Români, vi se pregăteşte ceva: Partidul-stat se întoarce şi vrea să confişte România!

Decizia din Parlament a USL de a modifica prevederile Codului penal şi de a-i proteja astfel pe parlamentari şi miniştri de eventuale anchete ale DNA şi ANI nu înseamnă altceva decât că se vrea instalarea „liniştii peste ţară”. O linişte bolnăvicioasă, profund nocivă, menită să ascundă furturile şi marile tunuri ale guvernării PSD – PNL – PC. Ne întoarcem la vremea lui Ion Iliescu Adrian Năstase şi a partidului-stat în care toată lumea fura pe rupte, fără teama că ar fi putut vreodată să fie traşi la răspundere pentru faptele lor împotriva românilor.

Ce s-a întâmplat în Parlament arată dispreţul profund pe care Victor Ponta şi Crin Antonescu îl au faţă de statul de drept. Nu au învăţat absolut nimic din scandalul suspendării de vara trecută. Mi-e clar că vor face tot posibilul să-şi apere oastea de strânsură de Justiţie, chiar dacă asta înseamnă aruncarea României în afara Europei şi a lumii civilizate. Să nu se mire nimeni că raportul MCV de la începutul anului 2014 va fi dezastruos pentru România. Să nu-l mai aud niciodată pe Ponta spunând că nu intrăm în Schengen din motive politice de vreme ce chiar el furnizează aceste motive prin încurajarea unor astfel de practici parlamentare.

Mai rău chiar decât modificarea Codului penal este faptul că s-a instaurat o practică inimaginabilă: diluarea responsabilităţii politice. Avem de-a face cu o dictatură extrem de originală, în care deciziile se iau într-un for colectiv, ai cărui componenţi nu pot fi traşi la răspundere individual. Practic, Ponta şi Antonescu, îşi ascund tirania în spatele unei majorităţi parlamentare amorfe, construită cu yes-man-i de profesie, care ascultă orbeşte tot ce li se cere şi votează după cum ridică degetul Zgonea sau Hrebenciuc. Parlamentarii nu sunt oameni liberi, ci executanţi ai partidului-stat.

Prin modificarea Codului penal, ne-am întors la anarho-capitalismul de cumetrie pe care l-au visat Năstase şi Iliescu. Dacă aceste modificări vor intra în vigoare, parlamentarii şi miniştrii vor fi mai presus de lege, vor putea fura în linişte şi chiar la vedere, pentru că nu li se va putea întâmpla nimic. Parlamentarii şi miniştrii vor deveni supraoameni, lor nu li se va mai aplica legea aşa cum se întâmplă cu românii simpli. DNA şi ANI îşi vor pierde în bună măsură raţiunea de a exista.

Pentru moment, m-am gândit că vizita în România a Premierului chinez Li Keqiang i-a inspirat pe Ponta şi Antonescu. Mi-am dat însă rapid seama că partidul-stat USL este mult mai rău decât Partidul Comunist Chinez: acolo, corupţii, sunt traşi la răspundere, condamnaţi la ani grei de temniţă, ba chiar şi executaţi pe stadioane. În ţara partidului-stat proclamată de Ponta, corupţii vor fi promovaţi pe motiv că „sunt descurcăreţi şi şmecheri”. Asta-i România USL-ului.

Poate părea contradictoriu, dar nu este: avem o dictatură a unei majorităţi parlamentare, avem o lovitură de stat mascată prin Parlament, avem o încălcare a tuturor normelor şi valorilor asumate după 1989. Aşa cum spunea Preşedintele Băsescu, se continuă (de o manieră mult mai ascunsă) lovitura de stat din vara trecută: de bună seamă Voiculescu n-a renunţat la gândul de a pune mâna pe Justiţie.

Mă întreb dacă votanţii USL au înţeles ceva din tot acest scandal, dacă li s-a clintit măcar puţin convingerea că aceşti oameni merită votul lor. Oare cei care l-au văzut pe deputatul-infractor Vasilescu pe aeroport încercând să fugă din ţară au înţeles că acest om, pe care ei l-au votat, le-a furat banii? Oare au înţeles că el le răpeşte şansa la un viitor mai bun copiilor lor? Oare fac conexiunea că acest om a votat modificarea Codului penal şi că, dacă trecea Legea amnistiei şi a graţierii, urma să fie scăpat? Sper sincer că da, dar, când văd USL-ul la aproape 60%, mă îndoiesc.

Legea amnistiei şi graţierii va reveni marţea viitoare în plen, iar USL-iştii vor încerca să o treacă, pentru că Varanului îi e tare frică de ceea ce urmează să se întâmple în dosarul în care a fost deja condamnat la cinci ani cu executare. Atenţie mare, români, vi se pregăteşte ceva: partidul-stat se întoarce şi cei care vă fură şi vă condamnă la sărăcie sunt cei care îl conduc.

88 thoughts on “Români, vi se pregăteşte ceva: Partidul-stat se întoarce şi vrea să confişte România!

 1. Asta da mesaj! Tot Udrea iese din front si merge la atac!
  Parca zicea Blaga ieri, ca nu este cu sufletul in partid? Si ma rog, unde este cu sufletul, cand eu o vad cel mai activ politician din opozitie? Aud?
  Ma intreb, de ce n-a venit chiar de vineri seara din partea marelui conducator de partid si mult iubit, tov Blaga, acest mesaj de ingrijoare, de atentionare? De strigat!
  Ce face PDL fratilor? Astia au disparut? Si daca ii mai vedem pe la tv, sunt total debusolati, bat campii, nu au mesaj, nu stimuleaza electoratul
  De ce de nu s-au alaturat aseara mitingului PMP? Era prea frig afara?
  Blaga trebuie sa inteleaga, nu fac nimic singuri, nu-i baga nimeni in seama, nu sunt aractivi, au limbaj de lemn, sunt seci. Mor pe mana lor, dar, s-ar parea ca asta se si urmareste, tinand cont ca au ales pe Predoiu sa le fie groapar sef.
  Udrea face cat tot partidul impreuna cu cei de buna credinta care au mai ramas.
  L-au eliminat pe Flonin Popescu, a fost greseala fatala. Omul asta este de la infiintarea PDL, a transformat judetul din rosu in portocaliu si ca multumire Blaga l-a dat afara? Florin vea electorat puternic, a adus bani in partid, oameni de nadejde…..dar Blaga se simtea intimidat de cei mai buni ca el, asa ca, a trecut la repercursiuni dictatoriale!!!!

 2. OFTOPIC
  Nu pot sa nu-mi exprim satisfactia ca aseara, Presedintele a dat cu Macovei de pamant. A deconspirat fatarnicia si parsivenia ei, fapt pe care eu l-am scos in evidenta mereu. Si nu numai eu, ci si vocea cea mai apriga a netu-ului – “raspopitul’ cum il porecliti voi. A spus mereu ca Macovei ii va fi caramida legata de gatul d-lui si iata ca s-a dovedit, a cata oara (?) ca el nu vorbeste din carti, nici din auzite, el vorbeste pe baza de dovezi si directa implicare. Macovei, nu avea ce cauta in jurul Presedintelui, cand se declarase dusman pe fata al Elenei Udrea jignind-o urat de tot. Inca ceva, Elena Basescu este sapata IN PREZENT foarte tare de Macovei! Atentie mare!
  Sa vedem acum Pora, Tapalaga, Turcescu &co cum se vor pozitiona dupa aceasta delimitare a Presedintelui de Macovei?
  Aleg sa fie basisti-udristi sau macovisti? Tare-s curioasa! Tot “raspopitul” spunea ca Basescu s-a inconjurat numai de lepre care au profitat si atat. Iata cum tradeaza rand pe rand.
  Si Elena Udrea a fost inconjurata de lepre care s-au folosit din plin de oportunitati…dar roata se invarte si pentru ei…..
  Permanent am spus ca Macovei este o tradatoare, o flasa justitiara, ca nu se poate pune pret pe consecventa si increderea ei si, a dovedit asta batand palma cu Blaga dupa ce au fost dusmani de clasa!
  Si-a tradat cei mai buni prieteni, a incalcat etica (fapt foarte grav ca fosta procuror) pentru a se salva inca patru ani in Parlementul european. Pentru ca, Macovei, in Romania nu-si va gasi linistea, are de dat socoteala la multe nelegiuri….
  Bun, acestea fiind spuse, ma bucur enooooorm ce Presedintele i-a dat in vileag caracterul mizerabil, la ora de maxima audienta.

  • Repet intrebarea de pe firul celalalt ca cu Macovei a fost clar dar ce facem cu cei pe care Macovei a fi trebuit sa-i mustre si nu i-a mustrat. Sunt niste copii nevinovati

   Ce a vrut sa spuna Basescu referitor la faptul ca sefii vostri de grup parlamentar au semnat nu stiu ce chestie impotriva ANI si ca Monica Macovei s-a facut ca nu observa asta.. Cine din PDL adica dintre parlamentari a observat-o ca Basescu a observat-o . Ati facut cu totii cum spune Presedintele ca a facut Monica?

  • Revin cu ultimele informatii aflate:

   Săptămâna trecută Mircea Toader și Cristian Rădulescu, liderii grupurilor parlamentare ale PDL din cele două camere au semnat proiectul de lege care viza distrugerea ANI, in 10 decembrie, doi deputați – Gurzău și Udriște – au votat alături de USL super-imunitatea aleșilor.
   Ambele gesturi au trezit nemulțumirea publicului de centru-dreapta, inclusiv a comentatorilor care apără egalitatea în fața justiției.
   În primul caz, singura reacție a PDL a venit de la departamentul de comunicare, care a anunțat că, după ce a izbucnit scandalul în presă, liderii de grup și-au retras semnăturile. Blaga și ceilalți șefi ai PDL au tăcut mâlc și par să nu se fi gândit o clipă să retragă sprijinul celor care conduc fracțiunea parlamentară a partidului în Cameră și respectiv în Senat.
   În al doilea caz, a reacționat mai întâi un fost membru PDL, A. Papahagi, acum vicepreședinte al PMP, care i-a cerut lui V. Blaga să-i sancționa pe cei doi deputați pentru opțiunile lor de ieri. Papahagi a fost urmat la câteva ore de M.Macovei, care a declarat că, întrucât PDL nu poate fi părtaș la acțiunea USL de subminare a statului de drept, Gurzău și Udriște trebuie pedepsiți.
   Va reacționa V.Blaga acum, după ce n-a făcut nimic în urmă cu o săptămână?

   PS Acum insa pe Gurzau si Udriste nu-i gasesc printre cei indicati de Ciocarzan in lista data si pe care am postat-o si pe aici?

 3. Faptul ca ambasadorii occidentului fac un gest pe care nu l-au facut cand cu incercarea de lovitura de stat contra functiei prezidentiale esuata in faza a doua cea in care electoratul a decs arata gravitatea unei incercari care goleste de continut starea de drept din tara noastra, si evident ca daca ar reusi ar fi tot o lovitura de stat .
  Dovada o vom avea nu in gargara tuturor USLasilor in fruntr cu carlanul ci in felul in care va iesi ea din parlament dupa ce va fi retrimisa de Basescu care daca nu ar retrimite-o ar ramane asa cum este9desigur cu niste promisiuni de modificare at calendas grecas) . Asta asa ca sa se vada odata cat de importanta este activitatea Presedinyelui chiar si in limita prerogativelor dale constitutionale destul de reduse privind legiferarea.

 4. Din ciclul: comunicatorul versus baba si mitraliera!
  Am vazut acum iesirea publica a lui Blaga, a fost jalnica, a vorbit mult, intortocheat, poticnit fara sa se inteleaga nimic!
  Nota ZERO la comunicare!
  Daca avea pe langa el un “comunicator” cat de cat inteligent ii scria doar cateva randuri care sa fie spuse in numai 3 minute maxim. Il dadeau toate canalele tv. Dar asa, i-au taiat linia.
  Comunicatul bata-l vina, sa fi cuprins idei scurte si cu liniuta de la capt ca la scoala, deoarece Marele Blaga se adresa natiunii nu tocmai educata si scolita.
  Putea spune scurt ca PDL se dezice de tot ce a intreprins Ponta si acolitii; ca ca este o noua incercare de puci; ca vor iesi in strada si nu se vor lasa pana nu demasca bolsevimea lui Ponta; ca vor ataca pe toate caile banditismul lui Ponta….si asa, boboru’ intelegea mesajul.
  Eu, care ma consider un om cu ceva neuroni in tartacuta, recunosc, nu am inteles mare lucru, a fost extrem de plictisitor mesajul lui Blaga. Fraze lungi si fara noima. Total gresit!
  Bai PDL-ule, ce naiba faceti in Modrogan? Trageti pe nas, stati numai in petreceri? Va certati intre voi, va dati afara, va amenintati….si dincolo de gardul Modroganului e: ” Razboi Ioaneeeee!”

 5. @lulu
  blaga e in totalitate de acord cu modificarea codului de procedura penal, sa nu uitam ca asupra sa planeaza acuzatii grave de coruptie (regina vamilor) si implicarea in licitatiile castigate de firma tehnologica radion, firma la care blaga a fost actionar la un moment dat… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… corb la corb nu-si scoate ochii ! hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • DEci asta explica ce faura cei doi sefi de grup parlamentar?Dar probabil ca si ei gandesc la fel. De fapt nu am o imprrsie buna despre niciunul si ita ca se confirma. Dar ce fac restul de PDListi ? Sunt si ei de acord cu asta.
   Si in plus nu in vorbe se dovedeste ce esti de fapt ci in fapte(faptele vorbeste) si PDL deocamdata nu are drept fapte posibile decat:
   – o actiune corecta in parlament chiar daca fara eficienta imediata in fata masiniii de vot usliste dar precum face si Basescu tot ce poate legal asa trebuie si ei sa faca(si nu prea s-a vazut mereu asta!)
   -un mesaj clar nu dezlanat cum acuza Lulu pe buna dreptate si un comportament dur si fara echivoc cand ajung pe sticla sau oriunde in media
   -actiuni de strada cum deja am cerut daca este cazul si credeti-ma ca este si cunm PSD va da inapoi nu e rau sa se creeze impresia ca si voi ati contribuit la asta.

  • Scuze pentru erorile de tastare. Tastatura este cam depasita si eu nu prea urmaresc atent textul odata tastat.

  • Se poate sa fie si cum zic, isi eu am semnlat niste chestii dubioase) dar totusi a contestat la CCR (desigur gestul poate fi doar retoric daca tinem cont ca Basescu va retrimite legea si ca USL se pregateste dupa atata presiuni sa mai dreaga busuiocul) dar doua batai strica si doua mancaruri daca nu tii cura de slabit iti prind bine 🙂

 6. buna doamna elena
  vad ca laudati sau criticati pe toata lumea pe unde mergeti.
  eu as dori daca se poate si doriti acest lucru ,sa ca laudati dumneav-oastra sau va criticati dumneavoastra nu celalalte partide pe care le vede toata lumea ce fac si oameni de rand nu poate sa faca nimica.
  dumneavoastra doamna elena nu credeti ca este mai bine ca in proverbul ala
  cine tace si face e mai bine?????
  eu as dori sa va vad ca presedinte si cu partidul dumnea-voastra la putere sa vedem ce schimbari bune pt tara noastra asa buna rea cum este o sa faceti.
  finca se stie ca una este campania electorala unde toti promit si alta se face cand ajung la conducere.
  DUMNEA-VOASTRA doamna ELENA CE ATI FACE DACA ATI FI LA CONDUCEA TARI?????

 7. Trebuie s-o linsam pe Macovei! Este cea mai mare tradatoare, cea mai odiosa femeie, cea mai nociva, cea mai perversa, cea mai periculoasa.
  Aceasta individa face exact ceea ce a invata de la partidul ei de suflet PCR unde a fost membru marcant.
  Niciodta aceasta individa nu a fost nici macar 0,01% din ceea ce a pozat ca ar fi!
  Niciodata aceasta individa n-a fost justitiara in adevaratul sens al cuvantului!
  Cum sa fie justitiara cand ea a iesit pe usa din dos din sistem? Si-a urmarit doar interesele pe baza acestei masti, vazand ca-i merge.
  Si-a tradat prietenii, pe cei care i-au dat o paine cand era pe drumuri dupa ce a fot demascata ca procuror care incalca legile. Arhiva presei va sta la dispozitie. Cautati pe Google si acolo veti gasi o parte a relelor facut de aceasta individa.
  PDL isi merita soarta! Adunatura de perdanti, incompetenti, blatisti, tradatori care au pus gheara pe partid, vor fi in curand acolo unde le este locul. Au confiscat libertatea partidului, drumul european, iar curentul de centru-dreapta a fost transformat in partid de stanga!
  Iar adevaratii PDL-isti care au construit partidul sunt dati afara! Rusine sa va fie! O sa platiti pentu asta nemernicilor!

  • Mai, mai, cata ura. Nici Iliescu nu s-a bucurat de asa ceva, Dar ce sa pretind de la Ingerul mortii ? 🙂 🙂 🙂

 8. Ca sa fie clar si sa nu cadem imn plasa unor scenarii kgbiste care sa nui-l aduca pe Crin Presdinte si pe Ponta PM:

  Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca atat premierul Victror Ponta cat si liderul PNL au stiut de modificarile Codului Penal, dar si de Legea Amnistiei, aranjamentul fiind facut luni.
  ”Aranjamentul intre Ponta si Antonescu pe legea amnistiei si pe Codul Penal s-a facut luni. Amandoi au stiut foarte bine. Astazi va pot confirma ca s-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca”.

  Ce rezulta? Rezulta ce am spus la inceput caci sunt scenarii manipulatorii gandite de profesionisti kgb , Ponta et co fiind simple marionete.

 9. Referitor la art 253 pe un fir mai vechi am scris:

  “Forma în vigoare era:
  Art. 253.1: Conflictul de interese
  (1) Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată maximă.
  Propunerea Comisiei a fost:
  – Articolul 253.1 se modifică şi după cum urmează: Art. 253.1: Conflictul de interese
  Fapta persoanei care, în exercitarea atribuţiilor de servicu ce rezultă dintr-un contract de muncă şi o fişă a postului semnate cu o instituţie dintre cele prevăzute la art. 145 şi care îndeplineşte un act prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material necuvenit, pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea dreptului de a ocupa funcţia publică de care s-a folosit la săvârşirea faptei pentru o durată de maximum 3 ani, calculată începând cu data săvârşirii faptei.
  Dispoziţiile alin. (1) nu se aplică în cazul emiterii,aprobării, adoptării sau semnării actelor normative sau administrative,
  precum şi în cazul încheierii unui act sau a luării unei hotărâri care să privească creaţia, dezvoltarea, pregătirea ştiinţifică, artistică, literară , profesională.

  Asadar acum este vorba de folosul necuvenit adica poti sa-ti angajez tot neamul si daca astia nu fura sau nu sunt prinsi ca fura nu avem conflict de interese, adica articolul este inutil caci de hoti nu se ocupa in primul rand ANI.

  Asta este esenta si marea porcarie a modificarii conflictului de interese ca sa vorbesc doar de asta.”

  Si sunt confirmat caci iata ce scrie azi pe undeva:

  Zgomotul în jurul modificării Codului Penal în sensul instituirii unei superimunităţi pentru parlamentari prin scoaterea lor din categoria funcţionarilor publici a aruncat în plan secund o altă schimbare făcută de deputaţi pe şest şi a cărei miză este mult mai mare. Mai exact, printr-o a doua lege de modificare a Codului penal, trecută cu 266 de voturi pentru şi 32 împotrivă, deputaţii au redefinit conflictul de interese, astfel încât aleşii locali – primari, consilieri sau şefi de Consilii Judeţene, dar şi miniştrii să scape de răspundere penală atunci când, folosindu-se de funcţia lor, iau o decizie în avantajul lor sau al familiilor.
  Dispoziţiile alin. (1) nu se aplică în cazul emiterii,aprobării, adoptării sau semnării actelor normative sau administrative,
  precum şi în cazul încheierii unui act sau a luării unei hotărâri care să privească creaţia, dezvoltarea, pregătirea ştiinţifică, artistică, literară , profesională.

  Mai concret, este vorba, în principal, de atribuirea de contracte din bani publici, pentru care nu vor mai fi obligaţi să dea nicio explicaţie, pentru că au fost excluşi din categoriile care intră sub incidenţa conflictului de interese sub paravanul emiterii, aprobării sau adoptării actelor administrative.

  Liderii USL din teritoriu au făcut, anul acesta, nenumărate presiuni pentru scoaterea primarilor şi şeflor de CJ-uri din sfera conflictelor de interese, mai ales după o serii de decizii ANI luate în cazul unor lideri USL cum ar fi şefii CJ Nicuşor Constantinescu, Aristotel Căncescu, sau primarul Sibiului Klaus Iohannis.

  ”Miza este să se dea liber la furat din banii publici”, a comentat situaţia şeful ANI Horia Georgescu, invitat la Gândul LIVE. Preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Bogdan Ciucă, susţine însă că şi în condiţiile noilor prevederi nu sunt excepţii de la răspunderea penală.

  ANI a constatat posibila săvârşire a conflictelor de interese în materie penală în cazul a 5 preşedinţi de Consilii Judeţene, 22 de consilieri judeţeni, 24 de consilieri locali, 22 de primari şi 5 viceprimari.
  I

 10. nu mai pot citi declaratii politice.14.12.13,meeting.
  fara asocierea dreptei nu va exista in urmatorii zece ani decat guerilla.
  plecati din pdl,o va face si macovei.
  pdl nu are substanta,doar structuri.e un fel de ppdd.fara structuri.
  v-ati prins ca fara base nu merge?da.
  am crezut in pdl mult timp.m-am inselat.nu sunt consecvent ca 🙂
  fara o asociere a dreptei nu avem absolut nicio sansa,unii se extaziaza.
  probabil n-au facut armata.nimic nu e gratis in aceasta lume minunat de
  cruda.
  as vrea ca doamna ministru sa fie azi acolo.heio

 11. Cititi ce spun 92 de judecatori ai Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie, constituită în Secţii Unite
  http://www.scj.ro/sesizari%20CC%5CHot%20SU%201%202013.pdf

  rezumand pentru cei care nu au rabdare urmatoarul rezumat:

  92 de judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie au sesizat Curtea Constitutionala cerand ca aceasta sa se pronunte asupra modificarilor aduse in Parlament asupra Codului penal si a reglementarilor care stabilesc conflictul de interese.
  Actiunea judecatorilor condusi de Livia Stanciu este fara precedent si demonstreaza gravitatea deciziilor luate in Parlamentul Romaniei.
  In comunicatul dat publicitatii de ICCJ se arata ca Sectiile Unite ale instantei supreme atrag atentia Curtii Constitutionale ca noile reglementari care excepteaza presedintele, deputatii si senatorii din categoria functionarilor publici incalca principiul egalitatii in fata legii si nediscriminarii.
  „Avand in vedere sfera atributiilor ce intra in competenta functiilor alese exceptate [n.n. – presedinte, deputati, senatori], care, prin excelenta, au conotatii de putere publica, este justificata vocatia acestora la calitatea de subiect activ pentru infractiunile de abuz in serviciu si pentru infractiunile de coruptie”, se spune in comunicatul ICCJ.
  Judecatorii contesta si modificarile aduse la infractiunea de conflict de interese deoarece demnitarii si functionarii publici (care potrivit statutului nu sunt angajati cu contract de munca si nici nu au o fisa a postului) sunt scosi automat de sub incidenta reglementarii: acestia „sunt deasupra legii, neputand fi cercetati si pedepsiti pentru savarsirea unor infractiuni de abuz in serviciu sau de coruptie, fapt care ar fi incompatibil cu functionarea statului de drept”.
  Judecatorii mai atrag atentia ca prin aceste modificari se incalca doua tratate internationale pe care Romania s-a obligat sa le respecte. Este vorba despre Conventia penala privind coruptia a Consiliului Europei, pe care Romania a adoptat-o in 2002, si de Conventia ONU impotriva coruptiei, asumata in 2004.

  Bravo ICCJ!!!

  • Toader? Este un jeg uman, un alunecos, un profitor ca toti cei din jurul lui Bleaga. Este la fel de tradator ca restul sectei oparite de la conducerea PDL.
   Mai scuteste-ma cu promovarea acestor fraudatori care au confiscat libertatea PDL-ului. Daca dumneata esti fan PDL, atunci mergi pe blogurile lor si colinda-i. Aici, am inteles ca pomovam pe viitorul Presedinte al Romaniei, Elena Udrea. Despre ea si munca ei este necesar sa vorbim, nu despre fraudatorii si tradatorii din PDL.

  • Mai Mengele, eu nu-l apar si nu-l promovez pe Toader care nu-mi inspira incredere, eu doar am dat o informatie despre care nu stiu daca este adevarata aici pe un blog unde cred ca intra si unii care stiu.
   Daca puteai infirma stirea asta sau detalia era interesant altfel sa stii ca-ti fac o mare onoare ca te citesc si mai ales ca iti si raspund. In materie de jeguri asta este multe nu-i asa si nu intotdeauna le vedem din prima. 🙂
   Nu stiu ca dna Udrea sa fi spus ca sta este un blog de promovare a candidaturii Dsale. Daca este asa e, Dsa este in masura sa spuna si nu tu care cred ca nu te tragi de bretele cu Dsa. 🙂
   Eu cred ca este un blog de lupta contra imposturii USListe si de orice soi.

  • Rescri ca ma enervezi si gresesc:

   Mai Mengele, eu nu-l apar si nu-l promovez pe Toader, care de altfel nu-mi inspira deloc incredere, Eu doar am dat o informatie despre care nu stiu daca este adevarata, aici pe un blog unde cred ca intra si unii care stiu.
   Daca puteai infirma stirea asta sau detalia, era interesant, altfel intervii inutil.sa. In materie de jeguri “astia este multe nu-i asa?” si nu intotdeauna le vedem din prima. 🙂
   Nu stiu ca dna Udrea sa fi spus ca asta este un blog de promovare a candidaturii Dsale. Daca este asa, poate sa o spuna direct insa doar Dsa este in masura sa spuna si nu tu care cred ca esti vre-un secretar personal. 🙂
   Eu cred ca este un blog de lupta contra imposturii USListe si de orice soi.

   PS La 16 miting la Univ

 12. Nu pot spune decât atât: hahahahahahaha! Căutaţi răspopitul şi puneţi-l în schemă… fără el n-aveţi vedere 3D!!! Mă voi ascultaţi vreodată de cineva? Să vedem!

  • Ioane pupăciosule de Naşul TV şi de Monica Macovei, fă ciocu’ mic.
   Voi aţi dinamitat unitatea PDL-ului, imaginea Udrei şi a lu’ Băsescu.
   VOI CU VEHEMENŢA ŞI CU INCAPACITATEA VOASTRĂ DE A DIALOGA!

   Atât timp cât eu nu vă bag în seamă scutiţi-mă de băgatul vostru în seamă.
   NU SUNTEŢI DECÂT NIŞTE TRĂDĂTORI NEMERNICI, CARE, NICI MĂCAR ACUM ÎN ULTIMUL CEAS, NU ŞTIŢI SĂ VĂ APĂRAŢI LIDERII.
   Punct subiect,

   PS Să vă mai spun ceva loazelor:
   SUSŢINĂTOR CA MINE UDREA ŞI BĂSESCU N-AU AVUT ŞI NU VOR AVEA NICIODATĂ.
   Dacă voi aţi uitat că Udrea a trebuit să plece capul în faţa lui Băsescu, deoarece acesta o promova „mirobolant” pe mirobolanta sinecuristă, să ştiţi că eu nu am uitat!
   Dacă voi aţi uitat că tot felul de profitori care înainte de a-şi etala deontologia pe la B1TV au stat bine mersi cu gonflabila blondă la masă în studiourile anteniste, eu nu am uitat!
   Ce-i drept, acum zâmbesc când îl văd pe marinar cum este trădat de cei ce ce n-ar fi fost ceea ce sunt, dacă el nu era!
   ZÂMBESC ŞI-L ÎNJUR!

   – Mădălina am rugămintea să postezi acest comentariu pentru Ion cu care eu am fost un domn dar el a fost cu mine un NEOM ….. ca mulţi alţii dealtfel!

  • @deaconu Eusebiu
   Ia spune mai Sebi dand citate, nu asa vorbe goale si insultatoare, ce ti-am zis eu tie cand asistam la dejectiile de fecale svarlite pe cei la care azi se pare ca te rereintorci?Nimic . Si atunci unde am fost eu neom cu tine?
   Sa-ti fie rusine!

  • EU NU AM PLECAT CA SĂ AM UNDE MĂ ÎNTOARCE!

   Faptul că mi-a plăcut Udrea ca om politic pentru toate atuurile ei, nu m-a obligat să-mi placă şi turma de profitori din jurul ei! …. profitori care, ce-i drept, acum când nu le mai aruncă ciolane au plecat la alte măcelării!

   Repet ce am mai spus:
   TU MACOVISTULE, ŞI TOŢI CEILALŢI CARE V-AŢI ÎNHĂITAT CU SINECURISTA MONICA MACOVEI AŢI PLECAT!
   Voi sunteţi adevăraţii trădători.
   VOI AŢI DEZBINAT PARTIDUL!

   Dintre voi toţi eu am dreptul să torn virtual ligheane de lături în capul lui Traian Băsescu!
   EL S-A-NHĂITAT CU MONICA MACOVEI, NU EU!
   EL A GREŞIT, NU EU!
   VOI, TOŢI CEI CE AŢI FOST DE ACORD CA SĂ BOICOTAŢI REFERENDUMUL ÎN LOC SĂ IEŞIM LA VOT ŞI SĂ DĂM DE PĂMÂNT CU EI, AŢI GREŞIT!
   Nu eu zbieracilor neputincioşi …..

   VOI AŢI ADUS LA GUVERNARE USL-ul!
   SĂ VĂ FIE RUŞINE!

   În rest, sincer, persoana ta şi această permanentă preumblare a ta prin virtual nu-mi schimbă temperatura degetului mic de la piciorul stâng!

  • Ioane, indiferent ce replică îmi vei da, nu-ţi voi răspunde deoarece această ogradă trebuie să rămână în continuare tihnită şi fără de zarvă.
   N-AM TIMP DE PIERDUT CU LOOSERII!

   Doar atât iţi spun Ioane:

   FERE ĂL DE SUS SĂ CANDIDEZE UDREA!
   Că o să-l cunoaşteţi voi pe domnul diavol.
   Am să vă explic eu pe-ndelete cine sunteţi, care vă este meseria şi cât aţi profitat de pe urma Udrei ca mai apoi s-o muşcaţi de found, potăilor! (ACEST AVERTISMENT ESTE GENERIC! SE ŞTIU EI FIGURANŢII ŞI FIGURANTELE!)
   O să învăţaţi de la mine cum se muşcă: RĂNJIND ŞI DE BEREGATĂ!
   Deocamdată însă, mă amuz, precum se amuză şi Udrea, trecând duios prin mijlocul haitei de potăi ……. BINEÎNŢELES ZÂMBIND!

   Şi încă ceva mai spun:
   TURMĂ BEZMETICĂ, ÎNŢELEGEŢI ÎN CEASUL 12 CĂ NU TRAIAN BĂSESCU VA CANDIDA!
   NU MAI RĂCNIŢI “HAI BĂSESCU!” DEOARECE RĂCNIŢI DEGEABA!
   Băsescu nu mai contează în ecuaţia prezidenţialelor.
   POATE INFLUENŢA, DAR NU POATE DETERMINA!
   Vai de capul vostru de postaci habarnabişti ……. precum v-am mai spus, nici voi, nici cei ce vă compun mesajele, habar nu aveţi ca să vă susţineţi lideri!
   ADEVĂRAŢII LIDERI!

   Haides paides, ne-ntâlnim la anu’ când voi scoate iataganu’ ……

  • Desigur ca UDREA va candida asa cum a si spus, dar doar daca sondajele corect facute ii vor da o sansa daca nu orice instigare fara aceasta baza va fi doar o instigare si manipulare in favoarea oricui din USL-ul actual.
   PS.In rest minti de ingheata apele si probabil ca de aceia ti-ai si desfiintat periodic blogurile, incepand altele noi, desi mi-ai promis(reprosandu-ti asta, ,mi-ai spus apoi ca nu esti de nimic obligat sa-ti tii promisiunile si ca este vina mea ca te-am crezut si aveai dreptate, caci mercenarii nu trebuie crezuti) pe vremea cand postam la tine lucruri care nu as fi vrut sa se piarda, ca nu le vei mai desfiinta.
   Asadar in periada( cand trimis de Lulu am intrat pe blogul tau(cred ca se numea Antibiliotecarul, blog ce eu cream initial ca-i apartine lui Biblio care se amuza cu o dedublare axilogica) eram in aceiasi tabara daca pot spune astfel recte tabara condusa de Basescu noi punand baza in primul rand pe el si lucrurile au ramas asemenea destul de mult timp si in cadrul blogului cu care l-ai inlocuit adica cel care azi il administreaza Ghita 1964 dupa ce la un monment dat i l-ai predat(asa declari desi unii spun ca tot tu esti si Ghita 1964 alias Ghita Dirlosan))moment in care in blogurile succesive create ai pregatit terenul pentru schimbara de macaz (nu te-am contrat niciodata) dar l-ai terfelit si pe ZeV(care desi este botezat de mine astfel, el semnand initial cu Zaharescu Valeriu, si declarandu-se mult timp discipol al meu desi eu nicicand nu m-am pretins maestrul cuiva) pe care l-am aparat intr-o anume masura . Ulterior te-ai schimbat tabara te-ai separat de Lulu si ai insultat-o . Ai mai insultat cumplit si alte persoane cu care paruse-si a te intelege. Doar unul fata de celalalt am ramas in expectativa . Daca insa ai intervenit pe bloguri facand din nou o pirueta, bloguri la care eu tineam, incercand manipulari gen Biblio am intervenit nu contra ta ci contra diversiunilor tale . Nu cred ca asta ar trebui sa te afecteze si desigur ca nici nu te afecteaza tu facandu-ti slujba in continuare.
   In concluzie nu voi interveni pe acest blog , pe al Andreei sau pe altul pe care postez frecvent decat daca voi crede ca trebuie sa intervin si nu contra ta ca persoana, caci cu tine nu am nimic personal si imi esti simpatic (nu stiu daca esti lichea si sper sa nu fii caci mercenar nu e totuna cu lichea) si personal am chiar motive sa-ti fiu recunoscator . Iar tu nu ai nici-un motiv sa ma insulti caci nu ma poti decribiliza astfel.
   In concluzie iti amintesc de o zicere de prin de prin 2010(asa cred) pe care am retinut-o eu nefiind contra ei:
   Dacă după Traian Băsescu, nu urmeaza Mugur Isărescu, ne ia dracu pe toţi!

   Azi cand se pare ca lucrurile sau schimbat merg doar pe mana lui Basescu.

  • Erata pe langa altele pe asta doar vreau sa o corectez adicatelea: a decredibiliza si nu a decribiliza 🙂

 13. Sa ne gandim numai putin ce ar fi fost daca era Geoana presedinte 😀 Vantu era la finante si Felix la ministeru dezvoltarii sau al marilor proiecte ceva. Toti cu cazier de nou-nascut. PDL doarme, restu dreptei impodobeste pomu de Craciun. Daca nu era Basescu sa-i demaste p-astia treceau modificarile alea dintr-un click. Un singur om, fara partid, fara presa, fara posibilitatea de a mai candida, fara aparitii 24/7 la tv peste tot ii tine in sah p-aia care se lauda cu 70% care apropo, daca astia au 70% oare nu reprezinta vointa poporului? Adica nu aia 70% au vrut imunizarea pesedistilor si baronilor? Oare nu aia 70% se rastesc la americani si UE? Norica zicea ca sa ne mai lase americanii cu Chevronu si altele ca stim noi mai bine ce si cum. Norica e 70% nu?
  Si vedeti ce eforturi penibile fac bajetii din Baneasa ca sa minimizeze efectul iuresului deturnand atentia si rastalmacind cuvintele. Arta, ce sa mai, sunt profesionisti. Cum e turcu si pistolu.

 14. Sunt total de acord cu asta:

  Ce e mai rau?! Sa scoti o tara din UE, asa cum se straduiesc politrucii romani din USL sau sa refuzi, in ultima clipa, sa faci parte din UE, asa cum a decis mafia lui Ianukovich?! Evident, daca pe ucrainieni ii mai poti ierta, mafia USL nu va fi iertata niciodata dupa “martea neagra”!

  Dar cu neiertarea ma indoiesc caci nu stiu cat sunt ce-i care-i gasesc vinovati?
  Cati din politrucime si cati din pulime?

  • Daca tu crezi ca este altceva decat un scenariu ceva mai abil decat cel cu Iliescu si Vadim in 2000 rezulta ca natia asta decervelata merita ce are. si sa i-o traga USL cum ii place lui.
   Dar asta nu inseamna ca la legeri nu merg pe mana lui Basescu si votez ce indica el ca trebuie votat. 🙂

  • Ce va scriam despre Boc acu o luna doua cand au inceput speculatiile cu privire la candidatura la Presedentie. De fapt si dna Udrea a spus acelasi lucru si desigur ca multi altii. Dar totul depinde de sondaje. dica pusa pe piata ideea , cu destul de mult tam tam si in functie de sondaje Boc sa ia decizia(desigur ca in acord cu Basescu si echipa acestuia in care desigur ca este si dna Udrea) 🙂

 15. PS Ce chestie ! Abia azi am decoperit pe un blog unde a trebuit din nou sa ma loghez ca daca ca daca incerc sa tastez si pe rubrica website apare adresa blogului meu si apoi oricine poate intra pe el exact cum am vazut ca si la alte nickuri se intampla la fel. Sa nu vi se para ciudat dar nu stiam asta ca nu m-a interesat dar asa voi afisa acest blog care nu este politic ci unul de sa zicem hobbyuri. 🙂

 16. Hai ca asta-i veste din ciclul: sa adormim maimutele ca fac prea multa galagie!
  Predoiu, cica votat de 100 de mii de plebisti PDL! Pentru inceput sa nu uitam ca langa Blaga au ramas doua categorii de indivizi:
  -cei care au afaceri si sunt acoperiti de Blaga datorita pactului de coabitare cu USL. Adica pentru cei care nu stiu, Blaga este pe blat cu USL
  -cei care sunt santajabili, adica Blaga ii are la mana si cum misaca-n front, ii arde datorita bunei prietenii cu baroni din guv Ponta.
  Asa ca, gluma cu Predoiu ales, nu face decat sa starneasca rasul dar si sentimentul de mila.
  Predoiu este slab din punct de vedere politic, adica zero. Tot zero este la discurs, comunicare, simpatie, popularitate, carisma etc.
  Predoiu nu va face mai mult de 3% in caz ca indrazneste sa candideze. El va fi bomboana pe coliva PDL Blaga. Sa fie ca ne-am saturat de acesti smenari tradatori.
  Tot Bsescu ramane liderul cel mai redutabil al opozitiei, urmat de ministurl Udrea daca nu la egalitate!
  Ei doi si echipa fidela principiilor de dreapta vor salva tara de uslamisti, restul e cancan de toata jena cu Predoiu candidat.
  Mai vorbim. Imi veti da dreptate. Abia astept.

 17. DOAMNA UDREA,
  In seara aceasta, la Antena 3, dl. Ponta a fost intrebat despre schimbul de vorbe dure dintre d-sa si dl. Antonescu. Dl. Ponta a vorbit cam 10 minute despre…dl. Traian Besescu. Tema terenului de la Nana nu a lipsit din ” tacam”.
  Dl. Ponta a spus ca TERENUL DE LA NANA A AJUNS IN POSESIA IOANEI BASESCU GRATIE SEMNATURILOR PE CARE LE-A DAT FOSTUL MINISTRU AL AGRICULTURII, STELIAN FUIA.
  La o alta emisiune, cu ceva timp in urma, dl. Fuia a precizat ca NU ARE NICIO LEGATURA CU TERENUL CU PRICINA. Nu am cum sa ma adresez d-lui Fuia, Din acest motiv va rog sa apreciati DACA NU CUMVA ESTE INDICAT CA DL. FUIA SA IL DEA IN JUDECATA PE DL. PONTA.
  Cred ca problema va priveste si pe dvs. pentruca atunci cand USL-asii discuta despre terenurile de la Nana, se aminteste ( obligatoriu ) si depre dvs.

 18. Se observa dragii mosului cum Gadea face eforturi disperate sa mentina USL si sa nu se certe aia de tot. Aseara a fost o manipulare marca A3 cu poza lui Basescu pe video-wall cu transpuneri de imagini si subiecte care se indreptau spre Basescu. Oamenii se pricep iar vrajelile copilotului sunt sustinute si nu sunt contraatacate cu nimic. El crede ca ambasadele isi iau informatiile din presa, si mai mult, o anumita presa. Pelicanii trebuie sa stie strictul necesar nu ce trebuie. Orice ar face USL nu conteaza, comisia Nana e pivotul tarii. Si Basescu de care se impiedica astia mereu. Sa nu uitam ca nu modificarile sunt neaparat periculoase, ci modul cum opereaza astia, cu schimbari de ordine de zi, cu introduceri pe blat de articole si legi, cu dezinformari, noaptea cand lumea doarme si de sarbatori etc etc. Asa se fac manevrele. Iar daca se prind pinguinii o dam p-aia cu lipsa de comunicare, cu neintelegere, cu vrajeli. Si ca avem 70% si ambasadele sa ne lase.

 19. D-na Udrea! Nu cred ca unii se deosebesc de altii în politica. Toti sunteti la fel. Ce va displace la modificarile noului cod penal? Pe dvs. nu va avantajeaza aceasta imunitate? Considerati ca sunteti atat de pura si nu ati savarsit nici o fapta penala/ Ati ajuns bogata prin munca si numai prin munca? Contractele d-lui Cocos au fost luate pe bune? Sunteti o femeie f frumoasa, atragatoare si orice barbat, inclusiv subsemnatul, ar dori sa va cucereasca. Nu va creati o imagine falsa, de politician dur, lasati ca bunatatea și intelegerea sa curga pe chipul dvs. frumos.

 20. cand ma uit la pdl imi vine sa rad. ce partid a ramas din efluviul tuturor preceptelor morale si al imprecatiilor intru desavarsirea nesavarsirii nationale,
  ati ajuns cel mai las partid.stiu,suna dur,dar si voi sunteti duri.
  incremeniti in duritate.incremeniti in proiect.(inexistent?!)

  nu mai aveti electorat.actionati rapid.sau nu.traim intr-o societate libera.
  sunteti PENIBILI.

  • Electorat va (mai) fi. Din pacate, majoritatea conform principiului “cu oricine, numai cu astia nu !”, din ce in ce mai des auzit si aplicat in frumoasa noastra democratie postrevolutionara. ( Prin <> electoratul intelegand pe cei aflati la acel moment la fraiele puterii.)
   Toate cele bune, tuturor.

  • Scuze, intre cele doua semne scrisesem cuvantul astia; nu stiu de ce nu a aparut, probabil o greseala de tastare din partea mea.

 21. Oare azi la 24 de ani de la 21 decembrie 1989 un bloger care spune intr-un mesaj catre politicieni:

  Sunteţi o şleahtă de trădători

  sa aibe dreptate?

 22. Ma intreb daca in acest moment exista o stare revolutionar – insurectionala asa cum era acum 24 de ani.
  As spune ca este o stare de acest fel dar mai degraba prerevolutionara asa cum era in acele zile in Timisoara si in 21 in Bucuresti cand se cerea demisia lui Ceausescu si a guvernului Dascalescu.
  Daca era accepata aceasta cerere schimbarea de regim se putea eventual realiza pe cale pasnica iar azi cererea care este acoperita democratic este:
  Jos Ponta si jos Parlamentul. Calea democratica, pasnica exista asa cum exista si in decembrie 1989 pana cand au aparut primii morti moment din care nu mai era intoarcere adica ori ceusistii ori restul natiunii si a fost sa fie restul natiunii iar despre ce a urmat nu discut acum.
  Asadar daca Ponta pleaca si Parlamentul demisioneaza dar nu dupa ce implineste voia poporului care a cerut prin vot democratic 300 parlamentari printr-o ultima lege inaintea demisiei.
  Sau o alta iesire onorabila si democratica este demisia guvernului urmata de doua investituri esuate si dizolvare urmata de anticipate
  Cred ca la asa ceva s-a gandit dl Presedinte cand a spus ca Parlamentul ar trebui dizolvat.
  Daca calea pasnica nu este posibila atunci poporul poate apela la revolta caci:

  Dreptul la revoltă este un drept fundamental si imprescriptibil Nu ai nevoie de lege şi aprobări! El se revendică de la sine la limita suportabilităţii! societatii Dreptul la revoltă e ca dreptul la viaţă!

  Acest drept fundamental in actiune a determinat căderea regimului comunist în 1989!.
  Deci nimeni nu poate sa-l nege azi 21 decembrie 2013 si niciodata.

  • PS
   Si ma mai intreb oare Demnitarii platiti evident din bani publici, nu ar trebui sa se bucure din punct de vedere penal tocmai in consecinta raspunderii si rasplatii pe masura , de circumstante agravante pentru faptele de coruptie sau pentru infractiunile facute in incercarea nelegitima de a-si conserva puterea care le-a fost conferita?

 23. Se pare ca atunci cand vorbim despre Elena Udrea, paleste pana si sfanta sarbatoare de Craciun care sta sa vina peste cateva zile.
  Toata lumea se aduna pe langa case, isi face socotelile, ca deh, datorita lui Ponta curge lapte si miere la robinet, iar in loc de paine mancam numai cozonac, dar uite ca nu-i liniste si pace cum spunea Predoiu ca el le va aduce si ca, de asta nu le avem acum… ci este razboi, pentru ca este post si cred ca cineva i-a incuiat dulapul unde-si tinea licorile distinsa doamna Macovei. Spun asta deoarece, in fibrilatii fiind si-a pus latraii din presa sa-i faca pofta, nu cea bahica, ci aia murdara, de-a fi atacata Elena Udrea in presa, pe motiv ca la ultima emisiune de la Realitatea TV, a indraznit sa spuna niste adevaruri despre “morala”, “corecta”, “justitiara” Macovei, demontand printr-o singura fraza acest mit fals creat in jurul acestei femei rele, ascunse si perverse.
  Parca niciodata n-am mai vazut-o asa furioasa pe Macovei! Oare de ce? Asa de greu i-a picat faptul ca a fost deconspirata? Nu inteleg furia, pentru ca Elena Udrea a lucrat cu materialul clientrului. A facut cateva observatii legat de comportamentul lui Macovei vis-avis de ceea ce spunea ca este si ce face de cand sustine penalii, coruptii, tradand prietenii, pe cei care au ajutat-o sa ajunga la Bruxelles uitand de acel Cod de Etica pe care tot ea l-a inventat in partid!
  Cine spunea ca doare adevarul, iata dovada: reactiile extrem de josnice ale lui Macovei la adresa Elenei Udrea! Rusine sa-i fie, s-a autodescalificat. Iar Udrea a castigat cu o diferenta mare de scor= consecventa.

  • Hahahahihihihuhuhu, bre Mădălino, chestia cu căciuliţă şi hăinuţă roşie ce-i?
   VULPE?
   Dar chestia care ţine vulpea-n braţe, ce-i?
   OLTEANCĂ?
   Grasă dom’le grasă! Dincolo aveau mai slabe!

   ….a venit iarna şi am nevoie de mănuşi.

   Administrator:
   E Mos Craciun 😀 . Tocmai l-am tuns, nu a mai ramas nimic pentru manusi 😀 .

  • Păi dacă-i Moş Crăciun, să-i pună fundiţă roşie oltencei şi să mi-o dea cadou!
   CA S-O AGĂŢ PE CRACA CU BIJUTERII!
   😀

   Administrator:
   😆

 24. Doamna Elena daca vreti sa aveti cit de cit succes in ceea ce intreprindeti delimitati-va rapid de persoane precum Macovei,Baconschi,Pavelescu,MRU,NEAMTU.Ati vazut ce a patit asta in piata ?

  • PS
   Tu esti din Craiova,Cum explici ca daca atunci cand era doar in opozitie Olguta Vasilescu defila pe la TV-uri si de cand face prapad in orasul Craiova care nu-i un sat oarecare nimeni din presa din tabara noastra, nu se ocupa de activitatile ei jalnice si dubioase?

 25. PS Referitor la George Maior candidat PSD in fata lui Catalin Predoiu in locul Elenei as fi spus ca daca Basescu l-ar sprijni pe Maior in turul doi, l-as sprijini si eu. Adica, as fi spus ca inca neconditionat merg pe mana lui Basescu.

 26. Faptul că loaza de Tolontan, de când ]l ştiu eu este plătit pentru a o ataca permanent pe Elena Udrea, nu mai este un secret.
  În consecinţă lătratul acestei potăi nu mă mai surprinde.
  MĂ SURPRINDE ÎNSĂ LĂTRATUL POTĂILOR DE LA REPORTER VIRTUAL.

  Deci îi las aici un measj lui Tiberiu Lovin:

  BĂI NESIMŢITULE, NU ERA DE AJUNS CĂ AI UITAT CINE ŢI-A DAT O SLUJBĂ CÂND TE+AU DAT AFARĂ DE LA ZIAR ÎNHĂITÂNDU-TE CU PORCUL ĂLA DE LA CLUJ? ACUM, PRECUM VĂD, AI UITAT ŞI CINE TE-A SCOS DIN FOAME ŞI NECAZ ÎNHĂITÂNDU-TE CU TOLONTAN?

  Lovine fereşte-te să ne întâlnim prin cartier că aşa o mare flegmă-n gură-ţi, dau de o să te-neci loază!

  Lovine, fereşte-te să-mi dau drumul la gură!
  Şi tu Ciocăzane şi tu Halpert!
  Că dacă-mi dau eu drumul la gură, vă explic eu cum stă treaba cu deontologia jurnaliştilor care sunteţi voi nişte jurnalişti deontologi.

  Puteam să-ţi dau telefon sau un mail Lovine, dar mi-e scârbă, deci din această cauză am ales această cale pentru a-ţi spune ce am de spus.

  • Nu-i inteleg pe acesti ratati, acesti limbrici care s-au unit in “cuget si simtiri” de ceva vreme, la comanda babei stafidite Macovei ca s-o atace pe Elena Udrea pe toate fronturile.
   Ma muz, deoarece ei nu inteleg ca vor pierde, asa cum au pierdut de fiecare data. Pe Elena Udrea nimeni nu va reusi s-o “rapuna politic”. Au mai incercat si altii, chiar trusturi puternice si n-au reusit, asa ca mai usor cu pianul pe scari voi cei care nu incapeti de Udrea.
   Va recomand sa intrati intr-o cura, dar nu una de slabire, ci intr-o cura a mintii, apoi mai vorbim……

 27. hihihhiihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

  Monica Macovei (fostă Gherghescu) este foarte discretă cu biografia ei. Prietena comisarului Reding si consiliera numărul 1 a Ambasadei SUA din Romania este produs sută la sută de nomenclaturist al CC al PCR. Vasile R. Gherghescu, colonel in retragere, după 1989, a fost magistrat, după spusele cu jumătate de gură ale fiicei. Monica Macovei nu a precizat exact “arma” in care a fost inregimentat tatăl ei. In perioada in care a primit “repartitie” in vila din Intrarea Ioanid nr. 3, la inceputul anilor ’70, tovarăsul Vasile R. Gherghescu functiona la Consiliul de Stat al RSR. Pentru activitatea depusă a fost decorat de Nicolae Ceausescu la 30 decembrie 1971, Ziua Republicii. Decretul 138/1971 consemnează, la art. 24, conferirea Ordinului Steaua Republicii Socialiste Romania, tovarăsului Vasile R. Gherghescu, consultant specialist in aparatul Consiliului de Stat.

  Prin acelasi decret au fost decorati practic toti cei care formau nomenclatura de partid si de stat din Romania. Ii găsim alăturati lui Gherghescu pe numerosi generali si ofiteri din Securitate si Spionaj: Alexandru Dănescu, Neagu Cosma, Dumitru Ghergut, Constantin Geică, Jean Moldovan. Monica Macovei poate consulta acest decret să afle că impreună cu tatăl ei au mai fost decorati Iulian Vlad, generalul Plesită, Constantin Manea, seful de cabinet al lui Nicolae Ceausescu, numerosi minstrii si sefi de institutii centrale. Intre acestia si viitorul ei sef, procurorul general al RSR, Nicolae Popovici. Asadar Monica Macovei are un dosar “beton” de cadre pe care incearcă să-l bage sub pres.”

 28. Cineva pe un alt blog mi-a vorbit, in contextul postarii mele(postata si aici mai sus) referitoare la dreptul omului si cetateanului de a se revolta in anume situatii limita, cum de ex a fost la noi in decembrie 1989 si cum se pate ajunge prin tampenia si ticalosia actualei puteri, despre Declaratia de independenta a Statelor Unite din 1776 care in faimosul sau Preambul stipuleaza fara echivoc dreptul omului si cetateanului adica al poporului la revolta/revolutie, in acesti termeni:

  « Noi considerăm aceste adevăruri evidente, că toți oamenii sunt egali, că ei sunt înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea sunt Viața, Libertatea și căutarea Fericirii. Că, pentru a asigura aceste drepturi, Guverne sunt instituite printre oameni, izvorând puterile lor doar din consimțământul celor guvernați, Că atunci când orice Formă de Guvernare devine distructivă acestor scopuri, este dreptul poporului de a o modifica sau elimina, și să instituie nouă Guvernare, stabilindu-i fundația pe astfel de principii și organizandu-i puterile în asemenea formă, încât să le pară lor cel mai probabil să producă Siguranță și Fericire. »

  Este interesant ca nu reusesc sa gasesc textul integral al Declaratiei (nici Constitutia RSR nu se gasea inainte de 89, ca nu cumva sa-si cunoasca poporul subjugat drepturile formale, adica cele de jure oferite de aceasta, asa comunista cum era) si deasemeni nici postarea care imi reamintea de Declaratie nu mai este pe acest blog.
  De ce oare?

  PS
  Foarte corect dle Lazaroiu,

  “Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, în cadrul unui interviu la RFI România, ca un scenariu de tipul Traian Băsescu-premier în 2016 nu ar fi unul iluzoriu. Acesta a atras atenţia asupra posibilităţii ca o construcţie de dreapta să-l sprijine pe şeful statului pentru funcţia de premier peste trei ani.
  “Eu cred că preşedintele va rămâne activ după ce îşi va termina mandatul, va rămâne activ în politică. Aşa cum a şi spus, va contribui şi anul viitor, dar mai ales în anii care urmează la acea construcţie a unei forţe politice de dreapta, puternice, care să aibă şanse în 2016 să şi câştige alegerile”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.
  În opinia consilierului prezidenţial, Traian Băsescu-premier ar fi un scenariu plauzibil: “Eu am spus că, sigur, probabil în 2015 nici nu s-ar putea întâmpla asta, dar în 2016 nu ar fi un scenariu iluzoriu să-l avem pe Traian Băsescu susţinut pentru funcţia de premier de această forţă politică”.
  Întrebat de ce ar mai candida Traian Băsescu pentru funcţia de prim-ministru, după două mandate de preşedinte, Lăzăroiu a replicat: “Şi funcţia de prim-ministru are importanţa ei, iar preşedintele are de departe o experienţă executivă, pe care n-o are nimeni în momentul ăsta în România. Probabil că pentru România ar fi păcat că în anii care urmează să nu profite de această experienţă executivă pe care o are. Sigur, îşi va termina mandatul de preşedinte, are nevoie de măcar doi ani de odihnă, dar din 2016 încolo nu văd de ce nu ar putea să ocupe o asemenea funcţie”.”

 29. “E incurcata rau.” Judecatorii CCR au schimbat limba romana:

  Fotografia atasata contine:
  1) “Articolul cu erata”;
  2) Prevederile CONSTITUTIONALE referitoare la “DREPTUL DE VOT” (ART. 36, ALIN. (1)).

  Nu inteleg care e limba romana pe care au folosit-o Traian Basescu si judecatorii CCR, incat au considerat ca IN LISTELE ELECTORALE PERMANENTE SE TREC TOTI CETATENII CU DREPT DE VOT DE PESTE TOT.

  Din “ARTICOLUL CU ERATA”, dupa mine, rezulta ca dintre toti cetatenii cu drept de vot (cetatenii dela varsta de 18 ani pana la 150 de ani si chiar mai mult), se trec IN LISTELE ELECTORALE PERMANENTE numai cei “care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv” (de la 18 ani pana la 19 ani fara o zi).

  Se vehiculeaza intrebarea: Ce s-a schimbat in 24 de ani???

  Raspunsul meu este: S-a schimbat limba romana!!!
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576528019087433&set=a.576527755754126.1073741837.100001907214893&type=3&theater

  • Totusi postarea mea de mai sus chiar si ca o metafora fata de acel Craciun din 89 este cam prea dura. Dar boii astia cu basca sa se nai gandeasca inainte de a se politruci ca ne provoaca 🙂

  • Să trăieşti MădăMădă! La mulţi ani şi un an nou mai bun!

 30. La mulți ani și putere de luptă cu cei ce nu ne vor binele.
  Propun ca legislația să fie făcută PROPORȚIONAL: penalizarea să fie făcută proporțional cu veniturile și funcția avută. Dacă un om cu un câștig mediu de 1500 lei plătește o amendă de 500 de lei, pentru el este deja 1/3 din salar. Cel care are 5000 de lei, plătește 1/10. Nu mi se pare corect. Pe de altă parte, un demnitar, un polițist, un avocat un medic, un profesor etc. ar trebui să fie penalizați mai tare dat fiind că au o răspundere mai mare și o influiență mai mare comparativ cu un om normal care nu deține puteri date de funcție. În acest fel ar mai stopa corupția. Nu este corect ca un demnitar care a primit o șpagă de 5000 € să fie condamnat mai puțin decât un medic sau profesor ce a primit 500 de lei,
  Nu știu dacă m-am făcut înțeles.

 31. Stimata Doamna, am deosebita onoare sa va adresez un sincer si calduros ‘LA MULTI ANI!!!’ atat in numele meu cat si al organizatiei PD-L Aninoasa, jud. Hunedoara!
  As vrea sa profit de aceasta oportunitate si sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru Valea Jiului in timpul mandatului Dvs!
  Sarbatori fericite!

  Cu aleasa stima,
  Olivia David

 32. Fata frumoasa iti doresc sanatate,la multi ani si un an nou de succes.Un lucru iti cer,actioneaza cum crezi tu de cuviinta nu te lua dupa tot felul de “analisti si experti “

 33. La multi ani draga Stefan! 🙂 🙂
  Abia acum reusesc si eu sa va urez tuturor Sarabatori fericite! Am ratat urarile de Sf. sarbatoare de Craciun, dar toate au dat navala peste noi timpul devenindu-ne “dusman”
  Asa cum ati aflat, ieri, a fost ziua de nastere a Elenei Udrea 🙂 🙂 Femeia politician Elena Udrea la 40 de ani. Ar putea fi un titlu de carte, ce ziceti?
  In cateva cuvinte va pot spune ca totul a fost de poveste de la tema aleasa white party pana la invitati, muzica, meniu, atmosfera….iar Elena Udrea…ce sa va spun ca sa nu credeti ca exagerez? A fost ea insasi o poveste. Toata noaptea a stralucit…a dansant, ne-a incantat si ne-a rasfatat.. 🙂 🙂 Iar Domnul Presedinte cu Doamna Maria ne-au demonstrat cum se danseaza fara SA OBOSESTI 🙂 🙂
  Concluziile le vor trage fiecare in parte, pentru ca se va mai vorbi despre petrecerea de vis a viitoarei Presedinte Elena Udrea. 🙂 🙂

 34. Stiu ca va pica greu la stomac multora cand afirm justificat ca Elena Udrea trebuie sa candideze si trebuie sa castige alegerile prezidentiale… altfel cainii ne mananca cu PSD.
  Si mai cred ca nimeni serios si intreg la cap nu crede ca MRU sau Predoiu sunt solutia Dreptei sau ca vor face mare branza! As! Cum am mai spus, mai mult de un 3-5% nu vor lua.

 35. Fara comentarii:
  “CCR a decis ca Victor Ponta trebuie sa semneze personal, in calitate de sef al Guvernului, si sa-si asume prin H.G. stergerea datoriilor istorice ale companiei KazMunaiGaz catre statul roman – dupa preluarea Rompetrol, anunta gandul.info.
  Astfel, in motivarea deciziei publicate in Monitorul Oficial, judecatorii CCR arata ca Parlamentul a incalcat Constitutia aproband Memorandumul cu Rompetrol prin lege si ii atrage atentia Premierului ca are „lacune in intelegerea institutiilor de drept” daca a recurs la un astfel de proiect de lege prin care legislativul se substituie Executivului.
  CCR considera ca acordul economic semnat cu kazahii este de fapt un contract de stat si nu un memorandum pe care Parlamentul sa fie indreptatit sa il adopte. Concluzia CCR arata ca Parlamentul s-a substituit Guvernului adoptand memorandumul si a incalcat principiul „nimeni nu este mai presus de lege” votand un act normativ pentru un caz individual.”

 36. – De ce este prietena m.macovei cu v.bleaga ???

  – De pahar…

  hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *