Presa de tip Romania Mare, inviata de Vantu si Voiculescu

Sunt în drum spre Braşov, unde astăzi voi participa la inaugurarea pistei de biatlon din localitate, obiectiv finanţat de MDRT şi care face parte din bazele sportive construite pentru organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013. De data asta, sunt în maşină, nu în elicopter, pentru a-i linişti pe cei de la ziarul Puterea. Ca să lămurim o dată şi pentru totdeauna această problemă: anul acesta, am făcut patru (4!) deplasări mari şi late cu elicopterul, toate plătite de mine. Din care luna aceasta două – o dată la Alba Iulia şi, ieri, la Arad. În rest, am mers, aşa cum am mai spus, fie cu maşina, fie cu avionul de linie. În rare situaţii când am făcut deplasarea cu ministrul Apărării, al Transporturilor sau cu Premierul, am mers cu elicopterul respectivelor instituţii.

Pare că nu mai avem parte de presă, ci de dactilografi plătiţi să scrie ce le dictează stăpânii, cum le dictează stăpânii, când le dictează stăpânii. Şi peste asta se mai adaugă şi veninul propriu. Culmea, aceste tonomate de presă sunt capabile de autoironie, ce-i drept, involuntară. Mi-aduc aminte de un material video al Antenelor care spunea „Alege-ţi stăpânii cu grijă!” Se pare că ei nu au făcut-o şi s-au pricopsit cu Nuş şi Felix pe post de boieri atotstăpânitori pe moşie.

Până unde au putut să coboare băieţii lui Vântu şi Voiculescu? Cam până la dejecţiile României Mari. De fapt, ale Tricolorului. Nici mai mult, nici mai puţin, au preluat pe site-ul defunctului ziar Cotidianul (oare de ce a dat faliment?), un articol din publicaţiile „cunoscutului deontolog şi om de presă” pupinceauşist Corneliu Vadim Tudor. Aud că au preluat-o şi Antenele, într-un protocol de colaborare intertrusturi. Se creează astfel un triplu V de tristă amintire pentru presă (Vântu-Voiculescu-Vadim).

În articolul cu pricina, se spune, cu subiect şi predicat, că aş fi participat, alături de soţul meu, la o „chermeză” într-un restaurant din Scroviştea, unde aş fi complotat pentru înlăturarea lui Vasile Blaga din funcţia de ministru. Mai mare prostie nu am auzit. Nu am fost la Scroviştea nici atunci când spun ei, nici altă dată. Mai mult, nu cred că demisia domnului Blaga este motiv de sărbătoare pentru cineva din Guvern sau PDL. Internele au pierdut un foarte bun ministru. Eu, ca întreg partidul, de altfel, l-am susţinut şi îl susţin în continuare pe domnul Blaga. Demisia lui a fost, aşa cum a spus-o chiar Vasile Blaga, un gest de onoare. E o decizie personală şi trebuie respectată.

Se pare că „băieţii buni” se aşază în formaţie de luptă, conduşi în bătălie de Vântu cel neînfricat, pentru a lovi decisiv în Traian Băsescu. În ziua în care Vântu spune că „Băsescu trebuie să devină istorie în trei luni”, se porneşte o campanie de presă împotriva mea. Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul.

Ei bine, eu le spun acestor „stăpâni de presă” că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni.

143 thoughts on “Presa de tip Romania Mare, inviata de Vantu si Voiculescu

 1. @ Elena Udrea
  Când eram pregătit să aflu mai multe despre pista de biatlon…

  Întreg avantajul pe care îl aveaţi vis-a-vis de o dezinformare a presei s-a pierdut în momentul în care aţi început discursul cu moguli, felix, nuş, etc…

  Nu pot fi de acord cu această reacţie. Omul politic înjurat nu trebuie să întoarcă înjurătura, oricât de gravă ar fi. Omul politic trebuie să fie elegant şi cumpătat în orice situaţie. La dezinformarea presei, oricât de jignitoare ar fi această dezinformare, omul politic trebuie să răspundă cu o informare, nicidecum cu un atac. Demontând afirmaţiile anumitei părţi din mass-media, în mod automat va scădea credibilitatea ei. Atacând la rândul dumneavoastră, nu faceţi altceva decât să oferiţi o şi mai mare putere celor care vă atacă. Aveţi impresia că cei ce scriu aceste lucruri despre domnia voastră nu pot să doarmă noaptea pentru că le-aţi răspuns pe acelaşi ton? Reacţia dumneavoastră nu face decât să le aducă mai multă popularitate, să le ofere mai multă putere. Cel mai sănătos este să informaţi opinia publică, documentând cât mai bine informaţia, cu fotografii, filme, fişiere audio, cu conţinutul activităţii ministeriale, documente (bănuiesc că cea mai mare parte a acestor contracte sunt publice şi pot fi arătate publicului)… Informarea nu trebuie făcută împotriva opiniei cuiva, ci în scopul de a aduce la cunoştinţa poporului activitatea dumneavoastră Cu cât documentarea dumneavoastră de pe acest blog este mai completă decât cea a presei, cu atât veţi căpăta mai multă credibilitate decât presa. Cu cât veţi protesta mai mult împotriva informaţiilor date în presă, cu atât veţi da mai mult impresia că există ceva de ascuns.

  Părerea mea este să nu mai aveţi astfel de reacţii, contracaraţi pur şi simplu cu informaţii exhaustive zilnice neadevărul trecut prezent şi viitor.

 2. Puterea dumneavoastra de lupta contra maleficilor interesati doar de interesul propriu, imi da si mie putere sa cred in victoria binelui impotriva raului. Traiesc intr-o singuratate de comunicare pe teme sociale, politice si economice cum nu-mi vine nici mie sa cred dupa rezultatele ultimelor tururi de alegeri. Toti colegii mei, toti prietenii mei, familia mea, cand discuta, denigreaza tot ce se intampla bun in tara asta si pe toti cei care conduc tara acum. Degeaba le aduc argumente, nu ma asculta. Cred ca isi iau ideile de la Antene si RTV, ca prea vorbesc toti la fel, asa de stupefiant de ilogic. Blogul dumneavoastra (si inca putine cateva), ma ajuta sa fiu informata de ceea ce se intampla si sa imi tina moralul sus ca nu sunt singura care gandesc cum gandesc. Va admir puterea pe care o aveti, ca va implicati si ca sunteti de partea binelui. Si asta in ciuda faptului ca aratati asa de bine si ca ati fi putut avea o viata fara griji daca ati fi stat deoparte si v-ati fi vazut doar de viata dumneavoastra.

 3. scumpa doamna ministru, nu va lasati, bine ca mai e cineva care mai face ceva si in tara asta nenorocita de mogulime, va rog io, ia distrugeti pe astia din opozitie , adica ia aratati dvs chitantele cu care ati platit elicopterul ala si aratatile latrailor din opozitie cum stiti dvs sa va impartiti salariu ( redus cu 25 la suta si ce a mai ramas donat pt solidaritate, cum bine o zis domnul basescu ) pt toate cheltuielile dvs.
  sa vedem atunci ce mai zice tonomatele?

 4. Pingback: www.4True.ro | Stiri de Ultima ora si Stirile Zilei » Udrea: Demisia lui Blaga nu e un motiv de sărbătoare

 5. CORDONUL SANITAR SI GENERALII ROMANI

  Iata ca avem si feed-bak-ul,unei luari de pozitie care a circulat in ultima vreme pe suporturile media controlate de MOGULII TRADATORI SI TICALOSI.
  Dar sa fiu un pic mai explicit.cu cite-va zile in urma,CMORO,incerca sa introduca in discutie ,din nou,ajutorul de 100 MILIOANE DE EURO OFERITE REPUBLICII MOLDOVA DE CATRE STATULROMAN.
  sigur argumentul forte fiind-IN CRIZA ASTA NOI ARUNCAM CU BANI DUPA FRATII NOSTRII ROMANI?
  si uite cum explicatia nu s-a lasat prea mult asteptata-SORIN OVIDIU VINTU,II DA LUI BASESCU TERMEN-IN 3C LUNI PLEACA DIN PALATUL COTROCENI,CUM?
  pai ne spune o GAZETA RUSEASCA,URMARE A LUPTELOR ARMATA CARE SUNT GATA SA IZBUCNEASCA.
  Mai sa fie mi-am zis atunci cind am citit ce scria C.MORO-adica vroiam sa-i dau in cap cu o lozinca clasica-MAI BOLSEVICULE,DA CE TE FRAMINTA PE TINE CUM HOTAREASTE GUVERNUL SA AJUTE REPUBLICA MOLDOVA?
  dupa care sa-i explic calicului MOLDOVEAN C.MORO,CA:
  asa cum noi cei din REPUBLICA ROMANIA STAM CU MINA INTINSA LA BANII UNIUNII EUROPENE,ASA CUM NOI AM BENEFICIAT DE NENUMARATE AJUTOARE NERAMBURSABILE DIN PARTEA CETATENILOR EUROPENI,PT A NE PUTEA INTEGRA IN U.E.,tot asa si noi romanii trebuie sa ne ajutam fratii de peste prut sa iasa de sub influenta rusilor ,sa scape din pozitia de ,CORDON SANITAR,ORI TEATRU DE LUPTA.
  daca citim demonstratia militienilor in aceasta cheie-INCEPEM SA NE INTREBAM SI,CITI GENERALI DIN MILITIE AU TRADAT PT CA SUNT AGENTI STRAINI,SI LUCREAZA PT RUSI?

 6. poveste cu pungutza cu doi bani:
  doamna udrea … imi place chestia asta cu “ca lamurim odata pentru totdeauna” … si io vreau asta … da’ lamuritu’ inseamna pentru mine mai mult decat “am platit din banii mei deplasarile late” …. eu as fi pe deplin lamurit daca ne’ati spune si daca ati platit numerar sau nu … dupa socotelile mele cele “patru deplasari mari si late” ar trebui sa coste cam 40.000 de euro … inseamna ca ati platit aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare deplasare … cam mult pentru legile noastre … sau, poate, ati platit prin transfer bancar … vedeti? … sunt multe necunoscute … deplasarile cele “late” nu’s lamurite ” odata pentru totdeauna” … 🙂

 7. Prima “Blonda”a Tarii..Voiculescu si Vantu o fac “pe banii lor”..VOI, “baietii destepti din PD-L” o faceti pe banii publici adica “pe banii nostri”..mai bine zis “ne faceti” pe banii nostri..te tzuc

 8. POLITICA LUI ,DACA SI PARCA-despre utopiile stingiste m-am plictisit sa mai scriu ceva,dar uite ca cei doi clovini,PONTA SI ANTONESCU,nu ma lasa in pace si ma obliga din nou sa revin asupra acestui subiect .
  Vinzatorii de iuzii,adica cele doua PARTIDE RESPONSABILE PRINCIPALE DE DEZASTRUL EXCONOMIC,ADICA PSD SI PNL,asa tam nesam se trezesc si ne vintura pe la nas tot felul de CIOZVIRTE DE CARNITA DE PORC TINAR’obligindu-i pe POMANAGII CONSACRATI DIN TARA ASTA SA SALIVEZE IN MOD BRUTAL,asa incit bietii pomanagii sunt pe punctul de a se ineca cu propia saliva,daca nu cumva cu propia voma.
  desi in urma cu cite-va luni,adica anul trecut,pesedeii isi dadeau masura valorii prin marele lor COMIC DAN NICA,si ulterior prin modul mizerabil in care au pierdut alegerile,dar mai ales modul in care au inteles sa se poarte dupa ce rezultatele si C.C.R. s-a pronuntat-VI-L AMINTITI PE PONTA CUM, PLINGEA PE TREPTELE SEDIULUI DIN KISELEF-recunoscind ca sistemul pedelistilor a fost mai eficient ca al lor?
  despre valoarea penelistilor am spus,SUNT NULITATI IN CORPORE-PUNCT.
  asadar politica lui DACA SI CU PARCA-ar vrea sa ne-o traga din nou-folosindu-se de MILOGII ROMANIEI,DAR SI DE PARAZITII NATIEI-SINGURII CARE AR FI DISPUSI SA-I ADUCA LA PUTERE PE ACESTI TICALOSI.
  Sclavi prin nascare,sustinatorii pesedeilor si peneleilor,se remarca printr-un singur lucru-SE INCHINA LA MOASTELE BANDITILOR SI DERBEDEILOR-iar in cap au o singura intrebare;
  ,CE POMENI SE MAI FAC,CE SE DA SI CUI”?
  asadar in REPUBLICA LUI DACA SI PARCA’ nimeni nu vorbeste de munca,de faptul ca datorita NEMUNCII SI TICALOSIEI,saracia este STEMA ROMANIEI,ticalosii viseaza-PROOCUL VINTU A DECRETAT-IN TREI LUNI BASESCU PLEACA………..
  HAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 9. Din ciclul-SI TICALOSII IAU SUTURI IN FUND–
  vintu enervat nevoie mare L-A DAT AFARA PE SCLAVUL CATALIN POPA SI L-A INLOCUIT CU SUPER SCLAVUL-STELIAN TANASE-PUPINCURISTUL DERBEDEU FOST PARLAMENTAR CARE IN 4 ANI A STIUT SA FACA UN SINGUR LUCRU-SA IA DFIN BANUL PUBLIC.
  suparat ca a transpirat in presa interviul,adica parte din interviu in care II DA 3 LUNI LUI BASESCU,BANUINDU-L PE CATALIN POPA ,ca ar sta in spatele scurgerivintu il decapiteaza si-si aduce alta cirpa in fruntea realitatii tv.
  ALOOOOOOOOOOO,CENUSHARES,MORO,PUIU-bagati la tartacutza-E ZILE GRELE-sa nu va vad pe drumuri dragilor,ca eu unul nu fac colecta publica pt voi.
  haaaaaaaaaaaaaaa,hiii-FOMISTILOR,HAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIII

 10. poveste cu tapinaroaice:
  am o vecina de vreo optzeci si ceva de ani … sotul ei care s’a prapadit acum vreo doua luni a avut o drujba … batrana a venit la mine sa ma’ntrebe daca nu vreau sa cumpar o drujba … io i’am zis ca nu pentru ca abia mi’am cumparat una … a fost tare suparata … zicea ca scrie in nu stiu ce hotarare de guvern ca daca ai drujba nu mai primest ajutor pentru incalzire … m’antrebat pe mine ce sa faca … i’am zis sa n’o vanda … s’o pastreze ca sa aiba cu ce sa mearga la revolutia care se intrezareste … mai gaseste cateva babe care au drujba si pun de o divizie motorizata …. 🙂

 11. Cenusese ,da ce dracu faci tu cu drujba?iti tai tastatura de cite ori te enervez io?s-au esti in cirdasie cu verstoy si TAI PADURILE PATRIEI-HOTULE,HOTULE……
  ,SA-TI FIE RUSINE CENSHARES…………………………..HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIII

 12. poveste cu politicieni feliati:
  frank, … n’auzi ca ma pregatesc de revolutia ce sta sa vina? ….. 🙂

 13. HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-BOLSEVICILOR-MAI ESTE PINA IN OCTOMBRIE ROSU………..
  ce ati uitat voi mai ticalosilor este ceva atit de evident-SCUTUL……………………….SCUTUL AMERICAN ARE NESTE CALITATI………………..unde a fost vineri PITICUL ATOMIC EMIL BOC????????????/
  IN U.S.A.-MAI CENUSHARES FII ATENT LA MOSUL……………..VEZI CA PRUTUL E CAM RECE……………….in vremea asta……preventiv te sfatuiesc sa pleci din vreme-DE PE ACUM.
  VEZI CA S-A DAT STARTUL LA VINATOAREA DE BOLSEVICI-ESTI PE LISTA……………….HAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIII
  uita-te pe geram vezi cine-i pe acolo,nu-l vezi pe C.MORO CU BIBLIO DE MINA FIGIND MINCIND PAMINTUL SPRE ESTUL IZBAVITOR PT VOI??????????????/
  CREZI CA ESTI IN SIGURANTZA IN UCRAIANA????????????????????haaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiii
  parca il vad pe bibliotecaru imbracat cu HAINE DE CAZAC APLAUDINDU-L PE RADU MAZARE…………..HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIII
  cense ti-ai salvat CARNETUL DE KAGHEBIST?????????????

 14. ….nu stiu ce consilieri are Ilenuta noastra ,sigur nu-s de nici-o treaba ,razbelul cu presa nu l-a castigat nimeni ,Nus ,Felix l-am auzit pe Basescu graind aceste nume ,articolul iti face numai rau ,mai si pomenesti niste prostrioare cu lovituri de stat ????,partide nevolnice hihihi…eu cred ca sunt chiar puternice aceste partide cu ajutorul vostru prin dezastrul facut in tara .Acum o sa inceapa si Vadim cu bine cunoscuta “cuvinta “sa te pomeneasca ,nu-i bine Elena ,este justitie pentru rezolvare unor litigii cu presa .Ai sugerat ca loviturile la Basescu sunt date prin ricoseu ,presa nu mai poate zice nimic de nici-un ministru ca imediat ziceti ca tinta-i Basescu ,curioasa logica….

 15. apropoo,parca vintu are o televiziune PRO RUSA IN MOLDOVA-hai baieti,sunteti salvati…………..aveti unde latra………….

 16. VADIM SI-A TRIMIS HAIDAMACII VINERI-CODRIN STEFANESCU CUVINTA DIN NOU DE LA TRIBUNA LUI VINTU-HAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-se aduna ticalosiiiiiiiiiiiii
  DEMOCRATIA A INFRINT PRESA TICALOASA IN 6 DECEMBRIE-DE ACEEA PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE TRAIAN BASESCU-care o sa va rada mai bolsevicilor-haaaaaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 17. PRESA COMUNISTOIDA A PIERDUT DE MULT RAZBOIUL CU DEMOCRATIA-CIRTINA DE FIER A CAZUT-LAGURUL COMUNIST E PE MOARTE-in romania mai da dintr-un picior de lemn-DAR E FALITA,CU BUZUNARELE GOALE…………..HAAAAAAAAAA

 18. @ Frank Zapa[King]
  Spuneţi:
  “unde a fost vineri PITICUL ATOMIC EMIL BOC?”

  Nu credeţi că depăşiţi măsura?

  În ceea ce mă priveşte, dacă tot este să merg spre est, cred că aş merge până în Japonia.

 19. O felicit pe EU.-ca a inteles necesitatea unei atitudini potrivite momentelor pe care le traversam-TRUSTUL REALITATEA ,HOLDINGUL ADEVARUL SI TRUSTUL INTACT SUNT OFICINE TRADATOARE CARE LUCREAZA DUPA METODE MAFIOTE-DE LA SANTAJ PINA LA COMANDAREA DE ASASINATE-SORIN OVIDIU VINTU,este suspectat ca a ordonat mai multe asasinate,pe linga celelalte faradelegi-IATA PE CINE II RECOMANDA PUIU LUI UDREA SA MENAJEZE.
  MAI SA FIE-chiar asa o fi cum vrea puiu sa ne spuna???????????????

 20. Doamna Elena Udrea…ce mai stiti de Blogul domnului Funeriu???vreau sa iau legatura URGENT cu el deoarece vreau sa stiu cand intra noua lege in invatamant si ce cuprinde ea…am citit eu pe internet dar nu mam lamurit deloc…Am o problema f.grava…luni,miercuri si vineri fac ore de la 12:00 la 20:00…..daca vi se pare corect sami ziceti dar tineti CONT CA SUNT IN CLASA A 9-A…parerea voastra conteaza…***..va astept parerile si doamna Udrea va rog sami ziceti ce stiti de blogul Domnului ministru!!!

 21. Dle Biblio,
  Te-a angajat cumva EU pe post de consilier gratuit?
  Nu ti-e putin rusine?
  Cand vei da si sfaturi casnice si privind igiena si sanatatea individuala?
  Nu ti-e rusine, impetinentule?

 22. …ce grozavie s-a intamplat la Tulcea ,doamne-doamne ce drumurii nenorocite si impracticabile ,asta-i Romania reala …..

 23. O mica intrebare….daca se poate : ” De unde aveti bani pt deplasari cu elicopterul ? Va ajunge salariul pt asa ceva ?”

 24. Puiu
  Ti-am facut placerea si am intrat la Ciutac . Desigur tendentios si de reacredinta ca doar nu ma asteptam la alt ceva dar are un motto asa ca m-am amuzat pe ultimul fir sa-i raspund:

  AROGANT DA
  GENIAL DA DE UNDE?

  De ion adrian pe 30 September 2010 la 14:53 (#)

  PS Cat o sta pana a nu o sterge-o 🙂

 25. ADMINISTRATOR…Nu poti da avertisment lui Ionel Adrian pentru un cuvant care nu exista in Dex..mie imi apare “impetinent” ….daca e vorba de “igiena si sanatate individuala” ar trebui sa avertizezi pe multi de aici ..daca ma gandesc la igiena morala si sanatatea mintala …individuala ..Ca e o problema si in legatura cu majoritatea populatiei Romaniei..

  Administrator:
  Nu a primit avertismentul pentru “impetinent” .

 26. FRANK…..Unde a fost Dl Premier al Romaniei ,Emil Boc ?Daca te referi la voiajul de relaxare si frumusete din SUA ,nu cred ca ar fi o mare realizare politica sau de interes pentru romani..
  Vad ca iar ai puseuri de exagerata veselie …de spirit zburdalnic oscilant si cronic …cum ar spune finut medicul psihiatru…
  Ce evenimente recente ti-au produs incendiul din mansarda ?Poate le expui coerent si punctual sa ne putem bucura cu totii …
  Pe ultimile evolutii guvernamentale si politice ,indiferent de calitatea lor PDL ul tot pierde electoral ..si pierde doar din cauza calitatii relationarii dintre PDL si celelalte partide politice ,dar si dintre PDL si electorat ..PDL si presa …care Antenele si Realitatea e mai multe decat B1TV si TVR …plus ceva scantei pe la ProTV ,Prima TV ..nemaivorbind de OTV unde e incendiu ..la fel ca in mintea ta …scanteietoare..jaratec ,nu alta …

 27. ION ADRIAN….L-am vazut pe Ciutacu plangand in hohote….probabil din cauza randurilor pe care le-ai scris pe blogul sau….

 28. Puisor,
  Gata nu ma mai poti vedea in toata splendioarea pe blogul Ciutacului. M-a cenzurat prin stergere, dar acolo spre deosebire de aici chiar meritam ca cum sa nu fie el genial?

  Dar in compensare o poanta de zile mari de prin lume adunata

  Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privința invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées.

  Nu putea nicidecum să-i alunge din oraș. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei.
  Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz.

  Costa o avere să tot cureți străzile și trotuarele.

  Într-o zi intră în primărie un om care-i face primarului o ofertă.

  „Îți pot scăpa frumosul oraș de plaga columbească fără nicio plată.
  Dar trebuie să promiți că nu-mi vei pune nicio întrebare.

  Sau, îmi poți plăti un milion de euro și să-mi pui o întrebare.”

  Primarul cântări oferta și o acceptă rapid.

  A doua zi, omul se cățără în vârful Turnului Eiffel, își descheie redingota și eliberă un porumbel albastru.
  Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi și apoi se pierdu în înaltul cerului parizian.

  Toți porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru și s-au adunat în aer în urma acestuia.

  L-au urmat cu toții într-un nor uriaș spre Răsărit, departe, departe.

  A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l aștepta încă în vârful Turnului Eiffel.

  Primarul era în extaz. A considerat că omul și porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească.
  Deși omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro și i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o întrebare.

  Chiar dacă s-au înțeles că nu-l costa nimic pentru curățarea orașului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE.

  Omul acceptă banii și-l invită pe primar să-i pună UNICA întrebare.

  Primarul întrebă:

  „N-aveți cumva și un țigan albastru??”

 29. PS. Mie mi-a scapat secventza dar si asa are o mutra oribila si daca-l mai vad si plangand…:)

 30. Elena Udrea

  Daca va simtiti lezata din cauza neadevarurilor vehiculate in presa, de ce nu convocati o conferinta de presa, unde sa clarificati lucrurile ? Asta este procedeul clasic in toate tarile civilizate.

 31. Cmoro, Nu ai fost tu atent Mada a sters mai multe variante privind noul cuvant : impetinent pornind de la impenitent si pana la impertinent ceea ce i-a creeat lui Biblio frisoane estetic-limbistice adica lingvistice 🙂

 32. Apropo de invazii: periodic sunt invazii de ciori in Cismigiu, strict autentic si fara conotatie rasista, asa ca ar fi nevoie si de un cioroi albastru (deasemeni fara conotatii rasiste) 🙂

 33. Si oricum asta nu e un banc pdlist :

  CAND SE FURA , CUM SE FURA !
  – inainte de ‘89 toti romanii furau echitabil unii de la altii. Statul ii fura echitabil pe tovarasi, iar tovarasii furau statul.
  – 1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri.
  – 1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu. In perioada asta se nasc industriasii gen Patriciu.
  – 2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor. Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli.
  – 2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a investit in buzunarele smecherilor. Cei care au furat azi le spunem “baieti destepti”.
  -2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului.
  -2010 – prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din buzunarul romanilor, salarii, pensii…!

  🙂

 34. PS
  Istoria Romaniei in cateva propozitii?
  Desigur, ca doar este normal sa fie istoria hotziei. 🙂

 35. De ceva timp stau si citesc articolele si comentariile de pe acest blog. Am observat ca pe aici sunt multe minti intelectuale si foarte informate care-si arata simpatia si antipatia fata de partidele politice din Romania, insa prea mult aprofundati lucrurile(cred ca e vorba de pasiunea pt politica), prea multe dovezi vreti sa gasiti impotriva/pentru politicieni. Ceea ce se intampla azi in Romania este foarte simplu de explicat: dupa revoulutie au intrat la conducere tot comunisti, precum Iliescu care mie mi se pare cel mai mare comunist; el a luat parte la detronarea comunismului dar nu cred ca pentru democratie ci pentru putere. A fost PSD-ul atata timp la putere fara oameni competenti si specializati incat sa duca Romania spre fagasul normal al democratiei, si-au marit averile asigurandu-si si stranepotii. Acum Basescu e tras la raspundere pt ce se intampla. De ce? Cand golurile lasate de cei din trecut abia acum se resimt, si mai ales odata cu criza asta mondiala, Basescu si guvernul incearca sa caute solutia pt a iesi din criza, isi asuma responsabilitati, si toti ii acuza. Din toti politicienii astia din Romania spuneti-mi si mie cine credeti ca facea fata ca presedinte in perioada si circumstantele de fata? Eu nu cred ca Basescu e curat ca lacrima, dar un mare adevar e ca de cand e la presedintie au trecut multi pe la DNA :D. Eu cred ca nimeni nu poate sa aiba numai calitati si in fata tentatiilor e greu sa te abtii, dar daca faptele sunt mari si demonstrative de ce ascultam niste voci care hipnotizeaza populatia cu mesajele mogulilor care stau in umbra.? Exemplu mass media: realitatea” veniti la zid si spuneti nu promulgarii legii pensiilor”, chiar credeti ca a hotarat reporterii de acolo ca nu e buna legea?ca nu e valida?Seful le spune, parerea mea. Poate nu sunt o minte asa stralucita si informata ca cei ce comenteaza aici dar sunt un om simplu ingrijorat de soarta tarii in care traieste. Trebuie sa deschidem ochii si sa vedem adevarul. Nu trebuie sa cautam pe cel mai perfect politician, ci pe cel care e capabil sa ne conduca in directia buna.

 36. cenushares
  Doamna Udrea mai are si un sot care aduce si el venituri in familie, deci isi permite sa plateasca doua drumuri cu avionul. Si ce este de aplaudat e ca drumurile sale sunt facute in interes public, adica nu o deranjeaza sa plateasca din banii proprii cheltuieli facute pentru interesul poporului. Alti politicieni folosesc bani publici pentru cheltuielile personale. Si oricum eu cred ca ar trebui sa se foloseasca oricand este nevoie de serviciile care ii sunt oferite ca ministru si nu ar trebui sa fie acuzata pentru aceste cheltuieli.

 37. poveste cu cratime si alte prostii d’astea:
  dende … cum ai ajuns tu, mama’ntra noua cu gramatica asta? … io sa fiu in locul alora te’as tine la scoala de dimineata pana seara … pan’o sa’nveti sa “scri” … 🙂

 38. @ bibliotecarule, se dă vreun premiu pentru cel care scrie primul post de te mândreşti aşa?

  @ cmoro, ion adrian – mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi.

  @ katrina, pentru că cei care o pleznesc pe doamna Udrea sub centură fie ar trata subiectul în băşcălie, fie nu ar scrie nimic.

 39. @ion adrian
  Nu-l mai besteli pe Tudot pentru ca nu are de unde sa stie. Abia dupa ce se va insura va afla ca banii sotiei sunt banii sotiei iar banii lui sunt banii familiei (sau, mai rau, ai sotiei)

 40. @ E.U.
  Eu de aici din canada ma uit si pe canalele mogulior si pe celelalte….
  Observ nr mare de detractori ai PDL-ului si ai presedintelui pe la emisiunile mogulilor, dar si slaba opozitie a invitatilor PDl la aceleasi emisiuni….ceea ce imi spune ceva….
  Sa ne intelegem…asta e nivelul politic al clasei politice si al televiziunilor mogulilor in Ro….se acuza unii pe altii pina in pinzele albe si nu se cauta o cale de mijloc ptr mai binele tarii….
  aici ar trebui sa intervina rolul presedintelui…care ca si inaintasul lui Ilici….si-a pierdut credibilitatea de punte de legatura si mediator apartinic…asa cum ar trebui sa fie prin Constitutie….
  poate ca fost consilier prezidential si sfatuitor de taina a ficei lui in campania ptr europarlamentar…deci persoana f f apropiata….ii poti da un sfat s-o lase mai moale si sa se ocupe de problemele de fond ale Romaniei….

 41. Cineva intreba mai sus din ce bani personali a platit E.U. Elicopterul….
  pai in Ro nu-i legiferat lobiul….deci comisionul este intr-un fel liber si legal spre bucuria politicienilor…si poate de aici se poade deduce de unde vin banii personali pt diferite mofturi ministeriale….
  simplu nu…sau mai bine zis se merge pe scenariul…vrei sa semnez contractul…imi platesti din bani de comision elicopterul….restul merg la un cocos…..totul facut curat si vara urme….sau mai bine zis cine sa-i controleze conturile ministrilor si ce invirt ei prin strainatate…..

 42. Ca sa va dau apa la moara la scneta mea cu controalele si auditurile….
  “Şeful Direcţiei de audit din Banca Naţională a României (BNR), Eugen Rădulescu, a descris într-un mod plastic situaţia evaziunii fiscale din România, precizând că doar “fraierii” sunt controlaţi de organele de verificare, informează Mediafax. “Nivelul evaziunii este endemic…”
  Voi il credeti pe ministrul E.U. si pe doi cocosi…niste fraieri….
  acum intelegeti cum sta cu sacul de unde se platesc plimbarile cu elicopterul…..

 43. D-na Udrea sper sa va intereseze soarta a 15000 de romani si a familiilor acestora.Va rog sa va interesati daca nu cumva cunoasteti deja cazul licentiatilor Spiru Haret 2008-2009.
  Dintr-o ,,rautate”personala a d-nei Andronescu stam acum la mana (si ambitia)d-lui Funeriu !!!
  Vrem sa vedem un gest din partea d-voastra, poate aveti un cuvant de spus in cazul acesta in cadrul partidului.
  Nu trebuie decat ca dl.Funeriu sa recunoasca neconstitutionalitatea ( neretroactivitatea) OG 10/ 2009 si sa dea drumul la eliberarea diplomelor de licenta.
  Va multumim cu respect .

 44. Budy,
  Ce oppozitie vrei tu alta decat sa-i bagi pe toti im masa, sa te scoli si sa iesi din emisiune.
  Sunt cativa precum Boureanu , si ala de la Timisoara care pot sa le-o dea peste bot .
  Dar intradevar PDListii sunt baieti sau fetitze finuti/finutze, abia daca se pot desfasura la B1. 🙂

 45. “Descurajarea muncii pentru obtinerea de voturi nu inseamna decat drumul spre iad pentru Romania, in conditiile in care sunt mai multi votanti pensionari decat votanti contribuabili, a declarat joi Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. El a mai adaugat ca populismul este dominant in discursul politic si exista tentatia de a promite mai mult decat isi permite economia. “

 46. PS Se aude PSDNL , se aude sindicate, se aude si la tine PDL, ca ai tentatii mari pe acest drum spre iad, ca ramai de carutza fata de ceilaltzi competitori 🙂

 47. Aha! 😆 Pun un banc cu olteni. Să vedeţi ce repede apare Nicolae pe blog… 🙄

  Intr-un compartiment de tren un oltean si un ardelean. Vesel de fire, olteanul incepe si canta:
  – M-a facut muica oltean, maaaaaaiiiiiii…
  La care, ardeleanul de langa, ii spune:
  – No, iart-o si tu amu!…

 48. poveste cu speranta:
  desi legea 448/2006 prevede ca persoanele cu handicap grav au printre alte drepturi si acela de a primi medicamente gratuite, partidul criminalilor a gasit o solutie sa n’o respecte … ai medicatie gratuita doar daca medicamentele prescrise sunt pe lista cu compensate 100% … adica iti da gratuit doar aspirina si paracetamol … niste nemernici … sper ca toti, da’ absolut toti sa aiba mai devreme sau mai tarziu handicap grav si potentatii d’atunci sa nu le respecte drepturile … ei si aia de’i apara in orice conditii acum … 🙂

 49. – Domnule doctor, ma doare capul de nu mai pot, se plange un oltean medicului.
  – Dumneata suferi de o boala rara. Esti prea destept si din cauza asta ai scoarta creierului prea incretita. Ca sa-ti treaca durerile trebuie sa te operez, ca sa ti-o intind. Cum o vrei, intinsa complet?
  – Neteda ca-n palma, numai sa nu mai mai doara.
  Zis si facut. La doua saptamani dupa operatie, medicul il intreaba:
  – Cum te simti?
  – No, fain.

 50. poveste cu mijire:
  ia uite’te, frate …. au aparut si cei 15 mii de aproape specialisti … ca specializarea lor sa fie deplina mai e o tzara …. sa dea funeriu drumu’ la diplome asa cum seful de gara de la noi da drumul la tren … sa iasa, sa fluiere si sa ridice discu’ verde …. 🙂

 51. Vantu l-a ajutat pe basescu sa castige alegerile,sau nu?Asta e multumirea voastra?Nu va mai vedeti lungul nasului…

 52. Descurajarea muncii inseamna sa nu creezi locuri de munca si sa ramai la un salariu minim de 600 de lei …Alaturi de reducerea salariilor ..din cand in cand….
  Dati exemple de masuri care ar incuraja munca….Nu aia fortata sau santajul ..ori muncesti pe nimic ori mori de foame ca nu mai primesti ajutor social …
  Ce faci cu 600 lei….abonamentul la tramvai,metrou….pachetelul de mancare pentru serviciu…abonamentul la cablu…telefonul …lumina..apa..incalzirea ..minimul de civilizatie ..
  Unde sunt restul de bani…3 mese pe zi ,incalzirea,imbracaminte …daca ai norocul sau ghinionul sa ai copii..3 mese pe zi,pachetel pentru scoala,rechizite,haine ..si cele de mai sus..
  Te incurajeaza salariul minim sa muncesti la patron sau la stat sau te incurajeaza sa pleci urgent sa-ti cauti norocul in strainatate ?
  In aceasta situatie intreb retoric …sunt necesare toate investitiile si achizitiile facute din bani publici in aceste momente ?Ex Fantana simfonica sau manelista a primarului Negoita si alte fantani,ceasuri etc….Daca Romania si societatea romaneasca s-a aflat in aceasta situatie (fara fantani,ceasuri,sali de sport,patinoare ,stadioane etc 50 de ani plus inca 20 de ani…pe aceasta criza nu putem amana cu un an ,doi aceste investitii si achizitii si sa infuzam banii in economia reala …in sectorul privat ,unde acesti bani economisiti de la investitii si achizitii sa suplineasca gaurile pe care le-ar crea in buget reducerea cotei ce revine patronilor pentru salariul unui angajat ( pentru ca patronul sa-si poata permite sa-l plateasca mai mult pe salariat fara sa-i creasca progresiv contributia sa catre stat la plata salariului )sa suplineasca o reducere de impozit pentru patroni ,pentru cei ce reinvestesc ,creaza locuri de munca etc etc…?
  Dati exemple de masuri care ar incuraja munca …altele decat un salariu decent pe masura muncii prestate si care sa-i asigure salariatului si familiei sale un minim trai decent care l-ar relaxa moral si ar duce la cresterea calitatii si productivitatii muncii sale ..fiind motivat sa isi pastreze locul de munca …sau/si crearea de locuri de munca ..locul unde sa munceasca acesti romani acuzati de mult ca asteapta pomeni de la stat in loc sa munceasca ,fara sa se intrebe respectivii ..unde sa munceasca ..si pentru cati bani ?
  Pentru toti care “incurajeaza” munca guvernului Boc si a politicienilor PDL …v-ati trimite copiii sa munceasca 22-24 de zile pentru 600 de lei pe luna in orice conditii ..?
  Personal ,ati munci la patron pentru 600 de lei pe luna …?Aceste intrebari in legatura si cu moralitatea opiniilor dar si cu cresterea imperceptibila sau perceptibila ale tuturor preturilor la servicii,utilitati,produse etc…deci pe fondul lipsei unor masuri guvernamentale ,economice ,fiscale etc si a altor masuri complementare care sa atenueze din povara cetatenilor romani ..descurajati sa munceasca in propria tara ….

 53. Dna Elena Udrea,ma numesc Marius Simion,sint din IASI,am 43 ani,si sint persoana cu handicap grav(nu am ambele miini).
  Dna Udrea,va rog din tot sufletul,ginditi-va si la noi(pers cu hand),ajutati-ne,pt ca ne descurcam foarte greu,pensia sau indemnizatia de handicap este foarte mica.Nici nu va imaginati cite sacrificii facem pt a supravietui,sincer va spun,murim cu zile,pt ca eu cel putin, nu mai am putere,am obosit,si psihic,si fizic,sa mai lupt cu atitea lipsuri si probleme.
  Nu am sa inteleg,de ce toti politicieni,indiferent de culoarea politica,ne urasc atit de mult.De 20 ani,toate guvernele care s-au perindat la putere,ne-au ignorat,s-au din contra,mai rau ne-au facut,parca am fi paria societati.

  Cu multa speranta,
  Marius Simion.

 54. Am o nelămurire, poate mă ajută cineva.

  Pe data de 28 septembrie 2010, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale apar nişte poze cu participarea preşedintelui la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii:

  http://www.presidency.ro/?_RID=fdet&id=3185

  Cu toate acestea, în secţiunea comunicatelor nu există absolut nici o pomenire a acestui eveniment. Mai mult, pe site-ul CSM nu există nici o şedinţă pe data de 28 septembrie, există o şedinţă pe 23 septembrie 2010 şi una pe 30 septembrie 2010. Nici în programul preşedintelui şi vicepreşedintelui CSM nu există specificată o şedinţă.

  Ştie cineva de ce atâta secret în jurul acestei întâlniri?

 55. ***Bibliotecaru scrie: Ştie cineva de ce atâta secret în jurul acestei întâlniri?
  Ca să s mire proştii… 🙄

 56. …asta ii raspuns de doamna ,cine zice ca nu-s oameni educati in randul portocalicilor ….hihihihi..

 57. In primul rand, Buna Seara!

  Am citit doar cateva din postarile de mai sus , pentru ca sunt convinsa ca nu se oboseste nimeni sa le citeasca/raspunda.
  Am citit “printre ” randuri d-na Udrea cateva comentarii, afirmatii sau cum vreti sa le numiti.
  D-voastra aveti impresia ca am cazut de pe luna?Va intreb asa….ca sa ma aflu in treaba.
  Cum credeti ca vreodata cineva va crede ca va platiti din banii d-voastra aceste iesiri cu elicopetrul si multe alte chestii pe care le-ati afirmat.Din punctul meu de vedere este lipsa de repect fata de oamenii din tara asta, sa afirmati asa ceva, nu de alta, dar nu v-ar ajunge salariul pentru acoperirea acestor cheltuieli.
  Mai este o tema, care sincer, s-a musamalizat foarte frumos si nimeni nu a mai spus nimic, pur si simplu s-a trecut la alt episod, ca intr-o telenovela latinoamerica, treaba cu campania publicitara care s-a realizat prin intermediul Ministerului pe care il conduceti , ca sa reprezinte Romania.
  Avem multe alte chestii reprezentative pentru tara asta, cel putin se putea “alege” alt simbol (in afara celui ales) si il putea face o firma romaneasca, ca avem oameni talentati in tara asta, de ce ii dispretuim?
  Si se putea face un concurs public, la care puteau participa toti cetatenii, ca era si dreptul nostru de a alege ce ne reprezinta, eu zic ca frunza aia….puffffffff, n-are nimic a face cu Romania, sau ce-a mai ramas din ea.
  Cu respect si cu multa speranta ca poate intr-o zi veti realiza ca meritam si noi sansa la o viata decenta, ca ne-am saturat de atatea minciuni si falsitati .

 58. Nu am ce să iert, că eu nu mă miram, doar mă întrebam… 😀 În ţara asta foarte puţine lucruri mă mai miră. Poate ceva normal să mă mai mire.

 59. Cum poate oare Bibliotecaru să trăiască doar spionându-i pe alţii şi ţesând intrigi la adresa Preşedintelui şi a PDL? Cu asta se ocupă un om inteligent, un om ocupat, un om cu caracter? 😳 Am mai spus aici că nu mi-aş dori un vecin ca el. Are exact apucăturile bătrânelor din bloc. (Acuma a rămas doar una…)

 60. Guvernul bolsevic al revolutiei rusesti din octombrie:

  Victor Ponta – Prim Ministru
  Claudiu Manda – Ministrul Finanţelor Publice
  Mugurel Surupăceanu – Ministrul Economiei şi Industriei
  Olguţa Vasilescu – Ministrul Educaţiei
  Adrian Năstase – Ministrul Afacerilor Externe
  Georgian Pop – Ministrul Apărării Naţionale
  Oana Niculescu Mizil – Ministrul Muncii şi al Protecţiei Sociale
  Valeriu Zgonea – Ministrul Transporturilor
  Nicolae Banicioiu– Ministrul Sănătăţii
  Liviu Dragnea – Ministrul Administraţiei şi Internelor
  Dan Şova – Ministrul Justiţiei
  Cosmin Nicula – Ministrul Agriculturii şi Mediului
  Ioana Pop – Ministrul Culturii şi Cultelor
  Robert Negoită – Ministrul Dezvoltarii Regionale şi Turismului
  Cristian Rizea-Ministrul Tineretului şi Sportului
  Cătălin Ivan – Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul

  Daca-l combinam cu cel securistic al liberalilor, iese o opera de arta guvenamentala

 61. Cand aveti de gand sa puneti un prim-ministru adevarat nu surogatul asta de Boc ???
  Poate incetati cu galgara, tupeul si va apucati sa faceti ceva si pentru tara !

 62. Nota explicativa:

  o intriga, doua intrige

  Adica nu e numai Vanghele cu asemenea drepturi ale tziganului. 🙂

 63. poveste cu genocid:
  in cei cativa ani de “guvernare basescu traina a omorat si va mai omori prin infometare, frig, lipsire de medicamente, impingere la sinucidere din cauza lipsurilor provocate de pierderea slujbei si alte metode criminale mai multi romani decat au omorat comunistii in 45 de ani … cu tot cu sighet, canal, pitesti, gherla, baragan … 🙂

 64. Oricum Georgian Pop de si i-au dat tuleiele, armata nu a facut 🙂

 65. @ silverstar
  Vă miraţi? 😀

  SPIONÁ, spionez, vb. I. 1. Intranz. A culege în mod clandestin informații secrete privitoare la un alt stat și a le transmite altui stat. 2. Tranz. și refl. recipr. A (se) iscodi, a (se) pândi în scopul de a raporta cuiva cele aflate. ♦ A (se) privi, a (se) urmări pe furiș.

  Atunci când datele sunt publice, nu putem vorbi despre “a spiona”

  ÍNTRIGĂ, intrigi, s. f. 1. Acțiune (ascunsă) care folosește mijloace nepermise pentru realizarea unui scop; uneltire. 2. Schemă generală de fapte și de acțiuni care reprezintă subiectul unor opere literare

  Iarăşi vorbim despre un lucru ascuns, or eu aduc la cunoştinţă ceva, nu ascund nimic.

  Cu asta se ocupă un om inteligent, un om ocupat, un om cu caracter?

  Păi până acum eram lătrău comunist şi veninos, acum am ajuns om inteligent, ocupat şi de caracter?

 66. Ce chestie si cu Cenusa asta.
  Cineva a gresit ca doar stim cu totii ca atunci cand o femeie nu vorbeste, nu trebuie s-o intrerupi pentru nimic in lume. 🙂

 67. poveste cu sladici:
  ceva nu ma lasa sa’i raspund lui ion adrian … 🙂

 68. …a inceput sa devina simpatica Alina Mungiu ,a fotografiat super fain activitatea unor portocalii notorii in frunte cu Basescu….

 69. Silver,
  Biblio si-a deschis o scoala itineranta.
  El crede ca este de logica dar nu nici macar de sofistica e de inebunit lumea la cap.
  Vezi daca nu ai ce face. Mai ca sa-ti zic si tie, ce i-am zis lu Cenusa. 🙂

 70. Oane guvernul tau ii o facatura ,nimeni n-a confirmat ,Nastase ii mai tomnatic ,poti sa-l faci bolsevic ,restul sunt tineri si foarte tineri ,bolsevicii??????….

 71. Puiu,
  daca era sadica isi publica propria poza. 🙂
  Oricum nu ma ostenesc s-o citesc

 72. Pai cum iti spusei, nici macar soldati neinstruiti nu sunt. 🙂

 73. Nu-i facatura , nu observasi ca mai nou sunt pretin cu Vanghele. 🙂

 74. —sa vezi si tu Oane cine l-a dat jos pe Ciorbea si-a distrus un regim ,ala a fost puci facut de careul condus de Basescu ….

 75. de ce trebuie presa sa scoata in evidenta tot timpul tinutele Elenei Udrea si nu ceea ce incearca ea sa faca

 76. Puiu,
  Stii care-i frumusetzea? Pe atunci am incercat sa-l blochez pe Basescu, lui Ciorbea i-am dat singura mutare castigatoare, dar idiotul ori nu a priceput-o, ori nici macar de atata nu era in stare ori nu i s-a transmis ca nu eram in relatie directa cu el.
  Mai tarziu am intzeles cata dreptate avea Base, ca asta este paranoic. 🙂

  Si eu, fata de cel care intr-o chestie importanta are dreptate in raport de mine, incep sa-l apreciez si uite asa anjunsei pana acolo incat sa- mi indice mie un hun, ca daca ar fi huna, mmm, o celula in concubinaj cu Vadim. 🙂

 77. Tin sa mentionez ca sunt o persoana care va admira intreaga activitate si pentru care reprezentati un model intrucat si eu urmez facultatea de drept si imi doresc o cariera in politica;intr-o zi mi-ar face mare placere sa va cunosc si personal..Felicitari si mult succes in activitatile pe care doriti sa le intreprindeti pe viitor.

 78. Nu tre’ sa ne spuna nimic mogulii, simtim pe pielea noastra “bunastarea” 🙂
  Ni se insulta inteligenta in momentul in care se spune ca suntem influentati de posturi, ziare, etc. patronate de moguli…simtim tot mai mult cat de bine e in Romania, asa ca discutia nu are sens si nici substanta…parerea mea sincera e ca asa cum merge economic romania in acest moment ar fi mers cu oricine…mai rau de atat e greu de crezut ca se poate…

 79. @silverstar
  iata de ce am vrut schimbarea bvb! berceanu se considera de neinlocuit, daca nu facea blat cu psd-ul nu intra in parlament…hihihiiiiiiii

  “Radu Berceanu: “Poate mă supăr şi rămâne PDL fără organizaţie la Dolj!”

  Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu a reuşit cu sprijinul organizaţiei judeţene a PDL Dolj (pe care o şi conduce) să îşi înlăture un adversar care îi dorea funcţia la Dolj. Deputatului Gelu Vişan i s-a retras sprijinul politic de către BPN al PDL Dolj. Evident că omul a contestat sancţiunea inexistentă în Statutul PDL la Bucureşti şi aşteaptă o decizie.

  Ca să se ştie cu cine se stă de vorbă în Oltenia, Radu Berceanu le-a spus colegilor lui senatori următoarele cuvinte: “Dacă BPN-ul va infirma decizia luată de noi la Dolj, atunci poate mă supăr şi PDL rămâne fără organizaţie la Dolj.”

 80. mai bibliotecare, tu esti pensionar sau somer?? Postezi peste tot aberatiile tale sa iti faci reclama la blogul tau?? Te anunt ca spam-ul pe forum nu prea conteaza.

 81. Madame udrea, ziceati undeva (cindva) ca v-ati prins ca nu e bine sa faci ce nu te pricepi… corect… de ce insistati alors in genul pamfletar? Nu vi se potriveste, caci, in scris sau oral, orice replica zvirlita la nervi pare tifnosenia irefutabila a unei lelite date la intors de gura satului… Va recomand un truc al unor scriitori nesiguri pe stil: cititi cu glas tare ce scrieti sau, daca nesiguranta-va atinge cote alarmante, puneti-va un proche sa faca aceasta.
  Cit despre lovitura de stat pe care o invocati voalat, eu una chem public la o lovitura de stat, lovitura de stat a inteligentei… n-as crede ca v-as afla in guvernul provizoriu apres ce coup inouï.

 82. Cu siguranta nu este o coincidenta lansarea anchetei imotriva dvs cu “ordinul” dar de sov. Ma uitam mai devreme la tv si zici ca ati fi facut 100 de drumuri cu elicopterul la ce calcule faceau ei

 83. Lui Vantu ii este frica de ce va urma si cu siguranta va face tot posibilul sa inlature pdl-ul de la putere. Stie ca doar psd-ul poate sa il tina in puf cum a facut pana acum…altfel e posibil sa trebuiasca sa raspunda pentru tot ce a furat

 84. Clar, iar incearca antelene si realitatea sa va strice imaginea. Au revenit la aceleasi stiri doar ca au mai adaugat o plimbare cu elicopterul , in rest doar lanseaza o campanie si…atat

 85. Mi se pare mie sau vantu a devenit mai nou prieten si cu felix ? Campania fiind lansata simultam si foarte intens de ambele televiziuni…

 86. Eu zic ca e si mana opozitiei acolo, nu-i de mirare ca imediat au anuntat si ei guvernul lor imaginar

 87. Si pana la urma care este problema lor daca aveti anuminte lucruri de valoare si daca va plimbati de 4 ori pe an cu elicopterul ? Si inainte sa intrati in politica aveati afaceri , poate ca inca le aveti…ei nu stiu cum sa va strice imaginea si nu au de ce sa se ia, pentru ca din punctul de vedere al ministerului v-ati tinut de promisiuni si aveti foarte multe proiecte, nu au ce sa va reproseze

 88. Madalina o noapte faina …..

  Administrator:
  Noapte buna Puiu!

 89. miticilor sinteti niste lasi daca cei ca vintu-hot voiculescu informator i-as intilni in orasul meu i-as scuipa zilnic

 90. Alt citat
  “PSD-ul nu este un partid politic de stanga, nu este nici macar un partid politic, este un grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni. PSD-ismul insa este o stare de spirit, cea mai conceptualizata, concretizata si abjecta reprezentare a infractionalitatii, a tradarii de neam. Ea are priza in zonele cu persoane cu grave carente intelectuale si morale. Asa cum este fundamentalismul islamic, wahabbismul, pesedismul este sursa de teroare si crima organizata. Oficinele sovietice se folosesc de acest flagel in lupta lor de a distruge Romania. Rtv, a3, cotidianul.ro, cozile lor de topor incita la distrugerea statului”

 91. puiu, cand eu afirmam anumite lucruri despre falsa istorie a romaniei, ignorantii m’au considerat antiroman; cand am spus ca BOR este o biserica straina neamului romanesc, tot asa….Ardealul a apartinut dintotdeauna Ungariei si abia de cativa ani Romaniei….Vlad Tepes a atacat impreuna cu turcii Ardealul, Stefan cel Pedofil…..trecea prin foc si sabie Tara Romaneasca…..etc…..Dar adevarul deranjeaza….

 92. Dna Udrea,
  Citatul dat de mine mai sus se doreste a adauga la textul postat de dvs. Sper sa va placa.

 93. “Este simptomatic că în programul electoral pe care l-a conceput PDL pentru alegerile din 2008 nu exista nici măcar un singur rând consacrat familiei”

  comentariu D Welle 30/09/2010

 94. Un zâmbet la cafea 😆

  Nae trece pe lângă un lac unde-l observă pe Bulă pescuind.
  – Ce pescuieşti, Bulă?
  – Rechini…
  – Rechini, în lacul ăsta?
  – Oricum nu prind niciodată nimic, aşa că prefer să pescuiesc ce-mi place!

 95. Octombrie, de George Topârceanu

  Octombrie-a lăsat pe dealuri
  Covoare galbene şi roşii.
  Trec nouri de argint în valuri
  Şi cântă-a dragoste cocoşii.

  Mă uit mereu la barometru
  Şi mă-nfior când scade-un pic,
  Căci soarele e tot mai mic
  În diametru.

  Dar pe sub cerul cald ca-n mai
  Trec zile albe după zile,
  Mai nestatornice şi mai
  Subtile…

  Întârziată fără vreme
  Se plimbă Toamna prin grădini
  Cu faldurii hlamidei plini
  De crizanteme.

  Şi cum abia pluteşte-n mers
  Ca o marchiză,
  De parcă-ntregul univers
  Priveşte-n urmă-i cu surpriză, –

  Un liliac nedumerit
  De-alura ei de domnişoară
  S-a-ngălbenit, s-a zăpăcit
  Şi de emoţie-a-nflorit
  A doua oară…

 96. poveste cu migratori:
  bei ungure, …. probabil ca pentru voi totdeauna are vreo mie de ani …. pentru noi are mult mai multi … da’ chiar si asa sa spui ca ardealul a apartinut dintotdeauna ungariei e o aberatie bozgoreasca …. poate daca spuneai ca ardealul n’a apartinut dintotdeauna romaniei ai fi spus un adevar … da’ sa spui ca el a apartinut dintotdeauna ungariei cand in realitate ardealul a fost ocupat de unguri doar 61 de ani, e chiar distractiv … cand o sa am timp o sa’ti explic cum stat treaba cu italia si cu istoria ei … cum se luptau intre ele republicile d’acolo inainte de garibaldi … da’ ma’ndoiesc ca unu’ ca tine cu mintea imbacsita de aberatiile propagandei iredentiste unguresti poa sa’nteleaga …. 🙂

 97. INTERESANT

  În următorii ani, în Marea Neagră ar putea fi găsite cele mai mari zăcăminte de petrol şi gaze din Europa, spun participanţii la Black Sea Energy&Economic Forum.

  „Este nevoie de o uniune a ţărilor din regiunea Mării Negre, nu doar energetic şi legislativ, ci şi politic. Aşa cum a început UE, putem deveni şi noi”, a spus Patriciu.

  Adicatelea uniune politica Romania+Rusia+… altii.

  Paturiciu asta o fi tradator sau doar dobitoc ?

  Articolul intreg se gaseste pe site-ul adevarul.ro

 98. poveste cu comparativ de superioritate:
  teo …. mai bine’i sa fii las decat prost … 🙂

 99. Citatul zilei 🙄

  Dacă vrei sa spui lumii adevărul şi vrei să scapi cu viaţă, ai neapărată nevoie de umor.
  Billy Wilder

 100. cei care va comenteaza articolele intr-un mod favorabil ar trebui sa studieze mai mult limba romana…

 101. Stimaţi domni şi doamne, nu doresc să-mi pierd vremea prea mult cu dumneavoastră, cei care a-ţi comentat acest articol pur şi simplu paralel cu ceea ce ni se întâmplă nouă oamenilor de rând… şi vă cer doar să reflectaţi la câteva întrebări retorice: Căt de mulţumiţi sunteţi de nivelul atins al democraţiei în România? Cât de mulţumiţi sunteţi de modul de avansare în funcţii? Cât de mulţumiţi sunteţi de felul în care sunteţi ascultaţi de aleşii dumneavoastră? Câţi dintre dumneavoastră v-aţi realizat visurile copilăriei? Cât vă mai trebuie oare să aşteptaţi să vi se dea fără a cere? Nu vedeţi oare că ni se fură România? Nu vedeţi că se urmăreşte subjugarea noastră financiară pe orice cale? Este adevărat că pe unii nu îi duce mintea, dar trebuie le explice cineva că nu mai dorim să urmăm calea aleasă de actuala guvernare care nu ştie decât să taie (exemplu de idei de măsuri cretine actuale: impozitare nunți, botezuri) şi nu are idee cum să facă economia să repornească. Aşa cum spuneam mai devreme nu aş dori să mai zăbovesc prea mult… Stimaţi domni şi doamne: Treziţi-vă!!!… până nu devine prea târziu…

 102. Cineva se gândeşte să impoziteze banii obţinuţi la nunţi, botezuri, agape tovărăşeşti…

  Încep să mă gândesc la un tânăr îndrăgostit care oferă domniţei lui un buchet de flori de care e legat un bon fiscal pentru ca domniţa să poată plăti impozit la valoarea florilor.

  O astfel de propunere te-ai gândi că ar veni de la cineva care nu se pricepe la problemele fiscale şi, până la urmă, să o iei ca formă de glumă involuntară a parlamentarismului românesc… Ei bine…

  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=73&cam=2&leg=2008&pag=0&idl=1

  Pe domnia sa nu-l pot suspecta că nu ştie despre ce vorbeşte.

  Ce aş mai putea să gândesc despre politica românească?

 103. Eu nu gasesc ca relatia cu Rusia ar fi chiar atat de rea.Sa ne gandim ca Rusia a reprezentat mereu o forta politica si economica in lume chiar daca a iesit din epoca feudala abia la inceputul sec. 20. Rusia a ajutat economic Romania sa-si revina dupa al doilea razboi mondial.O sa sariti in sus si o sa spuneti ca nu-i adevarat, ca Romania i-a platit datorii de razboi uriase.Da, dar tot Rusia ne-a dat specialistii , comenzile , contractele . Eu am trait acei ani, cand puterile aliate au impus Cortina de fier , cand timp de 11 ani de la terminarea razboiului ,nu au existat legaturi intre Est si Vest.Rusia ne-a organizat invatamantul , sanatatea ,fabricile, s-a eradicat specula , chiar daca mancam si ne imbracam pe cartela , untul statea pe tejgheaua de la alimentara in mari calupuri , smantana ,laptele , carnea nu ne-a lipsit. Mari industriasi au suferit desigur , si-au vandut lucrurile prin talciocuri , prin consignatie ,ca le era scarba sa munceasca cot la cot muncitorii dar pana la urma nevoia i-a dat pe brazda. Apoi nevoia de piete de desfacere si nu dorinta de pace l-a determinat pe Kennedy sa-l cheme la el pe Hrusciov sa sa se inteleaga asupra unui inceput de dialog. SUA nu a avut dorinte de pace niciodata .A inceput razboi in Vietnam , apoi prin Africa, Asia si pe unde a mai manat-o interesele economice .Ceausescu a fost tip de 20 de ani o binefacere ptr. Romania dar puterea absoluta degradeaza constiinta . Sunt nostalgica ,in acele vremuri mi-am trait tineretea dar privind cu obiectivitate prin noiembrie ’89 cand gerul si lipsa de caldura ma complesea ,ma intrebam daca nu s-o gasi cineva care sa-l indeparteze pe acel nebun. Si s-a gasit dar ceea ce s-a intamplat si se intampla nu este bine ptr. Romania. Nu este corect ca un asa zis “capitalist” (patron) sa castige intr-o luna 100000 euro netto si salariatul sau , om cu studii superioare , care isi pune is sluba patronului toata puterea sa de munca intelectuala , sa castige 500 euro (netto).Aici este buba mare a Romaniei . Daca un patron s-ar multumi cu 10000 euro si si-ar plati si salariatii cu 1000- 3000 netto , lucrurile ar functiona altfel si intelegerea ar fi perfecta. Mai mult daca s-ar eradica si EVAZIUNEA FISCALA care a ajuns la apogeu . ar fi o mana cereasca ptr. Romania. Ca tot suntem la capitolul “DEZVOLTARE” , mai am doua observatii : Cand se termina odata acel cartier ANL de langa aeroportul Baneasa inceput acum 6 ani si cand se termina de largit strada Iancu Nicolae , in lungime de 2,1 km ,lucrare inceputa acum 3 ani Daca tot alergati prin tara , va rog sa alergati si prin Bucuresti si sa observati nu numai cum se semneaza contractele ci si cum se deruleaza.Dl .Ontanu de la sect. 2, de 5 ani , nu a terminat Soseaua Colentina , la D-na Ghica ,iluminatul este o bataie de joc, in schimb pune flori cu nemiluita pe soseaua Petricani .Mai mare rasul. In loc sa puna stopuri , pe acolo fiind doua intersectii unde te apuca isteria pana le traversezi iar accidentele se tin lant. Vedeti ce face prospatul insuratel Pandele care construieste catedrale dar pe Pipera -Tunari , se circula in sir neintrerupt desi de acum 2 ani s-au taiat copacii in vederea largirii drumului.
  Si o ultima observatie: ca Ministru al Dezvoltarii ar trebui sa reintroduceti nationalizarea in interes public. Nu se pot face drumuri ca lumea intrucat cei ce au cumparat terenuri si le-au ingradit si nu cedeaza un cm ptr. drumurile comunale .O aberatie .Isi parcheaza masinile in strada si pe trotoar deci se circula de fapt doar pe mijlocul strazii si ca pieton si ca auto. Introduceti DISCIPLINA , d-na Ministru ,ca sa nu transformam Romania intr-o satra de tigani.Daca vreti sa va sustina populatia Romaniei , munciti corect ptr. Romania. Pe mine nu ma intereseaza nici averea ,nici modalitatea Dvs. de deplasare.Pe mine ma intereseaza REZULTATUL

 104. Ion si Gheorghe se întîlnesc la un colt de strada. Întreaba Ion pe Gheorghe:

  – Unde meri, ma?
  – Nu stiu! Da` tu unde meri, ma?
  – Nu stiu!
  – No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape.

  Aşa este şi cu politica, nimeni nu are vreo ţintă, dar toţi cunosc scurtătura.

 105. Ce spune un partid în campanie electorală?

  in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
  doar imbecilii pot crede ca
  noi nu vom lupta impotriva coruptiei
  pentru ca, un lucru e sigur pentru noi:
  cinstea si transparenta sint fundamentale pentru atingerea idealurilor
  noastre
  vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
  mafia va contina sa faca parte din guvern ca in trecut
  va asiguram, fara umbra de indoiala, ca
  dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
  cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca
  guvernarea sa fie posibila in continuare
  cu aceleasi vechi smecherii politice
  cind ne asumam puterea, facem totul pentru ca
  sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
  nu suportam in nici un fel ideea ca
  poporul va flaminzi
  ne vom indeplini misiunea chiar daca
  rezervele economice vor fi complet epuizate
  vom exersa puterea pana ce
  veti intelege ca incepand de acum
  noi sintem partidul XYZ, noua politica.

  La finalul mandatului, privind în urmă (adică citind rândurile de jos în sus), realitatea este sensibil alta.

 106. @Bibliotecaru
  V-am ascultat sfatul si am introdus Uniunea Marii Negre doar ca acolo este vorba despre altceva. Initiativa celor doi europarlamentari se refera la incheierea de acorduri specifice cu tari riverane MN, nemembre UE, dar si cu alte state din zona, in ideea crearii unor zone tampon, dupa modelul Uniunii ptr. Mediterana, zone prin care UE sa-si creasca influenta in regiunile limitrofe.
  Ce spune Paturiciul este cu totul altceva. El vorbeste despre demararea unei CONSTRUCTII POLITICE, dupa modelul UE.
  Sa ma ierte Dzeu dar n-am scapat de URSS ca sa ajungem intr-un fel de CSI, sub cupola Rassiei.
  Daca Paturiciul ii iubeste atat de mult nu are decat sa se mute la ei.

 107. Inceperea campaniei impotriva dvs cu siguratna nu este nici o coincidenta, doar ca nu puteau sa il atace numai pe domnul Basescu asa ca au inceput cu dvs. Legea impotriva trusturilor ar trebui data cat mai repede

 108. IMPOZITUL PROGRESIV-DESCURAJAREA MUNCI SI DRUMUL SPRE IAD,PAVAT CU PROMISIUNI PESEDISTE-
  Dupa risipa fara precedent din anii 2007-008,programatica sub bagheta TARICEANULUI INSTIGAT DE PRIETENII LOR DE PAHAR PESEDEII,romania la sfirsitul anului 2008 inregistra un deficit bugetar,istoric, de 7,8%.
  in traducere exacta si nefardata ROMANIA ERA IN MIJLOCUL IADULUI FINANCIAR,iad adus in tinutul mioritic cu buna stiinta de cele doua partide,motivul?
  urmare a pomenilor sociale ,cu un pronuntat carater electoral,cele doua partide au inregistrat scoruri electorale in procente peste orice asteptari.
  astfel PNL,ajunge la procentul istoric de 20%,iar PSD LA 31%.pretul?unul imens,pe care mult mai tirziu romanii inteligenti au inceput sa-l inteleaga-CONDAMNAREA GENERATIILOR VIITOARE LA SARACIE,FIRMELE LA UN REGIM FISCAL DE LOC PRIETENOS-INTR-UN CUVINT PT A-L VEDEA PE CRIN ANTONESCU IN PARLAMENT,PE VICTOR PONTA DEASEMENEA,GENERATII DE ROMANI VOR PLATII.
  Ei acest adevar trebuie foarte bine ascuns,pus peste el o piatra funerara .responsabili cu ascunderea adevarului sunt cele trei trusturi de presa controlate de cei trei moguli infractori,care in treacat fie spus sub guvernul tariceanu si-au triplat averile,cum?SIFONIND BANUL PUBLIC PRIN CIRDASIA CELOR DOUA PARTIDE,PSD SI PNL.
  dupa o scurta informare despre cit dureaza iesirea unui stat din datorii,optimismul meu a disparut .
  astfel danemarca a scapat de deficit in 14 ani.singurul stat care a scapat in mai putin de 10 ani a fost portugalia,care a reusit sa-si echilibreze bugetul si balantele de plati in 5 ani,operatiune desfasurata intr-o perioada prielnica din punct de vedere economic.

 109. @ CAP-istul
  Uniunea Europeană s-a format în jurul minelor de cărbune. În 1951 Uniunea Europeană se numea European Coal and Steel Community. Dinu Patriciu vorbeşte despre zăcăminte de petrol şi gaze şi o Uniune a Mării Negre făcând referire la începuturile Uniunii Europene. Eu înţeleg că este vorba despre alte interese decât socialismul şi anume preţul. Se prea poate să greşesc şi domnul Patriciu să se fi referit chiar la ce spuneţi domnia voastră.

  Totuşi… După cum ştiţi, preţul gazelor oferite de Rusia ţărilor europene diferă funcţie de relaţia pe care o are ţara europeană cu Rusia. Este deci o intervenţie a politicului în relaţiile economice bilaterale. O Uniune a Mării Negre poate proteja România de o astfel de politică a preţurilor.

  Pe lângă aspectele economice, regiunea Mării Negre reprezintă o problemă politică şi prin definirea unei zone de securitate.

  Dumneavoastră vă gândiţi că România reintră în sfera de influenţă a Rusiei şi temerea are temei. Chestiunea este că în timp ce România ezită să facă afaceri cu Rusia, Statele Unite profită de timiditatea noastră şi a celorlalte state din partea estică a Cortinei de Fier, pentru a face ceva bani, fără teamă că s-ar putea contamina de comunismul rusesc. O politică economică înţeleaptă ar face din România ţara de trecere a tuturor afacerilor occident-orient. Măcar ar trebui încercat…

  Ar fi benefic ca doamna Udrea să intervină şi să ne dumirească. Ştiu că trei dintre lucrările ştiinţifice ale domniei sale sunt legate de Marea Neagră, în consecinţă este, fără doar şi poate, cel mai îndreptăţit specialist de pe acest blog.

 110. Eu spun ca ar mai fi o coincidenta pe langa declaratia lui vantu , recent si opozitia a lansat un guvern imaginar, ei incearca sa prosteasca lumea ca au solutii cand defapt nu au nici o idee si in acelasi timp incep sa va strice dvs imaginea…si probabil totul va continua cu alte persoane vazute bine din pdl

 111. MOGULII ROMANI SE INTORC DE ACOLO DE UNDE AU VENIT-DIN ESTUL SALBATIC-

  Pe parcursul anului 2009,si 2010,intre romania si rusia au avut loc schimburi nu tocmai amabile pe linie diplomatica,prin masurile de trimitere acasa a unor agenti ,spioni,lucru care a dus la racirea relatiilor dintre cele doua state si asa destul de reci.
  Dar ce sa vezi,iata ca acum asistam la un fenomen pe care nu-l anticipa multa lume,CEI TREI MOGULI SPIONI:
  TURNATORUL SECURIST DAN VOICULESCU
  TURNATORUL SORIN OVIDIU VINTU
  SI AGENTUL KGB,PATRICIU
  se retrag strategic ,trecind PRUTUL[OARE INOTIND?]in republica MOLDOVA.informatia este pusa in circulatie de un jurnal RUSESC,care anunta nici mai mult nici mai putin ca cei trei OLIGARHI,isi cauta salvarea si izbavirea cit mai aproape de mina moscovei.
  Cum sa nu-i dai dreptate lui NICOLAIE IORGA,CARE SPUNEA CA TOATE RELELE PT ROMANI VIN DIN EST?
  Asadar dupa tentativele de puci esuat,MOGULII FUG.se pare ca,calendarul lui DAN VOICULESCU SI PROROCIRILE LUI SORIN OVIDIU VINTU-VOR INTRA IN ISTORIA ROMANIEI PE POST DE MARI CACEALMALE,iar cei doi turnatori ca doi mari mincinosi si comici.
  intrebarea care pe mine ma framinta este urmatoarea:
  ,citi din sclavii care ii slujesc pe cei trei vor emigra odata cu acestia?dar si intrebarea ,citi spioni vor mai lasa in urma?
  pt bloggerii lor fideli urmeaza cea mai grea periopada din viata lor-CADEREA IN MIZERIE,care inseamna saracie,foame si oprobiul public.
  o alta intrebare:DRAGILOR OARE A MERITAT SA VA PROSTITUATI IN HALUL ACESTA?

 112. Ca sa intre mogulii in istorie pentru tot ce au facut trebuie sa se si dovedeasca asta. Din pacate asta nu se poate face daca se schimba catusi de putin puterea in tara. Psd si Pnl au influente foarte mari chit ca nu sunt la putere, ei l-au scos si acum pe vantu din arest si acum de asta au si lansat o campanie impotriva doamnei Udrea si pdl pentru a incerca inca odata sa ajugna ei la putere pentru ca altfel taticul fni e posibil sa fie demascat

 113. PRINTRE DINTII LUI DE PORTELAN,SORIN OVIDIU VINTU IL AMENINTA CU ASASINAREA PE PRES. TRAIAN BASESCU.

  Cu valiza la usa si privirea spre frontiera de est-,INFRACTORUL VINTU,scoate pe gurita lui placata cu DINTI DE PORTELAN SUNTE GIJIITE,GRESIATE SI AMENINTATOARE.
  Dupa ce si facut mina de asasin,cu plevusca,astazi ,INFRACTORUL PUSCARIAS SORIN OVIDIU VINTU,vrea sa dea marea lovitura a vietii lui-SA ASASINEZE PRES. ROMANIEI.
  Iata pe scurt declaratia lui vintu:
  ,in trei luni de zile,pres basescu va deveni amintire.
  poate ca nu as fi dat o importanta prea mare acestei amenintari,dar instantaneu mi-am adus aminte de o amenintare similara,venita de data aceasta din alta parte-DIRECT DIN PARTEA LUI VICTOR PONTA,CARE IN PREZENTA LUI RADU MAZARE A SPUS RASPICAT,BASESCU TREBUIE OMORIT……………
  Hopa,mi-am zis,iata cum diabolicile planuri pregatite de SISTEMUL TICALOSIT,SCOS BRUTAL DIN CIRCUITUL BANULUI PUBLIC,IN PERICO;L SA RASPUNDA PT HOTIILE FACUTE,incep sa prinda contur.
  din informatii care circula in lumea virtuala se pare ca S.O.V A PUS LA BATAIE PESTE 10 MILIOANE DE EURO PT PREGATIREA ASASINATULUI FOLOSIND SINDICALISTI NEMULTUMITI.
  dar nu este singurul care a cotizat pt ca acest terifiant plan sa poata fi activat-SE PARE CA MAI TOTI BARONII ROSII PESEDISTI AU COTIZAT SUME FABULOASE PT CA NUMARUL PROTESTATARILOR SA FIE CIT MAI MARE ,ASTFEL INCIT PRESIUNEA PUBLICA SA FIE IMENSA IN STRADA,UNDE AR TREBUI SA SE PRODUCA VIOLENTE.
  pina in prezent planul se vede ca a functionat-AM AVUT O REPETITIE CU COSTUME,CU POLITISTI CARE PARTICIPA LA MITINGURI CU ARMELE DIN DOTARE………….astept contrareactia…………..

 114. As vrea sa adaug si faptul ca indiciile spre asasinarea presedintelui au mai venit si din partea lui badea, nu doar din partea lui vantu. Probabil in pactul format de antene si realitatea s-au gandit ca daca anunta mai multi acelasi lucru poate o sa ii credem…cum sunt toate stirile care au inceput sa le preseze in legatura cu dna udrea

 115. Fără a vrea câtuşi de puţin să supăr pe cineva: Vă pierdeţi în amănunte… Este atacată democraţia ţării… Legi furate cu voturi umflate la număr… Legi care taie salarii şi pensii… Acum se încearcă să se dea legi care să facă presa să tacă… Ni se bagă pe gât faptul că foarte mulţi l-au votat pe actualul preşedinte al ţării… Cei care afirmă asta au pierdut legătura cu realitatea zilei… Realitatea este că omul de rând suferă foarte mult… Porniţi de la această idee şi mergeţi mai departe… Pe omul de rând îl interesează ce va pune pe masă copilului său…

 116. in sfirsittttttttttttt-dupa o lunga tacere greu de explicat,iata-l pe sever voinescu iesind cu o declaratie de presa.
  mai bine mai tirziu decit niciodata,si totusi,in ultimele 3-4 luni,pe unde a fost dl voinescu?

 117. Se simte adierea disperarii. Trebuie sa inventati altceva. Tema mogulilor nu mai tine la romanii care mor de foame din cauza competentei dvs. Va urez numai succesuri !

 118. Si care e problema lor cu ce va plimbati? Mi se pare ca altele sunt problemele tarii, nu cu ce se plimba un ministru sau altul.

 119. BENEFICIARII MOSTENIRII BATRINULUI ILIESCU-TATA SI MOSTENIREA SA-fragmente din cartea lui ION IOLIESCU,VIATA MEA’in care iliescu printre altele ne spune cum a devenit comunist,dar mai ales cum a ramas ce a fost-ADICA UN COMUNIST ADEVARAT.
  In articolul ,TATA SI MOSTENIREA SA’aflam ca tatal lui ION ILIESCU, a dus munca conspirativa impotriva ROMANIEI.
  Astfel ALECSANDRU ILIESCU A FOST KOMINTERNIST SI N.K.V.D.-ist,stind in spatele lui STALIN.
  Casa lor din oltenita era casa conspirativa si toata angararele erau platite de N.K.V.D.in 1935 ALECSANDRU ILIESCU,se intoarce in rusia iar in tara sufera o condamnare la 3 ani ,pt delictul de…………….ATENTIE TRADARE DE TARA.
  TRADARE PE CARE ION ILIESCU O FIUL,ION ILIESCU O CONTINUA PINA IN ZIUA DE ASTAZI.
  in cirdasie cu MOGULII ,iliescu este de fapt EMINENTA CENUSIE,EL ESTE MENTORUL SISTEMULUI TICALOSIT PE CARE L-A GINDIT,L-A NASCUT SI IL APARA CU O VIOLENTA GREU DE CREZUT.
  Cine sta de-a drepta lui ION ILIESCU,AL CARUI TRECUT SI-L ASUMA?Pai daca nu stiti va reamintesc eu,ESTE VORBA DE TINARUL COMUNIST,CU SIMPATII PRINTRE REVOLUTIONARII BRIGANZI SUD AMERICANI,VICTOR PONTA.
  care victor ponta isi asuma publik TOT TRECUTU,PREZENTUL NOULUI PARTID TRADATOR,INCHINAT SERVICIILOR SECRETE RUSE-PSD.
  Ita ce interesant arata o mica parte din acest tablou care este scena politica din romania,pina la urma de fapt ce aflam:
  CA ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI-VOM FI CE-AM FOST,BA CHIAR MAI MULT DE ATIT-PUNCT.
  tradus-tradatori am fost,tradaori suntem tradatori vom fi.
  COMUNISTI AM FOST,COMUNISTI SUNTEM,COMUNISTI VOM FI.
  Iar romania,teatru de lupta a fost si sursa de inavutire,pt acesti ticalosi tradatori,sursa este si astazi dar cel mai grav,sistemul ticalosit VREA SA TINA IN GHEARE ROMANIA SI PE VIITOR.

 120. OHOO-SI INCA CUM TINE TEMA LOGULILOR.
  de parca romanii nu vad in fiecare zi cum cele DOUA OFICINE MEDIA -ATACA STATUL DE DREPT.

 121. OMUL DE RIND SUFERA?NUUUUUUUUUU,SUFERA BUGETARUL-care nu-i poporul-ESTE PSD SI PNL-CARE-I ALTCEVA-si sa sufere,ca merita.