Simona Creţu este câştigătoarea concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti”

Atunci când am lansat concursul „Un proiect pentru Bucureşti”, ne-am propus să redeschidem dialogul partidului cu cetăţenii Capitalei. Pe de o parte, pentru că acest dialog este esenţial pentru viaţa oraşului. Cetăţenii trebuie în permanenţă consultaţi şi să fie parte din procesul decizional. Pe de altă parte, pentru că bucureştenii sunt deţinătorii adevăraţi ai soluţiilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii din oraş.

Mă bucură numărul foarte mare de proiecte depuse – 747. E un semn că bucureştenii vor să se implice în rezolvarea problemelor oraşului. E şi o confirmare că propunerea noastră de reîncepere a dialogului prinde contur şi este acceptată de cetăţenii Capitalei.

Marele câştigător desemnat de juriul nostru este însă doamna Simona Creţu, preşedinte al unui ONG de mediu. Ea ne-a propus transformarea lacului Văcăreşti într-un parc. În condiţiile în care în Capitală se distrug an de an zeci de hectare de spaţiu verde pentru a face loc betoanelor, propunerea Simonei reprezintă un adevărat balon de oxigen pentru oraş – şi la propriu, şi la figurat.

Şi cred că are toate şansele ca, prin tenacitatea de care dă dovadă, să-şi ducă proiectul la îndeplinire. Evident, cu sprijinul PDL, partid în care a şi intrat. Uitându-mă înapoi la ceea ce a reuşit să facă la ONG-ul pe care îl conduce, Terra Ecologica, nu pot decât să o apreciez. Simona a reuşit alături de voluntari să planteze peste 150.000 de copaci în localităţile din jurul Bucureştiului în ultimii 5 ani. De vreo 100 de ori mai mult decât ceea ce s-a întâmplat în Capitală în întreg mandatul lui Sorin Oprescu.

Pe locul doi al concursului s-a clasat Adrian Ghioroaie, un tânăr absolut remarcabil: fost campion naţional la triplu salt şi antrenor de atletism la mai multe Universităţi prestigioase din SUA. El ne-a propus realizarea unui complex sportiv acoperit. Cred că municipalitatea bucureşteană trebuie să realizeze un asemenea proiect care îi încurajează pe cetăţeni să facă mai multă mişcare şi promovează un stil de viaţă sănătos. Iată de ce PDL Bucureşti să angajează să promoveze această iniţiativă a lui Adrian Ghioroaie.

Nu vreau să închei fără să le mulţumesc şi celor patru membri ai juriului: jurnalistul Robert Turcescu, a cărui zi de naştere este astăzi (La mulţi ani!), arhitectul Mircea Ochinciuc şi ONG-iştii Roxana Wring şi Dan Trifu. Au contribuit din plin cu munca depusă la succesul acestei iniţiative.

89 thoughts on “Simona Creţu este câştigătoarea concursului PDL „Un proiect pentru Bucureşti”

 1. A vazut-o si eu pe castigatoare… proiectul este unul curajos si foarte necesar- realizabil. Da,da, realizabil… Prigoana, este 100% capabil sa puna in aplicare asa ceva. Aer curat, spatii verzi, curatenie…….
  Nu ce ne-a oferit Oprescu: gropi, cratere, caini, capuse care si astazi fac ravagii!!! Oprescu, ne-a indepartat de spatiile verzi, deoarece sunt pline de caini implicit si capuse.
  Prigoana este solutia!
  Prigoana, este omul potrivit la locul potrivit- PRIMARIA GENERALA
  Prigoana, este obligat sa ne scape de banditul de Oprescu, acest smecher de Bucuresti care n-a fauct nimic decat sa minta si sa se laude cu proiectele lui Basescu si Videanu. Ba, a mai facut ceva, a furat prin firmele lui capusa tot ce s-a putut fura! Iar averea lui a crescut dubios de tare!!!!!! Oare cum??!!

  • Pai cum si tu intrebare…sa nu uitam ca in plus e si medic….acum intelegi mai bine cum stau “trebile”….asa se imbogatesc “unia care este”…

  • care Prigoana! Nicusor Dan e solutia.
   daca vreti sa mai ramina frunza pe frunza in orasul asta.
   ceilalti primari vor betona la nesfarsit parcurile si le vor folosi ca trambulina pentru comert, ca nesatulul de ontzanu, care a distrus, efectiv, parcul 23 august.

 2. ….multe trebuie in Bucuresti dupa dezastrul din 2000 incoace ,la inceput n-ati avut CG ,in 2004 a plecat PG 😆 😆 a ramas specialistul in borduri puse una peste alta ,acum ii “suspendatul in bulevarde “Oprescu baci care stie sa taie panglici 😆 si sa castige inca de 2-3 PG a capitalei 😆 😆

 3. Elena incearca din rasputeri sa dreaga busuiocul stricat de “mintzile luminate din pedeleu “,nu stiu daca reuseste [ii sigur ca nu merita impotentii din partid ] ,ea munceste si se zbate ,a trebuit sa iasa cu Prigoana 😆 😆 un candidat slab care s-a imbogatzit din afaceri cu STATUL ,nu-i credibil deloc 😆 😆 ,niciun “greu ” din pedeleu nu s-a incumetat sa candideze ,daca Videanu a fost bun primar , de ce n-a candidat ? 😆 😆 ….Bucurestiul ii pierdut definitiv de portocalici .

  • bre , daca matale tot ii faci resumeeul lui Prigoana , zi-le pe toate , nu mai face afirmatii fara sa si arati : care sunt afacerile alea ale lui Prigoana cu statul !? (sa ma scuze Prigoana ca ma bag fara sa mi-o ceara) .
   Videanu a fost un primar f bun , dar el a fost bun prin ECHIPA lui .
   Uite ca omul nu mai are chef de slujba in interesul public !

  • …ca intotdeauna promt si documentat 😆 😆 ,simpatic esti Biblio ….

 4. …pe B1 la Cristoiu ii primarul portocaliu din Tg -Mures ,m-a incantat acest om inteligent ,calm si cu mult bun simt, asta n-a avut loc intr-o functzie centrala ,au fost selectzati numai incompetentzi ,bravo primarului din Mures ….a explicat situatzia medicinistilor du UMF-Mures ,acum am aflat i-a trimis si-o scrisoare lui MRU ,n-a fost bagat in seama de fostul spion sef [dascal la baza si el ] ,m-am tot mirat cum ii ales un roman la Tg-Mures [12 ani ],acum am intzeles ce OM de valoare este ….

  ps …ii rara avis in partidul portocaliu 😆 😆 ,ps-ul ii pentru aplaudacii portocalici ,un fel de noapte buna ….hihihihi….

  • haide bre , chiar asa ?
   inseamna ca matale nu cunosti deloc ce este in alte partide .
   no problem , vei afla !
   noapte buna si dumitale .

 5. Foarte bine ; tinerii care au facut ceva fara sa se gandeasca la politica sunt bineveniti .
  Felicitari tuturor !
  Sa aibe grija sa nu se schimbe si sa fie atenti ….

 6. Intreb si eu,daca vi se pare normala urmatoarea situatie:
  -un militian pensionar,foarte activ in perioada cea mai trista din istoria romanilor,comunismul,e normal sa-l ironizeze pe M.R.U. un tinar exceptional ,un stralucit intelectual ,si un adevarat om de stat.
  Ati inteles bine,e vorba de blogerul Puiu,militianul care bate cimpii p’acilea,si-si da cu parerea in toate,de parca el ar fi consilierul lui DAN DIACONESCU IN DIRECT??????????????????

 7. , AM DAT PERLA COROANEI PE O STICLUTA COLORATA’

  Concentrat,intr-o singura propozitie,cam acest lucru s-a intimplat in politica romaneasca.
  Adica am aruncat un giuvaier,PERLA COROANEI’ si ne-am pus in frunte o sticluta colorata,de fapt un ciob,neinsemnat.
  Si nu-i de mirare ca s-a intimplat acest lucru,in cea mai primitiva tara din U.E. in care CLASA POLITICA ESTE DE-A DREPTUL BARBARA,CU APUCATURI BOLSEVICE,si unde PENIBILA FILOZOFIE PROLETARA,DE CEA MAI JOASA SPETA OPREAZA LA GREU.
  Dar sa nu o mai intind,si sa incerc sa pun fata in fata cele doua C.V.-uri,ale celor doi protagonisti;
  -PERLA COROANEI,DL MIHAI RAZVAN UNGUREANU
  -CIBUL DE STICLA COLORATA,DL VICTOR PONTA-UN PROLETAR PARVENIT,CU FITE SI APUCATURI DE BARBAR.

 8. Fac o scurta paranteza ,si am abordat acest subiect,pt ca articolul doamnei UDREA ne spune si ne arata cum trebuie sa arate un tinar stralucit,care intra in politica,in acest caz fiind vorba de doamna CRETU.
  Si acum sa trec la PERLA COROANEI-DL MIHAI RAZVAN UNGUREANU-trebuie sa ma declar invins,nu voi putea scrie tot ce se poate scrie despre acest domn,pt ca mi-ar lua foarte mult timp,deoarece la cei doar 44 de ani acest domn are o cariera de exceptie,activind si fiind membru al unor universitati prestigioase din lume,OXFORD CAMBRIGE,PROFESOR ASOCIAT AL MAI MULTOR UNIVERSITATI DIN FRANTA,GERMANIA ANGLIA SI U.S.A.

  • VICTOR PONTA-CIOBUL DE STICLA COLORATA-C.V.-ul acestui domn este atit de scurt incit n-am o problema in a-l reda;
   absolveste universitatea de drept BUCURESTI IN 1995,IN 2000 FACE UN MASTERAT IN DREPT PENAL INTERNATIONAL-PUNCT.

   Si acum sigur,intrebarea si nedumerirea mea:
   Cum a fost posibil,ca BARBARA NOASTRA CLASA POLITICA,sa arunce acest nestemat si sa ia in brate un CIOB DE STICLA COLORATA???????
   Ce popor si cit de primitiv poate sa fie,daca ALESII SAI,SE COMPORTA PRECUM PAPUASII DIN INSULELE EXOTICE DIN DIN ATLANTIC,CEVA MAI JOS DE ECUATOR,ATUNCI CIND AU DAT IN NAS CU CONCHISTADORII?????????
   Se pare ca unui asemenea neam nu-i poate fi harazit decit STATUL IN GENUNCHI,FOAMEA,UMILINTA ,SI DEZONOAREA.
   Si cred ca-si merita soarta daca accepta ca PERLA COROANEI sa fie aruncata ,si in locul ei sa fie instalata o biata sticluta colorata,fara nici o valoare,un biet ciob de sticla neinsemnata.

  • frank
   Te ai intrebat vreodata de ce sunt majoritari pe forumuri sustinatorii USL?
   Ai intuit perfect faptul ca puiu este un fost militian,actual pensionar.
   Tocmai ca acesti pensionari fosti militieni,disponibilizati mapn(findca mancau ratia soldatului degeaba) in disperarea lor de a si apara veniturile nesimtite invadeaza forumurile cu nik uri diferite ,,luptand”fara scrupule pentru pomana.
   Daca toata aceasta energie ar fi canalizat o catre ceva util am fi esit din criza mult mai usor.
   Ei ,trantorii ce au timp berechet si lipsa grijii de maine ,cauta nod in papura la orice,devenind nu numai carcotasi nesimtiti dar si o povara pentru societate.
   Priveste ,tu si ceilalti in mediul rural in general sa constati ca oamenii gospodari ce au muncit o viata la camp desi au pensia mica nu se plang si lucreaza in continuare pentru ei si familia lor.Se poate spune acelasi lucru pentru acesti paraziti ai societatii ce provin din randurile militienilor si militarilor ce furau ratia soldatului?…cu siguranta nu.

 9. zapa …bey lozinca expirata in CV-ul ex spionului sef ai uitat perioada de inceput ,cand era membru supleant al CC al UTC 😆 😆 ,daca nu cadea comunismul acum era un vasnic comunist exceptzional …hihihih….hihih….

  …se mai baga unul in seama pe aici ,ignoral pentru el si totzi de teapa lui ,cu nebunul de zapa sunt amic …hihihihi…..si-mi pasa de el ,vreau sa-l aduc pe calea de “mijloc ” 😆 😆

  • …totzi admiratori portocalicilor de calitate au plecat de pe blog ,a ramas plevusca agitatoare si neinstruita ,astia nici de lipit afise nu-s buni ,le pun INVERS 😆 😆 …hihihihi……

  • Ei puiut cum iti freci tu palmele a…paguba… 😉 Esti exaltat si nu prea pare-se…in loc sa aduci osanale-vorba ta- usl-istilor tot aici te agiti.Cred ca suferi de mania persecutiei,adica nu te lasi pana nu vezi linsa si ultima picatura de sange pdl-ist. Tipic tehnicii rosii. Personal astept sa vad cum se scufunda incet,din nou barcuta USL.Parca nu mai vad atata exaltare de cand au dat cu capul de bugetul Romaniei si de realitate.Cred ca regreta deja opozitia care ii oferea confortul promisiunilor fara dureri de cap acum trebuie sa gandeasca… 😉

 10. In timp ce USL promoveaza MINISTRI mincinosi pretinsi absolventi Stanford si in conflict de interese cu orice logica, acest proiect initial de PDL a gasit un om care nu numai ca a studiat ani multi la universitati prestigioase in SUA dar a si lucrat pentru ele primind premii
  Un act perfect democratic intr-o democratie Normala vs un act Fals, Impotriva oricaror principii, dea dreptul Comunist
  Felicitari pt acest Proiect
  Ha, de abia astept sa folosesc un Rec Center in Bucuresti. Era si timpul
  FELICITARI

  • echidistanta numele tau este…. USL ??? Puiut,ma faci sa rad cu amaraciune.Stim foarte bine care sunt metodele USL. Chiar te-ai amagit fie si pentru o clipa ca s-a schimbat ceva…? eu nu…la mine acasa cel mai mare comunist a ajuns ministru delegat.Este mai mult decat o palma pe fata celor de acolo. Sincer,ma bucur ca nu sunt acasa…

  • Gaby neni ,asta am zis si eu , USL-ul repeta ce-au facut portocalicii si daca ma gandesc bine ,toate guvernele din 90 incoace ,sa politizeze televizia publica ,portocalicii au politizat tot de la femeia de servici la manager in toate institutziile statului 😆 😆 ,astia vreau sa faca la fel ,bleahhhh….ma bucur si eu ca nu esti acasa ,aici nu se vede nimic bun ,au fost schimbatzi niste incompetentzi hotzi cu alti hotzi ,poate-s mai destepti 😆 😆

  • Gaby neni n-ar trebui sa te bucuri de gaura din barca USL-ista ,asta ar insemna un NAUFRAGIU total al Romaniei ,chiar daca esti la Londra ,de mine nu-ti pare RAU ?…. 😆 😆 ,sa naufragiez cu zapa …hihihi..

 11. haaaaaaaa,se impune vPONTA,HAAAAAAAAAAAAA,puiovici glumetule,unde derak ti-e mintea???????
  Tu cu cine vb acilea????????te crezi in mijlocul militienilor,tai mojici,barbari si primitivi?????????
  Doar o minte de militian imbicsita de indoctyrinarea SCOLII DE LA BANEASCA,PUTEA SCOATE O ASEMENEA TIMPENIE-FAC CEVA PE PE OXFORD-UL LUI………
  In sfirsit ti-ai dat masura valorii,ESTI UN MARE TARANOI,UN GHERTOI,ANALFABET-UN APAUDAC DE PROGENITURI SI FACATURI BOLSEVICE….
  Pina in toamna aveti luminarea pe piept…………….
  Ride lumea de voi,dar mai ales de STRIGOII DIN GUVERN….

  • bey lozinca 😆 😆 primul lucru pe care l-a facut MRU la guvern a fost atacul la Elena Udrea “el nu face stranduri si bla bla -uri de doi bani ” ,d-aia nu-l inghit in principal ,altele le-am postat ,tu nu le intzelegi ,trebuie sa-ti fac tablitze cu lozinci 😆 😆

 12. In sfirsit il inteleg pe TRAIAN BASESCU-nu trebuie sa faca nimik ,nu trebuie sa scoata nici un cuvint,PT A ARATA ROMANILOR SI EUROPEI CINE SUNT ACESTI USELISTI,SI CE HRAM POARTA.
  Cum e posibil sa vrei sa accezi la MINISTERUL EDUCATIEI imbogatindu-ti C.V. CU MINCIUNI SFRUNTATE,CUM??????????
  E posibil ca aceasta doamna sa mai lucreze in invatamintul romanesc,O MINCINOASA???????????????O PESEDISTA????????????????
  ACEASTA DOAMNA MAI POATE FI TOLERATA IN C.S.M.???????????????
  Incredibil,incredibil………..
  Imaginati-va ca ar fi facut asemenea magarii un ministru din guverenele pedeliste,si incercati sa va imaginati ce AR FI URLAT SERVITORII LUI DAN VOICULESCU,SI LACHEII LUI ELAN SI GHITZA……………
  INCREDIBIL,SI TOTUSI ADEVARAT ACESTE FAPTE SE INTIMPLA IN ROMANIA………….

 13. bey lozinca ….Ponta i-a dat termen pana luni sa-si clarifice situatzia ,care-i baiul ?,vezi sa n-o superi pe Elena ,din surse am auzit ca-s prietene 😆 😆 si Elena a fost lector univ. la Cantemir …hihihih….ihi in alta ordine de idei ,ce sa faca marinerul ??????… a esuat cu echipaj cu tot ,l-au casapit corsarii tineri ,Victor si Crinuletz …hihihihihihi…..

 14. ah ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeee,stia ILICI VISARINOVICI ILIESCU CE STIA CIND I-A SPUS CIRLANULUI SA-SI VADA DE TREABA SI SA TINA HARTA IN MINUTZA ,CA ASTA FACE COPILOTUL………
  N-a inteles,acum………………..haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,SIRBU AI BAGA MORCOVUL IN CASA…………HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIII

  • Onu Adrian ….bey “domnule ” [iti zic domn in amintirea inaintasilor tai ] nu te fa de RAS ,pana acum ceva timp in urma era-i un user credibil si documentat [Mircea mi-a zis ;ii bun tipul ] acum te-ai “bolunzit rau de tot “,sa acuzi doi particulari ????,cand Basescu Traian ii seful cel MARE 😆 😆 si-i termina daca era ceva in neregula…..

  • Vad ca iar gliseaza postarile.
   Puiule tu te ocupi de chestia asta? 🙂

  • …asa Oane, baga SF-uri la greu 😆 😆 ,victimizare ,partid unic si alte bla- bla bla-uri ,nu stiti sa pierdeti ,nu conteaza nimic la voi [saracie ,coruptzie ,furaciuni si alte faradelegi ,aratate in presa si in judecata la justitzie ] ,numai Basescu si portocalici la conducere ,in 2005 marinerul a vrut ‘partid unic ” sa-i absoarba pe liberali si sa-si faca un partid MARE ,a luat tzapa 😆 😆 ,Taricelu nu l-a bagat in seama si Tzara a dus-o bine ,a venit Boc ,a condus Basescu ,rezultatul SE VEDE 😆 😆 ….

  • LISTA SCURTA A CELOR MAI DETESTATI JURNALISTI DIN ROMANIA,ADEVARATE BOMBE BIOLOGICE,TOXICE PT ROMANI:

   1.-De departe pe primul loc este dl. CRISTIAN TUDOR POPESCU
   2.-BOGDAN CHIRIEAC-OMUL MOGULULUI SORIN OVIDIU VINTU
   3-CORNEL NISTORESCU
   4-CORINA DRAGOTESCU
   5.-Acest loc revne,TUTUROR JURNALISTILOR CARE GRAVITEAZA IN JURUL TRUSTULUI INTACT ,DECI A LUI DAN VOICULESCU-platiti din bani pe care acest domn ii praduieste ,cu concursul acestor jurnalisti.

  • Ce o fi vrut să zică premierul Ungureanu atunci când s-a adresat membrilor PDL cu apelativul “ungurenilor mei”?

  • E prima oara cand il laud p Tariceanu dar merita pentru aceasta comparatie senzationala:
   “Ce ar fi daca la expropierile de utilitate publica s-ar plati ca despagubire doar 15% din valoare”

   Aceasta intrebare va face cariera in politica romaneasca si este un text mai mult decat liberal,este moral si economic corect.

   Bravos Taricene!

  • …s-a dus Sarkozy ,DREAPTA Europeana a primit un upercut de stanga in plina figura ,asa s-a intamplat si la noi 😆 😆

  • 😆 ardei umplut [Cristoiu ] face spume la gura la B1 contra guvernului PM desemnat ,acum 2,5 jumatate injura pedeleul cu Basescu in frunte ,tot cu spume la gura ,mare jagardea piticania asta ……

  • La noi s-a intamplat ca niste criminali ajung sa scoata din nou tara la mezatul lui Grivco. Tot aia de i-au omorat pe Frumusanu si Crainiceanu si cu care esti tu Puiule complice.

  • 😆 😆 ok Oane ,mai facut si “gade ” ,nici nu pot sa-ti raspund …

   …bine dragi “ungureni ” portocalici 😆 😆 daca membrii partidului sunt “ungureni ” 😆 si voi aplaudacii tot ungureni …hihihih…hihi…

   Oane apropo de MRU , ti-a placut discursul din balciul[iarmaroc ] portocaliu de azi ? ,sa nu mai spun de Oltean ,Boagioaica si Flutur aviarul …hihihihih…

  • @ Elena Udrea

   Doamnă Udrea,
   Ieri am primit un pliant de la domnul Prigoană. Acest pliant este menit să spună că că domnul primar Oprescu a neglijat problema câinilor comunitari.

   Recunosc că acel pliant este unul dintre cele mai bune, din punct de vedere grafic, pe care le-am primit de la politica românească. Mai mult, are atât de mult bun simţ încât, chiar dacă este de tip reclamă negativă la adresa activităţii de primar a domnului Oprescu, candidatul Prigoană este undeva la interior. Profesionist făcut, condiţii grafice deosebite… probabil şi foarte scump… puteţi felicita pe realizator din partea mea.

   Numai că…
   Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat joi un adăpost pentru câini construit din fonduri private în comuna Călugăreni, sat Uzunu, din judeţul Giurgiu, centru ce va avea în primă fază o capacitate de până la 2.000 de locuri.

   Adăpostul, care va desfăşura activităţi de vaccinare, deparazitare, sterilizare, adopţie şi de cazare a câinilor fără stăpân, urmează să funcţioneze după ce va obţine avizul de la Direcţia Sanitar Veterinară. “Este pentru prima dată când văd un gest concret dat de către o structură a societăţii civile, una din structurile fără de care nu se poate face nimic pentru câinii fără stăpân”, a declarat Sorin Oprescu.

   El a spus că în acest moment Primăria se poate îndrepta către consilierea unei soluţii de strângere a câinilor fără stăpân, activitate ce nu se va putea efectua fără sprijinul primarilor de sector şi al structurilor acestora. “Aş vrea ca la sfârşitul acestei veri să nu mai fie problemă pentru bucureşteni (n.r. – strângerea câinilor agresivi şi a celor care trebuie protejaţi)”, a afirmat primarul general.

   În context, edilul-şef a reiterat faptul că de patru ani Primăria a încercat să aloce sume pentru începerea construcţiei unui adăpost pentru câinii fără stăpân, dar nu s-a reuşit acest lucru, “pentru că majoritatea PDL din CGMB a respins total această idee, pentru ca în ultimul an, cu multă ipocrizie, să dorească şi un referendum dacă eutanasiem sau nu câinii”.

   În altă ordine de idei, Sorin Oprescu a subliniat că Primăria nu s-a implicat cu niciun ban în acest proiect. “Tot ceea ce vedeţi aici este ban privat. Aportul Primăriei este acela de a căuta, de a găsi şi de a convinge organele locale, de la primărie până la consiliul judeţean, că avem nevoie de acest stabiliment”, a explicat Oprescu.
   (http://qmagazine.ro/ultima-ora/sorin-oprescu-a-vizitat-un-adapost-pentru-caini-construit-din-fonduri-private/)

   … domnul Oprescu tocmai are o acţiune care demonstrează că se întâmplă ceva cu câinii comunitari (asta fără să însemne neapărat că domnul Oprescu a făcut ceva). Nu ştiu cum se simte asta la sediul de campanie, dar se pare că domnul Oprescu nu numai că a căzut în picioare… dar se pare că acuză şi PDL-ul. S-ar putea deci ca PDL-ul să-şi fi făcut singur anti-reclamă.

   Sigur, nu toţi oamenii sunt informaţi, mulţi vor citi pliantul fără să fi urmărit ştirea legată de acel centru… Dar nu ar fi fost mai bine ca în acel pliant, extrem de bine realizat, să fi vorbit despre un program de campanie a domnului Prigoană şi nu despre ce nu a făcut domnul Oprescu…? Întreb şi eu…

  • bibliotecarul
   Dorinta de a te face remarcat ,nu in ultimul rand de a atrage vizitatori pe blogul personal pentru a mai castiga un banut te impinge in ridicol.Spun asta pentru ca imi este imposibil sa cred ca cineva doreste sa traiasca din blogarit dar sa nu cunoasca realitatile inconjuratoare.
   Ai spus bine ca oprescu nu are nici un merit in privinta acestui adapost.
   Ti ai pus intrebarea cu ce scop a investit un privat atatia bani intr un adapost de caini?
   Daca nu intuiesti ,trebuie sa sti ca pentru fiecare caine dus in adapost se aloca o suma de bani.Cheltuielile reale pentru intretinere sunt reduse la cel mult 25% din suma alocata,restul constituind ,,profit” neimpozabil(de fapt nu se plateste absolut nici o taxa beneficiind in schimb de o gramada de scutiri,etc)
   In acest timp au grija sa ruleze cainii prin adapost scapand ui si prinzand ui de fiecare data.Nu ai idee cati bani consuma ong urile astea ,,iubitoare” de animale.
   Interpelarea ta este vadit interesata si numai echidistanta nu poate fi.

  • doamna udrea(administrator)
   Am remarcat ca domnul prigoana a instalat prin oras cateva benere cu un text cam nepotrivit.
   <<Plici …ia de aici ,vine prigoana''
   Nu stiu cine l a sfatuit insa cu un asemenea text nu cred ca va convinge pe altcineva in afara de angajatii domniei sale ce se amuza la astfel de activitati .Ma refer la memoria colectiva a episoadelor cand domnul prigoana si altoia sotia cu pliciul.
   Pozitia la care aspira ,cred ca impune o altfel de abordare a imagini personale.Inteleg ca domnul in cauza asi face campania cum crede de cuviinta insa cu siguranta bucurestiul nu este populat doar de votanti ai domnului vanghelie si angajati ai domnului prigoana.Daca pdl ul are un interes in aceasta problema cred ca este oportun sa i dea niste sfaturi.

  • Bine spus si sintetizat de dl Liviu Negoita:
   “Am pierdut bătălia cu presa. A fost câştigat dreptul la cuvânt al nemernicilor pentru distrugerea oamenilor de bună-credinţă”

  • Şi pentru că domnul aurel 07 Mai 2012, 09:48 am m-a iritat, mai spun una lipsită de echidistanţă…

   Abia aştept să revăd ce a spus astăzi domnul Boc.

   Am avut impresia că a spus că cei din Guvernul Ponta datorează faptul că vor reîntregi salariile celor din Guvernul Boc care au luat măsuri de austeritate şi le-au redus. Super tare.

   Eu aş merge şi mai departe.

   Poporul român datorează şi el bucuria unor plăţi ale datoriei publice de nu s-a mai văzut până acum… tot Guvernului Boc care a luat banii de la FMI. Să fim deci recunoscători că ne putem remarca. 😀

   Dar poate nu am înţeles eu bine… voi vedea în transcript ce a spus exact domnul Boc, poate voi face şi un post pe blogul meu aducător de bani.

   Mă mai provoacă cineva… tot sunt într-o formă răutăcioasă astăzi…

  • fiindca esti intr o forma rautacioasa remarc ca esti foarte confuz…..o spun ca sa fiu elegant.
   Nu ai nici cea mai vaga idee cum lucreaza ong urile sau fundatiile.
   Habar nu ai(sau nu vrei sa sti,nu recunosti) ca ong urile sunt finantate inclusiv de la bugete locale sau guvernamentale(pe langa as numite finantari private ce au ca scop doar spalarea banilor sau ascunderea lor).
   Nu intru acum in detalii sa ti explic cum ,,fenteaza,,aceste ong uri legislatia de care vorbesti.
   Din doua lucruri unu e valabil;sau tu esti prea idealist(sa nu spun naiv) sa crezi ca in romania zilelor noastre exista persoane atat de inimoase si dezinteresate sa si puna energia si banii in slujba unor opere de caritate,umanitare,sau nu ai cat de putin habar pe ce lume traiesti.
   Ai tu idee cat castiga reprezentantii acestor ong uri? sti sub ce forma beneficiaza material de pe urma acestor organizatii?
   Sti ca fara a avea cheltuieli efective in scopul declarat se pot inregistra cu facturi de cheltuieli astronomice?chiar mai mari decat veniturile realizate din donatii sau finantari?
   Pentru cineva care are cat de cat idee despre afaceri si jonglerii financiare deja am spus prea mult.
   In cazul in care ai cat de cat capacitate de a percepe aceste masinatiuni,vei intelege daca nu ……
   Presupun ca esti mai in masura sa scri poezie naiva decat sa te aventurezi in comentarii economice.Prigoana chiar daca nu mi este pe plac este un tip pragmatic,aplicat,spre deosebire de oprescu care nici macar ,,smecheras descurcaret’de cartier (cum ai place sa pozeze) nu poate fi numit.
   sfatul meu este sa incerci a comenta prestatiile literare ale anei blandiana.

  • biblio
   citezi din legislatia privind ong urile;ele nu urmaresc putere politica……hahaha doamne cat esti de naiv….si rau intentionat.
   Tocmai ce am asistat la incompatibilitatea numitului alistar care numai neinteresat nu poate fi numit.
   cu siguranta esti pierdut in analiza si detalii

  • @ aurel 07 Mai 2012, 02:39 pm

   Dacă ştiţi cum “fentează” legea… faceţi o sesizare la poliţie.

   Nu mai sunt într-o stare de iritare, m-am amuzat că cineva l-a făcut pe alt blog pe Ion Adrian susţinător de Ion Iliescu şi Adrian Năstase. 😀 Să vadă şi el cum este…

   Am râs cu lacrimi şi mi-a trecut.

   Se pare că nu aţi înţeles că domnul Prigoană, după ce îl acuză pe domnul Oprescu că nu a avut nici o soluţie… spune că PDL Bucureşti va pune în dezbatere proiectul legislativ care a fost oprit prin decizia Curţii Constituţionale. Deci domnia sa admite că fără lege nu poate să facă nimic, dar faptul că domnul Oprescu nu a avut lege, şi asta din cauza eşecului unei majorităţi controlate de PDL care a produs o lege neconstituţională oprită de CCR… Hai că înţelegeţi ce vreau să spun.

   Şi dacă tot aţi vorbit despre poezie…

   Constituţia spune:
   ARTICOLUL 121 – Autoritati comunale si orasenesti
   (1) Autoritatile administratiei publice, prin care se realizeaza autonomia locala in comune si in orase, sunt consiliile locale alese si primarii alesi, in conditiile legii.
   (2) Consiliile locale si primarii functioneaza, in conditiile legii, ca autoritati administrative autonome si rezolva treburile publice din comune si din orase.

   Ştiţi ce spune legea la care face referire constituţia?

   Art. 21. – (1) Autorităţile administraţiei publice prin care se realizează autonomia locală în comune şi oraşe sunt consiliile locale, comunale şi orăşeneşti, ca autorităţi deliberative, şi primarii, ca autorităţi executive.

   Cu alte cuvinte, consiliile locale iau hotărâri şi primarul execută. În consecinţă chestiunea câinilor ar trebui să vină în campania electorală pe filiera celor aflaţi pe lista PDL la Consiliul general sau la consiliile de sector, NU PRIMARUL care execută hotărârile Consiliului Local.

   De la revoluţie încoace primăria capitalei nu a avut, din punctul meu de vedere, nici măcar un candidat (nu vorbesc deci de aleşi, ci de toţi cei care au candidat) profesionist în ale primăriei. De ce? Pentru că toţi au venit cu proiecte şi promisiuni mai mult sau mai puţin aberante… când tot ceea ce trebuiau ei să zică era…

   Voi face tot ce-mi vor cere cetăţenii Bucureştilor prin vocea reprezentativă şi autorizată a aleşilor în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

   Cine vine în campania electorală cu proiecte, chiar bine intenţionate, greşeşte prin dorinţa de a fi dictator. În măsura în care există o majoritate în Consiliul supusă primarului, primarul chiar reuşeşte să fie dictator peste oraş.

  • biblio
   constat ca ti cam place sa discuti discutii…….
   In general e foarte bine sa fi atent la detalii,insa asta in cazul in care construiesti ceva intrucat se spune ca detaliile fac diferenta.
   Tu cu siguranta ai foaaarte mult timp si te zbati in detalii ce ar incurca orice individ flexibil ,pragmatic.
   Daca in mod normal as incerca sa te conving de adevar asa cum il percep eu,am constatat ca fixatiile imbratisate de tine ma impiedica sa fiu consecvent.Repet nu l agreez pe ,,plici”prigoana insa mai prost primar decat oprescu poate decat presedintele constantinescu(pe care l am votat) sa fi fost.Asa ca…..

  • @ Elena Udrea

   Doamnă Udrea,
   Am ascultat discursul domniei voastre de la tribuna parlamentului. Aţi încercat să-i ruşinaţi pe cei de la USL până au izbucnit în hohote… de râs. Poate că ar fi fost un pic mai nimerit, dacă permiteţi o opinie, să-i lăsaţi mai întâi să greşească şi pe urmă să-i criticaţi pentru ce au făcut.

  • Felicitari dna Elena Udrea , pentru discursul excelent si nu va suparati pe javrele care latra si schelalaie si vor latra din ce in ce mai mult si mai agresiv pe aici.

  • @ aurel 07 Mai 2012, 09:48 am

   Mergeţi pe blogul meu personal şi constataţi că eu nu ma reclamă “de câştigat bani” cum au alţii care fac bani din blogging. Pe urmă vă aştept cu scuze… Eu nu trăiesc din blogărit, sunt un om întreţinut de familie… vă deranjează că nu iau bani de la stat sau din blogging? Asta este, nu aveţi noroc să aveţi o fericire. Vă aştept cu scuzele.

   Eu am fost extrem de elegant şi am atras atenţia în mod civilizat, încercând să nu jignesc pe nimeni, dar ca să înţelegeţi că astfel de intervenţii ca ale domniei voastre nu fac altceva decât să facă rău PDL, eu pot dezvolta şi dincolo de binecunoscuta-mi eleganţă… că doar mă provocaţi. Poate altă dată vă veţi abţine să mă provocaţi cu lucruri dincolo de principii şi lucrurile vor fi elegante şi atât.

   Să ştiţi că m-am întrebat de ce ONG-urile care au drept obiect de lucru protecţia animalelor au construit padocuri pentru câinii vagabonzi în loc să planteze panseluţe între şinele de tramvai… şi nu am găsit nici un răspuns. Niciodată nu m-aş fi aşteptat ca aceste OUG-uri care-şi declară scopul de a strânge banii pentru a proteja animalele chiar protejează animalele. 😀 “Privaţii” la noi pun asfalt, fac expertize la faţade… chestii din acestea. ce i-a apucat să facă padocuri? Domnia voastră ce explicaţie daţi?

   Stimate domn, ONG-urile nu consumă banii domniei voastre, nu vă bagă nimeni mâna în buzunar… Mai frumos este problema profitului neimpozabil… Ştiţi că aceste trei litere, ONG, au şi o definiţie.

   organizatiile neguvernamentale sunt structuri institutionalizate de natura privata ce pot activa fie ca grupuri informale, fie ca persoane juridice, si care sunt independente in raport cu orice autoritate publica. Ele nu urmaresc nici accesul la puterea politica si nici obtinerea de profit.

   Unde scopul este este profitul, dispare ONG-ul.

   Dar dacă se obţine totuşi o sumă de bani?

   Mai sunt nişte criterii pe care orice ONG trebuie să le îndeplinească…

   Sa functioneze ca entitate structurata – pot face dovada unei anumite structuri organizationale institutionalizate (exista mecanisme interne de decizie, elaboreaza si respecta propriile reguli de functionare, proceduri, in activitatea pe care o desfasoara, etc.). Reuniuni ad-hoc, temporare si informale ale unui grup de persoane, nu sunt considerate ca fiind organizatii.
   Cel mai adesea, aceste institutii functioneaza ca persoane juridice, dar functionarea lor este posibila si fara sa aibe personalitate juridica;
   Sa fie de natura privata – sunt institutional separate de autoritatile publice (fapt care nu exclude finantarea din bugetul public), fiind constituite pe baza liberei initiative;
   Sa respecte criteriul nondistributiei profitului – pot genera venituri, respectiv obtine “profit” din activitatile lor, dar acestea nu pot fi distribuite membrilor sau organelor de conducere, ci sunt folosite doar pentru atingerea obiectivelor declarate;
   Sa se auto-guverneze – au capacitatea de a-si asuma decizii privind functionarea interna sau relatiile cu alte institutii in mod independent, iar structurile de conducere nu sunt dominate de reprezentantii autoritatilor publice;
   Sa fie voluntare – se bazeaza, in general, pe activitati voluntare in actiunile pe care le desfasoara (fapt care nu exclude posibilitatea angajarii de personal) sau in procesul de conducere;
   Sa fie de interes public – servesc unor scopuri de interes public sau contribuie la binele public.

   Sigur, cineva poate încălca aceste principii, dar atunci intră în conflict cu legea, la fel ca orice proprietar de SRL care nu plăteşte taxe şi impozite.

   Mai departe…

   Dar de ce e musai să fie echidistanţă “interpelarea” mea? Dumneavoastră aveţi dreptul să ţineţi cu PDL-ul şi eu nu am dreptul să ţin cu cetăţenii României? Sunt eu personaj de mâna a doua care nu are voie decât să fie contemplativ?

   Eu spuneam că achiziţionarea unor mijloace de campanie (respectiv acel flayer) sunt inoportune…

   Domnul Oprescu s-a dus acolo la padocuri şi a câştigat pe două fronturi, adică pe toată lumea preocupată de problemă.
   1. Cei muşcaţi de câini sunt mulţumiţi că exemplarele declarate agresive sunt strânse şi duse undeva, urmând să fie găsită o rezolvare treptată pentru toate exemplare de câini comunitari.
   2. Cei cu ONG-urile şi “Iubitorii de animale” sunt mulţumiţi că se culeg câinii comunitari, sunt îngrijiţi medical, sunt adăpostiţi şi hrăniţi… şi nu eutanasiaţi violent.

   Domnul Prigoană face pe dos…
   1. Îşi pune în cap iubitorii de animale pentru că vorbeşte despre eutanasiere, vorbeşte despre câinii comunitari în termeni de “maidanezi”, sunt şi pozele de natură să deranjeze… face orice să irite “iubitorii de animale”.
   2. Domul Prigoană spune şi un alt lucru… hai să nu folosesc cuvântul care îmi vine în minte şi să spun… futil: “Pentru bucureştean, costurile sunt 0 lei pentru întreţinerea acestor maidanezi. Municipalitatea are deja în proprietate terenurile pe care se vor realiza aceste adăposturi”. Cu alte cuvinte cheltuie primăria, nu bucureşteanul… de parcă banii primăriei ar veni de la găina cu ouăle de aur şi nu ar fi tot banii şi bunurile bucureştenilor. 😀
   3. Revine la sistemul de dinainte de război… “Un câine, o pâine!”.
   4. Pasează problema din curtea Primăriei în curtea Parlamentului şi a cadrului legislativ.

   Vedeţi? Nu era mai bine să nu mă provocaţi? Eu nu vroiam să spun asta, dar dacă îmi spuneţi că “Interpelarea ta este vadit interesata si numai echidistanta nu poate fi”… cum să nu vă dau o replică interesata şi numai echidistantă nu. Acum sunteţi mulţumit?

 15. oamenii sunt foarte nemultumiti,cei ce reabiliteaza blocurile,nu mai au materiale,in schimb le-au facut mizerie in apartamente si i-au lasat asa.Materialele vin din Austria,daca mai vin…e firma pdl-ului.

 16. Va fi incalecata justitia de GUVERNUL U.S.L.??????????????

  M-am tot intrebat in ce cheie trebuie citit CEL MAI CINSTITI GUVERN POSTDECEMBRIST,categorisit asa de unul din cei care la mosit,adica P.M. VICTOR PONTA,UN FOST PROCUROR,care in C.V.-UL sau ca magistrat nu are nici un caz rasunator.
  Dupa ce privesti atent aceasta propunere de guvern,si analizezi fiecare persoana care a fost propusa pt preluarea unui portofoliu,gindul trebuie sa te duca neaparat la ideea ca ,acest guvern a fost gindit si conceput cu un singur scop si finalitate-COMPROMITEREA JUSTITIEI ,SI PUNEREA EI CU BOTUL PE LABE.
  Ce semnifacatie poate avea instalarea in fotoliul de min al justitiei a dl CORLATEAN?
  In conditiile in care acest domn a executat atacuri iesite din comun asupra D.N.A.,A.N.I. ajungind pina acolo incit sa-l ameninte pe procurorul care la anchetat pe AFOSTUL P.M. ADRIAN NASTASE, cu arestarea.
  Asadar ce va face acum dl CORLATEAN o data instalat,il va aresta pe respectivul procuror??????????
  De departe acest guvern propus,este o adevarata rusine pt democratia din Rom. o sfidare a societatii romanesti in ansamblul ei.Cind spun aceste lucruri ma gindesc la dl CRIN ANTONESCU,care a declarat ca da, el stia de problemele dl DIACONU,dar ca el nu este interesat de ce spune A.N.I., pt ca detinatorul adevarului absolut este el CRIN ANTONESCU CANDIDAT LA PRESIDENTIA ROM.
  Daca ar fi sa imping si mai departe scenariul,as putea spune ca asa cum arata acest guvern este pur si simplu o provocare la adresa PRES. TRAIAN BASESCU,care trebuie spus este GARANTUL CONSTITUTIEI,si care in virtutea acestui atribut,este obligat sa reactioneze,lucru care ar declansa RABOIUL ATIT DE DORIT DE DAN VOICULESCU SI CRIN ANTONESCU.
  Asadar va fi interesant de vazut ce permutari vor mai avea loc pina luni,cind acest guvern va cere investitura.
  Si mai am o mare dilema-parlamentarii care vor vota acest guvern plin de oameni patati,dubiosi,unii penali,ce le vor spune alegatorilor,lor,si cum isi vor motiva gesturile.

  p.s.-si mai am o dilema,PD-L,care parca leviteaza somnoros,lasind acest subiect sa treaca pe linga ei,de ca si cum ei nici nu ar mai fi in tara martori la acesta sfidare grosolana a democratiei,a bunului simt pina la urma.
  Senzatie lasata este ca ,PD-L a batut palma cu U.S.L. pt un transfer lin al puterii ca intre vechi camarazi. Oare asa o fi?????????si daca da, de ce?????????

 17. Felix nu e numai jeg este si p[rost caci:

  “Cat despre “Felix”, el ar trebui sa se roage in genunchi de Traian Basescu sa nu plece inainte de termen. Este singurul om care ii ofera, pe baza decaderii sale, bruma de iluzie a maretiei cu care Voiculescu se imbata in aceste clipe. Dupa disparitia lui Traian Basescu, “Felix” ar deveni doar exact ceea ce este – un nume dintr-un dosar cu o sentinta definitiva de turnator si colaborator al Securitatii. Nimic mai mult”

  🙂 🙂 🙂

 18. Referitor la articolul dlui Turturica din RL :
  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/de-ce-s-au-inversat-polii-in-romania-262980.html

  Spune dl Turturica:
  “Privind retrospectiv, cu adevărat şocant este că nimeni nu pare să fi luat în calcul potenţialul devastator al celor trei bombe cu ceas pe care tocmai PDL i le-a lăsat sub birou lui Ungureanu: calculul hoţesc al CAS-ului oprit din pensii, care se afla deja pe masa CCR, înfiinţarea secţiei maghiare la UMF Târgu Mureş şi în special scadenţa deciziei în privinţa proprietăţilor naţionalizate.”
  Nu cred ca se pune pune problema in acesti termeni care par sa includa intentionalitate ori toate acestea erau in embrion inca din timpul guvernului Boc si l-ar fi lovit pe acesta daca nu demisiona si astfel a picat bolovanul pe capul lui Ungureanu .
  Dar cine citeste ce scriu, stie ca am indicat solutia corecta si macar castigatoare de timp pentru problema CASS (Nici T. nu stie sa deosebeasca CAS de CASS ) si problema despagubirilor corecte.
  Ce nu stiti este ca aceste texte s-au aflat si pe masa lui Ungureanu daca cineva de la cabinetul dsale si-a respectat peomisiunile facute mie.
  Va veni momentul cand voi afla asta chiar de la dl Ungureanu personal.

  Si mai trebuie sa adaug ceva ce nu observa dl Turturica si mai nimeni:

  Spune dl Ponta in calitate de PM desemnat:

  Premierul desemnat Victor Ponta a declarat joi că, de când ministrul propus pentru Finanţe, Florin Georgescu, a început să studieze situația actuală, s-a constatat că nici Cabinetul Boc, nici Cabinetul Ungureanu nu au prevăzut banii in buget pentru reîntregirea salariilor.

  Aceasta declaratie il indica pe Ponta fie ca un ageamiu care nu are competenta minima ptr a fi PM fie ca pe un dezinformator patent cum de altfel au fost tot USL in permanenta dupa modelul Grivco.

  Sa explic: Nu se putea prevedea in buget adica nu se putea bugeta o suma ptr reintregirea salariilor atunci cand guv. Boc a facut bugetul, atunci era doar o dorinta o speranta care se putea doar anticipa in mod optimist si apio dl Ungureanu alaturi de dl Basescu a precizat acestea. Evident ca ptr bugetarea sumelor necesare este necesara o rectificare de buget susele deja existand asa cum a aratat PM Ungureanu. Deci incompetentul Ponta vrea doar fie sa amane acordarea reintregirii fie sa o prezinte ca o viictorie a clanului antiromanesc al USL .
  Deci ori este prostie si incometenta continuata cu ticalosie ori este de la inceput ticalosie.
  Cred ca nu gresesec spunand clanul antiromanesc si am mai argumentat aceasta sustinere pe care si Nicoleta Savin a relut-o si acum si dl turturica care incheie astfel textul dsale din RL:

  P.S. Interesantă cheia în care un diplomat occidental interpretează debarcarea lui MRU. “Niciodată nu mi-au plăcut teoriile conspiraţioniste, dar cred că după o schimbare de premier atât de stranie, Victor Ponta ar fi trebuit să se gândească de două ori înainte de a prezenta ca prime măsuri renunţarea la predarea în maghiară la Universitatea de Medicină din Târgu Mureş şi blocarea proiectului Chevron privind gazele de şist. Nu de alta, dar mulţi dintre noi ştim foarte bine că astea au fost dintotdeauna principalele direcţii de influenţă practicate de Uniunea Sovietică în România: alimentarea tensiunilor dintre români şi maghiari şi menţinerea cu orice preţ a dependenţei de gazele ruseşti. După toate declaraţiile împotriva privatizărilor din zona energiei, ultimele decizii nu puteau pica mai prost. S-a răzgândit România în privinţa partenerilor săi strategici?”

  • Oane …pentru ultima parte “tusata ” ai dreptate 😆 ,odata si odata ,trebuie sa-i punem cu botul pe labe si pe honvezi astia ,nu am nici eu nici tu drepturi mai multe ca honvezi ,in clasele primare si cele de liceu ,limba straina [rusa prima data, in liceu franceza] l-am facut la comun cu honvezi ,niciodata n-am avut treaba cu ei ,cu ele DA [sunt focoase ] ,sa fie clar au avut scoala in limba lor ….sa-ti mai spun una ,a venit la admitere un celavec din ZALAU ,habar nu avea de limba romana ,i-a fost tradus subiectul ,a intrat si-n 5 ani a fost sef de an si locul 3 pe tara ,care-i baiul ?..astea sunt chestii politicianiste de mintea lui ZAPA .. 😆 la tine am pretentii….ZAU

 19. Mai ce oameni si Militienii astia ,adiuca ce spun eu acilea oameni,astia e ceva…….cam cum suna in povestioara asta:
  la malul marii un baietel se juca,cu galetusa ,lopatica si nisip[VI-L AMINTITI PE MIRCEA GEOANA,NU/]
  Si cum se juca el asa ,la un moment dat apare un militian,care conform cu ordinele primite il chestioneaza pe baietel:
  -Mai mucosle ce faci tu aci la malul marii?
  baietul raspunde:
  -pai ca sa fac ma nene,un militian
  -din ce-l faci?
  -pai din apa,nisip si KK.
  Militianul enervat ii strica ,OMULETUL si-l fugareste pe baiat.
  A doua zi,iar se intilnesc in acelasi loc si curge acelasi dialog :
  ce faci aici?
  -un militian din apa,nisip si KK.
  A treia zi se intilnesc din nou,tot in acelasi loc,si militianul[PUIU] il intreaba,ca de obicei:
  ce faci aici mai tica:
  -pai ce sa fac,un Pompier din apa nisip si KK.
  La care militianul raspunde fandosindu-se:
  a, a ,nu-i adevarat daca folosesti,apa,nisip si KK,NU POATE FI DECIT UN MILITIAN……..
  Iata cel mai potrivit raspuns la remarca lui Puiu;,bey ce oameni mici sunt portocalicii astia.
  BEY CE OAMENI DIN APA NISIP SI KK SUNT USELISTII ASTIA,……………………

  • 😆 😆 sunt la BUTOANE …asta te doare bey lozinca …hihihih…hihiih…

 20. bucuresteni dragi va meritati primarul pe care il aveti e dupa sufletul vostru plin de greata crede el ca e smecher si se da smecher,zeflemist se vede pe fata lui ca ora exacta se de la el in curte, dar icercati se accesati internetul si veti vedea ca oricit a-ti cauta nu exista nimic in Bucuresti gata sai poarte numele, varza, de fapt ce poate face un doctor ca administrator de oras? dar pentru voi nu conteaza important e sa fie smecher….

 21. Fiscul italian a plecat la “plimbare” îintr-o stațiune.Acolo a notat numere de înmatriculare.Cei ce aveau Ferrari,Lamborghini,Maseratti,etc,au fost luați la întrebari.Cei ce nu au putut sa justifice de unde au avut bani de Ferrari,etc,au avut probleme.
  Se pare că Ferrari nu mai e dorit in Italia.Au scăzut vînzările cu 70%.Mi se pare discriminare.Nu e normal ce se întîmplă.Sper să nu se aplice si la noi.La noi ce e rău la altii e luat.Lucrurile bune nu sunt interesante.

 22. MRU inca nu si-a spus ultimul cuvint…Se vede ca vorbeste mai putin decit au fost romanii invatati sa asculte;,,vorba multa la gara…”.Deja politica romaneasca nu mai este ce a fost iar cei care spera sa-i salveze carnetul de partid vor avea mari surprize.Eu cred ca si Ponta ii va arunca jos din ,,barca” cit de curind,ca doar nu au fost la furat impreuna,iar trezoreria PSD e goala de mult timp…si asa va si ramine,caci pina si mogulii au alte prioritati care incep cu ,,a lua” si nu cu ,,a da”. Pina la urma si reclama trebuie platita asa ca fraierii vor mai duce o data mina la punga,degeaba ,,casca ciocul” ca nu vor primi nimic.Teapa…Soricelul a inghitit o boaba de strugure otetita si alerga pisica…Acum s-a trezit din betie si se mira cit e de mare.Nici PSD-ul nu va mai fi ce a fost odata dar nici PDL-ul nu si-a spus ultimul cuvint.Surpriza mare o va face DD…Oare cu cine va forma guvernul la iarna?…

 23. Prigoana nu are sanse sa ajunga primar.E clar…In Ploiesti cel ce a fost lasat sa plece din pdl are 64% sanse sa castige.Acum da pdl-ului in cap.Sondajele sunt cum sunt,dar va castiga din primul tur.
  In capitala pdl nu va castiga.loloi

 24. Un sfat daca se poate.PDL-ul daca a pierdut fff mult este din vina comunicarii foarte slabe a solutiilor (cu explicatii clare pe intelesul tuturor Romanilor,pentru ca nu toti sunt academicieni sa inteleaga discursuri siropoase si plicticoase).
  Allta alternativa inafara de Ungureanu+PDL nu cred ca exista la ora actuala.
  Bafta la locale.

  PS. Daca se poate domni ca Olteanu ar fi bine sa nu mai fie lasati in fata (un discurs jalnic si in exprimare si in logica)
  Nu fiti suparata pe frustrati si complexati, se leaga de imaginea pe care singura ati creato,ca atata pot moliile astea.As vrea mai multe femei puternice in politica Romaneasca pentru ca numai asa putem avea sperante intr-o schimbare.Cat ati putut sa faceti ati facut bine .Felicitari!

 25. ,PARTICIPAREA BRIGAZILOR ROMANESTI LA REVOLUTIA DIN 1917′

  Nu,nu am luat-o citusi de putin razna,asa cum ar dorii unii,care se inegresc de furie si devin vinetii de cite ori spun ca U.S.L. are in A.D.N.-ul sau toate datele unei constructii ,BOLSEVICE’
  Nominalizarea DOAMNEI CORINA DUMITRESCU,a readus in fata nume si afaceri, intimplate la inceputul anilor 90,cind SOTUL DOAMNEI DUMITRESCU,ACTUALUL SENATOR CRISTIAN DUMITRESCU,alaturi de PETRE ROMAN,SI CU CONCURSULUI DL.ROBERT DEUTSCH AU PUS PE PICIOARE AFACEREA MEGAPOWER,in urma careia statul Romn a fost jefuit de suma de 12 milioane de DOLARI.
  Si ca sa intelegeti cum se misca astrele,PROCURORUL CARE S-A OCUPAT DE ACEST CAZ IN 1998,A FOST…………………………….VICTORRRRRRRRRRRRRRRRRR,PONTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
  Ati inteles cum sta treaba cu MINCIUNILE,CU FALSURILE,SI CU BOSEVICII??????????
  Daca nu ,va spun doar atit-ACEST ROBERT D. este un bolsevic sadea,cu studii in rusia,cu legaturi inalte in nomenklatura bolsevic-romaneasca,PRITEN CU VALTER ROMAN,TATAL LUI PETRE ROMAN.
  Cind scriam aici si aiurea ca-BOLSEVICII CONDUC SI ASTAZI ROMANIA PRIN EI SI PROGENITURILE LOR,MULTI STRIGAU CA…………AM VEDENII.
  Ei uite ca nu-ROMANIA PRIN INSTALAREA GUVERNULUI PONTA RESTAUREAZA NEOCOMUNISMUL IN ROMANIA.
  Concidenta s-au nu-TOT ASTAZI SE INSTALEAZA SI………………….BOLSEVICUL PUTIN……………….

 26. ROMANI NU MAI PLATITI IMPOZITE !

  Ministrul propus la Muncă : “Voi abroga ordonanța prin care ajutoarele sociale sunt condiționate de plata impozitelor”(EVZ)… hihihiiiiiiii madame Campeanu a devenit ministra TAMPEANU !

 27. Dupa MARIANA CAMPEANU MINISTRUL MUNCII DOAR FRAIERII TREBUIE SA PLATEASCA IMPOZITE…
  Ministrul propus la Muncă: “Voi abroga ordonanța prin care ajutoarele sociale sunt condiționate de plata impozitelor”(EVZ)

 28. Buna seara, am fost si eu implicat intr-un asemenea proiect cu zece ani in urma, realizat, dar numai pornit dee la mine. Probabil justiatia si-a pus amprenta negativa,de aceea nu am putut finaliza chiar eu “visul”, pana la urma este bine ca a fost realizat, iar acolo merg copii si isi desfasoara activitati sportive. Cu asta ma incarc pozitiv. Durerea mea este ca nici acum nu se pronunta si nu ma pedepseste sau nu-mi reda demnitatea de a fi liber&curat pe cazier dupa 10(zece) ani de judecata! Dar cel mai important este ca acolo se face sport de calitate si este minunat locul, dupa ce se aruncau gunoaie.( in locul respectiv. ) Durerea este ca imi cresc copii gaba pe google si ma descopera InCuLpAt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *