Mazăre şi Realitatea Tv, Ponta şi Antena 3, matches made in heaven

 

Credeam că băieţii „buni” de la Antena3 şi RealitateaTv au luat o pauză în această vară şi pornesc atacul abia în toamnă împotriva mea. Am văzut aseară că au revenit la practicile de coordonare. Mă atacă în acelaşi timp.

Pe RealitateaTv, vârf de lance era Mazăre, care vorbea despre cât de exagerată aş fi pentru că vreau reabilitarea Cazinoului din Mamaia, în condiţiile în care chiar el a cerut asta. Ceva de un absurd ieşit din comun. Adică Mazăre face carnavaluri prin oraş, face parade de modă, aruncă evident cu banii în dreapta şi-n stânga, dă şpăgi electorale pensionarilor, umilindu-i lună de lună, iar eu, că vreau să reabilitez un simbol al litoralului românesc, fac cheltuieli exagerate. Repet ceea ce am mai spus, dacă primarul Constanţei ar fi vrut să reabiliteze el Cazinoul, o putea face fără bani din bugetul propriu, prin fonduri europene. Dar nu i-a plăcut asta – la el, totul este pe şmecherie, pe „şmen”, ca să-i folosesc propriul cuvânt.

La Antena3, celălalt vârf de lance, cu mai puţin succes, ce-i drept, a fost Victor Ponta. Acesta, puţin afumat de la grătarele de duminică, o tot ţinea cu Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii şi felul în care ar fi alocat MDRT discreţionar fondurile. Ei bine, m-am cam săturat de această placă stupidă pe care o pun toţi. Toţi flecăresc, jurnalişti şi politicieni ai Opoziţiei, dar nimeni nu a prezentat vreun element care să arate că MDRT direcţionează fondurile doar către CJ-urile democrat-liberale sau maghiare.

Ataşez acestui articol un document excel (PNDI v1.0 cu tabele) referitor la felul în care au fost alocate fondurile, numărul de kilometri care ar urma să fie reabilitaţi sau contruiţi în funcţie de culoarea consiliilor judeţene. Poate Pontănacul se uită şi el puţin pe aceste cifre şi mai lasă povestea cu cele 4 miliarde de euro care ar fi arma electorală a PDL în 2012.

 

PS. Cât despre povestea halucinogenă cu rochia, nu există rochie de  purtat ziua de 14.000 de lire sterline! În nebunia de la Antena3, puteau spune că este de 140.000£ sau de 1.400.000£. Totuna era!

Veţi găsi aici preţul pe care l-am plătit pentru rochie, care este de vreo 20 de ori mai mic decât cel de care bălmăjea oastea de strânsură a lui Voiculescu.

Părtaş la emisiune a fost şi Victoraş Ponta, care a tăcut chitic, deşi toată ziua poartă pulovere de 600 de euro de la Paul&Shark. Şi, culmea!, emisiunea se desfăşura la televiziunea lui Voiculescu, care nu se jenează să se afişeze în costume de la Missoni sau Brioni.

 

PS.2 Pentru cine nu deschide documentul excel, acestea par a fi cele mai importante elemente statistice ale fondurilor alocate pentru reabilitarea de drumuri judeţene şi de  interes local.

 

Top 10 judeţe ca sume alocate

  • 4 CJ sunt PSD: Prahova, Ialomiţa, Vâlcea şi Dolj.
  • 4 CJ sunt PDL: Suceava, Bistriţa-Năsăud, Dâmboviţa şi Cluj.
  • 1 CJ este PNL: Bihor.
  • 1 CJ este UDMR: Mureş.

 

Top 10 judeţe ca şi kilometri atribuiţi

  • 6 CJ sunt PSD: Constanţa, Bacău, Ialomiţa, Argeş, Vâlcea şi Gorj
  • 3 CJ sunt PDL: Alba, Arad, Timiş.
  • 1 CJ este PNL: Giurgiu.

 

 

105 thoughts on “Mazăre şi Realitatea Tv, Ponta şi Antena 3, matches made in heaven

 1. @elena udrea
  Buna dimineata
  Pe mine personal nu ma deranjeaza atacurile estivale ale televiziunilor, de altfel, doar citind acest blog am aflat ca vi se atribuie o rochie de 14.000 euro. 😉
  Problema e că derbedeii nu catadicsesc să vă vireze contravaloarea drepturilor de televizare, într-un cont public deschis de domnia voastră, destinat întrajutorării ziariștilor care doresc să rămână independenți dar nu știu să-și țină o afacere mediatică pe linia de plutire cu subiecte relevante pentru națiune. 😉

  • …scuze, lire sterline, că euro pare pe ducă, datorită…,,useliștilor” europeni de pretutindeni care au făcut o fixație din umflarea cheltuielilor publice în scop electoral.

 2. Lasa,ca stiu eu ca psd-istii sunt prietenii vostri si partenerii vostri de afaceri.Un presedinte de cj are 4 dosare penale.Cred ca a scapat de toate intr-un timp record…foarte scurt adica.Si-a dat si demisia de la presedintia consiliului judetean.Facea afaceri cu pdl-isti.

  • PS: A ajuns iar presedinte,probabil va fi pe viata acolo si e sprijinit de pdl,desi el este psd.

  • ..Poate ne explici, la un pahar de ,,in vino veritas”, cum ți-ai acumulat cele câteva zeci de milioane de euro și dacă ai avut (sau ai) vreun contract cu statul.
   Ei, ai curaj să ne spui…ce zici balbeck ? 😉
   PS
   Poate aflăm și ce niscaiva donații ai efectuat, că tot te….grija de soarta pensionarilor și bugetarilor. Că nu cred că-ți plâgi, din câte înțeleg, singur de grijă. Sau nu mai poți fura destul, ca în anii de ,,duduială” economică?
   Să nu te surprindă cuvântul ,,furt”, pentru că, după părerea mea, intermedierea repetată și speculația cu bunuri gata manufacturate sau cu bani, tot a hoție miroase. Și miroase a criză sistemică. 😉

 3. Buna dimineata,
  pe mine nu ma deranjeaza cat costa rochia (si aici ma refer la pretul real – cel de 780 lire), ci faptul ca:
  1. rochia nu se preteaza a fi purtata de catre dumneavoastra “in timpul serviciului”, si as tinde sa spun ca, atat cat sunteti ministru, nici macar in timpul dumneavoastra liber – prin functia pe care o ocupati reprezentati tara 24 h din 24.
  2. ar fi fost mult mai “patriotic” din partea dumneavoastra sa purtati o marca romaneasca (chiar daca e posibil ca rochia in cazua sa fie facuta in Romania).

  • ***Invaţă să judeci omul după fapte şi nu după haine… 😮
   E drept că haina face pe om, de câte ori n-am simţit-o, dar ce vrei să insinuezi? Că Udrea fură şi-şi face haine? Convinge-mă dacă ai dovezi.
   Mai terminaţi-o cu prostiile şi cu efortul de a discredita.
   Halal opoziţie, halal bărbaţi! Nu vă este teamă de tot PDL cum vă înspăimântă Udrea-politicianul, de aceea vă şi trimiteţi lătrăii să arunce zoaie…

  • …adică în China, sau cu croitorese chineze/filipineze angajate în România.

  • ..Lasă-i în seama mea, Silver, că îi ,,dezbrac” de nu se….. văd.
   De caracter, s-au dezbracat singuri/singure. 😉

  • Pai in cazul asta sa o punem pe Norica Nicolai ministru, imbracata in pufoaica si cu o caciula sovietica pe cap, cu urechile lasate, ca tot seamana cu Ana Pauker.
   Asa da ministru, ne-ar reprezenta tara mult mai bine!

 4. Din Top 10 judeţe ca sume alocate doua sint din Regiunea Centru. Cam putin 🙂 Mai avem de recuperat.
  Iar din Top 10 judeţe ca şi kilometri atribuiţi doar 1 din 10. Poate cu noua reorganizare se vor trezi judetele sa acceseze fonduri direct de la UE.

  • ..Moaaaamă , câtă înțelepciune abisală are opoziția. 😉 🙂

 5. Doamnă Udrea, se pare că nu aveți ieșire din această colcăială de invidie și ură de feminoide frustrate și berbanți sterilizați. Cel puțin la minte.
  Am o idee…. aruncați naibii pe foc toată garderoba și ieșiți, în public, numai în costum de baie. Dar ATENȚIE : materialul să fie tablă galvanizată made in Romania. Dar ce ne facem că Sidexul Galați aparține de fapt…indienilor ???
  În fine, mai aveți o ultimă soluție…. ,,ecologică”. 🙂 🙂
  Vorbind (mai) serios, faceți ce vă sugerează unii colegi. Ignorați năpârcile mediatice și detaliați cum e cu fondurile europene. Pe iRTV, cu domnul Cumpănașu (care , se pare, cunoaște acest domeniu), v-ați apropiat de ceea ce v-am recomandat de multe ori, recte, ați vorbit despre proceduri și mai ales, despre MOMENTUL DECONTĂRII EFECTIVE din fonduri europene, care se produce DUPĂ efectuarea unei lucrări sau părți de lucrare ÎN TERITORIUL CONTROLAT DE AUTORITĂȚILE LOCALE.
  Aici mai sunt multe de lămurit, legat de cine face caietele de sarcini, cine controlează și cine verifică situațiile de lucrări. De exemplu :
  1. Nu înțeleg de ce caietele de sarcini nu sunt verificate de autoritatea de management, simultan cu proiectul în sine. Eu știu că un proiectant, este (sau trebuie să fie) plătit și pentru întocmirea secțiunii tehnice a caietului de sarcini, a devizului general și a antemăsurătorii cu cantitățile de lucrare, inclusiv indicativele de norme de deviz republicane. Trebuie eliminată norma locală de deviz. De asemeni, întocmește lista de echipamente, materiale principale și FIȘELE TEHNICE AFERENTE, CONFORM CERINȚELOR DE CALITATE IMPUSE.
  2. Nu înțeleg de ce nu înființați UN CORP NAȚIONAL AL DIRIGINȚILOR DE ȘANTIER, precum GARDA FINANCIARĂ ?
  Dacă ați știi câte case și cum și-au făcut aceste specimene locale, în județele pesediste… v-ați pune mâinile în cap.
  NU MAI TOERAȚI ATACURI , FĂRĂ REPLICI EXPRIMATE PRIN MĂSURI DURE DE CONTROL și nu doar prin vorbe cochete.
  Dacă îi îngrășați cu contracte de finanțare, vă vor urî și mai mult, pentru că nu mai pot fura ca înainte. A se vedea ,,cazul” (PATOLOGIC) Mazăre.
  Așa că dați-le BANI, dar dați-le și PESTE BOT !
  FACEȚI TREABĂ ÎN MAI MULTĂ TĂCERE ȘI STRÂNGEȚI DIN DINȚI APLICÂND LEGEA.
  Oamenii văd și vor vota așa cum este firesc să se întâmple.

  • ***ZeV scrie: FACEȚI TREABĂ ÎN MAI MULTĂ TĂCERE ȘI STRÂNGEȚI DIN DINȚI APLICÂND LEGEA. Nu, permite-mi să te contrazic. De ce să tacă, de ce să facă treabă în tăcere? De ce românii să nu ştie că cineva se străduieşte şi face treabă pentru ei?
   Aminteşte-ţi că tot aici, pe blog, am rugat-o, pe doamna Udrea, în mai multe rânduri, să iasă pe tv-uri şi să vorbească despre ce a făcut. Niciodată tv-urile nu vor vorbi despre ceea ce face Udrea ci despre hainele, genţile şi pantofii lui Udrea pentru că acestea sunt mai importante şi aduc raiting.

  • Silver, păi exact asta spun și eu. Nu ,,vorbe cochete” și estivale, care dau apă la moară derbedeior și haimanalelor din presă, care mai primesc astfel pe tavă un subiect de bârfă așa cum a fost cu termenul de ,,grataragiu”, ci, ,,să vorbească despre ce a făcut” și…mai ales DUPĂ ce a făcut ce și-a propus să facă. Clar, răspicat și pe înțelesul tuturor.
   Oricum, teveurile vor vorbi, imediat sau a doua zi, tot despre ce vor ele. 😉

  • ***ZeV – şi altceva.
   Pe ziare.com, majoritatea colegilor îmi stiu numele real. De altfel e si firesc. Un sustinător PSD din Focşani, oraşul lui Marian Oprişan, de profesie baron, e pe urmele mele de mai bine de un an. Culmea e că, pornind invers, adică de la numele real, a ajuns la nick-ul de aici şi, zilele trecute, mi-a trimis un link cu interviurile apărute în presa centrală, după întâlnirea cu doamna Udrea.
   Unde vreau să ajung? Cele recitite mi-au amintit de un lucru discutat atunci, la intalnire. Când s-a băgat în politică, doamna Udrea ştia ce o aşteaptă, şi-a asumat un risc. E foarte neplăcut ca, zi de zi, să-ţi fie numele pomenit de nişte derbedei, oameni de nimic, neprofesionisti care nu s-au remarcat in viata lor printr-un lucru bine făcut. Asta e politica, exact cum spuneam şi în 2008 şi cum corect a consemnat “Gandul”, o mocirlă. Şi a ajuns aşa pentru că este făcută de porci precum Iliescu, Năstase, Ponta, Antonescu, Tăriceanu şi încă mulţi alţii chiar şi de la PDL.

  • …Și au rating, pentru că sfatul meu, ca aceste tembeliziuni să fie boicotate, nu prea este ascultat nici măcar de susținătorii actualei puteri, mai precis, a reformei în România.
   Deh, curiozitatea mormbidă este o caracteristică intrinsec umană, iar ,,psihologii și sociologii” mediei, cunosc BINE această slăbiciune nativă. 😉
   Mă rog, la ore fixe, pot fi urmărite știrile, dar care se repetă toată ziua, mereu același lucru. Este mai mult decât evident că jurnaliștii sunt implicați până peste urechi în lupta politică murdară, în scop DESTABILIZATOR și NU ESTE NORMAL. De aceea se constituie într-un grav pericol la adresa securității naționale.

  • Silver
   Anormalitatea constă și în faptul că presa ia chipul și asemănarea porcilor din politchie, de nu mai ști care sunt porci autentici și care sunt clone.
   Uneori, e bine să nu intri în mocirlă și să-ți păstrezi altitudinea.
   Nu uita zicala populară, plină de înțelepciune, ,,Daca te bagi in noroi, te mananca porcii! “. 😉

  • ***ZeV – sigur că m-am referit la porcii din politică, uitând însă să-i menţionez pe cei care se văd mai puţin: Voiculescu, Vântu, Ghiţă, Patriciu – de Patriciu, iaca nu mai ştiu… E şi ăsta acum precum ungurii, “cu luntrea în doi c u r i…”

  • @Silver
   Patriciu este extrem de periculos pentru statul bazat pe primatul justiției. Acest om își dorește un stat privat. Pentru el, bugetarii nici nu ar trebui să existe.
   În fine, după ce-l debarcă pe maimuțoiul porumbac și o aduce pe Doamna Mona Muscă în fruntea partidului, (mai) stăm de vorbă și cu [liberalii]. 😉

 6. Revenind la lucruri serioase,pdl ii ronsidersa pe cei ce i-au votat si pe ceilalti cei mai mari dusmani.Ori pdl-istii sunt prosti,ori sunt hoti,incompetenti sunt 100%.PSD are oameni mult mai competenti,tot hoti,dar care au mai facut si pentru tara.PNL a guvernat cel mai bine.
  Volosevici e un primar foarte competent si e din pdl.Ploiestiul nu prea a avut un asemenea primar.Sub el s-au asfaltat foarte multe strazi din oras,se face un stadion foarte frumos,echipa nu prea merita stadionul ala,dar in fine,se pot cumpara jucatori foarte buni.
  Parcurile sunf frumoase,pline de flori.Daca mai candideaza,de data asta il votez,desi nu prea stau in Ploiesti.Merita.

  • …Este ora….. 1:40 și tot nu te văd. Cred că ai ,,revenit” în altă parte. 😉

 7. Gadea e disperat ca PDL il boicoteaza si ca nu mai suna nimeni in emisiune sa le faca si rating, sa dezminta orice mizerie pe care o arunca ei pe ecran. Asta se si incearca, atatarea adversarului, e ordin, pentru ca daca nu mai vine de buna voie in emisiuni, atunci il atatam si-l provocam pe adversar sa iasa din defensiva. Il roade pe Gadea ca RTV inca are invitati din PDL. Asteptati-va si la alte mizerii, Gadea aseara plangea ca nu suna nimeni, penibil mai mare mai rar 😀 Ignorati-i in continuare, sa va citeasca blogul daca vor sa afle ceva 😀

  • Excelent domnule Relu, așa trebuie procedat și cu iRTV.
   Nici un demnitar important al actualei puteri, nu trebuie să intră în clenciurile dătătoare de oxigenul audienței, imaginate de artizanii dezinformării și destabilizării cu orice preț.

 8. Cred ca ar fi fost mult mai cu efect replica dv, daca ati fi trecut sumele atribuite fiecarui CJ, respectiv numar de kilometri.

  • Doamnă Udrea, pentru a fi credibilă, nu mai dați nici un leu în județele cu președinte de consiliu județean- membru PDL.
   Dar nici așa nu e bine, că și acolo sunt orașe, comune și sate pesedisto-[peneliste] care vor zbiera (precum măgarii), că le boicotați politic. După concetățenii noștri ,,doldora” de idei, ar trebui să umblați și călare și pe jos, și îmbrăcată și dezbrăcată, în același timp. 😉
   În consecință, nu vă rămâne altceva de făcut, decât să continuați la fel, evitând, pe cât posibil, capcanele bârfei mediatice.

 9. “De ce să tacă, de ce să facă treabă în tăcere? De ce românii să nu ştie că cineva se străduieşte şi face treabă pentru ei?” Foarte bine spus Silverstar! Dna Udrea, trebuie sa spuneti mereu ceea ce faceti, cum faceti si de ce faceti? Toata lumea v-a sarit in cap cu nota de fundamentare de la proiectul salii polivalente, dar despre nota de fundamentare a proiectului ANL-Fabrica de Glucoza nu spune nimeni nimic? De ce oare? Le este frica de faptul ca veti termina proiectul, tinerii vor primi locuintele si vor constientiza ca cineva a facut ceva pentru ei si atunci ii vor primi cu alti ochi pe cei din opozitie? Le e frica de faptul ca vor pierde voturile atator mii de tineri si ale famiilor lor?

  • Cri
   Ultimele două comentarii ,,estivale” ale doamnei Udrea, nu au legătură directă cu activitatea, extrem de eficientă și metodică , a unuia dintre cei mai valoroși miniștri ai guvernului Emil Boc. Nu-i mai repet numele. 😉

 10. ti se pare ieftina rochia 900 de euro ?mie nu alti se lafaie cu haine scume alti mor de foame asa e romania

 11. Zev,cred ca am scris de cel putin zece ori ca nu am facut afaceri cu statul,ca ma felicit ca nu sunt omn politic.Am fosgt si in politica,dar am iesit.Nu mi-a placut lumea asta,credeam ca e altfel.
  Dupa cum vezi unii se fac miliardari in euro pe bursa.Nu m-am bagat acolo.Daca faceam afaceri cu statul,faceam avere de 100 miliarde euro.
  PS: Am trait foarte bine si pe timpul lui Ceausescu.
  PPP: Nu cred ca Mazare gestioneaza 1/3 din averea unui bogatas egiptean.Doar Udrea stie daca Mazare spune adevarul sau nu.

 12. NEDUMERIRE!

  Mazare a spus pe Rtv ca un prieten, miliardar egiptean, i-a cedat o parte din avere.
  Sa vedem. Pe de o parte, Mazare spune ca banii primiti ii va cheltui pentru romanii cu probleme. Pe de alta parte, acelasi Mazare spune ca miliardarul egiptean i-a dat banii pentru saraci, handicapati etc.
  In egipt nu exista saraci? La demonstratiile lor am vazut destui amaresteni.
  Nu cumva acestia sunt banii furati de PSD de la romani care se intorc acum la romani, coincidenta! in an electoral – sub forma de ajutoare, pomeni, mita electorala?
  Ce se intamplă la PSD? După Mătuşa Tamara urmează miliardarul egiptean?…

  • …O fi Muhammad Hosni Sayyd Mubarak, că oricum nu mai are nevoie de bani, fiind judecat împreună cu cei doi fii. 😉

 13. adica, noi, cei din popor, trebuie sa strangem cureaua, sa salvam Romania de la dezastru, si mneata sa iti permiti sa sfidezi cu asemenea rochii?? Rusine! Rusine chiar si celor ce sustin asemenea oameni!
  Asa cum zicea Monica Tatoiu, nu-i prost cine sfideaza, e prost cine voteaza si cine mai crede in asemenea oameni…

  • ***2na – Deşteaptă femeie Monica Tatoiu! Şi numai perle scoate pe gură, adevăruri valabile pentru coafeze şi croitorese…
   Oare ea pe unde şi-o fi făcut concediile, prin ce insule exotice? Că la banii pe care-i învârteşte nu se compromite ea prin România…
   Văd că s-a întors cu forţe proaspete să sucească minţile românilor involuaţi şi neobişnuiţi să găndească singuri.
   Pentru cei care se vor minţiţi şi manipulaţi, gândeşte Monica Tatoiu…

  • Silver
   Madame Tatoiu isi supraveghează soțul pămpălău prin camere de luat vederi instalate în tot vilanul.
   De aceea înscenarea lui Măruță nu prea a reușit (cu o presupusă amantă a soțului, angajată de PROTV). Deh, ce face, uneori, banul (soției) din bărbat. Jalnic. 😉

 14. Rochia putea sa valoreze si 1.000.000 de euro si tot nu trebuia sa faca atata tam-tam pentru acest lucru. Sunt banii dvs, asa ca sunteti libera sa vi-i cheltuieti exact asa cum vreti. Sunt sigura ca sunt prezentatoare de la Antena 3 care isi permit tinute mult mai scumpe decat rochia dvs, dar nimeni nu spune nimic.
  Sa le fie rusine celor care va judeca!

 15. @
  elena UDREA

  MAZARE lanseaza o noua forma de pomana electorala,
  “Un prieten miliardar din Egipt doreste sa sacrifice 1/3 din avere pentru saracii din Constanta”,

  Avis la amatori ma votati veti fi trecuti pe listele care le fac …..

  Ce scârba de individ, sa minti si sa faci iluzii unor persoane in nevoi, cand a lansat ideea si unde, La o sarbatoare religioasa si la IRTV.

  Mai tovarase GHITA crezi ca asa se fac averile sa accepti MINCIUNA in televiziunea inchiriata?!?!

  A propos de fonduri, nu vad judetul IASI.

  Cred ca veti onora deschiderea la PALAS IASI !

  • ..Eu sper că nu, proiectul PALAS fiind extrem de dubios și oricum, complet nepotrivit în vecinătatea Palatului Culturii.
   Mă întreb domnule ȘTEFAN, deși vă apreciez, în general, pentru reformism manifest, în slujba căror interese imobiliare vă exprimați ?
   Cum puteți susține că Iașul are nevoie de mastodonți din oțel și sticlă, în plin centrul istoric al orașului, în locul unui parc dotat cu facilități de agrement pentru cetățenii urbei ? Sincer, nu vă înțeleg și vă dezaprob, cu toată fermitatea de care sunt capabil.
   PS
   Nici măcar nu este finanțat din fonduri europene sau ale MDRT și este contestat de lumea culturală a Iașului.
   Ce să caute doamna Udrea alături de mafioții politici locali, predominant, useliști ? Aud, domnule RADOVEANU ? Să se compromită electoral ?

  • ***ZeV – într-adevăr, toţi aceştia de la PSD sunt lipsiţi de cultură dar şi de bun simţ şi puşi pe distrugere. În loc să conserve şi să întreţină partea aceea de Iaşi care reprezintă trecutul cultural al României, analfabeţii o distrug stricând-o cu clădiri moderne…
   Ştii cum fac? Exact ca proasta de bloc, parvenita, care-şi pune pantofi cu toc ca să ducă gunoiul…

 16. pdl imparte pungi cu un candidat pdl…roberta anastase da masa batranilor,cu conditia sa se inregistreze in partid.Nu mai e respect,bun simt,nimic.

 17. O știre mondenă
  Madonna, care împlinește, în curând, 53 de ani, are un nou prieten în vârstă de 24 de ani. Mama prietenului este cu 8 ani mai tânără decât Madonna.
  Am trăit să o aud și pe asta. Mare-i grădina……uite de asta eu nu cred în vedete create artifical de aceeași medie care ne mănâncă în fiecare zi sufletul și la propriu și la figurat. 😉

  • ***ZeV – se spune că “Găina bătrână face zeama bună” dar cu o condiţie, să fie morcovul tânăr…

   Au bani de asta ajung să se prostitueze într-aşa un hal… Pe ăla de 24 de ani îl îndoapă cu bani exact cum şi-ar hrăni acum, nepotii dacă i-ar avea…
   Scârbă…

  • Bleaaaah…
   Măcar dacă parașuta ar avea voce proprie și nu una electronică de studio.
   Și la noi, toate puștoaicele, având astfel de exemple, o iau de mici pe calea școlii de făcut trotuarul și devin…,,dansatoare”. Le-am văzut și pe litoral, unde își mișcă partea dorsală de zici că este capul motanului meu când își scutură urechile. Să vezi ce frecvență are….prrrrrr….de mă mir că nu amețește 🙂 🙂

  • ***ZeV – ştiu ce se întâmplă…
   Lumea revine la animalitate. Tu nu vezi că nu mai există ruşine, bun simţ, respect… Mori, ZeV, mori şi nu-ţi dă nimeni un pahar cu apă… pentru ca nu mai există nici sentimente.

 18. Sunt dezamagit de prestatia PDL -istilor in fata secaturilor numiti ziaristi si analisti de la ANTENE SI RTV.
  Ama crezut ca pdl este un partid puternic cu oameni puternici,dar au dezamagit.
  SA FACEM CANALELE NU CU CHINEZII, CU REACTIONARII<SABOTORII<DAMAGOGII<JEFUITORII BOGATIILOR NATIONALE,PEDOFILI<GANGSTERI<HOTI.
  DESFIINTATE TOATE GRAMEZILE DE BALEGAR NUMITE PARTIDE POLITICE.
  DEMOCRATIA A INCEPUT SA NE CURGA PA NAS.
  ASA SCAPAM TARA SI O CURATAM< MORAL .
  DEVIZA TREBUIE SA FIE "" MUNCA TE FACE CINSTIT SI CURAT.

  • Pentru multe informatii interesante, intari pe blog.
   cruciadapdl.blogspot.com

 19. Daca cifrele sunt reale totul este in regula. Cifrele reflecta raportul dintre numarul de consilii judetene pe care le conduce fiecare partid (17 psd, 14 pdl, 5 pnl, 4 udmr, 1 fdgr)

 20. Cu tot respectul, dar nu e deloc totuna suma data pe rochia Dolce & Gabbana. pentru mine, peste 700 de lire sterline inseamna o suma astronomica de dat pe o rochie DE ZI. 700 x 4.8 = 3360 lei. se pare ca in Romania bugetarii chiar traiesc bine!!!

 21. Domne nu vedeti ca astia la antene n-au de ce sa se ia si tot trag de posete de pantofi de rochii doar doar o suna cineva sau o da vreo replica ca apoi tot ei s-o analizeze 2 saptamani in editii speciale cu Lolek si Bolek ai opozitiei? Nu vedeti ca Gadea prin penibilul zilnic iar ajuta PDL sa castige? Ar putea sa critice ca e de criticat, cum face PROTV care e echilibrat, fara sa fie isteric nevrotic, dar ei nu stiu cum se indeplinesc ordinele ca mogulu nu le explica 😀 Dar pe ei penibilul nu-i deranjeaa, din asta traiesc cu asta se hranesc. Tupeul si penibilul se completeaza perfect. 😀 Cum poti sa faci o emisiune despre ce rochie a purtat un ministru? 😀 Cat de jos pot sa te apleci?

 22. Un zâmbet 😆

  – Ospatar, in localul vostru, ma simt ca si acasa.
  – Va place atat de mult la noi?
  – Da de unde? Nici acolo si nici aici nu ma baga nimeni in seama.

 23. Bine v-am regasit.
  PS .
  Mazare si Miron Cozma

  1. Inspirat presedintele Traian Basescu ca nu a participat de Ziua Marinei adica la cele ce i le pregatea Miron Cozma, probabil ca de coniventa cu Mazare, Voiculescu si Ponta.
  Spre durerea vuvuzelelor A3 care au trebuit sa schimbe emisiunile pregatite. 🙂

  2. Tot Mazare (RTV)se lauda cu un bogatas , cica pretenar cu dlui si care are o incredere enorma, si-i da pe mana o treime din avere sa faca el, Mazare , opere filantropice.
  🙂 🙂 🙂
  Daca A. Nastase a ainventat-o pe matusa Tamara , grobianul Mazare inventa seici arabi tot ca sa pacaleasca lumea. Caci deja a pregatit o mita electerola de cateva sute de mii de euro si cica mai are in rezerva cam tot atat. greu sangereaza careva dandu-i lui Mazare acesti bani in numele acelui seic -fantoma.
  Dar atentie! sutele de mii de euro de la PSD, nu-s nici pe departe suma cu care s-a laudat in principiu Mazare ca sa fluture si sprante suplimentare mitocanilor(de la cuvantul mitoc) constanteni

  🙂 🙂 🙂
  Daca

  • ***ion adrian – Bună şi bine ai revenit. 😆
   Cum a fost pe unde-ai fost?
   Eu nici nu am plecat. Am stat aici şi i-am ţinut blogului de urât…

 24. Doamna Udrea are clasa!!! Sa continue tot asa. Poate pt. Ponta era mai bine daca venea in pantaloni scurti si pt Mazare daca era in costum de dansatoare de samba.
  Si Daciana de la ce marci se imbraca? Nu o vad sa cumpere de la mana a doua!!!
  Lasati-o pe Udrea sa-si faca traba in continuare. SUCCES

 25. @ion adrian
  Președintele Băsescu a procedat elegant și a tras o scatoalcă pe ratingul bazaconiziunilor.
  În schimb, doamna Elena Udrea, nu se poate abține și le provoacă prin ultimele trei comentarii. Trebuie să recunoaștem că stimatei doamne îi place nițel scandalul. Mai bine o imagine negativă, decât indiferența mediei, nu-i așa ? 😉
  Au, aceste comentarii, legătură cu activitatea doamnei ministru ?
  Se referă, oare, la agenda extrem de complexă a delegației guvernamentale la nivel înalt aflată în China ?
  Sau la evoluțiile îngrijorătare ale economiilor Germaniei și Franței, motoarele zonei euro, care turnesolizează VIZIUNEA actualului guvern, ce a înțeles că România trebuie să-și extindă relațiile investiționale, comerciale și politice , prin chiar vizita invocată mai sus și s-a poziționat corect în perspectiva recrudescenței recesiunii în antiteză cu interesul electoral meschin?
  Sau la campaniile elctorale ale PDL din Piatra Neamț și Baia Mare ?
  NICIDECUM.
  Iar efectele, se vor vedea, inclusiv în această seară, pe iRTV, la PRIME TIME ,spre satisfația telespectatorilor de toate culorile (politice) care nu pot (a)dormi fără dulcele ,,drog” Elena Udrea. 😉
  Ce se va dezbate ? O temă de importanță națională : cât procent din PIB reprezintă rochiile, poșetele, pantofii, ciorapii….etc, stimatei doamne ministru :))))))

  • ..SAU….referă comentariile doamnei ministru LA STRATEGIA FISCALĂ A GUVERNULUI ?
   E prea abstract pentru cetățenii României mondene. ;))

 26. @ion adrian
  PS
  Hai să facem din mână celor din televiziuni care buchisesc acest blog, chiar în acest moment:
  Domnule Gâdea, ți-ai uitat batista !
  Ce mai faci, Ciutacule ? Nu era mai bine când ,,lucrai” la stat, pe timpul lui Adrian Năstase ?
  Domnule Striblea, șterge-ți ochelarii de petele de transpirație ! ,,Vine” feblețea domniei tale în PRIME TIME cu un compleu Gianni Versace !
  :))))))

 27. IMPORTANT
  (După părerea mea)

  HotNews.ro

  Marţi, 16 august 2011, 19:56 Economie | Finanţe & Bănci

  ,,Franta si Germania vor propune partenerilor europeni crearea “unui veritabil guvern al zonei euro”, a anuntat marti presedintele francez Nicolas Sarkozy, la finalul intalnirii avute la la Palatul Elysee cu cancelarul german Angela Merkel, transmite AFP.
  Cei doi lideri europeni au propus ca acest nou guvern economic, care va fi numit pe o perioada de doi ani si jumatate, sa fie condus de actualul presedinte al Uniunii Europene, Herman Van Rompuy.
  Aceasta propunere va fi facuta printr-o scrisoare care urmeaza sa fie trimisa lui Van Rompuy miercuri dimineata, a precizat Sarkozy.
  Liderii Frantei si Germaniei au convenit totodata sa lanseze, in septembrie, un plan privind taxarea tranzactiilor financiare din UE si sa promoveze o guvernare mai stransa a politicii economice, scrie Reuters.
  Dupa discutiile de la Paris, Sarkozy a mai spus ca el si cancelarul german Angela Merkel au propus de asemenea ca toate cele 17 state din zona euro sa se angajeze sa isi echilibreze finantele si sa includa acest obiectiv in Constitutiile lor, pana in vara lui 2012. ”

  COMENTEZ:
  Și în Constituția băsesciană, se prevede introducerea unor limite macroeconomice, cum ar fi deficitul bugetar și gradul de îndatorare în raport cu PIB-ul.
  Discută cineva despre asta ? Încă nu, pentru că în România NU a fost și NU este o criză veritabilă.
  Dacă și când va veni o astfel de criză, parcă îmi văd concetățenii implorându-l pe Traian Băsescu să rămână la timonă, într-un fel sau altul, până ieșim la liman, pentru ca ,,nava” românească să nu eșueze lamentabil având telecomanda în mâinile puștanilor cu pantaloni scurți și pamperși pitulați prin subsolurile partidelor useliste.
  Nu există alternativă la Traian Băsescu în acest moment.

  • ***ZeV – cred că nu… Astăzi, Ponta a spus, a nu ştiu câta oară că, dacă în 2012, Băsescu nu numeşte prim ministru de la USL, îl suspendă. De unde ştie Ponta că USL va câştiga alegerile în 2012? Pe ce se bazează Ponta? Pe moştenirea primită de Mazare de la egiptean?

  • Nu știe, dar încearcă să intimideze electoratul. Nu înțeleg, cu moaca lui de arlechin poate stârni, cel mult, hohote de râs. Am impresia că individul nu deține oglinzi în locuință.
   Știi de ce va fi înfrânt în 2012 ? Pentru că un ditamai viitor ,,berbant” de stat, este obsedat de o singură femeie. Aceasta NU este, din păcate pentru el, soția din dotare. 😉
   Iar ,,acea” femeie, îl va pierde. Pe drum. 😉
   PS
   Gibonul abia reușește să-și …țină suspensorul la altitudine și își închipuie că-l suspendă pe Băsescu. Doamne, de unde au apărut aceste specimente retardate, parcă, extraterestre, sau, teleportate din epoca lui Fred Flinstone ?? 😉

  • Asa este. Nu exista din pacate alternativa si el nu este un dictator.

  • Si pentru Silver,
   Unde am fost in patria dlui Radoveanu nu vedeam posturi romanesti si in afara de mult barfitul logo pe Euronews si de stirea nesemnalata pe aici referitor de un premiu la festivalul de la Locarno, Romania nu a existat si pe deplin meritat spun eu mai ales la socul unui contact reluat cu vuvuzelele de rahat din Romania.
   Eu insa m-am simtit foarte bine cu acei prieteni dragi care ne-au invitat la ei.
   Elvetia este o tara de vis.Pacat ca Geneva nu mai prea este elvetiana de cati tigani si alte rase bantuie pe acolo.

 28. este o rochie super. diferenta intre d-na Udrea si ponta/antonescu este ca acestia doar PAR destepti/inteligenti. de ce in nici o emisiune nu o contacteaza nimeni pe dna Udrea? de ce acestia nu prezinta dovezi concrete a ceea ce spun/acuza? toti sint niste ***: la antena erau niste papagali care discutau despre rochii in loc sa ne spuna ce au facut ei ca parlamentari, ministrii…. apropo: un prieten mi-a spus ca socrul lui ponta are in propietate 50.000. ha (hectare). ce ziceti usl-istilor…usor io fi si lui…oare cum le-a dobindit ? :… prin munca….la stat. poate ne va spune intr-o zi si antonescu despre ce facea ca muzeograf… angajamente cu securitatea… aventuri amoroase… realizarile din cariera…

  • Apropo de șansele în alegeri.
   Când liderii USL vor începe să vorbească, anticipat și cu repetiție, de prezumtive fraudări ale alegerilor, înseamnă că le tremură chiloții pe ei. Așa s-a întâmplat și în 2009, numai că, atunci, camionul cu ,,probe” s-a transformat într-unul de jucărie chinezească, pe drumul spre CC. 😉
   Sincer, îmi doresc ca actuala opoziție din România să fie una credibilă, dar… nu le putem avea pe toate, nu-i așa ? 😉

  • Silver,
   O fi meritand, dar eu dupa dusul elvetian nu mai vreau sa citesc de astea. Adica doar ca il bag pe Ponta acolo unde ar trebui sa-l bage orice roman constient. 🙂

  • ***ion adrian – asta e, domnule!
   Noi, care ne deplasăm doar până în bucătărie şi înapoi la birou avem alte măsuri de evaluare a ce merită şi ce nu. Nu putem fi toţi la fel.
   Ştiu, e puţină răutate aici… Şi eu mi-aş fi dorit în vara asta un singur lucru şi aici, în ţară, nu pe meleaguri străine.
   Dar… Trebuie să strâng din dinţi… I-am votat…

 29. Mazare & Ponta,doi presupusi barbati puternici ai opozitiei par strategia de”neutralizare”a Elenei Udrea.S-ar zice ca ar trebui sa fie eficace,doar ca in timp ce Elena Udrea are ce arata faptic si scriptic,cei doi au de partea lor doar denigrarile,limbajul suburban total nedemn de politicieni ai tinerei generatii nemaivorbind de statutul de lideri ai opozitiei.Ascultandu-l zilele acestea pe Ponta,ajung sa cred ca a mostenit un partid de la Iliescu,dar nu a mostenit modul sau de a face politica,respectiv modul sau de a face opozitie politica.Felul sau aproape barbar in care imprastie cu noroi in stanga si in dreapta asupra adversarilor sai politici,imi pune serioase semne de intrebare vizavi de calitatea morala atat a lui Ponta cat si a strategilor opozitiei.Romania trece prin momente in care nu poti castiga lupte politice facand oamenii prosti si hoti si promitand ca ei vor fi mai putin prosti si mai putin hoti si vorbind ca la mahala fara macar un argument gen proiecte concrete.Uneori am impresia ca opozitia a pierdut notiunea bunului simt,ca isi doreste o societate condusa de instincte primare,astfel ca adunarile lor par mai degraba o injuratura continuua.As fi curioasa daca Ponta isi scrie singur discursurile.Nu stiu in care caz as fi mai dezamagita,sa aflu ca da,sau sa aflu ca le recita pe cele ale consilierilor sai…

 30. Da’ astia chiar sunt batuti in cap cu pretul rochiei.Ce le pasa lor de pretul rochiei,din moment ce nu au dat ei bani pe ea?Pe banii dvs.va puteti cumpara orice doriti .Sa va imbracati la fel de elegant ca pana acum.

 31. sunt din suceava stimata doamna udrea. desigur stiti, avem un superb ( candva) cazinou la Vatra Dornei, cedat candva Arhiepiscopiei Sucevei. Se prabuseste. Se implica cineva? Citesc zilnic presa locala, nu am vazut nimic de minim 5 ani despre acest subiect. Nu lasati sa moara ceva care nu mai poate fi repetat. Eu sunt doar inginer constructor, dar sotul meu e arhitect si sufera pentru aceste pierderi irecuperabile. E o problema de identitate, pentru Bucovina, acel Cazinou inseamna la fel de mult pentru noi ca si pentru cei din constanta. Il avem aici pe domnul Flutur, eu nu fac politica activ, Doamne Fereste, bravo celor care pot sa reziste, dar am o incredere deplina in dumnealui. Este un buldozer. Sa nu uite de Vatra Dornei, e perla noastra.

 32. PPS.
  Dna Udrea
  1. Edificator fisierul Excel pe care l-ati postat ;
  2. Foarte buna emisiunea cu Cristoiu;

 33. se stie ca doamna udrea este o femeie eleganta (asa si trebuie sa fie) si nu inteleg de ce un ministru si mai ales femeie trebuie sa dea explicatii despre felul cum se imbraca si cat costa accesoriile vestimentare.dar pare-se opozitia noastra s-a capiat de tot:in loc sa puna umarul la bunul mers al tarii ei ce fac??isi trimit antenele pe la londra sa vada cat mai costa rochiile…bine ca nu sant ei la guvernare ca probabil votau o lege sa umblam toti in izmene ca nu sant bani..sa fim seriosi

  • ***Cristi Puscas – cei din opoziţie nu au păreri, idei, proiecte. Lupta lor e pe discreditare, doar, doar vor reuşi să-i convingă pe români că ministrul Udrea fură bani de la buget, aşa cum au făcut ei în toate guvernările lor, şi se îmbracă elegant. Asta e ideea pe care merg: discreditare, calomnie, jigniri.
   Cum să pună ei, opoziţia, umărul la bunul mers al ţării? Nu asta este interesul. Românii trebuie să fie needucaţi, neinstruiţi, săraci, şi la propriu şi la figurat ca să aştepta şi să primească cu plecăciuni pomana lor. Un popor sărac este uşor de minţit, de manipulat, de cumpărat cu un mic şi o bere.

 34. acest Mazare un imbogatit peste noapte cu ajutorul psd,nu este altceva decat un “virus”,dar Ponta deja a devenit “epidemie.Am scapat noi de epidemii si virusii,mai periculosi,nu trebuie decat sa gasiti un antivirus si ii tine-ti usor la distanta.
  Mult succes!

 35. Un zâmbet la cafea 😆

  Badea Gheorghe, jerpelit, făcea autostopul. Apare o super maşină, opreşte şi o blondă scoate capul pe geam şi-l întreabă:
  – Unde mergi, bade?
  – La Bucureşti, nepoato.
  – Şi crezi că te ia cineva aşa jerpelit?
  – Mă gândeam că pentru 200 de euro m-o lua şi pe mine cineva…
  – 200 de euro? Suie!
  Urcă moşul în maşină. La un moment dat, şoferiţa îşi aprinde un trabuc. Din spate, Gheorghe zice:
  – Nu te supăra, dacă îţi dau 500 de euro îmi dai şi mie un trabuc?
  Şoferiţa, fericită, îi întinde moşului un trabuc. După câteva minute, badea zice:
  -Auzi, da’ dacă îţi dau 1.000 de euro faci sex cu mine?
  După un timp de gândire blonda sare pe Gheorghe. Moşul relaxat îi spune:
  – Fato, fato, nu ştiu ce o să se-ntâmple că neam de neamul meu n-a avut atâtea datorii câte am eu la tine.

  • Buna dimineata
   Nu stiu daca intentionat sau nu, dar bancul surprinde, prin badea Gheorghe, exact personajul generic din clasele de jos și de mijloc (adică majoritare) ale sistemul capitalist social- liberal bazat pe consum excesiv. Un cetățean labil, dependent și extrem de volatil, sclav al propriilor instincte, sclav al statului social, sclav la Dinu Patriciu, sclav la…Voiculescu TV.
   Adică, ne infruptăm ACUM pe bază de credit (sau ajutoare), că mâine și poimâine, vom mai vedea.
   ACESTA este de fapt neoliberalismul social. Adică stăm la masa festivă plină de bucate și îngurgităm până cădem sub masă [unii de pe scaun , iar alții, în patru labe (pentru un os), ,,adorm” pe poziție], după care, când ne trezim cu migrena de rigoare, bulbucăm ochii la nota de plată. Mai grav este că , uneori, plătesc copiii noștri până la calendele grecești, că pe ,,badea Gheorghe” îl doare exact în șpiț. 😉

 36. De ce nu au mai venit paparazzi?Inseamna ca stiu ei ce stiu,nu au avut ce poza.Au considerat ca efortul e prea mare si nu se merita.Nu pozeaza nici ei la comanda,asa.
  Coaforul s-a deschis special sau era deschis dupa programul normal?
  Daca Mazare e atat de dorit de constanteni,inseamna ca e un primar competent.Probabil ca multi vor sa-l dea jos si nu reusesc.Omul mai vrea sa fie primar.Cine il opreste?Cat despre Ponta spune si el poante.Parca tot timpul rade.Si cand e serios parca rade.Crin se vrea presedinte,dupa ce basescu va fi suspendat.
  Ce se va face pdl,dupa ce “locomotiva” o sa ia foc?

  • @balbeck
   Dacă ție îți va fi bine, ce importanță (mai) are ? 😉

 37. Problema dvs. este generata de proasta guvernare exercitata de catre Guvernul din care si dvs faceti parte. Atacurile politice din mass-media nu sunt un etalon dupa care, eu cel putin, imi creez convingerile politice. Dar, cu regret, va marturisesc ca sunteti o nonvaloare in ceea ce priveste guvernarea acestei tari; este inadmisibil ca din pozitia in care va aflati, pozitie in care putini romani au sansa de a ajunge, sa fiti atat de insensibila la problemele reale ale propiului popor.

 38. Avis aux amateurs

  Le «bon» cholestérol n’est pas toujours aussi bon qu’on peut le croire. Du moins pour le coeur, selon une étude de l’hôpital universitaire de Zurich.

  Le «bon» cholestérol n’est pas toujours bon pour le coeur. Chez les patients souffrant d’une maladie cardiaque, il est modifié dans le corps et aggrave même la situation, indiquent des chercheurs de l’hôpital universitaire de Zurich.

  L’infarctus du myocarde est la cause la plus fréquente de décès en Suisse, rappelle cet hôpital zurichois dans un communiqué. Pour prévenir ces décès, les mesures visent souvent à faire baisser le taux de «mauvais» cholestérol (LDL) ainsi que la pression artérielle.

  Simultanément, des scientifiques cherchent à utiliser le «bon cholestérol» (HDL) pour mettre au point des thérapies. Des études ont montré que les gens bénéficiant d’un taux élevé de HDL voient leur risque d’infarctus diminué. En outre, le HDL contribuerait apparemment à lutter contre une sclérose vasculaire.

  Mauvaise surprise

  Il y a quelques années, la société pharmaceutique américaine Pfizer avait testé une substance favorisant l’augmentation du «bon» cholestérol dans le corps. Cette enquête a toutefois dû être stoppée car le produit, le Torcetrapib, n’a pas diminué le risque de décès comme espéré, mais il l’a augmenté.

  Des cardiologues zurichois donnent une explication à ce phénomène dans une étude publiée dans le magazine professionnel «Journal of Clinical Investigation». Selon le chercheur Ulf Landmesser, de la clinique de cardiologie de l’hôpital universitaire de l’hôpital universitaire zurichois, le HDL se présente différemment chez les personnes saines que chez les personnes souffrant de maladie cardiaque.

  Oxydation dangereuse

  Ce type de maladie a pour particularité d’oxyder le «bon» cholestérol, lequel perd alors son effet protecteur. Les chercheurs considèrent que pour traiter correctement de tels patients, il faut être attentif non seulement à la quantité mais aussi de quelle sorte de HDL il s’agit.

  Epaulés par des confrères et britanniques, les scientifiques zurichois veulent maintenant vérifier cette hypothèse par des études de cas cliniques. Spécialisée dans des actions au service de la lutte contre les maladies cardiovasculaires et neuro-vasculaires, la Fondation Leducq finance ces recherches avec 6 millions de dollars (4,7 millions de francs).

  PRINTRE CERCETATORI SE NUMARA SI UN ELVETIAN / ROMAN NASCUT IN ELVETIA IN ANUL 1980 A GENEVE

 39. SEBASTIAN LĂZĂROIU, în stilu-i caracteristic (adică flegmatic și monosilabic), trage useleului două palme din articulație (adică scurt și/sau pac-pac): una caldă (au 63%) și una cam înghețată (au 63% din frauda cu bani publici).
  Majoritatea banilor acordați de primării (pentru că ELE acordă ajutoarele sociale pentru așazișii asistați) se subsumează sintagmei ,,mită electorală cu borderou”.
  Se înțeleg astfel limpede mai multe lucruri :
  – de ce ,,lupii” paznici la oile comunităților locale zbiară și rag ,,hoții”, în timp ce prin găurile blăniței de miel, prea mici, le ies afară coarnele, colții, copitele , coada și…alte organe pe care și le bagă în lege și/sau în interesul/banul public;
  – de ce Mazăre nu are bani pentru Cazino;
  – de ce sistemul de educație a generat diplome fără acoperire în proporție de 85% (conform academicianului Solomon Marcus);
  – de ce sunt încurajate televiziunile de nișă care ,,plâng” crocodilicește (cu un ochi) pe umerii bugetarului , în timp ce râd cu celălalt, atunci când firea ,ciutacu, gâdea, striblea, etc, își ridică de la casierie fișicurile cu zecile de mii de euroi pe lună (de fapt, pe pământ);
  – de ce useliștii se opun unei reale regionalizări a României (UDMR are ,,motive” specifice);
  -de ce…Traian Băsescu le stă ca o bârnă în ochi și în c…… ;))

  • …iar ,,trandafirul” Elena Udrea le crează teribile probleme paiațelor useliste. Nefolosind în viața lor mănuși, încearcă să o apuce cu mâinile goale și nespălate din naștere.
   Rezultatul ? Urlă și spumegă de furie și…durere. ;)))

  • D-le Zev,
   Ultimul comentariu (cel de la 10:52 )ma determina sa cred (inca o data)ca sunteti o presoana inteligenta , care stie sa exprime o idee in mod eufemistic .

 40. D-na Udrea, pai parca spuneati ca rochia ati primito cadou de la sot????????? si sa intelegem ca pretul din revista e gresit??

 41. Ponta vrea posetele D-nei Undrea.
  Sunt foarte curios cum le va asorta la costume si la pulovere.
  La cat este de carcotas si la ce prioritati are (…..dosul PNL-istilor) nu cred ca va reusi. Ba mai mult ca sa fie sigur ca D-nei Udrea nu ia mai ramas nici o poseta este in stare sa poarte chiar doua la acelasi costum. :))

 42. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in calitatea dvs de avocat cum este posibil ca in Romania sa se incalce legile pe bansa rulanta chiar de catre cei care le fac.Acum cateva luni un ministru declara in fata UE ca in Romania este raiul persoanelor cu dezabilitati. Inarmat cu incredere ma duc la doctor saa-mi iau o trimitere pentru fizio terapie pentru ca sunt o persoana cu handicap si legea imi da dreptu. Am intrat in posesia mult asteptatei trimiteri dupa 2 ore de stat la coada, m-am gandit ca face parte din reforma , fericit ca am optinut trimitere ma duc la centru de recuperare unde mi se spune de catre domnisoara asistenta ca imi trebuie o diferenta de bani de 50 de lei chiar daca este gratuit.In legea privind drepturile persoanelor cu handicap scrie clar ca persoanele cu dezabilitati dispun de servicii medicale gratuite.Acum nu stiu ce sa cred ori a sistenta aceea era trimisa de Voiculescu acolo ori conducatorii Romaniei sunt foarte nepriceputi si habar nu au ce declaratii si ce legi dau? Astept raspuns

 43. Cum era vorba aia? Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia? 😀 Dintre toate subiectele si problemele referitoare la Elena Udrea tocmai rochita e cap de lista 😀 S-a taiat cu creditul de la BRD care-l macina insusi pe marele CTP, acum s-a trecut la rochite. Toti barbatii astia vajnici care poarta maieuri mulate si ochelari de soare cand e innorat se lupta de la egal la egal cu Elena Udrea, si-au gasit adversar. Rau e sa fii tanar si impo…aaa neputincios 😀

 44. Daca o rochie cu stelutze,luna,etc,este 17000 euro si nevasta imi spune ca vrea o rochie cu stelutze,soare,luna,etc?Se merita sa scot dintr-un portofel 17000 euro?Dar poate o pacalesc,poate e doar 700 euro,sau nu,300 lei.Poate se face si la chinezi…

 45. Nu pot sa fiu acuzat ca sunt usl-ist.Am intrat in polemica mare cu unul de pe antena 3.Cum il cheama?Are ochelari,e nitel trecut de 40 ani,apare uneori langa gadea,are si emisiunea sa,e arogant,obraznic.Nu e strain de trustul intact media,Voiculescu e prietenul sau cel mai bun,a fost la turci de curand cu familia,crede ca zboara,e usl-ist convins,se tot leaga de udrea mereu,cand are ocazia.Se plangea ca cineva i-a spart toate conturile,dar l-a gasit pe ala si probabil l-a bagat la bulau,de,se crede dulau.Se mai crede si smecher,nu mai e nimeni ca el.
  PS: Bineinteles ca are blog.Cine sa fie omul asta cu care ma contrez si imi face o deosebita placere?Probabil ca excursia de la turci a fost platita de voiculescu.

 46. Doamna sunt sigur ca a.ti pastrat bonul fiscal de la rochia aia stupida,aratati bonul ji inchideti.le gura….

 47. Ei, la Pontănel se întreba cineva de unde are bani pentru dădacele filipineze… fiind bugetar nu prea şi-ar permite cei 3000 de euro (2×1500) pe care îi plăteşte lunar…
  Legat de rochie, să-mi fie cu iertare, cred că nu tocmai preţul deranja. Era o vreme în care unii se oripilau de faptul că v-aţi permis să faceţi plajă în costum de baie… Pribabil problema nu era preţul şi existenţa rochiei… Deh, lumea o avea oareci visuri erotice. (Eu aş lua-o ca pe un compliment). Încă ceva, de când Pontănel s-a dat peste cap cu maşina din postura de secretară de şofer nu mai trebuie acuzat de ceva. Doar cei care dispun de discernământul necesar trebui taxaţi pentru afirmaţii …

 48. Primarul de la Mare

  Ma balacesc in explicatii
  Si ma mai dau in stamba
  Dar asupresc apropiatii
  De nu danseaza samba!

  De moda am facut parada
  In Adolf eu m-am imbracat
  Dar a iesit o mascarada
  Prea rau m-au criticat!

  La cap un mare scaun
  Sa am minte mai multa
  Dar unde-i Eva Braun?
  Eu nu ascult de-o fusta!

  • Pensionara de la Mare

   Doresc acum daca se poate,
   Sa-mi de o pensie mai mare.
   Mai mult cu inca jumatate,
   Sa nu mai am unghii murdare!

   Eu astazi de m-am enervat
   Si chiar daca e zi normala
   La doamna Udrea am tipat
   Sa stie ea ca eu am scoala!

   Noi importam si alimente
   Legume, fructe, zarzavaturi,
   Suntem doar cu priviri atente,
   Numai la VIP-uri si scandaluri!

   Care-au muncit la CAP-uri,
   Atunci primeau cate trei lei.
   Acum au parasit terenuri,
   Asa cum au dorit chiar ei!

 49. eu nu sunt fan Elena Udrea dar consider ca minciunile celor de la Antena 3 au depasit orice limita. sper ca CNA sa intervina, daca e nevoie de o sesizare o fac eu. (sper ca nu e nevoie sa demonstrez si ca Voiculescu a fost securist)

  povestea cu rochia trebuie lamurita (in special partea cu pretul) pt ca multi romani care se uita la Antena 3 si Realitatea TV raman cu impresia ca ace4a rochie chiar costa zeci de mii de euro si nu doar si (mai grav) isi vor pune intrebarea: de unde are Elena Udrea bani pt o rochie de zeci de mii de euro cand ea castiga doar 50 milioane pe luna!?

  cred ca ar trebui sa cereti drept la replica pe Antena 3 si pe Realitatea TV

 50. Stimata Doamna,
  Mai intai ar trebui sa va clarificati: e vorba de Cazinoul din Ct si nu cel din Mamaia..dupa aceea sa faceti aprecieri vis-a-vis ds ce face sau ce nu face primarul nostru din banii nostri,primar ales si nu numit de presedinte sau prim-ministru fantoma.
  Cu respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *