Mai e mult până departe

Vara aceasta, întreg procesul de suspendare al Preşedintelui şi tenacitatea de care a dat dovadă Traian Băsescu oferă o şansă nesperată dreptei politice româneşti. De unde victoria stângii în toamnă era o certitudine pentru mulţi, faptul că Voiculescu, Ponta şi Antonescu nu au reuşit să-l doboare pe şeful statului şi nenumăratele gafe şi prostii comise le-au arătat românilor cine este de fapt USL, ce doreşte să facă şi cum, într-o perioadă foarte scurtă, e capabil să anuleze orice progres economic făcut în timp.

La orizont se profilează o nouă construcţie de centru-dreapta care se doreşte a fi o contra-pondere reală pentru stânga. PDL, alături de Iniţiativa Civică de Centru Dreapta şi Noua Republică se pot apropia electoral de USL. Întrebarea care se pune este „datorită cui?” Iar răspunsul, oricât s-ar dori mistificat, oricât şi-ar dori unii să-şi asume meritele rezistenţei, este „datorită lui Traian Băsescu”. Este cel care a dus şi a câştigat aproape singur războaiele dreptei româneşti în ultimii 8 ani.

Din păcate, Traian Băsescu s-a erodat după 3 ani de criză economică fără precedent. Atunci când nimeni nu avea curaj  să spună adevărul, el şi-a asumat mai multe decât ar fi fost corect să i se ceară unui şef de stat aflat al doilea mandat. A preluat asupra sa multe din minusurile de imagine generate de măsurile de austeritate, tocmai pentru a mai oferi o şansă dreptei politice. Dar cine să fie urmaşii?

E drept, mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi „noul Traian Băsescu”. Mă tem însă că aceste aspiraţii nu prea pot fi atinse de nimeni acum. La fel cum mă tem de aroganţa şi autosuficienţa unora care, fără a fi trecut îincă prin vreun război politic, se proclamă deja a fi „prezentul” şi „viitorul”, fără să fi avut vreun merit în „trecut”. Sunt oameni care nu au demonstrat încă nimic, dar, de la adăpostul tinereţii şi lipsei de experienţă politică (sper), spun deja cine merită şi cine nu merită să facă parte din „dreapta biruitoare”. Ei par la fel de intoxicaţi de „virusul Antena3” ca şi cei pe care îi critică zi de zi că se lasă păcăliţi de trustul lui Voiculescu.

Fără îndoială, sunt oameni integri din punct de vedere moral, oameni care au citit mai mult de două cărţi la viaţa lor. Din păcate însă, funcţionează după aceleaşi stereotipuri de gândire precum adversarii pe care îi critică. Numai că se află de partea cealaltă a baricadei. Aşa cum am văzut scris de curând, sun toameni care mai trebuie să înveţe „să înţeleagă mai mult decât citează din cărţi despre interesul comun”.

Aparenta integritate morală actuală nu le garantează „prezentul” şi nici „viitorul”. Puterea perverteşte şi mă tem că, deşi nu au ajuns acolo, s-au lăsat deja influenţaţi. Ca o comparaţie, Ponta, Antonescu sau Şova erau, până de curând, oameni cu viitor politic şi puţin atacabili sub aspectul integrităţii, iar totul pentru ei s-a rupt în doar câteva luni.

Le doresc acestora să calce pe drumul drept şi să se păstreze integri. La fel cum le doresc să ajungă peste ani să facă măcar jumătate din lucrurile pe care le-am făcut eu în administraţie, să-i ajute la modul concret pe români să trăiască mai bine şi să poarte măcar jumătate din războaiele politice pe care le-am dus eu de-a lungul timpului împotriva stângii şi a trusturilor de presă care m-au transformat într-o ţintă. Iar pentru ca domnul „Horia” Neamţu să nu aibă dificultăţi în interpretarea acestui text simplu, fac precizarea că mă refer şi la dumnealui (pentru că eu ştiu să folosesc pronumele personale de politeţe).

89 thoughts on “Mai e mult până departe

 1. “Nu mor caii,cand vor cainii”…doamna Udrea! sa candidati in acelasi colegiu, v-am votat si va mai votam!…cat despre domnul Neamtu, pe mine nu ma pacaleste! Toti politicienii proveniti din mass media, sunt distorsionati spre setea de putere!

 2. Noul val de politicieni trebuie sa invete, sa se “coaca” pe langa cei cu experienta. Nu putem construi nimic bun daca nu avem o temelie solida. Temelia este data si de experienta, si de integritate, si de loialitate. Iar un alt Traian Basescu nu va mai fi. Asta nu inseamna ca nu avem oameni politici de mare valoare. O surpriza este Cristian Diaconescu, fost PSD-ist care o data venit langa TB, acolo a ramas, chiar cu pretul pierderii unor avantaje. A renuntat la partid, la functia de senator pentru a-i fi alaturi cu orice pret. Eu as prevedea pentru 2014 urmatoarea echipa: Diaconescu- presedinte si MRU prim-ministru.

 3. Neamtu a inceput sa linga boracnul cu miere, crezand ca-l va termina pana la fund. Acest individ jalnic incearca sa confiste Dreapta existenta, prin mesajele “ametitoare” la care a pus botul babornita Macovei, Ungureanu (!!) si alti cativa bezmetici care nu se pot numi vectori in PDL. Mai sunt cateva capete “telectuale” care au creat o fobie pentru o noua dreapta, sau o Noua Republica si nu le inteleg realmente aprecierea vis-a-vis de acest Neamtu care, pana la urma, cine este in afara de ceea ce ne tot spune el (studii in strainatate)?! Mie mi se pare un pic suspect c-a venit acest tanar si s-a strecurat atat de usor pe langa mamutii PDL- chiar impunandu-se in ograda lor!!! De agreat nu poate fi, exclus acest aspect, iar faptul ca o ataca pe Udrea nu face decat sa arate cat este de copilandru si inca nesters de cas la gura, desi Macovei se ocupa de el, dar fara succes….. Neamtu, n-are sange in instalatie si faptul ca vrea sa se puna cu Udrea, nu arata decat ca, a mai aparut un frustrat pe scena politica….Eu, ca simpla “oama” din “bobor” si cu broboada pe cap, ii recomand sa se limiteze doar la Macovei. Prin dorinta de a lansa public o disputa cu Udrea, doar ca sa se faca si mai remarcat, arata ca este un biet copilandru care inca se mai joaca cu lopatica in lada cu nisip….lada de nisip mutata in iatacul lui Macovei.

 4. ” HORIA” NEAMTU ? Ce insinueaza doamna , vreun nickname de colaborator stim noi unde ? 🙂

  • Asa l-a numit Traian Basescu din greseala, imediat dupa suspendare.. :))

 5. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea…

  Profund spus… atât de profund că nu am înţeles cine sunt “oameni integri din punct de vedere moral, oameni care au citit mai mult de două cărţi la viaţa lor” şi nici “oameni care nu au demonstrat încă nimic, dar, de la adăpostul tinereţii şi lipsei de experienţă politică”. Dar mai încerc, poate voi înţelege.

  Cât despre doamna Macovei, îmi întăresc încă o dată recomandarea de “atenţie mărită”.

 6. sunt de acord, Domnu Neamtu trebuie sa invete dialogul si sa nu se mai certe ca la usa cortului cu toti imbecilii pe la televiziuni ca se discrediteaza.
  Cu tot respectul, inalta lui educatie lui intarzie sa se faca simtita.
  L-am atentionat acum 3 saptamani pe facebook sa fie mai temperat si mai clar, sa renunte la atacurile la persoana si sa se tempereze, drept replica m-a banat (desi nu am folosit un limbaj vulgar)
  Este foarte urat ceea ce face.

  • Problema lui Mihail Neamtu este ca nu se cearta cu cine trebuie!
   Asa ceva NU se face… are marfa serioasa la USL!
   Nu ataci dreapta..
   Elena Udrea a avut decenta si a demisionat din toate functile si nu a mai canidat!
   Asta spune totul… Neamtu, nu cred sa-l vad actionind asa in cazul unui esec!

  • BA!
   Un om integru nu se preteaza niciodata la astfel de atacuri ieftine, indiferent cu cine se cearta.
   A te cobora la nivelul lui Ciutacu, pentru orice scop, este inadmisibil.

 7. Doamna Udrea,

  Aveti dreptate amandoi.
  Cu specificatia ca acest Vadimut in devenire, desi e in foame mare, o face pe intelectualul si pledeaza ptr. banii facuti cu scoala, minte, moralitate si integritate. Un naiv bolnavior.
  Vreau sa va intreb,ca sunteti jurist, daca dupa un mandat de demnitar de varf primesti cu suspendare iar dupa doua cu executare sau invers si daca la finalul mandatului ar trebui aplicate sine die sau ar mai fi necesara prezenta unei instante

 8. Am o intrebare daca nu este cu suparare …
  Pe domnul de mai jos cand il indepartati din politica ,cred ca era mai bine daca il indepartam complet si dupa aceea mai vedem…
  Pana una alta ,mosul mai coace el ceva …deocamdata criza economica este de partea dumnealui …si mai este capabil sa se urce “pe un val de simpatie” !

  Valijoara tovarasului Iliescu

  http://xdangels.com/valijoara-tovarasului-iliescu/

 9. Sunt destui armasari in Diaspora capabili sa traga caruta romaneasca …tineri cu afaceri pornite de la 0 ,tineri cu studii superioare capabili sa mute caruta romaneasca direct in inima Europei ,nimeni nu spune ca astazi il gasim ,maine il punem sa traga la caruta,dar sunt destui oameni politici copti in Romania care pot fi pe post de mentor pentru acesti tineri…Dar nimeni nu se inghesuie …acestor tineri le trebuie un minim de 5-10 ani pentru a invata meandrele politicii romanesti.Nu poti ajunge presedinte la 35-40 de ani doar de dragul de a da bine in nu stiu ce ziare ,sau in CV …Mai trebuie sa te gandesti si la amarita asta de tara.Oricum ,cei inveliti in staniolul presei romanesti nu valoreaza mult.Preferabil unul care are de partea lui prestigiul dat de media occidentala ,obtinut prin munca si rezultate …

  Fiii ratacitori

  http://xdangels.com/fiii-ratacitori/

 10. Daca Romania nu ar fi o tara profund misogina ca mentalitate, Elena Udrea ar trebui sa fie viitorul Traian Basescu al dreptei romanesti. Din pacate, da, Romania este o tara misogina, si o femeie este o tinta “usoara” in razboiul politico-mediatic. Totusi, cu un pic de inteligenta in abordarea lucrurilor, politicianul Elena Udrea poate fi un capital mare in politica. Pentru ca o campanie negativa dusa la extrem de adversari pina la urma a creat un “brand’ Elena Udrea. Care are un impact mai mare decat orice Neamtu. O Elena Udrea “explicata” cu o campanie inteligenta, eventual axata pe un mesaj feminist, valoareaza cat o suta de Neamtu de care nu a auzit decat un cerc restrans de simpatizanti de dreapta. Dreapta are nevoie de purtatori de mesaje dincolo de electoratul traditional care oricum voteaza cu dreapta. Un Neamtu nu reprezinta nimic dincolo de electoratul traditional al dreptei. Udrea este un brand de scara nationala. Desi adversarii i-au atasat valori negative, valorificat inteligent si cu indrazneala, un astfel de “brand” poate conduce mesaje si dincolo de cercurile care voteaza traditional cu dreapta.

  • @ fefe:
   România este o ţară profund misogină care însă are 51% din populaţie de genul feminin!!! Hehehe! De când tot spun eu că Elena trebuie să pună mâna pe hăţuri!
   @ Lulu: Neamţu a început să creadă cea ce i-a spus Traian Băsescu şi cea ce-i spun gedesiştii! Poate acum aveţi voie să vedeţi şi voi!
   😉

 11. Dna Udrea,
  am spus de mult ca nu dau prea multi bani pentru autosuficientii de la Blogary care se cred elite ei fiind eventuakl elitre de gandacei de cantarida.

  Dar daca Dementul nu le f… putin norocul in apararea “febletei dsale” o sa ma ocup eu de acest aspect. 🙂

 12. Trebuie vorbit foarte serios cu acest nimeni pe nume Mihai Neamtu. Talentul de a compila si a produce lucrari aproape originale, oricum greu de acuzat de plagiat, nu este acelasi cu priceperea la toate. Asta e ca exemplul dat de un vechi prieten: “domne, asta e om serios, il duci la gara urca in tren!”. Un nauc, bagat in seama, care la mitingurile de acum ale presedintelui facea ca o maimuta in spate, creind momente penibile. In afara faptului ca nu are absolut niciun farmec, carisma, un mod de a te adresa multimii (alegatorilor, adica) cit de cit, mai are si figura asta de adolescent bubos, virgin la propriu, dar umflat de atita bagare in seama. Daca vrea sa atraga electoratul de dreapta sa arate ca a facut ceva in viata (nu studii fara sens cu nemiluita, sunt unii care se doresc studenti toata viata, sa la fie de bine, dar eu nu asta urmaresc in viata), ca a condus o roaba, un carucior de butelie, ca a mers cu cercul, ca a vopsit un gard, ceva, din care a cistigat bani, dupa care a dat de mincare la 5-10-20-100 de oameni! Daca porniti la drum cu asemenea gloabe va bate USL-ul cu o mina legata la spate!

 13. Si eu am spus ca misoginismul romanesc e un cui care
  trebuie scos tot cu acelasi fel de cui.
  Elena Udrea este un om politic deosebit si doar faptul ca
  e si femeie si blonda si frumoasa si desteapta a facut ca
  adversarii sa foloseasca toata parsivenia de care au
  fost in stare pentru a murdari un alb ce nu avea de ce
  sa fie murdarit, un alb pe care oricat il speli, nu-i mai
  scoti fatza.
  E greu, cu un popor invatat sa judece lucrurile nu pe
  informatie certa ci pe ipoteze.

 14. Dl Neamtu avea un discurs ceva mai bun decat al celor de la PDL , acum cu suspendarea .
  Cei de la PDL mi se par in continuare plati, stersi , fara charisma — cu toate ca sunt membru nu ma simt nici atras si nici convins de ei . Ce sa mai zic de omul obisnuit .
  Totusi ….
  Dl Neamtu deja se simte puternic ?
  Pai nu e deosebit de alde Ponta sau Chucky daca nu are smerenie , respect .
  Totusi , Dna Udrea sa nu-si puna mintea cu el pt ca e o tinta falsa .
  Parerea mea ….

 15. Stimata doamna,

  Sunt dintre cei care v-au aparat cand d-l. Neamtu s-a apucat sa va atace pe Facebook. Am crezut ca se va opri, dar aseara am putut constata ca a profitat de raspunsul dvs. ca sa inteteasca disputa, asa ca m-am intrebat de ce. Tocmai ce s-a publicat sondajul CSOP in care se mentioneaza lipsa de notorietate a d-lui Neamtu (detalii aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/Sondaj-CSOP-USL-a-cobort-la-pragul-de-50-998328.html). D-l. Neamtu a fost nevoit, astfel sa…se invarta cumva notorietate de unde este, nu de unde nu-i, asa ca v-a identificat drept sursa si clar isi cladeste strategia electorala pe acest conflict, se vede dupa virulenta care nu are alt temei. Nu ofer sfaturi, aceasta mi-este disciplina, dar va rog sa luati in considerare, inainte de a va posta replica, propria dvs. libertate de a ii furniza sau nu ceva din notorietatea dvs.

 16. Elena daca defilati alaturi de Neamtu si MRU sinteti arsi la alegeri.Astia doi nu-si pot convinge nici familia sa-i voteze.
  Analiza pertinenta ai facut cu o singura exceptie.Sa spui ca “dreapta”(de fapt numai PDL-ul ca ailalti sint inexistenti) este aproape de USL ca intentie de vot este trasa in acest moment de par rau de tot.

 17. Initial am crezut ca Neamtu si Noua lui republica nasita de sebastian lazaroiu va putea exploata un filon de incredere virgin. M-am inselat. Neamtu este mai degraba un mic Ponta decat un mic basescu.
  Doamna Elena Uderea, va felicit pentru pasiunea si credinta cu care v-ati indeplinit misiunea incredintata. Sunteti un politician matur, echilibrat, dedicat interesului public care merita si trebuie sa continue activitatea inceputa.

  • Adrian.
   Este vorba de o gasca de autosuficienti si pseudovalori . Regret ca atat Lazaroiu cat si Macovei se lasa atrasi de astia, Era prea suficient CPreda . 🙂

 18. Prima impresie indoielnica am avut-o cand am ascultat la radio o discutie contradictorie intre Sova si Neamtu……..Sova a fost “pe el gramada”.

  Nu ma intelegeti gresit; nu sunt fan Sova, Vadim, Hitler, Medicamente dar Neamtu la o discutie prieteneasca cu Sova sta sub masa.

  A 2-ua tampenie facuta de Neamtu a fost sa se ia de Udrea. De ce domnule?… ca toti bolnavii din antene au boala pe ea? ca latratul la USL nu se aude ca latratul din curtea ta unde vrei sa faci curat sa stai confortabil cu prietenii tai 2 sau 3.

  Nu ma intelegeti gresit; nu sunt fan Udrea, imi ajunge o nevasta acasa ca sa mai “duc” in carca o femeie si in politica.

  Problema este alta:. imi cer scuze ca nu am facut scoli in strainatate ca ale noastre sunt de cacaua. imi cer scuze ca vin unii plecati cu anii din tara sa ne arate ce vedem si noi prin vacante oricum. imi cer scuze ca daca stai 10 ani out of Romania esti rupt de realitate. imi cer scuze ca-mi dau seama din ce oameni e format poporul roman si daca nu corectati aiureala asta cu scoli prin strainatate o sa fiti in opozitie la anu si la multi ani. imi cer scuze ca as vrea sa invat ceva de la Horia Neamtu da nu cum sa ma dau la o parte cand trece el.

  • Nu e o tampenie este ceva deliberat. Citeste ce scrie Alecsa. Udrea nu trebuie sa-l mai bage in seama. Sa-l scuture de pe rever sau din par ca pe un tantar sau molie esuata .

 19. Consider ca este o greseala sa se ajunga la o confruntare reala pe partea dreapta a esicherului politic.O debatere, un schimb de idei, opinii, poate genera solutii reale, juste .
  Consider ca acest tanar Neamtu – trebuie incurajat pe calea afirmarii politice. Nimeni nu este perfect de la inceput, insa este necesara mai mult ca oricand infuzia de nou, de proaspat…

 20. Neamtu ala daca incepe sa semene cu Sova poa’ sa se retraga de acum. Poti sa ataci, poti sa critici, dar fa-o elegant, subtil, argumentat. Mi-e ca Neamtu a inceput cu stangu si l-am vazut si in niste confruntari tv si nu e ce trebuie dreptei. E prea aproape de PSD si de felul alora de a vorbi si gandi. Iar MRU e pe gheata subtire, il vad ca nu-si gaseste calea inca. A fost perfect ca ministru de externe si la SIE, dar aici unde trebuie sa fii vigilent, sa te lupti cu omizile din USL care te calca in picioare (da stiu, omizi…picioare…:D ), cu antenele si cei 2 ciuciu celebri (Ciuvica si Ciutacu desigur) trebuie sa fii un pic de Basescu, altfel nu rezisti.

 21. Macar de dragul sanselor dreptei de a castiga in toamna, de dragul sansei Romaniei care gandeste de a invinge Romania Antenei 3, macar din aceste considerente daca nu din altele, nu va mai certati in public, va implor!!!! Atacul lui M. Neamtu este nedrept dar spuneti-i in particular tot ce aveti sa ii spuneti (sunt de acord cu argumentele d-voastra din aceasta postare) insa, va rog din suflet, nu va mai certati in public pentru ca sunt multi care de abia isi construiesc o pojghita de incredere in noua Alianta care se prefigureaza si, cu certitudine, fiecare “scandal” ii va indeparta definitiv pe unii dintre ei de noua alianta de dreapta. Asta e tot ce reusiti sa rezolvati prin aceste discutii..si ar mai fi ceva, sa va stricati imaginea, chiar daca credeti ca o aparati! Desi sunt de acord cu d-voastra, imi displace profund ca ati ales sa ii raspundeti in public d-lui Neamtu. M-ar fi bucurat mult sa nu ii dati un raspuns. Chiar merita? Raspunsul d-lui Neamtu in care argumenta ca daca doar d-l Basescu e credibil, inseamna ca d-voastra nu sunteti, deci nu ar trebui sa va exprimati opinia, era demn de Antena 3, nu de publicul caruia el spera sa ii castige simpatia. Chiar nu merita un raspuns…Era complet lipsit de logica de care chiar el era tare mandru ca defineste Noua Republica.

  • Mai Adriene, in conditiile in care un pulifrici ca neamtu vede ca nu-i merge treaba in sondaje se gandeste el cum sa obtina mai multa notorietate, cel mai simplu atac-o pe Udrea… Cum ma sa nu-i raspunda, da femeia asta are experienta in politica, are realizari ca ministru, de unde pana unde a ajuns sacu de box al aliantei pulifricilor si babelor comuniste!!! Rusine pedelistilor care nu au miscat un deget sa-i ia apararea doamnei Udrea, un om politic valoros, credincios acestui partid, un om care a sustinut financiar gloata portocalie, dar degeaba… PDL nu stie sa aiba grija de cei ce merita, promoveaza “comunismul macovist”!Daca mister neamtu avea nemultumiri de ce a iesit in public sa le exprime si nu a sunat-o pe dna Udrea sa discute in mod civilizat in privat. Nu vezi ca esti ipocrit, atata misoginism ca in politica romaneasca nu cred ca mai exista!

 22. grasutu….cam da…cam ai dreptate.
  mru e ok dar nu cred ca face fata doar nefacand nimic. La nimic includ si “betia de cuvinte” a lui Maiorescu.
  Din puncul de vedere al discursului cel mai tare pana acum este Baconschi.
  Neamtu este rupt de realitate.
  Are explicatii incoerente cel putin la discutia privind finantarea candidatilor de la el din partid si asta ma duce cu gandul la un gol in stomacel..
  Imi place ca a facut lista de donatii transparenta; aici are o bila alba, dar trebuie sa se hotarasca daca oamenii “de valoare” vin si cu valoarea si cu valuta. sau daca valoarea nu e acelas lucru cu valuta.
  In ceeace o priveste pe Elena Udrea…nu-i reprosez imbracamintea, trebuie sa fi idiot sa obligi indirect o femeie tanara sa puna baticul in cap si sa umble in izmene ca poporul este sarac; dar pot sa-i reprosez episodul Prigoana,
  Prigoana e minunat pentru electoratul USL….e de acolo, sau ca sa ne schimbam parerea vrem sa-l vedem din nou insurat dar eventual cu altcineva.

  • bibliotecaru
   Esti o loaza miloaga si fara simtul responsabilitatii.
   Cand spunea frank ca esti un usl ist travestit(atat in viata reala,sexuala, cat si pe blog) incercai sa pari spiritual si superior.
   Incercarile tale de parvenire mizand pe ,,intelectul tau superior” pupand in dos cand pe unii cand pe altii iti garantez ca vor fi un esec.
   Politicienii doar te folosesc nu te ajuta.
   Te sfatuiesc sa te apuci de brodat daca vrei sa castigi un ban cinstit……impartialule

   asta e postarea ta pe blogul lui vosganian

   Mi-ar plăcea ca toţi parlamentarii USL să facă un astfel de gest. Vă daţi seama ce impact mediatic ar avea în “Europa” peste 200 de parlamentari care mărşăluiesc, în semn de protest, pe străzi?

   Am şi eu un material de încurajare.

   http://www.youtube.com/watch?v=uHoh8k7yXJ0

   Când ţara îşi strigă cetăţenii ca să o apere… cum anume răspund cetăţenii?

  • @ aurel

   Deci dacă spun că parlamentarii USL ar trebui să ceară respectarea unui Stat de Drept, aşa cum pretind domniile lor că este, în calitate de simpli cetăţeni, protestând, mergând pe jos, fără să strige nici “Jos Cutare” şi nici cu “HUO!”, doar să ceară cetăţeneşte respectarea voturilor referendumului… domnia voastră nu vedeţi în asta un act normal de democraţie ci ceva urât, duşmănos. 😀

   Dar de ce anume? Aveţi impresia că oamenii politici sunt un fel de super-cetăţenii diferiţi de cetăţenii muritorii de rând?

   “loaza miloaga si fara simtul responsabilitatii”

   Asta v-a învăţat doamna Macovei la “Şcoala de Vară”? Poate vă plictisim şi vreţi să faceţi politică altundeva prin UE… Eu zic să o luaţi pe doamna Macovei şi pe acoliţii Danileţ, Neamţu, Papahagi, Ungureanu şi restul reţelei de macovişti şi să vă duceţi… Duceţi-vă Tare!

 23. stimata doamna,

  imi cer eu scuze pentru dl.neamtu daca a gresit fata de dv.,mai ales daca lucrurile au avut loc in spatiul public…
  imi pare insa rau ca raspunsul dv de pe blog este folosit de chiar adversarii dv.ca sa scoata cateva caramizi de la fundatia miscarii dreptei unificate…am experienta conventiei democratice si stiu ce spun….
  acesti tineri vreau sa aduca modele politice noi care la prima vedere s-ar potrivi in…suedia,dar din moment ce dl.presedinte le accepta merita incurajati….
  sarutmainile si
  felicitari pt activitatea dv. remarcabila pentru care v-am apreciat f.mult impreuna cu sotia.

  miclaus…dr.miclaus.

 24. Oricat s-ar investi in domnul neamtu nu poti croi un politician rasat din el (cel putin in acest moment). Aroganta, vanitatea, infantilismul, superficialitatea, agresivitatea gratuita, lipsa de viziune, sunt singurele lucruri pe care le-am observat la acest om. Poate in timp, daca intr-adevar are un schelet bun, printr-o slefuire atenta de 10-15 ani, sub directa autoritate a unor maestrii versati, acest tanar ar putea deveni politicianul pe care il asteptam. Intre doamna Elena Udrea si domnul Neamtu nu poate fi facuta nici o comparatie intrucat prima este un om politic veritabil iar cel de al doilea un dinu paturica al politicii autohtone.

  • Sper ca miine sa gasesc o fereastra,care sa-mi permita sa spun si eu cite ceva,despre acest nefericit incident,care ia avut ca principale personaje ,in primul rind pe dl NEAMTU,pt ca el a deschis,acest conflict ,si doamna UDREA.
   Gratuit de altfel,si fara obiectul muncii:
   Doamna UDREA,a facut un pas in spate de mai multe luni,la aceasta ora,fiind,ATENTIE UN SIMPLU MEMBRU DE PARTID.
   De aici si intrebarea,OARE SEFUL DE LA NOUA REPUBLICA,SE CEARTA CU ORICE MEMBRU SIMPLU??????
   Si totusi,erorile,de pregatire a alegerilor locale,pt Bucuresti,nimeni nu i le poate uita,doamnei UDREA,si pe acest subiect,ar fi multe de spus.
   Dar,avind in vedere,experienta,calitatile si tot ce reprezinta doamna UDREA-ESTEO COMOARA PR ORICE P[ARTID………….

 25. Din pacate la acest stimabil Neamtu vorbeste gura fara el. Oare face jocul cuiva ?? La drept vorbind, din toata asa zi-sa
  alianta de dreapta, singurii care au o legitimitate data de un vot sunt PDL-istii. Restul sunt, deocamdata, nulitati care, mai intai, trebuie sa -si dovedeasca competenta prin alegeri. Daca nici nu s-a definit bine aceasta alianta si au inceput
  sa-si dea cu stangul in dreptul atunci o sa ajunga sa fie catalogati o “gasca” de oportunisti.

 26. …niciun aplaudac nu comenteaza achitarea si spalarea conului Patriciu ,justitzia si-a facut datoria 😆 😆 ,a furat o nimica toata ,pe langa altzi ‘otzi gen Videanu ,Blejnar ,Apostu …etc ….hihihih….,nici Elena noastra nu zice nimic ,pana acum un an in urma Patriciu era hotzul -hotzilor ,acum ii OK …hihihihihh
  ..aliantza asta de dreapta cu Basescu la timona o sa piarda lamentabil ,pedeleul trebuie sa mearga singur in alegeri ,are electoratul lui ,nu-i nevoie de agarici [Neamtzu ,MRU ] ,pierdantzi [Pavelescu ] …etc …,sunt niste neica nimeni 😆 😆 ,carieristi ,oportunisti ,niste nima-n drum ….hihihihi…

  • Pt ca subiectul pare inschis,si beligeranti,au ingropat pt moment subiectul,ma razgindesc si renunt la a mai comenta,pe seama acestei polemici.
   Dreapta romaneasca,are nevoie acum de unitate,si de toti oamenii care intr-un fel s-au altul au dovedit ca sunt ,si pot ajuta orice constructie care are in vedere valorile dreptei romanesti.
   Dealtfel,vad ca ,POSTACII DE SERVICIU,si-au revenit rapid dupa esecul TRADATORILOR USELISTI,si in loc sa-si intrebe stapinii ,DE CE SUNT LASI SI GAUNOSI,pe ei ii doare la basca,cum vor pierde cei din partea dreapta a esicherului politic
   Sigur ca asta-i neobrazere ,COMUNISTA,DEMNA,de cei care se inchinau in fata satrapului ceausescu.
   In loc sa-si critice STAPINII,si sa vada ce spune PESEDISTUL RUS,ori sa citeasca scrisoarea unui LIBERAL AUTENTIC,INTELECTUAL SI JURNALIST DE MARCA DIN PARIS,PE AMARASTEANUL MILITIAN PUIU,IL DOARE LA BASCA ,cum va pierde DREAPTA…………
   Bey militianule,faptul ca te deranjeaza regruparea dreptei,arata clar ca ,stiti ce se va intimpla in noiembrie.
   Voi cu ELVIS SAFTOIU,CU HASOTII,CU PLAGIATRORUL SI CU CACARAU-O LUATI SERIOS IN BARBA……………
   Bey militianule-VOI ASTIA LIMBRICII COMUNISTI,NU-L VETI INVINGE NICIODATA PE PRES. TRAIAN BASSESCU……….
   V-ati nascut in genunchi si asa veti ramine……….

 27. Sa ne spuna noua Traian Basescu daca aceasta criza economica este pornita de grupul oligarh Bilderberg,sau nu…
  Traian este sprijinit de acest grup.
  Ce a cautat presedintele grupului in Romania?De ce Mugur Isarescu s-a intalnit cu presedintele grupului in Romania si Italia?

 28. Kingo, plagiatorule, “bileţianule”, care dreaptă ? Aia-i dreapta românească? Fugi repede după uşă şi plesneşte-te peste barbişon! “Regruparea” asta a dreptei de pripas o să scoată foc pe nas şi bile pe partea ailaltă! Vax! Iar cu “eşecul” las-o mai moale, sunt totuşi 7.000.000. contra!!!
  ps. Acum ce te faci că trebuie să te “pupi” cu mogulu Dinuţu? Aud? 🙂 🙂 🙂

 29. Congresul Socialistilor Europeni programat in luna septembrie nu va mai avea loc la Bucuresti. Informatia, publicata pe surse joi dimineata de Euractiv, a fost confirmata joi dupa-amiaza de liderul socialistilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda. Aceasta a declarat pentru Mediafax ca PSD a solicitat PSE amanarea sau mutarea la Bruxelles a Congresulului PES, pentru ca acest eveniment sa nu fie “umbrit” de luptele politice interne, iar decizia transferului la Bruxelles va fi anuntata oficial zilele urmatoare.

  EurActiv preciza ca o decizie de mutare a Congresului la Bruxelles va fi argumentata cu un motiv cosmetizat pentru a fi utilizat pe plan intern in Romania, un exercitiu dificil pentru secretariatul PES.

 30. Intreare :
  ,Oarte cum suna,ANDREI MARGA FOST MINISTRU DE EXTERNE T U R N A T O R???????????????????
  Cu vre-o cite-va zile in urma,am scris cite ceva despre ,nici nu stiu de fapt care este prima vocatie a penelistilor,CEA DE TRADATORI ORDINARI ,ORI DE TURNATORI MIZERABILI,numarul impresionant de TURNATORI DE LA VIRUL PNL.
  Dealtfel nu poti ajunge in virful PNL,daca in prealabil,nu ai certificat ,DE BUN TURNATOR DE LA C.N.S.A.S pt ca nu-i asa,ca sa fii servitorul lui DAN VOICULESCU,este obligatoriu ca sa fi trecut prin scoala ,de turnatori.

 31. Cugetarea zilei:
  ,TRAIAN BASESCU,REVINE.
  Crin Antonescu nu isi mai revine…………

 32. Intrebare:
  ,in ce calitate Dan voiculescu cere U.S.L sa-l suspende pe pres. TRAIAN BASESCU????????????
  In calitate de URMARIT PENAL????????????
  In calitate de TURNATOR AL SECURITATII??????????
  In calitate de stapin autarhic,al celor doi clovini,PONTA SI ANTONESCU?????????

  • Asa este Frank,
   Aceasta lipsa de reactie este ciudata.
   Am avut-o si pe cand cu Brucan care a fost revopsit in democrat pentru ca era agent dublu sau probabil triplu si nimeni nu s-a ostenit sa-i puna in fata articolele din Scanteia nu numai generale dar si cu tinta precisa si din cauza carora s-a murit si s-au facut ani grei de puscarie in acel deceniu, de fapt cam doua 1945-1964 ingrozitoare.
   Oare nu stiau redactorii care-l invitau de acestea oare si azi daca ar trai ar putea veni oriunde si sa discute cu impunitate despre crimele comunismului fara sa i se clinteasca un rid pe fata?
   Oare repetam asta cu Voiculescu?

  • Buna seara.
   Daca aveti de discutat ceva despre sau cu Diaconu Eusebiu va rog sa o faceti pe blogul dansului.
   Toate comentariile cu referire la el sau linkuri catre blogul sau vor intra automat in spam.

   O seara buna!

  • on adrian
   01/09/2012 at 13:52 |
   Ce face Ponta? Cununa mafioti.

   Nu pe aia operationali la Cluj ci pe unii operationali in Gorj

   Raspunde

  • Dar ce numai EBA se marita?
   Sa-i uram fericire, sanatate si sa se bucure de tot ce-i poate oferi frumos viata.

   Dar se mai intampla si altele:

   Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, sunt astăzi naşii de cununie ai unor tineri însurăţei. E vorba despre Laurenţiu Gorun, fiul adoptiv al fostului lider al lumii interlope din Vâlcea, Vasile Gorun. Laurenţiu se căsătoreşte cu Larisa, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă.
   Cununia religioasă va fi oficiată la Capela Sfânta Treime, situată pe domeniul Ştirbey, iar petrecerea va avea loc la restaurantul Regina Maria, aflat pe acelaşi domeniu.

  • Atit cit mi-a permis timpul,am inteles din comentariile presei,ca a fost o nunta,cu adevarat desavirsita.
   Din relatarea live a dl BOTEZATU, a reiesit ca doamnele au avut toalete ,care ar fi pus in incurcutara,pina si manifestari care tin de paradele unor disingneri,celebrii.
   Sigur,RAUTACIOSII DE SERVECIU-ANTENELE,REALITATEA SI ROMANIA TV.,ieri spumegau si din comentariile lor,razbatea,INVIDIA,FRUSTRAREA SI URA,URA VISCERALA,tipica celor complexati,ratatilor si luzerilor.
   Se pare ,din relatari,ca DOAMNA ELENA UDREA,a fost din nou o doamna impecabila,cu rochii de vis.

  • …chiar daca nu mi-a placut nunta ,nu pot sa fiu de acord cu celavecii care au fluierat si huiduit pe socrul mic [o merita din plin ],in asemenea momente nu se face asa ceva …..

 33. Si o ultima intrebare:
  ,Pedelistilor,sunteti atit de lenesi,si plictisiti,incit ma gindesc ca poate v-ati plictisit de politica,si vreti sa va apucati de altceva.
  Pareti prea ghiftuiti,satui si dornici de orice altceva,doar de politica nu………….
  Cind aveti de gind sa aratatyi ca stiti sa faceti opozitie?????????????
  Zgiltiiti-l pe blaga,si amintiti-i ca e seful PD-L, ca trebuie sa reactioneze la fiecare gresala a USL…………
  Eu inteleg ca-i ardelean de-al meu,ca are softul mai mititel,si reactioneaza mai incet,dar…………..

 34. Ioane sunt cea ce vreau eu să fiu, în niciun caz cea ce vor unii ca voi! Voi în fanatismul vostru orbesc, aţi ajuns să nu mai distingeţi albul de negru, ruşinea de onoare şi cinstea de hoţie! E problema voastră, însă nu-mi cereţi mie să fiu ca voi, eu sunt ca mine şi când nu-mi convine ceva SPUN, indiferent cui nu-i convine, cea ce nu prea văd din partea voastră! Clar?
  ps. Non combatul pentru Bucureşti a fost prevăzut şi acum îşi arată “roadele”…. din păcate tot Elena suferă, cea ce nu-i corect!

  • am avut un comentariu ,,negativ” inaintea alegerilor locale in care punctam ,,lipsa de inspiratie” in desemnarea lui prigoana la primaria capitalei.
   Nu mi pot da seama daca din intuitie sau capacitatea de a recunoaste loazele,tradatorii,profitorii(intamplator locuiesc in sect 3) nu l am ,,inchitit pe manelistul asta.
   Acum, pentru ca batea la ochi si strica imaginea liberalilor (de parca au) honorius prigoana este bagat inaintas prin trecerea dintr o barca in alta.
   Interesele economice o cer.
   Politicienii demonstreaza inca o data cat de ,,cu…ve” pot fi.
   Culmea e ca electoratul idiot inca pune botul.
   Voi afirma ori de cate ori voi avea ocazia….
   nesupunerea civica la nivel national este solutia responsabilizarii acestor loaze ce au tupeul de a se erija in conducatori.
   Prima organizatie ce va sustine acest lucru va avea finantarea mea……parol

 35. neamtu este simplu executant …hihihiiiiii… monik vrea sa fie sef … momentan pdl nu are ‘cap”, blaga e bun doar pe post de “gat”… hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! pdl nu va fi adus la putere de mru neamtu sau papahagi… bye bye radu berceanu ! hihihhiiiiiiiiiiiiiii…

 36. Ioane replică ai vrut replică ai:
  Măi Ioane şi Adriane mie, personal, “Felix Motanul Voiculescu” precum îi spui tu, “Nea Crosă ” precum îi spun eu, nici nu mi-a luat, nici nu mi-a dat şi nici vreo firmă în belea nu mi-a băgat. În plus, în momentul de faţă nu am cu nimeni contract ca să-i trag la gioale lu’ nea Crosă. Deci, te întreb:
  CA CE CHESTIE
  SĂ MĂ IAU EU DE VOICULESCU CA BOALA DE OMUL SĂNĂTOS?
  Şi ca să fac mişto de tine, pentru a-ţi demonstra că despre Voiculescu am rastelu’ plin de dosare, postez aici doar 5 pagini din cele vreo 2000 pe care le am în arhivă:

  • ,ROMANIA SI GUVERNUL PROSCRISILOR’

   Bulgaria indeplinestetoate conditiile pt a intra in spatiul S.Hmmmm, e o veste cu efect de lovitura de maciuca pt ,GUVERNUL INTESAT DE INFRACTORI,TURNATORI SI MANGLITORI’al Rom.guvern in care distributia BORFASILOR,ESTE FACUTA DE TARTORII DIN PSD+PNL+PC.
   Caz nemaintilnit in istoria postdecembrista,a Rom. ca un partid,afiliat unei familii europene,sa fie considerat,PROSCRIS’ si evident ocolit,si dezavuat.
   Victor Ponta,acest domn de-o nesimtire incredibila,cu un tupeu de-o nerusinare care frizeaza nebunia,prin ceea ce reprezinta el,ca persoana,ia facut pe demnitarii socialisti din europa sa se cutremure,dar mai ales sa se dezica si sa se debaraseze de el.
   In sfirsit,au vazut cum arata ,MONSTRUL,OMUL NOU PLAMADIT DE EPOCA COMUNIST-CEAUSISTA,acest produs super toxic,care distruge tot ce-i cade in mina,si poate duce o natie la autodistrugere.
   Mastile au cazut,si acum vedem adevaratele fete ale monstrilor ,crescuti de natia romana si propulsati la putere de voturile ,ROMANILOR ,SI EI LA RINDUL LOR IMBECILIZATI.
   Da,imbecilizati,si-mi asum ce spun,pt ca eu nu sunt politician si nu trebuie sa fac frumos si sa dau din codita o data la 4 ani pt a fi votat de toti ratatii,milogii,si borfasii,care au pretentia ca sunt ,POPORUL ROMAN,si care instigati ,DE O ALTA SCURSURA A NEAMULUI ROMANESC,DAN VOICULESCU SI SLUGILE LUI,ies in strada si vor sa creeze haos.
   Da Rom . datorita celor doi BORFASI IN ACCEPTIUNEA JURNALISTILOR,PONTA SI ANTONESCU,ESTE O DESTINATIE INTERZISA,pt politicienii seriosi din europa si lume,si P.M.-ESTE UN PROSCRIS,CARE TREBUIE SA PPLECE CU TOT CU GUVERNUL DE INFRACTORI,ASA CUM A FOST EL DEFINIT DE FOSTUL MIN DE INTERNE IOAN RUS ,de la putere,si sa-si rezolve problemele cu justitia.

 37. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  Vă amintiţi la un moment ce trăiri onirice trăia domnul Baconschi când se afla în preajma domniei voastre? Nu se putea concentra deloc cuprins de reverie…

  Astă seară la Realitatea TV, fiind pus în situaţia de a vă lua apărarea în faţa mojiciei imberbului şi “infantilului politic” Neamţu… s-a cam codit şi “a dat-o la întors”. Cred că foarte multe “pupături de mânuşiţe” pe care le-aţi primit de la colegii de la partid nu au fost tocmai sincere.

  Încă o dată, atenţie la doamna Macovei, după tăcere se pare că pregăteşte ceva mai exploziv decât şampania.

 38. Noi romanii nu mai intelegem nimic,de ce acest Neamtul isi da el cu parerea ,dar cand a fost Elena Udrea la putere ,a fost bine mare nenorociti sunteti care isi dau cu parerea si ma refer la o parte din PDL ,o parte din mebrii ,nu au ce cauta in echipa PDL ca cand a fost bine o iubeati pe elena udrea ,acum i aruncati cu vorbe urate prin tv , dar eu sper ca Elena Udrea , Roberta A nastase ,si altii care cu adevarat isi merita functia acolo in parlament sa se intoarca inapoi si sa dea toata mafia jos ,cu ajutorul presedindele Taian Basescu . multa bafta Elena si fii tare acolo in parlament

 39. USL nici nu banuieste cine este piatra de poticnire pentru aceasta prganizatie politica : Dan Voiculescu . Tot romanul , de peste toata mapa mond , cand aude numele Dan Voiculescu , automat se duce cu gandul la securistul lui Ceausescu , cel care a stiut cum sa manevreze conturi si affaceri , caci aproape peste noapte s-a trezit millionar . Dar nu s-a multumit numai cu atat : s-a bagat in politica si tinta lui permanenta a fost sa-l suspende din functia de presedinte pe Traian Basescu . Nu se stie dece ? A reusit in 2007 , dar pentruca atunci ,romanii il urau pe el , pe Dan Voiuculescu , si nu pe Basescu , a facut ca la Referendum romanii sa-l salveze pe T. Basescu cu 75% . Acum cateva zile , Dan Voiculescu , din nou a cerut ca T. Basescu sa fie suspendat din nou , adica a 3-a oara . De data asta romanii au realizat ca cel pentru care se facea suspendartea presedintelui Basescu , era pentriu Dan Voiculescu , si nu pentru romani sau pentru Parlament . Asa ca acum romanii sunt constienti cine vrea suspendarea lui Traian Basescu si cel mai mult , pentru cine s-a facut recenta suspendare . Bine ar fi ca orice politician dela PDL sa spuna public ca cel care a cerut recentul reverendum de suspendare a lui T. Basescu a fost Dan Voiculescu si din nechibzuinta celor dela USL-ul si a Parlamentul , s-au aventurat in referendum .

 40. Dar ce numai EBA se marita?
  Sa-i uram fericire, sanatate si sa se bucure de tot ce-i poate oferi frumos viata.

  Dar se mai intampla si altele:

  Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, sunt astăzi naşii de cununie ai unor tineri însurăţei. E vorba despre Laurenţiu Gorun, fiul adoptiv al fostului lider al lumii interlope din Vâlcea, Vasile Gorun. Laurenţiu se căsătoreşte cu Larisa, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă.
  Cununia religioasă va fi oficiată la Capela Sfânta Treime, situată pe domeniul Ştirbey, iar petrecerea va avea loc la restaurantul Regina Maria, aflat pe acelaşi domeniu.

 41. Doamna Udrea,

  Va scrie acest mesaj o femeie de 65 de ani care a trecut prin multe greutati ale vieti, mama a 4 copii as dori sa va transmit un mesaj foarte surprinzator , aveti curajul si initiativa de a trece in fruntea unei Organizatii formata numai si numai din femeii, fara parte barbateasca, nu numai din PDL ci din toata tara o formatiune noua Mondiala care va avea un rasunet international si aveti de unde alege….eu cred ca aceasta formatiune va fi sustinuta de intreg poporul din Romania, iesiti afara din PDL si formati acest partid PARTIDUL FEMEILOR PENTRU DREPTATE P.F.D.
  Dumnezeu va fi de partea femeilor si eu cred ca aceasta formatiune va triunfa ,femeile sunt cele care administreaza viatza famililor
  Succes si Dumnezeu sa va de-a putere

 42. minunata mireasa,
  frumoasa,frumoasa,frumoasa si demna(sau minunata?!)
  langa un barbat foarte prezentabil ce i se potriveste perfect.
  le doresc tot binele din lume.pentru ca imi plac foarte mult.

 43. Cei din top 500 in mare parte sunt interlopi,dar nu sunt interlopi pe judete,ei sunt in topul celor mai interlopi interlopi din Romania.

 44. Si m-am dus si eu la palat….in 1992 .hahahihi.L-am vizitat.
  Inainte e restaurantul,chiar pe lac(facut cam abuziv,dupa parerea mea)….la stanga e drumul spre palat.Era luminat.Eram mai multi insi.Un indicator m-a frapat,interzis accesul autoveficulelor si persoanelor.Mai sa fie….si cei 843 ce au cautat acolo cu masinile,daca indicatorul interzicea acest lucru?Pentru cine e indicatorul ala?
  Am trecut si noi de indicatorul ala.Cam la jumatatea drumului e ascunzatoarea noastra.Acolo facem gratar.E un ponton.Sarim in apa si facem baie.Aseara nu am mai facut gratar.Eliminam calorii,nu punem calorii ca petrecaretii din palat.

 45. Vasile Blaga a zis o chestie buna,CSM sa numeasca judecatorii CCR.In felul asta se elimina politicienii din CCR si deciziile cu 5-4..
  Noi avem un CCR politic din 2003,de pe vremea lui AN.Ar trebui sa avem judecatori,nu Zegreni.

 46. Citez :
  “E drept, mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi „noul Traian Băsescu”. Mă tem însă că aceste aspiraţii nu prea pot fi atinse de nimeni acum. La fel cum mă tem de aroganţa şi autosuficienţa unora care, fără a fi trecut îincă prin vreun război politic, se proclamă deja a fi „prezentul” şi „viitorul”, fără să fi avut vreun merit în „trecut”. Sunt oameni care nu au demonstrat încă nimic, dar, de la adăpostul tinereţii şi lipsei de experienţă politică (sper), spun deja cine merită şi cine nu merită să facă parte din „dreapta biruitoare”. Ei par la fel de intoxicaţi de „virusul Antena3” ca şi cei pe care îi critică zi de zi că se lasă păcăliţi de trustul lui Voiculescu.”

  Si eu am observat faptul ca extrem de multi din PDL se lasa manipulati de antena 3 .
  Asta dauneaza grav natiunii .
  Nu inteleg , la PDL de ce nu exista feedback , o legatura cu “talpa” partidului !??

 47. Am auzit ca Neamtu e american.
  Deci ..inseamna ca este evreu.
  Evreii au fost un popor nomad venit din Egipt
  Rezulta o legatura indubitabila intre faraonii egipteni veniti pe pamant de pe alta planeta si funiile de usturoi de plastic care aromatizau aerul in piata revolutiei.

  as vrea sa facem o petitie la gnu si organizatia “salvati furnicile colorate” ca Horia Neamtu sa fie repus in drepturi prin retrocedare Sfinxului, Piramidele din Egipt, Maciu Piciu si Guang Dong.Este foarte putin pentru anvergura incomensurabila a destinului acestui faraon nemuritor.

  Elena Udrea esti pedepsita, ca nu ai facut un program turistic pentru miliardele de adepti care ar fi venit din toata lumea si nu numai, sa se siluiasca si sa ceara indurare la picioarele lui Horica.

  Recomand lui Horica sa sarbatoreasca ZIua pacii(peace day) cu cateva exercitii da Malachido (sportul nostru national)

 48. Unora le place gulasul si dupa aia vin si fac pe patriotii. Stie cineva cit a platit Tariceanu pe o nunta in Budapesta?

 49. astia sunt romanii. de sarbatori fac matanii pe la cruci si cad in genunchi pe la toate icoanele dar n-au nici o greata ca pentru niste bani murdari primiti de la diverse personaje sa huleasca si sa injure in fata bisericii.
  avem tara pe care o meritam.

 50. Doamna Udrea sunt o sustinatoare a dumneavoastra, va sustin incontinuarie.Nunta a fost foarte frumoasa si ii felicit si eu pe proaspetii casatoriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *