Promo la Antena 3 – nicio sâmbătă fără Elena Udrea

După cum am mai spus, eu nu mă uit la televiziunile lui Voiculescu, nu îi citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Aşa se face că am aflat de la cineva de dimineaţă că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunţat la funcţia de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată.

Stau şi mă gândesc ce nebunie mai este şi asta. Nimic nu îmi venea în minte care să fie măcar pe aproape de o asemenea informaţie. Ca atare, le spun celor de la comunicare să pregătească un protest fără să mai aştepte emisiunea pentru că este exclus să fie adevarat. Se întâmpla pe la 11.00 dimineaţa. Dupa câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuşi, soţul şi să îl intreb dacă a făcut vreo investiţie în ultima perioadă. Spun „totuşi” pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soţul, nu altcineva. Şi soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată.

A! Deci asta era! Nu rămâne decât să îmi cer scuze lui Voiculescu pentru că soţul meu nu a fost în stare să ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, că nu a primit energie ieftină pentru firmele sale sau pentru că nu şi-a mutat trustul de presă sau fundaţia în imobile ale RAAPPS, uitând să mai plătească şi chiriile.

În acelaşi timp, îl felicit pe Dorin pentru că va curăţa mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turişti şi, în acelaşi timp, va reabilita un monument istoric de care nimeni nu s-a mai îngrijit şi a ajuns o dărâmătură pentru care autorităţile nu au găsit nicio solutie în atâţia ani. Cu cât mai mulţi oameni de afaceri vor face astfel de investiţii, cu atât mai frumos va fi Bucureştiul şi mai căutat de turişti. De la Voiculescu nu mă aştept la aşa ceva, pentru că el nu face bani decât pe seama statului pe care de fiecare dată îl păcăleşte.

11 thoughts on “Promo la Antena 3 – nicio sâmbătă fără Elena Udrea

 1. Doamna, imi pare rau sa va spun, dar nu faceti, toti membrii pdl, decit sa va aparati in continuu, nu faceti altceva decit sa va justificati, sa stati in asteptarea altor si altor aberatii. Va spun eu, care privesc si putin ca un profesionist chestiile astea, nu te poti apara in fata aberatiilor, trebuie date deoparte si atacat direct pe greselile lor. De pilda, ca sa merg la altcineva, Robert Negoita bate cimpii inclusiv in ziarul facut pentru desfiintarea crematoriului de animale de linga “cartierul” lui, ring ii zice, ca Liviu Negoita are o vila de 1.200 m p in Italia (blocul meu de 10 etaje, cu 40 de apartamente de 2 si 4 camere, are cu totul 2.400 mp), iar el are in declaratia de avere de la Parlament, scrise de el insusi, 1.500 de apartamente proprietate personala! Or, Liviu Negoita se apara peste tot ca nu are decit o casa la balotesti si un apartament in sectorul 3. Pai, daca o tineti asa se alege praful si ne trezim cu organizatorul Jocurilor Olimpice din 2020, Oprescu (nu mai tineti minte, a promis ca “tot iau eu Olimpiada) cu un nou mandat si cu Ponta, care a anuntat ca decizia Curtii constitutionale nu exista pe cap pentru 10 ani de acum incolo. Atacati, aveti si o motiune de cenzura in aceasta sesiune, dati drumul la adevaruri, nu la scuze si mirari! Nu vedeti ca se minte si se distruge in fiecare zi?

 2. tanti Udrea, cand o sa ne conduca si pe noi niste oameni saraci?

  cum de toti parlamentarii astia sunt putred de bogati in timp ce poporul saraceste?

  de ce dati din gura abia dupa ce ati fost (spre satisfactia mea) demisa?

  de ce v-a apucat acum grija pentru popor?

  intrebarile astea nu au legatura cu ultimul post, ci cu activitatea dvs, extrem de discutabila.

  eu sunt un tanar de 22 de ani, si stau si ma gandec, oare eu cand o sa am un milion de dolari? ca de lucrat, lucrez de la 18 ani, si in ritmul asta o sa imi ia vreo 50 de ani sa ajung OM MARE. voua va ia un an, maxim 2.

  astept pe privat un raspuns, ca oricum stiu ca nu o sa aprobati comentariul.

  deci pe scurt, care e calea ca un roman cinstit sa poata pune de o parte, cat pun bogatii care ne conduc?

 3. Ca femeie ar trebui sa fiti singura care ar putea s-o inteleaga pe voluptoasa Oana Stancu pe care pleznesc fustele si care si-a facut target si scop in viata de a va urmari pas cu pas de la ce purtati, ce va cumparati cu cat va cumparati si pana la afacerile rudelor de gradu 10 si 4 generatii in urma. S-a schimbat guvernul de o luna dar emisiunile de la A3 sunt tot despre guvernul Boc si MRU si mai nou s-au focalizat pe Basescu ca el a mai ramas. Ce face Ponta nu e interesant, creditul lui ala micu de la Felix nu ne intereseaza, pana la alegeri tot despre Boc, Udrea, Basescu si…daca mai ramane timp, casa lui Videanu se va vorbi. Vantu, Patriciu, Popa…toate sunt victime politice. Noroc ca mai exista B1, Digi24 unde e aerul mai respirabil. 😀 Si un vecin daca face o tampenie tot la EU se va ajunge.

 4. Doamna Udrea,cand sunteti atacata personal de marele turnator,contraatacati si dumneavoastra cu palatele acestui varan la televizor.Dar, in perioada aceasta cu multa atentie,pt.ca latrinele acestui securist, 1,2,3 v-au facut reclama negativa de cativa ani,iar lumea care nu gandeste raspandeste repede un zvon negativ.Aveti oameni si consilieri care pot face acest lucru.Puneti toate tunurile pe acesti manipulatori ai neamului in aceasta perioada,pt.ca toata “prostimea”sa vada adevarul.
  Nimicitii cu propriile lor arme,pt.ca viata lor reala este traita doar in interiorul latrinelor 1,2,3. (:-)))))))))))

 5. Doama MIN. ELENA UDREA,sunt in criza de timp,astazi,asa ca n-am s-o lungesc prea mult,voi fi scurt,direct si la obiect.
  Cu toata consideratia,si simpatia,va sugerez dv . si in acelasi timp partidului-DOAMNELOR SI DOMNILOR,SUNTETI CU TOT PARTIDUL ANGAJATI IN CAMPANIE ELECTORALA,IESITI DIN TRANSEE SI LUPTATI,ATACATI,LOVITI ZI DE ZI.
  Nu stiu cine va consiliaza,dar daca v-a spus sa faceti un pas in spate sa va retrageti din atentia publicului,a gresit,atit DV cit si partidul.
  Lasa-ti impresia ca ,VA MUSTRA CONSTIINTA,CA MASURILE CARE LE-ATI LUAT NU AR FI BUNE SI, CA PINA SI PARTIDUL NU A CREZUT IN ELE.
  Cum e posibil sa lasati ,TERENUL DE JOC SI INITIATIVA ADVERSARILOR????????????
  Ati vazut ce a patit BUTE????????????????????? Asa ca repet-IESITI DIN TRANSEE,SI LOVITI CU TOT ARMAMENTUL DIN DOTARE………..
  Pt ca macar veti avea satisfactia ca ati pierdut frumos,nu intr-un mod rusinos………

  Si o ultima sugestie,poate si dorinta…………….DRAGA DOAMNA REVENITI DIN CIND IN CIND PE BLOG…………..face-ti o eroare cit china,ca nu reveniti,Stiu si simt ca v-ati propus acest lucru,un pic mai tirziu,probabil prin august,numai ca zic,eu,va fi un pic prea tirziu……………

 6. Salut Elena,

  Vreau să te întreb o chestie care mă tot frământă de vreo câteva zile.
  Liberalii au propus eliminarea atribuţiilor Curţii Constituţionale din hotărârile Parlamentului.

  De ce mama dracului nu v-a venit și vouă această idee?
  După mintea mea, ideea nu e deloc rea.

 7. Antena 3 mai emite? De mult timp nu am mai ascultat dejectiile verbale ale raspandacilor lui Felix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *