Romania a invins odata cu Lucian Bute!

Oamenii de sport îmi spuneau sâmbătă, după încheierea galei de box, că acesta este cel mai spectaculos eveniment sportiv care a avut loc în România după 1990. Cifrele de audienţă o confirmă: 4,5 milioane de români s-au uitat cum Lucian Bute îl face K.O. pe Jean Paul Mendy. O performanţă de-a dreptul spectaculoasă cu care sportul românesc nu s-a mai întâlnit. Bute a scos românii în stradă, asa cum o făcea echipa de fotbal a României in 1994. O fericire nemimată şi nedisimulată.

Sâmbătă, mai mult ca niciodată, Lucian Bute a fost campionul nostru. A arătat că există motive să fim mândri că suntem români, că există domenii în care putem excela, în care putem fi cei mai buni. Mai mult decât un titlu mondial de box, Lucian ne-a predat tuturor o lecţie despre sacrificiu, muncă şi reuşită. Merită din plin toate laudele care i s-au adus, pentru că este cel mai bun. Şi, poate mai important, este al nostru.

Dacă un băiat modest, dar talentat şi harnic din Pechea, judeţul Galaţi, a putut deveni campion mondial de box, păstrându-şi de opt ori centura şi arătând unei lumi întregi valoarea unei ţări, trebuie să fim cu toţii mândri că suntem români şi să privim optimist către viitor.

Ca ministru al Dezvoltării şi Turismului, mă declar mai mult decât mulţumită cu imaginea pozitivă pe care România a putut să o transmită. Gala a fost o reuşită din toate punctele de vedere. Cred că am dovedit tuturor că suntem în stare să organizăm un asemenea eveniment. Aşa cum spunea şi Ion Ţiriac, totuşi cu puţini bani am reuşit să organizăm una dintre cele mai importante gale de box ale anului la Bucureşti. Parteneriatul pe care l-am semnat in toamna anului trecut cu Lucian Bute şi-a atins cel mai important moment. Campionul a promovat brandul turistic al României şi la Montreal, în meciul cu Brian Magee, şi îl va purta şi la următoarele două meciuri. Dar spectacolul de la București reprezintă apogeul campaniei de promovare a României prin imaginea lui Lucian Bute.

Dincolo de sport, dincolo de alte considerente de ordin utilitar, sâmbătă am primit un concentrat energizant de speranţă şi încredere în viitor. Pentru o noapte, românii au refuzat să mai înghită pastila amară a negativismului pe care le-o tot servesc unii şi au putut să se bucure de o victorie cu adevărat memorabilă.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut acest eveniment posibil, de la milioanele de români care au vrut să-şi vadă campionul boxând acasă, la jurnaliştii de bună credinţă şi la organizatori. Mai ales vreau să mulţumesc echipei MDRT, care a găsit şi a pus în practică soluția finanţării acestui regal sportiv, chiar lucrând sub presiunea atacurilor furibunde ale angajaților lui Voiculescu.

P.S. 10.000 de români la Gala „Campion pentru România”, 80.000 de turişti pe litoral, peste 50.000 de români la concertul din Piaţa Constituţiei al lui Bon Jovi – toate acestea într-un singur week-end. Sunt semne că, după doi ani de dificultăţi, românii încep să privească mai optimist spre viitor, poate chiar să aibă o atitudine mai pozitivă. Vara a început destul de bine. Încet, încet, România se dezmorţeşte.

 

140 thoughts on “Romania a invins odata cu Lucian Bute!

 1. Elena cind am spus ca nu ai consilieri cred ca te-ai suparat.Dar chiar nu ai!
  Ce ai cautat la gala? Apareai la Tv dupa,conferinta de presa si era Ok. Chiar nu credeti ca va uraste lumea? Nu stiu in ce sfere traiti. Pacat fiindca esti o “ministeriasa” care chiar incearca sa faca ceva.

 2. Felicitari, pentru implicarea Dumneavoastrain desfasurarea galei regale de box. Badaranii, care au huidiut raman tot badarani. Mi-a placut reactia de finete, ORICE LUCRU BUN TREBUIE PENALIZAT. Cu respect,Petrica Barbu – fost arbitru international de rugy.

 3. Un zâmbet la cafea 😆
  Cat de bună poate fi o zi după o noapte de nesomn? Si azi ca ieri – va fi tot cald…

  Intr-o seara politia il prinde pe unul dezbracat…
  − Ce cauti dezbracat pe strada ?
  La care omul raspunde:
  − Sunt parasutist !
  − Si unde iti este parasuta ?
  − E sus, la etajul 2, o bate soţul ei …

 4. Comentariul meu scris aici: http://comunitate.ziare.com/index.php/members/home

  Este de neimaginat cum noi, romanii ne aruncam galeata cu zoaie in cap unul altuia. Nu-mi place boxul, nu sunt de acord cu bataia dar… Cineva s-a straduit sa faca ceva bun pentru romani si pentru Romania, nu pentru Congo. Cum se poate asemenea reactii ostile, de neimaginat la niste oameni normali. Si-si mai gasesc si adepti pe care sa-i trimita sa huiduie. Romanii ii huiduie pe romani… Cum vrem noi respect dinafara? Pentru ca sa ne respecte strainii?

  Cititi: http://www.evz.ro/detalii/stiri/lucian-bute-l-a-facut-ko-pe-dan-voiculescu-937408.html

 5. dna Ministru Udrea,
  Cat timp bacalaureatul confera drepturi egale celor care-l au si acces in baza lui la orice Universitate fara a da un examen de admitere, este o tampenie sa dai probe diferite . Dai la toti probe la care sa se poata lua minim sase si de ai din scoli mai slabe si alorlati le dai zece douazeci treizeci etc 🙂

 6. NeaKutare a scris pe 11 Iulie 2011, 03:26 am
  DOAMNA UDREA,
  Va scriu intr-o problema care nu are legatura directa cu cea pusa in discutie, dar are legatura cu noi toti.
  Mai este un an pana la alegerile din 2012 si ar fi suficient timp pentru a se relua o investigatie oprita, din motive care nu au fost elucidate, si anume cea a CONTURILOR SCRETE ALESECURITATII.
  In anul 1990 s-a constituit o Comisie Guvernamentala, cu misiunea declarata de a descoperi ” Averea Diavolului” ( comisie care a fost condusa , la un moment dat, de dl. Mugur Isarescu), s-a angajat ( contra unui comision consistent, de 250.000 de dolari) o firma de experti canadieni PEAT MARWICH THORNE, din Toronto, in 1992 s-a constituit si o Comisie Senatoriala avand acelasi scop, DAR NIMIC NU S-A FINALIZAT.
  Fiind vorba de mai multe miliarde de dolari, nu cred ca ar trebui lasata neclarificata aceasta problema, iar actualul guvern are toate conditiile pentru a relua si finaliza ancheta.
  NU AR FI DELOC DE NEGLIJAT, ATAT SUB ASPECT ECONOMIC, CAT SI POLITIC, EFECTUL FINALIZARII PROBLEMEI.

  • Nu-ti fă iluzii. Nu se dau ăştia in gât unii pe alţii. Fondurile securităţii sunt la cei care ne conduc, din ’90, la politicienii care s-au asezat in fruntea mesei si acum îşi pregatesc progeniturile la scolile din strainatate ca sa le ia locul. De ce crezi că sunt atât de siguri pe ei?

 7. CAMPANII NEGATIVISTE ORCHESTRATE DE DAN VOICULESCU

  Nu stiu citi dintre dv ati remarcat ,de fapt ce se intimpla in ultimul timp,si anume campaniile negativiste,indreptate impotriva a doi romani,SUPER PEFORMANTI CU NISTE C.V.care i-ar face mindrii pe toti cei care au stat in preajma lor:
  1.-MINISTRUL DANIEL FUNERIU
  2-BOXERUL LUCIAN BUTE
  Ce au in comun cei doi?
  Pai au in comun faptul ca ambii,ATIT FUNERIU CIT BUTE,SI-AU CLADSIT CARIERELE IN AFARA ROMANIEI,si cind au revenit in tara erau niste somitati,fiecare pe ,FELIA LUI’
  Daniel FUBERIU-FOST OLIMPIC INTERNATIONAL LA CHIMIE,A LUCRAT CU UN NOBELIST,CAUTAT SI OFERTAT DE CENTRE DE CERCETARE DE TOP DIN EUROPA,AMERICA SI JAPONIA-a benediciat de granturi de milioane de euro pt a-si desavirsii cercetarea.
  SI TOTUSI,SLUGILE LUI VOICULESCU SI ALE LUI SEBASTIAN GHITZA,IN CIUDA EVIDENTELOR SE DAU DE CEASUL MOERTII PT A-L DISCREDITA.
  Orice om cu scaun la cap si-ar da seama ca CEVA PUTE,CEVA NU-I IJ ORDINE.

  CAMPION MONDIAL LUCIAN BUTE-Cin sui campion mondial,ai spus totul,si totusi,DAN VOICULESCU SI-A ASMUTIT SLUGILE PT A MURDARII SUCCESUL ACEWSTUI MARE ROMAN.Inca o data cit de NEBUN SI SINUCIGAS TREBUIE SA FII PT A INDRAZNI ATACURI ATIT DE MURDARE,DAR MAI ALES CE SPERA CEL CARE LE ORCHESTREAZA?
  Acst gen de anticampanie este atit de ilogica,incit gindul te duce intr-un singur loc-DISPERAREA,DISPERAREA CELOR CARE O FINANTEAZA,O INTRETIN SI VOR CU ORICE PRET SA PUNA MINA PE PUTERE.
  O semenea eroare,este Sinucigasa,pt ca se intoarce ca un bumerang impotriva celui care a dispus-o,mai ales ca pina la alegeri mai avem un an de parcurs.
  Si totusi,ceva se intimpla pt ca DISPERAREA MOGULILOR,este atit de evidenta incit si un ageamiu in ale politicii ar percepe ca,UNDEVA,PRIN PREAJMA LUI TRAIAN BASESCU,SE PREGATESTE CEVA……………Ma mira ca presa nu a mirosit inca,despre ce este vorba.

 8. 4,5 milioane ,DE PUMNI IN CAP-ADMINISTRATI VARANULUI DAN VOICULESCU DE ROMANI’

  Atitia romani se pare au urmarit la televizor meciul lui BUTE IN MINUTUL DE AUR.
  Un rating aproape imposibil de atins in viitorul APROPIAT-apropoo de rating si evaluari.As putea spune ca,in tiompul unui eveniment politic,toate televiziunile la un loc ,nu reusesc aceasta performanta.
  Toti acesti romani,i-au administrat un pumn in cap TURNATORULUI DAN VOICUOLESCU,TURNATOR,ASTAZI CU ACTE IN REGULA,care si-a asmutit slugile si lacheii,SA PUNA RAHAT PE CLANTA’in speranta ca toti romanii se ,VOR MINJI’asa cum este el minjit, si toti cei care graviteaza in jurul sau-VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU.
  Faptul ca ,sulgoi,tonomatele lui voiculescu,,SCURMA’sub acest eveniment incercind sa gaseasca,URME DE RAHAT PE CLANTA’ mie unul imi spune ca SFIRSITUL POLITIC A LUI DAN VOICULESCU,DAR SI A COPILULUI SAU,U.S.L.nu este departe,si VINE,VINE,CALCIND TOTUL IN PICIOARE.

 9. da,felicitari si pt doamna udrea,nu am mai trait asa momente fericite de ani buni de zile.
  pacat ca nu stim sa aperciem lucrurile bune indiferent cine le face,mai ales ca avem atat nevoie de putin optimism in perioada asa grea pt toata lumea.
  felicitari si lui Bute pt tot ce a facut pt Romania si pt romani.

 10. Idiotenia bucuresteana colectiva manifestata prin huiduieli la adresa d stra ,este rezultatul nemijlocit al lipsei de informare despre pregatirea evenimentului sportiv in sine .La ora desfasurarii galei de box foarte putini stiau despre eforturile financiare si organizatorice care s au facut .Asocierea sponatana la huidueli ale spectatorilor bucuresteni,a avut o motivatie pur politica in contextul aratat anterior .Nu este exclusa varianta TONULUI dat de mascarici platiti de USL pt a se contracara una din cele mai mari realizari sportive din ultimii 10 ani in Romania .
  Ma intreb fireste ,de ce fiul de securist Sorin Oprescu ,primar independent fata bani in buzunar (,care a confiscat meritele cupului politic BASESCU -VIDEANU ,privind podul Basarab), nu a fost huiduit ???Abia aici se impunea cu prisosinta huidueli si flueraturi primitive ,pt politizarea unei lucrari de mare calibru ,care nu apartine securistului Oprescu!!!
  Va felicit inca odata d na Udrea pt curajul de a organiza un eveniment sportiv de un asemenea nivel .!!
  PS/ In nici un caz vina huiduelilor ar apartine sfatului consilierilor!!!

 11. EMIGRATIA ROMANA SI POLITICA ROMANEASCA-

  Nu cred ca este cineva care sa nu stie cita ura si venin au USELISTII,fata de romanii din emigratie.
  Nu cred ca este cineva caruia sa-i fi scapat faptul ca USELEMEA,are cosmaruri,atunci cind vine vorba de cele peste 4 milioane de romani aflati in emigratie,dar care si-au pastrat dreptul de a vota,si care VAD CU LUCIDITATE,ce hahalere de oameni sunt mizerabilele personaje care populeaza USELIMEA.
  Faptul ca nu au reusit sa isi apropie emigratia romana,faptul ca in 2012 vor vota MILIOANE DE ROMANI, CARE S-AU DESTEPTAT,CARE AU INTELES CA UN GIGA PRECUM PONTA ORI UN BUFON CA,ANTONESCU,sunt niste neica nimeni din cauza carora ei au devenit emigranti,face ca USELIMEA SA FIE DISPERATA SI ,SIGUR SA COMITA ERORI PESTE ERORI.
  Va imaginati cam ce s-a intimplat in sufletele milioanelor de romani raspinditi in cele patru zari,cind au vazut MAGARIILE LUI VOOCULESCU?????????
  Pt ca am posibilitati tehnice ,care imi permit sa vorbesc cu multi romani de peste ocean,STIU,EXACT CE GINDESC SI SIMT ACESTI ROMANI FATA DE TICALOSII USELISTI.
  Si mai stiu ceva,vor fi nemilosi cu uselistii,pt ca CE SE INTIMPLA ASTAZI IN ROMANIA PUR SI SIMPLU INTRECE ORICE POATE CONCEPE MINTEA UNUI OM NORMAL-ORICINE ,S-AU ORICE PERSOANA,CARE NU ESTE DE ACROD SA SCUIPE SPRE ACTUALA PUTERE TREBUIE DISTRUS,MINJIT SI DISCREDITAT-PT CA NU ACCEPTA SA SUSTINA POLITICIENI CARE PROVIN DIN VECHEA STRUCTURA BOLSEVIC- COMUNISTA.

  • Faptul ca istoria se repeta, conduce la concluzia ca se pastreaza sistemul de lucru comunisto-securist, conform unui plan foarte atent construit. Imediat dupa 1989, presa si urmasii nomenclaturistilor comunisti s-au napustit asupra liderilor partidelor istorice, iar despre cei din diaspora se spunea ca habar n-au de ce se intampla in Romania, pentru ca ei n-au mancat salam cu soia. Atat de intoxicati erau romanii, incat ( printre altele) ii cereau celui care a fost Corneliu Coposu ” sa ia primul avion si sa se reintoarca de unde a venit “, asta in conditiile in care liderul PNT-ist fusese 19 ani in detentie la penitenciarele Vacaresti Jilava, Pitesti, Gherla, Canalul Dunare- Marea Neagra si mancase, la fel ca noi toti ceilalti,” salam cu soia” aici, in Romania, asta cand se gasea si acesta.
   Daca privim ce se intampla astazi, vedem ca se repeta fenomenul, in sensul ca urmasii nomenclaturistilor si ai securitatii ataca, furibund, persoane emblematice ale PDL , precum dl. Boc, dl. Funeriu sau d-na Udrea, asta fara a mai vorbi de adevarata isterie pe care le-o starneste doar mentionarea numelui d-lui Presedinte Basescu.
   Celor din DIASPORA li se imputa, la fel ca dupa revolutie, ca nu au habar de ce se intampla in tara si ca deci n-ar trebui sa voteze masiv ( prin corespondenta sau in alt mod ), ba chiar n-ar trebui sa voteze deloc, dupa varianta PUTUROSULUI.
   Evenimentele de dupa 1989 au demonstrat ca la “revolutie” a invins aripa pro sovietica a securitatii.
   Insistenta posturilor TV moguliste si a opozitiei USL-ase de a prezenta Romania anului 2011 ca pe o tara prabusita economic si moral, nu poate fi straina nici de interesele unor tari care doresc ca ROMANIA NU REPREZINTE UN POL DE ATRACTIE PENTRU ALTII, DE EXEMPLU PENTRU R. MOLDOVA.
   Va inchipuiti cam ce impresie isi poate face un cetatean al R.Moldova, despre Romania, atunci cand vede, la posturile TV romanesti ( care au transmisii la Chisinau ) ca la noi este dezastru, elevii se sinucid, copiii sunt furati pentru transplanturi de organe, pensionarii mor de foame, presedintele tarii este” nebun” ( in opinia d-lui Ponta),guvernul este alcatuit din ” incapabili” sau din ” nenorociti” ( opinia Realitatii, Antenei si – mai nou – a cooperativei OTV ) ? Nici nu incepe bine o emisiune si afla ca la noi s-au comis alte zeci de crime, foamea ne pandeste la tot pasul etc.etc.
   Posturile moguliste si USL-asii( sau US- Lasii ? ) lucreaza la foc continuu.
   Fluieraturile, pornite ca la comanda atunci cand Lucian Bute a multumit d-nei Elena Udrea pentru implicarea in organizarea meciului, ma fac sa cred ca ” regia” era pregatita pentru o persoanea inca si mai importanta, respectiv dl.Presedinte Basescu, dar d-lui a avut ( probabil ) informatiile necesare si a evitat situatia.
   In aceste conditii, cum sa se bucure acesti fosti nomenclaturisti- securisti de un succes al Romaniei?
   In opinia lor, trebuie ca succesele sa fie prezentate drept accidente si niste actiuni de manipulare ale actualei puteri.
   PARTEA REGRETABILA A PROBLEMEI ESTE CA INCA SUNT DESTUI ROMANI CARE SE LASA PACALITI DE ACEASTA PROPAGANDA ANTI ROMANA.

 12. A fi mandru de origini, numai pentru ca alt compatriot a devenit campion mondial, mi se pare cam puerila si fara sens. Adica un detinut de origine romana din UE, trebuie sa fie mandru, numai pentru ca Bute e campion ?
  Mai mult de atat, Romania nu are niciun merit la succesul lui Bute, daca ramanea in tara era un simplu necunoscut sau cel mult un bodyguard al vreunui manelist sau interlop.

 13. Conspiratie impotriva educatiei

  Aduc in atentia publica un document al Asociatiei EDU CER din 2007, aparut in presa vremii. Cred ca isi aduce contributia la intelegerea evenimentelor din sistemul educational al anului 2011. Informatiile prezentate sunt la nivelul anului 2007, s-ar putea sa nu mai fie actuale.

  Toate datele si evenimentele ultimilor ani conduc la concluzia ca educatia romaneasca este pervertita de interesele de imbogatire a unor “moguli”, aflati in spatele deciziilor si legilor care reglementeaza sistemul educational romanesc.

  Sursa: http://www.contributors.ro/fara-categorie/conspiratie-impotriva-educatiei/#.Thq8dUSjHNg.facebook

 14. Gala a fost un succes! FELICITARI! Rautatile…nici nu merita discutate. Eu cred k barbatii care va injura (in special cei din presa si politica) sunt indragostiti de domnia voastra si sunt frustati k nu pot ajunge…precum vulpea la strugurii cei acri…cand nu ajunge la ei. Va doresc mult curaj in continuare..din tot sufletul!

 15. Ceva interesant vazut astazi pe Reality Zone: a fost adusa la urgente o fetita care tusea puternic de vreo catava ore. A fost invatata cum sa respire profund dupa care i s-a dat o acadea. In scurt timp tusea i s-a oprit si a fost trimisa acasa. Altadata, tot de la RZ am invatat ca se recomanda suptul bomboanelor, de preferinta dropsuri, inainte de culcare, persoanelor care sforaie. 😆

 16. Doamana Udrea,va rog sa ma credeti ma enervez la maxim!Dvs reprosati mizeriile ,minciunile si manipularile numai motanului felix,neglijand un canal la fel de putrid-RTV in care lumea printre care cei mai patologici:Soviani,Chirieac,Striblea,produc la fel de multa substanta pesticida ca si Antena 3

 17. Buna ziua doamna ministru Udrea,

  Sunt o mamica suparata.
  Am un baiatel de 25 de ani, a terminat Ingineria Mediului, Master in Relatii Internationale (ASE), Master in Dreptul Afacerilor si anul acesta a fost admis la un program MBA de prestigiu romano-francez (2ani/orele fiind in weekend) la Bucuresti. Cunoaste foarte bine engleza si calculatorul.

  Doamna ministru, a incercat sa lucreze la o firma si din cauza situatia de criza aparuta in tara noastra a fost pus sa demisioneze.
  Intre timp, copilul fiind disperat, a apelat si la o firma din afara care l-a contactat pe relatii internationale, rugandu-l sa se mute pentru o perioada de 2 ani de zile. Noi avand un singur copil si vrand sa ramana in tara si sa isi desfasoare o activitate de care sa fim mandrii de el si pentru ce a invatat, va rog ajutati-ne sau dati-ne un sfat cu o recomandare in domeniul comertului exterior.

  Multumesc doamna Ministru si mi-am permis sa va deranjez prin felul dvs de a fi, dandu-mi sentimentul ca sunteti mai aproape de noi, cei pentru care nu se poate face nimic.
  Astept raspunsul dvs. pe email sau aici pe blog.

  • Iuliana, este jenant ca o ” mamica suparata” sa i se adreseze unui ministru ca si unui agent de plasare a fortei de munca. Esti o “mamica egoista” care se gandeste mai intai la binele ei decat al “baietelului” de 25 de ani, care inca mai sta la fusta mamei. Rusine sa’ti fie !

 18. Cat de greu era ca liderii PSD, de altfel prezenti in sala, sa momeasca cateva zeci de ciumpalaci, care sa huiduie ca pe stadion??Boxul e un sport mult mai nobil si mai inteligent, asa ca imi rezerv dreptul sa afirm ca locul celor care au huiduit era intr-o cu totul alta parte decat in acea sala, poate la usa cortului.
  Asta demonstreaza inca o data ca PSD a ramas PCR si manipularea ramane singura lor arma! Mai neinstruiti sunt cei care se lasa manipulati!
  P.S. Felicitari Doamnei Ministru!

 19. Toti romanii din acea gala au foat foarte tari.Toti au facut KO.Nu stiu daca totusi s-a merita.Pretul unui bilet a fost si de 600 lei.Toate meciurile s-au terminat inainte de termen.Primul roman a casigat prin KO in prima repriza.
  Adversarul lui Bute nu a boxat urat,avea tinuta eleganta.Bute s-a facut ca-i da cu dreapta,ala s-a ferit,dar nu se astepta sa fie lovit cu stanga.Asta a fost tactica lui Bute.A tinut.Nu e vina lui ca francezul nu a fost atent,nu e de vina ca meciul s-a terminat repede.Nu e de vina ca spectatorii erau nemultumiti pentru ca mai vroiau box.Mie mi s-a parut ca francezul a dominat reprizele,pana i-a prin Bute pumnul ala aproape criminal.Eu cand l-am vazut cum a dat cu capul de podea,am crezut ca acolo ramane.Mai rau s-a plins tailandezul,dupa ce a primit pumnul in ficat,meciul de dinainte….

 20. Doamna Udrea,fiti curajoasa,nu va lasati intimidata de usLasi.Sunt mai multi cei care va aprecieaza eforturile si reusitele.

 21. Cati straini ne-au vizitat tara pentru meciul lui Lucian Bute si cati au venit pentru concertul Bon Jovi???? Balanta se inclina categoric in favoarea turistilor care ne-au vizitat pentru a vedea trupa americana… A fost imposibil a construi o sala destinata concertelor si nu numai in Bucuresti? Trupe care au facut istorie in muzica ne-au evitat pentru ca nu avem o sala si in decembrie doar un cort incalzit le puteam oferi! Decat zeci de sali in catune si sate imbatranite, mai bine o sala cu o capacitate de minin 10.000 …
  Doamna ministru, cititi va rog, mesajul lui Bon Jovi pe facebook! Oare, in ultimul timp, a mai “vorbit” vreun strain atat de magulitor la adresa noastra, a romanilor?!Ne-a facut rockstar-ul mai multa reclama decat au putut face cateva spoturi turistice!!!!
  Din acest considerent, intreb si eu, vom avea o sala gen O2, in viitorul apropiat sau vom “promova” turismul din tarile invecinate, in continuare?

 22. Băh nătărăilor, terminaţi cu zugrăvitul negrului în roz că mi se face violet unicul neuron pe care-l mai am! Singurul cu mintea întreagă şi cu capul pe umeri este:

  santinela de la 11 Iulie 2011, 09:26 am

  Laudele acum nu ajută!
  Fac rău!
  Acum ajută doar adevărul şi justa evaluare trântite fix sub nasul Ministrului!
  Ministrul are foarte mulţi duşmani, care în faţă zâmbesc precum floricelele şi în spate rânjesc precum hienele!
  Pam-pam!

  PS N-aveţi decât să vă supăraţi şi să mă înjuraţi pentru ce am tastat mai sus!
  Sunt un mega-nesimţit căruia nu-i pasă!
  Pam-pam încă o dată!

  • DAR NU VII CU NICI O EXPLICATIE,UN ARGUMENT…ESTI PAM-PAM!

  • Marcele dragule! Nu-s “pam-pam”! Sunt doar dement într-o biată ţară dementă! 🙂

 23. Nu sunt un fan al PDL-ului si nici al dumneavoastra, dar va multumesc din toata inima pentru ca ati contribuit in mod decisiv la organizarea galei “Campion pentru Romania”.

  Fara ajutorul dumneavoastra, romanii nu s-ar fi putut bucura de acest eveniment exceptional. O dovada clara si de necontestat in acest sens, il reprezinta toate celelalte partide disputate de Lucian Bute pana acum, ce nu au fost nici macar transmise in Romania.

  Huiduielile reprobabile din timpul galei nu au fost decat dovada prostiei si nerecunostintei unor oameni care nici macar cand le daruiesti o amintire fara pret ca acesta, nu stiu sa multumeasca.

  Dar nu suntem toti asa, din fericire.

  In numele tuturor romanilor, cu bun simt din aceasta tara, va multumim.

  Cu stima,
  Luchian M.

 24. de ce va suparati ca va huiduie oamenii? asta este raspunsul la ceea ce ati facut voi cu salariile lor, nu sunt de acord cu huiduielile, de data asta nu le meritati, dar aveti consecintele guvernarii BOC

  • Gabriela mama,traiesti in eter?

   Vorbesti despre reducerea salariilor,cand mai marii UE ne-au apreciat,cand specialistii externi si ai casei ,au aprobat singurele si cele mai neceasre si urgente masuri,care ne-au ferit de dezastrul din Grecia?
   Cum este posibil sa scrii aici si sa nu stii ca traiesti momentul revigorarii
   ROMANIEI tocmai datorita solutiilor anticriza!
   Aici trebuie din nou sa ii acuz pe cei din PDL ,guvern,ca nu au stiut sa explice oamenilor si sa intervina la tv atunci cand opozitia comunista mintea
   obraznic!
   CAND MA GANDESC CA EXISTA MILIOANE DE ROMANI NEINFORMATI CORECT,MA CUPRINDE O TRISTETE IREMEDIABILA!

 25. ALO,DOAMNA UDREA,VA INTREB A SUTA OARA:CHIAR II LASATI PE CEI DE LA

  RTV SA VA FACA TERCI PARTIDUL,FARA CA CINEVA SA INTERVINA SA LE

  EXPLICE REALITATEA?

  ESTE CEA MAI GRAVA EROARE CARE ATI COMIS-O SI CONTINUATI SA O FACETI!

  DE CE?NIMENI NU INTELEGE!

  NU AVETI VOIE SA INTERVENITI TELEFONIC,SAU NU AVETI CURAJUL SA O

  FACETI?

  ORICE AFON POLITIC STIE CA ASTFEL DE EMISIUNI SPORESC PUNCTAJUL USL!

  VA ROG EU TREZITI-VA STIMATI PDL-ISTI PANA NU ESTE TARZIU!

  LA RTV,CA SA NU MAI SPUNEM ANTENA,TOTI CEI DIN ESALONUL II SI URMASII

  LOR, PRECUM CEI CONVERTITI SE MISCA LA FEL CA PESTII IN OCEAN!

  SI INCA CEVA,PRIVITI PE FORUMURI,NIMENI NU CRED CA DUSMANII DVS SUNT

  ASA NUMEROSI PRECUM ARATA MESAJELE,SE STIE CA SUNT

  TRUCATE,PLATITE,MIMATE!OARE NU GASITI NICI O METODA PENTRU

  MOBILIZARE,CEL PUTIN A PDL-ISTILOR ACESTEI TARI?

  PENTRU CA SI ACOLO,UN INDIVID NAIV,CHIAR CREDE, SI CREZUL

  SE…MULTIPLICA….SI DIN COMODITATE SAU LIPSA DE INSPIRATIE,VA TREZITI

  PESTE CATEVA LUNI CA NU MAI PUTETI REPARA NIMIC!

  NU DEZAMAGITI PE CEI CARE INCA VA SUSTIN!

  LIPSA DE COMBATIVITATE DAUNEAZA EXTREM POLITICII UNUI PARTID!

 26. Buna seara!
  Si uite asa m-am luat cu al meci de box, cu ai cretini de la realitatea, cu ale cotoroante de la realitatea si antene…… si am uitat ca ieri a fost ziua MADALINEI noastre dragi, care ne suporta de prin anul eheeee 2008 ….si sper sa ne mai tina in aceasta ograda mult si bine 🙂

  Cu scuzele de rigoare, sper primite 🙂 iti urez MADALINA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI BANI MUUUUUUUUUUUUUULTI!

  Administrator:
  Multumesc Lulu 🙂 !

  • Io “LA MULŢI ANI NU-I DORESC!”
   Este tern şters şi banal.
   Îi doresc doar “LA MULŢI BANI!”

   PS Rejinoooooo, iar umbli teleleu şi-ai lăsat palatul vraişte?
   Du-te la Balbeck în ogradă să vezi expoziţia naibii!
   Balcoane, bidoane şi butoane.
   Golanul de Cardinal pe unde a dispărut?
   Dar cel ce umblă cu merii pe umăr şi hârleţu’ la sub braţ?
   🙂

   Administrator:
   Multumesc 🙂 !

  • ***La multi ani, Mădălina, cu sănătate şi multe bucurii! 😆

   Administrator:
   Multumesc Silver 😆 !

  • Hop si eu cu La Multi Ani si tot ce-ti mai doresti sa se implineasca. Si cum spune Sebi cat mai multi bani ca e mai bine cu ei decat fara ei 🙂

   Administrator:
   Multumesc Ion Adrian 🙂 !

 27. PARTIDUL …ROMANIA!…Mai terminati,fratilor,cu laudele la adresa doamnei ministru…A realizat un lucru banal…De mult trebuia sa boxeze acasa Bute…Ce o sa mai faceti daca o sa realizeze ceva cu adevarat remarcabil…Hai…Spor la treaba!

 28. Un zâmbet la cafea 😆

  Ion isi cumpara de la Cluj un binoclu.
  Gheorghe intreaba: – Ce-i ala?
  Ion : – E un instrument cu care poti sa vezi pana hat departe si toate lucrurile le vezi ca si cum ar fi langa tine.
  Gheorghe: – Ma, nu se poate asa ceva!
  Ion: – Ba da, ma. Uite, aseara stateam la mine in curte si te vedeam ce te mai jucai
  cu nevasta-ta, cum o mai alergai, cum o mai iubeai…
  Gheorghe : – Vezi ca nu-i bun de nimic? Eu aseara nici n-am fost acasa!

 29. Daca puteti face mai mult pentru turism, sport si dezvotarea infrastructurii, FACETI ! Restul nu conteaza !

 30. CANADA a repurtat o victorie la București. Excesul de autohtonism românesc s-ar putea să fie considerat jignitor de către canadieni. Ceea ce ce a realizat Bute în Nord-America, n-ar fi putut realiza la Pechea. Iar publicul urlător a fost penibil, dar nu erau acolo numai redactori de la Antena3. Post pe care-l receptez bine și în San Francisco Bay Area, Ca. Mult succes!

 31. Prezenta Doamnei Ministru la gala a fost necesara si imperativa.
  Gratiei Dsale a avut loc aceasta gala in ROMANIA.

  Doamna Elena UDREA este un om politic si public nu i se poate nimic reprosa din contra curaj si demnitate.

  Masinatia cu flueratul face parte din educatia lui ponta si antonescu care incurajeaza LENEA, PROSTIA si OBRAZNICIA.
  Uitati-va la ei cum vorbesc mai golanesc ca cei din FERENTARI.

  Doamna Ministru, va felicit si continuati pe linia NATIUNEA si ROMANIA.

  BRAVO !!!

  • Radovene, dacă prostia:
   “Prezenta Doamnei Ministru la gala a fost necesara si imperativa.”
   n-o spui pe franceză, n-are niciun farmec.
   🙂

  • ***diaconu Eusebiu – nu-l ierta. La fiecare două, trei postări trebuie să ne amintească unde locuieşte şi nu vezi? Nu vorbeşte cu nici un coleg. Monologhează… numai cu… de la miniştri în sus…
   Tot român prost şi fudul a rămas…

  • Sebi,
   Prostie sau poate nu, debinde la ce prostie de spectatori te referi, trebuie desigur spusa in cea mai selecta franceza. 🙂

  • @
   balbeck, silverstar

   Ati ramas in urma cu doua secole, va meritati soarta de iobagii a lui ponta si antonescu.

   Presidentia si Guvernul doresc MODERNIZAREA si OCCIDENTALIZAREA ROMANIEI unii din DVS doresc intoarcerea la ciaunul cu terci.

   Nu ati reusit sa intelegeti ce inseamna CIVILIZATIA, EDUCATIA, RESPECTUL si ORDINEA.

   Iata de ce aveti asemenea rezultate, bacalauretul a caracterizat exact situatia din ROMANIA.

   MEDIOCRITATEA si PROSTIA au luat rang de generalizare.

  • ***Stefan RADOVEANU – ai dreptate, Radovene! 😮
   Ce ne-am face noi, cei din ţară, fără cei ca tine. Dar, ca să dovedeşti că eşti democrat, fii tu exemplu şi nu arunca găleata cu zoaie fără să fii informat…
   Repet: tot român necivilizat ai rămas…

 32. De o lunga perioada de timp privesc cum prin toate canalele media ne este injectata in minte si in suflet ideea ca am atins varful neputintei. Ca de acum nu mai urmeaza decat caderea noastra libera in gol.
  Sambata am privit cum talentul si efortul depus, dar si increderea in sine a unui om simplu ajuns campion, ne-a facut sa credem in noi si in sansele copiilor nostrii.
  Mi-a placut sa va vad acolo la gala. Era imaginea unei femei care este prezenta, lupta si atinge scopurile pe care si le propune. Sunteti mai mult decat o femeie, sunteti o femeie care chiar face politica. Asta cred ca se iarta greu.
  Va felicit!

 33. Buldogule pe unde-mi umblii că vreau să-ţi spun sare pe coadă şi să-ţi zic vreo doua dulşi pi moldovineşte!
  🙂

  • ***diaconu Eusebiu – încetişor, încetişor că şi eu sunt moldoveancă. Să nu te ia gura pe dinainte şi să spui ce nu trebuie. 😆

  • Bei Arginţico!
   Io acum nu mai alerg după fomei!
   Io alerg după un bărbat!
   După Zev!
   Mama lui de golan şi de buldog!
   Sare pe coadă-i pun, dacă-l prind!
   Că vraişte mi-a făcut ograda!
   Toate puicuţele mi le-a zburătăcit şi mi le-a supărat!

   Deci Arginţico, şăzi ghinişor pe şiăzutu’ matali şî nu ti da la mini cî mă dau şi io la tini!……şî n-ai să rezişti farmiecului meu! Jakă di bluji am, şocate albe am, olecuţică de batai ştiu, deci dacă-mi mai pun şî ochielari di soari pi frunti te-amorezezi lulea di mini!
   Am lichici niebun la moldovienşii!
   🙂

   PS Am uitat!
   Şi ştiu şi franţuza!
   Voulez-vous coucher avec moi ce soir?
   🙂

  • *** diaconu Eusebiu – Şi ştii ce-i mai de admirat la tine: cunoşti limba moldovenească “ghini” şi mai ştii s-o şi scrii… 😆

  • Re Arginţica
   Mersică ieşti tari dulşică!
   🙂

 34. Avand in vedere faptul ca multi analisti “onanisti “au facut tot felul de speculatii vizavii de huiduielile adresate d stra d na Udrea -am si eu o versiune cat sw poate de credibila .
  Pentru a intelege motivatia huiduielilor si a flueraturilor ,trebuie sa analizam ce categorie de public era in sala .Evident ca boxul este indragit in mod special de categorii de oameni fara cultura ,violenti,cu inclinatii specifice vagabonzilor de strada care prizeaza ,tilharesc sau jefuiesc .In mod sigur in sala a predominat acesta categorie primitiva dominata de singe si instincte primare .
  In nici o tara din lume indiferent de dezvoltare nu a existat o asemena situatie atat de rusinoa.
  Onanistii televiziunilor otravite s au grabit de mama focului sa politizeze acest moment intunecat al galei ,calcand in picioare orice urma de decenta .
  Nici o atitudine de remuscare nici o atitudine de revolta de proces de constiinta de condamnare a comportamnetului suburban banditesc al multor spectatori .Din contra borfasilor cu probleme comportamentale li s a dat o importanta covarsitoare li sa atribuit calitati patriotice ,in ciuda sifonarii serioase a imaginii Romaniei in lume .
  Ma bucur nespus de mult ca muti romani au luat atitudine hotarata aici ,pt cei care au contribuit din plin la realizarea acestui mare eveniment sportiv ,inclusiv impotriva celor care prin geturile lor primitive au lovit brutal in imaginea Romaniei .
  Felicitari inca odata d na Udrea !!!

  • Asa mai moldovene comunist, cei care nu gandesc ca tine sunt : onanisti, banditi, borfasi, talhari….etc.
   Oare cand va disparea aceasta categorie de talibani, din care tu faci parte, ? eu credeam ca a disparut odata cu asasinarea lui Ceausescu…..

  • Si cele 4,5 milioane de telespectatori care s-au uitat la meci tot asa sunt ? Daca e asa ,e grav . Dar pe Lucian Bute cum il caracterizati , ca doar la el privesc “oamenii fara cultura ,violenti , cu inclinatii specifice vagabonzilor care prizeaza ,talharesc si jefuiesc ” ,asa cum ,cu multa delicateta , va exprimati .Ce bine ca nu m-am uitat la meci !

 35. pentru a intelege exact gestul banditesc care a umbrit gala de box Lucian Bute ,trebuie sa intelegem calitatea specatatorilor care au venit la meci,indivizi needucati cu instincte primare ,iubitori de singe si vilolenta,borfasi care prizeaza tilharesc s au jefuirec .Rusine televiziunilor otravite care au salutat acest gest si i a facut patrioti pe acesti borfasi!!!

 36. Felicitari pentru un spectacol bine organizat. Nu va mai luati dupa gurile rele… Promotorul este intotdeauna prezent la spectacolul organizat de el (sau ea). Sunt doar gelosi… sau doar misogini.
  Iar de huiduieli… ce sa spun… trebuie sa fim intelegatori cu cei care au un vocabular limitat! Macar de ar face toti Ministrii ce faceti Dvs!

  • Felicitari
   PS
   Ia aminte, ,,licheapolitica”. Alias Diaconu Eusebiu. Alias popa (nu papa de la Roma) Citește atent și bagă la tărtăcuță. 😉 😉

  • Ahaaaaaaa, te-am prins buldogule!
   Ioaaaaaane dă zor şi adu solniţa ca să-i pun ăstuia sare pe coadă!
   🙂
   ZeV-ule (ştiu că nu-ţi zice aşa, dar vreau să te enervez), tu ştii că eu sunt dispus oricând unui dialog.
   Unui dialog decent.
   De asemeni ştii că am o extrem de mare disponibilitate pentru ca “să iau aminte”.
   Există însă anumiţi factori care pot bloca aceste două disponibilităti.
   Mai pe româneşte spus, dialoghez decent dacă am cu cine să dialoghez decent şi “iau aminte” dacă am ce lua aminte.

   Restul comentariului ştii unde-l găseşti…..
   😉

   PS Nu mă iau după nimeni!
   Mă iau totdeauna doar după mine şi doar dacă sunt în afara cercului!
   Dacă sunt în interiorul cercului tac precum melcul.
   În interiorul cercului libertatea este îngrădită de circumferinţa cercului şi toate mişcările sunt raportate faţă de centrul cercului! În aceste condiţii de multe ori percepţia logică şi nedistorsionată este alterată!
   🙂

  • ..Denunță unilateral contractul de mercenariat și ieși definitiv în afara cercului ….și intră în spațiul cu patru dimensiuni (inclusiv timpul) . Știi ce a spus Heraclit 😉

 37. @ion adrian
  Revin, așa cum ți-am promis, pentru că evoluțiile amețitoare care se petrec în jurul nostru, uneori fără a băga de seamă (din cauza …mamei lui de tembelizor), chiar au loc și nu țin cont nici de declarațiile duetului de comici penibili ai ecranului, nici de clămpăneala ,,analiștilor”, nici de încleștarea sterilă dintre PRO și CONTRA.
  VIața arată că, amândoi, am avut ÎNTOTDEAUNA dreptate, iar ceea ce poate fi cu adevărat rău, încă nu s-a petrecut !
  Mă întreb și întreb (retoric), în această zi de degingoladă a zonei euro, unde ne mai putem arunca și ,,ancora” în siguranță privirea ?
  La Grecia (dizolvată în bugetomanie și evaziune) ? La Portocalia (a nu se confunda…CU PORTOCALA MECANICĂ 🙂 ) ? La Spania (& criza creditelor imobiliare) ? La…Italia PARLAMENTARĂ (& cârdășia politic-afacerism obscur) ? La SUA (& 14300 MILIARDE DE DOLARI) ? La China (& ,,Analistul economic Nouriel Roubini spunea de curând: Chinezii au construit enorm. Numai că acum au blocuri goale, aeroporturi pustii şi autostrăzi către nicăieri. Toate aceste proiecte duc la investiţii neperformante”) ? La sistemul bancar mondial, despre care ai atenționat și tu, ion adrian, RUGAT (sistemul bancar n.a.) să-și asume o parte din povara crizei PRIN REEȘALONĂRI ȘI SCĂDERI DE DOBÂNZI, criză pe care a generat-o laolaltă cu POLITICENII POPULIȘTI DE PRETUTINDENI, dar,în schimb, parcă la mișto, cere TOT EL (sistemul bancar n.a.) sprijinul contribuabilului FRAIER , neasumându-și nici un risc ? Mama lor de cămătari cu acte în regulă, apărați de legi , contracte și avocați veroși !
  Avem nevoie cu toții , ca de aer, de informație CORECTĂ, viziune și mecanism algoritmic de prelucrare și înțelegere a realității (complexe) în care bântuim de flori de cuc. TELVIZIUNILE NU NE OFERĂ , ÎN MOD DELIBERAT, AȘA CEVA.
  FELICITĂRI DOMNULE PREȘEDINTE TRAIAN BĂSESCU, INCLUSIV PENTRU PATRIOTISM și RESPONSABILITATE ISTORICĂ;
  FELICITĂRI DOMNULE PRIM MINISTRU (EXCLUSIV, PRIM MINISTRU) EMIL BOC pentru reformism și îndărjire antielectoralistă;
  FELICITĂRI DOMNULE DANIEL FUNERIU pentru că nu cedați temerilor lașe din propriul partid că veți pierde proaspeții tineri alegători !
  Foarte bine ! Decât niște lași și trădători adepți ai compromisului POPULIST (și atât de dăunător viitorului țării/planetei, cocoțați la putere de un ipotetic (dar puțin probabil) vot negativ pentru un USL paralel cu interesul național, MAI BINE CÂȘTIGĂ PRINCIPIUL ! Dacă prințip nu e, NIMIC nu e !
  FELICITĂRI DOAMNĂ ELENA UDREA, SUNTEȚI TÂNĂRĂ, VA VENI ȘI TIMPUL DVS ! ȘI AL NORMALITĂȚII !
  Până atunci, voi strânge din dinți.

  NOTA FINALA: Aștept, în totate viețile mele următoare, un ,,Proces de la Nürnberg” în care să-i văd, în ,,boxa” acuzaților, pe politicienii (POPULIȘTI), finanțiștii și jurnaliștii români sau/și de pretutindeni care au încurajat IMPOSTURA, CHICIUL, SCANDALUL, MINCIUNA, ȘANTAJUL, NEMUNCA, SPECULA, ȘMECHERIA, DIVERSIUNEA ȘI TRĂDAREA (inclusiv NAȚIONALĂ) și nu în ultimul rând, HOȚIA.
  Aceasta este TRIADA care va dinamita lumea, DUPĂ CE AU BULVERSAT TOATE SISTEMELE DE VALORI FĂRĂ A PUNE CEVA ÎN LOC ȘI AU SECĂTUIT TOATE RESURSELE : ,,politician-bancher-jurnalist”.
  Din păcate pentru Ei, cei fără chip și scrupule , navetele spațiale (pentru un refugiu eventual) au fost retrase din uz. :)))
  Judecător : ISTORIA.

  • ZeV,
   Cred ca esti printre putinii pregatiti si dispusi sa inteleaga si poate sa si accepte Calea a Treia(aia adevarata) in lipsa careia omenirea dispare.
   In acest sens mai in gluma mai in serios, caci desigur pare ca ne jucam dar pentru Patrie o facem: PRO PATRIA EST DUM LUDERE VIDEMUR, pe blogul lui AN (ce cinste enorma i-am facut) prin 2007 am anuntat infiintarea Ordinului Cavalerilor Caii a Treia.
   Nu am spus mai nimic, adica cam ce am mai spus cand si cand, prin ograzile prin care intru , cand mi-a venit ceva la fileu. 🙂
   Totusi AYA care-l iubeste pe AN si nu inteleg de ce, dar necunoscute sunt Caile Domnului (Ca-l iubeste pe Pacepa, inteleg ca i-a fost ca un tata dar pe AN? ) a acceptat sa intre in ordin si la fel Regele mistocarilor Mihnea Georgescu care si-a batut cumplit joc de Iliescu pe blogul acestuia si fara ca Ilici sa se prinda ba din contra crezand ca este pupat in fund un personaj foarte interesant disparut azi din spatiul blogeristic a acceptat si el sa fie Cavaler,. Pana la 9 cati au fost primii Templieri mai sunt sase pozitii si eu nu ma grabesc . Daca in 2030 o sa se cmpleteze locurile va fi foarte bine.:)
   Am in vedere cativa candidati posibili. O sa vad….:)
   O sa mai vorbim about.

 38. Sa respectam campionii !
  Rezultatele bacalaureatului din anul 2011, reflectate in efectivul foarte redus de promovati, arată existenta unor disfunctionalități grave, care sunt determinate de demotivarea cadrelor didactice si a elevilor, de lipsa de încredere si de orizont ce s-a raspandit in invatamantul romanesc si in intreaga societate romaneasca. Asteptati putin si o sa vedeti si rezultatele de la invatamantul superior. Cresterea economica este asigurata numai prin cresterea calitătii fortei de munca, ceea ce impune cresterea cheltuielilor pentru educatie. Aceste cheltuieli pentru educatie se vor regasi in cresterea produsului intern brut, ceea ce inseamna ca investitiile in educatie inseamna bani cheltuiti intr-un sector productiv. De aceea ma gandesc la o lege a “Acordului social al educatiei”. Fara educatie nici nu putem concepe sau spera la un viitor al dezvoltarii economico – sociale a Romaniei.

 39. EXLUSIV PT MADALINA-doar pt ea intervin astazi-IA MATALUTA DIN PARTEA BAIATULUI SI PRIMESTE,UN BAX ROZ BOMBON IN PICATELE LEGAT CU FUNDITZA ROSIE,BAX PLIN DE pupicui si trandafiri cu ocazia zilei tale de nastere.
  Banii obsesia lui DIACONU EUSEBIU sa-i ramina lui-TIE TINARA MADALINA SA-TI RAMINA FERICIREA SI DRAGOSTEA CELOR DIN JUR CU CARE SA TE INSOTESTI TOATA VIATA ,SI DE BANI NICI NU VEI MAI DORII SA AUZI………..asa ca LA MULTA DRAGOSTE SI FERCIRE DRAGA NOASTRA MADALINA…………………..

  Administrator:
  Multumesc Frank 🙂 .

 40. DOMNISOARA/DOAMNA MADALINA,
  S-ar putea sa par drept unul care vine cu colinda de Paste, dar stiti… am crezut ca …n-am stiut ca … etc. In fine,
  VA DORESC SA FITI SANATOASA, SA FITI IUBITA SI SA AVETI ( in continuare ) ACEEASI RABDARE DE A CITI TOT CE GANDIM NOI LA DIVERSE ORE DIN ZI SI DIN NOAPTE !

  Administrator:
  Multumesc NeaKutare 🙂 .

 41. O scurta nota pt amicul Ze.V.da-le prietene hotarit la gioale la natarii astia,ca si-au luat nasul la purtare in special la POPA DIACONU-ELENA UDREA TREBUIA,ERA OBLIGATA SA MEARGA LA GALA.
  Iar diacu daca a hotarit sa-i mince din palma COMUNISTULUI CRISTOIU,sa-i fie RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-IO-TE LA EI,DAMBALAGITII,MISOGINII,auzi d’omle da ce avea de cautat udrea la o gala de box?????????????
  Da voi ce dreacu avati de cautat?????????????

  • N-am fost bă la nicio gală!
   Nătărăule.
   Dar asta nu înseamnă că n-am două poze cu doi bine cunoscuţi PDL-işti care fluieră copios la auzul numelui Udrea!
   Dormitorilor cu capu-n traista de ovăz precum catârii la marginea ariei de grâu!
   O ţineţi langa dalanga şi o clopoţiţi balanga.

   – Io ipocrit, băh moldovan căpos?
   Păi vrei să spun că-i albă când io cu proprii mei văd că-i HD color măgar portocaliu din neamul renumiţilor măgari care l-au adus pe vestitul d’Artagnan din fundul Gasconiei în buricul Parisului. Când văd cum toată ziua: doamna ministru-n jos, doamna ministru-n sus vai ce frumoasă sunteţi doamna ministru numai lapte şi miere şi cum ajunge în spatele ei rânjeşte precum o hienă bălind a fiere!
   Ciocu’ mic habarnabiştilor!
   Lasă că veniţi voi în ograda lu’ tata să vezi ce dau io de-a azvârlitea cu teneşii după voi!
   🙂 🙂 🙂

  • ….Nu Frank, nu-i dau la gioale…îl mângâi pe scăfârlie și la două-trei ,,mângâieri, pac, o scatoalcă peste ceafă….ca altă dată să nu mai vorbească IPOCRIT de ,,feblețea lui bărbată”. De aia am rugat-o pe Nicole să- trimită la colțul dinspre vest cu un pix în mână, cu care să scrie de 10000 de ori : ,,Dăăă-mi, doamne, minte…..Dăăă-mi, doamne, minte…. 🙂 🙂 🙂

  • ELENA UDREA TREBUIA SĂ FACĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT. TREBUIA SĂ URCE ÎN RING ȘI SĂ-L FELICITE PUBLIC PE ÎNVINGĂTOR!
   PENTRU CĂ ȘI EA ESTE O ÎNVINGĂTOARE !
   PS
   Cred că dacă eu eram în sală, printre hidumaci cu creierele spălate, de rușine că aparțin tagmei de jalnici pseudoberbanți, aș fi îmbrăcat o fustă. 😉

  • …când scrie comentarii de școlăriță , sau ..se aruncă” în susținerea lui Emil Boc șa șefia partidului , o critic, când face lucruri extraordinare, mă plec în fața acestei Doamne. De aceea avem rațiune, să analizăm, pe cât posibil, totul la rece. Și fără contracte de forma unui cerc. 😉

 42. Eu nu-i spun nimic doamnei/domnișoarei MĂDĂLINA cu acest prilej aniversar.
  Doar gândesc, iar ea, știe cu siguranță ce anume. Intuiția feminină este principalul atu al descendentelor Evei 😉

  Administrator:
  Multumesc Zev 😀 .

  • Hahaha, golan vrăjitor ce eşti!
   Baconschianule ce eşti!
   🙂

 43. O PROBLEMA SERIOASA PENTRU PDL.
  Biroul permanent al PDJ a decis sa-si asume politic Proiectul de lege privind votul prin corespondenta.
  O IDEE EXCELENTA ! Dar…
  DAR UDMR A ANUNTAT CA NU SPRIJINA ACEST PROIECT DE LEGE.
  UDMR isi justifica atitudinea invocand diverse motive, dar motivul real ( si, din pacate, de inteles pentru ei ) este ca prin acceptarea votului prin corespondenta se mareste, sensibil, numarul alegatorilor, existand riscul ca maghiarii sa nu mai atiga pragul de 6% din voturi. La cati alegatori voteaza, relativ constant, in ultima vreme in Romania, pragul de 6% pentru UDMR n-ar fi o problema. Dar daca apar 1-2 milioane de votanti in plus, situatia devine delicata.
  In aceste conditii, variantele posibile par a fi urmatoarele ( neluand in calcul renuntarea la lege, situatie nedorita):
  1. Cuprinderea UDMR intr-o Coalitie : PDL- UNPR – UDMR, sau PDL – UDMR, sau UNPR – UDMR ( aceasta ultima varianta fiind de acceptat daca se continua trendul ascendent al UNPR, marcat prin rezultatele ultimelor sondaje si prin migrarea mai multor primari de la USL catre UNPR ).
  2.Depistarea unor sustinatori ai Legii , in randul parlamentarilor USL.
  Aceasta varianta pare, la prima vedere, greu de acceptat, dar pozitia PNL , exprimata de catre prim vice presedintele M.Voicu in urma cu apox. 2 luni, era favorabila, in anumite conditii, aplicarii acestei legi. Atitudinea unor parlamentari poate evolua intr-o directie sau alta;nimic nu este previzibil. Dezavantajul acestei variante este ca s-ar dezintegra actuala coalitie de guvernare.
  Are in calcul PDL si alte variante? Ramane de vazut. Sa speram ca nu se va repeta situatia cu reorganizarea teritoriala.

  • Varianta cea mai bună este o prealianță electorală PDL-UNPR-UDMR, cu mari șanse de câștig în 2012, după adoptarea votului prin corespondență.
   Dar până atunci, proiectul de regionalizare trebuie negociat și configurat într-o formă acceptabilă tuturor partidelor din coaliția aflată la putere. Mai exact, coaliția care susține guvernul. Sper să ajungă la putere deplină, DUPĂ ALEGERILE LOCALE DE ANUL VIITOR !

  • ZeV ,
   Alianta DA, dar nu sub un nume comun in sens electoral precum USL (se pierd voturi)ci in sensul doar promisiunii unei viitoare guvernari comune in caz de succes electoral si formare de guvern. Desigur ca in acest caz e bine sa existe public asumat un program de guvernare si parlamentar comun.

  • ZeV + I.A
   M-am gandit la o Coalitie ( dl. ZeV o numeste ” Alianta” ) PREELECTORALA PDL + UNPR + UDMR, pentru ca UDMR sa fie sigur ca nu ramane in afara Parlamentului, in cazul introducerii votului prin corespondenta.
   Promisiunea unei guvernari comune nu incanta cu nimic UDMR-ul, atata timp cat maghiarii nu sunt siguri ca, in noile conditii, pot atinge pragul de 6%.
   In ceea ce priveste electoratul, nu cred ca acesta ar fi deranjat prea mult de asocierea numelui celor trei partide. Ele sunt acum impreuna la guvernare, si tot impreuna vor fi si in cazul castigarii alegerilor.
   In plus, nici USL n-ar putea acuza PDL si PUNR de asocierea cu UDMR, pentru ca toata lumea stie ( si vede) ca USL trimite bezele, non stop, pe adresa UDMR-ului.
   Cred ca numele de ” COALITIA PDL + PUNR + UDMR ” este deja UN NUME.
   In toate discutiile politice ( si curente), cele trei partide sunt cunoscute drept ” COALITIA de guvernare”.
   In orice caz, voturile care ( cu mare probabilitate ) vor veni din diaspora, vor depasi, fara discutie, eventualele pierderi datorate asocierii numelui celor trei partde.

 44. Daaa,asa este.4,5 milioane de romani au vazut cum te-au huiduit toti cei aflati in sala (ce doreau sa vada un campion nu pleva politicii din Romania).La fel cum un parazit se hraneste din gazda sa,asa si simpatia pentru Lucian Bute ,popularitatea de care se bucura, au fost folosite pentru castigul de imagine al unei persoane detestate.Acesta este un mesaj ce stiu ca nu va fi aprobat pentru a fi postat dar care totusi va fi citit.

  • ..Nu numai că va fi citit, ci va primi și un răspuns.
   ,,Persoana detestată” de care vorbiți dvs, a făcut posibil și efectiv acest eveniment. Costurile au fost minime, iar sursa financiară, reprezentată de fondurile europene.
   În ceea ce privește imaginea, beneficiarul principal a fost brandul de țară și implicit, România. Desigur că , mie personal, mi se pare perfect firesc ca efectul pozitiv să se răsfrângă și asupra ministrului care s-a implicat nemijlocit.
   De aceea spun din nou și spre știința dvs:
   Felicitări, Doamnă ministru Elena Udrea.
   PS
   Aștept ca următorul eveniment sportiv major să fie organizat de mogulii presei de scandal și diversiune. Are de unde, felixoidul mister Crescent. 😉

 45. Mi-a parvenit azi rezultatul unui sondaj de opinie, din care rezultă cu USL (mai) beneficiază de 49 și ceva la sută, PDL crește la 22 și ceva la sută, UNPR urcă și el la 7 și ceva la sută, iar UDMR, rămâne la ,,constanța” lui. Am anticipat această evoluție descrescătoare a USL, pentru că tot mai mulți români realizează că ceea ce vor useliștii, este utopie pură, generatoare de instabilitate și dezastru. Lumea începe să deschidă ochii la contextul internațional, iar sintagme absconse, până nu demult, cum ar fi ,,datoriile strategice ale statelor”, intră în vocabularul curent al limbii române.
  Îmi amintesc ziua de ieri, când l-am ascultat, întâmplător, pe nazistul de serviciu al nației cocoțat la conducerea unui partid istoric. Acest individ certat cu munca, logica , inteligența, responsabilitatea și buna credință, afirma senin, că USL…deține 65% din intenția de vot. Cum argumenta, această alegație ? Prin….ponderea autorității locale afiliată politic partidelor useliste , în acest moment ! Am rămas ,pur și simplu, siderat.
  Pe de altă parte, conform proverbului referitor la ,,gura păcătosului”, maimuțoiul devoalează realitatea din teritoriu, anume că puterea efectivă este în mâinile opoziției. Acolo unde se ,,topesc” banii europeni sau noneuropeni, acolo unde se organizează EFECTIV licitațiile și se atribuie lucrările către firmele locale, obișnuiții clienți ai contribuabilului provincial.
  Închei prin a spune : CONTINUAȚI domnilor Ponta și Antonescu să-i cântați în strună domnului Sebastian Lăzăroiu, prin supramediatizarea nudității dvs programatice. Am vrut să spun a prostiei, dar…înțelegeți dvs. 😉

 46. vreau si eu sa zbor cu elicopterul sri…si am bani sa platesc.Eu de ce nu pot?De ce familia lui boc cel mic sau pitic poate?
  Ps: Nu mai vrea sa zbor cu corsarul rosu,vreau cu sri.

 47. Părerea mea: “Bravo Lucian Bute, să-ţi fie ruşine Leonard Doroftei…”
  http://romanicablues.wordpress.com/2011/07/11/bravo-lucian-bute-sa-ti-fie-rusine-leonard-doroftei%E2%80%A6/
  ::::::::::::::::
  Tot părerea mea: Doamnă Udrea ştiţi de ce aţi fost huiduită? Pentru că nu aveau voie să vă mulţumească. O fi adevărat că în zona în care a fost meciul au fost văzute acele autocare venite din Alexandria la mitingul … absolut spontan 😀 cu Vuvuzel şi Gudurel? Încă ceva, e adevărat că în primul moment huiduielile s-au auzit dintr-o zonă situată undeva în spatele locului unde erau Mircea Madea şi Gâdea ca şi cum de acolo s-ar fi at un semnal? Cineva care a fost în sală aşa zice…

  • Doamna Udrea nu cred ca a luat in serios huiduielile de la meci.
   Nenorocitii aia de la antene au produs o diversiune. Romanii adevarati nu au huiduit si doamna a stiut dinainte acest lucru. Este o vizionara, PDL obtine victorie dupa victorie, iar poporul simte adanc efectul benefic al masurilor luate de cel mai bun guvern din istorie. Cu dumneavoastra in frunte, vom cuceri cele mai inalte piscuri ale civilizatiei si bunastarii.

  • ..S-ar putea să aveți dreptate, chiar dacă nu vă luați încă în serios. De multe ori, intuiția subconștientului contrazice instantul conștient 😉

 48. Şi tot în oftopic. Am şi o foarte mare uimire. Am avut noi un partid lega şi înregistrat numit Partidul Poporului – Dan Diaconescu? Eu ştiam că nu, dar
  am aflat că da. Pe ecranul televitorului undeva în zona de sus, ieri “curgea” un text: “Au mai rămas 2 zile până la 13 Iulie când la Judecătoria Curţii de Apel Bucureşti vor hotărâ dacă cel mai mare partid politic al României din punct de vedere al adeziunilor semnate (765.000) VA REINTRA în legalitate după ce a fost interzis de Tribunalul Bucureşti. Reamintim că judecătorul Făget de la Tribunalul Bucureşti a interzis Paritdul Poporului – Dan Diaconescu invocând un articol din Constituţie care nu există în realitate”.
  Pe larg: http://romanicablues.wordpress.com/2011/07/11/stiati-ca-in-romania-a-existat-si-a-fost-legal-un-partid-numit-partidul-poporului-dan-diaconescu/

 49. Navigând pe goagăl, mi-a atras atenția o știre din ziarul de Iași , din iulie 2010.
  De ce ? Poate că ar putea oferi o explicație a rezultatelor la bacul din 2011.
  Ia să citim:
  COPY PASTE
  ,,Peste 50% din profesorii care predau stiinte au luat sub nota 5 la titularizare
  Autor: Loredana OPREA

  Data publicarii: 23/07/2010

  Sefa ISJ, Liliana Romaniuc, crede ca nivelul slab de pregatire a profesorilor ar putea explica rezultatele slabe de la bac. (BACUL DIN 2010, n.a. 😉 )
  Nici jumatate dintre candidatii care au sustinut miercuri, 14 iulie, proba scrisa a examenului de titularizare in vederea obtinerii unui post permanent sau ca suplinitori intr-o scoala din judet nu au luat note de 7 si peste 7. Situatia cea mai critica este la Stiinte.

  “La Stiinte au fost cele mai mici note, peste 50% din candidati au luat sub 5. Daca fac o corelare cu rezultatele obtinute de elevi la bacalaureat la chimie, biologie sau fizica, iese ceva interesant”, a precizat inspectorul scolar general, Liliana Romaniuc, referindu-se la faptul ca rezultatele slabe obtinute de elevi la bac ar putea avea ca explicatie si nivelul scazut de pregatire a profesorilor.

  De cealalta parte, 52% dintre candidatii care au sustinut proba scrisa la romana au luat note de 7 si peste 7. Dintre toti candidatii, cele mai bune rezultate le-au avut educatorii si invatatorii. Peste 70% din lucrarile acestora au fost notate cu note de 7 si peste 7, in timp ce doar 3%, respectiv 7% au fost evaluate cu note sub 5.

  COMENTEZ:
  Cine sunt, oare vinovații ? EVIDENT, elevii, părinții, directorii, ministrul, primul ministru, președintele, papa de la Roma, etc.
  Doar nu or fi…chiar PROFESORII ÎNȘIȘI , mânca-i-ar mama (și tata) de îngerași nevinovați și competenți. 😉

  • Profesorii nepregatiti sunt absolventi ai facultatilor particulare ,ale caror diplome au fost luate cu bani , nu prin invatatura . Sunt sute de mii de astfel de absolventi ,nu numai in invatamant , ci si in alte domenii . Sper ca acum , dupa rezultatele de la bac ‘ , aceste facultati , adevarate fabrici de diplome fara acooerire , sa intre in somaj .

  • Perfect de acord, gimar.
   ..Și intră mai des pe blog, pentru că ai multe de spus, într-un limbaj elegant ce denotă multă educație.

  • Camelia Tapoi ?? Cine mai e și această doamnă ?
   …..Se face așa:
   ,,Camelia Tapoi este…așa și pe din colo…etc.etc”
   Deci, nu-ți fi lene, enunță exhaustiv datele problemei și nu ne pune pe noi să facem săpături.
   După aceea, primești, eventual, și răspunsul.

 50. Vin si eu cu intarziere,dar la mine inca nu e trecut de miezul noptii: LA MULTI ANI MADALINA!
  Sa fii iubita,sa ai sanatate si doar prieteni in jurul tau,iar viata sa te resfete cu ce este mai bun!Te salut cu drag!

  Administrator:
  Multumesc N.G. 🙂 !

 51. Acum, ca N.G. si-a postat urarea, nu mai am de ce sa stau la rand (stiu ca nu este cea mai buna scuza, dar alta n-am…) asa ca ma alatur celor care din tot sufletul ii doresc Madalinei tot binele din lume.
  La multi ani !

  Administrator:
  Va multumesc domnule Nicolae 🙂 .

 52. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  – Ospatar, in localul vostru, ma simt ca si acasa.
  – Va place atat de mult la noi?
  – Da de unde? Nici acolo si nici aici nu ma baga nimeni in seama.

  • Iti intorc zambetul bacaoanco si te las cu bine vreo 6 zile.
   Nu mai te certa cu nimeni ci da-le o reteta medicala pentru calmarea hachitzelor. 🙂

  • ***ion adrian – sa-ţi fie bine acolo unde te duci! 😆
   M-a enervat ieşeanul care se dă mare şi tare şi ştiutor a toate şi care, Doamne fereşte, nu se lasă contrazis ca doar el deţine adevărul şi le ştie pe toate… Sic!… Da’ mi-a trecut că eu nu ţin mânie, cum spune românul.

   Tot aici mă găseşti, Ioane! Eu îmi fac concediul prin reprezentanţii poporului că de asta i-am ales, să le fie lor bine…

 53. E adevarat ca fbi se implica in cazul spargerii unui studiou de filmare din New York,spart probabil de serviciul sri la ordinul lui Basescu?Asa circula un zvon…sigur ca pe net,pe bloguri pot sa fie multe lucruri neadevarate.

 54. Cred ca dl Boc trebuia sa adauge la explicatiile legaliste privind calatoria cu elicopterul SRI si dreptul unui parinte sa incerce sa stea de cate ori are ocazia cu copii sai.Dl Boc cred ca isi vede fiica din an in paste cu functia pe care o detine asa ca ma bucur ca platind a folosit ocazia asta

 55. De ce sa nu profite de functie?…

  Niciodata nu mi-am imaginat ca UDMR-istii se vor la guvernare, indiferent alaturi de care partid, pentru ca nu mai pot de grija celor care i-au trimis in parlament. Dar pe acest Laszlo Borbely care acum se spune ca este perchezitionat de DNA, l-am considerat om serios, demn de respect, spre deosebire de, sa zicem, Marko Bela, alunecos, smecher, oportunist, ciolanar. Uite insa ca realitatea, nu tv, este cu totul alta. Ce face functia din om, ce face lacomia…

 56. Desi recunosc ca nu eram un fan al Dvs si nici nu am votat PDL la ultimele alegeri vreau sa va felicit pentru activitatea de la minister. Si cu atat mai mult pentru organizarea acestei gale. Ma bucur ca ati avut “boase”(cum zice gazeta sporturilor) si sper ca veti avea si in viitor la evenimente importante desi aveti dreptate cand spuneti ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
  Cred sincer ca ati face o treaba foarte buna ca prim-ministru dar e putin probabil sa aiba cineva “boase” sa va propuna. Si Boc face o treaba bunicica.

 57. Citind mesajele, distintilor bloggeri,observ ca de vina pentru tot ce e rau in tara,sunt doua televiziuni si de fapt ne merge bine.Adica totul merge bine iar aia spun ca ne merge rau.
  Poate sa imi spuna cineva, mie cum imi merge,ca nu mai stiu.

  • Dacă dumneata nu știi cum îți merge, de ce aș crede că știi pe ce lume trăiești ?

 58. Din cite vad e cam liniste p’acilea,se vede ca e vara,e cald si nu sunt bani.
  Ptiu ce veselie era pe vremea postacilor ,DE SEERVICIU’nimik nu scapa necomentat,dezbatut si facut praf.
  Ei uite ca ,din lipsa de bani-USELIMEA-a lasat toata greutatea pe umerii TRSUTURILII’de a o balacarii pe ELENA UDREA.
  Dar si acolo,in ultima vreme se observa o lehamite,o lipsa cronica de idei,pina intr-atit incit bietii servitori au ajus la concluzia ca ELENA UDREA POARTA CHILOTEI.
  N-am sa comentez nimik in plus pe subiectul asta,o las pe ECATERINA ANDRONESCU,NORICA NICOLAI,CORINA DRAGOTESCU SI OANA STANCIULESCU,sa dezbata acest subiect atit de fierbinte,pt ca stiu ca sunt mult ,MAI CALIFICATE DECIT MINE.
  Asa ca,sa aveti o zi buna si racoroasa……….

  • Hahaha, păi ce dreak să comenteze?
   Lu’ Kati dă-i un asistent frumuşel şi bărbăţel cum l-a avut pe ăla când a fost doamna Ministru……şi gata, tace!
   Lu’ Norica dăi o sticlă de “două prune” să se împleticească şi-…… gata a tăcut!
   Lu’ căţeaua aia sterpă de Dragoteasca trimite-i nişte lumânări “căcacanceru” nu iartă……şi tace!
   Iar pe mam’zela de Stănciuleasca trimiteo la mine! …….că o fac io să tacă! Doar o să murmure icnind: ufufuf ce bine ea! Mai vreau, mai vreau!
   🙂

  • Lipsa cratimelor este datorată unei tastaturi de …..nu mai zic că iar îmi aduc aminte de fecalul ăla de Crin care pute precum un babuin!
   🙂

 59. MADALINA-nu ne-ai spus nimik despre cum a curs ziua de ieri,si cite cadouri ai primit-AS FI INTERSAT,IN KG. CITE PUPICURI AI PRIMIT???????????????????????????????????

  Administrator:
  Buna Frank. Ziua mea a fost pe 10 iulie si am petrecut-o la o nunta 😆 , dar am sarbatorit inainte cu familia ca in fiecare an 🙂 . Am primit pupici multi, reali si virtuali cat sa-mi ajunga pana la anul :lol:.

 60. Sportul profesionist nu este subventionat de stat. Nici boxul profesionist nu face exceptie. Patriotismul lui Lucian Bute, pe care-l declara si declama, este desuet. De ce? Pentru ca el plateste impozite si taxe in Canada. Nu, nu este nicio ilegalitate, dar sa o lase MOALE CU PATRIOTISMUL.

  • Lucian Bute este român, se simte mândru că este român și ne-a făcut pe mulți dintre noi să se simtă mândri că sunt români. Beneficiarul principal de imagine al acestui eveniment nu a/au fost Lucian Bute sau/și Elena Udrea, ci, România.
   Din păcate, mulți dintre locuitorii acestei țări își justifică apartenența națională doar prin cetățenia română înscrisă în BI/CI.
   Sintagma arhicunoscută care spune că ,,avem o țară frumoasă, păcat că este locuită”, este mai actuală ca oricând.

 61. Bine spus ca Romania a invins prin Bute , atat la box cat si in turism . Dar , pe de alta parte ar trebui ca si Dna Elena Udrea sa castige , nu numai in turism , dar si un loc in viitoarele alegeri parlamentare , asa um doreste dansa . Dna Udrea a avut si are o ascensiune pe scena politica , extraordinara , si asta datorita faptului ca dansa este o persoana inteligenta , presentabila , eleganta si extrem de muncitoare . Nu degeaba se spune ca este cel mai bun ministru din guvern . Dar acum Dna Udrea are un inpediment pentru a evolua pe scena politica , ma refer la castigarea alegerilor prlamentare , daca va candida . Acest impediment este Traian Basescu .Tot ellectoratul stie ca dansa este un apropiat politic al lui Traian Basescu . Era in regula inainte , dar acum nu mai e in regula , ba chiar poate fi un dezastru . Traian Basescu a cazut in disgrazzie totala nu numai romanilor si politicienilor din Romania dar si a millioanelor de romani din Diaspora. Acea zi fatala declansata de Basescu cand l-a facut pe Regele Mihai tradator de tara si sluga russilor , a fost umplerea paharului pentru Basescu si eventual si PDL for that matter . Regele Mihai a fost fortat sa abdice , ba chiar offiterul sovietic spune mamei sale va fi inpuscatdaca nu semneaza abdicarea. Regele a fost trimis in exil si ne-a vorbit in exil de multe ori . Dna Udrea ar trebui , poate intr-un fel ellegant , sa se departeze , sa se distanteze de Traian Basescu , si ellectoratul sa vada asta . Abia atunci ellectoratul va fi de partea dansei si va castiga orice candidatura , nu numai in Parlament . S-ar putea ca dansa sa aibe probleme dela primul ministru care este loial si insclavizat lui Basescu . Cu atat mai bine pentru Dna Udrea , poate sa candideze ca independent . Ellectoratul va fi total de partea dansei .

  • …….asta cu dizgrația din diaspora, prea sună a gogonată.
   Vom vedea stimate minoritar uselist din afara patriei, la votul prin corespondență, care este adevărul.
   Referitor la Mihai I, reieterez și eu : exregele și-a TRĂDAT poporul , a TRĂDAT spiritul monarhic, a TRĂDAT morții revoluției , pactizând cu diavolul (încă în viață) : Acesta este ION ILIESCU.
   Nimeni nu poate forța un lider AUTENTIC RESPONSABIL să semneze un act de abdicare atât de rușinos prin care bolșevismul a fost legitimat în România, iar Casa Regală de pretutindeni , a fost călcată în picioare. Recitiți-l !
   Ține minte, stimate ,,lingător” parșiv: doamna UDREA nu-l va trăda NICIODATĂ pe Traian Băsescu ! Și nici eu nu voi face acest lucru, în veci și-n pururi.

  • …înțeleg și sensul ,,rcomandării” dvs…de fapt, așa este, ,,ținta” nu este și nu a fost niciodată , în mod direct, Elena Udrea.
   ,,Ținta” reală a fost, este și va fi, TRAIAN BĂSESCU, lovit în permanență atât în mod direct, cât și prin intermediul personalităților puternice asociate, ca imagine, cu domnia sa.
   ,,Elementar, domnule Watson”…cu simbolul Băsescu la Cotroceni, toți marii infractori ai nației se simt taaare ,,neconfortabil”. 😉

  • @ ZEV : Domnule , ti-am raspuns la commentariul care l-ai facut visa a vis de ce am `scris eu despre jignirea adusa Regelui Mihai de csatre presedintele Basescu .Dumneata spui ca Ion Iliescu l-a intors pe Rege de doua ori ca sa nu intre in tara . Asa este , caci Ion Iliescu se temea atunci , ca Regele va castiga popularitate si el o va pierde . Dar apoi Iliescu a cerut iertare Regelui si a dorit o relatie normala cu Casa Regala . Dar Basescu ? Jigneste pe Rege , il face tradator de tara si ca a fost sclav al russilor . T. Basescu s-a comportat ca cel mai inrait communist , exact cu aceiasi mentalitate , propaganda si manipulare pe care o foloseau communistii din perioada Dej -Ceausescu . Ion Iliescu nu l-a facut pe Rege tradator . A avut destul bun simt sa nu manipuleze istoria Romaniei legat de abdicarea Regelui Mihai . Pe cand T. Baasescu nu a avut nici-un fel de scrupule . Regele Mihai are 90 de ani , maine poimaine poate nu va mai fi printre noi . Si cand va muri va lua cu el aceasta tristete si amaraciune cum ca presedintele Romaniei l-a facut tradator de tara . Ce a facut T. Basescu este ceva monstruos , Traian Basescu s-a transformat intr-un monstru . Nu a vrut sa ceara scuze regelui pentru jignirile ce ile-a adus . Asta s-ar putea transforma int-un blestem care poate cade pe capul multora din simpatizantii lui Traian Basescu . Dar se pare ca dupa ce Basescu nu va mai fi presedintele Romaniei , atunci va veni a 2-a eliberare a Romaniei , dupa cea din 1989 . Personal am scris numai bine de T.Basescu si PDL , de cativa ani , aici pe post , dar nu am banuit niciodata ca pe fruntea omului care l-am admirat , nu-i scris Dumnezeu .

 62. A fost frumoasa gala… pacat ca au intrat si unii mai putin pregatiti in domeniul bunului simt…. Ma refer aici la cei care au huiduit ca pe stadion….

 63. Un mesaj de ,,gală”, chiar de dimineață, pentru Cătălin Tolontan:
  HUOOOOOO ! 😉
  ps
  Este singura ,,logică” pe care o pricepe. Dacă îi vorbești de brand de țară, turism, sport și interes național, va crede că îl înjuri. 😉
  Din ce neguri ale urii brute a apărut acest nemernic ?
  Rog toți bloggerii de bună credință. să facă ,,săpături” pentru a afla cine este în spatele acestui demolator de interse național.
  Îmi amintesc perioada jenantă în care marii antrenori Octavian Belu și doamna Bitang au fost tăvăliți în noroi, TOT DE ,,ANALiști” (ne)sportivi !
  Rușine, presă română (de scandal) care te războiești, de fapt, cu mintea lucidă a românului, cu normalitatea și nu în ultimul rând, cu România !
  Într-o țară în care lucrurile merg, firesc, pe făgașul lor, de unde își mai asigură ,,plăngăcioasa” pe umerii contribuabilului, recte, GABRIELA VRÂNCEANU FIREA (actuală PANDELE) cei 100.000 euro/an din ,,drepturi de autor” ??
  DEZGUSTĂTOR.
  pps..Acum observ că mă lasă bateriile la telecomandă. Mă opresc din tastat și plec rapid spre prima băcănie. 😉

 64. Bună dimineaţa! Căldură mare, mon cher! Dar nu renunţăm la obiceiuri, cafea şi zâmbete…

  Gheorghe tocmai iese din sediul miliției județene și epuizat, se sprijină de un pom. Un trecător se apropie de el şi-l întreabă:
  – Nu vă supărați, nu știți unde se bate la mașină?
  – Nu știu, pe mine m-au bătut manual.

 65. As vrea sa vad si eu o bataie intre Bute si “Mosu`”…ca sa nu mai fie atata polemica.Se bat si gata,buni de gura sunt amandoi.”Mosu`” e nebun,nu s-ar da la o parte.

 66. In privinta fluieraturilor la adresa d-nai Udrea, problema are si un aspect absolut ilogic. Televiziunile moguliste au forfecat-o in toate felurile pe d-na E.U. dar nu au tinut cont de faptul ca LUCIAN BUTE I-A MULTUMIT PENTRU ORGANIZAREA GALEI, FARA CA DUMNEAEI SA II FI SOLICITAT ACEST LUCRU.
  Tot scandalul s-a declansat ca si cum treaba ar fi fost aranjata de d-na Udrea, dar nu a fost nici pe departe asa.
  Dl. Obreja a afirmat ca doar I-A REAMINTIT lui Lucian Bute sa multumeasca, acesta avand CHIAR EL dorinta de a adresa multumirile pentru organizarea galei, lucru perfect normal si civilizat.
  Doamna Udrea a fost acuzata ca A FOST O GAFA SA I SE ADUCA MULTUMIRI, IN PUBLIC, PENTRU ORGANIZAREA MECIULUI. Daca a fost o gafa, sa discute cu Lucian Bute, pentru ca el a provocat ” evenimentul”. Risca mogulistii sa poarte o discutie, pe aceasta tema, cu Lucian Bute ? Bineinteles ca nu !
  Dar eu raman la ideea ca o parte din public era deja FOARTE PREGATITA PENTRU FLUIERATURI, DAR NU PENTRU D-NA UDREA, CI PENTRU CA SE ANUNTASE PREZENTA LA MECI A D-LUI PRESEDINTE BASESCU. Eu cred ca pentru dumnealui erau pregatite fluieraturile, dar stiti cum se spune: nu este pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste.

  • *** Silverstar
   Problema cu postul TV este, intr-adevar, de neinteles. Atat dv. cat si foarte multi alti participanti la blog o spun, si iarasi o spun, dar degeaba! Ceva este suspect , dar nu stiu ce.

 67. @Zev
  Mie ca de altfel multora din tara asta,imi merge prost.Dar poate ca sunt manipulat,nu? Si de asta intreb,nu cred ca era greu de priceput

 68. De ce ne merge prost noua romanilor?

  Iata o intrebare la care multi romani,dar in special celor care le merge prost refuza sa gaseasca un raspuns si la fel ca ,ELEVII’ PRINSI CU COPIUTA il acuza pe ultimul ministru,ca le-a aratat cit de idiioti sunt si cit de nepregatiti pt viata sunt.
  Asadar domnilor si doamnelor,este adevarat sunt cauze obiective,dar mai ales subiective pt care ,VA MERGE PROST IAR UNORA FOARTE PROST.
  Cu mici exceptii,si la exceptii il trec pe TRAIAN BASESCU,politicienii nu va spun de ce va merge prost,pt ca ar trebui sa va spuna un adevar crud-PT CA V-ATI BATUT JOC DE VIETILE VOASTRE,PT CA ATI ASTEPTAT SA VA REZOLVE ALTII PROBLEMELE,SA SE OCUPE DE VIATA VOASTRA,PT CA PUR SI SIMPLU UNII DINTRE VOI V-ATI NASCUT IDIOTI.
  Ca si elevii care nu invata,voi celor care va merge prost,sunteti in cea mai mare parte,ELEVII CARE ATI UMBLAT CU COPIUTA LA VOI TOT TIMPUL,sperind ca MAMICA,TATICU SI TELEFONUL VA VOR REZOLVA TOATE PROBLEMELE.
  Sigur sunt si sutele de mii de copii,care din nefericire se nasc in familii de imbecili,betivi si lenesi,care prin atitudinea lor ii condamna pe copii sa le urmeze calea,perpetunind imbecilitatea parintilor.
  Si va mai merge RAU SI FOARTE RAU,pt ca ati votat de-a lungul celor 21 de ani,asa cum ati votat,ca,cautati iesirea din saracie PRIN POMANA,SI MILUIT,NU PRTIN MUNCA SUSTINUTA,TRANSPIRATIE,SI EFORT.
  Pina cind veti refuza sa recunoasteti ca sunteti niste luzeri si ratati in primul rind din cauza voastra si a deciziilor pe care le-ati luat,s-au nu le-ati luat de-a lungul vietii,sunteti pedepsiti sa va meraga ,PROST SI FOARTE PROST.
  Asa ca e aparent simplu,schimbati-va modul de viata,fiti sinceri cu voi si cautati………………..

 69. Vi-l amintiti pe goguta???????acest domn se plinge,ca este boicotat si nu i se permite sa-si spuna ofurrile pe blogul doamnei udrea.ba mai mult domnia spune,ca ,DOAR PAPAGALI PRECUM Ze.V SI FRANK ZAPA,pot sa-si arate simpatiile si sa-si exercite meseria de puincuristi.
  Fiti siguri nu i-am ramas dator,dar sincer regret daca intr-adevar lucrurile stau asa.
  Eu la fel ca el sunt ,UN TOLERAT’pe acest blog,si nu cred ca pt ca OBISNUIESC SA RIDIC OSANALE PROPIETAREI BLOGULUI’.
  De partea cealalta nu am ascuns niciodata ca sunt unul din cei care o pretuiesc pe ELENA UDREA si ii port o sincera simpatie,camaradereasca,simpatie care a fost si este intretinuta prin gesturile doamnei udrea,prin actiunile ei cu care in mare parte sunt de acord.
  In acelasi timp,cind ,MI-A VENIT SA FLUIER’am fluierat si evident mi-am asumat si consecintele.
  Sper ca GOGUTA sa citeasca aceste rinduri si sa inteleaga,de ce…………

  Administrator:
  In loc de Goguta ar trebui sa-i spunem Cenushares 😉 .

 70. Stiam ca cenushares se rebrenduise,oricum nu nick-ul conteaza ci ce spune.
  e clar ca are o frustare,dar ce sa-i fac asta-i viata ,fiecare cu frustrarile ori bucuriile lui………….

  Administrator:
  Cenushares, Goguta au fost banati din cauza limbajului inadecvat care a continuat si dupa avertizarile de rigoare.

 71. 1. In urma cu ceva timp am scris la CNA ( pe adresa de e-mail ” cna@cna.ro “) in legatura cu o emisiune de la postul Antena 3.
  Acum cateva zile in urma, am primit raspuns conform caruia, urmare a scrisorii mele SI A ALTOR PESTE 20 DE TELESPECTATORI , a fost analizata situatia si POSTUL TV ANTENA 3 A FOST AMENDAT cu o suma consistenta. Deci se poate!
  2. Dl. ministru Funeriu a comunicat ca, in urma mizerabilului atac la adresa d-sale, pornind de la un document falsificat( in care se prezenta ca la absolvirea liceului ar fi ratat bacalaureatul), a dat in judecata postul Antena 3 SI A SESIZAT CNA.
  Avand experienta prezentata la pct.1 , respectiv ca o sesizare este mai de luat in seama atunci cand este facuta de mai multi telespectatori, am scris si eu la CNA privitor la nedreptatea ce i s-a facut d-lui ministru Funeriu.

  • hei,
   NK,sa stii ca am trait exact aceeasi experienta in 2007(!),
   pe atunci traiam inca in Germania.
   si eu am primit un mail cu confirmarea petitiei si rezolvarea acesteia,pozitiv pentru mine.Cam in acelasi mod ca in cazul tau.
   in Romania nu ma credea aproape nimeni ca se poate.Ba se poate!!!
   Sigur,amenzile sunt o bataie de joc,se pare ca nimeni nu vrea sa schimbe starea de fapt,in ciuda smiorcaielilor si autovictimizarilor,a polemicilor si a boicoturilor.Eu nu cred in sado-maso,decat poate literar,cand rasfoiesc vreo fituica a Marchizului.
   Da,se poate si ar trebui sa o faca din ce in ce mai multi romani responsabili de propria lor viata.
   Te salut,NK

 72. Incredibil, insa, unde s-a ajuns, iar abordarea fata de modul absolut ordinar in care Voiculescu, cu toate tunurile sale de cirpa, a atacat evenimentul are o singura explicatie. Chiar ar trebui sa insistati pe acest aspect al antenelor, jurnalului national si gazetei sporturilor: in romania nu trebuie sa se faca nimic, oamenii nu trebuie sa aiba nici un motiv de bucurie, totul trebuie vopsit in negru total, trebuie indepartati oamenii care sunt dispusi sa ajute (ce stomac trebuie sa ai ca sa mai indraznesti sa organizezi ceva pozitiv, trezindu-te injurat minut cu minut, cercetat la a treia spita, murdarit cu documente falsificate), orice poate aduce bine trebuie distrus! De altfel, acest Tolontan, marele indrumator, a scris cu minuta lui, in Dilema Veche: “Sportul este istoria esecurilor”. Asa vede el sportul, adica domeniul din care traieste, dar nu pentru a-l promova, ci pentru a-l distruge, transformind, in urma unei intimplari din capitalismul bizar, de tranzitie, cel mai vechi ziar de sport din Romania, care, in vremuri grele, avea prima pagina cu Nadia, Patzaichin, Ilie Nastase, Gabi Szabo si atitia altii, iar acum a ajuns la dea pe coperta bombe sexi si latratori de pe linga fenomen! Despre asta este vorba, iar evenimentul Bute a dus lucrurile in haul cel mai adinc al nesimtirii lui Voiculescu si slugilor triste care ii ciugulesc din palma!

 73. @ ZEV : Domnule , iti raspund pentru ca m-ai provocat sa-ti rspund . Preferam sa scriu despre eforturile facute de Dna Udrea de a inbunatati turismul in Romania . Dumneata , in virtutea mentalitatii dumitale , devii ilarios cand vorbesti de “providentialul Basescu ” . Bolsevismul si communismul , todeauna au manipulat lumea cu privire la Regalitate in Romania , in speta ultimul rege , Mihai I . Pana in 1989 , doctrina bolsevica , communismul si Securitsatea , manipulau poporul spunand ca regele Mihai a ” fugit” din tara cu 7 vagoane de aur . Dupa 1989 , aceasta diversiune devenea prea de tot , si atunci au schimbat formula prin acea ca Regele Mihai a abdicat fara sa fi fost fortat , ca un tradator , deci spun ei , Regele a fost tradator si sclav al russilor , excat ce spune presedi ntele Basescu , dumneata si multi alti cu aceasta mentalitate . Dar de data asta effectul a fost nu cel scontat : cand presedintele Basescu l-a jignit pe Rege ,in acea zi fatala , intreaga natiune s-a revoltat , proteste ale oamenilor politici , proteste din America din Russia , romanii din Diaspora , si alte parti . Chiar Opozitia , cum a fost Crin Antonescu si V. Ponta au protestat . Chiar Iliescu a protestat . Ba chiar , Crin Antonescu a trimis o scrisoare regelui Mihai si i-a cerut scuze in numele poporului legat de jignirile lui Trsaian Basescu . Iar raspunsul Regelui Mihai la jignirile presedintelui Basescu , a fost un raspuns regesc , adica fara a raspunde la asa ceva . Din acel moment , de cand si-a aratat adevarata fata , Traian Basescu intra in anonimat cu fiecare zi ce trece . Iar istoria cu siguranta va refuza sa-si aminteasca de el , ca si cand nici nu a existat . Sper ca PDL sa mearga inainte . Cred ca Opozitia va face totul ca sa fie alegeri anticipate , asta ca sa scape de Emil Boc care este prea servil lui Traian Basescu , altfel Boc este innocent si chiar destul de bun prim ministru . Sunt unii care vorbesc ca , Crin Antonescu vrea sa implice Casa Regala la urmatoarele alegeri . Se spune ca principele Duda , o persoana extrem de instruita in toate domeniile , este singurul candidat de exceptie pentru Presedintia Romaniei . Deja a mai candidat odata si s-a facut cunoscut romanilor , dar acum dupa ce Regele Mihai si istoria abdicari ,au fost jignite si manipulate de presedintele Basescu , se pare ca majoritatea romanilor vor adera la cuplul Duda – Antonescu eventual prin associere si cu PSD .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *