PDL se va lupta ca Bute pentru Pechea

Dincolo de competitia interna pentru conducerea PDL, este foarte important ca partidul sa functioneze si sa se regrupeze. Sa inceapa batalia cu USL si sa incerce sa recastige increderea romanilor. La fel de important este ca oamenii de la baza partidului sa simta ca liderii le sunt aproape si ii sustin in luptele politice grele pe care le duc cu o putere absoluta.

In virtutea acestor doua principii, dar si a faptului ca duminica au loc alegeri partiale in trei comune din tara, am luat decizia de a participa astazi, in judetul Galati, la un miting de sustinere pentru candidatul PDL la primaria comunei Pechea, domnul Marin Meca. Acesta este consilier local al partidului, un om care stie foarte bine problemele localitatii, dar si lucrurile bune care s-au facut acolo.

Pe langa mesajul de incredere in domnul Meca, voi reaminti oamenilor si faptul ca, in timpul Guvernului Boc, judetul Galati si comuna Pechea nu au fost deloc uitate. Numai de la MDRT, al carui ministru am fost doi ani de zile, s-au alocat peste 100 de milioane de euro pentru judet. Vorbim aici de proiecte europene de peste 77 de milioane de euro, de investitii in reabilitarea de drumuri judete si de interes local, de introducerea de apa si canalizare. Chiar pentru comuna Pechea, unde au loc duminica alegeri, s-au alocat aproape 3,5 milioane de lei pentru reabilitarea si extinderea Centrului Medico-Social.

Ma simt legata de Pechea si dintr-un alt punct de vedere – marele nostru campion Lucian Bute este nascut in localitatea galateana. Deci, le voi putea vorbi localnicilor inclusiv despre ceea ce eu consider a fi o mare reusita a mandatului meu: Gala Bute. Sunt convinsa ca oamenii vor aprecia acest lucru pentru ca Lucian Bute este un motiv cu care sa se mandreasca.

Inchei urandu-le succes in batalia de duminica si celorlalti doi candidati ai nostri pentru primariile din comunele Valcelele (Calarasi) si Gheorghe Lazar (Ialomita), viceprimarul Gabriel Oroianu, respectiv consilierul local Costel Vasile. Imi doresc foarte mult ca rezultatele de duminica sa fie mai bune decat cele de pe 3 februarie.

6 thoughts on “PDL se va lupta ca Bute pentru Pechea

 1. Frumoase coincidente:
  -Gala Bute, un real succes…. nu cred ca va mai fi curand egalat
  – alegeri partiale in comuna unde s-a nascut Bute,
  – zona unde Udrea a avut investii in perioada cat a fost ministru
  -Elena Udrea, astazi, alaturi de candidatul Marin Meca-consilier local
  In mod normal candidatul PDL ar trebui sa castige alegerile, are toate avantajele de pe lume! Succes!

 2. Asta dovedeste ca Elena Udrea este singura care are curaj sa mearga printre oameni, dealtfel si campania domniei sale a fost numai printre alegatotii din colegiu Roman.Nu s-a ascuns de electorat asa cum au facut aproape toti colegii si, au pierdut rusinos. Investitiile facute ca Ministru la MDRT incep sa-si arate efectele, din pacate va profita din plin guvernul Ponta. Daca Bute este de felul lui un invingator atunci sa speram ca si candidatul PDL din comuna Pechea va castiga.

 3. Este foarte greu sa castige Marin Meca la Pechea deoarece electoratul comunei are o mentalitate comunista si invechita. Candidatul PDL este cel mai destept, diplomat si capabil sa duca comuna inainte…restul candidatilor sunt `becali’ mici…unii dintre ei chiar analfabeti. Mult succes Meca!

 4. La Multi Ani si Multe Succese !
  Va doresc din toata inima numai bine si multa putere ca sa invingeti toate greutatile. Puterea de care aveti neaparat nevoie nu se manifesta prin puterea fizica a unei leoaice ci mai mult prin puterea de exprimare si de convingere. Aceasta presupune si o voce care TREBUIE sa vina dinauntru corpului. Pentrui asta e nevoie de mai mult aer. Vocea este de fapt aerul care iese din plamani, sustinuta de forta muschilor sustinatori. Ce puternice sunt strigatele copiilor mici! Stiti de ce? Cei mici folosesc doar modul natural cu care ne-am nascut in a scoate strigate. Pe langa vocea putermica, scoasa din adancul pieptului si a vointei se poate combina de minune cu vocea calda, provenita din suflet.
  In politica romaneasca nu prea avem exemple bune de urmat, dar nu pot sa nu-l amintesc pe d-l presedionte Traian Basescu ca pe un exemplu foarte bun de urmat.
  Sunt multe de spus inca, ca de exemplu claritatea vorbelor care trebuie sa curga, asa ca un izvor sau chiar ca un tzunami, cand e nevoie.
  Mult succes si Bunul Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *