Prima inaugurare in cadrul programului CNI “Bazine de inot”

Am inaugurat astăzi la Câmpina primul bazin de înot din cadrul programulului derulat de Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Programul este o idee mai veche a liberalilor, fiind început în 2007, dar ei nu au reuşit să dea în funcţiune niciun bazin de înot. De altfel, şi Guvernul Năstase a avut o asemenea iniţiativă, rămasă şi ea neconcretizată. Bazinul de la Câmpina este dovada faptului că se pot face lucruri şi în România, cu puţină voinţă.

Mi-aduc aminte că în urmă cu câţiva ani campioana noastră olimpică la înot de la Atena, Camelia Potec, nu putea nici măcar să se antreneze în ţară. Sper ca programul CNI să se bucure de succes şi să atragă cât mai mulţi tineri spre acest sport. De altfel, vom  începe sa construim un bazin olimpic chiar la Brăila, pentru ca sportivii din municipiu să se poată pregăti într-un bazin adevărat, cu apă, nu cu bureţi.

Proiectul de la Câmpina a costat aproape 1,3 milioane de euro şi a fost realizat în mai puţin de un an de zile. Ca dimensiuni, bazinul se află la jumătate cât unul olimpic, existând cinci culoare  pe care se poate înota. Se pot ţine competiţii sportive la nivel şcolar. În cadrul proiectului, s-au mai realizat şi două vestiare, dar şi un centru de prim-ajutor.

De bazin se vor putea folosi nu numai cei 7500 elevi din Câmpina, dar şi ceilalţi localnici în afara orelor de program ale şcolilor. Pentru un oraş de aproape 40.000 de locuitori, această investiţie reprezintă mai mult decât şi-ar fi putut permite municipalitatea cu fondurile pe care le are la dispoziţie în acest moment.

Alături de mine la inaugurare au mai fost Premierul Emil Boc, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dar şi primarul PDL, Horia Tiseanu, care a reuşit să facă multe lucruri frumoase în oraş.

Cu ocazia aceasta, am mai descoperit un lucru pe care nu-l ştiam despre Premierul Boc: se pricepe la ping-pong, învingându-l net pe domnul primar Tiseanu. Sau cel puţin aşa am numărat eu! 🙂

 

80 thoughts on “Prima inaugurare in cadrul programului CNI “Bazine de inot”

 1. Dă bine notorietatea Cameliei Potec într-un context care să avantajeze PDL-ismele, nu-i așa? Păi, una predicăm și alta facem?

 2. @Doamnă Udrea….demarați procedurile de reformare a partidului, dați uscăturile afară, faceți numiri numai pe bază de competență și integritate, strângeți rândurile și…șurubul în PDL + grupurile parlamentare.
  Altfel, nici mama mamei bazinului de înot, fie el și olimpic, nu va fi o condiție suficientă pentru a vă delimita, în ochii cetățenilor, de caracatița mafiotă, numită conjunctural, USL.
  Iar de programul prezidențial pe care l-am susținut cu toții (cei care încremenim în tăcere când se intonează Imnul Național) , inclusiv revizuirea Constituției, se va alege praful.

  • PS
   Mă uit la guvernul României căruia îi lipsește o roată, aceasta fiind titularul de la ministerul muncii și constat, de asemeni, că o a doua, pierde piuliță după piuliță…mă refer la Traian Igaș.
   În schimb, văd că privirea dvs este ațintită admirativ spre masa de ping pong a domnui prim ministru.
   Mă tem că în 2012, se va juca ping pong la dublu, triplu,…..multiplu, cu capul domnui Emil Boc, pe ,,masa țării”, de-o să rămâneți în amețeală vreo 4-5 ani. 🙂

  • ***ZeV scrie – dați uscăturile afară… 😮
   Rămâne PDL-ul fără susţinere în parlament. Ce idee ţi-a mai venit şi ţie…

  • ***ZeV – am vrut să spun că guvernul rămâne fără susţinere în parlament… 😮

 3. Cei care mor de oftica pt ca Ministru dezvoltarii Elena Udrea ,isi demostreaza eficienta in finalizarea unor proiecte de mare importanta pt tara ,nu au deact sa sucombeze .
  Calea ireversibila a reformelor initiate de guvernul Boc ne dau sperante ca Romania merge intr o directie foarte buna .
  Inaugurarea unui bazin de innot de mare nivel europan repezinta o mica segventa din planul de ansambul al dezvoltarii Romaniei ,in ciuda criticilor pe care le aduc cei care zi de zi clipa de clipa canta in strunele USL .
  Ma bucura enorm ca PDL tace si face in ciuda criticilor virulente venite de pe marginea opozitiei comuniste .
  NU VA OPRITI D NA UDREA !!! ROMANII INCET INCET VOR REALIZA CA ROMANIA MERGE PE UN DRUM BUN, NUMIT DRUMUL EUROPEAN !!!

  • Sunteți simpatic….românii trebuie SĂ GRBEASCĂ ritmul conștientizării, alfel, partidul pe ca ni-l dorim în continuare la putere, va intra în criză de timp.
   Accelerarea ,,ritmului” percepției, depinde indisolubil, nu de …facere în tăcere (adică nesesizabil la nivelul ,,urechii” colective) , ci de viteza cu care se va implementa reforma internă în PDL și de gradul de inteligibilitate al comunicării ei către populație.

 4. Goguta nu este singurul. Am si eu vecini la bloc. Unul din vecini (trag banii la el mai ceva ca paduchii la golani) umbla cam cu nasul pe sus si ne cam sfideaza pe noi astilalti – amarastenii. Domna domniei sale vrea musai sa mearga la teatru si chiar la toate spectacolele indiferent cat ar costa biletul de intrare. Domnul – cel cu nasul pe sus, scoate banii si plateste pentru a satisface amorul artistic al consoartei dumisale. Tot in blocul nostru mai locuieste o familie despre care se spune ca “nu are dupa ce bea apa”, vai mama lor cum se spune. Ei bine cele doua doamne in discutie s-au luat la intrecere, cum adica numai aia isi poate permite sa mearga la teatru? Cu chiu cu vai si-a convins sotul somer sa se imbrace la costum si cravata si dusi au fost la teatru, uitand ca prin frigider le bate vantul. Cu care dintre cele doua doamne, vecine ale mele, credeti ca seamana Romania?

  • Nu ma pricep deloc la tipologia feminina, dar am gasit o asemanare izbitoare intre turnul de control al TdO si frigiderul din poveste.

  • @Judex. Amice jurat, personajele sunt categoric fictive si nu trebuie sa te pricepi la tipologia feminina pentru a gasi niste trasaturi definitorii ale Romaniei zilelor noastre pentru a vedea cam cu care din cele doua ar avea similitudini. Observ insa ca sunteti maestru in a descoperi similitudini intre un turn de control si un frigider. Bravos domnule pentru spiritul de observare. Atentie ca frigiderul din poveste reprezinta simbolic nivelul nostru de trai, al celor ce traim in Romania. Judecatorii sunt indeobste recunoscuti pentru ascutimea mintii. Trebuie sa stea stramb si sa judece drept, ceea ce nu e cazul Romaniei de astazi. Rogu-te mai incearca o data comparatia cu noile date aflate la dispozitie.

  • @Turnul de Observație
   Dvs vă asemănați mai mult decât vă imaginați, cu amicul meu Frank Zapa [King]. Amândoi aveți tendința să simplificați realitatea, până în zona (crepusculară) în care orice asemănare ficțiune-realitate devine pur întâmplătoare. 🙂
   România nu seamănă cu nici una dintre cele două…. femei, nu pentru că femeia nu ar fi…om (ci o ,,coastă” cu fustă) , departe de mine acest gând ghiduș. 🙂
   România se aseamănă foarte bine cu…noi, bloggerii, cei care formăm o adevărată fauna reprezentativă pentru națiunea în care trăim. În ce constă similitudinea ?
   Fiecare dintre noi, face ceea ce face românul de când se știe : se bate cu pumnul în piept că EL este cel mai deștept, deși nu face nimic remarcabil, este convins că celălat este în eroare, privește chiorâș, peste gard, la vecinul care are (și) mansardă/etaj la casă, vorbește mult uitând că trebuie să și facă ceva concret, nu spune niciodată cum vede el aportul personal în procesul de ieșire a României din criză, crede (probabil) că bacșișul pe care îl dă la restaurant, sau costul în cash al meditației copilului nu este șpagă, vede viitorul în ceață și doar la cîțiva metri în jurul lui. De regulă nu vede în spațiu. De regulă privește în jos, sau….la televizor. 🙂

  • @ZeV. Domnule, comparatia cu Frank Zapa, mai ales cand vine de la dv. ma onoreaza. Sa ma alaturati pe mine iacobinului pur sange care este Frank? Accept alaturarea doar in situatia in care puteti accepta si dv. complementaritatea. Iacobinului Frank ii raspunde din oglinda optimismul retinut sau pesimismul realist, trasaturi care, fara sa imi doresc, ma caracterizeaza. Vorbiti de simplificare? Abstractizarea nu este cumva o forma de simplificare. Oare pana unde s-ar fi ajuns fara abstractizare? Pana si in matematica nu se pot rezolva unele probleme fara a proceda mai intai la simplificare, darami-te in viata. Dumneata care te-ai format sub obladuirea stiintelor exacte si care doar in particular si pe alocuri mai pot fi si relative, ei bine dv. ar trebui sa fiti primul care intelege rostul simplificarilor mele. Unii s-au format ca oameni pregatindu-se pentru a lua decizii, care decizii nu trebuiau luate oricum ci musai optimizate. Optimizarea nu presupune oare stabilirea unor prioritati si concentrarea eforturilor pentru atingerea acestora? Stabilirea acelor prioritati nu cumva presupune un anume gen de simplificare? Astazi Romania are nevoie de un proces de simplificare in sensul de a inlatura, pe cat posibil, nivelul zgomotului de fond pentru a asigura vizibilitate semnalului util – singurul care poate sta la baza unor decizii care sa salveze Romania din marasmul in care a ajuns. O adevarata reforma nu se poate produce fara a recurge la acest gen de simplificare. Din pacate, eu nu vad astazi in aceasta tara acel proces de simplificare la care ma refeream. Si dv. care imi reprosati simplificarea…

 5. Inauguram centuri si autostrazi care nu sunt gata,putem sa inauguram si bazine goale.Ceausescu nu e departe,si el taia panglici.
  Te pomenesti ca maine poimaine se duce boc sa inaugureze si autostrada bucuresti-ploiesti si ea e vai de ea,drum de tara pentru carute.

  • De unde ști fârtate ? Eu cred că exagerezi.
   Cum poți să prezumi că autostrada București-Ploiești va fi doar un ,,drum de căruțe”, când eu am mers (mă rog, am zburat) , pe porțiuni (datorită localităților), cu 180 km/h, pe E85 ?
   Măi frate, sincer, nu te înțeleg, întotdeauna bei tărie înainte de schilodi tastatura ? 🙂
   Ai, pe de altă parte, la dispoziție, blogul celui cu creierul neted și cu ochelari. De cal…pardon, mârțoagă. 🙂
   PS
   Îmi pare rău că nu m-am făcut pisicolog. Cred că aș fi câștigat….o căruță de bani, din studiul acestui ,,obiect” atât de fascinant numit creierul omenesc . 🙂

  • Este firesc ca oamenii politici sa participe la inaugurarea unor obiective finalizate , asa se face peste tot in tarile democratice , sin America leaganul democratiei lideri republicani s-au democrati au asemnea actiuni , viziteaza uneori teatre de operatiuni si uneori participa chiar la jocuri , Obama a facut asta si toti predecesorii sai . Voi ciutacii repetati papagaliceste ineptiile lui Gadea si ale lui Ciuvica … Aia sunt gorile de presa platite sa faca propaganda nu jurnalism …. Aveti un fix cu Boc si doamna Udrea …. Imi e mila de voi cei care nu puteti gandi cu propria voastra inteligenta , majoritatea sunteti bugetari probabil va e frica sa nu fiti concediati ….Invatati o meserie munciti in mediul privat in tara sau in afara ei si n-o sa mai aveti frica de ziua de maine … daca stati cu mana intinsa la bugetul tarii am o veste proasta pentru voi … Bani nu prea mai sunt la buget indiferent cine ar veni la putere…

 6. nu aveti nici o strangere de inima ca unii poate muncesc12 ore iar dvs. va distrati la Campina,pe banii poporului? Cat credeti ca o sa mai indure poporul asa ceva?

  • Doamnă, ,,poporul” înseamnă și cei care învață, muncesc eficient sau generează locuri de muncă altora.
   Vă reamintesc, că avem în prezent cca un milion douăsute nouăzeci de mii de bugetari (încă mult prea mulți), dar …boborul are vreo 21-22 milioane de componenți (și componente). 🙂

  • ..Și mai e ceva, stimată doamnă….îi sugerați doamnei ministru să meargă la prășit ?
   Să știți că prășitul dă de mâncare la o familie modestă de săteni, este perfect adevărat, dar fondurile europene și contractele de investiții, la vreo 20 de milioane.
   Eu înțeleg că revoluția ne-a aruncat în ,,apă”, fără a ști să înotăm, mare parte dintre noi. Dar după 20 de ani, se vede doamnă, că nici de-al naibii nu vrem să învățăm.

  • Doamna Udrea a sustinut un guvern care a facut reforma stimata doamna , e adevarat ca acum reforma scartie dar draga doamna datorita pedeului dumneavoastra si alte milioane de oameni au vazut pentru prima data ca justitia lucreaza si ati avut posibilitatea sa vedeti toata mizeria celor 20 de ani pesedisti . V-ati intrebat oare de ce pe timpul celor doua mandate ale domnului iliescu si pe mandatul lui emil constantinescu nu s-au operat arestari in vami de o asemenea amploare > A trebuit sa vina acest partid reformator cu suflu tanar pentru ca dumneavoastra doamna si alte milioane de romani sa vada ca se face curatenie sa vada toata caracatita din spatele politicului . daca ar fi fost Geoana presedinte nu ati fi vazut arestari in vami , ati fi stat ca niste vaci la muls ….Daca va uitati la Antena 3 sau la realitatea Tv incercati sa ganditi cu mintea dumneavoastra si nu inghititi galustile lor ..intrati pe forumurile lor si spuneti ce va doare , internetul a ramas singura forma de exprimare inca necenzurata ….

 7. zev,confuzi dn1 cu autostrada?ce treaba are e 85?ma duc in lituania sau la greci?intamplator sau nu trece si prin tara noastra(e85),dar una e dn1,alta e 85 si alta autostrada. Ai spus trei lucruri diferite

  • Vorba lui ion adrian….nu mă mai ostenesc să îți explic. Îți recomand, doar, să-ți recitești comentariul. 🙂

  • …apropo, n-am spus nimic de dn1, deși mi-a plăcut carosabilul. Oprit la un popas, admiram mașinile bengoase ale bucureștenilor cae treceau ca nălucile pe lângă mine. Mamă ce viteză…. credeam că sunt în altă țară, după…. atâta intoxicare prin intermediul televizorului 🙂

 8. @Turnul de Observație
  Domnule, în ceea ce privește felul în care ați tratat acum, conceptul de simplificare, sunt perfect de acord cu dvs. Mă refer la următorul pasaj din comentariul dvs:
  ,,Astazi Romania are nevoie de un proces de simplificare in sensul de a inlatura, pe cat posibil, nivelul zgomotului de fond pentru a asigura vizibilitate semnalului util – singurul care poate sta la baza unor decizii care sa salveze Romania din marasmul in care a ajuns.”
  Stimate domn, cu sau fără voie, ați pus punctul exact unde trebuie, astfel încât una dintre formulele matematice ce modelează realitatea, a devenit în sfârșit congruentă cu aceasta. Așa este, numai că apare următoarea (nouă) problemă : deciziile care salvează România chiar există, dar ne confruntăm cu necesitatea diminuării zgomotului de fond, astfel încât raportul semnal/zgomot să fie supraunitar iar cetățenii să audă ceea ce le este util cu adevărat. Desigur că aceasta depinde atât de sursă, care trebuie să-și amplifice semnalul, dar și de noi, care avem alternativa închiderii televizoarelor, atenuând în acest fel bruiajul nedorit (de unii) dar dorit (de alții). 🙂
  Veți spune probabil că deciziile există doar în spațiul ipotetic al viitorului, dar eu vă spun că ele există deja și își produc efectele pozitive.
  Dvs poate că nu le vedeți, pentru că vă autosimplificați percepția taman acolo unde nu trebuie. Probabil că din ecuația dvs lipsesc parametri esențiali, ceea ce duce la un grad …neadmisibil de aproximare a realității, care de fapt o deformează până la asemănare zero.
  Celebra relație E=mc2 ….pare simplă, dar ascunde un efort extrem de laborios și complex de analiză, ceea ce permite teoriei să deceleze cu suficientă finețe nuanțele realității, inclusiv a celei pe care nu o observăm (încă) cu ochiul liber. 🙂
  Ca să nu întind prea mult pelteaua, doresc să vă spun (după care fug la ,,Dansez pentru tine”), că îmi formez părerile în primul rând ascultând personalități de marcă, cum ar fi Mugur Isărescu, sau Nouriel Roubini, în nici un caz, pe Victor Ponta sau Crin Antonescu. 🙂
  Și mai e ceva: efortul propriu de a învăța continuu și de a ține ochii larg deschiși către lume. Chiar și când dorm. 🙂
  În concluzie, CRED CU FERMITATE că ROMÂNIA ESTE PE DRUMUL CEL BUN, IAR ȘANSA CA PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI SĂ DEVINĂ TRAIAN BĂSESCU, COROBORAT CU PREZENȚA LA CONDUCEREA BNR A DOMNULUI MUGUR ISĂRESCU, NE-A FERIT DE CATASTROFĂ ! De aceea nu suntem Grecia, Irlanda sau Portugalia !
  O seară bună, amice necunoscut….și mai mult optimism, chiar dacă moderat 🙂

 9. Asa si eu am fugit ieri cu 310 km/h.M-am intrecut cu un aston martin,pe care l-am lasat mult in urma.Nu prindea decat 295 km.h ala.Eu fara, sa fortez, i-am dat 310 km/h.180 km/h inseamna 0 pentru mine.

 10. Actiunea de astazi este laudabila , inaugurarea unor obiective presupune prezenta oamenilor politici ai zilei . As se procedeaza in lumea civilizata , asemenea actiuni au de fapt rolul de a pune omul politic in contact cu oamenii . Fiti mandrii ca traiti intr-o tara domnilor unde femeile sunt si destepte si frumoase. cat despre mizeriile difuzate de ciutaci stati linistiti manaca si ei o paine , daca macar un singur ciutac i-l lauda pe domnul basescu sau pe doamna Udrea sa zicem fiti siguri ca va fi dat afara …. Asa ca ce sa faca ..joaca si ei dupa cum le canta patronul mogul … Succes stimata doamna si nu va lasati descurajata de comentariile ciutacilor , oamenii educati , manierati vor sti intodeauna sa aprecieze lucrurile in mod corect!

 11. Un zâmbet la cafea 😆

  În primarie:
  – Stimate mire, câţi ani ai?
  – 22.
  – Si mireasa?
  – 15.
  – Şi nu e prea devreme în cazul ei?
  – Dvs explicati acest lucru tipului din colt, cu pușca in mana!

 12. Cugetare 🙄

  In casnicie barbatii sunt mai fericiti decat femeile: si se casatoresc mai tarziu, si mor mai repede!

  • Uneori, o clipă de fericire, valorează cât o eternitate. 🙂

  • ***ZeV – e cam răutăcioasă această cugetare – nu este a mea, am găsit-o – dar porneşte de la nişte realitaţi care se găsesc în statistici.

  • ***ZeV scrie: o clipă de fericire, valorează cât o eternitate.
   Ai dreptate! Şi mie, “o clipă de fericire” mi-a făcut viaţa… Şi de atunci, tot pomenesc “fericirea”…

  • Înțeleg că e greu, dar nu te lăsa copleșită de negativism și tristețe. Aici își au rădăcina…..impulsurile răutăcioase, foarte omenești, de altfel.

 13. @capitan petrolier
  Bună dimineața
  Aveți perfectă dreptate, pentru prima dată , de la ,,revoluție” încoace, avem instituții ale justiției independente , funcționale și eficiente.
  Dar mă gândesc, așa cum spune și simpatica Silverstar (când este bine dispusă) ,ca nu cumva președintele și premierul să rămână (aproape) singuri.
  De aceea insist pe exigență, prevenție și primatul competenței, în procedurile de selecție a cadrelor politice și de numire în demnități publice. Cu alte cuvinte, PDL tebuie de urgență să integreze criteriile de integritate în statul și să treacă rapid la fapte. De asemeni, cineva din conducere (nu-mi dat seama cine 🙂 ), trebuie să pună biciul pe grupurile parlamentare.
  Altfel, mă tem că pe teatrul de operațiuni se va așterne liniștea. Vor rămâne în picioare, doar….comandanții de nave, inclusiv petroliere. 🙂

  • Buna dimineata domnule , pentru ca presedintele si oamenii de bine din PDL sa nu ramana singuri si pentru ca votantii pdl sa nu fie dezamagiti trebuie ca oamenii politici pedelisti cu putere de decizie sa aibe o strategie ferma pentru viitoarele alegeri . Parerea mea (poate gresesc) este ca pedele ar trebui sa treaca in opozitie si sa-si refaca imaginea lasand acum pe ultima suta de metri la inaintare zmeii rosii si tovarasii liberali . Chiar si un guvern de tehnocrati independenti ar elimina presiunea enorma aflata acum pe umerii pedeleului . Este nedrept ca dupa ce pedeleul a facut curatenie in vami , in justitie dupa ce s-a sacrificat pe altarul reformei sa vina si sa profite de aceste bucate USL-ul . Repet depinde ce strategie au pentru viitor liderii pedele. Daca au ramas fara majoritate parlamentara si nu-si mai pot trece toate legile dupa parerea mea ramanerea la guvernare este si va fi catastrofala.

 14. Tocmai asta este problema lui Boc si a actualului Guvern.Ei cred sincer ca se pricep la toate si-s cei mai buni.Si dvs. cadeti in pactul asta.Rezultatul se vede!
  Nu se pricepe Boc la ping-pong,fiti linistita.Tine paleta in mina ca pe o “lopata”.Mai bine ii statea cu coasa.Acolo se pricepe.Trist este ca numai la asta se pricepe ,in rest !
  Va simpatizez,dar va rog nu mai “periati” atit,nu aveti nevoie.Sinteti singura care chiar nu aveti nevoie.

  • Boc e un erou si pe linga el mai sunt cativa in PDL care merita tot respectul pentru consecventa cu care aplica reforma , Boc e acum doar bulversat , nu e usor sa renunti la reforma si sa treci in opozitie . Sunt decizii grele care sper ca vor fi luate curand pentru redresarea electorala a acestui partid , singurul partid care a avut puterea sa ne aratae coruptia din institutiile statului , singurul partid care nu s-a dus la parchet de mana cu membrii sai de partid ca sa-i apere ..Dupa cum se stie doamna Ritzi plateste pentru greselile ei si ca ea mai sunt multi pedelisti care sunt sub lupa legii . Am rugamintea ca cei care se uita la Antena 3 si Realitatea Tv sa nu inghita galustele ciutacilor ci sa gandeasca cu propria lor minte … Si daca tot utilizati internetul intrati pe forumurile lor in barlogul lor si postati acolo parerile dumneavoastra , intrati pe blogurile USL-ului si spuneti-le cat sunt de ipocriti..Intrebati-i de ce ei pesedistii ne-au ascuns atatia ani coruptia din vami si din politie …Intrebati-i de ce atatia ani nu ne-au aratat ce vile de lux aveau sarmanii bugetari sindicalisti …

 15. REMEMBER

  LUNA MAI-2004-PREMIER ,ADRIAN NASTASE PESEDISTUL-LOCATIA,ROMANIA PESEDIZATA-MIHAILESTI-18 MORTI SI 13 RANITI.

  Justitia romana total aservetia PARTIDULUI STAT-MINISTRUL JUSTITIEI-RODICA STANOIU-COLABORATOR AL SECURITATII-DOVEDITA CA A FACUT POLITIE POLITICA.

  Merita,chiar merita sa arat ce inseamna AROGANTA TICALOSILOR PESEDISTI:
  ADRIAN NASTASE INTREBAT DE UN JURNALIST,CE MASURI VETI LUA PT A EVITA ACCIDENTE DE ACEST GEN,ACEASTA RASPUNDE[ATENTIE ,SI CIND SPUN ATENTIE MA REFER LA TOTI NEROBRAZATII CARE II SUSTIN PE PESEDEI]:
  ,O SA-O SANCTIONAM PE TOTI VINOVATII DE LA MIHAILESTI.O SA-I ADUCEM IN FATA TELEVIZIUNILOR SI O SA-I IMPUSCAM IN DIRECT’
  dupa care le intoarce spatele jurnalistilor,sfidindu-i ,urca in masina din colona carre il insostea peste tot,si cind se ducea acasa,si dus a fost.
  MARTURII DDIN INFERNUL DE LA MIHAILESTI

  MIRON MITREA-MINISTRU AL TRANSPORTURILOR-DISPUNE ASFALTAREA RAPIDA-S-A TURNAT ASFALT PESTE BUCATI DIN CORPURILE VICTIMELOR-GRABA DE A ASFALTA A FOST SUSPECT DE MARE-MITREA,OBRANICUL PE CARE ASTAZI IL VEDETI LA TV ,A MOTIVAT ,GRABA CU CARE S-A TURNAT ASFALTUL,EXPLICIND TIMP,CA CIRCULATIA TREBUIE REDATA.

 16. DOAMNA UDREA,
  1.Faptul ca ati inaugurat un obiectiv din programul derulat de CNI este laudabil.
  Tineti-o tot asa!
  2.Pasajul final al articolului, cel referitor la priceperea d-lui Prim Ministru la jocul de ping-pong, putea sa lipseasca.
  3.In articolul precedent scriati ca: ” Doar semnarea contractelor din POR nu este suficienta, trebuie sa se implice autoritatile locale”. Asa cum stiu romanii sa faca treba doar pe jumatate, actiunea este sortitas esecului daca nu veti mentine presiune pe autoritatile locale. Care…autoritati locale (de diverse coloraturi politice) pot chiar si sabota unele proiecte.
  4.Cu ceva timp in urma, ne-ati invitat la dialog, si chiar ne sugerati sa va consideram o prietene, o vecina.
  Din experienta pe care o am in colaborarea cu oamenii, am constatat ca daca cineva iti prezinta o situatie, asteapta si un oarecare raspuns la problema ridicata de el. Noi ,aici pe blog, am scris despre diverse aspecte legate de viata politica si am facut unele propuneri. NU TOATE PROPUNERILE SUNT DEMNE DE LUAT IN SEAMA. DAR DACA DOAR 1% ( cam cat cresterea prezumtiva a PIB-ului) DINTRE ELE SUNT BUNE, TOT AR FI UN MARE PROGRES.
  Din pacate, noi nu avem cum sti daca ati selectat ceva din ceea ce v-am scris. Suntem in postura elevilor care dau teze pe ruptele, dar ” profesoara” nu le comunica NICIODATA notele.
  CRED CA, PENTRU UN VERITABIL DIALOG, AR TREBUI CA INAINTE DE A SCRIE UN NOU ARTICOL, SA FACETI O FOARTE MICA EVALUARE A CEEA CE S-A SCRIS
  PE BLOG, PRIVITOR LA ARTICOLUL VECHI.

  • OK !
   Cred că prietenul NeaKutare, a vorbit foarte clar. Nu l-ați auzit ? O să intercalăm un megafon virtual. 🙂 🙂

  • …Că doar majusculele nu mai sunt de ajuns, fiind oricum patentate de …altcineva, foarte simpatic, de altfel. Parcă un anume…King…Kong. 🙂

  • Subscriu pentru punctul 4.
   Ca sa fim realisti nu cred ca este timpul necesar sa se citeasca toate comentariile dar totusi un mic feedback scurt, clar, concis la citeva idei mai interesante inseamna mult pentru populatia care posteaza aici.
   Din 100 idei proaste nici nu stii de unde iese si una buna.

 17. VREAU CA JUSTITIA SA-L PEDEPSEASCA PE ION ILIESCU-DINOZAUR COMUNIST

  Am lasat mortii pusi in seama lui ION ILIESCU,DE LA REVOLUTIE SI DE LA MINERIADE,SI I-AM AMINTIT,DOAR, PE ,CEI MAI PROASPETI’CEI DE LA CATASTROFA DE LA MIHAILESTI,din timpul guvernarii pesediste cind pres. AL ROMANIEI ERA ION ILIESCU.
  Joi,ION ILIESCU,a mai facut inca o data dovada ca ESTE UN DINOZAUR COMUNIST-BOLSEVIC,cind pur si simplu s-a napustit asupra C.E.D.O.infierind in stil KAGHEBIST,SENTINTA PRONUNTATA IN CAZUL-DORU MARIES,CARE IL PRIVEA ,INDIRECT SI PE EL,CRIMINALUL ION ILIESCU.
  Tot zilele acestea,UNUL DIN CRIMINALII CAUTATI,INTERNATIONAL,DIN ACELASI TRUNCHI,SCOALA SI EDUCATIE-RADKO MLADICI-CU CEA A LUI ION ILIESCU SI A PESEDEILOR,A FOST IN SFIRSIT ARESTAT.
  Tribunalul de la HAGA,TOT INTERNATIONAL,il va judeca.
  Iata cum incet,incet,MONSTRII CREATI DE BLOCUL COMUNIST,DEMAGOGI,SOCIOPATI,CU APUCATURI CRIMINALE SUNT ADUSI IN FATA JUSTITIEI.
  Nu cu mult timp in urma,un alt COMUNIST-ADRIAN SEVERIN,PATRUNS IN PARLAMENTUL EUROPEAN GRATIE FAPTULUI CA ESTE[A FOST?]MEMBRU PSD A FOST DEMASCAT SI DOVEDIT A FI UN IMPOSTOR COMUNIST MIZERABIL.
  Si lista BESTIILOR COMUNISTE TRAVESTITE AR PUTEA CONTINUA,LA FEL SI FAPTUL CA EI SUNT CHEMATI SA RASPUNDA PT FAPTELE LOR,dar nu cred ca lungimea listei conteaza.
  Conteaza faptul ca ACESTI TICALOSI CU MIINILE PLINE DE SINGE[VEZI MIHAILESTI] DORESC SA INHATE DIN NOU ROMANIA,DORESC SA NE PUNA DIN NOU FATA IN FATA CU AROGANTA LOR,OBRAZNICIA LOR BOLSEVICA,DAR MAI ALES DORESC SA PRADUIASCA TARA,ATIT CIT A MAI RAMAS DIN AVEREA EI.
  Daca dorinta lor,sa zicem,admit o pot intelege,ce nu pot insa intelege este ,MASOCHISMUL ROMANILOR,AL CELOR CARE II SIMPATIZEAZA SI II SUSTIN ,DISPUSI,PT UN PUMN DE FAINA ALBA,UN BOT DE MAMILGA,SA-I READUCA LA PUTERE.Ei acest lucru este peste puterea mea de intelegere-DE CE SUNTEM UN NEAM TICALOSIT,INCONSTIENT,CARE APLAUDA FARADELEGEA,II SPRINJA PE INFRACTORI GEN NASTASE,MITREA,ILIESCU,MAZARE,SI MULTE ALTE SUTE,CREZIND IN PROMISIUNILE LOR MINCINOASE,SI NU INCEARCA SA FIE OAMENI,IN ADEVARATUL SENS AL CUVINTULUI.
  DE CE MILIOANE DE ROMANI URASC JUSTITIA SI DREPTATEA SI-I APLAUDA PE TICALOSI????????????
  Oare pt ca suntem singura tara din EUROPA CARE ARE O LOCALITATE CARE SE NUMESTE FLAMINZI???????????????????

 18. Si cind te gindesti,ce apetenta am pt a simplifica ,Realitatea’
  Imi vine sa cred despre mine ca am un caracter reductionist,atit de simplificat,incit am ajuns sa vad doar pina la virful nasului.
  Dar ce ne facem cu cei,care practic si-au obturat total orizintul de gindire si vedere-care ramin prizonieri si captivi propii mindrii,incapabili sa accepte ca -DUSMANII ROMANIEI SUNT USELISTII-si ca in loc sa cinte la MASA LOR,CAUTA BALIGA CAIILOR DE LETEA S-O ARUNCE IN CAPUL PEDELISTILOR,care n-or fi ei niste sfinti,dar fac si fac al dreakului de bine…………..

 19. Zilele acestea-DEPUTATUL PENELIST DAN ILIE MOREGA,fost,presedinte de C.J.din partea PNL,a fost judecat si condamnat la 3 ani cu suspendare,confiscarea unei parti din averi si plata cheltuielilor de judecata.
  Stiti cu cine a fost foarte bun amic dl. MOREGA?pai in primul rind cu DL. CRIN ANTONESCU,.poate ati uitat,stiti de ce a fost condamnat??????????
  pt ca a cerut BANI,ATENTIE DOmnILOR SI DOAMNELOR,BANI PT CAMPANIILE ELECTORALE,directorilor din deconcentrate, PE CARE I-A OFERIT PARTIDULUI,ADICA P.N.L.
  Inca o data repet-DOMNILOR SI DOAMNELOR,INDIVIZII ASTIA,ADUNATI IN CANUL DE PRADUITORI INREGISTRAT CA U.S.L.-au neruisinarea sa ceara natiei romane,FRIILE TARII,SA O CONDUCA,dupa ce ,tot ei,18 ani au tot afundat-o in mlastina in care de abia acum,incearca sa iasa.

  P.S.de cite ori,ii veti mai auzi pe CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA[SEFUL CORPULUI DE CONTROL,INTREBATI-L IN CAZUL MIHAILESTI,CA FOST PROCUROR CE A PAZIT] VORBIND DESPRE LEGE,MORALITATE,DREPTATE SI RESPECT,VA ROG,INSIST CHIAR,FOLOSITI TRATAMENTUL CARE I-A FOST APLICAT POETULUI ADRIAN NASTASE IN IANUARIE 1990.

 20. @Bey prietente Frank
  Dacă, așa cum spui, ,,SUNTEM UN NEAM TICALOSIT,INCONSTIENT,CARE APLAUDA FARADELEGEA,II SPRINJA PE INFRACTORI “, mă întreb atunci, de ce bașcheții mei (vorba dementului) dăm în foc pe bloguri ? Ar însemna că boborul român, este, într-o majoritate critică, alcătuit din personaje care practică ,,jocul de mărgele de sticlă” (nu de Hermann Hesse, laureat Nobel 1946) fiind complet autiști la mesajele noastre.
  Mai bine am merge prin parcuri, la agățat (sau măcar privit) gagici că tot s-au deschis trandafirii. 🙂
  PS
  Mi se pare o inabilitate din partea ta să legi explozia accidentală a unui camion plin cu azotat de amoniu, de numele șefului statului, pentru că nu ești credibil. Să ne mai mirăm că presa conexeză inclusiv …grindina, de actualul locatar de la Cotroceni ??.
  Nici nu mai vorbesc de soldații morți în Afganistan, sau miile de decedați pe șoselele patriei.
  Răspunderile sunt întotdeauna punctuale, conform legislației unui stat de drept, iar vina lui Ion Iliescu, este legată de DOSARELE REVOLUȚIEI ȘI MORȚII DIN 22-25 DECEMBRIE 1989! Nu de accidente diverse, generate de rapacitatea afaceristului român obsedat DOAR de regele Profit, sau de inconștiența individului generic.

  • …dar există și răspundere politică. Cine răspunde politic pentru cazul Mironescu ?
   Nu ridică nimeni două degete ? Poate domnișoara cu codițe blonde din primul rând ?
   😉

 21. Ze.V-ule-ghidusiile nu ma lasa in pace,aproape sunt tentat sa te intreb,mai baiatule,nu care cumva tu ai vazut lumina zilei pt prima data IN FLAMIZI???????????
  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,
  ce-mi placeeeeee,ce-mi placeeeeeeeeee-haaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Nu prietene aghiuță, am văzut lumina zilei într-o urbe cu iz patriarhal, dar dotată cu două dintre cele mai bune licee din Moldova.
   Și am mai avut o șansă…primul cadou , de care sunt conștient, primit pe la 6 ani, a fost o carte de Petre Ispirescu. De atunci, nu m-au mai interesat jucăriile. Doar …jocul de șah cu prietenii. 😉

  • …Prietene, mi se pare mai logic să postezi vițeversa, adică:
   (H)iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Haaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂

 22. @Frank
  Este adevărat că DUȘMANII ROMÂNIEI SUNT USL-IȘTII.
  Dar cel mai mare dușman al poporului român este IGNORANȚA DERIVATĂ DIN PRECARITATE INFORMAȚIONALĂ , iar ca să înfrângem acest inamic perfid, trebuie să milităm pentru ca vectorul politic pe care îl susținem , să se transforme în ARMĂSAR PUR SÎNGE, CAPABIL SĂ NECHEZE INTELIGIBIL, PUTERNIC ȘI CREDIBIL. Dacă în 2012 se vor confrunta doar două, trei, mârțoage jigărite și pline de….bube, vom rămâne în final cu o…(macro)balegă națională. 🙂

 23. Ei si acum sa vedem cam cum sta treaba cu ,CINE RASPUNDE POLITIC.
  Intr-un stat democratic,cu reale valente si aplecare spre onoare,demnitate ,si respect fata de alegatori,RASPUNDEREA POLITICA-s-ar traduce INTR-O DEMISIE,DE ONOARE A UNUI INALT DEMINITAR PUS IN FUNCTIE PE CRITERII POLITICE.
  Ca Ze.V. FOLOSESTE O LOGICA RASUCITA ,DAR MAI ALES RIDICOLA,SE VEDE DE LA NIVELUL CEL MAI DE JOS,al virfului baschetilor,si chiar si baietii cu orizonturi obturate,VAD’doar Ze.V. INSITA SA FIE ORB SI CIRCOTAS.DE CE,EI AIASTA E O ALTA SPETA,probabil nu i-a trecut inca supararea de dupa congres.
  Asadar de ce nu trebuie sa demisioneze ministrul traian igas:
  1.-TOATE DATELE OFERITE DE AUTORITATILE STATULUI,IL INDICAU PE MIRONESCU CA FIIND APT,PT FUNCTIE.STUDIILE,DIPLOMELE,MASTERATUL,IN ZONA MANAGEMENTULUI IN ADMINISTRATIA PUBLICA,OBTINUT LA O PRESTIGIOASA UNIVERSITATE,IL RECOMANDAU.
  2.-Ministrul TRAIAN IGAS-Nu a incercat sa obstructioneze ANCHETA SI CERCETARILE,BA DIMPOTRIVA,ESTE DIRECT IMPLICAT SI FOARTE ACTIV.
  3.-Faptul ca TRUSTURILE ARONDATE TICALOSILOR USELISTI CER DEMISIA MINISTRULUI,este evident o gogoasa-PT CA DEMISIA,AR INSEMNA IMPLICIT SI EXPLICIT CA EL TRAIAN IGAS ESTE ASA CUM SPUN SI SUSTIN TRUSTURILE ,TROMPETELE OPOZITIEI’-lucru neadevarat dealtfel.
  Cind in sfirsit in ROMANIA,CEI INSARCINATI SI CHEMATI SA VEGHEZE CA LEGEA SA SE RESPECTE ISI FAC DATORIA,NU ASA CUM S-A INTIMPLAT TIMP DE 18 ANI,SE GASESC BAIETI,ISTETI,TRAVESTITI ,DAR MAI ALES PARSIVI,SA VINA SI SA NE AMINTEASCA DE ,TRIBUTUL POLITIC PE CARE ,TOCMAI CEI CARE FAC CURATENIE,TREBUIE SA-L PLATEASCA.
  Iata o mostra DE RETORICA TEMBELA,ADICA SA-L IMPUSCAM PE PIANIST-BRAVOS DERBEDEILOR,SI EVIDENT SA-I SALTAM PE TICALOSI ACOLO UNDE AU MAI FOST.
  Acest model,DE IPOCRIZIE SI PARSIVINEIE-VINE DIRECT PE FILIERA SCOLII DE PARTID-FANE BABANUL-care a creat PE PESEDISTUL DE ASTAZI,chiar daca el,SE BATE CU CARAMIDA IN PIEPT CA::::::::::::USTUROI PESEDIST N-A MINCAT SI NICI GURA NU-I PUTE A BALIGA PESEDISTA.

 24. @Gata…mă duc să repar patul, rupt azi-noapte.
  Nu…nu vă gândiți la ce mă gândesc și eu că vă gândiți, pur și simplu s-au rupt două longeroane laterale confecționate din rumeguș presat….mama lor de afaceriști, banu’ contează…calitatea ?…din părți. 😉

  • ..Îl las pe amicul Frank să debordeze toată energia negativă, după care îl invit la o bere…virtuală. 🙂

  • …Dar nu înainte de a-i citi, în semn de preșuire ( am vrut să scriu prețuire, dar mi-e lene să corectez) și ultimul comentariu.
   Uite de asta, mi-e amic : are un ,,ceva” inefabil și indescriptibil care îmi generează bună dispoziție.
   PS
   Trebuie să recunosc de asemeni că, în copilărie, am fost fascinat de Shakespeare și…Miguel de Cervantes Saavedra . 😉

  • @ZeV. Domnule, dupa vioiciunea scrisului si a ideilor in general, presupun ca sunteti un om tanar. Dovada ca sunteti tanar sta si faptul ca sunteti capabil sa va indragostiti, in cazul in speta de un partid. Avand in vedere aceste, adica de ce nu ati avea si dv. dreptul sa rupeti patul…, mama lui de partid!

 25. Daca au ajuns romanii sa se calce in picioare pentru locuri de munca se pare ca au inceput sa inteleaga, majoritatea, ca nu mai tine nici cu şmecheria si nici cu pomana si e bine.

  • L-am …,,citit” numai privind mutra arlechinului Ponta, care încerca să fie grav și serios. Băi, a fost atât de caraghios, încât de ieri, am decis în forul meu interior : pe acest individ retardat NU MAI POT SĂ MĂ SUPĂR. Mă umflă râsul instantaneu și mi-e teamă să nu mi se rupă ceva (în interior, bineînțeles) și de aceea am tot timpul baterii noi, de rezervă, pentru telecomandă. Îți imaginezi ce accident pot suferi dacă apăs în deșert, încercând să comut pe alt canal și…nimic ! Nici nu vreau să mă gândesc . 😀 😀

 26. La intrebarea ,CINE RASPUNDE POLITIC-eu dau urmatorul raspuns.
  COMPLICII POLITICI,CARE AU ASCUNS SI INGROPAT GROZAVIA DE LA MIHAILESTI SUNT LIBERI,IN LOC SA PLATEASCA PT CA AU MUSAMALIZAT ACEL CARNAGIU
  REPET COMPLICII POLITICI,RAMASI NEPEDEPSITI SUNT:
  ION ILIESCU PRES. ROMANIEI LA ACEEA DATA
  ADRIAN NASTASE-PRIM MINISTRU
  MIRON MITREA -MIN TRANSPORTURILOR
  RIDICA STANOIU-MIN JUSTITIEI
  VICTOR PONTA SEFUL CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU
  FOSTUL PROCUROR GENERAL ILIE BOTOS
  Toti acestia sunt complici cu faptuitorii,asadar TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA JUSTITIEI,PT CA POLITIC NU AU PLATIT,SUNT IN PARLAMENTUL ROMANIEI,IAR ION ILIESCU BENEFICIAZA DE TOATE DREPTURILE UNUI FOST PRESEDINTE.

  In contrapartida,ce face PD-L-ii trimte dupa gratii pe toti cei care incalca legea-indiferent de culoarea politica.
  Si atunci,fac aceasta demonstratie pt a pricepe si cel mai adormit roman,intreb:
  TOT PEDELISTII,CEI CARE APLICA SSI RESPECTA LEGEA TREBUIE SA PLATEASCA POLITIC?
  Iar pe pesedisti si penelisti-pecisti SA-I PREMIEM SI SA-I INSTALAM IN FOTOLIILE PUTERII?
  Ce fel de judecata este aceasta???????????DIN CE MINTI BOLNAVE POT PLECA ASEMENEA IDEII SI PRETENTII?
  Raspuns,unicul corect-DOAR DIN CELE, CARE SUNT CHITITI ,PE ROMANI SI LE DORESC RAUL,II DORESC IN POSTURA DE asistati ai statului totalitar uselist.

 27. Valeuuuuuuuuuuuuu,ENERGII NEGATIVE,EU????????????adica bintuit???????????
  Ei mamaliga ei de treaba,adica toti cei care aduc ADEVARURI DUREROASE,DESPRE CUM UN CARNAGIU,care a lasat 18 morti,13 raniti,ramasi cu grave sechele ar fi ,INCARCATI CU ENERGII NEGATIVE.
  Pai atunci,autorii si complicii lor politici,pe post de scut si protectori,de ce fel de energii ori fi bintuiti?????????
  oare de energii ,CRIMINALE’???????????
  dar cei care ,NU INTELEG lucruri elementare,cum ar fi:
  1.-nu ntraim intr-o lume perfecta cu oameni perfecti
  2.-nu sunt oameni,cu atit mai putin organizatii,de tip partid,perfecte.
  3.-filozofia unei structuri organizationale se judeca dupa ce face ea in ansamblu,nu INDIVIDUAL,PT CA RASPUNDEREA ESTE INDIVIDUALA.
  4.-este treaba organizatiei politice,sa se curete din interior,nu a mea,CARE SUNT IN AFARA-EU JUDEC IN PRIMUL RIND EFECTELE FILOZOFIEI pe care o are organizatia respectiva politica.
  Iar efectele-sunt pozitive,au cazut mituri,tabuuri,CAPETE POLITICE,MOGULI,ETC.si apreciez acest lucru,fara a sustine,ca s-a facut totul.

  • …Sunt într-o pauză de,,pat”, vorbim după ce citesc tot. Doar nu-ți închipui că o astfel de lege poate fi citită doar pe diagonală. 🙂

 28. @Turnule
  Vă asigur că, cel puțin din punct de vedere spiritual, așa este. Și voi rămâne ,,tânăr”, până la ,,finish”. Din simplul motiv că admit prioritatea spiritului asupra materiei.
  În ceea ce privește….partidul, îi las întâietatea domnului președinte Traian Băsescu, atunci când este negru de supărare. 🙂 🙂 🙂

  • @ZeV. Oooo… cat de generos sunteti. Urmaresc Planeta animalelor dar rar mi-a fost data sa vad ca o felina sa lase prada de buna voie pentru Regele leu. Oricum, eu te-as propune pentru o decoratie. Tare ma tem insa ca te vei alege, vorba romanului “si batut si f… si cu banii luati”. Asta nu a fost decat o sarja amicala. In ce priveste prioritatea spiritului si a materiei, ma tem ca s-a produs o transmutatie. O multime de profesori s-au straduit sa imi bage in cap ideea despre primordialitatea materiei asupra spiritului. Drept sa va spun, nu s-a prins mare lucru de mine. Constat insa cu surprindere ca stradania profesorilor mei a avut un efect contrar (in oglinda asupra ta. Adimiti prioritatea materiei asupra spiritului. Te inseli amice, ca si profesorii mei de alt fel. Adevarul este ca omului i-au fost date atat materia cat si spiritul “in binom”, orice incercare de a le separa producand grave deformari ale personalitatii umane cu repercursiuni sociale grave. Acest binom este ca o bara de magnet cu N si S. Vine cineva cu un bisturiu si vrea ca musai sa le separe. El sa isi ia Nordul, iar prostimii sa lase Sudul. Nu amice, eu zic sa le lasam asa cum ni le-a lasat natura (Domnul).

  • Sunt nevoit ca, in mare graba, sa fac o rectificare a unei erori datorate vitezelor diferite cu care lucreaza cele doua entitati – mintea si mana. Deci, in contrapartida la efortul depus asupra mea pentru a admite primordialitatea materiei asupra spiritului, d-ta astazi admiti primordialitatea spiritului asupra materii. Mii de scuze.

 29. @Frank
  Nu se mai poate cu tine. După ce termin reparația, să fiu al naibii dacă nu intru cu capul în monitor, mă teleportez ori unde ai fi, evident că îi luăm și pe ion adrian și neakutare și mergem la o terasă de vipuri în aer curat. Avem ce vedea, te asigur. 🙂
  ..Propun să-i păstrăm un scaun liber și turnuletzului. Va fi greu, dar nu imposibil, să-l convingem să-și părăsească găoacea de melc pe care dumnealui o denumește ,,turn”. 🙂

  • @ZeV. Multumesc pentru amabilitate. Pretuiesc atat scaunul lasat liber anume pentru mine, cat mai ales compania. In ce priveste insa “convinsul” sarcina ce v-o asumati este extrem de grea. Imi aminteste de colectivizarea fortata care s-a facut prin metoda “lamuririi”. De voie, de nevoie, cand nu au mai avut incotro, oamenii s-au lasat “lamuriti”, dar atentie, la primul semn de neputinta al lamuritorilor, praful s-a ales de injghebarea comunarda. Bineinteles ca eu nu dau cu copita, doar v-am pus in garda. Oricum as servi cu mare placere mici si bere in compania dv. si sunt curios daca am reusi sa ne detasam de pasiunea pentru polemica.
   P.S. Dar ce aveti fratilor, acum va luati de turnul meu? L-ati vrea dv. transformat in cochilie de melc, dar nu tine. Salve!

  • @ ZeV
   1.Din pacate, intru mai rar pe blog si am aflat cam tarziu despre iesirea la terasa. Oricum, multumesc pentru invitatie. M-ar interesa care este specialitatea casei si daca tinuta este obligatorie…
   2.As propune sa fie invitata si Silverstar, cu biblioteca d-sale de bancuri, dar nu numai pentru asta…

 30. Ze-v-ule-nu-i o idee rea,mai ales ca acum plec sa vad care-i atmosfera pe una din ,TERASELE MELE’
  Simpatica,eleganta de bun gust,cu clienti pe care de ani de zile,i-am fidelizat,si care fara a fi lipsit de modestie imi cauta compania.
  Tin mortis sa se ,ADAPE, SI,REPET SA SE ADAPE,SI DE LA INTELEPCIUNEA UNUI TINAR PATRON ROMN.
  Care nu face nici o economie de……….ENERGII POZITIVE,ASTFEL CA AFACERA LUI SA NU INTRE IN ………….CRIZA,sa fie tot timpul the best.
  Care isi plateste taxele,impozitele si ofera locuri de munca,asa incit si cei mai putin loviti ,ori bintuiti ,DE ENERGII NEGATIVE’sa-si poata primii ajUtoarele de la stat,medicamentele gratuite sa nu fie o problema ca pe vremea GUVERNULUI TARICEANU[ATI UITAT DRAGILOR/]profesorii sa-si poata incasa salariile si ,VENITURILE NEIMPOZABILE PROVENITE DIN MEDITATIILE OFERITE OF THE……….LEGE……….
  Iata de ce,orind ai fi binevenit-si ai beneficia de SERVICII ,THE BEST’
  Fetele mele[CITESTE ANGAJATE]SI-AR OFERII TOATE ENERGIILE POZITIVE’asa incit voi invitatii mei-SA NU UITATI TOATA VIATA VOASTRA,VIZITA PE UNA DIN TERASELE MELE.
  Iar DOAMNEI UDREA I-AM TRIMITE UN CLIP-DESPRE CUM SE FACE TURISM,DAR MAI ALES CE SERVICII DE CALITATE SE POT OFERII IN ROMANIA.PUNCT-STRIGATI-MA SI LANSEZ INVITATIA……………………Cine stie,poate doamna UDREA-V-A DORII SA-SI CUNOASCA LOCOTENENTII VIRTUALI……….
  HAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIII

 31. Elena foarte bine, ca inaugurezi stranduri si bazine olimpice nu-i de-ajuns ,Nastase a facut 400 sali de sport si tot a pierdut alegerile ,lumea-i total nemultumita ,s-au schimbat baronii pesedisti cu ai vostri pedelisti ,aici ii hiba ,bine zice ZeV-ul ,taiati in carne vie ,reformati partidul ,este singura sansa a portocaliilor ,sistemul ticalosit rosu s-a transformat in portocaliu ,asta-i adevarul ,degeaba te zbati singura si restul isi fac numai interesele lor .

 32. ***Zapa – nu te sresa. USL-iştii n-au nici o şansă. Geoană dădea câte 25 000 de euro, Dan Diaconescu dă 20 000 de euro, ăştia vor crea un milion de locuri de muncă… Utopii!… Toate-s utopii…
  Vezi că mai sus am postat adresa unui art în care se face o analiză realistă a programului politic lansat ieri de USL. Concluzia ziaristului? Apă de ploaie…

 33. @Turnul de Observație
  Nu se pune problema încercării de (auto)separare a spiritului de materie, ci de …victoria spiritului asupra materiei. Bănuiesc, că de aceea existăm pe această lume. Destinul uman este indisolubil legat de opoziția conștientă la fenomenul inexorabil al creșterii a entropiei, respectiv de disoluție a structurilor materiale de orice fel.
  Entropia este o funcție termodinamică de stare, cu proprietatea remarcabilă că într-un sistem izolat nici un proces nu poate duce la scăderea ei.
  Aici intervine rolul spiritului, singurul care poate sparge această legitate. Dacă nu am crede asta, atunci , ce sens ar avea existența noastră ?
  Dvs țineți morțiș să rămâneți închistat în turn….să fiți sănătos fizic și psihic. 🙂
  Dar nu faceți confuzie între natură și…. Domnul, indiferent ce v-au spus profesorii dvs. De aici încolo intrăm pe un teren ,,minat” al imaginativului și al revelației potențiale, unde poți răzbate doar dacă admiți, așa cum spun învățăturile creștine, că ,,la început a fost cuvântul”. Din această perspectivă, da, spiritul poate exista complet separat de materie. Poate că termenul corect, este, ,,eliberat” de materie.
  Dar nu știu dacă un blog este un cadru potrivit pentru o astfel de dezbatere.

 34. @elena udrea
  Stimată doamnă ministru, vă rog să verificați ce se întâmplă în organizația PDL Hunedoara, care, pare-se că deține ilegal o bază de date cu numele și adresele locuitorilor din județ. Deputatul dvs Viorel Arion și liderii locali ai partidului se folosesc de aceste informații pentru a trimite epistole nominale, prin care cetățenii sunt informați cât de mult va investi guvernul Boc în acel județ. Scopul scuză mijloacele și la PDL ?!
  …Off ..off..off…nu știu ce să mă mai fac cu pedeliștii mei (semi)inconștienți, care în loc să facă reformă în partid, se lansează deja în campanie electorală cu tot arsenalul dâmbovițean la îndemână și în primul rând cu…..promisiuni. 🙂
  Chiar nu realizați că big brother mediatic este permanent cu ochii pe dvs ?

 35. E bine cand ca mai auzim si de proiecte finalizate nu doar initiative tampite sau de proiecte mari fara finalizare! Toata stima!

 36. Draga Elena,

  Era la fel de necesare aceste bazine, asa cum ii este necesara pensionarului pensia intreaga si omului de rand un loc de munca. Daca te simti tu bine ca se fac astfel de minunatii e ok, nici nu conteaza restul.

  Sa traiesti la fel de bine ca mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *