Traind mai greu decat inainte, romanii nu mai accepta minciuna si incompetenta USL

S-a terminat scurta vacanta pe litoralul romanesc. Dincolo de ocazia de a promova o destinatie turistica estivala, ma bucur ca am putut petrece trei zile minunate in mijlocul turistilor iubitori de mare si soare. O concluzie importanta este legata de starea de spirit si de asteptarile pe care romanii le au in acest moment si, tineti cont ca este vorba de cei care totusi isi permit sa vina macar cateva zile in vacanta. Deci cu atat mai mult concluzia este relevanta, pentru ca in mod cert, cei care nu isi permit, cei mai multi, o duc si mai greu.
Desi turismul este un domeniu al bucuriei, al relaxarii, al fericirii, pentru ca oamenii vin in concediu ca sa uite de probleme, sa se odihneasca, sa isi incarce bateriile, coplesitoarea majoritate a discutiilor pe care le-am avut in aceste zile au fost despre nemultumire provocata tuturor de actuala guvernare. Fie ca erau oameni care votasera cu USL si acum regretau, fie ca nu mersesera la vot ori votasera cu PDL, putini, este adevarat, fie ca erau patroni ori angajati, toti criticau ceea ce se intampla in Romania astazi. Somaj in crestere, preturi din ce in ce mai mari la utilitati si produse de baza, oprirea lucrarilor de investitii din localitatile de unde erau. Aceasta in paralel cu dorinta lor de a-mi aminti lucrurile bune pe care le-am realizat mai ales pentru turism, personal ori cu guvernul din care am facut parte.
Ca urmare, este evident ca asteptarile create de USL prin promisiunile pe care le-au facut, confruntate cu dezastrul guvernarii lor, fac ca nemultumirea romanilor sa fie din ce in ce mai mare intr-un ritm accelerat. Prin comparatie, guvernarea Basescu-Boc-Udrea, atat de hulita de catre cei care isi arata astazi incompetenta la Palatul Victoria, fara a fi nici pe departe perfecta, este in acelasi ritm reevaluata de romani si apreciata pentru ceea ce a facut bun.
De aceea, vom vedea din aceasta toamna in mod cert cum nemultumirea, disperarea oamenilor se vor manifesta inclusiv prin proteste de strada.

9 thoughts on “Traind mai greu decat inainte, romanii nu mai accepta minciuna si incompetenta USL

 1. Poate aveti opinie despre ce spun:
  Sa presupunem ca se aranjeaza urmatorul smen dintre un guvern care isi asuma o privatizare valoroasa si un complice un patron care pretinde ca vrea sa cumpere ce vinde guvernul .
  In cazul in care acesta castiga licitatia si procesul nu se finalizeaza din vina guvernului statul plateste daune . Statul suntem noi. Dar banii nostrii se duc la “pagubit” care-i imparte bine mersi cu cei din guvern care au manipulat si organizat aceasta excrocherie. Nu se poate dovedi nimic si deci ministrii borfasi iau banii, patronul borfas de asemenea si prostul, adica noi, dam banul

  E o ipoteza posibila chiar daca improbabila sau cine stie poate probabila?

  • Prietene, Blaga este disperat, a intrat in panica, pierde teren de la o zi la alta, ii este teama de Udrea, pentru ca vede si el ca este tot mai indragita, sustinuta, cea mai carismatica din tot partidul, chiar din toata clasa politica…. Oricat ar porunci Blaga la o anumita presa sa o denigreze, iata ca nu reuseste!! Daca o exclud pe Elena Udrea, PDL se autodesfiinteaza, sanse nu ar mai avea nici 2%, vor pleca cam toti pedelistii, iar electoratul deja s-a pliat pe PMP. Asta nu poate intelege dl Blaga, orbit de aceasta functie castigata asa cum stim , prin fraude masive, ca el nu are abilitati de Presedinte, ii lipsesc cam toate atuurile de a fi ceea ce nu va reusi niciodata sa fie ca: dl Basescu si ca ministrul Udrea! Un vis care nu i se va implini NICIODATA! N-o spun cu rautate, este o constatare in urma ceea ce vad in PDL si cat de tare a decazut in fata electoratului in fata membrilor PDL si uitati cate regrete si frustrari s-au acumulat! Blaga gresind ca un amator in ale politicii, asa ca, rezultatul va fi pe masura…… Udrea PRESEDINTELE ROMANIEI!
   O sa si argmentez de ce TREBUIE sa castige batalia, dar nu acum, ci la momentul potrivit…. 😉

 2. Am fost martora atunci cand oamenii se plangeau Elenei Udrea despre toate problemele pe care le au de cand USL este la putere, multe mai erau Doamne, aproape ca o parte dintre ele nici nu ma gandeam ca exista! Dar, iata ca guv. Ponta a reusit sa bata recordul in toate cele rele, ca eu, de fapte bune inca n-am auzit si nici lumea care o oprea pe ministrul Udrea sa-i ceara pareri, sfaturi, sa-si verse oful..ajungand la concluzia ca guv Boc a fost cel mai performant recunoscand ca o duceau mai bine!
  Fara nicio exagerare va marturisesc ca ascultam vocile din jurul meu de pe plaja, toti spuneau ca Elena Udrea a fost cel mai bun ministru, am ramas uimita ca nu prezentau nicio amprenta de influentare de la Antena 3, gandeau cu mintea lor, stiau despre investitiile ei, o sustineau si-i cereau sa nu renunte…..Cu alte cuvinte s-a trezit lumea din vraja promisiunilor desarte ale USL-ului. Intrebarea de final a multora era daca va candida la presedintie chiar cerandu-i asta!
  Un semn clar ca lumea s-a saturat de USL. Sa va mai spun ca Blaga era injurat la greu de catre oamenii suparati foc, fiindca a distrus PDL-ul? Dar… intuiti si singuri ce vorbe grele se spun in aceste momente la adresa conducerii perdante …..

 3. Nici eu nu o mai acept, asa ca nu mai sunt dispus sa glumesc.
  Trebuie apelat la biciul ala numit si pisica cu noua cozi dupa ce se utilizeaza butoiul cu smoala lichida si apoi tavalitul prin fulg
  i. 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *