Ministerul Dezvoltării ajută la îmbunătăţirea infrastructurii din Bucureşti

Ieri şi astăzi am semnat contracte cu fonduri europene cu Neculai Onţanu şi Cristian Poteraş, primarii sectoarelor 2, respectiv 6. Faţă de acum un an, când spuneam că edilii bucureşteni nu s-au preocupat de absorbţia fondurilor comunitare, lucrurile s-au mai îmbunătăţit. Dovadă în acest sens stau contractele semnate cu primăriile de sector sau cele care se află în stadiul de analiză. Doar Municipalitatea se mişcă mai greu în continuare, până acum reuşind să acceseze bani europeni doar pentru două proiecte pe Axa 5.1 a POR, care vizează reabilitarea clădirilor monumente istorice.

Ieri, la Sectorul 2, am semnat alături de Neculai Onţanu două contracte în valoare de peste 58 de milioane de lei. Cea mai mare parte – 48 de milioane – pentru reabilitarea Colegiului Naţional Iulia Haşdeu, iar restul de mai bine de 10 milioane pentru liceul C.A. Rosetti. La eveniment au participat şi elevi ai celor două licee, care s-au arătat mai mult decât încântaţi de ideea de a învăţa în viitor în săli de clasă moderne şi laboratoare dotate corespunzător.

Cu ocazia aceasta, am anunţat intenţia de a construi o serie de săli de sport şi baze sportive la nivelul Capitalei. Pentru a nu mai spune cineva că acestea sunt investiţii inutile în acest moment, punctez faptul că toate aceste proiecte au fost cerute de administraţiile locale. Câte două săli de către primăriile Sectorului 6, Sectorului 2, Sectorului 5  şi câte una de sectoarele 3 şi 4. Deci există o nevoie reală de astfel de proiecte pe care MDRT le derulează la nivelul Bucureştiului.

În Sectorul 6, am semnat mai devreme, chiar în foişorul din Parcul Drumul Taberei, două contracte pentru reabilitarea acestuia şi introducerea unui sistem de monitorizare video. Investiţie totală de aproape 77 de milioane de lei. Pentru mine, a fost un moment special, dat fiind faptul că în Drumul Taberei este şi colegiul meu de deputaţi. Deci, m-am întâlnit încă o dată cu cei care mi-au acordat încredere în noiembrie 2008. Spre bucuria mea, entuziasmul de atunci s-a păstrat la fel de mare şi oamenii s-au declarat mulţumiţi de felul în care îi reprezint. Nu este pentru prima dată când ne reîntâlnim şi nici pentru ultima până în toamna viitoare. Le-am promis că revin şi pentru semnarea contractelor de realizare a trei creşe în Sectorul 6, a două săli de sport şi a reabilitării liceului Lovinescu.

Am avut şi discuţii cu câţiva pensionari nemulţumiţi de nivelul pensiei, cărora le-am spus ce spun de fiecare dată: pensiile în România sunt mici pentru că am avut o clasă politică populistă, care şi-a cumpărat voturile dând ajutoare sociale cu două mâini şi crescând pensiile iresponsabil, chiar şi celor care nu aveau dreptul legal să primească. Pentru că ne-am complăcut cu toţii să acceptăm un sistem corupt care a generat risipă şi ne-a adus în situaţia ca astăzi să avem 4,2 milioane de angajaţi şi 4,9 milioane de pensionari!

Fără să schimbăm acest raport, nu vom avea de unde să aducem bani pentru pensii decente. Asta înseamnă investiţii care să genereze mai multe locuri de muncă, mai mulţi bani la buget, sprijin pentru mediul de afaceri,  dar, în acelaşi timp, şi direcţionarea ajutoarelor doar către cei care au efectivă nevoie de acestea şi acţiuni eficiente de combatere a evaziunii fiscale, care să creasca sumele colectate la bugetul de stat.

Ministerul pe care îl conduc doreşte să fie un sprijin real pentru cetăţenii Capitalei. Pe lângă proiectele punctuale de care am vorbit acum, amintesc şi de intenţia de construire a unei săli polivalente de 16.000 de locuri în apropierea Stadionului Naţional, dar şi de nenumăratele proiecte de construire a unor locuinţe ANL la nivelul tuturor sectoarelor Capitalei. De asemenea, MDRT finanţează şi proiectul pasajului de la Domneşti, pentru care Primăria Generală a refuzat să dea bani. Ca să nu mai vorbesc de cele 45 de milioane de euro alocate în decembrie 2010 terminării lucrărilor la Naţional Arena. Ministerul pe care-l conduc vrea şi cred că reuşeşte să fie una dintre principalele forţe motrice ale dezvoltării infrastructurii din Bucureşti.

 

 

47 thoughts on “Ministerul Dezvoltării ajută la îmbunătăţirea infrastructurii din Bucureşti

 1. E toamnă iar 🙁
  Catren de Păstorel Teodoreanu

  Suav, amurgu-si lasa rugina in pahare,
  Miresmele gradinii in noi se raspandesc,
  S-a desfundat clondirul cu vin moldovenesc,
  Mai toarna carciumare, mai canta lautare…

 2. Dna ministru, de fiecare data aruncam pisica moarta in curte altora, hai sa vedem cam putem colecta foarte multi bani de la evazionisti.
  Actiunea vama sa terminat in coada de peste, in tara nu se dau bonuri fiscale in majoritatea cabinetelor mdicale, ateliere de tot felul,micile farmacii, in mijloace de transport,in piata, oriunde, sunteti sabotati de FISC , GARDA , POLITIE, si toate organismele de control. vreti bai dar nu stiti cum sa ii luati.

  • ***ULTIMUL SAMARITEAN spune şi eu aprob pozitiv: in tara nu se dau bonuri fiscale in majoritatea cabinetelor mdical
   Aşa e. Chiar astăzi, am luat o recomandare de la cabinetul medicului de familie. Mi s-au cerut 20 de lei pe care i-am dat dar n-am primit bon fiscal. În buzunarul cui intră acesti bani?

 3. stimata doamna
  stau in zona valea ialomitei.
  De ce acum cind e nevoia cea mai mare de a face cumparaturi de la piata pentru a face aprovizionarea de iarna si pentru a facxe zacusca , muraturi, etc,s-a inceput renovarea pieti si parca in bataie de joc in santier deabea este cite unu sau doi muncitori????? E CORECT ASA ??????
  Eu am 52 ani. Pe scara blocului unde sunt 43 de ap. . Din toate femeile de virsta apropiata cu a mea doar 3 lucram, celelalte sunt la pensie de boala, dar sunt mai sanatoase decit mine. E CORECT ASA ?????
  De ce nu luati masuri cu adevarat ?? Doar vorbe ??

  • ***rodica scrie: celelalte sunt la pensie de boala, dar sunt mai sanatoase decit mine. Aşa e la fiecare scară de bloc. Oameni sanatosi, buni de muncă, care primesc pensie nejustificat in timp ce lucrează la negru. Culmea e că mai primesc şi ajutoare şi la Paşti se plângeau că primarul le-a dat tot o sută de lei, ca şi în 2010…
   Aveţi dreptate, doamna Rodica, din 2008, împreună cu colegii Zapa şi Lulu, am tot discuat despre acest lucru revoltător, în speranţa că vom fi auziţi.

 4. @
  Elena UDREA

  Orasul IASI ?!?!?!

  Cetatenii din IASI asteapta si va fac incredere !!!

  • ***Stefan RADOVEANU – Bună! 😆
   Nu cred eu că doamna Udrea poate intra peste PSD-iştii din Iaşi. Întâi, ar trebui ca populaţia, ieşenii să-i elimine prin vot, aşa cum s-a întâmplat la noi, la Bacău, cu Sechelariu, şi apoi se poate discuta altfel.

  • @

   Elemne UDREA

   silverstar
   & Cie

   Buna Seara

   Populatia este precum turma de oi,
   PDL local si central are misiunea a salva orasul IASI de PETSA NEAGRA.

   A informa si pedagogiza populatia de RAUL actual si ce se intampla daca PESTA NEAGRA va fi ERADICATA !!!

   ERADICAREA este posibila, populatia din IASi nu este handicapata si otista !!!

   Seful judetului are interes sa se rezolve orasul IASi pentru a gasi solutis la JUDET.

   Orasul IASI trebuie sa devina polul MOLDOVEI, stiinta cultura, diverstisment si atractia ROMANIEI.

   Satul in mizeria lui este originea ROMANIEI, MODERNIZAREA cu pastrarea traditiei reprezinta centrul de atractie a tarii.

   Doamna Elena UDREA este cea in masura a gasi solutia viitorului aceste zone fara PESTA NEAGRA.

   Cred ca regionalizarea si capitala la IASI a zonei va accelera vindecarea MOLDOVEI de EST de PESTA NEAGRA

   Va multumin Stimata Doamana Elene UDREA !!!

   Bien Cordialement

 5. PENTRU DNA MINISTRU.
  LA ORG. OPV 3 PDL BRAILA A FOST ALES IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ORG. JUDETENE UN FOST COLONEL DE SECURITATE.ALEGERILE SUNT ORG. IN ASA FEL SA LE CASTIGE CEI PROPUSI DE DL DUMITRIU PRES.ORG. JUD. BRAILA.
  ASOCIATIILE FOSTILOR DETINUTI POLITICI SI MEMBRII PDL BRAILA SUNT SCANDALIZATI DE ACEST DEMERS DUSMANOS AL ACTUALEI ECHIPE DE COND.A PDL BRAILA.
  VA RUGAM SA LUATI MASURI URGENTE LA ORG. BRAILA.

 6. Buna seara. Sper sa-mi permiteti sa redau un fragment dintr-o stire de presa :
  http://ziarero.antena3.ro/1314888198-Tinerii_pedelisti_ii_spun_Elenei_Udrea_ca_e_very_beautiful_Ce_le_raspunde_ministrul
  Nu vreau sa inchei fara sa confirm, cu referire la modul in care tinerii l-au votat pe Presedinte, ca in urma cu ceva ani, aproape toti colegii de facultate ai fiului meu s-au dus la vot si inteleg ca votul lor unanim s-a indreptat catre cel care avea sa ne fie conducator. Cred ca la ora actuala cine ne va conduce nu mai reprezinta o preocupare pentru majoritatea acestor tineri ( Este parerea mea si… sper sa fie gresita). De aceea consider ca atat cei tineri si implicati in viata politica ( si imi permit sa o includ aici si pe doamna Elena Udrea) cat si noi, acestia mai trecuti de prima tinerete, trebuie sa-i facem sa inteleaga ca modul cum traim fiecare depinde mult de cine ne conduce, iar cine ne conduce depinde la fel de mult de optiunea lor la vot.
  Va doresc o seara buna.

  • ***Nicolae – Bună seara! 😆
   Ceea ce ai spus e frumos dar nu întru-totul adevărat. Sigur că tu, ca economist, m-ai putea desfiinţa foarte uşor, de aceea nici nu-mi înşir argumentele pe care, sunt sigură că, aşa cum mă cunoşti, le intuieşti.

  • Sarut mana Silverstar.
   Sa stiti ca am incredere in generatia copilului meu si in cele ce vor urma. Cred – nu numai sper – ca treptat, treptat, vor elimina din viata lor tot ce au vazut ca fiind urat si reprobabil in viata noastra. Cred insa ca avem datoria sa-i ajutam sa vada mai repede calea. Mai repede decat o vor vedea oricum atunci cand vor constata pe propria piele ca asa nu se mai poate.

  • ***Nicolae – da, acum ai spus un lucru minunat, un lucru pe care mi-l doresc şi eu de la tinerii noştri: Cred că… vor elimina din viata lor tot ce au vazut ca fiind urat si reprobabil in viata noastra. Sigur, să nu fie nişte laşi şi nişte apatici, cum am fost noi, să nu se resemneze, să nu mai accepte minciuna şi manipularea. Chiar azi, pe ziare.com îi spuneam unui coleg, susţinător USL să fie atent la cei pe care-i susţine pentru ca mâine copiii şefilor de azi să nu ajungă şefii copiilor lor obligaţi să accepte impostura, minciuna, şpaga şi şantajul exact ce fac astăzi USL-iştii, asta în contextul în care Ponta a declarat astăzi public că îl susţine la şefia CJ argeş pe acelaşi Constantin Nicolescu pentru că ar avea peste 75% in sondaje. Deci, nu contează ce a făcut, nu contează acuzele şi dosarul/dosarele in care este cercetat.

  • ***Nicolae – nu ştiu daca mai interesează pe cineva dar tu ştiu că o să citeşti. S-a întâmplat in nov ’89, când eram foarte obosită, era frig, o toamnă rece şi urâtă şi efectiv nu mă mai duceam la scoală, la activităţile obligatorii de duminică, un mod de a ni se fura timpul liber.
   Spre sfârşitul lunii, eram cu mai mulţi colegi la colţ şi fumam când directorul a venit să-mi facă observaţie, cu siguranţă, într-un moment bine ales, ca să aibă martori.
   Sigur că elevii clasei la care eram dirigintă, ştiau de activitate şi mă întrebau dacă vin. Le spuneam că nu vin şi că merg la biserică, la cimitir. Am avut elevi foarte isteţi, înţelegeau ce au de făcut fără să-i îndemn sau să-i chem undeva.
   Directorul îmi face observaţie şi eu i-am răspuns că şi Dumnezeu a avut nevoie de odihnă, a şaptea zi, după ce a făcut lumea. Nicule, dacă cineva lăsa o bombă între noi, n-aş fi rămas mai repede singură în faţa directorului. Nu ştiu când şi cum au dispărut, fulgerător…
   Sigur că mi-a fost frică şi atunci şi altă dată. La toţi ne era frică de aceea a şi rezistat Ceauşescu şi noi am suferit atâţia ani şi am trăit în propria-ne ţară ca într-o închisoare imensă…
   Nu mi s-a întâmplat nimic, nu s-ar fi putut trece la nişte măsuri extreme… Cel puţin, nu atunci, nu în acea perioadă… Nov ’89…

 7. Silvester, in aceasta chestiune cu bonurile fiscale in sanatate inselatorii pe fata le fac dentistii, nimeni nu ia o masura in aceasta situatie ,suntem lasati la mana tuturor hotilor,escrocilor.
  Pentru informatii socante vizitati va rog.
  cruciadapdl.blogspot.com

 8. Sorin Oprescu va castiga alegerile pt ca are norocul sa taie panglica la stadion si la pasajul lui Basescu. oamenii vor sa vada investitii finalizate.

  salile de sport si bazinele de la Dinamo conteaza mult daca apar in presa

  • Daca Romanii cred in acest BURATINO, numit oPRESCU isi merita soarta.

   Sa le fie tarina usoara asa si-o merita.
   Nu au demnitate si sunt sclavii propriilor vointe.

   Acest oPRESCU de cate ri deschide gura va injoseste si el devine un vis a PROSTIMII.

   Nu inteleg dece o Natiune asa capabila poate sa creada intr-un besmeic, un batran fara familie si alunecat in prostia sexualitati libere.

   Spun acestea din cele care se prezinta pe OTV si pe foia circulata in lumea libera din UE.

 9. Bună dimineaţa! 😆 Un zâmbet la cafea

  Un batranel jerpelit intra intr-o banca. La ghiseu, ii zice functionarei:
  – Vreau sa pun niste bani in nenorocita voastra de banca.
  – Domnule, nu permitem asemenea vocabular. Il chem pe sefu’.
  – Care-i problema, domnule, intreaba sefu’.
  – I-am spus amaratei ca vreau sa depun niste bani in porcaria voastra de banca.
  – Despre ce suma-i vorba ?
  – Zece milioane de euro.
  – Si nenorocita asta nu vrea sa va serveasca?

 10. E toamnă iar… PASTEL, de George Bacovia

  Adio, pică frunza
  Şi-i galbenă ca tine, –
  Adio, nu mai plânge,
  Şi uită-mă pe mine.

  Şi s-a pornit iubita
  Şi s-a pierdut în zare –
  Iar eu în golul toamnei
  Chemam în aiurare…

  – Mai stai de ma alintă
  Cu mâna ta cea mică,
  Şi spune-mi de ce-i toamnă
  Şi frunza de ce pică?…

 11. Doamne, m-am incovoiat de ras… Ce replică – Poezia si bestia…

  Ea:
  – Vai, ce frumos, ce privelişte, observă culorile frunzelor! Uite: galbene, roşii, maro!… Ce varietate cromatică, ce minunat !…
  El, la fel de romantic, tragând un fum din ţigară:
  – Ce vrei fă, e toamnă !”…

 12. Sincer nu inteleg de ce este asa vehiculata proportia aia cu 4,2M angajati VS 4,9M pensionari. Eu fac pariu cu oricine ca avem aproximativ 5.5M, mai precis ~1M de angajati castiga venituri nedeclarate din varii motive.
  Cat despre proiectele planuite v-as ruga sa incepeti cu crese, gradinite, scoli, licee – am observat ca la sport se chiuleste azi mult mai mult decat acum 15-20 ani asa ca cererea de sali de sport e amuzanta.

 13. Elena nu fii,te rog, ca Basescu ! Entuziasmul ala cu pensionarii nu era chiar asa de mare,ba pot spune nu era chiar de loc.Ai uitat ca au dat si televiziunile huiduielile ? In rest este bine,asa trebuie sa faci.Prezinta lucruri pe care le-ai facut. Oricum esti singurul ministru care ” se vede” !
  Poti face un comentariu despre dezastrul PDL din sondajele de opinie prezentate ieri la televiziuni ?

 14. Nici nu imi vine sa mai scriu aici…foarte bine ca stimulentele dispar,nu stiu daca dispar si sporurile.
  Ce ati facut voi cu caldura e crima…foarte multi oameni nu vor avea bani de caldura,nu mai zic intretinere.Mi-e sila de voi.Numai tampenii faceti.Nu ca ma afecteaza pe mine…dar nu sunteti oameni.

 15. Voi luati masurile astea criminale fara sa pricepeti nimic,aveti salarii de cel putin 5000 lei pe luna si foarte multe afaceri cu statul.
  Dar veti avea un soc in 2012.Cred ca e prea tarziu sa va mai treziti.Degeaba veti duce salariile la nivelui taiat,exista inflatie,exista o eliminare a subventiilor,exista multe scumpiri.Nici daca veti creste salariile cu 100% nu va fi nivelul cel de dinainte de taiere.Ce ati facut voi e un rau ireparabil.

 16. Pa rerea mea este, si nu cred ca ma insel , ca pentru a accesa fonduri europene , trebuie sa ai curaj , siguranta si professionalism . Dece ? Pentru ca aceste fonduri odata folosite, sunt controlate de UE , to the last penny . Deci , din acesti bani nu se poate fura. Daca nu esti sigur ca poti sa-i controlezi , mai bine sa nu-i iei .Din aceasta cauza pana acum Romania nu a luat decat 3% din aceste fonduri nerambusabile . Lumea nu appreciaza ca numai Dna Udrea are curaj sa foloseasca aceste fonduri nerambusabile . Ar trebui explicat pensionarilor ca aceste fonduri sunt strict pentru proiecte speciale , si nu pentru pensii. Nu vedeti cum vocifereaza peste tot ca Dna Udrea face sali de sport si parc

 17. Deranjat de felul in care Turnul de Observatie comenteaza reformele aplicate de guvernul Boc,si inspirat de a doua sesiune a BAC-ULUI,am dat peste niste informatii foarte interesante,care privite cu atentie explica incapatinarea si intentia de a boicota reformele din invatamint.
  Si ca sa o spun pe sleau,voi fi foarte CATEGORIC-MARGA SI ANDRONESCU-au facut atita rau romaniei incit in acest moment este foarte dificil sa acopri intreaga plaja de nenorociri.
  Dar haideti sa vedem in cifre ce monstru au creat acesti doi oameni.
  In primul rind au pus la punct un sistem de FABRICI DE DIPLOME,de fapt aceste diplome obtinute FARA PIC DE MUNCA SE INDREPTAU IN PRIMUL RIND SPRE BEIZADELELE POLITICIENILOR,SPRE ODRASLELE ACESTOR IMPOSTORI CARE PRETIND CA SUNT POLITICIENI.Sigur printre tinerii idioti care au pus mina pe diplome fara sa stie sa facca o adunare s-au numarat si copii celor invatuti peste noapte,a amantelor,prostituatelor si secretarelor pe post de DAME DE COMPANIE,DAR MAI ALES DE CONSUMATIE.
  Iata prima cifra comparativa:
  in in 1995 aveam 300.000 de studenti
  in 2010 peste 900.000 de mii de studenti
  hMMMMM,in 16 ani au rasarit puzderie de universitati,in pascani,vinju mare cu sedii in W.C.-URI PUBLICE,IN GRADINI ZOOLOGICE SI CINE MAI STIE UNDE.
  Daca au fost acreditate??????????????haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Si acum alta cifra:
  tot in 1995,aveam 700.000 de mii de bugetari
  in 2010 peste 1.400.000 de mii de bugetari.
  Hopaaaaaaaaaaa,IATA SI PRIMA EXPLICATIE A EXISTENTEI ACESTOR FACULTATI FANTOMA-STATUL ROMAN A DEVENIT UN FEL DE ORFELINAT,DE ASEZAMINT SOCIAL,CARE A ASPIRAT DE PE PIATA MUNCII TOTI RETARDATII,IDIOTII,CRETINII LENESII PUTUROSII,DROGATII,PROGENITURILE MAI MARILOR ZILEI,CARE ASTFEL S-AU INSTALAT COMOD IN POZITIA DE SUGATIVE A BANULUI PUBLIC PE VIATA,FARA A AVEA BATAI DE CAP,FARA A FACE NIMIK,BA MAI MULT DEZVOLTIND CORUPTIA IN PROGRESIE GEOMETRICA,VEZI ULTIMUL CAZ,CEL AL NOMENKLATURISTULUI BODA,S-AU PE CEL AL LUI LILIANA FGERVASIC PECESITA,CARE DIN FILATOARE IN CITI-VA ANI A AJUNS MARE SEFA LA LOTERIE.
  A doua mare lovitura aplicata ,FABRICILOR DE FACUT BANI SI ELIBERAT DIPLOME,a fost SEVERITATEA FARA PRECEDENT LA EXAMANUL DE BAC.
  Astfel,UNIVERSITATILE FANTOMA,MOR,MOR CU ZILE IN MINA PT CA BANCILE DIN AMFITETRELE UNDE VEGETAU IDIOTII NEAMULUI,VOR RAMINE GOALE.
  Dar cel mai dureoros lucru,este SECETA DE LA PORTOFEL……….
  Iata de ce trebuie OSTRACIZAT DANIEL FUNERIU,AVINDU-L IN FRUNTE PE ANALFABETUL PROFESOR UNIVERSITAR DAN FELIX MIRCEA VOICULESCU,TURNATOR,OM CARE A FACUT POLITIE POLITICA,dar si pe CRIN ANTONESCU REPETENTUL SI PE VICTOR PONTA,TUCALARUL LUI ADRTIAN NASTASE, DE A CARUI OLITA DE NOAPTE RASPUNDEA CU CAPUL.

  P.S.Da ne apropiem de momentul cind clopotelul zglobiu va scoate acele sunte atite de dragi celor care au avut aplecare pt carte,si care anunta inceperea scolii.

 18. Tot hoinarind prin lumea virtuala,in dimineata asta,am dat peste o propunere ,SOC’ pe care am acceptat-o imediat,cum ar spune un ,ADEVARAT COMUNIST,AM IMBRATISAT-O FARA NICI UN FEL DE RETINERE’.
  Iata despre ce este vorba,a,dar inainte de a o prezenta,mai trebuie sa subliniez ceva,nu intimplator o deranjeze pe propietara blogului cu aceasta ideea,DOAMNA MINISTRU UDREA,FIIND POLITIC SEFA ORGANIZATIEI DE BUCURESTI.
  Iata propunerea:
  ,CRISTIAN BOUREANU CANDIDAT LA PRIMARIA BUCURESTI’
  Deocamdata nu fac mai multe comentarii,pt ca din moment ce am spus ca ,AM IMBRATSAT IODEEA PE LOC’se deduce ca imi place si cred in ea.
  N-am pretentia ca doamna,UDREA SA VINA CU PRECIZARI,ori sa se pronunte public imediat,dar cum stiu ca ,IDEILE PRINCIPALE II SUNT PUSE PE MASA,SPER CA ACEASTA IDEE SA-I FIE PREZENTATA,reamintind ca nu eu sunt parintele ei………..

  • …Își va ,,călca, doamna Udrea, pe orgoliu ?
   …Pe Cristi Boureanu, la întrebat cineva de sănătate ?
   Sau, se va întâmpla , ca în cazul doamnei Monica Macovei, același fenomen de atribuire a unei intenții de către un jurnalist, după care , iar va începe o telenovelă cu personaj… ,,Cristi Boureanu”, echivalentul în carne și oase, fiind în totală necunoștință de cauză. 😉 😉
   Exact ca în bancul referitor la culmea aglomerației : șoferul să meargă pe scara de acces, nebăgându-l , de fapt, nimeni în seamă. 😉 😉

  • Hahaha ce-mi place!
   L-am băgat pe ZeV în corzi!
   Să văd acum ce alege!
   Să suţină la primărie doi aşa zişi intelectuali obraznaci, misecuvenişti şi sinecuristi care de când au intrat in politică nu au fost in stare să câştige niciun vot în confruntare directă sau va avea buna credinţă ca din haita buldogilor fiind să susţină Tânara Fiară a PDL-ului care la vremuri grele de alegeri, de unul singur, a năvălit în mijlocul hienelor anteniste şi vânturiste târmojind podeaua studiourilor cu ele!
   Hahaha.
   🙂 🙂 🙂
   Ai vrut test ZeV?
   Ha, na!
   Ţi-am dat test!
   Stii câte mail-uri care confirmă că această soluţie este perfectă am primit?
   Le public?
   🙂 🙂 🙂

  • Bei ZeV
   ESTE NORMAL CĂ TÂNĂRA FIARĂ NU ŞTIE NIMIC!
   Deoarece propunerea am făcut-o noi alegătorii x,z,y!
   Nu au făcut-o Turturică, Guşă şi Turcescu!
   Pricipişi?
   Propunerea noastră este “curată” şi nemurdărită de interese!
   Aşa gândim noi-boboru’!
   Adicălea noi ăştia care punem ştampila!
   🙂 🙂 🙂

 19. Apropo de pensii mici, nicaieri nu e mai bine. Sigur, aia care au avut bani inainte de criza au si acum, dar sa-i intrebe pe americani, pe canadieni care e situatia fondurilor lor de pensii si ce pensii primesc de la stat? Criza i-a lovit pe toti si asa cum se intampla tot saracii si batranii au de tras. Si acum vad multi tineri care lucreaza de pe azi pe maine, care lucreaza la negru, nu platesc nimic nicaieri, stau pe salariu minim fara sa se gandeasca: ma da la 60 de ani ce-o sa fac? Imi da fi-miu bani de doctorii? Trebuie skimbata mentalitatea ca la batranete o sa aiba cineva grija de noi. NU! Fiecare din tinerete trebuie sa-si asigure cumva ceva, nu la 50 de ani. Si nici sa nu devii o povara pentru copii. Fiecare trebuie sa-si asigure batranetea. Am prieteni in Canada si US care au impresia ca muncesc (si muncesc) pe nimic cand vad ca fondurile lor scad. Batranii ca batranii, dar nici tinerii de azi nu vad ca ar sti despre ce e vorba.

 20. Culmea paradoxurilor din Romania!
  1. populaţia a scăzut, nici pe departe nu mai suntem ca numar cei din ’89 şi totuşi, foarte mulţi români trăiesc prin canal, beciuri, in condiţii improprii, şi mă refer la oameni cu copii. De ce? Cum de pe timpul lui Ceauşescu încăpeam toţi şi aveam casă şi acum nu se mai poate? Şi iar o nelămurire: cum de V Ciutacu trăieste în locuinţă socială şi pentru o familie cu trei copii nu se gaseste măcar o garsonieră? Ce fac românii cu casele lor pentru că acea familie a avut casă, la un moment dat?

  2. numărul copiilor a scăzut la fel dar nu exista crese şi cămine şi grădiniţe. Unde sunt cele construite pe timpul împuşcatului. Cum de atunci toţi copiii aveau loc şi azi, nu… Când se vor lua măsuri drastice împotriva directoarelor care conditioneaza inscrierea copilului de doua, trei sute de euro? De ce dacă e grădiniţă de stat? Cum în faţa banului apare locul pentru copil?

  3. şi, în sfârşit, cică nu sunt locuri la şcoală… Sunt locuri gârlă numai că părinţii, în goana lor nebună şi distructivă după “pomul lăudat”, vor neapărat la un anume invăţător sau profesor. Sigur că, la un moment dat, părinţii sunt refuzati pentru că regulamentul permite un anumit numar de copii. Dar, in presa, stirea apare, de cele mai multe ori, voit distorsionată deşi, la aceeaşi şcoală, sunt clase cu numai 12 sau 15 copii…

  • Eu vin sigur la inaugurarea Cazinoului , după finalizarea lucrărilor de reabilitare 😉 😉
   PS
   L-am văzut pe Flutur la mănăstirea Văratec. Un tip elegant, spilcuit, dar puțin cam scund. 😉

 21. Bey diavole, pardon diacone, se pare că am pus deștul unde trebuie.
  Cred că din greșeală, am atins, cu cealaltă mână și un fir, fără izolație electrică, conectat la o fază.
  Moaaaamă, ce frumos arăți precum un aricică zburlit. ;)))))))))))))))))))))
  Apropo, eu sunt ,,grădinarul” cultivator de ,,castraveți”, recte, cel mai mare susținător al boureanului. Bey, uitucul popii. ;)))))))))))))))))))))

  • ***Frumos bărbat Boureanu dar mie tot Flutur îmi place mai mult… Când făcea parte din guvernul DA, toată ziua aşteptam, cu gura căscată, să apară pe tv-uri. Ziua când nu-l vedeam era pierdută. Acum s-a mai atenuat dar tot îmi place… 😆

  • @ Silverstar
   Bravo… Si ne-o spuneti asa, fara nicio retinere si fara sa tineti seama de sentimentele baietilor de pe acest blog !

  • ***Nicolae – Bună! 😆
   Păi, eu ce fac? Din 2008, tot aştept să deverseze sentimentele băieţilor de pe acest blog… 😆 Ce vrei? Să mai organizeze doamna Udrea o intalnire? Şi eu vreau…

  • Reiau, m-am incurcat in ițele blogului :
   Eu vin sigur la inaugurarea Cazinoului , după finalizarea lucrărilor de reabilitare
   PS
   L-am văzut pe Flutur la mănăstirea Văratec. Un tip elegant, spilcuit, dar puțin cam scund.

 22. Ia priviți ce spunea , cu spirit vizonar, FEBLEȚEA mea (devină in extremis ȘI a lui Eusebiu 😉 ), stimatul Cristi Boureanu :
  ,,Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat, pentru MEDIAFAX că Sebastian Lăzăroiu, numit ministru al Muncii, este un tip inteligent, bine pregătit, arătând că nu ştie dacă e membru PDL, dar “s-a dovedit mult mai loial partidului decât multă lume”
  BINGO ! 🙂
  Duetul de tineri politicieni, cerebrali și testosteronici, recte, Boureanu & Lăzăroiu, poate fi cu adevărat mortal : și pentru USL și pentru…femei. Scuze, FMI. 😉 😉 😉

 23. Doamna Udrea, toiata admiratia unui grup de locuitori din Ghermanesti si Snagov care m-au rugat sa va scriu.Suntem dezamagiti de dl. Tariceanu care la alageri a promis ca se va interesa pentru a construi un pasaj pentru intrarea in soseaua Ploiesti-Bucuresti. A uitat insa. A luat voturile si nu-l mai intereseaza. Toti locuitorii localitatilor din zona va roaga sa incepeti dv. demersurile sa se construiasca acest pasaj. Eventual chiar sa se introduca o taxa de trecere. Va asiguram ca PDL va lua toate voturile din zona daca faceti acest pasaj. Si inca ceva: aveti multi admiratori, javrele care va critica o fac din invidie.

 24. Daca largiti Prelungirea Ghencea si construiti pasarela peste centura veti castiga minim 100.000 de voturi la viitoarele alegeri. Un simplu panou publictar plasat la intrare si la iesirea din Bld Prelungirea Ghencea cu mesajul ‘acesta sosea si acest pasaj a fost construit cu sprijinul meu, Elena Udrea’ si fotoliul de deputat pentru sectorul 6 va fi garantat.
  Sint sute de mii de masini, implicit oameni, care se inghesuie in acest bulevard si care stau la bariera spre centura. Oprescu trateaza sectorul 6 ca un fel de sector de mana a doua-a, vede el la alegeri cum e de fapt.
  Succes in acest demers.

 25. Demersul dvs pentru largirea Prelungirii Ghencea este laudabil,dar speram sa sa si concretizeze…
  De ce PDL nu sprijina/propune canditatura lui Liviu Negoita la primaria Bcuresti?
  Am locuit 6 ani in sectorul 3 iar acum am facut prostia sa ma mut in mizeria patronata de Poteras…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *