Numai din invidie sau din complexe ar putea cineva să critice implicarea MDRT în Gala Bute

Articol Mediafax:

 

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că “numai din invidie sau din cauza unor complexe” ar putea cineva să critice vehement implicarea MDRT în organizarea Galei Bute la Bucureşti.

“Declaraţiile insistente ale lui Victor Ponta despre Gala Bute arată că acesta este un jurist nepregătit şi un prim-ministru care nu a învăţat încă cu ce se ocupă ministerele din Cabinetul său. Nu mă miră gafele ce ţin de necunoaşterea legii, cât timp din cariera acestuia de procuror a rămas doar faptul că a fost şeful Corpului de Control al lui Adrian Năstase, iar din cea de avocat doar câştigul de 77 miliarde lei din contracte cu statul, la Turceni şi Rovinari”, susţine Elena Udrea.

Elena Udrea a precizat că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) are ca obligaţie promovarea României ca destinaţie turistică, ceea ce a făcut în cadrul galei de box respective.

“Patru milioane şi jumătate de români, în direct, şi alte câteva zeci de milioane de telespectatori români şi străini, în reluare, au văzut brandul turistic al României la meciul lui Lucian Bute de la Bucureşti. Numai din invidie sau din cauza unor complexe ar putea cineva să critice atât de insistent şi vehement implicarea MDRT în cel mai mare eveniment sportiv, cu participarea unui campion mondial român, organizat în ţara noastră în ultimii ani”, a adăugat Udrea.

Vicepreşedintele PDL a mai susţinut că, în timp ce, prin acţiunile de la MDRT, a adus României beneficii de imagine incontestabile, preşedintele PSD nu a reuşit până acum altceva decât “să căpuşeze statul în calitate de avocat”.

“Aştept ca premierul Victor Ponta să recupereze prejudiciul creat de avocatul Victor Ponta prin contractele de asistenţă juridică pe care le-a avut la Turceni şi Rovinari”, a adăugat Udrea.

34 thoughts on “Numai din invidie sau din complexe ar putea cineva să critice implicarea MDRT în Gala Bute

 1. Cand vin nemtii la noi?Am vfost intr-o zona unde erau mai multi nemti ca locuitorii de acolo……decolau si aterizau avioanele air berlin acolo.Mai veneau si englezi.Rusi erau mai putini ca in alte zone.
  Aaaaa,Bute,am auzit ca a luat bataie.Am auzit de unul Bute care se ducea peste unul in “casa” lui si a luat o bataie….dar a luat o bataie ca nu o va uita toata viata lui.Eu nu il agreez pe Bute,il agreez pe Leonard Doroftei,dar nu ca om,ca fost boxer.Ca om nu prea are caracter….Bute si-a cam luat-o in cap,dar si-a luat-o si la propriu,nu doar la figurat.I-au bagat aia in cap ca ii bate pe toti.Devenise plin de el….el era cel mai tare,nu il mai batea nimeni.Dar sa intre la semigrea….o sa vada el.

 2. Elena Udrea singurul politician roman de dupa ’89 incoace care s-a implicat cu adevarat in desfasurarea uni eveniment in si pt.ROMANIA.Patru milioane şi jumătate de români, în direct, şi alte câteva zeci de milioane de telespectatori români şi străini,interesul României pt.brandul turistic la meciul lui Lucian Bute de la Bucureşti.Vin si va intreb eu pe voi cei care o criticati pe Elena Udrea,puteti oare sa faceti ce a facut aceasta adevarata doamna politician??

 3. Gala Bute, a fost o reusita! PUNCT!
  Gala Bute, a bucurat oameni care nici nu visau sa participe vreodata la un asemenea eveniment!
  Gala Bute, nu se va mai repeta si nici altfel de eveniment de o asemenea amploare, nu va mai avea loc in cazul in care va ramane la putere ciuma USL! Acestia nu sunt in stare nici sa guverneze, nici sa aiba macar idei personale, copiaza tot ce a facut guv Boc, tot ce a facut Udrea!

  Sunt lipsiti de originalitate si este de inteles daca privim ce ministrii are cabinetul Ponta, adevarati xerox-isti!
  Ponta, este depasit in toate, se limiteaza doar la aparitii tv unde se plange de Udrea: ca de ce a facut, a dres si de ce a avut rezultate……..
  Ii este greu sa accepte un adevar crunt ptr el: ca niciodata nu va ajunge la nivelul de pregatire si pofesionalism al Elenei Udrea! Stiu ca el se crede barbat, dar, din pacate trebuie sa realizeze ca este un infantil cu bretonas, un biet penibil, dar periculos! Am spus periculos tinand cont ca este implicat in cazul de crima al procurorului Panait, dosar musamalizat si cu probe disparute, la porunca PSD-Nastase- la putere fiind atunci!

 4. Ponta este invidios pe Udrea, chiar obsedat si singur prin faptele lui dovedeste asta: obsesia ptr Udrea si Ministerul Turismului! ATAT!
  Acest individ este labil psihic, deci nu vad ce incredere putem avea intr-o astfel de persoana, ma ia cu fiori la gandul ca este premierul tarii, fie si pentru cateva luni!
  Sa dea Dumnezeu la toamna, sa scapam de Ponta si ciuma USL, altfel 4 ani de zile cu ei la putere ne-ar readuce la sapa de lemn, ne-ar scoate din circuitul Europei unite si ne-ar transforma din nou in slugile Est-ului bolsevic!! Stim, nu mai este un secret ca Ponta este rusofil si nu trebuie sa ne miram deoarece este crescut si format la umbra bravului comunist Iliescu. De aici si frustrarile lui Ponta pentru nou, pentru modern, pentru dezvoltare, pentru politicieni ca Udrea, fara trecut compromis, un politician modern, puternic si asta a dovedit cat a fost ministru.
  Eu cred ca Ponta este un om bolnav, un om complexat, un om care nu se regaseste in actuala societate!! Daca el face din Putere un scop personal-adica sa se razbune pe Udrea, deoarece este mai “barbat” ca orice barbat cand este vorba de responsabilitate, harnicie, decizii majore atunci, Ponta este grav bolnav, asta e singura concluzie.

 5. Ce stim despre Ponta?

  A fost jurist, stim asta, dar nu stim absolut nimic despre realizarile lui in perioada cat a lucrat in sistem! Stim doar ca, a fost implicat in cateva cazuri dubioase cum ar fi si cel de la Turceni unde Ponta a incasat 8 MILIOANE DE EUROOOOO, DA DA, este adevarat, ptr ilegalitatile facute. Fiind PSD la putere, atunci lui Ponta, sarcinile ii erau usurate iar acolo unde era necesar, dispareau probele de la dosarele cu princina!!

  Mai stim despre Ponta ca a fost implicat in cazul celebru de crima Panait si, mai stim ca dupa cateva zile de la crima toate probele de la dosar au disparut, iar presa a fost cumparata sa taca. Dupa cum vedeti, Ponta in toata cariera lui nu are cu ce se lauda. Faptele si dovezile ii sunt nefavorabile! Fiind in slujba maharilor din PSD, lucrand ptr ei de pe atunci, a fost rasplatit urcandu-l in partid trecand peste multe etape, ajungand astazi un premier jalnic, corupt, cu un trecut dubios si fara nicio realizare!

  Un aspect important despre Ponta, este ca, PUTEREA si-a dorit-o ptr razabunari personale si ptr obligatiile pe care le are fata de cei care l-au ajutat sa fie astazi premier: Voiculescu si acolitii lui, Nastase, Dragnea, Iliescu, Crin Antonescu si toti liberalii corupti. Mai sunt cativa fugiti de la PDL- de frica judecatii drepte….au stiut ca sub aripa lui Ponta masca USL, vor scapa, cel putin inca 4 ani….Mai vedem asta cu scapatu’ si cu socoteala de acasa…..

  Ce face astazi Ponta- socialistul de caviar?

  -angajari stufoase

  -risipa de bani

  -a imprumutat 1 miliard de euro, ptr a satisface obligatiile pe care le are fata de sacalii USL si auxiliari

  -isi cauta vila de protocol- comada speciala cu lux si dotari extravagante…asa spun cei care au primit sarcina!

  -elicopter la comanda

  -limuzina pe comanda sufletului lui de mare “formulist”

  -studio tv in incinta guvernului, ca deh, el nu vrea sa se deplaseze si cum ii place toata ziua la tv, neavand ce face, deoarece habar nu are de guvernare, el trebuie sa-si arate frustrarile la tv vis-a-vis de femeile politician, in speta Udrea, singura lui obsesie, teama, furie, neputinta, fata de ea! Deh, saracu’ ce vise o avea!!!

  Acesta este Ponta, dar, nu se opresc aici cele ce trebuie stiute despre Ponta-socialistul de caviar! Vor urma…..

 6. Cititi dragii mei despre Ponta si cine o acuza pe Udrea de nereguli inventate la M Turismului!!!!!!!!!!!!!!
  Aceasta este Ponta si fata nevazuta a lui!

  Ponta- cazul Rovinari Turceni

  Controlul efectuat la SCA “Enescu, Panait, Pop şi asociaţii” (fosta “Şova & Asociaţii”) a constatat că firma lui Şova a virat, în 2007 şi 2008, 181,4 mii lei către cabinetul individual de avocatură “Ponta Victor Viorel”. Inspectorii menţionează că au vrut să verifice realitatea şi conformitatea sumelor la sediul declarat de Ponta, dar “contribuabilul nu a putut fi contactat la sediul activităţii, nu s-a putut lua legătura cu nicio altă persoană pentru obţinerea unor informaţii suplimentare”.

  FACTURI. Cabinetul lui Ponta a încasat 181 de mii de lei de la Şova

  Raportul acestora menţionează că l-au invitat, prin poştă, pe “contribuabilul Ponta” la ANAF. În septembrie 2007, Victor Ponta s-a alăturat SCA Şova & Asociaţii. Ulterior Dan Şova a fost propulsat pe scena Senatului cu binecuvântarea aceluiaşi Ponta

  “S-a nimerit ca Şova să aibă contracte cu Rovinari, în Gorj, unde sunt eu deputat”, a declarat Ponta, care a uitat să amintească şi de “nimereala” cu poziţia sa de senior partner în cadrul firmei lui Şova.

  Prejudiciile cauzate complexurilor energetice Rovinari si Turceni de conducerile societatilor, in perioada 2007-2009, se ridica la 67 de milioane de lei, aproximativ 16-17 milioane de euro datorita lui Ponta si Sova.

  Prietenia cu Ponta, politică şi finanţe
  Pilotul Victor Ponta a primit o maşină de raliu de la Şova
  Dan Şova a fost unul dintre protagoniştii serialului “Adevărul”, intitulat “Politicieni căpuşă”. La 9 martie 2011, au fost prezentate nu doar contractele pe care “Şova &Asociaţii” le-a derulat în ultimii ani cu statul, ci şi relaţiile avocatului la vârful PSD. Mai exact, este vorba de strânsa prietenie dintre el şi preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta (39 de ani). De altfel, când firma lui Şova a primit contractele de la Turceni şi Rovinari, în echipa de avocaţi a lui Dan Şova a fost cooptat patrte şi deputatul PSD de atunci, de Gorj, Victor Ponta, ca senior partener.

  Milionul de euro de la Turceni, ca la Rovinari
  Şi cu societatea Turceni, “Şova&Asociaţii” a încheiat, în 2007 -2008, tot două contracte de asistenţă şi reprezentare juridică şi două acte adiţionale. Asta, în condiţiile în care complexul avea şi el propriul Birou juridic. Iar în acea perioadă, juriştii companiei de stat au reprezentat în instanţă societatea în aproximativ 430 de procese. Ponta declara: ” Am făcut un contract cu Sova prin care îmi dădea mie dosarele penale de care nu se ocupau”

  De la Şova pentru Ponta
  Surse din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) susţin că sponsorizarea ar fi fost acordată, prin contract, echipajului de raliu format din pilotul Edwin Keleti şi copilotul Victor Ponta, în perioada 2007-2008. Adică, în perioada în care casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul şi colegul de partid al deputatului de Gorj Victor Ponta, a încheiat şi derulat contractele cu CE Turceni şi CE Rovinari. De altfel, în acea perioadă, Victor Ponta a fost cooptat ca senior partner la Societatea Civilă de Avocaţi “Şova&Asociaţii”, de la care a primit, tot printr-un contract de sponsorizare, o maşină de raliu Mitsubishi Lancer Evolution, evaluată la 50.000 de euro. Spre deosebire de sponsorizarea auto, care se regăseşte în declaraţiile de avere din 2008 şi 2009 ale actualului lider PSD, sponsorizarea în bani (42.000 de euro) nu apare în documentele completate şi depuse de acesta.

  Pe acesti hoti i-ati vrut laputere??? Na, ca acum v-ati pricopsit cu ei…. sa va vad acum ce veti face cu Curatul si Onestul Ponta!!!

 7. Daca investim un milion euro in proprietati in Grecia,putem deveni cetateni eleni.Cam la fel e si in Dubai….asta e sistem “furat” de la arabi.

 8. Sigur, gindurile unora supara, a altora ne bucura. Dar, oamenii sunt diferiti , asa si gindurile lor difera. Fiecare om are ceva pe suflet, are adevarul lui, de aceea vrea sa il afle si se exprima in felul lui, il aduce la cunostinta , prin acele mesaje, prin intrebarile/problemele lor ridicate, sperand ca poate cineva le va oferi un raspuns sau o clarificare. Nu trebuie sa ne luptam a le infrunta, sau sa ne pierdem in valmasagul razboiului cu ele, ci a le lua asa cum sunt si a le descifra mesajul pentru a le putea raspunde in masura cind acestea exprima o realitate, un adevar. Poate multi dintre ei, noi, conform celor spuse de Platon, cautam un inteles, o clarificare in cunostinta lor prin intermediul mesajelor. : “ Omul – o fiinţă în căutarea înţelesului.” Platon sau de ce spunea Sextus Empiriocus : „ Omul este criteriul tuturor realităţilor.”.
  Ar fi bine daca toate actele tuturor guvernantilor (trecuti, prezenti si viitori) ar avea/ar fi avut un sistem intern de reglare, de ghidare corecta , exact ca sistemul GPS de pe maşinii, care sa le indice mereu dacă au procedat corect, legal in acţiunile lor, sa le arate drumul drept catre onestitate, evitind abaterile de la linia legala, de la eficienta economica si manageriala pentru realizarea acelor obiective propuse. Iar prin semnalele date, de acel sistem, sa se poata sesiza abaterile de la lege, minciuna, inselaciunea si furtul. Sa ajute la alegerea solutiilor celor mai bune, corecte si eficiente, bazate pe transparenta si pe responsabilitate.
  Eu il admir foarte mult pe Lucian Bute. E un om admirabil si un mare luptator. Cred ca nu se va da batut dupa infringerea avuta. Ii doresc multa sanatate, multe victorii si multe impliniri si bucurii pe plan personal. Sa ne traiesti : LUCIAN BUTE !

  Cu cele mai sincere ganduri si apreciere, Lucica

 9. Guvernul Usl va incepe exploatarea la rosia montana inca de anul asta.
  Pana acum o luna Usl istii urlau inpotriva exploatarii ,invocandu se fele de fel de motive,in principal interesul ascuns al lui basescu ,al pdl ului.
  In acest moment de ce taceti slugi USL iste?Care este pozitia voastra de principiu?aveti principii?sau sunteti niste pupatori de dosuri versatile care va ghidati in timpul activitatii dupa principiul ;mearga si asta, in timp ce treceti de la unul la altul?
  Spuneti mai ,,,puiu,balbek,etc….chiar si ,,eruditul impartial”bibliotecarul .
  Si mai aveti pretentia ca in viata reala sa fiti respectati……

  • @ aurel
   Repet, dacă doriţi să-mi adresaţi întrebări, veniţi pe blogul meu. S-ar putea să vedeţi răspunsul şi să nu mă mai întrebaţi.

 10. …bey Aurele niciodata n-am spus de uselisti ca-s mai buni ca portocalicii ,toti din FSN-ul lui Ilici baci se trag ,sa nu fie asa de hotzi ca precedesori ,in rest nu-mi fac prea mari sperantze ,intodeauna v-am aratat hotziile portocalicilor si nu numai ,USL-ul s-a decredibilizat total cu mascarada Nastase din justitzie [chiar daca dosarul fostului premier ii comanda politica ,toate partidele si-au finantzat campaniile cu bani murdar ] ,a cazut magareatza pe el ,trebuie sa raspunda in fatza justitziei ,la noi numai cu manarii se umbla …bleahhhh

 11. ps…aurele eu nu respect oamenii dupa simpatiile lor politice ,sa fie clar ,tu chiar daca-i fii liberal nu te-as putea respecta ,esti un “marginit ” politic si-i iubesti numai pe portocalici ,indiferent ce nefacute au comis ….pe blogul asta am prieteni mai multzi portocalici decat antiportocali ,dar sunt onesti si nu ridica osanale fara rost ,mai bine nu posteza cand partidul lor greseste 😆 ,hai noroc bun ,nu-mi pierd vremea cu tine 😆

 12. Imi pare rau pentru Edy Spedition….am auzit in strainatate ca a murit.
  Ce se bucura unii…
  -Ba,a trimis Edy peste 300 tiruri in balastiera aia nenorocita si noi nu am mai avut loc.(asa vorbeau soferii de tir candva).
  -Asa de multe are ala ma?
  -Da,a luat tot.Doar acolo a trimis 300.In total are vreo 1000.

 13. maine plec iara ,am venit pentr-o nunta ,in primele doua saptamani m-ati blestemat ,am avut un timp de groaza ,zapada ,ploi puternice ,adevarate furtuni ,numai de munte si facut trasee n-au fost ,mi-am distrus aproape tot echipamentul ,nu conteaza ,sa castige USL-ul alegerile si se uita tot 😆 😆 😆 ,gata ,ma gatesc pentru ospatz ,ma duc in satul lui Boc ….

 14. Victor Ponta biografie:

  Modelul politic: in martie 2010, Ponta a declarat ca el si liderul PNL, Crin Antonescu, sunt ca Fidel Castro si Che Guevara.

  Oare Ponta stie cum a sfarsti dictatorul Che Guevara???Hmmm!

  Despre Ceausescu: Victor Ponta a declarat in iunie 2008 ca regreta ca nu mai traieste Nicolae Ceausescu!!!

  Controverse: Victor Ponta a fost angajat, pe 27 iulie 2006, de omul de afaceri Ovidiu Tender ca aparator in dosarul in care acesta este acuzat pentru mai multe infractiuni economice. El a invocat ca argumente ale demersului sau faptul ca orice cetatean are dreptul la aparare. Tribunalul Bucuresti i-a interzis insa lui Ponta sa il reprezinte pe Tender, pe motiv ca legea interzice ca parlamentarii sa acorde asistenta in cazurile de spalare de bani si coruptie.

  Deputatul PD Monica Iacob Ridzi l-a acuzat, pe 30 iulie 2006, pe Victor Ponta ca a incalcat legea in momentul in care s-a prezentat la tribunal ca aparator al lui Ovidiu Tender. Ea a sustinut ca, in calitate de presedinte al Organizatiei de Tineret a PSD, Ponta “poate avea optiunea de a-si plati datoriile fata de cei care au sustinut cu donatii substantiale PSD, care i-au gazduit adunarile tineretului, care i-au asigurat ascensiunea in politica”.

  Numele lui Ponta a fost pomenit de presa in legatura cu sinuciderea procurorului Cristian Panait, in aprilie 2002, la putin timp dupa ce, in baza unui mandat, acesta a descins la locuinta din Oradea a lui Alexandru Lele. Alexandru Lele, si el procuror, avizase arestarea fiului fostului prefect de Bihor, Adrian Tarau, un apropiat al lui Adrian Nastase. Dupa sinuciderea lui Panait, Victor Ponta, coleg cu acesta, a aparut in emisiunea “Marius Tuca Show” si a afirmat ca stie ce s-a intamplat, dar nu poate spune pana la finalizarea anchetei. Amanuntele n-au venit niciodata.

  Ponta a mai fost acuzat ca are anumite interese la complexele energetice Rovinari si Turceni, care ar fi acordat contrat de consultanta subtantiale firmei de avocatura a senatorului PSD Dan Sova, un apropiat al noului presedinte PSD.
  sursa:ziare.com

 15. Ponta- cazul Rovinari Turceni

  “Controlul efectuat la SCA “Enescu, Panait, Pop şi asociaţii” (fosta “Şova & Asociaţii”) a constatat că firma lui Şova a virat, în 2007 şi 2008, 181,4 mii lei către cabinetul individual de avocatură “Ponta Victor Viorel”. Inspectorii menţionează că au vrut să verifice realitatea şi conformitatea sumelor la sediul declarat de Ponta, dar “contribuabilul nu a putut fi contactat la sediul activităţii, nu s-a putut lua legătura cu nicio altă persoană pentru obţinerea unor informaţii suplimentare”.

  FACTURI. Cabinetul lui Ponta a încasat 181 de mii de lei de la Şova

  Raportul acestora menţionează că l-au invitat, prin poştă, pe “contribuabilul Ponta” la ANAF. În septembrie 2007, Victor Ponta s-a alăturat SCA Şova & Asociaţii. Ulterior Dan Şova a fost propulsat pe scena Senatului cu binecuvântarea aceluiaşi Ponta

  “S-a nimerit ca Şova să aibă contracte cu Rovinari, în Gorj, unde sunt eu deputat”, a declarat Ponta, care a uitat să amintească şi de “nimereala” cu poziţia sa de senior partner în cadrul firmei lui Şova.

  Prejudiciile cauzate complexurilor energetice Rovinari si Turceni de conducerile societatilor, in perioada 2007-2009, se ridica la 67 de milioane de lei, aproximativ 16-17 milioane de euro datorita lui Ponta si Sova.

  Prietenia cu Ponta, politică şi finanţe

  Pilotul Victor Ponta a primit o maşină de raliu de la Şova
  Dan Şova a fost unul dintre protagoniştii serialului “Adevărul”, intitulat “Politicieni căpuşă”. La 9 martie 2011, au fost prezentate nu doar contractele pe care “Şova &Asociaţii” le-a derulat în ultimii ani cu statul, ci şi relaţiile avocatului la vârful PSD. Mai exact, este vorba de strânsa prietenie dintre el şi preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta (39 de ani). De altfel, când firma lui Şova a primit contractele de la Turceni şi Rovinari, în echipa de avocaţi a lui Dan Şova a fost cooptat patrte şi deputatul PSD de atunci, de Gorj, Victor Ponta, ca senior partener.

  Milionul de euro de la Turceni, ca la Rovinari

  Şi cu societatea Turceni, “Şova&Asociaţii” a încheiat, în 2007 -2008, tot două contracte de asistenţă şi reprezentare juridică şi două acte adiţionale. Asta, în condiţiile în care complexul avea şi el propriul Birou juridic. Iar în acea perioadă, juriştii companiei de stat au reprezentat în instanţă societatea în aproximativ 430 de procese. Ponta declara: ” Am făcut un contract cu Sova prin care îmi dădea mie dosarele penale de care nu se ocupau”
  De la Şova pentru Ponta

  Surse din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) susţin că sponsorizarea ar fi fost acordată, prin contract, echipajului de raliu format din pilotul Edwin Keleti şi copilotul Victor Ponta, în perioada 2007-2008. Adică, în perioada în care casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul şi colegul de partid al deputatului de Gorj Victor Ponta, a încheiat şi derulat contractele cu CE Turceni şi CE Rovinari. De altfel, în acea perioadă, Victor Ponta a fost cooptat ca senior partner la Societatea Civilă de Avocaţi “Şova&Asociaţii”, de la care a primit, tot printr-un contract de sponsorizare, o maşină de raliu Mitsubishi Lancer Evolution, evaluată la 50.000 de euro. Spre deosebire de sponsorizarea auto, care se regăseşte în declaraţiile de avere din 2008 şi 2009 ale actualului lider PSD, sponsorizarea în bani (42.000 de euro) nu apare în documentele completate şi depuse de acesta.

 16. Demascarea lui Ponta

  Ponta a inceput sa-si inmulteasca vilele! La asta curg banii nu gluma, dar parca zicea ca-i buJetar!!!!

  “Vineri, 30 Martie 2012 14:12 Ultima actualizare în Vineri, 30 Martie 2012 14:26 Scris de Sebastian IGNAT
  victor-ponta_1EXCLUSIV: Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, se pregăteşte să devină vecin cu Adrian Năstase, în comuna Cornu. Vila urmează să aibă piscină interioară, plus una exterioară, pentru perioadele de vară, construcţia fiind ridicată pe un domeniu deţinut de actualul lider al PSD.

  Conform ultimelor informaţii primite la redacţie, se pare că găinile lui Adrian Năstase sunt invidioase pe viitoarele găini ale lui Ponta. Urmează, astfel, să se organizeze o alternativă „eco” la popularul joc Angry Birds. ” In Bucuresti mai are un viloi si apartamente!!! Cine spunea ca buJetaru’ o duce prost????

  Aici puteti admira alt paradis al buJetarului Ponta!!!!!
  http://wikimapia.org/22806874/ro/Vila-lui-Victor-Ponta

 17. Ca sa vedeti cum lucreza Cinstitul si Onestul Ponta- socialistul de caviar!!!

  Ponta, o numeşte consilier pe Geanina Cristina Puşcaşu, asistent la Bruxelles al Dacianei Sârbu

  Geanina Cristina Puşcaşu, unul dintre asistenţii de la Bruxelles ai europarlamentarului Dacianei Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, a fost numită în postul de consilier de stat în aparatul de lucru al primului-ministru, potrivit Mediafax.

  Numirea a fost efectuată prin decizie semnată marţi de premierul Victor Ponta.

  În luna aprilie, Geanina Puşcaşu a fost prezentată de presă ca fiind pe o listă a celor mai “generoşi” sponsori ai PSD în 2011, cu donaţii totale de 8.000 euro.

 18. Cu ce oameni lucreaza Ponta!!!!

  “Dupa revocarea sau auto-revocarea lui Daniel Daianu, din functia de “consilier de stat” la cancelaria primului ministru Victor Ponta, iata ca se cere si revocarea unui al doilea “consilier de stat” al aceluiasi premier. Este vorba de Remus Cernea, un anticrestin traznit, intrat in familia guvernamentala din Palatul Victoria pe scurtatura din iatacul lui Victor Ponta si Kelemen Hunor, ca activist anti-Rosia Montana si, foarte posibil, curea de transmisie intre gruparile anarhiste si stimabilele “opozante” ale proiectului, Daciana Sarbu si Carmen Moldovan, sotie de sef PSD si respectiv amanta/iubita de sef de ONG maghiar, recte UDMR (foto à trois mai sus). Contestarea militantului anarhist, sustinator fervent al casatoriilor intre homosexuali, vine din partea unora dintre cele mai importante organizatii de apararea a drepturilor familiei si copilului din Romania. Este vorba de Alianța Familiilor din România, Asociația Pro-vita București, Asociația Familiilor Catolice din România „Vladimir Ghika” si Asociatia CARITAS București”

 19. Alooo.dar de Bute ce se mai aude?Vrea revansa?Ala il bate si in Galati,in batatura.Unde vrea Bute va lua bataie.Si Mosu` daca se antreneaza il bate.

  • PDL nu mai este la putere, oricum a fost tocat si este dupa cum vezi, de slugile anteniste, de ce sa ma alatur unor frustrati?!
   Acum, la putere, daca nu stii inca sunt ai tai si ei sunt pericolul, ei sunt ciuma rosie bolsevica!!! Ei sunt flamanzi, ei sunt ascunsi….Ponta, poarta o masaca, eu il DEmasc, ptr a da de gandit boborului mereu prostit si limitat!
   Putere se ataca, opozitia construieste. Asta este regula jocului politic peste tot in lume!

 20. C e sa-i mai cer la bietul Puiu?????????Sa devina om la batrinete,sa stie ce-i aceea decenta,ori onoare si respect????
  N-am cum face acesta gresala,pt ca nu sunt uselist.
  Doar ei uselistii,cer celorlati sa fie corecti,cinstiti si curati.
  Cind,insa vine vorba de ei………….SITE ARE GAURI DE POATE TRECE SI MAGARUL.
  Uite de ce nu trebuie sa ajunga la putere,uite de ce romania merita ceva mai buni conducatori decit cei pe care USL ii are pe lista.
  Ce a mai ramas di guvernul ADRIAN NASTASE,si cind spun ce a mai ramas ma refer ,la citi au ramas ,NECONDAMNATI DE JUSTITIE?????????????
  Ei si atunci cum indraznesc acesti domni si doamne sa ne explice ca ei sunt buni,cind ,desi CONDAMNATI CU ANI GREI DE INCHISOARE ,ACESTIA SUNT IN CONTINUARE LA CONDUCEREA PSD.
  infractorul adrian nastase este seful C.N.C.
  CATALIN VOICU-DECORATUL GENERAL CU GENEROZITATE CU DOUA DECORATII DE ION ILIESCU,ESTE IN CONTINUARE IN PSD,DE CE???????
  Si atunci cum sa ma supar pe unul ca PUIU?????????
  Ar trebui intrebat-PE UNDE A FACUT CAMPANIE ELECTORALA??????????????????
  Asta CU ESCALADATUL MUNTELUI……………………..SA IO SPUNA LU’MUTU…………….

 21. @ Puiu: ăsta-i liberal?

  Reporter B1: „Vă ştiu om de cuvânt…”
  Reporter Agerpres: „E şi Agerpresul, adică nu trebuie să scuipaţi”
  Mircea Diaconu: „Deci am vorbit ieri toată ziua pe subiectul ăsta, m-am săturat. V-am spus şi la B1, şi la România, la toţi.”
  Reporter B1: „Voiam să vă întrebăm…”
  Mircea Diaconu: „A câta mia oară, că mor, nu mai pot…”
  Reporter B1: „Ne-aţi promis…e o întrebare şi…”
  Mircea Diaconu: „E o prostie.”
  Reporter B1: „Ştiu că dumneavoastră sunteţi om de cuvânt.”
  Mircea Diaconu: „Adică dumneata mă faci că n-am cuvânt?”
  Reporter B1: „Nu, nu, nu. Ştiu că sunteţi om de cuvânt şi tocmai de aceea. Mi-aţi promis că…”
  Mircea Diaconu: „Păi nu, nu mi-am dat cuvântul. Dacă tot…”
  Reporter B1: „La început aţi spus că vă putem pune orice întrebare.”
  Mircea Diaconu: „Păi chiar n-am timp. Serios!”
  Reporter B1: „Vrem să vă întrebăm de ce nu v-aţi dus la Parchet.”
  Potrivit reporterului B1 TV la Sibiu, cel care a fost ţinta „atacului” ministrului Culturii, Diaconu a specificat de la începutul conferinţei de presă că va răspunde la orice întrebare şi pe orice temă. După încheierea conferinţei, reporterul B1 TV, însoţit de o ziaristă de la Agerpres, l-a abordat pe Mircea Diaconu pentru a-i pune o serie de întrebări referitoare la interpelarea sa de către Parchetul General, în dosarul în care acesta este acuzat de conflict de interese.
  Se pare însă că ministrul s-a arătat extrem de iritat atunci când a văzut că reporterul în cauză este de la postul B1 TV, scuipându-l pe jurnalist. La rândul său, ziarista de la Agerpres a rămas extrem de surprinsă de gestul ministrului, afirmând că mai sunt şi alţi reprezentanţi din partea presei care doresc să îi pună întrebări. După ce şi-a dat seama de gafa făcută, ministrul a încercat să răspundă la întrebările presei sau să îşi justifice gestul, spunând că „s-a săturat”.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ministrul-culturii-mircea-diaconu-acuzat-ca-a-scuipat-un-jurnalist-la-sibiu-265942.html
  🙂 🙂 🙂

 22. Asadar,,INTELECTUALUL PARVENIT-MIRCEA DIACONU’ nu si-a uitat radacinile,cum tot asa nu si-a uitat ,ROLURILE DE COMUNIST CU FATA UMANA,DIN PELICULELE,din vremea regimului comunist,care aveau ca scop,INDOCTRINAREA SI ATRAGEREA TINERILOR SPRE IDEOLOGIA COMUNIST-NATIONALIST-BOLSEVICA.Cind am spus ,RADACINI’ cu referire la parvenitul MIRCEA DIACONU,ma refeream la locul de nastere-SATUL VLADESTI JUD ARGES,si evident la apucaturile lui ,DE TARANOI CRESCUT PE TAPSANUL SATULUI,in compania vacilor,boilor si magarii comunitatii.
  Doar de la aceste necuvintatoare putea imprumuta asemenea deprinderi,execrabile,acest obraznic,care ar trebuii urechiat serios ,pt tupeul sau de-a dreptul incredibil.
  ,ASADAR MINISTRUL CULTURII DIN GUVERNUL PONTA SCUIPA JURNALISTII,BON,ATUNCI CE TREBUIE SA ASTEPTAM DIN PARTEA MIN. DE INTERNE?
  Dar din partea P.M. VICTOR PONTA??????sa ii fugareasca si sa-i salte pe toti cei care nu sunt de acord cu ei?????????
  Si ar mai fi ceva,dl MIRCEA DIACONU,se invirte in camarila lui CRIN ANTONESCU,asa ca,daca sluga DIACONU,se preteaza la asemenea iesiri,va puteti imagina ce ne poate astepta,daca…………Doamne fereste acest OBRAZNIC CRIN ANTONESCU,ar ajunge pres.???????????

 23. Si acum o lectie de bune maniere pt MILITIANUL PUIU.
  Nu cu mult timp in urma,POSTACUL USELIST PUIU, inunda blogul lui LULU cu tot felul de dragalasenii,si vorbe mieroase,incercind sa lase impresia ca este un gentleman,familiarizat cu bunele maniere.
  Ei, dar uite ca POSTACUL UNSUROS,cu apucaturi de propagandist uselist,si-a dezbracat hainuta mult prea strimta,de om bine crescut,si se comporta ca un adevarat pupincurist uselist,atacind-o in mod vulgar pe LULU, pt ca isi sustine simpatiile politice.
  Sigur ca pt mine nu-i o surpriza,pt ca acest postac,nu este la prima isprava de acest gen,acum doar recidiveaza.
  Cum tot asa nu el este vinovat,pt ca in ce ma priveste vinovati sunt cei care l-au acceptat si tolerat,asa ca………..

 24. Singura calitate a lui Tontonel a fost aceea de-a fi carat servieta lui Bombonel[Nastase] si nimic altceva mai mult.Halal premier,vai de popor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *