SCRISUL CA REFULARE

Elena UdreaExista jurnalisti care isi fac meseria cu profesionalism indiscutabil, exista jurnalisti care scriu la comanda si exista jurnalisti care isi exprima frustrari ori antipatii proprii sau ale prietenilor, daca tot au ocazia sa o faca’ public. Exista jurnalisti informati, jurnalisti neinformati si jurnalisti care ignora informatia. Sigur, mai pot fi facute tot felul de clasificari, dar acestea ma intereseaza pe mine in acest moment. Asa se face ca pot aparea articole in presa ca acelea de astazi, in care se comenteaza critic asa zisa numire a mea, a Ralucai Turcan’  si a lui Gheorghe Falca, in postura de vectori de imagine a PDL. Daca cei care au scris articolele respective ar fi avut un interes onest, s-ar fi documentat si ar fi aflat ca nu este nicio noutate si nici nu este un cadou facut unor oameni “apropiati Presedintelui Romaniei”, ori la cerinta expresa a acestuia. Imediat dupa fuziune in decembrie anul trecut, s-au infiintat departamentele interne ale partidului. La Departamentul de Comunicare, reprezentantii BPN, adica politici, am fost desemnate eu (PD), dupa refuzul lui Adriean Videanu si Raluca Turcan(PLD), la cererea acesteia. Acest Departament in care a dorit recent sa lucreze si Gheorghe Falca,’ face parte ca atare’ din Comisia de Organizare a Alegerilor. Iata anuntul de la Colegiul Director National tinut vinerea trecuta,’ care i-a facut pe unii sa verse cerneala de suparare ca Elena Udrea ar fi putut sa obtina vreo functie in plus in PDL. La fel cum nu au avut liniste crezand ca am preluat conducerea filialei Constanta, cand in realitate, eu doar am aplicat acolo decizia BPN. Lucru care mi-a luat o ora si jumatate fata de o saptamana cat imi acordase conducerea partidului, astfel ca nu a fost nevoie sa fiu presedinte interimar pentru sapte zile. Dar si in acel caz, ca in nenumarate altele, tentatia unora de a ma critica este atat de mare incat le intuneca ratiunea si nu mai cauta sa se si informeze inainte de a scrie.

410 thoughts on “SCRISUL CA REFULARE

 1. @bibliotecaru,
  Nu am observat intrebarea ta dar raspund eu acum ca am observat-o: pe Basescu, caci asa cum i-am spus Monicai imi plac discursurile dsale…

 2. STEFAN RADOVEANU are dreptate.Gandeste in perspectiva,pentru binele tuturor.
  Se gandeste ca timpul curge iar gratioasele noastre parlamentare au sau vor prinde si varsta aIIIa.
  Cu cat vor avea o viata sexuala mai activa la venerabila varsta cu atat ne vor stresa mai putin..politic.Daca vor avea satisfactii si orgasme poltice vom avea legi altruiste,vom trai si noi fericiti pana la venerabila varsta mentionata de Stefan cu autosatisfactie gerontofila si deosebit de subtila legata strans de gratioasele noastre parlamentare.Deci tot politica si nu alta conotatie .Si RICE are ridurile SUA pe fata ei maslinie si chiar nu pare sa aiba des orgasme politice.Pare mereu destul de iritata si refu..lata.

 3. BIBLIOTECARU…..privind legea 50% …nu e victoria lui Boc.Intai CNAul s-a adresat Presedintelui sa nu o promulge apoi Boc a trimis mingea la arbitru,Curtea Constitutionala,evident mediatizat si electoral.E victoria normalului si a bunului simt cred ,ori nu poti confunda bunul simt cu persoana Dlui Boc chiar daca incepe cu B.
  Dl Boc a iesit pe post si cand cu propunerile de reducere a pretului la energie propus de PSD.Si Poja ,parca.Nu-i interesa daca propunerile sunt valabile,viabile ci erau iritati electoral ca PSD a privatizat Petrom (am inteles ca era minciuna)si ca nu au venit ei cu solutii concrete.Erau interesati de batalia electorala decat de gasirea de solutii de suportabilitate a contextului economic si social.In ciuda faptului ca respectivul de la PSD a fost in tete a tete cu Presedintele Basescu ,interesat de solutii concrete si nu de gargara politica (de aceasta data)ceea ce imi readuce in minte pe Basescu din urma cu cativa ani,pragmatic,concret si interesat de Romania si cetateni (si deloc populist).
  Si privind intrevederea si cautarea de solutii cu Dl PSD la fel si discursul de la intalnirea cu viitorii judecatori si procurori si alte cateva mici iesiri ,parca incepe sa-mi placa din nou Basescu.Ori a schimbat consilierii ,ori are un as in maneca (roz-rosiatic-galben)privind castigarea unui nou mandat la Presedintie.

 4. Mul?umesc celor care mi-au citit postarea de mai sus…Poate e cazul sa dau si eu unele raspunsuri…
  Pentru Lulu – mai citi?i o data, stimate domn/doamna (ma scuza?i, nu sunt sigur), si poate ve?i percepe ironia…Degeaba ne vaitam ca au copiat copiii nostri, impostura este generalizata la nivelul

 5. De asemenea exista si oameni ce au invatat sa foloseasca paragrafe. Ha ha! Ce-mi plac glumele mele.

  N-o luati in mod personal. Dispretuiesc intreaga clasa politica in mod egal.