Ultimele 24 ore campanie murdară a PSD

Elena UdreaDupă încheierea campaniei electorale, în data de 29.11.2008 Alianța PSD-PC a lansat, în colegiul în care candidez, o seamă de materiale al căror scop este acela de a mă denigra în vederea diminuării şanselor mele în competiția electorală. Este vorba de mai multe acțiuni, pe care le apreciez a fi ilegale şi profund imorale.
Cetățenii din cartierul Drumul Taberei au găsit ieri şi astăzi în parcări afişe prin care erau anunțați că respectivele locații au intrat în administrarea parcărilor cu plată Dalli. Pe parbrizele autoturismelor au fost postate un fel de tichete de parcare, pe acesta fiind specificat un tarif de 1,5 lei pe oră, posesorii autoturismelor fiind somați să plătească respectiva sumă firmei Dalli. În continuarea campaniei desfăşurate pe aceeaşi temă, în piețe, în tramvaie şi în scări de bloc a fost distribuită o clonă a Ziarului 7 Plus, având o pagină diferită față de ediția de azi a aceluiaşi ziar care se comercializează la chioşcuri. Clona cuprinde un articol care începe de pe prima pagină, intitulat “Elena, ai luat şi parcările din sectorul 6?” şi în care se spune: “Toate parcările de reşedință din Sectorul 6 vor trece în administrarea firmei Dalli”. Informațiile astfel vehiculate de PSD pot fi catalogate drept minciuni ordinare, Primaria Sectorului 6 comunicand azi ca firma Dalli nu are niciun contract de administrare a parcărilor din Drumul Taberei, cu atât mai mult niciun contract de administrare a parcărilor de reşedință de la blocurile de locuințe.
Tot în Drumul Taberei, au fost distribuiți fluturaşi dedicați exclusiv denigrării mele, similari celui interzis de Biroul Electoral Municipal care denigra mai mulți candidați PD-L. Responsabili de lansarea acestor materiale sunt tot cei de la Alianta PSD-PC. Acestor fluturaşi li se adaugă alte materiale prefabricate prin care eu sunt atacată într-un mod suburban.
Nu în ultimul rând, în Colegul 25 Drumul Taberei au apărut astăzi celebrele vanghemobile, telefoane mobile care sunt împărțite alegătorilor şi care au pe cutie, evident pe fundal roşu, numele contracandidatei mele din partea PSD-PC.
Dacă nu am reuşit să surprind în cuvinte ultimele ore de campanie murdară a PSD, vă invit să comentați şi dovezile pe care le-am postat la blog.elenaudrea.ro/campanie .

1,574 thoughts on “Ultimele 24 ore campanie murdară a PSD

 1. Un candidat e in inchisoare si are sanse sa intre in parlament…o fi intrat?

 2. Dorin ,
  Mersi pentru tabelul rezultatelor din Bucuresti care-mi prilejuieste un comentariu.
  In sectorul 3 toate colegiile sunt castigaste de PDl, hai s-zicem mai clar, de Liviu Negoita, in ciuda prezentei scazute.
  Ce inseamna asta?
  Faptul ca multi romani au un oarecare sau chiar mult bun simt.
  Neputand zice decat de bine de PDL, din punctul lor de vedere de locuitori in acest sector cu excelent primar PDl, stau acasa neputand fii ei contra partiduluui si ai candidatilor girat de acesta, dar nici contra paridului pe care-l agreaza PSD sau PNL votand cu candidatii lui Negoita, deci a fost un fel de abtinere nevenind la vot, solutia cea mai corecta, caci votul alb era un cartonas rosu ceea ce in cazul lor nu era situatia, iar un vot nul era neseriozitae sau o injuratura gen Parschiv nedorind nici asa ceva.
  Asta ar trebui sa fie o scoala pentru partide si politicieni dar nu in sensul mitei date de guvern acum primariilor PSD si PNl(sa vedem daca PNL isi plateste datoria ramanand langa “aliatul adevarat ” PSD sau se vor intoarce spre cel tradat pentru a-l trada cu prima ocazie.

 3. ***Bibliotecaru – Bună dimineaţa! 😆
  Ce ai scris tu este o parodie după “Somnoroase păsărele”. Ce ştiam eu e un catren scris de Păstorel Teodoreanu. O să-mi amintesc sau o să caut în însemnările mele când o să merg la Măgura. Multe din cărţi şi însemnări sunt acolo, puse în saci.

  Dar, tot P Teodoreanu a spus cândva, cică pe când era licean:

  “Dacă apa din fântână
  S-ar preface-n vin Cotnari,
  Aş lăsa limba română
  Şi m-aş face fântânar…”

 4. @Silver,
  S-a terminat cu imunitatea parlamentara a lui Nastase, caci la o noua cerere a DNA se va intampla ce trebuie, si cred ca se va schimba si legea care a permis porcaria care a fost, ca avem problema pe masa la EU si poate revine si dna Macovei asa ca…

 5. ***ion adrian – nici nu ştiu ce să mai cred. Uite râde străinătatea de noi din cuza politicienilor cu dosare, în proces sau chiar arestaţi care, prin fraudă, au reuşit încă şi încă un mandat, nu ca să lucreze pentru cei care i-au ales ci pentru avantaje şi imunitate. M-am săturat să tot aud de imunitate.
  Inutil Monica Macovei sau oricare alt ministru bine intenţionat, atâta timp cât nu se finalizează nici un dosar şi nici nu este voinţă.

  Tatăl hoţilor din România, Adrian Năstase, semnează condica la DNA de vreo trei ani şi ce i s-a.ntâmplat? Nimic! Uită-te la el cât este de mândru că şi-a mai cumpărat un mandat şi cât de frumos visează el să fie preşedinte… Omul acesta nu are pic de ruşine… Ce-ar trebui să i se mai întâmple ca să-l vedem doborât?…

 6. un mesaj tonifinant venit din partea lui ZEUS-din olimp,din straturile rarefiate ale atmosferei zeus a dat cel mai incurajator mesaj spre supusii lui de pe pamint-ACUM POT SA DORM LINISTIT-
  abea acum dupa acest mesaj putem sa facem scenariul cel mai apropiat de adevar,abea din acest moment LUCRURILE SUNT BATUTE IN CUIE-firmanul de prim ministru ajunge la PD-L,si guvernul in majoritatea lui va fi pedelist .
  cred ca toti actorii de pe piata politica pot incepe sa plece de la aceasta certitudine-orice combinatie incepe de aici si nu se poate altfel,pt ca avem o constitutie ,DEFECTA’-gindita si conceputa de strategii lui ION ILIESCU-si uite asa dupa ce au cazut in genunchi urmare a legii uninominalului,acum se izbesc de o alta magarie comisa tot de ei-PESEDEII-au facut o constitutie care acum ii ingenuncheaza.
  uite asa invata omul ca hotia smecheria,ipocrizia are si ora scadentei-ACUM A VENIT INTR-ADEVAR ORA SCADENTEI-desi scadenta a fost gindita pt perioada 2004-2008,datorita tradarii penelistilor la indemnurile lui PATRICIU-in perioada2008-2012-SE VOR FACE DECONTURILE-IN SFIRSIT O BUNA PARTE DIN TICALOSI VOR PLATI.
  si cum sediul ticalosiei este in PSD-VOR CADEA MULTE CAPETE.
  romania are o sansa mareee-CRIZA,II VA OBLIGA PE GUVERNANTI SA SCOATA IN FATA SI MOTIVELE SARACIEI-si sunt convins ca cei care vor guverna,nu se vor sfii sa sa faca curatenie.

 7. Silverstar,AN e mic.Dinu Patriciu e cel mai hotz,urmat de jiji,Voiculescu,NIculae, Niculae(cum ii cheama),Videanu,Mantale,Dalli…loool:)))

 8. Silverstar,AN poate sa ajunga si prim ministru acum hihihi

 9. CIND URNELE VORBESC-tonomatele trompetele,slujitorii de serviciu,pupincuristii tac-sunt redusi la tacere si zapaciti de pumnii duri incasati de la alegatori.
  cu toate imperfectiunile ei ,aceasta lege a uninominalui a facut multa draptate eliminind din parlament o seama de ipocriti si personaje respingatoare si dezgustatoare.
  lista perdantilor notorii ne ara citeva nume care sunt convins ca la facut pe PRES. ROMANIEI SA JUBILEZE-SUSPENDAREA PUS LA CALE DE UNII DINTRE EI A FOST RAZBUNATA DE ROMANII.
  aproape toata comisia juridica in frunte cu presedinta ,norica nicolai ,A CAZUT IN URMA SCIRBEI PE CARE AU PRODUS-O.
  serban nicolaie,lucian bolcas,nume sonore care ne-au arat ce inseamna sa FII TICALOS -S-AU DUUUSSS-S-A FACUT DREPTATE.
  s-a dus si ADRIAN PAUNESCU-BI9BLIOTECARULE NU AI TINUT CONT DE SFATUL MEU-
  iom iliescu a fost grav lovit-LOCOTENENTII LUI AU FOST TRECUTI PE LINIE MOARTA-DORU ION TARACILA SI SERBAN NICOLAIE-ce drama pt batrinul edec,ce lovituri a primt BATRINUL NOMENCLATURIST.
  indirect romanii l-au terminat vocea lui in partid nu sew va mai auzi.

 10. ***FRANK ZAPA[KING] – citeşte cu atenţie să vezi ce i se pregăteşte lui Geoană dacă nu intră în guvern oricum, numai să intre.

  Baronii PSD l-au ameninţat pe Geoană…

  Mircea Geoana este intr-o pozitie foarte delicata in aceste zile. Scaunul pe care si l-a dorit cu atata ardoare i-ar putea fi tras de sub posterior chiar de partidul pe care-l conduce, pentru ca negocierile nu merg asa cum ar fi sperat.

  Dupa negocierile pe care Geoana le-a avut cu liderii PD-L, a fost vizitat la sediul partidului de greii PSD care l-au informat ca nu conteaza cu cine vor guverna, dar trebuie sa guverneze pentru ca in opozitie nu se mai poate.

  Potrivit unor surse din interiorul partidului citate de Cotidianul, Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu, liderii PD-L care s-au intalnit cu Geoana pentru negocieri, l-au informat ca acesta ar trebui sa renunte la fotoliul de premier, dar ca-l va primi, in schimb, pe cel de presedinte al Senatului.

  Geoana a fost dezamagit de aceste conditii, sperand ca nu va trebui sa faca acest lucru, insa, a fost vizitat de Nicusor Constantinescu, Marian Oprisan, Dan Nica, Liviu Dragnea si Miron Mitrea care i-au explicat ca daca trage partidul in jos pentru ambitiile sale va sfarsi “ingropat”.

  “Nu vedeti ca din teritoriu vin oamenii sa ne zica ‘intrati la putere cu oricine, numai intrati?. Si cu Basescu si cu mama lui Basescu, si cu premier si fara premier’?”, i-ar fi spus Dragnea lui Mircea Geoana, conform publicatiei citate.

  “Las-o dracu’ de functie de prim-ministru! Te pui presedinte la Senat si facem guvern cu PD-L-ul. Daca ingropi partidul cu ambitia ta de a fi premier, te ingropam si noi pe tine”, i-ar fi spus si Mitrea.

  Sursa: Ziare.com

  Atenţie la Te pui presedinte… Ca să vezi cam cum ajung politicienii în funcţii ameţitoare…

 11. ***Balbeck scrie “AN e mic.Dinu Patriciu e cel mai hotz,urmat de jiji,Voiculescu…” Ai dreptate. Dar, de ce despre aceştia nu se spune câte ceva decât foarte rar. Şi-apoi, încă nu am auzit ca vreo unul dintre ei să se vrea prim ministru ori preşedinte…

 12. Buna ziua la toata lumea.
  @ Silverstar
  Referitor la observatia dumneavoastra despre presedintia Senatului, sper ca nu o considerati valabila doar la nivelul Romaniei, ea ( ca mod de actiune ) a fost, este si va fi valabila in toate tarile ( poate doar mai putin, sau sub alta forma, in statele guvernate prin dictatura ). Credeti ca este anormal ca, spre exemplu, in dorinta de a putea constitui cat mai repede Guvernul, PDL sa ofere domnului Tariceanu varianta de Presedinte al Camerei Deputatilor, masura justificata de necesitatea de a debloca negocierile cu PNL ? O sa-mi spuneti ca de ce este nevoie sa se negocieze cu PNL. Nu sunt un adept al unei astfel de guvernari/parteneriat, dar in lipsa singurele variante pe care eu le vad ar cam fi guvern PDL-PSD sau guvern PNL-PSD. Si am vazut ca nu sunteti adepta nici uneia din aceste doua variante !
  Va doresc tuturor, mult bine.

 13. @Siverstar ,
  Eu cred ca si pentru ce spui tu am votat …
  Daca avem guvern PDl, cu prim ministru PDl si parlament PDl, cu Basescu presedinte astea ar trebui sa se rezolve cu intarziere de cativa ani, dar atat adica sa se rezolve cum spuneam…
  Daca nu vom avea un asemenea guvern perfect posibil, atunci rezulta ca avem doar o monstroasa coalitie cam ca la evrei care intre ei se cearta si se paruiesc si in exterior sunt un monolit, pentru clasa si mafia politica esxteriorul fiind romanii natiunea careia ei de fapt i s-ar opune, iar acoperirea ca si pana aum va fi lipsa de raspundere datorita faptului ca romanii nu le-au dat destula putere iar acum romanii au dat destula putere celor care vor si stiu s-o foloseasca in interesul lor.
  Nu cred asta, dar daca tu imi ridici mingea la fileu, o spun mai ales ca unii saraci cu duhul de pe aici, ma banuiesc de cecitate partizana.

 14. Ei au ‘afaceri’.Fura banul public.Nu au nevoie de functii.Patriciu e presedinte de onoare in PH.lol,el e om de onoare.A fost si presedinte pnl Prahova.Poate omul face acte caritabile si de aia.Se stie lucrul; asta.Dar a luat 600 milioane euro de la Bancorex si nu i-a mai dat inapoi?E scutit de Tariceanu,de Basel,De Monica Macovei.Mai conteaza ca doneaza 5-10 milioane euro,daca ii doneaza si pe aia?

 15. @Zapa ,
  Cred ca ai dreptate , Basescu poate dormi linistit. Asta ii spuneam lui Silver(nu te citisem inca) daca se intampla ce trebuie adica daca nu vom avea o tradare globala ceea ce imi este imposibil s-o cred si atunci B. va spune devarul poporului si tot acesta va decide.

 16. Cei mai multi dintre astia ce sunt trecuti de 50-55 ani se stiu de o viata.Se stiu de pe vremea cand erau in PCR.Cum sa nu se ajute?Putem sa-i acuzam?

 17. De ce doarme B. linistit : pentru cele 3 voturi in plus ale PDL argument psihologic acoperitor pentru a nu accepta PM de la PSD ca de la PNL oricum nici nu se pune problema.
  Daca s-ar merge in anticipate din cauza unei incapatanari psd-liberale atat PSD cat si PNL va fi aspru sanctionat si PDL va face guvernul singur.

 18. PS.Deasemeni PSD si PNl pot forta un guvern PDL minoritar, adica il voteaza si raman in opozitie in parlament, deci oricand motiunea de cenzura e posibila, si PDL daca e serios accepta isi face treaba linistit si nu au decat sa vina cu motiunea de cenzura si daca se ajunge la anticipate se repeta ce am spus mai sus.
  Totul este conf acestei constitutii, ca PM sa fie PDl sau independent agreat total de PDL si sa mearga umar la umar cu Basescu.

 19. ***Nicolae – Bună dimineaţa! 😆
  Tare aş vrea să mă fac înţeleasă cu acest Te pui presedinte la Senat… Mie îmi aminteşte de Caragiale, de acel penibil Agamiţă Dandanache. Ce să înţeleg eu de aici, trăitor al anului 2008? Că noi nu am progresat nici un pas faţă de acum o sută şi ceva de ani…

  Te pui presedinte la Senat… – aşa, pur şi simplu? Fără competenţă? De asta ne merge aşa pentru că facem politica României cu cine nu trebuie. Oare chiar nu se observă că Geoană, de câte ori deschide gura, spune prostia? Geoană aberează… Cândva o fi fost bun, habar n-am, dar acum este lipsit de logică, repezit, vrea, vrea… tot dacă se poate, dar este într-o confuzie totală. Noroc de el că mai este Iliescu prin preajmă să-l mai tragă de mânecă să-l aducă cu picioarele pe pământ.

  ***Nicolae, nu contează pentru politicieni ce vreau eu, ca alegător… Chiar nu se observă că de duminică seara de la ora 21 noi, alegătorii, nu mai contăm pentru politicieni, nimeni nu mai pomeneşte nimic de noi, nimeni nu spune că trebuie respectată voinţa românilor? Lupta se dă acum între politicieni, ei fac şi desfac jocul în funcţie de interesele lor… Sincer, mă întreb de ce mă mai implic, de ce mai pun atâta suflet într-o situaţie care pentru noi nu poate fi decât păguboasă, ca în toţi anii de după ’89…

 20. @ FRANK ZAPA[KING]
  Aveţi dreptate, nu ştiu de ce am crezut că dl. Adrian Păunescu a candidat la deputaţi şi atunci locul 6 era cu mandat. Mea Culpa, nu am citit cu atenţie link-ul pe care vi l-am oferit. Recunosc, acest mod aberant de a calcula mandatele a fost pentru mine atât de ilogic şi anormal încât m-a dat peste cap. Poate că ar fi trebuit să trec peste partea cu căscatul şi să fac o schemă a redistribuirii voturilor. Pe de o parte îmi pare rău că domnul Păuneascu nu mai este membru al parlamentului, pe de altă parte îmi pare bine. Îmi pare rău pentru că domnia sa era un vector de discurs literar, aşa cum ar trebui să fie nivelul parlamentarului român, pe de altă parte, în afara parlamentului va putea face mai multe în mod activ pentru cultura României. Remarc însă că domnia sa a câştigat destule voturi înaintea contracandidaţilor săi pentru a-l considera câştigător din punct de vedere politic. Am să spun prima mea concluzie cu prevedere la acest uninominal: reîmpărţirea voturilor este absolut aberantă şi dezavantajează candidaţii din circumscripţiile mai mici, avantajează pe cei din circumscripţii mai mari; nu există nimic uninominal în acest sistem de vot, este total falimentar din punct de vedere instituţional. Dacă există o diferenţă dintre circumscripţii de 2000 de voturi, doi candidaţi care au 20% într-o parte şi în alta vor avea real o diferenţă de 400 de voturi în favoarea circumscripţiei mai mari.

  Mai rămân două variante, votul pe liste în care fiecare votează pe cine vrea din listă şi ordinea pe listă este dată de votul electoratului (sincer, nu mă încântă această situaţie) şi o a doua variantă, uninominal majoritar în două tururi de scrutin cu condiţii egale între candidatul “de partid” şi cel independent. Mai există încă o variantă, care m-ar atrage şi mai mult, un turnir medieval în care fiecare partid să-şi desemneze candidaţii pentru fiecare circumscripţie şi să se bată pe viaţă şi pe moarte. Supravieţuitorul ia tot. Aşa se reînnoieşte şi clasa politică.

 21. Basescu e comunist.Cum a fost posibil sa ajunga in pd?L-a dat jos pe Petre Roman,altfel nu reusea in politica.

 22. ***ion adrian – în nici un caz nu vom avea un guvern format numai de PDL. Exclus! Cine-l susţine?
  Avem nevoie de un guvern care să asigure liniştea politică, în primul rând, ca să nu mai aud aberaşia “Război între palate…” Avem nevoie de un guvern serios care să nu se mai joace cu legile şi cu vieţile românilor. Ce-a făcut Tăriceanu este de condamnat. Dar, am văzut ce tupeu are Tăriceanu, ce pretenţii emite ca să facă parte PNL din viitorul guvern, cum vorbeşte despre realizările guvernului 2004 – 2008 în condiţiile în care românii trăiesc în sărăcie cruntă şi majoritatea populaţiei primeşte ajutor social.

 23. Bibliotecaru,sa ramana acest sistem idiot.E foarte bun.Partidele ce intra au de castigat.Oamenii sunt simpli pioni acolo,pusi la inaintare de partide.

 24. Biblio,
  Daca Paunescu a castigat colegiul, in varianta mixta a prodemocratiei, care, adu-ti aminte, ti-am explicat anul trecut pana la saturatie, ca imbina pozitiv uninominalul cu proportionalul(nu cu listele ci cu principiul reprezentativitatii proportionale pe care tu un democrat absolut cu destule tendinte egalitariste contra principiului supraelitist si dur al castigatorului care ia tot), deci atunci Paunescu ar fi in parlament si toti cei care si-au castigat colegiile, desigur colegiile ar fi fost alltele, adica de doua ori mai mari, dar cine este foarte interesant, muncind cateva zile, pune pe harta judetelor cu colegiile, rezultatele in fiecare colegiu si vede cum ar fi rezultatul cumulat in doua colegii vecine adica ar fi sa faca el o imparteala noua pornind de la vechea imparteala si aia atat de discutata si pe buna dreptate.

 25. Accident la COCA-COLA,pe centura de Vest a PLoiestiului.Circulatia e blocata pe ambele sensuri.Au venit cei de la descarcerare si salvarea.

 26. @ Silverstar
  Sarut mana.
  Am inteles ce ati vrut sa spuneti. Nu comentez aprecierile dumneavoastra la adresa domnului Geoana. Ca aveti sau ca nu aveti dreptate, trebuie sa tinem cont de faptul ca domnul Geoana este (inca) presedintele unuia dintre cele doua mari partide din Romania. In 30 noiembrie romanii au avut posibilitatea sa-si ridice politicienii sau sa-i sanctioneze pentru totdeauna. In buna noastra traditie, romanii au preferat insa calea de mijloc. Si ne-am dus la vot din doi in doi, astfel incat voturile alea pe bani (daca or fi existat) au contat mult mai mult in procentul total decat daca s-ar fi raportat la o prezenta masiva la vot. Si am mai votat si dupa o lege tampita, pe care acum o blameaza toti politicienii, de parca eu as fi votat-o si nu ei !
  Implicarea noastra, atat cat este, poate va folosi cuiva, in stabilirea unor orientari pentru politica ce se va face in aceasta tara. Poate. Oricum, trebuie sa intelegem ca rolul principal rezervat maselor de catre orice politician, este acela de a-i indeplini programele de actiune in baza carora – teoretic – a fost votat.
  Numai bine.

 27. ***ion adrian – lasă, nu-l plânge tu pe Păunescu. A trăit bine şi s-a bucurat de toate privilegiile şi pe timpul comuniştilor şi acum. E greţos omu’ cu toată nesimţirea lui. Ce-a aşteptat oare? Să fie ales după ce toată ţara ştie că a folosit fotoliul de parlamentar ca dormitor? N-are decât să doarmă şi să sforăie acasă, nu în parlament pe banii contribuabililor… Şi-apoi, nevastă-sa mai are-n plan să mai omoare nişte oameni cu maşina şi el s-o scape de puşcărie? De-ajuns! L-am suportat de-ajuns…

 28. Ce are unul din fiii lui Paunescu?Post tv sau radio?A bagat 1.2 milioane euro acolo.Paunescu are bani,cum sa nu?Si-a scapat si nevasta de inchisoare.A fost gentlemen.

 29. @ Silverstar
  Parca si pe dumneavoastra v-am auzit spunand ca in politica niciodata sa nu spui niciodata.
  Guvern minoritar PDL este o varianta. Si inca una fezabila si viabila ! Ea rezolva tocmai ceea ce doriti dumneavoastra – buna colaborare intre palate. Perioada de criza ce ne va zgudui, la care adaugam interesul personal al celor alesi in 30 noiembrie, va face ca opozitia la un guvern minoritar PDL si la masurile pe care acesta le va aplica sa fie, in realitate, minima.

 30. Cine a fost idiotul ce a venit cu legea 298/21 noiembrie 2008?Sigur ca toate oile au votat-o.

 31. Buna, Silverstar, ce mai faci?
  Ce intelegi prin fair play, sa te las sa ma injuri gratuit, iar eu, in schimb, sa fiu tolerant cu lipsa ta de capacitate intelectuala? OK, fie!

 32. ***Nicolae – nu eu vreau aşa un guvern. Îl vrem toţi care am mers la vot. În 2004 am votat Alianţa DA şi ce ni s-a oferit?
  Acum, pe 30 nov, am votat PDL… Dar nici nu vreau să mă gândesc că vom avea guvern PSD… Întâmple-se orice cu PSD şi Geoană, luptele lor interne nu mă interesează şi nici nu mă afectează, dar trebuie să se pună odată capăt guvernării PSD-comuniste. Când va mai merge România înainte cu oameni ca Geoană, Iliescu, A Năstase, Hrebenciuc, Mitrea etc cât timp ei nu au nici un interes pentru progres şi schimbare?
  PDL a promis schimbare şi progres. Ok! Atunci PDL să se bată pentru guvernare, să facă ce trebuie şi ce ştie că este mai bine pentru români pentru că timpul nu se opreşte în loc şi vor mai avea loc şi alte alegeri… Sunt sătulă de promisiuni. Aştept fapte, nu vreau să mai aud vorbe fără acoperire…

 33. @ Silverstar
  V-am inteles. Sunt convins ca PDL a promis si vrea si schimbare si progres.
  Pun insa pariu cu dumneavoastra ca nu ati citit programele de guvernare si ale celorlalte partide. De aceea vreau sa va spun ca au promis schimbare si progres.
  Toate cele bune.

 34. ***Fulgerica – de duminică seara mă terorizezi, pur şi simplu, acuzându-mă pe mine de ceea ce se întâmplă în politica românească. Ba şi de ceea ce-ţi spun alţi colegi forumişti pe care întâmplător îi cunosc şi-i apreciez.
  Nu am nici o vină, domnule! Dovedeşte că eşti înţelept şi lasă ipocrizia la o parte că nimeni nu se ia de tine… Ce mă tot urmăreşti atâta pe blog şi-mi răstălmăceşti toate cuvintele? Caută-ţi colegi de dialog pe măsură şi pe mine ignoră-mă. Nu intru pe blog ca să mă stresezi şi să mă terorizezi tu…

 35. ***Nicolae – e drept, nu am citit programele de guvernare si ale celorlalte partide şi ştii de ce? Pentru că nu mai am încredere, pentru că toţi mint. De asta am spus că de la PDL aştept fapte şi nu vorbe. Sunt atât de multe lucruri de îndreptat şi de făcut în ţara asta. De asta tot spun că avem nevoie de oameni dispuşi să lucreze, nu să doarmă şi să sforăie în fotoliul de parlamentar…

 36. ***balbeck – da, aşa e! Mă jigneşte, mă stresează şi, culmea ipocriziei, tot pe mine mă acuză de toate relele lumii… 😳

 37. Un accident foarte grav,intre un ford tranzit si o dubitza.Toata centura e blocata.Injura soferii de tir.5 masini de politie,salvare,descarcerare.Se fac masuratori,a venit o platforma sa ridice masinile..Nevasta celui din ford e in inconstienta(coma)si a fost luata cu smurdul.Ceilalti oameni sunt asa si asa.

 38. Televiziunile au ratat accidentul. .Eu stau in casa si sunt informat.

 39. @bey silverstar
  Te-as lasa, fata, ca n-as fi nici primul nici ultimul. Dar ce te-ai face fara mine? Cui i-ai spune, cu patos de taraba de piata, “lasa ipocrizia la o parte”? Ma enervezi, cocoana, iar democratia de pe forumul asta liber de expresie, numit blogul Elenei Udrea, imi da libertatea sa ti-o spun in fata, ca iti convine sau nu!

 40. ***Fulgerica – nu te jena, spune tot, arată ce poţi… De ce nu? Cine te vede, cine te ştie? Dacă tu crezi că aşa reuşeşti să demonstrezi ceva, nu te lăsa. Mai ales că limba română este extrem de bogată în cuvinte cu care poţi arăta cât eşti tu de educat.
  Dar să nu te miri că te voi lăsa să vorbeşti singur şi vei vorbi singur până la ridicol…
  The show mult go on! .lol:

 41. Silver
  Da-o si tu in totalitate pe engleza :
  The show “baban” go on! asa ca o profesoara de english ce te afli…

 42. @ balbeck
  🙂
  Nu e de rău, dar nici de bine. Este unul dintre site-urile acelea unde “bagi poze şi agăţi gagici”, cum spunea un puşti pe la mine prin cartier.
  🙂
  Probabil că a luat ţeapă un cunoscut care are adresa dvs. de email şi atunci s-a transmit automat mesajul către toţi cei de pe lista lui, un spam din partea unui site spam free. 🙂

 43. @-JOCUL PUTERI-SI CLIENTELA POLITICA-

  acest scrutin a antamat rolul leaderilor locali in lupta pt putere si pt decizie in sinul partidelor,lucru care se vede incepind de astazi ,ratiunea a revenit in PSD,si leaderii importanti de la centru si-au nuantat discursurile-spunind fara echivoc ca din teritoriu semnalele sunt VREM LA GUVERNARE.
  PD-L DUPA CA SI-A ARATAT DISPONIBILITATEA -fata de pnl-incepind de astazi au inchis usa negocierilor,si abea acum isi arata -muschii-suntem primul partid din romania si ,MORAL’PRESEDINTELE AR TREBUI SA NUMEASCA UN P.M. DE LA PD-L.
  din acest moment pnl este in maree dificultate-astfel:
  UIDMR LE-A APLICAT PRIMA LOVITURA-noi vrem la putere,asa ne cere electoratul nostru-CE SPUNE TARICEANU,HAA,HII MARKO BELA A DECLARAT RITUOS-NU NE-AM LEGAT LA CAP-.
  apoi trebuie sa tinem cont de cohorta de trepadusi liberali care au impinzit puzderia de agentii,comtii si comitete,care au muncit in campanie si care acum vor sa-si salveze locurile banoase de munca.
  aceast E DIVIZII DE PROFITORI DIN PNL-VOR EXERCITA PRESIUNI EXTRAORDINARE -EI AU MUNCIT IN CAMPANIE PT. CANDIDARTI,ASA CA EI LE VOR PRETINDE ALESILOR SA LUPTE PT. CA SA SE SALVEZE CIT MAI MULTI.
  de partea cealalta EMIL BOC LE-A MULTUMIT CELOR DIN TERITORIU SI A ACCENTUAT-DOMNILOR VA MULTUMIM SI NU AM UITAT CIT ATI MUNCIT,VOM TINE CONT DE ACEST LUCRU.
  asa ca scena politica incepe sa se limpezeasca-abea acum incepe jocul-pina acum au fost tatonari,si MUULTA GARAGARA PE CARE GARGARAGII DE SERVICIU INCLUSIV AICI PE BLOG AU INCERCAT-O.
  PNL-are multe lucruri de aparat-si atentie-GASCA PATRICIU-va fi aruncata peste bord,daca va incerca blocarea intrarii la guvern,mai ales ca oamenii lui au iesit slabiti din aceasta confruntare cu votantii,pierzind muuulti sustinatori.
  in aceste conditii ramin la parea mea initiala,PD-L VA FACE GUVERN CU PNL-e singura solutie viabila,acceptabila din toate punctele de vedere.
  un guvern format cu PSD-ridica multe probleme-in primul rind dl. pres. basescu-deci din punctul meu de vedere este exclus un guvern PSD+PD-L.
  in cele mai pesimiste scenarii un guvern minoritar cu UDMR SI PROBABIL MINORITATI.

 44. ***IONHUT – da, acum am văzut că am greşit. Trebuia “must”, nu-i aşa? Mulţumesc pentru felul “elegant” în care m-ai atenţionat. Şi, ca să ştii să scrii, în engleză, o propoziţie atât de simplă, nu trebuie să ai neapărat o facultate… Şi nici două…

 45. MESAJ PT CEI CARE SUNT DE MULT ISTORIE-HAA HII-

  BIBLIO-te felicit pt capacitatea de a recunoaste ca ai gresit-

  in ce priveste legea revin -ROMANII IN NUMAR MARE PESTE 75%DIN NUMARUL CELOR CARE S-AU PREZENTAT LA VOT,DECI PESTE 4 MILIOANE SI-AU EXPRIMAT DORINTA pt un vot uninominal clasic in doua turuiri.
  cine au fost cei mai mari dusmani al modelului clasic?tocmai cei care astazi nu se regasesc in noul parlament.
  toate arguimentele lor,au fost penibile,de fapt ei au incercat sa opreasca procesul de asanare a clasei politice,de reformare a ei,evitind o intilnire fata in fata cu votantul,de fapt cu cetateanul roman,asa cum este el,uneori neducat,,lenes,nesimtit,grobian,betiv si lenes,dar si instruit,scolit cu pretentii de la viata.
  e evident ca in acest moment avem doua romanii,care merg in ritmuri diferite,una vioai mai sltareata si chiar implinita ,si cealalta romanie,cea care merge cu frina de mina trasa,imbatrinita biologic,incapabila sa intre in ritmul trepidant al economiei de piata-ADICA ROMANIA LUI BLAGA-INCREMENITA,TRADITIONALA,SPERIATA DE VITEZA CU CARE LUMEA SE SCHIMBA.
  a invins romania CARE MERGE CU VITEZA CEA MAI MARE-CELE PESTE 60% DIN VOTURI[PD-L,UDMR SI PNL]-puse in caciula programelor si partidelor de centru dreapta si dreapta dau in acest moment directia spre care se indreapta romania.
  cei-33.5% dintre romani care inca se agata de o romanie din cartile de istorie,trecuta la capitolul -PERIODA COMUNISTA A STATULUI ROMAN,sunt deja istoprie si ei-CE ESTE TRIST E FAPTUL CA ACEST NUMAR DESTUL DE MARE DE CONATIONALI DE-AI NOSTRI,NICI MACAR NU CONSTIENTIZEAZA CA EI SUNT DE MUULT DE ISTORIE,AU DEVENIT UN CAPITOL DE ISTORIE INCA DE CIND S-=AU NASCUT.
  asa ca acum imi pot exprima regretul pt. acesti conationali ai nostrii care de fapt traiesc intr-o alta lume,fara a incerca sa fuga,sa sparga cercul vicios aruncat peste ei de cel mai TOXIC SI TICALOS PRODUS AL NATIEI ROMANE-TICALOSUL COMUNIST ROMAN-unul din cele mai periculoase produse umane care a trait pe terra.

 46. @ FRANK ZAPA[KING]
  Poate greşesc, dar din câte ţin eu minte… inamicii votului uninominal majoritar în două tururi de scrutin (cei împotrivă pe faţă, pentru că în sinea lor cred că toţi au fost împotriva uninominalului de orice fel) au fost cei de la PNL care au vrut forma asta de uninominal şi cei de la PRM care nu au vrut deloc uninominal.
  PDL-ul a fost pentru două tururi, PSD-ul a fost iniţial pentru două tururi, de fapt au fost şi cei care au făcut o astfel de iniţiativă legislativă, şi pe urmă au fost pentru forma actuală.
  Poate greşesc, eu aşa ţin minte.

 47. ***Bibliotecaru – numai că eu, din forma actuală de vot, nu am înţeles absolut nimic. Ori noi, alegătorii, nici nu trebuie să înţelegem ce se întâmplă mai departe, după ce am pus ştampila pe buletinul de vot.

 48. Si daca PDl va guverna cu PSD in incercarea de a da un guvern stabil, sa nu strige nimeni tradare, caci tradator este PNL care si acum este impertinent prin pretentii si nu lasa sa se intrevada decat aceleasi dorinte de pacaleala. pentru viitor.
  Daca PDL, va guverna cu PSD sper ca acesta sa foloseaca ocazia, sa se spele de dinozauri, sa-l puna in frunte pe Cristi Diaconescu care este singurul social democrat veritabil.
  Vom vedea functie si de bunacredinta daca se poate vorbi de asa ceva a PSD.

 49. Buna ziua tututror!
  Sa ploua in decembrie, mi e greu sa accept, sa fiti rai in luna cadourilor si a daruirii….iar mi e greu sa accept. Ce va pot spune distinsi domni fulgerica si argus, e ca am cunoscut-o pe silver la bucuresti..ea m a gasit prima in camera de hotel, ea a fost prima care a dorit sa ma cunoasca, ea a fost prima care si a aratat fata reala si va garantez ca e un suflet deosebit, e sensibila desi viata a fost DURA cu ea. Este extrem de puternica, extrem de comunicativa, extrem de modesta, desi are un statut. Domnii mei va rog sa nu uitati ca in spatele unui om cobativ, nuimita SILVIA este o femeie, care stie ce este viata, cel putin fata de mine care am trait ferita de neplacerile vietii. Pt asta o respect si o admir si invat din tot ce incearca sa ne transmita. Lasati animozitatile si dati o sansa cunoasterii, unui OM, numita SILVIA din bacau. Multumesc!

 50. Cum si-au asigurat liderii politici locsor cald in Parlament inainte de alegeri

  Dupa alegeri, toti politicienii au clamat legea uninominalului ca fiind cea mai proasta cu putinta. Nu-i exclus sa fie asa, dar liderii partidelor politice uita sa spuna ca, fara aceasta lege proasta pe care au speculat-o dupa bunul plac, nu ar fi intrat in Parlament. Mandatele nu le-a distribuit Biroul Electoral Central dupa centralizarea voturilor, ci au fost “castigate” cu mult timp inainte – chiar inainte de inceperea campaniei electorale – prin strategii bine puse la …

  Merită citit tot articolul

  http://www.ziare.com/Cum_si_au_asigurat_liderii_politici_locsor_cald_in_Parlament_inainte_de_alegeri-516624.html

 51. ***Lulu – mulţumesc! 😆
  Până nu cunoşti omul, până nu-l priveşti în ochi, acolo unde-i poţi citi necazul, bucuria ori satisfacţiile, nu ştii ce se ascunde în spatele monitorului. Aş putea să-i urăsc pentru tot răul pe care mi l-au făcut în ultimile luni, dar nu vreau să-mi împovărez sufletul cu venin. Eu am venit aici pentru Doamna E Udrea şi nu ca să urăsc pe cineva.

 52. Silver ai simtit tu vreodata la mine cea mai mica tendinta de a-l plange pe Paunescu .
  Ca om il dispretuiesc ca si pe AN sau Iliescu sau etc iar ca poet il cosider a fi poet desi multe foarte multe din productiile lui sunt versificari ca si pstisa comandata de PCR pentru poezia poetului Ion Nicolescu.

 53. @Silver ,
  Perfect adevarat ce spune articolul dat mai sus si daca s-ar fi pastrat varianta prodemocratia constitutionalizata, nu s-ar fi intamplat asta, dar ce sa-i facem lui Parvulescu a preferat PNl decat PDl si cred ca acum nu-i fericit. Si oricum pricea a iesti ca tot pdl castiga.

 54. ***lulu – jurnaliştii au posibilitatea să afle multe şi nu văd de ce n-ar face-o ca să ştim şi noi cum oameni pătaţi, ca Mitrea, Năstase, Hrebenciuc şi alţii au mai primit un mandat de parlamentar ca să capete imunitate şi să se bucure din plin de avantajele unei asemenea funcţii.

  Am mai găsit ceva, dar mie nu-mi vine să cred pentru că Domnul Boc a declarat cu vreo oră mai devreme că va începe negocierile numai după ce BEC va anunţa rezultatele oficiale şi asta se va întâmpla mâine.

  Aici:

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5212509-oferta-pdl-pentru-psd-geoana-presedinte-senatului-guvern-pdl-psd-condus-cate-doi-ani-fiecare-partid.htm?cfnl=

 55. ***ion adrian scrie: “Silver ai simtit tu vreodata la mine cea mai mica tendinta de a-l plange pe Paunescu .” Nici vorbă, Niciodată. Aşa o jigodie oportunistă nu trebuie plânsă…
  Ce poet? Poeziile lui, cu mici excepţii, sunt simple versificaţii ocazionale. Nimic sincer, nimic care să impresioneze…

  Îmi amintesc ce ridicol a fost când îi recita versuri despre foame, frig, sărăcie femeii care avea o pensie de 3 lei. Biata bătrână se uita pierită cum el îşi plângea vocea ca să fie cât mai convingător, numai că ea nu înţelegea nimic… Un penibil. Bina că a scăpat parlamentul de el şi de Vadim. Era timpul!

 56. Din acest motiv, a venit Cristi si ne a temperat in a ataca, fara sa stim cum se fac intelegerile in politica. Apoi si eu m am consolat cu gandul, ca or fi bune si masurile sociale ale psd, mai ales acum la gradul de saracie al tarii. Sa asteptam……

 57. Si din nou de la capat cu CPUN. Coalitie PSD-PC-PD-L sa zicem ca-i OK, dar in opozitie cine va fi, doar PNL , sau si PSD si PD-L? Nu inteleg cum vine chestia asta, e ca si cand eu centrez eu dau gol cu capul…..Cel putin, cu uninominalul asta au mai disparut partidele de buzunar; inca o alegere si va disparea si PNL, dupa care activitatea politica va intra la normal, pana atunci o mai continuam cu tranzitia. Responsabilii aceste situatii sunt romanii care nu si’au spus cuvantul la alrgeri, sa dea un mandat puternic unui partid, dar care vor continua sa puna vina pe politic daca lucrurile nu vor merge bine.

 58. Katrina, ramane pnl+ udmr. Nu crezi ca i suficient? Apoi, vad ca si geoana isi mai tempera discursul!!!!!

 59. ***Lulu – ai dreptate, şi tu şi Cristi dar, una din măsurile pe care va trebui să le ia noul guvern va fi aceea de a nu mai acorda ajutoare sociale celor buni de muncă, dar puturoşi, obişnuiţi să trăiască din pomeni guvernamentale.

  De asemenea, trebuie stopat fenomenul ieşirii la pensie pe motive medicale acolo unde este cazul şi ştiu eu N persoane care primesc pensie cât un mizilic pe lângă ceea ce câştigă fiind libere să desfăşoare alte activităţi mai profitabile decât serviciul la care au renunţat din “motive medicale.”

  Poate vor mai fi şi alte cauze, eu deocamdate le văd pe acestea două care cumulate, lovesc în pensionarii de drept, bătrâni care au muncit o viaţă şi care acum se chinuie dintr-o pensie de mizerie. Dacă s-ar renunţa la aceste pomeni cred că şi pensionarii ar duce-o mai bine.

  Nu includ aici persoanele cu adevărat bolnave, că slavă Domnului! avem destule, şi săracii adevăraţi care nu pot desfăşura, din cine ştie ce motive, o activitate aducătoare de venit.

 60. @Tuturor,
  Mea culpa, recunosc s-a produs o mutare geniala pe care eu nu am vazut-o dinainte, dar macar stiu ca e geniala si stiu si de ce.
  Mutarea este refuzul PDl de a negocia ceva pana cand Basescu nu desmneaza PM.
  Ma consolez ca unele din mesajele mele trimeteau spre acesta mutare si or fi fost de folos, dar eu repet, nu am vazut-o.
  Felicitari calduroase celui care a avut idea din PDl sau ca mine de pe blog de pe strada.

  Intrebare: este sau nu geniala mutarea si daca da de ce ?

 61. La criza economica de acum si din viitor, sigur se vor taia multe ajutoare, deoarece chiar n-o sa aiba de unde le da. Pensionarea a devenit un fenomen social, deoarece ai si pensie pe caz de “boala”, dar in paralel o afacere sau pur si simplu un servici normal……Cui nu-i place?

 62. Sa inteleg de la realitatea, ca deja jocurile sunt facute?! Sau e o diversiune?

 63. PT. TOTI CEI CARE SE GINDESC LA O ALIANTA PD-L CU PSD-stimati bloggeri,nu cadeti in pacatul originar-NU FITI TRADATORI-daca politicienii,admit au o scuza pt ,JOCUL DE PICIOARE’pe care uneori sunt oblgati sa-l faca,noi cetatenii nu trebuie sa fim niste cirpe si sa inghitim povestile niciunui politician,in situatia in care poiliticienii ne propun diverse combinatii care ar intra in coliziune cu propiile noastre convingeri.
  ati fi o mare dezamagire pt. mine daca ati cadea in acest pacat-noi suntem ,OAMENI LIBERI,NU SUNTEM INREGIMENTATI IDEOLOGIC,NU AVEM NICI UN FEL DE OBLIGATII MORALE SI NICI DE ALTA NATURA PT A NE TRANSFORMA IN TROMPETE,TONOMATE doar pt ca o mina de politicieni au ales o anumita varianta-NEDORITA DE NOI.
  IN ACESTE CONDITII-vb doar in numele meu-desfid o alianta la guvernare ,si doar temporar.cu PSD+PC-ar fi prea mult pt posibilitatile mele de intelegere.
  daca in 2004 am tacut si am acceptat astazi nu-mi mai pot permite sa inchid ochii-CUM SA-L ACCEPT PE TURNATORUL DAN VOICULESCU IN ALIANTA PT PUTERE.
  ma intreb cum ar putea presedintele sa accepte un guvern in care oameni in urma cu 2 ani au pus pe jar romania,au calcat cu nerusinare p[e constitutie,peste recomandarea C.C.R.-doar sa-si satisfaca pofta de putere si instinctele VISCERALE.
  ce doreste dl. cristi?e treba domniei sale-eu sunt un personaj cu coloana vertebrala si cu respect fata de principii-NU STIU SI NU POT TRADA VALORI PE CARE LE RESPECT SI LA CARE TIN.
  in cazul unui aranjament cu PSD LA GUVERNARE VOI DEVENI ADVERSARUL ACESTEI MAGARII POLITICE SI VOI PROCEDA IN CONSECINTA.
  din amicul pedelistilor si a lui traian basescu voi deveni,cu stringere de inima dusmanul lor-NU M-AM NASCUT IN GENUNCHI,NU LING ACOLO UNDE SCUIP.
  consider ca sunt suficiente variante de aranjamente,astfel incit TRAIAN BASESCU SI PD-L SA NU RANEASCA SENTIMENTELE VOTANTILOR-in fond aceasta legatura ar fi sinucigasa pt traian basescu,iar PD-L SI-AR PIERDE DEFINITIV CREDIBILITATEA.
  acesta-i mesajul meu si atentionarea mea PT TOTI CEI CARE POT DECIDE-GINDITI-VA DE ZECE ORI INAINTE DE A PURCEDE LA O ALIANTA-SI NU UITATI-SUNTEM CU SUTELE DE MII,SI NU CRED CA ACUM TINETI NEAPARAT SA NE INDEPARTATI.
  nici o explicatie nu sta in picioare-CRIZA,BINELE NATIUNII ,BLA BLA-SUNT GOGOSI PE CARE EU-NU-I ACCEPT.

 64. Zapa, oricum ai face alianta, tot imoral ar parea. Asa ca noi doar asistam, puterea le am dat-o, ei acum sunt liberi sa faca ce vrea cu ea-adica cu puterea……

 65. @lulu,

  Exista solutia de avarie de carea amintea si Zappa si care in context mi se pare, paradoxal, cea mai putin imorala, PD-L+UDMR+Minoritati.

 66. ***Katrina- Bună seara! 😆
  Citeşte te rog, postarea mea de la ora 3,19 pm ca să vezi şi tu că alegerile nu au fost nici pe departe corecte şi că mai marii partidelor au găsit metode de a-şi asigura continuitatea în parlament. Deşi nu au întrunit voturile alegătorilor din zonă.

 67. Bibliotecaru,multumesc.Nici nu acesez acolo.Ma vede ‘potera’ de aks.hihi

 68. Să nu ignorăm un lucru, stimaţi colegi: şi “soluţia imorală” (vă spune ceva?) poate fi cumpărată… Şi s-ar putea adăuga la PDL UDMR Minorităţi. Şi-n acest caz ar fi şi opoziţie pentru că avem nevoie şi de opoziţie…

 69. Preşedintele PD-L Emil Boc a declarat astăzi că aşteaptă ca, după validarea alegerilor, să fie invitaţi la Cotroceni pentru consultări, spunând totodată că nu îl interesează scenariile înaintate de Ludovic Orban şi Victor Hrebenciuc.

  Preşedintele PD-L Emil Boc a mai spus că PD-L nu va intra în negocieri cu niciun partid politic până după consultările de la Cotroceni.

  În ceea ce priveşte desemnarea premierului, Emil Boc a precizat că “decizia este în mâna preşedintelui”. “Avem dreptul moral să dăm desemnăm premierul, dar nu avem dreptul constituţional să cerem acest lucru pentru că nu am obţinut 50% plus unu din voturi”, a adăugat Emil Boc.

  Sursa: Realitatea.net

 70. Doamna Udrea ce face?
  Basescu asteapta finalul alegerilor si dupa redistribuire.Ii tzine pe totzi in suspans.Ii place sa-i chinuie pe toti.E sadic.Certati-va,omorati-va,eu intervin la urma.hihi

 71. @ silverstar
  Eu vă răspund apelând la o părere personală. Democraţia are două dimensiuni, prima este că fiecare, ca cetăţean, poate să stea fără a avea habar de ceea ce se întâmplă la nivelul statului, poate cu o responsabilitate minimă în a cunoaşte legile care îl privesc în mod direct şi a nu le încălca, pe de altă parte, ar trebui să existe şi o a doua dimensiune prin care statul este obligat să prezinte informaţia relativă la mecanismele statului astfel încât ea să fie accesibilă fiecărui cetăţean care se interesează, ca un control şi auto-apărare socială, pentru ca “statul”, ca mecanism viu al unei societăţi, să nu-şi poată dezvolta un circuit închis.

  Părerea mea este că în România acest “circuit închis” al statului român s-a dezvoltat deja, cetăţenii cred orbeşte în ceea ce li se spune la ştiri, nu verifică nimic, nu au nici o chemare de a avea informaţie la prima mână, direct de la sursă şi nici nu li se oferă. Nu există nici măcar un acces la bugetul desfăşurat al unei instituţii, cetăţeanul nu poate verifica de exemplu câte creioane s-a cumpărat sau câte telefoane mobile şi ce modele.

  Acestea fiind spuse, pot să vă spun părerea mea (o a treia părere personală pe acest comentariu) relativ la ceea ce s-a întâmplat cu legea votului uninominal. Politicii i s-au “umflat muşchii” în momentul schimbării modelului de vot şi acest model a fost o soluţie de compromis “să nu fie ca nimeni, dar uninominal”. Eu sunt convins că cei care au hotărât la vârf ce şi cum nu înţeleseră această lege atunci când au impus votul “subordonaţilor” din parlament, ştiau doar că este un fel de uninominal cu redistribuiri. Când liderii au observat că au şanse să nu intre în parlament, totul era prea târziu. Este evident şi faptul că acum se vor repezii toţi să schimbe legea, nu atât pentru că este bună pentru Republica Absurdistan, ci pentru că nimeni nu mai vrea să tremure în izmene că nu va mai fi ales, toţi vor reţete sigure. Eventual se va face o cameră pe procente (camera senatului) în care să intre liderii şi o cameră cu aleşi uninominali (camera deputaţilor) în care poporul să fie satisfăcut că are reprezentanţii ei. De fapt nici nu este nevoie de două camere, poate fi şi o cameră care se formează din două zone. Poate că este o soluţie destul de bună, un vot majoritar în două tururi de scrutin care să determine 172 de parlamentari uninominali, iar votul general, în procente, la nivel naţional (din care se elimină independenţii) să aibă influenţă asupra 86 de parlamentari pe liste. Astfel liderii intră fără a candida uninominal, pe baza scorului de partid, şi poporul va avea 2/3 din parlament aleşi uninominali.

  Am convingerea că poporul începe să aibă îndoieli că actuala clasă politică mai poate să-şi îndeplinească rolul şi funcţiile instituţionale, pe de altă parte independenţii încă nu se văd. Suntem într-o situaţie ingrata tocmai într-o perioadă de criză şi nu ne va fi bine de loc. Un semn foarte bun ar fi ca în acest moment să se formeze un guvern de uniune naţională, măcar pentru doi ani de zile, şi să urmeze o perioadă în care scandalul politic să se stingă sau măcar să se atenueze. Aceşti doi ani ar trebui folosiţi de partide pentru o reformă internă adevărată, noua formă a partidelor ar trebui să lucreze pentru noi şi nu pentru ei (apropo de jocul de cuvinte “ei cu ei, noi cu voi”) Este o şansă în plus ca în anul 2012 să avem o altfel de campanie electorală şi alt fel alegeri şi, la fel de important, nişte alegeri prezidenţiale curate.

 72. Nu stiu ce se intampla dar prea e tacuta doamna Udrea! Parca asteptam sa apara astazi desi e cam tarziu … iar nea pacalit!

 73. @ ion adrian
  “Idee” a avut-o preşedintele atunci când a spus calendarul numirii premierului.

  Nu cred că este vorba despre trădare într-o guvernare PDL-PSD. Partidele politice au obligaţia de a asigura funcţionarea statului, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta. Bălăcăreala politică de dinainte de alegere (dacă vă amintiţi am fost atacat atunci când am încercat o temperare a limbajului relativ la “adversari” pe acest blog) trebuie să rămână în spate atunci când este nevoia. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre o situaţie de dublă criză, în primul rând în criza financiară mondială şi în al doilea rând este o criză a forţelor politice sensibil egale PD-L, PSD, PNL.

 74. ***Bibliotecaru – Mulţumesc!
  Vezi tu, înainte de referendumul din 25 nov 2007, Preşedintele ne-a vorbit, în mai multe rânduri, la TV-uri, despre un cu totul alt fel de uninominal. După referendum, a apărut această variantă agreată de cei de la putere dar necunoscută tocmai de ei… din câte spui tu – motiv pentru care chiar şefii de partide au apelat la metode mai puţin ortodoxe, descrise de “Ziare.com.”

  Tot ce se vehiculează acum la TV-uri sunt vorbe ca să ne dea nouă discuţii. Nimic nu are nici o bază solidă ori lichidă. Domnul Boc a spus clar că nu se angajează în nici o discuţie/negociere decât după consultările de la Cotroceni. Şi, cu toate acestea, cu toate că spusa lui a fost auzită şi de cei de la RTV, dezinformarea/diversiunea continuă, după cum vezi…

  Citeşte postarea de la ora 5,00 pm luată de pe Realitatea.net.

  Încă o rugăminte. Dacă vrei să-mi explici ce înseamnă guvern de uniune naţională şi alte variante de guvern al căror nume l-am citit pe aici ori, dacă e – un link, că eu nu ştiu să caut.

 75. Silver ,
  Traian Boc asta, mai e, sau a fost vreodata presedinte de partid? Asta-i dascal ca si tine.Una scrie el in cursurile sale de drept pe care le preda studentilor si alta palavrageste pe la posturile de TV in legatura cu aceeasi problema, incat la final nici el personal nu mai stie care-i adevarul..
  Acum tot PDL e in sillentio stampa, deoarece Zeus a uitat sa le mai trimita directivele, asa ca decat sa greseasca, mai degraba isi inghit limbile.Partid, nu carlig de rufe….

 76. @Silver ,
  Incep sa ma simt jenat, tu ii citesti numai pe cei care te adreseaza direct asa ai spus-o odata dar astfel aduci ca mari descoperiri lucrurii care au fost puse in discutie caci la asta era intrebara mea de la 4 si 11 si poate incerci daca esti de acord ca mutarea este excelenta sa ne spui de ce?In plus tu scrii destule neadresate si presupun ca te asepti sa fi citita si atunci, ce inseamna acest procedeu?

 77. @Biblio, Odata ce in alianta DA a fost tradare de ce ne-ar fi frica de acest termen si nu ar trebui sa-l prevenim.
  Singura preventie este PM aliat lui Basescu, iar Civica mare javrutza a intors-o pe dos si aspus ca ptr ca PNL sa fie sigur ca nu va fi tradat de PNl(auzi ce tupeu la nesimtitul asta al lui Emil-care de aia a cazut ca s-a inconjurat de aemenea jagardele)trebuie sa-l puna pe Tariceanu si mai devreme PNL : noi il trimitem pe Tariceanu la negocieri adica ori PM ori opozitie, foarte bine opozitie si poate ca va mai curatati si voi. Nu le-a placut opozitia cand trebuiau s-o declanseze si acum cand vad ca nu au incotro a devenit brusc o chestie demna si chiar de sacrificiu ca tot trebuie sa fie si de asta asa ca ne sacrificam noi jigodiile.
  @ZAPA,
  Sa fie clar si PSD si PNL sunt pline de jigodii dar pana acum de tradat au tradat Voiculescu in 2004 si PNL in 2006, asa ca PSD curatat nitel este mai onorabil iar doctrinele sunt frasuri ptr electorat ca sa-l deosebeasca pe unul de altul si altfel decat cu cat fura fiecare.

 78. ***ion adrian – ba da, am răspuns la ora 5.00 pm, aducând o postare de pe RTV cu care-ţi întăresc spusele şi argumentez spusele tale pentru că tu nu ai indicat nici o sursă. Şi, tot apropo la cele spuse de tine, la ora 5.30 scriam:

  Tot ce se vehiculează acum la TV-uri sunt vorbe ca să ne dea nouă discuţii. Nimic nu are nici o bază solidă ori lichidă. Domnul Boc a spus clar că nu se angajează în nici o discuţie/negociere decât după consultările de la Cotroceni. Şi, cu toate acestea, cu toate că spusa lui a fost auzită şi de cei de la RTV, dezinformarea/diversiunea continuă, după cum vezi…

  Domnul Boc a spus clar la TV-uri, i-am auzit declaraţia de presă, că Preşedintele va propune PM, asta pentru că nici un partid nu are 50+1%. Ce să spun, ce să comentez mai mult, decât că Domnul Boc a ales calea constituţională pentru că aşa e drept. De fapt, şi Preşedintele a precizat că va fi cu consituţia în mână…

 79. @ silverstar
  Am să vă răspund din ceea ce ştiu eu, pe scurt, nu cred că există astfel de definiţii pe un site. Luaţi deci informaţiile cu un anume grad de incertitudine. Poate mă înşel.

  Guvernul poate fi majoritar sau minoritar după susţinerea pe care o are în parlament, adică este susţinut politic de o majoritate parlamentare sau de o minoritate parlamentare.

  Guvernul poate fi politic sau tehnocrat. Politic este atunci când posturile cheie sunt ocupate de oameni politici care impun proiecte politice care se înscriu într-un program politic mai larg. Un guvern tehnocrat este atunci când zonele cheie ale guvernului sunt ocupate de funcţionari specialişti din afara condiţiei politice. Un guvern tehnocrat este o soluţie de administrare şi nu are obligaţia aplicării unui plan politic. Guvernul tehnocrat este o soluţie bună pentru perioade de tranziţie politică. De exemplu, dacă trece o moţiune de cenzură cu 6 luni înainte de alegeri, atunci este mai bun un guvern de tehnocraţi care să traverseze această perioadă decât să se dezvolte un mecanism complicat de negocieri politice care să blocheze guvernarea pentru o perioadă mai mare de timp.

  Guvernul poate avea în componenţă un partid politic, două partide politice, mai multe partide politice sau poate fi de uniune (coaliţie) naţională.
  Guvernul format de un partid politic este soluţia dorită, deoarece acest tip de guvern are o coerenţă maximă. Un guvern monocolor nu are nici o problemă în a-şi construi o strategie de guvernare.
  Guvernul format din două sau mai multe partide politice este un guvern de coaliţie. Planul politic dezvoltat de acest tip de guvern este o negociere uşor şchioapă pentru că trebuie găsită o soluţie care să mulţumească pe toată lumea care participă la guvernare. Guvernul de coaliţie are un echilibru foarte fragil, pentru că impune mereu o negociere, fie la nivel de ministere, fie la nivel de prefecţi, fie la nivel de distribuţia fondurilor, fie la nivel de politici legislative. Acest tip de guvernare este foarte avantajos pentru partidele mici care intră ca parte din guvern, pentru că obţin astfel avantaje care nu ar putea să le obţină altfel.
  Guvernul de coaliţie (uniune) naţională, numit mai poetic şi de înaltă respiraţie naţională, implică la guvernare întreaga clasă politică oferind o legitimitate 100% a actului de guvernare. Este util în zone de istorie complicată pentru că lipsa unei opoziţii care să blocheze acţiuniile guvernului şi parlamentului, legitimitatea totală a acestui tip de guvern, procesele economice şi legislative se accelerează foarte tare ca timp de răspuns (nu este vorba de creşterea economică, ci de accelerarea răspunsului politic la o nevoie obiectivă apărută). În plus, planificarea şi politicile aplicate de un guvern de uniune naţională merge pe o zonă comună (de bun simţ comun) şi nimeni nu are cum să fie nemulţumit. Reacţia rapidă la problemele curente îl recomandă în situaţii de criză, faptul că nu va exista cu siguranţă o coerenţă a guvernării nu-l recomandă perioadei de linişte, de exploatare, de mers cu motoarele turate la maximum.

  Cam asta ar fi pe scurt, nu cred să fi uitat ceva… sau poate că da.

 80. @ ion adrian
  Orice partid a “trădat” pe cineva la un moment dat. Aceste trădări sunt de fapt disensiuni de interes mic, personal, sau mare, gregar.

  Personal cred că întreaga clasă politică ar trebui să aştepte liniştită desemnarea premierului şi abia după aceea să se întâlnească în jurul premierului desemnat şi să negocieze toate patru la un loc plus minorităţile o formulă.

 81. Discutam despre candidaţii din străinătate… iată că cineva a ajuns parlamentar cu 34 de voturi. Probabil că nu l-au votat nici măcar toţi românii din străinătate care îl cunosc personal. Eu cred că aş fi putut obţine mai mult de 34 de voturi. 🙂

 82. Primul are peste 40%,nu intra in parlament.Ultimul are 6% si intra in parlament.Ce aberatie!Idiot a fost cel a bagat sistemul asta in felul asta,cu calculele alea cretine,idioate.Cred ca era debil.

 83. ***Bibliotecaru – mulţumesc! 😆 Tot e ceva decât nimic. Mi-am lămurit nişte lucruri şi l-am postat aici, pe forumul unde activez mai mult singură.

  http://bacaul.ro/forum/viewtopic.php?p=2277#2277

  Despre Guvernul de coaliţie (uniune) naţională, numit mai poetic şi de înaltă respiraţie naţională… am scris şi eu pe aici în vreo câteva rânduri, numai că nu i-am dat nume. Sigur că numeni nu a luat postările în seamă deşi nu criticam nici un partid.

  Eu vorbeam despre un guvern format din cei mai reprezentativi membrii ai tuturor partidelor parlamentare, guvernanţi care uniţi, să facă ceva şi pentru români nu numai pentru politicieni, fără însă să-l leg de criza financiară.

 84. @ silverstar
  🙂
  Aşa, aşa… îmi faceţi reclamă şi pe urmă vin să candidez pentru circumscripţia Bacău. 🙂
  Îmi aduc rapid aminte că am avut un unchi huţan şi învăţ rapid nişte cântece populare cu care să-mi fac campania.

 85. @Dragilor,
  Sa ma scuze cei care mi s-au adresat si nu le-am raspuns la timp. Fac acum un rimember incepand din seara lui 30 noiembrie si vad ca ar fi trebuit sa raspund lui:

  1. NG daca PSD va guverna cu PNL sau va face opozitie cu PNl unui guvern minoritr PDL , Iliescu care cum a si zis azi ca se intelege bine cu PNL, desigur ca tot el le-a pus cartite si capuse, probabil ca va mai supravietuii dar vedeti ca la RTV l-au scos din recluziune pe Dancu care daca poate ii va lua gatul si lui Iliescu si lui AN si lui Geoana,
  Ce zici de asta ZAPA?

  2.@Moro,

  Cred ca la 1 ti-am raspuns oarecum si tie ptr 30.11.08 0rele 23 si ceva.

  3. @Biblio,
  Si tie la fel

  4. @Silver,
  Cred ca intre timp te-ai lamurit cu Dorin: un bloger mai nou

  Voi continua revederea si daca voi mai gasi voi incerca sa raspund.

 86. mi se pare o discutie sterila si lipsita de relevanta acum,ACCENTUEZ ACUM-carentele legii electorale,ramine sa o dezbatem eventual pe cea care o vor propune cei in drept,leagea si-a produs efectele nu se mai poate face nimic,asa ca e un mod de a ne racii gura degeaba.
  asa distorsionata ciunga si schioapa acest mixt de lege A FACUT PUTINA DREPTATE SI CURATENIE,IN PRIMUL RIND I-A SANCTIONAT PE PEREMISTI,PE PECISTI,PE PESEDISTI-care in raport cu ce au avut pina acum ,in viitorul parlament vor avea mai putin-asa ca oprobiul public trebuie luat in seama-UN PARTID CARE SE FACE TOT MAI MIC DUPA FICARE CICLU ELECTORAL INSEAMNA CA E PE DUCA-cifrele spun clar acest lucru si arata viitorul deznodamint,cu care s-au confruntat si alte partide,ultimul exemplu este PRM -GINDITI-VA UNDE ERA ACEST PARTID IN 2000-si unde este la sfirsit de 2008.
  eu insa propun sa dezbatem adevaratele probleme care framinta in acest moment scena politica-guvernul care sta sa vina-programul de guvernare si prioritatile legislative care stau in fata noilor politicieni.
  si primul test major va fi ,BUGETUIL ROMANIEI-SI SOARTA MARILOR CONSUMATORI DE BANI DIN BUGETUL ROMANEI-felul in care viitorul guvern va STOPA RISIPA BANILOR SI-I VA TRIMITE SPRE ZONA CARE SA ASIGURE DEZVOLTAREA ROMANEI SI STABILITATEA TARII.
  repet cel mai important subiect la aceasta ora este viitorul guvern si numele viitorul prim ministru.
  si daca ne aprpiem de acest subiect constatam ca IN ACEST MOMENT TOATE MANETELE SUNT IN MINA LUI ZEUS-SI CE-I MAI IMPORTANT ESTE CA OPINIA PUBLICA,PRESA ,SI SOCIETATEA CIVILA AU LASAT IPOCRIZIA DEOPARTE SI SPUN RASPICAT-SA TRAITI DL. ZEUS ASTEPTAM DECIZIA TA.
  geoana tariceanu antonescu crin ori orban PAR A FI NISTE COMICI DINTR-UN FILM DE PROASTA CALITATE.
  pot remarca insa citeva persoane lucide-DE LA PSD,DEOCAMDATA-MIRON MITREA,VICTOR PONTA,DRAGNEA.
  A chiar si batrinul edec se pozitioneaza-VREA RAZBOI IN CONTINUARE CU TRAIAN BASESCU.
  abea acum vor ince luptele fraticide-PT CA E VB DE BANI MULTI,MULTI BANI.

 87. @Silver,
  Desigur ca este constitutional ce face Boc si este in litera Constitutiei dar nici nu erau impiedecate negocierile,intre partide de care desigur Basescu tine sau nu tine cont isi face sau nu propriile consultari.
  Mutarea este geniala ptr ca astfel oreste doua din agitatii in care eroul principal este PDL si-i lasa sa se joace inutil pe PSD cu PNL care nu vor indrazni sa faca nimic determinat care-si vor trage fara probleme unul altuia fara jena clapa si consfinteste in fapt acesta interpretare a Constitutiei: dupa ce Presdintele desmneaza un candidat la PM partidele cu candidat fara candidat ca sunt libere vad ce fac si se ajunge la parlament cand se vede ce si cum.
  Desigur informal pe dedesubt si PDl va face treceri in revista a posibilitatilor dar formal, juridic au lasat mingea la presedinte si ceilalti nu pot decat sa se uite si sda scrasneasca din dinti.
  Iti amintestii ca l-am facut idiot pe Turcescu care spunea ca Basescu nu prea mai are carti de joc la septicul asta, iata ca are . Tot la el este si convocarea parlamentului si deci nu poate sa se realizeze o structurare legala a parlamentului desi nu inseamna ca de ex PSD si PNL daca vor, adica daca o sa-l ascute pe Iliescu vor lua in stapanire parlamentul , nu pot nici asta asa ca aproape toate cartile sunt la B.

 88. Buna seara tuturor !

  Lulu,nu fi necajita,si la noi ploua,zapada frumoasa de acum cateva zile,e acum murdara si urata 🙁

 89. ***Bibliotecaru – era firesc să trec numele autorului. Şi l-am postat să fie de folos celor care vor să se informeze… Sper să mai fie şi alţii ca mine care vor să ştie.

 90. ***ion adrian – am mai spus că la Tv-uri, invitaţii aberează, fac şi desfac guverne, prezintă nişte scenarii de-a dreptul abradacabrante. Sincer, mi-e jenă să-i urmăresc pentru că am auzit ce a spus Domnul Boc.

  Şi-apoi, apropo de ceea ce spui tu acum, că PDL lasă celelalte partide să fiarbă în suc propriu, la ora 4.53 pm scriam. Să nu ignorăm un lucru, stimaţi colegi: şi “soluţia imorală” (vă spune ceva?) poate fi cumpărată… Şi s-ar putea adăuga la PDL UDMR Minorităţi. Şi-n acest caz ar fi şi opoziţie pentru că avem nevoie şi de opoziţie…

 91. Cum stii tu NG, sa ma incurajezi. Multumesc! Cred ca as suporta si gerul din laponia, numai sa nu vad ploaia…..

 92. ***Bibliotecaru – cântecele le ştiu pe de rost, sunt de aici, din zonă de la noi. Numele solistului parcă îmi este cunoscut. O poză m-ar ajuta să-l şi localizez în timp. Am să caut.

 93. ***Bibliotecaru – nu am găsit nici o poză de a lui Nelu Huţu. Înseamnă că este foarte bătrân, precum cântecele pe care le cântă/le-a cântat… 😆

 94. Continui raspunsurile:

  @Fulgerica,
  Sunt Cavaler al Ordinului celei de a treia cai, l-am infiintat anul trecut pe blogul lui AN , AYA fiindu-mi sora in acesta fratie, am trecut atunci peste iubirea platonica si neimpartasita pe care o purta lui AN, pentru cultura si inteligenta ei deosebita.
  E singura care are voie de la mine sa-l iubeaca pe AN.

  Si apropo de ordine medievale , nu ma pot lauda cu vreo legatura cu Cavalerii Mesei Rotunde si nici Graalul pe care recunosc ca nu nu l-am gasit (am auzit odata in viata ceea ce se chema muzica sferelor dar e prea putin), dar am niste rude indepartate in timp, prin istoria ordinelor cavaleresti, adica vreau sa spun ca in sec. XiV a trait un oarecare Dietrich von Altenburg , Mare Maestru si se pare ca unul destul de important al Ordinului Cavalerilor Teutoni,

  El era var, in sensul termenului de var dat acestuia in casele nobiliare domnitoare ale Europei, cu stamosi de ai mei care traiau in Austria si Ungaria tot pe atunci, adica si unii si ceilalti aveau stramosi comuni in Sfantul Imperiu Roman de limba Germana prin sec X in mileniul I sau sec I din mileniul II, oricum stramosul meu care a parasit Germania ptr Ungaria, a facut-o pe la jumatatea sec, I , al celui de al doilea mileniu si se numea Kunradus von Altenburg und Homburg.

 95. Continuare cu raspunsurile
  @Biblio,
  Cred ca-ti dai seama dupa cele postate mai sus ca eu dau numelui de barbat multe alte conotatii decat cele strict biologice.

 96. @Silver,
  Nici nu cunosti bine, vad eu capacitatea cameleonica a romanilor. Si capacitatea de a face ce altii in veci nu ar face . Deci este posibil foarte bune un guvern PDL +UDMR +minoritati si inca cativas parlamentari necesari se gasesc mereu in plus cum a facut dna Macovei legile pot fi impuse si prin asumarea raspunderii si ii vezi tu pe “acestia ” megand din nou la electorat, crezi ca mai sunt dispusi sa scoata bani cand e voba sa-i bage?

 97. PS. Vad ca ai scris si tu ceva in sensul asta mai sus. OK.

 98. @Zapa,
  Cand vorbesti cu mine nu arunca fraze retorice in eter ca nu eu i-am ascultat pe cei indicati….

 99. @Biblio,

  Odata premierul desemnat, negocierea tuturor cu totii este o poveste…

 100. ***ion adrian – cred foarte mult în oameni, în intenţiile lor bune şi în sinceritatea lor. Nu ştiu cum se numeşte această credinţă a mea: infantilism, neivitate, imaturitate dar există… Numai că aproape zilnic, mai ales de când sunt aici, pe blog, unde se discută la alt nivel decât pe forumul de unde am venit, aud lucruri tare neplăcute şi vin în contact cu oameni înrăiţi, nu răi… Asta e lumea! Dar nu are sens să-mi umplu sufletul de resentimente şi să trăiesc zi de zi cu neîncrederea în suflet.

  Cât priveşte ce am scris eu mai sus, despre o eventuală formulă de guvern, nu ai înţeles la ce mă refer când am spus că “soluţia imorală” se poate cumpăra pentru formarea unui guvern PDL UDMR Minorităţi… Şi văd că nici alţi colegi nu au înţeles pentru că nimeni nu comentează…

 101. 🙂
  Mă amuză că cineva tot încearcă să-mi intre pe PC. Nu ştiu ce crede că va găsi că nu am decât nişte muzică clasică.

 102. ***Bibliotecaru – da, mulţumesc! Mi-l amintesc, îl vedeam la TV la emisiunile folclorice. Dar l-am văzut şi la concerte, la casa de cultură.

 103. sper ca ppresedintele basescu sa ia in considerare o idee foarte buna venita de la norica nicolai…un guvern pd-l-udmr-minoritati si 25 de cozi de topor !excelenta ideea d-na nicolai !
  daca reuseste sa fie investit un astfel de guvern…in 6 luni psd se rupe in doua …

 104. stefan7777c – uite ce scriam eu, înainte de ora 5, când a intrat Norica la Realitatea TV. Să văd dacă tu înţelegi. Nimeni nu a comentat. Comentariul este pentru Ion Adrian: Şi-apoi, apropo de ceea ce spui tu acum, că PDL lasă celelalte partide să fiarbă în suc propriu, la ora 4.53 pm scriam. Să nu ignorăm un lucru, stimaţi colegi: şi “soluţia imorală” (vă spune ceva?) poate fi cumpărată… Şi s-ar putea adăuga la PDL UDMR Minorităţi. Şi-n acest caz ar fi şi opoziţie pentru că avem nevoie şi de opoziţie…

 105. ***Mădă – Bună seara! 😆
  Ce facem? Se rupe blogul. E încărcar că de-abia se mişcă… Cum ai putea tu să ne-ajuţi?

 106. “When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn’t work that way, so I stole one and asked him to forgive me.”

 107. silverstar

  De unde ai gasit aceste cuvinte ? Sunt interesante,dar doamne fereste sa o puna in aplicare prea multi 😉

 108. @silverstar
  …fara voiculescu !pd-l nu are nevoie de psd si pnl,doar de cativa parlamentari de la ei …eu cred ca vor fi amatori,sunt multi care au…probleme

 109. ***stefan7777c – mă bucur că ai realizat. Sigur că fără Voivculescu. Pentru bani, unii şi-ar vinde-o şi pe mama lor. Şi, cine a trădat o dată, de două ori, trădează şi a treia oară… 😳
  Eu nu cred că PDL va guverna cu PSD sau PNL.
  Spunea astă seară un PSD-ist, dar nu-i stiu numele, că e musai să intre la guvernare pentru că-şi pierd identitatea, îi uită românii. Păi, ce se vrea? Tocmai asta! Şi să se rupă nu în două, şi în paişpe… Au făcut destul rău…

 110. @Silver,
  Poate nu te-am inteles, dar crede-ma am recitit ce ai scris si daca nu te-am inteles, mai scrie odata ceva mai clar ca eu nu reusesc sa inteleg mai mult decat ce am spus cand ti-am si raspuns. Despre ceilalti nu pot vorbi eu.

 111. Cuvintele exista ca sa ascunda gandurile.Politicienii nostri folosesc foarte multe cuvinte.De ce oare?O sa avem 400 euro salariul minim in 2012?Se va face metrou in drumul taberei?Se va face spital acolo?lol,vrajeala.N-au facut ei in 4 ani decat 5 km de autostrada si fac ei sa circule metroul acolo?Probabil,stiu ca sunt multi oameni de afaceri in drumul taberei.Eu tot nu cred ca-l vor face.

 112. Buna seara tuturor,
  Inteleg sa fim nemultumiti de rezultatele alegerilor,inteleg sa fim nemultumiti de ce se intimpla in tara asta,inteleg sa toleram deciziile politicienilor oricare ar fi ele referitor la compromisurile facute pt viitorul guvern…..dar nu pot intelege rautatea si limbajul vulgar ,rautacios folosit aici.

 113. Gabriela …din toata Harghita ,numai in orasul tau a castigat PSD-ul …hihihih…n-ai lucrat bine ,acolo rosii sunt sefi ,nu trebuia sa stai pe blog,in teritoriu trebuia sa ataci pesedei …hihihihi…

 114. ***ion adrian – eu m-am gândit la un guvern format din PDL UDMR Minotităţi şi “Soluţia morală” prin soluţia imorală înţelegând PC care a făcut alianţă cu PSD. Or, PC a trădat de fiecare dată. De ce crezi că n-ar trăda şi acum? Pentru bani ce n-ar face omu’… Deci, concluzia mea e că “Soluţia imorală” poate fi cumpărată în caz de…

 115. Dragilor,cu rusine,profunda dezamagire va anunt ca in colegiul in care am facut campanie electorala,au iesit cu peste 50% ,senatorul si cei doi deputati PSD.!!!!!
  Stiu..merit toate rautatile voastre dar sincer nu e vina mea……”adevarul e dincolo de noi”….

 116. puiu

  Nu a castigat,a luat la redistribuire,as fi preferat sa ia UDMR-istul,pentru ca e tot de la noi din oras,om muncitor si tanar.Romanul a dezamagit de ani buni.,iar oamenii l-au taxat,chiar si romanii.Cam de ce crezi tu ca a pierdut primaria in vara,acelasi candidat ? De prea multa ”reclama”pe care i-am facut-o 😉 …..

 117. lorenzo ..tu ai muncit s-a vazut ,n-ai fost pe blog ,in schimb Gabriela a tras chiulul pe blog ,atacandu-ma inversunat pe mine si tot ce nu-i portocaliu …hihihihi….

 118. ***lorenzo – nu e vina ta! Ştim şi noi cum şi-au aranjat PSD-iştii locurile în parlament. Jurnaliştii nu stau degeaba. Informează!

  Şi eu aştept pozele ca şi Ştefan…

 119. Buna seara!
  Am o curiozitate: a citit cineva ce a scris fulgerica despre mine? Sincer, pt ca nici macar eu nu am avut rabdare sa citesc, am remarcat decat cateva “esti chiar tu”, “esti chiar tu” si alte cateva aberatii pe care le poate scoate doar un debil mintal plus faza de la inceput prin care micul retardat, stie el, in lumea, ca eu ii dau mesaje lui Mircea Badea. De unde pana unde? Badea vorbeste de tine si cei ca tine, blogarasi de 2 lei, care probabil nu au viata reala si o substituie cu cea virtuala.
  Tot din curiozitate am intrat pe blogul tau, 2 minute si am observat urmatoarele lucruri:
  1. Participi la tot felul de concursuri pe net si din cand in cand mai castigi si tu o iesire din casa sau un aparat de fotografiat second hand (ceea ce demonstreaza ideea mea, precum tu esti un pierde-vara, un coate-goale)
  2. Ai fost in cucul gol si te-ai fotografiat impreuna cu prietenii tai de pe blog, in Pta. Universitatii, in semn de protest fata de palmieri plantati acolo, si chiar te-ai si laudat cu asta (ceea ce demonstreaza ca “esti chiar tu” un inapoiat mintal sau un retardat)
  p.s.
  Sa nu iei lucrurile de mai sus ca pe o insulta, ia-le ca pe purul adevar.
  Iti doresc tot binele din lume, imi pare rau de tine si tocmai de aceea am vorbit cu un psiholog despre tine, cand esti gata imi spui, si te premiez eu cu sedintele la el!

 120. Gabriela ..lasa ca-s prea multi udmr-isti ,sa aiba si romanii neaosi de-acolo la cine sa se planga cu problemele lor …..la alti daca merg nu inteleg romaneste ..hihihi…nu ?

 121. Am uitat sa-ti spun, de acum nu iti voi mai scrie nimic, poti spune ce vrei, asta pana te hotarasti sa-ti faci o programare la psihologul de care m-am interesat special pt tine, fulgerica draga. Repet, sedintele vor fi platite de mine! Si mai mult, sunt sigur ca o sa punem toti mana de la mana, ban cu ban sa te ajutam sa incepi sa iesi din casa, macar o data pe luna!

 122. puiu

  Pai tocmai ca nu au cui sa se planga 🙂 ,aici e paradoxul….. In fine,azi nu am chef de polemici,tu in schimb esti in verva,nu gluma….

  Andy

  Cel mai destept cedeaza intr-o polemica fara sens……

 123. salutari Andy !
  esti cel mai simpatic din tot stafful…cum te simti dupa campania electorala ?

 124. spre stiinta celor cu capul infierbintat-wow au inceput sa-mi clantaneasca dintii in gurita,nu stiu unde sa emigrez,incep sa-mi sap locasul de tragere si…..sa ma ascund.
  haa hiii-dar sa trec mai departe,pt ca nu cred ca e firesc sa raspund unei amenintari atit de stravezie cu trimitere directa la violenta fizica-in lipsa de argumente se poate trece la argumentul suprem pumnul.
  si pt ca tot e vorba de argumente ,ma intreb ce argumente poate avea dan voiculescu,imediat dupa formarea noului guvern pt a-si pastra privilegiile,pt ca firmele lui sa suga la greu din banii cetatenilor,platitori ai energiei produsa de statul roman?
  sunt curios,cum va gestiona viitorul guvern aceste stari de lucruri.
  ATI UITAT DE A.N.R.E.?agentia care stabileste,de fapt accepta preturile la energie electrica si gaz propusa de companiile care opereaza in acesrt sector.
  ati uitat?dl. mircea geoana este posesorul unei vile-r.a.p.p.s.-ce parere aveti,cind se va muta?
  apropo si serban nicolaie-marele sentaor pesedist-adica fost-si el este unul din cei care are in folosinta un mic apartament RAPPS-BIETUL SI EL VA TREBUI SA PLECE.
  alo colonele mai bine fa o fapta buna si gazduieste-l pe bietul serban nicolae-TOTY SUNTETI DI ACEIASI GAOACE-HAA HII.
  wow ce vreau sa ne ijntilnim sa-ti arat ce frumos stiu sa-mi manifest dragostea fata de un pesedist-te-ai mira colonele cit de dragastos pot fi,si chiar convingator.
  nu intra zilele in sac ,stiu ca s-a intilnit munte cu munte,daramite un domn cu un nasturos,haa hii.
  nu ma visa,nici nu stii cit de repede ti se va implini dorinta,tot am eu o slabiciune pt iasi,si pt molcomele dealuri de la ,SOROGARI,UNDE VIA ARE O AROMA APARTE IAR VINUL DIN STRUGURII DE ACOLO se lasa usor la baut..
  imi voi stabili centrul de comanda la miroslava-de acolo te voi supraveghea prin mijloacele lumii moderne a sec 21.

 125. @Silver,
  Nu asa ceva este inacceptabil, daca vine PC sub aripa PSD mai treaca merga si nici-un ministru, dar sa repeti figura dupa tot ce a facut Voiculescu cu suspendarea lui Basescu tot ce au faut tonomatele lui este inposibil. Tu ai accepta asa ceva? Si pentru ce?Se poate si fara ca nu pleaca parlamentul acasa.

 126. @lulu
  Foarte elegant din partea ta sa ii faci lobby Silviei, si inca intr-un mod atat de neagresiv, plastic si implicat. Sunt convins ca ai dreptate, ca Silvia e un cu totul alt om in viata de zi cu zi fata de mascata Silverstar, putin turata de interferenta virtuala si ideile preconcepute legate de basmul Basescu-PDL, cu Elena Udrea pe post de Ileana Cosanzeana.

  Respect cele spuse de tine. Desi ma distra oarecum stressul pe care i-l generam lui silverstar. Stress pe care consideram ca-l merita, tinand cont de comentariile ei mult prea agresive si de prost gust pentru o persoana de sex feminin care ar trebui sa aiba un anumit etalon de comportament, tinand cont de postura ei de dascal. Asa ca voi deveni tolerant fata de interventiile ei, atata timp cat nu-mi incumba iminenta exploziei. In fond – sunt constient ca nu pot sa va conving de ceva consistent. Poate reusiti voi cu mine… As sfatui-o totusi pe Silverstar (nu sunt primul, cred) sa lase din cand in cand lumea virtuala si sa redevina Silvia, cea care-i place lui Lulu. O escapada de genul asta ii va face si ei bine.

  @Ion Adrian
  Multumesc pentru explicatii. Imi inchipuiam eu ca esti mai curand legat de cavaleri, iar filiera comunista e via blogul lui Nastase!

 127. Cred ca pd-l ar trebui sa profite de faptul ca iliescu vrea psd-ul in opozitie…este clar Geoana va fi schimbat…daca pnl intra-n opzitie tariceanu pierde controlul iar grupul de la iasi care este f vulnerabil din anumite puncte de vedere,ar putea sprijini un guvern minoritar pd-l-udmr…pd-l isi va intari structurile din teritoriu,isi va pune oamenii la butoane si va pregati alegerile prezidentiale si europarlamentare cu sanse f . mari de a castiga…oricum pt prezidentiale psd si pnl il vor sustine pe oprescu indirect…decat sa fim iar tradati mai bine mergem pe mana noastra …sa vedem !

 128. A, acum am observat ca au intrat si cei 4 andy. Cum spuneai, copchile? Ignore? Apai ignore sa fie!

 129. Oprescu,nu reuseste sa-l opreasca pe dalli asta?S-au inteles?Au facut negocieri?

 130. ***ion adrian – eu nu vreau nimic şi nu accept nimic. Efectiv mi-a venit în cap această variantă de guvern. Ştiu că mi-am lăsat imaginaţia liberă… Se mai întâmplă din când în când… 😆

 131. @balbeck
  4 andy si-au demonstrat tzoparlania. qed, la marlania extrema se raspunde cu ignore. Nici mama psihologului nu mai ajuta.

 132. @ balbeck December 3rd, 2008 at 10:20 pm
  Sigur că da, serviciile secrete, implicit cei care beneficiază de informaţia serviciilor secrete.

 133. Parabolă

  Povestea spune despre un rege african care avea un prieten foarte bun din copilarie. Acest prieten avea obiceiul ca indiferent de situatia in care se afla (pozitiva sau negativa) sa reactioneze la fel: [b]”E foarte bine!”[/b] Intr-o zi regele si prietenul sau se aflau la vanatoare. Prietenul incarca si pregatea armele pentru rege. Dintr-o greseala, o arma s-a descarcat si i-a retezat regelui buricul degetului mare.
  Examinand situatia, prietenul a remarcat ca de obicei: “E foarte bine!”
  La asta regele a replicat: “Nu, nu e bine deloc!” si a ordonat ca prietenul lui sa fie aruncat in inchisoare.
  Un an mai tarziu, regele vana intr-o zona periculoasa. A fost capturat de canibali, care l-au dus in satul lor. L-au legat de un protap si se pregateau sa-l “prepare”. Unul dintre canibali care vroia sa dea foc a observat ca regele nu avea buricul degetului mare. Fiind superstitiosi, aveau ca regula sa nu manance pe nimeni care nu era intreg.
  In concluzie l-au eliberat pe rege.
  La intoarcerea acasa, regele si-a reamintit de intamplarea de la vanatoare cand isi pierduse degetul si cuprins de remuscari, ordona sa fie eliberat prietenul lui.
  “Ai avut drepate” i-a spus prietenului proaspat eliberat. “A fost foarte
  bine ca mi-ai retezat buricul degetului.” Si a inceput sa-i povesteasca
  patania cu canibalii. “Imi pare foarte rau ca te-am trimis la inchisoare
  atata vreme. A fost urat din partea mea sa fac acest lucru.”
  “Nu “, a replicat prietenul , “Este foarte bine!”
  “Ce vrei sa spui cu asta, “Este foarte bine?!?” Cum poate fi bine sa-ti trimiti prietenul la puscarie un an?”
  “Daca n-as fi fost in inchisoare, as fi fost cu tine.”

  Morala: [b]Indiferent in ce situate te afli, depinde de tine si de atitudinea ta daca este o situatie buna sau una rea .[/b]

 134. @ balbeck
  Poate vă întrebaţi şi de ce se vehiculează drept posibil viitor premier un domn care actual este şef la servicii secrete.

 135. Fulgerica, o secunda nu mi a trecut prin cap, ca nu vei intelege ceea ce ti am adresat, in acea postare. Multumesc, deoarece eu apreciez omul dupa capacitatea sa intelectuala si nu dupa apartenentele politice. Dar, ca sa ti complectez tabloul iti marturisesc ca l am cunoscut si pe ANDY, am stat de vb cu el si sincer iti spun merita sa reincepi dialogul cu el, da i sansa sa ti arate ca nu este asa cum l ai perceput. Tu fiind cine esti, te rog sa i acorzi cateva clipe de dialog, vei vedea ca merita. Sper ca n am cerut toata mana. Inca odata iti multumesc.

 136. Bibliotecaru,dar ne intoarcem la comunismul vechi prin aceasta lege hihi

 137. @lulu
  Cred ca ar trebui sa vorbesti mai curand cu andy. Pustiul pare, intr-adevar, ca are nevoie de un model, altul decat Elena Udrea, mai curand decat as avea eu sau altcineva nevoie de un psiholog. Eu n-am nimic personal cu el, nu-l cunosc, inteleg agitatia varstei, nevoia de competitie, etc., dar lipsa de educatie crasa ii transpare prin fiecare por. Iar entuziasmul aplicat pe prostie nu duce la nimic bun, cel mult la fanatism dogmatic, agresivitate gratuita si dat in spectacol.

 138. @Balbeck,

  Armata ne conduce deja… In teritoriu au iesit parlamentari vreo trei generali adevarati. Mai e si Recomandarea CE Nr. 1572/2002… Se poate remarca si pe blog…

 139. Taxa de poluare auto va creste pt masinile vechi?Astia s-au vazut cu sacii in car…in parlament.Nu se dezmint

 140. Daca iti va citi aceste randuri, va intelege, deoarece este un tanar inteligent. Sigur va dori sa dialogheze cu tine, cel putin asa l am perceput eu. Daca am gresit, scuzele imi sunt pregatite.

 141. @ balbeck
  De când tot spun… e mai rău ca atunci, o astfel de lege nici comuniştii şi nici Securitatea nu au avut curaj să o dea. Este o încălcare directă a dreptului la intimitate. Ar trebui să vă gândiţi că prin această lege domniile lor pot urmări unde merge celularul domniei voastre, GPS-ul de pe maşină, sau pot prelua imaginea pe care o înregistrează camera dumneavoastră de supraveghere fără fir, ori camera web pe care o folosiţi când vorbiţi cu un prieten din străinătate, orice este electronic.

  În plus este eludată şi puterea judecătorească:
  In caz de urgenta, cand intarzierea obtinerii autorizarii bla bla bla, procurorul care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala sau caruia i-ar reveni aceasta competenta poate sa autorizeze, prin ordonanta motivata, solicitarea transmiterii de date retinute, potrivit prezentei legi.

 142. @lulu
  Nu cred ca as avea subiecte in comun de discutat cu cineva destul de naiv ca sa lipeasca afise cu Elena Udrea. Poate despre… vreme?

 143. lulu

  Baietii sunt mari,sigur pot sa-si rezolve problemele…..de parca ar fi cine stie ca mari probleme existentiale 😉 Fulgerica ne ia pe toti la rand….in curand ajunge si la tine daca nu esti cuminte 🙂

  Noapte buna tuturor si celor ce fac guverne sa nu-i uite pe cei ce i-au ales,indiferent deculoarea politica !

  Madalina,pentru tine un bonus…am eu o slabiciune pentru astfel de melodii,si te ”atac”pe tine cu ele.Sa ai o noapte senina si un somn bun 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=0UE6TgXUdvc

  Administrator:
  Touche cu melodia asta 😀 ! Multumesc la fel N.G. 🙂 ! Noapte buna.

 144. @N.G.
  Pai ai zis ca va iau pe toate la rand! Atunci de ce te bagi in fata? 😉

 145. Bine cum doresti.
  NG, pai s a luat de mine de cand am venit pe acest blog, dar in limita decentei.

 146. Părintele Nicolae vesteşte
  Că Ajunul ne soseşte

  Haideţi toţi cu mic cu mare
  Să fim gata de serbare.
  Ghetele le-am pregătit
  Şi pe Moşul l-am primit.

  Nicolae dă de veste
  Că Ajunu-aproape este.
  Să-nvăţăm a colinda
  Pe la case a cânta.

  Pe Domnul să-l cinstim
  Naşterea să o vestim.
  Naşterea cea minunată
  Din Fecioara Preacurată.

  Pe furiş intră-n odaie
  Părintele Nicolae.
  Despre el bătrânii spun
  Că e frate cu Crăciun.

  Ei iubesc copiii tare,
  Şi-i ajută pe săraci,
  Aducând la fiecare
  Mere, nuci şi cozonaci.

  Nicolae e mai mic,
  Unii cred că e pitic.
  El ne pune în ghetuţe
  Bombonele şi crenguţe.

  Argintie e crenguţa
  Delicioasă e punguţa.
  O minune amintesc
  Şi aşa ne povestesc:

  Undeva, într-un oraş
  Trei fetiţe-aveau sălaş.
  Sărac era tatăl lor
  La bogat era dator.

  Iar bogatul îi cerea
  Fetele să i le dea.
  Să slujească de simbrie
  A tatălui datorie.

  La biserică-ntr-un gând
  S-au dus fetele plângând.
  Şi cu glasul rugător
  Cereau Maicii ajutor.

  Părintele Nicolae sta
  În altar şi asculta.
  Iar când fetele-au plecat
  Pentru ele s-a rugat.

  Şi deodată… a fulgerat!
  Altarul s-a luminat!
  Pe masă trei pungi stăteau
  Cu bani de aur erau.

  Noaptea plecă pe ascuns
  La casa fetelor a ajuns,
  Ca să nu fie văzut
  Sau de cineva ştiut.

  A deschis geamul uşor
  Şi-a văzut că ele dorm.
  Pungile-aruncă grăbit,
  Pe ghetuţe-au nimerit.

  Dar o fată se trezi
  Şi la geam se repezi.
  Părintele la fugă-o ia
  Şi se-agaţă-ntr-o nuia.

  Rupe a nuielei ram
  Şi-o aşează lângă geam.
  Fata însă l-a văzut
  Repede l-a cunoscut.

  Săracii mult s-au bucurat
  Pentru darul minunat.
  Dar bogatul, un om rău
  Zice că-i avutul său.

  Visteria e prădată,
  De sărac a fost furată.
  După obicei îl pune,
  La biserică să jure.

  Se duc toţi cu hărmălaie
  Chiar la Sfântul Nicolae.
  Fata-n mână cu crenguţa
  Care i-a adus punguţa.

  Sfântul cere să i-o dea
  Şi în două o rupea.

  Apoi face rugăciuni
  Să vină din cer minuni.
  Pe bogat să pedepsească,
  Pe sărac să izbăvească.

  Oameni mulţi erau de faţă,
  Aşteptând după povaţă,
  Să arate Domnul Hristos
  Cine jură mincinos.

  Fiecare-n mâna sa
  Are-o parte de nuia.
  Şi deodată…ce-ntâmplare!
  S-a văzut minune mare!

  Adevărul strălucea!
  Ca argintul se făcea,
  A săracului nuia!

  A bogatului e arsă!
  Frige mâna mincinoasă!
  Fum se face şi cenuşă!
  Tot ţipând fuge spre uşă!

  De ruşine a plecat,
  Şi oraşul a scăpat,
  De un om lacom şi rău,
  Nu-l iubea pe Dumnezeu.

  Apoi părintele Nicolae
  Minuni a făcut şiroaie.
  Pe săraci i-a miluit
  Pe copii mult i-a iubit

  Şi-a rămas de pomenire
  Crenguţa ca amintire.
  Când e vorba de bătaie
  Ştie „Sfântul Nicolae”.

  Noaptea vine-ncetişor
  Numai când copiii dorm.
  Deschide geamul uşor
  Şi priveşte-ntrebător
  Dacă-s ghete curăţate,
  Punând daruri minunate.

  Îi întreabă pe părinţi
  Dacă noi am fost cuminţi.
  Câte-o dată dă… beleaua!
  Pune-n ghete doar nuiaua!

  Unii oameni aşa spun,
  Că pleacă la Moş Crăciun,
  Să se ducă cu scrisori
  De la fraţi, de la surori.

  Scrie tata, scrie mama,
  Scriu bunicii şi cu doamna.

  Şi îi spun ce am greşit:
  Rugăciunea n-am făcut,
  Dacă nu am ascultat,
  Pe copii am supărat.

  Moşule, tu bun să fii
  Şi îi iartă pe copii.
  Să te superi n-are rost,
  Că şi tu copil ai fost…

  Vă mai spunem ca să ştiţi
  Că de mâine începând
  Noi vom fi cei mai cuminţi!

  Dimineaţa ne sculăm
  Şi cu apă ne spălăm,
  Ne rugăm la Domnul Tată
  Să vegheze lumea toată.

  Iar la micii copilaşi
  Să trimită îngeraşi.
  Cuminţi şi fromoşi să crească
  De necazuri să-i ferească.

  Cu mămica de mânuţă
  Am plecat la grădiniţă.
  Pe doamna o ascultăm
  Lucruri bune învăţăm.

  Scriem, vorbim, desenăm
  Şi frumos ne şi jucăm.
  Pe copii nu mai lovim
  Şi urât nu mai vorbim.

  Duminica aşa e lege
  La biserică se merge.
  Cu tăticu sau mămica,
  Cu bunicu sau bunica.
  Pe Dumnezeu să-l cinstim
  Şi pe oameni să iubim.

  Gata e serbarea noastră,
  Deschideţi punguţa voastră,
  Sănătate vă urăm
  Şi-o colindă vă cântăm.

  Dorina Paduraru

 147. @Stefan
  Extenuat, dupa o asa campanie, pot spune ca-s extenuat. Si nu doar eu, ci intregul staff de campanie.
  A fost o campanie dura, oar spre sfarsit au dus o brutala si mincinuasa anticampanie. Dar totul e bine cand se termina cu bine. Am invins! Asta e important.

  @ lulu
  Iti multumesc pt recomandari dar cred ca am fost foarte rezonabil pana la un moment dat cand am auzit vorbe grele si mincinoase din partea lui care m-au deranjat. Si totusi nu m-am luat de familia lui, insa daca continua tot asa, o voi face si pe asta! De altfel si eu si psihologul consideram ca are o problema si suntem gata sa il ajutam, pro bono.

  @ fulgerica
  copchile batran de 20 si ceva de ani, gandeste de doua ori si “scrie” o data de acum incolo. iar data viitoare cand mai vrei sa ataci, asteapta-te sa ti se raspunda cu aceeasi moneda. repet: oferta mea ramane valabila, cand consideri ca ai nevoie de ajutor, anunta-ma! voi fi acolo pt tine!

 148. @ Fulgerica
  Vezi tu mai batranule intelept de 20 de ani, toata viata am detestat persoanele care vorbesc in necunostinta de cauza. Asa cum esti tu cand vorbesti despre Elena Udrea, asa cum esti tu cand spui ca am lipit afise, asa cum esti tu cand spui ca ii trimit mesaje lui Badea.
  Exact genul acesta de oameni atotstiutori, exact ei sunt cei mai prosti. Cand o sa-ti dai seama si tu de asta?! Probabil niciodata. Dar hai ignora-ma te rog, caci astfel nu imi voi mai risipi timpul raspunzand acuzelor unui infantil ce apare pe la stiri in cucul gol si se mai si lauda cu asta, pe blogul sau, propietate personala (singura de altfel)

 149. Lucrez fara antivirus acum.Are tupeu vreun virus sa-mi intre?