Targoviste se dezvolta prin fonduri europene

O zi frumoasă se cunoaşte de dimineaţă. Sâmbăta aceasta a început foarte bine – am fost la Târgovişte, unde am semnat un contract pe fonduri europene pentru realizarea unui complex turistic de agrement sportiv si nataţie, unul dintre primele de acest tip din ţară. Se va amenaja un ştrand în aer liber, un aqua land cu un bazin olimpic care poate organiza competiţii, un teren de fotbal şi trei terenuri de tenis. Totul pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Costul investiţiei, prin Programul Operaţional Regional, este de 19 milioane de euro.

Pe lângă semnarea contractelor, am avut bucuria să particip şi la inaugurarea unor obiective de investiţii importante la care MDRT a contribuit cu fonduri. Am făcut recepţia sălii de sport a colegiului „Ienăchiţă Văcărescu”, unul dintre cele mai bune licee din ţară. Alături de mine, au fost şi jucătoarea noastră de tenis Sorana Cârstea, fostă elevă a liceului, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Poprescu, dar şi primarul Gabriel Boriga.

Apoi, am inaugurat secţiile de ortopedie şi dializă ale spitalului judeţean, preluat de autorităţile locale anul trecut. Secţiile au fost reabilitate cu sprijinul ministerului, printr-un program pe care îl derulăm împreună cu Banca Mondială.

Autorităţile locale din Dâmboviţa, atât primăria, cât şi Consiliul Judeţean, au colaborat foarte bine cu MDRT în toată această perioadă. Şi rezultatele încep să se vadă. Nu spun asta pentru că şefii celor două instituţii sunt membri ai PDL, ci pentru că judeţul chiar s-a schimbat în bine. Aşa cum s-a putut vedea şi săptămâna trecută, în cazul cartierului ANL din Ghencea, poate exista colaborare între minister şi administraţia locală, indiferent de culoarea ei politică.

Pentru mine, vizita de astăzi de la Târgovişte după aproximativ un an, a însemnat destul de mult: confirmarea faptului că se pot face progrese semnificative, iar munca depusă are finalitate. Spun încă o dată: atragerea fondurilor europene este şansa noastră pentru o infrastructură modernă şi un pas uriaş spre ieşirea adevărată din criză.

De altfel, într-un raport Bank of America dat publicităţii de curând, perspectivele economice ale României s-au îmbunătăţit tocmai datorită accelerării procesului de absorbţie a fondurilor europene. Iar eu sper ca, până în iunie, să se încheie semnarea contractărilor. Felicit încă o dată echipa MDRT, pentru că reuşeşte să rămână prima în atragerea acestor fonduri.

 

85 thoughts on “Targoviste se dezvolta prin fonduri europene

  • ***ion adrian – păstrează-ţi felicitările pentru când vei vedea aevea tot ce se promite. Nu mai crede şi tu, ca un naiv, în poveşti. Maturizează-te! Poveşti auzim de mai bine de 20 de ani şi ce au făcut până acum? Ne-au uniformizat şi ne tot bagă mâna-n buzunar ca să trăiască ei bine considerând că li se cuvine.

  • Puteti spune ce vreti, Guvernul Emil BOC este cel mai bun guvern al ROMANIEI ultimilor 20 ani.

   A inceput RENASTERA ROMANIEI !!!

   Sigur va castiga in 2012, in asemenea situatie este nevoie de Continuitate, de Munca, Solidaritate nationala si Inventivitate.

 1. Salutări de la Abrud – de Csibi Barna

  „- Draghe mama, se ştii că io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri.
  În rest e bine.
  Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneşte. Am invaţat imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancu”. L-am invaţat pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou să ştiu la imn pe de rost şi noaptea ca pe Tatăl nostru. Nu ştiu cine e tatăl la ei, dar am inveţat la imn tot. O se îl chint şi la ţie chind ajung acase la Harghita…Dache mai ajung…

  Am inveţat şi alt chintec, e obligatoriu dimineaţa aicea la ei, „Iancule mare”. Plecut la mine se chintem cu toţii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. Şi io şi ei. Şi chintem şi inveţem romaneşte. Ei pe mine, mai ales.
  Place la mine la Abrud.
  Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi dinţi. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu şi popa din Abrud. Care a citit din Biblia şi avea şi o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei „nu la fatza che se vede, la oase”. Es am luat apoi scaunul in dintzi. Şi Toma era la birou şi avea un furciu la iel. Simpaticus ember. Ascuţit furciu. Il plimba pe la ochii la mine.
  Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine ştie.

  Draghe mama, in rest e bine.
  M-am obişnuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu ştiu al cui e magarul. „Apa, paie şi bataie”. Mai am cinci luni şi jumetate şi vin acase, mama. Repede trece.

  Dupe ce am ieşit de la urgenţe a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig.
  Treiasche Avram Iancu! (Aşe tre se strig de trei ori pe zi)
  Avram Iancu prieten la mine e.

  Pusilok, Csibi Barna”

  • Sigur ai talent.M -am distrat copios.Esti cumva scriitoare?

 2. DOAMNA UDREA,
  Va exprimati satisfactia ca , prin ceea ce s-a realizat la Targoviste, se pune in evidenta cat de multe se pot realiza, atunci cand este o buna colaborare intre Minister si Administratia Locala. Dupa cum mentionati, inaugurarea obiectivelor construite s-a facut, asa cum era si normal, in prezenta reprezentantilor celor implicati in proiect.
  O SITUATIE DIFERITA ESTE IN CAZUL STADIONULUI DIN BUCURESTI. Dupa cate stiu, la construirea acestuia participa , cu fonduri substantiale, si Guvernul. Insa la inaugurarile lucrarilor pentru obiective intermediare, am vazut (la TV ) ca numai domnul primar general Oprescu ” taie panglici”. Zilele trecute l-am vazut comandand ( el, singur ) startul ridicarii acoperisului stadionului, alta data explica ce eforturi face dumnealui pentru a se termina , la timp, lucrarea, mai pe scurt… el centra,el dadea cu capul, el marca… Ai fi zis ca stadionul se construieste din fondurile familiei Oprescu.
  Cred ca ar trebui sa se discute cu domnia sa ca, la astfel de momente, sa invite si reprezentanti ai Guvernului , in calitate de cofinantatori. Am mai auzit de” Stadionul Sachelarie”, in Bacau, sa nu apara si ” Stadionul Oprescu”, in Bucuresti !

  • Mai Neakutare- esti paralel “mai draga”.Daca nu sti las-o jos ca macane.
   Doamna Udrea ati aratat bine “rau”.Din toate punctele de vedere sinteti cel mai bun ministru al acestui guvern.

  • Oprescu scoare panglici decate ori are ocazia,drept pt care propun ca stadionul sa se numeasca PanglicescuSorin

 3. Un zâmbet la cafea 😆

  El si ea la restaurant.
  Ea , sorbind dintr-un pahar de vin:
  – Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie.
  El: Atunci suna-ma dupa ce te casatoresti.

  • ***puiu – lasă ipocrizia că eşti totuşi foarte transparent. Cei care s-au retras nu-şi mai primesc banii pentru care făceau servicii. Nu ne crede totuşi aşa naivi, că nu suntem. Din clipa în care PSD a anunţat că disponibilizează 170 de oameni, s-a rărit numărul zvârcolacilor pe toate blogurile şi forumurile. Dovadă că cei care prestau anti-PDL şi anti-Băsescu, o făceau pentru bani şi nu din convingere. Aici, am rămas câţiva, cei care într-adevăr credem în PDL şi, implicit, în doamna Udrea.

 4. La Antene si Realitatea, toti jurnalistii au primit un mop si detergenti. Asa, ca sa-l albeasca pe Marius Petcu…

 5. Marius Petcu şi Cosa Nostra sindicală

  Scris de George Roncea

  ,,Acum intelegem mai bine de ce PSD se opunea cu atat de multa cerbicie frenetica la includerea declaratiilor de avere a sefilor de sindicat in cercetarea ANI. Si este mai usor de inteles mai ales declaratia mai veche a lui Marius Petcu izvorata din enervarea pricinuita de comentariile pe marginea averii personale a liderilor sindicali. „Ne-am scris declaratiile si le avem la sertar. Nu le-am trimis si nici nu va mai fi nevoie. La Camera Deputatilor s-a aprobat deja proiectul PSD, care ne scoate din lege. Acum este la Senat si daca trece si pe acolo si nu o sa mai fie nevoie sa le trimitem. Marii nostri adversari trebuie sa mai dea mult din picioare si sa-si roada unghiile, ca n-or sa le vada!”, spunea emfatic si sfidatorMarius Petcu, bazat cu speranta pe PSD-ul sau de suflet pentru a nu fi obligat pana la urma sa declare banii incasati ca spaga.
  ……………………………………………………………………………………
  Cosa Nostra este numele sub care a devenit cunoscut celebrul sindicat al familiilor criminale din Statele Unite. Cartelul sindical din Romania este tot un fel de caracatita a spagarilor, insa s-ar compara mai degraba cu un clan al ciorditorilor din buzunarele “oamenilor muncii de la sate si orase” reuniti intr-o forma balcanica de Cammora sindicala.

  Pana la actualul Cod al Muncii fraierii de oameni ai muncii cotizau la venitul enorm al sindicatelor fie ca vroiau fie ca nu. Daca era sindicalist, omului muncii i se oprea 1% din venitul brut-nici macar din net, iar daca nu era sindicalist tot i se oprea 14-15 ron. Conform Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National, valabil 2007 – 2010 era stipulat faptul ca salariatii care nu sunt membri de sindicat platesc cotizatie 1% din salariu de baza – o forma de bagare a mainii in buzunarul salariatului a carui optiune liber exprimata a fost sa nu adere la organizatia de sindicat.

  Mana a fost bagata adanc in buzunarul oamenilor muncii, iar o avere de sute de milioane de euro anual este administrata astfel de liderii ca Petcu, se se scalda in opulenta, sfidand cu nesimitire pulimea muncitorilor cu mainile – hand job-eri, care la final nu se aleg cu nimic, decat cu stropii aruncati pe fata de limuzinele de lux ale liderilor sindicali, care baga goneta, la relaxare si SPA, catre domeniile lui SOV, un fel de Tatuc de sindicalisti, ce jinduieste la averea, cata a mai ramas, a fostului UGSR. Cei 2,5 milioane de angajati romani care platesc in fiecare luna cate 1% din salariul brut pentru a fi membri de sindicat aduc in buzunarele sindicalistilor din cele mai mari confederatii cate 150 de milioane de euro anual.
  …………………………………………………………………………………..
  CARTELUL MAFIOT SINDICAL

  Pentru ca arhiva sindicatelor comuniste a fost si a ramas ascunsa in seifurile CNSLR Fratia, iar cele mai mari furturi au fost comise tot de liderii Fratia, este de inteles de ce nimeni nu stie care este patrimoniul real al UGSR. Presa a semnalat deja cateva componente ale acestei uriase averi adunate in secolul trecut, dar niciodata n-a fost prezentata o situatie exacta privind zestrea imobiliara a sindicatelor. In ianuarie 1990 ea era compusa, printre altele, din 4,7 miliarde de lei (330 milioane de dolari) si 2 milioane de dolari in conturi la BNR si BRCE, 21.000 de imobile din care 55 case de cultura, 19 cluburi sindicale, 17 case de odihna si tratament cu peste 25 de mii de locuri de cazare in 17 statiuni, hoteluri, vile, sedii, peste 400 de apartamente, garaje, 4.920 de baze sportive, 98 de sali de sport, stadioane, 145 bazine de inot, 42 de bazine nautice, complexe sanatoriale, 50 de crese si gradinite etc. etc.
  Nu se stie ce a mai ramas din toate acele imobile deoarece inventarul lor este ascuns de doua decenii de catre urmasii lui Ciorbea si Mitrea in speranta ca prin lege isi vor sterge urmele. Mai intai, liderii marilor confederatii sindicale aparute la inceputul lui 1990 si-au impartit banii din conturile UGSR, cele peste 330 milioane de dolari. Cei care au participat la impartirea prazii au fost, cum au dezvaluit recent reporterii PRO TV, Victor Ciorbea – liderul CNSLR -, Miron Mitrea – lider CSI Fratia – si Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa. CNSLR a primit 1,14 miliarde de lei si 1, 01 milioane USD, Fratia – 820 milioane de lei si 580,47 mii USD si Cartel Alfa – 667 milioane de lei si 558,1 mii USD. In conturi au ramas atunci, „in indiviziune“, 770,4 milioane de lei si 558,2 mii USD, bani care aveau sa dispara si ei la fel de rapid in conturile marilor confederatii.
  …………………………………………………………………………………..
  SINDICALISMUL IN ROMANIA- TRAI PE VĂTRAI

  Bietii sindicalisti se dau de ceasul mortii ca vor salarii mai mari, dar insisi sefii lor, organizatorii grevelor si mitingurilor socialist-pesediste, nu au catadicsit sa dispuna platile catre bugetul statului, de unde banii ar trebui sa ajunga la bugetarii amarati care beneficiaza de contact cu sefii doar prin luneta masinilor de lux, sau la oha, la cate un miting unde barosanii de lideri sindicali se fac ca vin pe jos, ca masele.
  Lideri sindicali de fapt doar cu numele, ca pe fond “liderii” s-au ocupat cu furatul din drepturile pensionarilor, prin administrarea ilegala a patrimoniului UGSR, patrimoniu pentru care au contribuit actualii pensionari (cu exceptia celor cu pensii speciale) si nu liderii de sindicat. O buna parte din durdulii lideri sindicali, se adapa la randul lor de la Vintu (care ii umecteaza prin batista) si de la PSD (prin sacosa).
  …………………………………………………………………………………..
  Marius Petcu – presedinte al CNSLR FRATIA, unde functioneaza la varf si nevasta, Claudia Petcu, inscrisa in 2008, in cursa electorala, din partea PSD-PC, in Colegiul 8 pentru Camera Deputatilor din sectorul 2 – se lauda cu 800.000 de membri, Iacob Baciu este presedintele Confederatiei Sindicatelor Democrate din Romania, in care se regasesc majoritatea cadrelor didactice, Presedintele Federatiei Sindicatelor din Chimie si Petrochimie, Achille Dutu are pe mana 65 de sindicate cu 40.000 de membri, Dumitru Costin – presedinte Blocul National Sindical, 500.000 de membri, Liviu Luca – presedinte FSLI Petrom, si Ion Popescu – presedintele Confederatiei Sindicale „Meridian”, aduna aproximativ 200.000 de membri.
  …………………………………………………………………………………..
  In declaratia de avere a lui Petcu mai apare o „atentie“ de 180.000 de euro primita in 2007 de la prietenii Vintu-Luca, via PSV Company (fosta Petromservice), cu titlu de datorie pe termen lung (15 ani). In realitate, asa cum declara lichidatorul PSV Company, „datoria“ este de fapt echivalentul lucrarilor de constructie a vilei lui Petcu, din Bucuresti, lucrari realizate in perioada 2007-2008 de firma cuplului Vintu-Luca.

  Liderii marilor confederatii sindicale din Romania, unii dintre ei cu dosare de evaziune fiscala – Liviu Luca, Marius Petcu, Dumitru Costin, Iacob Baciu, Achille Dutu si Ion Popescu sunt cei care administrau societatea Realitatea TV, a lui SOV, restanta la plata datoriilor catre stat, stat pe care Sorin Ovidiu Vintu nu da doua parale. Peste 1,5 milioane de salariati sunt condusi si manipulati din punct de vedere sindical de catre acesti administratori rau-platnici.
  …………………………………………………………………………………..
  In declaratia de avere a lui Petcu mai apare o „atentie“ de 180.000 de euro primita in 2007 de la prietenii Vintu-Luca, via PSV Company (fosta Petromservice), cu titlu de datorie pe termen lung (15 ani). In realitate, asa cum declara lichidatorul PSV Company, „datoria“ este de fapt echivalentul lucrarilor de constructie a vilei lui Petcu, din Bucuresti, lucrari realizate in perioada 2007-2008 de firma cuplului Vintu-Luca.
  Liderii marilor confederatii sindicale din Romania, unii dintre ei cu dosare de evaziune fiscala – Liviu Luca, Marius Petcu, Dumitru Costin, Iacob Baciu, Achille Dutu si Ion Popescu sunt cei care administrau societatea Realitatea TV, a lui SOV, restanta la plata datoriilor catre stat, stat pe care Sorin Ovidiu Vintu nu da doua parale. Peste 1,5 milioane de salariati sunt condusi si manipulati din punct de vedere sindical de catre acesti administratori rau-platnici.
  ……………………………………………………………………………………
  Un alt sindicalist mafiot, Dumitru Costin, cel cu datoria la buget de milioane de euro, via Realitatea lui SOV, era cica oripilat ca nu are guvernul bani pentru salariile bugetarilor – “este treaba lor sa gaseasca solutii”. Ipocrizia unuia dintre cei mai bogati lideri sindicali aduce aminte de ipocrizia maestrului sau Sorin Ovidiu Vintu cel care recomanda statului sa se intareasca daca nu vrea sa fie parlit la buzunare de ciorditori de teapa sa.
  Pana sa se intareasca statul cu adevarat va mai dura, probabil, dar vom sti sigur ca s-a intarit organul statului abia cand vom vedea la puscarie toata fauna pomenita mai sus, nu doar pe micro-bastanul de buzunar al lui Sorin Ovidiu Vintu, Marius Petcu .”

  • PS-UNA DIN CONCLUZII:
   Cazurile Severin si Petcu infirma teoria calduta si convenabila potrivit careia coruptia este o consecinta a saraciei. Adica suntem necinstiti si hoti pentru ca, vezi Doamne, n-am avea bani sa ne crestem copiii. Ei bine, si Adrian Severin si Marius Petcu sunt oameni foarte, foarte bogati.
   EI BINE, ȘI ADRIAN SEVERIN ȘI MARIUS PETCU SUNT OAMENI FOARTE, FOARTE BOGAȚI.
   …ȘI AȘ COMPLETA, NU ȘTIU DACĂ ÎNTÂMPLĂTOR SAU NU, SUNT ÎN SIAJUL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT.

  • ***ZeV – interesant articolul. Asta depinde insa si de cine-l citeste.

  • @Silverstar
   …Trebuie citit de cât mai mulți, trebuie SĂ DESCHIDEM OCHII !
   De aceea solicit IMPERATIV PDL să nu-și consume energiile în confruntări interne,absolut sterile, absolut neproductive și să se concentreze pe GUVERNARE , pe PREZENȚĂ și UNITATE 100% în Parlament, pentru a duce la capăt programul de PRIMENIRE ȘI ÎNTĂRIRE A LEGII , de ADAPTARE A CIVILIZAȚIEI ROMÂNEȘTI LA VALORILE EUROPENE.
   Altfel, ,,LA PIOVRA” HĂMESITĂ NE VA NĂPĂDI ÎN 2012 ! ȘI NU SE VA REȚINE DE LA NIMIC, AȘ SPUNE, CHIAR ÎN DISPREȚ PROFUND FAȚĂ DE PRESIUNILE EUROPEI DEMOCRATE!
   Din cazul SEVERIN, se vede că nu se sinchisesc și că îi doare-n c… (să zicem , cot) de indignarea eurodeputaților, întratât de mare este nesimțirea și…TEAMA ABISALĂ că își vor pierde privilegiile și chiar LIBERTATEA!
   PDL : ,,UNITATE ȘI..FORȚA FIE CU TINE” !

  • ***ZeV – nu te iluziona şi nu mai crede că politicienii PDL-işti sunt altfel decât restul. Nu pierde din vedere că şi aceştia sunt români.

  • ZeV,
   Formularea corecta este :de regula, coruptia este insotita de saracie si daca ai observat, am postat mai acum cateva zile o formulare a unui fost ministru de justitie din Norvegia Anne Holt care spune in doua vorbe tot ce trebuie spus la acest subiect.

  • PS In sensul ca necesarmente coruptia produce saracie si saracire.

 6. Ieri,dupa ce am terminat treburile prin gradina,noi barbatii ne-am adunat la o
  berica.Ce subiecte au barbatii de discutat? Pai trei mari si late:femei,fotbal
  si politica.Ordinea aleatorie.De regula politica este la urma si asta sunt
  convins ca de oftica ,ca scade numarul de sticle pline din lada.Barbatii,vorbesc
  de politica ,ca si despre femei.Pai,cand am fost noi la guvernare,mama,mama…
  Acum suntem la guvernare si rupem……Pai lasa ca venim noi la guvernare si…
  Deci in functie de varsta.Ne-am apucat sa comentam interviul acordat de
  presedinte unui mogul.Ca altii nu prea au comentat.
  Ce s-a inteles? Pai s-a inteles ca:
  Mogulii sunt rai.
  Un vapor chiar daca este din fier pluteste.
  Fregata,oricum pleca,dar a plecat mai devreme.
  Fregata,trebuie sa stea departe de cuirasate ca poate fi rasturnata de valu-
  rile lasate de acesta.
  Ca nu avem probleme cu amortizoarele de la centrala de la Cernavoda,pentru
  ca avem un amortizor misto-Dunarea.
  Ca teroristii trec pe la noi sa bombardeasca pe altii si s-ar putea si pe noi.
  Ca televiziunile mogulilor ii anunta pe bagabonti cand vin controalele.
  Ca ala(ANAF) cu carisma si ochelari e un baiat giugiuc.
  Ca pdl-ul nu are cum sa ia bani ,pentru ca nu are maini.
  Ca la altii e nasol ,ca intra din nou in criza.
  Ca s-ar putea mari lefurile la sfarsitul anului-aici a fost un bruiaj si nu s-a
  inteles care an.
  Ca administrator, mai misto ca Fane 2 nu s-a existat.
  Ca presedintele i-a spus lui Fane 2, ca pierde majoritatea.
  Daca pierde majoritatea pune alt administrator,dar nu dela opozitie ,ci pe
  unul care e cu nimeni.
  Ca nu are cum sa-ti fie bine,daca nu iti este rau.Cu cat iti este mai rau cu
  atat o sa-ti fie mai bine.Nu prea am inteles,dar na ,noi, nu suntem
  deontologi.
  Ca in Romania ,chiar daca privesti in sus tot in jos vezi.
  Ca dansul nu e din aia.
  Dupa ce am terminat cu interviul presedintelui am trecut la puricat interviul
  d.nei Udrea de la 10tv.Sincer,multora ne-a placut si nu.Am intes doua
  chestii.Ca aia care nu au bani sa fie ajutati cu anveloparea blocului.
  Asta (chestie de stanga) a placut.
  Ce nu a placut,dar i-am dat dreptate,ca aia tineri din politica,au
  copiat toate tarele celor batrani-deci vax albina,cavaler pasta, politica
  romaneasca.
  Mai aveam de comentat multe,ca tocmai sa incinsese tarata in noi,dar
  ne-a fost lene sa mergem sa mai cumparam bere.

 7. Pt ca e duminca,si vremea nu prea tine cu noi,imi permit dragi blogeri sa va fac o recomandare,sa va invit priteneste sa vizitati blogul unei jurnaliste de isprava.
  Numele ei este ,SORINA MATEI’si desi pina mai ieri lucra in trustul INTACT,acesta domnisoara/doamna,si-a pastrat verticalitatea,respectul fata de munca de jurnalism si nu in ultimul rind ONOAREA ,onoarea de a fi un om drept si indragostit de adevar.
  Dupa cum bine stiti,sunt duismanul neimpacat al TRUSTURILOR CONTROLATE DE CEI TREI PUSCARIABILI,DAR MAI ALES A LUI DAN VOICULESCU PT CA ACEST PERVERS IN PLUS ESTE SI POLITICIAN SI VICEPRES. SENATULUI ROMANIEI.
  Cum tot atit de bine stiti,ca sunt un dusman declarat si neimpacat al simpatizantilor si consumatorilor de BALEGA VOICULESCIAN ,livrata de lacheii lui,servitorii lui,care se intrec in TICALOSIE,raspindirea de minciuni,diversiuni.
  Am remarcat-o in mod expres pe doamna SORINA,odata cu cazul SENATORULUI CATALIN VOICU’vizitindu-i dupa aceea destul de des blogul,pt ca pur si simplu m-a contrariat atitudinea ei din acel moment ,creindu-mi o stare de bine,intelegind ca ,NU TOTI ANTENISTII’SUNT MAGARI SI OTRPE.
  Dar sa nu o mai lungesc,si sa inchei,indemnindu-va sa cititi ultimele ei articole de pe blog,veti intilnii o fiinta interesanta,o femeie de toata isprava,
  dedicata ADEVARULUI SI MESERIEI DE JURNALIST.
  Sper,sa fceti acesta vizita,si chiar sa va exprimati opiniile,pt ca materialul pe care il veti gasi,este incendiar,pt ca demanteleaza cu lux de amanunte FENOMENUL NUMIT TICALOSIE VOICULESCIANA,asadar nu-mi ramine decit sa va urez-LECTURA PLACUTA.

 8. ZeV…partial ii corecta postarea ta cu sindicatele ,nu trebuie culpabilizat tot ce-i sindicalist ,intr-o democratie normala sindicatele au rolul lor ,tu vorbesti de niste sindicalisti corupti ,ok ,sa-i aresteze ,judece si daca-s vinovati ,fara mila ,100 de ani sa primeasca la golgota…nu pot sa cred, ca ,tu esti autorul postarii de la 11,09 ,sigur zapaievici la scris…hihihhih…incearca sa nu mai politizezi toate postarile tale ,in rest ii ok …

  • pentru doamna udrea
   stimata doamna,
   ce a fost a fost, ce va fi va fi…
   recunoasteti ce ati pradat tara asta, pentru ca oricum nu ati furat cel mai mult.
   cereti-va scuze poporulu raman si puneti-va toata activitatea viitoare in slujba lui. va ajunge cat aveti.
   hotarati-va s fiti de acum pentru tara si vet gsi modalitatile de a convinge.
   trebuie pentru asta sa aveti curaj.
   AVETI?

  • ..asta cu telegramele ii o mare farsa ,nu stiu cine-i Giorgian Pop care-i turna la ambasada pe politicieni romani ,asa poate sa mearga si zapa [un neica nimeni ]sa toarne prostii despre Romania ,ma gandeam ca ambasadorii se ocupa de chestii serioase .Geoana i-a spus ambasadorului :m-am intalnit de doua ori cu Basescu inainte de suspendare ,daca afla partidul ma omoara “,a aflat acum bey pacaliciule…daca-i adevarat ,l-as exclude din paretid ,nu pentru intalnirea cu presidentul ,pentru jocul la doua capete ,care-i bun numai la poker.

  • salut:
   completare la linkuri incomplete si manipulatoare:
   http://www.reportervirtual.ro/2011/03/exclusiv-scandalexclusiv-scandal-monstru-la-realitatea-bataie-intre-oamenii-lui-sov-si-cei-ai-lui-ghita-monstru-la-realitatea-bataie-intre-oamenii-lui-sov-si-cei-ai-lui-ghita.html

   PDL e din nou pe val si ar trebui sa profite din plin.
   Masinaria de scuipat bani inspre Rusia tuseste necontrolat.
   E o savoare sa vezi tonomatele si sobolanii analitici si politici cum o dau la-ntors pe la televiziunile tradatoare de neam.
   ZeV ai dreptate,acum ar trebui ca PDL sa abordeze pragmatic drumul viitor,si totul va fi ok,cu ajutorul lui Dumnezeu.
   Lucrurile au luat o turnura ireversibila,numai cine nu intelege asta va ramane la marginea evenimentelor.
   E spre bine. 🙂

  • INSTITUTIA TURNATORULUI-POST DECEMBRIST-

   Stim de la stramosii nostrii,consemnati de istorcii vremii,ca noi avem un cult,fata de ceea ce astazi numim TURNATORIE’pt ca de-a lungul timpului ea,turnatoria a fost denumita in mai multe feluri,pe care nu le voi amintii astazi.
   Ce nu am stiut,eventual am banuit,este ca SI IN DEMOCRATIE,IN STATUL DE DREPT,turnatoria ordinara se practica,si se practica cu succes,si unde,tocmai la jandarmul lumii,la cea mai mare putere a lumii.
   Si uite asa aflam ca romanasi de-ai nostrii cu ,BASCUTZA IN MINUTA,in fata unui ,BLID’de mincare concetateni de-ai nostrii dau pe goarna intr-o veseliei.
   Sigur,trebuie sa-i multumim australianului de la ANTOPOZI,pt ca ne-a oferit sansa sa ne vedem prin ochii americanilor asa cum suntem,niste viermi,gata oricind sa tradam,sa ne tradam intre noi,dar in acelasi timp si niste laudarosi,precum PRES. MIRCEA GEOANA,DE LA PSD.
   Pt ca suntem abia la inceputul publicarii acestor telegrame,pot comenta doar punctual si tintit ce a aparut pina in prezent.
   In sfirsit aflam direct de la sursa ca-MITA ELECTORALA LA PSD SE FACE CU,ATENTIE CONTAINERUL,CE PLASA,CE GALEATA,CU CONTAINERUL,fratilor sa stim o treaba.
   E foarte clar,cel putin pina in prezent ca -OLIGARHII ROMANI GRUPATI IN JURUL PSD SI PNL+PC,CEI CARE AU PRADUIT ROMANIA,SI AU LASAT-O IN FUNDUL GOL,AU INCERCAT SA-SI IMPUNA OMUL PE PESEDISTUL GEOANA PT A-SI PASTRA LIBERTATEA.E CLAR CA RETELELE DE SECURISTI CIOMUNISTI SI-AU OFERIT SERVICIILE PT A PRADUI ROMANIA-SI MAI ESTE CEVA FOARTE CLAR;
   PSD+PNL+PC=CANCERUL ROMANIEI.
   Picanteriile care evident nu puteau sa lipseasca ne arata cum nu se poate mai limpede ce TICALOSII,AU INDRAZNIT,REPET AU INDRAZNIT SA PUNA MINA PE ROMANIA SI SA NE TRANSFORME PE NOI,IN SERVITORII RUSILOR.
   Sper ca romanii sa inteleaga ce ordinare personaje populeaza psd,pnl si pc,cum tot asa sper sa inteleaga ca aceste partide nu au ce cauta la putere,cel putin nu in urmatorii 25 de ani,pina nu se vor curata de toate jigodiile din interiorul lor,pina cind biologic,COMUNISTII NU VOR MAI FI IN STARE SA FACA POLITICA.
   Si mai sper ceva,sper ca in sfirsit presa sustinuta de OLIGARHII PRADUITORI SA MOARA,SA NU MAI AVEM O PRESA OBEDIENTA CARE LUCREAZA LA COMANDA STAPINILOR LOR.

  • , AVOCATI IN SLUJBA INFRACTORILOR-ALICE DRAGHICI MAMA CORUPTILOR’

   Ca in multe alte state din lume si in rom. exista o lume mai putin vizibila pt ochiul cetateanului,care are foarte mare grija sa stea cit mai departe de ochiul vigilent a societatii si presei-ESTE LUMEA INFRACTORILOR IN ROBA-
   Aceasta lume cu aer conspirationist,pt ca nu-i asa ei sunt conspiratorii care au pus gind rau ,DREPTATII,ADEVARULUI,SI LEGALITATII’este lumea celor ,CU GULERE ALBE,CU MASINII FOARTE SCUMPE,DAR CU UN DISCURS INSELATOR IPOCRIT PARSIV SI FATARNIC.Acesti adevarati MAESTRII AI INFRACTIUNILOR SUNT AVOCATII ROMANI,GRUPATI IN TOT FELUL DE CASE DE AVOCATURA,ADEVARATE CITADELE INEXPUGNABILE IN CARE CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI ISI GASESC LIBERTATEA SI MINUIREA.
   Una din cele mai periculoase fiinte care este propietara unei astfel de case este si aceasta ALICE DRAGHICI,CARE LA INCEPUTUL ANULUI NI-L PROPUNEA IN C.S.M.PE PESEDISTUL,OENGIST.
   Aceasta infractoare echipata cu ,ROBA ‘s-a remarcat prin apararrile,dar mai ales pt loviturile pe care le-a dat APARIND DOAR TICALOSI DIN PSD,IATA-I:
   -MEDICUL PESEDIST SERBAN BRADISTEANU
   -CATALIN VOICU
   -JUDECATORUL DE LA INALTA CURTE DE JUSTITIE PESEDISTUL COSTINIU
   -IAR MAI NOU,PESEDISTUL SINDICALIST MARIUS PETCU
   Cum reuseste aceasta avocata sa aibe asemenea succese,nu-i greu de banuit cum nu este greu de banuit reteaua infractionala din care face parte.
   Intrebarea care insa nu stiu cind va primii raspuns,este cind democratia romaneasca ,prin justitie va gasi anticorpii pt a lupta impotriva acestei molime????????????

  • Sefu,fratele medical , Marius Petcu ales pe viata ca orice sef de la sindicat, e cu UNPR-ul.Mama lui de potlogar, s-a dat cu seful mafiei a lui Nastase.

  • Gogutza,esti in eroare,citeste cuvintarea lui PETCU,DIN CARE EU ZILELE TRECUTE AM OFERIT PASAJE INTREGI,DE LA CONGRESUL PSD,ultimul-Gogutza,baiatule de ,CARTIER MUNCITORESC-lasa-o in fasole,nu incerca diversiuni,pt ca atunci schimb macazul…………

  • penelistul varujan vosganian-UN MARE FILORUS………….
   Armeanul,fost minisrtru prin guvernul tariceanu,chiar aspirant la functia de comisar european,,UNUL DIN INTIMII LUI SORIN OVIDIU VINTU,se pare ca:
   ,RIDE CINTA SI DANSEAZA CAZACIOC CU FATA INTORS SPRE STEPA RUSA………..
   INTERESANT,FOARTE INTERESANT…………..

 9. , CHLIPIRGIUL ROMAN SI MUCALITUL GOGUTZA’

  Recunosc ca il citesc cu placere pe gogutza,pt ca nu-i asa umorul trebuie apreciat,ori din ce parte ar veni,si tot asa,umorul nu poate fi pedepsit,surghiunit,pt ca pur si simplu nu va mai avea cine stinge lumina,EVIDENT IN BLOCUL LUI GOGUTZA,unde ,CATANE BATRINE DIN ARMATA DE AGITATORI COMUNISTI,ISI EXPRIMA GINDURILE SI TRAIRILE.
  Si uite asa dupa ce il citesc pe GOGUTZA,imi dau seama de ce nu a mers ,COMUNISMUL SI S-A PRABUSIT,pt ca e clar,vorbind in termeni fotbalistici,COMUNISMUL A JUCAT IN JUDETEANA,DESCULT,CU MINGI DIN CIRPA,IAR JUCATORII ERAU NISTE RAHITICI,SUBNUTRITI SI RETARDATI,CARE IN LOC SA URMAREASCA MINGEA FACEAU SCENE OBSCENE SPRE PUBLIC SI-SI ARATAU PARTILE INTIME ALE CORPULUI.
  Asa se explica de ce au fost fugariti,LUSTRATI,SCUIPATI,ASA SE EXPLICA DE CE ASTAZI IN 2011,SUNT URMARITI,SALTATI DE DATA ASTA IN MASINUTZE 4ORI 4 ,NU IN VLIGA NEAGRA,SI BAGATI LA BECI.
  Asa se explica pusurilor lor FILOZOFICECIND ISI BEAU BERICA DE DOI LEI-BAUTURA SARANTOCULUI.
  A,si inca ceva,locatarii din blocul lui gogutza niciodata nu se vor uita la meciurile din CHAMPIONS LEAGUE,DE CE????????????????????????
  HAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIII-PT CA NU INTELEG NIMIK,ESTE PESTE PUTEREA LOR DE A INTELEGE………

 10. @Silverstar
  Îți înțeleg dezamăgirile, dar nu pot accepta ideea că toți sunt o apă și-un pământ.
  Totuși, ceea ce se întâmplă acum, când cel puțin, vedem un început timid de reformă și un vârf de iceberg în ceea ce privește hidoșenia mafiotă din România, era de neconceput pe timpul guvernării Năstase.
  Trebuie să interpretăm corect evenimentele și AVEM OBLIGAȚIA să sprijinim avansul pe direcția corectă și să contrapunem propriile noastre idei (dacă le avem) eventualelor erori comise de politicieni.
  După părerea mea nu avem , pe moment, ce pune în locul actualei puteri, dar le putem atrage atenția că nu este timp de conflicte fratricide într-un pahar cu apă.
  Dacă aruncăm o privire spre Londra, ar trebui să spunem că până și acolo viețuiește o gașcă de incompetenți și corupți, dacă ar fi să ne luăm după violențele extreme de pe străzi, ce produc erecția jurnaliștilor de scandal, de oriunde ar fi aceștia. Dar chiar așa o fi ? Nu cumva există peste tot, mai mult sau mai puțin, probleme grave, esențialmente existențiale pentru societatea contemporană, la care ar trebui să medităm cu atenție, măcar între datele prestabilite de poștă pentru livrarea pensiilor la domicilu ?

  • Cred ca iar nu m-am facut inteleasă ori tu nu ai făcut legătura între spusele mele şi ceea ce tu însuţi ai scris. Spuneai ceva de luptele interne din PDL şi gândul meu s-a dus imediat spre V Blaga care ţine, cu cerbicie, să ajungă lideul PDL acuzându-l chiar şi pe Preşedinte că i-ar fi diminuat şansele atunci, când public, şi-a exprimat susţinerea pentru E Boc. Blaga e în politică de mai bine de 20 de ani. Ce a făcut Blaga pentru români, ca politicien? Ce a făcut Blaga pentru PD/PDL? Nimic ori eu încă nu am aflat. Pornind de aici, de la această ambiţie a lui Blaga, am spus că toţi sunt la fel, toţi vor funcţii fără să-şi pună problema dacă le merită. Blaga, aşa cum îl văd, cum îl percep eu, nu are nici o afecţiune pentru PDL. Dacă într-adevăr, ar avea un pic de respect de sine, Blaga ar pune cruce activităţii politice ori retrăgându-se, de tot, din politică, ori rămânând un simplu membru, fără ambiţii şi pretenţii.

  • Şi, ca să-mi duc ideea până la capăt, deşi am mai spus pe aici că lui Boc nu i se poate reproşa ceva pentru care să fie dat la o parte, totuşi Boc nu mai corespunde. Presa i-a făcut-o şi prostu’ român, cel care ştie că doar statul trebuie să-i dea, să-l întreţină, atât a înţeles că Boc este cel care i-a luat pomana. Sigur că nu-i aşa Dar nu ai cum să lămureşte 20 de milioane de nătărăi needucaţi şi neinformaţi. Singurul om, e doar o părere şi este a mea, care ar putea ridica partidul şi i-ar putea recâştiga credibilitatea, e doamna Monica Macovei. Nu vreau să supăr, nu vreau să jignesc pe nimeni dar aşa văd eu starea partidului acum. Doamna Monica Macovei este singura care ar putea reforma PDL. Păcat, însă că nu are adepţi şi aici se poate vedea teama românului, indiferent de pregătire, de nou, de schimbare.

 11. @ Silverstar
  Sarut mana. Nu cred ca este vorba de vreo teama de schimbare in sensul celor spuse de dumneavoastra. V-ati gandit ca poate exista unii care, cu cea mai buna intentie, considera ca doamna Macovei ar fi o optiune dintre cele mai neinspirate ? Si ca sa spun si eu ca dumneavoastra, e doar o parere si e a mea !
  Va doresc mult, mult bine.

 12. ..la Hunedoara a iesit seful pedeleului fostul subprefect Gligor ,ineditul vine acum ,cotracandidatul lui s-a retras inainte de inceperea votului ,totusi a primit voturii…hihihih…mascarada in fata PM …Boc…asta-i partidul principal din arcul guvernamental…

  • …cu Boc se cade in capcana fostului president Iliescu ,cinstit si sarac ,asa si cu Boc ,n-a fost mentionat in nici-o faradelege ,asa si cu Ilici baci ,se aseamana in ceva ;toti de langa ei au furat de-au rupt pamantul ,de asta-i vinovat si Ilici si Boc…parerea mea.

 13. Ete-te ,te la puiu,descopera MITA ELECTORALA.
  Ei aiasta-i culmea ironiei,in conditiile in care,cel putin PNL-partidul de care spune el ca se simte ATRAS,precum musculita vara la sticla de MUST,in anul 2007-2008,a comis cea mai perfida si distrugatoare mita ELECTORALA DIN ISTORIA ROMANIEI P[OST DECEMBRISTA,SI ATENTIE,AM PROPIETATEA TERMENILOR.Nici chiar pesedeii nu au indraznit asa ceva cu mina lor,dar s-au folosit DE MICA PAROASA A TARIOCEANULUI SI AU DEVALIZAT BUIGETUL ROMANIEI,ARUNCIND-O IN AER,CU MITA ELECTORALA,PENSII MARITE AIUREA,BUGETARI,MEMBRII DE PARTID ANGAJATI IN DRACI,PESTE 400.000 DE MII.Asa incit cind pur si simplu au DEZERTAT DE LA PUTERE IN DECEMBRIE 2008 AU LASAT O ROMANIE VLAGUITA,IN CRIZA SI CU NISTE ALEGATORI CRETINI,DE TIP BUGETARI SI PENSIONARI DE LUX CARE STATEAU CU MIINILE INTINSE LA FDURAT,SPRE BUGETUL DE STAT.Si cu toate aceste POMENI ELECTORALE,ATENTIER NU CU PLASA ,NICI CU GALEATA,IDIOTII DE PENELISTI IN PROPORTIE DE 50% AU INTRAT DE PE LOCUL 2 SI 3 O ALTA MIRSAVIE PENELISTO-PESEDISTA.
  AI UITAT BEY MILITIUANULE????????????CIT DE GROS ITI POATE FI OBRAZUL ALA DE MILITIAN??????????Ti-am spus si-ti repet,,DOAR INTRE TARANOII DE ACELASI CALIBRU CA SI TINE,MAI POTI FI CREZUT.
  Cind ai sa pricepi ca toata lumea ride de tine?????

 14. O zi frumoasa se cunoaste cand ROMANIA va fi alta decat cea de azi.

  Am incredere ca RENASTEREA actuala a ROMANIEI declansata de Guvernul Emil BOC prin ORDINE si DISCIPLINA isi va gasi locul.

  Stimata Doamna Ministru,

  Vizitele in teritoriu sunt necesare daca sunt urmate de masuri de control a responsabilitati autoritatilor locale.

  Va rog sa vizitati orasul IASI, totul este a REFACE, ORDINEA si DISCIPLINA trebuie sa guverneze municipiul.

  MURDARIA si cainii maidanezi fac reclama orasului.
  Nu mai vorbesc de Mobilitatea Durabila, stationarea, parcarile, marcajele de circulatie, politia municipala, respectul fata de securitatea cetateanului.

  Lista este foarte lunga, nu stiu daca Premierul sau Ministri ar trebui sa se investeasca in locul primarului, un singur lucru este evident primarul trebuie tras la RASPUNDERE!!!

  Cordialement

 15. ba,s-avem pardon militianule,nuuuuuuuuuu,PENSIILE SPECIALE PT NEMUNCA,TURNATORII SI ALTOIT ROMANI,VA MINA IN LUPTA………..
  CE ZICI BRE,MILITIANULE,AM DREPTATE..HIIIIIIIIIIII,HAAAAAAAAAAAA
  Numa ca piticul BOC,V-A TRAS-O…………….HIIIIIIIIIII,HAAAAAAAAAAAA ,MOSTENITORII SECEREI SI …………….CIOCANULUI,NU SPUI CARE,DA STII TU,HIIIIIIIIIIIIIIIII,HAAAAAAAAAA ROSCOVANILOR………..

 16. Umbla vorba prin tirg,ca la beci se pune de un nou partid in ilegalitate,baietii de la beci ii astepta pe PAPASA ILIESCU,NASTASE SI CRIN ANTONESCU PT CA SA FIE CU EFECTIVUL COMPLET……………
  Se scot de prin debaralele efectele si afectele comunistilor,MUNCA DE PARTID SE TRANSMITE DIN …GURA IN GURA,TELEFONUL.FARA FIR E LA MARE CAUTARE,PT CA NU=L POT ASCULTA BAIETII,IAR VANGHELIE IL ANTRENEAZA PE MOS CRACIUN PT INTILNIRI DE TAINA IN…………….HAAAAAAAAAAAAAA APUSENI CU……………..MILITIANUL NOSTRU.Ilegalistii lui PUIU,AU IMNSTRUCTORI DE LA BEN LADEN,CARE II PREGATESTE PT RAZBOIUL DE …GUERRILA…………NU URBANAAAAAAAAAAAAA……………..CI………………HA,HI,HI,HA,
  UNDE-I GOGUTZA???????????????????? e nevoie de un agitator profesionist……….

 17. Ze.V-tu pe unde umblii?????????????????,de nu mai dai nici un semn de viata…………
  nu-ti fa probleme-GUVERNUL MERGE PINA PE 14 MAI PE PILOT AUTOMAT-LEGI AVEM,INSTITUTII CARE SA FUNCTIONEZE AVEM,VICEPREMIER AVEM.
  DUPA 14 MAI VOM AVEA DE TOATE-PRES. NOU ALES EMIL BOC,PRIM MINISTRU PRIN VOIA ALEGATORILOR ROMANI,TOT EMIL BOC,CA-I BAIAT AGIGEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAA…………

 18. WIKILEAKS-WOWWWWWWWWWWWWWWWW,CE-MI PLACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PUIULEEEEEEEEEEEE COMUNISTUKLEEEEEEEEEEEE,UITE PE CINE VREI TU LA PUTERE,HAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 19. @puiu 02.35
  Absolut corect !
  Este evident că ceva ceva ai în tărtăcuță, dar , se pare că, probabil din lene sau din amuzament, taaare îți place, de multe ori, să faci pe clovnu-n bâlci. hihihihi 🙂 🙂 🙂

 20. @WIKILEAKS
  Așazisele dezvăluiri incendiare preluate de presă de pe site-ul WIKILEAKS, traduc, după părerea mea o imensă ipocrizie și o încercare disperată de eschivă din partea trustului RTV, în fond, situat în avangarda acțiunii subversive de demolare a statului de drept și de întoarcere a macazului …spre răsărit.
  Orice om cu inteligență medie, dar atent și informat , și-a dat de mult timp seama că România a încăput pe mâna oligarhilor mafioți, care, în cârdășie cu urmașii lui Ion Iliescu, încearcă prin orice mijloace să ne îndepărteze de lumea civilizată.
  Care este obiectivul acestui conglomerat coordonat de la Moscova ? Suspendarea lui Traian Băsescu, subordonarea justiției (în special) a instituțiilor statului (în general), respectiv, compromiterea parteneriatului strategic cu SUA și Marea Britanie.
  Nu întâmplător ambasadorul american Nicholas Taubman își manifesta preocuparea, spunând ,,”Este ingrijoratoare marirea influentei oligarhilor din Romania si rolul lor ca unealta a intereselor rusesti”
  Intr-o telegrama semnata de catre ambasadorul american la Bucuresti din acel moment, Nicholas Taubman adresata adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, Daniel Fried, care urma sa vina intr-o vizita oficiala in Romania. Din telegrama rezulta clar ca a fost scrisa de Ambasadorul Nicholas Taubman:

  “Cand veti ajunge saptamana viitoare, Romania va fi in mijlocul unei suspendari de 30 de zile fara precedent a presedintelui Basescu. Un referendum national care va decide soarta sa va fi tinut pe 19 martie si poate sa aduca noi surprize in aceasta telenovela; sansele mari sunt ca el sa revina la conducere, poate chiar cu o larga majoritate. Cu toate acestea, evolutiile politice din urmatoarele saptamani si luni vor avea un impact direct si vor decide daca Bucurestiul va ramane un model de partener a Statelor Unite in Europa – inclusiv in “noul NATO” – sau isi va domoli aspiratiile geopolitice si se va concentra asupra aspectelor economice pe termen scurt ale unui stat membru UE mediocru”, scrie in telegrama Nocholas Taubman.
  “In timp ce Primul Ministru Tariceanu si liderul opozitiei Geoana, impreuna cu aliatii lor din vechea garda post-comunisa, se grabesc in perioada de suspendare sa-i ia presedintelui ultimele puteri, si interesele noastre pot fi afectate. Sunt semne care indica cresterea influentei oligarhilor influentati de Rusia pe probleme de politica energetica si energetica; dand inapoi in lupta anticoruptie si o derapare din ce in ce mai rapida a politicilor euro-centrice”, mai apare scris in telegrama.”
  COMENTARIUL MEU:
  Ce mai este de adăugat, în plus, prieteni , în afara a două lucruri fundamentale:
  1. PDL= UNITATE ÎN JURUL PROPRIULUI GUVERN CONDUS DE EMIL BOC = OBIECTIV NR.1 ;
  2. Români, mergeți MASIV la vot în 2012 ! …DACĂ doriți democrație și stat de drept în România. Dacă nu, atunci vă veți merita soarta cu brio ! Să nu vă aud atunci că vă lamentați și că veți da vina pe proasta comunicare a guvernanților actuali, sau dezinformarea mogulilor. Nu veți avea nici o scuză, iar copiii voștri vor avea tot dreptul să vă bată obrazul când și dacă vor crește.

  • PS
   ….Se va Încerca totul spre dezinformarea dvs, va urma un război informațional FĂRĂ PRECEDENT pentru a vă fi agresate conștiințele.
   Deja micul dictator, monumentul de nemernicie CRIN ANTONESCU, ÎNCALCĂ CU SENINĂTATE CONSTITUȚIA ȘI DREPTURILE ELEMENTARE ALE OMULUI, propunând, nici mai mult nici mai puțin, o …taxă de vot pentru diaspora !
   Deja se pregătește un nou scenariul cu FRAUDAREA ALEGERILOR viitoare, ceea ce denotă, dragi prieteni, un lucru evident : ALIENII SE TEM ! LE TREMURĂ CHILOȚII PE EI, VĂ ASIGUR !
   Avem antidotul la îndemână : SĂ-I IGNORĂM PE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ BOICOTÂNDU-LE PAPAGALICISMELE TELEVIZATE !

  • Nimic nou. Tot ce stiam inca din 2007 si apoi 2009, de la Basescu, ni se dezvaluie acum, ca spus de americani.

 21. Trebuie sa recunosc ca dl ambasador Taubman a spus din 2007(perioada suspendarii presedintelui Basescu) ce spun eu de cca 2 ani, referindu-ma la posturile mogulilor de presa si citez:

  “De asemenea, este ingrijoratoare marirea influentei oligarhilor din Romania si rolul lor ca unealta a intereselor Rusesti (…)

  PS Erau cativa care ma ironizau cand ma intrebam unde si-ar putea face simtita activitatea antinationala si antiromaneasca a serviciilor secrete ostile Romaniei daca nu in media ptr a ne aservi prin mijloace politice economia .

 22. “De asemenea, este ingrijoratoare marirea influentei oligarhilor din Romania si rolul lor ca unealta a intereselor Rusesti (…)

  Spune Taubman din 2007 ce spun si eu cu referire la trusturile de presa antiromanesti de vreo doi ani.

 23. Administrator, de ce imi pitesti postarile recente in spatele unora mai vechi, ale lui Puiu de ex ?

  Administrator:
  Eu nu “pitesc” postarile. Dvs. i-ati dat “raspunde acestui comentariu” mesajului domnului Puiu. Daca nu doriti ca acestea sa apara astfel il scrieti in casuta pentru comentarii si apasati posteaza.

  • Asta este un raspuns alea reclamate nu si asta se vede si din felul in care sunt aliniate. Desigur ca nu le pitesti dumneata se intampla anume inadvertente. 🙂

 24. Iata ca,s-a tras cortina peste prima zi de ,TELEGRAME’BUCLUCASE,care vin si confirma tot ce am spus si scris in ultimii 4 ani.
  Securitatea,securistii militienii si toti netotii mosteniti din comunism,sunt adevarate pietre de moara de gitul romanilor si evident a romaniei.
  Dupa prima zi de TELEGRAME BUCLUCASE’cei mai sifonati,botiti,calcati in picioare sunt ,ASA CUM MA ASTEPTAM PESEDEII PECISTII SI PENELISTI,DE FAPT ACEASTA ALIANTA ,DE FAPT UNIUNE-U.S.L.
  E foarte clar,acum avem si feed-back-ul,vedem in oglinda ceea ce stiam,nu chiar tot,pt ca nu aveam de unde sti ce spune ,de fapt ce toarna PESEDISTUL COMIC GEORGIAN POP.
  E o adevarata incintare sa citesti aceste telegrame,dar mai ales sa-i vad pe ACESTI TICALOSI,GEN PUIU,CUM INCERCA SA PUNA LA INDOIALA VERIDICITATEA TELEGRAMELOR.
  IN FIND CE LE-A MAI RAMAS,E SINGURUL LOR ARGUMENT,PE CARE NU-L VA CREDE NIMENI.
  PUIU,MILITIANULE,GREU DE CASP-RAUL A FOST FACUT-OAMENII TAI SUNT TERMINATI,ASA CA…………..RECUNOSC CA ION ILIESCU A AVUT DREPTATE-ROMANUIA E O TARA FASCINANTA,SI E FASCINANTA PT CA TU SI CEI CA TINE,SUNTETI NEAM DE TRAISTA,TURNATORI SI MISEI-VA TURNATI SI VA SAPATI INTRE VOI.
  INCHEI AMINTIND CE A SPUS MIRON MITREA-MIINE[ADICA ASTAZI]VA FI FIERBERE MARE IN P.S.D.eu as spune ca se va lasa cu singe-GEORGIAN POP-PE PONTA NU-L BAGA NIMENI IN SEAMA……………….HAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIII

 25. *** silverstar
  1. Dl. Blaga nu este usa de biserica, dar a spune ca nu a facut nimic pentru PD / PDL, este cam exagerat. In orice caz, nu i se poate reprosa calitatea de bun organizator. Alte lucruri, da, i se pot reprosa. Dar a privi, totul,sau numai in alb, sau numai in negru, nu este normal.
  2.Ma numar printre sustinatorii doamnei Monica Macovei .
  Domnia sa are calitati indiscutabile. Insa pentru a fi seful unui partid, nu ajunge competenta in profesie, onorabilitatea ,buna intentie, etc. Doua conditii, esentiale pentru un sef de partid, pe care dumneaei ( consider eu ) nu le indeplineste, in totalitate, sunt: CARISMA si SPIRITUL ORGANIZATORIC.
  Cu carisma te nasti,sau nu te nasti. Carisma nu se invata. In ceea ce priveste spiritul organizatoric, cunosc cazul unui politician tanar, cult,realizat profesional, bun orator, [prezenta fizica agreabila, care ,efectiv, si-a ratat cariera politica pentru ca a acceptat o functie de partid care implica SPIRIT ORGANIZATORIC. Nu avea aceasta calitate , si a esuat, lamentabil si irevocabil.
  *** ZeV
  Prezenata unor Presedinti – Mafioti de sindicate, lucru de care amintiti, este posibila si datorita legilor care permit ocuparea ,timp de zeci de ani, a functiilor de conducere in sindicat. LIMITAREA NUMARULUI DE MANDATE pentru presedintii de sindicat, problema de care s-a mai discutat, fara a se finaliza, ar fi o masura care, IN CONDITIILE SCANDALULUI DE ACUM , ar trebui reluata.
  *** WikiLeaks
  Cred ca niste concluzii pertinente se vor putea trage doar dupa publicarea mai multor materiale. Cat timp fiecare ziar publica doar extrase, selectate dupa simpatii sau dupa interese, se pot crea ” bombe de presa ” false.
  ***Stiri interne
  Secretarul general al PSD, dl. Liviu Dragnea, a spus ca se va trece la o alta forma de ” lamurire” a populatiei, si anume prin ACTIVISTI DE SCARA DE BLOC.
  Asta inseamna ca , la fiecare scara, vom avea un vecin care ne va invata cum sa votam ( cu PSD ). RAMANE SA-L DEPISTAM,SI SA-L TRATAM CA ATARE.
  Legat de depistare, mi-am adus aminte de o gluma:
  S-a anuntat ca in anul 2010 populatia globului a fost de aprox. 7 miliarde de oameni, iar populatia Chinei, de aprox. 1,3 miliarde. Prin urmare, din cinci locuitori, unul este chinez ! Afland asta, un ” goguta” mediteaza: pe scara noastra sunt 30 de locatari. Si 30:5 = 6. Deci avem pe scara 6 chinezi. Pe doi ii banui de mai mult timp; mai este unul cu ochii cam oblici,la etajul 2. Cum,dumnezeu, sa fac sa-i aflu si pe ceilalti 3 ?

 26. ***NeaKutare – Bună dimineaţa! Scrieţi aşa: “Secretarul general al PSD, dl. Liviu Dragnea, a spus ca se va trece la o alta forma de ” lamurire” a populatiei, si anume prin ACTIVISTI DE SCARA DE BLOC.” Nu e ceva nou. În 2008, administratorul asociaţiei de locatari a umblat din scara-n scară şi din apartament în apartament să lămurească lumea, cu ameninţări şi jigniri, bineînţeles, să-l voteze, la locale, pe Dumitru Sechelariu. Sigur că lumea a reclamat, mulţi speriaţi că-şi vor pierde pensia sau alte ajutoare au apelat la autorităţile locale. Şi ce-a rezolvat? Băcăuanii l-au votat pe domnul Stavarache.

 27. Bună dimineaţa şi o săptămână cu bucurii. Un zâmbet la cafea 😆

  Intr-o zi, unui om i s-a stricat masina. Dupa ceva timp trece un elev.
  – Nenea, nenea daca va spun ce are masina imi dati 50 de lei?
  – Du-te mai, de aici. De unde sa stii tu ce are masina?
  Mai tarziu acelasi elev.
  – Nenea, nenea …
  – Du-te mai, de unde sa stii tu ce are masina?
  Mai tarziu, din nou vine acelasi elev.
  – Nenea, nenea daca imi dati 50 de lei va spun ce are masina.
  – Bine, mai baiete, ia 50 de lei si spune, ce are masina?
  – Este stricata!…

 28. @NeaKutare
  Dvs spuneți : ,,Cred ca niste concluzii pertinente se vor putea trage doar dupa publicarea mai multor materiale. Cat timp fiecare ziar publica doar extrase, selectate dupa simpatii sau dupa interese, se pot crea ” bombe de presa ” false.”
  Știți ce-mi trece acum prin minte ?…nu ascund nimic din ceea ce gândesc, celor pe care îi prețuiesc, tocmai pentru că respect mintea omenească atunci când este în exercițiul ei fundamental, adică cel de procesare a informației, indiferent cine este deținătorul ei.
  Simpla memorare a datelor (mai mult sau mai puțin conexate cu realitatea) care invadează eterul, este accesibilă și unui calculator care, oricum, ne este mult superior în această privință. Nu trebuie însă, în nici un caz, să invidiem calculatorul. 🙂
  Uneori, încercarea de a te poziționa în antiteză cu certitudinea, în mod ostentativ, din dorința de a nu greși, sau de a sugera postura înțeleptului rabin, poate să ducă la un rezultat nefast, respectiv să amplifice deruta confuzivă.
  După părerea mea, nu există nici o îndoială, făcând abstracție de telegramele buclucașe, că România este la răscruce, de fapt într-un echilibru fragil, începând cu 2007: fie cedează manipulării structurii polimorfe oligarhice cu ramificații la Moscova și în trecutul comunist, care are ca obiectiv central CONTROLUL TOTAL prin mijloace democratice MIMATE ale instituțiilor statului, fie optează deciziv și IREVERSIBIL pentru reformă, pentru Europa, pentru civilizație. Nu asta ne dorim cu toții ?
  Dar nu este de ajuns să ne dorim, mai trebuie să înțelegem și că avem mult de muncă, fiecare dintre noi, până a ajunge acolo. Oricum, pe moment, SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN. Sper ca îndoiala, confuzia, indecizia, sau….teama, să nu ne abată de pe direcția corectă.
  PS
  Sincer să fiu, faptul că există oameni puternici și optimiști, precum..nell, îmi amplifică speranța că acest lucru (adică deviația) nu se va produce.

 29. @nell
  Se spune că ,,schimbarea regilor atrage, bucuria nebunilor!”
  În cazul de față, cearta Nebunilor, poate duce la bucuria României. 🙂
  Mai adaug : ÎNCURCĂ-I DOAMNE, POATE NIMERESC din GREȘEALĂ CALEA SPRE TALPA IADULUI, CU TOȚII ȘI ÎNCHID UȘA , ERMETIC, DUPĂ EI ! 🙂
  Acolo, vor avea timp , o eternitate, să-și spele păcatele.

 30. @busuioc
  Mai puneți mâna pe carte, stimate domn, poate aflați astfel, că organul nu se spală. Mă refer evident la creier.
  Cred că scuzele ar trebui să le adresați dvs, doamnei ministru, pentru acuze de furt neobrăzate și neprobate/neprobabile preluate neselectiv de pe televiziuni.
  ..Care televiziuni, dau din colț în colț realizând că întreaga lume civilizată știe acum cine sunt devalizatorii economiei naționale, mafioții, hoții și corupții adevărați ai României postdecembriste, care și-au plasat, sub protecția legea funcționarului public și a statutelor speciale, spermatozoizii în posturi cheie la mai puțină vedere, din vămi, poliție, administrații locale, institute deconcentrate. Cine îi apără pe acești troieni de ,,carieră” ? Evident liderii de sindicate, mama lor de băieți ștepți.
  De aceea, aceste lichele au pus de-o suspendare în 2007 și pritocesc și acum un asemenea scenariu, fără nici o legătură cu eventuale încălcări ale Constituției, pentru că se tem (ca de dracul gol) de o justiție independentă și de un stat de drept. Încă nu v-ați dumirit ? Atunci mergeți la mănăstire, că acolo, oricum,nu e obligatoriu să știi carte. În afară de cele sfinte. 🙂

 31. ce dovada mai buna vreti sa vedeti ,decit aceste stenograme,ca sa va convingeti ca la ora atuala cel mai apt de a conduce aceasta tara este basescu-boc impreuna cu partidele din arcul guvernamental.

 32. Ieri,fiind o zi 3 in 1,adica soare,ploaie,vant,cum ii sta bine unei zile de sfarsit
  de primavara,stateam cu tanti Mariana la o sueta.Cum nu prea ne duce pe noi
  mintea( ca de,daca am fi toti destepti,cine ar mai ara?) suetam si noi asa de
  wikipichi asta.Acu ce naiba sa vorbesti,ca prea multe nu sunt.Parca nu stiam
  chestiile astea.A trebuit sa vina astia si sa ni le spuna?Pai americanii au interes
  peste tot.Noi avem interes sa nu avem interes.
  Deodata intra pe usa un tip-uauuu.Costum de firma,camasa de firma,pantofi de firma,cravata daia 2 intr-una,geanta de firma si avea un parfum….A facut
  valuri apa din glastra,zambilele isi ridicasera trompitele sa ia cat mai mult
  parfum.Mi sa spumat din nou berea din pahar.Cred ca lucra ori cu statul ori
  cu un bloc de alaturi.ori cu un bloc.Nu lucra cu noi.
  Se aseaza la o masa,scoate un ecran si niste facturi.Dupa cateva secunde
  de butonat ecranul,da capul pe spate si ridica mana dreapta sus.
  Zic,hait,are hemoragie.Nu avea.Zice:
  -Mariana,adu-mi domle un Chivas de 18.
  Tanti Mariana ii aduce unul de 22 ca avea o sticla nedeschisa de 4 ani.
  Cravatosu,mai butoneaza,mai se uita pe chitante si zice:Ei vezi,cablograme-
  le sunt de partea noastra,in patru zile iesim din criza,euro si dolaru au
  luat-o la vale in raport cu leul,sa vedem ce or sa mai zica panaramele astea
  din opozitie.Isi aprinde o Corona.
  Eu,nu am ce face si in loc sa stau ca moarta in papusoi zic:
  -Pai sefu,dar peste un an doi trebuie sa platim FMI-ul si noi nu avem nici cu
  ce sa platim gazul nostru si plus de asta……
  Imi arunca o privire……Am simtit cum levitez vreo 30 cm.
  Intoarce capul si buf si eu pe scaun.Mai sta cateva minute si pleaca.Piuise
  ecranul.L-o fi chemat la raport?

  • …Dacă nu ar fi fost FMI, oricum am fi plătit, dar nu oricum, ci cu dobânzi mult mai mari, presupunând că am fi găsit sumele necesare disponibile pe piața financiară, secătuită și în mare expectativă prin anul de grație 2009 și cu o economie în care ,,bula” s-a spart, devenind neatractivă pentru investitori. Desiguri, că ..Bulă, încă viețuiește prin toate cotloanele cartierelor periferice ale patriei (foste) socialiste. 🙂
   Culmea, ar fi trebuit să împrumutăm fără a fi obligați să reducem cheltuieli bugetare, ceea ce ar fi condus inexorabil spre o datorie istorico-strategică de peste 100% din PIB.
   Așa că, neștiința de carte (economică) și clișeul de două parale (chiar dacă la un curs bun) nu pot fi camuflate de nici o scenetă ,,domestică”, oricât de abilă ar fi aceasta. 🙂
   Încă o dată spun, pentru cei tentați să uite: ne situăm pe un blog de oameni mai inteligenți decât ai LOR, în care intră cine vrea și rămâne (în atenție) cine poate. 🙂

  • Goguta, tu ne pacalesti, recunoaste: tu nu stai la noi bloc, ci in casuta de chirpici de pe strada din spatele blocului si vii doar la sedintele cu locatarii , ca sa vezi cand/cine lipseste de acasa, cine uita cheia-n usa, cine lasa fereastra deschisa…Sau te-a trimis tov. Dragnea, cu politica asta noua a voastra, structurata pe etaje, sa arunci cu oua nenumarate (…fara nicio aluzie rautacioasa) pe fatada blocului ? Ca eu altfel nu-nteleg cum sa nu stii tu ca, spre deosebire de chirpici, e nevoie de bani sa cumperi caramizi, panouri si vopsea. Este adevarat, ne privam de autosuficienta locatarilor din casele de chirpici… da’ speram sa recuperam investitia din turism (ca de-aia ne-am adunat la tanti Mariana, ministrului turismului de la noi din sector, nu ?). Pe urma, daca tot scurmi namolul de sub aleea bloculuiblocului si iei pietrisul ca a-ti refaci tu paianta de la intrare, sa stii vei putea fi facut raspunzator de glodul de pe tenisi, pe care-l cara locatarii in sufragerie…Ca nu dai tu cu batatorul dupa aia, in toate apartamentele !

 33. Administrator!
  Saru mana.Sau, hai noroc.
  Ce are frate blogul asta?L-a dat peste cap schimbarea de ora?
  Ca nu se mai intelege nimic.Cand e 27,cand e 28,pe urma iar 27.

  Administrator:
  Buna ziua.
  O sa verific ce se petrece.

 34. Buna ziua tuturor.V-am citit parerile in lgatura cu Wikileaks si cred ca aveti in general dreptate.Totusi ma ingrijoreaza faptul ca presedintele ar fi amenintat cu publicarea dosarului lui Nastase. Sincera sa fiu nu am crezut ca peste procurori se poate baga cineva.Este singura parte a justitiei in care aveam incredere.Ati vazut careva textul original ,ca sa ma lamuriti si pe mine?

  • Nu există nici o mărturie , nici măcar o dovadă circumstanțială, că vreun dosar instrumentat de procurori ar fi fost imixtionat de către factorul politic, de când este Traian Băsescu președinte.
   Președintele s-a referit la informații care sunt publice, așa cum rechizitoriile procurorilor existente în dosarele contrabandei din vămi, sunt accesibile publicului.
   Băsescu a spus un lucru de mult cunoscut, că plângerile penale în cazul lui Năstase, sunt transmise justiției de apropiați ai liderului pesedist, nicidecum nu sunt inventate sau instrumentate de președinte, așa cum minte speculativ ordinarul inculpat .

  • @aura-PS
   Stimată doamnă, este foarte ușor să ne pierdem…mințile , dacă dăm crezare manpulatorilor care, pe de o parte vor să scape cu orice preț de justiție, iar pe de alta, își doresc cu ardoare revenirea la putere. Cele două obiective sunt, se pare, intim legate între ele. 🙂
   Iată, cu mai multe detalii, despre ce este vorba:
   ,,Pe 17 februarie 2009 a avut loc, la Palatul Cotroceni, o intalnire a presedintelui Traian Basescu cu reprezentantii institutiilor cu responsabilitati in domeniul reformei justitiei, care a vizat o analiza a masurilor necesare la acel moment astfel incat Romania sa isi indeplineasca obligatiile asumate prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana.”
   ……………………………………………………………………………
   Purtatorul de cuvant al sefului statului i-a acuzat, luni, pe Mircea Geoana si Adrian Nastase, in contextul informatiilor Wikileaks privind dosarele fostului premier, ca distorsioneaza afirmatiile presedintelui, el punand la dispozitia agentiei Mediafax fragmentul din stenograma sedintei din februarie 2009.
   IATĂ CE CONȚINE ACEASTA:
   ,,”Aceste dosare au fost la mine si eu le-am avizat pentru inceperea urmaririi penale si pot sa va spun ce era acolo, ca sa vedeti cat sunt de politice. Era plangerea lui Sergiu Sechelariu ca i-a dat spaga lui Adrian Nastase. Era plangerea doamnei care a fost inspector la Inspectoratul in Constructii, care si ea spunea ca pentru a fi numita a trebuit sa faca nu stiu ce. Era plangerea consulului sau declaratia consulului de la Beijing, care spunea cum domnul Adrian Nastase i-a dat 500 de mii de dolari ca sa cumpere mobilier. Si pe urma era iarasi declaratia lui Sergiu Sechelariu cu containerele din China au venit la Bacau”, a afirmat Traian Basescu, potrivit stenogramei discutiei.

   “Ei, asta e dosarul politic. Eu ce sa va spun? Politic, nepolitic, doar daca vi l-ati facut in acelasi partid. Ca domnul Sergiu Sechelariu a fost membru PSD, dansul a initiat plangerea, doamna de la Inspectoratul in Constructii a fost de la PSD, dansa a facut plangere. Consulul era numit de primul-ministru, la Beijing, deci consulii nu se numesc de presedinte, deci nu domnul Iliescu l-a numit, ci l-a numit primul-ministru. Omul asta a scris ce a trebuit. Dosarele astea au fost la mine. Deci de unde le scoateti politice? Chiar este o chestie de eleganta. Eu am aici acest dosar. Prima data cand mai aud ca dosarele lui Adrian Nastase sunt politice le fac publice ca sa ne linistim odata cu minciuna asta. V-ati facut voi de la PSD dosare unii la altii si tipati toata ziua ca e vinovat Daniel Morar si Traian Basescu”, a adaugat seful statului.”
   NOTĂ SUPLIMENTARĂ:
   Informațiile privind date din dosarele celor pentru care DNA, prin Procurorul General al României, a cerut începerea urmăririi penale, sunt cunoscute și la nivelul parlamentarilor_comisiei juridice , la care respectivele dosare au ajuns în vederea ANALIZĂRII și AVIZĂRII EVENTUALE A ÎNCEPERII PROCEDURILOR JUDICIARE.
   ps
   Extrem de simplu să sintetizezi informațiile relevante, trebuie doar mare atenție și mai ales, DECUPLAREA DE MOGULIZIUNILE DIVERSIONISTE, ireversibil compromise.
   ps2
   Informațiile distorsionate privind discuțiile de la Cotroceni, au fost puse la dispoziția ambasadorului american de către liderii PSD. Este perfect firesc ca Wikileaks să le preia ca atare, fără nici o prelucrare, din cablograma ambasadei remise Departamentului de Stat.

 35. avem nevoie de ajutorul dvs pentru a putea organiza primul turneu international de polo pe zapada din Romania in 2012 la Poiana Brasov cu respect Marian Cariga

 36. Mi se pare ridicol sa inaugurezi anumite obiective, date in folosinta, pentru a justifica o vizita a unui ministru care probabil nu avea treaba in ziua respectiva.Exista si cateva inadvertente in declaratii:
  1-Sorana Carstea a fost eleva unui alt liceu din Targoviste
  2-Doamna ministru a mai fost in Targoviste dar probabil vizitele fara “tam tam” nu se pun
  3-In Targoviste exista o zona care se numea “Zona de agrement” unde sunt si bazine de innot, si terenuri de tenis, handbal, baschet care au fost lasate in paragina de aceasta administratie performanta de acum.
  Cred ca ar trebui sa stie cititorii acestui blog si de indiferenta autoritatilor locale fata de infrastructura deplorabila din anumite zone ale orasului; poate o sa filmez si sa trimit unor ziare locale si centrale zona de pe bulevardul I.C.Bratianu(vis-a-vis de Directia Agricola-unde a functionat si sediul PDL pentru o perioada de timp, pana in zona Companiei de apa).Aceasta problema dainuie de peste 5 ani; este acoperita cu zgura adusa de la combinatul de oteluri a orasului.Am sesizat primaria referitor la riscurile pe care le ridica aceasta zgura pentru sanatatea noastra, din cauza continutului important de metale grele care, in perioada calda este antrenata de rotile automobilelor si de miscarile aerului.Ramane sa sesizez si Directia Nationala de Mediu si functie de reactia celor implicati, voi face si alte sesizari.Poate doamna ministru va privi in jur atunci cand intra in oras.

 37. Ma bucur nespus de mult ca cineva mai misca ceva in tara asta,este putin dar totodata f f f mult datorita imprejurarilor actuale.Eu am vrut sa fac ceva in Targoviste la Agrement in 1991 cu banii mei ,dar nu am primit incurajarile de rigoare .Doresc f mult sa fac si eu ceva ptr ROMANII mei dar nimeni nu ma aude ,din care cauza am plecat din tara.Toti din Targoviste ma cunosc dar nimeni nu ma poate ajuta.Cu respect Stefan Ipati ( Germania ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *