Propuneri noi de taxe pentru Guvernul Ponta

Am observat cu uimire noile taxe ingenioase ale Guvernului Ponta. Ar fi semne clare de data asta de neplagiat. Aşadar, Guvernul pune biruri pe fast food, bere şi companii petroliere.

Cred însă că Guvernul, care nu se dovedeşte foarte prietenos faţă de consumatori, a neglijat o sumă de taxe care ar putea fi promovate imediat. Sunt de părere că între taxele care trebuie luate în considerare s-ar putea număra:

 • Taxa pe plagiat.
 • Taxa pe apariţii Tv ale Premierului.
 • Taxa pe dezarcorduri în discursurile ministrului Educaţiei.
 • Taxa pe kilogram de nou angajat în structurile Guvernului.
 • Taxa pe deplasări la Bruxelles pe post de Prim-Ministru fără treabă.

93 thoughts on “Propuneri noi de taxe pentru Guvernul Ponta

 1. Ha, ha, ha…mai raman sa puna taxa pe fumarit, taxa pe aerul respirat, taxa pe…viata si gata tabloul va fi complet.

  • de ce?

   vreau comunistii la 0.1% la alegerile din toamna…

   hai usl, puneti taxa pe bere, hai ca puteti!

 2. deci…geniale propuneri :)))) doar nota 9….ar ma ifi cateva propuneri ingenioase pentru domnul procuror

  • lui Ponta, Cepoi si lui granny Campeanu, ministresa muncii triberale on said:

   La orizont, o noua forma de totalitarism se insinueaza prin tot mai repetatele intruziuni paternaliste Mitul modern al `șpecialistului` guvernamental face viata nostra tot mai irespirabila din cauza regelemntarilor ce ne expun tuturor abuzurilor si capriciilor birocratice.

   Multi vad, putin pricep ca omiscienta guvernelor vor sfarsi prin a prabusi libertatile pe care consimtim sa i le cedam..

  • Biblio

   Pai cand nu mai esti atacat de dimineata pana seara poti lucra in liniste… 😉 Pe blogurile noii guvernari o fi mai mare agitatie,asta daca nu mai functioneaza cenzura… 🙂 Va este cumva dor de vremurile bune… 😉 ?

  • @ N.G. 18 Mai 2012, 12:24 am

   De atacuri duc eu dorul? Pe mine mă atacă toţi, şi dintr-o parte şi dintr-alta… nu de atacuri duc eu lipsă…

   Nu prea mai văd ce face PDL în ultimul timp. Tot ce se vede transpare prin intermediul unor domni veniţi pe la emisiuni. De “bine” este când participă domnul Prigoană, domnul Paleologu… Ei nu prea sunt informaţi relativ la viaţa internă a partidului (sau nu spun nimic despre ea), dar măcar ei doi sunt relaxaţi şi joviali (şi cred că prin asta câştigă ceva procente pentru PDL), participarea altora însă începe să fie uşor penibilă pentru că au rămas setaţi pe “încrâncenaţi”…

   Chestiunea este că nu simt că PDL relevă calitatea (sau lipsa de calitate) a activităţii guvernamentale. A avut loc un împrumut de la Banca Mondială şi nici cei de la USL, dar nici cei de la PDL, nu a spus mai nimic despre asta. Mă aşteptam la ceva dezvăluiri pentru că este o acţiune guvernamentală care necesită un control parlamentar. De ce erau aceşti bani extrem de necesari, pe ce anume sunt ei cheltuiţi exact-exact…? Explicaţiile se pierd în generalităţi.

   Singurul om al PDL care a rămas activ şi cu un ochi deschis spre informare este doamna Andreea Paul Vass. Dar domnia sa este fost consilier, aş vrea să aud ce au de spus parlamentarii, pentru că de aceea sunt acolo, să supravegheze activitatea guvernamentală. Nu pot să nu observ o oarecare lipsă de comunicare între premier şi membrii guvernului. Văd miniştri care se ante-pronunţă pe strategii guvernamentale înainte de a fi puse în discuţie la şedinţele Guvernului. Presa bagă şi ea zânzanie pentru că oferă nişte răspunsuri fără a se auzi şi întrebările…

   În plus vin statisticile din ultima perioadă a guvernării Ungureanu şi nu arată deloc bine. Şi acestea ar trebui însoţite de nişte explicaţii.

   Cu ce se ocupă în schimb PDL-ul? Se chinuie să convingă lumea că Traian Băsescu şi nu Victor Ponta trebuie să plece pe la reuniunile europene, de parcă preşedintele Băsescu nu ar avea atâţia consilieri care să vorbească pentru el şi, de ce nu, poate foarte bine să vorbească el însuşi despre acest subiect. Şi în acest timp în România românii habar nu au care este diferenţa dintre Consiliul European şi Consiliul Uniunii Europene. Măcar la Consiliul Uniunii Europene se întâlnesc în mod clar reprezentanţii guvernelor, aici nu mai există discuţii.

   Apropo, PDL-ul uită foarte repede punctul de vedere al domnului Boc exprimat cu câteva luni în urmă în mod oficial şi normativ…

   http://www.mae.ro/sites/default/files/file/acte_normative/2011.11.11_hg1040.pdf

   Acolo nu se mai spune că preşedintele face politica externă a României.

   Ce rol are preşedintele în politica externă? Semnează tratatele internaţionale NEGOCIATE de guvern. Ce tratate? Cele ce urmează a fi ratificate de către Parlament. (art. 91 din Constituţie) Restul este definit de normative.

   Lucrurile stau atât de simplu şi politicienii se gâlcevesc de parcă s-ar bătea cu nu ştiu ce înţelesuri ascunse. M-am săturat până-n gât de acest război care nu are decât o consecinţă, sărăcirea României.

   Nu ar putea politicienii să urce pe ring, să facă şi ei un fel de K1 dacă vor neapărat să se descarce unii pe alţii? Cred că s-ar vinde drepturile de difuzare în întreaga lume, inclusiv pe HBO. Chiar trebuie să sufere o ţară întreagă de pe urma ambiţiilor şi încăpăţânării unei mâini de oameni prea plini de testosteron?

  • Bibilo, constat ca, ai intrat serios in campanie impotirva: PDL, Udrea, Basescu!
   Eu,te rog prieteneste sa-ti rezervi energia ptr a putea combate pe blogurile tale preferate..cele ale USL-imii…
   Lasa-ne tu pe noi in pace…teoriile tale sunt zau asa, depasite, indoctrinate…rauvoitoare!
   M-ai dezamagit crunt.

  • @ lulu 18 Mai 2012, 11:41 am

   Îmi pare rău că v-am dezamăgit. Eu v-am spus să nu-mi acordaţi încredere că nu pot fi un “ist”, nici pedelist, nici penelist, nici pesedist, nici pecist, nici uneperist… Spre deosebire de alţii eu nu am preferinţe politice şi nu trec cu vedere nimic împotriva poporului român din partea nimănui.

   Culmea este că acest blog este unul dintre cele pe car ele prefer (în top 10). Cum văd însă că doamna Udrea nu-şi mai face deloc timp să scrie pe el şi toţi comentatorii şi-au depăşit calitatea de egali ai mei în a comenta şi se simt “mai îndreptăţiţi” să scrie pe acest blog decât alţii, încep să cred că acest “preferat” este deja un fel de masochism intelectual.

 3. Si taxa pe aminari de dosar de arestare a tatalui lui si mentor Adrian Nastase care daca e arestat il lasa-n fundul gol ca nu mai are cine sa-l instruiasca

  • – Lasa Dane, ca vom ieftini in schimb deale gurii : saxofoane ,clarinete ,trompete, naiuri ,etc ! ….

 4. “Există o morbiditate crescută pe anumite boli cauzate de alimentaţia nesănătoasă şi ar fi firesc ca aceste produse să fie suprataxate pentru a reduce consumul lor. De asemenea, berea este produs alcoolic şi, aşa cum celelalte produse alcoolice sunt suprataxate (taxa pe viciu), e firesc ca şi berea cu alcool să intre în această categorie”, a explicat Cepoi strania alăturare fiscală a produselor.
  Nu zau, uslinosule ! Te pomenseti ca iti voi fi mai drag decat mamei mele…
  Grija ta fata de mine e cu un ochi la buget si cu altul la buzunarul meu, etatistule, socialistule, pesedistule !!! …..
  (Grija guvernului de buzunarul `vițiosului`)

 5. Dar cine-i da dreptul guvernului sa ma pedepsească pe mine ca individ si cetățean liber, hipertaxandu-ma, la bere, tigari sau unele alimente, dupa cum il taie capul pe birocratul x sau pe politicianul y ???
  Cand vom intelege odata ca asta nu ar trebui sa fie sarcina guvernului nicaieri in lume? Prea multi dintre noi nu observam atacul concertat al statului la libertati cetatenesti considerate altadata firesti, inviolabile.

  Statul – guvernul – nu e substitut de D-zeu, ca sa-si permita raxa pe viciu !!!

  Faptul ca unele tari occidentale sunt mai avansate in aceasta materie de abuzuri nu e un argument. Si acolo, doar libertarieni si liberalii clasici mai atrag atentia asupra acestor injonctiuni guvernamentale de nepermis in viata si optiunile private ale individului. `Progresisitii`, cu cohortele de`specialisti` guvernamentali inmaterie de alimentatie sanatoasa, antifumat etc sunt socialistii rebrand-uiti sub noua forma de etatism. Opuneti-va, oameni buni !!!

 6. Sa nu mi sse spuna cumva ca bolile datorate tutunului, costa statul in plus, caci nu omul e pentru stat ci statul pentru om.
  Argumentul asta il aduc toti marxistoizii pe forumuri : “tu, fumatorule, ma costi pe mine mai mult ca contributor la buget, caci viciul tau creste statistic bolile asociate”
  Iti raspund :
  _ “Fals ! si eu sunt contributor la buget, iar prin asta am dreptul la asistenta medicala. Iar placerea mea de a fuma, e treaba mea si tzine de sfera mea privata. La fel, e cu grasimile, berea etc_” in concluzie haiducia de stst a impozitarii suplimentare, ca pedea[sa birocratica, nu justifica tupeul guvernarii de oriunde
  Unde mai pui ca alt idiot din parlament, pedelist de data asta, Calianu-nu-stiu-cum, a fixat deja ochii pe bauturile carbogazoase (un proiect deocamdata)
  Azi, maine, ne putem intreba : stimati guvernanti, dar mai avem oare dreptul sa respiram!?
  ( caci nu-i asa? mai nou zic aceeasi neopuritani, marxizantii politi corecti, ca si obezii incalzesc suplimentar clima globala)
  Traim o noua vanatoare de vrajitoare, in plina epoca a internetului, stiintei etc.

  Omul nu e nici mai prost, nici mai destept ca altadata..

 7. Nu numai romanul e impovarat, ci si altii. Dovada ca statele de astazi sunt in esenta lor mai mult socialiste decat liberale. In Romania cumulul impozitarilor ajunge la 44% din venitul unei persoane, dar in unele tari e chiar mai mare. Aprox. 50 % in Germania, si pana la 54 % in Danemarca si tarile scandinave. peste tot in lume se apropie de jumatate din veniturile persoenei sau firmei impozitate. E de nepermis asa ceva !!! Platim pretul faptului ca ne-am abandonat statului si ..serviciilor sale care ne costa mai mult decat piata libera. Peste tot a crescut si coruptia, chiar daca cu diferente semnificative de la o tara la alta, caci asta aduce birocratia pana la urma. Ba mai mult, paternalismul e un pericol la orizont pentru libertati care mai inainte erau de la sine intelese (de ex, taxa pe viciu si cele de tipul celor care fac subiectul articolului de fatza, plus piata neagra care e un produs involuntar al prostiei guvernelor si altele..)

 8. Auzi tu, mai, taxa pe viciu !

  Pai, cine naiba se cred guvernantii astia, care-s tot oameni ca si noi???
  Viciul meu il spun la popa sub patrafir cand ma duc sa ma spovedesc, nu unui mirean ca si mine, pe care se mai si întâmplă sa-l trimit prin votul meu in parlament.

  (doar preotul imi da canon, de trei ori Tatal nostru, o data Prea Sfanta Nascatoare de D-zeu s.a.m.d – in functie de păcatele pe care le am -, nu Nicolaescu cu taxa pe tigari, sau un Cepoi din guvernul lui Tonta)

 9. gurile slobode zic ca exista in Cehia o lege care spune că guvernul care va scumpi berea nu va rezista 6 luni.

 10. Ce păzește Antenescu Crizel !? (Croitoraşul cel Viteaz).. Ce !? on said:

  Tipic socialist !
  impozitarile progresive sunt temelia Stangii peste tot in lume. Se uita prea usor ca bogatii contribuie la buget mai mult decat ceilalti. De ce trebuie impozitati, pedepsiti suplimentar??? Impozitarile progresive sunt nedreptati progresive ! – asta uita prea desea toti adulatorii imbecili ai statului. Ma tot intreb ce pazesc liberaloizii lui Crizel Antenescu! Asta-i doar unul din preturile mezaliantei cu Stanga Matusii Tamara..

 11. foarte haioasa taxa pe bere. nu sunt de acord cu ea. pe langa asta mai recomand si eu taxa pt supt pula, facut bot si dat cu curu la politicieni ca sa ajungi politician si sa iti iei diplome in drept.

 12. bibliotecaru
  Pe blogul domnului vosganian gasim urmatoarea afirmatie:
  ,,Spr deosebire de guvernele anterioare, noul Guvern nu mai poate să cânte partitura austerităţii, ci doar a cumpătării.”
  Probabil mai reti verva cu care domnu V afirma ca iesirea din criza are o solutie simpla…cresteri salariale ,externalizare servicii bugetare si relansare consum.
  Putem remarca disolutia convingerilor sale ,chiar schimbarea de optica liberala,nemaivorbind de faptul ca acest guvern ne indeamna la ,,cumpatare” spre deosebire de fostul guvern ce ne indemna la ,,austeritate”…..cu totul altceva nu?
  In goana nebuna de a incerca o viziune liberala probabil domnul v se incurca in termeni,el dorind probabil; ca ne indeamna la consum…nu i asa? domnule biblio

  • @ aurel 18 Mai 2012, 04:00 pm
   Dacă doriţi să mă întrebaţi ceva, întrebaţi-mă pe blogul meu. Prezenţa mea pe acest blog nu mai este dorită. Tocmai am ajuns un fel de cetăţean de mâna a treia, numai bun de “uşuit”.

  • USL este mai nou alianta XEROX !
   Toti USL-inosii, au, ori cursuri la Stefan Gheorghiu, sau studii platite…ma refer ca sobolanii mai tineri.

   Rovana Plumb, acea tanti cu coc si proasta gramada are la fel dipolma falsificata!! Cursuri de 2 sapatamani (!!) transformate ca studii si normal diploma de absolvirea a unei Univeristati americane!!!!!!!!!!!!
   Detalii gasiti in in presa, nu dau linck deoarece mi-e sila de acea platforma si nu-i fac reclama.

  • Ete biblio ce sa zic, te-ai si victimizat!!
   Cu mine nu-ti merge….
   Nu mai sasaiiiiiiiiiiii ca sarpele impotriva PDL, UDREA SI BASESCU, ca vad verde in fata ochilor!!!!

 13. Mda …este interesant ca si propuneri …cred si eu ca ar mai fi taxe de pus …pe mazare de ex… pe fluturi sau gainari ca tot aia este chestia cu aviara…pe branconaj…pe bombonei…pe pungile de la alegeri si, lista ar putea continua…

 14. Buna ziua,
  Interesante propunerile dvs. de noi taxe pe care le propuneti Guvernului Ponta. Or fi ele constitutionale, ca morale, da. Sper ca Dl. Prim-Ministru Ponta sa se obisnuiasca cu ele si cred ca nu ii veti degradat prea mult standardul de viata, prin aplicarea lor. Toate acele taxe propuse de dvs. ar aduce o corectie morala, etica si nu saracia financiara. Sper sa nu se sustraga de la plata lor. Poate efectele aplicarii lor sa fie acela de a gasi oameni cu performante manageriale, integri, cu atentie si respect fata de comunicarea /exprimarea verbala, respectind sensurile lexicale, topica, accentul intonatia si ritmul, in beneficiul generatiilor de astazi si viitoare.
  La taxele propuse de dvs. as mai adauga eu si acelea pe : minciuna, manipulare, dezinformare, pe smecheriile de ocazie ale unora, pe adevarurile ascunse…..
  Imi face placere sa incheie cu un frumos citat din AL. Soljenitin : ” linia care desparte binele de rau nu trece prin state, nici printre clase sociale, nici partide politice, ci direct prin inima fiecarui om – si apoi prin toate inimile omenesti..”
  P.S. ! Ne lipseste prezenta agreabila, inteligenta, fie si pe ecran, a domnului M.R. Ungureanu. Poate e mai prezent in orasul “plopilor fara sot” – Iasi.
  Cu drag, Lucica B.

  • Nu Puiu, tu ai intrat in panica, deoarece n-o sa-ti mai ajunga salariul deoarece, Ponta ti-l facu mic-mic pe alte cai, va da cei 8% da,r deja v-a luat cam 13% din salariu/pensiel, adica prin taxele calculate in euro (telefonie, cablu, energie, rate banci…), benzina, preturi care nu vor sta pe loc, tot din cauza euro si a benzinei…….Asa ca nu ne mai atribui epitete fara sa si demonstrezi ca sunt reale!!!

  • 😆 ,eu nu sant salariat ,n-am nici-o jena din privintza asta 😆 si nici n-am comentat nimic ,eu am cu borfasii din pedeleu si din toata clasa politica ,stiu ca-i dureros pentru voi sa-i demasc pe portocalici 😆 😆 ,nu atribui nimanui nimic si mai ales tie 😆 😆 ……,eu imi pretzuiesc prietenii 😆 mai ales pe portocalici care-s foarte putzini [4 fete si 3 celaveci ]….

  • Puiu citeste atent articolul, e parsiva stirea!
   Va fi si mai rau deoarece deschide noi oportunitati de a creste pretul si comisioanle vor fi si mai mari!
   Un om ratioal, sta sa gandeasca la ce ascunde un astfel de anunt, din partea unui ministru! A buflat si iata ca are clienti sa-l creada, adica sa puna botul!

  • 😆 a facut mai bine Videanu care le-a umflat conturile [Basescu a iesit atunci si-a luat pozitzie ] ,tot degeaba ,bordura suprapusa a alimentat clientela politica ,acum iti ziceam unde pun eu “botul” ,se poate doamna !!!!! 😆 😆 ,nu te nervoza ,soarta o sa fie “cruda “….hihihiih…

  • …gata ,ne reintalnim dupa alegeri ,Puiutzu pleaca sa se distreze intr-o vacantza faina [sper ]:lol: ,la portocalici le urez “‘succesuriiii” ..

  • O daaaa Puiu, te si cred!!
   Borfasii adevarati sunt in USL, sa te vad daca ai curaj macar sa le pomenesti numele!!! Sunt acei baroni care au vandalizat tara dupa revolutie/revolta!!!! ca nici azi nu stiu ce-a fost!!! Taica Iliescu bolsevicul stie, dar nu vrea sa ne spuna, e samanta a dracu’
   Puiule, ii fi tu pui rosu la pene, dar nu tine, nu esti corect atata timp cat nu ataci si ciuma rosie!
   Razi tu, dar nu-i rasul tau….noi doar ne intristam vazand ce face infantilul de Prostanel. Habar nu are ce inseamna sa guvernezi o tara, nici nu-l intereseaza. USL-mea este fff flsamanda si n-o preocupa decat puterea totala, ca partid unic de la toamna!
   Eu chiar ma bucur deoare o parte a populatiei merita sa traiasca in mizerie….cred in promisiuni populiste, promisiuni desarte, care nu aduc decat saracie. Inseamna ca le place, nu?!
   USL nu face altceva decat sa cultive naivitatea si prostia lor, ii avantajeaza de minune!
   Apai fratilor, s-o cultive, poate asa se vor imputina!!
   Mda, trista situatie s-a abatut peste tara asta blestemata, sa zaca in mocirla comunistilor!

 15. Cred ca ar trebui instituite si niste premii pentru Ponta:
  – premiul pentru infantilism
  – premiul pentru amnezie generala
  – Marele premiu pentru artisti restauratori

 16. S-a mai scurs o saptamina sub dominatia USELISTA,saptamina plina de tot felul de evenimente,care mai de care mai incarcate de penibil si ridicol pt ca in prim plan s-au aflat ,cum altfel,VEDETELE PRAFUITE SI RUGINITE,ale fostei opozitii,astazi ,PUTEREA USELISTA.
  Si pt ca trebuie sa-i dam cezarului cei al cezarului,voi spune ca al mai penibil dintre toti,nu a fost domnul MANG,nici vorba,
  Omul asta,este intr-un fel de ,DELIRUM TREMENSIS’ un fel de betie provocata de ,LUMINILE RAMPEI’ de fapt de camerele de luat vederi si microfoane.
  Pur si simplu a inundat toate posturile de televiziune devenind un fel de ,DEUX MACHINA’ in varianta dimboviteana.
  Culmea penibilului l-a atins joi seara cind doi dintre cei mai dezgustatori servitori ,din presa romaneasca,STRIBLEA SI DRAGOTESCU, s-au aflat la ,PALATUL VICTORIA’ de unde ne-au arata ce inseamna sa fii UN MARE JEG,si cum se poate manifesta CULTUL PERONALITATII,in varianta COSMETIZATA A COMUNISTULUI DIN SEC 21.
  Despre incercarile acestui personaj ,de un penibil rar de a fi vedeta nr 1. a romaniei,agatindu-se de ,NADRAGII pres. TRAIAN BASESCU’ incercind sa-l atraga intr-o disputa publica pe tema reprezentarii ROM. LA BRUXERLLES,voi spune doar atit.
  Este un model de ONANIST POLITIC,incapabil sa fie barbat fata in fata cu femeia care are un nume atit de ADORAT DE CEI CA EL-POLITICA-
  In aceiasi linie urmind exemplul dl. VICTOR PONTA,se manifesta cam tot guvernul,si cind spun acest lucru ma gindesc la dl CHITOIU, un comic ,care probabil se viseaza un fel de CHAMBERLAIN,fostul P.M. al marii britaniei,care in 1939 pe scara avionului la sosirea din berlin le spunea englezilor ca ,IN UMBRELA LUI STA PACEA EUROPEI,timp in care NAZISTII OCUPAU POLONIA.
  Tot asa acest CHITOIU[CE NUME,PREDESTINAT,PROBABIL DE LA CHITAITUL SORICEILOR I SE TRAGE] ne anunta ieri ca la termenul fixat de el,10 ZILE-in problema BAIETILOR DESTEPTI,RAMINE CUM AM STABILIT,POATE CEL MULT SE SCHIMBA DESTINATIA SPAGII.
  Asadar o saptamina a RESTAURATIEI , care arata si dovedeste clar-NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE DEZASTRU.
  Ma intreb ce-i de facut???????????????????pina nu-i prea tirziu.

  • Regimul comunist s a straduit in fel si chip sa ne determine sa ne alimentam pe baze stiintifice.De la explicatii savante in ce priveste efectele negative ale mancatului dupa cum ne taie capul ,de la incercarea de convingere ca gratarul de mici este un factor destabilizator ,pana la a se scoate efectiv mancarea de pe piata ,toate astea nu prea au dat rezultate.Romanul incapatanat nu a renuntat la una din putinele placeri din viata sa searbada…mancatul si bautul berii.
   Acum dupa atatia ani de incercari repetate ,mai cu vorba mai cu batul suntem in fata unei reusite epocale menite a elimina definitiv bolile de inima,obezitatea,colesterolul si tot ce tine de viciu alimentar.Tot ce nu au reusit americanii ,nemtii si alte popoare avansate va reusii guvernul USl ,guvernul ponta printr o simpla si nevinovata taxa.
   Sa mai spuna cineva ca nu au realizari.

 17. E cam liniste…Boc a plecat la Cluj…CFR Cluj,echipa sa de suflet,a castigat campionatul.S-au vrut arbitri straini.Astia costa de aproape 4 ori mai mult decat arbitrii romani.Arbitrul strain a dat un penalty,care nu prea a fost.Iar s-au suparat bucurestenii…dar ei au vrut arbitru strain.Arbitrul strains se pare ca a tinut cu CFR pentru ca este un sarb in echipa si este si el sarb.Asa ca aducem degeaba arbitri straini.Tot aia e…dar costa de 4 ori mai mult.Supararea pentru unii e aceeasi.Cand vor intelege ca arbitrii straini nu sunt cu nimic mai buni ca ai nostri,ca sunt tot oameni?

 18. N-as fi vrut sa ma repet,pt ca in alta parte,pe un alt blog,am abordat subiectul acesta si am spus ca:
  De multa vreme am constatat ca LIGA LUI MITICA,este o copie fidela a ,SCENEI POLITICE ROMANESTI,pt ca totul se joaca la vedere,cu spectatori ,dar mai ales pt ca atit in fotbal cit si in politica,au patruns oameni,care s-au imbogatit dubios,si care ,AU NISTE CARACTERE EXECRABILE,punind in valoare tot ce are mai urit acest neam-
  Si in fotbal,si in politica-SE JOACA PE BANI,PE BANI MULTI,ca atare acest joc scoate din romani tot ce-i mai urit,desfiintindu-ne ca NEAM-
  Arbitrii straini??????????????Da asa a ajuns si ROMANIA REGAT CU REGE DE PRIPAS,pt ca LIGA LUI MITICA DE ATUNCI,MOLDOVENII SI SUDISTII ,nu se puteau intelege si nu-si puteau impartii prada,fiecare parte o suspecta pe cealata ca-fura pe sub masa.
  Da de 5 ani,PROVINCIA DOMINA ATIT IN FOTBAL CIT SI IN POLITICA,vestea buna este ca si in urmatorii tot asa va fi.
  3ani a condus guvernul,ARDELEANUL EMIL BOC,ATIT DE DETESTAT DE MITICI SI MOLDOVENI-care priveau cu ura si rautate ,DESANTUL ARDELEAN LA BUTOANE,ajungind pina acolo incit AU FABRICAT ATITEA MINCIUNI SI BOMBE DE PRESA INCIT………….
  Dealtfel,culmea ,DECLINUL PD-L ESTE CAUZAT DE PRIMARUL CLUJULUI-UN VAJNIC MOLDOVEAN IN CIRDASIE CU O ALTA DOAMNA,TOT DE PRIN ZONA..
  Nu arat cu degetul,nu judec,mai ales cind ma gindesc la BIHOREANUL MANG,tot ce fac e sa constat,lucruri,pe care presa le evita,dar ele exista,si vor influenta si pe viitor scena politica.
  De ce PSD ,NU POATE CUCERII ARDEALUL?????????????????????
  De ce fieful PSD este in MOLDOVA?????????
  De ce MARILE STARLETE SI DIVE ALE ROMANIEI VIN DE UNDE VIN???????????
  Vasluianul STRIBLEA SI BUCURESTEANCA DRAGOSTESCU-O MEZALIANTA-toxica cu valare de BOMBA BIOLOGICA UCIGASA PT ROMANI.

 19. Care e diferenta dintre un arbitru strain si un arbitru roman?Arbitrul strain costa de 4 ori mai mu;t si da penalty in minutul 89,sau chiar 90.Asa a castigat cfr.

  • Ghita, buna idee avusesi!
   Da’ chiar Robert Negotia, care mai nou se vrea “premar” a platit taxa ptr minore?
   Da’ Banicioiu???
   Da’ Pontanel? Ca din stenogramele cu marturisirile minorelor, se intelegea clar, ca si el a “consumat” dar nu stim daca a platit la stat taxa!!! Tot din stenogramele date public, minora spunea ca Pontanel o intretinea, ii mai cumparase un telefon si un ceas…..deh, acolo dupa buget!!! 🙂 🙂
   Vai si amar de acest infantil…si cand ma gandesc la faptul ca este premier, m’ apuca rasu’ plansu’ ……

 20. , DIASPORA SI USELIMEA’
  Asa cum era de asteptat ,prima chelfaneala mai consistenta incasata de OBRAZNICII USELISTI, a venit exact de acolo de unde te asteptai-DIASPORA ROMANEASCA DIN U.S.A.
  Chiar regret ca dl Pres. nu a fost insotit de OBRAZNICUL victor ponta,i-ar fi prins bine un pic de hirjoneala ,pt ca in tara nu participa decit la ,ADNARI’ unde i se garanteaza ,LINISTEA’ si ca nimic nu va deranja PREZENTA,OBRAZNICULUI.
  Faptul ca ANDREI MARGA , a fost pus in situatia de a se explica si a da explicatii,pe pamint AMERICAN’ pe subiectul ,FASCINATIEI’ sale fata de PUTIN,este doar inceputul unei perioade in care ACTUALA PUTERE ROSIE, va simti de ce DIASPORA,NICIODATA NU A VOTAT SI SUSTINUT O PUTERE EMANATA DE FOSTUL PCR.
  Privita cu dispret si dezgust de diaspora,actuala putere uselista,a reusit performanta rara dealtfel,ca la prima iesire,sa fie bruscata verbal si interpelata dur de romani care au emigrat,TOCMAI DATORITA PUTERII ROSII.
  Ce va urma?????????????
  Abia astept ca luna viitoare sa ma intilnesc cu romanii de peste ocean,si asa cum am facut in 2008,voi face si in 2012,ii voi ajuta sa inteleaga mai bine-CINE ESTE U.S.L.??????????????????????????????????

 21. Ieri VICTOR PONTA,a vizitat judetul cluj,culmea ridicolului a fost ca simultan in aceiasi urbee se afla si DAN DIACONESCU,SI CULMEA CA IN ACELASI TIMP PD-L A ORGANIZAT UN MARE TIRG.
  Ei si ce sa vezi-DOMNILOR SI DOAMNELOR, PESEDEII AU AVUT MARI PROBLEME CU PREZENTA,FIIND NEVOITI SA-SI TRIMITA ,AGITATORII’ sa ademeneasca oameni,pt a da mai multa consistenta evenimentului de lansare a candidatilor.
  Au fost momente de un comic rar,daca DIACONESCU DAN,A REUSIT SA-I STRINGA PE TOTI ASISTATII SOCIALI,CEI ABONATI LA CANTINA SARACILOR,IN JUR DE 100 DE OAMENI,PESEDEII,desi faceau eforturi mari de a-i atrage pe oameni la ,ADUNAREA PESEDEILOR’ oamenii ii refuzau,unii politicos,dar marea majoritate cu rautate si dispret.
  Doar prezenta masiva a jandarmilor ,i-a ferit pe ,AGITATORI’ de furia oamenilor,veniti cu copii sa se destinda la un sfirsit de saptamina-LA O BERE,UN HAMBURGER ORI UN MIC-ATENTIE PE BANII LOR ,DIN MUNCA LOR,NU DIN POMENILE TICALOSILOR……….

 22. IOAN RUS-a facut o declaratie,care nu poate trece neobservata,pt ca in spatele vorbelor se ascunde de fapt amenintarea,amenintarea adresata cetatenilor clujeni.
  Iata ce a reusit sa produca mintea actualului min. de interne:
  ,DACA EMIL BOC CISTIGA PRIMARIA CLUJULUI,CLUJUL VA FI UN ORAS IZOLAT’.incheiat citatul
  Da ati auzit bine-MIN. DE INTERNE LE PROMITE CLUJENILOR CA DACA INDRAZNESC SA SE RAZVRATEASCA SI SA NU VOTEZE ASA CUM DORESTE PSD,ORASUL VA FI SUB ASEDIU ,IZOLAT ,SI PUTEREA ROSIE,ISI VA ARATA MUSCHII PEDEPSINDU-I PE CLUJENI.
  Eu cred ca actualul min. de interne,nu-si imagineaza ca va fi MIN. PE VIATA, si ca va veni vremea cind se va intoarce in urbea sa natala,unde se va intilnii cu concitadinii sai.
  Ma intreb ce le va spune ,si cum le va explica ,faptul ca PUTEREA ROSIE A AMENINTAT COMUNITATEA CLUJEANA CU IZOLAREA?
  Eu cred in valorile democratiei,cred in liberul arbitru si mai cred in ceva-INTOTDEAUNA BINELE INVINGE,CIT DE TIRZIU,DAR INVINGE………..

 23. RO este plina de paradoxuri. Daca romanul poate sa calatoreasca, poate vedea lumea si cunoaste alte civilizatii, in loc sa ia aminte, iata, avem o categorie agresiva, dornica de revansa(?), are cate ceva de impartit cu semenii sai. Priviti colectivitati, desi oamenii sunt impreuna, fiecare este nu o parte a colectivitatii ci, cauta sa se dea in stamba, sa se detaseze ca fiind mai cu motz. Ati vazut batrani care stau in picioare in autobuz in timp ce altii mult mai tineri nu-i observa? Una este sa fii impovarat de anii ce-i porti, altceva este sa fii obosit de ceea ce ai facut de unde vii. Asta tine de civilizatie, educatie, bun simt. Este normal din moment ce spunea cineva (persoana importanta) ca elevii trebuie sa invete sa comunice. Ce sa comunice daca nu asimileaza cunostinte? Injuraturi, mesaje ale politicienilor intr-un limbaj agresiv? In mod particular noncultura este agresiva, nu admite alternative. Taxa pentru plagiat? Tot plagiat poate fi interpretat si preluarea unor mesaje politice si reproducerea acestora fara a mentiona sursa. Aici ajungem si la manipulare. Cica, cei care sunt intr-o parte a esicherului sunt destepti, inteligenti, cultivati etc. Ceilalti sunt prosti, necultivati. Au disparut: moderatia, echilibrul, intelepciunea, chiar solidaritatea si, pana la urma avem o civilizatie prost inteleasa. Qvi prodest? PS. Daca esti tanar si tzipi, ai scuza, mai ai timp sa inveti. Daca esti batran si tzipi, nu ai scuza, nu mai ai timp sa inveti. Daca nu esti nici tanar si nici batran, taci, mai ai timp sa inveti.

 24. Pe la 11.00 a fost miting usl.S-a dus cineva?Eu nu m-am dus ca se pregatea sa ploua.Macar filmam ceva….dar am vazut in piata rosii foarte gustoase,romanesti.Rosiile erau,rosii,adica erau coapte,nu portocalii.

 25. SI O TEMA DE CASA:

  stiti ce steaguri fluturau in multime la mitingul facut ptr victoria lui Hollande?
  Nu, nu ati ghicit caci steagul francez era in vadita minoritate in fata lozincii stangiste usor modificate : arabi din toate tarile uniti-va si ocupati tara gazda.

 26. Am putea fi foarte buni prieteni cu Franta.De ce?
  Romania are “pile” in noua administratie din Franta: Pierre Moscovici, 54 de ani, seful de campanie a lui Francois Hollande, noul presedinte al Frantei, este pe jumatate roman.
  Tatal sau, Serge Moscovici, profesor de psihologie sociala, s-a nascut la Braila intr-o familie de evrei in 1925 si a fost membru in ilegalitate al Partidului Comunist Roman. El a plecat din Romania in Franta in 1948.

 27. Cu ocazia zilei de nume , va doresc sa aveti parte de realizari pe toate planurile, dorintele sa devina realitate !!!
  Un sincer si calduros “LA MULTI ANI ” !!!

 28. Doamnei Elena Udrea, la aniversarea zilei numelui,
  o sincera urare de sanatate, impliniri si
  La multi ani !

  • La Multi ani Doamnei Elena Udrea ! Multa sanatate si rezistenta maxima 😉 Mi-a placut prezenta dvs. in emisiunea de ieri a Mihaelei !

 29. Stiu ca acest commentariu al meu va fi sters , dar sunt multumit daca pana e sters sa mai stea putin pe blog , poate cineva il citeste si transmite Dnei Udrea ce am vrut sa spun : pe forumul dela Realitatea sunt peste 70 de commentarii in legatura cu impressia facuta de Dna Udrea la interviewul cu Mihaela Radulescu . Toate commentariile , absolut toate , vorbesc superlativ de Dna Udrea . Abia acum , cand dansa nu mai este in guvern , toata lumea realizeaza ca Dna Udrea este un om exceptional , o femeie elleganta , fina , cu bun simt , si cel mai important , extrem de muncitoare si cel mai bun ministru din guv. Boc . Incepuse sa fie cunoscuta , nu numai in Romania , dar si in restul lumii si deasemeni ellevand imaginea Romaniei . Eu am scris zeci de commentarii laudand caliatile Dnei Udrea . Motivul de care am scris acest commentariu a fost ca poate ajun. ge la urechiile Dnei Udrea ce vreu sa spun : sa mearga cat mai des la emissiuni ca aceia cu Mihaela Radulescu caci va castiga o intreaga natiune . Va castiga chiar si in special si pe cei care pana ieri o injurau ca se imbraca fency , etc. Asta inseamna ca atragand sympatia intregii natiuni , la alegerile parlamaentare din toamna, partidul dansei , PDL , va trece din nou pe primul loc . Ast este ce intuiesc eu , chiar daca s-ar putea sa nu fie asa .

  • Auzii ca azi este Sf. Elena . Asa ca , cu toata siceritatea doresc Dnei Udrea continuarea aceias prosperitati si realizari care le-a avut acum ceva timp cand era in guvern .

 30. Femeile politicienilor sa-si tina gura…nu sa trancaneasca aiurea.Incepeau sa se laude,ca si-au mai construit o vila,ca si-au luat masini noi,ca au mai achizitionat terenuri.Asta la psd….si emeile pdl-istilor se lauda cu ce au achizitionat?
  Ponta zice ca s-au facut fraude cu fonduri europene.De acolo bani de vile,masini,terenuri?

  • Ce de lipsa de strategii electorale la usl…prin asa zisa ”semnalizare”a neregulilor fostei guvernari se incearca strangerea capitalului electoral.

  • Legea USL : castigatorul ia tot… Hm…este vorba si de electorat… ?! Si daca eu nu ii vreau ce se intampla…? Si daca 49 % din populatie nu ii vor,ce se intampla cu ei…? vorba ceea…”daca nu vrei,te obligam…” Acest tip de abordare nu este sanatoasa intr-o societate ce se vrea democrata. sincer,nu ma mira,este specific ”culturii”PSD care in unele locuri s-a infipt adanc in stilul de lucru al politicienilor locali si adanc in resemnarea romanilor acelor locuri,incat nici macar o reactie sociala nu mai avem…

 31. A ionceput o noua saptamina avind in fruntea guv. ROM. un domn despre care voi spune scurt si la obiect,INAPOI LA SCOALA, iar despre partidele care ,SUSTIN ‘ acest guvern tot simplu si la obiect:
  ,SA VA FIE RUSINE’
  Daca ar fi sa ma aplec pe agenda interna,as putea constata tot asa simplu,si la obiect ca:SPECTACOLUL OFERIT DE U.S.L. se adreseaza cu predilectie acelor cetateni,care ,sa-mi fie cu iertare,SI-AU BAUT CERNEALA IN PRIMII ANI DE SCOALA,SI PINA LA TERMINAREA CLASEI A 4-A,AU FURAT-O PE A COLEGILOR,astfel incit la terminarea celor 4 clase,cu care se mindresc ,au ajuns timpitii perfecti,idiotii care constituie masa de manevra a celor ca victor ponta si dan diaconescu in direct.
  Apropoo,merita sa fac o halta pe ,ASEMANAREA IZBITOARE’ intre cei doi,victor ponta si dan diaconescu in direct.
  Acum sunt dumirit,si pot spune ferm,cei doi ,fac parte din aceiasi tipologie umana,au acelasi ,A.D.N. doar ambalajul exterior ii deosebeste,un amanunt neinsemnat.
  Mitomani,perfecti,indragostiti de propia imagine,adora sa stea in fata camerelor de luat vederi si sa muste cu putere din microfoane,cei doi reclama o copilarie cu mari frustrari,si probabil abuzuri de tot felul.
  Dar sa las analiza tipologiei umane pe care cei doi o reprezinta si sa trec de vinzoleala interna pt a remarca ca doar in cite-va saptamini,USELISTII,au reusit sa ostilizeze cite-va organisme internationale,dar si pe vecinii nostrii.
  Nationalismul bolsevic afisat de PONTA SI CRIN,le da apa la moara extremistilor unguri,irita diaspora romaneasca,si ii pune pe membrii marcanti ai U.E. GERMANIA SI ANGLIA,sa se uite chioris la romania.
  Victor Ponta uita ca ROM. nu-i Franta,iar el…………..ramine acelasi mincinos la care europa se uita de sus.
  Pacat,mare pacat ca romanii s-au pricopisit cu un asemenea guvern si cu o asemenea putere.

 32. Madalina,mi-a ramas un text in spam,te rog sa incerci sa-l recuperezi si daca merita afiseaza-l.

 33. cineva sa-i spuna tampitului care ocupa temporar functia de premier sa nu se mai comporte ca si cum ar fi in opozitie …hihihihiiiiiiii… ponta este marioneta cuplui iliescu-felix, sa-i spuna dracu cineva ca este si prim-ministru, trebuie sa aiba alte preocupari acum… nu-mi displace ca se face de kko …hihihiiiiiiiiii !!!

 34. LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA ELENA, SANATATE, IMPLINIRI SI BANI!
  Sa se oftice 🙂 ofticatii de meserie 🙂 🙂 adica Pontanel baietasul!

 35. Recunosc,ca pt prima data dupa foarte multa vreme sunt dezorientat,si cind spun ca sunt deorientat ma refer la faptul ca pur si simplu nu reusesc sa fac o ierahizare cit de cit logica a evenimentelor care ne asalteaza zilele acestea,gratie mijloacelor de informare.
  E o situatie de-o ciudatenie rara pt ca subiectele livrate cu multa generozitate dar si inconstienta de U.S.L. te duc de fapt intr-o lume atit de imbecila incit eu unul simt o senzatie de jena,dar mai ales dezgust.
  Cum sa mai comentez minciunile unui ,DERBEDEU ‘ adus pe scena politica de TURNATORUL DAN VOICULESCU si instalat in fruntea PARTIDULUI TELEVIZOR?
  Ce as mai putea comenta in plus despre gaosenia acestui individ,ce???????????
  Ca si-a imbogatit C.V.-UL pt a da bine cu tot felul de minciuni??????????Pai nu-i destul ca este sclavul lui Voiculescu???????????????OARE LEGATURA STRINSA OMBILICALA CU ACESTA NU ESTE SUFICIENTA,pt a intelege ce fel de om este dl CONSTANTIN??????????????
  Ce sa comentezi despre incercarile disperate ale lui VICTOR PONTA,de a se tne cu ori ce pret in atentia publica,de a-l sicana pe presedinte???????????
  Nu-ti ramine altceva de facut si de comentat decit ca in fata imposturii,nesimtirii si obrazniciei, sa-ti iei masuri de precautie sa nu fii ,INFECTAT’ cu acesti virusi specifici-idiotilor,indragostiti de ideile propovaduite de ,APOSTOLII ROSII’
  Si cum cea mai buna aparare,RAMINE ATACUL’ si eu voii proceda in consecinta.
  A sa nu uit,ieri tirziu o stire m-a pus pe ginduri,PARTENERUL IN AFACERI A DL COZMIN GUSE,a fost condamnat alaturi de un domn PENELIST,pt hotii dovedite,petrecute in vremea dl TARICEANU.
  Si atunci intreb:Sondajele livrate ,de dl GUSE,SI PARTENERUL CE VALOARE AU,SI DACA POT FI LUATE IN CONSIDERARE??????????

  • iar am pierdut un comentaru,asa ca ma vad nevoit sa te rog din nou,salveaza-l MADALINA,daca e posibil-si anticipat,un buchet de flori virtuale-LALELE SA FIE,CA TOT E VREMEA LOR,ASA CA………………O SIMFONIE DE CULORI INSOTITA DE LALELE.

  • Urmareste blogul lui Alexa si emisiunea ei la Nasul TV ca sa intelegi .

 36. La bursa pariurilor politice,pariorii,astepta cu sufletul la gura reactia,de fapt contra reactie a PRES. TRAIAN BASESCU.
  In acest timp,media,si lumea virtuala,este invadata de tot felul de PRONOSTICURI,PROROCIRI,dar mai ales scenarii,de la cele mai timpite pina la cele mai hazlii,toate de fapt exprimind o dorinta fierbinte-HIENELE VOR SINGE,SI INCA IMEDIAT-fiind excitati la maximum de gimbuslucurile lui VICTOR PONTA,care in zile acestea isi da masura valorii,dar mai ales ne arata NIVELUL SAU INTELECTUAL,GENUL DE EDUCATIE PRIMITA,si un fel de faliment ,banuit doar pina acum al tinerilor care au intrat in PSD.
  Pt ca sa fie clar-TINERII DERBEDEI POSESORI,de carnete de partid cu sigla PSD,nu sunt cu nimik mai breji decit BATRINII DINTISOI BOLSEVICI,ba dimpotriva,unii dintre ei si-au depasit mentorii.
  In aceste conditii,cel putin pt moment nu risc nici un fel de scenariu,dar am in convingerea mea ca LUPUL DE MARE,PLIN DE CICATRICI,nu doarme ci pregateste,si inca cu multa minutiozitate si precizie,o lovitura fulgeratoare.
  Devine tot mai evident ca,sub aparenta,UNEI MARI LINISTITE,IN ADUNCURI SE PREGATESTE SI SE FORMEAZA VALUL ALA MARE,CARE ATUNCI CIND VA APAREA DIN SENIN,VA MATURA TOT IN CALEA SA,IAR CORABIA USELISTA,ii va trage la fund pe locatarii ei.

 37. De ceva vreme,adica de vre-o doi ani,economisti si specialisti in economie cu orientari clare de stinga,vin in public cu teorii care neavind nimic concret,combat ,Auseteritatea si sustin ca ,DOAR CONSUMUL,INFLATIA SI TIPARNITA DE BANI,ar putea ajuta romania sa se dezvolte rapid pe viitor si sa sterga declajul fata de tarile prospere.
  Sigur,acest gen de filozofie ,SOCIALA,dar irespoinsabila,BUCURA URECHILE’ unui anumit segment social,care ca prima calitate personala reclama-INCONSTIENTA SI INDIFERENTA,si care vrea sa ,TRAIASCA MOMENTUL,PE BANII ALTORA DIN DATORII,fara sa se mai gindeasca ca banii luati cu titlu de imprumut mai trebuie si inapoiati.
  Aceasta mentalitate ,ajunsa la rang de filozofie,devoaleaza un mod de gindire distructiv ,si periculos,pt ca in spatele vorbelor frumoase bine ticluite,si frumos,uneori academic ambalate de fapt se ascunde o gindire primitiva ,tributara ANIMALELOR DE PRADA,LASE,A HIENELOR OBISNUITE SA FURE,INTR-UN MOMENT DE NEATENTIE, HRANA VINATORILOR ADEVARATI.
  Aceasta gogoritza ,economic-filozofica,a mai fost testata de Rom in perioada guv vacaroiu si a lui ion iliescu cu dl FLORIN GEORGESCU LA CIRMA FINATELOR TARII.
  Rezultatul-CRIMINAL-si anume,DECALAJUL DINTRE ROMANIA SI POLONIA,a crescut atit de mult,incit astazi,noi romanii ne uitam cu invidie spre Polonia,uitind sa-l urechiem pe ion iliescu,nicolaie vacaroiu si florin georgescu.
  Asadar,este clar-DE LA ACTUALUL GUVERN,NU NE PUTEM ASTEPTA DECIT LA CEI MAI RAU,si daca inceputul de an 2013,ne gaseste cu aceiasi indivizi la putere-PE ROMANIA SCRIE-DEZASTRU,iar romanii isi pot lua straita in bat si sa porneasca de pe acum in bejenie.
  Daca ,NARCOMANII -ADICA PENSIONARII SI BUGETARII,DECID IN ACEASTA TARA,DACA INDIVIZI CA DOGARU,FLORIN COSTINIU ISI MENTIN PENSIILE DE LUX-suntem condamnati…….

  • frank
   Oarecum te inteleg ….cand spui ca esti dezorientat.Asistam la o agresiune usl ista ce pare a castiga teren in fata electoratului,iar in acelasi timp o acalmie dusa pana la inpasibilitate din parte pdl ului.
   Asta e o remarca fugara,fara o gandire la rece.
   Sunt convins ca este atitudinea corecta in acest moment.Usl ul este pe val si nu are rost sa abati atentia publica de la actiunile guvernului.Te asigur ca foarte repede acest guvern,aceasta putere foarte rapid va intra in declin…romanul nu este foarte rabdator cand e vorba sa primeasca.Asa ca lasa i sa si rupa gatul singuri si deabia atunci cand populatia o sa se convinga de ce le poate pielea poti veni sa spui ….v am zis eu? acum decideti.

 38. Ponta,Antonescu si tot USL-ul sa se duca invartinduse in bratele lui Felix si Nastase![nastase si felix echivalentul diavolului pe pamant] Ptiu,ptiu piei drace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *