Mi-am petrecut onomastica printre locuitorii Colegiului 25 din Drumul Taberei

Încep prin a le mulţumi tuturor celor care mi-au făcut ieri urări cu ocazia Sfântului Mihail şi Gavriil. În fiecare an, sunt surprinsă de numărul tot mai mare a celor care ştiu că al doilea prenume al meu este şi Gabriela. Le întorc şi eu urările de bine şi de sănătate tuturor celor care mi-au transmis mesaje, dar şi celor care şi-au serbat, la rându-le, onomastica.

Pentru mine, a fost o zi specială şi dintr-un alt motiv – am participat la o petrecere organizată pentru mine de o parte dintre colegii de partid, dar şi de votanţii din Colegiul 25 din Drumul Taberei. A fost un moment cu adevărat plăcut tocmai datorită modului în care am fost primită. M-am simţit pentru câteva ore ca în mijlocul unei veritabile familii.

Mă număr printre parlamentarii nou-aleşi în 2008 care au încercat să facă tot posibilul pentru a ajuta locuitorii colegiului din care fac parte. Faptul că am păstrat o legătură cu oamenii care mi-au acordat încredere în urmă cu aproape 3 ani, că am încercat, pe cât posibil, să mai particip la acţiuni în mijlocul lor (cum a fost şi petrecerea de ieri) cred eu că m-a apropiat mult de cei care m-au votat.

Metroul din Drumul Taberei, lărgirea Şoselei Prelungirea Ghencea, reabilitarea Parcului Moghioroş, cartierul ANL Constantin Brâncuşi sau reabilitarea termică a blocurilor prin programul MDRT sunt proiecte care se leagă şi de activitatea mea ca ministru sau parlamentar. Cred că am contribuit în bună măsură la schimbarea în bine a cartierului care conţine şi colegiul meu de deputaţi.

Iată de ce o întâlnire cu oamenii care m-au votat reprezintă pentru mine o adevărată plăcere. Deopotrivă cu cei tineri care au nevoie de încredere şi de şanse, dar şi cu cei în vârstă care vor să ştie lucruri despre posibilitatea măririi pensiilor. E o vorbă mai veche pe care am învăţat-o când am intrat în politică: acolo, printre oamenii simpli, vezi din ce stofă eşti făcut, dacă poţi sau nu să fii un politician priceput.

PS. Niciodată nu am avut body-guarzi, ofiţeri de protecţie etc. Şi nici nu consider necesar să am. Nu am cerut niciodată protocol sau pază şi sunt printre demnitarii care merg singuri, atât în timpul liber, cât mai ales la evenimente publice, aşa cum a fost şi aseară.  Deci, le spun celor care vor să îşi vândă fiţuicile pe seama mea să o lase mai uşor cu minciunile şi exagerările.

 

Puteţi vedea în galeria următoare câteva fotografii de la petrecerea de ieri.

 

img_78

Picture 1 of 12

 

22 thoughts on “Mi-am petrecut onomastica printre locuitorii Colegiului 25 din Drumul Taberei

 1. La Naşul, o colegă scrie: Eu sunt pasionata de astrologie si chiar saptamana trecuta am urmarit o emisiune cu astrologul Mariana Cojocaru care spunea ca Basescu este pregatit cu niste strategii de nici cu mintea nu le putem gandi si ca legatura dintre Basescu si Boc este indestructibila.
  Ei doi lucreaza foarte bine impreuna si cu rezultate pozitive pentru Romania, si ar lucra si mai bine daca am fi cat mai multi cei care credem in misiunea lor.
  Am incredere in analizele acestei doamne pentru ca pana acum s-au confirmat, asa ca putem sta linistiti.

 2. De reţinut: Acolo, printre oamenii simpli, vezi din ce stofă eşti făcut, dacă poţi sau nu să fii un politician priceput.
  Elena Udrea

 3. Cică şeful este într-o vizită neprogramată, neanunţată la Curtea Constituţională. 😮

 4. Acum un an si ceva prin luna martie cand PDL incerca schimbara dlui Geoana la presedentia Senatului, scriam un text detaliat despre procedurile legale necesare pe care l-am postat si pe acest blog si l-am trimis si unor senatori PDL.
  Repet caci au ramas valabile concluziile analizei de atunci:

  Sper ca cei care cunosc Regulamentul Senatului, Constitutia si Decizia CCR din 2005 inteleg exact ca acum daca PDL si PSD doresc debarcarea lui Geoana o pot face fara contributia si decizia grupurilor lor.
  Adica revocarea se poate solicita la initiativa unei majoritati egale cu cel care l-a votat, adica de majoritatea Senatului, nefiind conditionata(datorita deciziei Decizia 601 /2005 CCR care a anulat art 30 si 32 din Reg. Senatului) de apartenenta la grup, asa cum se vede prin coroborarea art 33-(1) si art 18-al( 1) din Regulament si aprobarea ei adica demiterea prin revocare va fi realizata tot cu votul acestei majoritati a mebrilor Senatului.

  Deci PDL deocamdata nu se mai poate plange ca nu-l poate debarca pe Geoana daca mai este interesat de acest aspect 🙂

  • ***ion adrian – PSD vrea revocarea lui Geoană şi înlocuirea lui cu un alt PSD-ist. Ori, rocada propusă de Iliescu nu se admite, cine-i fraierul să accepte aşa ceva?
   Corect este ca fiecare grup parlamentar să-şi propună candidatul şi locul vacant să fie ocupat de candidatul cu cele mai multe voturi, PSD nu admite, vrea schimbarea lui Geoană, la şmecherie, cu unul tot de-al lor…
   L-au şi găsit – Fetiţa Corlăţean…

 5. Ce haios!
  TVR1 intreaba cine va catiga din conflictul din PSD.

  eu spun: Cu siguranta COADA DE PESTE. 🙂

 6. ***Prostu’ zilei – Azi, Zgonea de la PSD care spune că Nastase si Iliescu trebuie sa-l respecte pe Ponta… Hă hă hă… Ăştia nici pe ei nu se respectă… 😮

 7. Am inteles ca zilele care vin urmeaza primarul din IASI.

  Noembrie este luna primarilor, octombrie luna rectorului de medicina din IASI.

  Primarul din IASI are certificat medical.

 8. Noua inițiativă UE:

  ………adoptă un grec pentru doar 500 de euro!
  Pentru această sumă, el va face tot ce n-ai tu timp să faci: va dormi până la amiază, va citi ziarele, va bea o cafea, va discută despre sport și politică, va trage un pui de somn după masă, va merge la bar, la restaurant și la buzukia……….”.

 9. Intr-adevar, adevarata apreciere o gasesti ochii oamenilor simpli.Acestia nu cunosc arta manipularii si prefacatoriei si ti-o spun pe aia verde si necizelata.Arta politicianului curajos si responsabil,este aceea de a putea fi in mijlocul lor chiar si in momente nefavorabile politicii.

 10. DNA Cluj: Presa pomeneşte de o şpagă de o sută de mii de euro. Un om chibzuit ar trăi bine din banii aceştia şi i-ar rămâne şi de înmormântare… 😮

 11. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Un politist opreste un camion.
  – Ma simt nevoit sa va spun pentru a mia oara ca va pierdeti incarcatura…
  – Si eu simt nevoia sa va spun pentru a mia oara ca aceasta este o masina care imprastie sare pe strazile inzapezite…

 12. Ştiu că aici intră mulţi jurnalişti.
  Primarul Constanţei, R Mazăre, a spus pe tv-uri, cu ceva timp în urmă, că un prieten miliardar din Egipt, i-a donat o parte din avere pentru săracii României.
  Coincidenţă! Chiar în an electoral.
  De când am auzit acest lucru spus direct din gura lui Mazăre am simţit că banii despre care vorbeşte Mazăre sunt banii furaţi de la români care acum se întorc, printr-o minciună, la românii săraci, ca PSD să le cumpere voturile.
  De curând, am văzut pe Discovery, documentarul “Gunoierii din Cairo”, film pe care ar trebui să-l vadă românii, cei care ies în stradă şi strigă că sunt săraci. Acolo să vedeţi sărăcie, lipsă de cultură, boală, mizerie, oameni fără viitor, gunoieri din tată-n fiu.
  Este împotriva firii ca cineva cu bani să nu-şi ajute oamenii din ţara lui şi să-şi doneze banii unor copii străini, este ilogic, de neacceptat aşa o idee, aşa o minciună, de altfel.

  • Cred ca autoritatile in drept ar trebui sa ia urma acestor bani si sa dezvaluie sursa lor.

  • LA MULTI ANI FERICITI SI MULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI!

 13. Am observat printre fotografii şi un bolnav de neoplasm şi mă întrebam dacă luna viitoare vor mai fi medicamente gratuite în programul naţional?

 14. PARDON si va rog sa luati de buna, BLA, BLA, cainii, Austria, Aniversare si acceptati AUSTERITATEA in loc sa DEMASCATI CORRUPTIA, SPAGA, EVAZIUNEA Fiscala, etc.

  ROMANIA pierde anual 30 – 50 miliarde din SPAGA si evaziunea fiscala.

  Presedintele nu poate face MIRACOLE chiar si cei apropiati il triseaza.

  MISCAREA POPULARA, O NOUA REPUBLICA si IESIT IN STRADA CONTRA CORRUPTIEI SI NU A CERSI PENSII SI SALARII.

  ROMANIA ARE POSIBILITATEA DUBLARII SALARIILOR DACA MICSOREAZA CORUPTIA CU 50% SI EVAZIUNEA FISCALA CU 40%.

  Imaginativa cum se ajunge la 30 miliarde de SPSGA, 1’500Euro/an vehiculat in spaga la cei 20 milioane de cetateni ce trec si traiesc in ROMANIA deja avem 30 MILIARDE.

  In ROMANIA se palteste ciubuc, spaga de la mic la mare.

  si sa nu uitam SPAGIOLE de 100’000 Euro.

  IATA UNDE SUNT SALARIILE VOASTRE STIMATA NATIUNE.

  VOI PLATITI SI INCURAJATI SPAGA !!!

  ASA VA TREBUIE !!!

 15. Dar cu gradinitele si cresele pe care le-ai promis cum ramane? Din sutele de proiecte care trebuiau finalizate acest an, nu ati realizat niciunul. Vecina mea nu si0a dat copilul la gradinita pentru ca nu a avut unde, va trebui sa il mai tina un an acasa. De treburile astea urate vad ca nu spuneti nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *