Un parteneriat de succes: MDRT – Mihai Marinescu

Am ţinut ieri o conferinţă de presă la ministerul Dezvoltării alături de tânărul pilot de Formula 2 Mihai Marinescu, profitând de ocazie pentru a-l felicita. Acesta a reuşit o performanţă extraordinară week-end-ul trecut, câştigând prima sa cursă chiar la Monza în Italia, un adevărat templu al automobilismului în Europa. E important de ştiut că Mihai a concurat purtând logo-ul brandului turistic atât pe combinezon, cât şi pe monopostul său.

Colaborarea ministerului cu Mihai a început încă din urmă cu doi ani. Am pornit de la acelaşi principiu ca în cazul lui Lucian Bute: sportivi români care se bucură de o vizibilitate foarte mare la nivel internaţional şi care pot astfel asigura o mediatizare consistentă a României. Iar automobilismul este una dintre disciplinele sportive cele mai urmărite. Conform unor studii de audienţă, cursele de maşini sunt al doilea cel mai vizionat sport după fotbal.

Mai mult, în Formula 2, cursele se desfăşoară în mai multe ţări ţintă ale campaniei noastre de promovare turistică:  Austria, Germania, Marea Britanie, Franţa, Spania, Ungaria şamd. Ca atare, mă declar extrem de mulţumită de colaborarea cu Mihai Marinescu, un pilot extrem de talentat şi un tânăr de toată isprava, care mi-a făcut o surpriză deosebită, oferindu-mi cadou trofeul de la Monza. Îl voi pune alături de „Merele de aur” ale FIJET sau de premiul de excelenţă al Târgului de turism de la Munchen.

Parteneriatul nostru va merge mai departe şi anul viitor, cu speranţa că, poate într-o bună zi, România va avea un pilot în campionatul modial de Formula 1, în a cărui anticameră se află acum Mihai. Cred în continuare că asocierea turismului cu sportivi români de succes este o reţetă foarte bună pentru ambele părţi. Ajută, pe de o parte, la promovarea României ca destinaţie turistică, pe de altă parte, ajută sportul românesc.

De altfel, sunt ţări din zona de Est a Europei care au investit foarte mult ca să aibă proprii piloţi în Formula 1. Apariţia rusului Vitaly Petrov şi a polonezului Robert Kubica sunt doar două exemple la îndemână. Sunt piloţi care au avut acces în acest campionat atât de exclusivist datorită talentului lor, dar şi sponsorilor puternici pe care i-au avut în spate. Cred că este una dintre metodele cele mai la îndemână de promovare a oricărui tip de produs.

 

83 thoughts on “Un parteneriat de succes: MDRT – Mihai Marinescu

 1. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Bărbatul vine acasă:
  – Iubito, am o problemă…
  – De câte ori să-ţi spun? Acum suntem căsătoriţi, nu mai vorbim la singular, ce e al meu e şi al tău.
  – Bine… secretara noastră a rămas însărcinată cu noi…

  • Qu’arrive t-il a une blonde atteinte de la maladie d’Alzeimer ?
   – Son QI augmente.

  • (Q) Comment on dit 5000 EURO en hébreu ?
   (R) On dit ‘Donne’ !

 2. Citatul zilei 🙄

  “Vremurile de restrişte şi confuzie generală dau naştere unor minţi mari. Cel mai pur minereu se creează în cel mai fierbinte furnal, iar cel mai luminos trăsnet e provocat de cele mai întunecate furtuni.”
  Charles Caleb Colton

 3. COCORII

  Aud un greiere cântând,
  Visez că iar e primăvară
  Şi mă trezesc cu-acelaşi gând
  Care continuă să doară.

  E noapte-n dimineaţa grea;
  Privesc la cerul plin de nori;
  Îmi pare trist cum e aşa
  Pictat pe şiruri de cocori.

  Pe geam văd frunzele cum zboară;
  Mă duce gândul cu cocorii
  În ochi c-un paradis de ceară
  Şi-n mâini cu zâmbetul erorii…

  Din volumul “Poezii premoniţionale”

 4. În ultimele două săptămâni, peste 300 de ţigani din judeţul Galaţi şi-au făcut paşaport ca să plece la muncă în… Rep Moldova…
  Ce să zic?… 😮 În România nu mai este de muncă? S-a terminat? Totul e pus la punct?
  Dacă aici, le dai de muncă ţiganilor, imediat îţi spun că… Da’ mă doare şălili…

 5. C.V Tudor, atacat, huiduit şi înjurat de rebelii din PRM VIDEO

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/#ixzz1aAg6b6jQ

  Ce minte şi la CV Tudor… Să se supere pe tineri în loc, cu calm şi răbdare, să-i înveţe ce au de făcut. Ăstuia i-au picat toate ţiglele de pe acoperiş…

 6. @
  Elena UDREA

  Pe cand o pista Formula 1 si in ROMANIA.
  UNGARIA ne-a luat-o inainte !!!

  Bulgaria va avea in 2012 o pista Formula 1 incalzita !

  Demonstrati Romanilor ca se poate !!!

  • ***Stefan RADOVEANU a scris – o pista Formula 1 si in ROMANIA.
   Vai, ce idee ţi-a venit!…
   Iar iese Liliana Mincă pe tv-uri şi stigă-ncrâncenat: Oamenii n-are nevoie de pistă de formula 1…

  • Sa pocneasca gelosii si geloasele.
   Aceasta Liliana mINCA nici nu trebuie luata in consideratie, este complet in afara !!!

   Opista de Formula 1 este o sursa de imagine si de resurse financiare.

   Dece nu si o pista pentru superi activi in viteza.

  • ***Stefan RADOVEANU – să pocnească…
   Tu crezi că Udrea e invidiată pentru că-i frumoasă ori elegantă? Aşşşşşşşşşş! E un politician foarte activ, inteligent, pasionat de ceea ce face şi asta-i umple de oftică pe cei din opoziţie. Tu n-ai văzut că sunt atacaţi numai politicienii care se implică?
   De ce nimeni nu spune nimic despre miniştrii care tac în banca lor?

  • Hahaha, noi nu suntem în stare să facem un stadion cum trebuie de la cap la coadă şi vrem ring!
   Hahaha, să sară covorul asfaltic cum sărea gazonul!
   🙂 🙂 🙂

   PS.
   Cică:
   Chelului tichie de mărgăritare, babei dildo şi românilor circuit de Formula I le trebuie!
   O trântiţi Radovene precum nuca-n zugrăveală!
   🙂 🙂 🙂
   🙂 🙂 🙂

 7. Bibliotecarul
  Apreciez faptul ca acest blog este un cadru stimulativ pentru domnia voastra, plecand de la marturisirea… ,,Mă opresc aici, pentru că s-ar putea să nu mai citiţi dacă spun tot ce am pe suflet. Nu-s deloc puţine, s-au cam adunat.”
  Cel mai mare pericol pentru sanatatea mintii si sufletului este sa tinem in noi lucruri nespuse, sau, mai ales, nefacute.
  Pentru cele profund spirituale exista duhovnicul si spovedania, iar pentru celelalte , acest blog va sta la dispozitie, impreuna cu noi, ceilalti membri ai cetatii. Pentru cele nefacute (la timp), sursa cea mai importanta de frustrari si generatoare a sentimentului neimpliniriri, exista imaginatia (ce ar fi fost, daca ? ) si Dumnezeu…singurul abilitat sa ne judece pe toti laolalta si pe fiecare in parte.
  In fine, iata de ce dvs ,,beneficiati” de multe ori de asazise ,,mistocareli”, in locul unor expozeuri la fel de lungi si plicticoase precum sunt (uneori, nu intotdeauna) textele domniei voastre, care, cel putin mie, imi sugereaza ca dvs vreti ceva, dar va indoiti , chiar dvs, ca acel ceva este tangibil si/sau viabil.
  Bunoara, va invartiți pe n nivele spiralate suprapuse in jurul temerii ca actiunile publice ale unor lideri importanti din stat, conduc, inexorabil, spre dictatura. Spuneti ca orice este impus poporului cu forta, este ilegitim si contravine principiului suveranitatii poporului.
  Dar eu ma intreb (si va intreb) , populismul unor politicieni, dispusi sa ofere poporului ,,cadouri” in schimbul voturilor, tot din banii cetatenilor, MAI ALES, din munca unora catre toti ceilalti, pe singurul criteriu ca ,,ceilalti” nu muncesc, fara a se analiza DE CE nu muncesc (daca nu pot, sau pur si simplu nu vor/nu stiu), este un beneficiu al democratiei ? Sau este un mod distorsionat de a intelege democratia ?
  Dvs, se pare, chiar aveti (sa-i spunem) o ,,afectiune”. Spun asta fara cea mai mica intentie de a va jigni. Aveti, pur si simplu, o perceptie gresita a conceptului de popor, cel putin, in conformitate ca capacitatile mele de perceptie si analiza eurisitica. Poporul nu este o entitate omogena in genul ,,borgilor” interconectati din Star Trek, este un cumul de entități individuale, foarte diferite, inclusiv sub aspectul inteligentei native si/sau educatiei, dar condamnate sa traiasca impreuna. Niciodata o decizie majora a unui lider politic, sau a unui demnitar al statului, nu va multumi pe toata lumea. Personal cred ca, in nici un caz, acest lucru nu trebuie sa se intample.
  Sunt convins, domnule bibliotecar , ca, daca acest lucru se intampla, recte, daca politicianul îi va mulțumi pe toți, atunci dezastrul tuturor este ca și iminent.
  Priviți ce se întâmplă in Grecia, unde, o clasă politică , de sorginte SOCIALISTĂ, aflată momentan la putere, este nevoită să ia decizii gen ,,mi-am dat cu tesa-n..” , incalcandu-si ,,singura, dar…silita de viata si realitate”, toate preceptele si cutumele care au configurat statul populist al bunastarii generalizate precum si fundamentele ideologice ale stangii. Dar nu numai, pentru ca ,,statul social” este bine asimilat si de teoreticienii crestin democratiei sau neoliberalismului interventionist.
  Atitudinea acestui gen de politiceni mi se pare criminala si distructiva pentru civilizatie si nu masurile si deciziile unor lideri animati (sper) de responsabilitate, masuri orientate impotriva curentului. Masuri dureroase , neplacute si nepopulare, asa cum un medic isi ,,chinuie” pacientul in scopul insanatosirii lui. Evident ca pacientul mai sensibil ,,injectat” in fund , va șopti printre dinti : ,,Dictatorule !”. 😉
  Desigur ca, atunci cand ai de-a face cu mai multi pacienti, dintre care unii cred ca sunt sanatosi asa cum sunt (;) ), este mult mai dificil sa aplici un tratament …unanim credibil,exhaustiv si eficient.
  Dar daca nu incercam, drumul catre dezagregare, disolutie si marasm este garantat. Era sa spun ,,Vanghelie”, dar nu este de glumit cu aceasta perspectiva. Pentru prima data , de zeci de ani, se poate vorbi de un impas ideatic/filozofic al devenirii umane.
  Imi pare rau ca nu putem, structural, fi de acord pe zona fundamentala a principiilor. Diferenta este ca eu, imi asum si imi doresc sacrificiul conducatorului nepopular, pe altarul viitorul, desi sunt constient de toate riscurile asociate, in timp ce dvs, cochetati cu propriul sacrificiu suprem infipt in ,,sulița lui Zamolxe” , desigur, doar in imaginatie, in speranta ca, CINEVA, CANDVA, eventual o ,,masa critica” , va acorda ,,cezarului ce-i al cezarului. ” 😉
  Pana una alta, va asigur ca va veti simti mult mai bine, daca veti raspunde favorabil invitatiei de seara a colegului Diaconu Eusebiu. 😉

  • …cand am formulat ,,va invartiți pe n nivele spiralate suprapuse in jurul temerii “, primul impuls a fost sa spun ,,in jurul cozii”.
   Dar m-am abtinut. Dupa un timp, am decis ca nu fac bine, din simplul motiv ca m-as contrazice, dandu-va chiar domniei voastre un sfat (in preambul) diamentral opus. 🙂 🙂

  • ..A, sa nu uit…dvs aveti prostul obicei, ca in replici ulterioare, sa spuneti ca nu ati spus cutare lucru, sau ca eu am inteles gresit.
   In replica cu pricina, afirmati, in sensul ca nu confirmati :
   ,,Domnia voastră îmi “spuneaţi” mai sus “domnul biblio ,,vede” doar prin prisma televiziunilor de nisa”.
   Ceea ce a generat, de fapt, afirmatia mea, se regaseste in formularea anterioara a domniei voastre, ATENTIE, FARA GHILIMELE :
   ,,Deşi luasem hotărârea de a nu mai avea intervenţii pe acest blog, ceva m-a împins de la spate, mai ales că m-au zgândărit mai devreme şi lunetiştii de pe clădirile din Timişoara(SIC!)”
   Ei, v-am prins cu mâța-n sac…
   Cand ati vazut ca ,,aluzia” nu a scapat neobservata, in ciuda faptului ca ma considerati, uneori, superficial si diagonalist, ati dat-o elegant cotita.
   Vedeti, de aceea spun ca sunteti simpatic si amuzant (uneori) si-mi face placere sa stam la taclale. Pur si simplu sunteti un om ca toti oamenii. 😉

  • ZeV,
   Mai linistit, caci vad ca nu apare la orizont supraomul 🙂

 8. @
  Cie

  Pentru ca este inceputul de week … cateva bancuri ;

  (Q) Quelle est la différence entre un commerçant juif et un commerçant rumain ?
  (R) Le Roumain vend au détail et le juif en gros.

  (Q) Pourquoi les juifs ont-ils des grands nez ?
  (R) Parce que l’air est gratuit

 9. Vorbeam, nu de mult, de interviul lamuritor al doamnei premier Andreea Vass, acordat la Radio Romania Actualitati. Spuneam atunci, ca profesionistii guvernului Romaniei lucreaza, oarecum in anonimat, deoarece partidul tine , cu greu, pasul ,,comunicarii si sustinerii”, presat de iminenta alegerilor.
  Doamna Vass revine pe blogul personal si ofera informatii in plus referitoare la Strategia Nationala de Competitivitate. Mi se pare o initiativa, pe fond, exceptionala, pentru ca, potential, poate pregati Romania pentru provocarile viitorului, ,intr-o lume care nu mai crede in ideologiile traditionale.
  CITEZ:
  ,,De mult aşteptată şi supusă atenţiei publice, întrevederea inaugurală a Consiliului Naţional pentru Competitivitate (CoNaCo) de astăzi a reunit peste 60 de reprezentanţi ai elitelor mediului academic, privat şi public. Debutul în forţă a Consiliului a fost marcat de efervescenţa participanţilor şi de atitudinea proactivă pentru a trasa liniile unei economii performante.
  Efortul comun şi voluntar al acestui forum trilateral are la bază ambiţia recuperării decalajului de competitivitate a României faţă de restul ţărilor europene. Fără competitivitate nu se poate vorbi de o politică de bunăstare şi de eficienţă pe termen lung.
  Experienţa ne-a arătat că o politică pro-competitivitate este o politică inteligentă. De aceea, obiectivul major al CoNaCo este elaborarea „Strategiei Naţionale de Competitivitate a României 2012-2020” până la sfârşitul acestui an.
  Astăzi au fost numiţi cei doi co-preşedinţi la conducerea Consiliului, dna Andreea Paul (Vass), din partea mediului public, iniţiatoarea acestui proiect, şi dna Alexandra Gătej, preşedinta Camerei de Comerţ Americane în România, ca reprezentantă a mediului privat.
  Caracterul pragmatic al participanţilor şi al instituţiei s-a manifestat chiar de la prima întrevedere: până la următoarea întrunire vor fi transmise şi centralizate toate propunerile de principii care vor sta la baza Strategiei Naţionale de Competitivitate şi va fi trasată structura Strategiei – document programatic al competitivităţii în România. Pe baza acestei structuri, pentru fiecare domeniu se vor stabili câte doi raportori, delegaţi ai mediului privat, respectiv public, responsabili de centralizarea informaţiilor şi de organizarea fiecărei secţiuni. “

  • @
   ZeV

   Sunteti gelos !!!

   Doamna Andreea Vass poate fi une Dame de FER !!!

 10. PUTREGAIUL DIN JUSTITIE-PUTREGAIUL COMUNSTO-PESEDIST-

  Incercind sa ma documentez si sa aflu cine este ,CETATEANUL CARE A BENEFICIAT DE SERVICIILE ILEGALE,oferite de cele doua judecatoare de la inalta curte de casatie si justitie din nou am fost surprins de ceea ce iese la iveala-PUTREGAIUL LASAT DE COMUNISM,PRIN OAMENII PE CARE I-A CRESCUT,FORMAT SI N-I I-A LASAT MOSTENIRE,pt a ne distruge vietile si dupa ce COMUNISMUL CA FORMA DE GUVERNAMINT A PIERIT.

  Dupa ce am vazut biografia si cariera ,individului,pt care cele doua judecatoare au intervenit,nu mai am nici un dubiu-IN ROMANIA,LA ACEASTA ORA LUPTA PT PUTERE SE VA DA INTRE COMUNISTI SI PROGENITURILE LOR SI ANTICOMUNISTI.
  Cu riscul de a deranja din nou sensibilitatile unor bloggeri,ma vad obligat sa aduc in fata cite-va date interesante despre acest domn:
  -ATENTIE ZEVULE,INCA O DATA ATENTIE-GABRIEL CHIRIEAC-NASCUT LA HUSI,IN VIRSTA DE 48 DE ANI,A ABSOLVIT FACULTATEA DE MECANICA DIN IASI-DECI UN MOLDOVEAN GET BEGET.
  La terminarea facultati il gasim ,unde credeti?????????IN CONDUCEREA U.A.S.C.R.-DECI IN CONDUCEREA STUDENTILOR COMUNISTI-MAI SA FIE A DREAKULUI,CE PARALELISM IZBITOR INTRE CARIERELE MULTOR TOV……..
  La terminarea facultati,DUPA MODA VREMII,PRIMESTE REPARTITIE LA O INTREPRINDERE DIN BOTOSANI-ACOLO UNDE IL GASESTE SI REVOLUTIA.Las deoparte alte amanunte picante din viata OMULUI CARE ESTE PROTOTIPUL PUTREGAIUL UMAN COMUNIST,SI VOI remarca ca il gasim in PSD IAR IN 2002,VREA SA inhate conducerea filialei BOTOSANI-UN ADEVARAT FIEF PESEDIST,RADICAL.
  Este unul din imbogatitii din vremea LUI ADRIAN NASTASE,MULTIMILIONAR IN EURO.
  CUM A AJUNS ACEST TINAR COMUNIST MULTIMILIONAR IN EURO INTR-O ROMANIE PE DRUMUL CAPITALISMULUI??????????????
  Cum de un individ ca el,care vine dintr-o zona geografica UNDE SARACIA STRALUCESTE DE-TI IA OCHII,UNDE NIVELUL DE CIVILIZATIE ESTE ATIT DE JOS,INCIT SE POATE SPUNE CA BIETII OAMENI TRAIESC IN CONTINUARE IN feudalism?????????????????
  Dar sa scurtez comentariul-ATIT JUDECATOARELE CIT SI ACEST GABRIEL CHIRIEAC-AU GRAVITAT IN JURUL LUI ADRIAN NASTASE,LA FEL CUM A GRAVITAT UN ALT PROTAGONIST AL UNUI SCANDAL INTENS MEDIATIZAT-SCANDALUL TRUICA.
  Ce au in comun???????????-BOGATIA,IMENSA,MILIOANELE de dolari si impresionantele propietat,FAPTUL CA SUNT PROGENITURILE ,GINERII UNOR FOSTI comunisti,si ca insasi ei-S-AU REMARCAT CA TINERI PECERISTI.

  P.S.-iata de ce unii,nu pot accepta un lucru simplu si de bun simt-IN ROMANIA NU VA FI LINISTE,LEGEA NU VA FI RESPECTATA,PINA ACESTI INDIVIZI NU VOR FI SCOSI DEFINITIV DIN ZONA POLITICA SI A AFACERILOR.
  Romania nu poate fi prospera -PINA ACEST PUTREGAI COMUNISTO-PESEDIST NU VA PLATI………………i

  • Atentie, s-ar putea ca biblio sa te acuze ca…cochetezi cu dictatura. 😉
   Cum se atinge vreun procuror de cineva neportocaliu, imediat apar in spatiul public acuze de interventionism in actul de justitie si…implicit de dictatura.
   E de la sine inteles ca tot ceea ce spune o parte a presei, laolaltă cu opoziția, recte, că toți pedeliștii ,,este” niște hoți, nu surpinde nici un deontolog bloggosferic.
   Mai grav mi se pare atunci când oameni inteligenți si aparent dedicati valorilor democratiei, trec cu vederea diversiunea, incitarea la violenta , acuzele publice fara probe, dezinformarea , inducerea de iluzii si lansarea de tinte false.
   Nu cred ca, in situatia in care ne aflam cu totii, un astfel de comportament este scuzabil, fie el si in plan pur teoretic. Nu este scuzabil, pentru ca loveste in interesul pe termen lung al cetatenilor.

  • ***ZeV – te rog, nu-l mai ataca pe Bibliotecaru. Avem nevoie şi de el aici. Sincer. Eu chiar mă bucur că s-a întors.

  • ***ZeV – sigur că o să ne contrăm dar asta face parte din program.

 11. @
  Silvestar

  Cred ca nu ati inteles, sa pocneasca gelosii si geloasele de profesionalismul Dnei UDREA.
  Nu ati remarcat la tot ce face acest guvern apar neputinciosii interpretand tot felul de gogomanii.

  De aceea am sugerat si o pista de Formula 1 in ROMANIA.

  Si ca sa fiu pe plac, imi place cum actioneaza ministrul FUNERIU, tovarasa aNDRONESCU mai trebuie rezolvata, ori la rector ori parlamentar.

  In rest guvernul trebuie felicitat, Re organizarea teritoriala cred ca este prioritar !!!

  • ***Stefan RADOVEANU – am înţeles foarte bine şi sunt de acord cu Dvs sa pocneasca gelosii si geloasele de profesionalismul Dnei UDREA. Cei care latră împotriva guvernului sunt neputincioşii, laşii, distrugătorii, nepăsătorii, puturoşii care, cât au fost la guvernare, nu au făcut nimic şi au lăsat în urmă potop. Şi dacă ei nu au făcut nimic, de ce să facă alţii? Cam asta este ideea după care se ghidează opoziţia de asta şi i-au în derâdere ceea ce fac actualii, de la putere.
   Ştii ce este mai important, Radovene? Ca oamenii să se bucure de ceea ce se poate face. De curând, la o inaugurare, am văzut lacrimi de bucurie în ochii asistenţei şi asta face mai mult decât laude, felicitări, sau mai ştiu eu ce. Bucuria oamenilor, a localnicilor e de urmărit şi de luat în seamă. Restul? Bârfe, răutăţi, invidie, ură…

  • ***Stefan RADOVEANU – în ceea ce-l priveşte pe domnul Funeriu, tot respectul pentru curajul de a-i fi pus la colţ pe liderii de sindicat şi de a fi demascat mafia din învăţământul românesc prin măsurile luate la examenul de bacalaureat. Acum s-a văzut ce/cine a distrus şcoala românească.
   Sigur că şi dumnealui este în vizorul opoziţiei şi tare mi-aş dori să nu-i bage-n seamă pe detractori şi să meargă mai departe că încă mai sunt multe de făcut pentru şcoala românească. A dovedit că se poate şi asta înseamnă dragoste pentru semeni, pentru ţară.

 12. Nu stiu cum se face,dar in ultima vreme prietenul meu DIACONU EUSEBIU,nu prea este informat asa cum ar trebui.
  De ce spun acest lucru?????Pai pt ca ne ameninta ca daca il vom lua la trei pazeste pe Bbilotecaru,acesta se va retrage din nou in butoiul sau ,de unde vezi doamne prin gaura in care cepul era pus pt a nu pierde licoarea lui bachus,vede lumea cu fundul in sus.
  ,ESTI INTR-O GRAVA EROARE EUSEBIULEEEEEEEEEEEEEEEE-
  SFATUITORUL DE TAINA A LUI VICTOR PONTA ,BIBLIOTECARU,NU A [ATENTIE] PRECUPETIT NICI UN EFORT IN A-I OFERI SFATURI SOLUTII,SI UNEORI COMENTARII ACIDE,CONTONDENTE SI JIGNITOARE LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU SI ELENA UDREA.
  Nu trebuie decit sa dai o cautare rapida pe GOAGAL,si-i vei descoperii nazdravaniile,care stau MARTURIE PE BLOGUL LUI VICTOR PONTA.
  Nazdravanul asta ,BOLSEVIC BIBLIOTECARU-are toate atributele-UNUI PUTREGAI PESEDIST-P.S.D. IN CARE EL SI-A PUS SPERANTELE,VIATA SI VIITORUL.
  Acolo pe BLOGUL LUI VICTOR PONTA-BIBLIOTECARU,se simte ca pestele in apa[POATE CA BALENA DATORITA GREUTATII SALE] este printre FRATII LUI DE CRUCE,CU CARE IMPARTASESTE ACELEASI VALORI.
  Bbliotecaru,ESTE UNUL DIN DISCIPOLII LUI DAN FELIX MIRCEA VOICULESCU,pe care sincer IL ADMIRA,MODELELE LUI BIBILOTECARU SUNT CELE ARHICUNOSCUTE-TRUICA,GABRIEL CHIREAC,DAN IOAN POPESCU,ADRIAN NASTASE=ADICA TOATA FLOAREA TICALOSA SI MIZERABILA A NEAMULUI ROMANESC.
  Acolo ,la FEL CA ALT CEALAVEC PUIU,el bibliotecaru se simte ACASA,DE CE?????????pai tocmai ti-am explicat-SI IN CAZUL LUI/LOR S-A FOLOSIT ACELASI MATERIAL-CHIRPICIUL-………………….LUT CU MULTA,FOARTE MULTA BALEGA…………….

  • Nu-ti fă probleme, chiar daca se retrage, revine la un moment dat atunci cand preaplinul acumulat da pe dinafara. A spus el insusi ca nu a terminat ,,tot ce are pe suflet”. 😉
   Oricum ar fi, te asigur ca citeste. 😉
   Cat despre vulpoiul Eusebiu, el isi doreste precum aerul, conroversa si implicit ratingul.
   Nu ai remarcat ca este un…provocator de elita ?
   Ba chiar un adevarat golan. 🙂 🙂

  • ***Frank Zapa[King] – ce faci, domnule? Iar ai uitat? Nu mai scrie cu majuscule că nu te pot citi… 😮

  • De aceea Frank, daca este asa cum spui tu, nu voi intra in veci si-n pururi pe blogul maimuțoiului circar si cu germene de dictatura reala, cea a bolsevismului zdrobitor de justiție liberă și independentă, Victor Ponta.
   Cine vrea sa discute cu noi, o poate face exclusiv aici, sau…pe blogul Lichelei.
   Mai nou si pe cel al Andreei Vass. 😉
   Dar sa vina cu idei de constructie, nu cu teorii ale chibritului valabile in antichitatea ateniana, sau in UTOPIA. Pe fond, simple diversiuni menite sa intoarca electoratul spre Adrian Nastase, Ion Iliescu si PSD.
   Inca odata spun, oamenii sunt mai inteligenti decat cred ei si constientizeaza, pe zi ce trece, ca ,,a intelege”, este infinit mai important decat ,,a primi”.

  • Adica ZeV, tu chiar crezi ca este voba de sufletul lui adica de cel care ar putea sa joace in zicerea “dixit et salvavi animam meam”?
   🙂 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • ‎… Şi acesta este doar începutul. In PP-ul lui Dan Diaconescu s-au inscris leneşii şi pomanagiii, cei care, in naivitatea lor, au crezut ca Diaconescu o sa-i plateasca.
   Mai lipseste ca Diaconescu sa-i trimita pe acestia la munca.

  • Ce -o fi zicand Ghitza, ca eu nu -l pot intreba blogul lui , parasit mai an de Sebi, care este totusi clonat de acesta.

 13. Incep prin a spune ca nu am nici o informatie certa in aces sens,dar urmarind cu atentie felul in care sunt Dirijate atacurile impotriva unei doamne pedeliste,este vorba de ANDREEA PAUL VASS, cu predilectie din interior,Mintea mea de sahist,obisnuita sa vada cel putin 8 mutari inainte,in urma unei analize rapide imi spune urmatorul lucru.
  Doamna ANDREEA VASS,nu a devenit tinta pt ca a candidat la o functie in organizatia de femei,nuuuuuuuuuuuuuu.
  Aceasta doamna inteligenta,la fel ca multe alte doamnne pedeliste,este foarte aproape de Portofoliul de ministru.
  E doar o chestiune de timp pina doamna VASS, se va aseza ferm si hotarit intr-un scaun de ministru,din zona economica.
  Dupa parerea mea,asta-i motivul care a declansat o asemenea vimatoare de vrajitoare la care s-au inhamat cei pe care ii stiti.

  • ***ZeV – eu stau toată ziua cu nasu-n presă dar n-am văzut ca până acum s-o fi atacat cineva pe A Vass. Sincer.
   Că tu o vrei ministru? Foarte bine. E tânără, în putere, îi place acţiunea, are, poate şi idei. Ţara are nevoie de aşa oameni. De ce nu? Mie, oricum, mi-e indiferent… 😮 Eu n-o plac…

  • Scuze…
   ***Zapa – comentariul îi este adresat lui Zapa. 🙄

  • Doamna Andreea Vass trebuia sa candideze la functia suprema in organizatia de femei. I-am reprosat aceasta timiditate, inclusiv pe blogul domniei sale.
   Cel mai mult mă inirviazî Sulfina Barbu, că-și baga nasul peste tot, fără a avea vreun atu nemaipomenit care să o legitimeze. Bleaahh. 😉
   Doamna Andreea Vass este, in acest moment, profesionistul number one in domeniul economic din PDL si guvernul Romaniei.
   Daca stii cine o submineaza, spune-mi si mie…..sa vezi ce pățește. 🙂 🙂

  • silver
   Frank ,,vede” inamici potentiali sub orice piatra si in orice tomberon de pe strada. 🙂
   Sau, stie lucruri pe care inca nu ni le spune. Astept. 🙂

  • ***ZeV – are şi zapa momentele lui când exagerează. E om şi mai greşeşte şi el dar îşi revine. 🙄

 14. Citatul zilei 🙄

  “Cultura este suma tuturor formelor de artă, de iubire şi de gândire care, pe parcursul secolelor, l-au ajutat pe om să fie tot mai puţin înrobit.”
  Andre Malraux

  • Reflecţie 🙄

   Emanciparea femeii este o PROSTIE!
   Locul ei e în bucătărie… picior peste picior, cu un pahar de vin în mână, privindu-şi soţul cum găteşte cina!

 15. Pour ma part, je dirais simplement : oui aux partis politiques, mais non à l’esprit de parti.

  Cine este aceasta PLACINTA ?

  Cred ca nu reprezinta vreun partid sau este femme d’afaceri !!!

  A fost una care se numea PLACINTA si prin GENEVE facea burtica la bara.

 16. SVP,
  O mica constatare, acest blog este vizitat numai de cativa interesati.
  Dece asa putini ?

  Doamna UDREA vine cu theme foarte interesante, mai constat ca cei care se intereseaza doresc ce se da gratuit.

  Romanii trebuie sa uite notiunea de gratuit si don, MUNCA ii poate aduce SA TRAIASCA BINE !!!

  • ***Stefan RADOVEANU – văd că faci nişte afirmaţii foarte nelalocul lor.
   În primul rând, cine este SVP? De ce nu scrii să priceapă//să înţeleagă toată lumea?

   Apoi, de unde ştii tu că blogul este vizitat numai de câţiva interesaţi? Ce faci, domnule? Confunzi numărul celor care scriu cu numărul vizitatorilor?

   În 2008, nu eram mai mulţi useri decât acum şi blogul era printre primele politice. Şi va mai fi, îţi promit. În ceea ce priveşte numărul vizitatorilor, te asigur eu că e foarte mare. În primul rând, jurnaliştii trec zilnic pe aici şi citesc.

   Aşa că nu mai vorbi fără să fii informat că mă enervez rău de tot. Te ţine cineva/ceva legat de acest blog? Nu, cu siguranţă, deci, decât să fii nemulţumit şi să mai şi emiţi prostii, mai bine lipsă…

  • @
   silvetar

   S’il vous plait (SVP)

   user putini ce sa facem sa avem mai multi, eu m-am referit la cei care scriu, sunt putini.

   De altfel si pe alte bloguri nu este prea multa lume care scrie.
   Nu va cunosc, va rog sa fiti politicos sau politicoasa!!!

  • ***Stefan RADOVEANU – nici nu-ţi doresc să mă cunoşti.
   Şi eu te rog să fii foarte politicos când vorbeşti despre acest blog. Aici este viaţa mea din ultimii 4 ani.
   Sigur că sunt useri puţini. Dar vine acuş frigul şi, cu siguranţă, vom fi mai mulţi. Şi-apoi, doi dintre colegii care activau aici, au murit…

 17. Pentru că e weekend şi am vrea să ne simţim bine, aşa cum suntem unii, săraci, singuri, îngânduraţi “FMI avertizează: Europa ar putea să se prăbuşească în 2 săptămâni” Bun, şi cine ne ridică?

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/#ixzz1aCGl7hRL

 18. În aşteptarea toamnei promisă de meteorologi, chiar şi de Romica Jurcă, tot rătăcind pe facebook, am găsit următoarea constatare: Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa! Şi încă mai râd…

  • In Moldova se spune…nu mai pot…ma doare burta…am mancat un porc si-o vaca. 🙂 🙂

 19. Se zice ca, in spatele fiecarui om puternic se afla o femeie puternica. Aceasta zicere a fost intratat de verificata de-a lungul timpurilor incat astazi actioneaza cu puterea Postulatului lui Euclid. Asadar ma uit la Premierul Emil Boc si ma intreb, oare in spatele acestui slabanog politic oare ce femeie s-o fi afland? De buna seama ca ar trebui sa se afle cea care ii este consilier – doamna Andreea Vass. O vad deseori pe la emisiuni, este o femeie inteligenta si totodata bataioasa. Totodata doamna se bucura si de o buna reputatie profesionala. Nu pot sa nu ma intreb, oare cum se face ca barbatul in spatele caruia care sta (munceste) apreciata doamna consilier, ei bine acel barbat politic arata ca un bicisnic (tot politic). Avem un om cu o personalitate de plastilina pus in cea mai importanta functie din stat (mai importanta decat a Presedintelui), are in spate o femeie capabila si cu toate acestea Premierul nostru nu are o viziune, a sa proprie, asupra mersului acestei si nu este in stare sa ia nici o decizie. Asteapta doar ideile ce izvorasc din Olimp, care izvoare s-au cam colmatat sau au secat de-a binelea. Ce blestem si al cui anume, o fi facut ca in aceste vremuri de criza cumplita, la carma tarii sa se afle un om ce nu este in stare sa nimereasca drumul catre casa (vorba vine), daramite sa scoata tara din criza? Tare mi-as fi dorit ca Andreea Vass sa se afle in spatele unui barbat adevarat. Pacat de ea. Si de noi.

  • OBS-le ai dreptate cu Andreea Vass ,ii o politiciana de toata isprava ,acum da si ea din coate ,la alegerile pentru PE ,a fost pusa pe un loc neeligibil la sugestia infantei EBA .acum am vazut ca sunt amice ,Andreea i-a facut un laudatio intr-un interviu recent .In spatele ,in fata ,deasupra si peste micutul BOC ,sta Traian Basescu 😆 asta micu zice numai “am inteles ,sa traiti 😆

 20. IESIREA DIN CRIZA :

  1. STOPAREA BIROCRATIE ABSURDE
  – CONTINUAREA REDUCERII APARATULUI BUGETAR AJUNGAND LA 800’000 FUNCTIONARI
  – OPERATIONALITATEA SISTEMULUI INFORMATIONAL IN ADMINISTRATIA CENTRALA SI LOCALA.

  2. BLOCAREA SALARIILOR DIN ADMINISTRATIA PUBLICA SI CENTRALA LA NIVELUL ACTUAL

  3. BLOCAREA PENSIILOR LA NIVELUL ACTUAL

  4. SCADEREA PRETURILOR ACTUALE CU :

  – 50 % LA PRODUSELE AGRO ALIMENTARE
  – 40 % LA PRODUSELE ENERGETICE MAI PUTIN BENZINA SI MoTORINA PENTRU MASINILE PRIVATE
  – 35 % LA TOATA GAMA DE PRODUSE DE CONSUM SI INTERES GENERAL INCLUSIV MEDICAMENTELE , MATERIALELE DE CNSTRUCTII, INDIRECT LOCUINTELE .

  5. LIBERALIZAREA ACHIZITIILOR PUBLICE LA NIVEL INTERNATIONAL CU PRET DE STRIGARE INFERIOR LA BUGETUL CALCULAT CONF CAIETULUI DE SARCINI.

  6. FISCALIZAREA CORECTA A VENITURILOR SI REVENITURILOR (impozitarea lor)

  TOATE ACESTE MASURI POT FI REALIZATE DACA EXISTA O ADEVARATA CONCURENTA, COMPETENTA, PRODUCTIVITATE si un sistem informational performant.

  IN ROMANIA PROFITUL ACTUAL IN ZONELE PROPUSE ESTE DE 180% – 230%.

  DECI ORDINE SI DISCIPLINA SI MAI PUTINA PLANGERE SI CERSEALA LA GUVERNANTI.

  A NU SE UITA MUNCA !!!

  • @Stefan Radoveanu. Ati binevoit a isirui un numar de actiuni menite a scoate tara din criza. Aceste masuri sunt gandite de dv. sau fac parte dintr-un plan mai amplu aflat in sfera guvernamentala si dv. doar ne picurati cate ceva din acel plan? Am insa unele indoieli in ce priveste posibilitatea materializarii acestora. Spre ex. la pct.4 spuneti “Scaderea preturilor”. Chiar le credeti realizabile? Sa zicem ca maine-poimaine, Premierul Boc va numeste intr-un post de ministru, sa zicem la finante sau munca, credeti ca puteti misca ceva in sensul celor mentionate de dv? P.S. Acceptati va rog un sfat – incercati sa va exprimati in propozitii si atunci este posibil sa deveniti mai convingator.

  • @

   tURNUL DE OBSERVATIE

   Toate punctele sunt realizabile daca evaziunea fiscala este eradicata si profiturile sunt rezonabile, LA MAX 32 % INAINTE DE IMPOZITARE.

   Trebuie incurajata MUNCA, CONCURENTA, PRODUCTIVITATEA, CINSTEA SI ONOAREA !!!

   ASTFEL CRESTE CONSUMUL SI SOCIETATEA PROGRESEAZA !
   VINA PRINCIPALA VINE DIN PARTEA COMERCIANTILOR, A OAMENILOR DE AFACERI CARE SUNT FOARTE GURMANZI.

   NU POT OMITE SINDICATELE CARE AU DEVENIT MAFIOTE !!!

   TREBUIE EVITATA MANIPULAREA !!!

 21. Turnule, basta cu ineptiile. Te rog, concentreaza-te si fă cocoloș textele prestabilite.
  Ce intelegi prin scoaterea tarii din criza ? Domnule, dumneata te-ai trezit dupa un somn profund fara vise, de vreo cativa ani , posedat de o ditamai amnezie? Stii pe ce lume vietuiesti ? Lumea de altadata a lui Cezar, Alexandru cel Mare, Solomon, etc, s-a dus demult in cartile de istorie. Care iesire din criza, stimabile ? Sincer, incep sa ma indoiesc, uneori, ca esti, pe fond , in deplinatatea facultatilor. Mintale. Stiu ca vrei, stiu ca spui ca ei (stiu cine) nu pot, stiu ca nu stii cum, astept sa-mi spui cine crezi ca poate. Si mai ales, sa (ne) spui de ce noi am putea iesi, in timp ce restul (re)intra.
  Ca si biblio, o tot frecăngiți cu variatiuni pe aceasta tema, rupti, complet, de realitate. De realitatea economica, in mod special. Parca v-a luat Dumnezeu mintile, stimati (unii) colegi.
  Nu te-am auzit niciodata comentand , la modul serios si constructiv, ceva cu adevarat important, un proiect de lege , o strategie, un plan, indiferent de initiator, o analiza pertinenta comparativa a starii diferitelor state, o dezbatere pe fond de interes general, mai presus de partizanatele politice.
  Nu mai spun ca, nu iei nicidecum in serios previziunile sumbre privind perspectiva sistemului bancar mondial, treci cu vederea peste protestele tot mai ample din SUA , inchizi ochii la falimentul grecesc, si nici nu ai retinut pozitionari ale unor specialisti reputati precum ca Romania este mai bine pregatita decat multe alte tari din zona euro in ipoteza, tot mai probabila, a unui nou val de recesiune. Cum se explica asta ? Tocmai datorita masurilor luate de guvernul Boc, ministri si consilierii acestui guvern, presedintele, guvernatorul, etc, etc.
  O tot freci la rece cu nimicnicia lui Emil Boc, in loc sa privesti la babuinii retardati din opozitie care, pe ce pun mana, fie capătă miros, fie se transformă în nisip.
  Decat acesti nemernici, mai bine Boc, fie el si in pantalonasi scurti roz bombon. 😉
  Opozitia, care a ratat, de prin 2007, momentul istoric al dialogului constructiv in interes national, a pierdut deja ,,trenul” reformei. In 2012, acest tren nu mai opreste in statie. Se va opri, taman in 2016, spre binele acestei natiuni atat de chinuite de manipulare, hotie endemica, bule de dezvoltare iluzorie si magalomanie bugetofaga a oligarhiei ilegitime care a capusat si stors o tara intreaga, parca blestemata sa mearga , cu greu, inainte, cu balastul lui Sisif in spate. Pana cand, domnule Turn (dispretuitor) de observatie ?

  • ZeV-le …o freci si tu la cald cu “opozitia “,lasa-i in plata domnului ,nu ei sunt la butoane si nu conduc nimic ,incompetentii din guvern conduc ,Boc trebuia debarcat dupa ce-a fost reales boss la pedele ,sa se ocupe de partid ,la guvern n-a facut nimic ,sau aproape nimic 😆

  • CITEZ:
   ,,Viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, a declarat joi ca este foarte posibil ca inflatia sa intre in intervalul tintit in acest an, avand la baza informatiile disponibile in prezent. Banca Nationala a Romaniei si-a revizuit in scadere prognoza de inflatie pentru finalul acestui an, la 4,6%, a anuntat luni guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in conditiile in care anterior estima un nivel al ratei inflatiei de 5,1%. Pentru sfarsitul anului 2012, BNR estimeaza o rata anuala a inflatiei de 3,5%, de la 3,6% cat era estimarea anterioara.
   Pentru perioada 2012-2014, tendinta de reducere a inflatiei va continua, urmand ca rata inflatiei sa scada pana la nivelul de 2,5% in anul 2014, cu o medie anuala de 2,8%, se arata in strategia fiscal-bugetara pentru 2012-2014 aprobata miercuri de Executiv.”
   COMENTEZ : Guvernul LUCREAZA, turnule, de aceea un om inteligent stie de pe acum, ce si pe cine va vota in 2012.
   Unul dintre acestia, este si prietenul Stefan Radoveanu. 😉

  • puiule
   I-am lasat in plata Domnului de prin 2005. Sper că si in plata… Justitiei, dupa ce au vandut pana si chilotii nevestelor, dupa ce fabrici si uzine nu au mai avut de unde.
   Mai raman nevestele insele, daca ar fi sa-l credem pe Vanghelie. 🙂 🙂

 22. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Un tip se mută într-un apartament nou. Seara priveşte prin fereastră. În blocul de vis-a-vis, vede o tânără foarte frumoasă pe care a început s-o urmărească în fiecare seară. După o vreme, într-o dimineaţă îi sună telefonul…
  – Alo, bună dimineaţa, sunt vecina de vis-a-vis. Scuze pentru deraj, da’ n-ai văzut aseară unde mi-am pus sutienul?

 23. Era pe patru,ii trebuie locul 3 pentru formula 1.A avut probleme cu masina in cursa urmatoare,dupa ce a castigat marele premiu.Daca nu avea probleme cu masina,cred ca era foarte aproape de formula1.In formula 1 trebuie o doza mai mare de nebunie,pe care foarte multi nu o au.
  @Eu stau si ma intreb daca Schumacher ar avea probleme sa conduca pe strazile din India.Aia poate ca nu sunt cu viteza,dar sunt soferi foarte buni.Nu am vazut niciun accident si ar fi trebuit sa fie unul la cateva secunde,la modul cum conduc.Aproape toate masinile sunt busite.

 24. A venit iarna si i-a luat pe romani prin surprindere. Ca de obicei…
  Cred ca cei care vorbesc de “surprindere” se asteptau sa iasa ghioceii fara sa-i duca mintea ca acestia apar numai din mustul zapezii…

 25. PREMIERA…

  De ce eşti tristă
  frunză de aur vechi
  pictată
  pe margini de vânt?
  Nu tremura
  chiar dacă vezi toamna
  după dealul bătrân…
  Ţi-e frică,
  ştiu că ţi-e frică
  s-atingi interzisul pământ.
  Acolo
  te aşteaptă
  întoarcerea.
  Dar nu fi tristă,
  întoarcerea-i aproape
  şi numai începutul e greu.
  Premiera.
  Începutul atingerii cu pământul.
  Sfârşitul…
  sfârşitul toamnei,
  frunză tristă
  de aur vechi…

  Din volumul “Poezii premonitionale”

  PS: aici ar fi frumoasă o poză c-o frunză ruginită…

  • E prima zi de toamnă, prima zi când, după mult timp, mă simt foarte bine.
   Ţine-o tot aşa… 😆

  • Asa sa fie !
   Toate cele bune, dumneavoastra si tuturor celorlalti.

  • ***Nicolae – 😆 Acum e frumos, acoloooo, ştie tu unde…
   Doamne, ce minunăţii ai creat…

 26. Pauză de zâmbet 😆

  – Cum să-l dezvăţ pe bărbatu-meu să vorbească în somn?
  – Lasă-l să vorbească un pic ziua!

 27. Cei carora nu le plac toamna, frigul, ploaia sa nu se supere si sa spere. Am citit pe undeva ca, daca nu ne pica-n cap vreun asteroid, vom avea vară si la anu’…

 28. MAGURA – Drumul spre Magura e inca drum forestier desi sunt tot mai multe pensiuni si vile in sat, iar drumul este foarte necesar si frumos daca ar fi si asfaltat. De remarcat aparitia indicatoarelor spre Magura. Poate se gaseste o solutie. Iar pe drumul spre Poiana Brasov ar fi indicata instalarea de stalpi (mici) reflectorizanti pe margine. E drum de munte si nu exista asa ceva. Probabil ca se fura de-aia nu se pun.

 29. ZeV,
  Fiindca ai participat la cestiunea ridicata de mine pe alt blog iti spun cum au evoluat lucrurile pe fond, in sensul ca am primit un raspuns cel mai bun de pana acum la intrebarea pusa de mine si acum catva timp si la care si tu ca si increzutul ala de care ti-am pomenit ati dat raspunsuri partiale.

  Repostez ce am postat pe blogul cu pricina si cred ca problema este de interes pentru toti cei interesati de criza si de problema datoriilor suverane:

  18. ion adrian 9 octombrie 2011 la 12:29 pm
  Dle Dan xxxxxx,

  a)Fata de tema acestui fir am avut o interventie interogativa la
  8. ion adrian 2 octombrie 2011 la 6:44 pm
  care continea o intrebare ce va era adresata in primul rand.
  S-a grabit sa raspunda , un participant de pe acest blog, dar din pacate destul de putin etic(asa am considerat eu )la adresa mea, ceea ce m-a facut sa incerc sa lamuresc principial niste probleme, care cred eu ca tin de deontologie sau mai bine zis de caracterul uman, fara a fi insa cerinte statuate ca obligatorii undeva , adica fiecare este liber sa fie mai mult sau mai putin infatuat, egoist sau indiferent(de regula doar aparent) la cei din jur, mai ales daca acestia il si inspira.

  Asa cum banuiam , caci cunosc acest gen de coechipieri de pe bloguri si care nu sunt cei mai rai, caci macar trecand peste aspectul etic pot fi utili, adica nu bat obligatoriu campii, din pacate infatuarea lor scazand un posibil si eficient nivel al discutiilor, reactia a fost si mai dezagreabila si am intrerupt discutia inutila lasand ultimul cuvant preopinentului.

  b)Va marturisesc ca intrebarea pe care v-am pus-o, si pe care o pusesem pe alte bloguri si acum o luna sau doua, am repetat-o acum si pe unul din acele bloguri, unde insa combat specialisti in stiinta economica, a primit raspuns, mai intai unul care nu era la obiect in sensul ca explica modul in care se produc datoriile suverane cauze si posibile rezolvari folosindu-se cazul suedez de la sfarsitul secolului trecut(ce ciudat sa spui secol trecut unuia in care ti-ai petrecut cea mai mare parte din viata) si apoi la insistenta mea, in fine si unul la obiect.
  Redau aici acea parte a discutiei, caci asa este corect eu pomenind in argumentatia mea finala si declansatoare a raspunsului asteptat de blogul dvs si de ce s-a petrecut aici.
  Asadar urmeaza textul respectiv pe care nu-l voi comenta, caci se explica singur:

  <>

  • PS La dement te-am citit dar iar nu mai pot intra , asa ca voi renunta si nu voi mai posta decat daca el imi va comunica acolo sa mai incerc, caci nu cred ca face misto ci doar ca nu e capabil sa rezolve problema, zicand ca eu nu stiu. Eu nu stiu ce stie el, de acord, dar nici ce stia acel Satran inginer de sistem(sef) la IBM-ul de la ASE nu stiam, ca nu lucram in cod masina, asembler sau cu macroinstructiuni de sistem, dar problema pusa de mine acestui Satran si respinsa cu infatuare in prima faza de specialist cu textul 99,999.. adevarat, cum ca calculatorul nu greseste decat cu probabilitate practic tinzand spre zero , odata ce s-a convins ca merita sa-i acorde atentie, l-a chinuit vreo luna, dar odata rezolata, gasind adica o eroare intro macroinstructiune a IBM, i-a adaugat acest succes deosebit in ochii firmei, la cartea sa de vizita cu care a fost angajat acolo si am auzit apoi ca a juns printre sefi, merita ovreiasul, dar pacat ca orgoliul putea sa-i joace feste caci eu puteam atunci sa-l bag in ma-sa si sa renunt si poate ca nu mai ajungea acolo in citadela softului de sistem. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *