 🙂
  Prin urmare, partidul nu se întărește în acest fel, ci dimpotrivă.
  2. ,,CUM SA STEA CUMINTE DOAMNA MACOVEI LA RIND,SA DEMOSTREZE,SA CAPETE RANI SI SA AIBE CICATRICI PT PARTID,NAAAAAAAAAAA,ASTA E PT FRAIERI SI FRAIERE,EU SUNT MONICA MACOVEI,PUNCT………..”
  Prima observație: nu mai folosi cuvântul ,,punct”, precum eusebiu, este foarte enervant. Cel mult, ,,punct și de la capăt”….că mă aștept oricând să-ți mulezi ,,convingerile” pe o eventuală nouă abordare prezidențială. 🙂
  Revenind la fraza reprodusă, din ea pot decurge două-trei idei posibile în replică :
  a. Doamna Macovei deranjează, poate, pe unii demnitari ai partidului, menținuți în partid, indiferent de imaginea lor șifonată în urma acțiunilor DNA.
  b. Doamna Macovei, a fost bună ca ambasadoare a imaginii României în Europa, după integrarea în UE, dar…cu cât e mai departe de țară, cu atât e mai bine pentru politicieni. Indiferent din ce partid provin aceștia.
  c. Apropo de ,,cicatrici”, îmi amintesc că alături de președinte, la discursurile acestuia din 2007, în perioada suspendării, era…doamna Monica Macovei, extrem de persuasivă în ochii cetățenilor. De Emil Boc nu-mi amintesc. Poate că a fost prezent și el, dar probabil, fiind prin definiție un ins șters, nu-mi aduc aminte ce contribuție a avut. De asemeni, mi-i reamintesc pe Vasile Blaga, sau pe Adriean Videanu, în prima linie a partidului, în acțiunea de susținere a președintelui. Nu uit de altfel nici poziția de prim plan a lui Videanu la numărătoarea voturilor prezidențiale în 2009, când, a organizat culegerea ultrarapidă de informații de la centrele de votare, care arătau FĂRĂ DUBIU că Traian Băsescu este ÎNVINGĂTORUL și nu maimuțoiul țopăitor manevrat de SOV !
  Cred că asta a descurajat eventualele tentative de fraudă electorală , capitol la care PSD ESTE EXPERT !
  …Și mai sunt multe de spus, Frank, dar nu vreau să-și fac capul calendar, din prima zi. 🙂
  O zi bună.

  • ***ZeV – mulţumesc pentru miel. A fost bun, facut la cuptor…
   De ce nu te-ai făcut, domnule, politician? Întruneşti toate condiţiile… Pe cuvânt!
   În cartea “Cursa rapidă”, autorul spune, la un moment dat Să nu laşi datorii neachitate, nici promisiuni neonorate… Deşi sunt vreo 30 de ani de când am citit-o, n-am uitat niciodată acest citat. E mult mai lung şi sună ca un blestem… Cine ştie ce va fi păţit autorul.

  • ***ZeV – autorul cărţii este Constantin Munteanu şi văd că a fost reeditată în 2008, la editura Junimea Iaşi, încadrată la Literatura romana, scriitori clasici si contemporani.

  • @ZeV:
   1) Monica Macovei este speranta Ro intr-o Justitie curatata de putregaiul implantat in sistem. In plus, s-a dovedit un excelent tehnician in domeniul justitiei, producand baza legala pentru asanarea acestui mediu profund afectat de coruptie.
   2) In consecinta, cea mai potrivita startegie a PDL este sa o impuna pe MM la Ministerul Justitiei cu prima ocazie (reparand eroarea capitala de la negocierile cu PSD in defunctul guvern). Ai dreptate, mentinerea Boc ca PM din partea PDL pana la sfarsitul mandatului este o solutie corecta, daca PDL vrea sa beneficieze de relansarea economica si sa castige alegerile.
   3) MM nu poate conduce PDL si MJ in acelasi timp. In plus, ca politician, MM este lipsita de discurs politicianist (adica, fatarnicie, s-o spunem de-a dreptul) care asigura strategiile castigatoare de la carma partidelor politice. MM trebuie cooptata in conducerea PDL (poate ca VP, impreuna cu Preda si Ungureanu), dar NU poate fi presedintele partidului.
   4) Presedintele PDL trebuie sa fie in primul rand un model de ONESTITATE (pentru a indeparta orice indoiala in privinta atitudinii anticoruptie, si a evita pericolul de a fi asemanat PSD si PNL, sub lozinca supramediatizata “Asa sunt(em) toti !”. Pe deasupra, seful PDL trebuie sa fie un castigator dovedit de alegeri. Poate ca Boc nu a fost un exemplu de autoritate si competenta ca sef al PDL, dar in privinta profilului sefului PDl se distinge clar in fata celorlalti doi contracandidati.

 25. @silverstar
  ,,Christos a înviat!”
  Silver, anul acesta m-am limitat doar la o caserolă cu o bucată de miel (mie nu-mi place capul), la care am adăgat două pulpe de curcan la cuptor a câte un kg fiecare, o bucățică de pulpă de porc și una de vită. În rest, multă salată și tradiționalul cozonac, ,,specialitatea casei”. Eu am ,,contribuția ” principală, ținând valingul imobilizat pe masă, cu două mâini, în timp ce soția frământa și arunca (până în tavan) coca de aluat. 🙂
  Nu am vrut să fac abuz alimentar și alcoolic după ce am ținut integral postul Paștelui, am fost la toate deniile din ultima săptămână și m-am împărtășit în JOIA MARE, ziua ,,Cinei cea de Taină”. De asemeni, am stat , în noaptea învierii, până s-a terminat Utrenia. Dacă nu eram cu copiii, probabil că aș fi stat până dimineață. De ce ? Pentru că Paștele este, în primul rând, o sărbătoare a spiritului și nu a stomacului. Evident că nu impun nimănui acest punct de vedere.

  • ***ZeV – mi-ai prezentat portretul ideal al românului. Ce păcat că eşti însurat. Cu tine ştiu ca-ş face economie şi-aş trăi o viaţă… Te-aş ţine numai în posturi 😮

 26. Am văzut, integral, aseară, gala emisiunii ,,ROMÂNII AU TALENT” de pe PROTV.
  Poate că Narcis, cu vocea lui venită din altă lume, ar fi meritat să câștige, dar, pe de altă parte, am fost profund impresionat de raperul învingător, ajutat de PRO TV cu un aranjament coregrafic și sonor, care m-a făcut să fiu mândru că sunt român.
  Cred și sper că aseară, audiența PROTV a fost dublă în raport cu toate celelalte televiziuni luate la un loc.
  Pe lângă talent și mesajul despre optimism și mândrie națională, bazaconiile televiziunilor de știri mi s-au părut infinitezimale și derizorii, precum praful stelar situat la ani-lumină distanță de Terra.

 27. ***ZeV – Talentul este TELENT şi-l au foarte puţini oameni. Drame, ca cea prezentată de câştigător, găseşti la tot pasul, şi în ţară şi în lume.
  Dar, să dai un premiu în numele talentului pentru că tânărul a avut o viaţă nu ştiu cum, este de râsu’-plânsu’ şi numai la noi poţi găsi aşa ceva…

  Citeşte aici: http://www.ziare.com/romanii-au-talent/adrian-tutu/talentul-romanilor-nu-conteaza-1090600
  Mai sunt şi alţi revoltaţi. Narcis al nostru este un fenomen, vom mai auzi de el încă mult, mult timp…

  • Mai bine emisiunea de pe PROtv s-ar fi numit “Degeaba ai talent”…

   În România, degeaba ai talent, degeaba munceşti şi eşti conştiincios şi onest, degeaba te străduieşti să laşi în urmă ceva bun şi trainic. Nimeni nu apreciază ceea ce faci, ceea ce ai ori ceea ce poţi să oferi. E dureros să vezi şi să constaţi atâta incapacitate de a aprecia calităţile ori talentul cuiva.

 28. , Somnul ratiunii naste monstrii’

  Nu stiu de ce,dar aseara tirziu,cind am ajuns acasa,concursul,ROMANII AU TALENT’era pe final,am reusit sa vad ultimii 4 candidati,concurenti,dupa ce s-a pronuntat cistigatorul,tocmai acesta cigetare mi-a trecut prin cap,SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII’
  Daca titlul emisiunii a fost Romanii au talent,cred eu ca de bon ton era sa cistige TALENTUL,PUR,MUNCA,TRANSPIRATIA SI…………..INSPIRATIA.
  Dar din nou merotocratia a fost trecuta in plan secund si a cistigat,ORFANUL,MINA INTINSA DUPA……………..
  Uite de ce ne pleaca valorile adevarate din tara,uite de ce ne pricopsim cu oameni ca :
  1.DAN DIACONESCU IN DIRECT
  2.SORIN OVIDIU VINTU
  3DAN VOICULESCU
  4.VICTOR PONTA
  5.CRIN ANTONESCU
  6……………………
  7……………………………………………..8…9……………10………….
  Uite de ce in tara asta hotarasc gospodinele moarte dupa telenovele,pensionarii idiocretinizati,betivii si smecherii.
  Uite de ce aseara tirziu m-am certat pe mine in primul rind si apoi pe ceilalti.
  DE CE DREAK N-AM PUS MINA PE TELEFON SI SA FI TRIMIS UN SIMPLU S.M.S.????????????????????
  Probabil din comoditate,din autosuficienta,din o oarecare superioritate,dar in mod sigur pt ca sunt ROMAN SI ………..LASA D’OMLE MERGE SI ASA.
  Pacat,marepacat ca sunt milioane care gindesc si procedeaza ca mine,stau pe margine si nu reactioneaza.
  in timp ce gospodinele INCARCATE DE HORMONI,DUPA LUNGI VIZIONARI ALE TELENOVELOLOR PUSE LA DISPOZITIE DE PEPE,OANA,IRI,MONI SI TELEVIZIUNI,sar indracite pe telefoane,tot asa cum sar si pe stampila de vot.
  Of,iar m-am aprins,RAMANII AU TALENT?????????????????????????da, au dar el va fi apreciat AFARA’UNDE VA FI BINE PLATIT,APRECIAT.NOI IN TARA VOM RAMINE CU CIURUCURILE,CU MILOGII SI PENSIONARII NEMULTUMITI………..
  Si,vom ramine aceaisi tara care l-a fugarit pe BRINCUSI,CIORAN,CARAGIALE,ELIADE,EUGEN IONESCU,COANDA………………si multe alte milioane de ROMANI TALENTATI SCIRBITI SA II MAI DUCA IN SPATE PE TOTI ASTIA CE STAU CU MINA INTINSA,ORI MISECUVENISTII,CARE SE CRED SMECHERI.

  • Şi ce dacă românii au talent? Cine li-l apreciază? Gospodinele, pensionarii, maneliştii, tineretul abrutizat de droguri şi incultură?

  • Frank, ai ceva împotriva rap-ului sau a curentului Hip-Hop ? Acesta din urmă a devenit o stare de spirit, iar Eminem, ca și alți conaționali, reprezintă din această perspectivă, valori autentice, pe care societatea americană le apreciază ca atare. Îți aduc aminte și de fenomenul beat (cu exponent major The Beatles) , sau folk (exprimat de Bob Dylan si Joan Baez) , de asemeni, genuri de expresie artistică purtătoare de mesaje.
   Iar pentru mine, aseară, a fost realmente un mesaj convingător. Era mesajul unui om OPTIMIST, care CREDE ÎN FORȚELE PROPRII și nu în asistența cuiva ! Nicidecum, așa cum tu, probabil ,,obosit” fiind, ai înțeles….vițeversa.
   Și nici nu are legătură cu manelismul , sau telenovela, așa cum acreditează un personaj (la pensie) egocentric și ,,înghețat în proiect” (vorba ta).
   Încă o dată, fac apel la rațiunea ta și încearcă să-ți șlefuiești acuitatea percepției și subtilitatea. Altfel, ca și Silver de altfel, vei face varză (sau ghiveci) din orice subiect și-l vei duce în politizarea derizorie a plaiurilor mioritice, în care conflictul meschin și steril este starea dominantă de spirit care nu ne permite să deosebim bobul de neghină.
   PS
   Am pretenții mai mari de la un om umblat ani de zile prin State.
   Cu scuzele de rigoare dacă te-am supărat eventual, dar am fost sincer, să ai o zi bună.

 29. ***ZeV – într-adevăr, la un om care înţelege şi opera trebuie să ai “pretenţii”, n-aşa?… Numai că PROtv a făcut o greşeală; nu a spus că emisiunea e de binefacere şi că premiul e, de fapt, un ajutor social.

  De fapt, Narcis nu-i ţigan, cam asta ar trebui să se înţeleagă.

 30. Aflu chiar în aceste minute că ANI a sesizat DNA în privința conflictului de interese în care s-ar afla domnul Botiș, situație despre care ,,onestul” domn Emil Boc spunea cu o dezarmantă nonșalanță că ,,se cunoștea de la începutul anului”.
  Am mai spus că acest caz are un mare potențial de prejudiciere a imaginii partidului.
  Ce fac în schimb domnii și doamnele din PDL ? Semnează adeziuni pentru persoane, în perspectiva luptei pentru putere (în liga a doua politică), abandonând prin sertarele prăfuite ,,criteriile de integritate”, sau programul în 35 de puncte de reformare și clarificare doctrinară a partidului propus de Macovei, Voinescu, Preda.
  Ca un amănunt picant, îmi amintesc că, din întâmplare, am ascultat și declarația de adeziune a domnișoarei EBA pentru….Emil Boc. Vă rog să mă credeți că mi-a fost rușine de obrazul tatălui, auzind bâlbele distinsei europarlamentare promovată pe ,,brațele logisticii” de partid în aula Parlamentului european, alături de CV Tudor și Becalli.
  Vă amintiți filmul recent, premiat cu Oscar, ,,Discursul regelui” ? După părerea mea, personajul Ducelui de York interpretat magistral de către Colin Firth, se exprima mult mai coerent.
  Jalnic unde a ajuns partidul (atenție, partidul nu guvernul…încă, deși am fost de la început împotriva felului în care s-a promovat remanierea guvernamentală) și pur și simplu am obosit să tot am mereu dreptate pe fond. La ce bun ?
  Pedeliști, este o vorbă când vrei să exprimi că ești liber să faci ce vrei , că tot nu mai contează: ,,capul vostru de pereți ! ” Nu vreți reformă internă ? Atunci vă veți merita soarta cu vârf și îndesat. Degeaba guvernul face reformă, dacă partidul devine, pe zi ce trece, tot mai slab și nefrecventabil pentru alegători. Pentru că începe să fie perceput precum celelalte partide.

 31. Un zâmbet la cafea 😆

  La o masa, intr-un bar, statea un barbat care dadea pe gat pahar dupa pahar. De fiecare data cand termina un pahar, se uita in buzunarul camasii. Intrigat, barmanul l-a intrebat:
  – De ce va tot uitati in buzunarul camasii dupa fiecare pahar?
  – Am acolo o poza cu nevasta-mea. Cand mi se pare frumoasa, ma duc acasa!

 32. Ce face frica de iad din om

  Cu vreo 6, 7 ani in urma, cand OTV inca nu apucase sa se prostitueze, intr-o seara, a fost invitata in studiou, Gabi Lunca, interpreta de muzica lautareasca. Era diferita de cum o stiam eu: imbrobodita, nemacheata, fara bijutarii si foarte spasita. Si-a inceput sa povesteasca ea cum s-a hotarat ca anii de viata care i-au mai ramas, sa si-i traiasca in post si rugaciune, hotarata fiind sa nu mai iasa pe scena si sa nu mai cante niciodata.
  La un moment dat, intra, in direct, o colega, nu-i mai stiu numele, care o cunostea bine si, in stilul binecunoscut noua, romanilor incepe sa-i toarne si sa-i povesteasca despre viata destrabalata dusa pana atunci…
  Cu alte cuvinte, traiesti o viata in excese de tot felul si, cand simti ca ti se apropie sfarsitul, te dai cu cele sfinte ca sa-ti asiguri un loc in rai…
  Da’ oare Gabi Lunca nu si-a trait raiul aici, pe pamant, atunci cand i-a fost bine?
  Raiul, iadul exista pe pamant in functie de trairile noastre si nu in alta parte…

 33. Logica de Garcea

  Aseara, la Realitatea tv, Mugur Mihaescu, cel care pentru telespectatori se identifica cu militianul Garcea si Leana lui Pârţag, intrebat fiind ce parere are despre finala “Romanii au talent”, emisiune promovata de OTV, a raspuns candid si fara sa clipeasca: Pai, şi-asa statul roman nu face nimic pentru orfani. PROtv a facut foarte bine dandu-i premiul lui Ţuţu.
  Nimic despre valoare, despre talent.
  Daca as fi fost eu in studiou, l-as fi intrebet pe Mugur Mihaescu, in ce fel a rezolvat PROtv problema orfanilor din Romania premiind un caz social si nu un talent autentic?

 34. OTV speculeaza

  Atat cat am avut rabdare, doar cateva minute, aseara am ascultat si opinia OTV, apropo de emisiunea “Romanii au talent”, de la PROtv. Daca e sa ne luam dupa acest canal si patronul lui, Ţuţu a exprimat, in prestaţia sa, programul Partidului Poporului si de aceea a şi fost votat de foarte multi telespectatori OTV-isti.
  Mai, sa fie! Ca sa vedeti cine l-a facut “vedeta” pe Ţuţu! Telespectatorii OTV…

  • Ca au votat Otv-isti ca au votat PDL-isti ca au votat stelistii sau dinamovistii nu conteaza prea mult ci conteaza ca au votat ROMANII, doamna Udrea. Baiatul asta transmite un mesaj foarte important pentru romani, un mesaj patriotic de incurajare si speranta si imi permit sa spun ca a dat o PALMA mare clasei politice care ne indruma spre alte tari ca nu cumva sa ridice cineva capul mai mult decat trebuie si sa va incurcam planurile, asa am ajuns noi sa contribuim in foarte mare masura la bunastarea altor popoare (medici plecati dintre cei mai buni, profesori care cu educatia de aici, crdinta si daruirea lor invata acum copii straini, jumatate din colosul Microsoft sunt rodul patriei noastre, ingineri, arhitecti si exemplele pot continua). Doamna Udrea sunteti o persoana care contribuiti la destinul acestei tari, UNDE vreti sa ajungeti, in ce directie ne indreptam noi?? Am fost tavaliti dealungul timpului de rusi si nemti, acum ne tavaliti si voi clasa politica. DE CE va bateti joc de aceasta tara frumoasa, ati uitat de neamul nostru crestin, ati vandut tot la straini, strabunii mei si ai dumneavoastra nu le-ar fii dat niciun strop de vin si venin. De-aia doamna Udrea l-au votat ROMANII pe Adrian Tutu, mai exista cineva care sa le dea speranta si credinta ca va fi mai bine. Dumnezeu este sus, fiecare o sa platim pentru ce am facut rau unii mai putin si unii mai mult.
   Doamna Udrea, Bunicii si Strabunicii mei au murit pe front pentru tara asta ca sa ce????? Ati adus ROMAIA la coada Europei si Andrei a transmis lucrul asta cel mai bine prin versurile lui, ne-a invatat sa fim ROMANI adevarati chiar daca asta doare cel mai tare. De ce sa fim asa? De ce sa stam noi cu capul plecat cand suntem fii ai bravilor eroi care niciodata n-au ingenunchiat? Doamna Udrea stiu ca nu e tarziu sa ne facem alt viitor si stiti si dumneavoastra si as vrea sa prind ziua aceea cand diaspora o sa vina inapoi.. in ROMANIA.

 35. @Silver
  Recunosc, uneori chiar și pentru mine este greu să privesc întregul din toate unghiurile posibile, să citesc de la început până la sfârșit și să analizez lucrurile în profunzime….dar cel puțin, mă străduiesc în permanență. 🙂
  În fine, recapitulez preambulul comentariului meu de ieri, pe care nu sunt convins că l-ai citit :
  ,,Poate că Narcis, cu vocea lui venită din altă lume, ar fi meritat să câștige”..
  Cu toate acestea, Silver, DEȘI TRĂIM ÎNTR-O LUME PROZAICĂ, dominată de politică (ieftină), subcultură și conflict permanent, TOTUȘI, Narcis, A OBȚINUT LOCUL DOI, ÎNAINTEA ALTUI TALENT CU PROBLEME SOCIALE (spălător auto), în urma voturilor românilor, pe care unii, îi disprețuiesc profund. Cei care se declară ,,oripilați” că sunt contemporani cu semeni de-ai lor decretați irevocabil drept nativ inferiori, sunt exact cei care măcăne și cotcodăcesc non stop cu patosul revărsat permanent în foc, dar, evident, fără a face (sau propune) vreodată ceva constructiv.
  Se pare că deși…,,nu asculta foarte multa lume muzica clasica”…., așa cum subliniezi tu, TOTUȘI, mult mai multă lume l-a votat pe Narcis. Sincer, eu m-am așteptat să nu intre în primii trei clasați.
  Vezi, Silver, taman aceasta este diferența dintre noi. Eu, spre deosebire de tine, privesc insistent spațiul plin al paharului , gândesc pozitiv și am încredere în discernământul conaționalilor mei, în judecata lor ,,cea de pe urmă”.
  De aceea, așa cum am scris în comentariul anterior, ….,,am fost profund impresionat de raperul învingător, ajutat de PRO TV cu un aranjament coregrafic și sonor, care m-a făcut să fiu mândru că sunt român”…
  Probabil că, unii oameni, în ,,naivitatea” lor , neatomizată de fluxul catastrofic mediatic, încă mai prețuiesc sentimentul apartenenței naționale și mesajele cu tentă pozitivă care stimulează încrederea în noi înșine. Acest lucru mi-a plăcut la acel băiat modest, care, deși este orfan, se declară, totuși, patriot , încrezător în forțele proprii și cu speranță pentru viitor. În fond, spune la un moment dat, ceea ce și noi, cu pretenții de oameni entelegenți, declamăm emfatic întruna : unii critică de pe margine dar nu fac nimic, nici pentru ei, nici pentru alții.
  FELICITĂRI, BĂIATULE !
  PS
  Dragă Silver, este păcat că vârsta nu aduce, tuturora, în mod implicit, mai multă înțelepciune.
  Unii, printre care mă număr și eu, descoperă în fiecare zi că miracole există la fiecare pas , doar trebuie să vrei să le vezi și că avem privilegiul de conștientiza măreția lumii în care trăim, din care avem enorm de învățat, pe când alții, se dezumflă în abandon, transformându-se în acriturile asistate, e adevărat, cu erupții (aleatorii) de inteligență, persoanje principale în comentariile lui Frank. Adică în niște lămâi stafidite.

 36. Ieri cind scriam textul prin care tratam subiectul ,Romanii au talent,nu aveam de unde stii,ce va urma,adica ce dezbateri vor urma pe aceasta tema.
  Sigur,partea buna a lucrurilor ,este ca oamenii au reactionat si au incercat ,unii sa puna lucrurile la punct,in viziunea lor.
  Un asemenea subiect ,care aparent n-are nici o legtura cu politica,a scos de fapt in fata societatea romaneasca,asa cum arata ea in acest moment la ,Fata’adica ,MENTALITATILE DE TIP SINDICALIST,conform caruia:
  ,SI GURA MEA TREBUIE MANINCE ICRE NEGRE,CHIAR DACA SUNT UN LENES SI ZERO BARAT’
  versus mentalitatii de tip occidental,care are un cult fata de :
  ,MUNCA,TALENT,INSPIRATIE,TRANSPIRATIE,FATA DE HARUL DIVIN PINA LA URMA.
  Faptul ca romanii,AU SANCTIONAT PRIN VOTUL LOR TALENTUL,SI AU APRECIAT O STARE DE FAPT-,ORFANUL’ne trimite pe noi romanii ca societate acolo unde am fost,suntem si se pare vrem sa fim,in mentalitati bizantine,cultivate in FANAR,unde ortodoxia,a cultivat cersetoria,mina intinsa si FALSA GENEROZITATE.
  M-a amuzat copios felul in care Ze.V m-a acuza ca nu-mi place RAAP-UL,adica daca am considerat ca tinarul a luat pe nedrept un PREMIU ,ATENTIE PT TALENTUL PE CARE NU=-L ARE,in logica lui VALERIU,as avea ceva cu raap-ul ori rock-ul.
  Recunosc,in fata unei asemenea logici,sincer am ris cu gura pina la urechi,si incep sa-mi pun intrebari serioase despre gradul de comprehensibilitate,a prietenului valeriu.
  Pt ca al doilea text,tot a lui VALERIU,despre stirea,conform careia BOTIS VA FI ANCHETAT DE D.N.A. sa-mi intareasca convingerea,Ze.V.se joaca de-a manipularea.
  Si uneori joaca bine,alteori joaca lamentabil.
  INTEGRITATE-intr-un partid cu peste 300.000 de membrii,in care oamenii nu se cunosc personal intre ei,dar care sunt ,cel putin teoretic,atraasi de aceleasi valori,minati de aceleasi interese,chestiunea care tine de ,TESTUL DE INTEGRITATE,este o problema pe care ,ORGANIZATIA LOCALA TREBUIE SA O REZOLVE,CEA CARE LA PROMOVAT,cea care l-a adus in circuitul puterii.
  Este pina la urma procesul pasilor simetrici,,REVERSIBILI’pt ca ORGANIZATIA DE BAZA IL GIREAZA PE INDIVIDUL RESPECTIV SI-I DA CERTIFICATUL DE BUNA PURTARE.
  A blama tot partidul[eu nefiind membru de partid],in corpore,e un semn de lipsa de cunoastere a felului in care functioneaza un partid,o crasa lipsa de ,CULTURA ORGANIZATIONALA’.
  Nu sunt avocatul lui BOTIS,nici a partidului,PD-L,dar a lucra dupa ,RETETARUL ORDINAR FOLOSIT DE OFICINELE SECURISTICE ALE REALITATII SI ANTENELOR’fara ati folosi propiul cap,propia analiza,mie unul nu-mi place,si nu-mi place pt ca am in fata tabloul INTREG,ASA CUM ARATA EL.
  In timp ce trustul realitatea PARCURGE UN SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE DOI DERBEDEI,INDIVIZI POMENITI IN INREGISTRARILE DINTRE CEI DOI BORFASI,VINTU SI GHITA,FAC PE PROCURORII.[striblea ,sovianii,etc]
  Adica ,cestiunea’asta ma duce cu gindul ca ,TRIBUNALELE AR TREBUI SA SE MUTE IN PENETENCIARE,SI PE POST DE JUDECATORI AR TREBUI PUSI CEI MAI MARI INFRACTORI SI CRIMINALI,care sa-i judece pe cei aflati in libertate.
  Sper din tot sufletul,ca momentele de incertidunie ale lui VALERIU,din cite vad un sustinator al Doamnei Macovei,diseara sa se spubere.
  Doamna Macovei va presta diseara la ROBERT TURCESCU,si am convingerea ca VALERIU,va primii suficiente raspunsuri la neklisnitile lui,dar mai ales mesajul foarte clar:
  EMIL BOC PRES PD-L.
  EMIL BOC PRIM MINISTRU
  Sunt sigur ca acestea vor fi mesajele.Daca il vor dezamagii,pe valeriu,asta e…….ASTA-I VIATA………….

  • @ Frank Zapa [King]
   Îmi este indiferent cine va fi președinte al PDL, aceasta este o problemă strict internă a partidului. Eu pun la îndoială legitimitatea influențelor externe și-mi doresc , de asemeni, ca partidul să câștige alegerile viitoare. Pentru aceasta, trebuie să demonstreze în ochii cetățenilor (aceștia pe care îi avem, neputând aduce alții de peste mări și țări), că funcționează diferit de celealte partide. Doar un partid reformat, poate impune acceptabilitate pentru măsurile de reformă și pentru sacificii (potențiale) viitoare.
   Cu certitudine, extremismul fanatic, disprețul față de conaționali, pe care unii dintre noi le varsă pe bloguri, nu vor amplifica credibilitatea PDL în ochii opiniei publice. Nu putem desființa abuzul inchizitorial al moguliziunilor cu…..exact aceleași metode persuasive care întrețin (și amplifică) de fapt starea de ură și de conflict româno-român.
   Regret, Frank, cu cât vei deveni mai virulent, cu cât îți vei denigra mai jignitor conaționalii, cu atât se va trece mai repede peste comentariile tale.
   Acestea vor rămâne doar ceea ce sunt pe fond : modalități de refulare a frustrărilor de ,,cavaler al tristei figuri” și impulsurilor negative personale. Și vor fi tratate ,,cum se cuvine” : mai aplicat exprimat, cu îngăduință și milă față de emitent.

  • …Și încă ceva, Frank…eu nu râd cu gura până la urechi, de fapt, nu râd de loc, citindu-ți, până la capăt (așa cum am promis) comentariile. Eu simt o durere în suflet, știind că nu citesc numai eu.

  • hihihihihi 😆 ,ai devenit rusinos ZeV-le ….niciodata nu-i prea tarziu .

 37. CU CERSESTORII ROMANI PRIN EUROPA

  E plina presa occidentala de ,FAPTELE COMISE DE CONATIONALII NOSTRII-CERSETORIE,FURTISAGURI,PROSTITUTIE,TRAFIC DE CARNE VIE SI INRACTIONALITATE VIRTUALA.
  Scriu aceste rinduri tot cu gindul la Ze.V.dar mai ales cu gindul la romanul care participa la o emisiune similara cu cea de la PR.TV,in marea britanie,care la casaele de pariuri are cea mai buna cota-ATENTIE PT TALENTUL SAU DE EXCEPTIE PT DANSUL MODERN.
  Stau si ma intreb,oare acest ROMAN,DE-AL NOSTRU,EXTRAORDINAR DE TALENTAT AR FI REUSIT IN ROMANIA,IN ROMANIA IN CARE STANDARDELE LUI VALERIU DOMINA?
  Evident ca nu,probabil nici n-ar fi ajuns in finala,pt ca nu-i asa………..NU ESTE UN CAZ SOCIAL………….iar daca e talentat e treaba lui.
  Reamintesc ,cazul tenorului,TIGAN,care lucra in constructii,in spania,si care tot la un concurs a ajuns sa cistige,in timp ce in romania,nu reusise sa convinga pe nimeni ca merita luat in seama.
  Si atunci,revin la ideea de inceput,care ne arata pe noi ,CETATENII ROMANI,persoanele cele mai blamibile din europa,indivizi care luam cu asalt lumea civilizata-SI STAM CU MINA INTINSA,PT A FI MILUITI,CU NISTE ERUROI SUB FORMA DE MONEZI.
  Asa ca vin si mai intreb o data:
  ,Ce trebuie sa faca societatea romaneasca pt ca scara de valori nsa nu fie intoarsa cu fundul in sus????????????
  Oare nu sa aprecieze munca si talentul deopotriva?
  Oare daca vrem sa sc
  apam de saracie,nu cu asa ceva ar trebui sa incepem,sa punem munca si valoarea acolo unde le este locul?
  Pt ca atunci cind vom devenii o societate normala si asezata,vom putea fi si milostivi,vom putea avea puternice accente sociale.
  Pina atunci,insa,vom arata precum o jungla in care regula este ca:
  ,NU AVEM NICI O REGULA’
  Ci doar exceptii-VEZI EXCEPTIA,CONFORM CAREIA LIDERII DE SINDICAT,SEFII CONFEDERATIILOR NU TREBUIE CAUTATI LA AVERI.

  • Pune mână pe mitralieră domnule…Corneliu Zelea Codreanu. Ce era de spus ai spus îndeajuns, deja te repeți de cam multișor timp, deci mai ai doar un mic pas de făcut. Ce te oprește ? Sau….câinele care latră nu mușcă ? 🙂

 38. N-am sa comentez mai mult ,de atit,dintr-un motiv foarte simplu,actionam ca doua linii parale,care niciodata nu se vor intilnii.
  sigur,,Orizontul,joaca feste ochiului,si in ,Zare,departe cele doua linii par,repet par a se intilnii.
  In rest,las asistenta sa judece si sa se pronunte,care din noi doi greseste,exagereaza ori acuza pe nedrept.
  Sigur,strainii ,ne judeca mult prea exigent,cind in realitatea noi suntem adevaratele modele.
  romanii aia,citi or mai fi,care indraznesc sa spuna gloatei-TREZESTE-TE ,SI TRECI LA MUNCA,sunt legionari.
  Doar cei care trateaza cu duhul blindetii uritele apucaturi,sunt adevarati romani,pt ca nu-i asa e mai simplu sa ascunzi sub covor precum pisica mizeria,decit sa o cureti si sa o elimini.
  Eu sunt consecvent cu mine insumi,spun aceste lucruri de cind ma stiu,pt ca n-am sa fiu niciodata de acord,cu incurajarea unor segmente sociale,sa creda ca altcineva este responsabil cu bunastarea lor,cu confortul lor.
  Voi spune intotdeauna,CUM NE ASTERNEM ASA DORMIM-si fericirea ne-o cautam fiecarev in parte.Nu gasim drumul,asta e,inseamna ca undeva pe drum am facut greseli,de care suntem direct raspunzatori.

  • 1. ,,pt ca nu-i asa e mai simplu sa ascunzi sub covor precum pisica mizeria,decit sa o cureti si sa o elimini.”
   Așa este, Frank, cu condiția să nu substituim ,,mizeria” din jurul nostru cu cea din sufletele noastre. Asta pe de o parte.
   Pe de altă parte, deși este mult mai dificil, dar dacă totuși ne pretindem inteligenți și educați, trebuie să ne propunem să convingem prin exemplul personal și concomitent prin argumente exprimate EXCLUSIV ÎN STAREA DE CALM, nu prin desființarea categorică a celui pe care îl asociem cu ,,mizeria”. O astfel de abordare va avea invariabil un efect contrar.
   Același lucru este valabil și pentru guvern, căruia, în fond, de nenumărate ori, i-am pretins mai mult efort de comunicare, iar partidului susținător, demararea procesului de reformă internă. Cetățenii nu sunt vite pe care le pui la muncă pur și simplu cu biciul și nici nu vor crede pe cineva care tolerează conflictele de interese și/sau clientelismul. Un partid care vrea să impună SCHIMAREA DUREROASĂ, trebuie să fie un partid curat, unit și cu viziune clară. De aceea este nevoie de o conducere puternică și credibilă, pentru că reforma, se impune de sus în jos, nu viceversa.Chiar dacă organizația este un prim filtru, pentru demnitățile publice importante, responsabilitatea decisivă revine conducerii la vârf a partidului.
   2. ,,Voi spune intotdeauna,CUM NE ASTERNEM ASA DORMIM-si fericirea ne-o cautam fiecarev in parte.Nu gasim drumul,asta e,inseamna ca undeva pe drum am facut greseli,de care suntem direct raspunzatori.”
   ABSOLUT DE ACORD, FRANK.

  • …Drumul corect coincide cu ,,Calea de mijloc”. Atenție, asta nu înseamnă compromis, ci echilibru !
   Este ca și cum ar trebui să traversăm , pe un cablu, o prăpastie adâncă. Nu avem voie să ne balansăm, sau să pășim nesigur, darămite să ne împingem unul pe altul, mai în glumă mai în serios, că altfel….. 🙂
   Pe cel de aproape trebuie să-l atenționezi că se înclină și să-i mobilizezi resursele proprii pentru a-și regăsi poziția dreaptă, concomitent cu propriul nostru mers (drept) pe cablul (îngust), cu valoare simbolică de exemplu personal. Ei, aici este marea provocare, a noastră, a celor care ne pretindem reformiști.

 39. Un zâmbet pentru detensionarea atmosferei 😆

  – Şefa noastră ori şi-a cumpărat pantofi noi ori o strâng chiloţii în fund!
  – De ce?
  – Păi nu vezi ce nervoasă este?…

 40. Ce mastera si parlamentara PSD (fosta Vadimista) Olguta Vasilescu care, pitindu-se in spatele imunitatii parlamentare a calomniat-o intr-o emisiune TV si pe dna E.U. si apoi ce domn este dl deputat Spanu de la PDL care fata de alte calomnii aberante stil Vadim adresate azi PDL, nu a raspuns cum as fi raspuns eu care sunt foarte rau cu acest gen de paparude, adica:
  “Dna Vasilescu se vede ca ati invatat aria calomniei si a minciunilor politice sub biroul fostului dvs sef si ma refer la dl Vadim Tudor cu placa sau fara placa in gura.”
  🙂

 41. @ Adrian Tutu si mesajul lui: “Sunt roman, deci pot!”

  Mihai Petre ( un reper de talent și respect față de instrucție și muncă perseverentă, el însuși) : ,,Talentul tău constă în capacitatea de a trimite mesaje, pe care ar trebui să le asculte, atât cei vârstnici, cât și tinerii. Aceasta m-a făcut să mă simt, din nou, mândru că sunt român”
  Comentariul meu: Și eu ! Timp de trei minute am privit în jurul meu și am realizat cât de derizoriu arată comportamentul conflictual al unora dintre conaționalii mei, inclusiv politicieni, cât de multe avem în comun prin comparație cu ceea ce ne desparte. Timp de trei minute am uitat că Germania este mai civilizată, că Olanda este mai curată, sau că Italia are mai multă istorie. Pur și simplu am fost electrizat de sentimentul că sunt român.
  Iacătă ce poate face un băiat simplu, venit de nicăieri, cu ochii limpezi, necolorați politic, cu o surprinzătoare dicție românească (în antiteză cu limbajul golănesc dă cartier bucureștenesc) și cu încredere în EL ȘI ÎN ȚARA LUI !
  Bravo, băiete, avem nevoie de oameni simpli ca tine, capabili să lase fără replică (credibilă) semidocții prăfuiți de pe plaiurile mioritice și să facă ceea ce politicienii nu reușesc (ocupați cu interesele de grup) , adică să scoată la suprafață sentimentele curate din noi !

 42. Ideea era, ca nu era nici o idee-ea era.
  Problema era, ca nu era nici o problema-deja era.
  Problema era la raspunsuri-erau o gramada.
  Si ?

 43. Cristos a înviat…
  Doamnă Udrea, în cazul în care aveţi cîteva minutele libere şi dispoziţia necesară, vă rog să citiţi ceea ce scriu mai jos. Am să încerc să fiu scurt.
  Deşi sunt convins că nu vă interesează prea mult, eu personal şi cai pe care voi reuşi să-i lămuresc, nu vom mai susţine nici o nouă iniţiativă legislativă pe care dumneavostră cei de la putere o veţi propune de aici înainte. Nu pentru că nu sunt de acord cu ele ci pentru că sunt doar nişte forme fără fond din moment ce nu prea văd şanse să se aplice, deci le consider pierdere de vreme.
  De ce? Simplu.
  Am fost la un referendum unde am votat pentru o refacere a Consttuţiei, la unul care promitea vot uninominal şi încă vedem tot aberaţia asta numită doar vot uninominal în două tururi de scrtin (ca la primari) dar, de fapt doar un hibrid fără cap şi fără coadă, votul uninominal nu implică liste electorale, văd că numeni nu mai discută de reforma parlamentară. Asta una.
  A doua, o chestie nu chiar atât de importană a prima, dar mult mai enervantă.
  Avem o lege a audiovizualului. Conform acestei legi trebuie ca un moderator de la o emisiune să asigure echilibrul.
  Ei bine, vedem că pentru încălcarea gravă şi repetată a acestei legi, televiziuni ca Antena3 şi Realitatea tv sunt cel mult amendate cu sume absolut ridicole dacă ne gândim la banii care se vehiculează în media sau şi mai grav, doar atenţionate.
  Nu cu multavreme în urmă, după ce Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost alungaţi de la Realitatea TV, Marius Gâdea actualul şef al Antenei 3 a făcut o emisiune unde au participat cei doi, înpreună cu Gâdea şi Răzvan Dumitrescu, măscăriciul de serviciu al lui Felix, Mircea Badeaintrân la telefon. Atunci, Gâdea ca şef al canalului a declarat că la el în emisiune niciodată nu va veni un membru al puterii. De ce? Pentru că nu vrea el.
  Ei bine, în caz că nu ştiaţi, omul e parolist şi se ţine de cuvânt. Nu mă deranjează ce spun acolo ci faptul că nimeni nu reacţionează la modul serios la aceste abuzuri.
  Tot la cele două televiziuni se mai practică încă ceva absolut abject care de domeniul încălcării nu doar a legii ci şi a bunului simţ. Uneori la unele emisiuni poate fi văzutcâte un reprezentant al puterii, şi mulţi ai opoziţiei. Când cel al puterii vrea să zică ceva, cineva de la opoziţie sau de la presa obedientă USL în opreşte. Absolut niciodată nu e lăsat să ducă la capăt o idee. Dacă îi atrage atenţia moderatorului seintră în pauză de reclame cu promisiunea de a se reveni după. Nu se mai revine.
  Moderatorii acestor televiziuni nu doar că nu respectă regula cf.căreia trebuie să păstreze echilibrul ci sunt cei care fac mai repede o muncă similară cu a unor procurori.
  Ştiu că aceste televiziuni nu pot fi închise, cf Constituţiei, dar nu scrie nicăieri că nu poate fi interzisă difuzarea unor emisiuni care încalcă legea şi nici că anumitor persoane nu li se poate interzice să mai facă această meserie.
  Ceea ce se întâmplă este ca de dragul ratingului şi pentru că aşa vrea muşchiul de pe creieraşul lui Gâdea într-o zi se poate să înceapă dă difuzeze la ore de maximă audienţă filme pornografice explicite de exemplu. E vorba de încălcarea aceleiaşi legi.
  De ce nu sunt interzise acele emisiuni care deşi au fost atenţionate şi amendate în mod repetat continuă să fie difuzate?
  De e mai apar în postura de realizatori, moderatori sau invitaţi indivizi de teapa unora ca: Marius Gâdea, Victor Ciutacu, Mircea Badea, V.Stan, Oana Stancu, Adrian Ursu, Răzvan Dumitrescu etc de la antene, ori Andreea Creţulescu, Corina Drăgotescu etc ori indivizi omniprezenţi cu satut de invitat ca Monica Tatoiu, Oana Dobre, Cornel Nistorescu, Sorin Roşca Stănescu, Mugur Ciuvică etc…?
  Dacă legea audiovizualului nu se aplică, de ce ce să mai susţinem legi noi care probabil vor avea probabil aceeaşi soartă?
  De obicei când infractirii suspuşi indiferent de la ce partid sunt sunt eliberaţi pe motiv că nu există probe. La încălcarea legii audiovizualului aceste probe sunt publice şi de domeniul evidenţei.
  De asemenea, se încalcă flagrant codul (sau cum se numeşte) pentru protecţia minorilor atât în ceea ce priveşte limbajul cât şi în ceea ce priveşte imaginile difuzate…
  Doar un mic exemplu şi închei. Acel ameţit care a sărit fără paraşută în Parlament în capul liberalilor, după ce a ieşit din spital a încept să fie foarte prezent la televizor. După o vreme am aflat că a devenit angajat al INTACT-ului De asemenea învăţătoarea care a făcut greva foamei cu perfuzii cu glucoză… Aici ar trebui să se precizeze dacă invitatul este sau nu plătit pentru prestaţie, sau dacă se bucură de oarece beneficii.
  Practic ar trebui ca prezenţa celor plătiţi să fie suliniată cum e subliniată şi prezenţa materialelor publicitare ori care lansează produse.
  Doamnă Udrea, dacă acestui mesaj veţi considera că e bine să îi răspundeţi într-un fel, aici sau la adresa de mail care îl însoţeşte e bine, dacă nu, iar e bine…
  Mulţumesc pentru timpul acordat.

  • Monser,o intrebare.
   De unde stii matale ca te vaz istet,ca nenea ala era ametit?
   O intrebare asa, de pamplezir.

 44. Pentru : Goguta a scris pe 27 Aprilie 2011, 11:07 pm
  “Monser,o intrebare.
  De unde stii matale ca te vaz istet,ca nenea ala era ametit?
  O intrebare asa, de pamplezir.”
  ……………..
  Un om treaz şi sănătos la cap nu riscă să îşi lase copilul cu handicap fără ajutor.

  • Ajutorul părintelui, prezumat responsabil, din moment ce este coautor la aducerea (indirectă) pe lume un copil, bre amețilă ,,loc comun”. 🙂
   Constat că Paștele a trecut (degeaba) peste tine nu…prin tine. 🙂

  • Pt: “Goguta a scris pe 27 Aprilie 2011, 11:41 pm”
   ….
   Goguţă, credeam că se subînţelege că e vorba de faptul că un bolnav cum e copilul în discuţie, are mare nevoie de ajutor, inclusiv material. Or noi aici vorbim de electricianul-cascador… nu văd cum ajutorul primit de copil de oriunde altundeva ar fi afectat de faptul că tatâl său se crede planor. În toată povestea ăluia, eu mă întreb cam cum se interpreta dacă ateriza pe un parlamentar liberal şi îl mai şi ucidea sau îl lăsa paralizat pe viaţă, să zicem, rupându-i gătul. Cădea ăla de victimă nevinovată. M-aş fi bucurat însă dacă te adresai fondului textului şi nu unei chestii oarecum colaterale… Cel cu faptul că cei care încalcă legile nu sunt traşi la răspundere. Răspunsul tău îmi aminteşte de faptul că şi la căteva luni de la postarea unui subiect la mine pe blog unde eram enervat de atitudinea lui Tudor Barbu de a-i spune unuia de la telefon (0,44 euro) “Bă boule”. Ei bine sunt criticat că mă iau de Barbu, dar cele mai multe posturi, unele injurioase, se referă la faptul că m-aş fo legat de povestea cu Codex Alimentarius, deoarece acolo am spus că subiectul emisiunii se referea la asta. Nu zic că e foarte rău, deoarece pentru a le răspunde am început să mă documentez. De exemplu am aflat că nu e bine să mâncam emulgatori (probabil mulgători al căror nume începe cu e, Emil, Erick etc, deci putem mânca mugători care se numesc Gigi, Radu, Niculae … 😀 hehehe glumeam…)Am aflat şi diferite reţete de tot felul de chestii care folosaesc la sănătate. Ăsta era subiectul: = La OTV, Tudor Barbu între Codex Alimentarius şi “Bă boule…”= http://romanicablues.wordpress.com/2010/11/13/la-otv-tudor-barbu-intre-codex-alimentarius-si-ba-boule/

 45. Un zâmbet la cafea 😆

  Un fizician ii spune sotiei sale:
  – Draga mea, esti din ce in ce mai atragatoare!
  – Aiurezi! Tu nu vezi cat m-am ingrasat?!
  – Pai, tocmai! Cu cat creste masa, creste si forta de atractie.

  • Săr’mâna Silver …
   Cred că merge şi ca banc…
   Toată lumea a auzit bancul legat de Paşti cum că cele mai frumoase ouă sunt cele vopsite cu ruj de buze.
   Ramona Lăzuran era filmată acsă cum de pregăteşte de Paşti. Vopsea ouă cu ojă. Cel care făcea emisiunea o întreabă, logic dacă te gândeşti cine e Lăzuranca, dacă nu era mai normal să le vopsească şi ea cu ruj.
   “Nu-răspune piţipoanca- cu ruj vopsim ouăle tot anul, mocar de Paşti să le vopsim cu ojă” 😀

  • ***Blue Sorin – Bună dimineaţa! Uite o glumă care se potriveste mănuşă votanţilor şi susţinătorilor lui Ţuţu, pomanagiul care a câştigat la “Românii au talent”…

   – Dvs vizitaţi instituţiile culturale?
   – Pentru ce? Este foarte scump! Eu beau acasa!

   Citeşte, te rog, şi articolul de aici. E scris de mine…

   Românii au talent degeaba
   Sursa: ziare.com http://www.ziare.com/romanii-au-talent/narcis-iustin-ianau/romanii-degeaba-au-talent-de-la-cititori-1090880

  • Să ai o zi bună Goguta, plină de ,,inspirație”. ,,Expirația” sper să survină după o matură chibzuință, având în vedere că prezentul blog nu oferă asistență socială. El se adresează cu prioritate celor care cred, vor și pot 🙂

  • ZeV,ce crezi si ce vrei tu,eu doar banui.In schimb stiu ca poti.Uite, ai scris fara
   erata si fara ps.Bravo.

  • @gogutza
   Mulțumesc gogutza.
   De regulă, folosesc eratele când mă adresez celor pe care îi prețuiesc în mod deosebit. De ce îi prețuiesc ? Pentru că fac un lucru deosebit (care nu este la îndemâna oricui) : gândesc, deși nu sunt întotdeauna de acord cu ei.
   În cazul răspunsului meu de la 08.25 s-ar fi impus o erată, dar am apreciat că nu prea se merită osteneala 🙂

  • Dar nu inseana sanatate si cateodata nici fericire.Mi-a placut foarte mult poezia pe care ai scris-o de Pasti.

  • Poezia Rugă – a plăcut multor colegi care au citit-o.

 46. ,Cu poalele in cap-OLGUTZA VASILESCU’

  A intrat in politica ca orice ,FUFA’ extrasa din mediul insalubru in care se misca,traia respira si se dadea in spectacol, de CORNELIU VADIM TUDOR,care in scurt timp a pus-o……………………de-a drepta lui,facindu-l pe PEREMISTUL ,gazos’LUCIAN BOLCAS, sa turbe de furie,intrebindu-se probabil si astazi ce ,ARE OLGUTZA SI NU ARE EL.
  Il ajut eu pe dl avocat bolcas si-i recomand sa citeasca mai des ,dar mai ales ATENT TABLOIDELE CLICK,ORI CANCAN,s-au sa-l urmareasca indeaproape pe ANTENISTUL CAPATOS SI IN MOD SIGUR VA GASI RASAPUNSUL,MULT CAUTAT.
  Zilele acestea,simtind ca este intr-un con de umbra,avind in vedere ca ,DE SUB BIROUL LUI VADIM ,a aterizat exact in antecamera lui mircea geoana,prostanacul, pe micuta canapea ,loc unde se consumau fanteziile lui geoana,doamna olgutza vaselescu,SOTIE DE BUGETAR,CUM ALTFEL,pune in circulatie o poveste de-a dreptul halucinanta,de parca toate sarbatorile pascale si le-ar fi petrecut in compania etno-botanicelor.PD-L,pregateste marele furt electoral,oferind biciglete,vre-o 4 milioane,alegatorilor.
  Las deoparte faptul ca ,nucleul dur al PD-L,este din zona urbana,majoritatea posesori de autovehicole,si ma intreb daca va fi OMUL SI BICIGLETA,S-AU FAMILIA SI BICIGLETA.
  Apoi ma intreb DOAMNELE OARE SUNT TOATE INTERESATE DE MERSUL PE BICIGLETA?Mai ales cele durdulii.
  Sigur ca e o timpenie ,CIT CHINA’tara de bastina a bicigletelor cu pricina,de aceea ii recomand DOAMNEI OLGUTZA SA FACA PE DETECTIVUL IN PROPIUL PARTID SI IN PROPIA UNIUNE,pt ca in topul POLITICIENILOR CARE FAC SI DERULEAZA AFACERI CU STATUL SUNT CEI DIN U.S.L.,asa ca pt ca stiu ca soarbe BLOGUL DOAMNEI UDREA MACINATA DE INVIDIE,GELOZIE FEMININA SI MULTA RAUTATE,ii ofer eu,informatiile gratis:
  1-locul intii-Deputatul P.N.L-PESTE 28 MILIOANE DE EURO
  2.Deputatul P.S.D FLORIN CONSTANTINESCU
  3.-SENATORUL DE GORJ-IOAN TOMA
  Deasemenea il astept si pe PUIUL DE BOLSEVIC VICTOR PONTA sa dea explicatii ,EXACTE,despre afacerile care aduc bani in BUZUNARUL PSD,deci si al sau,pt ca toti acesti BANI PROVIN DIN TAXELE SI IMPOZITELE NOASTRE ALE TUTUROR.
  Si mai astept ceva-EXPLICATII DIN PARTEA AUTORITATILOR STATULUI,CARE SA NE EXPLICE CUM DE TOCMAI ACESTI POLITICIENI AU REUSIT PERFORMANTA DE A SMULGE CONTRACTE ASA BANOASE.
  Si mai astept ceva-REACTIA PD-L,la aceasta stare de lucruri,pt ca nu mi se pare firesc ca POLITICIENI,FIE EI IN OPOZITIE,DAR LA PUTERE IN TERITORIU,SA PUNA MINA PE CONTRACTE CU STATUL ATIT DE GRASE.

  • @Salut, prietene.
   Și eu am remarcat paralizia comunicațională a PDL , încerc să găsesc o motivație, dar nu-mi vine în minte nimic plauzibil. Poate lipsa de timp (alocat în proporție de 99% activităților de campanie internă) să fie cauza ?
   Mă întreb totodată, de ce PDL continuă să-și trimită ,,mieii” în ,,abatoarele” moguliziunilor ? Mi se pare extrem de ciudat și complet de neînțeles. Acesta este singurul motiv (după părerea mea) pentru care un susținător normal la cap își mai aruncă ochii în cele două ogrăzi paramed(iat)ice.

 47. @Frank
  Dacă aș fi membru PDL, le-al propune celor din departamentul de comunicație (dacă există o astfel de structură) să întocmească o Cartă a contractelor publice cu o valoare cel puțin egală cu 10.000 euro+TVA, atribuite pe anii 2009-2010 din fonduri guvernamentale și locale, cu precizarea acționariatului, apartenența lor politică, filiația familială cu demnitari centrali și/sau locali, respectiv activiști cu funcții de decizie în partide și modalitatea de atribuire.
  Înrtr-o recapitulație, aș relua valorile cumulate, pe ,,culori” politice , la care aș adăuga și arieratele din 2007-2008 cu specificațiile de rigoare, inclusiv dacă există procese verbale de recepție la terminarea lucrărilor și care este durata garanției aferente de bună execuție.
  Desigur că este o muncă grea, dar ar fi putut să o demareze încă de la începutul anului 2010. De asta au intrat în politică, pentru că se prezumă că sunt mai ,,înzestrați” decât noi, muritorii de rând.
  PS
  La acuzele mediei privind conflicte de interese mai mult sau mai puțin morale, PDL cred că ar trebui să se rezume la comunicate seci și argumentate de presă, transmise tuturor televiziunilor și publicațiilor importante. În nici un caz să nu mai răspundă pe telefon, în direct.
  Publicitatea negativă este benefică doar pentru cei cu adevărat puternici, așa cum este Traian Băsescu 🙂

 48. Sa ii mai aud eu ,pe carcotasii astia ,ca vezi doamne…….,ce astea sunt reforme?…
  ..ca o fi si ca o imparti.Uite acum, cu votul asta prin corespondenta.O noua oportunitate.Este.Ma gandesc sa deschid o firma de asta….., zii domle, … de turism.Si nu sa-i plimb pe oameni ,de la Perietii din deal la cei din vale.Nu.Ii trimit afara.Afara din tara.Si de acolo sa trimita porumbelul cu votul.Si organizez si concurs -cine trimite mai multi porumbeii.Premii,vad eu.Adica nu vad eu,ca am si vazut.Premii ,cate o bicicleta.
  Cat mai costa acum infiintarea unei firme? Sau, sa stau ,in banca mea? Asa vezi ,ca ajung ministru de externe.

 49. Da valeriu,,EZISTA’departament de comunicare,la partid,e condus de Ada Mesesan.
  Numai ca ,strategiile,din cite stiu eu,sunt graduale,pe termen lung.intr-un crescendo pt anul 2012.
  PD-L,in acest moment nu este in dispozitiv de ,LUPTA’VA FI FRUMOS ALINIAT DUPA 15 MAI.
  In aceste momente se canibalizeaza putin,ca deh,asa-i lupta fratricida.

 50. Goguta,va salut,ma bucur ca v-ati revenit atit de repede dupa ,MAREA HALEALA.
  Din cite banuiesc eu,in blocul in care cu onor locuiti,se poarta frumoase obiceiuri,GRATARELE SE COC PE ACOPERISUL BLOCULUI,MANELELE CU VOCEA LUI GUTZA[NU GOGUTZA,ATENTIE LA CITIRE],sparg si oduleaza geamurile,adica FOLIA DE PLASTIC PE POST DE GEAM.
  In buna traditie a miticilor sunt convins ca aleea a fost blocata pt circulatie,ca deh, BOALA SUDISTULUI,SA INCINGA SI EL O SIRBA ,DE SA CRAPE VECII DIN BLOCUL DE VIS A VIS.
  Asa ca lasa dragule votul prin corespondenta si roag-o pe vecina de sub tine sa-ti mai dea ,OHALBA DE ZEAMA DE VARZA,sa-ti treaca raul si obida,ca uite ce prapastii iti trec prin cap.
  HA,HIIIIIIIIIII,HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 51. Ciutacu – maşină de lux, locuinţă socială. Cum cine-i Ciutacu? Cel de la Antena 3 care plânge de mila românilor săraci…

 52. De data aceasta sunt de acord cu Frank:la “Romanii au talent” nu a triumfat ratiunea ,ci sentimentalismul,.ceea ce a prezentat Adrian nu are nimic de a face cu arta, textul prezentat(ca de muzica nu e vorba) apartine mai degraba genului “manele”, cu aspecte fruste,fara nicio legatura cu arta ,dar care au facut deliciul majoritatii votantilor,printre care ,cu stupoare,il aflu si pe domnul ZeV.Iar afisarea drapelului ca decor mi se pare un act de nesimtire din partea postului PRO -tv,pentru ca tricolorul este un insemn national care nu poate fi folosit orican,oriunde si ,mai ales ,pentru oricine.

 53. oamenii sunt ca vinurile.cu timpul fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet . si..asa si ati devenit. un vin bun !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *