Preluare Mediafax: Mereu au fost si vor fi persoane care folosesc numele unor institutii pentru a obtine foloase personale

Fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca a cerut inca din 2010 ca daca cineva afla de vreo interventie facuta in numele ei sau al altcuiva de la Ministerul Dezvoltarii, sa sesizeze DNA.

“Este regretabil ca se intampla asemenea lucruri, insa mereu au fost si vor fi persoane care folosesc numele unor institutii sau chiar ale unor ministri pentru a obtine foloase personale”, a declarat Udrea.

Ea a subliniat ca se bucura ca sfatul ei privind denuntul la DNA a fost ascultat si ca ii pare rau ca este vorba tocmai despre un coleg de-al ei de partid.

“Tocmai pentru ca m-am confruntat cu asemenea situatii, am cerut public inca din 2010 ca daca cineva afla de vreo interventie facuta in numele meu sau al altcuiva de la Ministerul Dezvoltarii, sa sesizeze DNA. Ma bucur ca sfatul meu privind denuntul la DNA a fost a ascultat si imi pare rau ca e vorba tocmai de un coleg de-al meu de partid”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului in Guvernul Boc, intre decembrie 2009 si februarie 2012. De asemenea, ea a fost ministru al Turismului in perioada decembrie 2008 – octombrie 2009.

mediafax.ro

14 thoughts on “Preluare Mediafax: Mereu au fost si vor fi persoane care folosesc numele unor institutii pentru a obtine foloase personale

 1. Adica parlamentarul PD-L,estev prins in flagrant in 11 noiembrie 2012 luind mita pt a intervenii pe linga functionari de la min. dezvoltarii.
  Cine-i prim min astazi????????/
  Cinei min. la dezvoltare????????????
  Nu inteleg ce cauta ELENA UDREA IN POVESTEA ASTA?????????/
  A ca asa vreau unii jurnalisti de la ROMANIATV,ORI REALITATEA TV/??????????/
  Ori ANTENA3????????????
  Adica flagrantul se produce astazi si vinovat e cineva care a plecat de mult din functia de ministru………..

 2. Atunci, nici o masa fara peste! Acum – nici o stire fara Udrea!
  De juma’ de zi numele lui Udrea e scris pe mansetele tv-rilor.
  Sa ne intelegem: Udrea nu mai e la Ministerul Dezvoltarii din febr si nici n-am auzit sa aiba vreo amicitie cu actualul ministru de la Turism.
  Din ce scrie la tv-uri, am inteles ca cel de la Vrancea, prins cu spaga, e recent, parca de aseara, da?
  Daca e asa, atunci cineva minte, manipuleaza ori e ratacit in timp: cica cel de la Vrancea ar fi promis ca vorbeste cu Udrea ca sa-i aranjeze contractele cu statul. Acum, Udrea e un simplu membru PDL si candidat pentru parlament.
  Ce putere are Udrea acum? Ce se urmareste? Ce nu s-a putut pana acum, adica eliminarea ei din cursa? Păi, inca n-o cunoasteti pe Udrea.

 3. …coruptii si talharii n-au culoare politica ,azi a fost pedelist ,maine o sa fie uselist si asa mai departe ,bine ca-s prinsi si institutziile statului incep sa-si faca datoria , 😆 😆 😆

 4. ***puiu – uite, ca sa te lamuresti:
  Pe site-urle de stiri apar doua “bombe” cu Elena Udrea:
  Prima se refera la un deputat anonim, Trasculescu, arestat de curand, dar filat de luni de zile, tocmai acum a fost prins in flagrant. Speculatiile sunt ca acesta ar fi marsat pe numele fostei ministru si astfel putea obtine spaga. Numai ca Elena Udrea nu mai e la guvernare din febr, cum spun eu mai sus!
  A doua stire vine de la un europarlamentar Ivan, o figura de Don Quijote de la Mancha… Acesta spune ca s-au furat 505 milioane de euro prin MDRT, din 515. Raman 10 milioane. Si cu aceste 10 milioane s-au derulat atatea si atatea proiecte ?!
  Minciuni de campanie si subiecte de dezbatut in sezatorile tv de duminica seara. 🙄

  • La tv-uri au spus ca e retinut pe 24 de ore iar Camera deputatilor are
   20 de zile la dispozitie sa-i ridice imunitatea.
   Altceva nu stiu. Cred ca e mult si atat… 🙄

 5. Se spune ca ,in campania electorala,politicienii sunt in perioada cu cele mai multe vulnerabilitati.
  Bon,profitind atunci de vulnerabilitatea politicienilor,indraznesc sa va rog doamna ELENA UDREA CEVA,iata ce:
  Daca considerati ca are vre-un efect,publicati pe blogul dv. lista candidatilor U.S.L.,urmariti penal,incompatibili,etc.

  Ce parere aveti despre afirmatia dl. BECALI ,care ieri in VIRF DE AUDIENTA ZICEA CAM ASA:

  ,MITREA esti un DOBITOC SI UN PROST,AI UITAT DE AIA 30.000 DE EURO………..

  A sa nu uit,MITREA SI BECALII SUNT USELISTI……………..

 6. P.S.-a nici acest EVENIMENT-nu este comentat de CRIN ANTONESCU SI DAN VOICULESCU………..
  Dar VICTOR PONTA,OARE CE ZICE?????????????????/

  Cum de nu-i intreaba nimeni?????????///

 7. Elena Udrea are o capacitate de a iubii oamenii cu care intra in contact cum nu am mai vazut . Uitativa la fotografiile de pe acest blog si vedeti cum i se schimba fata,trupul si atitudinea dupa interlocutor.Un asemenea om in conducerea tarii ne trebuie. Cine este capabil de o astfel de iubire fata de romani nu trebuie lasat deoparte sub nici o forma si sub nici un motiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *