Maine sunt la cules de vie la Pietroasele

Când am preluat portofoliul de ministru al Turismului, mi-am asumat dezvoltarea domeniului pe diverse ramuri. Printre care şi turismul viticol. De altfel, am şi încurajat programul Drumul Vinului, cea mai bună modalitate de a îmbina economicul cu activitatea turistică pe această zonă.

De câţiva ani, tot vreau să merg şi eu la culesul viei. Întâmplarea face ca anul acesta să primesc o propunere chiar din partea Facultăţii de Horticultură din cadrul din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Evenimentul nu va avea loc oriunde, ci chiar în judeţul meu natal, în staţiunea viticolă Pietroasele.

Asta îmi aduce aminte de practica şcolară, atunci când eram luaţi toamna la cules de fructe. Nu am uitat nici via de la Costeşti, satul bunicilor mei. Îmi aduc şi acum aminte de masa de prânz, pe pătură, sub nucul din vie, de mirosul de strugure strivit în praf, de drumul de întoarcere către casă, cu căruţa, pe înserat, şi de mustitul strugurilor în tocitoare. Sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie pe care le poate retrăi un adult.

Mi-aş dori ca toţi copiii să aibă astfel de momente, la care, mai târziu, să se poată întoarce. Într-un fel, atunci când ai avut parte de o copilărie fericită, aşa cum am avut eu, tot cauţi ceva din magia timpului trecut.

Mi-aş dori să văd ca produs turistic excursii în care, mai ales copiii de la oraşe, să cunoască frumuseţea vieţii de la ţară. Poate că viaţa de la sat înseamnă mai puţin confort, dar, cu siguranţă, înseamnă mai multă candoare, mai multă libertate şi un cer mai plin de stele noaptea. Până la urmă, aşa cum bine spunea Lucian Blaga, „Eu cred că veşnicia s-a născut la sat. /Aici orice gând e mai încet, /şi inima-ţi zvâcneşte mai rar, /ca şi cum nu ţi-ar bate în piept, /ci adânc în pământ undeva. /Aici se vindecă setea de mântuire /şi dacă ţi-ai sângerat picioarele.”

334 thoughts on “Maine sunt la cules de vie la Pietroasele

 1. @cmoro
  Nu sunt nici malițios, nici ironic, ci spun exact ceea ce gândesc. Dacă nu s-a înțeles foarte bine acest lucru, atunci, recapitulez câteva idei în care cred structural:
  -susțin reforma constituțonală în România, inclusiv un parlament unicameral, având în vedere un Referendum validat conform legii și la care am votat PENTRU;
  -susțin reformarea instituțiilor statului și reducerea drastică a personalului bugetar;
  -susțin legea pensiilor în forma promovată de guvern, revotată sau nu;
  -susțin un nou acord cu FMI, care să ne permită, la nevoie, atragerea de fonduri sub formă de credite pe termen lung;
  -susțin continuarea reducerii cheltuielilor bugetare, pentru că măcar o parte din împrumuturi să fie dirijate spre investiții în infrasctructură și pentru cofinanțarea proiectelor europene;
  -susțin (și admir) eforturile doamnei Elena Udrea , în direcția prmovării turismului românesc și atragerea de fonduri europene;
  -susțin demersul constant al doamnei Monica Macovei de reformare a CSM și a justiției române, în general, efort apreciat de UE ,dar blocat de adversarii reformei din alianța DA și PSD;
  -susțin curentul reformist din PDL emulat de Monica Macovei, Sever Voinescu și alții, dar și reprezentanți din vechea gardă a partidului, care trebuie să se finalizeze printr-o nouă conducere și un lider DIFERIT de primul ministru, de preferință o…doamnă.
  -susțin actualul președinte al României, ca singurul GARANT al democratizării și …deparazitării societății românești;
  -susțin dialogul între toate formațiunile politice, în interesul național al depășirii, sau măcar al controlării crizei, fenomen complex economico-financiar DE SUBSTANȚĂ, care nu este numai al României…
  -susțin o lege a presei așa cum există ea în Marea Britanie;
  -susțin integrarea rromilor..în România, care este patria lor, prin programe elaborate și finanțate în comun cu instituțiile europene;
  -susțin aplicarea fermă a legii ANI și finalizarea tuturor dosarelor de mare corupție sau infracționalitate, indiferent pe cine consideră procurorii că este prezumtiv vinovat;
  Și mai am multe alte idei și principii, cmoro, care țin de esența mea lăuntrică.
  Ce spui, cmoro, este suficient pentru a-ți forma o opinie limpede și fără echivoc ?
  Mai am multe, foarte multe alte idei, sau le putem dezvolta pe cele de mai sus….dar altădată, că acum plec într-o vizită.

 2. @ Zaharescu,
  Frumoase sustineri…de fapt orice om echilibrat ar sustine asta…dar ar trebui sa si fie aplicate sin in primul rind in curtea propie….
  Ce parere ai de asta….

 3. ION ADRIAN…Oare cine o fi autorul comentariului despre Crin Antonescu…cel care”si-a parasit sotia..etc”..seamana cu alte comentarii de pe aici ..In plus cel care a scris a vrut sa fie tonomat dar tocmai presedintele l-a aruncat in debara cu ceva vreme in urma ,cand a rectractat sau a corectat interpretarea data de jurnalisti celor spuse de el la adresa lui Crin Antonescu…dar evident ca si in cazul lui Basescu si in cazul furtunosului comentator de acazie (fara ca furtunos sa vina de la furtun) odata ce a zburat vrabiuta aceasta e libera sa stea pe craca …laolalta cu proprietarii coliviei…
  Faptul ca ti-a placut comentariul ..ca si in cazul lui Silver si infarctul lui Ursu ….nu inseamna ca intereseaza si pe altii placerile voastre morbide ….dar sigur nu e o dovada de delicatete si eleganta morala …

 4. Dar inainte voi spune ca este ultima data cind raspund unor asemenea somatii de doi bani plecate din mintile unor indivizi tot de doi bani.
  Bon,din start voi spune un lucru elementar pt toti cetatenii americani,ori pt cei care au lucrat in statele unite-ATENTIE U.S.A ESTE O FEDERATIE DE STATE,FIECARE STAT ARE SISTEMUL SAU FISCAL,DECI NU SE POATE VORBI DE UN SISTEM UNIC FISCAL SI DA ESTE UN MODEL DE TAXARE IN TREPETE-DAR CUM?
  1-impozitul statal
  2.impozitul federal.
  n-am pretentia ca stiu toate cele 53 de sisteme de impozitare din statele americane,dar stiu cum se procedeaza in cite-va state si stiu cum se lucreaza in sistemul federal de impozitare.
  doar un indiciu voi da-DEDUCTIBILITATILE PERSONALE-in state fiecare cetean isi calculeaza singur impozitul,invata acest lucru de mic,daca nu stie PLATESTE PE CINEVA SA-I COMPLETEZE FORMULARUL ELECTRONIC.PUNCT.
  si pt a va umilii am sa va spun care este ultima modificare adusa legil fiscale federale din U.S.A. DUPA CE O SA-MI RASPUNDETI VOI.
  SI IN PRIMUL RIND II ARUNC MANUSA LUI KATRINA-si am pus aceasta intrebare pt ca modificarea a aparut in 2010,asta asa ca sa stie TOT ROMANUL,CUM E CU PREDICTIBILITATEA FISCALA IN U.S.A SI CUM NIMIC SI NICAIERI NU-I BATUT IN CUIE-DOAR IN MINTE UNOR NESCOLITI ,CU MINTILE RATACITE.

 5. Oane care-i baiul ?…n-am zis de nimeni ,a fost fara adresa ,pe indivd..a de mult nu o mai comentez …
  Madalina dupa banare ,acum avertisment ,pentru prima a fost corecta sanctiunea ,avertismentul nu stiu pentru ce ,am zis si eu ca aia care se bucura de imbolnavirea altuia ,sunt oameni urati la suflet ….

 6. Moro,
  Ce era fals in comentariul ce mi-a placut? Este singurul aspect esential, restul sunt dovezi de barbatie, vorba lui Frank, dar castrata, vorba mea, si demne de Biblio.
  Iar in ceea ce priveste autorul, te inseli in mod absolut. 🙂

 7. SILVER…Apropos de politisti si alti bugetari si in legatura cu salariile lor …Nici nu poate exista comparatie intre statutul politistului si cel al medicilor,profesorilor,functionarilor etc…
  Politistul este in serviciu si la dispozitia sefului 24 de ore din 24….Poate fi chemat la orice ora la un eveniment …poate fi chemat de langa sotie ,amanta,din concediu ,de la petrecere ..de oriunde ,sa intre in dipozitiv….Oricand este expus si el si familia sa unor pericole mult mai mari decat cele in care s-ar afla la un monent dat presedintele ,premierul,politicienii si restul romanilor ….mai ales atunci cand ii ceri sa-si faca datoria intocmai si la timp intr-o societate in deriva morala in care predomina din ce in ce mai mult coruptii,interlopii si infractorii de toate tipurile ….Cred ca pe langa salarizarea unica legea ar trebui sa prevada idemnizatii speciale pentru anumite categorii de politisti …evident nu si pentru cei de la birouri sau purtatori de cuvant pe functie,grad …insa cu siguranta pentru politistii operativi …

 8. ION ADRIAN-dragule,la cit l-am strivit pe C.MORO,e inca in picioare-EL A TRECUT TESTUL DE ANDURANTA,O SINGURA DATA A CLACAT IN DECEMBRIE-I-AM IERTAT DERAPAJUL.
  in rest,trebuie sa fiu sportiv,are verbul la el si-mi tine piept,chiar daca este urechist si baga DUME SI GARGARA-DAR MACAR INCEARCA.
  BIBLIO-SOAREC DE BIROU,STA TOATA ZIULICA LIPIT DE MONITOR ,DAR CA BARBAT E pres-e din tagma lui ponta.
  nu ma intreseaza ce a facut moro in tineretea lui-E TREABA LUI-SI DACA A FOST TORTIONAR,DAR LUPTA CEEA CE DOAR BARBATII FAC.

 9. Puiu,
  Esti cam abscons.
  Dar ma refeream, presupun, la faptul ca Silver nu cred ca se bucura la raul altuia(a fost destul de lovita ea de soarta si cred ca pe nedrept) dar il constata si-l considera ptr unii ca o un fel de pedeapsa divina bine meritata.
  Eu nu le doresc infarcturi sau alte de astea tonomatelor, dar in sapa de lemn si cersind pe la usa celor pe care-i injura tare mi-ar place sa-i vad. 🙂

 10. Hai gata cu dragalaseniile ca imediat urmeaza sa;
  ,NE PUPAM PE JINJII-gata ora de armistitiu s-a incheiat -LA LUPTA …………….

 11. ION ADRIAN….Gonflabila poate fi o metafora …dar chestiunea cu Crin Antonescu si sotia sa s-a clarificat la vremea respectiva …iar atacul de atunci si de acum la viata privata si intima a lui Crin Antonescu este parsiv …si jegos …si evident nu are legatura cu prestatia politica….
  Eu de exemplu nu iau in calcul la analiza mea privind politicianul si presedintele Basescu ,cancanurile privind viata sa privata anterioara ascensiunii sale, legata de porturi,femei,vizite controversate etc….si cu atat mai putin cancanurile de acum in legatura cu Presedintele Basescu sau cu papusa lui Boc ….

 12. …moro dragule incep sa am retineri in privinta ta ,te-a facut cineva …barbat adevarat ,precis esti o Ea…hihihihihi ,le spune exact pe dos ….

 13. FRANK …Marturisesc…in tineretea mea am fost foarte tortionar….duceam de toarta multe demoazele …amforele tineretii mele …si acum sunt iubitor de arta si tortionar …numai ca s-au cam imputinat amforele originale ..s-au aplatizat formele amforelor mele …dar cum a spus cineva(poate Biblio imi aduce aminte) ..”Uneori trebuie sa violezi forma pentru a imbunatati continutul “…..iar eu ma conformez….
  In rest …la care lupta pornesti .? E o lupta personala sau de grup..?

 14. @cmoro
  Am priceput, stimate domn…dacă un dom’polițit face infarct să zicem pe la 02.00 noaptea, intervenția medicului ar trebui să survină cel mai devreme la 7 dimineața…deh, doctorul nu este protejat de legi speciale… (am renunțat la a râde, pentru că nu e de râs).

 15. @ Frank Zapa[King]
  Vai ce ne umiliţi… greu să intrăm pe irs dot guv să vedem care ce şi cum… 😀

  Domnule Frank Zapa[King], eu nu am spus niciodată că sunt un bărbat care mă bat, cu pieptul păros de la prea mult testosteron, cu băieţii de cartier. Eu nu mi-s dintre cei care vor să arate cu orice preţ că au pumnul pregătit de o Perversa Ca Pe Târgu Ocna. Nici măcar nu ştiu ce este aşa ceva, expresia m-a luat pe nepregătite şi nici nu am aflat ce este (nici nu prea mă interesează). Eu vă las pe dumneavoastră să vă manifestaţi bărbăteşte cu lovituri cu nume ciudat, eu prefer să fiu veşnicul adolescent care lipsit de fiecare dată de la apelul maturităţii violente.

  “Somaţiile de doi bani” se referă la faptul că înşiraţi cu nemiluita cuvinte fără cap şi coadă, din plin presărate cu ha şi hi, cu pretenţia unor mari opere de intelectualitate românească. Am înţeles, este treaba dumneavoastră să tot introduceţi astfel de texte pe bloguri… dar exageraţi cu nimicul. Dacă tot faceţi asta, măcar spuneţi ceva coerent, care să aibă sens. Asta e tot. Fac apel la a scrie cu bun-simţ (fără să mai înjuraţi în stânga şi în dreapta) şi despre ceva anume. Vi se pare exagerată rugămintea de a nu mai scrie lipsit de informaţie?

  Ce ţări de tradiţie capitalistă ştiţi dumneavoastră că au cotă unică de impozitare? Ce sens are să susţineţi că este o măsură de dreapta când ea nu reprezintă o măsură economică de dreapta nicăieri. Ce sens are să înjuraţi pe ceilalţi, cei care vor impozit progresiv, când impozitarea progresivă este aproape peste tot în lume, indiferent de sistemul politic. Ce legătură este între impozitarea progresivă şi încurajarea ne-muncii? Atunci de ce sunt şomeri cu nemiluita astăzi, când este cotă unică?

  Asta ziceam eu, decât să vă emanaţi curajul “la apă mică”, pentru că pe internet chiar nu prea contează cât de “bărbat” este fiecare, de vreme ce poţi să fi şi Harap Alb şi Zmeul Zmeilor. Ce curaj este acela de a ridica în slăvi puterea? Curajul este să rişti de a fi pedepsit de cei aflaţi la puterea butoanelor de comandă. Ce riscaţi dumneavoastră când scrieţi cele ce le scrieţi?

 16. PUIU…Stai linistit …De fapt ti-am raspus mai sus si tie..fara sa-mi dau seama …Poate sunt o “ea” prin delicatetea si sensibilitatea mea speciala pe care cu siguranta ai observat-o ..dar cu siguranta un el pentru femei …Sunt “L” cu siguranta ..mult mai L decat L din PDL…

 17. BUDDY….Daca e o gluma stirea cu Marylandandrei atunci sa stii ca e o gluma foarte proasta..

 18. cu andrei am avut lungi discutii telefonice anul trecut,inainte de a reveni el in romania.
  am facut multe analize despre situatia REALA DIN tara ,si eu l-am sfatuit sa mai astepte inainte de a se intoarce.
  el era entuziasmat de faptul ca PSD nu va fi la putere in urmatorii 5 ani,el fiind un adevarat liberal,in gindire si in fapta.
  sunt efectiv bulversat,stiam ca a trecut printr-o boala grea,si tot el spunea ca incepe sa-si revina

 19. Domana Udrea dupa ce termini de culs, fa-ti timp si cautati un candiat la presedentie din partea PDl-ului si asta cat mai repede posibili, ca ma streseaza pontalaul filipinez.

 20. ..este adevarat cu bietul Andrei ,acum am vb. cu sotia lui ,a murit in Bucuresti acum doua saptamani ,sa-l ierte doamne-doamne si sa-l hodineasca …..

 21. @ Bibliotecar,
  dela un amic comun din Bucuresti…
  eu l-am intrebat azi caci stiam ca are ceva grav, mai grav decit ce credea ca are la plamini…
  azi mi-a zis despre Andrei….
  Imi pare f f rau…dar asta e….
  voi cei din Bucuresti puteti afla mai multe…
  Eu am aflat de aici din Canada….

 22. Gresesc eu sau in ultimele postari parea mai increzator ?
  Este doar un nume si poate o imagine inchipuita de mintea mea,
  si totusi acum cand aflu ca nu mai este, il simt ca pe un prieten drag.
  Odihneasca-se in pace.

 23. Ultima postare de care îmi amintesc…

  Maryland Andrei says:
  03.08.2010 at 19:32

  NG
  Se pare ca am si vesti mai bune. Pata mea de pe plaminul mu drept, dupa ce am citit rezultatele unei tomografii complexe, nu este o tumora, ci un edem pulmonar. Adica o acumulare de lichid alb, transparent, probabil limfatic, care a venit din sange si s-a strins acolo, ajungand la 12/9 cm. Din cate am citit se repara prin solutii medicamentoase, asa ca o sa mai combatem multa vreme aici. Doar ca eu o sa fiu putin mai spre Vest sau spre Sud-Vest, de unde se vede mai bine. Sigur, daca aceste concluzii ale mele o sa fie si cele ale medicului specialist, cu care ma vad luni.

 24. Moro,
  Atunci nu s-a lamurit nimic, ci doar ca Basescu nu s-a referit la asa ceva, ceace nici nu confirma si nici nu infirma ceva anume.
  Si cand cineva se comporta ca o jigodie ai acoperirea sa vezi cat de jigodie este el in toate cele si probabil ca vei descopeii ca asa este el in toate… 🙂
  Asa ca lasa gargara si fariseismul domle gumilastic. 🙂

 25. Se pare ca optimismul nu a fost de ajuns. Foarte trist…
  Dumnezeu sa-l ierte!

 26. Preşedintele a convocat o şedinţă CSAT… Sper să nu aud că declară stare de urgenţă ca să restrângă drepturile şi libertăţile cetăţenilor pentru 30 de zile.

  Deja Parlamentul a dat dovadă că poate vota în orice condiţii… începe să-mi fie frică.

 27. Nici nu-mi vine să cred cât de aproape este România de dictatură la numai 20 de ani de la revoluţie. Mai sunt doar câţiva paşi.

 28. ***Bibliotecaru – dacă am fi atât de aproape de dictatură aşa cum spui, nici tu, nici lătrăii care toată ziua toacă împotriva Preşedintelui şi a PDL nu v-aţi putea zbengui în voie
  pe internet. 😮

  Fii logic domnule, şi nu lua de la RTV şi Antena 3 toate aberaţiile lor. Jurnaliştii de la cele două canale tv au interese. Tu ce interese ai să înşiri asemenea aberaţii doar, doar mai găseşti câţiva adepţi? 😳

 29. Mie luna plină mi-a făcut figuri în noaptea de joi spre vineri. 🙁 Aşa mi se întâmplă, cu două, trei zile înainte de a se manifesta deplin. 😳

  La OTV scrie că, de fapt, astă seară este lună plină şi că va fi cutremur. 😳 De unde ştiu ei când nici japonezii – cei mai cei în cutremure – nu pot să le prevadă?

 30. @Biblio 21.16
  ,, începe să-mi fie frică”….haida de….îmi permiteți să am îndoieli ? 🙂
  PS
  Nu ați afirmat dvs că realități generate de crize, greu perceptibile din spațiul bidimensional dar vizibile dacă poți transcede în dimensiunea următoare , sau schimbi contextul istoric, cofigurează în orice moment germenii unor evoluții viitoare inexorabile ca și legitățile naturii?
  Dacă ceea ce dvs ați decelat cu acuitatea dvs de șahist versat, văzător de cel puțin trei mutări înainte, este una dintre aceste realități subtile, atunci cu siguranță dvs vă bucurați, nu sunteți speriat…
  O fi logic…n-o fi… numai Dumnezeu știe .. 🙂

 31. @ silverstar
  Încă nimeni, pe nicăieri, pe nici o televiziune, nu a sesizat posibilitatea stării de urgenţă pe care am văzut-o cu câteva ore înainte să se anunţe şedinţa CSAT.

  Să dea Domnul să aberez… Dar spun sincer că-mi este foarte frică. Încep să recunosc “lucrătura” istoriei.

 32. @ silverstar
  OTV-ul se bazează pe o produs software nou care stabileşte (habar nu am cum) starea de tensiune din plăcile tectonice. Acest software a stabilit că există o anumită stare de tensiune în zona Vrancei şi că este probabil să se întâmple un cutremur.

 33. @silver
  Nu reușesc să pricep, de ce insiști să te enervezi privind masochist la tv permanentele atacuri asupra fragilei democrații românești….dacă există un pericol pentru starea de normalitate, exact de acolo provine…și întradevăr, îmi induci și mie senzația ta de frică … 🙂
  Încet încet, blogul distinsei doamne Udrea , se va transforma într-unul de oameni speriați…de bombe 🙂 🙂

 34. @silver
  Am citit pe un site american, că există posibilitatea tehnologică de a executa foraje la mare adâncime, cam până la 150 km, procedeu care poate disipa controlat energia unui potențial cutremur.

 35. @ zaharescu valeriu
  Până să aud că se cere şedinţă CSAT şi că anumiţi membrii de vârf ai PDL s-au reunit cu premierul, zâmbeam… Acum lucrurile încep să se lege şi nu-mi mai vine să zâmbesc.

  Faptul că Parlamentul a dat o dovadă că se poate “vota” în orice condiţii nu-mi mai oferă nici un fel de protecţie ca cetăţean.

  ORDONANTA DE URGENTA nr. 1 din 21 ianuarie 1999 privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgent

  ART. 5

  Starea de asediu se poate institui pe o perioada de cel mult 60 de zile, iar starea de urgenta, pe o perioada de cel mult 30 de zile.

  ART. 4(MODIFICAT DE Art. 1 LEGE 453/2004)
  Pe durata starii de asediu si a starii de urgenta, proportional cu gravitatea situatiei ce a determinat instituirea acestora si numai daca este necesar, poate fi restrans exercitiul unor drepturi sau libertati fundamentale inscrise in Constitutie, cu acordul ministrului justitiei.

  ART. 7(MODIFICAT DE Art. 1 LEGE 453/2004)

  (1) La instituirea starii de asediu sau a starii de urgenta, unele atributii ale administratiei publice centrale si locale, legate de aplicarea dispozitiilor art. 20 din prezenta ordonanta de urgenta, trec in competenta autoritatilor civile si militare prevazute in decretul de instituire a starii de asediu sau de urgenta.
  (2) Autoritatile civile ale administratiei publice centrale si locale de specialitate continua exercitarea atributiilor care nu au fost transferate autoritatilor si au obligatia de a acorda sprijin autoritatilor militare.

  ART. 12
  In termen de cel mult 5 zile de la instituirea starii de asediu sau a starii de urgenta, Presedintele Romaniei solicita Parlamentului incuviintarea masurii adoptate.

  Ştiţi la ce se referă art. 20:
  ART. 20(ABROGAT PARTIAL DE Art. 1 LEGE 453/2004)(COMPLETAT DE Art. 1 LEGE 453/2004)(MODIFICAT DE Art. 1 LEGE 453/2004)

  Pentru aplicarea dispozitiilor prezentei ordonante de urgenta, precum si a masurilor prevazute in decretul de instituire a starii de asediu sau a starii de urgenta, autoritatile civile si militare au urmatoarele atributii si raspunderi:

  a) sa intocmeasca planurile de actiune si planurile de ridicare graduala a capacitatii de lupta, in conformitate cu ordinele si instructiunile proprii;

  b) sa dispuna depunerea temporara a armelor, munitiilor si materialelor explozive aflate asupra populatiei si sa procedeze la cautarea si ridicarea lor; la incetarea masurii exceptionale, acestea vor fi inapoiate celor in drept sa le detina; sa dispuna inchiderea temporara a societatilor care comercializeaza arme si munitii si sa instituie paza acestora;

  c) sa limiteze sau sa interzica circulatia vehiculelor sau a persoanelor in anumite zone ori intre anumite ore si sa elibereze, in cazuri justificate, permise de libera circulatie;

  d) sa efectueze perchezitii oriunde si oricand este nevoie;

  e) sa efectueze razii;

  f) sa exercite in mod exclusiv dreptul de a autoriza desfasurarea adunarilor publice, a manifestatiilor sau marsurilor;

  g) sa evacueze din zona supusa regimului starii de asediu sau de urgenta persoanele a caror prezenta nu se justifica;

  h) sa dirijeze persoanele evacuate sau refugiate pe directiile si in zonele stabilite si sa tina evidenta acestora;

  i) sa protejeze informatiile cu caracter militar destinate a fi comunicate prin mass-media; informatiile cu privire la starea de asediu sau la starea de urgenta, cu exceptia celor referitoare la dezastre, se dau publicitatii numai cu avizul autoritatilor militare; mijloacele de comunicare in masa, indiferent de natura si de forma de proprietate, sunt obligate sa transmita, cu prioritate, mesajele autoritatilor militare, la cererea acestora;

  j) sa dispuna inchiderea temporara a unor statii de distribuire a carburantilor, a unor restaurante, cafenele, cluburi, cazinouri, sedii ale asociatiilor si ale altor localuri publice;

  k) sa suspende temporar aparitia sau difuzarea unor emisiuni ale posturilor de radio ori de televiziune;

  l) sa asigure paza militara a sediilor autoritatilor publice centrale si locale, a statiilor de alimentare cu apa, energie, gaze, de radio si de televiziune, precum si a unor agenti economici sau obiective de importanta nationala; cand situatia impune, dispun oprirea temporara a alimentarii cu gaze, energie si apa potabila, dupa caz;

  m) sa dispuna rationalizarea alimentelor si a altor produse de stricta necesitate;

  n) sa emita ordonante militare;

  o) sa interzica circulatia rutiera, feroviara, maritima, fluviala si aeriana pe diferite rute;

  p) dreptul de a ordona unitatilor Ministerului de Interne competente sa efectueze retineri pe timp de 24 de ore. Arestarea persoanei retinute se poate face pe baza mandatului dat de procurorul delegat.

 36. @ Biblio,
  in situatia actuala de balacareala publica pe Tv, net, etc…a presedintelui si guvernului….eu cred ca ar fi nevoie de o “mina forte” ptr vreo 5 anisori….
  Sa se faca curat unpic si pe urma sa se relanseze acea societate spre care tindem toti….
  Nu vad nicio alta iesire din situatia actuala, chiar dc. vin Pesedeii si/sau peneleii la guvernare…asta-i parerea mea…..in politica trebuie sa vezi si peste interesele propii si de partid…ceea ce pesedeii si peneleii nu vad….
  pe la antena 3 l-am auzit pe unul spunindu-i presedintelui…Mars afara javra….asta-i prea detot…institutia presidentiala nu e respectata…..

 37. ..pe surse Blaga remaniat ,Oprea la interne si Diaconescu la armata ,jurnalul.ro…..

 38. Cojile de banane, nici la ”bananieri” nu mai stau pe strada, deoarece nu au strazi, dar la noi,….mai trebuie putina educatie prescolara, dar nu de la directoarele de gradinite care au urcat prin coruptie si au salarii mai mari decat ale profesorilor si chiar directorilor de liceu!

 39. Va mai transmit o poezie, de data asta de la un blog-er de pe Realitatea. net si probabil , nu-i prea criptata, sarutmana, sanatate si mai bune!:

  Poetul de curte

  Dupa gesturi strigatoare
  A trecut acum tribunul
  La atac si suspendare
  Iar facand-o pe nebunul

  De la promisiuni desarte
  Cu esarfe, fanioane
  A promis atunci o moarte
  Ciuruind pe stadioane

 40. ***zaharescu valeriu – ţi-am mai spus. Nu am timp să mă uit la tv. Dar, de cel puţin trei ori pe zi trec cu telecomanda peste toate posturile romanesti.

 41. @ Biblio

  Poate de limitare a anumitor drepturi…care ptr romani au devenit un fel de injuratura de zi cu zi….
  nu asa se face politica….
  nu asa se servesc interesele nationale…inaintea celor de clan, etc…
  dc. se [permite sa se injure si sa se vorbeasca despre presedinte in halul asta…iti dai seama unde s-a ajuns…
  tonul este dat de PSD si PNL….
  Deci eu as zice o dicattura democrata ar fi acum utila si mers intr-o singura directie de refacere a fiscalitatii statului….reducerea aparatajului bugetar si modernijarea institutiilor….

 42. …presedintele poate sa-i faca maimuta si pres pe doi lideri importanti ai opozitiei ,el ii primul marlan al tarii ,are antecedente ,pasarica ,tiganca imputita ,gaozar ,asta-i idolul vostru aplaudacilor ….

 43. @biblio
  Din punctul meu de vedere, în România anului 2010, cel care este în pericol real este statul de drept și implicit cetățeanul.
  Nu este admisibil ca un grup de salariați ai Ministerului de Interne infiltrați și manipulați politic să încalce legea pe care au obigația să o respecte și să vegheze la respectarea ei, fără ca șeful statului să reacționeze ÎN CADRUL DEMOCRATIC PREVĂZUT DE CONSTITUȚIE !
  Poliția este o structură cu disciplină militară condusă de civili, ca și armata de altfel, care trebuie să protejeze bunurile publice sau individuale, siguranța cetățenilor, ordinea publică și SIMBOLURILE STATULUI ROMÂN!
  Când un grup de indivizi proveniți dintr-o instituție fundamentală a statului, certați cu legea și bunul simț își permit, fără să suporte nici o sancțiune, să folosească expresia ,,Mars afara javra” într-un miting neautorizat, înseamnă că nu mai avem stat, nu mai este nimic de făcut și rămâne doar soluția plecării în pribegie…
  Există pericol de dictatură ? Da, foarte mare, domnule Biblio ! De unde provine ? Din zona sindicalismului politic în conexiune siametică cu conglomeratul politico-mediatic, care vor să oprească CU ORICE PREȚ istoria din mersul ei firesc ! Acești neoameni au depășit orice limită a luptei politice murdare, dar, mie cel puțin, nu-mi vor putea corupe niciodată conștiința și speranța !
  Dacă vom ,,dormi” ASTA vom culege. Incitatorii care spumegă la televiziuni pare că și-au pierdut uzul rațiunii, nepăsându-le nici cât negru sub unghie de consecințe, exact așa cum mineriadele nu au trezit nici un resentiment promotorilor lor veșnic zâmbitori…nici până-n ziua de azi.
  De aceea, eu vă spun ferm, frontal, perpendicular și fără ezitare : realmente MI-E FRICĂ domnule Bibliotecar ! Dar am încredere în președintele meu, pentru că PE EL l-am votat ÎN MOD CONȘTIENT ȘI ÎN DEPLINĂ CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ și nu pe liderii de sindicate bugetare, moguli, psihologi de serviciu, analiști cititori de promptere și jurnaliști apocaliptici.
  Dumnezeu să-i apere pe români..și pe cei PRO și pe cei CONTRA.

 44. La noi plouă torenţial, tună şi fulgeră. Tot cadrul e format pentru cutremur. 😮

 45. Starea de urgenta necesitate este o situatie temporara in istoria unei tari care si-a pierdut busola in care cei care au sabotat si complotat contra intereselor nationale sunt pusi un timp in situatia de nu mai face rau, ceea ce dupa mine nu e prea rau.
  Este preferabila razboiului civil dintre mine si eusebiu de o parte si moro et co pe de alta parte.
  Asta asa, ca o metafora pe care Frank poate s-o traduca mai bine 🙂

 46. Noapte bună Silver
  Noapte bună Mădălina

  Administrator:
  Noapte buna!

 47. @ zaharescu valeriu
  sindicalismului politic în conexiune siametică cu conglomeratul politico-mediatic

  Dacă aveţi în vocabular un cuvânt atât de rar precum “siametic”, nici nu mai pot să spun nimic…
  Nu l-am auzit decât la… poate 10 persoane, dar nu cred că nici atât… Aproape că mă doare că aţi rupt acest cuvânt de artele plastice pentru a-l lipi de politică.

 48. …Ioan T.Morar noul consul al Romaniei la Marsilia ,incet -incet ridicatorii de osanale portocalii si nu numai primesc posturi in diplomatie ,Biju l-a imitat pe Ceausescu in grupul Divertis,in rest nu prea stiu ce merite are pentru o asa functie ,in afara de osanale ….

 49. Zaharescu ..Pentru a nu-ti ramane dator…pentru postarea de la 19.24….
  Inteleg ca aliniatele sunt principii general valabile pentru PDL,Cotroceni etc…si le sustii din acest motiv …pentru ca adaugi in final …”mai am si multe alte idei si principii care tin de esenta mea launtrica “….Atunci..de ce le sustii pe primele ?De ce nu tii mai mult la ideile si principiile care tin de esenta ta launtrica si care probabil te definesc ca individ …in vreme ce primele din aliniate te uniformizeaza cu membrii si politicienii PDL inclusiv cu cei de la Cotroceni…care nu reusesc sa aiba “esente launtrice ” si la care predomina spiritul de turma,oportunismul si “esenta” politicii partidului ..de fapt a catorva lideri si ideologi PDL…care te asigur ca raporteaza politica PDL la interesele proprii …La orice partid si la oricare lideri de partid predomina instinctul politic strans legat de interesul personal ..si cum se pot atige aceste obiective decat luptand prin orice mijloace sa castige puterea in Romania…Politica ,campaniile electorale ..sunt meciuri in care fiecare spera sa castige iar castigatorul sa ia totul…timp de 4 sau 5 ani….
  Cum se impaca cele de mai sus si ideile mele cu cele care alaturi de principii tin de “esenta ta launtrica”?

 50. Madalina o noapte faina si-o saptamana si mai faina….

  de Gabriela noastra stii ceva ?…

  Administrator:
  Nu stiu nimic de N.G. O sa-i scriu un e-mail.
  Noapte buna si o saptamana frumoasa!

 51. BUDDY….In “dictatura democratica” pe care nu o sugerezi tu primul….avem voie sa reluam bancurile cu Bula?…Mi-ar place o dictatura …sa am motiv sa scriu la Europa Libera si sa cer azil politic undeva departe de Romania …Oare acum ,as putea sa cer azil economic si moral intr-o tara civilizata a Uniunii Europene sau mai departe ? Multi romani o fac…dar nu stiu cum se numeste actul lor de vointa …

 52. @ Biblio,
  Da dictatura democrata….a fost asa ceva intr-o tara decurind si cind s-a reintors la asa zisa democratie politica …este intr-un haos total…
  la noi oamenii trebuie sa invete ce e aia o democratie…
  democratie nu inseamna sa injuri ca la usa cortului pela ante si Realitati…
  democratia inseamna cu totul altceva….
  deci trebuie invatata.

 53. Acum am citit mai sus despre Maryland si spun si eu ca cineva mai sus …acum cand nu mai e parca am pierdut un prieten…Dzeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace …
  Ma intreb ,de ce nu se gandesc toti politicienii si cei care ne conduc vremelnic la poezia lui Eminescu ..si semnificatia titlului ..”Memento mori “…?Poate era bine ca toti sa-l fi cunoscut pe Maryland,sa-i fi cunoscut optimismul si sa-i citeasca ultimile postari de aici in legatura cu boala sa…si sperantele sale …
  Daca ar constientiza toti romanii,toti politicienii si conducatorii ca au o singura viata ,ca trebuie sa traiasca frumos si mereu pentru ceilalti am avea o altfel de Romanie …

 54. Eu nu mai aştept să mai treacă încă 50 de ani de dictatură, oricât de mult ar fi ea de necesară. La plăcerea generaţiilor viitoare să treacă prin ce am trecut şi eu.

 55. pariez ca blaga nu demisioneaza, demisia e un act de onoare ! hihihihiiiiiiiiiiiiiiii

 56. @biblio
  prefer dictatura decat sa ‘ne pupam pe gingii”…hiihhiiiiiiii

 57. Motto-ul de luni 🙄

  Dacă cineva râde – râzi împreună cu el!
  Dacă cineva cântă – cântă împreună cu el!
  Dacă cineva lucrează – lasă-l să lucreze…

 58. Un zâmbet la cafea 😆

  Un elev la ora de limba română se chinuia să citească ceva din manual.
  Profesorul:
  – Citeşte odată! Crezi că eşti singuru’ chior din şcoală?
  Elevul:
  – Nu, mai este unul la catedră! 🙄

 59. ***Bibliotecaru – spuneam aseară că niciodată presa din România nu a fost mai liberă ca acum şi bine a făcut Preşedintele că i-a dat dezlegare la gură că uite aşa mai aflăm şi noi câte ceva despre politicieni. Ţi-e teamă de dictatură? Da’ ce şi cât ai suferit tu în dictatură? Şi dacă acum ar fi fost dictatură, crezi tu că ai fi avut posibilitatea să vorbeşti, să spui că ţi-e teamă? Puţină logică, domnule!

  Am spus eu că vizionarea canalului TV Antena 1 dăunează grav sănătăţii mintale… 😳

  Păi, să ne referim la două aspecte recente şi nu ale Preşedintelui:

  1, lui Geoană, al doilea om în stat – în stat degeaba că doar e în opoziţie – Ponta, ca lider PSD, i-a băgat pumnu-n gură după ce Geoană ne-a informat că imaturul Ponta a fost promovat pe linie de partid fără nici un merit. Şi nu numai Ponta ci şi neamurile lui – nevastă-sa şi socru-său.

  2, Oh Vasilescu are în lucru legea băgării pumnului în gură. Asta în ceea ce-i priveşte pe forumişti ca să nu-i mai înjure pe politicieni. Ştim că această lege nu există în nici un stat din UE dar la noi este necesară pentru că românii sunt “needucaţi”… Asta a spus-o Oh Vasilescu pe TV-uri, la oră de vârf ca să-şi motiveze acţiunea… Îţi dai seama cine vorbeşte de educaţie?

  Ei, la cine e dictatură?

 60. poveste cu păsare:
  aha … in sfarsit …. de vreo doua saptamani astept sa vad cine va fi primul care se va intereseza de soarta gabrielei … in afara de puiu probabil ca ceilalti nici nu i’au observat lipsa … 🙂

 61. Nu-ţi fă tu probleme… Gabi e bine mersi şi apare zilnic pe mess. Altceva?

 62. Citatul zilei 🙄

  Un om care a râs măcar o dată din toată inima, nu poate fi iremediabil rău.
  Thomas Carlyle

 63. De multe ori in anchetele politzienesti se spune:
  Cherchez la femme sau Qui prodest sau chiar Cherchez la femme 🙂
  Ce tii si cu fomeile astea care eronat se spune ca cica isi baga coada peste tot, dar la noi cred ca va prinde radacini si va intra in folclor Cherchez ponta sau cherchez crinul sau cherchez geoana, ca exemple de mari tradatori.

  Asadar cred ca macar cand lucrurile o iau razna ar trebui sa ne punem intrebarea asta.

  Raspunsul ar fi prea simplu daca as spune doar lui Biblio, lui Moro, lui Ionhut etc sau vuvuzelelor de acest soi platite sa faca ce fac.
  Sigur ca in masura in care in loc sa stea pe blogul de tip AN dand cu limba si pazind acele bloguri de intrusi ca mine sau ca Zapa, cum face un Argus sau un George Ban, care nu au opinii, ci doar colti si bale pentru asemenea situatii ce ar apare pe la acest “infractor de termopane” si stau dlor pe aici(aici inseamna blogurile de acest tip unde sunt permisi ) pe bani probabili mult mai buni tinand cont de dificultatea jobului, dand deasemeni oarecum si cu limba, dar facand de fapt rau cauzei celor pe care partial ii limbaresc, adica mai pe scurt fara nicio indoiala, fiind angajati si platiti sa faca asta, ce se intampla le serveste si lor, dar nu asta de fapt nu ma intereseaza.
  Ma intereseaza in acest moment care este rolul dusmanilor acestei tari , inamicilor cunoscuti sau doar banuitzi, respectiv ca sa parafrazez care o fi rolul “agenturilor”, ca doar nimeni nu va avea curajul sa sustina ca “agenturili nu sa exista” , si daca ele exista nu se poate crede ca doar aduna informatii (latura pasiva a activitatii lor) fara sa faca niscaiva provocari sa participe la dezinformari si manipulari alaturi de cozile de topor si de tradatorii de neam si de tzara care la noi cum dovedeste si istoria, cred ca se afla intrun numar maximal , asemeni turnatorilor ceausisti, din care se si recruteaza, batand orice record imaginabil.
  Deci ce face agenturili?

 64. @cenushares
  Buna dimineata.
  Daca ati fi pus pariu, ati fi pierdut.
  Toate cele bune, tuturor.

 65. In conexiune cu intrebarea foarte serioasa pusa mai sus si:
  http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/09/27/turturicaiti-iert-multe-pt-basescu-fata-in-fata-cu-sistemul/

  cu o singura adnotare:
  Dl. Turturica decizia “Fiarei politice” are foarte multa noima cand institutia rebela este sustinuta de la varf si asta este de fapt intrebarea esentiala:
  Blaga este tradator sau agent strain?
  Nu raspund, caci inca nu sunt sigur ca nu as gresi.
  Dar de intrebat de acum sunt obligat sa ma intreb si sa intreb.

 66. Erata: mai la deal doua morminte, chiar in groapa la Melinte, este o involuntara repetitie sau poate nu chiar involuntara, tinand cont de apetitul meu declarat pentru 🙂

 67. PS
  De ce agent?
  Pai distrugerea economiei Moldovei cata mai este in mainile cui o arunca?

 68. ***Nicolae – Bună dimineaţa! 😆 Şi o săptămână de bucurii.
  Să fac şi eu o remarcă răutăcioasă la care nu e cazul să te asociezi: ia să sune Doamna E Udrea o întâlnire ca cea care a mai fost să vezi atunci adunare şi susţinere şi… O să zbârnâie periuţele. 🙄

 69. Sper ca si prin acest comentariu sa va intaresc si sa va incurajej in ciuda criticilor neintemeiate si deseori comandate.Vreau sa va felicit pentru succesul care a insemnat Litoral 2010 si sper intr-o vara mult mai….fierbinte anul viitor.
  Imi place si sustin modul in care participati la promovarea imaginii Romaniei , sunteti originala si cred ca asta trebuie sa faca in primul rand un ministru in acest domeniu.Sper din toata inima sa aveti tarie sa treceti peste micimea rautatilor cu care sunteti atacata sper si cred in echipe cu oameni cu profilul dumneavoastra ,devotati ,luptatori.Cred in Presedintele Romaniei si chiar sunt dezgustat de jignirile si denigrarile la care apeleaza media…Am avut de cateva ori ocazia sa ma intalnesc , prin natura profesiei , cu dansul , si de fiecare data m-am simtit mandru cand mi-a intins mana.
  Intr-adevar trebuie sa trecem printr-o perioada dificila , dar cu siguranta nu cu invective si acuze vom trece peste ea.TREBUIE MAI INTAI SA IESIM DIN CRIZA MORALA in care multi ne scaldam , iar asta depinde de fiecare in parte si nu de vreun partid politic.Sa invatam sa avem respect fata de STAT si fata de autoritati , sa facem si apoi sa criticam.Atunci cand vine vorba despre balada Miorita cei mai multi , in special dintre critici , se vad in postura baciului moldovean si nu tin cont ca pe acolo mai sunt si cel vrancean si cel ungurean…”..critici voi , ca flori desarte / care roade n-ati adus / e usor a scrie versuri / cand nimic nu ai de spus…”
  Nu vreau sa exagerez cu spatiul…sunt multe de spus..vreau sa va doresc din toata inima numai bine si dumneavoastra si Presedintelui Romaniei domnului Traian Basescu si multora din PD-L si am credinta ca IMPREUNA o sa reusim
  …si pentru ca am vazut ca ati fost la culesul strugurilor , va rog sa primiti aceste versuri , din suflet si cu drag…
  “Ce frumoasa esti în prag de toamna,
  Ca o zi egala unei nopti,
  Când iubirea noastra te condamna
  Sa ai soarta strugurilor copti.”

 70. @ rasputin 27.09.2010 at 03:00
  Dacă se naşte dictatura şi moartea va fi mai plăcută,
  S-alerge cu coasa izbind-o de noi.
  Precum Socrate îmi voi umple gura cu cucuctă,
  Decât dictatura, mai bine-i să mori.

 71. …..se complica situatia cu demiterea lui Blaga ,este aparat de sindicalisti si de conducerea ministerului pe care nu a vrut s-o demita ,o situatie delicata ,care trebuie rezolvata cu mult tact …..

 72. Spune si Tia Serbanescu de parca ar fi auzit intrebarea mea:

  “Ultimele rămăşiţe pământeşti ale „demnităţii poliţistului“ s-au pierdut oricum în timpul marşului ilegal către Cotroceni unde poliţiştii şi-au aruncat şepcile peste gard urlând cu capul gol la adresa preşedintelui: „ieşi afară, javră ordinară!“. Ce fel de poliţişti sunt aceştia? Ai cui? Nici cei mai josnici infractori civili nu şi-ar fi permis strigăte precum „moarte tiranului“ sau „un pitic şi cu un chior ne-au lăsat în c… gol“. Indecenţi, adică. Poliţişti sau delincvenţi? Mai trist e că televiziunile Grivco şi FNI au încurajat marşul ilegal ba chiar regretau că lumea de pe stradă nu li s-a alăturat astfel că, zicea Bogdan Chirieac, „ar trebui o intervenţie externă, ca-n ‘89, numai că occidentul e ocupat de criză“. (nota mea( ion adrian): BC se gandea la KGB)
  Oamenii aceştia chiar vor un haos total şi izolarea României? Mai ales că marşul poliţiştilor a fost precedat de anunţul dlui Ponta privind suspendarea preşedintelui „dacă promulgă legea pensiilor“ (aflată la C.C.) şi de înrolarea entuziastă a dlui Crin Antonescu sub acest drapel. De când îşi dorea Crin aşa ceva! – căci conform examenului său endocrinologic, ar avea o şansă în faţa lui Ponta şi astfel i-ar face pe dnii Patriciu, Vîntu şi Voiculescu preşedinţi acoperiţi. Aşa că, pe micile ecrane poliţiste, dl Băsescu a fost suspendat de nenumărate ori (nu conta că nu există motiv) de toţi canaliştii – începând cu Dinescu: „de data asta s-ar putea să bată un vânt dinspre populaţie“ (gura păcătosului vânturi grăieşte) şi terminând cu Mazăre, mobilizat rapid în uniforma militară cu bereta roşie: „şi dacă nu reuşim pe cale democratică, tot o să-l dăm jos, cu lumea în stradă“. Altă revoluţie? Tot cu KGB?

  http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010092749293/Bref/Cruci.html

 73. …cum a putut un om sa dezbine tara asta in asa hal? ,nu se mai intelege nimeni cu nimeni ,este un haos general ,daca si politia ii nemultumita si face greva,s-a dus dracu toata semidemocratia mioritica ,cum poate un partid asa mare ca PD-L sa asculte orbeste de un aventurier ,fie el si presedintele in functie ….

 74. …oane sant de acord cu tine ,Tia ,Nicole si cine mai vrei tu ,politisti au sarit calul cu lozincile ale jignitoate si cu marsul care n-a fost autorizat ,toata lumea s-a invat sa injure si sa vorbeasca urat de la Basescu ,stii tu bine de cate ori a dat cu bata-n balta presidentul ,de la cap se strica si pestele ,Basescu a semanat vant ,acum culege furtuna ,singuri care sufera sunt oamenii ….

 75. …Blaga conferinta de presa la ora 11,00….s-a intrunit coalitia de la guvernare ,o decizie buna ar fii plecarea de la guvernare ,Basescu sa adune toate partidele parlamentare la consultari ,sa-l numeasca pe Isarescu PM cu un gv. de specialisti sustinut de toata clasa politica pana la alegerile parlamentare din 2012…

 76. Buna dimineata tuturor!

  Imi pare nespus de rau pentru Maryland Andrei,inca sper sa nu fie adevarat,si sa apara razand si sa spuna ca a fost o confuzie…Este interesant cum dupa un timp,bloggerii amici sau nu,devin o comunitate.Daca este adevarat,Dumnezeu sa-l odihneasca si sa isi gaseasca linistea…
  Despre mine,nu va faceti probleme,o sa revin,doar ca acum trec prin momente care nu imi lasa timp pentru multe lucruri printre care si lumea virtuala.Va salut cu drag pe toti!

 77. ION ADRIAN…..As dori foarte mult sa fii politician,membru de vaza in PDL ,fie si provincial ..pentru a-mi explica patima si orbirea ta ca persoana,cetatean etc….si limitele in care analizezi si judeci pe cei din PDL si de la Cotroceni …dar si limitele in care analizezi si definesti atitudinea celor contra regimului….
  Cetatenii obisnuiti din regimul lui Ceasca nu aveau o asemenea atitudine fata de cei contra regimului comunist ..ba dimpotriva …singurul lor pacat …a multora dintre ei era frica..poate lasitatea ….Acum apare genul taliban,fanatic sau membri de partid cu oportunitati si avantaje materiale …si restul romanilor neanregimentati,neutri atat cat pot in simpatiile lor politice si opiniile lor personale …cand contra ,cand pro….
  Tu de care parte te situezi ?…daca esti in masa majoritarilor …nu vezi nimic nociv in guvernarea PDL si in atitudinea presedintelui Basescu ..macar si in cea a omului Basescu…Pentru tine totul decurge perfect in ceea ce priveste politica economica si sociala a regimului actual ?Cei de la putere si Basescu au facut si fac tot ce e posibil in directia cea buna privind economia ,societatea romaneasca ,respectarea democratiei si a statului de drept?Mai mult de atat nu putea si nu poate sa faca nimeni ? Acestea sa fie limitele morale si profesionale ale clasei politice romanesti si ale romanilor ?
  Sunt intrebari retorice ..la care totusi e posibil sa-mi raspunzi cu sprijinul lui Frank in maniera personala si pe coordonatele de mai sus scriind despre casele lui Nastase,despre Vantu,Patriciu,despre viata si moartea sotiei lui Crin Antonescu ..despre mogulii care nu lasa puterea sa se manifeste responsabil ,intelept si corect fata de cetateni ,de intreaga societate romaneasca ,despre Catalin Voicu ..despre soacra lui Geoana …etc..
  Blaga a demisionat pentru ca era prea otova la trup ca sa se poata pleca in fata dorintelor lui Basescu si a lui Boc….este prea buldog ca sa poata face sluj frumos in fata sefilor sai vremelnici …Dar …cred ca Basescu si Boc forteaza mereu nota in toate directiile pentru a verifica limitele romanilor de toate categoriile inclusiv cele socio-profesionale ..si atunci cand vad ca intrec masura se repliaza si inlocuiesc cate un ministru …o iau de la capat cu altul pornind din nou la drum inspre fortarea limitelor …In cazul lui Blaga nu era cazul ..pentru ca sindicalistii nu aveau si nu au nimic cu Blaga ..Politistii au inteles mai bine decat celelalte categorii ca un ministru este prizonierul propriei functii politice si al partidului care l-a promovat in aceasta functie ..ca niciodata un ministru nu e liber sa ia decizii si sa conduca ministerul dupa propria capacitate si vointa ….Sindicalistii toti ,profesori,medici,functionari protesteaza impotriva premierului Boc si a presedintelui Basescu …cel care conduce PDL ul si guvernul prin Boc….
  Etc etc

 78. ***puiu 10:10 Scrie: …Blaga conferinta de presa la ora 11,00…
  Absolut de acord cu tot ce ai scris.

 79. Blaga face ce trebuie: DEMISIE DE ONOARE.
  Si acum voi afla raspunsul la intrebarile puse de mine mai sus.
  Va fi sau nu va fi primita demisia sa de onoare, caci Presedintele o poate si refuza si sa-i ceara dlui Blaga odata onoarea amanduora “reperata”(daca este doar vorba de asta) va fi si raspunsul asteptat de mine, care merg doar pe mana lui Basescu, ca sa raspund si tradatorilor de neam si de tzara.

 80. Puiu,
  Esti deci de acord cu esenta:
  Tot cu KGB ? Da, tot cu KGB.

 81. erata:

  Va fi sau nu va fi primita demisia sa de onoare, caci Presedintele o poate si refuza si sa-i ceara dlui Blaga odata onoarea amanduora “reperata”(daca este doar vorba de asta) sa ramana, si asta va fi si raspunsul asteptat de mine, care merg doar pe mana lui Basescu, ca sa raspund si tradatorilor de neam si de tzara.

 82. SINDICALISMUL PUCIST

  A inceput o noua saptamina ,din ciclul ,SAPTAMINA NEBUNILOR’ nebunie sustinuta,creeata si etalata de un grup de indivizi care de 20 de ani fac jocurile in romania.dupa ce s-au vazut infrinti la urne si pe cap inca 5 ani cu basescu,SISTEMUL TICALOSIT a trecut la planul B-PUCIUL SINDICALIST-puci in care rolul de BERBEC care aplica loviturile in poarta cotroceniului sa fie unul din segmentele sociale care face parte din sistemul ticalosit-MARIA SA BUGETARUL.
  Anul 2010 din cite se pare,in lumea sindicala este anul lui BOGDAN HOSSU-un sindicalist cu vechi state de plata in smecheriile si hotiile sindicale.
  sunt demne de amintit luarile lui de pozitie de la ultima mineriada a luceafarului hullei,MIRON COZMA,cind cuvintul de ordine in cel piveste este DUPLICITATE SI POATE IPOCRIZIE.
  Astazi ACEASTA FANTOMA SINDICALA CU UN PRONUNTAT PROFIL DE INDOCTRINAT COMUNIST,BINTUIE BULEVARDELE SI PIETELE PUBLICE ALE BUCURESTIULUI,IMPINGINDU-SI DE LA SPATE TRUPELE DE ASALT SI MILITIILE SINDICALISTE.
  reusind sa-si aduca in confederatie sindicatul politistilor BOGDAN HOSSU,la fel ca si MIRON COZMA,se viseaza un mare leader cu FATA DE LUPTATOR DE GHERILLA SUD-AMERICAN,care nici mai mult nici mai putin,ameninta ca va face vizite la locuintele parlamentarilor,CA SA CE?
  ARE CUM-VA DE GIND SA LE RAPEASCA COPII,SA-I BATA,SA-I SANTAJEZE PE PARLAMENTARI?
  actiunile de tip pucist ale sindicatelor au un pronuntat IZ DE ATAC LA DEMOCRATIA ROMANA.Din aceste actiuni rezida un puternic DAMF DE DICTATURA ROSIE ORCHESTRATA SI SUSTINUTA DE ALTI DOI INDIVIZI GASITI PE LANTUL TROFIC LINGA PRIMATELE MAIMUTE-CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA,alti doi cetateni fideli SISTEMULUI TICALOSIT-care i-a creat,ia scos in fata si care se folosesc de ei.
  asadar cind ,URNELE AU TACUT,glasul PUCISTILOR SINDICALISTI-a devenit puternic.
  BRATUL INARMAT AL SOCIALISTILOR DEGHIZATI IN COMUNISTI-SINDICATELE-si cind spun inarmat ma gindesc la cei 5 politisti inarmati-incearca sa rastoarne ORDINEA DE DRAPT CARE A REISIT DIN URNE PRIN FORTA ,HAOS SI LA NEVOIE PRINTR-UN PUCI.
  O RELUARE A SCENARIULUIN DIN 1917 DE LA REVOLUTIA BOLSEVICA DIN RUSIA TARISTA,ADAPTATA LA RIGORILE ANULUI 2010,CU MIJLOACELE SI UNELTELE SEC 21.

 83. …a postat Gaby neni ,bine ca nu esti beteaga ,esti numai ocupata ,abia astept sa te reintorci ,n-am cu cine ma contra …hihihihi…serbus Gabriela…

 84. in sfarsit o veste buna pentru romania, cumatrul lui s.o.v. si-a dat demisia. sa vezi bocete d’ acum incolo la psd, buldogul se pare ca ar fi negociat ceva cu ei…hihihiiiiiiiiiiiiii… antena si realitatea tv bocesc si ele dupa vasile cel bun , care le platea publicitate…hihihhiiiiiiii cred ca basecu va invinge sistemul, rusine vasile blaga !

 85. …ok Oane ,este dreptul tau sa mergi pe mana cui vrei ,sa fii sanatos….

 86. rasputin….sa nu vorbeasca Blaga tot ce stie ,atunci sa vezi cine pe cine invinge …hihihhihi….

 87. De pe ziare.com un comentariu:

  LOVITURA DE STAT PUSA LA CALE DE FACTIUNEA PSDNLPC
  Asa cum am aratat de mai multe ori, in Romamania se pune la cale o lovitura de stat, evident cu ordin si cu sprijin de la Moskova si cu sutinerea agentilor sai de influenta, patriciu-nush-felix, care sunt disperati ca nu mai au acces la resurse ca in vreama lui nastase si tariceanu.De ce nu mai au rabdare ss’timabilii, pana la alegeri, deorece se apropie de faliment.Cine sunt aceia care pun la cale astazi destabilizarea Romaniei, oamenii care formeaza sistemul ticalosit infiintat si pastorit de iliescu, aceeasi,care nu numai ca au secatuit Romania si au format o mare caracatita de interese, dar vor sa isi impuna fortat acelasi regim politic agreat, care timp de 16 ani nu a facut nimic pentru reformarea statului roman, ci l-a supt de toate rezervele si carora li se datoreaza saracia in care se zbat astazi romanii.Nu e de mirare ca teroristii sindicali care ameninta astazi fatis democratia sunt condusi de oameni aflati pe statele de plata ale tandemului ptriciu-felix-nush.Si ca sa… (arata tot comentariul) Asa cum am aratat de mai multe ori, in Romamania se pune la cale o lovitura de stat, evident cu ordin si cu sprijin de la Moskova si cu sutinerea agentilor sai de influenta, patriciu-nush-felix, care sunt disperati ca nu mai au acces la resurse ca in vreama lui nastase si tariceanu.De ce nu mai au rabdare ss’timabilii, pana la alegeri, deorece se apropie de faliment.Cine sunt aceia care pun la cale astazi destabilizarea Romaniei, oamenii care formeaza sistemul ticalosit infiintat si pastorit de iliescu, aceeasi,care nu numai ca au secatuit Romania si au format o mare caracatita de interese, dar vor sa isi impuna fortat acelasi regim politic agreat, care timp de 16 ani nu a facut nimic pentru reformarea statului roman, ci l-a supt de toate rezervele si carora li se datoreaza saracia in care se zbat astazi romanii.Nu e de mirare ca teroristii sindicali care ameninta astazi fatis democratia sunt condusi de oameni aflati pe statele de plata ale tandemului ptriciu-felix-nush.Si ca sa legitimeze lovitura,instiga populatia la revolta si propaga isteria in masa, prin presa si retele sociale, folosind oameni instruiti si cu lectia bine invatata.V a mai ofer un amanunt mai putin cunoscut, va mai amintiti luptele minerior lui cozma de la costesti, din 1999, cand o mana de mineri faceau hraceaparcea, trupele de elita.Pana cand ambasadorul Germaniei nu a venit la constantinescu sa-i dea lista cu generalii aflati in slujba Moskovei, minerii erau de neoprit, dupa asta, aceeasi mineri au fost intorsi imediat acasa.Asteptam cu interes ca Marea Revolutie din Octombrie-Noiembrie din Romana sa iasa victorioasa din confruntarea cu o “dictatura”, in care e permis orice, iar politistii au ajuns sa-si bata joc de insemnele nationale.Faptul ca se lucreza dupa manual, il dovedeste analiza facuta, cu cartea in mana, pe care o gasiti pe http://alexaionescu.wordpress.com/ . Hai sa manipulati, bineee!

 88. PS Merita deschis si linkul indicat in comentariul redat de mine mai sus.

 89. rasputin …orice poti sa spui de Blaga ,l-am atacat si eu ,este lefegiul la stat multimilionar in valuta forte ,nu poti insa sa-l cataloghezi incapabil sau ministru prost ,asta stie toate furaciunile facute de pedisti de la infintare partidului …..

 90. Realitatea TV continua instigarile la nesupunere a politistilor adica la lovitura de stat sau daca noi ne opunem si e posibil asta la razboi civil.
  Cred ca asupra acestui post trebuie concentrat SRI si SIE caci se poate ca postul sa fie de fapt o agentura straina.

 91. oane se vede ca te-ai invartit in lumea filmului si a scriitorilor ,suferi de scenarita rau de tot ,calm amice ,ca nu vin tatarii ,mai stiu pe unul care vedea numai agenturi….vezi ca nu se deschide linku….

 92. oane poate nu stii, Romania ii in Nato si Europa unita ,ca avem un presedinte din acelasi aluat ca Lukasenco ii adevarat ,lasa scenariile SFpentru altii …

 93. Cred ca toti cei care mi-au pus diverse intrebari de alaltaieri incoace, au primit in final toate raspunsurile necesare 🙂

 94. PUIU,
  Exista servicii straine active pe teritoriul national?
  Daca da, ce-or face ele?
  Incearca te rog de data asta te rog sa lasi deoparte carmazul sau trascalaul sau cum il botezi tu ca nu-mi vine cuvantul 🙂 si sa-mi raspunzi sincer ce crezi in acest sens.

 95. dupa cum spuneam,psd-istii au inceput deja sa boceasca calul troian…hihiiii …
  geona cu lacrimi de crocodil:
  http://www.mediafax.ro/politic/geoana-demisia-lui-blaga-ne-ar-putea-costa-aderarea-la-spatiul-schengen-7425077

  vanghelie il plange pe blaga:
  http://www.mediafax.ro/politic/vanghelie-demisia-lui-blaga-face-parte-din-circul-lui-traian-basescu-7425204

  nastase plange si el…
  http://www.mediafax.ro/politic/nastase-basescu-ar-fi-trebuit-sa-isi-dea-demisia-el-a-generat-problemele-7425195

  astept bocete din partea lui iliescu ,s.o.v., patriciu si voiculescu… astia chiar au de ce sa planga ! hihihhiiiiiiiiiiiiii

 96. Tot e ceva bine în tot ceea ce se întâmplă.
  În perioada ce va urma se vor cerne cu atenţie politicienii servili de politicienii demnitari. Vom vedea cine achiesează la jocul de interese şi câţi la interesul naţional. Până la finele anului nimeni nu va mai putea nega ceea ce este cu adevărat.

 97. @puiu
  crezi ca ma mai intereseaza vreun partid politic ? marele puci a fost dejucat, daca urmaresti atent massmedia, vei vedea cine au fost regizorii si actorii !
  p.s. blaga= brutus…hihihiiii

 98. …Onu …normal ca exista ,nu cred in analiza ta ,haosul asta din tara are radacini in proasta conducere ,invrajbirea puterii impotriva opozitiei ,toti sunt rai care nu-s portocalii si multe alte chestii ,unde Basescu este autorul principal ….sa fiu corect ,peste toate astea s-a abatut si criza mondiala care ne-a lovit napraznic ,acum ar trebuii sa strangem randurile toti si sa urnim caruta pana nu-i prea tarziu ,de la democratie pana la anarhie nu-i decat un pas ,noi am facut jumatate din el….

 99. @puiu
  cine indeamna la anarhie ? realitatea tv, antenele, mazare, ponta si crin pantofescu ! nus, patriciu si felix vor anarhie… de ce? pentru ca se apropie momentul judecatii, nu vor mai putea folosi tertipuri sa scape de justitie !

 100. Si ca sa am prioritate, dar nu numai ptr asta sau in primul rand nu ptr asta, o spun eu inaintea vuvuzelelor si tonomatelor mediatice si PSDNListe.
  Daca Basescu ii va primi demisia lui Blaga(normal ar fi totusi s-o primeasca) acestia vor incepe cu laudele(au inceput)cum au facut si cu ministrii remaniati si vor spune in final ca totul a fost aranjat de Presedinte ca sa-l debarce pe Blaga.
  Evident este o tampenie sinistra, caci cine are de castigat din toata aceasta provocare murdara: Basescu, PDL, Blaga, Romania?
  Cine stie, poate anuntandu-le intentia, sa-i stopez sa faca in continuare rau Romaniei.

 101. Puiu,
  Iar te dai naiv. Nu neg radacinile interne, dar cine le foloseste si in ce interes?

 102. cmoro 26.09-19.24
  Te eschivezi sistematic, cmoro, prin urmare, încă îmi ești dator 🙂
  Atunci când d-na Udrea va decide să inițieze un blog de tip tabloid (deși sincer să fiu, constat că unii postaci încearcă din răsputeri să-l ,,coboare” în acea zonă), voi manifesta toată disponibilitatea pentru a dialoga despre can can-uri, horoscopuri, filme și lecturi recente….inclusiv preferințe în materie de femei, băuturi și rețete culinare.
  Dar pentru că scopul pe care, consider eu, acest blog îl are, este de a ne exprima viziunea asupra modului cum ne relaționăm ego-ul nostru rațional la lumea politico-socială înconjurătoare, apreciez că am fost corect și suficient de exhaustiv în enunțul de principii pe care ți l-am adresat.
  Desigur că susțin pe acei politicieni care, după părerea mea, se pot constitui în vectori purtători ai principiilor mele.
  Dacă consideri că există alternative credibile la politicienii contemporani și care pot implementa în societate legi, proiecte, reguli și coduri de conduită unanim acceptabile și care pot gestiona eficient ;i responsabil banul public, sincer, nu am nimic împotrivă….aștept soluții, cmoro și măcar 4-5 principii, organizații și oameni în care crezi, ca să înțeleg mai bine cu cine stau de vorbă.
  Altfel, cmoro, sunt destui alți colegi pe blog, dispuși ,poate, să-ți asculte speculațiile și insinuările…eventual să-ți și răspundă la ele. 🙂
  PS
  Am glumit, cmoro, nu ai nici o obligație să-mi răspunzi.. singurul față de care ai obligații, ești dumneata însuți, iar obligația principală este efortul permanent de a-ți ridica nivelul cunoașterii și înțelegerii, învățând și iar învățând…..ia exemplul bibliotecarului 🙂

 103. rasputin ….romanii se uita numai la nasul …hihihihi…iti place ?,ala ii independent portocaliu…hihihihi…situatia actuala din tara ii cea mai mare manipulatoare la nesupunere civica ,care daca nu facem ceva bine gandit ,anarhie scrie pe noi ….

 104. Pingback: Udrea + Blaga = Love

 105. O grea lovitura a cazut pe capul militienilor prin demisia lui VASILE BLAGA,si cind spun acest lucru nu pot sa nu reamintesc CIRCUL PESEDIST DE LA INCEPUTUL ANULUI 2009,circ care a avut ca subiect MINISTERUL DE INTERNE,acest buboi PURULENT INTESAT DE INFRACTORI ACOPERITI SI IMBRACATI IN HAINE DE politist roman.
  ati uitat dragi tovarasi?ati uitat cum MAREAN VANGHELIE, HREBENCIUC ,SI TOT PESEDEUL A TINUT MORTIS SA-L INSTALEZE PE CATALIN VOICU,ASTAZI IN TEMNITA PT CA GURPURILE INFRACTIONALE SA PUNA MINA PE JUSTITIE.
  in treact fie spus,mai reamintesc un lucru arhicunoscut,CRISTIAN DAVID TROACA IMPLICAT IN TRAFICUL DE DROGURI A FOST MINISTRU DE INTERNE DIN PARTEA PNL-HOPAAAAAAAAA,IATA CE SIR DE INFRACTORI AU CONDUS politia romana ,sir care astazi este curmat prin plecarea lui VASILE BLAGA-OMUL CARE ARE PUTERNICE LEGATURI CU GREI PESEDISTI,DAR SI CU RETEAUA INFRACTIONALA CONTROLATA DE DINU PATRICIU.
  se pare ca aripa conservatoare ,ROSIE’din PD-L,e pe cale sa piarda influenta in PD-L.Prin plecarea lui blaga un ciclu lung de transformare a pd-l in partid POPULAR, se apropie de sfirsit-ACUM PUTEM SPUNE-TRANDAFIRUL DIN SIGLA PD-L S-A USCAT,SI IA DRUMUL BINECUNOSCT AL FLORILOR USCATE.
  personal nu m-am asteptat ca lupta din interiorul PD-L sa se transeze atit de fulgerator.
  din nou se adevereste proverbul ,UNDE DAI SI…………..CINE CRAPA.
  plinsetele,scincetele,lacrimile ticlosilor care curg acum in valuri pe sticla,sunt de fapt CINTECUL DE LEBADA AL TICALOSILOR-CALUL TROIAN A FOST DAT LA REFORMA,INTENDENTA MILITARA SE PARE CA A CISTIGAT-ATENTIE LA TERMENUL INTENDENTA.
  nu-i de loc de neglijat ca tocmai ieri FOSTUL MINISTRU DE LA INTERNE-GABRIEL OPREA,prieten apropiat al cercului controlat de familia UDREA-COCOS,a oferit explicatii suplimentare despre DEMISIA SA DE ONOARE DIN ACEA IARNA SINGEROASA POLITIC A ANULUI 2009.

 106. HAAAA 🙂 si HA! 🙂

  La mustata(#12:26) caci Tatoiu, deja acum un minut, in oficina antinationala RTV, a lansat acuzatia ca s-a intamplat ce s-a intamplat ca sa fie dat jos Blaga si deci va urma invinovatirea marinarului.

  Sa mor de ras 🙂

 107. ..surse:Cezar Preda numit la interne ,daca-i adevarat ,buna alegere ,este singurul politician portocaliu din conducere care a deschis gura impotriva nefacutelor guvernamentale,sa vedem….

 108. …oane cine-i Tatoiu ?..bine ca n-ai spus Bula ,pentru mine inseamna acelasi lucru ,cu un plus pentru eroul principal din bancurile mioritice …vezi oane tu esti manipulat de teveuri ,la mine merg numai pe canalele de sport ,sa nu zic discovery sau animal planet ca presedintele …hihihihihi….aici ii dau dreptate timonierului ,n-ai ce sa vezi…

 109. Oprea mafiot in 2004 ,ministru la interne propus de rosii ,ejectat de ei ,primit de portocalici ,pus la armata ,nimeni nu mai intelege nimic ,toti care trec la portocalii sunt spalati apretati cu papuci de lac ,mai trebuie ….ceva…., atunci le are pe toate ….hihihhi

 110. dar sa facem din nou apelul si sa strigam putin catalogul,sa vedem ce nume interesante mai sunt in spatele sistemului ticalosit care se prezinta publicului romanesc prin cele doua,pardon ,mai nou trei televiziuni controlate de moguli infractori:
  -1-DAN VOICULESCU-PREZENT-turnatorul din tinerete si seciristul de la maturitate-ASTAZI IN DEMOCRATIE VICEPRESEDINTE AL SENATULUI ROMANIEI
  2.-SORIN OVIDIU VINTU-fostul magazioner din comunism,ridicat la RANG DE SPECULATOR ,BURETAR ,SMENAR SI HOT DIN BUZUNARELE ROMANILOR,RIDICAT DE ION ILIESCU SI PESEDISTII LUI,in postura de MARE SPECUALTOR FINANTIST.
  3.DINU PATRICIU-petrlositul infractor,nababul care a transformat PNL,intr0un APENDIC COMUNIST.
  4.ADRIAN NASTASE-INGROPAT IN DOSARELE PE CARE NU MAI STIE CUM SA LE FENTEZE-proiecteaza si imagineaza scheme politice de rasturnare ale lui TRAIAN BASESCU.
  ION ILIESCU-octogenarul NOMENKLATURIST-astazi EMINENTA CENUSIE-OMUL CARE GINDESTE FARA INCETARE LA TOT FELUL DE MINERIADE-ULTIMA FIIND CEA A MILITIENILOR.
  din pacate pt ei,victor ponta si crin antonescu sunt deocamdata doar vin esalonul 2,asa ca nu-i pot pune pe aceiasi linie cu adevaratii sforari.
  trebuie reamintit la intervale regulate pe cine promoveaza p[e acest blogg BIBLITECARU,C.MORO,PUIU.
  trebuie reamintit ca acesti sustinatorin ai INFRACTORILOR MENTIONATI MAI SUS,nu este intimplatoare-SUNT STRINS LEGATI DE SISTEMUL TICALOSIT-iar prezenta lor pe acest blogg este foarte bine tintita-ZDROBIREA SI CALCAREA IN PICIOARE A DEMOCRATIEI.

 111. Ce curtat e Blaga. 😆 Fiecare partid l-ar vrea în ograda sa. Oare de ce? 🙄 Până şi şantajistul sâsâit, Dan Diaconescu a ieşit pe TV-uri să-i transmită lui Blaga să nu umble aşa, ca un rătăcit, să vină în PP şi să-şi aleagă ce funcţie vrea el.
  Hi hi hi… Şi la ce o să-i folosească funcţia pe care şi-ar alege-o Blaga în PP? 😆

 112. PUIU,
  Acum zice Tatoiu iar peste o ora Ponta sau Iliescu sau AN sau Crin.
  Ma tem ca te suprapreciez corecta fiind doar constatarea ca nu esti prost si esti totusi ceea ce sunt si ceilalti: ti se rupe-n pix de tzara asta cat poti sa bei si sa ….

 113. Silver,
  O datorie catre tine:
  Sova pe ziare.com explica modificarea prerogativelor CCR privitor la suspendare .
  CCR nu poate bloca suspendarea, avizul pe fond ramane tot consultativ ca si in 2007 si doar daca acea majoritate care suspenda presedintele face greseli procedurale atunci CCR poate invalida procesul ceea ce daca CCR nu e de partea presedintelui in mod partinitor ci este obiectiva nu este un pericol sa fie blocata vointza celor 322 care raman ca si pana acum atotputernici in a suspenda presedintele.

 114. …a inceput evenimentele zilei pe B1 ,un post independent care nu manipuleaza ,numai portocalici ,in rest sunt ok ,chiar simpatici…