Sulfina Barbu: Sudul poate ajuge la nivelul Nordului

“Bună ziua dragi colegi, dragi prieteni PDL-iști. Bună ziua tuturor si mă bucur că astăzi am putut demonstra tuturor că Partidul Democrat Liberal este un partid puternic. Știu că sunteți obosiți unii dintre dumneavoastră. Două lucruri aș vrea să punctez despre partidul nostru.

În 2007 după ce ne-am făcut treaba în Guvern, PNL-ul și PSD-ul s-au unit, ne-au dat afară din Guvern și au crezut că vor putea câștiga Puterea în 2008. Cetățenii României nu i-au votat în 2008 să ia Puterea. Ne-au dat nouă voturile. Acum s-au unit din nou și înainte de alegeri au schimbat o majoritate parlamentare pentru a avea acces la putere. Eu am convingerea că și în iunie 2012 și în noiembrie 2012 cetățenii României vor vota inteligent, pentru că cetățenii Romaniei știu cine muncește cu adevărat pentru ei și știu cine ii minte. Credeți că au uitat cine este PSD-ul? Credeți că au uitat de baronii locali ai PSD-ului? Sunt tot acolo, sunt aceeași, nu și-au schimbat năravurile, nu sunt alții. Sunt aceeași care în 2004 ridicau oamenii de pe stradă, unii dintre miniștrii actuali erau și în Guvernul Năstase, un Guvern care și-a permis să aresteze oamenii de pe stradă, care și-a permis să pună o cenzură puternică în mass media. Să ne amintim că sunt aceeași oameni. Nici noi nu am uitat, dar nici cetățetii României nu au uitat, ceea ce sunt convinsă că se va vedea, așa cum vă spuneam, în cele două alegeri.

De ce la Primărie?

Pentru că uitați-vă la Sectorul 4. Suntem aici în Sectorul 4. Un sector subdezvoltat, fără investiții, un sector cu foarte multe probleme, dar și un sector cu foarte mult circ făcut de domnul Popescu. Vreau să vă spun că Sectorul 3 care este alături, pentru cei care nu sunteți din București, este un alt oraș în orașul București. Deci se poate. Vă garantez că se poate și în Sectorul 4, și vă garantez că Sectorul 4 poate să devină la fel de dezvoltat ca Sectorul 1. Sudul poate să ajungă la nivelul nordului, dar cu Primarul Partidului Democrat Liberal, dar si cu ajoritatea în Consiliu a Partidului Democrat Liberal.

Vă mulțumesc, vă urez tuturor succes și așa cum spune imnul nostru: “Apa trece, pietrele rămân” și cred că am demonstrat că avem suficiente pietre tari în Partidul Democrat Liberal și în administrația locală. Mult succes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *