260 thoughts on “Pe litoral, lupta se duce cu rechinii imobiliari

 1. Tarziu, in noapte, presedintele Egiptului a declarat ca este mandruu de ceea ce a facut pentru popor. Egiptenii nu… Un popor de… nerecunoscatori…

 2. ***ZeV – păi, eu ce vreau? Ducă-se! Vorba ta dar la puşcărie că locul multora dintre ei acolo este, la puşcărie.

  PS – am citit pe ziare.com că acum, la Piteşti, se judecă recursul ăstuia cu atacuri de tot felul… Bine că n-a avut şi vreun atac armat… 😮

 3. Puiu

  Ei,uite asa ar trebui sa fie si presa,impartiala,corecta si strict informala,fara manipulari…Nu prea iti place reversul medaliei… 😉

 4. Gaby neni draga ….pe banii mei fac ce vreau ,sa nu aduca atingere la siguranta nationala ,in rest ,promovez pe cine vreau eu si muschiul meu ,televizia platita din bani publici nu trebuie sa fie obiedienta guvernantilor ,la noi din 90 incoace ,TVR a ridicat osanale si-au ascuns faradelegile comise de guvernanti ,nu-i corect ….Cand castigi alegerile cu lozinci :sistem ticalosit ,corupti si alte chestii ,faci exact ca prcedesori ,chiar ii depasesti in rele …aici ii hiba frumoasa doamna …..no serbus ,abia astept sa vii acasa .

  ps..Realitatea lui Vantu a fost obiedienta lui Basescu doi ani dupa alegeri si un an inainte de alegerii ,atunci au fost buni [profesionisti ,deontologi si nemoguli si tonomate ] banii portocalicilor au fost buni….bine a zis Vespasian [asa cred ] banii n-au miros ,la noi nici culoare politica ….

 5. 14:49 – “Rrom” devine “tigan”, decizie avizata in Senat
  Sursa: ziare.com

  Foarte bine!
  E mai simplu să spui, “Băăăă, ţigan nespălat” decât “Băăăă, rom nespălat…” A doua expresie n-are sonoritatea necesară, mizica interioară, coloritul cerut de cuvânt… Asta e, să devină… 😮

 6. Doamna Monica Luisa Macovei a scris pe Facebook

  In Tunisia si Egipt milioane de oameni sunt in strada, cerand guvernare democratica, stoparea coruptiei si respectarea drepturilor omului.
  Si la noi au luptat si murit oameni pentru aceste idealuri, in inchisorile comuniste si in decembrie 1989.
  Acum, le doresc putere si noroc celor care sunt in strada pentru libertate si democratie.

 7. O idee interesanta pentru politicienii din PSD. Sa se inspire de aici: “Protest topless la Kiev, contra unei legi privind Euro 2012” – şi să-i văd în stradă, în pielea goală, pe toţi PSD-iştii care apără drepturile hoţilor… Hai băieţi, cât încă-i ger să văd dacă aveţi curaj…

 8. SILVER ..Daca e adevarata chestia cu tziganii devenit romi si acum invers ai un pupic de la mine …mai ales acum cand egiptenii -gipsy vor sa fie democrati …poate vor deveni si egiptenii nostri …ceea ce e o mare vrajeala …SUA cer democratie in Egipt ,Bin Laden si fundamentalistii cer ceea ce doresc ei …poate convine si SUA ceva fundamentalism in Egipt…sa-si mai bage coada acolo ..ca nu prea mai au unde-si plasa armamentul companiilor private carora le pompeaza bani ….
  Mai vreau bani la buget si pentru guvernul Boc din activitatea de prostitutie si totul e OK ..Pot sa aprobe o lege care sa bage in codul CAEN si profesia de prostitutie politica ..si sa o taxeze ….
  Nu se vor mai face reduceri ,taieri de salarii etc..gata cu “austeritatea” …poate doar ceva taxe pe fumarit si poluarea prin respiratie….In rest Nirvana scrie pe fruntea romanilor de aici incolo ….Gata cu austeritatea prin reduceri de personal si reduceri salariale …dar liberalizam preturile la gaz ,energie electrica ..si scumpiri in cascada la produse alimentare si nealimentare ….de unde vor suge guvernanti banii la buget via buzunarele noastre ….FMI ul …L-as traduce popular dar mi-e ca ma modereaza ..Daca nu ar fi intrat FMI ul se prezuma ca guvernantii si actuala putere ar fi mai inteligenta si mai responsabila ?
  Que sera,sera….

 9. ***Moro – ce mi-e “geam”, ce mi-e “fereastră”? Tot ca naiba arată nespălat, indiferent cum îi spui… 😮

 10. @Silverstar
  Nu te grăbi să urezi putere și noroc celor care au ieșit pe stradă în Egipt, deoarece evenimentele , participarea, interesele precum și diversele evoluții mai mult sau mai puțin predictibile, sunt extrem de complexe , și cu un specific aparte, care nu permite asocierea mecanică între România anilor 1989 și Egiptul de azi.
  Mă îndoiesc că însăși doamna Monica Macovei a analizat și înțelege foarte bine ce se întâmplă în acea zonă.
  În Tunisia, constat că nimeni nu mai privește cu interes situația și nu realizează că acolo este în prezent un vid de putere , care a permis întoarcerea din exil a liderului extremiștilor islamici. Toți ochii sunt ațintiți doar asupra Egiptului.
  Repet ce am spus nu demult, Egiptul este leagănul Frăției Musulmane, organizația care a structurat AL-Qaeda. Sunt convins că o parte consistentă a manifestanților anti-Mubarak este formată din extremiști musulmani, care vor transformarea Egiptului într-un stat islamic fundamentalist.
  Eu nu am auzit despre încălcări ale democrației și libertății în Egipt, dar este totodată adevărat că mulți oameni sunt intolerabil de săraci.
  Dar să nu uităm că Egiptul controlează canalul Suez, asigură resurse de petrol și gaze Israelului și este un factor de stabilitate în Orientul Mijlociu, sub regimul Mubarak.
  Mi se pare intolerabilă indecizia administrației Obama (o paiață afro-americană) care a ținut într-o săptămână 5 discursuri diferite, deși are responsabilități și interese majore în zonă, care privesc întreaga omenire !
  După părerea mea, Mubarak este ,,condamnat” să rămână la putere cel puțin până la alegerile viitoare, pentru că altfel, riscul unei explozii majore în acea parte a lumii poate afecta întreaga planetă.

 11. Doamna ministru Elena Udrea,

  Cu respect va semnalez editorialul “O carte-soc” a dlui Ioan Buduca din revista “Vip” din 31 ianuarie a.c.

  http://www.revistavip.net/RevistaVIP/O_carte-soc._/1/

  care explica evenimentele din Decembrie 1989 de la noi, dar si cele care au loc in prezent in Egipt.
  Al dvs., Valeriu Mangu

 12. De ce trebuie arestat preventiv Dan Pasat?E pericol public?M-am saturat de abuzurile justitiei.Nu mai e de stat in tara asta.
  PS: Nu sunt balbeck cel real.

 13. @balbeck
  Stai liniștit, toți suntem clone…unele mai mult, altele mai puțin, reușite. 🙂
  PS
  Nu pui corect problema, nu este vorba despre arestarea lui Pasat , ci de amestecul parlamentului în treburile justiției, care nu ar trebui să existe.
  Și încă ceva, procurorii aplică legile și codurile elaborate de politicieni, iar instanțele și numai ele, le validează (sau nu) propunerile și deciziile.
  ..Și (mai)încă ceva, nu e treaba noastră să judecăm sau să dăm verdicte, decât cel mult, în procesul de educație al copiilor noștri. 🙂 Făcând acest lucru cu rațiune și cu toleranță, ne putem construi pas cu pas viitorul.

 14. ZeV ..In sfarsit sunt si eu odata total de acord cu tine ….desi nu ai spus tot si nu ai dus ideile pana la capat …..in problema Egiptului ….Nici in virtual nu poti fi sincer cu tine si cu ceilalti pana la capat ?
  Nu-ti sugerez nimic s nici nu-ti cer sa fii de acord cu mine in postarea mea de mai sus pe aceeasi tema ..Egiptul …Sunt doar curios sa citesc opiniile tale dezvoltate …
  Mai cred ca sunt cel putin caraghiosi cei care incearca sa acrediteze ideea ca in Egipt e revolutie acum ..pentru libertate si democratie …sau incearca vreo asemanare intre ceea ce se intampla in Egipt si Revolutia din Romania …..
  Cred ca daca Mubarak isi da demisia acum in Egipt va fi razboi civil sau pe aproape cu un final neplacut pentru democratie si libertatea cetatenilor Egiptului …deoarece fundamentalismul islamic nu a oferit niciodata asemenea “daruri” adeptilor sai….Neplacut final va fi si pentru Israel….regrete ipocrite ale SUA …si sprijin pentru Israel si “democratia ” din Egipt….

 15. Banditul de la CJ Argeş este liber. Ruşine justiţiei române!

 16. Chiar daca el a comis faptele de care este acuzat, nu trebuia arestat. Sa tinem seama de cat bine a facut pentru judetul Arges.
  Avocata lui Constantin Nicolescu, presedinte al CJ Arges

  Scrieţi şi puneţi în ramă ce a putut să spună această avocată. Aşa hoţ aşa apărător.

  Binele făcut de acesta, a fost din buzunarul lui, din timpul lui liber sau a fost obligatie de serviciu şi, în acest caz, nici nu poate fi vorbe de “bine”…

 17. …o gresala si-un abuz [presedintele de la Arges ]vrea sa se repare tot cu un abuz ,s-a dat ok-ul de arestare a lui Pasat de catre juristii parlamentari ,pe televiziuni au aparut stenograme si alte idiotenii ,nu se poate judeca in libertate ? incet ,incet devenim o tara bananiera ….asta-i statul reformat de guvernul portocaliu….

 18. BALBECK…..Dupa prezenta si fizionoma sa ,coroborata cu probele telefonice Pasat pare mult mai mult pericol public decat Nicolescu…..Dar….judecat in libertate Pasat poate oricand oferi pe tava anchetatorilor noi probe daca incearca oarecari presiuni asupra reclamantilor ,martorilor etc….Plus..o persoana ca Pasat cu 6 mil mp de teren etc etc nu paraseste atat de usor tara sau se sustrage de la ancheta …Deci sunt de acord si eu ca arestarea preventiva e o masura exagerata si in cazul lui Pasat…..mai ales ca santajul de care e invinuit pare mai degraba amenintare repetata si e o chestiune ce tine de civil ,interdictie de apropiere sau comunicare cu persoanele care reclama amenintarile etc etc…
  Dar….de ce Nicolescu dupa 5 ani de ancheta ,,de ce la sertar ,la pastrare dosarul lui Nicolescu tipm de 5-6 ani …si arestare dupa amenintarile mai mult sau mai putin voalate ale sefului PDL Arges ,Andrei(fost procuror ) la adresa lui Calinic pe tema repunerii in functie a “vicarului” lui Andrei…..probabil pe tema ajutorului dat de CJArges catre biserica….ceva convorbiri inregistrate de care Andrei avea stiinta…
  Dar….de ce Pasat acum? Pe probele audio pe care le-am auzit adineaori nu apare nici o infractiune …numai pe aceste probe Pasat va fi in final achitat …de ce atunci arestarea sa acum,dupa cazul Nicolescu ?
  Mai ca as zice si eu ca televiziunea mogulului motan ….la schimb ..iata ca si de la PDL sunt arestati…..De ce acum si de ce abia dupa interventia publica secreta a Presedintelui Traian Basescu……De ce ar interveni acum certandu-si liderii interimari PDL?..De ce ar interveni presedintele statului pe o problema de procedura parlamentara si a justitiei …. ?
  Totul e retoric….si vorbele lui Basescu la fel….si restul la fel …
  Apropos..cand intervine Basescu pe dosarele lui Falca,Nastase ,Ritzi ,etc etc etc…?

 19. SILVER ..Daca Nicolescu este bandit….cum iti apare Pasat de la PDL..(fostul politist care a adunat prin munca cinstita 6 mil si ceva de mp teren etc etc etc etc…..)? Mie personal imi apare ca un interlop cu epoletii in carne si acum parlamentar ….
  Mie mi-ar place circul judecarii in libertate …pentru Nicolescu ,Pasat etc etc…politicieni cu staif ….

 20. @cmoro 21.02
  Evenimentele sunt în plină desfășurare și orice idee sau comentariu în plus ar putea deveni caduce chiar în timp ce le gândim sau le postăm. Să așteptăm evoluțiile viitoare, oricum m-a surprins neplăcut poziția președintelui Obama, care a ales un prost moment să ceară transferul de putere acum, împotriva intereselor Israelului, SUA și lumii civilizate în general.
  În Egipt, văd doar patru alternative:
  – menținerea status quo-ului, cel puțin până în septembrie 2011, timp în care să se găsească o soluție, cu participarea comunității internaționale și care să asigure stabilitatea politică și economică a întregii zone pe termen lung, precum și continuitatea în relația cu Israelul;
  – instaurarea unei noi admnistrații care să includă și partide musulmane extremiste care va sfârși, repede, sufocată în fundamentalism;
  – un guvern democratic sprijinit de SUA, dar fragil, subminat la fiecare pas de atentate și tensiuni sociale, deoarece societatea egipteană nu este pregătită pentru democrație de tip occidental, ca de altfel, întreaga comunitate arabă, în general;
  Nota: A se vedea cât de dificil este să implemetezi în Irak un substitut democratic la Saddam Husein, cât de mari sunt costurile în resurse și vieți omenești, după un război devastator.
  -cedarea integrală a puterii islamismului autarhic și transformarea Egiptului într-un nou Iran.
  După cum se vede, prima variantă pare singura acceptabilă pe moment.

 21. ***Moro – habar n-am ce a făcut Păsat ăsta de care vuiesc tv-urile. Crede-mă. Ştiu că are foarte mult pământ. Altceva?
  TVR prezintă ştirile, nu face bârfă ca cele două canale…

 22. Constantin Nicolescu Este trimis în spital şi la închisoare pentru că a muncit ani de-a rândul pentru argeşeni
  spune Adrian Nastase, fost premier al Romaniei

 23. @silver
  Decizia instanței de la Argeș nu-l absolvă pe demnitarul pesedist de culpă, ci doar a înlocuit , din considerente umanitare, arestarea preventivă cu interdicția de a părăsi țara și de a contacta martorii.
  În ceea ce-l privește pe Pasat, salut decizia parlamentarilor PDL, uniți în jurul președeintelui, ca simbol al reformei și al independenței justiției. Este un semn de unitate, de respect al statului de drept și nu de….disoluție, așa cum debita mintea bolnavă a acestui blog.
  ***
  Noapte bună, silver….și cmoro 🙂

 24. ***ZeV – Bună seara! 😆
  Sigur că sunt revoltată. Întreb, sigur că eşti ultimul care ai putea să-mi dai un răspuns, efectiv întreb retoric: de ce oare “considerentele umanitare” nu au funcţionat şi în cazul bătrânelor arestate şi apoi, graţiate de şeful statului.

  Oricât aş fi eu de supărată pe Băsescu pentru felul cum a înţeles să scape ţara de criză, este suficient să-mi amintesc de acest gest ca să-mi treacă supărarea.
  ***************************
  Habar n-am de Pasat şi nici nu-mi pasă dar mă întreb dacă PSD-ul va ieşi în stradă şi pentru acesta şi dacă va considera că şi în cazul lui arestarea este/va fi un abuz al justiţiei şi o imixţiune a şefului statului?…

  Noapte bună! 😆

 25. Din pacate sunteti atacata cand faceti un lucru atat de frumos de la Mangalia pana la Neptun, celebrul de acum parc acvatic ce sper sa-l intreaca pe al lui Mazare. Problema este ca tocmai Iorgus Zanfir un deputat fost primar de Mangalia va ataca miseleste prin penita unui ziarist care colaboreaza cu el pe websiteul moravuri punct ro o sa gasiti mizeriile neinsotite de dovezi.Acest ziarist a fost tocmit sa loveasca orice proiect ce se dezvolta in aceasta zona de litoral catre care vad ca ii acordati atentie pentru ca sa o dezvoltati , ceea ce nu a facut nimeni in ultimii 20 de ani. Aici s-a distrus doar si acum e prima data cand vine cineva sa cladeasca. Vad ca nu va intereseza nici ce culoare este actualul primar ceea ce este demn si de respectat.Asta ar trebui sa se vada, ca va pasa de proiecte nu de razboaie politice. Noi asteptam si va uram succes in dezvoltarea zonei si sa ne refaceti litoralul. ne-am saturat ca toti banii pe vremuri se duceau doar la Mamaia si aici doar se fura.Nu lasati litoralul pe mana celor ce nu le pasa si continuati cu proiectele dv.

 26. Cum isi permite ministrul justitiei sa ceara CSM-ului sa apere magistratii incompetenti?Nu ar trebui demis?
  CMoro,poate sa aiba Pasat n miliarde hectare,n miliarde euro,nu e de a fi arestat preventiv nici el.

 27. Citatul zilei 🙄

  Rabindranath Tagore: “Iubirea este cea mai înaltă fericire la care poate ajunge omul, căci numai prin ea cunoaşte că el e mai mult decât el însuşi, că e una cu totul.”

 28. Un zâmbet la cafea 😆 Întâlniri liceu:

  – Unde să fie întâlnirea de 10 ani?
  – La restaurantul Loyd, acolo sunt nişte chelneriţe mişto!

  – Se organizează întâlnirea de 20 ani: Unde să mergem?
  – La restaurantul Loyd, acolo se găteşte foarte bine şi sunt porţiile mari!

  – Unde să serbăm întâlnirea de 30 ani?
  – La restaurantul Loyd, acolo se poate mânca dietetic şi au şi meniu vegetarian!

  – Unde să fie întâlnirea de 40 ani?
  – La restaurantul Loyd, acolo este şi rampa pentru cărucior cu rotile!

  – Unde să serbăm întâlnirea de 50 ani?
  – La restaurantul Loyd! Vai ce bine! Acolo n-am mai fost niciodată!

 29. Andrei Cornea-rev.22-01.02.2011
  …..,,Cu toate acestea, dezgustul de politică, venit tocmai acum, este catastrofal. Căci vom avea de ales nu peste foarte multă vreme nu între rău şi mai rău – aşa cum ne-am cam obişnuit –, ci între nu tocmai bine şi foarte rău. Când Adrian Năstase scrie că marea coaliţie care se urzeşte PSD-PNL-PC „va face un zid împotriva statului poliţienesc“ şi că „va lupta pentru a împiedica transformarea României într-o dictatură“, ar trebui să ne cutremurăm. „Stat poliţienesc“ înseamnă la ei prezenţa tot mai vizibilă a unor judecători curajoşi, care îndrăznesc să decidă arestarea unor mari granguri politici, fie că se numesc Constantin Nicolescu de la PSD ori Antonie Solomon de la PDL, ori să se intereseze în detaliu de presupusele boli ale lui Vântu. „Stat poliţienesc“ înseamnă că DNA, lăudată în toate rapoartele Comisiei Europene, tot nu se lasă intimidată. Unde e „dictatura“ care ne ameninţă? Ce probe au adus în favoarea acestor alegaţii continue şi ridicole? Oare de ce judecătorii care au condamnat pesedişti sunt, chipurile, puşi de Băsescu, iar cei care au condamnat pedelişti – nu? A, poate nu le place că, deoarece au pierdut majoritatea în Curtea Constituţională, aceasta a decis reluarea alegerilor într-un CSM constituit prin abuz legislativ?
  Poate nu le place că vom avea un CSM mai activ şi mai democratic? Poate îi sperie că „mica reformă“ din justiţie începe să-şi arate efectele: avocaţii au tot mai puţine mijloace de amânare a proceselor, iar internările precipitate în spitale ale unor învinuiţi despre ale căror boli nu se prea ştiuse înainte devin compromiţătoare şi, la un moment dat, chiar şi ele inutile. Sau poate că nu le convine că pensiile-privilegii ale unor foşti mahări din armată, servicii şi Interne vor fi în cele din urmă tăiate?
  Între timp însă, aceşti noi aliaţi pentru democraţie au început să ţină discursuri tot mai sediţioase. Îi ameninţă deschis pe judecători şi procurori cu represalii pentru momentul când vor veni la putere. Ponta, obsedat să-şi arate muşchii de Che Guevara dâmboviţean şi văzând prea des la televizor evenimentele din Tunisia sau Egipt, cere acţiuni de masă în faţa sediilor PDL şi vrea să organizeze şedinţe de partid în faţa tribunalelor care îl judecă pe „ayatollahul de Argeş“. Lasă să se înţeleagă tot mai clar că, de vreme ce trăim într-o dictatură sau în ceva asemănător, orice mijloace sunt licite, fie şi obstrucţionarea justiţiei, fie şi suspendarea preşedintelui fără temei constituţional. Ideea este că „noi“ vrem să-l suspendăm pe Băsescu nu pentru „încălcări grave ale Constituţiei“, cum cere Constituţia, ci pentru că aşa vrem „noi“! Găsim întâi o majoritate, decidem să-l suspendăm şi abia apoi „descoperim“ încălcarea! Măcar în 2007 au mai avut minima decenţă să procedeze, fie şi formal, invers. Aşadar, ceea ce vrea opoziţia unită în momentul de faţă este: intimidarea procurorilor şi a judecătorilor, blocarea oricăror reforme din justiţie şi din sistemul public, provocarea unor mişcări de masă despre care se speră că vor deveni incontrolabile, suspendarea şi destituirea abuzivă chiar şi formal a preşedintelui. Opoziţia unică alunecă tot mai mult pe o poziţie ostilă statului de drept şi antidemocratică, iar limbajul ei agresiv şi incitator, propagat fără jenă de televiziunile mogulilor, devine tot mai apropiat de cel al PRM.
  Ştiu, prietenii mei îmi vor spune că majoritatea acestor lucruri ţin de retorica politică şi că nu trebuie luate în serios; că, odată veniţi la putere, PSD-PNL-PC vor fi siliţi de datele economice să procedeze cam la fel cu cei de acum, iar mecanismele UE de control le vor tempera abuzurile. Sper să aibă dreptate. Cu toate astea, mai multe lucruri mă îngrijorează: mai întâi, pentru oameni ca Năstase (sau Vântu) miza este dacă vor înfunda sau nu puşcăria, la fel ca şi Voicu. O justiţie corectă măreşte probabilitatea unor asemenea triste (pentru ei) evenimente şi ea va trebui prin urmare sugrumată, prin destituirea şi pedepsirea celor care au îndrăznit prea mult. Când cuţitul împunge beregata, ce mai contează „mecanismele de control europene“? Pe de altă parte, constat că nici UE nu mai e ceea ce a fost. Mă tem că interesul Uniunii pentru ce se întâmplă în România va scădea, mai ales în cazul în care cutremurele politice din Magreb şi Orientul Mijlociu vor continua să trimită unde de şoc în toată lumea.
  Pe scurt, înţeleg până la un punct dezgustul de politică al prietenilor mei. Dar îi rog să se mai gândească. Mai ales pe aceia dintre ei care, recunoscuţi ca autorităţi, au posibilitatea să vorbească în public, i-aş ruga să o facă tare şi răspicat. Să vorbească deci – nu în favoarea lui Băsescu şi Boc, dacă nu le place, ci în favoarea reformelor autentice ale statului de drept. Nu necritic la adresa puterii, dar nici amestecând binele şi răul. Şi, mai ales, să o facă acum. Să nu aştepte până ce Năstase, Iliescu, Ponta, Antonescu şi Voiculescu vor trece, cum scrie primul dintre ei, la „refacerea statului de drept“. Altfel, mă tem ca nu cumva prudenţa şi rezerva de azi ale prietenilor mei să treacă mâine drept simptomul unei laşe complicităţi.”

 30. …PS
  Domnilor Pleșu și Liiceanu, retrăgându-vă în contemplație filozofică detașată, irizată de un umor rafinat, vă transformați în simple personaje de film. Adică în afara realității. Aveți obligația să nu stați de-o parte și să vă implicați în modalitatea pe care o considerați eficientă.
  Dacă nu dvs, atunci, cine ? Dacă nu acum, atunci când ?

 31. @Silver:
  Spui despre acest Pasat ca nu stii ce a facut,asa si este,pana nu va fi judecat nimeni nu poate sa se pronunte in privinta vinovatiei sau nevinovatiei lui,in schimb pe Nicolescu il cataloghezi a priori drept un “bandit”.Ma intreb daca erai tot asa de obiectiva si cand notai elevii .

 32. ***gimar – iar nu judeci. Păi, pe Constantin Nicolescu aşa l-a prezentat presa, ca pe un bandit. Că eu n-aveam de unde să ştiu. Încă n-am reuşit să-i cunosc pe toţi şobolanii roşii…

  Şi-n ce-l priveşte pe acel Pasat… Dumnezeule, cine a auzit de acest deputat până acum?
  Şi acum, a intrat în corzi pentru că, cică are km de pământ. Şi care-i vina mea? De ce are şi cum de-i are e treaba justiţiei, nu a mea. Eu nu am timp să mă ocup de derbedeii din politica românească.
  Punct! 😮

 33. @ Domnule Cartianu
  Cine sunt cei doi parlamentari ai coaliției care nu au votat pentru arestare ?
  Aveți dreptul la vehemență, doar după ce vă și ne informați corect și complet !
  Pe de altă parte ,nu înțeleg, dacă vă doriți unanimitatea de monolit a partidului unic, de ce nu o spuneți clar și răspicat ?
  Nu-i nimic, o vom avea cu siguranță după 2012, dacă veți continua cu obstinație, dvs jurnaliștii, să faceți un mix omogen dintre bine și rău semănând derută, lipsă de speranță și abandonul total al implicării.
  Vom ,,dormi” liniștit, fără griji, ,,vegheați” de cine trebuie.

 34. @Domnilor jurnaliști,
  Mă întreb, deseori, ce aveți dvs de oferit cetățenilor, în afară de ceea ce ei cred că le trebuie ? Adică facil, circ, disperare, criză, violență, sex, haos ?
  Aveți viziune și competențe manageriale în gestionarea resurselor , economiei și problemelor sociale în toată complexitatea lor , mai bine decât politicienii ? Aveți capacitatea de a asigura echilibrele fragile și puteți fi liantul națiunii în drumul ei către modernitate în mod coerent ?
  Dacă da, atunci vă invit să preluați puterea. Dacă nu, mai lăsați-ne cu bla-bla-urile menite să ne îndobitocească exact la orele de maximă audiență !

 35. Am vazut si romani fericitti-1.541000 de pensionari care au lucrat in conditii foarte grele si grele,in sfirsit primesc vestea cea buna:
  ,incepind cu luna februarie,odata cu noua lege a pensiilor ,acestora li se recunosc grupele de munca,efectul fiind majorarea pensiilor in medie cu 95 de lei.
  Ati auzit cum-va vre-un comentariu pe aceasta tema?ati vazut cum-va la realitatea tv ori la antenele lui felix acest subiect dezbatut,indifirent cum,de bine ori de rau?
  ati vazut cum-va ochii bulbucati,ai lui adrian ursu,ori fata acra a lui oana stancu abordind acest subiect?
  NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,CENZURA TOTALAAAAAAAAAAA,DECRETATA DE SEFUL GOLANASSSSSSSSSSSSSSSSSSSILOR.
  Efectele acestei masuri vor fi devastatoare atit pt SPECIALI,care acum vor parea si mai meschini si penibili dar mai ales pt marii aparatori ai pensionarilor-PESEDEII SI PENELEI-care ani de zile nu au facut nimik pt cei care cu adevarat au lucrat in conditii dificile,si-au facut praf sanatatea,au ramas cu sechele,si cu toate acestea pensiile lor erau de mizerie.
  I-ATI VAZUT PE ACESTI PESTE 1,5 MILIOANE DE ROMANI IN STRADA URLIND JOS GUVERNUL SI VREM BANI?desi pensiile lor reprezentau probabil 20% din pensiile medii speciale, daca ne gindim la cele mari si foarte mari raportul a fost de 1 la 30?
  Iata cum a decis guvernul EMIL BOC PEDELIST SI TRAIAN BASESCU PRES. ROMANIEI sa raspunda comandamentelor sociale,nevoilor societatii,a celor cu adevarat in nevoie,ignorati de COMUNISTII IDIOTI,a caror grija era focusata pe cei care i-au tradat ,batut si batjocorit pe romani.

 36. in plan imagologic ACTUALUL GUVERN a dat lovitura,si tot esafodajul idiot de argumente pe care PSD+PNL+PC-adica SISTEMUL TICALOSIT,la folosit in exces pina la aceasta data se duce dracului.
  Cum vor aparea acum la tv BENEFICIARII PENSIILOR SPECIALE?Cum va aparea CIRLANUL VICTOR PONTA ,pe sticla si sa explice celor 1.5 MILIOANE DE ROMANI PENSIONARI,BASCA FAMILILE LOR,sa le spuna ca guvernul romaniei este impotriva romanilor?
  fara a mai pune la socoteala pe cei care vor iesi la pensie in viitorii 2 ani?
  GUVERNUL EMIL BOC-intr-un limbaj folosit de tribunele pline de ultrasii unei echipe de fotbal,se poate spune ca ,A DAT ZDRAVAN LA GIOALE UNOR IDIOTI SI CRETINI,SPECIALII SI DERBEDEILOR DIN PSD SI PNL.
  Recunosc,BAIETII,AU FOST MAGISTRALI-BRAVOS GUVERNUL BOC,BRAVOS PD-L ………..
  HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 37. @Frank
  Da, am auzit, de la TVR1, televiziunea acuzată de unele personaje că este ,,aservită” puterii doar pentru că se apropie, prin profesionalism, de fostul BBC România (pe care îl regret enorm). Sper să continue pe acest drum, deși este vizată de amenințări tot mai virulente, la fel ca judecătorii și procurorii incomozi….adică onești și care-și fac treaba în mod independent.

 38. @Silver:
  Cred ca replica :iar nu judeci”nu-mi era adresata mie ,poate lui Zapa.Spui ca ai aflat de Nicolescu ca e bandit din presa.Depinde de presa pe care o frecventezi,si apoi,de cand da presa verdicte?Mai spui ca nimeni nu auzise de Pasat.Sa cred ca de Nicolescu auzisesi ,sau ca sunt banditi doar oamenii cei mai cunoscuti,in timp ce anonimii sunt niste mielusei ?!Cam periculos acest mod de a gandi.

 39. Echipa Realitatea tv a fost reţinută la Cairo. Nu e drept, nu e uman. Oamenii aceia sunt în timpul serviciului. MAE românesc ce face?

 40. ***ZeV says at 11:24 @Frank Da, am auzit, de la TVR1, etc
  La ce te referi? Spune-mi, te rog, şi mie că iar mi-e foarte greu să-l citesc pe Zapa.

 41. @Silverstar
  ,,1.541000 de pensionari care au lucrat in conditii foarte grele si grele,in sfirsit primesc vestea cea buna:
  ,incepind cu luna februarie,odata cu noua lege a pensiilor , acestora li se recunosc grupele de munca,efectul fiind majorarea pensiilor in medie cu 95 de lei”
  PS
  Nu am făcut decât să citez din..Frank. Ce să-i fac dacă este ….catâr și nu pricepe să reducă ponderea majusculelor ?? 🙂
  Din acest motiv, uneori nu se vede pădurea din cauza copacilor.

 42. ***ZeV – am spus de echipa RTV. Ştiu în serviciul cui sunt dar sunt români de ai noştri şi fac serviciu. Chiar că nu putem rămâne indiferenţi. Eu, nu!

 43. ***ZeV – mulţumesc! Asta am auzit şi eu. Este omeneşte, este bine. Mă bucur.

 44. Văd la Cluj, la înmormântarea mitropolitului, români civilizaţi. Tot respectul, domnilor!
  Iată că se poate dar în Ardeal, nu şi-n rest. Amintiţi-vă ce a fost la Bucureşti, la înmormântarea preafericitului.

 45. S-au facut retineri in nord, la vama Siret. Unde-i Ponta? Unde-i Nastase? Sa iasa PSD-ul in strada sa-i apere pe retinuti. Basescu-i vinovat! Basescu a dat ordine! Basescu manipuleaza justitia…
  In strada PSD!…

 46. @silverstar
  Unde sunt liderii de sindicate din Ministerul de Interne, tablagiii și politrucii care au instigat la aruncarea cașchetelor la Cotroceni, dar tolerează corupția, hoția, beția și incompetența ??!!
  Lumea întreabă unde este sistemul ticăloșit…uite-l ! priviți-l, stimați concetățeni, în toată nuditatea lui hidoasă ! Și MAI ALES, întoarce-ți capul la stânga !

 47. Auleoooooooooooo,Z.e V.mai baiatule,cum sa-mi intorc capul la stinga????????????????
  ma bagi in boli mai omule,cum o bag eu pe silvestar cu catirismele mele-scrisul cu majuscule
  haaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiii
  despre stinga sa vorbesti doar cind vrei sa injuri,auzi omule???????????
  haaaaaaaaaaaaa.si cind vrei sa injuri,aminteste-ti de puiu de moro,si mai nou si de acesta gilmar,care vad ca se baga in seama,precum musca aia mare,neagra de vara pe care o gasesti zumzaind pe linga privada din curtea taranului ,care doarme sub cires ,vara cind soarele arde tare,tare de tot………

 48. @silverstar 12.19
  Ziariștii își asumă riscuri, mai mult sau mai puțin conștient, pentru a face rating cu orice preț. Statul este bălăcărit și călcat în picioare în toate felurile posibile, dar în situații de criză, toată lumea cere sprijin tot..statului.
  În Irak, jurnaliștii americani au fost instruiți de armată, au respectat consemnele și s-au deplasat în tandem cu trupele pentru a fi protejați, îmbrăcați cu veste și căști de protecție.
  Numai la noi, ziariștii umblă brambura, iar când dau de dracu’, privesc la stat ca niște copii nevinovați și neajutorați….în fine, nu poți totuși să-i abandonezi, așa cum autoritățile nu au rămas nici în trecut indiferente, implicându-se masiv pentru salvarea prizonierilor din Irak. Și cu ce s-au ales ? Tot Băsescu e de vină… 🙂

 49. TURISM. In 2009 si 2010 statiunea Baile Olanesti a primit fonduri de la guvern si de la UE pentru niste modernizari. O buna parte au fost risipiti cu mult talent. S-au chinuit sa sparga asfaltul si betonul de vreo 20 cm grosime de pe unele alei, pentru a pune pietre din beton, nu de granit, costisitoare si cu o durata mica de viata. Au pus astfel de pietre pe suprafete duble decat ar fi trebuit, chiar si pe carosabil sau pe mari procente din spatiul verde. Datorita santurilor dintr ele lumea prefera, cand poate, sa mearga pe carosabil, ca asfaltul e nivelat si nu faci baturi sau te impiedici de vreun colt al acelor pietre (“dale”). A durat sa paveze de zeci de ori mai mult ca asfaltarea si a costat de vreo 10 ori mai mult.
  Apoi, In parcul central (si nu numai) au pus vreo 30 de banci si langa fiecare cate un cos de gunoi de lemn foarte scumpe cred, dar care nu au fund si nu pot fi golite. Se zice ca vor pune saci de plastic. Cu ce fonduri cumperi sacii si platesti pe cei ce le pun sau le schimba ? Pe patratul de pe cosuri era o tava drept scrumiera. Ele au disparut destul de repede prin “privatizare”.
  In decembrie 2010 erau toate cosurile. In ianuarie 2011 mai ramasesera doar 5, restul au disparut, “privatii” lasand in urma doar gaurile suruburilor de fixare.
  Nu era mai simplu sa cumpere cosuri de gunoi din plastic usor de golit care probabil sint de 10 ori mai ieftine si ard mai greu ca cele de lemn ? Ele sant “demne” pentru Bucuresti, nu si pentru BO.
  Sa nu mai zicem si de cainii vagabonzi care sant 10 per turist, sau de lipsa becurilor de pe stalpii “modernizati” abea pusi, dar din care cativa deasemeni au disparut. Hai sa nu se repete si in alte MODERNIZARI din tara asa ceva.

  Similar 1 feb 11 12:03

 50. @Bey Frank, la stânga și numai acolo, poți privi perpendicular sistemul ticăloșit, în toată splendoarea lui, mânca-l-ar mama.. 🙂

 51. @ Frank 12.41
  ..Cât despre noua noastră prietenă și Silver are o parte de vină…a început cu sintagma ,,nu judeci”. Când spui asta, ori te oprești pe loc, pentru că altfel intri singur într-un impas logic…nu continui și nu conversezi cu cineva spunându-i a priori că e prost 🙂 …ori, nu te exprimi așa.