Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti a dat abonamente la bibliotecă tinerilor cu rezultate bune la învăţătură

Am participat aseară la o acţiune extrem de inspirată a Organizaţiei de Tineret a PDL Bucureşti. Am acordat abonamente la Biblioteca Centrală Universitară studenţilor care în anul precedent au avut rezultate bune la învăţătură. Atmosfera în care s-a desfăşurat evenimentul a fost foarte caldă, lucru pe care puteţi să-l vedeţi şi în fotografiile de mai jos.

Recunosc că m-a surprins numărul mare de studenţi care au participat la campanie, fiind, practic, o dovadă a faptului că generaţia care vine din urmă are suficiente resurse să producă în mod real schimbarea în bine a României. De altfel, le-am şi spus celor prezenţi că a face tot posibilul pentru a te dezvolta ca profesionist, să ai o educaţie bună reprezintă un gest de responsabilitate socială, dincolo de şansele crescute pe care le poţi avea în plan personal.

Tinerii studenţi care au considerat că e mai bun un abonament la bibliotecă în detrimentul unei petreceri, să spunem, mă conving de faptul că generaţia care ne va lua locul este mai bună decât actuala. Poate pentru că nu sunt marcaţi de perioada comunistă şi lunga tranziţie socialistă de apoi sau poate pentru că sunt mai încrezători în viitor.

Oricum, ceea ce pot spune cu siguranţă este faptul că mişcarea anti-tabloidizare şi anti-manelizare are soldaţi credincioşi şi numeroşi. Iar toţi cei prezenţi aseară la evenimentul PDL Bucureşti au dovedit din plin acest lucru.

Închei prin a-i felicita încă o dată pe cei de la Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti pentru iniţiativa constructivă pe care au derulat-o. Spre deosebire de alţi tineri intraţi în politică, mă bucură să ştiu că acţiunile pe care ei le întreprind au relevanţă socială. Sunt făcuţi cu siguranţă din altă stofă decât tineretul de la USL să spunem, şi asta pentru simplul fapt că nu apelează la metode facile, ci încearcă să-i atragă pe specialiştii în devenire. Eu cred că OT PDL Bucureşti va deveni în câţiva ani o pepinieră semnificativă de cadre pentru întreg partidul şi de mulţi dintre membrii săi de astăzi veţi auzi şi în viitor.

bcu1

Picture 1 of 7

39 thoughts on “Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti a dat abonamente la bibliotecă tinerilor cu rezultate bune la învăţătură

 1. ***Popo, ce Dumnezeu? Este loc pentru toţi.
  Cum adică nu ai rost? Şi tu ai locul şi rostul tău aici, pe blog, fără să te împiedici de Bibliotecaru sau Florin, colegul nou venit. Trebuie să fim cât mai mulţi…
  Da’ se poate? 😆

 2. Buna ziua, sarutmana d-na ministru si fiindca sunteti si avocat cititi aici:

  Torţionarii şi legile trunchiate

  În vremea când era el premier
  Avea atunci vreo şapte case
  Ei au făcut din asta un mister,
  Dar au ieşit cu nişte pensii grase!

  Şi politrucii ei i-au scos atunci
  Aveau probleme şi i-au ajutat.
  La pensie la patruzeci şi cinci,
  Să uite şi cu cine-au împuşcat!

  Au mai furat şi în privatizare
  Umplându-şi conturile-acele mari
  Agonisind şi prea multe hectare
  Şi astfel au ajuns nişte gropari!

  I-au ajutat atunci şi bunicuţa
  Să lichideze fabrici fără număr
  Ei depunându-şi toată sârguinţa
  La bască nu îi doare nici la umăr!

  Profesorul Brucan avea dreptate
  Proorocind şi rău despre lachei
  Aceştia vor fura până la moarte
  Degeaba se credeau atunci atei?

  Ne spune bucuros acum Năstase
  Judecătoria printr-o lege dragă,
  Să o confund cu una dintre case
  Şi o voi boteza chiar Sfânta Şpagă!

 3. Iar îţi vorbeşte gura fără creier!
  Personalitate multiplă este ceea ce face ZeV, cel ce vine şi e precum mierea pe aici şi este venin prin alte ogrăzi!
  Văd că nu ai înţeles să pui punct la subiect!
  Se pare că nu înţelegi regula numărul 1 pe care trebuie să o respecte un musafir:
  nu intră în ograda gazdei şi începe să înjure precum un bădăran!
  ZeV şi toţo pitecantropii ăia care tot scuipă venin pe aici să se ducă la Macovei, la Vass, la Preda, la Ponta, la Ciutacu….
  NU AICI!
  Hai ciocu mic şi bagă nasu-n ziare com că numai belele faci.

 4. Cum preţul unui abonament de bibliotecă nu este exorbitant, bănuiesc că este vorba despre un gest simbolic.
  Eu aş propune întoarcerea acestui gest simbolic cu un alt gest simbolic, anume un blog colectiv al celor care au primit permisul de bibliotecă în care fiecare să scrie despre cărţile citite în bibliotecă.

  • ***Bibliotecaru – nu se poate face aşa ceva. Nu-i poţi trata pe aceşti tineri ca la şcoală, la ora de lectură.
   Cred că ştii că cele mai bune rezultate se obţin atunci când studiul, în general, vorbesc, se face benevol, fără constrângeri.
   Când eram studentă, sigur că mergeam la Biblioteca “Mihai Eminescu”, biblioteca universităţii, dar, din câte-mi amintesc, parcă era gratis ori preţul era extrem de mic…

  • Mare golan eşti!
   De ce vrei să sugerezi dubla futilitate a acestei acţiuni?
   Adică vezi Doamne abonamentele costă ieftin şi au fost date cui nu trebuie deoarece tineretul PDL-ist nu prea se ocupă cu cititul!
   Diogene vezi că-ţi pun capacul la butoi şi vreo două ore îţi dau oxigen cu seringa!
   🙂

   Atâta a putut să facă Elena Udrea, atâta a făcut!
   Că ea nu are miliarde precum liberalul Patriciu care a dat burse tuturor celor care au semnat adeziuni pentru PNL!
   🙂
   Ia fă o statistică pe direcţia asta!
   😉

  • @ diaconu Eusebiu

   Bun ar fi nişte oxigen… Sunt atâtea formalităţi însă pentru a obţine în chirie un concentrator de oxigen subvenţionat de CNAS că nu poţi să le îndeplineşti bolnav fiind… De închiriat sau de cumpărat… eheheheee.

   În general în sănătate formalităţile au ajuns de nesuportat. Cum îşi închipuie cei ce stabilesc metodologiile şi hârţogăraia că bolnavii aleargă de colo-colo. Mă rog, nu mă mai enervez că mă enervez fără rost.

   Mai bine vorbim despre permise.
   http://www.bcub.ro/home/servicii-oferite/servicii-oferite-in-unitatea-centrala/parter/biroul-permise

   După cum vedeţi, 15 RON permisul şi 10 RON viza anuală.
   Pentru doamna Udrea sumele nu sunt atât de mici cât timp permisele sunt multe… Eu nu vorbeam însă de un gest simbolic din partea doamnei Udrea (ceea ce nu înseamnă însă că gestul doamnei Udrea este lipsit de simbol). Eu vorbeam despre faptul că tinerii care au venit să ia acest permis au făcut un get simbolic, pentru că nu au făcut, cu siguranţă, acest gest al prezenţei că nu aveau 10 RON pe an, ci pentru că acest carduri erau date de mâna doamnei Udrea.

   Relativ la domnul Patriciu… Eu cred că este un gest frumos din partea domniei sale.
   Din ceea ce citesc, “5600 de tineri iau anual bursă de la Fundaţia Patriciu”. Nu am idee ce înseamnă exact o bursă… am găsit însă vehiculată suma de 15.000 de dolari. Adică 84.000.000 dolari pe an. Mă îndoiesc pentru că veniturile pe 2010 ale Fundaţiei sunt în valoare de 28,5 milioane RON şi cheltuieli 28 de milioane RON. Conform raportului pe 2010, domnul Patriciu a donat 27,9 milioane RON.

   Dacă aş face nişte calcule… ceea ce e destul de greu, că am o durere de cap de nu prea mai ştiu nici cum mă cheamă… dar să încerc, să nu mă acuze cineva că nu-mi dau silinţa… 😆
   28 milioane RON ar înseamnă un impozit de 1400 milioane, respectiv un venit de 8.750 milioane RON adică cam 2,6 miliarde USD. Dacă firmele domnului Patriciu fac 2.6 miliarde USD profit, atunci finanţarea fundaţiei se poate face prin direcţionarea celor 2% din impozitul pe profit. Sper să nu fi greşit la calcule. Nu spun că este aşa, doar că ar putea să fie.
   Codul Fiscal art. 57 (4) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impozitul stabilit la alin. (3), pentru
   susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea
   de burse private, conform legii.

 5. Buna ziua. Am inteles ca ieri in Camera deputatilor a fost votata legea privind taxa pentru poluare. Este o veste nu prea placuta. De aceea va rog sa folositi autoritatea cu care sunteti investita ,astfel incat legea taxei auto pentru mediu sa intre in vigoare nu odata cu publicarea ei in Buletinul oficial,ci la 1 Ianuarie 2012. Iata de ce:Poluarea mediului incojurator este data de gazele de esapament rezultate numai din arderea combustibilului in timpul functionarii motorului si nu de starea tehnica generala a masinii.Chiar si o masina noua poate depasi limitele de noxe daca nu este reglata la parametrii proiectati(avans la aprindere,reglarea aerului adica lamda si care este mai mare ca unul,ce reprezinta raportul dintre cantitatea de aer real si cea teoretica pentru arderea combustibilului,reglarea distantei dintre electrozi la bujii, presiunea la compresie,etc).Din acest motiv toate autovehicolele sunt verificate tehnic la doi ani si in special noxele.Oare ministrul mediului nu stie ca poluarea masinii nu este direct proportionala cu vechimea ei si depinde doar de starea tehnica a motorului? Daca pe parcurs se face o reparatie capitala a motorului-inlocuiri de cilindri,pistoane,cuzineti de biela si pat,segmenti de ungere si ardere, dupa rodaj masina revine la parametrii initiali stabiliti de proiectant si este ca si noua.Domnule Borby,inainte de a schita proiectul de lege de taxa mediu ati consultat si parerile specialistilor in domeniu? Mai repet odata, va rog ca aceasta lege legea sa intre in vigoare la 1 Ianuarie 2012,pentru care va multumesc anticipat ! Nu se stie niciodata, in 2014 poate candidati la cea mai mare functie in stat si chiar va urez succes deplin !

  • Silver
   Voi fi cu adevarat multumit doar cand acest bandit, care, printre altele a subminat Alianta D.A., va ajunge dupa gratii.

  • ***ZeV – eu zic să nu ne facem iluzii. Toţi, absolut toţi pe care noi îi numim hoţi, ţepari, şpăgari sau mai ştiu eu cum, au furat cu acte în regulă.
   Exclus…

   Ai văzut reacţia presei internaţionale în legătură cu Năstase… Dar când s-a pomenit de consecinţele acestui verdict, s-a vorbit de România şi români, nu de Năstase… Pe Năstase nu-l deranjează că România şi românii suferă şi vor suferi din cauza că cei în drept nu-şi fac treaba, el e liber, nepătat, poate să strige cu patalama că e nevinovat şi să viseze la data când va ajunge iar şef, mare şi tare, în fruntea ţării…

  • Mda…Silver…cam asa e…mi-amintesc că, până prin 2004, se vorbea despre ,,coruptie fara corupți”.
   În anul de grație 2011, cred că putem vorbi de ,,corupți fără corupție”.
   😉 😉

  • @ZeV. Despre banditul pe care l-ai dori dupa gratii, pentru ca justitia sa il poata condamna, ar fi necesar ca procurorii sa puna pe masa judecatorilor niste probe concludente. Despre dosarul lui Dinu Ptariciu se spune ca este imens, dar juridic vorbind este extrem de subtire. Acest dosar a fost pregatit ca mijloc de santaj de catre un consilier prezidential al lui Ion Iliescu. Consilierul, nu ii dau numele, s-a pus in slujba unei companii americane Haliburton al carei principal actionar ar fi fost Dick Cheney – ministru al administratiei americane care companie a dorit sa puna mana pe societatea lui Dinu Patriciu – Rompetrol. Santajul a esuat si Dinu Patriciu a ramas cu grupul de societati precum si cu un dosar penal, mort din fasa. Dupa alegerile din 2004, Dinu Patriciu a fost desemnat drept adversarul personal al lui Traian Basescu si deci trebuia nimicit. Prin urmare a cerut scoaterea de la naftalina a vechiului dosar si pe baza acestuia sa se indeplineasca mai vechea dorinta a lui Traian Basescu si, mai nou, acum, si a dumitale ZeV. Deci retineti ca dosarul a fost confectionat pentru santaj si nu pentru actiune efectiva in Justitie. Probele din acest dosar sunt extrem de subtirele si care, in instanta, vor fi demontate cu usurinta de avocatii Patricianului. Problema complicata o constituie faptul ca procurorii nu prea au curajul sa se duca la Traian Basescu sa il informeze despre situatia reala a acestui dosar. Pe de o parte Basescu insista, iar pe de alta parte, procurorii dau din colt in colt cu un dosarel despre care nu sunt siguri ca va rezolva problema pusa de Don Prezident. Pana acum lupta juridica s-a desfasurat doar pe terenul procedurilor, fondul urmand a fi abordat mai tarziu.

 6. Băi Silvia tu chiar nu te potoleşti cu Macovei asta a ta?
  Du-te bă la ea pe blog şi laud-o!
  NU AICI!
  Şi tu ZeV care-i problema?
  Aveai impresia că după ce l-ai înjurat pe Băsescu şi pe Udrea în toate felurile şi pe toate blogurile noi o să uităm?
  Ţi-e chiar nu îţi este ruşine măi sluga lui Pădurariu?

  • Diaconu Eusebiu
   Stimate domn, nu sunt sluga nimanui, dar trebuie sa recunosc, ca il respect in mod deosebit pe domnul Paduraru Nicusor (nu Padurariu), pentru ca este un om elegant, instruit, manierat , nu a facut si nu face nici un comprimis cu Gheorghe Nichita, spre deosebire de Petru Movila.

 7. Un zâmbet la cafeaua de după amiază… 😆

  Un bâlbâit în tramvai întreabă pe cineva:
  – N? nnnnn? nnnnnnu vvvă ssssupăraţi, c? ccccc, ccccât, cât e ceasul?

  Ăla nimic, tace mâlc. Din nou, bâlbâitul insistă:
  – N.. nnnu vvvvă ssssuppppăraţi, cccc cccccât cât e ceasul?

  Nici un răspuns nici de data asta. La staţia următoare, coboară bâlbâitul din tramvai, iar dupa ce se închid uşile, cineva îl apostrofează pe cel întrebat:

  – Bine domnule, dar nu puteai să-i spui bietului om cât este ceasul?
  – D? Dddddda ccccce, vvvvoiai ssssssă ccccc ccccccreadă cccccă fac mmmm mmmmişto ddddde el?

 8. Băi ZeV tu care cumva nu eşti Dan Tapalagă?
  😉
  Scribul ăla plătit al lui Monica Macovei care tot îl atacă pe Băsescu şi pe Udrea prin presă?
  🙂

  • Buna seara, domnule Diaconu Eusebiu
   La toate intrebarile tale, iti raspund cu toata amiciția :
   NU.
   😉

  • De dragul informarii corecte, fă, te rog, un serviciu colegilor tăi și inserează un link spre cel mai recent articol dusmănos al domnului Dan Tapalagă, la adresa lui Traian Băsescu si/sau Elenei Udrea, precum si conexiunile evidente si de necontestat cu doamna Monica Macovei.
   Nu de alta, dar acest blog de elita nu este ziar sau televiziune, prin urmare, cine doreste si poate să tina pasul , trebuie sa producă probe.
   Evident că nu este obligatoriu, asta, doar dacă își dorește respectul colegilor.
   😉

 9. De ce trebiuie sa ne purtam frumos,elegant,sa fim toleranti cu oameni (ziaristi)care jignesc,dezinformeaza,mint,manipuleaza populatia acestei tari?
  Posturile de tv au o atitudine dusmanoasa fata de pdl,Turcescu a schimbat si ei macazul (USL).
  Desfiintarea posturilor tv partid,antenele,otv.
  Aceste posturi sunt spalatorii de bani.
  BOGDAN CHIREAC,ROSCA STANESCU,CIUVICA,DIACONESCU D ,au aparatura de ascultare a telefoanelor.
  De ce sa suportam o democratie paguboasa cand putem sa avem o dictatura,gen SPANIA lui FRANCO.
  “Revolutionarii” trebuiesc condamnati pentru lovitura de stat,nu sa le mai platim din buzunarele noastre uneori goale banii grei.
  De ce nu se pune problema ca,detinutii sa fie folositi laa munca,adunati toti violatorii,hoti,santajistii,vazionistii,si internati in baraci ,paziti cu caini,nu sa huzureasca cu droguri,femei,telefoane mobile in puscarii.
  Canalele,DUNARE-BUCURESTI,SIRET-BARAGAN,se fac rapid si eftin cu aceste gunoaie.
  Numai in felul acesta Romania devine o tara curata,prospera.

 10. Felicitari pentru initiativa constructiva, pe care ati intreprins-o.Numai dorinta de desavarsire profesionala sa existe de acum ,in randul tinerilor. Oportunitati au mai multe ca in vechiul regim.Sa le dorim succes!

 11. Dna ministru,de ce nu se continua proiectul politic,MISCAREA POPULARA?
  PDL este un partid neatractiv politic,nu vine in partidul dvs nici un politician mic sau mare,toti se duc la UNPR ,care a devenit un magnet politic,practica o politica centripeda, fac aliante,absorbtii de alte partide,au o alta viziune politica de perspectiva,pe cand PDL este incremenit in timp,este prizonierul propriei politici promovate de greii (baronii)PDL.
  Este un partid intolerant,inflexibil,neproductiv.
  Chiar daca faceti autostrazi pana pe luna,nu stiti sa va “vindeti” marfa.
  Boc vorbeste in limbajul de “lemn”,populisme,pomeni,responsabilitate si altele,nu aduc nici macar jumatate de vot aceste discursuri,uitativa mai bine la SARMALIADELE,MOASTELE,PROMOTII HIPERMARKET si orientati-va politica (strategia)electorala daca mai vreti sa castigati alegerile in 2012, pe BASE il doare in biga(marinareste)daca pdl mai intra sau nu in parlament.
  Pacat de legile bune pe care le-ati initiat si votat.
  Va doresc succes.

 12. @Nell. Bine ati revenit pe forum. Am ramas dator fata de dv. cu un raspuns la un comentariu anterior si cum m-at avertizat ca veti lipsi o perioada, gasesc acum cu cale sa il repostez aici.
  @Nell.Stimate Nell, cunosc din spusele unor psihologi ca ironia are un efect binefacator asupra caracterelor in sensul readucerii cu picioarele pe pamant sau oricum, corijarii unor erori de comportament. Asijderea si surata sa – autoironia are acelasi efect benefic. Asadar cum as putea sa ma supar eu pe dv.? Si apoi sa mai stiti dv. ca inclinarea catre stanga ce cu ironie mi-o sugerati ar cam fi fara obiect cata vreme eu in repetate (nu prea de multe ori) randuri mi-am afirmat crezul in gandirea liberala. Ba chiar am afirmat odata ca iesirea din actuala criza isi va gasi sorgintea tot in gandirea liberala asa cum s-a intamplat si cu celelalte crize din istoria moderna a omenirii. Nu obisnuiesc sa fac critica cu toporul, dar daca am afirmat ceva referitor la “injuraturile” si “blestemele” adresate celor suspusi de catre parte defavorizata a societatii, apoi am facut-o pentru ca prea le-am auzit de multe ori. Bineinteles ca si exemplul dv. referitor la vinaturile de calitate este valabil, ba chiar si eu cunosc cateva cazuri, iar aseara am avut placuta surpriza sa aflu din emisiunea “Zece pentru Romania” ca un tanar din cea mai defavorizata zona a tarii practica cu mult succes o agricultura competitiva, fapt pentru care a si fost premiat. Nell draga, pe mine ma ingrijoreaza multimea celor care injura si blestema ca si putinatatea celor care in aceste vremuri grele, gasesc calea catre succes. Exemplul dat de dv. precum si inca vreo cateva pe care le cunosc eu reprezinta exact floarea pentru care nu se face inca primavara. Astept cu nerabdare inversarea tendintelor si te asigur ca atunci si tonul comentariilor mele va fi altul. Ma bucur ca apreciati cele cateva randuri pe care le postez din cand in cand. Toata stima si consideratia!

 13. Tocmai am revenit de la un eveniment cultural de inalt nivel organizat de Mitropolia Iasi.
  Am avut privilegiul de a asculta un colaj de Colinde intr-o matrice de muzica bizantina prezentat de celebrul Bizantion condus de doctorandul Adrian Sarbu.
  Acustica a fost superba si pentru o ora si jumatate lumea politichiei s-a indepartat, parcă, cu ani lumină. Chiar si acum totul mi se pare derizoriu ca un fum si am sentimentul ca trece viata pe langa noi neprofitand, plenar, de clipele ei.
  Este posibil ca si in alte orase sa poata fi gasit un DVD/CD cu Bizantion.
  Vi-l recomand cu caldura.
  Ma bucur, in acelasi timp, ca regasesc prieteni care au tot timpul ceva coerent de spus, ma refer, desigur, la Nell, Turnul, Cruciatii, si altii ca ei.
  Voi citi pe indelete maine dimineata, acum, incă sunt pe jumate ,,dus” in alta parte.
  🙂

  • auzi la mine…ca la țară…jumătate, am vrut să spun.
   😉

 14. stimate Turn,
  cred ca stiti de ce va apreciez,

  desi cumva suntem pe baricade diferite,chiar daca nu este exemplul cel mai bun,pe pozitii contrarii sa spun,
  aveti o decenta si un echilibru care duce la dialogul mult-visat.
  in fond suntem concetateni,in viata reala am putea fi prieteni la catarama si am putea avea exact aceleasi pozitii si la o bere.
  sunt constient ca argumentele mele au aceeasi valoare in fata voastra ca si ale dumneavoastra asupra mea,atat timp cat comunicam prin fraze mai mult sau mai putin inspirate si cu impact rapid.
  dar calmul si atentia cu care innaditi un fir logic ma face sa va citesc cu placere,pentru ca uneori chiar mai invat cate ceva.

  sa stiti ca numai concilierea noastra,a simpatizantilor unei tabere sau a alteia ne va readuce normalitatea.nu politicienii.
  noi suntem cei cu suturile in dos.dar avem picioruse cam mici.

  cu aceeasi stima,

 15. daca doriti ca masele din mediul rural sa fie alaturi de d vostra , acum cin conduceti si ANCPI incercati sa rezolvati intabularea la nivel national, eu ma ciniu de 6 ani.(daca ceream parcul izvor era al meu ) daqr mostenirea legala nu se poate.

 16. “diaconu Eusebiu,ar trebui sa incetezi cu aceasta campanie de denigrare(mascata) a PDL. cred ca vrei bani,dar felul in care o faci lasa de dorit.”

  Citind aceasta fraza m-a pufnit rasul si inca o data imi dau seama ca se intampla ceva ciudat pe acest blog! Ceva care nu a mai fost!
  Nell, fiind din PDL, asa ceva nu ar fi trebuit sa afirmi, stii de ce? Te da de gol….
  Ok, sa facem camapnie ASA CUM VA PLACE (!!!) si sa recitim aceasta fraza scrisa de un “mare sustinator” al dnei Udrea, deci sa recitim si sa luam aminte… Doamne, ce este cu voi? Chiar nu realizati cum se rade si cum este jignita ca ultimul om dna Udrea???? Citit si deschideti-va mintea dragii mei…

  ” ZeV spunea…

  “Elena Udrea nu este președinte al PDL, cel puțin, nu în mod transparent. 🙂
  Dacă tot am transformat-o pe această doamnă într-un fel de Hera (mit.soția lui Zeus din Olimp n.a.) , de a început să mi se aplece și când văd blonde pe stradă ( 🙂 ) , propun să-i dea pe toți afară și să organizeze concurs de admitere în PDL. Președinte de onoare al comisiei, ar putea fi..evident, Traian Băsescu.”

  Ctiti! Eu sunt socata, nici mogulienii parca n-au jignit-o in asa hal!
  Oare chiar v-ati pierdut ratiunea, oare voi tineti cu adevarat la acest MARE OM pe nume ELENA UDREA? Tineti cu adevarat sau sunteti niste bieti meschini cu gandul cum sa ciupiti si voi ceva intr-o zi!
  Va doresc o seara de meditatie! Toate cele bune! Daca mai pot fi.

 17. ***Domnilor, eu v-am spus-o mai elegant şi nu aţi priceput.
  Acum, aţi luat-o-n bot bine, da’ bine de tot. Ce să vă fac, o meritaţi… 😮 Aşa vă trebuie dacă umblaţi cu şopârle…

  • Prefer 10 Diaconi si 10 Silver…. Zapa….sa merg la drum si la ce drum, deoarece campania a inceput la modul cel mai grotesc, decat sa am 50 de libidinosi, care toata ziua vin cu expresii de genul simate, distinse si alte pupaturi……care-s false si au miros de DUPLICITATE.
   E BINE DE STIUT ASTA!

  • Trebuie inteles ptr todeauna ca dumanii cei mai periculosi sunt CEI DIN INTERIOR, ca de alde ponti si crini nu ne prea temem. Ii executam!
   A face aici reclama unor persoane fara merite, care o ataca in toate cercurile pe dna Udrea si o doresc eliminata cu orice chip, este iar in neregula!
   Acele persoane au bloguri pot fi apreciate la ei.
   Aici, avem un OM drag noua, care-l sustinem NECONDITIONAT si facem (cel putin eu) scut de aparare impotriva oricui, fie si din PDL daca-s curve politice.
   Sper sa fi fost BINE inteleasa!
   Noapte buna!

  • Iar s-a dus aiurea zâmbetul – Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

   Gheorghe si Ion stau de vorba:
   – Ba, Ioane, tu stii ca saracii intra in Rai inaintea bogatilor?
   – De ce, Gheorghe?
   – Sa aiba timp sa faca curat pentru bogati !…

 18. lulu,
  te inseli in privinta mea.nu cred ca poti sa citezi ceva mogulian ce i-as fi adresat eu doamnei Ministru vreodata.dimpotriva.
  faptul ca eu o sustin pe doamna Macovei e treaba mea,si numai a mea.
  nu insinua prostii.eu si ZeV cred ca suntem SINGURII ce nu avem nevoie de ceva,si va sustinem neconditionat.dar se pare ca supratemperamentul va face sa explodati aiurea.
  daca tu crezi ca PDL trebuie sustinut numai si numai prin butonul de panica,e treaba ta .
  eu il sustin altfel.european.si e treaba mea.
  esti foarte misto,bravo,esti din PDL,eu doar va sustin,intelegi?
  nu m-am bagat in politica pentru ca nu ma intereseaza,dar nu-mi lua dreptul de a participa la dezbaterea politica pentru ca nu e drept.
  daca nu intelegi ca in afara de membri aveti si simpatizanti sinceri,sau ii renegi pe acestia,este treaba ta.
  daca consideri ca masele votante stau linistite ca cupoanele de stofe de diferite culori prin rafturi asteptand sa fie masurate,te inseli.suntem in pragul anului 2012,si desi te simpatizez,ti-as pretinde o dreapta masura.

  pentru ca te inseli.

  cu drag,

 19. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Gheorghe si Ion stau de vorba:
  – Ba, Ioane, tu stii ca saracii intra in Rai inaintea bogatilor?
  – De ce, Gheorghe?
  – Sa aiba timp sa faca curat pentru bogati !…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *