Lui Ponta și Antonescu le plac, totuși, piscinele

Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Delta Dunării şi să-şi aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare, între două tururi de piscină? Mai ales că spa-ul lui Vântu din Delta este închis.
Îmi pare destul de amuzant faptul că liderii Puterii s-au decis să meargă tocmai la complexul „Puflene resort”, care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în mandatul meu. Sper că Victor Ponta şi Crin Antonescu se bucură de tot confortul turismului în România şi că vor alege şi pe viitor destinaţii interne, lăsând Dubaiul şi Italia în detrimentul Deltei Dunării.
Trag nădejde că s-au convins, ca alte multe mii de români în vara aceasta, de frumuseţea Deltei, dar şi de beneficiile susținerii investiţiilor. Astfel, poate vor înțelege și ei cât de eronată a fost decizia guvernului USL de a tăia bani de la investiții în noua rectificare bugetară. Pentru asta, trebuie să ştie că drumul pe care au mers până la Murighiol şi Dunavăţ a fost finalizat în octombrie 2010 tot prin Programul Operaţional Regional şi a costat aproape 20 de milioane de euro. În total, s-au construit 13 kilometri noi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri şi s-au construit 47 de podeţe.La care se adaugă, evident, cele câteva sute de locuri de muncă astfel create, dar şi oportunităţi majore pentru investitorii în turism de acolo. Asta înseamnă să mizezi pe investiții, să creezi locuri de muncă şi oportunităţi, dar şi să absorbi fonduri europene. Lucruri pe care cei de la Putere par să nu le cunoască.
Șoseaua s-a realizat în doar un an, până atunci existând un drum de pământ aproape imposibil care făcea ca maşinile să lase în urmă adevăraţi nori de praf. Și infrastructura de turism de la noi poate progresa şi atrage chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienti, aşa cum, de bună seamă, sunt fruntaşii USL obişnuiţi cu hotelurile de 5 stele din Occident.
Pentru că ştiu foarte bine zona, între dezbaterile politice, le recomand reprezentanţilor Puterii să dea o fugă şi la Sarichioi, pentru a vedea miniportul. Chiar dacă este mai răcoare afară, ar putea să viziteze şi plaja din Sulina. Toate proiecte realizate de MDRT prin fonduri europene.
Dacă se află într-o stare de spirit mai pioasă, pot să viziteze şi Triunghiul Mănăstirilor, folosind drumul care leagă Celic Dere de Saon şi Cocoşu. Un proiect în care s-au investit 75 de milioane de lei pentru reabilitarea a 38,2 kilometri de drum, pe care am apucat să-l și inaugurez, nu doar să îl finanțez.
Sper că USL-iștii să se întoarcă la Bucureşti cu bateriile încărcate pentru că au foarte-foarte mult de lucru dacă vor să lase şi ei în urma lor măcar jumătate din lucrurile care s-au făcut în guvernarea Boc pentru turismul din Delta Dunării. Zecile de mii de turişti care vin în plus în fiecare an într-una dintre cele mai frumoase zone din Europa pot să-i convingă de faptul că merită.
Şi la întoarcere, aş vrea să-l văd şi pe Premier, dar şi pe ceilalţi iluştri reprezentanţi ai Guvernului vorbind despre atragerea de noi investitori în Deltă. E un loc unic, unde merită băgaţi bani şi poate să reprezinte una dintre atracţiile majore ale României.

 

P.S. Pentru cei care habar nu au despre investiţiile în infrastructura turistică din Deltă şi activitatea MDRT şi care totuşi critică, fac următoarea precizare. În postarea de pe blog mă refeream la drumul care duce la Murighiol, 50 de kilometri în total, iar în declaraţia politică din Parlament la toate drumurile reabilitate în Tulcea, 100 kilometri, pe programele derulate de MDRT.

Apoi, în postarea de mai sus, eu nu spun mergeţi să vedeţi miniportul de la Sarichioi, ci mergeţi la Sfântu Gheorghe să vedeţi miniportul sau la Sarichioi. Deci, nu spun că acolo este miniport, ci că şi acolo pot vedea ceva ce eu am făcut – mă refeream, evident, la drum.

29 thoughts on “Lui Ponta și Antonescu le plac, totuși, piscinele

 1. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  USL-ul este problema domniei voastre astăzi? Vă atacă din PDL din toate poziţiile, Vasile Blaga, Cezar Preda… dumneavoastră vă îngrijoraţi astăzi de ce candidaţi pun cei de la USL?

  • N-o ataca nimeni pe Udrea, sa nu exageram. Cezar Preda nu este un pion important si, dupa cum stim e cam slobod la gura. N-ai vazut ca dupa cateva ore si-a revenit din euforia prosteasca? Blaga la fel, dar iti spun clar, in interior conteaza cum sunt intre ei, nu la tv!!! Zmei vor sa para toti in fata camerelor, cu exceptia catorva care sunt consecventi si de apreciat -aici o mentionez si pe Udrea.
   La capitolul consecventa n-o poate bate nimeni. Ai remarcat poate si tu ca nu este adepta albului si negrului! Cu asta demonstreaza ca are neuronul la purtator si, niciodata n-a vorbit fara sa nu lase in discurs locul unei ” palete de culori calde” 😉

  • Aşa o fi, nu ştiu cum sunt cei de la PDL pe la “tribuna conjugală”. Din păcate cred că este exact pe dos, dacă se “porcăiesc” în halul ăsta pe la declaraţii TV, cred că în privat se înjură şi se scuipă (metaforic vorbind) mult mai mult.

   Eu altceva aş constata, doamna Udrea este atacată din interiorul partidului (oricâtă iubire ar fi “în particular”), este atacată de colaboratori ai partidului, precum MRU şi Neamţu, este atacată de potrivnicii partidului, respectiv USL… şi mai este atacată şi de presă.

   Pe faţă nimeni nu o mai susţine pe doamna Udrea, nici măcar Traian Băsescu… care, de la un timp, parcă are şi domnia sa puţini nervi pe PDL…

   Acum câteva zile îi sugeram să se retragă din PDL şi să facă un nou partid, poate chiar un partid al oamenilor de afaceri sau de altă natură… în care să se simtă bine. Deocamdată încă mai poate face asta, după momentul alegerilor din iarnă nu se mai ştie…

  • Mai Biblio, tu n-ai casa? nu ai masa? ai numai codoslac in sange?

  • @ ion adrian

   Păi domnia voastră ce spuneţi, sunteţi cu doamna Udrea sau cu “gaşca” anti-Udrea? Că tot aveaţi pe timpuri obsesia Laodiceea… Spuneţi clar aici, Blaga sau Udrea? Macovei sau Udrea? Neamţu sau Udrea? MRU sau Udrea? Altfel nu aveţi cum să veniţi cu tupeu să vă luaţi de mine… părerea mea. Dacă tot aţi avut bunăvoinţa de a descinde cu privirea spre comentariile mele, aţi face bine să vă şi pronunţaţi. Dacă nu vreţi să vă pronunţaţi, staţi într-un colţ de umbră şi vorbiţi despre lucruri care nu vă pun într-o astfel de situaţie.

 2. Bun, bun, dar vin si intreb stimata audienta: cine le-a platit dezmatul puscariabililor USL de la complexul „Puflene resort”, savurand placerile vietii pe munca altora?
  L-am vazut pe Dragnea mare “tenisman” cum radia tot ca un bobocel stropit de roua primaverii (!!) oare de ce? Justitia si-a pus iar basmaua pe ochi in cazul lui dar si al celorlati “stimabili”?
  Cum se face ca astia au bani pentru mini-vacante de lux, dar pentru salarii si pensii Ponta, a trebuit sa stoarca de la ministere si de la toate primariile!!!

  • Păi de ce nu adresaţi această întrebare PSD-ului şi PNL-ului? Sigur, util ar fi să nu folosiţi cuvinte în exces precum “dezmăţ” sau “puşcăriabili”.

   Spuneţi “Cum se face ca astia au bani pentru mini-vacante de lux, dar pentru salarii si pensii Ponta, a trebuit sa stoarca de la ministere si de la toate primariile!!!”

   Dacă aceste mini-vacanţe sunt cu bani luaţi “de la stat”, respectiv de la salarii şi pensii… atunci e grav de tot. Dacă însă şi-au plătit mini-vacanţa, aşa cum cred că şi Şcoala femeilor democrat-liberale de la Costineşti a fost plătită tot cu bani “de la partid”. Dar, dacă suspicionaţi, fie că s-au cheltuit aiurea bani de la stat, fie că s-au cheltuit bani negri “de la partid”… ar trebui să întrebaţi USL-ul.

 3. SINCER ,..SI EU MA GANDEAM AZI ..CAND I-AM VAZUT ..PE CEI ..TREI ..[IERARHI]…SLUGI, ALE LUI .POPA FELIX-RASPUTIN.,, , DAND ..INTERVIURI ..DIN DELTA DUNARII. SIGUR .,.D-NA UDREA .,.ACEST ..PONTA ..HABAR NU ARE ..CE ESTE TURISMUL ..SI CE TREBUIE SA FACA …PENTRU ..DEZVOLTAREA SI ..IMPLEMENTAREA LUI ..IN EUROPA .[ MA GANDESC CU GROAZA ..CATE ..NEMERNICII ..A SPUS ACEST INDIVID ..IN LEGATURA ..CU PARTIILE DE SCHII ..SI TELEGONDOLELE..INVESTITII ..ABSOLUT NECESARE ..IN ..ROMANIA …DACA AR FI DUPA MINE ..FIECARE ..ORAS SAU ..LOCALITATE DE MUNTE …[ NU MAI VORBESC DE STATIUNI ] //AR TREBUI SA AIBA ..CEL PUTIN O PARTIE SI O INSTALATIE PE CABLU!!!..NU-I NIMIC ..URMATOAREA INTALNIRE ..PROBABIL CEI ..TREI O VOR FACE ..IN IARNA ..PE NOUA PARTIE DE LA POIANA BRASOV .!!!..]. VA FELICIT ..D-NA UDREA ..PENTRU …EXCEPTIONALA CONTRIBUTIE ..CE ATI ADUS-O ..LA DEZVOLTAREA SI ..CUNOASTEREA IN EUROPA SI IN LUME ..A TURISMULUI ..ROMANESC…VA DORESC SUCCES IN CONTINUARE !!!//

  • Doru duceag.Subscriu celor spuse de tine.Da ,felicitari d-na Udrea pentru tot ceea ce ati realizat.Antenele lui Voiculescu au stiut sa arate la tv.decolteul dvs.pantofii,gentile dar nu au catadicsit sa ne arate si realizarile din tara, care, unele dintre ele le-am vazut cu ochii mei.Inca o data felicitari pentru tot si…viata merge inainte.

 4. Daca nu va implicati in aceasta realizare, astazi se spunea chiar si la Bruxelles:<Udrea este de vina ,fiindca nu a facut acest loc de joaca pentru noi ,unde ne putem scarpina in voie de riia neo comunista pe care o avem si nici nu vrem sa scapam de ea .Tatucul ilici ne-a promis o "democratie originala" si o avem ,sub atenta atentie a lui liviu (dar mihaiu)

 5. Asadar,Doamna UDREA-conform spuselor unor simpatizanti,pardon EXTREMISTI USELISTI,sunteti atacata din toate partile de…………..PEDELISTI.OUPS..
  Hmmmmmmmmmm,scriu de ani de zile,pe blogul dv. si inca n-am reusit sa inteleg unele lucruri,si unul din aceste lucruri poarta si un nume.
  Este evident,ca ,cuvintul toleranta,are din punct de vedere etimologic,mai multe sensuri,eu find destul de maniheist,adica,albu-i alb si negrul negru,ramin tare nedumerit pe tema asta.
  Dar ,da stiu,incurcate-s caile domnului,si asa cum se intimpla in politica,niciodata nu stii cine-i la capatul lantului,ori a lesei.
  Ori poate e ca la popice dai intr-o piesa si pica si alte 7 ……….

 6. doamna udea,
  atacurile va fac bine,nu cred ca bobocii ataca fara discernamant,ei isi aleg tintele care-i fac vizibilii,de aceea va recomand sa-i lasati in pace,vorbim dupa alegeri cine si cate voturi ia.

 7. SOCIAL DEMOCRATIE-DE SUPER LUX-TOT CE-I MAI BUN PT SOCIALISTII ROMANI-U.S.L.

  Asadar inainte de a se prezenta la urecheala,care il astepta la Bruxelles,VICTORAS,PLAGIATORUL ,alaturi DE TOV SAI DIN GRUPUL MASIV,DE INFRACTORI,s-a relaxat si intre doua sedinte de relaxare,intr-o atmosefera care plsenea de atita lux,au facut si imparteala prazii-ROMANIA.
  Dar nu ,asta-i subiectul pe care vreau sa-l aduc in fata ,ci cel care tine de LISTA LUI BAROSSO-SI CELE 11 PORUNCI,PE CARE DL BAROSSO I LE-A ORDONAT PLAGIATORULUI PONTA.
  Asa ca pt a nu o tot lungi,haideti sa vedem ce a respectat si ce nu a respectat GUVERNUL SI PARLAMENTUL CONTROLAT DE USL ,UDMR SI UNPR,si de ce se va sterge intr-o veselie pe holurile de la Bruxelles cu victor ponta pe jos,si ide ce i se va spune ca ,ESTE UN PARIA POLITIC:

 8. Si acum sa vedem cum suna ,PORUNCILE DIN PIETRILE LUI BAROSSO:

  1.-Reinstaurarea atributiilor C.C.R.-greu,muscindu-si limbile de hiene si stergindu-si boturile de singele ,CONSTITUTIEI,GRUPUL INFRACTIONAL,A RESOPECTAT SI PUS IN PRACTICA CEREREA-PUNCT RESPECTAT.
  2-Respectarea REGULII MAJORITATII SIMPLE ,in cazul referendumurilor-au cazut ministrii,s-au spart proteze dentare,DAN VOICULESCU A FOST IN FATA UNEI CRIZE DE APOPLEXIE,dana grecu si-a rupt hainele de ea si anunta ca ,NU MAI ESTE FERTILA DIN ACEASTA PRICINA-si totusi,greu,foarte greu-PUNCT IMPUS SI RESPECTAT.
  3-Oprirea si stoparea O.U. care au ca scop atingerea institutiilor fundamentale ale statului de drept-Ei aici,respectarea a impus si o medicatie adecvata si corespunzatoare,NEBUNIEI-toti liderii marcanti ai U.S.L.-au fost supusi la terapii intensive si tot cu greu-punctul a fost respectat.
  4-Monitorul OFICIAL-evitarea publicarii in mod preferential a legilor-OFFFFFFFFFFF,VICTOR PONTA SI-A PIERDUT O MINA-INSTALAREA PROTEZEI DUPA 9 DECEMBRIE…..PUNCT ATINS.
  5-Offffffffff,asta-i un punct al dracului de pervres,care loveste in TOTI,ATENTIE IN TOTI PUSCARIABILI,INDIFERENT DE PARTID-Iar biata femeie ASPAZIA COJOCARU-a fost trecuta prin furcile caudine ale ANTENEI 3-PASTORUL DE ZIUA A SAPTEA MIHAI GIDEA-a recunoscut ca A PACATUIT CU DANA GRECU…….
  Si totusi,punct atins si respectat.
  6-.Angajamentul USELISTILOR de a respecta justitia-Ei aici avem mari probleme si IATA PRIMUL PUNCT RATAT ,care ii va aduce lui VICTOR PONTA,o ploaie de ghionturi si bobirnace ,si desigur cite-va ture de sters cu turul pantalonilor,a gresiei de pe holurile Bruxelles-ului ,si dupa care ,PENITENTA…..

  Deocamdata opresc insiruirea PORUNCILOR VENITE DE LA BRUXELLES pt VICTOR PONTA SI GRUPUL SAU INFRACTIONAL.
  Vreau doar in treacat sa-l amintesc pe cel care vorbeste si cere integritate morala si nu numai pt ministrii,care face trimitere direct la………………PLAGIAT-ORI PUNCTUL 10-punct neatins-
  Pt ca aceasta cerere a lui Barosso este de fapt o cerere de DEMISIE A LUI VICTOR PONTA-va fi mai mult decit distractiv sa-l vedem pe acest mincinos incredibil care este VICTOR PONTA,cum va incerca sa ne imbirlige,si sa ne explice ca el-NU ESTE HOT SI MITOMAN,……..

 9. “…şi că vor alege şi pe viitor destinaţii interne, lăsând Dubaiul şi Italia în detrimentul Deltei Dunării”.
  Detrimentul – paguba – ar fi al Dubaiului şi Italiei.

 10. ,CU FATA SPRE MECCA SI MEDINA’

  Cu totii ne uitam uluiti,spre micile ecrane si nedumeriti ne intrebam-OARE??????
  Oare e posibil?????????? suntem totusi in sec 21,in anul de gratie 2012,an care presupune ca apucaturile primitive si violente ,impotriva unor oameni nevinovati,care n-au nici cea mai mica legatura cu un anume eveniment,sa fie ucisi cu brutalitate.
  Dar si mai uluit ,si indignat pina la revolta si furie,sunt datorita faptului ca,concetateni de-ai nostrii,incearca prin forta persuasiunii,manipularii si intoxicari,sa VALIDEZE ACESTE CRIME,folosindu-se de libertatea oferita de aceasta minunata descoperire umana,care este internetul ,si pe care il folosesc pt a-=si demonstra in primul rind apartenta l si complicitatea cu aceste grupuri extremiste.
  Acest text,este destinat si cu adresa spre mai multe personaje dubioase ,dar in primul rind extremiste,care scriu aici,si nu numai,si are ca principal scop,DEMANTELAREA CARACTERELOR SIMPATIZANTILOR SI SUSTINATORILOR U.S.L.,care in atitudini,si simtiri-nu se deosebesc prea mult de cei pe care i-am vazut incendiind ambasade din capitalele unor state arabe.
  Pt a intelege ,fenomenul trebuie spus ca,incepind cu anul,630 d.hri. in ORASELE SFINTE MECA SI MEDINA-ORICE CRESTIN CARE AR FI PATRUNS IN VIZITA,ar fi fost ucis fara cricnire si in mare viteza.
  Intrebare-se intimpla acest lucru oare si in VATICAN????????????
  Evident ca nu,evident ca in vatican sunt bine veniti,hindusii ,shintoistii si oprice alt practicant al unei religii.
  Am facut aceasta necesara prezentare pt ca toata lumea sa inteleaga ,de ce ,USELISTII SUNT CU FATA INTOARSA SPRE MECA SI MEDINA-pt ca extremismul lor,intoleranta lor,ii plaseaza ca mentalitate pe uselisti si simpatizantii lor in rindul acestor arhetipuri umane-CARE SE IDENTIFICA CU CEI CARE ZILELE ACESTEA AU UCIS 4 OAMENI NEVINOVATI.
  Cine nu ma crede,poate sa ma roage sa fac si argumentatia ,si sa probez ca ceeea ce spun nu este o exagerare-SPUN DOAR ATIT-AMINTITI-VA DE LUNA IANUARIE 2012 SI DE CHEMARILE LA VIOLENTA,HAOS SI DISTRUGERE LANSATE DE USELISTI SI SIMPATIZANTII LOR,DAR MAI ALEES SA NE AMINTIM DE LUPTELE DIN PIATA UNIVERSITATII CU USELISTII,PE CARE LE-AU DAT JANDARMII.

 11. PDL=non-combat+fake.
  saturatie maxima,sustinere inutila,pact cu media,partid solid,dar inutil.devenit neplacut,inconsecvent,aleatoriu,slab,fricos,fara identitate,obositor in limbaj,nu transmite seriozitate,dazed and confused.

  PDL=partid cu membri curajosi,
  intelectuali rasati,activisti bine pregatiti,persoane consecvente in afara de orice dubiu,oameni cu responsabilitatea deciziilor,tehnocrati de clasa,decidenti necesari,intelegatori in ale economiei.

  qui prodest?

  dreapta.o simtim cu totii.sa va vad la treaba,altfel…you ll newer know.

 12. Daca usl-istii va vor propune sa lucrati dupa alegeri cu ei intr-un post caldut ? Da,m-am folosit de o glumita,mai ales ca acum le puteti arata misoginilor “la ce sint bune tocurile acelea ale lui Udrea” atit de mult mediatizate.Fara modestie,va puteti uita de sus in multe situatii ,la cei care aveau cunostinta decit de cismele noroite dupa modelul din “est”.Poate ca acum il vor intelege bine pe singurul om politic al momentului,care le-a aratat de ce trebuie VEST !

 13. ” Lui Ponta și Antonescu le plac, totuși, piscinele” şi fecioarele!!!
  🙂 🙂 🙂

 14. Filtru dur-iata ca dupa 22 de ani in care partidele s-au jucat de-a integritatea candidatilor pt fotoliile parlamentare,in sfirsit un grup de politicieni,rup ritmul,si pun capat ipocriziei incredibile cu care ne-au obisnuit in special PSD SI PNL,,al limbajului dublu si pervers,si IMPUN UN ADEVARAT BARAJ INEXPUGNABIL IN PATA OPORTUNISTILOR,FRIPTURISTILOR SI EVIDENT INFRACTORILOR.

  Acest gest,ESTE LOVITRURA DE MACICA,care va distruge U.S.L ,care se vede ,DEZBRACAT LA POPOLETUL GOL IN FATA ALEGATORILOR-
  Ce vor face,dar mai ales cum vor explica ca si la ora alegerilor ei tin mortis sa fie CEL MAI NUMEROS GRUP POLITIC SI INFRACTIONAL DIN ROMANIA ,DAR SI DIN U.E.?????
  Cel mai comic dintre toti,ca reactie este amicul doamnei UDREA,cel care se ofera gratuit sa-i dea consultanta si o invita sa-si faca partid-BIBLIOTECARU-
  Care prins din nou cu lectiile nefacute ,si cu RATA USELISTA IN BOTUL LUI DE MANIPULATOR,scrie,tot felul de prapastii,si glumitze preluate din perioada de pubertate ,peste care oricum nu a trecut nici acum,din revista pt prescolari-ARICI POGONICI-

  Aaaaaaaa si pt cei care inca au emotii,le spun fara frica de a gresi-DOAMNA ELENA UDREA TRECE FARA NICI O PROBLEMA TESTUL DE INTEGRITATE-asa ca sa nu stati cu morcovul in …………guritza…….

 15. ,CU FATA SPRE MECCA SI MEDINA-partea a doua-

  O armada internationala impresionanta se indreapta spre strimtoarea ORMUZ,si impicit spre granitele IRANULUI ,scopul declarat fiind pastrea functionala a acestei strimtori,care se pare redevine vitala pt toata lumea.
  ISRAELUL,nu mai poate fi oprit pt ca se simte amenintat de iran si nu numai,si vrea sa transeze prin forta diferendul nuclear pe care il tot amina,dar care se pare a ajuns la scadenta-IRANUL ESTE APROAPE DE A AVEA RACHETE CAPABILE SA TRANSPORTE INCARCATURI NUCLEARE,care ar putea lovi micutul ISRAEL.
  Interesant este ca ,in acest timp-BOLSEVICII ROMANI,SIMPATIZANTI U.S.L. se manifesta activ in lumea virtuala,lansind atacuri prin ricoseu la adresa -PARTENEWRULUI STRATEGIC AL ROMANIEI-U.S.A.
  Unul dintre acesti atacatori,VIRTUAL este un domn care uzurpeaza cu nerusinare frumoasa meserie de OM CARE TRAIESTE PRINTRE CARTI ,LE IMPRUMUTA SI DE FOARTE MULTE ORI,DIN DRAGOSTE PT CARTI LE SI OBLOJESTE.
  Acest infam,BOLSEVIC CU reale aptitudini teroriste,cel putin la nivel ideatic,manifestind un antieuropenism bolnav si un antiamericanism feroce,lupta la baioneta pt izolarea Rom de lumea civilizata,si doreste revenirea Rom sub influenta ESTULUI HABOTNIC,SALBATIC SI PRIMITIV.

 16. @biblio
  de ce nu -i propui si d-lui nastase sa-si dea demisia din psd , sa puna bazele unui nou partid… ma gandeam, de ex partidul puscariasilor, impreuna cu sov si luca ar putea sponsoriza cu usurinta … un guvern din umbra cu catalin voicu la interne, costiniu la justitie…

  • @ rasputin
   Eu ştiu că sunt ironic, dar este o ironie ieftină… Interesant ar fi să faceţi nişte ironii inteligente. Mai încercaţi. Dacă nu reuşiţi, poate vă gândiţi să renunţaţi. Nu are sens să fă vă faceţi de râs.

 17. Intrebarea se pune mai simplu, oare ce ne faceam noi oamenii daca nu existau politicieni pe lumea asta, indiferent de orientare, raspuns simplu, traiam mult mai bine 🙂

 18. Ce sansa are Romania avand in fruntea politici dambovitene o persoana atat de competenta ca d-v.! Stiu ca inante de nominalizarea la Minsterul Dezvoltari Regionale C.V. d-vostra era comparat cu cel al Corrado Passera, omologul d-v italian dar va spun eu nici pomeneala d-v il intreceti nu incape indioala ,el fiind un fost biet manager la editura ,,Arnoldo Mondadori”, la banca Ambrosiano Veneto ,la Posta Italiana si la Banca Intensa Sanpaolo.Firmele manageriate de d-v sunt firme internationale de top .Apropo ,atunci cand a-ti lansat intrebarea unde erati cred ca la inugurarea statuei d-v pt simplu motiv ca meritati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *