Securitatea televizata – dovezi ale practicilor jurnalistice de la Antene

Ca ţintă a numeroase campanii de presă, m-am întrebat la începuturile carierei mele politice de ce sunt atât de des atacată. Pe măsură ce începeam să înţeleg cam cum funcţionează lucrurile în politică şi presă, am realizat că două sunt răspunsurile: fie pentru şantaj, fie pentru că foloseşte unui interes politic.

De altfel, în mai multe rânduri am spus că sunt atacată de cei care vor să lovească fie în Preşedinte, fie în Premier şi Guvern. În ceea ce priveşte şantajul, am vorbit chiar anul trecut despre atacurile Realităţii Tv, ca urmare a anulării unui contract de promovare a programului Regio încheiat pe perioada precedentului ministru al Dezvoltării, din cauza nerespectării de către televiziune a condiţiilor contractuale.

Tocmai pentru că le-am răspuns stăpânilor de presă, atacurile s-au înteţit şi au devenit tot mai dure. Nu cred că este zi în care numele meu să nu fie rostit de zeci, sute de ori pe Antene şi pe Realitatea.

Ultima jumătate de an a adus cu sine dovezile practicilor oneroase din cele două trusturi media. Întâi, stenogramele în care Sorin Ovidiu Vântu le spunea diverşilor jurnalişti ai trustului ce, cum şi cât să atace, tratându-i pe aceştia ca pe nişte slugi nevolnice şi incapabile să înţeleagă strategia sa „luminată”.

Astăzi, în Evenimentul Zilei, a apărut a treia parte a interviului lui Stelian Negrea, fost şef al departamentului de investigaţii, din cadrul Antenelor. Acesta povesteşte cu lux de amănunte cum şi de ce erau atacaţi politicienii. Mai explică şi că unii cedau şantajului, alţii nu. Dacă atacurile împotriva mea nu s-au domolit, de bună seamă că sunt printre cei foarte puţini care niciodată nu au cedat în faţa mogulilor.

Practicile descrise de fostul antenist sunt identice cu uzanţele Securităţii comuniste, care merge astfel mai departe prin soldatul său credincios Dan Voiculescu. Pe teritoriul României, în acest moment, cele două trusturi de presă fac poliţie politică televizată. Nu se dau în lături de la nimic. Ar călca pe oricine în picioare dacă le stă în drum.

În mod evident, pârghiile mediatice sunt la ei – nu-i veţi vedea nici pe Mihai Gâdea, nici pe Victor Ciutacu, nici pe Mircea Badea sau pe Gabriela Vrânceanu-Firea pomenind măcar de mărturiile lui Stelian Negrea. Se folosesc de vechea zicală „Dacă un copac cade în pădure şi nimeni nu l-a auzit, înseamnă că nu a căzut”.

Dacă de la ei mă aşteptam să nu pomenească nimic de acest interviu (nu a spus nimeni că sunt proşti), totuşi m-aş fi aşteptat din partea jurnaliştilor de bună credinţă să se sesizeze, să ceară anchete. Aş fi vrut să văd o reacţie din partea Clubului Român de Presă, din partea celorlalte asociaţii profesionale. M-aş fi aşteptat ca societatea civilă să reacţioneze într-un fel sau altul, mai ales că meseria de jurnalist a primit atâtea lovituri în ultimii ani. Nimic din toate acestea. Până la urmă, copacul nu a căzut.

Voi sesiza eu mâine CNA-ul asupra practicilor curente ale Antenelor care au fost dezvăluite de Stelian Negrea.

Scriu acest comentariu în timp ce, pe Antena 3, Felix îşi rosteşte panseurile asupra a ce trebuie să facă România, iar Preşedintele este atacat pe Realitatea Tv. Unele lucruri nu se schimbă. Până la urmă, aşa cum am mai spus, lupta noastră se duce cu tele-opoziţia şi abia apoi cu neputincioşii politicieni ai opoziţiei, simpli figuranţi în piesa (era să scriu presa – nici nu cred că ar fi fost greşit) regizată de moguli.

 

157 thoughts on “Securitatea televizata – dovezi ale practicilor jurnalistice de la Antene

 1. DOAMNA UDREA,
  Poate ca ar fi bine sa publicati clauzele contractuale nerespectate de REALITATEA. S-ar vedea ,clar, ca nu ati reziliat contractul dintr-un capriciu, iar comportarea lor ulterioara ar demonstra ca este rezultatul pierderii ” tainului”.

 2. , DUMINICA ORBULUI REDIVIVUS’

  Cam acest gind mi-a trecut prin minte dupa anuntarea rezultatelor in urma scrutinului din Baia MARE.
  De cind ma stiu,am fost pornit impotriva superficialilor,ipocritilor ,idiotilor a lenesilor ,milogilor,pomanagiilor ,si a unor politicieni,proveniti din partea stinga a esicherului politic.
  Asta e unul din motivele pt care nu as fi un bun politician ,dar mai ales faptul ca ,recunosc,am o satisfactie greu de explicat,atunci cind aceste adevaruri le spun direct,adica le trintesc in fata gloatei cretinizate,care poate fi banuita de orice,doar ca gindeste si ca rationeaza nu.
  Nefiind incorsetat de rigorile unei cariere politice,pot efectiv dansa pe corpul masei mari de ,VOTANTI’amuzindu-ma si trintindu-le in fata cliseul:AVETI CE MERITATI,NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN.
  Am fost certat de amicul meu Ze.V. pt ca sunt dur si necrutator cu ,CRETINUL ELECTORAT’ca nu sunt patruns de duhul blindetii.Si tot pe el,pe amicul Ze.V.il citesc astazi ,si constat ca sare ferm la beregata lui EMIL BOC,pe care il face responsabil de pierderea alegerilor din baia mare.
  Recunosc ca am zimbit,contrariat,pt ca dupa ce a SUSTINUT CODUL DE INTEGRITATE A LUI MONICA MACOVEI SI A CELORLATI DOI,astazi il face responsabil si vinovat ,PE EMIL BOC,pt ca nu a reusit sa-l atraga in partid pe ACEST CHERECHES,UN IMBECIL TRASEIST POLITIC,CERCETAT DE D.N.A.si cind spun IMBECIL,STIU CE SPUN-AM CITIT PROGRAMUL PE CARE L-A PREZENTAT CETATENILOR DIN BAIA MARE,o adevarata OPERA COMICA.
  Dar nu-l condamn pe Ze.V.e dreptul lui sa-l judece pe EMIL BOC CUM VREA.
  Dar ii condamn pe alegatorii din BAIA MARE,pt ca nu am cum altfel:
  Dupa ce fostul primar liberal,s-a dovedit a fi un derbedeu tocmai bun de TRIMIS IN PUSCARIE PT LUARE DE MITA,ASTAZI ACELASI ELECTORAT-29% DIN CEI PESTE 120.000 DE CETETANI CU DREPT DE VOT,IL ALEG PE ACEST PENIBIL INDIVID,CHERECHES IN FRUNTEA URBEI LOR.
  E de-a dreptul incredibil,ce natie IMBECILIZATA PUTEM FI,e de-a dreptul incredibil cum in societatea romaneasca -MORALITATEA,ONOAREA,SI RESPECTABILITATEA SUNT TRASATURI DE CARACTER CARE N-AU NICI O VALOARE.
  Asadar 29% DIN ALEGATORI,POMANAGII,MILOGII,PENSIONARII,GUGUSTIUCII,DERBEDEII SI BORFASII,AU REUSIT SA IMPUNA INTR-UN ORAS DE 200.000 DE LOCITORI UN CRETIN.
  BRAVOS NATIUNE-MERITI SA TRAIESTI CA O FIINTA TIRITOARE.
  BRAVOS NATIUNE-AI MAI DOVEDIT INCA O DATA CA SUNTEM UN NEAM DE HOTI SI PUNGASI,CA DE FAPT NOI APRECIEM CU TOTUL SI CU TOTUL ALTE VALORI,NU CELE OCCIDENTALE,CARE PE PRIMUL LOC PUNE ONOAREA SI ONESTITATEA.
  Despre cei doi NATARII-CRIN SI PONTA,DOI PERVERSI SEFI DE PARTIDE CARE IN URMA CU CITE-VA LUNI URLAU IMPOTRIVA TRASEISTILOR SI-I FACEAU TRADATORI,IAR ASTAZI SE LAUDA CU UNUL DIN EI…………….CE SA SPUN
  RUSINE MAI NENOROCITILOR,RUSINE,SUNTETI CU ADEVARAT DOUA GUNOAIE,TOT ASA CUM GUNOAIE SUNT SI CEI CARE APLAUDA VICTORIA ACESTUI GUNOI-CHERECHES.

 3. NERECOMANDAT NEVRICOSILOR,PARSIVILOR,EXCROCILOR,IPOCRITILOR,TURNATORILOR,COMUNISTILOR

  Articolul care merita citit in Ev. zilei este:
  ,CUM AJUNGI PE LISTA NEAGRA A ANTENELOR

  Dupa ce veti cIti interviul cu STELIAN NEGREA,FOST SEF LA ANTENE,veti intelege de ce CATALIN CHERECHES NU A OPTAT PT PD-L .
  Veti intelege multe,dar mai ales de ce CRIN ANTONESCU ESTE UN PERSONAJ TOXIC IPOCRIT SI TREBUIE calcat in picioare-

 4. Un zâmbet la cafea 😆

  La examen, un student ia un bilet – nu stie, ia altul, iarasi nu stie, asa se intampla si cu al treilea, al patrulea pana la al cincilea bilet, cand profesorul ii spune sa se opreasca, fiindca i-a dat nota cinci. Ceilalti studenti se revolta:
  – Pentru ce?
  – Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva…

 5. @Frank, ai dreptate în privința acestei JIGODII PENALE cu numele de Cherecheș.
  Spun aceasta, în lumina recentelor informații furnizate de către jurnalistul Stelian Negrea, care nu lasă nici o urmă de îndoială în privința caracterului acestui derbedeu, clonă PERFECTĂ a mentorilor săi actuali din USL:

  Jurnalistul Stelian Negrea, demisionat din funcția de senior-editor al televiziunii Antena 3, a declarat, în această seară, la emisiunea “Nașul” de la Zece Tv (printre altele):

  ,,Au mai fost şi alte cazuri în care a trebuit să pui presiune pe un om politic?”

  Un caz fascinant este cel al deputatului Cătălin Cherecheş, candidat la Primăria Baia Mare unde azi (ieri – n.r.) sunt alegeri. Cum s-a transformat el din băiatul rău al PDL într-un candidat onest al USL. Înainte să se ştie că va candida pentru USL erau foarte multe zvonuri că va fi la PDL. Am fost şi am vorbit cu conducerea Intact şi mi-au cerut să ne axăm pe Cătălin Cherecheş pentru că vin alegerile de la Baia Mare. Am zis OK, m-am dus, m-am interesat şi am aflat nişte lucruri stupefiante care se puteau transforma în informaţie: are un dosar la DNA pentru nu ştiu ce schimb de terenuri, e o persoană asupra căreia planează suspiciuni de corupţie.

  ,,Ai strâns informaţii despre el. Au apărut?”

  Nu, n-au apărut. Apoi am avut o altă întâlnire cu conducerea Intact şi am întrebat ce mai facem cu acest caz. Şi am rămas fascinat de stupefiat. Mi-a spus pe un ton senin că tocmai trecuse pe acolo Crin Antonescu, iar după discuţia dintre preşedintele PNL şi conducerea Intact mi-a spus că “asta e politica şi trebuie să-l lăsam pe Cherecheş în pace”…

  ,,Asta la cât timp?”

  La câteva zile, o săptămână.

  ,,La o săptămână după ce ţi-au cerut să-l ataci ţi-au cerut să-l laşi în pace?”

  Aşa mi-au spus literalmente: lasă-l în pace, pentru că asta e politica. Astea sunt cuvintele pe care le reproduc din discuţiile mele cu Codruţ Şereş. Mi-a spus: Cherecheş stă foarte bine în sondaje – între timp devenise candidat al USL – şi că nu îşi permit să piardă cele mai importante alegeri locale din acest an. Ce e foarte interesant, spunea că au râs cu lacrimi la întâlnirea dintre Crin Antonescu şi conducerea Intact când vorbeau de cum a ajuns Cherecheş dintr-un posibil candidat PDL cu dosar penal şi care ar fi fost cu siguranţă bălăcărit pe Antene un candidat USL cu viziune şi care se bucură de sprijinul Antenelor. A fost cea mai fascinantă metamorfoză a unui om politic…

  ,,Deci chiar ei au râs de…”

  Da, chiar ei au râs de această metamorfoză. Interesant este ce mi-a mai spus conducerea Intact şi anume: dacă Cătălin Cherecheş ajungea candidat al PDL, atunci eram pregătiţi să-l rezolvăm cu acele informaţii, cu acel dosar DNA. Dar acum, în noile condiţii în care el devenise candidat al USL şi apăruse lângă Crin Antonescu în conferinţe de presă, acum era “lasă-l în pace”, acum se metamorfozase în “candidatul nostru”.

  COMENTARIUL MEU: Decât cu politiceni ȘANTAJABILI la putere, mai bine, în OPOZIȚIE (?)
  În această problemă, a ,,cuadraturii cercului”, Frank, trebuie să dezbatem mai aprofundat, în zilele următoare. Aștept comentariul tău următor. 🙂

  • @Frank
   Pot să-ți spun că, …. ,, Chereches si-a continuat traseul prin negocieri cu PDL, partid din partea caruia trebuia sa candideze la Primaria Baia Mare. Democrat-liberalii nu i-au putut garanta existenta unei majoritati în Consiliul Local, asa încât Chereches a batut palma cu liberalii”…
   Mă întreb, dacă acest ins câștiga în numele PDL, cum ar fi arătat comentariul tău , știind că ești adeptul pragmatismului în politică ?
   Fii sincer, sunt foarte curios. 🙂

  • …Ține cont că Solomon , având multă adeziune la Craiova , este acceptat fără probleme în partid. Doar aduce voturi, nu-i așa ? Dificilă problemă , și foarte dificil să ne menținem perfect consecvenți cu noi înșine. Mama ei de politică 🙂
   ,,Înfierăm” electoratul incult ,tont și pestriț moral, dar, fir-ar să fie, democrația se bazează, din păcate (?) pe el….

 6. CONTINUARE:
  Stelian Negrea:

  ,,Elena Udrea era o ţintă?”

  Cu siguranţă. O ţintă prezentă în mintea lor tot timpul. Ni s-a spus că existau două ţinte prioritare: compania RCS-RDS şi Elena Udrea. Orice material pe care l-ai fi strâns despre Elena Udrea ar fi intrat la orice oră din zi şi din noapte pe fluxurile de ştiri de la Antena 3. Era o ură stahanovistă şi constantă faţă de ea, nu numai la Antena 3, în tot trustul. Le-am furnizat materiale care au intrat pe fluxurile de ştiri de la Antena 3, apoi erau rostogolite în talk-show-uri până seara.

  ,,Elena Udrea era ţinta
  unei campanii deliberate?”

  Da. Când mergeam în şedinţele de sumar îmi spuneau: şi de Elena Udrea ce mai avem, ce mai scoatem? În mod constat trebuia să furnizez materiale despre ea.

  ,,Se cerea ceva anume sau orice? ”

  Eu mă ocupam mai mult de ministerul condus de Elena Udrea. Dacă eşti o ţintă pentru trustul acela, informaţiile erau plonjate pe fluxurile de ştiri. Nu mai conta care era adevărul. Informaţia era interpretată în cheie negativă. Dacă a dat bani pentru drumuri, conta că nu a dat pentru autostrăzi. Dacă nu dădea bani pentru drumuri discuţia mergea în direcţia de ce nu a dat bani pentru drumurile alea. Totul era văzut în cheia asta negativă.

  ,,Care era scopul: încercau să obţină ceva de la ea sau doar pentru că era un adversar politic?”

  Puneau o presiune gigantică doar pentru că era un adversar politic, pentru că Elena Udrea e un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu şi mă foloseau pe mine şi întregul instrument mediatic pentru a arunca cu noroi.

  ,,Traian Băsescu şi premierul Emil Boc erau ţinte?”

  De la sine înţeles. Te uitai la Antena 3 şi vedeai că sunt ţinte constante. Nu puteai să te sustragi la a da materiale despre ei fără să intri în conflict cu politica editorală cu interesul politic şi economic al trustului. Iar dacă ai fi spus ceva OK despre ei intrai sub “oprobriul public”.

  • Adaug:
   Tintele prioritare si protejatii lui turnatorului Voiculescu:

   Politicieni aflaţi sub umbrela Intact

   1.Sorin Frunzăverde (PDL)
   2.Sergiu Andon (PC)
   3.Crin Antonescu (PNL)
   4.Sorin Oprescu (independent)
   5.Mircea Moloţ (PNL)
   6.Aristotel Căncescu (PNL)

   ATACABILI

   Ţintele politice în trustul Intact

   1.Traian Băsescu
   2.Elena Udrea (PDL)
   3.Emil Boc (PDL)
   4.Gheorghe Falcă (PDL)
   5.Neculai Onţanu (UNPR)
   6.Valentin Calcan (PDL)

 7. 1. BOICOT TOTAL ale televizunilor A3 și Realitatea TV (cu excepția conferințelor/comunicatelor de presă de la sediile instituțiilor statului)
  2. PLÂNGERI PENALE împotriva trustului Intact și Realitatea TV , pentru ȘANTAJ CALIFICAT ÎN SCOPUL PROMOVĂRII UNOR INTERESE POLITICE ȘI A OBȚINERII CONTRACTELOR DE PUBLICITATE PRIN MIJLOACE ONEROASE.
  NOTA: Pentru a purta un război cu șanse de cîștig împotriva năpârcilor din presa antidemocratică, constituită în AMENINȚARE LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE, statul și PDL, ÎN EGALĂ MĂSURĂ, TREBUIE SĂ SE ÎNTĂREASCĂ PRECUM CREMENEA. Să sară ,,scântei” care să ,,ardă” monștri mediatici evadați din infern.

  • Si atunci oare in tara noastra, nu altundeva , nu este justificata introducerea in Strategia Nationala de Aparare si pericolul unor astfel de trusturi de presa?

 8. Am mai spus, Congresul PDL trebuia pregătit EXTRAORDINAR de atent. Nu cu alergătură furibundă după adeziuni prin țară, amestecând calitatea de ministru cu cea de politician, în timp ce limbricului cu nume de floare i se reproșează chiulul din Parlament.
  Orice poziționare publică împotriva contracandidatului trebuia evitată CU ORICE PREȚ, iar accentul trebuia pus pe REFORMĂ, INTEGRITATE, DOCTRINĂ ȘI VIZIUNE.
  Era foarte important ca opinia publică să vadă la PDL, ALTCEVA decât au văzut la ceilalți. Nu lovituri sub centură între competitori, de fapt, nu luptă între persoane, ci între moțiuni coerente, bine articulate, din care să rezulte că partidul se poziționează FERM pe dreapta eșichierului politic și promovează vectori de imagine credibili, personalități integre, competente, puternice și independente , capabile să asigure UNITATEA ȘI COERENȚA PARTIDULUI.
  PDL are nevoie CA DE AER să fie perceput ca un partid LA PARITATE ȘI ÎN PARTENERIAT CU președintele și nu subordonat lui. Altfel, lumea se va întreba:
  ,,Bine, acum aveți locomotivă, dar ce veți face și cât de uniți veți rămâne, după ce aceasta va intra în depou…pardon, va pleca pe mare ? ” 🙂

 9. Televiziunile MAFIOTE au FRICA de ORDINE, DISCIPLINA si de MODERNIZAREA STATULUI NATIONAL ROMAN.

  Vor avea frica si MODERNIZAREA ROMANIEI prin ORDINE, DISCIPLINA si RESPECT !!!

  VA recomand sa ignorati aceste televiziunii si sa le tratati ca simple nulitati !!!

  SUCCES in realizarea MODERNIZARII si OCCIDENTALIZARII ROMANIEI !!!

  • Dle R. repet ,
   Dupa ce este Boc reales vom asista la plansul cel mare si la scasnirea dintilor .

   Ce-o sa ma mai rad atunci 🙂 🙂 🙂

 10. felix,matrix,jurkx,nu conteaza , ceia ce este bine sa stii este faptul ca trebuie sa ai o mare doza de discernamant si inteligenta necesara unei femei care face politica,este sotie si mai ales o LADY. Reflecta mai mult in singuratatea ta,tot prin ceia ce treci intr-o zi,astfel iti vei da seama cine,cum,unde,cand,de ce,ti se intampla toate astea,,,nu te lasa influentata,dirijata,manipulata de nimeni,esti destul de matura sa gandesti si singura si sa-ti dai seama ca poti fi folosita in alt interes decat cel declarat…be a smart and clever LADY…have a nice day

 11. absurd,la fel de bine CNA se poate sesiza si impotriva posturilor care lauda nu numai a celor care critica,nimeni nu se poate implica in politica postului sau orientarea sa.
  Unele posturi critica putere si lauda opozitia,iar altele critica opozitia si lauda puterea,adica de ce unele sunt mai breze decat altele,care trebuie sanctionate?
  Doar cele care critica puterea?
  Penibil!

  • Care lauda in felul dezinformator si mincinos? Nu am observat asa ceva. Nu este lauda un citat favorabil din presa internationala sau opiniile specialistilor nu numai ale unor gospodine care sunt intrebate cu nu-i asa ca e asa? Te rog baiat vino cu exemple si cu mai multa rusine pe acest blog, care totusi iti permite sa te produci.:)

  • ***simplu cetatean – ia, te rog, un dicţionar şi clarifică-ţi ce înseamnă “a critica”. Nu stăpâneşti termenii, domnule! Sigur, fiecare canal tv e liber să aibă politica sau orientarea sa, de acord. Să critice puterea, asta vreau şi eu, asta aştept de ani de zile, dar nu să bârgească, nu să denigreze, nu să mintă şi să manipuleze omul simplu, neînvăţat să judece şi să discearnă, şi să arunce zoaie peste oamenii care se străduiesc să facă ceva acolo unde opoziţia a distrus cât a fost la putere.

 12. Mărturisirile jurnalistului Stelian Negrea sunt extrem de relevante pentru ceea ce astăzi înseamnă jurnalismul în România.

  În ceea ce-i priveşte pe protagoniştii actualei puteri – prin consecvenţă şi îndărătnicia cu care guvernează şi poate şi prin scopul propus, sperie opoziţia. Nu ştiu câţi oameni sau ce sentimente pot anima nişte oameni ca zilnic să rezişti unor atacuri furibunde şi nici să nu te îndoi măcar. Cu cât atacurile Realitatea şi Antena 3 sunt mai dure cu atât guvernul a mai făcut un pas spre atingerea ţelurilor propuse. Asta e ceea ce cred eu – atacurile lor sunt un barometru al guvernului.

 13. -@-Ze.v.-am sa fiu egal cu mine.Am avut aceiasi atitudine si in cazul lui ANTONIE SOLOMON.
  Marturie stau textele mele scrise in aceea perioada.
  Dealtfel,la vremea respectva,in 2009,pt ca am avut aceiasi atitudine intransigenta si fata de ANTONIE SOLOMON,citi-va prieteni de-ai lui s-au suparat tare pe mine.
  La vremea respectva tu nu scriai pe aici.Pot sa-ti spun ca am fost vadit deranjata de spectacolul,de sustinatorii lui,de iesirile angajatilor din primaria CRAIOVA.
  Un singur amendament am-PINA LA PRONUNTAREA DEFINITIVA A INSTANTEI,SOLOMON ARE PREZUMTIA DE NEVINOVATIE.
  Politic,insa,trebuia sa faca un pas inapoi.

  • ***Zapa – ce se întâmplă? Tu eşti femeie. Nu e prima dată când vorbeşti despre tine, la feminin. Iată: “am fost vadit deranjata…” Ce Dumnezeu se întâmplă?

 14. OFFFFFFFFFFFFF,SIVESTAR-mai ce-mi pescuiesti erorile,scriu de pe telefon ,ce vrei,mai gresesc.
  cum dreak sa fiu femeie.
  tu si acum dupa atitia ani nu ai inteles ca sunt un drac de BARBAT,ca nu-mi recitesc textele,si ca FAC GRESELI DE ORTOGRAFIE………….
  SCUZE-pt greselile de scriere.
  Revin un pic mai tirziu.timpul liber nu este ,in ce ma priveste prea generos cu mine.
  incerc sa le fac pe toate-SI UITE CE DRACOVENII IES……………offffffffff,femeie????????????????haaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 15. Atacurile mediatice constante impotriva d stra au o explicatie cat se poate de simpla .Sistemul bicefal comunist a mostineit de la cel nazist tehnica manipularii psihologice si a urii pt a distruge pesoane incomode .
  Romanii au dus la perfectiune tehnica atacului la persoana in regimul comunist .Fixatia obsesiva a mass mediei pt d stra se datoreaza URII VISCERALE preluata din zona prostimii sociale cu grave carente educationale .
  Stirbirea demenitatii umane prin folosirea obsesiva a vulgaritatilor mediatice indreptate impotriva d stra este practica gentica a romanilor care sunt frustrati .
  Mass media foloseste sitemetic acest atac marlanesc ,descreierat la indemnul PROSTIMII SOCIALE .Peste tot si pe oriunde in sferele de jos a prostimii sociale este folosit atacul impotriva persoanei d stra .
  Prostimea cind uraste foloseste ca element de santaj sau de razbunare sufelteasca improscarea cu vulgaritati ,deprsonalizarea prin acuze fie ele cat de mincinoase .Acesta este profilul romanului frustrat cu grave carente educationale .Mass media ostila nu a facut altceva de cat se prea din zona prostimii sociale acesta ura marlanesca .
  Prin urmare atacul concertat obsesiv indeptat de mass media impotriva dtra nu este facut in sco de santaj sau de rabunare politica ,este un exercitiul al urii primitive a prostimii sociale preluat de mass media in scop de discreditate personala .
  Ma bucur enorm de mult ca ati adus in discutie acest subiect ,pt ca el are darul sa lamureasca cauzele acestui atac obsesiv .
  Vreau sa fiti perfect constineta ca acestui atac de sorginte primitva trebuie sa i raspundeti cu ingnoranta totala ,deoarece vine ( asa cum am mai nprecizat din sfera PROSTIMII SOCIALE,INCAPBILE DE AUTOCONTROL.
  PS/ Cea mai mare parte a prostimii sociale este canalizata in segmentele sociale gestionate de partidul stat ,in prezent inregisatrat cu sigla USL.

 16. De foarte mult timp nu mai butonez pe televiziunea ANTENELOR, fiind scarbit de comentariile lor insipide. Mai deschideam cate odata pe REALITATEA TV. dar ce costatam. In fiecare zi,dar chiar inb fiecare zi apare un personaj (fara sa-l insult) dizgratios si insuficient de sa- gandeasca,fiind vorba d3e MUGUR CIUVICA. Am telefonat de multe ori la 0219409
  intrebandu-i pe cine reprezinta acest individ (cica este presedintele GRUPULUI DE INVESTIGATII POLITICE) dar am insistat sa numeasca macar inca un singur membru din acest GRUP.!! Zadarnic. Asa am inteles ca este platit pentru prostiile debitate , de catre S.O.V.. Acum cine-l mai plateste MIMI ?? Aveti perfecta dreptate Stimata Doamna UDREA. Cu lingaii nu te poti pune. Ar fi in stare acest CIUVICA, NISTORESCU BOGDAN CHIREAC.si marele jurnalist STREBLEA. Nu mai vosbesc de DRAGOTESCU, pe care candva o simpatizam la comentariile sale dar care acum s-a vandut total MOGULULui. Doamna UDREA , va stimez si va APRECIEZ CA POLITICIA NA foarte mult . CU STIMA DAVIDESCU PAUL

  • Ciuvica,
   Ce voce! :), cum poate sta cineva langa o asemenea voce plina de tremolouri de mahalagiu pe langa sunetul viciat de natura.
   Cat despre abjectie si reacredinta este in prima linie

 17. , CANDIDATI SCOSI LA VEDERE PE ULTIMA 100 DE METRII’

  Bon,si acum,pt ca s-a tras linia dupa experimentul Pilot MAIA MARE,o sa-mi
  permit sa spun si eu cite ceva,referitor la greselile ,Tactice’pe care cred eu le-a facut PD-L.
  -1- Secretomania ,care invaluie numele viitorului candidat.mi se pare a fi principala gresala,pe care PD-L continua sa o faca-UN CANDIDAT TREBUIE SA FIE PREZENTAT,SA SE FACA CUNOSCUT , SA AIBE TIMPUL FIZIC DE A INTRA IN CONSTIINTA OAMENILOR.
  Sunt si exceptii cu candidati surpriza,care lovesc naprasnic,dar sunt exceptii nu regula.
  -2-Confuzia-in baia mare au fost doi candidati care se pretindeau a fi pedelisti-UN INDEPENDENT SUSTINUT SI UN PEDELIST RASPOPIT.
  Mesajul spre electorat este cit se poate de prost,pt ca arata lipsa de coeziune,disciplina etc.
  3-Pe fondul alegerilor interne,personaje cel putin reprobabile au iesit la rampa,lovind in credibilitatea partidului,punind in mare dificultate posibilii candidati.
  4-Politica de cadre-calcaiul lui ahile,al politicii romanesti,deci si a PD-L.Faptul ca organizatiile judetene,nu reusesc sa-si pregateasca candidati ,din timp pt alegeri reflecta o stare de fapt,care nu poate fi altfel caracterzata decit-LIPSA DE VIZIUNE,INTRINGI INTERNE SI RAUTACISME,OPORTUNISM ETC.
  Nu tin neaparat sa devin vedeta,mi-am exprimat aceste ginduri cu un scop precis.
  PD-L PLATESTE O ARMATA DE CONSILIERI DE IMAGINE,POLITOLOGI ETC. INTREB SI EU CE FAC ACESTI DOMNI SI DOAMNE?
  Expertiza lor?????????????UNDE-I????????????????????

  • Principalele erori ale PDL , este că s-a implicat excesiv de mult în campania internă, uitând că o face la vedere, izolându-se de cetățeni și neglijând (sau dând această impresie în opinia publică), prioritățile momentului: guvernarea, efortul tactic susținut în pregătirea alegerilor de la Baia Mare (inclusiv prin deplasarea acolo și nu în Bihor, în timp util, a conducerii partidului), negocierea cu FMI, expunerea publică de către PRIMUL MINISTRU a perspectivei economico-sociale după acordul cu FMI și celelate instituții finanțatoare.
   Dovada evidentă, ai subliniat-o și tu : doi candidați obscuri care s-au călcat pe bătături la Baia Mare, la care adaug, incapacitatea de negociere cu un candidat cu șanse (prezumat nevinovat, ca și Solomon de altfel, până la proba contrarie).
   Efectul de imagine al pierderii acelor alegeri , chiar dacă sunt provizorii (până în 2012) și încă cu o diferență ZDROBITOARE, poate afecta grav perspectiva electorală a PDL. Să sperăm că acest duș rece îi va mobiliza spre UNITATE și le va aduce aminte că adversarii oricărui pedelist, sunt ÎN AFARA PARTIDULUI.

 18. Si acum sa revin la interviul cu dezvaluri cel putin socante,care demanteleaza metodele de tip POLITIE POLITICA,pe care DAN VOICULESCU,UN PERRTSONAJ POLITIC,ALIATUL LUI CRIN ANTONESCU,DOVEDIT CA A FACUT POLITIE POLITICA,LE IMPUNE IN PRESA ROMANEASCA,care se pare a devenit orice altceva doar PRESA LIBERA NU.
  Asadar CRIN ANTONESCU VIITOR CANDIDAT LA PRES. ROMANIEI,ACTUAL PRES AL PNL,are atitudinii de-a dreptul periculoase-IN MOMENTUL CIND CATALIN CHERECHES,A ACCEPTAT SA CANDIDEZE PT U.S.L.,DE FAPT PNL,a cerut trustului intact sa opreasca DEZVALUIRILE REFERITOARE LA CERCETAREA FACUTA DE D.N.A.
  Asadar avem un CANDIDAT LA SEFIA STATULUI CARE SE OCUPA CU SANTAJUL,care pt a-si atinge scopurile ,ESTE IN STARE DE ORICE.
  Dispretuieste legea,moralitatea ii este indeferenta,iar PROBLEMELE CETATENILOR,IL LASA RECE.
  Sinugura grija a acestui pui de lipovean,ESTE SETEA DE PUTERE,SI SA-SI SATISFACA PROPIUL ORGOLIU.

 19. @silvestar,ai mila,fata de Frank.
  El scrie de cele mai multe ori romania si nu Romania,ce naiba ne agatam acum de nu “a”.

 20. Aseara la 10tv a fost pe persoana fizica Marian Vanghelie.
  Aseara am realizat ca la 10tv nu a mai fost de mult pe persoana fizica Emil Boc.

 21. Asa cum se intimpla de fiecare data cind iese BALIGA LA INAINTARE-adica mizeriile din sinul psd+pnl+pc,blogerii care COMBAT IN NUMELE BALIGII,nu au nici un fel de reactie,nu comenteaza nu-si dau cu parea si tac,tac precum FRATELE MAI MIC DIN BALARII,a baligii,cum tot asa REALITATEA TV,POPULATA EXCULUSIV CU BALIGI,NICI MACAR NU POMENESC DESPRE ACEASTA SOCANTA DEZVALUIRE FACUTA DE FOSTUL SENIOR EDITOR DE LA ANTENE.
  Astepta sa treaca valul,sa scoata ceva din SEIF MOTANUL FELIX ORI VRE-UN NACAJIT DE JURNALIST,pt a putea revenii in forta.
  Dealtfel si PUSCARIABILUL ADRIAN NASTASE FOLOSESTE ACELASI STIL-fumigene.
  Cu toate astea ii intreb pe BLOGERII SIMPATIZANTI,MEMBRII U.S.L.-de ce sunteti baligi??????????????
  Jurnalistii de la TRUSTUL REALITATEA TV ,DE CE SUNTETI BALIGI MEDIATICE??????????????????
  Credeti ca o sa va mai creada cineva????????????????????
  ALOO ELAN,S-AU MIMI INTRE PRIETENI,CE PARERE AI???????????????? E DE BINE CA ANGAJATII TAI TAC??????????????????????
  R.U.S.I.N.E.EEEEEEEEEEEEEEEEEE.EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 22. Elena, te vad suparata. Te rog lasa supararile, trage aer in piept deschide ochii mari si priveste ceva mai departe de televizor, ori daca iti place sa urmaresti postul de tv Antena si Realitatea, iti recomand emisiunea In Premiera de la Antena, si Romania Te Iubesc de la ProTv.(app iti recomand amandoua emsiunele). Fac eu un rezumat pe scurt cam despre ce este vorba in materiale/reportaje, este vorba intamplari/trairi ale unor diversi oameni si diferite proiecte realizate si PLATITE de catre stat care au probleme pe bune, (nu cu televiziunile), te rog frumos ia frumos telecomanda si daca vrei ne uitam impreuna la problemele adevarate, si lasam caterinca asta cu “securitatea televizata”. Te salut si ne citim!

 23. Dna Udrea,

  Despre capacitatea PDListilor de a da replica mediatica corecta

  Este clar :cu cateva exceptii, capacitate slaba, redusa.

  Dar sa dau un exemplu:

  Intro emisiune un PDl ist parlamentar, un personaj evident pozitiv si constructiv, un om cultivat, recunoaste cu fair play, ca este posibil sa existe niste deficiente intro zona de control politic si administrativ al PDL si ca in acest sens va face niste interpelari.
  Le-a facut sau nu, nu stiu astazi, caci postul respectiv(A3) nu era deloc interesat de aceasta actiune corecta si intentionata de PDl ist, ba din contra, in loc sa-l incurajeze, sa spuna ca vor urmari si ei actiunea, ca-l vor intreba ce rezultat a avut cu interpelarile pe care, el, postul, spera ca dlui, deputatul,sa nu le uite pe drum etc etc , il chinuie cu intrebari provocatoare de tipul :pai bine dle atunci ce mai cauti dta in PDl , de ce nu votezi motiunile de cenzura, de ce nu vrei sa-l dai jos pe Boc etc ?
  Aici parlamentarul nostru se gripeaza si oarecum il inteleg caci este supus unui scelerat tir de artilerie ziaristic-jigodeasca) dar era asa greu sa stie sau poftim sa fie instruit de acasa ca la asemenea provocari raspunsul este:
  Dar dna Grecu sau Firea sau etc, ce ati vrea sa fac? Sa plec din PDl si sa ma alatur opozitiei? Care opozitie? Acesteia condusa de fatalai si arivisti incompetenti, stapaniti de o media in proprietatea si in serviciul comandat al unor turnatori sau infractori de cea mai josnica speta, care in plus, am convingerea ca sunt in cardasie si cu forte ostile tarii noastre. Adica sa ma duc sa pun o caramida la distrugerea tarii spre fericirea acestora ce-si zic opozitie? Nu doamna locul meu este in PDL si aici trebue sa contribui la mersul cat mai bun al tarii criticand certandu-ma daca e nevoie dar cu ai mei doamna, nu cu dusmanii si tradatorii neamului meu.

  Ei cum ar suna un astfel de raspuns?

  • Cum ar suna ? Prea lung și prea împăciuitor.
   Citește te rog răspunsul meu de mai jos. INVITAȚIILE LA A3 ȘI IRTV TREBUIE REFUZATE CATEGORIC ! Cui folosesc, IOANE ?

  • Cum impaciuitor? Reciteste. Se mai poate si scurta dar isi pierde din substanta.

 24. Dna Elena Udrea,

  Coincidente, coincidente! Asa este cu adevarat coincidentele prin care Cineva, de Undeva ma tripete pe unde crede Ele ca trebuie sa intru:

  Coincidenta este ca dupa ce eu v-am scris pe blog textul despre pericolul natilnal de gazare si de distrugere a retelelor termice(acum cateva zile: ion adrian a scris pe 04 Mai 2011, 08:02 pm), text pornit de la reclama desantata si indemnul antimediu al unei firme numite GDF Suez,, gasesc in interviul din EVZ urmatoarea intrebare:

  “Cum dispare grija de oamenii săraci când e vorba de bani. Un alt caz?
  După o întâlnire a lui Codruţ Şereş cu directorul Gaz de France, m-a chemat la el şi mi-a dat o hârtie din partea
  GDF Suez prin care ei cereau majorarea preţului la gaze. Ştiţi că e o întreagă discuţie, toată lumea pe Antene plânge pe umărul oamenilor săraci, un discurs socialist în care se spune uite ce face guvenul, iar noi le luăm apărarea amărâţilor…..”

  Nota mea: noi le luam pe post apararea amaratilor dar daca ne iese profit ii bagam si in camere de gazare

  • ..Stai puțin, că aici sensul e pe dos. Dacă prețul la gaze crește, oamenii opresc centralele proprii mai des….și vor respira aerul curat cu miros de gaze de eșapament 🙂

  • Nu ma ref la sens. Astia sunt mana in mana cu distribuitorii de gaze. Si mizeaza si pe dispariatia subventiilor. Eu remarcam doar o coincidenta care m-a amuzat dar profit de ocazie sa corectez o fraza care a iesit ca naiba vorba lui Petrica Roman:

   Asa este, cu adevarat sunt coincidentele prin care Cineva, de Undeva ma trimite pe unde crede El ca trebuie sa intru 🙂

 25. ion adrian a scris pe 10 Mai 2011, 04:09 pm

  ,,Si atunci oare in tara noastra, nu altundeva , nu este justificata introducerea in Strategia Nationala de Aparare si pericolul unor astfel de trusturi de presa?”
  DESIGUR, IOANE, FĂRĂ ÎNDOIALĂ CĂ ESTE PERFECT JUSTIFICATĂ ! BA CHIAR ESTE VITAL, PENTRU VIITORUL NAȚIEI.
  Mai mult, este imperios necesar a se elabora în regim de urgență LEGEA PRESEI, cel puțin la nivelul de exigență din Marea Britanie, în care să se restrângă accesul în instituții al jurnaliștilor ! Este inadmisibil ca niște SLUGI ANGAJATE LA PRIVAT să paraziteze instituțiile statului ! Orice instituție trebuie să amenajeze un spațiu special pentru presă, iar documentele cu caracter public ȘI NU CIORNELE DIN COȘURILE DE GUNOI, să le fie puse la dispoziție, EXCLUSIV de către purtătorii de cuvânt ai instituției.
  Investigația cu camera ascunsă, fotografiatul la distanță, calomnia, enunțul de judecăți și sentințe în locul instanțelor, TREBUIE PEDEPSITE ASPRU DE LEGE !
  Presa EXCESIV de liberă, ESTE DUȘMANUL CETĂȚEANULUI ȘI AL DEMOCRAȚIEI, în întreaga lume, chiar dacă simulează ,,interesul” pentru cetățean.
  Ziaristul nu este interesat de BINELE PUBLIC, ci doar de scandal și de CAMPANIA DE PRESĂ DEDICATĂ, ÎN SCOP DE ȘANTAJ ȘI DE CONTRACTE DE PUBLICITATE OBȚINUTE CU ORICE PREȚ ! Pentru cetățeanul naiv, jurnalistul este purtător doar de MINCIUNĂ, ILUZII , VIOLENȚĂ, SUBCULTURĂ ,DEZORDINE ȘI…..CHIAR SINUCIDERE, nefiind NICIODATĂ o alternativă la INSTITUȚIA STATALĂ SAU LA INSTITUȚIA DE CULT ȘI/SAU DE CULTURĂ ! Pentru că presa CONTROLATĂ DE MAGNAȚII DE MEDIA nu oferă NICI O PERSPECTIVĂ SOCIETĂȚII ! DOAR NEANTUL !

  • ..L-am auzit pe SOVIANI, vorbind , cu vocea tremurată de furie, de ,,gașca de impostori și hoți”, care ar fi actuala echipă de la palatul Victoria.
   Cu acest imbecil nu mai există cale de dialog : DOAR UN CAP ÎN GURĂ DE SĂ-I SARĂ (TOATE) MĂSELELE !
   De aia repet : decizie RADICALĂ la nivel de for conducător al PDL , prin care participarea la emisiunile celor două trusturi să fie complet întreruptă.
   În paralel, demararea procedurilor judiciare. Altfel, veți fi călcați în picioare și striviți ca niște gângănii impotente, demne de râsul lumii !

  • Repet: plansul si scrasnirea dintilor se apropie in viteza.

 26. ,,de parca asi fi ZeV,sau Frank sau…”
  …sau Ion Adrian. Nu uita, Goguta, nici când faci nani nani 🙂

  • @ZeV
   Cand esti ” la lupta” sa nu uiti numele ” dusmanului ” nici in somn.
   Pai asta am. scris acum doua milenii.Sau mai putin?
   Hai mai ZeV…….

 27. Dna ministru Elena Udrea
  Este insa un lucru foarte jalnic si anume ca Presedintele Basescu a fost in situatia ca acest cancer de coruptie care sunt regiile si aceste intreprinderi cu capital majoritar de stat, dezvoltate mai ales dupa 2001(e clar de catre cine care-si pregatea iepoca lui de aur ceea ce din fericire nu i-a iesit) dar mentinute pana acum si de PDL asa ca dl Basescu spera ca doar cu ajutorul FMI sa reuseasca sa dizloce aceste ultime vestigii economice de factura comunista.
  Asta este o mare problema si ar trebui discutata la Congresul PDL si sper ca se va rezolva corect.
  Intro anume masura revenirea PDL va depinde de maniera in care o va face.

 28. Astazi, toata ziua, pe canalele destabilizatoare s-a vorbit despre faptul ca din toamna statul nu va mai subventiona caldura. Nici o problema, ne intoarcem de unde am ramas in ’89, la vremea impuscatului, cand ne este frig, mai punem o haina…

  Dar… Pentru ca este si un dar: Am citit si declaratia domnului Franks, pe teletext TVR, care spunea ca, in continuare, persoanele defavorizate vor beneficia de ajutoare/subventii la căldură. Dacă este aşa, RTV si Antena 3 de grija cui plâng? Nu cumva de grija celor cu bani mulţi care vor fi obligaţi să plătească facturile la căldură nesubvenţionat?

  • Asa este.Pai aseara, tot la tvr, domn presedinte spunea, de sefii de la …. cum sa-i zic ,parca si astia cu caldura,sau cu energia nu stiu cum le zice….sunt “boieri’ de parca i-a pus acolo ,in functie ,opozitia.
   Haideti doamna sa lasam in plata domnului televiziunile mogulilor.Pe mine unul ,m-ar speria ,cu adevarat m-ar speria, daca niste televiziuni, ar pupa putererea.Cum face acum tvr-ul.
   Ce doamne iarta-ma parca suntem copii.
   Si sa presupunem ca la tvr sunt niste ” alde Gadea” care ne spun sa trecem pe rosu.Noi vedem ca e rosu ,stim ca nu putem trece ,dar manipulati fiind trecem.Si ne calca masina lui Fane2+1.Fane 2+1 este de vina .Nu?

  • ..Stai oțâră, Silver, ,,s-a făcut vorbire” despre ieșirea iresponsabilă a numărătorului de ouă de la Cornu, care a prezentat presei un draft de scrisoare de intenție. Forma finală va suferi modificări, după care comentăm.
   Președintele a definit corect creatura pesedistă : ,,un prăpădit bolșevic”, pentru care contează doar imaginea personală, recte voturile și mai puțin interesele celor ,,căinați” de televiziuni.
   Oricum, prețurile vor trebui aliniate în cele din urmă, dar subvenție va exista, centrată mai mult pe bugetele locale și nu pe cel consolidat al statului.

  • @gogutza
   Ai perfectă dreptate când spui ,,sa lasam in plata domnului televiziunile mogulilor”.
   Eu aplic acest motto de mult, dar tu ? 🙂
   Pe de altă parte, este o vorbă : pe cine nu lași să moară ( prin indiferența ta), nu te lasă să trăiești. Tu crezi că ești…în viață ? Știu și eu ? 🙂

  • @silver:
   1) Foarte exacta inelegerea ta a mecanismului de subventionare de la buget a caldurii pentru nevoiasi. Este poate cea mai clara si concisa interpretare a politcii sociale a guvernului pe care am auzit-o, incluzand aici politicieni ai partidului de guvernamant si ai opozitiei, mass media, ONGuri, etc…
   2) Cat despre “plansul de grija saracilor” al A3 si RTV, este doar mascarea dorintei bocitoarelor inghesuite la capataiul bolnavului aflat in convalescenta (acolo unde s-au postat ca sa nu cumva sa se auda sfatul doctorului) ca vaietele lor sa duca, totusi, in final la moartea suferindului. Ce sa-i faci, sapa si ele groapa altuia…

  • ZeV,daca ai observat ,de foarte multe ori eu fac”revista presei” dupa mogulii cei buni.
   Sa stii ,ca a fi informat ,inseamna a te uita si ici si colo.Nu?
   Dar cui spun eu asta ,tie Zev? Mai tii minte cum te-am descris eu ,Turnului de Observatie? In gluma.
   Cel care stie tot, neuitandu-se la nimic.Acum zambesc, ca vecina mea d.na Udrea,atunci cand e fericita.
   Din pacate, pentru dansa,din ce in ce mai putin zambeste.Mie imi pare rau.
   Am mai spus-o.Nu inghit partidul dansei,dar…..
   Stiu ca intelegi

 29. ***Goguta – să fim intelesi: critica e una si defaimarea, denigrarea care se practica la RTV si Antene e altceva. Invata sa faci deosebire… Cand critici pe cineva, aduci argumente si, eventual, vii si cu niste solutii. Ori, din 2004, la adresa presedintelui aud numai denigrari. Din 2008, la adresa doamnei Udrea si a domnului Boc, la fel. Unde-i critica?

 30. ROMANIA RENASTERII apartine Presedintelui Traian BASESCU.

  DISCIPLINA, ORDINEA si RESPECTUL sunt caiile SA TRAITI BINE !!!

  Cine are FRICA de MODERNIZAREA ROMANIEI si ORDINEI vor avea FRICA si RENASTEREA ROMANIEI.

  NATIUNEA este constienta de MINCIUNA USL, de pONTA si aNTONESCU CRIMINALII MODERNIZARII ROMANIEI.

  NATIUNEA trebuie sa gandeasca la viitorul ROMANIEI si nu la buzunarele USL si a MAFIEI néo comuniste.

 31. Asa, asa, de la astia am aflat de ordinele lui Vantu sau de ce spune ala de la A3, ref la Seres et co, probleme in topica acestui fir. Felicitari Gogule esti pe faza ca ne reamintesti.

 32. Poveste de seara – Hipnoza

  O femeie vine acasa si-i zice sotului, “Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in ultimii ani? Ei bine, nu le mai am.” “Nu mai ai dureri de cap?” intreaba sotul, “Ce s-a intamplat? Sotia ii raspunde: “Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator.. Acesta mi-a spus sa stau in fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine insami si sa-mi repet ‘Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap.’ Si a mers! Durerile de cap au disparut..”
  Sotul a replicat, “Ei bine, este extraordinar.” Atunci sotia-i spuse, “Stii, tu nu ai prea fost un “macho” in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator sa vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?
  Sotul a fost de acord sa incerce. Dupa consultatie, sotul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in brate sotia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: “Nu misca, ma intorc imediat.”
  Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotia sa asa cum nu o mai facuse niciodata.
  Nevasta-sa e uluita, “Baiete, a fost minunat!” Barbatul ii spune “Nu misca, ma intorc imediat.”
  Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotia ramane ametita si extaziata.
  Barbatul ii spune din nou, “Nu misca, ma intorc imediat.” Si se intoarce iar in baie.
  De data asta, sotia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fata oglinzii si repetand, “Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea…!”

  Mentiune:
  Inmormantarea va avea loc maine .

 33. Daca nu agreati Antenele, de ce discutati despre ele? Presupun ca, vizionati programele pana tarziu altfel, nu-mi explic. Eu va propun sa vizionam impreuna TVR Cultural si sa discutam in fiecare seara pe marginea emisiunilor. Ce ziceti? Nu-i mai frumos?

  Eu unul evit Antenele , TVR 1, B1, RTV. Prefer TVR Cultural si canalale Discovery.

 34. Une nation se sauve, elle ne se venge pas.

  La vie peut devenir difficile comme elle peut devenir facile à tout moment. Tout dépend de la manière dont tu t’adaptes à la vie.

  Le courage, c’est-à-dire le doute dans l’ordre théorique et l’action dans l’ordre pratique.

  L’ordre conduit à toutes les vertus mais qu’est-ce qui conduit à l’ordre ?
  Le désir d’ordre est le seul ordre de la ROUMANIE.

 35. Boc este un nesperat premier.Trebuie sa-si desavarseasca mandatul.
  Boc nu a condus partidul in mod concret,din 2008 incoace.
  Partidul a fost condus,aleatoriu,de voi,din linia retrasa,nu cu foarte multa convingere.
  Boc a dovedit ca e un bun PM,dar nu l-m sesizat ca sef al partidului.
  O stiti si voi,dar nu va ridicati inca la nivelul asteptarilor noastre.
  Boc e cel mai bun dintre voi,insa nu poate face minuni SI cu partidul.
  Aveti o abordare bucolica,impresionista chiar 🙂 ,
  glumesc,desigur.
  Subestimati permanent puterea pe care inca o aveti.
  Vor castiga cei mai ok dintre voi,pentru ca Romania se schimba,
  volens nolens.
  hey @all

 36. Buna dimineta tuturor!Am observat urmarind postarile pe blog ca aproape toti urmarim mai mult sau mai putin programele de televiziune.Daca tot facem acest lucru, va propun sa-l facem cu folos adica de cate ori vedem o diversiune, o minciuna, ojumatate de adevar spusa pe post, sa sezizam CNA.Trebuie sa bombardam CNA-ul cu reclamatii pana vor fi nevoiti sa ia masuri.Daca televiziunile vor plati amenda in fiecare zi ,vor pierde din banii obtinuti prin santaj si vor fi nevoite sa afiseze si pe post ca au fost amendate si mai ales pt ce minciuna.Daca stie cineva adresa unde trebuie reclamat sau cum trebuie procedat il rog sa o afiseze pe blog.Trebuie sa ne unim si sa le dam o lectie acelor jurnalisti care ne tot dau lectii de morala dar sunt mai corupti ca cei pe care ii critica.

  • Bună dimneața, Aura
   Eu mi-aș dori ca înșiși politicienii PDL să purceadă la plângeri către CNA, Procuratură, etc, pentru că ei sunt bălăcăriți și calomniați zi de zi, seară de seară.
   Dacă nu o fac, înseamnă că implicit confirmă verdicitatea celor spuse de jurnaliști.
   De fapt, nu numai că nu o fac, dar acceptă invitațiile otrăvite ela moguliziunilor. Din acest motiv, uneori, comut pe emsiuni unde domniile lor participă, dacă n-ar face-o , nu aș mai intra de loc. Până la urmă, intru 5 minute, mă enervez și trec mai departe. Și uite așa mă încarc negativ, beștelind la hurtă moderatori (tendențioși) , politiceni (proști) , moguli(veroși) și reclame (insipide) . Mama lui de…drog. 🙂

  • Doamna Aura,
   Eu am scris de mai multe ori la CNA. Uneori sesizarile mele au avut efect. In mod logic, nu tot ce am crezut eu ca este in neregula a coincis cu opinia CNA-ului.
   ADRESA DE E-MAIL PENTRU CNA ESTE: cna@cna.ro

 37. Multumesc pt adresa! Eu cred ,totusi, ca daca ne tinem cu totii de capul CNA ului trebuie sa ne ia in seama,Cu cati vom fi mai multi cu atat mai bine.Trebuie penalizati acei jurnalisti care cred ca le stiu pe toate dar in realitate dezinformeaza sau spun de-a dreptul prostii.Multi au uitat ce e aia documentare serioasa si de cele mai multe oru bat campii.

  • CNA nu este numit politic? Nu este un instrument politic de punere a pumnului in gura adversarilor? Nu trebuie sa va strofocati prea tare ca antenele si Realitatea sa fie sanctionate. Ia incercati o reclamatie impotriva trusturilor mogulilor buni, sa vedem daca va ia cineva in seama.
   Suntem in Romania si roata se invarteste. Sa vedeti cum unii guralivi de acum se vor tavali in chinuri peste aprox. un an si un pic!

  • ***roma – dacă CNA ar fi, asa cum afirmi, un instrument de băgare a pumnului în gură, ar acţiona ca atare. Din câte se observă, însă, nu este în slujba puterii. Preferă să fie neutru, că nu se ştie cine/ce urmează.
   Foloseşte-ţi capul înainte de a-ţi aşterne cuvintele pe hârtie. Puţină logică şi o privire realistă spre ceea ce se vede şi aude, nu strică.

 38. @ all
  S-a discutat despre necesitatea elaborari unei LEGI A PRESEI.
  Aceasta ar trebui sa lamureasca, printre altele, o problema de ETICA si de LEGALITATE, si anume faptul ca PRESA, CARE ESTE ” CAINELE DE PAZA AL DEMOCRATIEI”, CARE LUPTA PENTRU… etc. etc. ISI OBTINE MULTE DINTRE INFORMATII DIN …”SURSE”.
  Ce insemna sintagma ” INFORMATII DIN SURSE”, tradusa in limbaj curent? Inseamna informatii obtinute prin:
  – MITA
  – SANTAJ
  – CORUPERE SEXUALA
  – ETC.
  De aici decurg urmatoarele:
  1. Mita fiind pedepsita de lege, PRIMII PEDEPSITI AR TREBUI SA FIE CEI CARE LUCREAZA IN PRESA SI FOLOSESC ” SURSE”.
  2. O persoana care livreaza presei informatii care nu sunt publice, deci persoana folosita ca SURSA, devine sau un infractor protejat de presa, sau
  un individ SANTAJABIL.
  3. Prin SURSE se pot obtine si INFORMATII CARE VIZEAZA SIGURANTA STATULUI ROMAN. Sunt TOTI ZIARISTII PERSOANE DEMNE DE A DETINE INFORMATII SECRETE?
  4. Nu cumva meseria de jurnalist mascheaza, uneori, meseria de SPION?
  De mai multi ani asteptam de la domnul A.Severin ( pe care jurnalistii l-au cam ” uitat” in legatura cu scandalul de la Parlamentul U.E. ) o promisa lista cu JURNALISTI ROMANI SPIONI. Sau prefera ca, la randul lui ( si al PSD ), sa pastreze lista in scopul de a-i santaja pe respectivii ziaristi?
  IN FINAL: cine ( si cum ) ne apara de “CAINII DE PAZA” care se informeaza ” DIN SURSE” ?

  • Ar trebui sa ne apere CNA, dar se pare ca acesta doarme si se trezeste f rar si numai la scandaluri mari aparute in legatura cu presa.

  • Corect, iar solutiile tb sa fie cele de tipul orice infractiune se pedepseste in functie de posibilitatea de a o comite mai usor combinata cu raul social potential produs.Dupa acest rationament mita luata si data unui magistrat tb sanctionata fara discutie cu maximul pedepsei ptr mita si eventual introdus un maxim special ptr anume profesii si la fel ptr diferite delicte de presa , si asta combinat cu sanctiuni civile care sa-l saraceasca pe cel prins prezumtia rationala fiind faptul ca imbogatirea s-a realizat tocmai prin astfel de actiuni nepprinse si deci nepedepsite.

   Orice invocare ale unor drepturi ale omului, aberante si propagate de jigodiile mondiale care ele nu respecta nimic si nu sunt pedepsite pentru nimic si sustinuta de imbecilitatea mondiala care dupa Einstein a crescut numeric foarte mult inteligenta fiind in marime constanta data de Dumnezeu speciei umane.

  • Noi înșine, prin susținerea în proporție de masă…critică a unui guvern reformist și a instituțiilor statului. Presa se află PRIN DEFINIȚIE în conflict cu instituțiile statului, mimând interesul pentru cetățean, în realitate, lovind în acesta, prin subminarea autorității, singura în măsură să mențină echilibrele în societate. Ziaristl este un factor destabilizator și un pericol la siguranța națională, dacă se implică în malversațiuni politico-economice, utilizând mijloace incriminate de lege atunci când sunt folosite de procurori. Dacă procurorii trebuie să respecte cu sfințenie, codul de procedură penală, de ce li s-ar permite jurnaliștilor ORICE ? Apropo de ,,sursele” la care v-ați referit. Aceleași rstricții trebuie impuse și politicienilor. Nu mai putem continua să ne ascundem după declarații politice. Mă gândesc de exemplu la draftul (ciorna) prezentată drept purtătoare de decizie oficială, de către bombonel, comentată și pe față și pe dos de televiziunile antinaționale. Același individ, care acuză de ani de zile că Băsescu îi fabrică dosarele, fără a produce , vreodată, o probă cât de minusculă. Și nu este singurul.
   De fapt, cred că ar trebui redefinită, în general, libertatea de expresie, care TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ atunci când se intră în zona calomniei, minciunii, dezinformării prin omisiune, sau scoatere din context.
   Repet ce am spus și ieri, este necesar a se elabora ÎN REGIM DE URGENȚĂ o lege a presei extrem de clar reglementată , dar și un COD DEONTOLOGIC AL POLITICIANULUI ÎN SPAȚIUL PUBLIC. Politicanul să plătească și pentru ceea ce face ( sau nu face), dar și pentru ceea ce spune, indiferent dacă este campanie electorală sau nu, sau dacă este în aula Parlamentului sau nu.
   Dacă nu ne putem civiliza de bunăvoie, trebuie un impuls coercitiv de undeva. De aceea cer mereu PDL (și clasei politice în general) să se întărească, sub aspectul competenței, coerenței și integrității, chiar dacă acest proces va dura mai multe cicluri electorale.
   Desigur că e ușor a cere , dar este oricum un început. 🙂
   Iar dacă cerem aceasta mult mai mulți, probabil că , sub presiune, vor fi nevoiți să facă ceva.

  • Din pacate legea CNA este facuta tocmai in favoarea comiterii tuturor acestor porcarii sub protectie legala sub asa numitul paravan al dreptului si libertatii de opinie, pe care o are media dar nu o am eu care nu am acces la medie decat mai nou si din fericire prin net. De aceea ar merita facut un ziar de valoare pe net unde investigatori de forta si analisti obiectivi si intelgenti sa scie si sa contracareze dezinformarile . Cu reclama s-ar obtine audienta in virtual segment care creste mereu dar sa fie un ziar adevarat comparabil cu u mare ziar din lume.
   Daca nu dam nimic nu putem cere nimic

   Am crezut ca incearca sa faca Nicoleta Savin asa ceva, dar deocamdata realpolitikc.ro este in silentio stampa?

  • ..O aștept în continuare pe Nicole să demonstreze și să confirme cine este cu adevărat, respectiv o minte/ un suflet de jurnalist patriot , lucid, responsabil și profesionist . Păcat că s-a poziționat în stand by. 🙂

 39. Buna dimineata şi un zâmbet 😆

  – Bărbatul meu mă înşeală!
  – De unde ştii?
  – Am patru copii şi nici-unul nu seamănă cu el!

 40. Sunt o multime de oameni usor manipulabili care au televizorul dat pe “Irealitatea” sau pe “Antene”.Pe cuvant prima impresia e ca maine tara asta se duce de rapa daca nu urmaresti si altceva.Din pacate sunt multi care nu fac diferenta intre posturi si iau de bun si adevarat tot ce li se serveste. Decat PSD-PC cu antenele lor mai bine PDL de 10 ori, dar ar fi bine si aici un pic de improspatare.

 41. Numai ultrasii au mai ramas sa se uite la A3 si RTV. Sunt in cadere libera. Dupa ce ca dau stirile dupa cum vor ei, isi ascund mizeriile sub pres de ani de zile, dupa ce fac analize si emisiuni nevrotice cu sens unic tot n-au reusit pana acum sa-si atinga scopurile. Asta dovedeste cata eficienta si inteligenta au. Sa faci emisiuni intregi 24/7 incercand sa-i prostesti pe romani si sa nu reusesti si sa vii cu sondaje de opinii cu USL la 100% deja e penibil. Dar pe ei penibilul nu-i deranjeaza 😀

 42. @roma.Daca citeati atent observati ca nu m-am referit in postarea mea la televiziunile mogulilor , ci am scris despre acele televiziuni care denatureaza grav adevarul si despre acei jurnalisti care lanseaza tot felul de judecati fara a se informa corect.Cred ca este o mare deosebire intre a pune pumnul in gura sau a nu lasa sa se spuna minciuni pe post indiferent caror moguli ar apartine.

 43. Dap, interesant ceea ce se spune pe aici pe blog, nu sunt o persoana influentabila, ma informez cand mai am timp, dupa ce vin de la munca si facultate, pe Antena 3 , CNN , B 1TV, BBC World, Mediafax! Acestea sunt sursele mele ! A uitasem si http://www.evz.ro! si puterea si opozitia , pastrez un echilibru.Dar ceea ce se spune de postul din Baneasa – Antena 3, nu imi vine sa cred ca a ajuns in acest hal, sincer!???!!!! Va doresc o : O zi buna ! – doamna Udrea! si voua la fel !

 44. Elena udrea stie ce vrea,a invatat sa fie om politic si cu siguranta o sa ajunga acolo sus…de ce nu?are putere,tarie caracter..a demonstrato!
  Sa poti sa crezi cand unii te inseala,
  Sa te ridici cand altii te doboara
  Sa poti pastra ce altii vor s_alunge,
  Sa razi chiar daca sufletul tau plange
  Si cald ramai chiar dac_afara ninge.
  Un om frumos face si lucruri frumoase!

 45. Dna Udrea, aveti calitatile unui mare lider politic, carisma,inteligenta,bani,caracter,folositile la maximum si veti reusiin tot ce inteprindeti.

  • Singura sansa ca media sa fie independenta e ca oameni precum Felix Motanul sa urmareasca “antenele” de la “facultatea” Rahova.Astia sunt oamenii care dupa 89 au bagat adanc mana in avutia poporului roman. Nu as avea nici o urma de indignare daca prin munca si afaceri private ar fi dobandit averea si influenta pe care o are azi.

 46. Nu dvs sunteti vinovata ca posturile de TV.ANTENE-REALITATEA,IRADIAZA si SPALA CREERILE LA MILIOANE DE ROMANI,vinovata este asa zisa democratie de doi bani,suntem la putere, folosit orice mijloc ,inclusiv buldozerul de a demola aceste OFICINE de SPIONAJ,de MANIPULARE a oamenilor simpli,de TRADARE A INTERESELOR NATIONALE,DEMAGOGIE,MINCIUNA.As vrea sa munceasca in zeghe la CANALUL SIRET-BARAGAN-MOSTISTEA-BUCURESTI,pe CIUVICA-GADEA-VOICULESCU-VANTU si altii.Putem sa ducem si alti potlogari politici si sabotorii si jefuitorii econmiei nationale.SA NU PRIVATIZATI,CEC-ul ,HIDROCENTRALE-ELECTRICA-GAZELE care au mai ramas,si sa nationalizati,PETROM,BCR-PETROMIDIA-HOTELURILE-STATIUNILE DE ODIHNA DEVENITE RUINE.

  • Este evident ca atat timp cat moartea “ciudata” a procuroarei Luminita Sega implicata in dosarele Vantu in perioada cand cei care au urmat-o nu le-au mistificat in serviciul comandat al acestui infractor de drept comun (anterior lui 1989), nu este elucidata Vantu se constituie intrun grav pericol public caci asasinatul plus avere caracterizeaza hard mafia.

   http://www.evz.ro/detalii/stiri/moartea-procuroarei-lui-vintu-un-mister-aproape-dezlegat-929659.html

  • PS. Si deci amenintarea cu asasinatul cand vine din partea lui SOV nu trebuie tratata cu usurinta si poate unii isi amintesc ca atunci cand a reaparut Popa in Indonezia, eu am spus ca sunt destul de surprins, caci credeam ca prin grija prieteneasca, binevoitoare este undeva la doi metrii sub pamant 🙂

 47. Recunosc,eram tentat sa scriu un text cu un pronuntat caracter pamfletar ,si in acelasi timp si triumfalist,pt ca un asemenea fapt ,FARA PRECEDENT,REPET FARA PRECEDENT-137.000 DE LOCURI DE MUNCA IN 7 ZILE-este o performanta cu care nu cred ca un guvern in europa se mai poate mindrii.
  EMIL BOC,GUVERNUL SAU SI PDL-INTRA IN ISTORIE CU ACEASTA ISPRAVA,IAR TIMPITA OPOZITIE SI SINDICATELE CARE AU PROTESTAT,AU IESIT IN STRADA,AU URLAT S-AU FACUT DE RIS,DE BACANIE,AR TREBUII SA-SI PUNA CENUSE IN CAP SI IN GENUNCHI,SA INCONJOARE PALATUL VICTORIA PINA LA SFIRSITUOL VIETII LOR.
  Despre MIILE DE ORE CARE AU FOST FOLOSITE DE CELE DOUA TRUSTURI REALITATEA TV SI INTACT PT A INFIERA IN CEL MAI PUR STIL BOLSEVIC NOUL COD AL MUNCII NU CRED CA E CAZUL SA MAI SCRIU,DAR ESTE CAZUL SA SPUN ,CA ROMANII AR TREBUI SA NU FIE ZGIRCITI SI CU TOATA CRIZA ECONOMICA ,PESTE CELE DOUA TRUSTURI ,CARE AU INCERTCAT,DAR N-AU REUSIT SA OPREASCA VOTAREA SI APLICAREA NOULUI COD AL MUNCII,AR TREBUI SA RASTOARNE-SI ACUM AM SA FOLOSESC UN REGIONALISM DIN ARDEAL,SA IMBURDE MILIOANE DE TONE DE BALIGA,PINA IN LOCUL UNDE SE AFLA ACESTE DOUA TRUSTURI S-AR FORMA UN mare bordei din chirpici in care jurnalistii,de la cele doua trusturi,liderii de sindicat si politicienii din opozitie ,sa traiasca ca in EVUL MEDIU,PE POST DE SERBI SI SLUGI,PT CA ASTA SI-AU DORIT.
  BANIIIIIIIIIIIIIIIII LA BUGETTTTTTTTTTTTTTTTTTT,BANIIIIIII LA BUGETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
  Incercati o aritmetica simpla-INMULTITI 137.OOO CU 600 DE LEI,CIT AR REPREZENTA MEDIA LA CONTRIBUTIILE DE STAT,SI VETI AFLA CE SUMA URIASE INTRA IN BUZUNARUL STATULUI,PT SANATATE,MEDICAMENTE GRATUITE,PT CE DORITI DV,CHIAR PT MARIREA PENSIILOR.
  De aceea vin si intreb,CE AR TREBUII SA FACEM NOI ROMANII NORMALI CU DUSMANII NOSTRII,AI ROMANILOR??????????
  CU CRIN ANTONESCU,CU VICTOR PONTA,CU TOATA LIOTA DE LIDERI DE SINDICAT,DE ANALISTII LU’ PESTE?????????????
  Dar cu BLOGERII CARE AU TUNAT SI FULGERAT IMPOTRIVA LUI EMIL BOC ???????????SI A LUI TRAIAN BASESCU??????????????????
  CINE VREA BINELE NATIUNII???????????ACESTIA,DERBEDEII DIN OPOZITIE,ORI TRAIAN BASESCU SI EMIL BOC,PDL SI GUVERNUL????????????
  Ati auzit vre-un comentariu pe aceasta tema?????????????
  I-ATI AUZIT PE LATRAII ,BORFASI DIN OPOZITIE SA-SI CEARA SCUZE FATA DE ROMANI?????????????NUUUUUUUUUU
  Dar veti vedea si auzi,tentative de manipulare si de incercare de minimizare si aruncare in derizoriu a acestei ispravi,A PITICULUI ATOMIC CARE A DAT LA GREU,PESTE BOT DETRACTORILOR SAI.

  • Cum unde? A si zis unde: la Realitatea TV si Antena3 TV. Cititi va rog cu mai multa cu atentie!

 48. Doamna Aura, raspund cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu…
  Mogulii, in acceptiunea presedintelui, sunt de 2 feluri: buni si rai.
  Fac pariu ca la aia rai v-ati referit (propaganda pedelista), pentru ca aia
  primesc amenzi in draci.
  Nu este clar ca in opinia puterii, opozitia este cea mai nemernica.
  “E usor a scrie versuri”… cand esti la putere.
  Sunteti de partea gresita a baricadei din oportunism sau naivitate…
  V-am mai spus: Roata se invarteste…

  • M-am referit la televiziuni care denatureaza adevarul si la ziaristi care nu se informeaza corect asupra subiectelor dezbatute.Am observat asta si la tvr si la B1tv si la realtatea si la antena3. Eu sunt impotriva acelora care dezimformeaza in mod voit .Daca prmesc amenzi in draci unele televiziuni e pt ca probabil gresesc mai mult ca altele.

  • Oricine are bani si interes poate comanda astfel de sondaje. Parte din aceste sondaje sunt comandate chiar de PDL. As zice ca adesea este pacat de bani.

 49. Da. mare noutate… dacă ai domiciliul stabil cam la vreo nişte anişorii lumină de Pământ. Mă întreb cine îmi va deconta uzura de la manichiură cpăpătată de câte ori am vorbit despre asta. Avident, alţii au vorbit mult mai mult.
  Ce urmează? Se va descopueri mersul pe jos, gaura de la macaroană, apa caldă, Realitatea Tv unde e tot cam ca la antene, apoi se va observa că există o lege a audiovizualului care nu se aplică …
  Am o întrebare, nu cunoaşte-ţi pe cineva pe la Min.Justiţiei, pe la Procuratură, DNA etc… nu de alta, dar a-ţi putea să îl rugaţi să le transmită să vadă cam ce pute pe acolo. N-ar fi rău să se vadă cam care sunt interesele celor de la CNA, aud că le-a cam crescut piciorul de când li s-a opacizat pupila şi nu mai văd ce se întâmplă la televiziunile mogulilor, chiar şi la cea a minimogulului 3D.
  Tare aş vrea să văd şi eu laba lungă a justiţiei cum îl ia de scăfărlie pe oarecine de pe la Realitatea Tv şi îi să un picior în celullită. De exemplu pe Gâdea Directorul Antenei 3, omul care încalcă legea audiovizualului pentru că aşa vrea el, după cum a declarat. Şi dopă ce-i trage piciorul cuvenit să-i spună: Pentru mata gata cu televiziunea, ai fost nărod şi te-ai luat după Felix, treci la muncă, doar că mă cam tem că rămâne fără servici, aud că penticostalii nu-l mai vor de pastor, ori pe Ciudacu. El îşi poate plăti cheltuielile în blocul de handicapaţi şi dacă lucrează la drumuri şi poduri secţia trotuare… pun pariu că se pricepe, l-am văzut cum presta în exerciţiul funcţiunii…

  Propun o scandare: Hău, hău, hău, anteniştii la bulău…

 50. Pingback: EVZ.ro: Cum ajung politicienii pe lista neagră a Antenelor « Românica blues

 51. Sunteti obsedata de aceste posturi de televiziune. Nu va mai uitati la ele, daca va deranjeaza atat de mult. Schimbati pe TVR 1 deoarece acolo nu va dreanjeaza nimeni.

 52. Asa este,la Realitatea nu sa schimbat deocamdata nimic si cred ca nici nu se va schimba ,asa cum nu cred ca Vintu-Nus i-a vindut lui Elan actiunile ,cred ca a fost o manevra sa scape de puscarie ,el crezind ca este arestat nu pentru hotiile care l-ea facut,ci pentru ca este patronul Irealitatii ,si ataca puterea,nu se va schimba nici atit timp cit slugile credincioase si frustrate ca Dragoteasca, Cretuleasca, Nedelea ,Tatulici,Scriblea,tanase,Sovianii, Dinescu,Ciuvica ,Nistorescu,si toti cei care misuna pe acolo,mai lucreaza in “TRUST”.La antenele lui Felix nu se va schimba nimic atita timp ,cit CNA-ul inchide ochii la toate mirlaniile care le spun pe post,tata Dana grecu, tata Firea Pandele ,tata Rusu ,tata Stoicescu si alte tate ,mirlani ca Badea,Ciutacu ciudatu mega specialistul in toate Radu Tudor ,raspopitul Gidea ,si restul.Se va schimba oare vreodata ceva la cele doua hasnale tv ?

 53. Ma bucur ca este cineva care ia initiativa in aceste chestiuni delicate. ptr ca este inadmisibil si strigator la cer ceea ce se intampla in jurnalistica romaneasca. Este foarte important a avea in Romania, in aceata perioada, o media corecta, ptr ca romani din tara si strainatate sa aiba o sursa de informare carecta si nu cu suspiciuni.

 54. COPY PASTE din Gândul :
  ,,Vasile Blaga este preferat de către democrat-liberali pentru funcţia de preşedinte al partidului, fiind cotat cu 44% din voturi, arată un sondaj intern realizat la comanda PDL. Emil Boc ar obţine 36% din voturi, în timp ce Theodor Paleologu ar înregistra doar şase procente.

  Cercetarea realizată, în perioada 2-8 mai, pe un eşantion de 1060 de persoane îl indică pe actualul secretar general cu un strâns avantaj şi în ceea ce priveşte încrederea în rândul populaţiei. Conform sondajului realizat de CSOP, Vasile Blaga este cotat cu 52% la capitolul încrederea în personalităţi politice, în timp ce Emil Boc figurează pe poziţia imediat următoare cu 51%.”
  COMENTARIUL MEU :
  Sunt curios dacă punctul de vedere al celor întrebați, va corespunde cu cel al delegaților la Congres.
  Dacă nu, rezultă în mod evident de ce Boc s-a plimbat prin filiale cu Udrea după el…sau Udrea cu Boc înaintea ei (precum animăluțul de companie ținut discret în lesă ) ? 😀 😀

  • Cine a comandat sondajul. Am atentionat ma ieri dar nu sunteti atenti.

  • Rescriu:
   Cine a comandat sondajul? Am atentionat mai ieri, dar nu sunteti atenti. 🙂

  • Nu si-l asuma nimeni . Datele au fost prelucrate prea repede ptr un sondaj corect. O institutie care se bucura de mare incredere chiar intrun sondaj anterior facut de aceasi casa de sondaje , nici nu apare printre asemenea institutii. Ori este odiversiune cnfenctionata de la cap la coada ori alt gen de porcarie de care azi nu vreau sa discut.

  • Buna ziua.
   Nu stiu cat de relevante sunt sondajele. In plus, asa cum ati spus chiar dumneavoastra, important este ce baga in urna delegatii, nu ce crede unul sau altul dintre membrii partidului. Va fac o destainuire: personal, dupa ce am participat la expunerea – desi cuvantul este poate cam pretentios – motiunilor a doi dintre candidati – (nu si motiunea domnului Boc) – am ramas cu sentimentul ca, macar pentru staffurile candidatilor, obiectivul este ca dupa alegeri locul si rolul lor in luarea deciziilor in partid – politicul fiind privit in aceasta ipostaza mai ales drept coordonator al economicului – sa nu scada, daca nu va putea cumva sa creasca (pana la un ideal nivel dominant). In plus, eu simplu muritor, m-am bucurat de increderea pe care mi-au aratat-o unii dintre vorbitori, dezvaluindu-mi unele dintre lucrurile care i-au nemultumit in acesti ultimi ani, fapt care mi-a lasat insa persistenta unei intrebari : oare de ce abia acum acesti politicieni au venit sa (mi) le spuna (si mie) ?
   Sa auzim de bine.

 55. Perle marca Vanghelie
  Perle, marca Vanghelie

  Vocea mea se va face auzită oriunde. Şi pe sub apă.

  Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuieşte!

  Soarta mea a fost hotărîtă de destin.
  Avem nevoie de lideri adevăraţi, nu de maimuţoi implementaţi

  Acel tînăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur.

  Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite.

  Sunt atît de nervos şi de supă­rat, încît nu vorbesc decât adminis­trativ…

  Gigi Becali este un om uman…

  Deci mănînci, exişti.

  Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere.

  Mă simt exact cum n-ar trebui să mă simt!

  Chiar dacă n-am două sute de kile, cînd m-apăs, m-apăs rău pe oricine.

  Ca şi prieten cu Sorin Oprescu, mă doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu.

  Pe mine mă recomandă foarte multe calităţi…

  Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici greşeli, dar nu astea.

  Sunt lucruri pe care trebuie făcute!

  Mai are mult până să aibă punc­te de vedere asupra la ce spun eu.

  Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenţi aici în faţă şi pe care vreau să le mulţumesc.

  Deci prezenţa mea e datorită stării Bucureştiului în care ne aflăm…

  M-am bătut pentru aceleaşi principii cum m-am bătut şi pentru principiul de primar general.

  De cînd mă ştiu eu copil, mă urcam în pom şi mîncam corcoduşi.

  În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu maşinile şi cu transportul în comun care mergem.

  S-a tranşat această problemă şi, odată cu tranşarea acestei pro­bleme, s-a rezolvat şi problemele noastre interioare.

  Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare.

  E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere.

 56. @Ioane,
  Sincer, nu mă interesează cine câștigă acum, mă preocupă doar ce se va întâmpla în 2012.
  Dar, pentru a nu risca aplatizarea blogului și topirea comentariilor într-un creuzet omogenizator al elanului excesiv spre unanimitatea artificală și necredibilă, de tristă amintire, cred că este în interesul partidului să promoveze principiul competiției oneste între competitori egali, preocupați în primul rând de ce urmează, nu de putere suficientă sieși într-un partid politic.
  Ori startul nu a fost furat de cel nominalizat de președintele, ci chiar de către contracandidatul său , ajutat tocmai de remarca prezidențială anterior amintită. 🙂 🙂
  Pare un paradox, dar nu este.

 57. Ca in orice problema ori subiect care antreneaza mase mari de oameni,alegerile din PD-L stirneste pasiuni,dar mai ales pareri si scenarii.
  S inu-i de mirare,ori ceva surprinzator suntem un popor care adora birfa,cleveteala si binenteles zeflemeua.
  Daca pina si subiectul IRI VERSUS MONI,a impartit romania,presa in doua tabere,daramite alegerea presedintelui partidului care guverneaza.
  Evident,ca asa si trebuie sa fie,evident ca alegerile intr-un partid sunt oportunitati,totul e ca aceste oportunitati sa capete sensuri pozitive,sa deschida perspective partidului respectivi.
  Variantele nu sunt foarte multe,cam vre-o trei,asa ca discutiile se invirt in jurul celor 3 scenarii posibile,care implica schimbari majore,un mixt ori sa ramina cum am stabilit.
  Schimbarile,ei abia aici incepe nebunia,pt ca intrebarea care sta pe buzele tuturor,este urmatoarea-SCHIMBAREA VECHII GARZI REPREZENTATA DE TRIDENTUL B.V.B. s-au pastrarea lor in structurile de conducere si promovarea unor oameni ,si tineri daca se poate.
  Personal optez pt schimbarea GARZII VECHI,MAI PUTIN A LUI EMIL BOC,ORICUM EL NEFIIND LEGAT DE defunctul f.s.n.cu oameni noi,tinerii,care sa aduca un suflu nou,un alt mod de raportare fata de celelate formatiuni politice,pragmatic si nu pe sub masa,inteligent si in beneficiul general,nu doar al partidului.
  Daca SORIN FRUNZA VERDE,este omul protejat de dan voiculescu,iar DL. FRUNZA VERDE ESTE UNUL DIN SUSTINATORII LUI VASILE BLAGA,incep sa ma gindesc ca PD-L ar avea mari probleme daca sefia partidului ar incapea pe mina taberei BLAGA.
  Ei si uite cum ajung si la SONDAJUL DE OPINIE-mai sa fie,oare sondajul cu pricina,nu are toate caracteristicile unui alt eveniment din seara zilei de 6 decembrie 2009,cind antena 3 a furat startul,a gazduit dezbateri politice in ziua votului???????????
  Eu cred ca da,cum tot asa cred ca tabara BLAGA,incearca din timp sa-si explice esecul,lucru destul de urit,avind in vedere ca,intentia este de a arunca victoria lui EMIL BOC, IN ZONA HOTIEI,A MASLUIRII VOTULUI.
  Cine striga toata ziua la REALITATEA SI ANTENE CA SE TEM SA NU FIE FURATI?????????????VICTOR PONTA CRIN ANTONESCU SI U.S.L.
  Cum se face oare,ca TABARA VASILE BLAGA,IMPRUMUTA ACELEASI METODE SECURISTICE???????????????

  • Frank ,
   Crezi ca este bun si folositor acest ton in ajunul congresului?
   Nu te gandesti ca va urma si un apres si francezul, adica contesa de Segur in 1871, spunea: “apres la pluie le beau temps” 🙂

 58. nu ma mira deoarece si acum ne conduce fosta securitate prin toate mijloacele disponibile. Va trebui sa treaca inca ceva timp ca sa dispara aceasta cumplita napasta care a condus tara. Fie prin tv-uri, presa scrisa sau vorbita , fie prin alte mijloace. Interesul este sa abata constiinte si scopul generatiilor tinere.

 59. Mauit uimit la REALITATEA TV,O VAD PE JURNALISTA ATOATESTIUTOARE VIJULIE SI PE UN ALT BERBEC DL IZVOARANU.
  Cei doi au fost cei mai aprigi acuzatori ai NOULUI COD AL MUNCII,de fapt cei doi au fost doi gropari ai acestui cod.
  Fara a li se clinti un muschi pe fata,astazi ii vad dezbatind alte subiecte,cu aceleasi masti pe fata.
  Ma intreb cit de idiot trebuie sa fii sa mai ai tupeul si neobrazarea sa mai apari pe sticla si sa-ti dau cu presupusul???????????
  Dupa ce te descalifici in fiecare zi,dovesti ca ai o minte de giga,in loc sa-ti vezi de viata ta,nuuuuuuuuuu,TOT FELUL DE CIUVICI,ZAVORANI,VIJULUII SI VIJELII,VIN SI DEBITEAZA ENORMITATI,IDIOTENII SI PROSTII.
  INTREBARE :PT CINE?????????????????

 60. Măi să fie, stau și mă întreb, abia abținându-mă să nu mă prăpădesc de râs, cine implică trusturile de presă în bătălia politică internă din PDL ? Nu cumva tocmai cei care le invocă obsesiv numele ?
  Este ca și cum ai spune , ca pe timpurile de demult, că dacă te opui ,,curentului”, ești în mod automat sprijinit de ,,agenturili străine”. 🙂
  Am răsfoit, de asemeni, prin goagăl, să înțeleg și eu care sunt ,,metodele securistice” folosite de ,,tabăra Vasile Blaga”. Și am găsit , în sfârșit, argumentul. Să-l ,,citim” împreună ( 🙂 ) :
  COPY PASTE : ,,Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie l-a acuzat, luni, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, ca ar fi fost informator al fostei Securitati, potrivit Mediafax. Intrebat cum comenteaza afirmatiile pe care Vasile Blaga le-ar fi facut, potrivit telegramelor publicate de Wikileaks, despre el, Marian Vanghelie a replicat: “Este vorba de reformatorul PDL, domnul Vasile Blaga? Eu l-as intreba pe domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, daca cumva stie ca domnul Blaga este un informator?”.
  COMENTARIUL MEU : Domnilor și doamnelor din conducerea PDL, dacă pentru candidații în alegerile generale se (mai) cere punctul de vedere al CNSAS, ați fi putut să o faceți și pentru candidații proprii de partid. 🙂
  PS
  După părerea lui Frank ,,democratul ” , nespusă dar dedusă, ar trebui ca la alegerile din PDL să participe următorii candidați: Emil Boc, Boc Emil, Piticul Atomic, Bokemon, Papagalul lui Base, Boc care face Poc.
  Moaaaamă, deja avem șase candidați !
  Sper ca domnul prim ministru să nu se supere, am preluat , pentru a glumi puțin, câteva porecle de pe ,,google”. 🙂 🙂

  • PPS
   Succes, domnule Prim Ministru, în mandatul dvs de PREMIER, extins până în decembrie 2012 !
   Mă îndoiesc că pe fondul unui prezent volatil și al unui viitor (mondial) incert, vă puteți angaja, simultan, la două acțiuni reformatoare convergente, pe care să le promovați la superlativ. Poate dacă ziua ar avea 48 de ore. 🙂

  • @zev
   … si piticul atomic sa se retraga pentru a castiga buldogul(lui sov), iubitorul de alcool, seful aruncatorilor de caschete …hihihhiiiiiiiiiii

 61. Citesc cu răbdare ceea ce postează prietenul meu, Frank Zapa [King] și în minte mi se înșurubează un gând malefic. îl resping cu sintagma celebră, ,,ptiu, drace ! “, dar el, gândul, se încăpățânează să revină obsedant :
  O fi, Frank, angajat part time la …Realitatea TV, din moment ce nu există NICI UN COMENTARIUL DE-AL DISTINSULUI MEU AMIC, care să nu conțină și numele acestui post de televiziune ! 🙂
  Spuneam odată că și PUBLICITATEA NEGATIVĂ, tot PUBLICITATE este.
  Sau….lucrurile sunt MULT MAI SUBTILE DECÂT PAR, CA LA ȘAHUL PROFESIONIST , adică relația îl are la celălalt capăt doar pe…Elan Schwartzenberg, cel de la care se așteaptă o schimbare de macaz la RTV ?
  Ia să vedem un COPY PASTE :
  ,,În altă ordine de idei, ostilitatea evidentă cu care Realitatea TV a debutat în relația cu noul patron, prognozează continuarea războiului dintre managerul Sebi Ghiță și acționarul majoritar,cu atât mai mult cu cât, acum, acesta se numește Elan Schwartzenberg. În primul rând din cauza afinităților politice: Ghiță este PSD-ist în cuget, simțiri și sursă a averii din contracte cu statul, iar Șvarți este transpartinic, cu trecut PSD-ist și prezent PDL-ist, afiliat momentan unei grupări de afaceri din partidul doamnei Udrea, afaceri despre care vom vorbi mai pe larg după 14 mai. (n.a. ATENȚIE, CHIAR SUNT CURIOS 🙂 ) În plus, Șvarți are și ambiții politice, având toate șansele să fie candidatul PDL la alegerile pentru primăria generală a capitalei și e greu de crezut că va tolera sabotajul unui canal media pe care-l deține în proporție de 90%.”
  Ei, ce spuneți ? 🙂 🙂

 62. Aiasata-i si pt. Ze.V.-mai sunt 48 de ore pina micutele buletine de vot,vor fi introduse in urne de peste cei 1400 de electori,pt ca ei sunt cu adevarat electori,care au misiunea si ,Insarcinarea organizatiilor care i-au imputernicit ,cu ,MANDAT’sa desemneze prin vot viitorul sef al PD-L.
  E greu sa-i pui fata in fata pe cei doi candidati,si cind spun sa-i pui fata in fata ,ma gindesc la C.V.care trebuie sa arate fara nici o implicare afectiva CINE SUNT CEI DOI.
  De departe,ca OM POLITIC,DAR SI CA ADMINISTRATOR,EMIL BOC ESTE MUUUUUUUUULT PESTE VASILE BLAGA,C.V.-UL SAU IL RECOMANDA CA FIIND CEL MAI POTRIVIT ,DINTRE CEI DOI PT FUNCTIA DE SEF DE PARTID.
  Nu ma voi apuca acum sa iau la puricat ISPRAVILE POLITICE ALE CELOR DOI,CU TOTII LE STIM,DAR MAI ALES CELE ADMINISTRATIVE,PT CA AR FI IN DETRIMENTUL LUI VASILE BLAGA,CARE IN COMPARATIE CU EMIL BOC,ATENTIE REPET IN COMPARATIE CU EMIL BOC ESTE UN ANTIREFORMIST.
  Si atunci intreb,ce-l recomanda pe VASILE BLAGA,IN POSTURA DE SEF DE PARTID?????????????????CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
  Malvesatiunile,intelegerile pe sub masa,averea pe care nu o poate justifica,prieteniile cu VINTU SI VOICULESCU,relatiile bine ascunse cu PONTA,HREBENCIUC,ANTONESCU?????????????????Il recomanda ultimul mandat la INTERNE????????????????
  Ati uitat ca dl BLAGA a fost foertat de ,EVENIMENTE’SA-SI DEA DEMISIA???????????????????
  Ati auzit bine????????????????DEMISIA DOMNILOR SI DOAMNELOR DIN FUNCTIA NUMITA DE MINISTRU??????????????
  Si cu toate acestea,e dreptul pedelistilor sa aibe optiuni si ,INTERESE’doar ca eu,ca un chibit,spun ca :
  daca VASILE BLAGA CISTIGA SEFIA PARTIDULUI,AM MARI INDOIELI CA VOI MAI VOTA ACEST PARTID LA ALEGERILE DIN ANUL 2012.
  De ce??????pt ca un partid care isi instaleaza in fruntea sa un om ca VASILE BLAGA,NU MAI POATE BENEFICIA IN PRIMUL RIND DE RESPECTUL MEU SI EVIDENT NICI DE VOTUL MEU.
  Ce vor face ceilalti romani,nici nu ma priveste,dar ce voi face eu,stiu in mod categoric.
  Poate va aparea un alt partid,o ALBA CA ZAPADA,vom vedea cert este insa ca OAMENI CA MINE,CU ASPIRATII CA ALE MELE,NU POT VOTA UN PARTID CONDUS DE VASILE BLAGA.
  Asa ca voi astepta linistit si calm votul de peste 48 de ore,care sper eu sa nu ma dezamageasca.

 63. P.S.-tot pt Ze.V..ce ai uitat tu sa mentionezi este ca,MIMI,S-AU ELAN ar putea devenii candidat la PRIM. BUCURESTI CU O CONDITIE-VASILE BLAGA PRES AL PD-L.
  Asa spun gurile rele,asa se vb pe HOLURILE CARE TIN MORTIS SA-SI PASTREZE ANONIMATUL,HOLURILE NU SI OAMENII……….
  HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIII

  • Daaa ?…..Interesant…
   Atunci, ce spui de asta (?) :
   ….,,Despre relatie lui Schwartzenberg cu Traian Basescu nu putem face nici o observatie suplimentara. Alta este situatia insa cand vorbim de Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, favorita lui Traian Basescu din randurile Partidului Democrat Liberal (PDL).
   Elan Schwartzenberg este un apropiat al Elenei Udrea. Relatia acestora de apropiera a fost vizibila o perioada de cativa ani de zile, cand Ana-Maria Topoliceanu, buna prietena a actualului ministru, „omul de casa” al Elenei Udrea, a fost asociata cu noul proprietar al Realitatea TV in societatea comerciala Dux Romania Cons SRL. Colaborarea acestora a incetat oficial in aprilie 2009, dupa numirea Anei-Maria Topoliceanu in fruntea Companei Nationale de Investitii, societate nationala in subordinea Elenei Udrea.
   Din aceasta prespectiva insa, preluarea postului tv de catre Elan Schwartzenberg nu mai seamana deloc a „lovitura” pentru Traian Basescu. Chiar daca nu intentioneaza subordonarea politica a postului, omul de afaceri este in mod clar mult mai sensibil la sensibilitatile Elenei Udrea decat Sorin Ovidiu Vintu.”

   COMENTARIUL MEU : Dacă cine a scris minte, atunci mint și eu. 🙂 🙂

 64. …Dar ce a spus Vasile Blaga, potrivit telegramelor publicate de Wikileaks ?
  Să citim (cine dorește, evident), pentru că, înainte de atrage concluzii și a ne poziționa, trebuie să încercăm să fim al naibii de bine informați ( 🙂 :
  ,,Vasile Blaga spunea, în 2009, că în PSD există un grup pro-Geoană condus de Marian Vanghelie, care însă nu este decât o unealtă a unei clici din umbră, formate din oficiali ai Ministerului de Interne, inclusiv “generalul Voicu”, potrivit unei telegrame transmise de Ambasada SUA la Bucureşti.
  Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a referit la o “clică din umbră” formată din oficiali precum “generalul Iliescu, Toma Zaharia şi “generalul Voicu (pe care Vanghelie a încercat să-l promoveze în funcţia de ministru al Internelor)”.
  “Ei sunt adevăraţii şefi, Vanghelie va rămâne întotdeauna doar cel care plăteşte în locul lor”, mai explică Blaga, conform notei diplomaţilor americani destinată Departamentului de Stat de la Washington, obţinută de Wikileaks şi publicată de Kamikaze.”

 65. Frank
  Gata pentru azi, Frank, ajunge.
  Să câștige cine vor ,,mușchii” partidului, iar partidul să cîștige alegerile din 2012, DAR MAI MULT DECÂT ATÂT, SĂ GUVERNEZE ȘI SĂ IMPUNĂ MODIFICAREA CONSTITUȚIEI. Măcar în mandatul următor.
  Ei, aici e cuiul lui pepelea. Nu va putea guverna singur. 🙂

 66. MAFIA si MEDIA din spatele contesta masurile Guvernului Emil BOC priviind identificarea celor in nevoi pentru a fi ajutati la plata incalzirii si a ajutorului social.

  O astefl de masura bine aplicata va crea diminuarea saraciei si va aduce venituri la bugetul tarii.

  Situatia actuala permitea o distribuire a diferentei la giga calorie si la cei care aveau venituri importante.

  Iata ROMANIA incepe sa se comporte ca o tara civilizata !!!
  SOLIDARITATEA NATIONALA si nu usl UL PAPAGAL !!!

  Sunt inca multe de facut in aceasta tarisoara distrusa de MAFIA iliesciano, voiculescu, nastase, ponta antonescu & cie.

  SUCCESUL actualei GUVERNARII va fi in RAPIDITATEA aplicarii REFORMEI.

 67. Buna ziua tuturor!
  Cred ca va invinge: bunul simt, modestia, fidelitatea, consecventa… toate sub auspiciul unui singur OM! Dl BOC!
  SUCCES!

  • Cum crezi ca se va desfasura ziua de sambata, dar cea de duminica? 🙂

 68. Ce poate face un bugetar la serviciu decat sa dormiteze?.Pacientii, cu ajutorul tehnologiei acestea moderne se opereaza singuri,elevii ,ce sa mai spun sunt in cafenele,trenurile merg singure, tot datorita noii tehnologii.Ceva bun simt, are el totusi si nu s-a intins cat e de lung ,pe birou.
  Dormiteaza,il apuca si somnul dea binelea ,ca pacientul, s-a dus singur la reanimare,elevii s-au dus bine merci acasa ,cu gandul la temele de maine,locomotiva s-a retras in depou….
  Totusi, nu doarme, sau dormiteaza ca inainte.
  Cel care lucreaza la privat nu dormiteaza, dar nu ii este nici lui bine la gandul zilei urmatoare.
  De regula, romanul nu se gandeste la ziua de maine-s-a demonstrat-Ca e bugetar, sau lucreaza la privat ,el se gandeste la ziua de azi.
  Dar sa nu imi spuneti mie, ca nu va cred ,ca nu trage macar asa cu coada ochiului la ziua de maine.
  Si ce e maine.E vineri-vor spune unii.Altii vor spune ca e vineri dar e si 13.
  Eu spun, bravo,stiti.Dar nu e tot.
  Maine iesim .Habar nu am din ce,ca dex-ul spune una, astia spun alta,Ideea este ca iesim din ceva.Ni s-a garantat.Mai sunt 5 ore,dar nimeni nu are pretentia ca la ora 0.00 sa fim anuntati.Se poate si pana vineri 13 la ora 24.
  Una la mana.Doi la mana ,ceasul ,din scara blocului meu, a inceput numaratoarea inversa.Mai sunt 24+5=29 ore pana la marile alegeri.Si a inceput sa numere invers 28:59:59…..
  Vezi de asta, toti nu mai dormiteaza .sau dorm.

  Acestea, de mai sus nu sunt caracteristicile romanilor si nu se intampla in Romania.
  Totul este pur si simplu inchipuire.

  • S-a stopat caderea economica . Doar atat. O fi mult o fi putin? 🙂

  • Dupa trei luni, ar incepe dl.presedinte cu acuzele.
   Ca e omul psd-ului,ca e omul lui…..
   De fapt e nota obisnuita

 69. ***Doamna E Udrea – Bună seara!
  La timpul lor, am urmărit ce s-a întâmplat când PSD şi PNL au avut congres sau cum se numeşte ce faceţi Dvs, PDL, sâmbătă. Atunci, acei politicieni, s-au adunat ca să critice, să jignească şi să denigreze PDL. Dvs, cei care vă veţi înscrie la cuvând, să nu faceţi aşa ceva. Nu vă întâlniţi să criticaţi opoziţia, aveţi alte lucruri de făcut.
  Succes! 😆

 70. toata stima d-na udea nu va mmai lasata calcata in picioare de dobitocii de la tv ei n-au nici un motiv sa se lege de dvs,dar de 27000 de euro nu stiu sa se lege.is niste ipocriti ordinari.aici in ludus is vai de capul lor.daca nu stiti ,aici le-or promis la toti votantii lor ca le da 27000 de euro in 2012 numa sa-i voteze pe ei

 71. Uneori iti vine sa te razi si privind si la politica internationala .
  Deci Romania si Bulgaria se pot considera membre ale spatiului Schengen doar ca ce la alelalte state este o situatie de exceptie la noi este regula care nu-i asa , confirma exceptia.:)
  Pe ce ma bazez ?
  Pai pe stirea asta:

  “Ministrii de interne ai UE au ajuns, joi, la un consens privind posibilitatea reintroducerii controalelor la frontierele interne ale tarilor din spatiul Schengen, insa doar in “conditii foarte stricte” si in caz de urgenta determinata de un flux masiv de imigranti, a anuntat presedintia ungara a UE, relateaza AFP. ”

  PS. Succes maine la Conventie: eleganta, demnitate, fair play, transparenta onestitate, spirit critic si constructiv

 72. Romania prin activitatea sa economica depinzand de cateva tarii dezvoltate din UE care au iesit din criza confirma iesirea technica din RECESIUNE.

  IESIREA din criza a ROMANIEI depinde de implementarea REFORMEI, de REDUCEREA EVAZIUNII FISCALE, DIMINUAREA MUNCII LA NEGRU, ORDINE si DISCIPLINA in activitatea sistemului de ADMINISTRATIE local si central.

  IESIREA din CRIZA depinde in principal de implementarea sistemului informational in ansamblul activitatilor locale si centrale.

  O crestere de 2% nu inseamna IESIREA din CRIZA, pierderele actuale ale ROMANIEI sunt enorme, deci nu trebuie ca NATIUNEA sa se astepte la belle vie.

  NATIUNEA trebuie imediat sa se alature Guvernului Emil BOC sustinand REFORMA si MODERNIZAREA ROMANIEI.

  Fara a face politizare, usl UL si cele cateva televiziuni MAFIOTE ingroapa ROMANIA inainte sa fie moarta.

  ROMANIA poate deveni ELVETIA in Europa de Sud-Est, totul depinde de modul cum intelege REFORMA si MODERNIZAREA tarii !!!

  GUVERNUL Emil BOC, ORDINEA si DISCIPLINA va castiga in ROMANIA !!!

 73. Nu stiu nici ce e aceea criza, nici recesiune. Dex-ul nu m-a lamurit. Stiu ca dintr-una am iesit si in alta am ramas. Si cica suntem pe crestere economica. O fi, da’ eu o sa-i cred ca suntem pe crestere economica atunci cand in Romania vom avea iar fabrici de chiloti.

 74. ,TRECUTUL REVOLUTIONAR ,II URMARESTE PE USELISTI’

  Mi-as fi vazut de treaba mea si as fi lasat subiectul in adormire ,daca aseara tirziu o stire nu mi-ar fi biciuit nervii-:
  OANA MIZIL ISI CAUTA STRAMOSII SI PRETINDE CA SE TRAGE DIN SEMINTIA MUSATINILOR,CA STRAMOSUL EI A FOST STEFAN CEL MARE,IAR COMUNISTUL PAUL NICULESCU MIZIL A AVUT SINGE ALBASTRU.
  Domle suntem in plin circ .Daca PRES. DE ONOARE AL PSD ION ILIESCU,ISI ASCUNDE TRECUTUL ARZIND ORICE URMA,care ar dovedi ca a avut legaturi serioase cu fosta securitate,pe care din pozitia de SECRETAR AL ORGANIZATIEI JUDETENE O CONDUCEA,DIND ORDINE SA FIE UMFLATI ROMANII DIN JUDETUL RESPECTIV,OANA MIZIL UMBLA DUPA POTCOAVE DE CAI MORTI,cautindu-si ascendenta in familia lui STEFAN CEL MARE’
  Dar sa vedem cit singe albastru are BUNICUL CU PRICINA:
  PAUL NICULESCU MIZIL,se naste intr-o familie care provenea din miscarea socialista,in 1923,unde lecturile obligatorii erau cele marxist leniniste-SINGE ALBASTRU,AI, OANA??????????
  In 1945 se inscrie in PCR,SI LUCREAZA ALATURI DE LEONTE RAUTU UNUL DIN ZBIRII BOLSEVICI,CARE ARE PE CONSTIINTA MII DE MORTI,INTELECTUALI,PREOTI,TARANI INSATARITI,ETC…..
  Mai tirziu este unul din artizanii cultului personalitati,in cazul lui GHE.GHEORGHIU-DEJ
  Alaturi de ION ILIESCU,dupa miscarile din 1956,din ungaria,incepe o vinatoare a TINERILOR STUDENTI ROMANI,care le vor cadea prada FURIEI CELOR DOI DEMENTI BOLSEVICI-ION ILIESCU SI PAUL NICULESCU MIZIL.
  Ptiu………….SINGE ALBASTRU ,ASCENDENTA PRINCIARA,DIN OS DOMNESCU………
  Doar in urma INCESTULUI AR FI PUTUT SA APARA O ASEMENEA FIINTA,CARE SA-SI CAUTE ASCENDENTA PRINTRE URMASII LUI STEFAN CEL MARE,pt ca se stie,incestul SI FIINTELE CARE SE NASC SUNT LOVITE RAU DE PARANOIA.
  Daca micul bolsevic,VICTOR PONTA,INDESAT IN PARTID DE ADRIAN NASTASE,are o minte ,BALBIITA’OANA NICULESCU MIZIL,CRED EU CA ARE PROBLEME MULT GRAVE DE IDENTITATE.
  Si cind te gindesti ca ASTIA VOR SA CONDUCA ROMANIA……….
  Ma intreb cum a primit aceasta veste Gogutza,?????????????dar vecinii lui??????????
  abia astept dialogurile lor savuroase redate de gogutza,dupa ce toti se vor fi intors de prin cimitire ,unde ISI CAUTA STRAMOSII CU SINGE ALBASTRU………..

  • Asta e neam cu Sechelariu de la noi ca si el s-a declarat coborator din os domnesc. Sechelariu spunea ca are si patalama care-l atesta ca neam cu Stefan cel Mare. Asta, nepoata bunicului ei comunist, o fi având patalama?

   Şi altceva: La noi, la Iaşi, există spitalul Socola pentru închipuiţi. Bucureştiul are oare, ceva asemănător? 😮

  • Acu la cat de umblaret a fost Voda si la felul in care se transmit si se multiplica genele si ramurile viului, e posibil ca mai toti cei care sunt moldoveni de mai mult cel putin trei patru generatii sa aibe si o picatura de sange musatin 🙂 🙂 🙂

 75. Un zâmbet, chiar daca a trecut ora cafelei 😆

  Profesorul: – Baiete, din pacate penntru tine, nota pe care o ai incepe cu P. Banuiesc ca stii ce nota e, nu?
  Studentul: – Pinci!!?

 76. Ii seman f mult ca fire lui Traian Basescu si daca as intra in politica, singurele mele cuvinte vis-a-vis de presa mogulizata ar fi sa le spun cat de idioti si nemernici sunt. Nu mi-as irosi timpul scriind despre ei dar nu as rata nicio ocazie sa spun adevarul verde-n fata. Poate din acest motiv nici nu am intrat in politica, deoarece din cauza unor astfel de gunoaie as fi fost caracterizata drept o scandalagioaica.

 77. Daca opozitia nu e in stare de nimic,macar a ramas media sa ne apere de barbariile voastre.Am 19 ani si a trebuit sa plec din tara ca nu am gasit un loc de munca,din care sa.mi platesc o facultate.Va mai mirati ca multa lume va uraste.La cat furati aveti noroc ca justitia e la picioarele voastre,si nimeni nu poate sa faca nimic.Cum sa va laudati ca masurile lui boc au scos tara din criza?astea.s masuri?si pe badea gheorge il ducea capul mai mult daca trebuia sa ia masuri anticriza.

 78. …imi cer scuze dar,ati uitat un motiv…priviti-le pe doamnele stanoiu si norica…ce parere credeti ca isi fac consoartele lor cand se apuca sa faca “paralele”…in alta ordine de idei,tot ceea ce nu poti dobandi,este “amar sau stricat” PS.-succes la minister si atentie ce faceti cu pdl-ul !

 79. Buna seara, va scriu din nou, din Anglia. Ma uitam astazi la I-Realitatea, cind Mazare vorbea despre demolarea clubului Bamboo A intervenit consilierul dumneavoastra si a incercat sa explice motivele demolarii, profesionist, calm, cu argumente. Bineinteles ca Mazare a luat-o razna, ca de obicei si cu impertinenta-i caracteristica, a incercat sa-l acopere, iar moderatorul nici nu a incercat macar de ochii lumii sa “modereze”. Groaznic, dar mi-e teama ca marea majoritate se lasa manipulata de aceste televiziuni. De aceea, asa cum a spus si domnul Presedinte, trimiteti la emisiuni oameni cu lectia invatata, care sa le poata tine piept acestor ticalosi. Va doresc, dumneavoastra si echipei domnului presedinte sa aveti taria pentru ca intelepciunea stiu ca o aveti, sa le tineti piept acesto netrebnici de antonesti, ponti, voiculesti si ce or mai fi ei. Oricum cei din strainatate va iubesc, va stimeaza si va voteaza. Sa ne ajute Dumnezeu.

 80. Ok, hai sa facem un exercitiu de imaginatie, sunt doar doua posturi de tv. Maine sa zicem ca sar in aer, si nimeni nu va mai zice nimic. Se va incepe constructia de autostrazi? Va creste nivelul de trai? Se vor face locuri de munca se vor face fabrici si vom conta si noi economic in Romania asta? Si sa nu mi se livreze jegul cu nu-ti convine pleaca, nimeni nu are draptul sa ma dea afara din tara mea. Oamenii se schimba tara ramane. Dar daca asta trebuie sa facem ca ceva undeva sa se miste naibii in tara asta, sa vedem si noi ca traim mai bine jur ca eu personal le arunc in aer. Dar deocamdata totul e negru, iar a te droga cu ideea ca da ce bine zice o personalitate politica, dar eu tot cu un colt de paine in stomac ma pun in pat seara inseamna ca trebuie sa fii imbecil. Dar sa nu se simta nimeni atacat ca nu e interesul meu, vorbesc pur teoretic.

 81. Jurnalisti/politicieni
  Ca televiziunile de stiri sa-si ocupe 99,99% din programe cu ceea ce fac politicienii de la “putere” si sa-i critice e normal.Cel putin intr-o tara democratica.Dar ca cei care ne conduc,sa petreaca cea mai mare parte a timpului,criticand ce spun sau ce scriu jurnalistii mogulilor, e penibil .Lasa-ti jurnalistii sa-si faca treaba,iar dv.(politicienii de la “putere”),contracarati vorbele lor(mincinoase,urate…)prin fapte(faceti ce ati promis in campaniile electorale oamenilor de rand).Politicienii au viata lunga doar in cartile de istorie.Multumesc.

  .

 82. Am urmarit zilele trecute o emisiune de stiri si asa am aflat si eu ca Elena Udrea are blog.
  Si am dat si de postarea asta.
  Trist, intr-adevar…
  Trusturi, moguli, Badea, Ciutacu…
  Nashpa, ca sa ma exprim in dulcea limba romaneasca..Dar stiti ceva? Cand ma enerveaza astia, arunc ziarul sau apas pe un buton si schimb postul.
  Ce ma fac eu insa cu dumneavoastra?
  Pe ce buton sa apas ca sa pot schimba ceva in politicienii nostri?
  Pentru ca, dincolo de ceea ce vreti sa se citeasca in acest articol, eu am gasit printre randuri si altceva (si nu este prima data): niciodata nu e vorba de voi, intotdeauna este un precedent ministru care a gresit,niste jurnalisti despre care nu spune nimeni ca sunt prosti – Doamne, fereste!- sau, in cele din urma, niste politicieni neputinciosi din opozitie.
  Ceea ce nu vreti sa intelegeti nici unul dintre voi, politicienii, este ca lumea asta obisnuita care traieste (de-abia…) in Romania, va vede pe absolut toti neputinciosi: pe cei din opozitie -oricare ar fi ea la un moment dat- incapabili sa lupte cu interesele si relatiile celor de la putere, iar pe cei de la putere- oricine ar fi la putere- neputinciosi in a-si reprima poftele, interesele personale sau dorinta de innavutire. Si asta se intampla de 22 de ani. Intr-una. Indiferent de cine ne conduce. Si atunci va intreb: pe ce buton sa mai apas eu acolo, in cabina aia de vot, cand pe toti se pare ca va cheama Maria si purtati aceeasi palarie veche de 22 de ani? O palarie imputita- pentru ca au purtat-o atatia nespalati, pun pariu ca misuna si paduchii prin ea…
  Va mirati, doamna, ca unii aleg titluri pentru piesele lor de genul “Blonda, chiorul si piticul?” Si chiar credeti ca numai din dorinta de a face bani de pe urma dumneavoastra? Pai cum coborati dumneavoastra azi, la stiri, pe scarile salii de sedinte in rochita dumneavoastra rrrrrosie de cabaret, cam cum credeti ca va percepe lumea neputincioasa care se si uita(astia da, prosti!) la stirile respective, sau, cu atat mai mult, un scenarist capabil sa mai si puna pe hartie penibilul situatiei?
  Sau, cam ce mesaj credeti ca au pentru noi cuvintele domnului prim-ministru care apare pe posturile mogulilor sa-mi explice el mie cum si de ce mi se taie salariul, si pe urma isi plimba Ipad-ul si camera personala de filmat prin Parlament, pe care a dat vreo 6 salarii de-ale mele?
  Doamna Ministru, Vantu si Voiculescu n-ar fi existat fara voi, puteti intelege asta? Oricat de mult ii urati dumneavoastra, pentru mine si pentru multi altii ca mine, sunteti in aceeasi barca: adica sunteti tot ceea ce mi-am invatat copiii sa nu ajunga niciodata…
  Iar in ceea ce priveste societatea civila, doamna, n-o mai somati atata sa reactioneze, pentru ca, sincer, nu cred ca v-ati dori asta….

 83. Ia sa vedem , credeti ca sunteti atacata pentru un amarat de contract? nu prea cred , nu sunt simpatizant realtiatea sau antenele , dar in momentul in care nu respectati regulile societatii cum ar fi: sa gandim inainte sa propunem ceva , ar fi mult mai bine! Un strop de gandire in plus ar merita inainte sa propuneti porcarii in guvern (cum ar fi si partea de ingropare a cablurilor in pamant de utilitati , de parca romania nu are destule drumuri sparte mai vreti si firmele de telecom sau de curent sa le sparga sa-si monteze cablurile ) RUSINICA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *