59 thoughts on “Paşte fericit!

 1. Din pacate nu prea fericit pentru fostii proprietari care corecti, disciplinati fara sa sporeasca coruptia autohtona au asteptat sa li se faca dreptate si odata cu corectarea legilor proprietatii in timpul dnei ministru Monica Macovei se parea ca au obtinut macat teoretic, principial aceasta dreptate.
  Dar nu se pare ca nu a fost sa fie asa caci din cauza tergiversarilor si coruptiei desfasurate fara pedeapsa si la nivelul ANRP aceasta institutie in loc sa-si dea foc (de fapt va trebui noi sa-i dam foc) a venit cica pusa de CE cu un proiect abominabil care poate fi gasit la:
  http://www.anrp.ro/uploads/proiect_legislativ_CEDO.pdf

  Daca ar fi sa-i scriu o scrisoare dlui PM Ungureanu cam asta i-as scrie:

  Stimate domnule Prim Ministru,

  Acum in pauza dintre Crucificare si Inviere va urez Sarbatori pascale fericite, multa putere de munca si realizarea celor propuse.
  Doresc totusi, fiindca dvs ati mai pomenit si de despagubirile pentru cei loviti patrimonial de regimul comunist, sa-mi permit sa va atrag atentia privind urmatoarele elemente esentiale cand vorbim despre despagubiri, respectiv cu referire la proiectul de lege privind despagubirile pus pe situl ANRP pentru o mult prea scurta discutie punblica:

  1. Am spus de cate ori am avut ocazia , ca se creeaza impresia ca statul nostru este in conflict cu cetateanul onest iar acum pot sa si exemplific cu discriminarea facuta de stat cetatenilor onesti care au avut incredere si au asteptat cu rabdare la rand sa li se rezolve cererile de despagubire conform legii, in timp ce smecherii si cei cu influenta politica si-au recuperat drepturile, ramanand ca cei cinstiti si discriminati sa fie din nou loviti ca de o noua nationalizare, nu a ceva ce au avut efectiv azi, ci doar a unei sperante care se dovedeste a fi acum inselata si din pacate va veti lega numele pentru istorie de aceasta „realizare”.
  2. Exista o solutie si nu cea despre care dl ministru Dragoi spune ca nu este sustenabiila si-l citez: Intrebat de ce Guvernul nu a ales varianta unor emisiuni de titluri pe 15-30 de ani prin care sa acopere sumele necesare despagubirii fostilor proprietari, Dragoi a replicat ca aceasta optiune ar fi dus la cresterea datoriei publice totale cu 13% din PIB, ceea ce nu era sustenabil.
  3. De acord cu dlui, dar daca dai despagubirea in rate atunci nu mai exista nici-un motiv sa nu returnezi valoarea reala si completa si deci sa nu mai discriminezi la suma ci doar la modul in care in timp se da despagubirea. Poate ca de la inceput, acesta despagubire acordata in timp ar fi fost cea mai corecta fiind si sustenabila, caci nu fura pe nimeni si inlatura si mita enorma care s-a dat in aceasta perioada spre cei care hotarau despagubirile. Adica vreau sa precizez ca este sustenabil sa accepti ca statul are o datorie pe termen lung si asa cum te obligi sa platesti in rate timp de 10 ani acei 15% din valoare bunului jefuit in trecut de stat, sa platesti in 50-60 de ani intreaga datorie, ca macar copii si nepotii sa beneficieze de despagubirile cuvenite din proprietatea jefuita antecesorilor lor. De ce nu s-ar putea asa ceva, care nu ar supune statul la nici-un efort suplimentar, macar in urmatorii 10 ani, cand oricum s-ar plati ratele cuvenite celor 15%? Asta desigur daca statul actual nu este un stat in stare de beligeranta, de dusmanie cu cetateanul sau onest.
  4. Si ca sa se puna cireasa pe tort, s-a introdus acel articol de decadere, care este aberant si ma refer la art Art. 11 – (1): „Se instituie un termen de decădere de 60 de zile, de la data intrării în vigoare a prezentei legi, în care persoanele care au formulat şi depus, în termen legal, la entităţile învestite de lege cereri din categoria celor prevăzute la art. 3 pct. 1 pot completa dosarele depuse la entităţile învestite de lege cu orice înscrisuri pe care le apreciază ca fiind utile pentru soluţionarea cererii. „
  5. Pai domnule PM dvs stiti cate hartii suplimentare cer aceste entitati de cand primesc dosarul si pana se hotarasc sa solutioneze cererile? Legea actuala prevede ca daca s-au depus dovezile de proprietate in termenul de decadere pentru depunerea cererilor, restul actelor sa fie depuse pe parcurs.Daca s-ar dori un termen de decadere atunci ar trebui introdus doar unul relativ la ce acte suplimentare ar cere entitatea insarcinata cu rezolvarea cererii in perioada in care aceasta o analizeaza, inclusiv in fata instantei de judecata in cazul in care se ajunge acolo. Altfel, asa cum se preconizeaza azi , este o malversatiune, facuta cu rea intentie fostilor proprietar sau mostenitorilor acestora, doar, doar vor decadea din termen si-si vor pierde dreptul. Nu este asta o noua dovada a faptului ca statul se comporta ca un dusman cu cei deposedati, adica nu mult deosebit de statul comunist, pentru ca din casele furate acestora, fosta nomenclatura comunista nelustrata si atotputernica sa-i sfideze in continuare?

  Dle Prim Ministru Mihai Razvan Ungureanu,
  De fapt, de felul in care va iesi in final aceasta lege, ma voi raporta eu si foarte multi cetateni din tara si de peste hotare la actualul regim politic din Romania.

 2. Urez doamnei Udrea,guvernului Ungureanu,presedintelui Romaniei,mult

  discernamant,calm si forta,pentru ca in final sa

  invinga fortele intunerecului comunist care sta la

  usa!

  Si tuturor romanilor Sarbatori fericite,in cunostinta de

  cauza,caci Pastele nu este o ocazie de a-ti incarca

  stomacul si sufletul de pacate,ci comemorarea unui

  eveniment crucial in istoria umanitatii!

  Cine are urechi de auzit ,sa auda!

 3. Sanatate si bucurie dv. si celor dragi ,dna udrea! Hristos a inviat!” Cele rele sa se spele ,cele bune sa se adune” !

 4. Cerem urgent autosesizarea CNA in legatura cu depravatizarea

  forumurilor de la ziare.com administrate de moderatori

  colaboratori ai opozitiei!

  Este apogeul a toata denaturarea si al adulterului

  politic de la 89 incoace!

  Priviti,primitivii,canibalii,mincionosii sunt notati

  din greu!

  Ori acest gest nu poate fi facut de un intelectual,

  un deontolog al breaslei jurnalistilor din UE!

  • @ Marcel

   Sunteţi un om hotărât să faceţi curăţenie. Din păcate cereţi o acţiune legală fără să citiţi legea.

   http://www.cna.ro/Legea-audiovizualului.html

   Veţi observa cu uşurinţă că CNA nu are nici o treabă cu internetul. Nu se acordă licenţe pentru site-uri şi nici nu se poate interzice un site. Mai mult, CNA nu poate să interzică sau să închidă, nu numai un site, dar orice altceva (vezi art. 30 din Constituţie).

   Mai mult, forumul nu este o publicaţie ci un mijloc de comunicare privată, la fel ca chat-ul, messenger, blogul chiar…

 5. DOAMNA UDREA,DE CE PERMITETI ANIMALELOR SA SE PRONUNTE PE FORUM?

  DOAMNA UDREA,CE FACETI?

  CITITI FORUMURILE DE LA ZIARE.COM!

  UNDE VA SUNT OAMENII,TINERII DE LA PDL?

  ADICA SA INTELEG CA USL ARE OAMENI CU CARE MERG PANA IN IAD,IAR

  PDL A PLECAT IN CONCEDIU?

  RUSINE!

  DE ANI DE ZILE IN FIECARE ZI MA LUPT CU FIARA,DESI NU SUNT PDL-IST,IAR

  MEMBRII DVS SOMEAZA!

  SUNT F SUPARAT!

  RUSINE!

  ACESTE INABILITATI V-AU COSTAT SI VA VOR FI FATALE!

  • Valeu Marcel, da’ suparat mai esti!!! Nu a plecat nimeni in concediu, toti sunt aproape, oricand se mobilizeaza chiar daca-i zi mare de sarbatoare! Iar, despre platforma ziare.com se stie ca ne este ostila..platita cu bani murdari sa atace PDL si tot ce tine de el. Acolo este o cloaca de amarati, inculti…care accepta orice ptr doi poli ca sa aruce cu rezidurile haznalei anteniste sub obladuirea PSD-ului! PDL nu a facut si nici nu face asa ceva. Ar fi degradant, ar insemna sa se coboare la nivelul lor si sa se murdareasca.
   Atentie, PDL nu este in vacanta…….Aparentele pot insela! 😉

  • Cel mai magic miez al noptii de peste an, este cel dinaintea Sfantului Pasti, noaptea Invierii Domnului nostru, Iisus Hristos…Toti ne simtim plini de evlavie, de trairi cu totul speciale, ne simtim mai puternici, mai buni, mai omenosi…Fie ca aceste zile de Mare Sarbatoare sa va gaseasca sanatosi, sa va bucurati in tihna alaturi de cei mai dragi voua !

 6. Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va aduca bucurii, fericire,pace sufleteasca si iubire .Sa petreceti clipe de fericire alaturi de cei dragi. HRISTOS A INVIAT!

 7. Hristos a Inviat ! Paste Fericit ! Elena Udrea , Anca Boagiu si Daniel Funeriu au fost cei mai buni ministri de dupa 1990 , acesta este adevarul restul sunt rautati electorale si Dumnezeu nu bate cu parul ci cu boli incurabile inclusiv celor dragi lor si famililor celor mincinosi , ii asteptam pe cei trei sa revina cat mai repede (Decembrie 2012) in functiile de ministri.

 8. Sa nu uitati niciodata,ISUS,s-a sacrificat pt noi oameni,singele lui trebuie sa ne faca mai buni,si sa ne aduca cit mai aproape de ,EL…………

  Un paste linistit tuturor care cred in minunea invierii………

 9. Hristos a înviat !Mulţumim pentru urare d-nă Udrea şi datorită faptului că aţi întrerupt din fiert borşul de miel datorită colegului Ponta uitaţi aici explicaţia;

  Cârlanul şi borşul de miel

  Gătea şi doamna Udrea borş de miel
  Dar a fost nevoită să-l oprească
  Gândind că Ponta e şi cârlănel
  Pe care ar putea să îl gătească!

  Venise proaspăt de prin Emirate
  Dar cu minciuni prin cap şi gărgăuni
  Ipocrizia lui mascată în dreptate
  El se plimba cu mintea-n văgăuni.

  De uninominal el trăncănea pe blog
  Uitând că n-au soluţii pertinente
  Şi papagal fiind în monolog
  Uitase să mai pună condimente!

  Măi cârlănele nu-mi sufla în borş
  Prin blog-ul ăsta deşănţat al tău
  Să ştii prea bine, tu nu eşti cocoş
  Eşti un clapon prea mic şi băbălău!

  • Hristos A Inviat ! sarbatori fericite tuturor ,iar Lumina invierii sa va calauzeasca viata in fiecare moment al ei.Multa sanatate!

  • Cârlanul la Cornu abundenţei

   Eu m-am plimbat prin Emirate
   Voi sufereaţi de foame-aici
   Sunt luptător pentru dreptate,
   Ori sunt un simplu măscărici!

   Un Paşte să ciocnesc şi ouă
   Lui socru-meu le-au ciuruit
   Eu vă voi spune numai vouă
   La comunişti m-am convertit!

   Ne întâlnim cu bombonel
   Eu l-am scăpat şi de dosare
   Şi mă numeşte cârlănel
   De ce el mă urăşte oare?

   Îl voi numi iar premier
   Când voi ajunge preşedinte
   O să-l apuc acum de guler
   De ouă nu mai ţine minte?
   ……………………………
   Promisiuni electorale

   Ponta-i cu făgăduinţa
   A ieşit să riposteze
   Nu a pus şi el mânuţa
   Ţara s-o devalizeze?

   Cârlanul se enervează
   Şi doreşte el ciolanul
   Bunicuţa încă-i trează
   Doar abia a-nceput anul!

   Ne dă lecţii de morală
   Acum după dezertare
   Dar de ce partidul boală
   Nu a stat la guvernare?

   Au furat a noastre fabrici
   Ori cu-n leu le-au cumpărat
   Comuniştii nişte vajnici
   Iar vor merge la furat?

   Să închidă acum gura
   Şi să meargă prin biserici
   Toţi au întrecut măsura
   Şi să se roage la clerici!
   …………………………
   Am plecat azi în vacanţă
   Mai atipic, doar se poartă
   Cu Sebastian cel Ghiţă
   Şi i-am spus s-o lase moartă!

   Cuplul nostru prin Dubay
   Batem câmpii mai mereu
   Mă vor pedepsi, nu-i bai
   Aşa cum e socrul meu!

 10. Pe mine Banciu de pe B1 m-a enervat foarte rau.Nu ma supara faptul ca e cam pdl-ist.M-a suparat ca a vorbit de parizerul de pe vremuri,de pe vremea lui Ceausescu.Indraznesc sa spun ca parizerul ala a fost cerl mai bun din lume.Dar ce sa stie Bnaciu,care a stat in Franta atat de mult timp?Totusi stie ca parizerul ala era roz,da nu cred ca l-a gustat.Sau probabil era obisnuit cu chinicalele din Franta….
  Are si bancuri bune…

 11. Duminica seara am prins o secventa la OTV ( nu stiu in ce program se incadra ) in care ” VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI “, dl. Dan Diaconescu, se lauda cum l-a furat de 5000 euro, la procurarea ( la negru ) a unei tipografii, pe patronul lui de atunci, Dan Voiculescu.
  SI D.D. VREA SA DEVINA PRESEDINTE AL ROMANIEI ! Nu ma indoiesc de faptul ca a facut porcarii mult mai mari, dar pe aceasta a marturisit-o , in public, doar pentru a se lauda cat este de ” descurcaret ” !

 12. O zi buna tuturor.Deocamdata doar atit,pt ca e liniste,linistea dinaintea furtunei.
  Asa ca fiti siguri ca sunt prin preajma,n-am dezertat si n-am dat mina cu USLINOSII……………..
  Toate cele bune,gazdei noastre,si intelepciune……….

 13. Mrea Britanie-Experti independenti au recomandat guv. elglez sa continue exploatarea gazelor DE SIST.

  Hopaaaaaaaaaaaa-cam neplacuta veste pt ECOLOGISTII KAGHEBISTI DIN EUROPA,dar si din Romania.
  aDICATELEA METODA FRACTURARII HIDRAULICE nu implica riscuri majore.
  Offffffffffff,ce rau le pica stirea asta celor care mai zilele trecute faceau o galagie…………
  Intrebare:
  -acum ce vor spune OMULETII VERZI??????????????????????????????haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii

  • Si mai ,PICA’ o veste tare,MAJORITATEA USELISTA DI PARLAMENT ,ramine la stadiul de dorinta,ba mai mult,se pare ca vor fi si oaresce ,DEZERTARI USELISTE………..
   Acu sa vezi agitatii ,ANTONESCIENE……………………..

  • A inceput prost saptamina asta pt uselisti,vin vesti proaste de pe toate fronturile……………….INVIZIBILE………….nu cred ca la ponta si antonescu le-a pierit DROBUIL DE MIEL………….Se pare ca mielutii aia de-i mincara au cam facut ,HAM,HAM,HAM PRIN CURTEA DE LA GRIVCO……………

  • Frank,m-am liniştit.De fapt m-ai liniştit.De la majestatea voastră citire:”……METODA FRACTURARII HIDRAULICE nu implica riscuri majore…..”.Deci nu implică,riscuri majore.
   Da, de care metre? Majoruţe,sau minoruţe?
   La riscuri mă refer.

  • Frank,
   Ce stii tu despre “fracturarea hidraulica” intrucat iti dai cu parerea?

 14. CCR a decis.
  Pensionarii sunt jfuiti daca platesc CASS pentru intreaga pensie dar decizia CCR nu se aplica retroactiv desi hotia a fost retroactiva.
  Marturisesc ca eu chiar am crezut asa s-a inteles atunci ca se impoziteaza sumele de peste 740 lei la diferenta exact cum se facea cand in loc de 740 era vorba de 1000 . Dar azi am inteles ca nu era asa si ca se impunea C ASS pe intreaga pensie daca ea depasea 740 lei.

  Asa ca opinez:

  De ce pentru recuperarea banilor luati din eroare pana acum adica cca un an adica aproximativ 500 lei, trebuie actionat in justitie?
  Statul roman este ca un fur care nu-si repara eroarea in dauna cetateanului decat fortat si cu executorul judecatoresc in spate?
  Chiar daca decizia CCR nu e retroactiva principiile de dreptate cred ca sunt si erorile trebuiesc reparate, mai ales ca initial asa s-a inteles legea adica doar cei cu peste 740 platesc pentru ce depaseste 740 asa cum se platea pentru ce depasea 1000 lei.
  Daca statul nu repara fara a fi fortat aceasta nedreptate de fapt aceasta pagubire poate involuntara inseamna ca din nou sunt confirmat in ce priveste caracterul de dusman fata de cetatean pe care si-l asuma de multe ori statul roman.
  Astept opinia factorilor de decizie din PDL?

  • PS Ar fi acum ocazia pentru MRU sa dovedeasca ca guvernul sau , nu se situeaza pe pozitie de beligeranta sau de “care-l trage-n piept pe alalat” fata de pensionari si in general fata de contribuabilul corect. 🙂

 15. Din pacate in comportamentul factorilor de raspundere in raport cu Avocatul Poporului se confirma ipoteza mea cu privire la caracterul de beligeranta al guvernului si administratiei fata de cetateanul contribuabil pe spinarea caruia se lafaie.
  Incepem sa nu mai avem rabdare si sa nu ne mai jucam. Si cum si opozitia este si mai putreda cred ca ne ramane doar metralera lu Ghitza. Ce zici Ghita, te prinzi tu si cu ai tai la treaba asta?

  Confirmarea in :

  http://stiri.rol.ro/ap-neproducerea-unor-vaccinuri-de-catre-institutul-cantacuzino-afecteaza-siguranta-nationala-790883.html

 16. Toti s-au blocat . S-au speriat de Ghitza?

  PS. Dar l-am mai pomenit si la ultimele postari la Andreea Vass daca vor iesi din moderare:

  ion adrian says:
  Your comment is awaiting moderation.
  April 18, 2012 at 10:17 am
  Andreea,
  Asta este raspunsul tau la ce am postat eu pe firul anterior?

  Doar de atata esti in stare?

  PS .Vrei sa ma convingi ca scarba mea si apelul la Ghitza este chiar intemeiat?

  PPS. Inca sper ca totusi pot astepta mai mult de la tine?

  Reply

  ion adrian says:
  Your comment is awaiting moderation.
  April 18, 2012 at 10:24 am
  PS.
  Ca si in chestia cu CASS si ca si in “justa despagubire”, starea grea nu justifica furtul sau jaful propriei populatii sau unei parti a ei.
  Precedentul este periculos si maine jefuitorii vor avea alibi pentru orice hotie anulata doar pentru viitor, de o CCR devenita astfel complice astfel si atunci, repet, doar cu zeama de “metralera lu Ghitza” se mai poate dialoga cu ei.Capisci?
  Exista solutii pe termen mai lung, dar fara sa devii “tagma jefuitorilor”
  Din nou: CAPISCI?

 17. Ce faci dragul meu ION ADRIAN?????????
  Ai iesit din buncarul antiatomic,doar pt a ma intreba ce stiu despre,fracturarea hidraulica???????????
  Stiu cam tot ce stie toata lumea,nici mai mult nici mai putin.
  Dar,te rog sa-mi indici ,LUCRAREA SCRISA DE TINE,TITLUL SI ANUL PUBLICARII,pt a ma documenta,asaincit sa fiu cit mai bine documentat.
  Si evedent te rog sa-mi indici universitatile unde ai tinut cursuri,prelegeri pe acest subiect.
  Daca ai facut munca de cercetare ,tot pe acest subiect indica numele institutului,si tara………..
  Te voi citii cu mare placere.

 18. Ati stiut ca VICTOR PONTA ,si-a petrecut concediul in DUBAI,UNDE S-A BROZAT ALATURI DE MILIONARUL PENAL SEBASTIAN GHITA??????????
  Acum daca nu ati stiut nu-i mare bai,dar cred eu ca ar trebui intrebat ce au povestit cei doi pesedisti?
  Au pus cumva la punct strategia R.TV. PT URMATOARELE LUNI ,PINA LA SFIRSITUL ANULUI???????
  Impreuna au pus la punct linsajul mediatic la care vor fi supusi ADVERSARII LOR POLITICI?????????
  De ce CORINA DRAGOTESCU,STRIBLEA SI ALTII,nu le-au spus telespectatorilor ca STAPINUL LOR SE BRONZEAZA ALATURI DE VICTOR PONTA??????????
  Ia sa fi mers ELENA UDREA ,cu familia ,alaturi de familia unui patron de presa,sa fi vazut voi TALK-SOW-URI,DE SE CRACANA TOATA ROMANIA.
  Si de ce CIRLANUL VICTOR PONTA ,pe blogul sau nu pomeneste nimik despre amicul SEBASTIAN GHITA,si sponsorizarile lui??????????
  Oare cit l-o mfi costat pe GHITZA SEBASTIAN ACEASTA IESIRE IN DUBAI,SI CE CONTRACTE GRASE I-A PROMIS VICTOR PONTA DACA VA AJUNGE PRIM MINISTRU???????????

 19. ,CIND EUROPA TE BATE LA POPOU’

  Cam asa stau lucrurile cu vestita MOTIUNE DE CENZURA,din care s-a cam ales praful.
  Inca o data s-a dovedit ca cei doi CRIN-PONTA,sunt doi amatori care sunt prost sfatuiti,dar mai ales ca n-au coloana vertebrala,pt ca dupa ce si-au umflat muschii,au perorat pe subiectul UNIVERSITATEA DIN TG. MURES,iata-i astazi pe cei doi URECHIATI DE COANA EVROPA,UMILITI,PUSI LA COLT,cum au dat-o la intors.
  Ce se poate intelege din toata patania asta?????????????????????
  Cele doua fantose politice,VICTORAS SI CRIN,sunt tocmai buni de trimis la plimbare,si sa-si reia vechile obiceiuri.

 20. Cum e posibil ca Boldea sa isi primeasca in continuare indemnizatia de parlamentar,desi este in arest preventivc?Asa ceva este inadmisibil.Atunci de ce i-ati mai ridicat imunitatea?Trebuia sa il tineti in parlament.

 21. Pe “şirul” de 1 Aprilie al acestui blog spuneam că se simte mereu un aer încărcat de praf. Imediat au sărit nişte “cineva” care m-au “miştocărit”, de parcă nu este o întrebare legitimă de ce ne îmbolnăvim de plămâni…

  Ieri lumea s-a speriat pentru că a văzut că ploaia a adus un misterios praf ruginiu.

  Cum bre, acum nu mai sunt numai închipuirile Bibliotecarului, a văzut o lume întreagă că e praf?

  “În zona peninsulei Arabice a fost o furtună puternică de praf. Acest praf saharian la origine a fost antrenat în circulaţia atmosferică către zona ţării noastre, pentru că noi suntem influenţaţi în acest moment de un sistem de presiune destul de scăzut care s-a format în zona Mării Mediterane. Vorbim despre o circulaţie sudică şi în această circulaţie sudică a fost antrenat o parte din praful saharian, care a traversat Podişul Anatoliei, Marea Neagră şi se pare că a ajuns până în zona ţării noastre”, potrivit meteorologilor.

  Eu întrebam care e sursa prafului, puteam atunci să primesc un răspuns de tipul… a furtună în Sahara şi… Dar dacă nu venea ploaia… nu ne spunea şi nouă cineva că vine norul cu praf din Sahara? Nu am eu voie să bănuiesc că nu are nici o treabă cu praful din Sahara şi asta e doar o scuză ca să înghiţim cumsecade găluşca? Eu ştiu cum miroase praful din Sahara, nu este deloc aşa, praful nu este persistent, este greu, când încetează furtuna se depune… nu cred nici măcar 5% că acesta este motivul… ghinion pentru domnii meteorologi, nu m-au convins.

  Deci ne spune cineva adevărul înainte să fim o ţară cu 19 milioane de bolnavi de BPOC?

 22. Elena Udrea a pierdut procesul cu Jurnalul National.A invins libertatea de exprimare,nu Jurnalul National.Daca vroia despagubiri de un leu,poate castiga.

 23. Daca poluatorii nu se retrag din Ploiesti,atunci ne mutam noi.Eu m-am mutat.Nu am ce sa zic,cui sa ii spun.Poluatorii nu se pot inchide.Dupa ora 23 dau drumul noxelor.La ora aia mediul doarme,protectia consumatorilor doarme.Ce mai conteaza o amenda de 100.000 lei?Vax…

  • Nu trebuie sa faceti pasul inapoi in fata lor. Continuati sa luptati impotriva poluatorilor, doar asa o sa reusim sa facem ceva in Romania . Fiecare parere conteaza, asa conteaza si parerea dvs in fata lor. Mult noroc ! PSD jos mainile de pe poporul acesta !

 24. Oprescu, vrea sa ne extermine intr-un mod diferit fata de Hitler, prin “misiunea” CAPUSA!
  Capusa ucigasa e peste tot in Bucuresti! Nu lasati copiii prin parc, prin iarba, pe unde vedeti caini…..Daca va doare capul si aveti simptome ciudate mergeti urgent la medic, este posibil sa va fi muscat capusa. Nu lasati copiii sa se joace in spatiile verzi, pot paraliza daca sunt muscati! Nu este de gluma, aici am ajuns (!!) mai rau ca in evul mediu!!! Ce mai urmeaza, ciuma, holera?!!!! Oprescule ce ne-ai facut, unde vrei sa ne arunci, in groapa mizeriei si a umilintei? Imi este rusine ca sunt bucurestean, daca pana mai ieri ma pazeam de cainii tai, acum trebuie sa ma apar de CAPUSELE TALE! Este strigator la Cer!

 25. Cine-l adopta pe M.R.U.???????????
  Dupa interviul de aseara,eu tot nelamurit am ramas,si nu prea stiu ,precum ceteanul turmentat cum arata,jalonat viitorul politic al domnului UNGUREANU,SI CINE IL VA ADOPTA??????????
  Am facut un punctaj al interviului de aseara,si la capitolul PROIECTE POLITICE-dezamagire,ceata si……………….SUSPANS.
  Asadar ,INDEPENDENTA,P.M. dependenta de actuala coalitie deci si de PD-L,continua,si viitorul ramine in continuare invaluit in mister.
  Ce ne rezerva viitorul,cine ,cu cine se va alia??????????????????
  Atit liderrii PD-L cit si dl UNGUREANU,sunt foarte zgirciti pe aceasta tema.
  Dealtfel pot sa remarc in continuare ca PD-L ,este foarte discret pe scena politica,cu aparitii,mult prea soft pt ,VREMURILE’ tulburi pe care le traverseaza.
  Aproape ca imi vine sa fac un repros acestui partid,care imi lasa senzatia ca singur isi pune gitul in lat,si lasa CALAULUI USELIST,MOMENTUL IN CARE SA-L AGATE DE PRIMUL COPAC………….
  De ce domnilor si doamnelor sunteti intr-o defensiva atit de evidenta,ce asteptati????????????????????????

 26. Astazi cu surlec si trimbite USELIMEA BATOASA,SI-A TRIMIS,pupincuristii la microfoane sa ne spuna ce mare realizare au de astazi,SENATORUL DANIELA POPA,SI-A TRADAT PARTIDUL SI A DEZERTAT LA PNL.
  Bon,sa zicem ca asta-i viata ,SOBOLANII,fug cind simt pericol,dar ce sa vezi,faptul ca USELIMEA SE SUBTIAZA CU DOI PARLAMENTARI,ARUNCATI AFARA DIN PARLAMENT URMARE A UNEI HOTARIRI JUDECATORESTI,LUATI DE GULER DE JUSTITIA DIN ROMANIA CARE A STERS CU EI PE JOS UMILINDU-I SI PUNINDU-LE STAMPILA-TICALOSI PE VIATA,NICI UN CUVINT.
  Deci UNUL DIN CEI MAI VOCALI TICALOSI SERGIU ANDON,OMUL DE CASA A TURNATORULUI DAN VOICULESCU A FOST DECLARAT INCOMPATIBIL CU DEMNITATEA DE PARLAMENTAR ,TOCMAI DE JUSTITIE.
  Numai ca ACEST LUCRU NU MAI INTERESEAZA PE NIMENI-DOAR TRADARILE SUNT SUBIECTE MAI NOU-TEPELE INDESATA IN FUNDURILE TICALOSILOR NU MAI SUNT SUBIECTE INTERESANTE.

  RUSINE MAS-MEDIA-RUSINE TUTUROR CELOR CARE POT SI AR TREBUI SA LE SPUNA ROMANILOR ACEST LUCRU SI TAC………..
  Rusine pedelistilor ca v-ati retras in propia gaoace si lasati subiecte interesante ,sa treaca pe linga voi.
  Incep sa cred ca va cereti singuri in opozitie…………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *