Turismul românesc merge în direcția bună. Argumente

Afirmaţia din titlu este cum nu se poate mai adevărată în acest moment. Spun asta pentru că în 2011 turismul românesc a crescut cu 17% faţă de 2010, ajungând la niveluri comparabile cu perioada de dinainte de criza economică. Numărul turiştilor străini a crescut şi el cu 12,5%, lucru confirmat şi de INS.

Anul care tocmai s-a încheiat a adus mai multe investiţii în infrastructura turistică decât cei 20 de ani dinainte cumulaţi. S-a investit în pârtii de schi, în telegondole, telescaune, s-a investit în infrastructura din Delta Dunării, s-au asfaltat drumuri de interes turistic, la mare s-au construit porturi şi miniporturi turistice, ba chiar şi un sat de distracţii, se refac staţiuni balneoclimaterice, existând programe-pilot pentru zone precum Borsec sau Băile Herculane, lăsate în paragină de guvernele precedente. Se amplasează indicatoare turistice. S-au încheiat lucrările la cea mai frumoasă şosea din România – TransAlpina – pe care vă îndemn să o şi vizitaţi anul acesta.

Este pentru prima dată când există o strategie coerentă de promovare turistică pentru România, imaginea noastră fiind în constantă creştere. Sunt oameni din afara ţării care fac campanii pro-Carpaţi, aşa cum este Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales. În România vin oameni care fac documentare pentru televiziuni importante pentru turism, se scriu articole, multă lume este interesată de paradisul neatins de aici.

Eforturile noastre sunt recunoscute la nivel internaţional. 2011 a fost anul în care ţara noastră a obţinut postul de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Mondiale a Turismului, cea mai importantă instituţie de acest tip din lume, parte componentă a ONU. De asemenea, brandul turistic al României a obţinut mai multe premii semnificative, printre care premiul cel mare la târgul de turism de la Munchen.  Mai mult, în ţara noastră, s-a desfăşurat Congresul Mondial al Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor şi Scriitorilor din Turism (FIJET). România a primit şi trei mere de aur (pommes d’or – un fel de Oscar al Turismului) din partea FIJET.

Delta Dunării a început să devină o zonă extrem de atractivă pentru turişti, numărul acestora crescând cu 45% în 2011 faţă de anul precedent. Se fac investiţii în zone turistice altele decât cele tradiţionale. Spre exemplu, în Valea Jiului există o strategie concentrată tocmai pe această direcţie, pe ideea că turismul este cea mai bună alternativă la exploatările miniere care nu mai sunt funcţionale. De altfel, deontologii de la Jurnalul Naţional au scris astăzi (puteţi citi aici) de investiţia în infrastructura turistică de la Straja. Dar nu au pomenit nimic despre faptul că MDRT este cel care a finanţat toate acele lucrări. Măcar să facă aşa de fiecare dată, dar să scrie de reuşitele turismului românesc.

Ca să nu creadă cineva că discutăm doar ipotetic, şi încasările din turism au crescut semnificativ, odată cu numărul de turişti. Ofer doar un exemplu: domeniul schiabil inaugurat pe 26 decembrie la Poiana Braşov. Numărul turiştilor care au folosit telescaunul în perioada 28 decembrie – 8 ianuarie se ridică la 163.000, de la începutul anului fiind 125.000. Încasările aferente se ridică la peste 1,6 milioane de lei. O sumă foarte bună pentru administraţia locală care gestionează domeniul schiabil. Sunt chiar cele mai bune încasări de după Revoluţie. Chiar dacă vacanţa de iarnă s-a sfârşit repede în 2012, mulţi începând munca încă de pe 3 ianuarie, în primele 10 zile ale anului au fost mai mulţi turişti care au folosit transportul pe cablu decât în întreaga lună ianuarie a lui 2011. Ceea ce, trebuie recunoscut, e un progres notabil, în condiţiile în care Poiana Braşov este cea mai frecventată staţiune turistică montană din România.

Dacă la toate aceste argumente, adaug şi virulenţa din ce în ce mai mare a trustului de presă al lui Dan Voiculescu împotriva MDRT şi a mea personal, ajungem la concluzia că turismul româesc chiar este pe drumul cel bun.

Îndrăznesc să afirm că 2011 a reprezentat pentru turismul românesc anul ieşirii din criză, iar 2012 va fi cel mai bun an de după Revoluţie. Aceasta este promisiunea pe care le-o fac românilor şi o ţintă pe care mi-o asum pentru acest an.

1,748 thoughts on “Turismul românesc merge în direcția bună. Argumente

 1. P.S.-cu toatea astea,directia este corecta,majoritatea masurilor deasemenea foarte corecte,poate doar taimingul, nu a fost cel mai adecvat.
  Asa ca,nici vorba de demisie,ar fi perceput ca un act de lasitate,de iresponsabilitate,iar cei care cred in valorile perene ale democratiei,cei care gindesc in coordonatele unei filozofii de drepta,ar primii o lovitura comparabila cu cea data de EMIL CONSTANTINESCU-ASA CA-FITI BARBATI SI DA-TI DOVADA CA AVETI SINGE IN INSTALATIE.

  • 😆 simpatic esti bey zapaievici ,mai bine decat sa vorbesti de IQ tau ,mai bine zice de KO meu …hihihihih….se potriveste mai bine la tine .Basescu a vrut sa fie jucator ,el ii perceput asa de populatie ,a condus tot ,a pasat ,a centrat si dat si gol ,jucator complet ,Messi ii nimic pe langa el ,marinerul a creat pedeleul ,el il distruge ,praful si pulberea dupa el.

 2. PUIU-de cite ori sa-ti mai explic ca tu esti in liga piticilor,faptul ca te uiti pe gaura cheii la cei mari,ca un voyourist sa nu crezi cum-va ca te face mai mare,nuuuuuuuuuuutot acolo in boscheti e locul tau……….
  hiiiiiiiiiiiiiiiiiii bey puiu stii de ce ride piticul cind fuge prin omat???????????????????
  haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 3. Bey dementul tocmai ce-o vazui pe frumoasa noastra gazda cum se joaca pe toch screen in parlament.
  Da asa este,cum spui ,PEDELISTII SE SE BUCURE CA VA AU LINGA EI.
  Eu le ceream lor sa fie uniti,cu simpatizantii ,s-au cu ANTIUSELISTII ASA CUM SUNT EU,este o alta calimera.
  Fiecare cu razboiul lui-EU SUNT ANTICOMUNIST,PUNCT.

  • La cât aţi fost prin America, de credem că sunteţi agent CIA (de fapt şi acum am aşa, o “idee”, pentru că nu ştiu dacă nu cumva mimaţi că sunteţi aşa cum sunteţi ca să nu ne prindem), nu ştiţi că atingere se scrie touch şi nu toch?

   Ernst Toch a fost un compozitor austriac, emigrat prin California, în mare vogă la început de secolul trecut.

   http://youtu.be/dvfvngunqis

 4. P.S.NR2-DAI IN MINE
  DAI IN FABRICI SI UZINEEEEEEE

  haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeee…………..

  • …nu dau in tine bey zapaievici ,a dat doamne-doamne 😆 😆 sau mai bine nu ti-a dat prea multe hihihihih….berbecutzule

  • mare ipocrit ii Boc asta ,acum zice ca trebuie dialog ,oh doamne nu-l bate pe cat merita ,ii ratacit rau piticania asta ,vb. de aroganta 😆 mare tupeu trebuie sa posezi cand zici asa ceva .El cu tot guvernul lui ,plus Zeus de la Cotroceni s-au crezut inviolabili si de neatins ,huoooooo ipocritule …

  • Bakonschi eject ,sa se duca unde a dus mutu iapa …hihihihih…imbecilul

 5. Ohooooooooooooooooooooooo-ptiuuuuuuuuuu ce discrus are EMIL BOC,…………….MAGISTRAL,REPET si nu exagerez MAGISTRALLLLLLLLLLL
  Aha,A REINVIAT POLITICIANUL EMIL BOC,PREMIERUL A TRECUT PE LOCUL DOI…………..

  • 😆
   Cum mă provocaţi să duc gluma până la capăt…

   Păi şi de ce nu vrea domnul Boc să fie magistral şi se încăpăţânează să fie premier?

 6. Haaaaaaaa,BEY PUIULE-ce dreak tu nu intelegi ca un pitic ca tine nu poate ajunge pina la mine………
  Bey piticule ,de ce rizi tu cind fugi prin zapada????????????
  i-a spunei tu la nenea zapaievici,hai cu curaj…………..

  • Cata nerecunostinta! Pai daca nu ar fi fost Baconski, Traian Basescu nu ar fi iesit presedinte. Si tocmai el eja…ejectat!

  • gimar îţi răspund rânjind:

   ACEASTA ESTE SOARTA ZDRENŢELOR!
   DUPĂ CE SE MURDĂRESC LE ARUNCI!

   😀 😀 😀

  • Inteleapta decizie a guvernului! Baconschi s-a dovedit un om slab, alunecos, usor de manevrat, cu iesiri iresponsabile, chiar infantile!
   FELICITARI!

   Acum remarc ceva (!!), s-a trezit prostul satului Antonescu si vorbeste la microfon si spune ca vrea la putere!!!! Cica l-au platit unii sa se trezeasca macar astazi mai repede si sa vina la servici! Saracu, e atat de jalnic!

  • Falsa ideea cu alegerile si cu povestea de la Paris. Ati pus botul la stirea fabricata in redactiile mogulienilor.

  • Imi pare rau, dar asta este. Era mai bine sa demisioneze inainte sa plece la Bruxelles ca nu da prea bine. 🙂

  • Dar daca sustii ca este zdreanta si nu aduci o dovada, o sa spun ca tu esti si mai mare zdreanta. 🙂 Corect?

  • Opaaaa.
   Începe să se destrame concordia între suporterii PDL, tocmai când PDL are nevoie de mai mult sprijin din partea suporterilor. 😆

   Eu cred că domnul Boc face un mic gambit. Îl schimbă (sacrifică) pe domnul Baconschi, pionul regelui pe partea nebunului regelui, cu domnul Cristian Diaconescu pentru a mai cumpăra un pic de susţinere din partea UNPR şi a da un “boier Moţoc” străzii în scopul unei mici acalmii care induce în eroare. Numai că în stradă nu sunt prea mulţi doritori de “Moţoci”, lumea vrea capul lui Lăpuşneanu Vodă.

   — Eu sînt Stroici, răspunse acesta.
   — Și eu Spancioc, adăogi celalalt; și aceea ce voim este să te vedem pîn-a nu muri, cum ți-am făgăduit.
   — Oh! vrăjmașii mei! suspină Alexandru.
   — Eu sînt Spancioc, urmă acesta, Spancioc pre care ai vrut să-l tai, cînd ai ucis 47 de boieri și care a scăpat din ghearile tale! Spancioc, a cărui avere ai jăfuit-o, lăsîndu-i femeia și copiii să cerșătorească pe la ușile creștinilor.
   — Ah! ce foc simt că mă arde, strigă bolnavul, apucîndu-se cu mînile de pîntece.
   — Zi Acum slobozește, căci ai să mori. Otrava lucrează.
   — Oh! m-ați otrăvit, nelegiuiților! Doamne! fie-ți milă de sufletul meu! O, ce foc! Unde-i doamna? Unde-i copilul meu?
   — S-au dus și te-au lăsat cu noi.
   — S-au dus și m-au lăsat! m-au lăsat cu voi! Oh! omorîți-mă, să scap de durere! Oh! înjunghe-mă tu, tu ești mai tînăr, fie-ți milă! scapă-mă de durerile ce mă sfîșie! înjunghe-mă! zise, înturnîndu-se spre Stroici.
   — Nu-mi voi spurca vitejescul junghi în sîngele cel pîngărit a unui tiran ca tine.

   Vin vremuri urâte în România şi Diavolul va juca de bucurie printre cadavre celor care astăzi pe val sunt iar mâine se vor trezi personaje expirate. Şi între ei se vor sfâşia şi se vor omorî precum vietăţile mărunte în groaza supravieţuirii. În negru cunună miresei de timp trecut se leagă cununiile.

   😀 Trebuia să mă fac poet căci sunt în mesajul simbolist ca la mine acasă. 😀

 7. s’alatare si la mai mare-ne auzim mai pa sara………….

  JOS USELIMEAAAAAAAAAAAAAAAAAA…………………

  • La o vreme după Revoluția din decembrie 1989, Antonescu se înființează în Piața Universității cu un steag tricolor cu o gaura în mijloc și începe să
   scandeze: “Revoluție!… revoluție!…”. Oamenii trec pe lângă el
   indiferenți. La un moment dat un trecător i se adresează cu milă: “Omule
   e păcat să-ți bați gura de pomană, treaba asta nu mai ține.”. Bulă cade
   pe gânduri dezamagit. După câteva momente începe din nou:
   “Menstruație!… menstruație!…”. O bătrână âi zice cu indignare: “Cum
   vorbești domnule? Să-ți fie rusine!…”. Antonescu explodează de nervi și
   strigă: “Revoluție, menstruație, fie ce-o fi, numai sânge să curgă!…”
   ^:)^ ^:)^

  • Toate deciziile Guvernului sunt si vor fi extrem de corecte.
   Doar acesti distrati din opozitie, carora li se cam subtiaza conturile, vor iar la putere sa le umple pe spinarea fraierilor!
   Nu dam visteria tarii pe mana unor nemernici, nu avem voie sa facem asta!

  • lulutza ,tu crezi ca tara-i palatul tau hihihihihih…,ce bine-i de mine si de tine ca nu avem copii ,astia o sa plateasca toate idioteniile si imprumuturile fara noima facute de portocalicii …[am vrut sa zic ,tai 😆 ] aflati la guvernare .A fost o coalitie subtire ,s-au facut pomeni cu nemiluita pentru supravietuire colitiei .Sa nu mai spun de coruptia generalizata in randul guvernantilor .

  • @Frank Zapa. Esti defazat amice, strada striga cu totul altceva. Strada striga Jos Basescu, jos Guvernul ai alegeri anticipate.

 8. @Diaconu’ Eusebiu,
  Sunt convinsa ca postarea dv. va fi preluata de protestatarii din piata ca un slogan foarte potrivit pentru ei.Este vorba despre postarea de la 02:45.

  • …hihihihihih….asta-i buna ,sa-l vezi pe raspopit cum te amilduieste 😆

  • gimar cu toate c-u toate că am rânjit să ştii că răspunsul meu nu a fost dat cu răutate.

   Referitor la Piaţa Universităţii unde eu, fraţii Roncea şi mulţi mulţi alţii am zornăit cheile de-am făcut febră la mâini şi ne-am damblagit coardele vocale zbierând “Ţi-a sunat ceasul, ţi-a sunat ceasul!” iată ce am de spus:

   1. Observ că domnul Boda este foarte deontolog în aceste zile uitând că în acele zile era unulo din conducătorii minerilor.
   ATENŢIE FOARTE MARE LA ACEST ASPECT!
   2. Observ că doamna Monica Macovei ne spune că atunci când pleca de la serviciu se oprea în Piaţa Universităţii uitând însă să ne spună câte dosare a instrumentat şi câţi golani a anchetat! Ba mai mult! Cu o neruşinare incredibilă ea încearcă acum să arunce pe piaţă ideea că a fost dată afară di justiţie deoarece a făcute pierdute 3 dosare ale unor “golani” din piaţă!
   Atenţie foarte mare la acest aspect.

   Eu personal am fost şi în aceste zile în Piaţa Universităţii.
   Şi spun:
   PIAŢA UNIVERSITĂŢII CA SPIRIT NU A DURAT DECÂT 1 ZI!

   După aceea totul a fost denaturat!
   La ora actuală în piaţă doar maxim maxim 20% sunt adevăraţi protestatari!
   În rest sse calcă pe picipoare în primul rând serviciile, în al doilea rând partidele politice, în al treilea rând ONG-urile…galeriile, boschetari etc etc etc.
   Repet: CEEA CE SPUN SPIUN DIN CEEA CE AM VĂZUT CU PROPRII MEI OCHI!

   Mă rezum la atât.
   Dacă doreşti mai pe larg părerea mea despre Piaţa Universităţii vino la mine în ogradă unde am spus pe îndelete ce, cum şi care-i treaba!

   Revenind la:
   ACEASTA ESTE SOARTA ZDRENŢELOR!
   DUPĂ CE SE MURDĂRESC LE ARUNCI!
   Vrei sau nu vrei să-mi dai dreptate ceea ce am spus mai sus este adevărat şi dovedit de-a lungul timpului.
   De fapt este exprimarea unei filosofeli din ciclul “Filosofeli Demenţiale” :

   Zdreanţele când put, nu le spăla că se rup!
   Aruncă-le! Fii econom! Că detergentu-i scump!
   🙂 🙂 🙂

   O arunci că altfel te poate împute!

  • Scuyată să-mi fie editarea textului dar asa este cand tastele sunt minuscule.
   🙂 🙂 🙂

  • Sebi, confirm, am fost si eu. O lozinca kgbista: Boc a distrus armata. L-am intrebat pe ala de o tinea :si cum bai americanii e asa prosti de fac o baza antiracheta intro tara cu armata distrusa?
   Am cerut unui post TV, nu sa intrebe cine-i agent provocator ca erau prea multi , ci cine nu este, ca va fi mai usor de numarat daca s-ar raspunde cinstit. 🙂 🙂 🙂

 9. Lenuta,la ce citesc pe aici si situatia grea din tara la ora actuala,sincer te compatimesc ca faci parte din coalitie.Iti doresc putere si calm sa treci peste toate,chiar daca vei mai fi sau nu la guvernare.Toate sunt trecatoare.Numai bine.papa

  • Nărodule!
   Nu este “bulă” că nu-i nici regală, nici feminină!
   ESTE BULL CĂ-I MASCULIN!
   Adică BOU!
   :):) 🙂

 10. Bună ziua eu doresc un Parlament reformat 100% 100 şi bineînţeles din persoane mai tinere nu bunicuţe oro băbăciuni aşa cum dezmiardă tineretul de azi pe persoanele născute mai devreme! O precizare oarecum atipică pe aici;

  Olguţa demonstrează

  Astăzi şi doamna Olguţa
  A ieşit sa riposteze
  Nu a pus şi ea mânuţa
  Ţara s-o devalizeze?

  Ne dă lecţii de morală
  Acum după dezertare
  Dar de ce partidul boală
  Nu a stat la guvernare?

  Au furat a noastre fabrici
  Ori cu-n leu le-au cumpărat
  Comuniştii nişte vajnici
  Iar vor merge la furat?

  Să închidă acum gura
  Şi să meargă prin biserici
  Toţi au întrecut măsura
  Şi să se roage la clerici!

  • Bei neluţiu!
   Nu mai dezinforma!
   Olguţa are o singură bubă!
   ÎN GENUNCHI!
   De pe vremea când pe sub biroul satirului bătrân Vadim Tudor căuta pixurile căzute!

   Dada, să nu vă mire!
   Tri(ne)bunul neamului a fost un mare crai la viaţa lui!
   🙂 🙂 🙂

  • Auzi bre diacone că-i trimite la matali Neluțiu!
   ps. Și pe Olguța! Ce dracu părinte tot numai ție?

  • Nunu!
   N-au ce căuta la mine!
   Că biserica mea este biserică pentico-demenţială, nu penticostală şi tatami ca să mă tăvălesc cu judokanca n-am!
   🙂 🙂 🙂

 11. @Diaconu’ Eusebiu,
  Te rog ,fii mai explicit: ai scris”scuyata”, ce sa pun in locul lui “y” ?

  • În niciun caz L!
   Că flăcău am fost o dată!
   Acum puşca nu mai ia foc chiar dacă burta-mi este strânsă de cureaua lată.
   Treci de la RO la EN şi pune Z!
   🙂 🙂 🙂

   PS “diaconu Eusebiu” nu “Diaconu Eusebiu”
   😉 😉 😉

 12. Asta in ideea ca “y” a fost pus acolo din neatentie. Altfel, nu stiu cum sa-l interpretez.

  • Bun.
   Hai să te satisfac că acum am pus mâna pe nişte taste cumsecade.
   Negrul Berry ştie două limbi.
   Româna şi engleza.
   Dar al dracului nesimţit are o hachiţă!
   Când apucă să vorbească pe-o limbă n-o schimbă până nu-l apeşi pe nas.
   Şi aici este big broblemu’!
   Că nasu-i mic şi deş’tu meu prea mare!
   Pricipişi?
   😉

  • Da ghitule, au apreciat corect luarile de cuvant. As mai adauga ca dna Elena Udrea, a facut apel la intelepciune dincolo de orgoliile opozitiei.
   A distruge acum ceea ce a reusit sa faca guvernul, ca sa nu ajungem ca Grecia sau alte cateva tari, mi se pare ca deja avem O MARE PROBLEMA.
   Astia sunt platiti sa submineze statul roaman, pentru a pune gheara pe el, directionandu-l spre ceva necunoscut noua inca. Banuim noi, dar…..

  • 😆 😆 Ghitule asta-i mai buna gluma , decat bancul postat mai sus ,esti tare comic bey sibiene….hihihi…

  • PS.Niciodata nu am vazut sau auzit un discurs mai gretos in demagogia sa limitata doar de durata lui, ca cel al lui Crin Antonescu.
   Mi se pare asadar normal ca dl PM Boc sa nu se osteneasca sa-i raspunda nici macar cu o vorba.
   A avut cui sa-i raspunda si anume lui Ponta si pot spune ca l-a ciuruit.

   PPS Astept in continuare ca dl Igas daca vrea sa-si salveze pielea, sa aduca in fata opiniei publice cat si a instantei atat huluganii din serile de 14-15 ianuarie 2012 cat si pe cei din spate, care i-au angajat si instigat pana la cel mai inalt nivel al acestora, oricine ar fi ei.

  • @ion Adrian. Deci gretos amice? Si eu care credeam ca l-a avut ca magister la retorica pe insusi venerabilul Cicero. Deci gretos, da? Numeste un alt politician care sa il egaleze le discurs. Or fi agramatii Igas si Funeriu? Pai pe astia doi ii intrece pana si Vanghelie, cel “care este”.

  • Turnule,
   Cicero avea continut in spatele retoricii in timp ce retorica acestui nimeni are in spate doar vid.

  • A;a zici Puiule? Apoi află Puiuțule că atunci când “stimabilu” Crina, a început să-și latre cuvântarea cățeaua unei respectabile doamne a început să latre nervos… nu mă crezi? Du-te la gerulieni pe blog și citește la comentarii! Bre Cațavencu să se ascundă, e mic copil pe lângă somnorosul ăsta! Acuma-i la somn desigur, nu? Trebuie că s-a forțat prea tare cu bojocii…nici la miting nu a reușit să se forțeze așa tare…
   🙂 🙂 🙂

  • @ Turnul de observatie

   Nu uit că nu mi-aţi dat atunci răspuns argumentativ când aţi spus că sunt “de stânga”… 😀 Vă cer însă iarăşi un argument, poate reuşiţi de această dată să argumentaţi.

   Mai întâi vă spun eu un politician care să îl egalează şi-l întrece pe domnul Antonescu la acest tip de discurs vehement, dl. PRM, Corneliu Vadim Tudor. La fel de vehement, dar CV Tudor mai aruncă şi câte una “pe bune” aflate de la generalii din partid cunoscători de SPP. Iată, am şi argumentat. Eu mă mir. Domnul Antonescu era un om echilibrat, şi vorbea cu argumentul la îndemână pe vremea când era ministru al Tineretului. Nu ştiu ce s-a întâmplat între timp.

   Puteţi să mă contraziceţi dacă îmi veţi spune trei informaţii (nu e nevoie de mai mult) pe care domnul Antonescu le-a spus în acest discurs şi ni le-a comunicat încât să merită să-l ascultăm. Nu strigăte de indignare, nu demisii şi demiteri despre care m-am plictisit de când se vorbeşte… trei informaţii. Există trei propoziţii cu valoare informativă. Există?

   Nu e greu să ai un discurs indignat. “Pamfletul” este violat astăzi de toţi politicienii şi nu numai. Dar cine ascultă (citeşte) ceva discursuri la viaţa lui, e mai pretenţios. Părerea mea este că domnul Antonescu nu a spus nimic, domnul Boc nu a spus nimic, domnul Ponta a spus câte ceva, dar nici domnia sa mare lucru. Culmea este că domnul Năstase a dat, neaşteptat, o replică foarte bună domnului Boc atunci când l-a acuzat că şi Guvernul Năstase a angajat răspunderea guvernului (mă rog, ei nu sunt aşa de riguroşi ca mine, au spus că şi-au “asumat”, ca între specialişti de drept constituţional… am cam început să mă plictisesc de astfel de “asumări”).

   Aştept stenogramele să le reiau pe blog… poate voi comenta un pic pe marginea acestor discursuri fade şi lipsită de substanţă. Noii politicieni au redescoperit o nouă formă de limbaj de lemn.

 13. @diaconu’ Eusebiu’, pricipiu, dar va rog ca , pe viitor, sa nu mai dati nastere la niste interpretari care nu sunt in concordanta cu specificul acestui blog. Fiti mai atent!

  • PS In legatura cu “zdrentele”, mi-as permite o adaugire: zdrentele, dupa ce le folosesti, le arunci. Da, le arunci in gura gloatei, in speranta ca ii vei astampara foamea!

  • gimar, am impresia confuzat, sau cine ştie? ….poate confuzată!

   Deci, zdrenţele nu le arunci gloatei ca să le mănânce.
   Le arunci ca să se îmbrace cu ele pentru a nu le fi frig!
   Dar şi aici există un big broblem!
   Gloata prezentă acum din Piaţa Universităţii este foarte bine îmbrăcată!
   Dacă nu mă crezi mergi acolo şi numără căciulile şi hainele de blană, numără ghiulurile, inelele şi lanţurile groase cât degetul, numără telefoanele bengoase….etc.
   🙂 🙂 🙂
   Pentru a potoli foamea gloatei părerea mea este că mai bine trimiţi în piaţă nişte cârnăţari (parcă aşa le-a zis Cristoiu nu?).
   Care să le vândă nişte……gogoşi!
   Upsssssss, scuze!
   Am vrut să spun CÂRNAŢI!
   😉 😉 😉

   PS1 Dacă vrei, pot fi şi mai cinic.
   🙂 🙂 🙂
   PS2 Ştii ce mi se pare interesant pe blogul ăsta?
   Cum dispare cineva, hop apare altcineva!
   Poţi să-mi explici care-i misterul?
   Că io am fost băiat salon şi ţi-am explicat misterul cu Z şi Y….
   🙂 🙂 🙂

  • @diaconu Eusebiu. Si ce facem Eusebiule, daca au caciuli de blana si haine mai bune, nu mai au dreptul la opine? Nu mai au d reptul sa strige Jos…? Va recomand sa fiti consecvent cu propriile idei. Eu cunosc, de la TV niste persoane care au cu mult mai multe bijuterii, haine si accesorii de lux decat cei care, in PU striga Jos… si Iesi afara… Ce facem cu opiniile acestora? Cine stabileste care este baremul de vestimentatie care iti da dreptul la exprimare, inclusiv la a striga “Jos…”? Eusebiule, te cunosc drept un combatant de elita, dar, pe campul de lupta, onoarea o mai fi valorand ceva? Sa deduc din pozitia ta ca am dreptul sa strig “Jos…” decat daca am pantalonii rupti in fund? Vreau sa imi raspunda intelectualul Eusebiu si nu combatantul politic!

 14. Regret pentru dl Baconschi .
  Nu stiu cum va mai reusi sa revina in varful politicii unde era o promisiune reala. Pacat ca niste vorbe spuse cu neatentie si apoi rastalmacite de dusmani el se pare nereusind sa replice eficient nici in ocazia avuta la emisiunea lui Turcescu. Rog ca daca cineva a vazut atunci, eu nu eram pe faza dar am inteles apoi din enervarea lui Turcescu ca a dat-o in bara, sa-mi spuna si mie ce a spus la acea convorbire telefonica. Multumesc

  • Ion Adrian, lasa regretele ca sunt inutile. Atentie mare prietene, demisia acestui dom are la baza si alte aspecte….care nu se pot discuta public. Citeste printre randuri si asculta printre vorbe….. stii tu ce vreau sa zic……

  • Foarte bine dle Baconschi,

   “Daca aceasta decizie contribuie la recredibilizarea PDL si la o detensionare a situatiei sociale, ca simplu cetatean – ca sa zic asa – sunt foarte bucuros. Nu am ce sa-mi reprosez pe linie profesionala si stiu ca am facut toate eforturile necesare pentru ca nimic grav sa nu se intample in relatiile noastre externe in acesti doi ani de mandat”, a spus prim-vicepresedintele PDL.
   “Ma aflu la Bruxelles pentru a participa la Consiliul de Relatii Externe al UE si am primit un telefon de la domnul Emil Boc care m-a anuntat ca nu are sa-mi faca niciun repros pe linie guvernamentala, dar ca din punct de vedere politic socoteste ca e cazul sa propuna revocarea mea. Atat Stiu in acest moment. Era in cursul diminetii, pe la ora 11. Socotesc ca mi-am facut cu toata energia si competenta datoria de a reprezenta interesul national al Romaniei intr-o perioada externa si interna de grave perturbatii aduse de criza economica”, a spus Baconschi.

  • Ion Adrian, demisia acestui domn nu se rezuma doar la ceea ce se stie public….mai sunt si alte aspecte care nu se pot discuta ……Nu privi superficial un om, care s-a aratat a fi un biet alunecos, un biet norocos, mimand a fi un intelectual, gafand, gresind ……
   Nu regreta ca regreti degeaba.
   Tot ce face puterea actuala, este bine analizat, bine documentat, bine masurat, apoi taiat.

  • Lulu,
   Nu este adevarat ce spui . Nu se leaga. Nu era numit ministru daca ar fi fost asa, dar fiind un intelectual rafinat starneste si va starni in multi complexe de inferioritate cu greu ascunse.
   Oricum nu moare azi si chiar daca cariera lui politica de varf este poate terminata asa cum mai este si a altora poate mai importanti, viitorul va arata care-i adevarul. Daca eu gresesc ma voi scuza in fata tuturor celor pe care astfel i-am facut si fie si mai zderente. 🙂

  • Si-ti mai spun ceva Lulu. Eu apreciez, sunt desori generos cu laudele, dar nu s-a nascut sau inca nu l-am intalnit eu pe cel(a), in fata caruia sa cad in cur.

   PS.Acum plec si daca mai am replici voi raspune maine.

  • Importante sunt deciziile luate la timp. A gafat constant si senin in acelasi timp! In rest doar presupuneri.

  • Madalina sunt peste 1200 de postari ,daca nu avem un material nou ,poti sa incepi de la pag.1,sunt destule subiecte de comentat ,asta pentru rapiditate si eficienta .Multumesc

  • on adrian a scris pe 23 Ianuarie 2012, 05:49 pm
   Dar daca sustii ca este zdreanta si nu aduci o dovada, o sa spun ca tu esti si mai mare zdreanta. Corect?
   ————————
   Corect Ioane!
   Doar că există o diferenţă!
   EU SUNT O ZDREANŢĂ CU CARACTER.
   EL ESTE O ZDREANŢĂ FĂRĂ CARACTER!
   Ştii de ce?
   Deoarece eu recunosc că sunt o zdreanţă în timp ce el nu recunoaşte că este o zdreanţă!
   🙂 🙂 🙂

   PS Fi-ţi-ar ciocoiul de râs să-ţi fie!
   🙂 🙂 🙂

  • @ion Adrian. O vorba populara spune ca “unde este minte multa, este si prostie pe masura”. Aceasta zicala ilustreaza perfect situatia in care se afla Baconschi. Sunt unii care acum, dupa ce a fost demis, se grabesc sa constate ca, de fapt, Baconschi nu ar fi fost un intelectual veritabil. Eroare mare. Baconschi a fost, este si va ramane un intelectual. Atata doar ca multa minte acumulatat in anii de studiu, nu l-a invatat ca, un om aflat in functia lui, trebuie sa aiba urechea ciulita in toate directiile pentru a depista si cea mai usoara adiere de “vant” si doar in ultima instanta sa deschida gura pentru as-i exprima gandurile. Bismark nu facea asa ceva si nici predecesorii sai Taleyrand si Metternich, ca sa nu ii numesc decat pe cei mai celebri. Desigur Baconschi nu se ridica la inaltimea celor citati de mine, dar functia trebuia sa il oblige la prudenta, prudenta care pe Baconschi l-a ocolit. Pe de alta parte, cu Baconschi s-a procedat marsav, a fost demis intempestiv, fara a se lua in calcul posibilitatea unei demisii de onoare. A fost tratat ca un simplu surugiu. Chiar daca a comis niste greseli, nu merita un astfel de tratament. stiu ca pe vremuri, un general – ministru al apararii in perioada interbelica, inculpatul principal in afacerea Skoda, atunci cand cercetarea a ajuns la final, a primit vizita unor procurori care i-au adus la cunostinta situatia si la plecare i-au lasat la dispozitie un pistol cu un singur cartus. Generalul, fiind un om de onoare a stiut ce intrebuintare sa dea acelui pistol – s-a sinucis. A reusit astfel sa evite dezonoare unui proces fiind invinuit de coruptie. Emil Boc nu i-a oferit nici o sansa lui Baconschi pentru a-si salva onoarea. L-a demis pur si simplu. Spunea ceva mai inainte eusebiu despre o carpa de care te folosesti si apoi o arunci la cosul de gunoi. Dar onoarea? Chiar nu mai valoreaza nimic?

  • @ion Adrian. Domnule, iarta-mi comparatia dintre Crin Antonescu si Cicero. Nu i-am pus pe picior de egalitae, am afirmat ca unul ar fi fost magister iar celalat discipol, ceea ce nu este deloc putin. In spatele lui Cicero se afla ceva continut in spatele retoricii? Este adevarat, dar analizeaza ce a spus Crin si vei vedea ca in spatele retoricii liberalului Crin se afla un continut teribil – ingrijorarea noastra a celor multi, din care unii stau in strada si striga, dar cei mai multi stau in fata televizorului, dar gandesc aidoma celor din strada. Crin Antonescu s-a facut mesagerul doleantelor noastre. Un om inteligent ca Ion Adrian, om care stie multe, ar trebui sa inteleaga ca, in aceste zile de protest, ceva s-a sfarsit. Nu stiu daca Ionel o va intelege pentru ca el acum nu este decat tot un om de pe strada, dar, beneficiind de cunoastintele acumulate, ar trebui sa inteleaga sensul acestei scadente. A sosit o scadenta si detinatorii puterii “se fac ca ploua”. Ce va spune imaginatia dv. de om care cunoaste multe, nu cumva actualii detinatorii ai puterii reediteaza eroarea lui Ceausescu care a crezut ca mai poate ramane calare pe situatie? Nu invata nimic de la Ceausescu, de ce nu invata nimic din patania lui Mubarak, Gaddafi, Ben Ali, si astazi Abdulah Salem? Nu cumva cel care ne iubeste atat de mult impotriva vointei noastre si-o fi propus sa plece de mana doar cu Assad din Siria, bineinteles ca impartasind si aceiasi soarta?

 15. Ludovic Organ a demisionat, Crinela încă nu pentru-că-i la somnul de frumusețe!
  🙂 🙂 🙂

 16. @ T. O. : foarte interesant: “trebuie sa aiba urechea ciulita in toate directiile pentru a depista si cea mai usoara adiere de “vant”… întradevăr vă caracterizează ciulitul urechilor și direcțile! Ați învățat bine de la Felix chestiunea!

  • @Ghita 1064. Ghita, am o rugaminte – straduieste-te sa nu te mai exprimi ca un postac. Il acuz pe Emil Boc pentru ca nu -ia oferit lui Baconschi posibilitatea unei demisii de onoare. Intelege Ghita ca Baconschi era omul vostru, omul lui Boc si nu al lui Ponta sau al lui Crin. De ce nu va respectati macar oamenii vostri. De ce trebuie ca eu sa fiu cel care sa faca referire la onoarea lui Baconschi?

  • Turnule tu eşti în ceaţă!
   Hai să te iau eu de urechi şi să te trag mai la suprafaţă.
   GHIŢĂ ESTE DE-AL DD-ului.
   Dar asta nu-l împiedică să te-alerge cu metralera prin oraş dacă te iei de Febleţea!
   🙂 🙂 🙂

   PS Şi încă ceva. Precum a garantat-o Vanghelie pe Abramburica aşa-l garantez şi io pe Ghiţă că nu-i postac!
   🙂 🙂 🙂
   PS2 Dacă vrei să-l enervezi spune-i vreo două dulci de DD!
   Să vezi ce-i sare închizătorul de la metraleră!
   🙂 🙂 🙂

  • @eusebiu Diaconu. Imi cer scuze ca nu am observat simpatiile OTV-iste ale lui Ghita. Oricum, multumesc ca mi-ai deschis ochii, pentru ca acum observ si eu o mare similitudine, ca tip de personalitate, intre “intunecimea sa” – DD – OTV. Consider ca discursurile gaunoase astazi nu isi mai au rostul, indiferent de culoarea tricoului.
   @Ghita 1964. O fac pe bani OTV-istule? Afla ca doar dan diaconescu-OTV este cel care ofera bani pentru sustinere. Pana si portocalii sunt reticenti de a oferi bani oricui intinde mana. Singurul lucru pe care il am in comun cu echipa lui crin este GANDIREA LIBERALA.

  • Turnule lasă-ne cu vrăjelile!
   Asta să i-o spui lu mutu:
   Singurul lucru pe care il am in comun cu echipa lui crin este GANDIREA LIBERALA.
   🙂 🙂 🙂

 17. @ T. O. : dar ce Turnule numai voi aveți dreptul să “ciuliți urechile”, dl. Boc nu? Onoarea trebuia să și-o apere înainte să scrie ce a scris! E bine?
  ps. Postaci suntem amândoi, însă intre noi e o mare diferență: tu o faci pe bani eu NU!

  • Ghitulica tu esti de-al caracaleanului de DD ,bey amice lasa-l in plata domnului de papitoi ,parca-i un castor cu dintii aia din fata 😆 😆 ,ala in afara de RR si Yaht n-are nimic bun in el ,zau.

 18. Puiuleeeeeeeeeeeeeee ce te faci golane că-ţi demisionează lemberalii?
  🙂 🙂 🙂

  • Oare demisionează şi reşapata?
   🙂 🙂 🙂

  • …bine fac raspopitule ,nu se mai regasesc in parlamentul asta plin de fesenisti ,trebuie neaparat sa se primeneasca clasa politica ,asta-i perimata si harsita in toate relele posibile ,sper ca nu se primeneste cu DD si aplaudacii lor …hihihihih

  • Zeby ma doare-n sapca de Bakonschi ,totusi un Ministru de EX.nu se da afara prin SMS ,s-a facut amaratul de ras la sedinta de la Strassburg unde se afla ,numai marinerul are apucaturi din astea …hihihihihhihh…

  • Păi eu de când spun că-n PDL este brambureală?
   Nu ştie stânga ce face dreapta.
   🙂 🙂 🙂

  • Ai dreptate “leberțatule’, atâția bani a oferit de are peste 1000000 de susținători cu semnătură! Mie îmi vinzi castraveți turnule? Ai certitudinea că oferă bani DD? Dă mai mult decât Felix, de acea ție ciudă este?
   @ Puiu: eu sunt de al Chelarului, generalul!!!
   🙂

  • …bine Ghitulica daca Gregoir ecrivan hihhihih…ii editorialistul tau preferat ,ii ok hihihihihiii ,bey Ghita , papagalul asta a fost odata la Nasul Radu Moraru dupa un interviu a lui Moraru cu Gorbaciov ,l-au comentat in studiou ,rusul a zis ca n-a sunat nimeni din Romania in dec. 89 dupa ajutor muscal ,idiotul de Cartianu a zis ca nu-i adevarat ,nu stie Gorby ,ii de toata jena ,i-am citit o carte despre revolutie Bleeeah ,un gorjan infect .

  • Zeby cine-i reesapata ?,sper ca nu-i zici asa foste-i maini drepte a marinerului ,Adriana Saftoiu ,te sparg daca-i vb. de ea ,o cunosc imi si place de ea ,ii o doamna ,chiar daca s-a giugiulit un pic cu Imbre baci hihihihih

  • Săftoaica!
   E acum la B1 TV
   Moaaaaaaaaaaaaamă a început să-i cadă operaţiile.
   Uitaţi-vă atent la ea!
   🙂 🙂 🙂

 19. @diaconu Eusebiu, aveti dreptate, inseamna ca Baconschi nu e o zdreanta, ci…un os. Insinuati ca, sub pseudonimul meu, s-ar ascunde unul din cei care au disparut de pe acest blog.In afara de ZeV, o singura persoana stiu ca a mai disparut de aici, si anume CMoro, plecat pe vesnicele plaiuri ale vanatoarei, in mod sigur din prea mare sila pentru plaiurile mioritice.Nu, nu sunt nici unul, nici altul.
  @Turnul de observatie, va rog sa-mi spuneti , in ce dictionar ati gasit cuvantul”onoare”, pentru ca a disparut din limba romana contemporana.
  @Puiu, intr-adevar, cam mare plictiseala in ultimul timp pe acest blog. Oare de ce?

  • ..ai dreptate ,cmoro ,Andrei din Mariland [ regretatii],cenuse ,Biblio [sporadic ],sia ,Argus ,democrat de la Toplita si multi alti useri faini ,din partea opusa ,Cristi ,ZeV -ul acum mai nou poetesa ,Gaby neni [sporadic ] ,cel mai mare disparut ii zapa ,el posteaza 10 postari si nu spune nimic 😆 😆

  • @gimar. Domnule, multumesc pentru ca m-ati luat de urechi pentru a ma readuce la realitate. Intr-adevar, cuvantul onoare este astazi folosit extrem de rar astfel incat cand se intampla cate unul care sa il foloseasca este privit ca o curiozitate. Si cand te gandesti ca au fost candva niste vremuri cand pentru notiunea de onoare au fost oameni care au facut o problema de viata si de moarte. Poate ca este prea grav ceea ce spun, dar mai catre zilele noastre au fost si poate ca inca mai sunt oameni care intre ei se saluta cu onoranta formula de salut “Am onoarea sa va salut”.

 20. @Bibliotecaru. Domnule Bibliotecar, nu inteleg de ce imi faceti reprosuri pentru a va fi asemuit stangii. Aceasta impresie mi-am format-o din citire, atenta zic eu, a comentariilor dv. si am retinut optiunea dv. fata de valorile stangii. Faceti o comparatie intre Crin Antonescu si C.V.Tudor. Am impresia ca nu faceti deosebirea intre forma si fond. Chiar ma intreb daca sunteti cu adevarat Bibliotecaru. In privinta formei, cei doi se aseamana – amandoi au verva, au stil. Or fi avut acelasi profesor de retorica. Deosebirea esentiala intre cei doi este cea de fond. daca trebuie sa va explic eu care este acea deosebire de fond inseamna ca nu sunteti Bibliotecaru pentru ca personajul pe care il stiu eu nu are nevoie de explicatii si argumentari. Inteleg sa procedez asa cu Ghita, dar cu dv? Rezon!. Trei argumente? Pentru a nu crede ca ma aflu sub influenta discursului emotional de astazi, ma voi referi la temele discursului lui Crin de la mitingul USL. Crin Antonescu a reusit sa se pozitioneze in mod corect fata de revendicarile manifestantilor din PU. Astfel Crin a afirmat ca USL are o atitudine complementara fata de PU in ce priveste revendicarile esentiale fata de actuala putere. Tot Crin a mai afirmat ca USL nu intentioneaza sa isi subordoneze miscarea protestatara din PU si nici sa confiste mesajul acestora. Tot Crin Antonescu a creionat drmul de parcurs pentru iesirea din criza politica in care a intrat tara. Evident ca a facut-o si PU, dar acestora le-a lipsit coerenta si posibilitatea actiunii unitare (deocamdata). O a patra ide ar consta in aceea ca ofera o solutie de rezolvare a crizei pe cale democratica, care sa ocoleasca periculoasa cale a impingerii confruntarii pana la limita suportabilitatii. Daca veti fi urmarit comentariile mele nu se poate Bibliotecarule sa nu fi aflat pozitia mea – nu am in comun cu liberalismul decat gandirea liberala si nicidecum vreun interes imediat sau de perspectiva. Chiar ma intreb daca sunteti adevaratul Bibliotecar.

  • Turnule:
   ESTE ADEVĂRAT CĂ ANTONESCU CRIN ŞI-A PĂRĂSIT NEVASTA CÂND ACEASTA ERA ÎN FAYĂ TERMINALĂ ŞI ACEASTA A LĂSAT O SCRISOARE ÎN CARE ÎL ACUZA DE SINUCIDEREA EI PE CRIN?
   DA sau NU?

   PS Nu te întreb unde este scrisoarea deoarece eu ştiu!
   hihihihahahahuhuhu

  • @ T. O. : lasă gargara , spune ești plătit sau nu? Dacă dumneata sau Antonescu aveți ceva în comun cu liberalismul atunci eu mi-s papa Benedict al XVI! Zici: “a mai afirmat ca USL nu intentioneaza sa isi subordoneze miscarea protestatara din PU si nici sa confiste mesajul acestora” și l-ai crezut? Of! Of! Aproape îmi vine să plâng… dar râd de mă tăvălesc pe jos când îmi aduc aminte de Organ în piață!!! Auzi? Îi dai personal raportul lui felix?

  • Turnule eu sunt un radical dreapta.
   Dar ai cuvântul meu de onoare că dacă la alegeri s-ar prezenta doar PNL şi PSD aş vota cu ochii închişi PSD.

   Nu pot să votez PNL deoarece:
   cei mai mari tâlhari ai României sunt în acest partid.
   cei mai mari trădători sunt în acesta partid.
   cei mai mari mincinoşi sunt în acest partid.
   🙂 🙂 🙂

  • Am uitat:

   şi cei mai fraieri postaci sunt tot în acest partid!
   hihihihahahahuhuhu

  • @diaconu Eusebiu. Nu am cunostinta despre asa ceva. In schimb stiu ca la vremea respectiva Crin locuia impreuna cu intreaga familie la dresa din buletin. Tot acolo locuia si soacra dumisale care a continuat sa locuiasca si dupa decesul sotiei. Se pare ca poti sa ai de loc simtul compasiunii si vrei sa procedezi musai cu “carpa murdara” cu care te laudai ca stii ce sa faci. Observ ca te indoiesti de adevarata mea gandire liberala, in sensul ca nu ar fi decat o gandire stimulata de ideea de profit. Deh…, Eusebiule ce sa facem, nu toti pot sa iti semene.

  • Hehehe, se simte iz de infrangere. LIBERALII AU ANUNTAT CA SE RETRAG! N-au spus si unde!!!! Vom afla!

  • @diaconu Eusebiu. Deci asa Eusebiule, toti raii s-au adunat in PNL. Ia fa tu bine si mergi in curtea Modroganului si fa ochii roata, apoi mai discutam. Tu nu observi ca nu exista zi in care sa nu apara noi si noi cazuri de coruptie sau chiar de hotie sadea. Tie aceste cazuri nu iti spun nimic?
   @Ghita 1964. Nu vad de ce nu l-as crede deoarece faptele din piata si din plenul Parlamentului demonstreaza acest lucru. Intradevar avem cazul lui Ludovic Orban care s-a dovedit neinspirat. Neinspirat dar pana si gestul acestuia demonstreaza ca intre PU si PNL nu exista afinitati, dovada “frumoasa” primire facuta liberalului de catre manifestanti. Deci fiecare merge pe drumul lui, atata doar ca ambele forte militeaza pentru aceleasi obiective. Candva si undeva cele doua “ape” musai vor trebui sa isi uneasca eforturilem macar pentru materializarea obiectivelor comune, dupa care fiecare poate sa mearga pe drumul sau.

  • Turnule MINŢI!
   Liberalul tău se mutase cu Adinuţa!
   🙂 🙂 🙂

  • @diaconu Eusebiu. Eu stiu ca soacra lui Crin, mama defunctei, a continuat sa locuiasca si dupa moartea sotiei, a continuat sa locuiasca la domiciliul lui Crin, impreuna cu copilul si bineinteles, sotul supravietuitor. Ma nedumereste insa altceva. Tu Eusebiule cel atat de intransigent cu moralitatea, incat ai ajuns sa te iei la intrecere cu Ignatio de loyola – patronul Inchizitiei, ei bine tu Eusebiule cel care ai in propria ograda si nu o ograda oarecare ci chiar in cea mai aratoasa, un exemplu cras de moralitate dubioasa, bine tu esti acela care “ridici piatra”?

  • @diaconu Eusebiu. Da a luat bani de la Patriciu. Si eu as fi luat, atata doar ca nu a fost cazul. Oare toti cei care au luat bani de la Patriciu sunt blamabili? Ai idee cam cati oameni au mancat sau inca mananca paine de pe urma Patricianului? Paine a mancat pana chiar si Guvernul Romaniei, indiferent de culoarea acestuia.

  • Zeby tu-ti coiful ala si nasul rosu de bufon ,cum ai zis de postaci liberali ????” fraieri “aha ,n-o lasa c-am eu grija de matale si de postacii pedelei Hihihihihi….in alta ordine de idei ,ma doare-n basca de liberali,pedelei si pesedisti ,sa fie oricare ,numai PORTOCALICII NUUUUU…..in veci-vecilor amin ,sa mai ramana din ei politicieni numai Elena si pe cati i-am botezat eu 😆 😆

  • Da! Eu am dreptul să ridic piatra!
   DEOARECE EU SUNT UN PĂGÂN!
   Da! Eu am dreptul să ridic piatra!
   DEOARECE ATUNCI CÂND AM SUSŢINUT PE CINEVA AM SPUS:
   EU SUSŢIN PE CUTARE!

   Deci întrebare:
   Există sau nu există acea scrisoare?
   DA sau NU?
   🙂 🙂 🙂

   Nu uita că atunci când ai apărut aici ai spus că eşti un “independent”!
   Văd că acum te-ai sucit!
   GÂNDEŞTI LIBERAL!

   Este adevărat că pe Săftoiu au prins-o paparazi cu ginerele lui Meleşcanu?
   DA sau NU?
   🙂 🙂 🙂

  • @ Turnul de observatie

   Mie nu-mi place să pună altcineva cuvinte în gură… şi nu ştiu de ce toată lumea are un apetit special de a face chiar acest lucru.

   Aţi spus aşa:
   “Identitate ideoilogica intre mine si Bibliotecaru? Respectul meu si scuze bibliotecarului, dar intre domnia sa si mine, inafara unei afinitati datorate poate faptului ca obisnuim a gandi inainte de a vorbi, nici un fel de afinitate. dumnealui isi asuma o ideologie de stanga.”

   Ştiindu-mi limitele, când nu cunosc cuvintele le caut în dicţionar.

   Dacă spuneţi că-mi asum ideologia de stânga înseamnă că eu afirm despre mine că aş fi adeptul unei ideologii de stânga. Nu pot da alt sens, oricât aş încerca.

   De aceea v-am întrebat:
   “Îmi puteţi da măcar un exemplu de ceva spus de mine în care există o logică a ideologiei de stânga.”

   Nu am fost absurd, nu v-am cerut să-mi arătaţi unde-mi asum eu ideologia de stânga… am fost şi mai mărunt în “pretenţii”, v-am cerut să-mi arătaţi unde anume am spus ceva care să facă parte din ideologia de stânga. Un singur exemplu care denotă ideologie de stânga din cele multe despre care afirmaţi că v-au condus la această concluzie.

   În acest moment nu numai că nu negaţi acest lucru. Iată, o afirmaţi încă o dată, “Aceasta impresie mi-am format-o din citire, atenta zic eu, a comentariilor dv. si am retinut optiunea dv. fata de valorile stangii.”

   Vă rog frumos, un singur exemplu în care eu am susţinut o ideologie de stânga (orice ideologie de stânga). Un exemplu pe care îl doriţi dumneavoastră.

   Spuneţi: “Am impresia ca nu faceti deosebirea intre forma si fond.” Iată, asta vă ceream şi eu, să faceţi o deosebire de fond… să numiţi trei idei-informaţii pe care domnul Antonescu le-a comunicat cu ocazia acestui discurs (şi aici nu mă refer la chestiunile legate de demisie care se tot vehiculează în mass-media şi pe bloguri de o săptămână cel puţin). Dacă aveţi trei informaţii comunicate de domnul Antonescu cu ocazia acestui discurs, eu vă cred. Dacă nu, nu. Eu bănuiesc că înţelegeţi ce înseamnă cuvântul INFORMAŢIE şi cum se diferenţiază el de verbiaj.

   Bibliotecaru pe care nu-l cunoaşteţi, pentru că probabil nu aţi văzut decât partea mea ludică, este cel care tratează ca bullsheet tot ceea ce este neargumentat şi spus ca să fie spus. Cele ce le spuneţi mai sus despre discursului domnului Antonescu (şi încercaţi, cumva abil, să mergeţi spre miting… dar în zadar, că şi acolo discursul este cam acelaşi) nu sunt informaţii. Informaţie este de exemplu ce a spus domnul Boc, că l-a demis pe domnul Baconschi. Cum se poziţionează PNL faţă de manifestările de stradă? Asta deja s-a tot vorbit timp de o săptămână, nu e nici un fel de informaţie. Informaţia a fost ceea ce a spus maestrul Zamfir când a spus că nu romanii ne-au învăţat pe noi limba, noi i-am învăţat pe romani să vorbească (latina, că asta vorbeau ei pe la început de mileniu unu). Asta da informaţie. Am rugat USL, în special PNL, că ei au dorit mitingul, să fie protestatari banali, ca la piaţa Universităţii. Dar domnul Antonescu nu poate să fie simplu cetăţean ţinut de jandarmi după gărduleţ… domnia lui are nevoie de megafoane, de scenă, de aplauze, trebuie să facă din mână a apreciere… Ba i-a târât după domnia sa şi pe ceilalţi, ba chiar şi pe domnul Cernea care nu prea am înţeles ce caută acolo…

   PNL are mulţi oameni de bun simţ, oameni delicaţi, simpatici, inteligenţi… Nu sunt de acord tot timpul cu ei, câteodată da, alteori nu… şi asta nu din cauza doctrinei ci din cauză că liberalii nu-şi respectă întotdeauna doctrina neo-liberală. De ce să sufere aceşti oameni pentru că poziţia cea mai înaltă din partidul lor vituperează şi le castrează mesajul în loc să fie capul limpede şi rezervat al partidului care să vorbească, aşa cum ar sta bine unui preşedinte de partid, numai în adevăruri irefutabile?

   Ca să înţelegeţi calitatea discursului domnului Antonescu, domnia sa spune că dacă parlamentarii îşi dau demisia se provoacă alegeri anticipate. Inexact. Constituţia vorbeşte despre un singur mijloc de dizolvare a Parlamentului şi generarea unor alegeri anticipate, prin actul de voinţă al preşedintelui României după ce eşuează de două ori procedura de vot asupra acordării încrederii Guvernului României, după consultarea celor doi preşedinţi de cameră (dacă are importanţă asta pentru domnul Preşedinte). Dacă toţi parlamentarii îşi dau demisia se provoacă alegeri parţiale şi nu dizolvarea Parlamentului, asta pentru că Parlamentul este una, parlamentarii înseamnă altceva. Domnul Antonescu, parlamentar de atâta timp, nu face diferenţa dintre parlamentar şi Parlament ca instituţie. Se dizolvă Parlamentul şi nu parlamentarii. Prin moţiune de cenzură se retrage încrederea Guvernului şi nu primului ministru, adică Guvernul este demis şi nu premierul. Nu premierul angajează răspunderea Guvernului ci Guvernul angajează răspunderea Guvernului. Cer aşa de mult de la domnul Antonescu să înţeleagă Constituţia şi, la fel ca mulţii alţii, să nu spună asumare în loc de angajare şi altele la fel?

   ARTICOLUL 89 – Dizolvarea Parlamentului
   (1) Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere si a liderilor grupurilor parlamentare, Presedintele Romaniei poate sa dizolve Parlamentul, daca acesta nu a acordat votul de incredere pentru formarea Guvernului in termen de 60 de zile de la prima solicitare si numai dupa respingerea a cel putin doua solicitari de investitura.

   Eu vă aştept cu cele trei informaţii. Personal, care mai şi urmăresc destul de des discursurile, nu am mai observat ceva “de spus” în ceea ce spune domnul Antonescu… de foarte mult timp, cel puţin un an.

   Sper să nu aveţi o impresia atât de proastă despre mine încât să-mi aruncaţi două trei cuvinte şi să spuneţi că mă păcăliţi aşa de uşor.

   Vă mulţumesc anticipat.

  • @diaconu Eusebiu. Crezi ca starea de “pagan” iti da dreptul sa jignesti memoria unor oameni care astazi stau “de-a dreapta tatalui”. Bun si daca a pus-o ce? Pai daca te intreb eu cu cine si-o pune un anume personaj, ne vei crede ca exagerez, nu in sensul ca ar fi sau nu adevarat, ci in sensul ca nu este treaba mea? Adevarul este ca te cobori mult prea jos Eusebiule. Cred ca ti se trage de la “febra” zilei. P.S. Uite Eusebiule, ca si cum demonstrantii din strada nu ar fi de ajuns, acum a venit in PU si un ofiter activ al armatei care a venit sa isi exprimea indignarea fata de comportamentul antidemocratic al puterii. Cine mai trebuie sa iasa? Facem un pariu? Consider ca acest locotenent va deschide o noua discutie in societate – cine trebuie sa fie comandantul suprem al ostirii – marinerul sau cel care a mai fost candva comandant suprem – Regele. Nici nu ai idee ce campuri noi de batalie se deschid Eusebiule. Cand va fi sa se intample, cel care va fi avut cel mai mare merit in aducerea ostirii din nou in subordine Regelui in calitate de Comandant Suprem. Eusebiule, placile tectonice sau pus in miscare. Asteapta-te la cutremure.

  • @Bibliotecaru. Domnule, ma obligati sa pun mana pe cazma. Fie!

  • @ Turnul de observatie

   Stimate domn,
   Sper că nu aveţi nevoie de cazma să-mi săpaţi cu ea prin encefal după amintiri… Mă cheamă şi Gheorghe, nume de personaj celebru, predestinat să ia câte o cazma în cap din când în când pe la orele de română. Măcar să nu doară, lăsaţi un specialist… 😆

   Vă mulţumesc pentru efort.

 21. @ T.O: domnule constat că posedați o logică fracturată! Să văexplic: undeva într-o postare spuneți că nu aveți nimic în comun cu PNL, după acea în alt loc: “Intradevar avem cazul lui Ludovic” , domnule avem ori n-avem? Ce dracu, ori suntem golani sau numai suntem!
  ps. Asta-mi dă de bănuit, semeni cu ZeV!
  🙂 🙂 🙂

  • @Ghita 1964. Ghita, nu stiu daca ti-a spus cineva sau vei fi citit expresia – “Exceptia care confirma regula”. Orban reprezinta tocmai cazut tipic care a facut pe profesorii de filozofie sa emita acest enunt. Evident ca in spatele acestor profesori se afla filozofii adevarati.

  • lulu daca se retrage toata opozitia din parlament [sau dimisioneaza ] o sa urle Europa ,atunci chiar ii groasa rau ,mai bine alegeri anticipate ,de ce va este frica de alegeri ???? hihihihihih….Baconschi a plecat ,voturi furate din diaspora ZERO 😆 😆 de aici ceva mai mult de zero hihihihihi

  • Bă nu mai vorbiţi prostii.
   Că dacă se-nfurie buldogul şi marinarul iar câştigă PDL-ul alegerile!
   Ce dracu mă?
   Sunteţi copii?
   Aduceţi-vă aminte că aşa aţi făcut permanent:
   VOI SUNTEŢI CEI MAI TARI!
   VOI STAŢI CEL MAI BiNE ÎN SONDAJE!
   VOI
   VOI
   VOI
   ŞI-A CÂŞTIGAT MARINARUL!
   🙂 🙂 🙂

   Aţi uitat de Videanu? Cum făcea mişto?
   Vioreaţă, vino bă Vioreaţă că deja noi avem rezultatele!
   Dar marinarul cum a spus?
   UN FLEAC! I-AM CIURUIT!

   Aţi fost toţi contra unuia sigur şi va bătut de v-au sărit penele!
   hahahahihihihuhuhu
   🙂 🙂 🙂

  • De ce sa urle Europa? Atata timp cat ei au spus franc: ” potolitiva ca nu mai vrem o noua Grecie in spinare”
   Si cu asta au spus tot, prietene! Din pacate ptr voi “canuta om sucit” 🙂

  • Zeby o castigat pe dracu sa-i ia ,in 2004 pesedeul a castigat ,ati avut noroc cu Voiculescu ,solutia imorala ,in 2008 cu diaspora, Branza in Spania ,Bakonski la frantzuzi ,crezi ca vorbesti cu zapa ?bey popa iubaret ,in loc sa-ti placa de poztiile Olgutei ,tu o cifulesti …perversule 😆

  • lulu nu compara perele cu stafidele ,in Grecia a fost altceva ,aici ii cu totul alta problema.Aici s-a incalcat toate procedurile democratice ,nu mai incerca sa-i aperi ,sunt GATA ,oricum noi ramanem prieteni ,nu merita atata zdroaba lotrii astia .

  • @ puiu

   Eu mă gândesc că poate pune cineva mâna pe sistemul celor un milion de voturi şi la toamnă le vedem la USL 😆

   Ştiţi declaraţiile unui PDL-ist care a defectat prin incinerare de carnet de partid (fost vice-preşedinte în Italia) care a spus că a transportat listele cu numele… şi că domnia sa se gândeşte că sunt pentru acţiunea “un milion din diaspora” de care vorbea domnul Baconschi.

   http://observator.a1.ro/extern/Traian-Basescu-pierde-sustinerea-romanilor-plecati_53487.html#

   Poate ne trezim, prin poştă, cu 20 de milioane de voturi din diaspora, dacă listele acelea vor fi folosită de toate partidele ce participă la alegeri. 😆 Nu ar fi de mirare. Se duce bugetul României numai pe cheltuielile poştale… 😀

  • Biblio …n-ar fii exclus ,of doamne cate manarii se fac ,numai pentru cocotarea la conducere ,dupa aia ,furaciune la drumul mare .

  • Zeby sunt independent ,simpatizez cu liberali [Mosul meu a fost primar liberal cca. 16 ani ]d-aia imi plac …..in privinta Adrianei ,da ii adevarat eu incurajez treburile astea si-mi plac …hihihhih…le-am practicat toata viata 😆 😆 care-i baiul ?asta-i farmecul vietii ,o sa-mi dai dreptate odata .

 22. Grecii au conducatori valabili,scad tba-ul de la 23% la 20%.Au dat si al 14-lea salariu.Politicienii se gandesc si la oameni,nu ca voi.Imi place ca vreti sa ii plahgem pe americani,pe greci,pe italieni,pe spanioli,pe portughezi,pe englezi,etc.
  Dar de ce nu ii plangeti voi?Noi nu ii plangem.Castiga 1000 euro pe luna,nu 160 euro,ca noi.Cum putem sa ii plagnem pe altii?Nici pe bulgari nu ii plangem,au 233 euro pe luna.In cativa ani ati distrus Romania.Grecii erau sub noi la salarii.
  Voi nu ati luat masuri dureroase pentru voi,ci pentru popor.

 23. Sa va dau un caz concret doamna ministru: in Piatra Neamt pe partia de schi ziua de schi este 120 ron. Daca ai 1 copil, sau 2, pe care vrei sa-i inveti sa schieze inmultiti cu cate zile considerati ca are nevoie un copil sa invete si veti avea un rezultat. Acel rezultat si-l poate permite un om de rand? Imi pun atunci intrebarea :Pentru cine a fost construita partia ? Despre ce turism vorbim cand la o distanta de 150 km gasesti aceeasi partie dar cu 40 ron ziua de schi ?!

  • Petre, pune benzina pe care o consumi dus-intors 150 de km si ai sa vezi ca esti mai castigat sa schiezi acasa….plus ca mai stai in trafic, mai face unul poc-poc pe sosea….. eheeee! 🙂

 24. Simpatizează Puiuțule că de acea e democrație, dar trebuie să și recunoști meritele altora, nu așa-i corect?
  Cât despre Antonescu… mă lași cu caracoperchelitza asta? Ăsta nu-i liberal, trebuia aruncat după alegeri ca și Gioană!
  🙂 🙂 🙂

  • Bravo Petre caz concret! Corect! Da este economie de piață nu?

  • Gata vă spun noapte şi mă retrag din această ogradă.
   DAR ATENŢIE!
   Am să revin ori de câte ori vreun user îşi va uita lungul nasului!
   CRITICAŢI DAR NU ÎNJURAŢI!

   Admin pup mâna!
   HAI PUNR-ul!
   🙂 🙂 🙂

 25. Nu ştiu alţii cum sunt… dar eu simt nevoia acută de o postare nouă.

  Cine e cu mine strigă HEEEEI!

  Să facem şi aici o demonstraţie.

  VREM POSTARE NOUĂ! VREM POSTARE NOUĂ!

  Din ochi ne curge rouă,
  Vrem postare nouă! 😆

  (trebuia să mă fac poet, v-am spus)

 26. Abia mai pot scrie, fie şi-un gând,
  Îmi simt singuratic neuronul plângând.

  Angoasa frivolă creşte prea mare,
  Se simte nevoia de o nouă postare.

  • Biblio, o sa vina postari noi, numai ca, acum e multa treaba…mai trebuie si timp si un momnt de liniste ca sa scrii….stii bine asta. Esti cu noi, pana dna Udrea iti va darui un gand-doua si noua trei patru… 🙂 🙂

  • 😀
   Îmi apăs lama cufundând-o în vene,
   Dar nu pe de-a latul, ci-n lung, nota bene,
   Şi sângele-n picur slobozesc din carne,
   Se-mprăştie-n jos. Pssst! Lumea doarme!

  • Bibliotecaru,doamna e suparata.Daca era un pic mai suparata,inchidea blogul.hihihi.Nu-i mai arde nici de machiaj.

  • @Bibliotecaru. Domnule, sincer sa fiu, imi pare rau pentru cucuiele pe care, involuntar, vi le-am pricinuit cu “cazmaua” mea. Desigur ca veti fi remarcat ca acea cazma avea o valoare simbolica, pe care insa nu voi renunta sa o utilizez, tot simbolic, in ce priveste gasirea argumentelor pe care le-ati solicitat. Desigur ca veti fi de acord ca pana ce voi fi gasit eu niscaiva argumente in urma sapaturilor, dialogul poate fi continuat. Observ ca pe dv. astazi va pasioneaza versificatia si sper ca nu imi veti pretinde sa raspund tot in versuri.

  • Biblio

   Ce se intampla…protestati… 😉 ? Daca Elena Udrea ar scrie ceva,ati spune probabil ca ”tara arde si politicienii …” Uitati ca sunteti un etern nemultumit… 😉

  • @ N.G.

   Eu glumeam… şi nu, nu m-ar fi supărat o nouă postare, mai ales dacă era una dintre cele absolut sincere, lipsite de mesaj “politic”.

   Astăzi am constatat ceva foarte îngrijorător, foarte mulţi din parlamentarii PDL s-au arătat cumva uşuraţi de “reţinerea” legii cu taxa auto. Nu am auzit absolut nici o voce PDL împotriva acestei taxe înainte… se pare însă că acum toţi sunt împotriva ei, cel puţin în forma aceasta. De ce oare se auto-cenzurează parlamentarii. La fel şi cu legea sănătăţii, acum mulţi parlamentarii PDL îşi arată rezervele faţă de această lege. Este anormal, ei trebuiau să facă asta din discuţiile de la partid, era doar legea lor, sunt legile lor…

  • @ balbeck
   Sincer nu am observat, în Parlament îmi părea destul de în formă. Am observat că domnul Boc a cam fost abandonat pe banca ministerială a Parlamentului (probabil că lumea sărbătorea cei doi parlamentari PDL). Abandonat şi sedus de domnul Antonescu. 😀

   Dar eu tot nu am priceput ce rost a avut această şedinţă. Nu s-a stabilit nimic, a rămas ca în tren… doar au mai ţipat unii la alţii şi gata.

  • @ Turnul de observatie

   Făceam eu un calcul… Dacă aş scrie o poezie la trei zile… asta ar însemna un volum de poezii pe an. Oare aş putea să supravieţuiesc cu un volum de poezii pe an?

   Între bani şi versuri astăzi nu este vreo chimie
   Nici gând să poţi mişca celule doar din poezie.

 27. Hai PUNR sau altcumva, daca Cristi D. vrea externe sa faca bine sa intre in PDL. Hai sa vad cine pricepe ce spun eu? 🙂

  • Sebi, Daca pornesti asa adica:
   Eu sunt al mai … si al mai ,,,, desigur ca ai voie sa-i bagi pe toti in acelasi cazan cu tine si desigur intrati voi in fiertura comuna care daca intra si soricelul se cheama ca este “sorbusca” cine sa va mai deosebeasca decat doar unul care intra dupa voi acolo si asa la infinit . Personal raman afara ma uit cu jale la voi si vorba lui Lulu: Ma rad.

   Ma rad ca daca nu se spune clar sine sunt provocatorii o sa cred ca chiar au dreptate ca sunt ai Marinarului ca Boc nu nu e instare de asa ceva si o sa mai cred ca aici doar eu nu sunt inm serviciul comandat al vreuneia din cele doua tabere dat fiind ca nimeni nu pare interesat de cerinta asta a mea. Si stii de ce Sebi, sti dar nu o vei spune. Pai pentruca si unii si altii nu sunt siguri ca nu ai lor au platit diversiunea si atunci se fac ca ploua.

   Deci unii kgbisti unii mosadisti unii securisti si mai am ceva uitat?
   A poate romani? Nu, nici unii .

   🙂 🙂 🙂

  • Asa ca vfmc acela, este greu de uitat de catre mine, chiar daca unul, nu stiu exact din ce serviciu, m-a rugat sa-l folosesc mai parcimonios. 🙂

  • @ion Adrian. Daca acel serviciu este sursa informatiilor deosebit de interesante ce ati binevoit a ni le face cunoscute si noua, va cerut sa fiti parcimonios, ei bine Ionele draga – vorba lui Zavaidoc, ai comis o eroare grava si s-ar putea sa constatati subit ca izvorul informatiilor dv. a scazut subit, poate doar cu exceptia situatiei in care respectivul serviciu ar avea un interes manifest ca dv. sa ne dezvaluiti in continuare ceea ce este destinat doar urechilor Zeilor (ma refer doar la unul) din Olimp. Am spus ca ma refer doar la unul, deoarece, este binecunoscut ca Olimpul era cunoscut prin diversitatea zeitatilor, din care destul de multe erau zeite, ori este cunoscut ca “zeitele” sunt cam slobode la gura si nu stiu sa isi tina gura. Chiar ma uimeste ce mult seamana muntele Olimpului cu Dealul Cotrocenilor in ce priveste zeitele precum si naravul acestora, indiferent de Deal sau Munte. Este adevarat ca este o diferenta de valoare intre cele doua forme de relief – Muntele si Dealul. Daca pe Muntele Olimp, din aventurile lui Zeus cu alte zeite s-a nascut Herakles, alias Hercule, din aventurile lui Zeus din Deal inca nu s-a nascut nici un semizeu. S-au nascut doar barfe, intrigi si o tesatura diabolica menita sa compromita orice, pana si notiunea de sacru, doar-doar astfel va fi conservata puterea unui Zeus aflat la amurg. Se pare ca acelasi amurg l-a inspirat si pe Richard Wagner, dar care amurg l-a dus pe marele compozitor la ideea ca amurgul zeilor ar fi la originea “Supraomului”. Spre deosebire de amurgul lui Wagner, amurgul lui Zeus din Deal nu va duce la nici un fel de Supraom ci la decaderea la conditia de “carpa cu care te stergi pe botine” pentru a-ti salva imaginea dupa care “carpa” poate fi aruncata la gunoi. In acest caz pe post de “carpa” s-a aflat insusi fostul ministru de externe – Teodor Baconschi. S-a salvat deocamdata cu sacrificarea acestei carpe, dar cum se va mai salva in confruntarile viitoare? Cati vor mai fi dispusi sa joace rolul de “carpa”?

  • Mintea mea proprie si personala este singura sursa de informatii pe care o am.
   Daca as avea o sursa din aceia cum se pare tu ca crezi ca pot avea, fi sigur ca Romania s-ar afla altundeva. 🙂

   PS Nimeni nu s-a salvat nici cu Arafat si nici cu Baconschi, asa cum nici in 40 Franta si Anglia nu s-au salvat in vreun fel. 🙂

  • Turnule

   In politica orice greseala se plateste si orice gura sloboda are ecou.T.Baconschi a vorbit fara el sau intr-un moment de proasta inspiratie dar asta nu inseamna ca este carpa cuiva.E o neplacuta comparatie facuta cu rautatea celuia care doreste sa dovedeasca reala ”teoria conspiratiei”. Morala din punctul meu de vedere este ca politicienii trebuie sa isi asume fiecare gest si fiecare cuvant mai ales in momente politice delicate.

  • Erata: ma refer la cedarile din 1938 ale lui Daladier si Chamberlain.

  • Am gasit momentul Baconschi _Turcescu unde jigodia numita Chiriac, si celelalte jigodii din studiou cu exceptia Sandrei Pralong .
   Ascultatil si decideti singuri cine sunt viermi si cine sunt cretinii care-l fac ciocoi .
   http://www.b1.ro/video/teodor-baconschi-expresiile-folosite-pe-blog-au-fost-scoase-din-context-14758.html
   Boda care era un comunist jegos si care a avut treaba cu turnatoriile contra studentilor.
   Sebi pe astia toti tu in calitate de zdreanta cum ii califici?

  • Noroc că ce spun i.c. este imposibil de înţeles, altfel parcă aş zice că pe alocuri înjură de mamă, e drept… indefinit şi fără adresă. 😆 Greu cu interpretarea.

  • Nu ştiu ce am astăzi că tot fac greşeli.

   NU “i.c.” mai sus ci “i.a.”, viitorul mogul de televiziune… dacă îşi ia o acţiune, desigur.

  • ce frumos slogan :Tara motzilor vrea demisia hotzilor ,asa vor manifesta un grup de manifestanti din orasul Brad ,azi in capitala 😆

  • …mai vb. pe sara ,v-am dat un imbold de dimineata 😆 😆

 28. ……………………………..
  “Iarba rea din holde piara!
  Piara dusmania-n tara!
  Intre noi sa nu mai fie
  Decat flori si omenie!”
  ……………………………
  De ce oare nu e aşa?

 29. RUSINE CELOR CE MANIFESTA IN PIETE SI PE STRAZI IN ACESTE ZILE IN ROMANIA,PE MINE PERSONAL SI PE MAJORITATEA ROMANILOR CU BUN SIMT NU NE REPREZENTATI PRIN ASFEL DE MIJLOACE POLITICE CU ORCHESTRA ,,JAVRELOR,,DIN USL.OARE CAND VA VETI TREZI SA VEDETI CA SUNTETI MANIPULATI,MINTITI SI INFLUENTATI DE JOCURILE POLITICE ALE USL.OAMENI BUNI ASA E IN ROMANIA PE O SUMA DERIZORIE VA VINDETI TARA SI NEAMUL,INCERCATI SA VA UITATI CE SE INTAMPLA IN TOATA EUROPA SI DUPA CARE IESITI IN STRADA,NU IESITI PRIN MANIPULARE,DAR DIN PACATE AM AJUNS IN 2012 SA O VEDEM SI PE ASTA.NU VA GANDITI LA MILIOANELE DE ROMANI CE SUNTEM INAFARA ROMANIE CA AVEM DE SUFERIT DE PE URMA ACESTOR INPOSTORI CE VA MANIPULEAZA?OARE EUROPA SE UITA CU OCHI BUNI LA CEEA CE FACETI VOI? SUNTETI INPLICATI IN JOCUL POLITIC AL OPOZITIE ,SI ALTOR PARTIDE DIN ROMANIA,CEEA CE NU E DELOC BINE.SE VOR LINISTI INTR_O ZI ACESTE MANIFESTARI ,IAR TRAIAN BASESCU TREBUIE NEAPARAT SA IA TAURUL DE COARNE SI SA DEVINA INTRADEVAR DICTATOR,CA ASA NU SE MAI POATE.DAN VOICULESCU,SI MULTI ALTI CU DOSARE GRELE DE CORUPTIE,INPREUNA CU TEMBELIZIUNILE DE STIRI FAC DEZASTRUL IN ROMANIA SI NU E DE ACCEPTAT,,,JOS MANIPULAREA,,,JOS USL

 30. Lustratia-Dan voiculescu SI GALONATUL MILITAR-MIRCEA DOGARU-

  Astazi ,24 ianuarie vom avea ocazia sa ne intilnim cu unul din cei care se afla in solda lui Dan VOICULESCU,si anume MIRCEA DOGARU.
  Personaj cu o traiectorie in viata tipica pt cei mai ordinari indivizi,care,minati de un oportunism incredibil ne surprind pe toti cu tupeul,obraznicia si nesimtirea lor.
  Dar cine este acest domn DOGARU???????????
  Pai acest domn lt.col.in retragere este un fost politruc militar,propagandist veros lacom,care ajunge in armata urmare a casatoriei cu fica Gen, VASILE PETRUT,care la rindul sau lucra sub comanda lui ILIE CEAUSESCU.
  Este interesant de stiut ca dl MIRCEA DOGARU,ajunge ofiter fara a avea in spate o cariera militara,adica se culca seara civil,si urmare a certificatului de casatorie,dimineata omul imbraca uniforma militarului COMUNIST,DEVOTAT SISTEMULUI CRIMINAL COMUNIST,pe care il va sluji pina la plecarea dictatorului ,iar dupa instalarea comunistului ION ILIESCU SI A ESALONULUI DOI,este recuperat si folosit pt sustinerea noi orinduiri neocomuniste.
  Astazi pe acest rasfatat al epocii ceausescu il vom gasi in strada in fruntea ,CELOR CARE AU TRAS IN NOI DUPA 22,in cirdasie cu TURNATORUL DAN VOICULESCU,in solda caruia se afla .
  Iata cine face demonstratii de protest in Romania anului 2012,si cine striga :LIBERTATE,JOS DICTATORUL,JOSSSSSSSSSSS………
  Este incredibil,cum societatea romaneasca ii poate tolera pe acesti TRADATORI DE NEAM,DAR SI MAI INCREDIBIL CUM U.S.L. se foloseste de ei ca de o coloana a cincea.

 31. In sfirsit ieri am auzit pe cineva propunind o solutie ,care mie unul mi se pare interesanta,si chiar dreapta.
  Cu totii stim ca ,gradele mari din armata romaniei,din securitate, militie ,propagandisti comunisti ,fosti nomenklaturisti oameni din justitie,au pensii care pur si simplu sfideaza ,chiar si acum dupa recalculari.
  Revolutionarii,au venit cu o propunere interesanta,pt ca si ei sa-si poata primi banii pt merite dovedite in timpul revolutiei,si anume,banii lor sa vina din diminuarea acestor pensii cel putin la jumatate.
  E o idee interesanta,care ar face doua lucruri:
  1-ar fi un vot de blam DAT FOSTILOR PILONI DE BAZA PE CARE S-A SPRIJINIT CRIMINALA DIKTATURA COMUNISTA
  2-Ar fi un act de dreptate,chiar daca dupa 22 de ani,pt ca este inadmisibil ca victimile,regimului comunist,si acum la 22 de ani de la revolutie sa-i intretina pe fostii lor calai.

 32. Mda,are dreptate PUIU-dar pina la demisie,PUIU,PENSIA INAPOI,e rusinos sa furi din banul muncit de cei pe care ii bagai la beci, si le aplicai tratamente aduse din beciurile kaghebiste………….

 33. Observ asa dintr-o data cum amicul Bblio,are un excedent de adrenalina si o data cu manifestarile unor natingi,a iesit ferm la lumina pt a ne aduce stiri,de ultima ora,din putul gindirii lui,de o inestimabila valoare,si care ,fara teama de a gresi le putem pune linga toata maculatura produsa de LAGARUL COMUNIST.
  M-a distrat faptul ca Biblio,s-a simtit vexat cind TURNUL DE OBSERV. i-a atras atentia ca prea are aerul unui BOLSEVIC INTIRZIAT,ca prea emana prin toti pori idei TROTKISTE.
  Acum singura mea problema este,cit il va tine adrenalina……………..

  • @ Frank Zapa[King]

   Iară mă provocaţi să fiu răutăcios… ruşinică!

   Mai sus uitaţi o literă într-un cuvânt “americănesc”, acum uitaţi două litere.

   Nu se spune “putul”, se spune “input-ul”. 😀

   Ce să mai vorbesc despre “TROTKISTE”. Léiba Dóvidovici Bronștéin a fost bolşevic întârziat? O fi aşa cum spuneţi… d’aia a fost şi deportat, că era întârziat. Dacă era bolşevic la timp şi pro-Stalin, probabil că era bine-merci. 😆

 34. Asadar dl TEODOR BACONSKI,a fost sacrificat si este primul demnitar de rang inalt care plateste pt ca a spus niste adevaruri,intr-un moment nepotrivit.
  Personal trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu ce a spus dl BACONSKY,pina la virgula,si consider ca prin ceea ce a spus si scris a facut o analiza lucida,si la obiect.
  Dar,din postura unui inalt demnitar,MIN. de EXTERNE, liberatatea de miscare si exprimare este limitata ,si aceste libertati specifice unuia ca mine,care nu reprezinta o institutie a statului,unui asemenea demnitar ii sunt interzise.
  Daca mai tinem cont si de intreg contextul ,sigur a fost o gafa,pe care ,atentie,un diplomat de cariera nu trebuia sa o comita.
  Asadar revocarea dl BACONSKY,are logica,si se incadreaza in ideea de ,buna guvernare’.

 35. niste nemernici,asta sunt cei doi fatalai tonta si antenescu,care prin haos si destabilitate politica ,intretinuta si de antena 3 a lui felix,vor sa puna mana pe guvernare.SA iasa basescu si boc,sa ne spuna cine are interes si finanteaza aceste proteste,ca au informatii parvenite de la sri.Sa-i demaste pe cei din spatele celor doi maimumtoi si sa ne spuna cum si-a aruncat antonescu sotia de la etaj,ca toate astea sunt cunoscute de servicii.Iata adevarata fata a celor care injura pe toate posturile pe basescu si pe boc!

 36. CE SCRIA ACUM UN AN – despre ce se intimpla SCMD – despre DOGARU- oare s-a dat publicitatii AUDITUL CERUT.

  Au trecut aproape doua luni de cand am avut indrazneala sa va tulbur linistea cu o informatie, potrivit careia la varful organizatiei noastre sindicale (a se citi Comitetul Director) se produc lucruri necurate in legatura cu cheltuirea bugetului. Imediat dupa e-mailul meu, de la vremea respectiva, liderul maxim a simtit nevoia sa ia atitudine in stilu-i caracteristic si contactand telefonic pe majoritatea liderilor locali a infierat cu manie proletara elementele destabilizatoare, cozile de topor si agenturili straine infiltrate in structurile sindicale, indemnand la vigilenta si la unitate in jurul conducatorului iubit.

  Mesajul acestui guru a prins la majoritatea liderilor locali, dovada fiind pasivitatea multora dintre acestia si reactia unora, ce-i drept, putini la numar, care au simtit nevoia sa-mi dea ceva sfaturi precum ca nu ar fi indicii de frauda, ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa prevaleze, ca situatia este sub control si ca nu ar fi motive de ingrijorare.

  Pledoaria acestora din urma mi-a provocat ceva disconfort dar m-am bucurat ca, nefiindu-le prin preajma, am scapat fara sa fiu urecheat pentru indrazneala de a fi deconspirat asemenea aspecte. Pentru mine a ramas totusi o enigma: sa fi adulmecat oare si ei osul? Cei putini la numar, de data asta ii exclud din preocuparile mele si ma voi adresa celor de buna credinta care realmente sunt preocupati de soarta si buna functionare a sindicatului.

  Dupa cum probabil stiti, pe fondul zvonurilor in circulatie, la vremea respective, la presiunea unor membri ai Comitetului Director si a unor lideri din teritoriu, liderul maxim al sindicatului a acceptat initierea si derularea unui audit intern, audit care, sub presiune si in conditii de ostilizare generala din partea unor membri ai Comitetului Director, a trebuit sa faca serioase eforturi si sa sape adinc pentru scoaterea adevarului la lumina.

  Vremea a trecut si apele s-au limpezit, asa incat azi situatia financiara a organizatiei sindicale este bine cunoscuta la centru si mai putin la noi, in teritoriu, fiindca un civil (nu are nici o legatura cu institutia militara decit prin portul temporar de uniforma), instalat prin propria-i vointa in fruntea organizatiei, nu este dispus sa faca public raportul comisiei de cenzori, desi a promis acest lucru la constituirea echipei si declansarea operatiunilor de auditare (a se vedea comunicatul SCMD din 6 ian.2011).

  Motivul principal pentru care se opune difuzarii acestui document este, probabil, amploarea dezastrului (jafului) produs in vistieria sindicatului, de care se pare ca nu este strain nici el si nici aplaudacii de-a stanga si dreapta sa. Le este foarte greu sa iasa in public cu minariile si nenorocirile financiare produse bugetului organizatiei pe parcursul a un an si ceva. Probabil ca acum gandesc la o strategie de masluire a concluziilor din raport, cu care sa iasa in public si sa ne anestezieze inca o data.

  Asadar, acest civil (militar doar prin asociere cu uniforma militara), de un maxim tupeu si o inimaginabila obraznicie atenteaza frontal la inteligenta si buna noastra credinta. Nu stiu ce simtiti dumneavoastra, dar eu, personal, ca simplu membru de sindicat, ma simt discreditat,umilit si injosit cu un astfel de individ in fruntea organizatiei, care depasindu-si atributiile si limitele bunului simt ne sfideaza si ne trateaza ca pe niste pubertini intarziati.

  Am ajuns intr-un regretabil impas, daca din marea masa de rezervisti, oameni de mare valoare si caracter, care chiar au facut ceva pentru armata si care chiar au condus ceva la viata lor, nu gasim niste lideri autentici si ne lasam condusi de astfel de indivizi si aplaudaci, aflati in paralel cu ceea ce inseamna organizarea si conducerea, care realmente nu au comandat la viata lor decat mici si bere pe la carciumi si care, acum, stapaniti de un total amatorism, se fac ca ne conduc, ne mint si hotarasc discretionar in numele a zeci de mii de oameni, adevarati militari.

  Cred ca a sosit timpul sa punem capat la astfel de apucaturi si sa dam dea azvarlita cu cei ce le practica. Organizatia noastra nu traieste, nu se hraneste si nu este puternica datorita vocalizelor practicate de liderii centrali in fata camerelor de luat vederi pe la diverse posturi TV.

  In speranta ca o sa va sensibilizez, catusi de putin, in legatura cu cele mai sus afirmate, dar mai ales in legatura cu determinarea dumneavoastra pentru reforma (termen la moda) si schimbare in organizatia noastra, am sa va prezint, in avanpremiera, cateva aspecte rezultate din raportul de audit, ca sa nu fiti socat la primirea versiunii oficiale (daca o veti primi vreodata), si daca o veti primi, va sa fie cea a comisiei de audit si nu a trezorierului( contabilului, auditorului si inginerului financiar) al SCMD.

  Am mari rezerve ca veti beneficia de varianta ORIGINALA a raportului de audit. Cel mai probabil veti primi raportul intermediar al comisiei sau in cel mai fericit caz, o varianta scurta, parafrazata, a raportului final, in care vor fi evidentiate si cateva gainarii marunte, produse ca urmare a nepriceperii sau stingaciilor, specifice oricarui inceput de drum, vor zice ei, apartinand cu siguranta unui contabil care, pe deasupra, nici nu era specializat pe domeniul respectiv.

  In situatia in care, Comitetul Director are o alta versiune, chiar si numai, in legatura cu elementele de mai jos, il somez sa o prezinte public (pe site-ul filialelor) in maxim 24 de ore. Alta varianta insemnand, de fapt, raportul original si integral al comisiei de audit. In caz contrar, inteleg ca elementele prezentate in cele ce urmeaz, sunt veridice, ca liderul maxim si aplaudacii din juru-I isi asuma raspunderea pentru ele, motiv pentru care pot fi, oricand, actionati in justitie pentru recuperarea prejudiciului si sanctionarea vinovatilor.

  Asadar, daca veti primi varianta reala a raportului de audit veti constata ca nu pot fi justificati 4,5 miliarde lei, bani proveniti din cotizatii, contabilizati intr-un fel sau altul, si inca 2,5 miliarde lei, disparuti dar cu tot cu aproximativ 2000 membri de sindicat. Deci, 2000 membri de sindicat nu au fost luati in evidenta la nivelul structurii centrale, iar cotizatia acestora a luat alta cale decat cea a bugetului. Este ca sunt creativi si mari specialisti baietii astia de la Bucuresti, intr-ale ingineriilor financiare? Sa nu fiti surprinsi daca, procedand la o confruntare a propriei dumneavoastre evidente de personal cu cea de la centru, vor aparea neconcordante.

  Disparitia fara urma a unor mari sume de bani din cotizatia sindicatului a fost posibila datorita faptului ca acestia s-au cheltuit pe un card bancar personal, dupa bunul plac si interesele a 1-2 persoane (probabil ca intuiti care ar putea sa fie acestea).

  Pana aici a fost vorba de cota parte, cash, a cotizatiei care a disparut fara urme. Exista insa si o alta metoda de “siluire” a bugetului, aplicata cu mare succes de liderii nostri de la centru, cea a cheltuielilor neeconomicoase si inoportune. Pentru o parte din acestea s-au straduit sa prezinte niste documente justificative, mare parte din ele vizibil dubioase, ca sa nu zic, dea dreptul false.

  Ce parere aveti, de pilda, despre un consum de carburant, in valoare de 29 mil. lei, realizat intr-o luna, de un singur automobil, care il tira pe liderul maxim, pe la ospete si cumetrii prin tara, pe la supusi. Asadar, 29 mil. lei impartiti la 2-2,5 mil.lei/ plin, rezulta 12-15 plinuri/ luna.

  Ca sa fie in siguranta pe timpul plimbarilor prin tara, pe banii nostri, liderul maxim a aprobat (sau poate nu, urmeaza sa ne faca precizari) achizitionarea de anvelope si jante auto in valoare de peste 90 mil. lei.

  Si pentru ca masa sa fie si mai bogata, iar cheltuiala pe masura, au achizitionat, fara numar calculatoare si laptopuri, sa aiba toata lumea scule, inclusiv membrii lor de familie, si sa ne calculeze cu acuratete bugetul. Credeti ca s-au oprit la niste scule de medie performanta?. Da de unde, le-au cautat si gasit pe cele de inalta performanta si de aproximativ 35 mil.lei/bucata. Ca sa nu se lase mai prejos, fiindca nu are ce face cu laptopul, unul din vicelideri, fost regizor-scenarist, produs al PRO PATRIA, si-a tras o camera video, tot ultra performanta, ceva mai scumpa cei drept, dar nu prea mult, aproximativ 12.000 EURO ( 500 mil. lei). S-a plictisit veteranul nostru reporter de razboi de aparatul foto smena-6, pe care l-a utilizat o viata intreaga si a achizitionat o scula la care si el se uita cu uimire, din moment ce a angajat si un cameraman (tot pe banii nostri), care sa ne faca filmulete de pe la mitinguri, demonstratii si alte cumetrii pe la care mai participa liderul maxim si acolitii.

  Mai au si o alta categorie de cheltuieli: pe alimente si bauturi. Acestea au fost achizitionate pe vremea cand liderul maxim si viceliderii luptau la incercuire cu boc si basescu in Piata Victoriei si la Cotroceni. Asa ca au facut si pe acest domeniu o investitie de peste 30 mil. lei preponderant pe bauturi. In afara acestora au mai achitat de pe cardul personal, invocate anterior, peste 36 mil.lei pe mesele individuale (a se citi chiolhanuri) servite de liderul maxim, impreuna cu acolitii, pe timpul peregrinarilor acestuia prin tara si chiar prin Bucuresti.

  Ca sa nu se rataceasca si sa nu depaseasca viteza legala pe timpul marsurilor organizate de sindicalisti prin Bucuresti au facut investitii in GPS-uri si detectoare radar (si nu e vorba de cate un exemplar din fiecare, ci de mai multe, ne vor spune ei, daca vor fi binevoitori, cate si la ce sunt utile miscarii sindicale aceste scule).

  Pentru a se pune la adapost fata de riscurile la care sunt supusi zi de zi, iubitii nostri conducatori si-au tras si cate o asigurare de viata. Cine (ce personalitati) si pentru ce motive s-au asigurat ne vor explica tot ei (daca vor catadicsi). Cert este ca si la acest capitol “bugetar”, au tras o investitie de peste 80 mil. lei. Si lista faradelegilor ar putea fi continuata, dar ii las sa-si aduca si ei partea de contributie la prezentarea si justificarea matrapazlicurilor.

  Astea sunt doar citeva aspecte ale fraudei, dar nu si cele de maxima senzatie. Detalii mai multe veti obtine la primirea raportului de audit, repet, daca-l veti primi vreodata si daca-l veti primi, va sa fie varianta autorului si nu a traducatorului.

  Asa stand lucrurile, eu m-am cerut afara de la comanda filialei de Neamt, lucru pe care nu va sfatuiesc sa-l faceti si dumneavoastra. Pe dumneavoastra va sfatuiesc sa cereti in regim de urgenta, si daca se poate, toti o data, raportul comisiei de audit, asa cum a fost redactat de aceasta. Nu acceptati nici o varianta intermediara, revizuita si adaugita de inginerii financiari ai CD.

  Pasul doi: incetati a mai vira cotizatia filialei catre CD, pana la elucidarea deplina a situatiei

  Pasul trei: cereti convocarea de urgenta a Consiliului National al Reprezentantilor pentru alegerea noilor organe de conducere la nivel central, analiza situatiei financiare si adoptarea unei hotariri pentru recuperarea prejudiciului produs.

  Cu tot dezastrul produs si probat de comisia de audit, nici macar acum, acesti indivizi rapaci, nu se potolesc, continuand seria minariilor de tot felul, cu presiuni si incitare la fals si uz de fals asupra personalului specializat incadrat in compartimentul financiar.

  Pasul patru: (in ordinea prioritatilor ar trebui sa fie primul) formularea si depunerea plingerii penale impotriva abuzurilor si ilegalitatilor comise la nivelul Comitetului Director in ce priveste gestionarea bugetului organizatiei

  Stimati camarazi,

  In final va adresez o intrebare, care n-as vrea sa ramana retorica. Dumneavoastra va simtiti comfortabil condus de niste amatori in ale managementului organizational, care nu au nimic, sau aproape nimic comun cu institutia militara, care n-au comandat la viata lor nici macar un pluton si care conjunctural ajunsi in fruntea acestei structure de sindicat patroneaza, daca nu si participa la potlogariile mai sus amintite.

  Mentinand aceste personalitati in fruntea SCMD ne decredibilizam total si irevocabil, atat in fata membrilor de sindicat, dar si mai grav, in fata societatii civile.

  Credeti oare ca reprezentantii societatii civile, unii deocamdata, nu se intreaba cum a ajuns o structura militarizata, mustind de genrali si ofiteri de toate armele si calibrele sa fie condusa de arhivari si regizori-scenaristi de desene animate? Cu siguranta ca da. Drept dovada stau pozitiile si atitudinile unor politruci agramati de genul: canacheu, talmacean, tinel, calian, popoviciu etc..

  Credeti oare ca din miile de membri de sindicat nu se gasesc 5-10 ofiteri in rezerva, pur sange, care au facut ceva in cariera lor si care ar putea sa faca ceva si pentru organizatia noastra sindicala, cu siguranta, infinit mai mult decat liderii contemporani?

  Continuand cu ei, nu avem decat o singura cale: pierzania. Frontul luptei noastre s-a mutat acum in justitie. Daca si pe acest front vom adopta decizii, vom actiona cu acelasi amatorism ca pana in prezent, avem toate sansele sa esuam si aici.

  Cine trebuie sa vorbeasca, de acum inainte, sunt avocatii si nu liderii amatori. Dar ca sa vorbeasca bine, acestia trebuie sa fie retribuiti bine. Pe acest criteriu am mizat, mizam toti si suntem dispusi la orice efort atunci cand avem siguranta ca oameni (avocati) de forta ne reprezinta in instanta.

  Din actiunile in justitie de pana acum, initiate de CD am avut parte mai mult de esecuri. De ce oare? Din motive financiare. Liderul maxim si aplaudacii nu au fost preocupati sa angajeze o Casa de Avocatura prestigioasa, care in schimbul unui onorariu consistent ne-ar fi adus si succese. Au angajat avocati de mana a doua, pe onorarii reduse si prestatii pe masura ,ca sa le ramana suficienti bani din cotizatia noastra pentru dezmatul financiar, doar punctat mai sus.

  Daca nu actionam acum, maine va fi prea tarziu. Orice zi de intarizere este in defavoarea noastra.

  Convocarea Consiliului National al Reprezentantilor in regim de urgenta este singura solutie pentru a pune capat arbitrariului si voluntarismului la nivel central, recuperarea prejudiciului financiar produs si sanctionarea vinovatilor.

  Pentru initierea actiunilor de convocare a Consiliului National al Reprezentantilor este nevoie ca unu-doi lideri locali sa preia intiativa. O buna parte din presedintii de filialele ii cunosc bine, ii stiu oameni de isprava si de mare caracter si am convingerea ca ar putea si vor face acest lucru. As face-o chiar eu insa starea de sanatate nu-mi permite acest lucru.

  Va sunt alaturi cu sufletul si cu gandul.
  Cu stima,
  Gl. mr.(r) Ioan ZAPOR

  • -am vazut un general al armatei , la pensie acum, mai mereu la ANTENA 3,vrea sa faca parte din viitorul guvern USL,la conducerea armatei,din partea PNL,inainte cu o zi de pastele din 2011,la o coada la o cafetarie pentru comanda data, pentru COZONACI.Tipul statea la coada ,cu telefon de 4.000 lei in mina pe care il folosea pe internet,cu un dispret total fata de amarastenii din fata si din spate ,care comandasera si ei cite 1 sau doi cozonaci.Toti , de la coada s-au revoltat de faptul ca trebuia sa astepte pina ai umple 6 pungi mari a cite 3 cozonaci si ce a mai luat pentru care a dat intre 7-8oo lei , pensia unui om cu vechime de 30 de ani.Desi este scund ca inaltime , privea de sus si pastra o distanta fata de cel din fata si din spate prin mentinerea lui in afara randului.Doamnele din fata si din spate m-au intrebat cine-o fi de are asa multi bani si care ne priveste de sus .Le-am spus. Oare cum sa ne conduca un asemenea om care pentru el eram ca niste aurolaci.Am intrat pe net.si am gasit ca domnul general in timp ce avea functii in minister,prin firmele fiicei si sotiei
   avea un cheag , afacerile fiicei prosperau in timpul mandatului sau ca functionar la stat.Stau si ma intreb , oare cine vrea sa preia conducerea si vrea sa tina cu oamenii de rand.

 37. Bblio-ai liber sa fii rautacios,n-am nici o problema in acest sens.
  si mai ai liber la ceva,sa-mi pescuiesti erorile de redactare.
  De mult,de multi ani aceste lucruri nu ma mai pot atinge,sunt imun……….

  • @ Frank Zapa[King]

   Spre deosebire de domnia voastră eu nu vreau să fiu răutăcios, nu vreau să spun glumiţe de tipul “Troţki a mai învins o dată marinarii”. Eu vreau să fiu constructiv, să fiu de ajutor, să fiu de folos stabilităţii României şi bunăstării românilor. Domnia voastră scoateţi din mine un om pe care nu mi l-aş dori să se manifeste. Şi de ce, cu ce folos? La ce vă foloseşte o vituperaţie continuă, de ce învrăjbiţi românul faţă de român? Care este motivaţia domniei voastre să amplificaţi un război politic păgubos acestei ţări?

  • Sigur ca da,te inteleg Bblio,tu vrei sa fii de folos ,constructiv etc,dar cu URMASII KOMUNISTILOR USELIMEA ,la putere.
   Uite vezi,de aceea ,eu nu pot fi constructiv cu cei CARE AU FOST CALAII ROMANIEI SI NICI CU PROGENITURILE LOR.
   Ei trebuie sa plateasca,cit de tirziu,dar tot vor plati.Romanii nu au dreptul sa uite,romanii nu-si pot permite ,SA UITE’…………….

  • @ Frank Zapa[King]

   Vă minţiţi singur, toţi sunt urmaşii comuniştilor, USL sau nu… că doar nu au fost plecaţi pe timpul României Socialiste prin ţările calde şi capitaliste încât să nu fie pătaţi de perioadă. Şi eu, şi dumneavoastră, şi cei 20 de milioane de români suntem descendenţii unei perioade socialiste, fie că am vrut, fie că ne-a convenit, fie că ne-am împotrivit (cei ce erau născuţi atunci).

   Nu vi se pare anormal ca dl. Ion Iliescu să fie încă atât de puternic în România încât atât de multă lume să simtă ură vis-a-vis de domnia sa? De ce credeţi că se întâmplă asta? Poate pentru că Ion Iliescu este printre puţinii politicieni profesionişti într-o mare de politicieni amatori. În timp ce unii habar nu au măcar ce este aceea o doctrină, Ion Iliescu a tot citit cărţi de politică de la Manifestul Partidului Comunist încoace. Problema nu este Ion Iliescu, problema nu este nici că politica este plină de urmaşi ai comuniştilor, problema este că în 22 de ani nu se văd încă politicienii profesionişti pregătiţi de partide anume pentru diferitele posturi din statul român. Dacă România ar avea 10 mii de politicieni la nivelul lui Ion Iliescu şi a celor formaţi la Ştefan Gheorghiu sau alte instituţii de învăţământ din trecut, dar formaţi în noul sistem politic pe care ar trebui să-l traversăm, nimeni nu ar mai da atenţie comunismului.

   Nu observaţi cât de mult se improvizează atunci când cineva este numit într-un post? De exemplu se numesc doctori în fruntea unui sistem de asigurări. Asigurările sunt o feliuţă destul de specializată pe la ASE şi sunt anual “masteranzi” care se pregătesc în managementul sistemelor de asigurări. Politicieni pun în fruntea celui mai complicat sistem de asigurări, cel al CNAS, un doctor. Păi de unde să ştie un doctor să gestioneze un sistem de asigurări? Pe urmă ne mirăm că sănătatea merge prost deşi se bagă mai mulţi bani în sistem an de an… Mai mult, după ce este un doctor acolo, nici măcar nu este lăsat sistemul să funcţioneze singur, din când în când politicienii mai dă o scatoalcă sistemului după ceafă lăsându-l ameţit cu ochii în legea nou-nouţă scrisă numai ca cineva să-şi lege numele de sistemul sanitar, să arată că ce bun politician este el. La ce ne foloseşte că preşedintele CNAS este un bun chirurg sau ce este? La ce ne foloseşte că şeful unui spital este un doctor bun? Directorul medical are logică să fie doctor, dar directorul general?

   Stimate domn,
   Ţara nu merge astăzi prost pentru că Ion Iliescu mai are un post onorific ca cel de preşedinte fondator al PSD.
   Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au fost membrii de partid PCR. Emil Boc nu a fost membru de partid PCR. Marea parte a celor “suspecţi” deja au părăsit natural sistemul politic. Cei care mai sunt astăzi în politică nu au avut mari funcţii politice atunci… poate foştii ofiţeri de securitate să mai fie infiltraţi, dar pe ăştia nu-i ştie nimeni, dar şi ofiţerii mai sunt foarte puţini. Problema României este că cei de acum nu au fost învăţaţi să fie altfel decât cei de atunci, au exact aceleaşi metehne, acelaşi mod de interacţionare, acelaşi tip de arivism, de interese, de dat din coate, de politie politică… Avem nevoie nu să dispară Ion Iliescu, cu sau fără mineri, acestea sunt lucruri minore astăzi (acum 20 de ani era altă discuţie… dar astăzi nu mai contează) avem nevoie de un nou tip de clasă politică, cu o nouă mentalitate, profesionişti, care intră în politică la 20 de ani cu gândul să stea până la 80 de ani, fără gând să facă avere, să-şi facă firme şi să-şi umple conturile prin Elveţia.

   Eu nu am nimic cu plata păcatelor fiecăruia… Dar nu mă pot substitui eu în judecător şi călău. Există instituţii care ar trebui să fie profesioniştii care fac astfel de analize. Eu m-am resemnat.

 38. Hahaha, pupa-v-ar tata de comentatori zglobii!
  Ete ce horă frumoasă aţi făcut!
  LA MULŢI ANI ROMÂNIA!
  HAI BĂSESCU!
  🙂 🙂 🙂

  • Acest “pupa-v-ar” îmi trezeşte amintirea unei poezii a maestrului Brumaru (şi care, din păcate, postează din ce în ce mai rar pe blogul său):
   CHIUITURĂ

   Când treci prin oraş
   Ca zânele prin ceata
   – Pupa-ţi-aş caleaşca
   Pe roata din faţa –

   Sufletul din mine
   Iese-n straie fine
   Şi-o ia după tine
   Pe uliţe line,

   Cu ochii cât ceaşca
   Şi fluturi pe coate
   – Pupa-ţi-aş caleaşca
   Pe roata din spate –

   Commedia dell’Arte, vol. III urmează cu “cântec de pirat”… 😀 Cine-i curios… să meargă la carte şi să citească. 😀

  • Păi da! Hai să intru și eu în horă!
   @ Puiu: bre Puiuțule dacă moții strigă așa să înceapă cu usl-iștii că ăia au vândut tot ce se putea vinde și au tăiat tot ce se putea duce la fier vechi! Nu vinde castraveți grădinarului că avem și noi, chiar mai mari decât voi!
   ps. Ilici trebuie să dea socoteală pentru morții pe care-i are pe conștiință, apoi să-și dea cu părerea!
   🙂 🙂 🙂
   @ Biblio: “Între bani şi versuri astăzi nu este vreo chimie
   Nici gând să poţi mişca celule doar din poezie”
   Rău aleasă chestiunea “celulele”, fără supărare…nici eu nu m-am supărat atunci cu Pescarul și după cum ai observat nu mai fac versuri, pentr-că acest cuvânt deconspiră că sunteți adeptul ideologiei de stânga, aia pe care doriți să o ascundeți! Deci???
   ps. Îmi apăs lama cufundând-o în vene,
   Dar nu pe de-a latul, ci-n lung, nota bene,
   Şi sângele-n picur slobozesc din carne,
   Se-mprăştie-n jos. Pssst! Lumea doarme.
   Probabil din cauza versurilor Biblio!

  • @ ghita 1964

   Domnule ghita 1964
   Versurile nu sunt atât de uşor de înţeles… prea le luaţi numai ad litteram.

   Primul sens, destul de evident, este că nu poţi să-ţi asigura existenţa, să hrăneşti celulele propriului organism. Dar legat şi de “poţi mişca” înseamnă că nu poţi merge, ca entitate, “mai departe”. Celulele înseamnă însă şi o graniţă de protecţie, fie protejând interiorul unei celule de exterior, fie protejând exteriorul de interior. Avem deci, pe de o parte, celula în care ne închidem cuprinşi de agresiunea lumii de afară pentru a ne regăsi eul, avem însă şi celula în care societatea ne exilează pentru a nu sta în stradă (respectiv cutiile de chibrituri care, privite din stradă, par celule de puşcării în care ne îndesăm singuri noapte de noapte). În sfârşit, celula mai trimite şi spre familie, celula de bază a societăţi. Cum poţi mişca o familie… prin copii. Dacă legi copii de bani ajungi la problema indemnizaţiilor. 😀

   Stimate domn,
   Versurile pe care le scriu eu sunt un pic diferite despre cele ce le scrieţi domnia voastră. Vă las plăcerea să descoperiţi sensul cuvântul “chimie”. 😀 Pe acesta nu vi-l mai spun… vă asigur însă că există şi, parţial, se leagă cu celulă. Dacă reuşiţi, treceţi la “bani”, “versuri” şi “gând”… Dacă din cele două versuri obţineţi câteva pagini de explicaţii… sunteţi pe drumul cel bun.

  • @ ghita 1964
   Spuneam mai sus că “Trebuia să mă fac poet căci sunt în mesajul simbolist ca la mine acasă.” Aveaţi impresia că spun o glumă?

 39. @-BIBLIO-ma bucur ca si in 2012,porti mesaje ILIESCIENE,din perioada cind PARTIDUL STAT A LUI ILIESCU,ii fugarea pe romani cu minerii.
  Ma bucur ca asa mare doritor de pace si consens ai uitat ca acelasi ILIESCU CU AL SAU PSD,a fortat in dispretul legii al treilea mandat facind ceva pe CONSTITUTIE-Si atunci tu cu cine imi ceri tu mie sa fiu solidar??????????
  Cu astia????????????????????????? NICIODATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • @ Frank Zapa[King]
   Eu nu v-am cerut să fiţi solidar cu nimeni, nu v-am cerut să aveţi încredere în cei ce nu avei încredere. Ceea ce vă sugeram ţine de minima înţelepciune, normalitate, şi inteligenţă. Eu sunt convins că sunteţi capabil şi de inteligenţă şi de bun-simţ.

   Eu v-am sugerat să vă exprimaţi în limitele bunului simţ, argumentat, să faceţi afirmaţii din realitatea concretă, să vorbiţi constructiv.

   La ce se întâmplă astăzi în România, la faptul că suntem aşa de aproape de colaps încât acesta pute, pe domnia voastră vă roade grija că Ion Iliescu a avut al treilea mandat şi a adus minerii… atât de mult încât peroraţi infinit pe această felie de istorie şi încă pe acest blog? Nu e nici o problemă dacă o faceţi, nu mă deranjează, am făcut-o şi eu prin 1999, înainte de alegerile din 2000, dar măcar să o faceţi constructiv… protestaţi pe adresele de email ale instituţiilor care încă studiază venirea minerilor, revoluţia şi ceea ce contestaţi, plângeţi-vă celor care pot face ceva în acest sens, doar nu vă aşteptaţi ca doamna Udrea să dea un ordin de ministru care să-l condamne astăzi pe Ion Iliescu pentru că scrieţi zi de zi pe acest blog.

   Dacă v-aş cere să fiţi solidar, atunci v-aş cere să fiţi solidar cu România, cu poporul român, cu istoria României, cu principiile democraţiei, cu dreptul inalienabil al românilor de a fi suverani în propria ţară. Cum să vă cer eu să fiţi solidar cu o politică despre care afirm că funcţionează de 22 de ani anormal şi care este autorul (cel puţin moral, dacă nu penal) al acestui dezastru.

   Eu cer politicienilor (deci nu domniei voastre) să înceteze cât de urgent războiul politic, să facă un pas în spate, să renunţa la interesele personale, şi să restabilească ordinea de drept, statul de drept, normalitatea funcţională a României, aşa cum descrie Constituţia cu adevărat şi nu interpretat de unul şi altul. Dacă nu sunteţi membru de partid, această cerinţă a mea nu ar trebui să vă afecteze în vreun fel. Dacă sunteţi membru de partid, atunci nu vă cer altceva decât să respectaţi principiile şi legile acestei ţări.

 40. De unde era foarte decis sa-si dea demisia din Parlament, impreuna cu tot USL-ul, Crin Antonescu o lasa mai usor. Nu mai vorbeste, ca prima solutie, de demisia colectiva din parlament, ci de RETRAGEREA DIN PARLAMENT, ceea ce este, cu totul, altceva.
  Ce anume l-a determinat sa-si nuanteze pozitia ? Din informatiile aparute si din diverse discutii la tv, se poate trage concluzia ca motivele au fost:
  1. Fortarea alegerilor anticipate ( deci NU partiale ), prin demisia parlamentarilor opozitiei, ar oficializa o forma neprevazuta in Constitutie de declansarea alegerilor anticipate.
  Daca s-ar oficializa acest procedeu, s-ar crea un precedent absolut periculos: in legislaturile viitoare, OPOZITIA AR PUTEA PROVOCA ALEGERI ANTICIPATE, ORI DE CATE ORI NU I-AR CONVENI CEVA.
  S-ar organiza alegeri partiale ca urmare la orice neintelegere asupra unei legi.
  2.Primii liberali care si-au dat demisia din parlament au fost Ludovic Orban si d-na Saftoiu. ACESTIA NU FAC PARTE DINTRE LIBERALII AGREATI DE DL. ANTONESCU.
  ORGOLIOSUL DOMN ANTONESCU NU PUTEA ADMITE CA ORBAN ” SA-I IA FATA”. Cum adica, liberalii se iau dupa Orban si Saftoiu ? Ei dau tonul in Partid si in Coalitie?
  Nu numai ca nu au urmat demisii in masa, dar dl. Antonescu spune ca DEMISIILE TREBUIE ,INTAI, APROBATE DE PARTID, ASA CA DEMISIILE CELOR DOI NU AU, PRACTIC, NICI O VALOARE. Insa, legal, demisia este un act unilateral, si daca demisionarul nu renunta la intentia sa de a demisiona, nimeni si nimic nu-l poate opri sa-si realizeze scopul.
  3. In al treilea rand, si nu ultimul, ideea cu demisia parlamentarilor opozitiei, in bloc, este total nepopulara in randul parlamentarilor. Ei au fost alesi pentru 4 ani si ( din diverse motive materiale si sociale ) vor sa-si duca mandatul pana la capat.
  A INSISTA PE TEMA DEMISIEI AR REPREZENTA UN MARE PERICOL PENTRU USL, IN SENSUL CA O BUNA PARTE DINTRE PARLAMENTARII USL AR TRECE IN TABARA ADVERSA.

 41. Pomanagii militari au ieșit în stradă pentru binele României! Ei au apărat! Ei au … Unde ați apărat măi burtoșilor? La popotă? Jagardelele și caracoperchelițele lustrabile au tupeul să se așeze între manifestanții de bună credință și să-și mai tragă odată oala la focul proprietate personală! Huooooo!!!

  • Ghitulica draga se vede c-ai facut armata la [munca SRI ]ai ascuns sterilul din carbune sub traversele de vagonet hihihihihihhih…la tine arma a fost “inima lui Stalin ” o lopata enorma 😆 d-aia ai asa o ciuda pe Armata ,ii frumos bey amice ,de la tine am pretentii ….

 42. Am o lopată pentru toți trântori lustrabili Puiule, cu trântori ceilalții nu!
  🙂 🙂 🙂

 43. ADMINISTRATOR : Dna Administrator , pe pagina precedenta , catre sfarsit , am postat in commentariu , NEPOLITIC , in legatura cu Unirea la romani , observata din timpurile vechi , de aproape 2000 de ani . Dar dumneavoastra l-ati sters . A avut sens aceasta operatie ? . Acest commentariu era un raspuns Dlui PUIU , si m-asi fi bucurat daca dansul apuca sa-l citeasca .

  • ADMINISTRATOR : Commentariul la care ma refeream mai sus scris Dlui Puiu si pe care l-ati sters , l-am scris pe adressa mea e-mail ” Silver Aquianti ” .

  • Las’o moarta cu istoria de 2000 de ani a romanilor, ea nu exista ci totul a fost inventat si prezentat fraierilor de catre Serghei Nicolski in filme.

  • @ Katrina : Nu e rau sa faci pe atotstiutoarea , dar eu in commentatriul meu ma refeream la sentimentul de unire al Dacilor pe timpul occupatiei romane . Nu te blamez pentru ca nu ai citit articolul , care a fost sters .

  • @ Katrina : Vrei sa spui ca pe Sergiu Nicolaescu , a avut numele originar , Serghei Nicolski ? Daca este asa , inseamna ca acest bolsevic-securist ( dovedit ) este de origine russa ? Chiar este adevarat ?

 44. Asadar in strada astazi cind romanii sarbatoresc ,UNIREA MICA’ mi se pare firesc PROTESTUL CELOR CARE NE-AU APARAT PE VREMEA LUI CEAUSESCU CU ARMA IN MINA.
  Numai ca acesti TOVARASI-au uitat sa ne spuna de ce si de cine ne aoarau,asa ca am sa va spun eu:
  1.-In primul rind ne aparau de gindurile si de dorinta fierbinte de a fi liberi,ca ceilalti cetateni din statele cuivilizate
  2-ne aparau de gindurile care ne spuneau ca ,LIBERTATILE UNIVERSALE ALE OMULUI ,sunt necesare si in romania.
  3Apoi acesti OFITERI IMPOSTORI UNELTE ALE REGIMULUI COMUNIST NE TINEAU PE NOI TINIREI ROMANI IMPOTRIVA VOINETEI NOASTRE IN LAGARELE COMUNISTE ,CARE ERAU LA VREMEA RESPECTIVA UNITATILE MILITARE.
  Ei au fost paznicii nostrii in LAGARELE DE MUNCA FORTATA, in care sute de mii de tineri romani erau internati cu FORTA CEL PUTIN UN AN SI JUMATATE PT A MUNCI GRATIS PT BUNASTAREA NOMENKLATURII COMUNISTE.
  Iata cine astazi de ziua,MICII UNIRI,demonstreaza astazi in strada-un fel de tortionari militarizati,care au servit cu voiosie UN REGIM CRIMINAL,si care in DECEMBRIE 1990 AU TRAS IN ROMANI.
  Iata cine are neobrazarea sa ceara demisia lui TRAIAN BASESCU SI A GUVERNULUI.
  Cei care demostreaza astazi sunt COLOANA A CINCEA A U.S.L.-un fel de brat ARMAT AL SISTEMULUI TICALOSIT DECI AL U.S.L.

 45. INCA O DATA-PENSIILE INAPOI TICALOSILOR COMUNISTI-STOP ,platilor spre acesti indivizi.

 46. Preluat de blogul

  http://www.nasul.tv

  Nu stiu dece Mihai NEAMTU nu se manifesta !?!?!?

  NOUA REPUBLICA !!! MISCAREA POPULARA !!!

  CURAJUL ESTE :

  MUNCA mai MULTA si VALORIZA MAI BINE pentru bunul nostru cel mai important: TALENTUL ROMANESC.

  Pregatitirea VIITORULUI natiunii prin FMM (firme mici si mijlocii) competitive.

  Dezvoltarea Sectoarelor Romanesti de excelenţă la nivel mondial.

  Reafirmarea echilibrului Drepturilor SI Obligatiilor, la sufletul NATIUNII.

  Reformarea Statului, colectivitatile si Securitatea sociala incat să cheltuiască mai puţin şi servi mai bine Romanii.

  Curajul este:

  > Curaj: singurul răspuns eficient împotriva şomajului.

  > Curaj: o revigorare Reală a puterii de cumpărare.

  > Curajul în slujba dreptăţii sociale şi egalitatea de şanse.

  TRAIASCA ROMANIA !!!

  In final va rog sa-mi permiteti sa transfer cateva rânduri domnilor PONTA si ANTONESCU

  CONTINUAREA SPIRALEI DATORIEI PUBLICE :

  – Inseamna pierderea independentei ROMANIEI si punerea voluntara sub controlul pietelor financiare,

  – Este sacrificarea generaţiile viitoare şi făcându-le sa plătească factură,

  – Este sufocant proiectul european în sine, continentul nu a avut nevoie niciodata de mai mare unitate să faca fata împotriva altor mari puteri regionale.

  Acest lucru nu înseamnă că ROMANII ar trebui să renunţe la modelul europeean, bazat pe un echilibru între prosperitatea, calitatea vieţii şi a justiţiei sociale.

  ROMANII s-au angajat la acest model, modelul unde omul este în centrul tuturor preocupărilor.

  Dar pentru a salva,avem nevoie de o altfel de finantare, de bogăţia pe care o vom crea şi nu de datorii pe care le contractam.

  Merci

  NU UITATI ROMANIA !!!

  NU ANTICIPATELE, NU JOS BASESCU, NU JOS GUVERNUL inseamna CURAJ !!!

  • 😆 😆 auzi la un mucalit din PU ,EBA tatal tau nu vrea sa” vorbeste ” cu noi 😆 😆 sau “Va rog nu va suparati ,nu producem cat furati ” 😆 😆

 47. @ Biblio:
  domnule Biblio bine că ați făcut precizările “primul sens, destul de evident, este că nu poţi să-ţi asigura existenţa, să hrăneşti celulele propriului organism”, altfel zău că eu mă gândeam fix la celulele uteciste de pe la Doftana! Așa da domnule dacă-i vorba despre celulele propriului organism atunci nimic nu mai spun o să aplic spusele unui poet mai mare decât “ orice este are o rațíunea de a fi “, nu tot ce zboară măcăne!

  • Cristian Diaconescu. Da. Este o alegere inteligenta. Este propus oficial, nu vad un impediment in numirea distinsului domn!

  • Ma uit cu mila la acesti cretini ce-si spun oameni “dezinteresati”, care vor sa ocupe TVR. Incredibil cati dobitoci are tara asta! Nu este zi de la D-zeu, sa nu vedem multimea lor!!! 🙁

 48. @ Biblio:
  Întrebare simbolistică: niște versuri care să continue asta ” cine a tras în noi după 22 “, nu ai?

  • @ ghita 1964

   Cine-a tras în noi, după douăjdoi
   Trage şi azi cu gloanţe de fraţi
   Pozând imaculat, de vină spălat,
   Cucernic mirean, pătat florean,
   Conştiinţă plată, inimă de piatră
   Din nimic nimică, din duşman amică,
   Fără de putinţe, mângâind credinţe
   Puse benevol în minte de bivol,
   Actori de uzanţă, din manutanţă.

   Muriţi?
   Nu muriţi?
   Am înţeles, să trăiţi!

 49. @ Puiu: Hotărăște-te era un mucalit ori erau doi? Ce dracu Puiule e ca cu doi pe bicicletă! Spune corect: era un mucalit cu sf. Duh!
  😉

  • 😆 😆 Ghitulica pe prima am auzit-o ,pe a doua am citit-o ,primul a fost mucalit al doilea a fost istet si inspirat …hihihihihih…

  • @ ghita 1964

   Eu am tehnoredactat mai demult nişte cărţulii de urgenţe ORL, am citit câteva ceva… dar nu m-aş apuca să operez un om de “polipi în gât”. La acest nivel al importanţei operează probabil şeful secţiei IFACF-ORL, profesorul Viorel Zainea…

   Nu aţi înţeles despre cine vorbeam… nici nu era un “el”. Mai bine cereaţi să vă spun direct, dacă nu înţelegeţi. Soluţia este a mea si a ei. 😉 Dacă nici acum nu înţelegeţi, că v-am dat mură-n gură, cât să înţeleagă şi un copil, nu are sens să ştiţi răspunsul. Dacă aţi înţeles, ţineţi-o pentru dumneavoastră… dacă nu, oricum nu contează.

 50. Când am zis de gât am spus-o “simbolic” poetule, de ce te-ai supărat? Eu așa aș fi făcut: îi puneam o sfoară de gât și-l operam… de tot! “din dușman amică ” zici? De ce să-mi fie dușmancă, numai pentru-că eu cred în ceva și EA în altceva și refuz să cred cea ce vrei tu să cred? Murim? Da! Când? Când o vrea Dumnezeu, dar conștiința mea este curată spre deosebire de a mentorului tău! Trăim? Da trăim cum putem și ne străduim să trăim indiferenți față de “fanfara” de sunete, lumini și alte lovituri de stat!!! De ce? Pentru-că vrem! Soluția e a ta și a ei dar la urnă nu în stradă! Ai observat? Nu ți-am pus cuvinte în gură, nici mure… am lucrat pe text!

  • @ ghita 1964

   Văd că insistaţi… M-am făcut că nu înţeleg pentru a vă proteja şi a nu vă transforma din om în bestie… Căci orice om ce doreşte moartea altui om nu poate fi decât unul din “oamenii” decăzuţi ai doctorului Moreau (vezi romanul lui HG Wells… bănuiesc că l-aţi citit, era lectură obligatorie în liceu). Dar dacă vreţi să fiţi aşa, dacă insistaţi… nu vă mai pot proteja. Vă las să promovaţi gândurile criminale în continuare.

 51. O admir pe dna Savin la TVRINFO unde este foarte buna dar eu revin la dl Baconschi;

  Foarte corecta pozitia dlui in conferinta de presa:
  De retinut o exprimare remarcabila: NU CEI LOVITI DE JAFUL TRANZITIEI SI DE RELELE ADUSE DE CRIZA ECONOMICA ,CARE I-A SARACIT AU FOST CEI DESPRE CARE AM VORBIT

  Adaug eu si te intreb : Aia care dadeau cu pietre fiind mai mult ca sigur platiti si angajati drept provocatori erau oare niste nemultumitii saraci. Colonelul ala in rezerva care este un insigator ordinar pre numele lui probabil neaos romanesc : umflatul ala cu mutra de Teohari Georgescu, recte Mircea Chelaru , este deeeesiiiigur manat de saracie sau poate liderul ara infractor al unor falsi revolutionari, probabili complici cu Iliescu la lovitura de stat si la furtul revoltei populare, este iarasi probabil vreunul sarac?
  HaHaHa, sa nu le femic acestor jeguri nationale?

  • Bakonschi a gresit de doua ori ,prima data cand a furat voturi la Paris [s-a votat in 4 sec. in cabine in urne ] nici pe net nu poti vota in 4 secunde 😆 ,a doua cu articolul de pe blog ,chiar daca partial ii dau dreptate acum dupa explicatia lui ,nu sant de acord cu vandalizarea ,el la aia s-a referit ,ca-i bun profesionist in MAE nu contest ,puterea a intrat in panica ,mazilirea lui Bakonschi n-a dezamorsat nimic ,a fost pripita .

  • Puiu ,
   Nu ti-e rusine ipocritule? cine te-a inpiedacat sa citesti ce a scris B si sa afli adevarul .Acum dupa ce te-ai nutrit in exces cu fecaler tu si toti din neamul tau o sa va vad si cu lacrimi de crocodil.
   Te-as ruga sa nu-mi mai raspunzi si nici sa te mai referi la mine, caci ma simt umilit gandindu-ma ca vrand nevrand scriu si pentru tine .

  • bey ipocrit ii fiul lui mu-ma-ta ,nu ti-e rusine neam de traista ce esti ,te prind eu pe la zeby ,o sa-ti dau de-ale mancarii pana te inceci ,needucatule .

  • Puiule tot nu mi-ai spus ce serviciu strain iti da tie cate doi lei de seminte si ceva pileala?
   Nu inteleg inca ce serviciu il plateste pe zeby, oare unul in tertza cu al tau? 🙂

  • Erata si scuze generalului Chelaru dar TVRINFO la numit astfel pe dl colonel Mircea Dogaru la care de fapt m-am referit eu mai sus.

 52. Curand are sa vina frigul si gerul naprasnic cu viscol cu zapada , si aceste spectacole extraordinare ale protestatarilor , au sa dispara . Spectacolele stradale ale romanilor , sunt mult mai frumoase si mai atragatoare decat spectacolele stradale din alte tari europene , cum ar fi cele din Grecia , Italia , Spania , Amglia si asa mai departe . Spectacolele romanesti sunt deosebite de ale celorlalti cum am spus , prin aceia ca sunt mult mai sofisticate , mai vivante , si cu o diversificare extrem de creativa in sloganurile care se striga in cor si parca la o comanda etc . Ati observat adevarata natura artistica a actorilor acestor spectacole romanesti : mai fiecare protestatar are agatat de gat un cartonas pe care sunt scrise fel de fel “ofuri” ale acelei persoane , cam toate ofurile sunt sociale si indreptate fie contra nimanui , fie contra lui Basescu si lui Boc . Cam toate ofurile vizeaza ” o schimbare ” , nu conteaza ce schimbare , in bine sau in rau , nu conteaza , dar sa fie o schimbare . In fata acestor protestatari , conducerea tari sau Puterea , cum o numesc ei , nu stie ce sa mai faca sau ce sa mai zica . Va immaginat ca daca aceste spectacole nu s-ar opri din cauza vremii , si vor continua zi de zi , va imaginati ca toate aceste flueraturi si strigaturi din pietele oraselor , contra conducerii tarii , mai devreme sau mai tarziu vor avea impact in forta si vointa de munca a celor dela Putere, pentru ca vor avea din zi in zi mai putin somn si multa neliniste . Pe cand protestatarii merg acasa sa-si recupereze energiile si vin din nou la strigat sloganuri , eventual schimband inscrisul de pe cartonasul agatat de gat . Daca cineva ar avea ideia sa collecteze inscrisurile de pe cartonasele legate de gatul lor , s-ar putea scrie o carte , destul de groasa , care carte ar intra in istoria romanilor si va sta in istorie pentru todeauna . Altfel , aceste spectacole decorative si cu adevarat dramatice ale oamenilor , se vor pierde , poate immediat ce vor veni viscolele cu zilele geroase .

  • n.florin -Silver Aquianti, ce faci, te-ai asezat la gura sobei si scrii povesti?
   Nu faci decat sa-ti arati teama ca vor pleca pietarii acasa, sau ca vor inceta protestele incostiente, din cauza vremii?!
   In loc sa multumiti lui Dumnezeu, ca acest guvern, a tinut economia tarii, pe linia de plutire si inca ne este bine, voi hodoronc trong, v-ati treziti din somnul de frumusata si strigati ca vreti iar la putere!
   Treziti-va dracului, faceti mult rau, acestei tari, ai privit azi pe toti ex coloneii burtosi si falcosi protestand IMPOTRIVA TATII LOR?
   Cu asta s-a spus tot! Niste lichele, care vor raul daramand, munca acetor oameni care s-au zbatut sa faca in asa fel ca pensionarii sa primeasca banuitii la timp, salariile sa intre pe card, privatii sa se mentina cu greu dar sa se mentina.
   Terminati o data, NU MAI FACETI RAU, ROMANIEI!

  • *** Nicolae : Fii mai explicit , ce vrei sa spui prin ” possibil raspuns la intrebarea dumneavoastra de la 17.59 ” . Nu am inteles la ce te referi .

 53. @Biblio: Hahaha! Hai domnule credeam că poți mai mult de atât! Oare mentorul dvs. a citit HG Wells, aceasta-i întrebarea? Poate dumneata te-ai prefăcut a nu înțelege, însă eu am înțeles exact unde bați chiar dacă-i ascunsă subtil chestiunea! Deosebirea esențială între mine, bestia și omul decăzut este că el a ucis, eu nu… Înțelegi sau te faci din nou că nu pricepi?
  🙂 🙂 🙂

  • Domnul Basescu, iar a vorbit ca UN MARE OM, a vorbit cu sufletul si a spus mare adevar! Dar cand nu spune d-lui adevarul si care, isca lichelele pana la delir!

  • @ ghita 1964
   Mentorul meu este un bătrân profesor de matematică, care de altfel cred că nici nu mai este printre noi. Vă asigur că nu a ucis pe nimeni, dimpotrivă a fost un mare spirit al inteligenţei filosofice, spirit pătrunzător dinspre cele mai îndepărtate timpuri până spre zilele noastre. Nu faceţi altceva decât să continuaţi existenţa cuvintelor în acelaşi spirit calp în încercarea de a vă justifica lipsa de spirit omenesc.

  • …Basescu ca intodeauna ,toata lumea-i vinovata ,numai el si portocalici Nu ,stiu demult lozica asta ,nu -i este rusine piratului la 8 ani de domnie a lui da vina pe Ilici baci ,Ponta ,Antonescu si alti celavecci neansemnati ,sa fie rusine marelui mincinos de la Cotroceni .Atat

  • Hehehehe! Mi-o aruncasi? 🙂 🙂
   Cat timp avem un presedinte de tara pe nume Traian Basescu, tot atata timp avem il avem pe dl Traian Baescu presedinte de tara!
   Oricum o dam pe dupa cires, tot acolo ne intoarcem! Spui presedinte spui dl Basescu si invers! 🙂 🙂

  • lulu nu ti-am aruncat nimic 😆 tu ai parerea ta ,ti-o respect dar n-o impartasesc ,pacat de tara asta cu un astfel de president ,in 8 ani mi-a placut in 3-4 situatii ,in rest numai nefacute a produs marinerul ,de la conflicte cu toata lumea ,jigniri la jurnalisti etc ,intr-un cuvant a impartit tara in doua in 2005 ,acum in 90% contra lui si cca 8% cu el printre care esti si tu frumoasa regina din Bania olteneasca .

  • Puiu, reciteste atent si vei vedea ca am raspuns lui biblio deoarece mi se adresase personal!!!!

   Bibliotecaru a scris pe 24 Ianuarie 2012, 07:34 pm

   @ lulu

   Cel ce a spus acele lucruri este domnul Traian Băsescu sau preşedintele României?
   Si eu am raspuns:
   “lulu a scris pe 24 Ianuarie 2012, 07:50 pm

   Hehehehe! Mi-o aruncasi?
   Cat timp avem un presedinte de tara pe nume Traian Basescu, tot atata timp il avem pe dl Traian Baescu presedinte de tara!
   Oricum o dam pe dupa cires, tot acolo ne intoarcem! Spui presedinte spui dl Basescu si invers!

  • Dacă domnul Traian Băsescu îmi spune că cineva mă manipulează sunt atent şi mă întreb… oare nu are Traian Băsescu dreptate? Ia să verificăm noi informaţiile mai cu atenţie şi să ajungem la o concluzie…

   Dacă preşedintele Traian Băsescu face astfel de afirmaţii, şi încă într-o ocazie oficială, solemnă, adică exact acolo unde nu poate exista echivocul şi preşedintele este cetăţean şi poate să-şi spună părerea… deşi am o mare problemă.

   Nu am nici o problemă cu domnul Traian Băsescu care spune într-o discuţie privată că Marea Neagră a ajuns să fie lac rusesc, dar dacă preşedintele i-o aruncă în faţă lui Vladimir Putin… am o problemă.

   Domnul Băsescu este un cetăţean liber, are libertatea cuvântului. Preşedintele României când vorbeşte se exprimă în numele tuturor instituţiilor statului şi a poporului român. Evident că preşedintele, oricine ar fi el, trebuie să fie cineva foarte parcimonios în exprimare. Eu nu am prins acel discurs… aştept să apară transcrierea… dar înţeleg că a spus ceva despre “Lichele”. Dacă preşedintele aduce “lichelele” în discuţie înseamnă că statul român este impotent şi nu poate scăpa de lichele. Iară o părere umilitoare pentru România pe care preşedintele nu-şi permite să o aibă. Nu insist pentru că încă nu ştiu despre ce este vorba şi nu vreau să o iau pe arătură, important este însă că domnia sa a vorbit clar în calitate de preşedinte la un astfel de discurs într-un moment solemn al depunerii jurământului. Nu este deloc o modalitate de a transmite “mesaje politice” şi nici a juca ping-pong cu replici dure. Sper din toată inima să nu fi făcut asta pentru că altfel sunt nevoit să protestez că Preşedintele României face aşa ceva. Dacă era vorba despre un interviu relaxat pe la doamna Culcer sau pe la RRA (chiar dacă şi acolo se ia interviu preşedintelui în calitatea sa oficială, dar oricum, mai se poate discuta)… mai este cum mai este, dar acest tip de discurs, ca şi cel de la întâlnirea cu diplomaţia… nu pot fi decât oficiale, prezidenţiale. Oricum, am apreciat pastişa din “O scrisoare pierdută” cu plebiscitul.

 54. Ref la postarea de mai sus de la 5:47 pm revin cu o erata esentiala:

  Erata si scuze generalului Chelaru, dar TVRINFO m-a indus in eroare caci asa l-a numit colonelul in rezerva Mircea Dogaru, la care de fapt m-am referit eu mai sus.

  • Ai noroc că te cunosc Ioane! Vezi câtă ticăloșie? În el cred eu Ioane și mă duc până-n pânzele albe cu Mircea Chelaru!

  • Ghita, stii ce-i nostim ca si eu stiu cate ceva despre Cavaler?
   Dar efectiv am fost ingrozitor de neatent si numele a mers mecanic .
   Daca aia spuneau Dogaru nu as fi retinut ca si cu jigodia aia “revolutionara”
   Am facut corectura necesara peste tot.

 55. …acum am vazut interventia in reluare ,se vede ca-i obosit ,a imbatranit in doua saptamani ,parca a avut un nod in gat cand a vb. de Ilici baci ,l-au lasat nervi ,asa am avut impresia .

  • lulu …scuze ,nu te mai deranjez ,iti fac un deserviciu ,stiu 😆 ar fii ultimul lucru la care m-as gandi ,la cat ma iubesc amicii tai portocalici [in afara de Zeby ,Ghita ]astia sunt destepti ,restul m-ar jumuli 😆

  • Ete na Puiu, ce sa zic…daca te jumulesc amicii virtuali, nu-i bai iti cresc penele la loc! 🙂 🙂

  • ..pe mine pot sa ma jumuleasca ,de tine ii vorba ,sa supara pe tine ca dialoghezi cu mine ,asa ca evit eu ,nu vreau galceva intre voi ,in pedeleu Vreau o revolutie care sa duca la disolutie hihihihihihi 😆 😆

 56. Ciudat, odată ați afirmat că Ion Ilici Marcel Iliescu vă este mentor, cam pe vremea când ne certam pe tema Cojocaru… Eu nu am ce justifica, nu am ucis, ucigașul însă trebuie și găsește tot felul de spirite care să-l justifice! Indiferent cum vrei să o întorci domnule,asta nu se schimbă.

  • @ ghita 1964
   Vă rog să-mi daţi şi mie un link unde am spus eu că Ion Iliescu îmi este mentor. Nu de alta, dar dacă tot faceţi afirmaţii, vă rog să le şi demonstraţi. Nici nu văd ce legătură este între Ion Iliescu şi tema Cojocaru. Am vorbit cu multă lume despre “legea Cojocaru”, este deci posibil să fi vorbit şi cu domnia voastră… recunosc că nu-mi aduc aminte. Vă aştept cu link-ul.

  • Sigur acum nu am altceva de făcut decât să caut linkuri, ar fi mult mai simplu dacă ați recunoaște-o!
   😉

  • @ ghita 1964

   Domnule ghita 1964,
   Dacă nu aţi avut altceva de făcut decât să scrieţi o prostioară… şi dacă tot v-aţi pornit, dovediţi că ceea ce spuneţi este adevărat. Cât de greu poate fi să căutaţi pe internet:

   bibliotecaru Iliescu mentor cojocaru ghita 1964

   Dacă am discutat despre asta, nu se poate să nu găsiţi. Caut eu dacă vă este lene…

   Şi am găsit.

   http://realpolitic.ro/crima-de-la-senat.html

   Recitiţi şi citaţi textul unde am afirmat eu că Ion Iliescu îmi este mentor… dacă există. Nu vă grăbiţi, aveţi tot timpul… a început piesa de teatru pe TVR Cultural şi durează ceva timp.

   Dacă dumneavoastră găsiţi textul, aveţi dreptate şi tac din gură, dacă nu… aveţi de cerut scuze.

 57. Paralela in timp si spatiu
  Acu ceva vreme, Hannibal a pornit un razboi pentru zdrobirea Romei, in care scop a executat o manevra de o amplaore strategica fara precedent ajungand sub zidurile Romei ramasa cu o aparare subtire. Roma era aparata de o armata aflata in interiorul cetatii, precum si de o armata aflata undeva in vecinatatea Romei comandata de un general mediocru – Fabianus, dar pe care Hannibal nu o putea localiza si ataca. Acest fapt a nascut urmatorul schimb de epistole intre cei doi generali: Hannibal ii cere lui Fabianus, ca daca este un general intr-atat de priceput sa accepte o batalie pe o campie din preajma Romei. Fabianus i-a raspuns ca “daca esti cu adevarat un general atat de faimos, sileste-ma sa dau aceasta batalie. In cele din urma Fabianus provoaca batalia ceruta de Hannibal, dar nu pe campia dorita de Hannibal ci pe un teren aflat chiar in fata uneia din portile principale ale Romei. Cand se parea ca armata romana era pe punctul de a fi coplesita, s-au deschis portile Romei si din interior a navalit cealalta armata romana care impreuna cu Fabianus au zdrobit armata cartagineza. Asa a fost salvata cetatea eterna. Fabianus – generalul obscur a avut in acel razboi, prima si ultima scanteie de geniu fapt care i-a adus renumele de Fabianus Cunctator – Fabianus incetinitorul. Asemenea lui Fabianus, un alt vestit conducator – Traian Basescu incearca in aceste zile in care este asediat de catre propriul sau popor, ei bine Basescu s-a gandit sa apeleze la tactica lui Fabianus – Tragerea de timp in speranta ca intre timp se va produce o minune care sa ii salveze pielea. Tactica lui Fabianus avea un temei, dar al lui Basescu care o fi? Nu stim cat valoreaza pielea domniei sale si daca merita sacrificarea intregului popor doar pentru salvarea pieii sale. In zilele noastre nu se mai produc minuni sa ca ar face bine sa scurteze suferinta acestui popor, sa isi faca bagajele si sa plece. Dorim sa ne lase in pace.

  • Domnul presedinte Basescu este UN OM POLITIC ” ceva ” mai priceput decat participantii la acest blog, probabil chiar si decat dv….
   In mod sigur si-a stabilit o strategie. Ati numit-o ” tragere de timp “. Este dreptul dv.
   IN SCHIMB, NU INTELEG DE CE VA ERIJATI IN REPREZENTANT AL POPORULUI. SCRIETI ( dupa ce invocati ” suferinta acestui popor”): ” DORIM SA NE LASE IN PACE”.
   Pe cine ? In numele cui vorbiti , si cu ce drept ? Daca doriti sa va lase in pace pe dv, totul e O.K. Dar a vorbi in numelem poporului, mi se pare un act de grandomanie… Si ii luati si painea de la gura lui D.D., care , si el , vorbeste ” in numele poporului “.

 58. …o iesire neinspirata a presidentului a fost si cea legata de rezervisti :c-au fost la munci agricole ,te apuca rasul ,tata-l lui a fost maior de armata ,astia mai tomnatici de pe blog stiu , nu s-a facut nimic in tara asta fara armata ,toate marile obiective economice din 50 incoace s-au facut cu armata ,asa era atunci ,nu erau teatre de razboi ca acum ,l-a luat gura pe dinainte ,n-ar fi pentru prima data 😆

  • …eu nu sant de acord sa plece cineva la presiune strazii ,media sau alte grupuri ,in mod democratic ,alegerile anticipate sunt legale si dau sanse egale la toti care participa .

  • Tocmai Puiuțule știe ce vorbește, nu poate avea un pensionar o pensie mai mare decât unul care muncește, ce naiba e la mintea cocoșului!

 59. In cursul ceremoniei de depunere a Juramantului de catre noul ministru de externe, Traian Basescu a spus aluziv dar amenintator ca maine se va adresa el poporului. A spus-o cam scasnind din dinti. Ma uit la spectacolul de “sunet si lumina” oferit in PU de catre un umar destul de mare de suporteri de fotbal al caror renume este binecunoscut. Exista posibilitatea ca acestia sa se dedea la provocari, la atacarea jandarmilor si de data asta “spectacolul” se pare ca ar putea fi de o amploare ceva mai mare si toate aste doar in scopul de a-i oferi lui Basescu maine posibilitatea sa aiba ce discuta cu poporul. Este posibil ca in aceasta seara sa se puna in aplicare un plan menit sa puna capat manifestatiilor de protest si totodata sa arunce vina pe Ponta, Antonescu, moguli si militarii rezervisti. Care tii pariul?

  • T.O. noi spunem că vina o poartă gașca Grivco de vreo două săptămâni, unde ai fost?

 60. …acum la Turcescu se arata trocul cu revolutionarii ,deci n-a fost zvon sau intoxicare -) -)

  • pedeleul in frunte cu Toader a semnat un protocol cu revolutionari fara sa stie seful partidului care-i si PM ,mare haos in partidul de la putere ,astia care au facut asta ar trebui exclusi .

 61. Maior Mircea Dogariu: “Vae victis”
  Domnule redactor sef,

  Cu stupoare am aflat, citind nr. 16 (227) al saptaminalului dv., ca trei ofiteri ai Armatei Romane au fost incatusati ca niste borfasi la Timisoara, pentru vina de a fi aparat in zilele agresiunii radioelectronice (1) si terestre acea parte din tara, prima candidata la iugoslavizare! Nu stirea in sine m-a socat! Era previzibila in contextul palpabilei si generalizatei ofensive impotriva armatei desfasurata astazi, cind cei considerati ieri impotriva poporului au ajuns azi democrati, deputati si, mai ales … patroni! M-a uluit lipsa de atitudine a militarilor garnizoanei Timisoara, care a facut faptul in sine posibil. Cel putin la Bucuresti, in privinta celor trei (acelasi numar ocult) asa-zisi implicati in drama de la Otopeni se mai pastreaza inca un rest de decenta! Sa fi murit la Timisoara, in clipa intoarcerii trupurilor lor in brazda, spiritul generalilor martiri Dumitru Puiu si Stefan Gusa? Straniu, deoarece militarii Timisoarei stiu mai bine decit oricine ce s-a intimplat in decembrie 1989! Au vazut cu ochii lor pe cei care devastau magazinele si au simtit pe pielea lor calitatea pregatirii “revolutionarilor” experti in arte martiale, in oprirea tancurilor cu o coada de matura si decapitarea soldatilor intr-o fractiune de secunda! Au vazut cu ochii lor OZN-urile de tip Super-Puma si Super-Dauphine (ultimile inexistente in dotarea aviatiei romane), aceleasi care au actionat si la Otopeni, Alexeni, Boteni si aiurea! Ei stiu, totodata, mai bine decit oricine ca pe Calea Girocului nu exista decit pomi si unitati militare (2) (noi am aflat acest lucru din presa), deci “revolutionarii” care ar fi trebuit sa asalteze sediul “judetenei de partid” nu aveau ce cauta acolo decit daca erau in misiune ordonata! Au uitat ca s-a tras asupra lor, ca au fost agresati la domiciliu, ca le-au fost agresate familiile? Se complac in lasa satisfactie ca a batut ceasul altora si nu le-a venit lor rindul sa joace in tragedia romaneasca rolul de “acari Paun”? Nu mai cunosc sensul notiunilor de “bresa” si “cap de pod”? Au uitat ca mai exista si un “miine”?

  Ce fac militarii Timisoarei, domnule redactor sef? Dorm? Le “fie somnul lin / si codrul aproape”, ca tot e frate cu romanul! “Sa nu dea Dumnezeu cel Sfint” sa se trezeasca abia cind vor ajunge la solutia “codru”, pentru ca va fi prea tirziu! Padurile noastre au luat demult drumul Ungariei si Austriei, sub forma de cherestea! Si inca ne dor cuvintele lui Brenus: “Vae victis!”.

 62. Daca protestele mai tin o luna,pdl nu cred ca mai intra in parlament.Partidul Poporului a cam egalat pdl.
  Reduceti tva-ul,mariti salariile si pensiile.Taxa auto amanta e o masura foarte buna.Mai scadeti din impozite.

 63. MILITARULE-INSTRUIT, CHIAR SI PE PORUMBISTE, n-ai absolut nici o legatura cu armata. Mi-a spus un militar adevarat ca la iesirea la pensie, au fost inaintati in grad cei care au detinut, cand au fost in activitate, functii al caror grad era mai mare decat cel de pe “umar”. Sic transit gloria mundi. Acum, un simplu soldat, fara nici o pregatire militara, ajuge general. Ghici ghicitoarea mea, cine sunt aia?

 64. Curios Biblio cum ai găsit tu ” acolo ” dialogul și cum la tine pe blog nu! Interesant! Acuma dacă tot m-ai trimis acolo, ai văzut ce scriam pe atunci ? Nu țin neaparat să am ultimul cuvânt Biblio iar când vor apare și postările de la tine de pe blog, ok îți voi cere scuze! E bine?

 65. Vine iarna.De la Comarnic pana spre Timisoara cica ninge.Ninge la Gaiesti.Am auzit ca ninge in Bucuresti.Numai in Ploiesti nu…
  Numai bine sa conduci pe soselele din Romania…

 66. Dna Ministru Udrea,

  Inteletg ca unele din punctele convenite de PDL cu doru Maries si asociatia sa este si referitor la repunerea in desbatere a legii lustratiei tinandu-se cont de amendamentele societatii Timisoara ale Asociatiei 21 Decembrie si criticile CCR.

  Va reamintesc ca am prezentat cred ca in mai multe randuri propunerea mea pentru un text de lege a lustratiei modificat in conformitate cu cele precizate de CCR. Il puteti folosi cu incredere si ca jurist veti constata ca am dreptate

 67. Televiziunile tac, in mod foarte suspect, privitor la faptul ca dl. Ponta a fost huiduit la Focsani.Chiar toate televiziunile sunt USL-iste ? Nu cumva , inca de pe acum, le este frica sa nu vina USL la guvernare si sa se repete ” cazul Ciuvica ” ? Dupa cum se stie, pe vremea d-lui A.Nastase, dl. Ciuvica a fost retinut la politie, pentru ca a scris, pe blog, ceva ce nu i-a convenit d-lui Nastase. ACUM se vorbeste despre DICTATURA ? Acum , cand dl. Presedinte Basescu este facut ” chior “, “dement”, etc. si ( din pacate ) nu se ia nici o masura? ( Desi ” chior ” este o persoana cu un defect fizic si , in nici un caz, nu se poate accepta sa se ironizeze acest lucru ).
  CE FEL DE DICTATURA ESTE ACEASTA, IN CARE ACTIVISTI USL ISI PERMIT SA SPANZURE ” PAPUSA BASESCU” ?
  Sa vedem ce va fi daca ( fereasca Dumnezeu ) vine la putere USL, cu domnii Ponta si Antonescu pe post de conducatori ! ATUNCI O SA VEDEM CE INSEAMNA DICTATURA !

 68. @ SILVERSTAR
  Pe blog a aparut o informatie conform careia d-na Silverstar a activat pe blogul Realitatii tv.
  Dl. Frank Z. a precizat ca acest lucru s-a intamplat mai demult, cand Realitatea avea atitudine amicala fata de PD ( actualul PDL ).
  CEL MAI BINE AR FI CA INSASI D-NA SILVERSTAR SA LAMUREASCA PROBLEMA. O explicatie trebuie sa existe, chiar si daca nu este usor de dat.
  Eu, unul, simt lipsa d-nei Silver, si ii astept revenirea.

  • Daca-mi permiteti, si eu ii simt lipsa. Si mi-am permis sa o caut in arhiva blogului mentionat. Si am gasit-o. Inconfundabila. Cu scuzele de rigoare
   pentru dansa, imi permit sa va redau o mostra :

   Trimis de silverstar Miercuri, 14/11/2007 – 21:19
   … intrigant nenorocit… De ce încerci ca pe forum să impui regulile tale de nenorocit frustrat? ….. Fiecare are voie să se exprime aici fără să intervină unul ca tine ca să facă ordine. De ce şi în numele cui? ……
   Şi cu Florescu ce ai? Cu ce te deranjează pe tine că el va vota PLD-ul?

 69. De ce televiziunile nu publica amanunte despre fatul ca dl. Ponta a fost huiduit la Focsani?

  • (Rudyard Kipling)
   Daca poti sa nu-ti pierzi capul
   Cind toti cei din jur si-l pierd
   Si arunca vina asupra ta,
   Daca poti avea incredere in tine insuti
   Cind toti se indoiesc de tine
   Si totusi sa tii seama de indoiala lor,
   Daca poti sa astepti fara a fi ostenit de asteptare
   Sau cind mintit sa ocolesti minciuna
   Sau cind urit sa nu te lasi purtat de ura
   Si totusi sa nu pari prea bun sau prea-intelept,
   Daca poti visa fara sa fii stapinit de vise,
   Daca poti gindi fara a-ti face un scop din gindire,
   Daca poti infrunta timpul si nenorocirea,
   Tratind la fel pe acesti doi impostori,
   Daca poti suporta adevarul ce l-ai rostit
   Deformat de ticalosi pentru a-i insela pe neghiobi
   Sau sa vezi naruindu-se lucruri carora le-ai inchinat viata
   Si sa pornesti a le recladi cu unelte uzate,
   Daca poti sa-ti imboldesti inima si nervii si puterea timpului
   Sa te ajute multa vreme dupa istovirea lor
   Si altfel sa continui cind in tine nu a mai ramas nimic,
   Decit vointa care-ti spune: “Inainte! “,
   Daca poti umple minutul necrutator
   Cu valoarea a 60 nesfirsite secunde
   al tau e pamintul cu tot ce cuprinde
   Si mai mult de-atit, vei fi OM, fiul meu!

  • @ NeaKutare

   Nu numai că nu spun acest lucru, dat toţi ziariştii sunt disperaţi să arate că PDL=USL=mizerie este o manipulare politică din partea unei alte forţe politice…

   Frica vine din faptul că cetăţenii care sunt împotriva întregii politici devin anarhici. Puţini au sesizat ceea ce spune preşedintele, nici eu nu am analizat acest aspect… dar dacă tot s-a deschis această discuţie.

   Îi vedeam pe Crin Antonescu şi pe Victor Ponta, care susţin nici mai mult nici mai puţin: demisia Preşedintelui, demisia Guvernului, demisia Parlamentului, adică o Românie neguvernată

   Evident că dacă preşedintele şi-ar da demisia, nu ar mai fi nevoie de demisia Parlamentului şi a Guvernului care s-ar schimba rezonabil după venirea unui nou preşedinte. Liderii USL spun că vor alegeri anticipate prin care să aibă o nouă configuraţie politică necesară demiterii preşedintelui şi premierului… ceea ce este sensibil altceva. Numai că procentele de le tot dau sondajele de opinie nu includ varianta NICI UN PARTID sau ÎMPOTRIVA TUTUROR PARTIDELOR. În cazul în care cetăţenii se îndreaptă împotriva tuturor politicienilor şi împotriva statului, atunci abia apare situaţia unei Românii neguvernabile despre care vorbeşte domnul Băsescu, pentru că atunci abia ne aflăm iarăşi în momentul 1989 în care revoluţia a adus nu numai îndepărtarea unor oameni din funcţii dar şi o disoluţie a întregii structuri instituţionale. Vă daţi seama că asta a exclude pe toţi cei care fac jocurile astăzi pentru că astfel apare şi criza. De asta şi reproşează preşedintele Băsescu USL-ului că pune în pericol “şandramaua”. Îndemnul preşedintelui spre USL este tocmai să nu susţină manifestările pieţei, cele ale cetăţenilor care sunt împotriva întregii politici.

   PNL-USL a făcut acel miting cu mult mai mulţi cetăţeni decât se adună în Piaţa Universităţii. Numai că acel miting nu a impresionat preşedintele pentru că se vede foarte clar că nu acel miting îl îngrijorează. Dar ce-l îngrijorează?

   am văzut în aceste ultime două săptămâni români nemulţumiţi, pe bună dreptate nemulţumiţi, şi pentru care va trebui şi mai multă explicaţie, şi soluţii

   Deci preşedintele introduce între “vinovăţii” ale vocilor din politică, ale armatei şi foştilor militari, mass-media, cei care au produs distrugeri… şi nişte “îndreptăţiţi”, minusculi comparativ cu toţi ceilalţi la un loc. De ce s-ar îngrijora de câteva mii şi nu de mai multe zeci de mii?

   Preşedintele ştie că “Jos Băsescu” se strigă pentru că preşedintele este expresia puterii de stat, preşedintele ştie că în mod real cetăţeanul nu este doar împotriva PDL, a guvernului sau a parlamentarilor PDL, ştie că este împotriva unui stat care îl apasă pe grumaz până ce nu mai poate respira.

   Am avertizat de foarte mult timp că nu banii vor duce la revoluţie, ci lipsa de respect pe care politica o are la adresa românilor, faptul că politicienii se cred stăpâni peste cei ce i-au votat; nu foamea, ci faptul că cetăţenii nu vor putea să stea să se uite la familie cum moare pentru că cineva se joacă cu sistemul sanitar. Nimeni nu m-a luat în seamă… atunci să plătească, nu le voi lua apărarea că m-au privit de sus şi nu m-au ascultat.

   Este ultima şansă a politicii. Dacă astăzi preşedintele nu face o minune astfel încât să se încheie cu o acalmie de minim 5 ani în războiul politic, dacă nici astăzi nu se va începe construcţia unei clase politice reale, cu politicieni profesionişti, special pregătiţi pentru anumite posturi în stat… România se va duce la vale mai rău ca niciodată şi revoluţia este inevitabilă. Peste 10 ani nu se va mai putea face nimic, vom fi “paşalâc” occidental.

   Să aşteptăm cu încredere intervenţia prezidenţială în speranţa că despre asta va vorbi… Recunosc, exagerez cumplit acest “cu încredere”.

  • @Bibliotecaru. Domnule, imi pare rau ca trebuie sa iti dau o veste proasta. Acel “tremolo” din vocea prezidentiala, precum si emotia aferenta indica faptul ca nu ne asteapta nimic bun. Basescu este genul de om care nu stie sa piarda, nu a reusit sa invete nimic de la Mubarak si nici de la Abdulah Saleh. Este genul de om in stare sa mearga pana in panzele albe doar pentru a-si indeplini propriul destin. Este un om caruia nu ii mai functioneaza instinctul de conservare. Oare unde mai este acum “animalul politic” de altadata care actiona in spatiul politic precum o felina in savana?

  • @ Turnul de observatie

   Am auzit şi eu de comparaţia cu Hosni Mubarak şi Ali Abdullah Saleh, numai că România nu este o ţară precum Egiptul şi Republica Yemen. Conştiinţa popoarelor diferă radical, istoric la ei dictatură este, nu numai justificată, dar şi o stare a normalităţii. Politicienii din România au frustrări relative la popor pentru nu înţeleg intim ce este aceea democraţie. Eu nu le găsesc o vinovăţie care să treacă în furie… tocmai pentru că înţeleg că politicieni au acest handicap şi nu pot realiza ce pot face, ce nu pot face, ce trebuie să facă. Aici este marea problemă a României, se tot schimbă oamenii (rotaţia cadrelor), dar nu se construieşte o majoritate de oameni cu o nouă mentalitate. Politicienii se constituie în şefi ai poporului la diferite niveluri şi nu în slujbaşi ai poporului. Domnul Băsescu nu se vede în oglindă ca dictator în funcţiune, el se observă drept un om care este îndreptăţit să decizii în locul poporului român. Aparent este acelaşi lucru, din punctul de vedere al mentalităţii diferenţa dintre şef şi slujbaş care abuzează este foarte mare. Eu nu cred că preşedintele va realiza vreodată că abuzează de România şi români, el va considera întotdeauna că tot ceea ce a făcut au fost gesturi îndreptăţite. Toţi “şefii” consideră asta, nu au nici o problemă de conştiinţă.

 70. FELICITARI LUI TRAIAN BASESCU PT CA DA DOVADA DE UN OM PUTERNIC SI TREBUIE SA LUPTE CU ACESTI RECHINI,INAMICI AI DEMOCRATIE DIN ROMANIA,,,JOS USL,LA INCHISOARE DAN VOICULESCU

 71. ..poeteso hai posteaza repede un zambet 😆 ,asa incepe blogul asta de 4-5 ani ,n-are rost sa te superi ,fiecare cu parerile lui ,mai sar scantei cateodata ,asa-i viata .De multe ori plecam din fata laptopului direct in pivnita ,asa eram de nervos ,acolo ma faceam” rupt-o-n boi “,de multe ori te-ai enervat si tu ,pe mine m-ai amilduit de-a sughitat mama o zi intreaga 😆 ,mi-a trecut repede .Stiu ca-ti place blogul asta ,ii sustii pe PDL-isti in frunte cu fostul tau coleg de liceu si pe Ileana noastra ,treci peste toate si posteaza .

  • Ar posta dar nu poate!
   🙂 🙂 🙂
   Ca şi ZeV!
   🙂 🙂 🙂
   Mare şperliţă îmbârligătoare eşti bre Cardinale!
   🙂 🙂 🙂

  • …de ce nu poate ? ,ii banata si noi nu stim ? ,asa trebuie sa fie un cardinal [eminenta cenusie ] sa-i imbarlige pe toti si sa-i descalceasca pe cine vrea ,restul la satarul calaului ,pentru linistea palatului 😆 😆

  • Puiule fugi bre cu găozarul tău d-aci!
   🙂 🙂 🙂
   Tolontan este un biet rahat care se vrea cu moţ, dar nu-i reuşeşte.
   🙂 🙂 🙂
   Şi-a făcut şi el un pic de trafic că era la pământ!

   MESAJ PENTRU TOLONTAN.
   Găinare ce faci mă?
   Nu mai eşti jurnalist sportiv?
   Ai trecut la SF-uri?
   🙂 🙂 🙂

  • 😆 😆 Zeby cu Ridzzi a nimerit-o ,poate o nimereste si acum ,…hihhhih…,ce crezi ?la Cotroceni nu sant sifonari ,ii sportul nostru national sa tradam ,puterea actuala d-aia-i de toata jena ,se bazeaza pe tradatori …hihihihi….

  • Cu Ridzzi n-a nimerit-o el!
   A nimerit-o fiţuica!
   🙂 🙂 🙂
   Băi Puiule, Tolonton ăsta este o spoială de jurnalist sportiv!
   Ăsta în afară de a se înjura cu Becali sau mai ştiu eu care şef din fotbal habar n-are de nimic.

   DECI REPET:
   Ceea ce a publicat el poate fi trecut la capitolul glumiţe handicapate!
   🙂 🙂 🙂

  • Imaginaţii bolnave ale unui găozar bolnav care se vrea a fi ceea ce nu va fi niciodată!
   🙂 🙂 🙂

 72. Va vad ingrijorati din cauza Rusiei, in timp veti fi ingrijorati si referitor la Turcia. Insa problema voastra este construirea propriei coalitii, nu adaugandu-va unei coalitii. Iar ea este Intermarium, singura capabila sa va asigure promovarea propriilor interese.
  Un mare pericol e daca Germania isi creeaza o coalitie pe la spatele vostru cu rusii sunteti in capcana de aceasta data. Dar Romania a fost mereu prinsa intre mari puteri, calcata in picioare in drumul lor spre o alta destinatie. Provocarea pentru Romania este sa invete sa devina mai periculoasa pentru a exista!
  George Friedman
  http://realpolitic.ro/george-friedman-romania-trebuie-sa-invete-sa-fie-un-risc-pentru-rusi-germani-si-de-ce-nu-americani.html
  Deci ceva începe să prindă contur!

  • @Ghita 1964. Ghita, observ ca te-ai apucat de lecturi nepotrivite varstei. Deci Romania sa devina un pericol pentru rusi, germani si americani? Presupun ca atunci cand se va intampla asta, turcii vor fi deja uzi in pantaloni. Daca vrei o discutie serioasa, Ghta draga, revino te rog cu picioarele pe pamant.

 73. ,BOLOVANUL ION ILIESCU-AGATAT DE GITUL DEMOCRATIEI ROMANESTI’

  Ieri intr-un comentariu BIBLIO,imi spunea printre multe alte trasnai ca,as vi victima trecutului si ca de fapt fantomele comunismului au cam disparut.
  Si trebuie sa recunosc sincer,pt a nu stiu cita oara am ris,si m-am intrebat cite dioptrii poate avea prietenul meu bibliotecaru,dar mai ales cit de incilcita ii poate fi ratiunea cind ieri,in fata lui ,in bucuresti defilau cite-va mii de KOMUNISTI SADEA,IN CARNE SI OASE, si care dincolo de nesimtirea grosolana pe care o afisau,indignati fiind ca de la 40 milioane de lei pensie,dupa recalculare au ramas doar cu 25 de milioane lei vechi.
  Cit de miop trebuie sa fii si sa nu vezi VIOLUL DIN STRADA ,aplicat de BANDA DE COMUNISTI CONDUSA DE DOGARU,democratiei este de-o salbaticie incredibila,cit????????
  Cujm e posibil ca niste demonstrati sa atace un jurnalist,cerind nici mai mult nici mai putin ,ELIMINAREA LUI-VEZI ANDREEA PORA,ROBERT TURCESCU,CARTIANU.
  Cum un IUBITOR DE PACE,INTELEGERE ,CA TINE BIBLIOTECARU REFUZI SA VEZI TOATE ASTEA??????????????
  De ce nu te revolti,la VOCEA STRAZII,.s-au te identifici cu ea??????????
  De ce continui sa incerci aburirea oamenilor,folosind persuasiunea si un gen de ,PACIFICARE TICALOASA,cind de fapt in spatele ei se ascunde ,CHIPUL HIDOS,INUMAN AL KOMUNISTILOR INRAITI DORNIOCI DE REVANSA,DORNICI SA SE RAZBUNE PE TRAIAN BASESCU PT TOATE INFRINGERILE ELECTORALE SUFERITE INAINTEA LUI??????????????
  Crezi cumva BIBLIO-ca mintile rationale nu te citesc ca pe o carte deschisa???????????
  Crezi cumva ca ,INITIATII’ nu ti-au descoperit valentele de OM DE EXTREMA STINGA?????????????
  Crezi cumva ca ambalajul vorbelor bine ticulite,dar care nu spun nimik,acum in 2012 mai pot pacali pe cineva?????????????
  Eu iti spun ca NUUUUUUUUUUUUUUUUUU BOLOVANUL ION ILIESCU VA DUCE IN PRAPASTIE-TINE MINTE CE-TI SPUN BIBLIOTECARU,PT CA DE FICARE DATA ANALIZELE MELE S-AU DOVEDIT CORECTE.

  P.S.-inca ceva-GENUL ASTA PACIFIST-E VECHI-cauta altceva,l-ai folosit si in 2008 si in 2009………….

  • zapa esti in eroare ,cunosc eu pe unul ,a avut 2900 roni si dupa recalculare are 3852 roni …hihihihi….pentru asta il felicit pe mariner ,vb. numai prostioare ,esti neinformat ,singurii care au pierdut au aia cu vechime incompleta …berbecutzule

  • Zapa nu este in eroare ci radiografiaza exact. La asta se descurca excelent. Alte limite are el mai teoretice dar recunosc ca alea nu-s ceva obisnuit.

  • @ Frank Zapa[King]

   Ce spune câte un om politic, un ziarist, un om în stradă… sunt păreri care nu mă implică cu nimic. Ei au dreptul să-şi exercite dreptul la liberă exprimare. Relativ la ei eu pot fi de acord sau pot să nu fiu de acord, sau există şi posibilitatea să nu mă intereseze ceea ce spune fiecare dintre ei, că nu mă implică cu nimic nici dacă înjură şi nici dacă laudă.

   Când însă preşedintele României, într-o situaţie cât se poate de oficială transmisă în direct, reflectată de mass-media şi cu un discurs apărut pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale spune că:
   “nu pot să nu observ că mesajul domnului Ion Iliescu – care, nici mai mult, nici mai puţin, aproape de pe masa de operaţie transmitea că Preşedintele în funcţie trebuie să răspundă, în condiţiile în care dânsul încă n-a răspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revoluţie.”
   … nu pot să nu mă întreb, cine este astăzi Ion Iliescu de apare astfel într-un discurs prezidenţial? Înţeleg să existe o referire la domnii Ponta şi Antonescu, dar să facă referiri la Ion Iliescu şi la Consiliul Politic al Armatei (deşi cred că preşedintele ar fi trebuit să ştie că denumirea corectă este Consiliul Politic Superior al Armatei, dacă tot face aceste referiri istorice), consider că este un pic penibil în gura omului care reprezintă oficial statul român. De ce să facă preşedintele României astfel de trimiteri? Ce pericol reprezintă astăzi ceea ce spune Ion Iliescu? Este un om căruia cineva i-a băgat un microfon în faţă cu întrebarea clasică “ce părere aveţi?” nu a făcut el o conferinţă de presă cu care să-şi spună părerea. Dar nu numai asta, ce anume a spus exact? A spus că preşedintele trebuie să răspundă (“Oamenii protestează pe bună dreptate şi preşedintele plăteşte pentru această aventură, de a încălca sistematic Constituţia, de a nu ţine seama de instituţiile statului.”). Oare preşedintele nu are o răspundere în ceea ce face, oare procesele pe care Ion Iliescu le are nu înseamnă că fostul preşedinte plăteşte, că este judecat pentru activitatea sa? Ce ar fi vrut preşedintele Traian Băsescu, ca Ion Iliescu să se judece singur, să se condamne singur şi apoi să arunce cheia celulei? Există nişte procese care se lungesc şi nu văd cum i s-ar putea reproşa domnului Ion Iliescu prelungirea acestor procese.

   Faptul că Traian Băsescu tot aduce în faţă ceea ce spune Ion Iliescu arată cât de important este acest om politic pentru preşedinte. De ce s-ar deranja preşedintele în funcţie să asculte ce spune un fost preşedinte al României dacă nu ar fi important pentru el? Nu l-am auzit pe preşedintele Băsescu cutremurat de ce spune Emil Constantinescu, de ce spune Regele Mihai… dar Ion Iliescu pare că-i provoacă nesomnul. De ce anume credeţi că este aşa de important Ion Iliescu astăzi pentru preşedinte… iată, mai important decât liderii partidelor şi toţi ceilalţi, de vreme ce l-a pomenit primul. Este evident că Ion Iliescu nu reprezintă o voce venită dintr-o poziţie politică importantă, pentru preşedintele Băsescu Ion Iliescu reprezintă o voce de om important fără nici o poziţie politică.

   Când veţi înţelege cu adevărat asta, când veţi realiza care este poziţia adevărată dintre cetăţenii, simpli cetăţeni, Băsescu şi Iliescu… Dar asta nu veţi înţelege niciodată, pentru că dumneavoastră nu aveţi altă cauză decât vituperarea, nu şi logica sau analiza.

 74. Eusebiu,te rog insistent nu-i darima miturile lui PUIU-vrei sa-l vezi fugind gol ,PUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA’ prin centrul Bucurestiului?????????????

 75. Azi CCR se pronunta privind constitutionalitatea alegerilor comasate.
  Este evident ca, comasarea este constitutionala caci ea a mai existat cu aceiasi constitutie adica in jurisdictia unor parti din vechea constitutie neschimbate nici in asta actuala.
  Invocarea unui argument de natura economica in ceea ce priveste constuitutionalitatea unei legi, care argument intra de fapt la ceea ce se numeste oportunitate economica a legii, nu e de natura constitutionala ci este in mod evident un subiect clar al actiunii guvernului si parlamentului, incalca separatiunea puterilor in stat tocmai de CCR. Ar fi o grava eroare constienta si o actiune de tip bumerang in a permite sau cere CCR sa devina un instrument politic aproape declarat, caci dupa oportunitate economica financiara mai are doar sa o adauge pe cea politica.
  M-ar amuza copios, caci nimic nu ma mai socheaza sau intristeaza in tara mea, daca azi CCR in Decizie, daca aceasta va fi de neconstitutionalitate, la motivare sa spuna ca din oportunitate politica precum salvarea guvernului Boc de a satisface o cerere a strazii si a-si arata astfel slabiciunea sau pentru a da satisfactie lui Ponta-Crin declara neconstitutionala legea. 🙂
  In opinia mea legea este constitutionala si asta vede orice idiot. Niste rationamente politologice chiar si ale unor foruri internationale nu sunt principii constitutionale obligatorii si trebuie invocate aici la acest nivel.

  Am zis asta ca sa fie zis inainte de anuntul Deciziei.

  • PS Si eu dupa discursul Presedintelui care sper sa-mi raspunda nu numai la Cui Prodest? lucru de care ne ocupam si noi aici pe bloguri sau in media ci si cine si cum a facut si din ordinul cui, voi iesi din tacerea impusa privind actiunile puterii.

 76. ,Nesimtire cu iz ,Liberal’

  Cind te uiti cine ne propune noua astazi respect,moralitate,democratie,si alte alea,cam tot ce se spune pe televiziunile limbricilor imi vine sa ma duc in BURCHINA FASO.
  Si uite de ce:
  In 2005,la chemarea la alegeri anticipate CRIN ANTONESCU VICEPRES. PNL,la acea vreme il acuza pe TRAIAN BASESCU ca vrea sa distruga DEMOCRATIA DIN ROMANIA.
  In 2007,dupa usturatoarea infringere cu ocazia REFERENDUMULUI,ACELASI IMBECIL LIBERAL-NU S-A GRABIT SA CEARA DIZOLVAREA PARLAMENTULUI SI PLECAREA INCLUSIV A LUI ACASA,NUUUUUUUUUUUUUUUU
  In 2008 dupa ce in urma unei legi STRIMBE ANTIDEMOCRATICE SI ANTICONSTITUTIONALE ACELASI NESIMTIT,CRIN ANTONESCU INTRA DE P[E LOCUL TREI IN PARLAMENT,DECI FRAUDULOS IN DISPRETUL DEMOCRATIEI,ACELASI NESIMTIT CRIN ANTONESCU NU SI-A DAT DEMISIA SI NICI NU LE-A PROPUS TUTUROR COLEGILOR SAI, IN ACEIASI SITUATIE SA PLECE DIN PARLAMENT SI SA CEARA ALEGERI ANTICIPATE.
  Si iata-l astazi cu un ADEVARAT COLOS MEDIATIC IN SPATE ULTRAPROMOVAT DE CELE 3 TELEVIZIUNI ALE LIMBRICILOR CU UN URIAS APARAT PROPAGANDISTIC IN SPATE CUM ASA DINTR-O DATA,A DEVENIT BARBAT ,SI DIN PAPAGALUL DEMN DE TOATA MILA,DINTR-O DATA OMUL CU OCHI DE PESTE INCEARCA DIN NOU SA-SI BATA JOC DE CONSTITUTIE SI NE VORBESTE DE MORALA.
  Este incredibil cum acesti VIERMI LIBERALI, SUNT ATIT DE OPRTUNISTI,si de athiati dupa putere.
  cIND VALETI DE GENUL LUI RELU FERCHESIU,un hot marunt ne spune ce trebuie sa faca romani,suntem in fata unei mari dileme-II SCUIPAM CU MARE PLACERE,ORI LE PUNEM PE GOSPODINE SA-I FUGAREASCA CU PLASELE DE RAFIE…………….
  Cit despre mamelucii blogeri,care preiau aceste mesaje,dar care mai ales uita aceste lucruri le spun categorig-ROMANII NU UITA SI NU IARTA……………….

  • “Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt “cumparati” sistematic ca sa serveasca mafia

   Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
   Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.”
   Anonim

  • p.s.-si mai este ceva cu adevarat incredibil-daca in 2009,cu acelasi colos MEDIA IN SPATE CU ACEIASI BANI CHELTUITI,MIRCEA GEOANA AVEA 50% APROX DIN VOTURILE ROMANILOR.
   Astazi CRIN ANTONESCU-ABIA DE MAI ADUNA 20% din voturile posibile.
   Iata principalul motiv al nebuniei lui-FAPTUL CA SPONSORII SA-SI PIARDA INCREDEREA IN EL SI SA-SI RETRAGA BANII SI…………TELEVIZIUNILE..
   Ceea ce ar face ca el CRIN ANTONESCU,sa sufere o lovitura cel putin ca cea incasata de MIRCEA GEOANA,daca nu cumva mai grea-EU CRED CA NICI NU VA AJUNGE SA MAI CANDIDEZE IN 2014-ATIT DE PRONUNTATA ESTE ERODAREA LUI.

 77. , Fisiieli Liberale’

  Sunt alaturi de cei,care spun si sustin ca U.S.L in scurt timp se va rupe.
  Si se va rupe in primul rind din cauza ISTERICULUI CRIN ANTONESCU si a gastii sale.
  Stind bot in bot cu TURNATORUL DAN VOICULESCU,de prea multa vreme,CRIN ANTONESCU gafeaza impardonabil si se face de tot risul.
  Anunta un mitig gigantic organizat de PNL,ulterior acceptat si de PSD,dar se face de tot risul,abia aduna cu greu din toata ROMANIA,CITE-VA MII DE ZAPACITI,PLATITI care sa-l urmeze.
  Simtind cum ridicolul il invaluieste,CRIN ANTONESCU INTR-O STARE DE SURESCITARE,VECINA CU TURBAREA,mai face o nefacuta-SI CEREA CA U.S.L. sa-si dea demisia din parlament.
  Ei dupa aceasta nastrusnicie,omul ,cu adevarat este privit in U.S.L. ca un nebun.
  Dicolo de interesele uselistilor si in primul rind DE IMUNITATEA CONFERITA DE CALITATEA DE PARLAMENTAR, pe care daca ar pierde-o cel putin jumatate din USELISTI AR FI CLIENTII D.N.A. acest gest s-ar inscrie in sirul de ,FISIIELI LIBERALE MARCA IDITUL CRIN ANTONESCU.

 78. MI-I IMAGNEZ PE PROCURORII D.N.A cum isi freaca minutele de placere asteptind demisiile uselistilor………..
  Eu unul cred ca procurorii se roaga intens ca,CRIN ANTONESCU SA-SI DESAVIRSEASCA OPRA GENERATA DE NEBUNIA LUI…………..

  • Bingoooooooooooooooo Zapa!
   Aici este cuiul Pepelii!
   Dacă-şi dau demisia, cotu şi pişcotu’ imunitate!
   Şi să vezi cărările dreak ce fac demisionaţii pe la DNA!
   🙂 🙂 🙂
   CRIN ANTONESCU S-A CERTAT LA CUŢITE CU NINI SĂPUNARU!
   Cu urlete şi ţipete de ziceai că-s două mahalagiaoice.
   Nini Săpunaru se fereşte ca de dracu ca să demisioneze!
   🙂 🙂 🙂

 79. Unul din locotenentii FAM MAZARE,SI SPONSOR,GEORGE BOSINCEANU ESTE LA MITITICA-HAAAAAAAAAAAA,ABIA ASTEPT SA-SI DEA DEMISIA USELISTII……………..

 80. OBESRVATIE-uitati cum ,HIENELEstau la cutie,nu zic nimik,nici un bloger din GASCA LIMBRICILOR NU IESE LA LUMINA.

  OARE DE CE????????????? va spun eu,astepta cu morcovul adinc infipt acolo munde ii este locul sa iasa TRAIAN BASESCU-iar tremura chilotii pe ei………..
  Ppagalii PONTA SI ANTONESCU,asa cum este normal,ca doi servitori ies inainte stapinului sa-i deschida pirtia…………..offffffffff,ce nevricosi e astia……………

 81. Ei despre capacitatea mea de a face analize pertinente ,nu cred ca e cazul sa ma pronunt aici si acum,dar,atentie BIBLIOTECARU:
  eu ieri cu mult inaintea pres. TRAIAN BASESCU ,am facut aici analize pe aceste subiecte,inclisiv DESPRE CEI AMINTITI-MILITARI NESIMTITI PENSIONARI,MIRCEA DOGARU ETC.
  Nu ti se pare ,SUSPECT’ ca tocamai GENUL ACESTA DE ANALIZA S-A REGASIT IN DISCURSUL PRES???????????????????????
  Bbilio-daca n-ai inteles nimik,atunci meriti sa stai in ,BUTOIUL TAU’ in contnuare si sa-ti rumegi frustrarile,si incapacitatea de a da replici inteligente,coerente si de substanta.
  E greu sa intelegi cum sta treaba cu ,IMAGINEA-asta nu se invata mecanic si de pe internet-PT CA SA DEVII UN OM DE BAZA TREBUIE SA FI LUPTAT MACAR O ORA IN IARBA………
  Inca o data iti spun -TU ESTI UN PRODUS ARTIFICIAL DE LABORATOR,AI CRESCUT IN EPRUPEBETA SI SE VEDE………..

  • Priviţi-l acum pe Crin Antonescu!
   Are ochii injectaţi şi roşii!
   Oare cât o fi băut ***?
   Este speriat!
   Săftoaica la executat ca la carte.
   Cu Nini Săpunaru s-a certat la cuţite.
   Prahova nu-l mai ascultă!
   Voiculescu a început să-i ceară socoteală pentru banii cheltuiţi!
   LA IAŞI A FOST UN FIASCO!
   CEI DOI LIDERI NU AU AVUT CURAJ SĂ VORBEASCĂ!
   Oare de ce?
   CÂND VA DA COLŢUL IERBII UNIUNEA SE VA SPARGE!
   🙂 🙂 🙂

  • Hahahahahaha!!!
   ZapaVoievod face analize pertinente…..in loc sa se intoarca pe bancile scolii primare…..

  • @ Frank Zapa[King]

   Faptul că vorbiţi despre nişte lucruri pomenite mai târziu de preşedinte mă face să cred că domnia voastră scrieţi discursurile prezidenţiale. 😆

   Eu nu am nimic cu “analizele” pe care le faceţi, doar să nu-mi folosiţi nick-ul când le faceţi. Spuneţi ce vreţi, de oricine vreţi… dar nu mă băgaţi şi de mine în ecuaţie silindu-mă să vă dau un răspuns. Eu nu sunt o persoană publică, deşi nu sunteţi obligat să-mi daţi atenţie. Nu mai faceţi referire la mine, este atât de simplu să nu vă bag în seamă.

  • Zeby …beutura si betia trece repede la astia mai tineri ,la aia de peste 60 de ani trece mai greu ,le dau si lacrimile hihihihihihhh…uita-l pe baciul vostru in urmatorii 10 ani ,Antonesc Crin pe numele lui 😆 😆 voi dupa plecarea lui Basescu nu aveti cadre ,si asta de la MAE ii tot pesedist reesapat hihihihihii

  • Beiiiiiiiiiiiiiii puiule, marinarul nu este baci deoarece noi nu suntem oi.
   Cât despre cadrele nostre, nu le duce grija!
   Au fost, sunt şi vor fi!
   SUB ACOPERIRE!
   🙂 🙂 🙂

  • hihihihihih….asa spune bufonel ,sub acoperire DA 😆 😆

   Zeby nu te mai lua de poetesa ,degeaba ne certam noi aici ,nu ne baga nimeni in seama ,politichia isi continua faradelegile si furaciunile ,noi ne alegem cu praful de pe toba lui ZAPA care urla lozinci de-l dor falcile ,eu stiu ca tu nu pui la inima nimic ,si te doare-n capisonul de bufon cine iasa ori pleaca din guv.sau de aiurea .

 82. Katrina,de ce te-ai indragostit de mine,fara ca sa ma intrebi daca sunt de acord???????????

 83. Ce faci biblio-te-ai suparat????????????ei hai baiat cuminte si nu te supra,asa usor,pai daca tu la antrenamente te predai,ce vei face in timpul jocului????????
  Ia exemplu de la TIZUL TAU PUIU,el stie ca eu stiu,dar astac nu-l impiedica sa ne arate in fiecare zi,de ce zeci de ani ac purtat cascheta……..
  haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • CC nu i-a dat dreptate lui Boc cu comasarea alegerilor ,dimineata graia un pigmeu pe blog “,numai idiot sa fie sa nu-ti dai seama de constitutionalitatea …bla bla si iara bla ,”uite ca n-a iesit cum a vrut amicul nostru .

  • @ Frank Zapa[King]

   Uite cum vreau să tac şi cineva mă provoacă. 😆

   Ia să vă cer eu o părere de specialist în discurs prezidenţial.

   Preşedintele a spus aşa:
   “care susţin nici mai mult nici mai puţin: demisia Preşedintelui, demisia Guvernului, demisia Parlamentului, adică o Românie neguvernată”

   România a avut o singură “întâmplare” până acum în care alegerile parlamentare au fost decalate de alegerile prezidenţiale… şi cred că de 5 ori când Parlamentul şi Preşedintele s-au ales odată. Deci de cinci ori în România s-au schimbat brusc, ca un banc etrusc, Parlamentul, Preşedintele, Guvernul… a fost România atunci neguvernată? Mai mult, chiar preşedintele Băsescu a participat la un acest tip de alegeri în 28 noiembrie 2004, deşi are deja o experienţă. S-a plâns că România nu a fost guvernată în luna noiembrie 2004? Eu nu am auzit până acum aşa ceva… În consecinţă de ce credeţi că domnul Preşedinte a făcut o astfel de afirmaţie ştiind de la început că face o… cum să spun să nu jignesc… “floare de spirit”?

   Spuneţi repede, că mai e un pic până la intervenţie… oferiţi o explicaţie logică sau ilogică preşedintelui. 😆

   Dacă domnia voastră credeţi că faceţi un bine celor pe care îi “apăraţi” provocându-mă… Putem să ne amuzăm mai departe.

   Să nu credeţi că dacă mă abţin să comentez nişte lucruri chiar nu am nimic de spus. Sunt unele probleme neimportante pentru mine, lucruri pe care nu le-aş aduce în discuţie dacă nu v-ar veni ideea să mă provocaţi. Dumneavoastră continuaţi să faceţi astfel de “servicii” PDL-ului… 😀 Probabil că la un moment dat vă vor opri chiar ei… Eu am mai spus o dată că PDL-ul nu are nevoie de duşmani pentru că are prea mulţi “prieteni”. 😆

   Vă aştept cu răspunsul dumneavoastră expert.

 84. Desigur ca de ce imi era teama s-a produs. O decizie strict politica a CCR
  CCR a dovedit inca odata ca este o institutie care in aceasta forma trebuie eliminata din statul nostru daca vrem sa ne inchipuim macar ca suntem o democratie.
  Desigur ca nu o sa ma pronunt in interesul cui a dat aceasta decizie CCR . Ei ar spune probabil , daca i-as intreba si ar avea taria sa recunoasca caracterul politic al deciziei lor, ca au dat-o in interesul Romaniei si al romanilor.
  Dar o tara care se construieste astfel nu stiu ce ar trebui sa astepte de la viitor mai mult decat sa fie parasita de ce are mai bun neanmul care a aparut in spatiul ei geografic pentru a fi ocupata(colonizata) de toate liftele sau scursurile lumii..

  • Cum,Ioane,CCR nu este sub pdl?A mers pe lege.Nu se poate.Ce e greu de inteles?De ce ii ataci pe judecatori?Ei cunosc legile mai bine decat noi.Multi din noi nici nu le stim,dar trancanim.Ne pricepem la de toate.

  • i.a spunea…
   PS. Totusi daca ma chinui as putea intrezarii un singur motiv posibil de necostitutionalitate si anume prelungirea mandatului alesilor locali, constitutia cred ca nu accepta astfel de marisi de mandat decat in situatii exceptionale si guvernul a considerat ca este o asemenea situatie iar CCR ca nu este.

 85. Va salut!
  Am o intrebare: liberalii au demisionat? Asa au declarat!!! inca nu stiu daca au si trecut la fapte!!
  Astept sa-i laud si sa le spun cat sunt de onorabili si cat de usor au renuntat la fotoliile caldute si bine platit statul pe ele! 🙂 🙂

  • Nu inteleg de ce sunteţi stresaţi de hotărârea CCR?

   Şi aici am să fiu de o răutate teribilă:

   Această hotărâre obligă PDL să întoarcă faţa la alegătorii săi!
   Alegători care de nenumărate ori au scrâşnit din dinţi atunci când Monica Macovei şi Cristian Preda şi-au bătut joc de partid!
   Mie îmi convine.
   Şi multora ca mine.
   La vot cu toată lumea!
   Să treacă prin ghilotina votului!
   Să vedem acum dacă o să-i convină PDL-ului ca să mai piardă o grămadă de voturi din cauza celor doi mincinoşi!
   AFARĂ CU MONICA MACOVEI ŞI CU CRISTIAN PREDA!
   Yupiiiiiiiiiiiiiii, Monicoooooo o să te mănânce lupiiiiiiiii!
   Hau, hau, hauuuuuuuuuu……….
   De-abia aştept să dau cu ouă în voi reformiştilor.
   Că ne-aţi minţit şi ne-aţi înşelat!
   Eheheeeeeee
   🙂 🙂 🙂

  • @diaconu Eusebiu
   De ce spuneti asa ?! La majoritatea dintre noi ne-a convenit atunci cand se spunea ce om integru este doamna Macovei, cum vrea dansa binele natiunii, cum incearca mafiotii sa-i dea la cap (la figurat, desigur) etc, etc.
   Sau in cazul domnului Preda, dovada cea mai elocventa a libertatii de opinie in randul partidului etc, etc.
   Gresesc ?

  • bravo Zeby ,asa te vreau ,le-ai tras-o la aplaudaci ,afara cu …. 😆

  • Sebi,
   Esti adorabil:
   – desigur ca nici eu nu ma supar ca PDL sa se intoarca cu fata la alegatori;
   -desigur ca este posibil ca in ciuda enervarii mele cum ca CCR a luat o decizie politica, decizia sa fie la limita caci de fapt problema este daca motivul ref la economii se justifica adica daca situatia este chiar atat de extrema ca sa devina un caz de forta majora sau nu dupa cum zice CCR ;
   -dar de unde chestia asta ca daca pleaca MM si CP le creste scorul ,de parca votul tau ar fi cat 100000 de voturi si asta asa daca esti modest, isn`t it? 🙂

  • Nicolae,
   Sebi are o problema personala cu MM , i-a rezistat 🙂
   Despre CP sunt de acord cu el, ba chiar am si ptrioritate sa-l pun la punct pe suficientul ala ingamfat, dar vad ca suturile mele i-au fost de folos ca unde lovesc eu creste si a mai evoluat si el dar Sebi nu-l iarta deloc ca a fost in pruncie UASCRIST. 🙂

  • Re Nicolae.
   Nicolae, enunţul este corect şi nu greşeşti deoarece ai folosit termenul “majoritate” din care la vremea aceea şi eu am făcut parte.
   În momentul care Monica Macovei a început să-şi atace partidul, să-şi atace colegii şi să-şi dispreţuiască electoratul, susţinută de cealaltă lichea comunistă: Cristian Preda, am părăsit majoritatea şi am intrat în rândul minotităţii contestatare.
   Pam-pam.

 86. Dna UDREA
  Cred ca singurul lucru pe care trebuie sa-l spuna PDL ref la decizia CCR este doar ca CCR a apreciat diferit necesitatea economica de a se considera ca suntem intro situatie speciala care permite prelungirea mandatului alesilor locali.

 87. În ce condiţii se face turismul iarna, în România, când drumurile sunt înzăpezite? Aş fi încântată dacă aş primi un răspuns CONCRET de la Elena Udrea. 🙂 Ar demonstra că ştie să răspundă şi întrebărilor, cu răspunsuri care nu se abat de la subiect, nu doar să “scrie” articole pe blog. Mulţumesc.

 88. …logica de aplaudac portocaliu fanatic “sa spuna PDL-ul ,ca-i …bla bla bla …”ce sa spuna pedeleul bey ratacitule ,CC da motivarea ,vai doamne ce parsiv om …du-te bey si te culca ,numai prin minciuni vreti sa mai reparati caruta ,pe alt blog jeleai ca-i groasa ,daca se separa alegerile ,gata furaciunile ,nu o sa furati nimic ,s-au fript astia de mai multe ori cu voi ……

  • Baietica, Ia spune tu motivarea, sa vad daca e aia a USL, ca de asta vorbeam eu
   In rest campiile verzisau inzapezite iti apartin spre batere la discretie. 🙂

 89. Președintele PNL, Crin Antonescu, a lipsit de la întâlnirea solicitată de USL cu ambasadorii statelor UE, motivând că este puțin bolnav. Câteva ore mai târziu, președintele PNL a apărut, teafăr și pus pe glume, la o conferință de presă.

  Ambasadorul danez, Michael Sternberg, a declarat, pentru EVZ, că ambasadorii statelor UE în România au avut azi o întâlnire cu Victor Ponta, la sediul reprezentanței diplomatice a Danemarcei, ţară care deţine preşedinţia în exerciţiu a Uniunii.

  Ambasadorul a precizat că diplomaţii europeni au, în mod regulat, astfel de întrevederi cu miniştri, lideri ai opoziţiei sau ONG-uri, pentru a se informa despre situaţia din ţara respectivă.

  De data aceasta, întâlnirea a avut loc la iniţiativa lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. “Ponta a venit singur la întâlnirea cu ambasadorii UE, spunând că liderul liberal Crin Antonescu a răcit, ieri, la Iaşi”, a spus ambasadorul. Întrebat cum comentează faptul că imediat după întrevedere Antonescu a participat la o conferinţă de presă, Michael Sternberg a replicat: “Probabil s-a vindecat miraculos”!

  Citiţi mai mult: Crin Antonescu nu s-a trezit pentru întâlnirea cu ambasadorii. Vezi ce scuză şcolărească a invocat – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-s-a-trezit-pentru-intalnirea-cu-ambasadorii-vezi-ce-scuza-scolareasca-a-963.html#ixzz1kUA66vVb
  EVZ.ro

 90. S-au demascaaaat ! S-au demascaaaat ! 🙂 🙂
  Cam asa se striga prin ’90.
  Despre ce-i vorba?
  Timp de cateva zile USL a incercat sa prezinte protestele drept unele indreptate strict impotriva puterii.
  Dupa ce ziaristi de la mai multe televiziuni le-au spus ca s-a strigat si impotriva opozitiei, ba le-au mai ars si niste poze, USL a trecut la masuri.
  Subit, manifestantii “apolitici” i-au izgonit, cu ghionti si injuraturi, pe toti cei care veneau cu alte mesaje, in special pe cei cu lozinci “PDL si USL, aceeasi mizerie” sau “PDL si USL fura prin rotatie”.
  Astfel, n-au ramas decat cei care striga impotriva tiranului si a guvernului BOC.
  Curata coincidenta 🙂

 91. Am şi eu o rugăminte spre oricine poate adresa un mesaj preşedintelui Traian Băsescu, doamna Udrea, serviciile secrete ce bănuiesc că monitorizează acest blog, alte doamne şi alţi domni. Mesajul este următorul

  Preşedintele României NU REPREZINTĂ ROMÂNII. În România, la nivelul central, românii sunt reprezentanţi de către Parlamentul României. Preşedintele României reprezintă STATUL, respectiv România, şi nu cetăţenii.

  Constituţia este destul de clară şi eu am obosit spunând acest lucru iar şi iar şi iar.

  ARTICOLUL 80 – Rolul Presedintelui
  (1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman

  ARTICOLUL 61 – Rolul si structura
  (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman

  Vă rog eu, duceţi acest mesaj preşedintelui. Alături de confuzia permanentă dintre asumare şi angajare, foarte deasa referire la “Preşedintele tuturor românilor” şi la “Preşedintele reprezentantul românilor” au început să devină obsesii pentru mine. Nu sunt lucruri complicate şi, la un asemenea nivel, aceste confuzii nu au de ce să existe.

  Vă rog mult, duceţi acest mesaj domnului Preşedinte.

  În rest nu prea am nimic de comentat… restul comentariului a fost de bun simţ şi liniştit (mai puţin atunci când domnul preşedinte a spus că un dictator înjurat nu este dictator ceea ce m-a făcut să zâmbesc).

  • Servicii secrete aici nu avem!
   Avem doar servicii nesecrete!
   🙂 🙂 🙂

   Tenguriţă de tocilar.
   Eram sigur că observi gafa!
   🙂 🙂 🙂

  • Ce să fac dacă îmi sar în ochi… Sunt prea pretenţios dacă îmi doresc nişte oameni prin structura statului care să fie cu atât mai deştepţi decât mine încât să privesc la ei cu neţărmuită admiraţie?

   Iată, a murit Emil Hossu. Mă simt un pic vinovat pentru că eu nu l-am urcat tocmai foarte sus, printre marii maeştrii ai teatrului românesc, ci mai mult printre actorii de anduranţă, cu performanţă constantă, pe care orice regizor se putea baza că-i va ieşi rolul aşa cum i se indica… dar, murind în teatru, pe scenă, a devenit un mucenic al teatrului precum creştinii cu sângele scurs pe altar în biserică. Emil Hossu a reprezentat o parte din mine, din copilăria mea, am urmărit multe din filmele în care a jucat, iar şi iar, până am analizat şi cele mai mici gesturi…

   De ce nu am politicieni care să fie pentru mine la aceiaşi valoare umană precum Emil Hossu? Privesc în urmă şi singurul politician cu adevărat simpatic şi uman rămâne un vechi secretar de partid care nu m-a turnat la securitate pentru luările mele de poziţie “subversive”, pentru că nici atunci nu am ştiut să-mi ascund gândirea filosofică, ca şi acum… De ce am zeci, chiar sute, de Emil Hossu în inimă şi, în mod real, nici un politician? Îmi plânge inima şi pentru Catrinel Dumitrescu, o doamnă care cred că a smuls iubirea milionelor de români cu frumuseţea sa interioară şi exterioară.

   Mi-e din ce mai greu să mor şi eu cu fiecare om pe care îl iubesc… ei sunt din ce în ce mai puţini, politicienii sunt din ce în ce mai mulţi. Nu vreau ca frumuseţea celor care mai sunt, sau a celor care nu mai sunt, să fie violate de o iubire “cu de-a sila” pentru nişte oameni politici care nu sunt lângă mine nici cu fapta şi nici cu spiritul. Înţeleg că nu se poate constitui informaţia în oameni la fel, politica implică poate un egoism mai pregnant decât meseria unui actor… dar de ani de zile îmi tai din timpul meu de citit şi din timpul meu de privit la filme, ca să învăţ aceşti cetăţeni ai României că trebuie să iubească democraţia, să o înveţe, să o trăiască, să o circule prin sângele lor. În timpul acesta ei se duc, rămân doar în amintiri… Trist este că toate piesele de teatru de după Revoluţie în care Emil Hossu a jucat NU SUNT ÎNREGISTRATE. Ultima piesă din Nottara înregistrată de care îmi amintesc a fost Sinucigaşul, prin anii 1990. Totul s-a pierdut, cei ce vor urma nu vor ştii… Avem însă nenumărate înregistrări cu discursuri de politicieni, toate televiziunile au arhivele pline cu înregistrări de discursuri… Astfel ne degradăm, dezumanizăm, dezromânizăm…

  • Da, da statul, dar nu un stat lipsit de esenta, de mucava ci un stat rezultat din votul unei majoritati de electorat adica Basescu reprezinta nu statul ci statul romanilor ceea ce nu mai corespunde elementului livresc care te domina ci unei realitati organice, dar de organe acum nu vorbesc, ca sa nu intrerup discutia Elenei cu Lodovico. 🙂

 92. La final Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, m-a uns pe inimă. A recunoscut, a spus explicit, că domnia sa nu este de meserie preşedinte. Următorul preşedinte nu poate fi “de meserie”, nu este timpul necesar pentru a se pregăti ca atare, dar măcar la alegerile din 2019 poate se vor prezenta numai candidaţi care vor să fie de meserie preşedinte al României. De când România are preşedinţi a avut NUMAI PREŞEDINŢI AMATORI. Este timpul să vină şi vremea preşedinţilor profesionişti.

  • DA!
   EU SUNT ACELA!
   Pe Ghiţă cu metralera îl pun la Justiţie!
   Pe Caliopi la Armată şi Poliţie şi Jandarmi.
   Pe Cercetaşu la Economie.
   Pe Ion la Externe că şi-aşa este tot timpul cu capu-n nori.
   Pe tine la Învăţământ.
   Şi pe Udrea o păstrez la Turism!
   Au rămas p-afară Lulu, Porto şi ZeV!
   Dar se rezolvă.
   Pe Lulu o fac secretara mea personală Vrăbiuţa.
   Pe Porto gardă de corp!
   Şi pe ZeV îl pun într-o colivie de aur pe post de bufniţoi înţelept ca să-l aud toată ziua cum buhuhu aia nu-mi convine, buhuhu ăla nu-i bun!
   Gata.
   Şi trai pe vătrai nenică!
   Voi munciţi în ţară ,io mă plimb p-afară!
   Şi care comentează: tatatatatata Ghiţă rafală lungă!
   🙂 🙂 🙂

   PS Parcă mai erau nişte ministere dar pe alea le desfiinţez!
   Că-i criză şi n-avem bani!
   PS Am uitat!
   Îmi fac şi blog!
   Blog de Preşedinte.
   Ca să comunic direct cu viermii!
   Pardon!
   Am vrut să spun BOBORUL!
   🙂 🙂 🙂

  • …ce sa zica si presidentul ?,a incercat sa faca un bilant si ce trebuie facut pentru viitor ,este singura iesire a marinerului [asa cred ],cand nu i-a atac pe sefi opozitiei ,i-a fost foarte greu 😆 😆 sa fie impaciuitor ,din clipa-n clipa asteptam sa scape o sudalma ,s-a controlat bine piratul asta hihihihih…bine ar fi sa se incheie cu manifestatiile ,alegerile sa fie la termen ,inceputul lui iunie locale ,si in nov.parlamentare ,asa sper

  • pe zapa unde-l pui ?,gornist si carator de tava la president si secretara …hihihihh…

  • Am răspuns dar cred că-i în spam din cauză de cuvânt mai deocheat!
   🙂 🙂 🙂

  • @ diaconu Eusebiu

   Văd că nu am mai găsit postarea, mai încerc o dată… poate e cu noroc.

   Pentru a ajunge preşedinte nu este îndeajuns să cunoşti diferenţa dintre pluton şi batalion pentru a fi comandantul Armatei Române, nici diferenţa dintre interpretarea oficială şi neoficială ca un bun garant al Constituţiei, nici diferenţa dintre un consulat şi o ambasadă ca funcţie în externele României şi nici definiţia medierii în calitate de mediator.

   Preşedinţii de mare spirit, despre care se scriu cărţi şi se vorbeşte în istorie ca repere sunt puţini, dar cu o apariţie constantă în timp. Reagan, De Gaulle, Gorbaciov… România chiar să nu aibă o dimensiune istorică, de la Dimitrie Cantemir nu mai avem nici un spirit-vârf de talie mondială? Nici un român nu poate să aibă o voce care să zguduie lumea din temelie? Suntem un popor atât de bogat în marile spirite ale omenirii şi nu avem nici un lider de talie mondială care să facă istoria lumii să cotească? Nu este normal. Poate că am pretenţie prea mari de la omul Traian Băsescu, Emil Boc, şi lista de politicieni poate fi exhaustivă cu milioanele de membrii de partid, dar eu vreau acum, cât sunt în viaţă, de certitudinea că românii au vitalitatea unei renaşteri naţionale care se tot târâie cu mici “zvâcuri” de trei sau patru secole. Este scris că în dezastrul ce va urma în deceniile viitoare din România se va naşte soluţia supravieţuirii. Rolul meu este să forţez România să fie puternică şi să-şi asume rolul de spirit salvator al omenirii. Vi se pare mult? Poate este mult… viitorul nu poate fi împiedicat însă să vină.

 93. Stiu ca sunteti cu totii uimiti, stiu ca dl Bsescu nu v-a mai dat “fleicile imbibate bine in sange sa le sfartecati” ….toti sunteti mirati de fragmentele logice exprimate cu calm, fara sa atace, fara sa jigneasca, fara reprosuri, ci doar critici si dezamagiri…..
  A aratat ca poate fi si asa, sa zicem mai uman.
  Ptr ca nu-l cunoasteti, l-ati acuzat ca este dur, sec, intolerant, dictator (!!)…..Da, este cand trebuie, tuna si fulgera…dar sufletul nu si l-a lepadat. Tine la tara asta mai mult decat noi toti….Va garantez!

  • A murit actorul Emil Hossu!
   A mai murit un actor……inca tanar, l-am cunoscut la Bruxelles, dupa spectacol, am luat masa cu el si prietena mea Mimi……un barbat minunat! Fusese prieten cu sotul prietenei mele, actorul Marinescu, care la randul lui, a murit la 49 de ani in cabina personala, pregatindu-se ptr spectacol….
   Actorii se sting, unii, prea repede, si din cate remarc isi incheie socotelile cu viata la teatru!!!!
   Sunt trista!

  • CTP îl face ţăndări pe Preşedinte!
   Este isteric!

 94. Am pus un comentariu pe care l-am postat, probabil, greşit… că nu-l mai găsesc. Probabil că sunt prea obosit şi dominat de febră.

  Înţeleg că PDL are o nouă televiziune GiGa. Felicitări!

 95. ….tacerea postacilor aplaudaci portocali imi spune multe , 😆 😆 ,asa de bun a fost marinerul ,ati amutit toti hihihihih….

  • Puiu ce scrisei eu mai sus? Aud?
   Eeeei dracie! 🙂 🙂
   Dl Basescu v-a surpins, nu-i asa? Hehehehe

  • …tu nu esti postac portocaliu ,nici aplaudac ,asa te consider eu ,este adevarat ,m-a surprins in mod negativ ,vai de tara asta pe ce maini a ajuns ,imi vine sa ma duc la Lukasenko sa cer azil politic ,nu-i nici-o gluma .

  • …am uitat de miloaga catre elita intelectuala din societatea civila ,acum cand se afla in corzi isi aduce aminte de intelectuali ,fariseu om ,sa fiu sincer in situatia complicata in care se afla ,trebuie apreciat ,a incercat si el oceanul cu degetul.

  • Buna seara tuturor !

   Aseara am avut o experienta neplacuta participand la o discutie la Stelian Tanase pe facebook.Nu este prima data ca o fac,sunt luni de cand imi spun parerea despre articolele sale sau dialoghez cu alte persoane.Imi iau si ”like-uri”si imi iau si injuraturi,dar in general este o.k.atunci cand faci public ceea ce gandesti cam acesta este riscul.Aseara insa,din punctul meu de vedere limbajul de mahala al contestatarilor presedintelui a depasit orice limita,si mi-am permis sa dau un raspuns de bun simt unui participant la presupusul dialog.Alaturi de acest raspuns,am mai postat inca ceva.Spre neplacuta mea surprindere Stelian Tanase a sters in dimineata aceasta ambele postari.Acum stau si ma gandesc ce fel de societate civila reprezinta Stelian Tanase? Este unul din contestatarii presedintelui,pot sa ii inteleg pozitia,dar nu pot sa ii inteleg atitudinea.Adica nu vreau sa cred ca scriitorul ST poate aplica cenzura.Probabil sunt inca naiva atunci cand ma incapatanez sa cred ca inca mai exista o umbra de bunacredinta in oameni…Cred sincer ca asemenea persoana nu au ce cauta in spatiul public pentru ca nu cumva cineva sa ii ia de modele.

   Cat de tare te poate deranja o postare ce vine in urma unor injuraturi,astfel incat sa o stergi… ?

   ”Daca unii sunt anti, eu am dreptul sa fiu pro, daca unii striga ,,Jos” eu am dreptul sa spun ,,Sus”, daca unii injura, eu am dreptul sa le cer sa fie civilizati, daca unii folosesc doar clisee superficiale de a ataca, eu am dreptul sa le cer argumente inteligente, cu cei care doar injura plini de ura nu poti dialoga.
   Asta inseamna o societate civilizata.”

   Inca in Romania libertatea de opinie deranjeaza si diferentele de opinie aduc cu ele pumnul in gura.Venite de la Stelian Tanase sunt cu atat mai grave,iar viitorul sumbru…

  • …bine ti-au facut 😆 ce cauti acolo si nu stai aici pe blog ,decand esti in Albion ai inceput sa-ti ti nasucul pe sus ,se poate Gaby neni ? daca mai dispari de aici ,tot asa sa patesti.Serbus .

  • He,he…ai dreptate Puiut,iaca vin inapoi cu coada intre picioare… 😉

  • Cine Gabi, utecistul Tanase care cred ca-si turna mentorul adica pe Paleologu.
   Gabi cand cu PIata Universitatii din 1990 l-am cumparat(cantarit) pe ST . Caracter ? Jalnic, un marunt limbric invidios , mahalagiu dar relativ cult.

 96. Blogul asta a devenit pentru Elena Udrea echivalentul Pietii Universitatii pentru Traian Basescu. Prigoana mai joaca la PDL ?

  • Puiu,

   Astfel se diferentiaza politicienii de oportunisti.Chiar daca a platit pentru greselile personale are puterea sa recunoasca unele lucruri.Asta daca nu este vorba bineinteles de interesul propriei linisti…dar totusi eu ii acord o anumita doza de prezumtie…

 97. Domnul preşedinte ne-a îndemnat să-i căutăm prin discursurile din campania din 2009 cum spunea despre reformă. Pentru început am căutat pasajul cu desfiinţarea şi comasarea spitalelor. Nu am găsit decât trimiteri spre ceva indefinit “eficientizare”. Oare ar fi fost acelaşi impact dacă în loc de eficientizare, din care poporul a înţeles că nu vor mai fi directori de spitale doctori, ci specialist în management de unităţi spitaliceşti (ASE-ul pregăteşte astfel de oameni), dacă domnul Băsescu ar fi spus că unde se făcea operaţii pe inimă la copii, pe secţii proaspăt tehnologizate şi echipe medicale sudate… se desfiinţează pentru a trece, indefinit, la un spital de urgenţă, or că anumite localităţi de mărimea unui oraş nu vor mai avea nici un cadru medical prin preajmă, dar, dacă sunt cuminţi, le va da o salvare cumpărată de primărie în loc de panseluţe?

  Preşedintele: Stimaţi cetăţeni, suntem pe drumul reformei statului român!
  Poporul: Domnule preşedinte, dar ne este foame…
  Preşedintele: Stimaţi români, nu am ce să vă fac, pe drum nu se mănâncă…

  Aparent e banc… Dar, am căzut cu ochii peste textul mesajului preşedintelui României, Traian Băsescu, în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului – 15 septembrie 2009

  Traian Băsescu: “Trebuie crescute, în perioada urmatoare, alocarile financiare pentru sanatate, concomitent cu optimizarea alocarii resurselor în interiorul sistemului. Majorarea salariilor din sectorul sanitar este absolut necesara, dar odata cu reformarea completa a sistemului.

  Caragiale ar fi spus că, odată cu reforma, sănătatea este minunată, dar lipseşte cu desăvârşire.

  • BIBLIO

   ”Majorarea salariilor din sectorul sanitar este absolut necesara, dar odata cu reformarea completa a sistemului.”

   s-a reformat cumva sistemul complet,sau macar partial… ? Daca facem referire la controversata lege a sanatatii,nici macar nu a inceput.Si atunci unde situam majorarea de salarii din sanatate? Ciudat cum puneti problema…

  • @ N.G.

   Păi asta spuneam şi eu… reforma poate fi eternă.

   Vreţi să vă amintesc că legea după care funcţionează astăzi sănătatea este din primul mandat al preşedintelui Traian Băsescu, într-un guvern prieten preşedintelui, un guvern din care făcea parte şi PD-ul… “Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii”… acum se face reformă la reformă.

   Legea a fost iniţiată în 26.01.2006 şi erau ceva membri ai guvernului de la PD:
   Gheorghe Pogea
   Gheorghe Barbu
   Anca Boagiu
   Vasile Blaga
   Gheorghe Dobre
   Mihail Hărdău
   Sulfina Barbu
   plus Monica Macovei, pe atunci independentă.

   Preşedintele înfiinţează comisia Prezidenţială pentru Analiza şi Elaborarea
   Politicilor din Domeniul Sănătăţii Publice din România în 18 decembrie 2007. În aprilie 2007, dacă nu mă înşel, PD s-a retras din Guvernul Tăriceanu, la un an de la publicarea legii în monitorul oficial.

   Îmi daţi voie să mă întreb, pe de o parte, de ce nu s-a făcut reforma de la bun început aşa cum trebuia, pe de altă parte dacă nu cumva şi această reformă va ţine tot un an?

 98. @ ghita 1964, 25 ianuarie 2012, 05:48 pm
  Referitor la dl. Antonescu.
  In ultimul timp s-a strigat , de catre persoane independente, dar mai ales de catre membri sau simpatizanti USL, ” Jos Basescu”. Daca cineva este dat “jos”, altcineva trebuie sa-i ia locul. Cel care emite cele mai multe pretentii de a ocupa functia de presedinte al Romaniei, este dl. Antonescu. Dar…
  Ieri Dl Antonescu a lipsit de la intalnirea cu ambasadorul Danemarcei, PROGRAMATA LA CEREREA USL. Dl. Ponta l-a ” motivat ” cum ca ar fi un pic racit.
  Din pacate, pentru el, BOLNAVUL INCHIPUIT, dl. Antonescu, a aparut, relativ repede, la o conferinta de presa.
  Pe aceasta tema, s-au facut nuneroase glume. Parerea mea este ca problema POATE DEVENI FOARTE GRAVA. Acest domn Antonescu, se pregateste sa devina presedintele Romaniei.Deocamdata, in sondaje este pe pozitie buna, desi in cadere libera. Presupunand ( totusi ) ca dl.A. va ajunge, candva, presedintele Romaniei, va reprezenta tara in felurite ocazii, unele dintre ele maxima importanta pentru soarta noastra.Avand in vedere absenta d-sale de la intalnirea cu ambasadorul Danemarcei, si tinand cont ca absenteismul este punctul forte al d-sale, se pune ( cred eu ) problema stabilirii unor criterii de performanta, si de conduita , pentru persoanele care aspira la functii importante din domeniul politic, administrativ,etc.
  Un caz sugestiv se inregistreaza si a competitia pentru Primaria Capitalei. Orice neica nimeni, sau orice gasculita se poate inscrie drept candidat la functia de Primar al Capitalei, iar unii au si facut-o, deja.Ceva nu este in regula.
  Revenind la dl. Antonescu, teama d-sale este ca pana in anul 2014, cand vor fi alegeri prezidentiale, sa nu-si dea seama lumea cu cine are de a face, si de aceea se da de ceasul mortii sa demisioneze dl T.Basescu. Iar ” subtirimea ” candidatului Antonescu, ” subtirime” in sens peiorativ , este data si de foarte palida sa activitate profesionala din perioada precedenta celei in care a fost parlamentar, dupa cum urmeaza:
  – a fost un student mediocru , dovada fiind repartitia pe care a avut-o intr-o comuna din judetul Vaslui.
  – repartitia respectiva a obtinut-o DUPA CE A REPETAT UN AN, PENTRU A OBTINE O REPARTITIE MAI BUNA ( explicatie pe care a prezentat-o, la un moment dat). Nota: va inchipuiti unde ajungea, daca nu-si “imbunatatea ” pozitia , prin repetarea anului.
  – a fost profesor la clasele 5-8 si muzeograf la un muzeu obscur, lucru normal pentru un profesor obisnuit, DAR TOTAL INSUFICIENT PENTRU UN CANDIDAT LA PRESEDENTIA
  ROMANIEI.
  Consider ca ar fi foarte indicata introducerea unor criterii de performanta pentru candidatii la functii importante si pentru ca noi, romanii, suntem foarte dispusi sa fim ” luati de val”, si sa votam ( ma refer la multi dintre noi) emotional sau in deradere, asa cum a fost votat un candidat maghiar prin sudul tarii ( unde nu era nici un maghiar) sau cum era sa ajunga presedinte C.V.Tudor.

  • @ NeaKutare
   Mi-aţi deschis ochii. Acum ştiu că domnul profesor Dan Berindei este un candidat la preşedinţie cu mult mai bun decât domnul Crin Antonescu.

  • Domnule Bibliotecaru, dv. sunteti un om care chiar intelege ceea ce se spune. Eu am scris ca un candidat la presedentie ar trebui sa aiba, pe langa calitati de om politic ( pe care va fi nevoit sa si le probeze in campanii electorale si la vot ), SI UN BUN PRESTIGIU ETICO-PROFESIONAL. Deci “SI” , nu “NUMAI”.
   Aceasta este opinia mea.
   Ceea ce nu inseamna ca dv. nu aveti dreptul sa susutineti candidatura la presedinte al Romaniei pe un om mediocru d.p.d.v. profesional , un chiulangiu ( cu sub 3% prezenta in Parlament), dar smecher si populist. Daca atunci cand este constrans ( moral ) de situatii legate de ore precise ( prezenta in Parlament, intalniri cu ambasadori, cu membri ai FMI,etc.) se comporta asa, VA DATI SEAMA CAM CE PROGRAM DE LUCRU SI-AR FIXA UN ASEMENEA VIITOR PRESEDINTE ?

  • @ NeaKutare

   Un bun prestigiu profesional are importanţă dacă profesia lui este cea de preşedinte. Ce treabă are cât de bine a învăţat domnul Antonescu cu eventuala sa calitate ca preşedinte. Altele sunt belele domnului Antonescu, nu că a repetat un an în facultate sau că nu a fost decât profesor într-un unitate obscură de învăţământ. Dacă vă doriţi să faceţi o anti-propagandă domnului Antonescu, încercaţi să vă legaţi de capacitatea domniei sale de a-şi îndeplini rolul prezidenţial. Eticheta de “chiulangiu” este penibilă şi nu funcţionează. PDL a aplicat această etichetă şi lui Sorin Oprescu şi iată cum Sorin Oprescu stă nopţile pe străzi ca să înlăture zăpada, asta spre comparaţie cu harnicul domn Videanu care stătea prin ţările calde, în concediu, când ningea de cod galben prin Bucureşti. Ceea ce faceţi este “ieftin” şi gestionaţi prost eventuala sarcină pe care v-aţi asumat-o ca să-l denigraţi pe Crin Antonescu. Domnia sa are alte metehne de care vă puteţi agăţa cu succes, de data aceasta strict în legătură cu eventuala calitate de preşedinte al României, nu e nevoie de atacuri la persoană. Sper însă că nu vă aşteptaţi să vi le spun eu 😆

 99. Bună dimineața!
  Este timpul să vină şi vremea preşedinţilor profesionişti. Da! M-am săturat de amatori, de acea voi susține un adevărat PREȘEDINTE, pe domnul Crin Antonescu! Ce vă uitați așa? Ce nu am voie să-mi schimb opțiunea? Nu am voie să apreciez calitățile domnului Crin Antonescu ( atâtea câte are) ? NU? De ce? Că dacă nu reuște din prima poate repeta? Voi n-ați văzut ce vrea să facă diaconu Eusebiu? Păi dacă Iri , Sânzâiana Buruiană și-au depus candidatura atunci dementul sigur ajunge președinte iar dacă el ajunge ȘEFU, ăpoi dragi mei și cinstiți tovarăși trebuie să învățați melodia aia cu plopul și norocul, nu mai știu exact versurile, dar găsiți voi rimele sub apă! Așa că îl prefer pe domnul Crin Antonescu… până aflu versurile! Mai bine haimana decât muncitor… Mai bine repetent decât știutor… Mai bine somnambul decât adormit… Mai bine viu decât mort…. Știu, știu nu se potrivește! Sus Antonescu! (În țeapă)! JOI Iliescu, la loc cu verdeață!

  • Ghitulica asa-i spui tu la Cotroceni ,teapa ? ,este adevarat acum ii o teapa pe care au luat-o romanii cu marinerul ,cand o sa fie Antonescu ales ,atunci Cotroceniul va fii inima tarii 😆 😆 in alta ordine de idei ,nu-i bine sa-i doresti nimanui trecerea dincolo ,Ilici baci o sa manance coliva la multi celaveci 😆 😆 ,numai un candidat ca Zeby poate sa ma scoata la vot sa-mi resucciteze simtzul civic pe care l-am pierdut dupa mizeria de guvernare portocalie .

  • @Ghita 1964. Draga Ghita, astazi imi place umorul tau. Se vede ca ieri seara marinerul ti-a redat buna dispozitie. Ai grija insa ca nu va tine mult. Marinerul nu sta prea bine cu nervii – s-a observat asta alaltaieri cand aflat intr-o surescitare nervoasa, mai ca era gata sa planga din nou de mila lui Iliescu, Ponta si crin Antonescu care, in mintea domniei sale, s-au apucat sa joace barbut cu Voronin. Probabil ca l-au apucat nervii de gelozie ca nu mai are acces la cramele pline cu vin ale lui Voronin si isi inchipuie ca cei trei dau iama prin butoaiele cu vinaturi ale lui Voronin. Este adevarat ca ieri seara am vazut un cu totul alt Basescu, dar ai grija de mariner caci din cele ce a vrut sa ne comunice se vede ca nu a invatat nimic din patania lui cu poporul. Basescu inca se crede pe cai mari si are pretentia sa trateze poporul ca pe o adunatura de matrozi pe care, el comandantul poate sa ii puna la smotru pe punte. In final n-ea asigurat ca el in calitate de comandant de vapor si-a dus de fiecare data nava la destinatie. A uitat sa ne spuna ca uneori cand a ajuns cu nava la destinatie, vaporul i-a luat foc. Pai ce facem riscam ca lasandu-ne dusi la destinatie de catre “el comandante” sa ne trezim ca taman la capatul drumului ia Romania foc? Eu zic sa aruncam peste bord pe matrozul paranoic.

 100. @ Puiu: Da ce am spus frate? JOI adică astăzi!
  @ T.O. : “Ştiţi ce mă şochează cel mai tare? Că mesajul lui Ion Iliescu, al lui Victor Ponta, al lui Crin Antonescu, a aşa-numitului lider al societăţii civile, fostul colonel Dogaru, sunt similare cu ale fostului preşedinte al Republicii Moldova, actual şef al fracţiunii partidului comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin“, a spus Traian Băsescu cu ocazia învestirii în funcţia de ministru de Externe a lui Cristian Diaconescu.
  Iată citatul la care a făcut referire preşedintele:
  “Susţinem protestatarii din România şi vrem ca acest regim şi acest preşedinte al României să plece“, a spus Vladimir Voronin, chiar pe 19 ianuarie, adică in ziua mitingului USL de la Arcul de Triumf.
  Despre asta era vorba T.O.!!! Marinarul stă foarte bine cu nervii a fost la controlul medical anual și ESTE PE CAI MARI ÎNCĂ indiferent ce spun unii “kkghevariști” de “liniuță”!

  • …orice nebun poate sa zica orice ,care-i baiul ? ,Voronin are un dinte contra marinerului ,dupa ce-au fost prieteni ,Basescu a sustinut opozitia democrata din Moldova ,un lucru bun ,l-am laudat atunci ,din alea 4-5 lucruri bune care le-a facut marinerul 😆 😆

 101. ,HALUCINANT-

  In sfirsit MONSTRUL si-a aratat chipul ,in sfirsit prima mare fisura in prtentiile lui PONTA SI ANTONESCU,a iesit in fata.
  Asa cum am spus,COLOANA A CINCEA, pe care PSD. A INFIINTAT-O,inca din 2002,si marturie stau STENOGRAMELE DIN TIMPUL UNEI SEDINTE ALE LIDERILOR PSD, si-a prezentat doleantele.
  In spatele unor asa zise O.N.G.-URI,de fapt adevarate CUIBURI ALE FOSTEI SECURITASTI SI A FOSTILOR NOMENKLATURISTI,cele 40 de ONG-URI,si-au scris ,TESTAMENTUL’.
  Printre multe pretentii hilare,aceste ONG-URI FINANTATE DE DAN VOICULESCU VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU,nici mai mult nici mai putin cer presedintelui in petitia cu pricina urmatoarele:
  si acum atentie,mare atentie,DESFIINTAREA D.N.A.,C.S.M.,A.N.I.CNSAS, SI CURTEA SUPREMA.
  Hmmmmmmmmmmmm,iata cu ce revendicari a venit MIRCEA DOGARU CU AI SAI MILITARI REZERVISTI SI MINA IN MINA CU CELELATE ASA ZISE REPREZENTANTE ALE SOCIETATII CIVILE.
  In sfirsit stim CE VREA U.S.L DAR MAI ALES CE NE ASTEPTA.
  In sfirsit stim ce-i deranjeaza pe ACESTI TICALOSI KOMUNISTI,SI STIM DE CE CER DEMISIA LUI TRAIAN BASESCU.
  Asadar NE INDREPTAM,cu pasi repezi spre ,ATATUL TOTALITAR’ daca CESTE FORTE ANTIDEMOCRATICE AR PUNE MINA PE PUTERE.
  In sfirsit stim cu precizie care sunt mizele ACESTOR DEMONSTRATII DIN PIATA UNIVERSITATII
  Asadar,tot ce s-a construit pt a LOVI IN HIDOSENIA,IN MONSTRUL MOSTENIT DE LA ION IOLIESCU CALIN POPESCU TARICEANU,ADRIAN NASTASE, in acceptiunea U.S.L-TREBUIE DINAMITAT,DISTRUS SI REINSTAURAT REGIMUL BUNULUI PLAC.
  Cred sincer,ca din acest moment,DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT IN ROMANIA ESTE IN PERICOL.
  Cred sincer ca,toti cei care STAU ALATURI DE VICTOR PONTA,CRIN ANTONESCU,DAN VOICULESCU,SIMPATIZANTII LOR,MEM,BRII LOR DE PARTID SI EVIDENT POSTACII LOR,INCLUSIV CEI CARE LUCREAZA CU SIRG PE ACEST BLOG,SUNT DECISI SA UCIDA STATUL DE DREPT,DEMOCRATIA SI TOATE INSTITUTIILE PE CARE SE SPRIJINA.
  PUR SI SIMPLU VOR SA-SI INSUSEASCA DIN NOU JUSTITIA,SI SA O TRANSFORME INTR-O ANEXA DE PARTID.

  De aceea,intreb si spun:
  ,UNDE SUNTETI DOMNILOR PEDELISTI,ATI INCREMENIT,SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REVENDICARI?
  UNDE SUNTETIN VOI MAFGISTRATILOR,DE CE TACETI,UNDE SUNT SINDICATELE VOASTRE,ORGANIZATIILE VOASTRE PROFESIONALE????????????????S-AU VA DORITI ACEST LUCRU,SA FITIN INGENUNCHITI DE FOSTII VOSTRII COLEGI SECURISTII?????????????
  Si nu in ultimul rind -UNDE SUNTETI VOI CEI CARE STRIGATI IN GURA MARE CA VRETI DEMOCRATIE,VRETI LIBERTATE?????????????????????UNDEEEEEEEEEEEEEEEEE

 102. De multi ani spun ca PNL,este raiul TURNATORILOR LA SECURITATE,ca acest partid ar trebui sa-si spuna ,PARTIDUL CELOR CU TROMPETE IN GURA.
  Dupa istorica si epocala ALIANTA CU partidul conservator,RAIUL SECURISTILOR SI A TURNATORILOR,INFIINTAT DE DIRECTIA A PATRA A SECURITATII,deci dupa ce TURNATORUL DAN VOICULESCU si-a atins scopul,iata ca inca ,UN PERSONAJ MIZERABIL ISI DECLARA ADEZIUNEA SI INSCRIEREA IN RINDURILE ACESTEI ALIANTE.
  La mitingul organizat de CRIN ANTONESCU PNL ,si-a intarit partidul RECUPERINDU-L PE TURNATORUL LA SECURITATE SORIN ROSCA STANESCU,UNUL DIN CEI MAI TOXICI INDIVIZI DIN ROMANIA-
  Asadar ce mai putem spune???????????????????????
  Si uite asa,aflam cine va ajunge in parlament si de ce nu ministru,si mai aflam ceva-CE NE POATE ASTEPTA………..
  Uitati-va cu atentie la ,POSTACII,CARE II SUSTIN PE USELISTI,IN GENERAL IN VIRTUAL,deci si la cei care posteaza pe acest blog-CITITI-I CU ATENTIE-si va veti convinge ,cit de bine FOLOSESC METODELE ‘ cu care lucrau fostii securisti-MANIPULEAZA,SUNT LIBIDINOSI,SE LIPESC DE UNII DIN SIMPATIZANTII LUI TRAIAN BASESCU SI ELENA UDREA,asa ca sa para BAIETI BUNI.
  Numai ca eu nu uit:
  ,asa ca repet din nou,tuturor celor care scriu de multi ani pe acest si mai au o farima de bun simt,VA MAI AMINTITI CE CRIZE SI CE LIMBAJ AU FOLOSIT PUIU BIBLIOTECARU SI BALBECK DUPA ULTIMA INFRINGERE A PSD SI PNL IN 2009???????????
  V-A MAI AMINTITI CUM AU PLECAT SI DISPARUT DE PE ACEST blog????????????
  Acum,au revenit,din nou,reesapati,cu speranta ca TICALOSII LOR,ar putea ajunge la putere,numai ca,n-au invatat nimik din trecut,absolut nimik.

  • @ Frank Zapa[King]

   Dumneavoastră spuneţi despre mine că în 2009 am făcut crize şi am avut un limbaj “special”? Ha ha ha… asta e bună tare.

   Cum v-am dat un pic de atenţie, cum aţi început să abuzaţi de majuscule… 😆

   Îmi amintiţi şi mie ce crize am făcut, că nu mai ştiu… Ia daţi-mi şi mie nişte citate… Să ne amuzăm… Vă rog să mă faceţi de ruşine. 😆

 103. CE FACI PUIU-am auzit ca nu mai incapi in UNIFORMA,e adevarat????????????????am auzit ca burtoiul ti-e atit de mare ,incit,daca ti-ar face USELISTI UNIFORMA,ar trebui sa consume material cit pt trei uniforme,e adevarat?????????????
  Oare cine ti-ar face CASCHETA????????????????NU SUNT CEAPRAZERII….HI HIIIIIIIIIII HIIIIIIIIIIIIIIIIIII HIIIIIIIIII

  • bey zapaievici ,in 2009 ati guvernat cu pesedeii ,ce tot minti bey istoricule ,eu n-am plecat in 2009 ,am plecat in 2011 prin oct. care-i baiul ? ,numai aia subnutriti sau care se alimenteaza prost ,ori beau bere sunt burtosi ,Puiutzu se alimenteaza sanatos si bea vin alb sec de jidvei ,acum sant in pauza pana in 15 apr. sa-mi tihneasca Pastele . 😆 😆

   Biblio te rog sa-i dai postarea lui zapa cand il ataca pe Basescu si Elena ,nu de alta ,sa mai radem un pic ….

  • @ puiu
   Ar fi imposibil să dau un exemplu, calitatea comentariilor domniei sale atacă implict în totalitate şi pe preşedinte şi pe doamna ministru. Cum spuneam, PDL nu are nevoie de duşmani, are destui aplaudaci de calitate îndoielnică (să nu fiu mai agresiv am folosit acest termen, “îndoielnic”). Eu cred că 90% din iritarea celor ce ies la Piaţa Universităţii se datorează oamenilor ca Frank Zapa[King], sau ca doamna Pora, sau ca dl Marcel Hoară. Lipsa de respect a celor care te prostesc în faţă, asta înfurie oamenii.

 104. , PIATA UNIVERSITATII-CEL MAI MARE PLATOU DE FILMARE DIN ROMANIA’

  Sunt sigur ca nu peste mult timp vom afla cam la cit se ridica nota de plata alocata pt ,TURNAREA’ uneia din cele mai grandioase ecranizarii a sfirsitului comunismului in romania,regizata de ULTIMII MARI KOMUNISTI IN VIATA.
  Pt ca astazi PIATA UNIVERSITATII a depasit de departe studiorile din buftea, si a depasit aceste studiori pt ca nici macar sergiu nicolaiescu nu a lucrat vre-o data cu ,ATITIA FIGURANTI’ SI ATIT DE BINE PLATITI.
  Nu mai am nici o indoiala-U.S.L. ,TRUSTUL INTACT CELE DOUA REALITATI ALE LUI GHITA,VINTU-ELAN,SI OTV,SUNT PRINCIPALII SPONSORI SI FINANTATORI AI ACESTUI FILM SERIAL CARE SI-A PROPUS SA NE ARATE IN DIRECT SI IMORTALIZAT PE PELICULA CUM SE FACE RESTAURAREA KOMUNISMULUI IN ROMANIA,PT CA IN 45 SE INSTALA PT PRIMA DATA.
  Dupa esecul din 2009,CU SCURT METRAJUL PALMA PRESEDINTELUI,cind au ratat,iata-i pe aceiasi regizori astazi,cu un secenariu la fel de idiot si pagubos,incercind o manipulare la nivel national cu acest mijloc extraordinar care este TELEVIZORUL.
  Numai ca supriza-,REINSTAURAREA KOMUNISMULUI LIVE,IN TRANSMISIUNE DIRECTA,ESTE IMPOSIBILA,PT CA 99,999999999999999999% DINTRE ROMANI REFUZA SA PARTICIPE LA ACEASTA CACEALMA,LA ACESTA MIZERIE PUSA IN SCENA DE CRIN ANTONESCU,VICTOR PONTA SI DAN VOICULESCU.
  Ma intreb de multe ori cum isi manifesta neputinta si nervi cei trei cind sunt ascunsi si departe de camerele de luat vederi.
  DEALTFEL CRIN ANTONESCU A DERAPAT DE CITE-VA ORI…………….

 105. DLE.-bibliotecaru-poti intra singur in arhiva si sa-ti cauti,OPERA’si motivatia,in urma careia ,AI PLECAT-DEPRESIA PUSESE STAPINIREV PE TINE BLIOTECARU-AI UITAT?????????????????????????
  Te rog sa fii onest-si nu incerca cu mine ,DUME’ sio spune de ce te-ai retras de pe BLOGUL DOAMNEI ELENA UDREA DUPA INFRINGEREA LUI MIRCEA GEOANA-SPUNEEEEEEEEEEEEEEE SI NU incerca un limbaj de lemn cu care te joci pe acest blog…………

  • Biblio ,intra te rog in arhiva si cauta postarea cu pricina ,sa-l vada amici portocalici pe lozincaru de zapa ,acum ii platit de pedele ,din nov. o sa fie de usele ,atunci schimba culoare ,lozincile o sa fie aceleasi .

  • @ Frank Zapa[King]
   Depresia mea nu a avut legătură că alegerile, nu a avut legătură nici cu dl. Ion Adrian care se tot lăuda că el “m-a gonit”, a avut însă legătură cu dezgustul faţă de nişte comentarii aproape scabroase, dezumanizante şi violente.

  • @ Frank Zapa[King]

   Iată un mesaj de după alegerile prezidenţiale.

   http://www.elenaudrea.ro/destinul-acestei-tari.html

   Bibliotecaru a scris pe 24 Decembrie 2009, 03:37 pm

   Crăciun Fericit!

   Vi se pare că eram prea deprimat?

   Uitaţi când a ajuns deprimant…

   elenaudrea.ro/ministru-al-constructiilor-si-turismului-da-prim-vicepresedinte-al-pdl-nu.html

   Bibliotecaru a scris pe 29 Martie 2010, 05:23 pm

   Acest blog a început să fie plicticos, calitatea dialogului a scăzut prea mult. 🙁

 106. P.S. a si nu fii obraznic,cum adica mi-ai dat Un Pic de atentie????????????
  Ai devenit intre timp vre-o mare personalitate si nu stiu eu??????????
  S-au crezi cum-va ca daca pe blogurile uselistilor,a capilor uselisti ti s-a permis sa postezi si sa-ti debitezi ineptiile,pt ca esti in ton cu ineptiile lor,AI AJUNS UN FEL DE TUTEA in tineretea lui COMUNISTA?????????????
  Si nu prea am sesizat sa-ti atras eu atentia,din cite stiu tu te-ai bagat ca musca in cratita cui lapte-ce dreak bey biblio………….

  • …istoricul lui peste ,tineretea lui Tzutzea a fost legionara berbecule 😆 😆

 107. Si acum sa vedem cum mai sta treaba in U.S.L.-dupa ultima isprava a ,SOMNOROSULUI CRIN ANTONESCU,din episodul cu AMBASADORII U.E.acest DOMN BUGETAR DIN NASTERE’ a reusit sa-i scoata din minti cam pe toti cei din U.S.L.
  Situatia este de-a dreptul exploziva,pe linga ISTERIILE ZILNICE ‘din cauza esecurilor care il urmaresc CRIN ANTONESCU,pare ca si-a pierdut de tot busola si pina si bruma de ratiune pe care o avea ,S-A TOPIT IN PLIN VISCOL’.
  Toti cei de pe lingas el sunt pur si simplu ingroziti,scirbiti si abia astepta sa-i ia gitul,pt ca apucaturtile lui diktatoriale au devenit insuportabile.
  Cei din PNL care spun ca ARE MINTEA LUI LENIN SI vorbeste si se manifesta ca paranoicul HITLER, se pare ca au inceput sa se organizeze.
  Mica tradatoare ADRIANA SAFTOIU’ i-a aplicat o lovitura cumplita ,impreuna cu LUDOVIC ORBAN,punindu-l intr-o situatie imposibila pe BIETUL ANTONESCU.
  Dupa ce fisul numit MITING LE-A ARATAT ROMANILOR CE PARTID DE DOI LEI ESTE PNL,demisiile celor doi l-au facut sa inebuneasca.
  Si pe linga toate astea,la mai tradat si ,GENERALUL IARNA-cred ca bietul ANTONESCU,v-a avea soarta lui NAPOLEON-cred ca i se cauta o insula potrivita,unde mai tot timpul este noapte,sa poata dormii bietul CRIN CIT DORESTE…………….

 108. PUIUUUUUUUUUUUUUU,mica jivina de doi lei,mars si pune mina pe carte,si nu mai vorbi prostii.
  Ti-am mai spus nu fii urechist……………………..
  Si hai spune-i OMULUI TAU BIBLIO SA FACA DOVADA CA EU L-AM ATACAT PE PRES SI ELENA UDREA………..HAI…….

  • bey cutzulache habar nu ai de nimic ,nu tot ce-i de stanga ii comunist ,numai in mintea tea ratacita care sti istoria povestita de mosu-t-o care la randul lui a invatat-o fiind cocis la un grof ,in guvernul legionar a fost mare sef ,iar comunistii l-au arestat pana in 1964 ….n-am timp sa-ti explic ,ma uit la tenis ….du-te la cantina …

 109. Bey PUIU-pedelistii sunt baieti destepti,nu platesc fraieri ca tine,ce dreak bey PUIU-doar stii ca te stringe cascheta…………….

  • …baieti destepti la furat …hihihih…tu l-ai votat pe desteptul de Aostu …hihihihih…garantat de Boc

  • …baieti destepti ,tu l-ai votat pe Apostu ,garantat de Boc …lotru la drumul mare ,destepti pedelistii astia

 110. Daca te uiti la cele trei televiziuni ale USELIMI-pur si simplu ai impresia ca BUCRESTIUL ARE O CLIMA TROPICALA SI CA TOTUL MERGE CA PE SIRMA-NIMIK DESPRE OPRESCU.
  Pe vremea lui VIDEANU CRAPAU ASTIA PE STRAZILE BUCURESTILOR SI URLAU CA NU POT CIRCULA.
  Acum la fel ca si in cazul manipularii cu PIATA UNIVERSITATII,IN BUCURESTI PE MOSIA LUI OPRESCU TOTUL ESTE PERFECT……….
  Atia manipulare ordinara n-am mai vazut-distractiv este insa altceva-ROMANII NU E PROSTI.

  Televiziunile USELIMII-inceraca acum sa-l corupa pe GENERALUL IARNA SI SA-L FACA ALIAT-AUTORITATILEEEEEEEEEEEEE,ELE SUNT DE VINA CA NINGE E VISCOL …………PD-L AI SA PLATESTI PT CA NU L-AI INDUPLECAT PE GENERALUL IARNA SA ATACE ROMANIA…….

  • @ Frank Zapa[King]

   Ia citiţi aici ceva interesant… 😀
   http://www.jurnalul.ro/interviuri/videanu-isi-cere-scuze-113703.htm
   … şi apoi mai spuneţi o dată cum era pe vremea lui Videanu.

   Între timp, pe A1 are loc o piesă de teatru. Domnul Boc şi domnul Oprea ţin un fel de dialog în faţa a 20 de ziarişti… ca şi cum domnul Oprea l-ar informa pe domnul Boc despre ceea ce a făcut… uitând că au ţinut o conferinţă de presă în care au spus exact aceleaşi lucru. După aceea, inimosul premier ia lopata şi începe să dea 20 de lopeţi de zăpadă… Camerele filmează avide dar sunetul surprinde nişte râsete din spate (nesimţiţii). După 20 de lopeţi care aduc sudoarea pe fruntea premierului, acesta se urcă în maşina de teren şi pleacă cu sentimentul că a contribuit la rezolvarea situaţiei create de vicisitudinile vremii.

 111. Puiule-DE CE STRIGI PRIN CASA JOS CNSAS,JOS DNA???????????????????aiiiiiiiiiiii de ce?????????????
  Bey noi avem singe in instalatie-CIND II PRINDEM PE HOTI,CHIAR DACA SUNT DE-AI NOSTRII II BELIM.
  Nu facem ca voi MANIFESTATII DE SUSTINERE A HOTILOR PRADUITORILOR SI DERBEDEILOR,AI UITAT PUIUTZ????????
  Ba ce ce obraz gros ai,ptiu drace……

  • @ Frank Zapa[King]

   “noi avem singe in instalatie”

   Care “noi”? Din ce serviciu faceţi parte… Acum dacă v-aţi scăpat, spuneţi şi ce calitate aveţi. 🙂

 112. Bey puiu,ai uitat cum strigai pe acilea ca SUNT DOSARE POLITICE.
  Ai uitat cum incercai sa ne convingi tu si biblio ca praduitorii uselisti sunt victime politice,ai???????????????????
  Ahaaaaaaa,vreti JOS DNA,AI??????????????acum stim ce si unde va doare.
  Jos ANI,JOS CNSAS–,aiiiiiiiiiiiiiiiii nu va place ca v-au DEMASCAT.AI????????????????

  • @ Frank Zapa[King]
   Eu nu am ridicat problema dosarelor politice decât în măsura în care Parlamentul României, prin vot, a afirmat asta şi… desigur, atunci când Justiţia a dat un verdict care îndreptăţeşte o asemenea concluzie. Puteţi să citaţi unde am spus eu ceva despre dosare politice şi nu ne aflăm în una din aceste două situaţii… sau, ca întotdeauna, vorbiţi să vă aflaţi în majuscule?

 113. Bey combateti-ma cu argumente,la ce am scris-NU FITI securisti si atacati la persoana-ce faceti mutati tinta si ma puneti pe mine in fata.
  puiu-nu tineeeeeeeeeee,militianule,eu am transmis ce era de transmis,pe cind voi-NIMIK PT CA SUNTETI GUNOAIE USELISTE,D’AIA……….

  • @ Frank Zapa[King]

   Pentru “argumente” ar trebui să vă citez nişte informaţi din “dosare”… or nu se face să fac aşa ceva. 😆 Unele lucruri rămân în arhive să strângă praful…

 114. Hai PUIU,hai pina sunt p’acilea ,ca eu nu sunt PARAZIT ca tine sa traiesc din mila statului pt ca am maltratat romani,hai ca mai tirziu o sa zici ca fug.
  Hai daca esti barbat produ si tu ceva,acolo un text ,nu cere sprijinul lui BIBLIO-PT A ATACA LA PERSOANA-mare paduche esti…………….

  • Ce de paruiala masculina… 😉 A venit zapada…unde este opozitia astazi…nu salveaza Romania… ? Sper sincer ca autoritatile sa ofere ajutor tuturor celor blocati pe drumuri…desi cred ca in asemenea cazuri solidaritatea umana trebuie si ea sa functioneze,asta aviz celor din apropierea oamenilor cu probleme.Nu pot sa inteleg cum oameni blocati in scoala sunt fara apa,cand sunt case si locuitori in jur.Parca nu suntem oameni…

 115. P.S-WOWWWWWWWWWWWWWWWW CE-TI LIPSESTE IONHUT BEY PUIU,ASA-IIIIIIIIII,ESTI ORFAN ,HIIIIIIIIIIIII HAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • …mi-a trecut ,ai venit tu ,o lamaie 😆 😆 portocalie ,sper ca nu te-ai suparat Gaby neni draga ,pe nebunul de zapa nu ma supar ,ii un lozincar sambrias portocaliu ,isi castiga si el existenta cum poate ,la altceva nu-i bun….hihihihihi…

  • Fiuuuuuuuuuu, da’ al dracu’ scuipat la furcă ai avut azi băi Zapo!
   Bună dimineaţa!
   Treceţi pe două rânduri!
   Ai lu’ Base şi Udrea să vă pup şi pe ăilalţi să vă fsparg!
   🙂 🙂 🙂
   Mesaj de băgat fraierii cu picioarele-n apă caldă:
   În staţie la Lizeanu
   Stăteam şi citeam ziarul,
   Am văzut trecând o blondă
   Ca după ultima modă.
   La vrăjeala mea frumoasă
   Blond mi-a căzut în plasă:
   – Domnişoară, domnişoară
   Ce program aveţi diseară
   Vreau să te văd la Obor,
   Colţ cu Calea Moşilor,
   Acolo vom bea cafea
   După aia vom vedea!
   🙂 🙂 🙂
   Cheia şaradei:
   Dacă Udrea-i doamna, care-i domnişoară?
   🙂 🙂 🙂
   Indicaţie:
   Şi brunetele pot fi blonde nu?
   🙂 🙂 🙂

   USL-işti nu fiţi cretini
   Nu mai investiţi în crini
   C-o să vină criza mare
   Şi nu veţi avea parale
   Pentru-afişe ‘lectorale!
   Foaie verde stropi de rouă,
   Crin are amantă nouă!
   🙂 🙂 🙂
   Titus a lu’ Shakespeare, oi fi pus tu gheara pe Tamora regina goţilor da’ la capitolul can-can-uri şi bârfe stai naşpa rău!
   Floricică n-a venit la marea întâlnire din motive de amantă nu din motive de nesculare.
   Că dacă nu i se scula dădea dracu’ amanta şi nu-l lăsa pe pinguin singur!
   😉 😉 😉

 116. N.G.-ti salut, ARDELEANC-O…………

  Mda,asa cum ma asteptam,am rams singur pe cimplul de lupta-
  Lasilorrrrrrrrrrrr,lasilorrrrrrrrrrrrr-o haita de Hiene schiloade,batrine si neputincioase……………
  HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ce-mi placeeeeeeeeeeeee-e o adevarata placere sa vezi cum se poate deztelenii cimpul de lupta………..
  Gata,va promit sa revin mai la noapte………….nu scapati de mine-uselistilor praduitori……….neeeeeee,neneneeeeeeeeeee…..
  Si daca ma da DRAGA NOASTRA MADALINA PE USA AFARA,EU MA STRECOR PE GEAM DA TOT AICI VOI FI………….
  O zi buna MADALINA……….Si toata simpatia mea pt DOAMNA ELENA UDREA-e greu ,da garda nu se preda……………….

 117. P.S.CE CALITATI AM biblio????????????????:
  PAI UN METRU OPTZECI SI CEVA,VRE-O 90 DE CHILOGRAME,STATURA ATLETICA,charm personal,ochi ,ATENTIE ALBASTRII,USOR GRIZONAT,CIOC SI MUSTATA,O FATA PLACUTA,INTELIGENTA,TRASATURI FINE,DE INTELECTUAL RASAT.
  Uite ce calitati am BIBLIO-fara nici cea mai mica urma de exagerare,ori lipsa de modestie………………PURUL ADEVAR-chiar daca bietul PUIU-va sari precum un mos de oftica………….da ma doare fics in BASCA CE SPUN FRUSTRATII…………..
  HAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIdaca cum-va vor sa faca,BUMMMMMMMMMMMMMMMMMM’ sa ma anunte sa fiu prin preajma cu matura si farasul.
  aCUM CHIAR CA-I GATAAAAAAAAAAAAAA…………

  • 😆 😆 intelectual rasat ,poate RATAT …hihihihihih…..vai doamne ,cum ai putut faca un asemenea specimen ,tot ii bine ,a mai scazut 10 centimetri ,acum 2 ani avea 1,90 m ,bey zapaievici iti creste nasul ….

  • @ Frank Zapa[King]

   Am înţeles, ochi albaştrii şi chilog-rame cât să vă ia pe sus când bate vântul. 😀

 118. Asa o fi?
  Cica:
  Doar la noi este posibil aşa ceva! Maşinile de deszăpezire nu au ieşit din Bucureşti pentru că nu aveau roviniete

  Nu pot pentru ca sa cred asa ceva , dar ….care stie sa zica 🙂

  • Cred ca daca ar fi fost asa…politia rutiera ar fi putut intelege…ca ”inteleg” destule de altfel…

  • Cum? Nu ai plătit rovinietele Oprescule? Da de ce? Trebuia să plătești poliția călare sau oarece gazon?

  • Traiesc intr’o regiune a globului, unde caderile medii anuale de zapadase situeaza undeva intre 3-4 m,; cu toate astea, niciodata, dar absolut nicodata n’am vazut un asemenea haos ca in Romania, unde responsabilii nu au aflat ca iarna ninge iar in rest…ploua…In loc sa se investeasca in utilaje speciale pentru degajarea si transportul zapezii, guvernantii au preferat sa investeasca in limuzinele politicienilor si bineinteles in haznalele BOR.
   Consiliera pe teme economice a piticului din Rachitele, care nu este decat o colectionara de diplome, n’a reusit sa’i spuna cat de mult pierde economia romaneasca in cazul blocarii transporturilor in Ro., poate de aceea ipochimenul a iesit cu lopata la dezapezire……

  • Dar sa continui cu ceva mai serios ca vad ca nimeni dintre marii analisti de pe aici nu s-a ostenit si oricum am spus sau am vrut sa spun ca dupa discursul presedintelui voi reveni in discutia de politica la zi cu raportare la toti actorii politici care urmand indemnul Presedintelui va fi nemiloasa dar nu cu rea credinta. 🙂
   Asadar cum trebuie citit, desigur in opinia mea, discursul prezidential?
   O s-o iau cronologic(fata de text) si pe puncte:

   1. Spune Presedintele referitor la milioane de cetateni :

   “Şi ei s-au simţit solidari cu cei care prin scandările lor, prin pancartele lor din pieţele oraşelor din ţară dădeau semnale legate de sărăcie, de aroganţă a politicienilor sau legate de corupţie. Este clar pentru mine că prima mea obligaţie este aceea de a restabili legătura de încredere între mine şi acea parte a populaţiei care şi-a pierdut încrederea în Preşedinte. ”

   Traducerea mea: Este o stare generalizata in tara de aroganta si de coruptie a politicului care pe langa ca duce la saracirea celorlalti jigneste si sfideaza populatia si o intoarce chiar si contra mea

   2. Spune Presedintele:
   ” Peste 80% dintre români au votat pentru Parlament unicameral şi pentru un număr maxim de 300 de parlamentari. Toate partidele fără excepţie se fac că uită de votul pe care românii l-au dat în noiembrie 2009, însă nu ezită să spună că ascultă vocea poporului. Eu nu aş crede pe niciunul din ei atât timp cât nu respectă acum un vot dat de români în proporţie de peste 80%. Repet: nu vizez niciun partid anume, ci toate partidele; indiferent ce declară, niciunul nu a vrut să mişte lucrurile înainte, …Poporul nu se serveşte numai în declaraţii la televizor, ci şi prin fapte;….Avem nevoie de un comportament modest şi decent al politicienilor…. atunci cand în ţară se impun măsuri de austeritate, parcă deranjează comportamentul arogant şi lipsit de modestie”

   Traducerea mea: Va arat dlor politicieni, fara exceptie, cartonasul galben pe care se poate ca electoratul sa-l transforme intrun cartonas rosu.

   3. Spune Presedintele:

   “Avem nevoie de oameni politici credibili şi acest lucru nu se poate face decât prin transparenţa cheltuielilor publice. Degeaba miniştrii vor anunţa proiecte pe care le-au făcut, dacă cetăţenii nu vor putea accesa în orice zi site-ul ministerului pentru a vedea aprobările pentru cheltuirea oricărui leu. Numai aşa Guvernul, politicienii de la nivel local, vor putea ieşi de sub suspiciunea fraudării fondurilor publice. ”

   Traducerea mea: Daca vreti ca oamenii sa nu va mai creda hoti aratati justificati cu transparenta totala cheltuirea banului public. Daca nu pe buna dreptate veti fi considerati hoti si pentru lume asta inseamna ca si sunteti

   4. Spune Presedintele:

   “Oricât de mare ar fi presiunea cu eticheta de dictator, voi continua să susţin fără rezerve toate instituţiile statului care luptă împotriva corupţiei, fie că vorbim de Poliţie, fie că vorbim de Parchet, fie că vorbim de Justiţie, ceea ce nu înseamnă neapărat că voi fi un om care să nu observe şi să nu se manifeste atunci când va constata sau când va crede că s-au produs erori….Aş vrea ca nimeni să nu mizeze pe laşitatea mea în a spune ce este de spus ”

   Traducere: Sa nu spere careva ca pot fi intimidat si pe cat voi putea eu in tara asta se va face Dreptate

   5. Spune Presedintele;

   ” În ultima perioadă societatea civilă de bună calitate s-a retras în cochilie, este timpul să revină pentru că altfel locul ei va fi ocupat de foarte mulţi neaveniţi care se vor revendica a fi reprezentanţii societăţii civile. Avem o intelectualitate care, probabil, descurajată de criză, descurajată de unele măsuri guvernamentale, descurajată de unele poziţii ale mele, s-a retras şi nu vrea să se mai implice în viaţa socială şi politică. Este un apel, dacă vreţi, pe care îl fac, la revenirea societăţii civile de bună calitate în prim-planul vieţii politice şi sociale prin contribuţiile pe care le poate aduce”

   Traducerea mea: Un apel catre societatea civila reala , din suparare pe Basescu, din dezamagire si frustrare sa renunte la lupta, la cea corecta si sa fie cuprinsa de un soi de blazare lasand pe altii sa-i uzurpe locul asa cum acum s-a cam intamplat cu Piata Universitatii

   6. Spune Presedintele:

   ” Partidele politice, toate, nu pot fi credibile spunând că reformează România când ele nu s-au putut reforma ele însele. Deci o reformare a partidelor este singurul element care poate credibiliza afirmaţiile că sunt pregătiţi să îşi asume modernizarea României în continuare, pentru că fără modernizarea României trebuie să ştiţi că se condamnă românii. …Aş spune, poporul şi-a făcut datoria cu privire la trecerea prin criză si a fost supus unor măsuri de austeritate severe. Este, de data aceasta, rândul politicienilor să asigure stabilitatea ţării şi continuarea proceselor de reformă. Fără stabilitate vă asigur că nu avem nicio şansă. Cu stabilitate politică, cu înţelegere între partide cu certitudine reuşim, şi ar fi păcat ca politicieni lipsiţi de responsabilitate să dea cu piciorul sacrificiilor pe care de doi ani le fac românii. În ceea ce mă priveşte, sunt de meserie comandant de navă şi n-am ratat niciodată destinaţia. ”

   Traducerea mea: Toare partidele daca sunt lasate de capul lor sunt o apa si un pamant, nereformate fac ceva numai impinse din spate si asta explica ca PDL a facut chiar multe.
   Dar atentie dl Basescu nu mai gireaza pe nimeni si nu va accepta ca politicieni lipsiti de responsabilitate sa incerce sa rateze ajungerea navei Romania la destinatie. Adica de acum, oricine este cu corectitudine alaturi de Presedinte de a duce nava in port va avea sprijinul politic necesar 🙂

   8. Spune Presedintele dar citez din memorie caci acest fragment nu este de gasit pe situl presidenty.ro ceea ce inseamna ca a fost un avertisment pe care Presedintele l-a considerat ulterior cam exagerat si eu fiind de aceiasi parere:

   Toate analizele arata ca anul 2012, partea a doua a anului, este un an in care zona euro risca sa intre din nou in recesiune. Din acest motiv, este esential ca Romania sa fie pregatita, pentru ca atunci nu vom putea miza pe sprijinul prietenilor nostri europeni. Romania va trebui sa faca fata cu resursele ei oricarei crize. De aceea indemnul meu pentru oamenii politici e prudenta, indemnul meu pentru romani e solidaritate, pentru ca nimeni nu poate scapa de criza individual.
   Din criza ori iesim toti tari, dar numai o data cu tara; Ori scoatem tara din criza si am iesit noi toti, ori daca nu salvari individuale nu exista. Avem un orizont, stim ce avem de facut, avem resursele sa trecem cu pagube minime prin aceasta criza. Suntem mult mai bine pregatiti decat in 2009, dar trebuie sa fim responsabili. Trebuie sa acceleram ceea ce am inceput in ultimii ani. Am semnat un parteneriat strategic cu Turcia, trebuie sa privim si catre Polonia si statele Baltice, pentru ca daca se confirma intrarea in recesiune, zona care va iesi prima din criza va fi zona non-euro. Prioritatea pentru Zona euro va ramane in continuare piata datoriilor. Fara sa uitam India, traditionalii nostri prieteni din China”

   Cred ca cele de mai sus sunt rezumate intro exprimare mai putin categorica :

   “Vor câştiga bătălia cu viitorul naţiunile care vor avea state flexibile, administraţii debirocratizate şi care vor fi pregătite să absoarbă şansa relansării economice. În momentul de faţă nu se mai poate miza pe investiţiile străine pentru crearea locurilor de muncă, cel puţin în Europa investiţiile străine au scăzut foarte mult. De aceea, orientarea corectă a resurselor de investiţii pe care le are anul acesta bugetul de stat este esenţială pentru menţinerea locurilor de muncă şi creşterea numărului acestora.”

   Traducerea mea fata de aceste doua texte puse unul langa altul: Prin noi insine in primul rand si atentie jur imprejur fara sa neglijam nicio oportunitate favorabila Romaniei
   Desiur caacest prin noi insine nu ne mai permite erorile de pana acum si vae celor care mai vor gresi.

 119. Doamna Udrea, sunt dezamagit de ce a facut PDL-ul pana acum chiar daca v-am votat.
  Vreau sa va spun ca nu va critic dar vreau sa semnalez o mare problema in turismul romanesc. Poate veti tine cont de parerea mea…
  STATIUNILE TURISTICE au fost distruse de micii proprietari de PENSIUNI. Am fost in SARATA MONTEORU-Buzau si e plina statiunea de pensiuni inghesuite una in alta, dar si de garduri de jur imprejur. S-A TRANSFORMAT intr-un SAT. faceti ceva cu pensiunile astea, cereti-le sa aiba o anumita suprafata de teren si sa elimine gardurile… cum sa va spun… e jalnic. Aceeasi situatie este si in STATIUNEA LACU SARAT-BRAILA nu mai spun ca se construiesc pensiuni peste pensiuni inghesuite si… IMPUNETI NISTE STANDARDE.

 120. @ Elena Udrea

  Acum mai mult timp vă sugeram un anumit tip de vehicul care să fie în dotarea inspectoratelor de urgenţă.

  Mă refer la aşa numitele Airboat.
  Ele se deplasează, indiferent de condiţiile meteo, pe apă (deci excelente la inundaţii), iarbă, mlaştină, zăpadă. Preţul este la nivelul unui autoturism şi, evident, nu există nici o problemă în a fi realizată în România. Deja sunt folosite de poliţie, sistemul de urgenţă, armată… în SUA.

  Un astfel de vehicul ar fi permis salvarea cazurilor grave de aseară, pentru că merge pe zăpadă, nu are nevoie de deszăpezire.

  http://www.youtube.com/watch?v=Pme7msyFNt4

  • Katrino…ultimul mare blocaj de zapada a fost in USA ,ce Doamne iarta-ma,pe oriunde in lume,la cantitati mari de precipitatii in timp foarte scurt,este imposibil de gestionat suprafete mari de teritoriu.Incetisor de dezmorteste totul.Inca nu au trecut 24 de ore si se fluidizeaza traficul.cat despre pierderi,avertizarile de aceea sunt pentru ca fiecare companie sa isi ia masuri de precautie pentru o anumita perioada.

  • Sharmanta NG, blocajele din USA au loc doar in regiunile unde nu prea cade zapada…..
   A propos,cati centimetri au cazut in Ro. ?

  • @ N.G.

   Eu vorbesc nu despre “gestionat” inundaţii sau înzăpeziri, eu vorbesc despre intervenţia de urgenţă, că au fost copii noi născuţi şi mai mici de un an, nişte oameni care au murit de hipertermie. Este important nu numai să iei oamenii de acolo, dar să le şi duci ceva combustibil să nu îngheţe de frig, o sticlă cu apă, ceva de mâncare la conservă… Gândiţi-vă că nu sunt numai cei rămaşi pe şosea, dar şi localităţi blocate care nu au măcar un dispensar la care să gestioneze o pneumonie, de exemplu. Să dai câteva mii de dolari, cât pentru o Dacie, ca să ai un asemenea mijloc de deplasare… are sens. În străinătate, la mâna a doua, un airboat costă cât un televizor cu plasmă, 1000 de dolari. Practic este nişte tablă sudată pe care pui o mică structură metalică, un paravan de plexiglas şi PVC şi acea suflantă.

   Eu unul m-am mirat şi de faptul că autorităţile nu au folosit măcar snowmobile, acestea merg şi la pol. Cu preţul pe un elicopter dotezi toate judeţele cu câteva snowmobile, nu cred că este chiar un capăt de ţară. Cum să stea cineva în maşină blocat în nămeţi 24 de ore la 10 km de capitală? Este halucinant.

 121. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  “Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a anunţat azi dimineaţă, la comandamentul de deszăpezire, că maşinile de deszăpezire au făcut cale întoarsă în momentul în care au ajuns la Şoseaua de Centură, întrucât nu aveau achitate taxa de drum – celebrele roviniete.

  Aşadar, maşini şi oameni au rămas blocaţi în trafic, pentru că cei care ar fi trebuit să degajeze drumul n-au făcut-o, prevalându-se de lipsa rovinietelor. Mai multe in Jurnalul.”

  • Ei vezi Nicolae..aici este paradoxul romanesc…te doare mintea…

  • Asa se face sabotajul si apoi la A3 : Jos Basescu, Jos Guvernul, Alegeri anticipate 🙂

  • NG
   Daca consideri ca sabotajul si antiromanismul agentilor straini si a ciracilor lor de aici , tin de paradox, desigur ca te apuca durerea de minte. 🙂

  • S-a dus aiurea:

   ion adrian a scris pe 26 Ianuarie 2012, 05:31 pm

   Dar oare si acest blog este tot o adunatura de agenti pro USL si pro PDL?

  • Dar ce-i cu Silver ca ea saracuta, este orice numai agenta platita nu este.

  • @ Nicolae
   Dincolo de gluma cu rovinieta, este evident că mai departe de linia de centură încetează şi zona capitalei, deci nu cei de la primăria capitalei erau cei ce trebuiau să degajeze drumul. 😉 Nu ştiu, zic şi eu… nu prea ai de ce să iei o vinietă la utilaje care logic nu au de ce depăşi limita capitalei. Ce spuneţi?

  • Hahaha, era culmea!
   Să fie plătită prostia!
   🙂 🙂 🙂

   Apropo de primari.
   Ai noştri merg bine.
   Piedone ziceai că-i general şi Onţanu oricum este general.
   Totul a mers precum firul întins.
   Ordin! – Disciplină! – Coordonare!
   CA LA ARMATĂ!
   Nu ezitări, nu bâlbâieli, nu stai aşa că nea Fane de pe plug este la amantă şi nea Jean care trebuia să-mprăştie sarea e beat în cârciumă, başca că n-avem roviniete! Glume de prost gust de-a lu’ dom’ Doftor!
   🙂 🙂 🙂

  • @Bibliotecaru
   Privind din acest unghi, poate aveti dreptate. Daca-si luau vinieta, se gaseau cativa pe la Curtea de Conturi sa gandeasca precum dumneavoastra si sa stabileasca cine mai stie ce daune… Sa ma ierte Dumnezeu, dar tot mai multe par aiurea rau de tot !
   Sa aveti o seara buna.

  • @ Nicolae
   Stimate domn,
   Constat că dumneavoastră nu aţi făcut o glumă, chiar credeţi că acesta este motivul pentru care utilajele s-au întors înapoi… 😀 Aceste utilaje nu au nevoie de vinietă pentru că ele lucrează nu circulă pe drumuri publice de colo-colo. Dacă priviţi la buldozere, de exemplu sau la autogredere (sunt principalele utilaje care se folosesc) nu au nici măcar număr de înmatriculare, sunt utilaje. Vinieta este o glumă şi chiar m-aş îngrijora dacă nu este o glumă “de şantier”. Atunci ar fi logic ca şi utilajele care fac autostrăzi să aibă rovinietă, combina agricolă, păsările călătoare. 😆

   Eu am luat-o ca o glumă. Legea spune că rovinieta este necesară pentru orice autovehicul rutier inmatriculat, avand cel putin doua axe, sau un ansamblu format dintr-un autovehicul si semiremorca ori remorcile tractate de acesta.

   Utilajul nu este pentru transport marfă sau persoană, nu există o categorie A, B, C… F în care să se înscrie.

   Dacă este “pe bune” şi chiar au existat nişte poliţişti care nu au lăsat utilajele să intre că nu aveau vinietă, cauciucuri de iarnă sau mai ştiu şi eu ce motiv… ăştia chiar nu au ce căuta în poliţia rutieră.

  • Hopa,
   Am ramas masca, vorba lui Sebi ca la Teatrul Masca, caci cautandu-mi eu o postare pe pg anterioara observai o discutie din care rezulta ca Silver se da disparuta de pe blog, cum ca ea a fost pe forumul Realitatea . a fost ba chiar m-a trimis si pe mine pe acolo dar era prea mare labareala si nu am mai ibntrat dar pe atunci asa era Realitatea era un blog independent dovada reactia lui Silver data parca de Nicolae reactie desigur ca inconfundabila ca si eu am experimentat-o pe pilea mea cand recunosc ca m-am luat de viata ei . Dar ca este banata nu cred caci ea este o admiratoare neconditionata a dnei Udrea motiv pentru care-i facea concurenta lui Lulu adica cred ca era geloasa pe Lulu dar asta nu cred ca este un motiv. Dar revin oti fi voi stipendiati de diverse interese mai mult sau mai putin oculte ptr Silver garantez ca nu e stipendiata decat de patima politica, frustrare si plictiseala.

   Asa ca ce aveti cu Silver?

   Ma faceti sa ma ostenesc si sa-i caut postarile din trecut , hooo, nu va speriati, numai pe firul asta care are 1630 de postari(prea destul) sa vad si eu cand a dat cu bata-n balta si in ce fel. 🙂

  • @ ion adrian
   Eu cred că a plecat pentru că aveţi un limbaj de tipul Patru lăbuţe (VIER PFOTEN). Vezi postarea de mai sus rândul cinci la început. Poate nu îi place partea cu vierii, poate partea cu pfotenii.

 122. Am vazut astazi un omulet mic si caraghios care a uitat cine este si care este rostul lui in aceasta tara. L-am vazut pe Premierul Emil Boc in rolul unui taran din Rachitele peste care s-au pravalit nametii si, fiind la nevoie, a pus mana pe lopata si dai la zapada, bineinteles sub privirile atente ale camerelor video ale televiziunilor. L-am mai vazut in rolul de cosas sau de taietor de lemne, dar atunci am zambit, ca de, si-a amintit omul de unde a plecat. Oricum o facea pentru cosmetizarea propriei imagini, dar ca sa il vad astazi in aceste conditii pe acest omulet, tot cu aceiasi preocupare excesiva pentru imagine, mi se pare caraghios. Chiar ca merita un sut in fund de la marele carmaci. Omuletul ar fi trebuit sa stie ca obligatiile unui Premier in astfel de vremuri sunt cu totul altele. Probabil ca nu intamplator Romania a ajuns unde a ajuns, sub conducerea unui astfel de om.

  • Pe Antonescu nu o să-l vezi în veci să facă asta, pentru-că-i o putoare!

 123. Ei vor să ucidă internetul! Uite cine doreste cenzura pe internet… de ce nu ma mira ca este vorba de europarlamentarii PSD si PNL ?
  Iată mai jos lista celor care au votat favorabil rezoluţia de participare la acordul ACTA:

  Cristian Silviu Buşoi (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  George Sabin Cutaş (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Vasilica Viorica Dăncilă (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Ioan Enciu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Cătălin Sorin Ivan (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Ramona Nicole Mănescu (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  Ioan Mircea Paşcu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Rovana Plumb (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Daciana Sârbu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Adrian Severin (independent)
  Claudiu Tănăsescu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Silvia-Adriana Ţicău (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Corneliu Vadim Tudor (independent)
  Adina-Ioana Vălean(Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  Renate Weber (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  http://www.adevarul.ro/life/viata/Cum_au_votat_reprezentantii_Romaniei_in_Parlamentul_European_in_privinta_adeziunii_la_-tratatul-problema-_ACTA_0_634737129.html#.TyGfQHytbO4.facebook

 124. Ha ha ha…

  Se spune despre domnul Oprea că este general la izmene, asta pentru că domnia sa are experienţă de luptă… cu aprovizionarea.

  Recunosc că nu mi-a sărit în ochi când am văzut prima dată, pentru că în LIVE am văzut ştirile dintr-un unghi mai puţin generos… dar din unghiul acesta realitatea este mult diferită.

  http://webtv.realitatea.net/actual/emil-boc-a-dat-cu-lopata-pe-autostrada-a1?autoPlay=true&pl=featured&page=1

  Priviţi ce instrumente de dat zăpada a dat domnul Oprea soldaţilor…

  😆

  “Stilourile” acestea sunt pentru săpat tranşee (armata română nu are, bănuiesc eu, utilaje de săpat tranşee, tot cu “stiloul” se sapă). Preşedintele vorbea despre “activişti din Consiliul Politic al Armatei”. Am fost “la dat zăpada” încă de când eram elev… nimeni nu mi-a dat un astfel de instrument pentru a fi productiv. Cele mai simple lopeţi erau artizanale, nişte placaj bătut pe un băţ… oricum era mai productive. Nu e uşor nici să activezi ca şef la gărzile patriotice şi Consiliul Politic al Armatei, iată dovada vie.

  S-a mai destrămat un mit, domnul Oprea nu e bun nici de general la izmene. Numai pentru că l-a făcut de râs pe premier şi tot ar trebui să-şi de demisia. Viitorul ministru al apărării ar trebui să ştie cum arată o lopată de zăpadă şi chiar şi câte tipuri de lopată de zăpadă există (că diferă cele de zăpadă afânată, zăpadă bătătorită şi zăpadă îngheţată).

  Căutând să văd în ce anume este doctor domnul Gabriel Oprea… am aflat ce a făcut la PSD.

  Propunere legislativă privind comunitatea de informaţii pentru securitatea naţională a României
  Propunere legislativă privind organizarea şi funcţionarea Serviciului Român de Informaţii
  Propunere legislativă privind Strategia de Securitate a Romaniei
  Propunere legislativa privind Pachetul de Legi ale Securitatii Nationale:
  Lege privind activitatea de informaţii, contrainformaţii şi securitate
  Lege privind statutul ofiţerului de informaţii
  Lege privind organizarea şi funcţionarea Serviciului Român de Informaţii
  Lege privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Informaţii Externe
  Lege privind regimul legal al interceptărilor
  Lege privind controlul parlamentar asupra activitatii de informaţii, contrainformatii şi protecţie.

  Opaaaa, domnia sa este specialist în ochiul şi timpanu…

  Să trăiţi, tovarăşu’ General! Văd că la videoconferinţă v-a ţineţi de gât, probabil că nu va priit ieşirea cu domnul Boc. De la stele, tovarăşu’ general, fieru’ trage. Aşa este, vă ascult chiar acum ce spuneţi, militari au fost pregătiţi cu tehnică militară. Trebuia să le ordonaţi să dea zăpada la o parte cu scobitoarea… ştiţi domnia voastră, ca în armată… tradiţional.

  • Buna seara!
   A venit si iarna cea urata, capricioasa, geroasa….asa ca opozitia! 🙂 🙂
   Dar, este mana cereasca ptr agricultura, asa ca am sa tac si am sa rabd.

 125. Ce bine e acasa la caldurica!
  Platesti rovinieta,iti echipezi masina cu cauciucuri de iarna,cu lanturi chiar,dar ramai inapeit si poti muri de frig.Nimanui nu ii pasa.Daca au ajuns la tine,e bine,daca nu,nu.De ce s-a ajuns aici?Cine e de vina?Nu poti da vina pe soferi pentru ca au iesit cu masinile pe drumurile patriei.
  De ce se plateste rovinieta?De ce i-ati silit pe oameni sa-si cumpere cauciucuri de iarna?Daca nu isi luau cauciucurile,erau amendati.Eu de 16 ani conduc cu cauciucuri de vara pe timp de iarna.Nu am patit nimic.

 126. Dragilor,
  Nu a fost nevoie sa fac cercetari si am gasit cele ce ar putea fi cauza banarii lui Silver, adica un link din 2007 de la Forumul realitatea pe care Silver combatea si cum v-am spus nici nu ascundea aici acest lucru dar cei mai novici in sensul de noi nu stiu asta lucru confirmat si de Niculae si de mine care am intrat si eu pe acolo indrumat de Silver.
  Cat despre ziare.com este un portal unde Silver concura cu raposatul Andrei prieten cu unii dintre cei de aici eu insa daca e mort sa-l ierte Dumnezeu ca pe agentii sub acoperire are de ce sa-i ierte si cu care cum am spus am ajuns la conflict tot pornind de la Silver pe care ca o jigodie masculina a inceput s-o insulte eu cred ca dorea de fapt o confruntare cu mine care ca un adevarat sustinator al lui Basescu il deranjam in actiunile sale duplicitare.
  Evident ca Silver pe care in niciun caz nu o da afara din casa spritul de dreptate, azi il plange cu lacrimi de crocodil, dar atunci saraca era f..a pe toate partile de acest individ.
  Desigur ca dlui cu mine nu a avut spor, desi cu Puiu si cu Argus in cele din urma eliminat si pe buna dreptate de Mada, care teoretic ar fi trebuit sa-i fie adversari, contra mea se coaliza, lucru care de fapt i-a tradat acoperirea si probabil ca de aceea a hotarat sa dispara de aici, mai ales cand dupa alegerile din 2009 nu a primit sinecura pe care o spera. 🙂

  Andrei acesta bolnav de laudarosenie si invidie (cand am aflat ca a murit de cancer am gandit ca de aceea era asa viciat sufleteste, stiindu-se poate condamnat, si am incercat un sentiment de mila dar atat…) se lauda cu succesele lui pe ziare.com si curios am intrat iar SIlver mi-a dat niste indicatii. Acolo intradevar ssunt USListi dar este si dna Ioana Ene cu condei si multa inteligenta politica care daca ar posta aici ar face cinste acestui blog dar nu se osteneste decat in calitate de auroare pe un portal de media.
  Asadar nici ziare.com unde Silver camd s-a intamplat sa o mai observ pe acolo a postat exact ca si aici si deci nu poate fi acuzata de duplicitate. De fapt pe ziare.com ea preda lectii de medicina naturista si de bucatarie ecologica: legume si alte ingrediente culinare.

  In concluzie inafara de faptul ca spune noapte buna si bunadimineata cu o gluma sau poezea proprie, ca este uneori invidioasa si nerecunoscatoare, dar cine din toti acesti refulati si inhibati care traiesc pe bloguri nu este, nu citeste ce srie altul cu atentie si are pareri preconcepute neacoperite prin ceva dar cine nu are de astea, ca preia ideile altora ceea ce nu-i o nenorocire ca mai toti de pe aici o fac cu mai mult sau mai putina indemanare, ca dupa ce s-a jignit dur si reciproc cu ZeV i-a luat apararea adica a spus ca nu e cazul sa fie banat si are dreptul sa emita ce parere vrea ea nu vad ce i se poate reprosa. Dar in fine blogul este al dnei Udrea si daca dna Udrea nu o mai vrea pe Silver este dreprtul domniei sale pe care si-l poate exprima fata de oricine se osteneste pe aici.

  Cam asta despre Silver pentru cine este dornic sa aiba o opinie conforma situatiei reala.
  Npapte buna postaci.

  • Pai de aia te-am siktirit eu ipocrizie inascuta pe un alt blog. Mancatea-ar tata de codos. 🙂

  • @ ion adrian
   Miştoul e mişto, banarea este banare. Înţeleg ca cineva să fie banat pentru limbaj pe blog, pentru ştiu eu ce activitate pe blog (de exemplu prea multe link-uri tip reclamă)… dar că cineva a spus pe un alt blog oarece… mi se pare o exagerare. Eu sper să nu existe un ban şi defapt să fie alta explicaţia, sau banul să fie pentru altceva decât un comentariu la realitatea în 2007.

  • Aceeaşi problemă în privinţa neruşinatului postac ZeV!

  • ziare com este un site anti-udrea unde o moldoveancă manevrează ştirile astfel încât cele defavorabile Elenei Udrea să fie puse în evidenţă!

 127. @ Lulu: “A venit si iarna cea urata, capricioasa, geroasa….asa ca opozitia!
  Dar, este mana cereasca ptr agricultura, asa ca am sa tac si am sa rabd “! Așa este Lulu și ar fi fost aur curat dacă tovarăsul iliescu nu ar fi desfințat CAP-urile și IAS-urile… însă vezi dragă Lulu, dorința de a ține de putere a fost mai puternică decât rațiunea ( chiar filtrată ) lucrului corect… bine că dă lecți de democrație însă…

  • Asa-i Ghitza poate se indura si anul asta clima de noi si cu zapada asta, vor umple lacurile in primavara, sper ca fara inundatii si poate ca si cu ceva recolta la grau macar cat sa avem noi romanii paine. Cat despre rabdat de ce ca doar si saniusul si bulgarii si joaca de-a omul de zapada sunt toate placeri de ale iernii.
   Dar Ghitza se poate si asa:

   Copacii rari si ninsi par de cristal.
   Chemari de disparitie ma sorb,
   Pe cand, tacut, se-ntoarce-acelasi corb,
   Taind orizontul, diametral.

 128. Buna seara tuturor. Doamna Silverstar a fost banata pentru provocarea constanta a conflictelor pe blog, limbajul indecent rezultat in urma acestora, intimidarea/jignirea userilor noi sau a persoanelor cu opinii diferite de ale dansei etc. Exista si alte motive pe care nu le voi dezvalui.
  @ Biblio: Nu are nicio legatura postarea de linkuri sau postarea pe forumul realitatii, intalnirea cu cei de acolo(care au mai fost mentionate pe acest blog in 2008).
  Va doresc tuturor o seara buna!

  • Mada, cum eu am creeat in seara asta acest subiect trebuie sa spun ca am constatat urmarind in continuare firul , ca banarea lui Silver nu e legata de Realitatea ci doar ar fi putut sa para asa 🙂 , caci am gasit mai in urma cauza.
   Imi pare rau ca nu am observat atunci(nu citesc chiar tot) , caci probabil era mai bine, dar nici acum nu este rau.
   Nu cred insa ca Silver este altceva decat s-a aratat a fi in permanenta, nici mai buna si nici mai rea. Spune destule naivitati si daca ii atragi atentia sare-n sus, dar nu e un capat de tara. Cred ca pentru ea blogul asta este mare lucru si azi cand m-am referit la cele doua tabere din care eu nu fac parte am uitat s-o scot si pe ea afara.
   Habar nu are Silver de culoarea specializat antiUdrea a lui ziare.com , de altfel nici eu nu credeam ca este decat anti Basescu, PDL si in consecinta si antiUdrea, permitand insa si postari contrare dure, ca doar nu stau sa-i monitorizez si intru odata la cateva zile cand mai indica Silver cate un link, dar pe Sebi pricput in domeniu il cred .
   Infine cred ca dupa un timp ar fi bine s-o reprimesti caci sunt convins ca sufera mult si se simte nedreptatita.

  • IOANE AM SPUS PUNCT SUBIECT!
   …discutăm după alegeri.

   Administrator:
   Sa clarificam ceva, eu sunt singura care pune punct.
   O seara buna!

  • Admin, cred ca am si uitat de cate ori te’am felicitat…esti printre putinele persoane din Romania care a inteles ca dreptul la opinie este sfant, cu conditia, bineinteles sa nu se transforme in abuz…..

  • Wrong!

   Să clarificăm ceva:
   EU SUNT SINGURUL CARE-I PUN PUNCT LUI ION!

   🙂 🙂 🙂

  • Opaaaa…
   😆
   Văd că apare un fel de structură de comandă… Bătălia orgoliilor în semne de punctuaţie 😆 Trei puncte de suspensie!

  • Scuze. Retrag zambetul ala triplu, adica ala care inseamna un hohot de ras homeric sa nu se creeze o epidemie 🙂

 129. Şi pentru că văd imagini în direct cu modalitatea de deszăpezire a ce se face pe linia de centură şi pentru că nu pot să nu observ că jumătate din zăpada mutată de colo-colo cu încărcătorul este viscolită înapoi pe drum. Îmi permit să vă prezint o soluţie veche de când lumea, transformarea zăpezii în apă.

  http://www.snowdisposalsolutions.com/

  Evident, apa este apoi împrăştiată pe câmp, atunci când drumul trece pe câmp, sau la canal în oraş. O soluţie simplă şi ecologică care se amortizează uşor prin faptul că se elimină ulterior nevoia de a transporta zăpada undeva (alte operaţii, altă motorină, altă manoperă)…

  Dacă vorbim despre o stradă, există şi soluţia automată. Cum deja am pus un link, voi reveni…

  • Pe autostradă însă nu merge cu astfel de subtilităţi.
   Se foloseşte tot un utilaj cu freză care aruncă zăpada alături (soluţia nu merge pe timp de viscol, asta e adevărat, decât cel mult dacă vântul ajută)

   http://rv-roadtrips.thefuntimesguide.com/images/blogs/highway-snow-plow-by-jeroen-kransen.jpg

   Din spate se vede că se aruncă şi cu soluţie de clorură de calciu, nisip sau ce o fi acolo

   rv-roadtrips.thefuntimesguide.com/images/blogs/highway-sand-truck-by-thelawleys.jpg

  • Dacă este viscol, se revine la lamă, numai că această lamă nu aruncă zăpada ci o rostogoleşte (mai ales când vitezele sunt mari) şi împunge zăpada în margine…

   Viteza unei astfel deszăpeziri este poate şi de 40 km/h, poate şi mai mare. Forma lamei nu permite acumularea zăpezii în faţă. Evident, zăpada nu trebuie să depăşească cei 30 sau 40 de cm din stânga (partea mai joasă a lamei) pentru că altfel zăpada ar trece peste lamă… caz în care este nevoie de mai multe treceri.

   http://www.tyreny.com/images/places/highway_department.jpg

  • Ce concluzie cred eu că ar trebui să tragă domnul Boc de aici.

   Firmele acestea care iau foarte mulţi bani cu gândul că nici nu va ninge şi banii vor intra în conturi, nu achiziţionează maşini şi utilaje potrivite ci folosesc utilaje de construcţii. Poate nu întâmplător mulţi din cei care au contracte de deszăpezire sunt chiar dintre cei care iau nişte bani să facă legendarele autostrăzi româneşti ce se construiesc în ritmul extraordinar de zeci de km pe an.

   Poate că cineva ar trebui să verifice, an de an, în ce măsură aceste firme au utilaje capabile să îndepărteze zăpada de pe drumurile publice.

 130. silver este singura persoana 100% sincera de aici.
  eu nu mai am chef sa imi exprim opiniile aici,cum prea bine s-a observat,nici nu cred ca ar mai fi necesar.
  eu nu sunt banat,pur si simplu ma indepartez de aceasta comunitate toxica,neavand nicio legatura cu doamna Ministru pe care o voi sustine in continuare la fel de fervent.
  dar nu aici,acest blog s-a transformat intr-un adapost de maidanezi.
  si e foarte frig…

  • Nu înţeleg!
   Deci pe de-o parte spui:

   “eu nu mai am chef sa imi exprim opiniile aici,cum prea bine s-a observat,nici nu cred ca ar mai fi necesar.”

   şi pe de altă parte îţi exprimi opinia afirmând că această comunitate este toxică!
   Nu ţi se pare că este o contradicţie flagrantă?
   Ascult?
   Explică!

   Pe de altă parte, dacă noi suntem nişte maidanezi mă rog de ce domnia voastră brack-ul imperial lătraţi la noi?
   De ce amestecaţi “imperialitatea” dumneavoastră cu “măidăneala” nostră?
   Cunoaşteţi termenul : AUTOSUFICIENŢĂ?

   VĂ ATRAG ATENŢIA CĂ URMEAZĂ O CAMPANIE!
   GREA ŞI MIZERABILĂ!
   ŞI AUTOSUFICIENŢA NU ADUCE VOTURI!

   Aveţi exemplu BACONSCHI!

  • wow Nell….maidanezi…sincer ma onoreaza aceasta comparatie.Maidanezii sunt cele mai prietenoase si cele mai sincere animale,traiesc in conditii mizere si izolati de oameni…dar totusi supravietuiesc pentru a demonstra ca vointa este mai puternica decat conditiile dimprejur.E frig…da,e frig dar nu fugim la caldurica,ramanem pentru ca maidanezii nu sunt lasi,poate naivi si creduli dar nu lasi…Tu dute la un adapost mai cald,asa cum fac toti oportunistii… Ham,Ham…

 131. Un taximetrist mi-a facut capul mare,imi spunea ca a fost viscol.Se intreba ce au toti cu boc si basescu,pentru ca nu au vina.Ma intrebam daca firma de taxi nu era galaxy,stiu ca patronul e pdl-ist mare.Am uitat sa ma uit ce companie era.
  S-a certat si cu o maicuta din Ghighiu.Aia era pornita pe Basescu si Boc.

 132. ,Specialisti in toate’

  De la politica,agricultura,si cite-n luna si cite-n stele,romanul e specialist in toate si se simte dator sa dea sfaturi ,sa se indigneze si uneori sa fie chiar furios.
  Ei daca romanul Obisnuit are asemenea tabieturi,stai sa-l vezi pe ala neobisnuit,si anume jurnalistul,blogerul si evident ,MILITANTUL’ cum sare imediat sa spurce tot ce face guvernul si institutiile din subordinea guvernului,pt ca nu-i asa ,EI SUNT SPECIALISTI IN TOATE.
  Ce a sarit in ochi aratind cum televiziunile mogulilor lucreaza cu dubla masura,a fost tratamentul aplicat celui mai mincinos primar SORIN OPRESCU.
  Asa se face ca in noaptea de 25/26 ianuarie,pe o strada in plin viscol,o baloasa jurnalista de la ROMANIA TV. ii lua un interviu lui oprescu,ba mai mult in plin viscol ii face un gretos laudatio.
  De ce-CAMPANIE ELECTORALA PE FATA,SI INCA UNA DESANTATA SI RESPINGATOARE.
  Prestatia lui OPRESCU????????????????????????EXECRABILAAAAAAAAAAAAAAA……….

 133. ISPRAVILE GENERALULUI IARNA-UNDE ESTE OPOZITIA??????????????????

  Unul din marii politologi ai lumii isi incepea intotdeauna traningul cu politicienii spunindu-le cam asa:
  ,OCUPATI CENTRUL’

  N-am sa continui cu prelegerea politologului celebru,care a facut multi presedinti in state,asa ca voi reveni pe plaiurile mioritice si voi spune ca-GENERALUL IARNA I-A PUS PE FUGA PE CEI DIN OPOZITIE SI I-A TRANSFORMAT IN NISTE RIDICOLI OAMENI DE ZAPADA CU NASURI MARI FACUTI DIN MORCOVI IAR IN LOC DE MIINI CU MATURUROIE,care vin sa completeze tabloul atit de real-NISTE CLOVNIPENIBILI.
  Si uite asa dintr-o defensiva evidenta-GUVERNUL,PD-L SI COALITIA A REUSIT SA OCUPE CENTRUL-CENTRUL ATENTIEI.
  Ati auzit zilele astea o data,o singura data pronunitindu-se numele lui VICTOR PONTA ORI CRIN ANTONESCU???????????????????
  Nu ei nu exista,pur si simplu au disparut in nametii de 1-2 metrii,si au inghetat.
  Cu toate eforturile de a-i denigra pe cei de la putere, cu toate eforturile de a ni-l baga pe git pe Oprescu cu de-a anasina-un lucru ramine cert-OPOZITIA A AMUTIT ,si asta e bine,pt ca e bine cind prostii tac.

 134. Nell-haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,e tot ce pot face pt tine,sa rid sanatos…………..

  • Madalina am un text in spam,daca sunt conditii,te rog scoate-l la lumina-multumesc………

  • USL, primeste maaaaaare sustinere de peste granita, d ela cine? De la comunisti!
   Citi…. detalii pe blogului domnului Robcea.
   ” Ziaristi Online si Basarabeni.Ro: Liga Tineretului Rus s-a alaturat PSD impotriva lui Basescu. Eugen Tomac: Basarabenii anti-Băsescu sunt comuniști
   January 27th, 2012 VR No Comments »
   Ultimele tendinţe de la Chişinău scot în evidenţă câteva aspecte deloc de neglijat. În Republica Moldova unde majoritatea largă a cetăţenilor sunt etnici români, mesajele antiromâneşti au început să se audă tot mai des.

   „Le dorim prietenilor noşti români să reuşească în ceea ce şi-au propus şi să-l înlăture pe preşedintele Băsescu. Susţinem protestatarii din România și vrem ca acest regim și acest președinte al României să plece”, afirma acum 6 zile Vladimir Voronin. Nimic deosebit până aici, în perfect acord cu discursul tradiţional al liderului comunist.

   Fenomenul devine interesant abia de acum încolo. Mai întâi, mesajul celui mai înflăcărat antiromân din Republica Moldova este preluat şi de Partidul Social Democrat Diaspora care a organizat, acum două zile, un miting de protest anti-Băsescu în faţa Ambasadei României de la Chişinău.

   Apoi, acestuia i se alătură activ şi publicul rus, votant tradiţional al Partidului Comuniştilor. Drept dovadă, chemarea Ligii Tineretului Rus la acţiunea de protest a PSD Diaspora: ”

   Integral la Ziaristi Online

  • Bună dimineaţa la toată lumea.
   Zapo stai liniştit!
   Oprescu deja este istorie.
   Are adversari foarte puternici în acest an.
   1. PDL-ul nu s-a trezit încă, dar nu-mi fac grijă deoarece în mod sigur se va trezi.
   2. UNPR are doi primari aprigi în Bucureşti.
   3. Başca că şi carcalacul ăla de Diaconescu – PARDON! – am vrut să spun “caracalul”, ţâstâie toată ziua în spatele oglinzii!

   Vanghele nu trebuie luat în calcul că-i îndrăgostit lulea!
   🙂 🙂 🙂

  • Hahahaha, băi Luluşor tu nu te-ai uitat la mutra lui Serghei Markov?
   Ăla sub un kil de votcă zilnic nu coboară niciodată, cât despre madame Hanova ce să mai spun? Pune-i un morcov în faţă şi vezi ce face cu el.
   🙂 🙂 🙂

  • lulu, acest pseudoziarist, oportunist, nu este decat o scursura umana….daca’l citeai in urma cu cativa ani, stiai despre ce vorbesc….

 135. Am facut bataturi la degete tot scriind ca-U.S.L.-e o adunatura de derbedei,care nu au scrupule,nu se dau inapoi de la nimik pt a-si vedea tinta atinsa -SA AJUNGA LA BANUL PUBLIC-pe care mai apoi sa-l distribuie pt a-si satisface clientela flaminda,lacoma ,de lungii ani din opozitie.
  Stim cum au condus romania acesti derbedei pina in 2008-stim ca prin MITA,CUMPARAREA TACERII JURNALISTILOR,PRIN FINANTAREA TELEVIZIUNILOR MOGULILOR PENALI-au manipulat si i-au indoctrinat si prostit pe romani.
  O spun tot felul de organizatii profesionale din Rom. din afara Rom. si iata nici in opozitie acesti derbedei nu se astimpara.
  Asa se face ca cei doi CLOVNI-PONTA SI ANTONESCU-in mare secret trimit un document catre 30 de organizatii neguvernamentale ,promitindu-le ca daca vor fi AJUTATI,SUSTINUTI,DECI SE VOR ANGAJA POLITIC ,imediat ce ajung la putere ,BANII DE LA BUGETUL DE STAT,DECI BANII NOSTRII VOR CURGE SPRE ACESTE ENTITATI NEGUVERNAMENTALE.
  Halucinant-INCREDIBIL CITA TICALOSIE PE CEI DOI CLOVNI,DAR SA VEDEM CE RASPUNSURI AU PRIMIT,dar inante o paranteza-toate astea se petreceau in plin miting al OENGISTULUI PROPAGANDIST MIRCEA DOGARU SI A DERBEDEILOR SAI-deci raspunsurile:
  ionut sibian-u.s.l. n-a inteles nimik
  CRISTINA GUSETH-U.S.L a facut o oferta de fidelizare
  MIRCEA TOMA-U.S.L A FACUT O OFERTA VULGARA.
  Ar fi interesant cam ce au raspuns propagandistii:
  cristian pirvulescu COMUNIST DEGHIZAT,LIVIU MIHAIU-OMUL LUI VINTU,ALINA MUNGIU PIPIDII ,mai nou suportera lui victor ponta.
  Decamdata nu stim,ce stim insa sigur este ca cei despre care spuneam ca nu le-am vazut raspunsurile publice,SUNT ANGAJATI DIN 2005 PE STATELE DE PLATA ALE TURNATORULUI DAN VOICULESCU,ALE PUSCARIASULUI SORIN OVIDIU VINTU si ale lui Sebastian Ghita.
  Asa ca ma intreb si intreb:
  ALO VOI SUNTETI SOCIETATEA CIVILA????????????????????????????????? SA VA FIE RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE,VINDUTILOR………….

 136. imi place ca 90% dintre voi sante-ti pro pd-l, chiar mai mult cred ca multi dintre voi santeti activisti de partid, dar am o intrebare la voi avand in vedere ca eu sunt un simplu cetatean care nu face parte din nici un partid politic nici cel de la putere si nici opozitie; voi la ce tine-ti mai mult – la binele mers al tarii sau la binele mers al vietii dvs? – este o intrebare retorica de la care ma astept de la voi cu un raspuns sincer si la subiect – fara a schimba subiectu cum fac toti politicienii la care nu le convine intrebarea ( atentie nu am jignit pe nimeni si tind sa nu jignesc pe nimeni )

 137. nell, la cum ti-ai expus gandirea, lasi de dorit! Eu zic sa fugi la somn, daca ti-ai primenit scutecul gandirii si trezeste-te cand noi te vom striga! Atentie, e plina lumea de prosti care striga in gura mare ca-s scoliti, ca-s inteligenti….dar, niciodata n-ai sa auzi un adevarat intelectual strigand ca este scolit, ca este destept, ca este rasat si nu un biet” maidanez”…. Recomandarea ramne nellule, fugi la somn…….

  • Katrina, te rog inceteaza sa mai fii asa de veninos, avem suficienti aici in tara…te naiba te-a apucat?!

  • lulu, nu cred ca presedintele apreciaza sustinerea acestui neolegionar…..pentru ca acest personaj, Roncea, este un deseu uman…..

  • Katrino dacă te deranjează ortodoxismul-practicant al lui Roncea nu trebui să te agiţi precum hamsia în conservă că te-neci în sos!
   Cunoaştem nesimţirea cu care permanent ataci BOR-ul şi ortodoxia română!
   Păcat că ei creştinii nu iau atitudine împotriva unor boaite “evangheliste” ca tine şi slăninoasa aia de Mungiu!
   😉

  • diacone
   Poate ai dreptate, poate nu…, dar poate imi explici si mie, cum se face ca suntem singurul popor “latin” ortodox din lumesi cum se face ca Biblia cu caractere latine a aparut taaaaaarziu de tot…..E ceva care nu se potriveste….ori….ori….

  • Nicolae, as mai adauga daca-mi permiti: JOS CU HOTNEWS, pastorit de sacalul ala de Cristian Sima. Nu merita sa facem reclama acelui portal infect, care o ataca sistematic pe dna Udrea… nu spun mai multe deoarece nu merita. Straduinta lor, imi produce sila.

  • @ Nicolae
   Stimate domn,
   Mihai Tănăsescu şi Mugur Isărescu sunt cei care învârt banii în România, dat fiind că sunt membrii ai Comisiei Trilaterale. Se schimbă preşedintele, Guvernul, Parlamentul, primarii, pleacă românii din România şi vin japonezi… Mihai Tănăsescu şi Mugur Isărescu vor reprezentanta o constantă a României, nimeni nu se pune cu Comisia Trilaterală. Dacă vă aduceţi aminte, înainte ca domnul Boc să revină ca bumerangul din nou ca premier, Mihai Tănăsescu şi Mugur Isărescu erau cele mai vehiculate nume pentru postul de premier. Slavă domnului că a revenit domnul Boc, ne-a trecut glontele pe lângă cap.

  • @ Bibliotecaru
   Personal nu am vreo indoiala asupra capacitatii profesionale a domnului Tanasescu. Incolo, sunt convins de influenta (sper ca benefica) pe care o are, atat domnia-sa cat si domnul Isarescu, asupra prezentului si viitorului acestei tari. Influenta exercitata – sunt convins – atat in mod direct cat si prin intermediul unor persoane ce se bucura de girul domniilor lor.
   Toate cele bune.

 138. Atentie pd-l…………..

  Am stat cuminte pina acum si n-am facut nici un fel de referire la discursul dl pres. TRAIAN BASESCU.
  Am stat,l-am citit si tudiat pe toate parile,pt ca inca de la prima lectura,am realizat ca de data aceasta este altceva, ca o data cu acest discurs,,CEVA SE VA RUPE’.
  Sigur ca n-am de unde sa stiu ce gindeste pres.sigur ca nu stiu ce se intimpla in spatele scenei,pot doar banui,dar mai ales intui.
  De data acesta,nu ma voi referi la la DRAGA OPOZITIE,facindu-le astfel o mare placere unor militanti,indoctrinati ,dar mai ales zapaciti ,de pe acest blog,de data aceasta,parca simt nevoia sa-i trezesc ,IN PALME’ pe pedelisti.
  Sigur ,lectura discursului prezidential,mi-a oferit sansa sa deschid calea spre mai multe scenarii,si dupa mai multe scheme folosite ca analiza,parca incepe sa se contureze un scenariu in care PD-L,ar trebui sa aibe frisoane,si nu orice fel de frisoane,ci din alea ca in cazul unei pmeumonii foarte rezistenta la antibiotice,care te poate ucide.
  Acest scenariu simplu s-a tot vehiculat de-a lungul timpului ,si anume ca;
  ,presedintele Bsescu isi ia mina de pe PD-L si-i va arunca si pe ei in ,GROAPA CU LEI’
  Sigur acest scenariu chiar si acum are multe fisuri,pt ca ,ca orice scenariu are parti forte dar si slabiciuni si gauri.
  N u le comentez nici pe unele nici pe altele,voi spune doar atit-ATENTIE PD-L.
  Atentie ,unii pedelisti,care parca ati lucrat ca niste ,TRADATORI’ pe perioada mitingurilor si ati ,DEZERTAT IN CEL MAI RUSINOS MOD-
  Ati mai facut acest lucru si in campania din 2009………….
  Cel putin in acest moment,FARA NUME SI FARA NUMAR,DAR……………….

  • Hai că eşti p-aproape!
   🙂 🙂 🙂
   Vezi că Puiu a fost mai rapid!
   A tranşat-o de ieri sau alaltăieri!
   🙂 🙂 🙂

 139. Ronceaaaaaaaaaa,zici honvedoic-o-vedeata-s in bratele lui SORIN ROSCA STANESCU SI A LUI BOGDAN CHIRIAC……………
  aveti multe in comun-in primul rind mirosul……………….putiti la fel……….

  • Zapa Voievod, ai dreptate, Roncea este un Vadim la bal mascat……

 140. In toata harmalaia asta,proteste,mitinguri,zapada viscol,isterii,isterizati,blogeri idioti,cretini si partizani,zilele trecute s-a consumat o demisie din PD-L,care pe mine m-a intristat-SENATORUL URBAN A DEMISIONAT.
  Asa cum am mai spus,am fost de acord cu tot ce a scris DL BAKONSCHI,pe blog,dar in calitatea sa de ministru,ar fi trebuit sa spuna ce a scris in cercurile lui de prieteni.
  Tot asa voi spune ca unul din tinerii politicieni pedelisti pe care ii simpatizez,este dl URBAN.
  Si l-am simpatizat pt ca este un OM NORMAL-ATENTIE REPET ESTE UN OM NORMAL ,DE LOC IPOCRIT SI DUPLICITAR CA MAJORITATEA POLITICIENILOR ,SINCER SI DESCHIS.
  Dar se pare ca in politica,este un defect major sa ,FII NORMAL’ sa spui deschis ce gindesti si sa iti permiti sa nu fii de acord…………….un YESMEN…………
  Nu URBAN a pierdut,pt ca oricum nu are ce sa piarda,ci PD-L a pierdut un politician de perspectiva ,dar mai ales risca o imagine nesanatoasa-OAMENII NORMAL NU PREA SUNT DORITI IN PD-L……………………

  • Zapa Voievod, ce vrei sa zici in postarea ta, ca, Elena Udrea nu este un om normal ? Poate ca ai dreptate, ea nu este un om normal, ci o “superwoman” ca si Margaret Thathcher, femeia de fier, care a reusit sa invinga credinta seculara, cum ca numai “masculii” sunt capabili sa conduca o tara…..

  • Şi-înc-o treabă Zapa.
   Stai liniştit că Urban va fi reales.
   Nu ştiu însă dacă şi alţii!
   🙂 🙂 🙂

  • Zapo când eşti ministru la învăţământ, industrie, turism, mediu sau mai ştiu eu ce cutură sau sănătate, mai ai voie să scapi şi câte-o chiflă!

   CÂND EŞTI ÎNSĂ MINISTRU LA EXTERNE, INTERNE, JUSTIŢIE SAU ARMATĂ NU TE APUCI NICI SĂ SCRII PE BLOGURI, NICI SĂ ARĂŢI DEGETUL MONARHIEI SPANIOLE!

   Deci hai să stăm şi s-o judecăm şi dacă eu o greşesc ataete!

 141. Katrina imbirligaturile astea tin la voi honvezii.
  La noi ,la romanii ortodocsi NEMA. pt ca spre deosebire de voi HONVEZI,noi suntem inteligenti avem ZVIC’ si pe astia de alde tine,ii trimitem spre tomberon,sa-si consume frustrarile.
  Asa ca,nu fii lingatoare de tocuri,CUI’ ca nu tine…………….

  • Sustin si eu parerea lui Zapa.
   Nu vedeti, pe toti i-a luat pasiunea ptr bloguri, fratilor…..s’o tin in pasiune de dau peste….pasionatii astia confunda blogul personal cu alcovul, de-si exprima astfel de ganduri (!!) care, in mod normal un om matur, nu are voie sa le faca! Le consider gafe inadmisibile, mai ales cand esti si intr-o functie importanta.

  • Băi nărodule, tu ai impresia că eu sunt babă surdă?
   Sau citesc pe diagonală ca honvedoaica care a crezut că-i zdrăngăni strunele?
   🙂 🙂 🙂

   Eu ţi-am dat doar o informaţie seacă!
   😉 😉 😉

  • Eu, din cate stiu, nu fac masaj barbatilor la tampla, ca nu mi-s doritoare de jacuzzi si nici moldoveanca nu-s!!!!
   Prietnii imi sunt prieteni, fie din virtual fie din viata reala. respectul este acelasi. Cad oamenii sunt Oameni.
   Pot face un masaj cuvantat in virtual lui zapa, ca sunt Cuvantatoare. Nu sunt NE adica nici muuuuu, nici gagaga, nici ihaha, nici…… 🙂 🙂

 142. Nu stiam ca cei doi sunt prieteni.
  Ce trebuie sa stii ,este ca nici cu RONCEA ,nu am nimik,chiar daca nu intotdeauna sunt de acrod cu el.
  Nu acum ii caut nod in papura,acum e RAZBOI………………

  • Dacă tot am băgat geşit comentariu hai că aici îi răspund lui Luluşor:

   NU-I NEVOIE SĂ I-O SUSŢII!
   MAI BINE FĂ-I UN MASAJ! ……… LA TÂMPLE CU DOUĂ DEGETE!
   🙂 🙂 🙂

 143. Cultele neoprotestante-o adevarata pacoste pt umanitate.
  Acesti deviationisti cu pretentii de crestini,sunt de fapt personaje care nega trecutul si au pretentia ca,credinta in dumnezeu incepe cu ei.
  Ipocrizia lor,duplicitatea ,dar mai ales veninul adunat in ei,ii recomanda mai degraba ca fiind niste pagini.
  Ura lor viscerala fata de CRESTINISMUL TRADITIONAL,DE MULTE ORI II LASA CU GURA DESCHISA PINA SI PE MUSUMANI.
  Nu intru in amanunte-istoria recenta este plina de episoade singeroase in care neoprotestantii si-au arata adevaratele valori-ZERO…………..
  Despre extremismul lor,despre incalcarile cu brutalitate a drepturilor universale ale omului nici nu are rost sa mai vorbesc-pina la urma sunt niste enclave ale urii si lipsei de toleranta-deci toxice si departe de invataturile crestine-punct.

  • @ Frank Zapa[King]
   Puteţi să-mi spuneţi 5 diferenţe doctrinare între cultul neoprotestant şi cel ortodox? Nu de alta, dar vorbiţi de parcă aţi ştii despre ce este vorba… 😀

 144. Da BIBLIOTECARU-ai spus ca TREBA CU USELIMEA E UN BANC IAR UNUL SI MAI BUN E CEL CU O.N.G.-urile a caror discurs PERFID IL PRACTICI.
  Tu stii una si bune-ESTI SPECIALIST IN TOATE………..

  • @ Frank Zapa[King]
   Am citit de 6 ori şi nu am reuşit să înţeleg. Încercaţi să vă exprimaţi ceva mai clar.

 145. Bblio-si tu esti un fel de KATRINA da pe invers-semanati izbitor……………..oare de ce?????????????????????

 146. Cine-i explica la Katrina,de ce honevezi-N-AU ISTORIE ANTICA???????
  EI apar din senin tirziu pe la anul 850…………..pina atunci aici unde stam noi romanii de mii de ani,dupa minte lui KATRINA-nu traia nimeni.
  ce conteaza ca in fiecare an sunt descoperiri arehelogice,nu conteaza-DOAR CE SPUNE EA,O BABA STIRBA,INTRETINUTA,ATIT………..

  • diacone
   imi daqi linkuri la bloage…. OK. Spune’mi si mie care’i diferenta intre parerea unui bloagar si a unui “bloagar” din piata Univ… ?

  • Katrino exact acum te lucrez ca la manual.
   😉 😉 😉
   În maxim 1 oră umplu blogosfera cu afirmaţia ta.
   După aceea îţi postez şi mutra aia de pupăză ca să te scuipe toţi românii!
   😉 😉 😉

  • Katrinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce ti se intampla omule??????
   Ai mail de la mine raspunde dracului.
   De cand te stiu? Din 2008, da? Vorbim de ani de zile, da? Dar asa ceva n-ai mai facut niciodata!
   Te rog potoleste-te si raspunde-mi la mail, ori nu mai esti tu si cineva iti face farse, ori ai patit ceva!!!!!!!!!!!!!!!!! Da un seeeeeeeeeemn ca sunt cimplit de suparata.

  • lulu
   daca unora le place sa traiasca in minciuna, eu refuz, pentru ca am dreptul sa refuz si sa nu fiu de acord cu altii…..mai mult de atat, cand vad ca singurul blog “liber” din Romania este transformat in trocade porci……cu limbaj la nivelul manelistilor….

  • Katrina si tu traiesti in minciuna ta, in istoria ta gresita. Las-o dracului de istorie ca stim bine care este. Nimeni nu detine adevarul, oricare ar fi tema.
   Cauta un site pe aceasta tema si dezbate acolo pana nu mai poti. Aici nu este un blog care sa dezbata istoria unui neam anume. PUNCT subiect, daca a mai ramas ratiune! Ce dracu, ati intrat in anul mortii???? Nu pot sa cred asa ceva!
   Nu ne suporti, esate ok. Nu suntem orgoliosi ca natie, deoarece nu avem de ce!
   Oameni buni o fi campnie, dar nici asa sa ne omoram intre noi!!!

  • Fiecare trebuie să fie mândru de numele și naționalitatea lui, așa cum ar trebui să fie și de cetățenia lui. Ai putea exemplifica ce fel de civilizație au adus ungurii? Hai că ai cam început să te încordezi ciango bow! Te-ai luat de Eminescu, te-ai luat de biserica ortodocsă, nu ai impresia că îți permiți prea multe? Dacă voi ați adus civilizația , sălbaticilor, atunci sașii ce au adus? Termină cu SF-ul ăla căruia îi spui istorie! Ai noroc cu ce ai, că îți umpleam frigiderul boanghină!

  • Acestia-s honvezii!
   Masacrul din Ip se înscrie în seria masacrelor antiromânești desfășurate pe teritoriul Transilvaniei de Nord în toamna anului 1940. În noaptea de 13 spre 14 septembrie 1940 trupe maghiare ce făceau parte din armata de ocupație cantonată în orașul Șimleul Silvaniei,[1] împreună cu localnici maghiari și cu membri ai organizației Straja națiunii (“Nemzetőrség”) au ucis 157 de localnici români.

  • În treacăt fie spus, tema influenţelor lingvistice precum şi a împrumuturilor în domeniul lexicului produc pe zi ce trece adevărate surprize, în funcţie de cercetările ştiinţifice ce avansează. Astfel, dintr-un articol al cercetătorului Gabriel Gheorghe aflăm că F. Bákos, profesor la Universitatea din Budapesta, în studiul său numit Istoria cuvintelor maghiare de origine română /A magyar szókészlet Román elemeinek története/, apărut în editura Academiei la Budapesta în 1982, dovedeşte că limba maghiară conţine, împărţite în 23 de categorii de activităţi sociale, intelectuale sau ale vieţii afective, 2.333 de cuvinte de origine română (apud Gabriel Gheorghe, „Influenţa limbii române asupra graiurilor maghiare, văzută de la Budapesta”, în Studii de cultură şi civilizaţie românească, II, Bucureşti 2005, pp. 77-109).

  • Concomitent, are loc şi prin intermediul Bisericii maghiarizarea românilor din Secuime. Sabin Opreanu, excelent cunoscător al situaţiei etniilor din acolo, spune că, deşi poporul nu păstrează nimic mai cu sfinţenie decât credinţa şi datinile religioase, datorită, pe de o parte, presiunilor de tot soiul – ce culminau adesea cu folosirea mijloacelor extreme –, iar pe de alta, organizaţiei deosebit de defectuoase a Bisericilor româneşti (Ortodoxă şi Greco-catolică[7]), aproape în întreg Ţinutul Secuilor asistăm la trecerea în masă a credincioşilor români la confesiunile Bisericilor secuieşti (Catolică şi Reformată) desăvârşindu-se prin aceasta completa lor secuizare.

  • În astfel de împrejurări, în care credincioşii români nu aveau nici preotul, nici biserica lor, argumentul decisiv venea din partea celor care le asigurau o viaţă religioasă organizată, pe lângă încetarea presiunilor de tot soiul la care erau supuşi.
   Recensămintele (şematismele) de la Blaj înregistrează rezultate tragice: în protopopiatul Gheorghieni (Secuime) în 1911 fuseseră 22.000 români greco-catolici, pentru ca în 1923 să mai rămână 17.000. În 12 ani „au dispărut” 5000 de români, iar în judeţul (scaunul) Odorhei la 1911 existau 85 localităţi fără preoţi parohi. În timp de numai 2 ani dispar 1552 români, fiindcă din cei 3800 români greco-catolici în 1913 mai rămăseseră 2250. (cf. Sabin Opreanu, Deznaţionalizarea Românilor prin religie, Cluj, 1927).

  • MAGHIARIZAREA ROMÂNILOR
   ÎN TG. SECUIESC

   Şi următorul document, lipsit de orice echivoc, subliniază aceeaşi politică maghiară de fagocitare a etniei româneşti în Secuime. Ne referim la un manuscris olograf, redactat cu caractere chirilice. Parcurgând cele 52 procese verbale din Condica Bisericii ortodoxe din Tg. Săcuiesc: 1781-1898 [9], redactate în româneşte şi semnate de credincioşi români donatari, membri în consiliile parohiale locale – după cum urmează: Costandin Mavrodin, Neculae Lazu, Ştefan Sâmbotin, Hagi Mihai Vilara, Ion Vlad cu Dumitru, fratele său, Stan Lăduncărera, Ioan Şoanu, Radu Şoanu, Bucur Pulpaş, Andreaş Ţiglără, Zărnescu Neculae, Ion Lazăr Morariu, Simion Hârsu, Costandin Grid, Dumitru Popa, Dumitru Lazăr, Manolie Stanciu, Popa Niculae, Lazu Neculae, Ştefan şi Niculae Zărnescu, Kanta, 11 Aprilie 1781; Dumitru Lazăr, Constantin Mavrodin, Andrei Dragomir din Martonfalău, 27 Iunie 1783; Isăilă Stanciu, Vlad Ioan, Neculae Iordachi, Lăducarnea Stan, Ion Lazăr Morariu, Simion Hârsu, Grid Constantin, Popa Dumitru, Lazăr Dumitru, Manolie Stanciu, Ştefan Sâmbotin, Manoli Gaţu, Necolai Pandazi, Simion Zărneaşti, Simion Todoru, Ştefan Sâmbotin, David Popovici, Petru Costandin, Mariea Lebului, Teodor Dumitru, Toma Popovici, Ieremias Popovici, Iacob Bălan, Ioan D. Pop, Antonie Boer, Ioan Pantazi, Gheorghe Ioanovici, Vasile Munteanu, Spiridon Dimian, Ioan Francu, Niculae Crişov, Ţechiu Dobrin etc., etc.); precum şi de următorii protopopi şi preoţi din Târgul Secuiesc şi satele din jur: Stan Turchiş (protopopul Haromsecului), păr. Zosim (Kanta), Pavel Popovici (paroh în Kanta), Niculae Popovici (protopop), Ion Baciu (paroh în Lisno), Ioan Popovici (paroh în Lisnău), Mihai Hârsu (paroh în Cernatu de Jos), Teodoru Ghercii (paroh în Kanta), Toma Popovici (paroh în Breţcu), Gheorghie Baciu (paroh în Kanta), Neculae Popovici (paroh în Ozunu), David Popovici (paroh în Ozun), Nic. Popovici (paroh în Zagon) Simion Aşculan (protopop), Mihai Cărăcaş (paroh. Cernatu de Jos), Vasile Popovici (paroh în Hăghig) Niculae Pavel (paroh în Zagon), Ioan Gheaja (protopop), Neculae Popescu (paroh în C. Martonoş), Petru Popp (protopopul Haromsecului la 1836), Simion Molduvan (paroh în Kanta), Ioan Petricu (protopop, la 1862) etc. –, ajungem la penultimul proces verbal-inventar din 23/2/1890, redactat în limba maghiară (?), şi semnat de capelanul greco-ortodox Constantin Dimian, care girează ca unic administrator al parohiilor: Cernatu Inferior, Albiş, Dalnoc, Cernatu de Sus, Futaşfalu, Hatolyka, Ikafalu, Markosfalu, Martonfalu, Matisfalu, Moaksa, Kanta şi Kezdi Vasarhely. Din cele de mai sus reiese că majoritatea satelor locuite de românii din Secuime nu mai aveau nici urmă de preoţi în jurul anului 1890.
   Ultima „piesă” a acestei condici (care consfinţeşte dispariţia oricărei urme de etnie românească în Târgul Secuiesc şi localităţile din împrejurime) este cererea adresată „Preavenerabilului Consistoriu Archidiecescu Sibiu” prin care „Umiliţi subscrişi din parohia Gr. Ort. Din Cernatul Inferior şi Cernatul Superior […] de timp de trei ani, am rămas fără preot […]. Ne rugăm de prea venerabilul Consistoriu Ahidiecescu ca să se îndure preagraţiosu a ni-l trimite [pe tânărul Ioan Pop] şi a-l întări de preotu al nostru, în timpul cel mai scurtu fiind că suntem în grele împrejurări […]. Sperând că umilita cerere nu ni se va respinge, am remas cei mai umiliţi subiscăliţi: Mateh József, Timár István, Kicsi Jozsef, Bokor István, Timár István, Kicsi Janos, Máhé Jozsef, Oláh Péter Badi, Szántha György, Bokor József, Szabo György, Nagy Oláh Péter, Czorba István, Szabó András, Ráduy István, Vancza Péter, Ráduy Mihály, Szabó János, Timár Miklós, Bularka András, Bulárka Miklós, Bokor László, Szabo Simon, Ráduy György,
   Kicsi József , Alecsiu Popoviciu, admnistrator – Cernatul Inferioru la 26 M. 1898.
   Credincioşii care semnează această disperată cerere – prin care solicită Arhiepiscopiei din Sibiu un preot ortodox român – după sonoritatea numelor sunt indubitabil unguri (în realitate români cu nume 100% maghiarizate). După religia lor, cea ortodoxă, sunt încă români, iar după „grelele împrejurări” de care se plâng, precum şi după dorinţa fierbinte adresată Consistoriului de a le trimite un preot ortodox în comună, nu pot fi decât români, deşi toate numele semnatarilor au primit rezonanţă pur maghiară.
   Sperăm că cititorul nu mai are nevoie de nici un comentariu, atât este de evidentă metamorfoza etnică operată de-a lungul vremii în Ţinutul Secuiesc de politica maghiară.
   http://razvan-codrescu.blogspot.com/2011/06/despre-unguri-si-secui.html

  • Biblio
   este plina diaspora de asemenea branzeturi…..care, nereusind sa’si gaseasca un loc de munca…ofera “servicii” conationalilor….

 147. Azi nu am avut timp dar acum parcurand in diagonala dubla ca asa am eu cand beu prea mult, ochii incrucisati, am impresia probabil ca exagerata ca aici se produc bucata muzicala intitulata Variatiuni pe o tema data : ion adrian a scris pe 26 Ianuarie 2012, 04:51 pm 🙂

  🙂 :)) 🙂

  • Măi băieți și fetițe, trageți aer în piept și terminați-vă cu prostiile, parcă sunteți niște copii pe maidan, orice se scrie aici numai la temă nu!

  • Hehehehe! Eu as scrie asa: USL, a pierdut alegerile…si nici n-au inceput! A fost un test, unul al naibii de bun.
   Mobilizare, munca …iar mogulienii ignorati total. Vor latra pana taica Felix o sa inchida robinetul….am inteles de pe sursele media ca si la el a cam intarcat balaia. Imi vine sa rad cati bani a pierdut si acum ca sponsor principal din umbra ptr a mentine mitingistii in piata! Pfuuui ce paguba! 🙂 🙂

 148. Aveti grija ce spuneti daca spuneti si ce scrieti daca scrieti. A3 e cu tunurile pe dvs. Abia asteapta. Voluptoasa de Oana Stancu cu fustitele ei mulate cam someaza in ultima vreme 😀 De-aia si va instiga si va pomenesc prin emisiuni ca n-au motiv de scandal. Inteleapta decizie de a va abtine zilele astea, iar ce ati spus in Parlament a fost exact cat a trebuit. Cred ca aveti consilieri mai buni ca presedintele, daca aveti 😀
  PS. Cand o sa invete premierul ca iesirile la lopata si in general genul asta de iesiri nu fac deloc bine la imagine? Merkel face de-astea? Cameron? Monti? Villepin? Mai ales la noi unde toata presa cauta subiect de talk-show.

  • Opaaaa… Ştiri voluptoase…
   Oana Stancu are “prostul” obicei să nu-şi construiască expozeul bazându-şi spusele pe citiri de bloguri, vine şi cu “docomente” la purtător. Tocmai de aceea este un adversar al politicienilor atât de voluptos.

   @ grasutu enigmatic
   Românii sunt un neam cultural, pentru noi nu există alt Monti decât compozitorul 😀

   Nu e om în România
   să nu-i ştie melodia

   http://www.trilulilu.ro/jadore07/07f37f6f51f3b1

  • Se pare că a intrat la “zdup-ul” blogului… Mai încerc o dată.

   Opaaaa… Ştiri voluptoase…
   Oana Stancu are “prostul” obicei să nu-şi construiască expozeul bazându-şi spusele pe citiri de bloguri, vine şi cu “docomente” la purtător. Tocmai de aceea este un adversar al politicienilor atât de voluptos.

   @ grasutu enigmatic
   Românii sunt un neam cultural, pentru noi nu există alt Monti decât compozitorul 😀

   Nu e om în România
   să nu-i ştie melodia

   trilulilu.ro/jadore07/07f37f6f51f3b1

  • …Avem articol nou ,treceti pe pagina ONE

   semneaza Puiutzu ajutorul Madalinei 😆 😆

 149. Fiti seriosi cu turismul…este de neconceput cum puteti sa mintiti , pai pentru cine, pentru care turism vorbiti ?? In Sinaia o zi de ski te costa min. 100euro daca esti cuminte, in comparatie cu statiunile din Austria sau Franta preturile sunt duble si conditiile lasa de dorit…
  Mai aveti foarte foarte multe de facut .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *