Schimbarea miniştrilor PDL, cel mai mare act de curaj al clasei politice în ultimii 23 de ani

PDL a dovedit în ultimele două zile de ce este cel mai important partid din România, de ce doar el este capabil să producă adevărata reformă. În istoria noastră post-decembristă, niciodată un alt partid nu s-a arătat dispus să schimbe Premierul în funcţie şi întreaga garnitură de miniştri. Un gest politic unic şi dovada cea mai puternică a faptului că PDL este singura forţă politică majoră responsabilă din România.

Prin deciziile succesive de ieri şi astăzi am făcut un pas major spre recredibilizare, atât a Guvernului cât şi a partidului. Am arătat, mai presus de toate, că nu ne agăţăm de putere, că suntem responsabili şi, într-o foarte mare măsură, că am înţeles mesajul românilor nemulţumiţi de situaţia economică şi socială. Le-am arătat tuturor care este diferenţa între noi şi USL, al cărui singur scop este să ajungă la putere, indiferent de ce se întâmplă cu ţara.

Decizia de a schimba toţi miniştrii PDL prezenţi în cabinetul demisionar Boc reprezintă un act de curaj politic fara precedent. Nu a fost uşor să luăm o asemenea decizie, dar am ştiut cu toţii că este hotărârea cea mai bună. Guvernul şi partidul au nevoie de un nou început. Un restart aproape total. Fără îndoială că PSD sau PNL n-ar fi fost în stare de aşa ceva. Iată diferenţa dintre noi şi ei.

Cei care ne înlocuiesc pe noi, foştii miniştri, sunt oameni tineri, bine pregătiţi, specialişti în domeniile pe care le vor gestiona. Ei sunt noua generaţie de politicieni propusă de PDL, ei sunt cei care, cu imaginea curată şi competenţa profesională de care vor da dovadă, vor reuşi să readucă Guvernul la cote înalte de încredere. În ei ne punem speranţele ca noul Executiv să fie mai bun decât Cabinetul Boc. Şi au toate şansele să reuşească, iar partidul îi va sprijini.

În mare măsură, sarcina lor va fi mai uşoară şi pentru că Guvernul demisionar a luat măsurile corecte. Practic, noi am preluat asupra noastră tot deficitul de imagine, toate măsurile de austeritate, cu care noul Cabinet nu trebuie să se mai lupte. Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu are trei sarcini majore: să facă tot posibilul pentru a creşte nivelul de trai al populaţiei, să redea încrederea românilor în capacitatea instituţiilor statului de a lucra în folosul lor şi să continue reformele de care ţara are atât de mare nevoie.

Pornesc pe un drum bătătorit, mai facil decât al nostru, dar nu uşor. Şi ei se vor lovi de o populaţie nemulţumită în general de activitatea clasei politice. Şi ei vor trebui să lupte cu o parte a mass media bine antrenată şi rău-intenţionată, care se află intr-un război de uzură cu instituţiile statului.

Noi, cei care am părăsit Guvernul, nu vom intra în vacanţă. Ne vom dedica toată energia şi priceperea pentru a ajuta partidul să crească în sondaje. Vom lăsa în spate munca de la ministere şi vom lucra pentru partid, majoritatea având şi funcţii de decizie. Adevărul este că, mult timp, ne-am preocupat mai degrabă de guvernare decât de activităţile specifice unei organizaţii politice. Iar asta s-a văzut. Din momentul votării Guvernului, care sper să fie săptămâna aceasta, vom face tot posibilul pentru a-i recâştiga pe români de partea PDL.

99 thoughts on “Schimbarea miniştrilor PDL, cel mai mare act de curaj al clasei politice în ultimii 23 de ani

  • de la magazin…… de unde de altundeva??
   pffffffffff ce lume reaaaaaaaaaaaaa

 1. Pai da, am vazut pe realitatea, cum inventariaza munca dnei ministru Udrea, la modul laudativ! Interesant mai este omul asa in general!! . De n-o sa fie recunoscuta si de Antene, ca cel mai bun ministru…eheeee! Mai vedem!

  • d-na Elena Udrea

   Personal mi se pare nedrept ca toata munca dvs.din ultimii 3 ani sa fie preluata de altcineva,oricat de bun ar fi.Pe de alta parte toti carcotasii vor termen de comparatie si in mod singur se vor decanta multe din actiunile viitoare ale min.dezvoltarii si turismului prin prisma muncii dvs.Stiu ca trebuie mult autocontrol sa poti scrie un asemenea articol care exprima multa responsabilitate dar cred ca sufleteste este mult mai mult decat atat dar asta probabil doar dvs.stiti.Sper sa nu simtiti ca anii acestia in care ati muncit mai mult decat toti ministrii au fost in zadar,pentru ca aproape fiecare regiune din tara asta poarta semnatura dvs.si asta inseamna foarte mult.Eu una sunt putin dezamagita,pentru ca inca odata se dovedeste regula faptul ca tot calul care trage este cel biciuit…Dar daca politica o cere… Daca va trebui sa deschideti un alt front de”lupta”de acum incolo,noi sau cel putin eu va suntem alaturi. Mult succes in noile proiecte, noi sintem aici in orice situatie… 😉

  • putin curaj nu strica,mai ales ca toate aparitiile ei dadeau impresia unei femei puternice…cred ca vom mai vedea retrageri,nu toti rezista uzurii…

  • Era normal s-o faca si culmea prostiei sa accepte ceva ce nu este de ea. Dedesubtul refuzului este de ordin personal si o va costa cate zile va avea…..asa se spune “pe surse” ca nici in politica nu are ce cauta.

  • lulu

   E foarte pacat cand politica ”te costa”…Ideal nu ar trebui,real insa reusita mereu iti ia ceva la schimb…

  • Ceva conflicte de interese; se vorbea dinainte de demisia lui BOC. Sot broker; ea la privatizare; detalii…
   Da’ Andreea e tanara si poate.

  • Nu e vorba de curaj dar cand ai o familie cand ai un copil mic, cand toate taraturile te invidiaza, cum sa risti sa reeditezi cazul Ridzi.
   Probabil ca lucrand la program pe partea lui economica va ramane consilier al PM care cred ca are nevoie de un bun consilier pe economie.
   Pe vremuri consilierii pe domenii ai PM erau egali in rang (neoficial dar in ochii PM) cu ministrii si cei cu care PM controleaza profesional cabinetul .

  • NG
   Voi relua postarea mea care a fost premonitorie de azi dimineata:

   ion adrian a scris pe 07 Februarie 2012, 01:48 pm

   Si ca pe toti cei foarte buni si care nu se imbraca intro fariseica si umilitoare modestie, invidia poate ca o va stopa, de aceea invidia pentru mine este cel mai odios si demn de dispret seniment uman, sentiment pe care demnul animal nu-l are ci acest om decazut sau cazut (cum va place) pentru care nici iadul nu cred ca este suficient.

  • Puiu,
   Chiar regretzi sau faci si tu parte din aceiasi familie de jigodii ipocrite?

  • Oane regret sincer ,stiu sa apreciez un om chiar daca-i intrun partid pe care nu-l plac ,am facut mare taraboi si atunci cand a fost pusa pe un loc neeligibil la europarlamentare din ordinul Ebei ,am fost si banat 3 zile atunci 😆 parerea mea ii alta ,Andreea era singura din toti tinerii astia scosi in fatza care nu putea fii manevrata ,au pirdut un om valoros ,a fost singura care s-a batut pe televizii cu opozitia si a castigat intodeauna ,restul portocalicilor au pierdut toate intalnirile televizate ,in politichia mitica cine-i tare in” culise si propte ” ajunge sus ….

  • Eu cred ca a fost MUUUUUUUUULT prea DESTEAPA atunci cand a luat decizia de a renunta.

 2. Conform legii 51/1991 articolul 26,ungureanu nu are ce sda caute in functia de premier.Basescu incalca si legile,nu doar constitutia.
  Art. 26.
  Salariatii organelor de informatii si ai celor cu atributii in domeniul sigurantei nationale nu pot face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu pot fi folositi in scopuri politice.
  Nu pot activa in serviciile de informatii persoanele care au fost gasite vinovate pentru actiuni indreptate impotriva drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

  • Domnul Ungureanu nu a fost, inca, validat. Abia dupa aceea se va rezolva cu problemele de serviciu.
   A fost luata in calcul si varianta ( nedorita, dar posibila) ca guvernul propus sa nu treca de votul Parlamentului.

  • Este adevarat ca Nu era validat Guvernul, dar dl Ungureanu M R negocia cu partidele,ministri,alte posturi,program de guvernare(politic),compromisuri,promisiuni etc…..
   Cred ca cunosc despre toate acestea intruct aceste lucruri le asculta mereu…..

 3. ,EU NU MAI SUNT ROMAN’

  Tot uitindu-ma la realitatea tv, romania tv si antenele lui voiculescu,am ajuns sa traiesc o adevarata drama,personala, si de identitate,MI-AM DAT SEAMA CA EU,NASCUT IN ROMANIA IN ANUL………LUNA………DIN PARINTI…….ROMANI NU MAI SUNT ROMAN.
  Mi-am dat seama ca mi-am pierdut calitatea de ROMAN pt ca nu STIU SA URASC,pt ca nu am iesit in piata publica sa strig JOS DICTATORUL,JOS EMIL BOC.
  Regret ca ,odata cu recensamitul,m-am declarat ROMAN,LA FEL CU CEILALTI 19 MILIOANE DE ROMANI,CARE NU AM IESIT IN PIATA NU AM STRIGAT,NU NE-AM INDIGNAT ,SI DECI NE-AM PIERDUT CALITATEA DE ROMAN.
  Regret ca nu am nici un sentiment fata de CRIN ANTONESCU,SI CA ATARE NU-I INTELEG SUFERINTA SI URA CARE IL MACINA.
  Regret ca nu pot fi ROMAN IN ACELASI TIMP CU TURNATORUL MIRCEA FELIX DAN VOICULESCU,cu care ,recunosc nu vreau sa fiu compatriot.
  REGRET ENORM, ca nu pot sa fiu in acelasi loc cu demonstrantii din lehliu gara,cind striga,MASCARI IN PIATA UNIVERSITATII ,DAR MAI ALES CIND IAU BANI,DE LA USELISTI,SI CARE AU NEOBRAZAREA SA SPUNA CA SUNT ROMANI.
  Regret ca nu mai pot fi roman si conational cu FOSTUL PRIM MINISTRU AL ROMANIEI,ADRIAN NASTASE ASTAZI CONDAMNAT LA 2 ANI DE PUSCARIE,pt ca DA, INTR-ADEVAR NU AS PUTEA FI UN ASEMENEA ROMAN AJUNS IN CEA MAI INALTA FUNCTIE IN STATUL ROMAN, SI SA FIU UN BIET TICALOS.
  Recunosc ca regret ca nu mai pot fi roman alaturi de ION ILIESCU CARE IL CAINEAZA PE EMILIAN CUTEAN,UN DERBEDEU ASTAZI CONDAMNAT DEFINITIV LA 5 ANI DE INCHISOARE, PESEDIST,FOST REVOLUTIONAR,care zilele trecute STRIGA IN PIATA UNIVERSITATII JOS CORUPTIA,da e clar, eu nu mai sunt roman.
  Regret ca nu mai pot fi roman asa cum sunt romanii pesedisti care fac scut in fata justitiei pt a-si apara nenumaratii infractori,SI CARE CU MINDRIE SPUN CA EI,SUNT POPORUL PESEDIST,da recunosc ca din cauza celor pe care i-am pomenit si a inca citor-va sute de mii de romani-eu m-am trezit zilele trecute si mi-am dat seama ca mi-am pierdut calitatea de roman.
  Cum sa spun ca sunt roman si contemporan cu;
  BOGDAN CHIRIEAC ,ADRIAN URSU,CORNEL NISTORESCU,MIHAI GIDEA,SORIN ROSCA STANESCU,OANA STANCU,CORINA DRAGOTESCU.
  Cum sa spun ca sunt roman si conational cu unul ca STRIBLEA,a carui mama FURA DIN BANUL PUBLIC,iar striblea junior sta in garaj cu o masina facuta cadou din banii publici furati de mamica,masina cu care vine la emisiunile unde ,DA LECTII DE MORALA.
  Cum sa spun ca sunt roman si conational cu TORTIONARII,CARE AU IN CONTINUARE PENSII NESIMTITE,CU FALSII REVOLUTIONARI,CU FALSII PROTESTATARI,CU FOSTII MILITIENI CU FOSTII MAGISTRATI CARE AU DAT VERDICTE IN PROCESE POLITICE ,SI CARE AU PENSII DE SUTE DE MILIOANE?????????
  Da mi-am dat seama in sfirsit de ce nu pot fi un bun roman pt ca nu am facut toate alea de le-am pomenit si inca cite ceva,adica nu am fost un blogger ticalos,nu sunt un lingau si nu stiu sa lingusesc,lucru care printre altele ma descalifica de la statutul de roman si ma face apatrid…………
  Cred ca acum multi dintre dv o sa-si de-a seama ce drama ma sufoca si-mi consuma intreaga energie,si cit de trist pot fi,ca nu pot fi un roman ca cei pe care i-am pomenit.

 4. SCENA POLITICA ROMANEASCA-RESETATA DE TRAIAN BASESCU

  Da un subiect generos ,dar de care ma voi ocupa mai la ziua,acum la somnic ca e mult prea tirziu,si mi-am pierdut vremea cu subiectul ,DE CE EU,NU MAI SUNT ROMAN………..

 5. STIMATA DOAMNA UDREA,
  1. Daca, in cadrul PDL, s-a hotarat ca toti ministrii sa demisioneze, inseamna ca aceasta a fost considerata varianta cea mai buna.
  Dumneavoastra ati fost un ministru foarte energic, cu merite recunoscute de cei de buna credinta. Cred ca s-a procedat bine cu schimbarea generala, atat din motivele expuse de dvs., dar si din motivul ca, daca s-ar fi schimbat numai unii ministri, opozitia ar fi zis : uite, chiar ei recunosc faptul ca unii si-au facut treba, iar altii nu !
  ” Zarurile au fost aruncate”. Trebuie privit in viitor. Sper sa nu aveti surprize cu vreun partener de coalitie. Speculandu-se momentul, s-ar putea sa apara pretentii exagerate. Dupa cum s-a vazut si in alte ocazii, PDL are si oameni care stiu sa negocieze.
  2. Scrieti ca , in ultimul timp, partidul s-a ocupat mai mult de guvernare, decat de activitati specifice unei organizatii politice.
  Acest lucru s-a intamplat si din cauza ca multi dintre ex- ministrii au avut si functii politice importante. Poate ar trebui avut in vedere, pe viitor, ca acei membri de partid , care detin functii importante in guvern sau la Parlament, sa fie MEMBRI SUPLEANTI in functii de conducere ale partidului,pe perioada exercitarii unor functii importante in Guvern sau in Parlament.Iar membri plini,in functii de conducere, sa fie persoane care sa se dedice, exclusiv, muncii de partid.
  3. Este normal sa aveti regrete ca nu v-ati putut termina treaba inceputa la minister, DAR NOI VA SUNTEM ALATURI, SI VA DORIM, IN CONTINUARE, ACTIVITATE FRUCTUOASA, DE DATA ACEASTA CA PERSOANA CU FUNCTIE IMPORTANTA IN PARTID. SUCCES !

 6. Cel mai tanar guvern dupa epoca ceausista,iliesciana,cel mai competitiv,cel ce cred ca va duce romania pe calea cea buna,iar noul premier este un tanar tehnocrat ce romania avea nevoie de mult timp ca sa fie la inaltimea asteptarilor,asa ca dragi romani eu find plecat de multi ani inafara am cea mai mare incredere ca romania incepe sa_si schimbe total scena politica,prin politicieni tineri fara pata comunista,si in acest sens va rog sa va uitati in partidele din USL ca nici acum in al 12 ceas nu vor sa se reformeze,pt ca sunt capusele comuniste,,,ILIESCU,NASTASE,VOICULESCU,ce vor vor pleca din scaune.Felicitari PDL ati dat dovada de respect pt noi ce v_am votat,noi ce am crezut in voi ,ca se poate si cu politicieni tineri,ca intradevar sunteti un partid ce incercati reforma atat a tari cat si a partidului.

  • ..PM a fost membru supleant al CC a UTC -[tinerilor comunisti] pentru informarea ta ,asta apropo de “pete comuniste ” putina informare nu strica nici in Italia ,nici aiurea 😆 stiu la voi sunt” comunisti cu fatza umana “…hihihi…

 7. Acum, cadrele PDL disponibilizate trebuie sa treaca la propaganda continua, practicata de mult de adversar, somând USL sa precizeze lista intelectualilor pe care se va baza, si mai ales sa-si detalieze strategia anticriza.

  • Am citit articolul. Titlul sau NU REFLECTA CONTINUTUL. Pare ca a fost scris cu un alt titlu, iar CINEVA i-a impus modificarea.
   Cu aproximatie, articolul cuprinde:
   – 50 % aprecierea calitatilor d-lui Ungureanu
   – 5 % critica la adresa d-sale.
   – 5 % ATITUDINE NEFAVORABILA FATA DE REACTIA OPOZITIEI.
   – 0 % ( NOTA: ZERO LA SUTA ) LAUDE LA ADRESA OPOZITIEI.
   – 40 % atitudine mai mult neutra, si chiar, uneori, apreciativa la, adresa d-lui presedinte Basescu.

  • nea cutarescu ..d-aia am dat linkul ,mi-a placut scriitura Adrianei Saftoiu ,a facut o poza reala si netrucata ,retusata sau cosmetizata a situatiei in spetza ,o apreciez mult pe fosta colaboartoare a marinerului ,Plesu a spus odata :dintre toti consilieri plecatzi de la Cotroceni ,Saftoiu ii cea mai mare pierdere 😆

 8. Si am vazut ca ceea ce asteptam s-a si intamplat: toti analistii care nu stiu altceva decat sa stea la barfe prin studiouri si pierd vremea dandu-si cu parerea despre orice, fara sa aiba o meserie, au inceput deja sa-i critice si sa-i faca ba incompetenti, ba slabi pregatiti, ba hoti tineri, ba marionete. Ce-mi place ca la televiziuni, toti nimenii care n-au facut nimic la viata lor isi dau cu parerea despre oricine. 😀 Ca asa e in dictatura. Trebuie sa ai un tupeu bine cladit si o nesimtire sanatoasa ca sa poti sa faci d-astea in direct. Sunt curios cum o sa reactioneze MRU la ce i se pregateste. De exemplu la Dana Grecu 😀

 9. Si de proiectele dvs nu va mai intereseaza?!!!??!! Adica ati promis, ati demarat lucrari si acum le lasati balta pentru partid??!! Nu credeti ca aveti o datorie morala fata de noi de a va implica in continuare in terminarea proiectelor??!! Mai ganditi-va: macar proiectle pe care le-ati inceput sa le duceti la capat! Acum vin altii cu alte idei si poate strica ce ati facut dvs pana acum!!!!

 10. nea cutarescu postarea nu era pentru tine ,scuze ,asa s-a pus pe blog ,de mine poti sa dormi si-n pielea goala si cu manile-n buzunare 😆 😆

 11. Udemeristii joaca tare ,se amana prezentarea ministrilor ,era vorba de ora 08,00 ,rau am ajuns ,un guvern al Romaniei sta la mana honvezilor ,d-aia n-am sa-i iert niciodata pe portocalicii astia ,impartirea teritoriala ,rectificarea constitutiei ,votul la distantza si multe alti chichite in favoarea lor .

  • La Dana Grecu un lucru merge sigur: tranchilizantul si botnita… 😉 Probabil si atunci ar reusi sa maraie printre dinti: boooc,baseeescu,eleeena…Cred ca avem cea mai mizerabila in limbaj si in strategie opozitie din lume. Dar vorba ceea nu exista cenzura pe telecomanda… 😉

   Franky

   Cred ca multi romani simt ceea ce scriai tu mai sus si probabil pe asta se mizeaza,pe scaderea increderii in propriile decizii si simpatii si alaturarea la ”scopul comun”proliferat de aceste televiziuni.Stii ce este interesant ? Ca cei ce simpatizeaza PDL accepta si celelalte opinii,in timp ce invers vorbim aproape de extremism atat politic cat si in simpatii.Acest tip de opozitie violenta si de mahala fara scrupule a extremizat sustinatorii intr-atat incat asistam la situatia in care cei ce nu sunt pro-opozitie sa ascunda lucrul acesta sau sa se pretinda apolitici. Aici este tragedia si pericolul unei asemenea opozitii cu asemenea impact in societate.Din pacate,aceasta criza resimtita acut de omul obisnuit il impiedica sa vada realist si obiectiv lucrurile,iar iluzia unei sperante nerealiste pare mai buna decat orice…Esti roman si vei fi mereu ,pentru ca inca scrii liber ori libertatea ta si a celor ce au dreptul sa strige”sus”cand altii striga”jos”nu poate fi descurajata de oameni incatusati de interese si obligatii cum sunt cei ce se isterizeaza pe televiziuni.Ei sunt cei mai sclavi oameni,pentru ca ei pot spune doar ce vor stapanii lor sa spuna,viata lor este asa cum vor cei ce-i platesc si Romania lor este cea a lucrului la stapan,pe cand Romania noastra este asa cum este: cu bune,cu rele,cu suparari cu satisfactii,cu simpatii si antipatii,dar cel mai important lucru : NIMENI NU ITI DICTEAZA GANDURILE.

  • Puiu

   Poate nu mai stiu eu bine,dar Transilvania tot in Romania este… 😉 Si iti spun eu…tot mai putin unguri ies la recensamant,caci au migrat…ce se spune de catre UDMR nu e mereu conform cu realitatea.

 12. Daca interventia de mai sus s-ar fi oprit la ” asa s-a pus pe blog”, totul era O.K.
  Completarea peste citatul amimntit ma face sa apreciez, si eu, ca fiecare doarme cum poate:unii in pielea goala si cu mainile in buzunare, altii cu penele ( inca ) ne smulse, si cu cizmele in picioare, etc…

  • constantine

   Pe pariu ca la o asemenea propunere PSD ar sari ca ars…? Tu ce nu intelegi este ca opozitia vrea ori ca ei ori haosul si potopul… Uite de ce eu admir din punct de vedere politic si si atat, UDMR-ul,ei stiu sa convietuiasca cu oricine chiar daca ura lor este nemarginita fata de tot ce nu vorbeste limba maghiara.Dar sunt politicieni.

  • Ma intreb ce vor face televiziunile fara vinovatii de serviciu: Boc si Elena Udrea 😉 ? …sa inveti nume noi si noi atacuri…E un deliciu sa vezi cum ii loveste strechea pe toti… 😉 Acum este momentul pentru ca cei ce au in atributii comunicarea PDL cu oamenii sa inceapa sa faca treaba buna.

  • N.G.-incep prin a te saluta prieteneste.Cred ca ai realizat ca ceea ce am scris referitor la faptul ,CA NU MAI SUNT roman a fost un act de razvratire,un PAMFLET IMPOTRIVA TICALOSIEI FARA MARGINI-marca U.S.L.
   Ce fac acum argatii si tonomatele????????
   Simplu draga mea scormonesc,cautainfrigurati,sapa si cumpara indivizi dispusi sa minta,sa minjeasca si sa fabuleze.
   Ma si intreb cum de nu ti-ai dat seama,doar asta e meseria lor,nu?????????
   Sigur intrasera intr-o rutina calduta,aveau materiale contrafacute,povesti,despre cei pe care de dimineata pina seara erau terfeliti./
   Ei acum in plina iarna,trebuie sa munceasca-sa caute prin nameti,prin balega ,poate,poate dau de ceva.
   Sunt ca niste copii rai,care nu mai au acces la jucariile copiilor din vecini,si acest lucru se vede cu ochiul liber,deocamdata se dau cu funduletele de ciment si-i doare,ii doare rau.

  • PARLAMENTARUL SI FOST REVOLUTIONAR-EMIL CUTEANU-CONDAMNAT-5 ANI

   Inca UN PESEDIST IMPORTANT DIN DIVIZIILE LUI ION ILIESCU DUPA GRATII.
   In toata galagia generata de schimbarea guvernului un fapt deosebit de grav trece neobservat-INCA UN PESEDIST DOVEDIT CA FURA,OARE AL CITELEA????????
   Si nu ar fi nici asta un lucru grav,grav este ca TATUCUL PESEDEILOR ION ILIESCU REFUZA DECIZIA JUSTITIEI si cu revolta revolutionara-O INFIEREAZA.
   In urma cu doua saptamini-EMIL CUTEANU SI REVOLUTIONARII LUI ERAU IN PIATA SI STRIGAU-JOSSSSSSSSSSSS TOT,JOSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
   Asadar EL ESTE UN BUN ROMAN SI PESEDIST PT CA FURA PT CA A IESIT IN PIATA SI STRIGA JOS TRAIAN BASESCU??????????
   Asadar Turnul de Observatie este un bun roman si sigur ei sunt POPORUL ROMAN,pt ca ei nu doresc dictatura legii,ei doresc DICTATURA LUI CRIN ANTONESCU…………

  • @Frank Zapa. In primul rand trebuie sa iti multumesc pentru rolul pe care vrei sa mi-l conferi – acela de “hartie de turnesol”. Este o idee interesanta la care nu am indraznit sa ma gandesc. Daca vine de la tine, chiar ma onoreaza. Asadar Frak, in virtutea rolului simbolic ce mi l-ai oferit, de voie, de nevoie va trebui sa iei de buna cele spuse de mine cu diverse ocazii, sau nu cumva, rolul de revelator al veridicitatii are efect doar pentru afirmatiile viitoare si nicidecum pentru trecut. Interesant. Stii ca de mult, in negura vremurilor, biserica catolica a gasit o afacere deosebit de banoasa – vinderea de indulgente catre pacatosi. Iti inchipui ce suvoi de bani au curs. Ideea ce mai grozava a constituit-o vinderea de indulgente pentru iertarea pacatelor viitoare. Evident ca si pretul era pe masura. Deci iti multumesc Frank. Si revenind la oile noastre, tu ce vrei acum, sa sar eu in apararea lui ion Iliescu sau Cutean? Sa le fie de bine si doresc din suflet ca bratul lung al legii sa ajunga si la ei. Am insa a-ti face o recomandare – paraseste obsesia numita USL, crin si ponta deoarece acestia nu mai sunt de actualitate. Recent a reusit sa va depaseasca in viteza Dan Diaconescu-OTV si sunt unele semne ca in curand va va depasi ci C.V.Tudor. Deci daca tot mi-ai conferit rolul hartiei de turnesol, atunci fa bine si muta tirul pe tintele care iti stau la indemana, altfel vei da impresia ca esti un Don Quihote – redivivus.

  • Ce te mai chinui Turnule…..
   Cu cat strigati mai tare cu atat alunecati fara prea mult ajutor!
   Apropos, intrebare: PNL mai exista?

  • Dragul meu Turn,incercarea ta puerila de a ma atrage intr-o disctuie despre ce pericol reprezinta PP-DD,este daca nu puerila atunci cel putin neproductiva.
   Spre deosebire ,de multi simpatzanti U.S.L . eu nu gindesc cu mintea lui VOICULESCU-eu gindesc cu mintea mea,si cred doar in propiile mele analize .
   Si iata ce spune pe scurt analiza mea-USELISTII,au o problema cu aceasta facatura,PP-DD,pt ca voi v-a trebui sa va luptati cu ei in cursa ,PROMISIUNILOR MINCINOASE,IN TICALOSIE IPOCRIZIE SI NU IN ULTIMUL RIND IN PROSTIE.
   Turnule de Observatie-ELECTORATUL VIZAT DE ,PP-DD,este saracimea si prostimea,milogii,pomanagii si hotii,puscariasii,si derbedeii,adica tocmai electoratul USELISTILOR.
   Asa ca te rog dragul meu Turn,nu fii parsiv,eu nu pun botul.
   Oricum pe voi compania si lupta cu DAN DIACONESCU IN DIRECT ,VA ONOREAZA-la facerea LUMII S-A FOLOSIT ACELASI MATERIAL,ATIT PT VOI USELISTII CIT SI PT OAMENII LUI DIACONESCU-CHIRPICIUL………….

  • Te salut Franky… cat despre tonomate ramane sa le vedem suferintele… 😉

  • @Frank Zapa. Amice draga, in primul rand trebuie sa iti cer scuze ca adineaori ti-am pocit numele. A fost involuntar, din cauza vitezei. Revenind la oile noastre, pai daca tu apreciezi ca lupta se va da intre USL-isti si OTV-isti, atunci PDL-ul pe unde se afla Frank? Intrebarea este valabila si pentru Lulu. Pentru a nu va forma o impresie gresita despre mine, uite ca astzi voi fi generos cu voi – Frank si Lulu. Pentru a mai gasi un loc sub soare si pentru PDL atunci va recomand sa faceti un drum la manastirile din Moldova si sa depuneti niste acatiste, platite bineinteles, in care sa va rugati de milostenia Domnului. Va recomand insa staruitor Manastirea Neamtului care are o icoana facatoare de minuni si cine stie, poate ca ceea ce nu reuseste Sfantul Traian, poate reuseste Maica Domnului. Sa auzim de bine!

  • Turnule de Observatie-iti recomand calduros-numarati-va in fiecare zi,numarati-va dragul meu,pt ca,cu fiecare zi sunteti tot mai putini.
   Te aghezmuiesti cu apa plata,si daca nu ma crezi revezi te rog inca o data toate ,GLORIOASELE VOASTRE VIICTORII’da-te de sondaje.
   Si uite asa,v-ati rugat la ,MORMINT STRAIN’ de aceea sunteti de atitia ani in opozitie.
   VOI SUNTETI POPORUL ROMAN??????????????????????haaaaaaaaaaa
   Te intreb ce credibilitate aveti voi turnule????????????????

  • Turnule,ai gresit sfatul… Dumnezeu iti da,dar nu iti pune in traista oricate acatiste ai scrie…

  • @N.G. Aveti dreptate, dar PDL-istii au mare nevoie de o minune, asa ca pana si niste acatiste pot sa le mai ridice moralul, altfel risca sa fie depasiti pana si de C.V. Tudor. Pe DD-OTV nu cred ca mai au sanse sa il ajunga.

  • Pe DD nu trebuie sa il ajunda,trebuie sa il absoarba… 😉

  • Ia auzi belea mare: săptămâna viitoare vizită de lucru usl în USA! Atenţie, nu tot tandemul… numai jumătate… doar preşedintele prezidiului de la concursurile de miss! Prevăd deranj mare în această cumetrie de interese…
   🙂

  • @Ghita 1964. Salutare Ghita. Spune-mi te rog, ma insel eu sau va roade din interior un vag sentiment de gelozie. Cum care gelozie? gelos pe faptul ca respectivul prezideaza concursurile de “miss”, iar tu saracul de tine sa ramai doar cu privitul. Apropos, stii ca respectivul este holtei, adica burlac si acu ce-ai vrea tu, sa de note unor bunatati si el sa se uite ca milogul la ele? Parol!

  • @T. O. : Este burlac? Holtei? A divorţat de Daciana? Aaaaaaa! Gata, nimic nu mai zic atunci…da,da,da! Pe ce să fiu gelos bre Turnule că aştia plătesc 300 pe uitat ca miloaga? Bre ăştia da bărbaţi! Tot unul şi unul, ferească sf. să pună mâna pe hăţurile căruţei, că ne papă gaia la primul cartuş tras din partea estică a graniţei!

  • Nu este locul aici, dar atât vă spun: PP+DD vor avea mai mult decât usl şi PD-L împreună!

  • @Ghita 1964. Draga Ghita, vad ca astazi ti-ai propus sa ma iei prin surprindere. cine este DD si cine PP? Ai folosit intre ele semnul “+”, semna care in scurta ta postare creeaza confuzie. In ce priveste judecata ta de valoare, remarc faptul ca ar avea oarece temei. De atatia ani ne pleaca aiurea prin lume cea mai mare parte a oamenilor de valoare incat nu ar fi de mirare ca OTV-istii sa ajunga majoritari pana in ziua alegerilor. Acu daca te lasa pe tine inima, fa pasul oleaca mai mic si pasii mai rari ca poate or reusi sa va ajunga din urma si PDL-istii.

  • @Ghita 1964. Faci confuzie de persoane Ghita. Nu au treaba nici Victor ponta si nici daciana in discutia asta. Persoana in discutie este Robert Negoita. Acesta este burlac si tot el are treaba cu concursurile de “miss”. Fii mai atent Ghita.

  • @N.G. Sa il absoarba? Pai are un miros pestilential si banuiesc ca si gustul o fi asijderea. Poate ca nu stii, fiind plecata pe meleaguri straine, dar noi bastinasii l-am vazut la TV-ul propriu – OTV, in direct si la o ora de maxima audienta cum un interlop a intrat in studio si l-a apucat de o aripa (sic) si l-a introdus intr-un tomberon aflat la indemana. Sa nu va mai spun de fauna ce a misunat si inca mai misuna prin acel studiou de TV. Mult mai recomandabila ar fi varianta in care PDL-istii s-ar aseza sa soarba o cafea buna. M-as invita si eu, dar la OTV? Mai bine nu.

  • Turnule,

   Pai atunci nu trebuie sa ne facem grija in privinta procentelor DD …mirosul pestilential nu atrage oamenii cu scaun la cap.

  • @N.G. Judecata dv. este de bun simt, dar problema consta in aceea ca au ajuns foarte multi cei care atunci ca ceva “se da”, fac imediat coada de proportii gigantice. Trebuie sa recunoasteti ca “Intunecimea Sa” are, intre altele, si talentul de a aduna multa lume in jurul lui, mai ales ca stie cum sa le fluture niste promisiuni pe la nas, iar amatorii de chilipiruri, la oi, sunt “cata frunza, cata iarba”. Deci va recomand sa mariti atentia in ce priveste acest personaj caci surprizele doar de aici mai pot sa apara. Inainte vreme doar Traian ne obisnuise cu surprizele, dar izvorul de idei care genera acele surprize a secat si acum este doar o palida umbra a celui care a fost odata “animalul politic”. Cu stima.

  • cred ca nu voi inceta sa sper niciodata in faptul ca persoanele publice pot da inca dovezi de omenie si inca ma insel…Vorbesc despre jucatorii de la FC Arges,cei salvati cu elicopterul.M-as fi asteptat ca cel putin unul dintre ei sa cedeze locul sau femeii gravide aflate si ea in tren sau copilului de acolo.Nu stiu…cred ca ne lipseste acea sclipire care ne diferentiaza de alte popoare.nu mai spun nimic de patronul care s-a grabit sa isi salveze ”banii” investiti,dar care nu si-a oferit ajutorul pentru cei putini care ar fi avut poate nevoie…Mai avem mult pana sa fim mandri de”modelele”noastre publice…

  • Reiau ca sa intre unde trebuie:

   pea misto poanta sau poate ponta ca sa nu v-o dau in totalitate mai ales ca este scurt textul:

   CIA SI KGB CER OPOZITIEI SA COLABOREZE CU BASESCU
   ——————————————————————————–

   Radu Moraru | 08 Feb 2012,10:40

   Iata ca desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE, sa preia sefia noului guvern, a incins telefoanele rosii ale marilor puteri. Prin relatiile bune pe care le-a dezvoltat in calitate de spion sef, cu cele mai importante servicii secrete, de la Mossad pina la CIA si KGB, MRU primeste astazi un sprijin neasteptat.

   Vazindu-l pe Crin Antonescu cit de agitat este si ca refuza cu indirjire sa discute cu noul premier, macar din politete parlamentara si observind ruptura din USL, fiindca Victor Ponta doreste totusi sa initieze un dialog cu noul guvern, ei bine, cele mai importante servicii secrete au pus mina pe telefon ieri noapte si i-au scuturat bine pe cei doi lideri USL. In special pe Antonescu! Atit CIA cit si KGB au intrerupt partida de poker de noaptea trecuta a sefului liberal, cele doua convorbiri durind, din sursele noastre, peste 30 de secunde fiecare! “Vei colabora cu Basescu si vei face tot ce iti cere de azi inainte!” a fost ordinul primit de Crin atit de la Washington cit si de la Moscova!

   Daca Realitatea TV, intr-o emisiune moderata de Cretuleasca, fost om de incredere in campania lui Geoana si cu ceva pile in SIE, alaturi de moderatorul Adrian Cioroianu, fost ministru de externe, poate scrie pe burtiera, cu litere de o schioapa, ca CIA cere alegeri anticipate, o minciuna ordinara si o manipulare cum n-am mai vazut de mult, atunci hai sa scriem si noi aberatiile de mai sus, ca avem si noi imaginatie cit cuprinde! In incheiere sa va spun cea mai tare faza de noaptea trecuta. Observind ca Mister Crin se intoarce la pokerul lui in loc sa mearga de urgenta la Palatul Cotroceni unde Basescu il astepta, KGBul si-a trimis oamenii sa-i fure lui Antonescu toate pachetele de carti de joc! De suparare, Crin s-a culcat si doarme si acum, dezamagind profund sefii KGB, CIA, MOSSAD! MI6! E clar, vom avea un alt lider PNL!

   Sa fiti iubiti! Si niciodata pacaliti!

  • @ion adrian. Pentru persuasiunea asupra unor partide sau a unor personalitati politice, dumneata ca om trecut prin multe, ar trebui sa stiti ca nu se folosesc “cooperative” de tipul CIA, si KGB. Pentru ceea ce presupuneti dv. ca s-ar fi intamplat, de regula se folosesc institutiile si personalul diplomatic. Este adevarat, in situatii cu totul si cu totul speciale se folosesc si numitele “cooperative”, dar am mari rezerve ca Romania ar fi ajuns chiar intr-o situatie atat de speciala. Daca as fi aflat ca respectivele cooperative ar fi mers cu persuasiunea pe langa personalitati politice iraniene, nord-coreene sau siriene, nu as fi avut nimic de comentat, dar dv. impingeti fantezia mult prea departe.

 13. Gaby neni ai dreptate in privintza Transilvaniei ,cunosc pe cineva “juma-juma” care a plecat in perfidul Albion ,foarte bina a facut ,ii doresc tot bine din lume ,sa-si indeplineasca visele ,in privintza “PDL-ul , asculta si de partea cealalta [opozitie ]”..m-a facut sa rad ,daca asa crezi tu 😆 😆 eu ce se mai zic ,uiti Gaby neni draga ,pedeul a fost singurul partid care la indicatiile pretioase a marinerului au introdus un paragraf in statut ca ,nu colaboreaza cu un anumuit partid ” dupa aceea s-a revenit asupra idiotenie 😆 mai incet cu “dialogul “pedeleului ….

  • Puiu

   Toti au bubele lor,dar opozitia acum este intr-o incredibila cramponare in negare dusa la extrem nesanatos.Din partea mea sa stea acolo,cel putin nu are ocazia sa faca rau mai mult decat verbal.La butoane i-am vazut deja…

 14. Intradevar, trebuie sa ii dau dreptate doamnei Elena udrea referitor la actul de curaj de a schimba tot guvernul. Ceva ma face insa sa cred ca aceasta delicata operatiune a inceput cu stangul. De ce? Pentru ca nu trebuiau inlocuiti toti ministrii, cei performanti ar fi trebuit sa ramana. Slava domnului, vechiul guvern continea destule gunoaie care trebuiau inlaturate. Asa ce am facut, i-am pus pe toti ministrii, si buni si rai, in aceiasi galeata si am descarcat-o la tomberon. Nu mi se pare rational. Viciu de procedura a fost provocat chiar de sus, chiar sus de tot. Ideea unui Premier tehnocrat a fost si este excelenta. Necazul este ca nu i se da voie acestui Premier desemnat sa isi aleaga echipa ministeriala. Practic, partidele aliantei ii baga pe gat, cam fortat, ministrii pe care ii vor maharii din partide. Nu o sa ma faca nimeni sa cred ca lista de ministri ai PDL a fost chiar propunerea lui Emil Boc – inca sef de partid, dar oare pentru cat timp? Este rezonabil sa credem ca lista de ministri a venit de mult mai de sus. Nu este corect. daca ai numit un Premier tehnocrat si apolitic, atunci lasa-i sansa sa isi aleaga singur ministrii cu care va lucra. Daca ar fi fost vorba de un Premier politic, atunci mergea oarecum taras-grapis si varianta impunerii ministrilor de catre partide, dar asa? Ce mai buna dovada ca s-a procedat gresit o constituie faptul ca guvernul nici nu s-a prezentat pentru obtinerea votului de investitura si mult prea proaspatul guvern a si suferit o prima lovitura – retragerea Andreei Paul Vass, cica din motive personale. Inclin sa cred ca daca ar fi fost ca MRU sa isi aleaga singur ministrii, pe Andreea Paul nu ar fi ales-o tocmai din nenumitele cauze personale. Sa auzim de bine!

 15. marinaru’ se distreaza … s-a distrat tot timpul, mai ales la “meet-in-gurile care-i cer demisia”… a inceput sfarsitul lui crin antenescu, ponta a spus pas si va schimba macazul … win basescu ! hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… pdl danseaza pe valuri… doar marinaru’ ii poate scoate din furtuna… hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 16. , AU PORNIT IMPREUNA LA COTROCENI-SI REVENIT PE DRUMURI DIFERITE-VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU’

  – Subtitlu-ASA A RESETAT TRAIAN BASESCU SCENA POLITICA-

  In ultima vreme cind vreau sa iau ,TEMPERATURA’ scenei politice,ori sa-mi dau seama care este ,STAREA OPOZITIEI’ il citesc cu atentie pe Turnul de Observatie.
  El este un adevarat turnesol,care releva starea de spirit din U.S.L. si prin el pot masura gradul de nervozitate din PNL.
  Dupa ce i-am citit textul de la 10,42,inspirat din ,CUGETARILE jurnalistului Tapalaga,de la Hot news,imi dau seama ca ,acest demers ,aceasta atitudine radicala,de a-i inlocui pe toti ministrii PD-L mie unul imi spune ca ,guvernul DL UNGUREANU A INCEPUT CU DREPTUL.
  Primul semnal bun a fost conferinta de presa comuna a liderilor uselisti-O IMGINE DEZOLANTA SI DEVASTATOARE A USELISTILOR-e clar cei doi,de la ultimul drum cind au urcat de minuta ,DEALUL COTROCENILOR’ la intoarcere au luat-o de drumuri diferite.
  Chiar si pt acest lucru,SI TOT E DE BINE ,E UN INCEPUT CU DREPTUL-Pt ca DEMISIA GUVERNULUI EMIL BOC,SI NUMIREA LUI RAZVAN UNGUREANU,PUR SI SIMPLU A RESETAT SCENA POLITICA ROMAQNEASCA,A SCHIMBAT RADICAL DATELE PROBLEMEI IAR TROMPETISTII GURISTII,TONOMATELE AU FOST PUSI IN DIFICULATATE ,LUCRU EVIDENT DUPA O ATENTA MONITORIZARE A SAITURILOR CELOR TREI TELEVIZIUNI ALE MOGULILOR INFRACTORI SI EVIDENT SI USELISTI,PT CA NU POTI FI USELIST DACA NU ESTI SI INFRACTOR.
  Sigur Turnul de observatie,a uitat sa ne spuna,si mai bine si-ar taia o mina,decit sa ne spuna ce este atit de vizibil-NEBUNIA CARE L-A CUPRINS PE CRIN ANTONESCU,SI RACIREA ACCENTUATA A RELATIEI DINTRE CRIN SI PONTA.
  El Turnul de observatie pur si simplu scoate din ecuatia politica Opozitia,ca si cum intr-o tara demopcrata,opozitia nu conteaza,ca si cum opozitia ar fi asa un concept difuz si suav,curat si populat doar de sfinti,piosi,credinciosi si gata sa se sacrifice pt romani.
  Evident ca este o atitudine de-o ipocrizie fara margini,cind toata lumea stie ca Opozitia din romania-nu s-a reformat,cind toata EUROPA SPUNE CA DOAR JUSTITIA,ANI SI CNSAS mai pote curata opozitia de lichele cu care a fost populata inca de la inceputuri-Si atunci cum sa te faci ca nu vezi ,ca nu stii,cind OPOZITIA VREA PUTEREA IN ROMANIA,INTESATA DE INFRACTORI,HOTI SECURISTI,TORTIONARI PRADUITORI SI CORUPTI.
  Uite de ce puterea a pornit cu stingul in acceptiunea Turnului de observatie-PT CA SI EL TURNUL ESTE DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA OPOZITIEI-
  pt ca daca cu adevarat ar fi un BUN ROMAN-ar fi avut macar decenta sa ,taca si sa astepte sa vada cum si ce se va intimpla.
  Dar el ,nu,REPEDE S-A GRABIT SA VINA CU IDEILE ALTORA,care din motive de ei stiute,dar si de noi,au gasit cu cale sa condamne schimbarea tuturor ministrilor PD-L.

 17. Multumesc Madalina. Se vede ca esti o fata de isprava. Daca ar fi dupa mine, in tara asta in care Justitia a dat nenumarate dovezi ca este “surda si chioara”, ei bine, in aceste conditii, te-as lega la ochi si ti-as pune in mana “balanta dreptatii” caci sunt sigur ca nu vei trisa. Sarut dreapta!

 18. Turnule-o intrebare inteligenta pt tine,intrebare care contine si GRABA PT ANTICIPATE SI SPAIMELE LUI CRIN ANTONESCU:
  Ai putea avansa,asa un numar,cam citi lideri uselisti vor mai fi liberi pina in noiembrie o data cu alegerile.
  Uite tocmai ce, COMISIA U.E. a dat publicitatii materialul ce viza Rom. si monitorizarea pe justitie-CE PARERE AI TURNULE????????
  Haaaaaaaaaaaaaaaa,Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 19. PAREREA MEA: SE PUTEA CEVA MAI BINE SAU MULT MAI RAU, DECI RELATIV SI OFICIAL STAM BINISOR. DAR CE VA FI DEPINDE NU DOAR DE CATIVA COPII BUNI SI DOTATI NUMITI MINISTRI, CI DE CAPACITATEA DE CONSTRUCTIE SI DIALOG REAL A CLASEI POLITICE SI SOCIETATII CIVILE SANATOASE SI RESPONSABILE CARE POATE SI TREBUIE SA BLOCHEZE SI NEUTRALIZEZE LEGAL SI DEMOCRATIC DERAPAJELE AGRESIVE SI PRIMITIVE ALE UNOR DOMNI SI INSTITUTII PRIVATE CARE NU AU NIMIC COMUN CU DEMOCRATIA.

 20. Cred ca nu este greu de facut un raport evaluator al guvernarii si mai ales la ceea ce s-a intamplat la Min Turismului si dezvoltarii .
  Ar insemna sa se dea in sfarsit raspunsuri leor care au asteptat aceste raspunsuri dar sa se si inchida gura “analistilor” defaimatori , denigratori .
  Daca se va face asta in emisiuni tv , parerea mea este ca trebuie mers in echipa , cu consilieri .
  De ce ?
  Pt ca smecherii aia care modereaza , de regula sunt mana-in-mana cu cei din opozitie si obisnuiesc sa intrerupa , sa fragmenteze , sa incalexce intrebarile , sa faca sa rasune intrebarile ca fiind afirmatii , etc . Stiu ca Dna Udrea are experienta — ca doar am vazut-o de atataea ori !– dar in felul asta ar pune stapanire pe platou , ar pune capat acestei practici .
  Pe fata .
  Fac ei porcarii din astea ?
  Veniti cu contramasuri .
  Aveti posibilitatatea sa faceti mai multe , actionati , nu va sfiiti .
  Multa stima si ….. mai ales ..

  suntem alaturi de Dvs .

 21. Dan Tapalaga si “lucrarea” sa
  Posted on februarie 8, 2012
  O incursiune in evenimente, ca sa stiti cine o judeca pe dna Udrea si de ce dorea atat de tare sa plece din guvern. Ptr ca, asa isi primeste poruncile, iar el supusul “lucrarii” trebuie sa execute. Nu ma credeti? Cititi ce spunea azi noapte, visand erotic, pardon eroic: ” Ea a devenit Soarele in jurul caruia graviteaza tot sistemul politic romanesc: presedintele, protestele opozitiei, partidul ei, televiziunile, turismul mondial, primarii, fondurile europene, cadastrul, inspectoratul in constructii, Bucurestiul, Guvernul, totul. In ea s-a concentrat nefiresc de multa putere si un sfert din bugetul Romaniei”
  Am citat suficient Tapalaga, ca sa-ti spun ca esti PROST si FRUSTRAT. Si ma incumet sa amintesc, ceea ce se ascunde in spatele personalitatii tale, nu mai vorbim de caracterul urat dosit dupa cortina decolorata, a ceea ce se poate numi Barbat- pretins jurnalist!!!! Dar, haideti sa spicuim de prin arhivele cu documente (documentate) COPY PASTE:

  http://roncea.ro/2011/11/22/fantoma-de-la-opera-monica-macovei-amor-nebun-cu-dan-tapalaga/

  Fantoma de la Opera: Monica Macovei, amor nebun cu Dan Tăpalaga?
  Conform surselor Ziaristi Online, generalul Dan Gheorghe, fost sef al BA a SRI, UM 0215 a MI, DGPA a MJ, s.a., decedat ieri dimineata la Tel Aviv, a fost demis de la conducerea SIPA de catre Monica Macovei, pe vremea cand Reteaua Soros reusise instalarea ei in functia de ministru al Justitiei, “ca urmare a divergentelor directe avute cu ministrul Monica Macovei si consilierul acesteia, Dan Tapalaga”. Mai precis, adauga sursa citata, generalului i s-a provocat demisia pentru ca “Nu i-a dat madamei documentatia video in care ea era actrita porno intr-un taxi parcat intr-un loc dosnic din parcul Operei Romane”. Si eu care credeam doar zvonurile ca pudelii lui Soros o faceau numai la, pe si sub birou… sau pe nisipul fierbinte din Golful Francezului si in taurii de la Rosia Montana… Sau nu cei doi or fi fost in taxi, ci doar ea si taximetristul, la “o scurta” mica? Sau poate caprita Luisa era integrata in absolut chiar de pitbulu’ Eckstein? Si soferul ce facea? Nota bene: Doamna Tapalaga este… judecator.

  http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/amantul-intelectual-al-monicai-macovei.html

  http://www.ziaristionline.ro/2011/11/22/generalul-dan-gheorghe-a-murit-in-tel-aviv-a-fost-primul-sef-al-brigazii-antitero-a-sri-si-a-vazut-o-pe-monica-macovei-intr-o-postura-care-i-a-provocat-demiterea-din-sipadgpa/

  Slugile lui Soros, au fost si sunt la datorie, astazi in faza terminala, dar e bine sa privim in trecut, ca sa putem eticheta corect portretul robot, al acestor frustrati: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/12/frustrata-alina-mungiu-pippidi-sare-la.html si continua aceste suflete care bantuie printre noi…..continua sa dezinformeze, sa denigreze, fiind in slujba banului murdar, dar cel mai grav, CA BARBAT, SA FII SUBJUGAT DE FEMEI, culegand ce altii au aruncat….fie si prin parcari….

 22. PUTEREA DOVEDESTE CA VREA SI POATE SA SE UP-GRADEZE, DAR OPOZITIA , PRESA
  CORESPUNZATOARE SI ANUMITE ZONE ALE SOCIETATII CONTROLATE DE IMBOGATITII EPOCIIDE AUR SI AI TRANZITIEI PAR INCREMENITI IN PROIECT

 23. D-na Elena,

  O parte din oamenii care v-au inlocuit sunt specialisti.
  De turism trebuie sa se ocupe o persoana care a activat in turism.
  De economie trebuie sa se ocupe un economist.
  De sanatate trebuie sa se ocupe o persoana care a activat in acest domeniu, eventual un doctor care, desi putea pleca oricand in alta tara pentru bani, a preferat sa faca ceva pentru propria tara.
  Parerea mea, evident

 24. Deranj mare la USL. Furie, panica, nauceala.
  Daca MRU candideaza in 2014 s-a terminat cu repetentul – presedinte.
  Toata lumea la atac!
  Latraii din solda lui Felix s-au napustit asupra guvernului …. despre care n u stiu nimic. Apoi s-au concentrat asupra lui MRU. Din nou surpriza! N-au cu ce sa-l atace.
  Pana la urma au gasit un discurs din ’88 de la un COngres UTC unde MRU, la 17 ani, spunea cam tot ce spuneam toti pe la sedintele UTC. Gargara in care nu credeam nici noi si nici cei care ne ascultau, inclusiv activistii normali la cap. Penibil dar perfect posibil din partea unor ciolanari precum Cristian Parvulescu.
  Alta idiotenie marca Parvulescu: de fapt MRU nu poate fi prim ministru pentru ca e spion. Cat de idiot trebuie sa fii sa afirmi asa ceva cand la conducerea SRI si SIE sunt au fost numiti politiceni proveniti de la partide de opozitie.
  Culmea este ca, spre deosebire de stafia isterica Antonescu, Ponta marcheaza puncte prin simpla tacere. El stie ca are in spate un partid greu care-l poate inghiti intr-o secunda daca paseste gresit sau vorbeste aiurea.

 25. E pea misto poanta sau poate ponta ca sa nu v-o dau in totalitate mai ales ca este scurt textul:

  CIA SI KGB CER OPOZITIEI SA COLABOREZE CU BASESCU
  ——————————————————————————–

  Radu Moraru | 08 Feb 2012,10:40

  Iata ca desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE, sa preia sefia noului guvern, a incins telefoanele rosii ale marilor puteri. Prin relatiile bune pe care le-a dezvoltat in calitate de spion sef, cu cele mai importante servicii secrete, de la Mossad pina la CIA si KGB, MRU primeste astazi un sprijin neasteptat.

  Vazindu-l pe Crin Antonescu cit de agitat este si ca refuza cu indirjire sa discute cu noul premier, macar din politete parlamentara si observind ruptura din USL, fiindca Victor Ponta doreste totusi sa initieze un dialog cu noul guvern, ei bine, cele mai importante servicii secrete au pus mina pe telefon ieri noapte si i-au scuturat bine pe cei doi lideri USL. In special pe Antonescu! Atit CIA cit si KGB au intrerupt partida de poker de noaptea trecuta a sefului liberal, cele doua convorbiri durind, din sursele noastre, peste 30 de secunde fiecare! “Vei colabora cu Basescu si vei face tot ce iti cere de azi inainte!” a fost ordinul primit de Crin atit de la Washington cit si de la Moscova!

  Daca Realitatea TV, intr-o emisiune moderata de Cretuleasca, fost om de incredere in campania lui Geoana si cu ceva pile in SIE, alaturi de moderatorul Adrian Cioroianu, fost ministru de externe, poate scrie pe burtiera, cu litere de o schioapa, ca CIA cere alegeri anticipate, o minciuna ordinara si o manipulare cum n-am mai vazut de mult, atunci hai sa scriem si noi aberatiile de mai sus, ca avem si noi imaginatie cit cuprinde! In incheiere sa va spun cea mai tare faza de noaptea trecuta. Observind ca Mister Crin se intoarce la pokerul lui in loc sa mearga de urgenta la Palatul Cotroceni unde Basescu il astepta, KGBul si-a trimis oamenii sa-i fure lui Antonescu toate pachetele de carti de joc! De suparare, Crin s-a culcat si doarme si acum, dezamagind profund sefii KGB, CIA, MOSSAD! MI6! E clar, vom avea un alt lider PNL!

  Sa fiti iubiti! Si niciodata pacaliti!

 26. foarte fain din partea dumneavoastra…eu am intuit asa ceva si mai intuiesc ca acest guvern nou o sa inceapa sa faca ceva bun si pentru oameni …stiu si dumneavoastra ati facut foarte mult dar pentru tara…felicitari….eu mai stiu ceva …crin antonescu nu va fi niciodata presedintele romaniei pentru simplu motiv ca are prioritate mihai razvan ungureanu…doamne ajuta.

 27. Nu cred ca PDL a facut un mare act de bravura. S-a schimbat o marioneta cu alta. Cat despre actul de guvernare ne spune foarte clar la ce nivel s-a ridicat saracia crunta care ii apasa tot mai tare pe romani. Daca nu guvernezi pentru popor atunci pentru cine? Legea este calcata in picioare, insusi de Curtea constitutionala, institutiile statului sunt conduse de incompetenti numiti politic, odraslele inculte sunt “alese” in parlamentul european, coruptia se afla pe cele mai inalte culmi atinse vreodata-aceasta este reforma PDL. Suntem tara cu cele mai drastice taieri de salarii, deci tot prostimea plateste, si cu cele mai mari preturi di UE. In acest timp ministerele nu si-au redus cheltuielile, ba chiar au crescut in unele cazuri, iar clientela politica incaseaza salarii si contracte grase. Sa va fie rusine!

 28. PACAT! pacat ca un guvern,un premier, care a facut tot ce era mai important la acest moment pentru romania, s-a retras sau a fost retras .PACAT pentru ca singurul guvern dupa revolutie care a stiut, putut si vrut sa redea romanilor demnitatea de oameni ,de europeni si care si-au sacrificat imaginea in interesul romaniei a fost huiduit, fluierat si jignit de oameni manipulati sau cumparati.PACAT pentru ca este singurul guvern care a realizat pentru romania infrastructura ,reforme ,legi noi fara de care un stat modern nu poate functiona in echilibru cu U.E. PACAT pentru ca EMIL BOC a fost cel mai …onest ,devotat,integru,capabil,modest, patriot, premier pe care l-am cunoscut si pot spune ca romanii au fost binecuvantati cu un astfel de om. E PACAT pentru un popor sa nu vada diferenta intre hoti si patrioti.E pacat ca atunci cand ceva merge bine sa fie schimbat.E PACAT ca ,cateva mii de persoane majoritatea asistati sociali care erau invitati sa munceasca sa poata determina un guvern sa plece ,sa poata provoca haos,instabilitate ca ei sa-si primeasca inapoi ajutoarele sociale necuvenite si alte pomeni pe spatele oamenilor cinstiti care muncesc sa-si plateasca taxele si impozitele. pacat!

 29. Eu mă gândeam ca doamna Udrea să înceapă pregătirea pentru prezidenţialele din 2019.

  3 Masterate:
  * Relaţii Internaţionale
  * Curs Mediere
  * Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

  Timpu-i scurt, munca-i multă 😀

 30. Dragi romani ce sunteti in tara,am vazut cu toti un nou guvern,tanar,specialisti cu o mare experienta si o mare voita de_a duce romania pe un drum bun,dar din pacate dupa cum am vazut opozitia USL si nenorocitele de televiziuni opozante si manipulatoare nici acest guvern nu e bun.Oameni buni nu se mai poate in romania sa fiti asa de rai,invidiosi,oare asta ne caracterizeaza?Acest guvern de tineri este un produs de generatii ce nu are legatura cu coruptia si comunismul,asa ca trebuie sa_l sustinem cu toti pt ca aduce un plus de energie,un alfel de mentalitate pe scena politica,sunt tineri foarte bine pregatiti,cu facultati si specializari in strainatate.SA VA AJUTE D_ZEU STIMATI NOI MINISTRI SA NE SCAPATI DE ACESTI FOST TRADATORI,COMUNISTI SI MARI CORUPTI AI ROMANIE DUPA 89. MULT SUCCES NOILOR MINISTRI SI PREMIERULUI UNGUREANU. ,,,MARIAN DIN ITALIA

 31. Am poze din 1954.2012 cred ca iarna din 2012 e mai mare.Oameni nascuti in anii `20 mi-au spus ca nu au vazut niciodata asa ceva.Oamenii stau cu mortii in casa.Nu pot sa ii ingroape.
  In 1954 bunicii mei s-au dus in Faurei la o nunta.Trenul a ramas in camp.Mai erau cativa km pana in Faurei.Au luat-o pe jos.Mirele a taiat un porc.Doua saptamani au fost blocati acolo.Dar nu a fost asa ceva ca acum.
  Antena 3 unde e?S-a legat de Igas ca a zis ceva de 1954.Poate ca nu e atat de multa zapada in Bucuresti,ca in 1954,dar in tara e mai multa zapada ca in 1954.

  • fiecare cu ai lui si atat,mai dar viata o demonstreaza ca nu e asa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *