România a devenit prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Mondiale a Turismului

Adunarea Generală a Organizaţiei Mondiale a Turismului s-a încheiat cu un mare succes pentru ţara noastră: pentru prima dată de la afilierea din 1975, România a devenit prim-vicepreşedinte al celei mai prestigioase instituţii care gestionează turismul la nivel internaţional. Este cel mai mare succes instituţional al turismului românesc şi o recunoaştere incontestabilă a progreselor şi eforturilor făcute de ţara noastră în dezvoltarea acestei ramuri economice. Mai mult, este un argument care ne motivează să perseverăm: e dovada incontestabilă a faptului că ne aflăm pe drumul cel bun şi că ştim încotro ne îndreptăm.

Din 2009, de când am preluat funcţia de ministru al Turismului, am făcut progrese semnificative: în acel an am devenit membri ai Consiliului Executiv, pentru ca anul trecut să devenim vicepreşedinţi. Am crescut în permanenţă în importanţă, am reuşit să creăm un grup de ţări şi instituţii prietene, iar astăzi vedem rezultatul practic al eforturilor noastre. Am mai spus asta şi în alte rânduri: imaginea turismului românesc în lume este în creştere. Activitatea ministerului Turismului şi apoi a MDRT a avut o coordonare mult mai clară şi obiective punctuale.

Funcţia obţinută în urma votului Adunării Generale a OMT este extrem de importantă mai ales din perspectiva modului în care se raportează alţii la noi: e un semnal de recunoaştere a creşterii turismului românesc, care creează încredere printre potenţialii noştri parteneri. E o victorie care ne legitimează şi ne credibilizează în faţa tuturor celor 154 de state membre ale OMT.

Chiar dacă secretarul general, domnul Taleb Rifai, ne asigurase încă din iulie, când a vizitat România, de sprijinul său, bătălia din Coreea de Sud pentru funcţia de prim-vicepreşedinte nu a fost deloc uşoară. A contat, cred eu, faptul că delegaţia României a fost condusă de ministru, au contat prezentările, studiile şi analizele noastre, dar şi lobby-ul făcut printre celelalte delegaţii aflate la Gyeongju. Am reuşit astfel să ne facem prieteni printre celelalte ţări, să construim relaţii instituţionale şi să punem bazele unor parteneriate turistice şi nu numai pentru viitor. Mai mult, eu cred că la următoarea Adunare Generală toată munca noastră de până acum, dar şi de acum înainte, ar putea să ne ofere un statut de favoriţi chiar pentru preşedinţia OMT. Pentru că asta este poate cea mai importantă lecţie a victoriei din Coreea de Sud: în tot ceea ce facem, trebuie să ne dorim mereu mai mult şi să îndrăznim mai mult.

Îmi doresc ca reuşita aceasta să devină un catalizator pentru toţi cei implicaţi în turismul românesc. Suntem într-un moment favorabil, trebuie să strângem rândurile şi să facem cât mai multe. Aşa cum spun englezii: we have momentum şi trebuie să-l exploatăm la maximum. Sunt convinsă că obţinerea prim-vicepreşedinţei OMT va aduce mai mulţi investitori în turismul românesc, fie că ei vin de peste graniţe sau se află aici.

După toate câte s-au întâmplat în ultima perioadă cu imaginea României în lume, după toate campaniile din presa internaţională, obţinerea prim-vicepreşedinţiei OMT este şi o mare reuşită de imagine şi, până la urmă, chiar diplomatică.

 

125 thoughts on “România a devenit prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Mondiale a Turismului

 1. Vice presedinte este frumos dar nu tot ce este frumos este si sanatos.

  Credeam ca in mesajul de azi ne spuneti care este agenda investitorului sud -correan pentru cadastru.

  Thema lansata este aducatoare de cel putin 16’000 locuri de munca productive (nu functionari) si de cel putin 500’000’000 Euro la 1 miliard de Euro pe an pentru ROMANIA.

  Nu va mai vorbesc de gestionarea domeniului public care este JALNICA la ora actuala.
  PRIMARIILE au facut din domeniul public o sursa financiara electorala.
  Parcarile si stationarile schimba lk oraselor si incurajeaza MOBILITATEA DURABILA.

  Sigur in COREEA de Sud sau in alte parti a lumii unde va duce profesionalul ati putut remarca ce inseamna MOBILITATEA DURABILA , parcarile cu transe orare si stationare in zona de locuinte.

  Nu a ramas decat sa demonstrati ca ati dat startul la MUNCA.

  Voi veni cu detali.

  Cordialement

  CADASTRUL + GESTIUNEA DOMENIULUI PUBLIC + PARCARILE si STATIONARILE reprezinta in total 40’000 locuri de munca.

 2. „e un semnal de recunoaştere a creşterii turismului românesc, care creează încredere printre potenţialii noştri parteneri. ”
  Daca reuseste sa implementeze si n iste programe turistice ca in alte tari ar fi un plus. Este buna si increderea, dar na-s vrea sa-i vad pe turisti plecand dezamagiti din cauza serviciilor sau a lipsei de distractie. Cam plictisitoare statiunile pe la noi 🙂

  • Plictisitoare ??
   As spune asta daca as fi lasat sa dorm , in concediul de la mare, macar intre orele 5.00-8.00
   🙂

 3. Excelent ca reusiti,prin activitatea pe care o desfasurati, sa va implicati si in politica internationala!Asa cum subliniati si dvs.,chestiunea de imagine a Romaniei in acest moment este vitala…Sincere felicitari si multumiri pentru tot ceea ce faceti pentru patria noastra!

 4. Stimate domn,vorbiti de atitudinea ostila a Presedintelui fata de fostul rege…sa fie oare din cauza celor 97.732 de ostasi romani luati prizonieri de catre sovietici incepand cu 24 august 1944?…Sau pentru toate nenorocirile pe care le-a adus Romaniei abandonand-o “ciumei rosii” pentru jumatate de secol?…

  • Corect Andrei.
   Există un aspect.
   Pe care mulţi nu au vrut să-l ia în seamă!
   De fapt nici nu ştiu dacă mulţi şi-au dat seama de el.
   Traian Băsescu, fiind Preşedintele României în mod sigur a avut acces la niscaiva “adevăruri istorice” la care noi boborul nu am avut şi nici nu o să avem acces. Poate copii noştri vor avea.
   Eu aşa îmi explic enervarea Preşedintelui!
   În mod sigur a aflat ceva extrem de naşpa despre Rege şi în modul lui caracteristic, adică “verde-n faţă”, i-a trântit-o.
   Tot la fel de sigur, Regele a priceput-o!
   Dar noi, cei ce ne pricepem să facem de toate dar nu ştim să facem nimic bine de la cap la coadă, ne dăm cu părerea (unii monarhist, alţii republican) fără să ştim ce-a aflat Preşedintele şi ce-a priceput Regele.
   Şi greşim.

   Oricum, monarhiştii ar cam trebui să facă ciocu’ mai mic!
   Nu de alta dar faptul că ACTORUL Duda s-a înhăitat cu TURNĂTORUL Voiculescu nu prea dă bine la blazon. (aceasta este părerea mea)
   😉 😉 😉

  • Sper sa nu ti-o schimbi, ca te ia mama dracului.
   Daca mai faci un pas, recte, dai la pace cu Monica Macovei, voi face o temenea adanca in fata ,,majestatii voastre”.
   🙂 🙂 🙂

  • Destructurarea Constitutiei sistemului ticalosit a ajuns in ultima faza: justitia. Cine si-ar fi inchipuit ca liantul sistemului, coruptia generalizata, va deveni chiar explozibilul care va demola sandramaua ? Totusi, unii au inteles cum sa provoace schimbarea, i-ar altii au lucrat cu sarg la transformarea cimentului in semtex: Morar-mortar-mortal. Dar el este doar mistria. Cine are urechi de auzit, sa nu-si indese caciula prea tare pe urechi, ca risca sa-i acopere ochii.

  • Căciulă?
   N-avem!
   Că-i la Realitatea pe capul lu’ Elan Schwartzenberg!
   Capul ăla însămânţat cu păr fals!
   🙂 🙂 🙂

  • sigur ca lui ZEV acum i sa pus un nod in GITLEJ-SI TACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,tace precum ,PUTUROSUL INTRE BOSCHETI………………..

  • Nenenene, WRONG!
   ZeV tace acum precum buldogu-n cuşcă!
   🙂 🙂 🙂
   Cum nu este buldogu’ cuminte cum îi dăm nana!
   🙂 🙂 🙂

   Oricum eu am impresia că ZeV de vreo două săptămâni n-a mai scos capul din butoiul de tulburel!
   Că-i tulburat rău!
   Numai bazaconii spune!
   Auzi la el:
   Blaga cu Macovei în aceelaşi partid!
   Adicălea pui la aceeaşi masă pe unu de bea trăscău de prune, cu una care bea trăscău de ploşniţe şi le serveşti câte-o sută de apă plată cu patru cuburi de gheaţă!
   Hahaha, asta poate când io diavolul am să bat la Poarta Raiului şi-am să întreb: “Cu Dinamo primiţi?”!
   🙂 🙂 🙂

  • Auliuuuuuuu, acum văzui bre Zapo!
   Zici că tace cu fundul între boscheţi?
   Hahaha, înseamnă că-l face!
   Nu uita să-i spui să-l şi îngroape!
   Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!

  • E ora pentru cafeaua de după amiază 😆

   Dupa ce o vara intreaga l-a rugat pe tatal sau sa-i cumpere un papagal, tatal merge in sfarsit, la magazinul de animale.
   – As dori papagalul acela frumos. Cat costa?
   – Acela este un papagal deosebit, raspunde vanzatorul, si costa 500 de lei. Stie la perfectie limba romana si inca o limba straina.
   – Atunci, dati-mi-l pe acela uratel.
   – Acela costa 1000 de lei. Stie limba romana si traduce la perfectiune inca patru limbi straine.
   – Atunci, dati-mi-l pe acela din colt, cel mai amarat si pricajit.
   – Papagalul acela costa 4000 de lei.
   – Ce? De unde pana unde atatia bani pe un papagal? Ce stie sa faca?
   – Nu stiu, dar ceilalati ii spun PROFESORE.

  • La mine plouă cu o poftă de om flămând. O adevărată zi de toamnă… 😆

  • ***diaconu Eusebiu – păi, ce faci, popo? Când apar eu, dispari tu? 😮
   Cum vine asta? Hai, că nici mâine n-o să prea fiu pe aici decât spre seară… Şi acum, n-am cu cine să mă cert…

  • Pentru Elena Udrea şi simpatizanţii PDL

   Iata doar doua titluri de pe http://www.ziare.com de astazi:
   – UDMR nu vrea Lege electorala ca PDL – democrat-liberalii suspecteaza o intelegere cu PSD
   – UDMR vrea ca fiecare judet sa aiba doi senatori, sectoarele Capitalei – cate unul

   Ce vrea să însemne asta? Că UDMR pune condiţii, UDMR şantajează, UDMR ne face legile şi nu de acum, adică din 2009, ci de mai bine de 20 de ani.
   De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că politicienii noştri, cei câteva sute care trăiesc bine din banii unui popor pe care tot ei l-au sărăcit, nu mai contenesc să se certe şi să se scuipe pe tv-uri li sunt sufocaţi de orgolii nejustificate.

   Am citit zilele trecute că actualii parlamentari, cei aleşi de români să reprezinte interesul naţional, şi nu interesele personale sau de gaşcă, se opun micşorării numarului de parlamentari pentru viitorul legislativ.

   Eu propun altceva: să-i lăsăm numai pe unguri să voteze şi să avem un guvern pur UDMR că şi-aşa, de 20 de ani, politicienii români ascultă de UDMR-işti. De ce să ne mai deranjăm noi, câteva milioane de români, să ieşim la vot dacă ţara ni-e condusă de maghiari?

   Ce facem noi, românii? Ce se intamplă la noi şi cu noi? Legile ni le fac ungurii, şantajând, că de asta sunt buni. Preţurile alimentelor din piaţă ni le fac ţiganii, mai nou numiţi speculanţi, cică să nu-i discriminăm.
   Până când? Chiar am ajuns de râsul unor etnii şi noi nu mai suntem buni de nimic?

  • ***ion adrian – să nu se mai spună că numai opoziţia frânează reforma. Iată ce fac UDMR-iştii, duşmanii românilor.
   Atitudinea lor de şantajişti mizerabili, de oameni fără scrupule, îmi aminteşte titlul unui film, “In pat cu duşmanul”. Cam aşa este azi situaţia PDL… 😮
   Trist, foarte trist că nu se găseşte nimeni care să-i sictirească. Ştiu că pentru guvernare este nevoie şi de UDMR dar au devenit foarte obraznici şi îndrăzneţi tocmai mizând pe nevoia de ei.

  • @Elena Udrea
   Administratia locala a castigat la Piatra Neamt, fara implicarea conducerii centrale.
   Nu cred ca acest lucru mai e posibil la alegerile parlamentare, daca partidul crede ca fudulia salvează…..pedelia. Este periculos sa crezi ca poti sa o scalzi nefacand nimic si doar aratand cu degetul catre cei care au pareri incomode in ceea ce priveste reformarea partidului.
   Nu-mi place de loc aroganta si suficenta dvs, doamna Udrea, manifeste in acea luare de pozitie de la Sibiu, despre care am aflat de la Silverstar. Nu e de bun augur sa spui ca nu ai timp de reformare interna.
   Pai atunci cand l-ati sprijinit pe Emil Boc la conducerea partidului, nu v-ati gandit ca activitatea de premier e o povara suficienta pe umerii unui singur om ? De fapt, nici acum nu inteleg la ce v-ati gandit. Credeti , probabil, ca e suficient sa incheiati contracte de finantare (din fonduti europene) cu autoritatile locale ? Rezultatul palpabil ? 3-4% coeficient de absorbtie si un partid imun la schimbare. Dovada neputintei este data atat de infiintarea ministerului condus de Leonard Orban, cat si vidul de comunicare in ceea ce priveste responsabilitatile locale, astfel ca, lumea acuza doar guvernul pentru neimplinirile in gestionarea banilor europeni.
   Spuneti ca nu primiti lectii de la nimeni. Ma rog, fie cum spuneti, eu, oricum va acord votul meu. Dar nu garantez ca ,,lectia” nu poate veni de la…electorat, dispus, mai ales in aceasta conjunctura, sa taxeze superficialitatea si mai ales, fudulia.

  • Vedeti, doamna Udrea ce spune un sustinator sincer si responsabil ? Silver a punctat corect realitatea politica a PDL. Un partid timorat, as spune de-a dreptul INDOLENT (adică TĂLÂMB), aflat la remorca maghiarilor si incapabil sa-si promoveze legile in parlament. Ati trucat alegerile din partid iar acum,,culegeti” papadia.
   Stiti cum se cheama ce-si face omul cu mana lui….nu ? Nu cred ca nu stiti.
   😉
   Apropo, aveti pe bloguri un suporter extrem de virulent in a distrage atentia de la adevaratele probleme ale PDL. Acest mercenar, pare-se ca vrea, de fapt, raul partidului. Că nu-mi pot explica altfel obsesia lui centrata exact pe persoanele care deranjeza somnul dulce al lui Ioan Oltean, ce se poate extinde la cel de ..veci pentru intregul partid.
   🙂 🙂

  • ZeV,
   Nu te lua de mercenar, care poate ca exagereaza, dar este dreptul lui sa nu ingita plozi de tortionari sau de tradatori de neam si de tara sau numai de tzara.
   Si cerbicia lui de fapt le face bine si reclama celot atacati .

  • Asta spun si eu. Antireclama este , uneori, cea mai buna reclama .
   La randu-mi, am si eu acelasi drept de .. a exagera, ca si el.
   🙂

  • Andreea Vass este pe B1tv dar… Şi-a pus o perucă din dorinţa de a imita pe cineva, care o depersonalizează complet.
   O credeam mai cerebrală dar constat cu tristeţe că m-am înşelat… Şi-aşa nu mi-a plăcut niciodată… 😮

  • Chiar este cerebrala. A fost, in ultimul timp, cea mai coerenta personalitate a PDL in spatiul public. Nici un moderator nu a reusit , pana acum, sa o puna in dificultate si face față la un morman de invitati adverși, indiferent de sexul acestora. Intotdeauna are replici taioase, limpezi si extrem de argumentate dpdv economic.
   De asta spun, in ultimul timp, ca este adevratul premier (din umbra) al guvernului.
   🙂

  • ..Am privit cateva minute pe B1 TV. Ce să vă spun, decât..strașnică femeie, domnilor si doamnelor.
   Adevarata ,,madame de FER”, vorba Radoveanului.
   🙂

  • Merci

   Mai am une Dame de FER, MME BOIANGIU.

   Lista este lunga, voi mai reveni asupra listei, uitati si La Dame de fEr din IASI.

   A propos d’IASI ce mai stiti cu acel “intelectuel” Vasile ASTARASTOIE ?

   Un gran SILENCE POLICE cu Theodor CIHOD…,doctorul televizor, dece nu organizeaza un miting in fata Primariei cu riscul imbolnaviri din cauza lipsei apei calde ?

   Cine este candidatul PDL la primarie si la judet.

   Si pentru DVS ei se vor bate si nu stiu ca intre timp judetele se disfiinteaza iar primariile devin ghisee.

   Se pare ca noul Guvernateur a zonei reginalizate cu IASI capitala il va avea pe SIMIRAD

  • Un somn sanatos nu numai ca prelungeste viata, dar si reduce ziua de lucru!
   Noapte bună! 😆

  • Bună dimineaţa! Un zâmbet şi cafeaua 😆

   Soţul aşteaptă lângă salonul de înfrumuseţare. După mult timp, soţia iese.
   El se uită, respiră adânc şi spune:
   – Bine măcar că ai încercat. . .

  • ***ZeV – eu nu vorbesc despre politicianul Andreea Vass care mi-e complet indiferent, ci despre femeia depersonalizată A Vass care n-a găsit cu cale decât să-şi agaţe-n cap o perucă //care să semene cu pieptănătura lui Udrea.
   Na, ce era să fie. Acuma n-am mai ocolit.

  • @Silver
   De unde scoti tu chestia asta cu asemanarea si cu peruca. Femeile isi schimba coafurile , chiar alaltaieri la RTV ai fi zis ca Andreea vrea sa semene cu Iulia Timoshenko si poate chiar a vrut s-o onoreze astfel.

  • ***ion adrian – gata, te rog, cu A Vass. Şi-aşa m-a luat mâna pe dinainte şi am dat-o pe bârfă, pe răutăţi, lucru pe care eu nu-l practic. Nu-mi place, ce vrei?

   Mie-mi place Flutur, asta e… 😆 Frutur e Flebeţu’ meu…

  • Aha, vă ţine frigu-n case de asta sunt aşa de multe postări. Ce bine-mi pare, friguroşilor!…
   Nu mai vreţi la mare, la soare, la scăldat? Aşa, oleacă… 😮

  • Are si iarna beneficiile sale… 🙂 Tu sigur meriti un premiu de fidelitate 😉

  • ***NG – Gabi, aştept premiul de fidelitate… 😆
   Să vezi când se supără ZeV ce fidelităţi îmi trânteşte… 😮

  • Asta cu bârna-n ochi este pentru ZeV!
   😉 😉 😉

  • Haida ha, ti mâncă chielia Arginţico?
   🙂 🙂 🙂

  • ***diaconu Eusebiu – cu ce am greşit, popo? 😮
   Am spus numai adevărul. Ştiu că adevărul doare dar… Îmi doresc să fim stăpâni în ţara noastră nu să dansăm pe ceardaş…

  • Dezvăluire istorică despre Revoluţie – http://www.adevarul.ro/actualitate/Dezvaluire_istorica_despre_Revolutie_0_572343291.html

   Semnificaţiile solicitării de ajutor militar sunt complexe. În termeni simpli, chemarea trupelor sovietice înseamnă declaraţia limpede a conducătorilor ţării că sunt dispuşi să intre într-o relaţie de subordonare cu Moscova. Şi mai simplu de atât, SOS-ul către sovietici intră în sfera trădării de ţară. Emisiunea „Exclusiv” poate fi revăzută sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la ora 13.00, pe TVR 1.

  • BREAKING NEWS

   – Doi români beţi au atacat o statuie la Roma, cerându-i portofelul !
   – Guvernul, criticat pentru că nu poate asigura populaţiei un cutremur decent !
   – Bordel închis de inspectorii OPC din cauză că multe femei erau stricate !
   – Uluitor! Gigi Becali a vorbit aproape 2 minute fără să jignească pe nimeni !
   – Un caracalean a furat maşina dintr-un panou publicitar !
   – Armata statului Liechtenstein, bătută cu bestialitate de un fost boxer roman !

  • Evident si asta a fost clar de pe atunci si tot ce a facut un timp gascs de kgbisti care au luat puterea este tot tradare de neam si de tzara sau numai de tzara. Ptr cine nu intelege aceasta exprimare, pot explica.

  • MADA
   Cred ca blogul este supus unui atac informatic asa ca repstez poate ajunge unde trebuie.

   azi la 12:43 pm, dar pus undeva pe sus

   ERATA:

   Urmatoarele mele postari raspund unor postari dupa cum urmeaza:

   a)Postarea de la 12:15 pm este raspuns pt Sebi de la 14 Octombrie 2011, 03:00 pm

   b) Postarea de la 12:20 pm este raspuns pt Silver de la 14 Octombrie 2011, 09:32 pm

  • Tuturor,
   asdar daca vreti sa fiti siguri ca va apare postarea corect cronologic puneteo ca replica la ultimul post afisat.

  • He,he…eu sunt pe undeva pe la etajul blogului… poate ne pune la rand Mada… 🙂

  • Buna dimineata tuturor!

   Felicitari pentru aceasta noua realizare externa.Este extrem de important ca Romania sa devina cunoscuta prin astfel de lucruri,dar as mai spune ca din pacate trebuie sa ne facem propria reclama,pentru ca din motive necunoscute presa europeana ezita sa scrie despre astfel de realizari ale Romaniei.Inca prefera evenimente neplacute si nefericite in care sunt implicati ai nostri.Cred sincer ca ministerul turismului si respectiv Elena Udrea este deocamdata cel mai mare vector al imaginii Romaniei in spatiul extern.Pacat ca in cel intern suntem prea orbiti de ura si ne punem singuri bete in roate.Cred ca undeva in istoria noastra zbuciumata,am uitat pentru ce luptam si am in loc sa tragem la aceeasi caruta,am inceput sa tragem in toate directiile biciuindu-ne unii pe altii. Citesc cu placere depre toate realizarile acestui minister si ale ministrului,pentru ca in ciuda a tot ce vedem ca se intampla in societatea noastra,eu inca mai cred ca cu o floare ,in timp,se poate face primavara,chiar daca pamantul pe care creste este unul infertil si ciulinii sunt inca considerati ”florile baraganului”…
   Salut cu drag pe toti blogerii pe care ii citesc atunci cand savurez cafeaua de dimineata departe de casa… 😉

   Franky

   Uneori critica poate fi constructiva.Nu aprob criticile axate pe aspect sau imbracaminte,doar pe cele legate de idei,insa uneori criticile patimase pot scoate la iveala aspecte la care politicienii vizati nu se gandesc.Spre exemplu Andreea Vass este o femeie frumoasa si curajoasa,dar da impresia ca are un model.Care…nu stiu,insa undeva pe traseu si-a pierdut originalitatea care o caracterizeaza spre exemplu pe Elena Udrea.Nu cred ca astfel de critici legate de perceptie au efect de croseu ucigator,ci mai degraba ar trebui sa constituie-daca sunt in limita bunului simt-un barometru al perceptiei pe un mic esantion de public.Evident daca asta intereseaza… Sa ai noroc muschetarule de blog… 😉

   o.k. am recuperat … 🙂

  • Buna N.G.-ma bucur ca ai aparut,dar imediat tre’ sa-ti si raspund.
   Gresit,ELENA UDREA NU ESTE UNICA FLOARE-crede-ma ti-o spune un om care ,NU UITA SI NU IARTA-sunt zeci de mii de floricele frumoase cu petale gingase,doar ca nu sunt mediatizate.Pt ca daca nu ar fi asa AI VEDEA PENSIONARI MORTI DE FOAME,PROFESORI FARA SALARIU,MEDICI PLECATI IN CELE PATRU ZARI SI SPITALE CU LACATELE PE ELE.
   Doi-din nou gresit-TRASEUL ELENEI UDREA,ESTE UNUL CLASIC-RETINE TE ROG,ESTE CLASIC PT ORICE FEMEIE AMBITIOASA,NU ARE ABSOLUT NIMIK ORIGINAL IN EL.
   Jaloanele au fost puse de pe vremea lui ,ADAM SI EVA’si in timp s-au mai rafinat.
   Apropoo ai uitat ca brandul de tara,al romaniei este o frunza.
   Tu crezi ca e intimplator??????????????

  • He,he…deloc,doar ca ma refeream la originalitatea Elenei Udrea ca persoana,nu la originalitatea evolutiei politice,desi aici as spune ca si aici detine primul loc la capitolul unicitate si rezistenta 😉 Nu este nimic clasic in evolutie,decat eventual prima treapta in traseul politic,restul este sansa de a intalni politicieni corecti,lipsiti de orgolii care sa te sprijine,lupta permanenta cu mentalitati invechite,rezistenta la ”intemperiile” politice ale adversarilor si colegilor,si mai ales rezistenta la tentatiile neprincipiale oferite pe parcurs…Aceasta este descrierea evolutiei politicianului de tip nou,ceea ce ne dorim cu totii.Alta descriere,mai aproape de adevarul romanesc ,o las pentru tine,mi-e mi-a ajuns practica,teoria este atuul tau… 😉

  • N.G.-bruneta focoasa ce esti tu-NU MA INTERESEAZA PICANTERIILE,SAREA SI PIPERUL DIN REUSITA UNEI FEMEI-eu punctam doar pe seama FENOMENULUI-CA ORICE OM CHIAR SI FEMEIE FIIND,TREBUIE EXTRASA DIN ANONIMAT DE UN SPECIALIST,care trebuie sa-i indrume pasii,sa ude bine si la timp la radacina si nu in ultimul rind sa-i de-a un asemenea brinci,incit ,SA SARA 10 TREPTE DEODATA.
   Adevarat-DACA MATERIALUL E PROST,DEGEABA UZI SI DAI BRINCIURI-NU SE POTRIVESTE.
   E ca la fotbal DEGEABA AI TALENT SI MORI CA FOTBALIST CU ETICHETA-TINARA SPERANTA LA 90 DE ANI……………

  • A, si inca ceva-nu neg ca fiecare ,AMBITIOASA CU BRETON,ARE PROPIA EI ISTORIE…………….

  • Sunt multe modalitati diversioniste si de manipulare pt ca sa abati atentia si sa muti disctiile pe tarimul derizoriului si al ridicolului.
   Si pt a face acest lucru nu-i atit de greu,citesti primele pagini din cartulia,MICUL DIVERSIONIST’si incepi sa pui in practica.
   Cam asa vad eu discutia asta de un penibil cit se poate de grosier si de mahala ,care se pare ca ii anima pe unii-SUBIECTUL FIIND ASEMANATOR CU CEL IN CARE VRAJITOAREA CEA REA INTREABA;
   ,OGLINDA ,OGLINJOARA ,CINE-I MAI FRUMOASA,DESTEPTA SI DEVREME IN GUVERN?????????????
   ELENA UDREA ORI ANDREEA PAUL VASS.
   Si cind spun acest lucru ma gindesc la ceea ce inseamna sa fii ,POLITICFIAN PUR SINGE,ADEVARAT NU FACATURA.
   De cind si pina unde,POLITICIENII INTRE EI,din acelasi partid trebuie sa se ,IUBEASCA’ce,a devenit partidul cumva ,SECTIE LA MATRIMONIALE?????
   De cind si pina unde,liderii politici ai unui partid ,trebuie sa fie de ,ACORD IN TOATE CELE?????????????????Nu ,NU TREBUIE SA FIE DE ACORD,NUMAI CA,DUPA CE S-A ,votat si s-a luat o decizie,toata lumea o respecta si merge pe aceiasi linie,ASTA-I DEMOCRATIA DE PARTID.
   Pina in prezent,cele ,DOUA DOAMNE FRUMOASE,INTELIGENTE SI PUTERNICE,se dovedesc a fi ,SOLDATI DISCIPLINATI AI PARTIDULUI-SI O DATA LUATA O DECIZIE,SE TIN DE EA.
   Si acum cite ceva despre noi ,CHIBITII,SIMP[ATIZANTII,GARGARAGII:
   ,Este de neinteles,felul in care unii dintre noi,ATACA CU FURIE OARBA SI PLINA DE OTRAVA LIDERRII PD-L,pt ca de el este vorba.Si cind spun ca este de neinteles ma rewfer la un lucru cit se poate de simplu:
   atacind-o pe ANDREEA PAUL VAS,ORI MONICA MACOVEI,si balacarind-o ,PRIN RICOSEU,ACEST LUCRU SE RASFRINGE SI ASUPRA ELENEI UDREA,DACA NU MA CREDETI ASDCULTATI AICI:
   ,SPUNE-MI CU CINE TE INSOTESTI CA SA-TI SPUN CINE ESTI’
   Si atunci vin si intreb:
   ,ALO MAI BAIETI SI FETE,VOI ASTIA CARE VA DECLARATI MARI SUSTINATORI AI ELENEI UDREA,VOI REALIZATI,CA,FACIND-O PULBERE PE MONICA MACOVEI,ANDREEA PAUL VAS,implicit-DAR SI EXPLICIT O LOVITI SI PE ELENA UDREA,CEA PE CARE SUSTINETI CA O SIMPATIZATI????????????????????
   Eu cred ca DA,EU CRED CA MULTI DINTRE VOI ,DACA NU TOTI STITI EXACT CARE ESTE EFECTUL,PERVERS’al demersurilor voastre,de aceea si lucrati cu atita incapatinare,de aceea si aveti chipul si asemanarea ,CALULUI TROIAN’
   Sper ca intelege acest lucru si cine trebuie,si cine,pina la urma are,si va avea de suferit…………….

  • Si se mai intimpla ceva,tot dezbatind subiecte care tin de un cancan de joasa speta,adevaratele subiecte,importante si care cu adevarat privesc intreaga societate nu sunt atent analizate si dezbatute,unii preferind sa se antreneze in dezbateri sterile,in care ,SEXUL’INGERILOR a devenit o problema atit de presanta,incit ei cei care il dezbat sunt dispusi ca pt citeva zile sa-l uite pe zeul ONAN’cel pe care il pretiesc atit.
   Raminem indiferenti la gesturile incalificabile,pe care O JUDECATOARE DE LA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE,LE FACE,TRIMITIND O SCRISOARE DESCHISA,UNDE SE REPETA ISTORIA DINTR-O CELEBRA POEZIE DIN VREMEA COMUNISMULUI:
   Cine a pus rahat pe clanta
   eu am pus……………….
   tu ai pus………..
   el,ea au pus………
   noi am pus………
   voi ati pus…………
   ei,ele au pus………..
   TOTI AM PUS RAHAT PE CLANTA.
   Adica e vorba de un SEGMENT PROFESIONAL,POATE CEL MAI IMPORTANT INTR-O DEMOCRATIE-MAGISTRATII SI EVIDENT PUTEREA,ATENTIE PUTEREA JUDECATOREASCA.
   Raminem indiferenti la faptul ca ,SOTUL ACESTEI DOAMNE A FOST TRIMIS SA REPREZINTE ROMANIA LA C.E.D.O. si astazi,EL DE LA INALTIMEA FUNCTIEI PE CARE O ARE SE INTOARCE IMPOTRIVA STATULUI ROMAN PT A APARA CORUPTIA,HOTIA SI MIZERIA DIN JUSTITIE-ESTE INCREDIBIL PINA UNDE S-A PUTUT AJUNGE.
   Si in acest timp,tot felul de IDIOTI,intreba in baie:
   CINE-I MAI FRUMOASA SI DESTEPTA????????????
   ELENA UDREA SAU ANDREEA PAUL VASS.
   Mda foarte interesant,instructiv ,dar mai ales trist-ASTA-I ARMATA CU ASTA DEFILAM.
   PE MAGISTRATI SA NU-I LOVIM
   PE FOSTII MILITIENI ,SECURISTI,MILITARI SUSTINATORI AI COMUNISMULUI SA NU-I ATACAM PT CA X.ORI Y E PRIETEN CU MINE,ORI SUNT PLATIT SA-L APAR IN BLOGOSFERA.
   Asta-i lumea pestrita si mizera,care se JOACA LA PACANELE PE TASTATURA-HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • Repet ce am mai spus. Am un singur regret din epoca aceea romantica dar mai si ales plina de diversiuni kgbist-securist-mafiote.
   Ca desi am semnat pentru punctul 8 am sustinut langa atatia altii din tabara anticomunista si democratica pe bune, inamovibilitatea, fara s-o conditionez de o lustrare completa si profunda a magistraturii.

  • Hai că răspund încă o dată poate acum îţi intră …….comentariul meu.

   Deci:
   N-a greşit cu nimic Arginţico manamura mea.
   Visul eroticos al nopţilor mele!
   Doar am răspuns suavului tău comentariu:
   “Păi, ce faci, popo?
   Când apar eu, dispari tu?
   Cum vine asta?
   Hai, că…….. n-am cu cine să mă cert…
   Haida ha, ti mâncă chielia Arginţico?”
   întrebându-te:
   “Haida ha, ti mâncă chielia Arginţico?”
   🙂 🙂 🙂
   Treaba cu hunii nu mă interesează.
   Pe mine mă interesează doar hunele!
   Că vor mult!
   Fără număr!
   Precum maşina de cusut!
   🙂 🙂 🙂
   Şi precum obişnuieşti tu, iaca un “zâmbet la cafeaua de dimineaţă”:

   Un reporter.
   Coc, cioc – la Modrogan 1.
   Ham, ham – răspunde Vasile.
   Nu buldogu’ Vasile ci Vasile câinele lu’ Buldogu’ Vasile.
   – E careva p-aci?
   zbiară reporterul
   – Nu!
   răspunde o voce
   – Dar unde-s?
   – Bărbaţii-s la cramă că s-a făcut vinu’!
   – Şi muierile?
   – La Căminu’ Cultural! La alegeri! Aleg şefa femeilor!
   – Da tu cine eşti?
   – Leana cu mopu’…..
   răspunde vocea.
   D: D: D:

   Bună dimineaţa Românie!
   Bună dimineaţa români!
   Bună dimineaţa ZeV!
   🙂 🙂 🙂
   Febleţea iar le-a dat cârcotiliştilor 3M.
   România este prim-vicepreşedintele OMT!
   BRAVO DE TREI ORI BRAVO!
   🙂 🙂 🙂
   Azi dimineaţă, Dragoteasca era în piaţă.
   Avea faţa zgâriată!
   Cumpăra castraveţi.
   Mari şi cu noduri, de la precupeţi.
   🙂 🙂 🙂
   Gata fug şi eu în piaţă,
   Poate găsesc o raţă,
   S-o frig pe varză
   Că de gâşte m-am săturat,
   Au grăsime prea multă şi doar grăunţe în cap!
   Ţac-Pac!
   🙂 🙂 🙂

  • Asta este o idee corecta.Nu suntem azi inca in situatia sa strigam: Inca o revolutie ci mai degraba o continua evolutie. 🙂

  • …In versiunea pe care o stiu eu, acel papagal scump nu vorbeste de loc, in schimb, GANDESTE PROFUND.
   🙂 🙂

  • ZeV şi dacă mă muşcă zece buldogi de DOS, io colţii din beregata lui Macovei nu-i desfac!
   SĂ PLECE DIN PARTID!
   AFARĂ CU EA!
   EU ŞI AI MEI NU VOTĂM PDL DACĂ MONICA MACOVEI-GHERGHESCU NU ESTE “EJACULATĂ” ! (asta cu ejaculatu’ nu-i a mea! E a lu’ Marean de la 5)

   Am pus-o eu să-mi înşele încrederea pe care i-am acordat-o?
   Am pus-o eu să-l pună pe Tabalagă (gigolo ăla de proastă calitate, amantul ei intelectual precum afirmă Roncea) să-i sară la gât Febleţii şi Marinarului?
   Nu!
   Nu am pus-o io!
   Păi dacă nu am pus-o io, acum i-o pun io!
   Picătură chinezească!
   Nici o zi fără Monica Macovei fiica lui Gherghescu!
   🙂 🙂 🙂

   PS Fii sigur că nu îmi schimb părerea chiar dacă respect Regele, aşa cum îl respect şi pe Iliescu, şi pe Constantinescu şi pe Văcăroiu, şi pe oricare şef al statului!
   Care a fost, care este şi care va fi!
   Cu toate cele făcute, convenabile sau inconvenabile mie!
   PUNCT.

   PS 2 să vezi ce latră acum Zapa că am amintit de Iliescu!
   Mi se fâlfâie!
   A fost Preşedintele ţării, am obligaţia să-l respect!
   PUNCT.

  • Sigur Sebi , dar asta nu inseamna ca nu vreau sa-i vad pe toti respectati nerespectati cu catuse daca este cazul 🙂
   Recunosti ca asta nu se poate denumi ca fiind un sarit in capul tau. apropo ai podoaba capilara macar cat Basescu sau esti chel, chel precum…. 🙂

  • Re ion adrian 15 Octombrie 2011, 12:15 pm
   …….precum una cap de una mare-mare privită la lună!
   🙂 🙂 🙂

  • Re Frank Zapa[King] 15 Octombrie 2011, 12:00 pm
   Zapo, ştii care-i treaba?
   Mie mi se fâlfâie precum drapelul de pe Ambasada Chinei că-i clanţa maro! Port mănuşi!
   Şi la femei când mă duc port mănuşi!
   ….că deh, nu-i bine să faci sex neprotejat!
   La ultimile două când am fost a trebuit să iau mănuşile de box!
   Waliuuuuu ce mari erau!……MĂNUŞILE!
   Hiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa

  • Ptiu drace,manusi de box??????????????????ahaaaaaa,am inteles,greu da am inteles,te-ai ascuns intr-o manusa……………ca la ce ,ZDRAHON ‘esti o manusa sigur poate fi casa ta,ca a melcului……..
   MELC. MELC
   CODOBELC……………..HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIII
   cine-i melcul???????????????cum nu stiti?????????????????
   da,EUSEBIU STIEEEEEEEEEEEEEE,EL STIE CE SI CINE-I MELCUL…………

  • Curios,acum am vazut si auzit,ELENA UDREA SPUNE:
   ,majoritatea femeilor din PD-L au fost promovate de TRAIAN BASESCU….
   iata si confirmarea,venita din partea unui om onest,sincer si foarte lucid-ELENA UDREA,O FEMEIE CARE NU STIE SA TRADEZE………….

  • Nimic nou,acesta este adevarul,singurele femei puternice din politica romaneasca sunt din PDL,comparativ cu celelalte partide.Andreea Vass a vrut sa para mai catolica decat papa si mai democrata decat democratia,cred ca deja regreta porumbelul… 😉

  • Da, Sebi exact asa este ,dar mai este o rima: capul lui privit la luna seamana……

  • @Diaconu Eusebiu :Domnule ,se vede cu cat usurinta cazi prada diversiunilor . Acesta diversiune a fost lansata immediat dupa ce Basescu la jignit pe Rege facandul tradator . Diversiunea a fost lansata la Realitatea tv de Emil Hurezeanu , care a spus ca T.Basescu trebuie sa aibe un act sau document de tradare de catre Rege , si ca nu intelege dece nu face public acest document . Mizerabilul insinua ca daca T. Basescu nu avea acest document , dela “Servicii” , nu putea sa-l faca pe Rege tradator . Mizerabilul , a facut aceasta diversiune pentru oamenii simpli , care puteau sa-l creada . Pai daca exista un astfel de document , nu era facut cunoscut pana acum ? Au trecut peste 65 de ani si nu putea regimul communist sa-l faca cunoscut inclusiv regimul Iliescu , sa faca cunoscut acest document sau act ? Realitatea : nu are cum sa existe un astfel de document. Istoria , oamenii politici de atunci si de acum , inclusiv Regele Mihai , in viata , stiu cum a fost abdicarea : foarte simpla si intr-o singura zi : Regele a fost chemat la Palat , i s-a pus scrisoarea de abdicare in fata sa o semneze de catre offiterii sovietici si communistii romani , fiind amenintat cu moartea . Asa cum spunea Regele la New York , mama dansului l-a implorat cu lacrimi in ochi sa semneze , caci el nu a vrut in nici-un chip si sub orice risc . Asa cum spunea dansul , a trebuit sa asculte de mama dansului ,caci plangea . Un offiter sovietic i-a spus mamei , Regina Elena , caci daca nu semneaza, va fi inpuscat si ca nu glumeste . Iar cand s-a uitat pe geam in jos , palatul era inconjurat de tancuri , si care urmau sa inpuste 1000 de studenti care erau inchisi ptr. ca manifestase contra tancurilor sovietice, asta in caz ca Regele nu semneaza abdicarea . Asta a fost tot . Apoi Regele a spus ca acestia i-au facut bagajele , iau pus intr-un tren lucrurile personale , ce au crezut ei ca poate sa ia cu el , si asa a plecat Regele din tara . Atunci unde a fost si cine a scris un act de tradare ? E normal pentru cei care urasc monarhia romaneasca , parte a istoriei Romaniei , e normal sa-l urasca pe regele Mihai si aceasta ura a fost innoculata de mentalitatea bolsevico-communista , care inca are destul adepti in zilele de azi . Odata ce regele Mihai , azi 90 de ani , va pleca dintre noi , va fi o mare bucurie pentru cei care l-au urat , vor face petreceri vesele si c u sticle de shampanie pe toate mesele .

 5. Nu inteleg dece commentariul meu la articolul precedent al Dnei Udrea ( Investitiile Corp Samsung in Romania ) a fost cenzurat si dezaprobat . Todeauna am scris de bine de Dna Udrea pe alte forumuri , si asta de cativa ani incoace , pentru ca dansa se evidentiaza calitati deosebite ca politician plus o putere de munca extraordinara . Si de Dl Basescu am scris de bine tot de cativa ani incoace ,pentru ca am vazut in dansul politicianul care nu poate fi invins de nici-un adversar sau partid politic . Are acea abilitate de a infiinta sau desfiinta orice partid politic sau adversar politic . Vorbesc serios , in lume se nasc oameni de acest fel . Din nefericire Romania este o tara mica , dar daca ar fi fost o tara mare , Traian Basescu era cunoscut in toata lumea ca mare politician si om de stat , tot asa ca marii sefi de state , politicieni , sau conducator de osti, daca ne referim la trecutul istoric . De observati , dansul e constient ca din Romania nu poate ajunge la altitudinea pe care natura dansului o cere . Iar cand unii politicieni sau sefi de partide vorbesc urat contra dansului , nu ati observat cu cata usurinta i anihileaza . Candva spunea ca V. Ponta si Crin Antonescu nu sunt facuti sau ca nu au ce trebuie ca sa aibe functii de conducere in Romania . Si de atunci acestia doi , nu prea au mai fost bagati in seama nici chiar de propriile partide . Eu recunosc toate aceste calitati ale Dlui Basescu . De un singur lucru sunt suparat si chiar intristat , anume ca are o atitudine ostila si jigneste pe regele Mihai , care nu i-a facut nici-un rau . Si pe deasupra ,pe un om de 90 ani care este singura si ultima istorie vie din ultimul razboi , parca ar trebui mai mult respect . Dar il inteleg pe Dl Basescu : conducatori din istorie de natura dansului , inca din cele mai vechi timpuri , nu acceptau sa respecte sau sa traiasca cu alt fost conducator istoric in aceiasi tara , asa cum este cazul cu regele Mihai. Marii sefi de ostiri din istorie erau deranjati de alti mari sefi de ostiri din tarile vecine , sin era natural sa le cucereasca prin razboi si sabie . Asa ca dupa observatia mea , Dl Basescu va avea abilitatea si natura sa conduca in Romania multi ani de acum incolo . Adica cat o vrea dansul , caci o astfel de natura nu poate fi inpiedicat de nici-un partid politica si nici chiar de anumiti politicieni dela UE . Bineinteles ca nu ar fi exclus ca dansul sa nu vrea nimic mai mult decat pana i se termina mandatul .

  • Măi copii nu fiţi haini,
   Nu mai omorâţi găini,
   Că găina ne dă nouă,
   Lapte brânză carne ouă!
   Adică, părerea mea personală este că nu admin-ul are responsabiltatea micilor neplăceri care ţi-au fost provocate.
   De ceva timp încoace apar astfel de ciudăţenii prin toată bogosfera.
   Se pare că nu se îmbucă ceva între platforme şi sistemele de operare.
   Pe de altă parte aş sugera noilor angajaţi ai COT-ului (Cooperativa Ochiul şi Timpanul) să-şi mai spele dracu ciorapii că duhnesc rău.
   A mortăciune.
   Şi când intră pe undeva lasă dâre de parfum în urma lor de-ţi strâmbă nasul!
   Eu am foarte mari probleme în toate ogrăzile.
   Mai este o ciudăţenie.
   Cei ce reclamă că nu pot posta în ogrăzile mele sunt cei ce postează şi în această ogradă (nu mă refer doar la ZeV şi Ion – mai sunt şi alţii).
   În concluzie, părerea mea este să nu sari la beregata admin-ului că admin-ul e mic nu ştie nimic.
   Poate greşesc dar aceasta este părerea mea.
   🙂 🙂 🙂

 6. Domnule monarhist
  Scoateti, domnule, din gat, osul de peste numit exregele Mihai.
  Lasati-l acolo unde îi este locul, adica, in cartea de istorie, sau, in muzeul Antipa.
  Epoca monarhica a apus de mult si ireversibil, in Romania. Nu s-a putut in anii 90 datorita lui Ion Ilieescu, acum e prea tarziu.
  Deja , familia regala a fost ,,infectata” malign cu virusul neavenitului si impostorului iobag, Radu Duda.
  Iar principesa, nu este nici pe de parte la nivelul doamnelor de FER din politica romaneasca a anului de gratie 2011.
  🙂 🙂

  • Domnule Aquianti, Traian Basescu nu este Vladimir Putin (nici macar nu se suporta) , iar Romania nu este Rusia.
   Asa că, vă rog să nu mai bateti campii cu…
   ,,Dl Basescu va avea abilitatea si natura sa conduca in Romania multi ani de acum incolo. ”
   Desigur că unii dintre noi, vor insista ca domnul Basescu sa accepte functia de presedinte de onoare al PDL.
   Adica de ce Ion Iliescu a putut si poate, iar Traian Basescu, nu ar putea ? Nu de alta, dar trebuie ca cineva sa tine coșmelia pedelistă, pe linia de plutire.
   😉 😉

  • @
   ZeV

   Mai bine nici nu se putea acest raspuns.

   Probabil acest, … este vreun bosorog cu pensie mare din dealul Copoului.

   MISCAREA POPULARA si NOUA REPUBLICA poate si trebuie sa militeze in contra atac cu INAMICUL no.1 a ROMANIEI.

   Si pentru toata lumea, blogul este un mijloc de interveni si actiona contra DUSMANULUI NATIUNII.

   ROMANIA trebuie sa revina la PROSPERITATE si aceasta dupa terminarea REFORMEI care este foarte INTARZIATA.

   Gruparea interpartinica care sustine rEGELE trebuie demascata si compromisa !!!

  • @Zev : Las de o parte faptul ca , cu siguranta esti infectat cu mentalitatea bolsevico-communista , din familie sau fie ca personal , asa ai ales asa. Pot spune ca la capitolul “respect ” ai mult de invatat . Respectul pentru istorie , pentru oameni care au fost si vin din istorie in urma cu peste 65 de ani , asa cum este cazul Regelui Mihai . Daca am fi in urma cu peste o mie si ceva de ani , si daca ar fi fost in tara statui cu un fost suveran care iti displace ,un rege , sunt sigur ca dumneata ai fost primul care ai pune mana pe ciocane masive ca sa zdrobesti sttatuia acelui om . Si faci asta ca nu cumva istoria de mai tarziu sa aibe urme de existenta acelui fost sef de stat , sa zicem rege . Deci nu ai vreaca istoria sa aibe vre-o evidenta ca acel om a existat . Dar asta este exact ce bolsevicii-communisti au facut pe perioada cat a functionat communismul bolsevic , iar in prezent aceasta mentalitate inca mai are adepti .

  • Domnule Aquianti, DVS, trebuie sa invatati ce este respectul pe care un cetatean roman ARE OBLIGATIA sa-l poarte, mai presus de istorie, fata de institutiile statului in functiune si fata de Constitutia in vigoare.
   Iar istoria , este mai mult decat o perspeciva emotionala personalizata, este o stiinta. Faptul ca mortii de pe frontul de rasarit, sau prizonierii de razboi, sau romanii deportati in SIBERIA, nu mai pot vorbi, o putem face NOI, cei in viata, DACA, intradevar, ne respectam trecutul. Seful statului este primul care trebuie sa faca acest lucru. Si a facut-o, gest pentru care il felicit.
   Pe de alta parte, cum va trece prin minte sa atribuiti mentalitati bolsevice,
   unor oameni care tocmai asta incrimineaza la exregele Mihai …faptul ca pus Romania pe tava , la cheremul rusilor ?!
   Sa-i fie rusine exregelui si sa faca bine SA-SI CEARA, EL, SCUZE POPORULUI ROMAN , pe care l-a abandonat cu inconstienta si lasitate, pentru a-si trai o viata prospera si/dar anodină in vestul Europei ! In timp de milioane de romani au intrat in creuzetul dizolvarii de constiinte sub tancurile rusesti !
   De la dvs nu am pretentii, pentru nu sunteti altceva decat o holograma alterata a unui fals trecut.

  • Văd că vă trageţi la gioale din plin.
   Fiecare cu păsărica lui.
   Ceea ce este bine.
   Mă bag şi io cu păsărica mea:

   Mai scutiţi-mă măi nenică cu republica asta nouă!
   Gata?
   Aş terminat de distrus republica veche şi vreţi una nouă?
   Neamţu’ sau nu ştiu mai care să vrea republică nouă să vină să-l votey atunci când în jurul lui nu am să mai văd procurori şi alte lichele comuniste vechi!
   Până atunci ciocu’ mai mic!
   Nu de alta dar vă pică caşu’ din gură băi noilor republicani!
   Fii lui Miţa Baston!
   Pardon!
   Am vrut să spun: Macovei Baston!
   Pardon, iar am greşit!
   Am vrut să spun: Macovei Pat de Pistol!
   Că nu dădea cu bastonul!
   Dădea cu patul de pistol peste gură!
   🙂 🙂 🙂

 7. Nu inteleg acest SILENCE EGLISE in aceasta dimineata pe blogul Dnei Elena UDREA !!!

  Sunteti obositi sau Miscarea POPULARA si Noua Republica v-au facut sa reflectati.

  Cel mai important este REFORMA, Bugetul pe 2012 si SUCCESUL MISCARII POPULARE a aduce ROMANIA in zona PROSPERITATI.

  Guvernul actual are toate atouurile sa continue RENASTEREA ROMANIEI.

  TREBUIE CURAJ si FERMITATE, IN DEFINITIF DE CINE AVETI FRICA ???

  • Cum vedeti relatia dintre Miscarea Populara, Noua Republica si PDL ?
   🙂

  • @
   ZeV

   Am facut-o cunoscuta pe acest blog.

   Actuala coalitie si alte grupari politice si apolitice pot adhera la aceasta miscare.

   NATIUNEA doreste PROSPERITATE si nu ILUZII.
   Pentru aceasta initiativa Mihai NEAMTU nu este de neglijat.
   Cei care o ignoreaza sunt trompetele Grupului néo fascisto comunist interpartinic sustinuti de MAFIA din ROMANIA de dupa dec 89.

   …..

  • La care domnule Stefan, despre ce vorbiti ? Miscarea Populara nu am auzit sa se fi constituit. Iar Noua Republica , este o reuniune virtuala de idei, emulata pe Internet de acest personaj numit NEAMTU, fost tanar pedelist.
   La ce sa adere PDL, la o ficțiune ?
   PDL sa faca bine sa implementeze criteriile de integritate Macovei si sa-l aduca in frunte pe Vasile Blaga.
   🙂 🙂 🙂

  • ZeV am un chef nebun să mă iau de tine.
   La chestia cu bazaconia asta de republică nu-ţi găsesc nici-un nod ‘tu-ţi papura ta azi şi mâine!
   🙂 🙂 🙂
   Dar la asta cu Criteriile de Integritate iaca ce replică am:
   Macovei să-şi bage-n DOS Criteriile de Integritate şi PDL să facă bine s-o “ejaculeze” pe Macovei!
   🙂 🙂 🙂

 8. Doar atit voi comenta despre subiectul articolului afisat de doamna UDREA-DOAMNA LA MAI MARE SI FELICITARI……..

 9. Si am comentat doar atit pt ca de mai multe zile,dinspre Iasi vin tot felul de stiri si informatii care pur si simplu te cutremura,si te cutremura pt ca e vorba de sute de milioane de euro,care sunt sifonati intr-o veselie de ,OAMENII DE BINE MOLDOVENI’unde dupa cum se stie,USELIMEA TAIE SI SPINZURA’dupa bunul plac.
  Si culmea vorbim despre un oras care este cunoscut in folclorul popular ca FIIND CAPITALA FOMISTILOR A SARANTOCILOR,a milogilor,aaaaaaaaaaaaaa SARACIEI LUCII.
  Si ce mi se pare foarte curios este ca de data aceasta,UNELTELE CU care s-au facut hotiile si sifonarile,nu sunt politicieni,ci pur si simplu bugetari,functiojnari ai statului,unul,ASTARASTOAIE UN MARE INTELECTUAL LOCAL,UN FEL DE GIGA CU TITLURI UNIVERSITARE DAR CU MIINI LUNGI SI PAROASE BAGATE IN BANUL PUBLIC.
  Al doilea,IOAN GRIGORIU,ADJUNCTUL SEFULUI FISCULUI IESAN,da ati auzit bine,OMUL E DIRECTOR ADJUNCT LA FISCUL IESEAN,pozitie de unde a reusit sa fure si sa pagubeasca bugetul statului de 125 milioane de euro.
  Va imaginati ce suma este asta si cam ce se poate fgace cu ea???????
  Acest individ de-o lacomie inimaginabila a instituit impreuna cu sotia sa o taxa pt hotie,speculind legea si fofilindu-se pe linga ea,dar si calcind-o de multe ori intr-o veselie.
  Nu stiu de ce,dar incep sa agreez din ce in ce mai mult bideea,conform careia,in anumite zone ale tari,cum ar fi de ex iasul si toata zona,ar trebui predata ,pt cel putin un an,unor functionari NEMTI,ELVETIENI SI NORDICI,pt ca altminteri,acolo mizind pe materialul uman existent,profund alterat in ce priveste moralitatea,in urmatorii 50 de ani,in loc de orasul flaminzi,vom avea PROVINCIA FLAMINZI.

  Stiu,ca din nou voi rascolii sensibilitati,ca imi voi pune in cap bloggeri ,dar,daca frem sa fim corecti pina la capat ,atunci trebuie sa lovim cu forta in tot ce inseamna coruptie,hotie si complicitati transpartinice.

  • @
   Frank Zapa[King]

   EXTRA ORDINAR DE BINE FOCALIZATA SITUATIA DIN IASI.

   SI MAI TRIST POPULATIA ACCEPTA SI ESTE FRATENA CU MAFIA CARE le umezeste apetitul cu vinul dela un mare om de afaceri cu statul, COMANE…

   SUCCESUL ROMANIEI, CU INTREAGA NATIUNE LA ;

   O NOUA REPUBLICA implica MISCAREA POPULARA,
   LIBERTATE, RESPONSABILITATE si SOLIDARITATE.

   ORDINE SI DISCIPLINA !!!

   L’ORDRE, et l’ORDRE seul, fait en définitive la LIBERTE. Le DESORDRE fait la servitude.

   Personal astept de NASUL sa explice guvernantilor ce inseamna;

   La DISCIPLINE consiste en ce qu’un imbécile se fasse obéir de ceux qui sont plus intelligents.

  • Pe cine iti pui in cap, bey, trimite-l pe Emil Boc sa candideze la primarie si sunt sigur ca Iasul va evolua spre bine. Pur si simplu, PDL, nu are oameni foarte cunoscuti si apreciati de locuitorii urbei .
   Poate, Nicusor Paduraru, sau Petru Movilă (actual lider PDL iesean n.r.) ?
   Bine ar fi, dar sansele sunt sub 50%.
   🙂

  • Beiiii iezi cucuieţi!
   Scoateţi-vă din cap că PDL poate face jocurile în oraşul primarului “Nea Gigi Robinet”!
   Nu mai visaţi la cai verzi pe pereţi!
   La Iaşi va câştiga cine vrea IPS Daniel!
   Aţi priceput iezii caprei?
   🙂 🙂 🙂

  • @
   ZeV,

   Cum va explicati nici o manifestare in fata primariei din IASI pentru lipsa de apa calda.
   Aceasta inseamna ca cei din IASI sunt….

   Si a propos Miscarea Populara, O NOUA REPUBLICA .

   O NOUA CONSTITUTIE IMEDIAT de actualul legislatura Parlamentara.

 10. @ Stegan Radoveanu : Domnule m-ai confund at cu altcineva : eu nu am nici-o pensie din Romania , si pe deasupra un pensionar aici in Romania , nu ar avea motive sau tragere de inima sa intre in argument cu tine . Are el grijile si necazurile lui ,lipsa de speranta , chiar daca ar avea pensie buna . M-ai confundat cu un pensionar si ti-ar fi convenit asta . Prietene , eu cand am scris aici pe blogul Dnei Udrea, am scris pentru ca apreciez si admir aceasta doamna ca politician si putere de munca . Daca ai fi trait cativa zeci de ani in Statele Unite si daca ai fi urmarit felul de gandire al politicienilor americani , fii convins ca aveai un unghi de a vede lucrurile mult mai larg , realistic si correct . Nu am ce sa-ti spun mai mult , decat sa incerci sa respecti un om al istorie Romaniei , regele Mihai , caci este singurul in lume care mai poate vorbi despre timpurile de acum peste 65 de ani . Asteapta pana ce dansul , azi varsta de 90 de ani , va pleca dintre noi , si atunci poti sa desfaci sticle de shampanie si sa petreci cu prietenii tai cu care collaborezi aici pe blogul Dnei Udrea . Sunt convins ca Dna Udrea nu va petrece cu voi …..

 11. Mda,bine sa-l lasam pe EMIL BOC acolo unde este si sa intram putin in maruntaiele acestei afaceri de PESTE 125 DE MILIOANE DE EURO,patronata de omul fiscului,Ioan Grigoriu,si ticalosii ,asa zisi oameni de afaceri ieseni,care in cirdasie cu acest excroc bugetar SE COMPORTA PRECUM HAIDUCII DIN LEGENDA.
  Treaba era si este cit se poate de simpla-FIRMELE DATOARE la bugetul statului cu sume imense,erau trecute de DIRECTORAS IN CURTEA NEVESTEI DOTICA[WOW CE NUMEEEEEEEEEEEEEEE] plasata ca cenzor,ori auditor,privat,si in loc sa controleze aceste firme,DL GRIGORIU LE FEREA DE CONTROALE,dar LE AMENDA IN PARTICULAR CU SUME CARE INTRAU DIRECT IN BUZUNARUL LUI.
  Ba uneori in anumite situatii,cind firmele sotiei trebuia platite,SE RIDICA BLOCAJUL ASUPRA CONTURILOR,astfel incit bunastarea familiei sa nu aibe de suferit.
  Bon,sa zicem ca BUGETARUL,E UN JEG TICALOS,DAR OAMENII DE AFACERI IESENI,INTRATI IN ACEASTA SUVEICA PRIN CARE STATUL ESTE FURAT,CUM AR TREBUI CATALOGATI??????????????????
  Am sa va spun tot eu,-NISTE PUNGASI,HOTI SI PRADUITORI TOCMAI BUNI DE TRIMIS DUPA GRATII.
  Astia fac parte din gasca pe care NOMENKLATURISTUL BOLSEVIC ION ILIESCU II TRECEA IN CATEGORIA-CAPITALISTILOR DE CUMETRIE.
  Ei in aceste condtii ,LOCUITORII IASULUI n-au decit sa RABDE ,SI SA SUFERE……………..ca de sperat………….LA ANUL SI LA MULTI ANI………..

  • ..Doar pe ,,locul de premier”, deoarece acesta îi ocupă tot timpul. Si asa este normal sa fie.
   🙂

  • Beiii Zapa ai spus Ioan Grigoriu?
   Hahaha, păi dacă spui Ioan Grigoriu spui Nicolina-Iaşi, spui Tricotaje Moldova, deci ca să n-o mai lălăi, spui Duţica Grigoriu!
   Că deh, afacerile ca să fie rentabile trebuie să fie afaceri de familie!
   Treaba nasoală însă nu e asta cu “afacerile de familie”.
   Treaba nasoală este că dacă spui Duţica Grigoriu, spui Petru Movilă!
   Şi dacă spui Petru Movilă ai belit-o bre ZeV!
   Haţ-ham-ham-ham sare ZeV la beregata ta!
   🙂 🙂 🙂

   Oricum ceva este mişto în Iaşul ăsta!
   Ăştia get-beget din Iaşi au dat buluc toţi la Bucureşti şi în locul lor în Iaşi au dat buluc ăia din Botşeni!
   Hihihi, că doar şi Grigorie şi Nichita şi încă câţiva sunt cu toţii de pământ din Botşeni!
   Io cred că mai bine, aşa cum Braşovul la ultima migraţie a moldovenilor a rebotezat Iaşov, acum, Iaşul ar trebuie rebotezat Botiaşi….
   🙂 🙂 🙂
   hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   Asta însemnă informare completă domnu’ Sonatu’ Pămâmântului!
   Nu vii precum bursucu’, pac pui bomba şi după aceea aştepţi să-i pice elefantului trompa!
   🙂 🙂 🙂

  • Rectificare:
   …………..ai belt-o bre cu Zev!
   Haţ-ham-ham-ham sare ZeV la beregata ta!

 12. Toate sunt frumoase dar bunele practici un neologism cu care se gargarisesc cei care nu-l inteleg se aplica stralucit, cred ca in sectorul in care sta Sebi dupa ce povesteste dar si in sectorul meu unde a inceput sa fie taiate santuri in astfalt, e drept cu o tehnologie curata introdusa in occident de 40-50 ani si nu cu tarnacopul si cazmaua .
  Sa se pozeze subteran cablurile electrice. Desigur ca astfel de “bune practici” o sa dea o paine de mancat celor care in ultimii ani au asfaltat zona si acum vor avea ocazia sa reasfalteze cu “bunele lor practici” ca remediu al efectelor bunelor practici abia consumate in zona.

 13. @
  diaconu EUSEBIU

  Bine inteles, colonelul are actiuni la IASI in PALAS.

  Cu trei sarmale si un pahar de vin de la Coman… din Copuo si osticla de palstic in sacosa toti voteaza gica robinetul.

  ASI fi dorit sa vad pe cei din IASI in fata Primariei cu lozinci !!!

  • Radovene mai sus gradu’!
   Nu-l degrada pe dom general!
   🙂 🙂 🙂

  • Mesaj pervers:

   Radovene, ieşeni cu lozinci în faţa primăriei nu ai să vezi!
   Sunt toţi cu lozinci pe la televiziuni!
   Eheheheeeee să vezi când mi s-o erecta mie “creativitatea” ce salvă de artilerie le trimit! De-o să le sară funduleţul de trei metri în sus!
   🙂 🙂 🙂

 14. Mada ,
  ce sa fac ma doare dar ca impartial ce ma aflu, adica precum tat romanul, trebe sa dau un exemplu de bune practici aici in ordonarea cronologica a mesajelor noastre . 🙂

 15. BEY gazare-iar n-ai inteles nimik.Io am batut seaua-OAMENII DE AFACERI IESENI-BEY IO Cu AIA AM TREABA CA AIA E MULTI …………pe berbecul ala de grigoriu ,cu MAMIGA INTRE MASELE,si nevastasa,e simplu,ii iei de-o aripa si tusti la racoare.
  Da ce te faci cu aia de-au pus de-o afacere cu gindul de-a tepui statul ca-s MULTI SI PROSTI-dupa cum spunea…………………..tot un moldovean…….

  • Vorbeşti cumva de elanul cel cu coarne mari?
   Hihihi….
   Ţuşti la răcoare cu el!
   Hihihi….

   Bei Neînţelesule, ce ai tu cu mine dacă folosesc cometariul tău drept rampă trambulină pentru a sări să-l mai ciupesc un pic de DOS pe ZeV?
   🙂 🙂 🙂

 16. Bey, zăbăucilor, la Iasi E MARE SĂRBATOARE, MARE ! E sărbătorile dulșielui tîrg al Iesilor si tătî lumea sî plimbî pi stradî, măi, nu stă la televizor sau pe bloguri. 🙂
  Chiar daca fără pancarte si lozinci in fata primariei.
  Și mai e ceva azi : Ziua Sfintei Cuvioase Parascheva.
  Măi, măi, câni și păgâni ce sunteți voi !
  Diseară, mare concert si focuri de artificii, cadou de la nenea primarele.
  🙂 🙂

  • Dada, deseară dănţuie moldovienşilii di rup podelilii şi la nopati se XXX moldovenşilii de rup laviţilii!
   🙂 🙂 🙂

 17. usl UL in dezintegrare totala, Ecaterina ANDRONESCU si robert negoita in test- iculare pentru a fi candidati la primaria sec.6 si 3.

  Miscarea Populara si o Noua REPUBLICA bine inteles cu o Constitutie NOUA RENASTEREA ROMANIEI.

  PDL trebuie sa se “GRABEASCA REPEDE” cu REFORMA si COMPROMITEREA TOTALA a reprezentatilor grupului INTERPARTINIC.

 18. Ce? Romania vice- presedinte?Ce e aia?Si ce inseamna?”Ba,m-a luat somnul.Am baut mult vin de la Valea Calugareasca…si de la Jercalai.

 19. Voi veni cu doua trei theme,

  1.O veste “buna” la prima vedere, OBAMA a gasit solutia iesirii din CRIZA, pregateste RAZBOIUL impotriva IRANULUI.

  2. RE ORGANIZAREA teritoriala nu este corect intitulata, este IMPERATIF NECESAR ORGANIZAREA TERITORIALA inainte de alegeri si cat mai curand pana la 15 11 2011.

  Pentru ca ROMANIA nu este organizata si functioneaza ca un stat FEUDAL pe clanuri.

  3. Revin la thema zilei, MISCAREA POPULARA, NATIUNEA trebuie sa fie motorul principal a SALVARII ROMANIEI de jos in sus prin NOUA REPUBLICA, O NOUA CONSTITUTIE.

  Adica NATIUNEA sa fie implicata si nu se mai astepte Americani a salva tara de CANCERUL lui ILIESCU.

  Adica sa fim alaturi de guvernati cand doresc PROSPERITATEA tarii si sa nu mai cersim.

  Proiectul CADASTRU trebuie inceput in acest an odata cu ORGANIZAREA TERITORIALA, deci trebuie sa fortam guvernul a da OK fie cu Coreenii sau cu altcineva.

  Acest proiect este aducator de locuri de munca si resurse financiare solide.

  Deci sa promovam si sa aderam la MISCAREA POPULARA pentru o NOUA REPUBLICA.

 20. Semnificaţiile solicitării de ajutor militar sunt complexe. În termeni simpli, chemarea trupelor sovietice înseamnă declaraţia limpede a conducătorilor ţării că sunt dispuşi să intre într-o relaţie de subordonare cu Moscova. Şi mai simplu de atât, SOS-ul către sovietici intră în sfera trădării de ţară. Emisiunea „Exclusiv” poate fi revăzută sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la ora 13.00, pe TVR 1.
  Mai mult, puteti citi aici: Dezvăluire istorică despre Revoluţie http://www.adevarul.ro/actualitate/Dezvaluire_istorica_despre_Revolutie_0_572343291.html

 21. Este de appreciat efforturile Dnei Udrea pentru a elleva turismul romanesc chiar daca infrastructura este un mare inpediment in promovarea acestuia . Iar ca Romania a devenit prim vicepresedite al Org. Mondiale a Tourismului , nu este ceva fara importanta . Ce pacat ca nu toti romanii appreiaza efforturile Dnei Udrea . Asta din cauza rafuelilor politice . Asa cum marea majoritate a romanilor este de partea Opozitiei (PNLsi PSD ) , automat face sa nu-i dea credit Dnei Udrea , care face parte din partidul dela putere , PDL . Dar partidul dela putere este in coalitie cu UDMR , un partid care in orice moment poate sa duca la prabusirea PDL-ului daca eventual pleaca dincoalitie . Cu cat mai mult se apropie ziua alegerilor , cu atat mai mult acestia vor santaja , si vor cere ceace vor pentru interesul lor . Si de data asta vor cere mult , caci are cea mai buna sansa acum , sansa ce nu au avut-o niciodata in istoria lor . Iar PDL are de ales : sa le promita si effectiv sa le dea ce doresc , caci de nu , se retrag din coalitie si atunci Opozitia castiga in Parlament . Eventual se fac alegeri anticiapate , cand PDL sigur pierde . Dece ? Lumea fiind nemultumita de situatia de criza si austeritate din tara , cu multe neajunsuri si lipsuri de a avea un trai decent , toate astea vor face ca sa gaseasca un tap ispasitor : si acesta poate fi PDL , Boc , si T. Basescu . Asta este o realitate si nu poate fi ignorata . Pe de alta parte daca PDL satisface dorintele UDMR-uli si le da ce doresc , intreaga clasa politica , nu numai din Opozitie, dar mai ales poporul va blama si injura PDL -ul pentru ca s-au aservit minoritatii maghiare , o minoritate ostila popiorului roman . Deci PDL are o dilema , care numai Dumnezeu stie cum se va rezolva . Cat de putin se va da UDMR-ului si acestia accepta , tot va fi un big deal , vor fi nemultumiri peste tot . Inteleg ca PDL se bazeaza pe acumularea de primari din toate regiunile , si deasemeni pe un nou partid infiintat recent numit , mi se pare ” Miscarea populara ” , care sa atraga toate partidele mici din tara , parca ar fi ceva care sa dea un nou suflu romanilor . Dar pe de alta parte te gandesti , ca omul cand merge la vot , putin i pasa de suflul care pleaca dela acest partid , el stie ca este nemultumit si fara speranta , datorita nevoilor de zi cu zi. Guvernarea PDL-ului in aceste zile de criza si neajunsuri ale populatiei , este tot ce se putea mai rau pentru orice partid de guvernamant , nu neaparat PDL . Exista acel fel de gandire al omului care gandeste ca , atunci cand nu-i merge bine si are multe neajunsuri , cauta un tap ispasitor : si cine poate sa fie cel mai bun tap ispasitor , decat guvernul sau partidul dela guvernare. Numai asa omul se simte bine , si ca atare vrea un alt guvern sau partid , fara sa-l intereseze daca acesta este mai bun sau mai rau decat cel precedent . Se pare ca Opozitia a perceput sau stie acest lucru , si probabil gandeste ca nu trebuie sa faca nici-un effort ca sa vina la guvernare , caci ellectoratul va face toata treaba .

 22. Buna dimineata tuturor!

  Felicitari pentru aceasta noua realizare externa.Este extrem de important ca Romania sa devina cunoscuta prin astfel de lucruri,dar as mai spune ca din pacate trebuie sa ne facem propria reclama,pentru ca din motive necunoscute presa europeana ezita sa scrie despre astfel de realizari ale Romaniei.Inca prefera evenimente neplacute si nefericite in care sunt implicati ai nostri.Cred sincer ca ministerul turismului si respectiv Elena Udrea este deocamdata cel mai mare vector al imaginii Romaniei in spatiul extern.Pacat ca in cel intern suntem prea orbiti de ura si ne punem singuri bete in roate.Cred ca undeva in istoria noastra zbuciumata,am uitat pentru ce luptam si am in loc sa tragem la aceeasi caruta,am inceput sa tragem in toate directiile biciuindu-ne unii pe altii. Citesc cu placere depre toate realizarile acestui minister si ale ministrului,pentru ca in ciuda a tot ce vedem ca se intampla in societatea noastra,eu inca mai cred ca cu o floare ,in timp,se poate face primavara,chiar daca pamantul pe care creste este unul infertil si ciulinii sunt inca considerati ”florile baraganului”…
  Salut cu drag pe toti blogerii pe care ii citesc atunci cand savurez cafeaua de dimineata departe de casa… 😉

 23. Madalina am pierdut un comentariu sper ca nu am pierdut statutul de bloger fara moderare… 🙁

  Administrator:
  Nu l-ai pierdut N.G. In spam nu este comentariul.

 24. Fals, de doua ori fals.
  Cei care o ataca pe dna Macovei nu o ataca neaparat si pe Andreea Paul Vass.

 25. Mada,
  Vad ca postarile nu apar chiar daca vreau la raspunde acestui comentariu, de ex ala de sus era ptr sebi samd

 26. @Mada ,
  Vad ca nu se mai poate posta la Raspunde acestui comentariu asa ca o sa fac niste anunturi

  Administrator:
  Incercam sa remediem problema.

 27. @Silver (silverstar a scris pe 14 Octombrie 2011, 08:18 pm)

  Problema este ca problema neplacuta cu privire la regionalizarea corecta nu este o chestie doar a coalitiei de guvernare, adica doar la UDMR trebuie sa ma uit cu repros, ba pe ei pot intrun fel sa-i inteleg ca nu i-am creditat niciodata cu o grija deosebita ptr soaeta romanilor in general, ci fiind o problema a Romaniei trebuie sa ma uit in ochii USL si sa spun cu scarba TRADATORILOR !

 28. @Silver

  silverstar a scris pe 14 Octombrie 2011, 05:40 pm

  Am aflat din presă http://www.ziare.com/udrea/pdl/udrea-despre-reformisti-m-am-saicaturat-sa-iasa-sa-ne-dea-lectii-1127161 că doamna Udrea este în ţară, la Sibiu, şi nu în Coreea, aşa cum credeam.

  Raspunde acestui comentariu

  ion adrian a scris pe 15 Octombrie 2011, 12:03 pm

  Silver, asta este o idee corecta.Nu suntem azi inca in situatia sa strigam: Inca o revolutie ci mai degraba o continua evolutie.

 29. @
  ZeV

  ASTARASTOAIE s-a decis nu paraseste ROMANIA !!!

  Iese la lupta cu DNA pentru ca este mai usor decat a muncii in strainatate.

  Dar ce ar mai fi putut sa faca acest lucrator cu gura in lume ?
  Probabil sa-si cheltue banii agonisiti …….,…..

  Mai devreme sau mai tarziu va da cu subsemnatul si veti vedea cum schimba de axa acest individ nu este imbecil.

 30. ERATA:

  Urmatoarele mele postari raspund unor postari dupa cum urmeaza:

  a)Postarea de la 12:15 pm este raspuns pt Sebi de la 14 Octombrie 2011, 03:00 pm

  b) Postarea de la 12:20 pm este raspuns pt Silver de la 14 Octombrie 2011, 09:32 pm

 31. Franky

  Uneori critica poate fi constructiva.Nu aprob criticile axate pe aspect sau imbracaminte,doar pe cele legate de idei,insa uneori criticile patimase pot scoate la iveala aspecte la care politicienii vizati nu se gandesc.Spre exemplu Andreea Vass este o femeie frumoasa si curajoasa,dar da impresia ca are un model.Care…nu stiu,insa undeva pe traseu si-a pierdut originalitatea care o caracterizeaza spre exemplu pe Elena Udrea.Nu cred ca astfel de critici legate de perceptie au efect de croseu ucigator,ci mai degraba ar trebui sa constituie-daca sunt in limita bunului simt-un barometru al perceptiei pe un mic esantion de public.Evident daca asta intereseaza… Sa ai noroc muschetarule de blog… 😉

 32. Obtinerea postului de prim-vicepresedinte al OMT reprezinta desigur un succes pentru Romania care insa se datoreaza in primul rand prestatiei ministrului Elena Udrea si mai putin realizarilor din turismul national unde situatia este destul de subreda.
  Poate in viitorii ani relizarile din turismul romnesc sa atinga niveul pozitiei castigate in OMT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *