Liderii Europei vin la Bucuresti

Sunt foarte mândră că azi şi mâine, ţara noastră este gazda Congresului PPE. La ora actuală, Partidul Popular European este cea mai influentă familie politică din Europa, din care şi partidul pe care îl reprezint face parte. Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso este membru al PPE, dar şi preşedintele Consiliului European, precum şi alţi 13 membri ai Comisiei Europene. În plus, 16 şefi de stat şi de guvern din Uniune sunt de asemenea, membri ai PPE si toti sunt astazi la Bucuresti. Angela Merkel de asemenea va fi prezenta la eveniment si va avea un discurs in aceasta seara, la fel ca si Presedintele Traian Basescu.

După ce s-a întâmplat în această vară, în România cu principiile şi valorile statului de drept, ce au fost călcate în picioare de USL, ţara noastră avea nevoie ca de aer de un asemenea eveniment. Urmare a ilegalităţilor Puterii în timpul campaniei de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, tot mai mulţi oficiali europeni au pus România pe harta statelor non-grata. Dacă vă amintiţi, la începutul lui septembrie, Catherine Ashton, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate şi-a anulat vizita la Bucureşti. Gestul i-a fost urmat şi de ministrul de Externe francez, Laurent Fabius, iar socialiştii europeni şi-au mutat Congresul de la Bucureşti la Bruxelles pentru că pur şi simplu nu au vrut să fie văzuţi în compania lui Ponta, Dragnea& Co!

Cu ocazia reuniunii PPE, dincolo de alegerea conducerii partidului, ce are loc o dată la trei ani, se vor dezbate şi vota şi două documente politice: platforma program a PPE şi manifestului formaţiunii. Platforma este structurată în trei capitole: sistemul de valori al popularilor europeni (libertate şi responsabilitate, demnitate şi egalitate fundamentală, dreptate, solidaritate, subsidiaritate şi diversitate), noile provocări cu care se confruntă Europa şi viitorul Uniunii Europene. Printre provocările specificate în manifestul PPE se angajează să găsească soluţii se numără criza economică, ascensiunea populismului şi a radicalismului, efectele negative ale globalizării, dar şi schimbările climatice. „La toate aceste provocări trebuie să găsim răspunsuri convingătoare și în care oamenii să poată avea încredere. Pornind de la realizările noastre anterioare, depinde de familia noastră politică să relansăm proiectul european. Vom realiza acest obiectiv cu noi energii, încrezători în valorile noastre fundamentale și în capacitatea noastră de a rezolva problemele esențiale ale Europei”, se arată în manifestul PPE, ce urmează a fi aprobat cu ocazia Congresului.

În schimb, într-o încercare penibilă de a acoperi mediatic reuniunea PPE din aceste zile şi invidioşi că spre diferenţă de ei, PDL nu este nefrecventabil pentru Europa, USL a decis să ofere azi românilor circ pe pâine. Astfel că, sub atenta supraveghere a aşa- zisului primar independent Sorin Oprescu ce a avut grijă să pună Arena Naţională la dispoziţia USL, la un preţ preferenţial, Puterea a organizat o manifestare megalomanică ce l-ar face invidios chiar şi pe Kim Ir Sen sau Nicolae Ceauşescu. 35.000 de euro a costat închirierea Arenei Naţionale, în timp ce, pentru meciul Barcelona- Dinamo, s-au plătit 55.000 de euro. Asta, în loc să aibă în vedere interesul României şi să aprecieze organizarea Congresului PPE la Bucureşti.

Mai mult, vreo câţiva USL-işti au afirmat că, prin prezenţa sa la Congresul PPE, Traian Băsescu ar încălca principiile constituţionale şi ar trebui suspendat! Mă întreb cât mai durează până USL nu va propune şi suspendarea din funcţie a Angelei Merkel sau în general, a şefilor de stat şi de guvern europeni, care au îndrăznit să participe la Congresul dela Bucureşti? Dar să nu le dăm idei!

Înţeleg că Liviu Dragnea va fi unul dintre principalii clovni de la circul USL de azi. Mă întreb cum îşi mai găseşte timp primul baron al PSD şi pentru asta, mai ales că acum are o nouă calitate: aceea de urmărit penal. Şi, pe lângă drumurile la DNA, înţeleg că mai trebuie să se ocupe şi de propria sa campanie electorală, pentru că, mai nou vrea să se facă parlamentar şi să obţină astfel, mult dorita imunitate ce l-ar pune la adăpost de toate infracţiunile săvârşite în timpul campaniei din această vară.

Vă propun un scurt exerciţiu de imaginaţie şi o întrebare. Azi, la Congresul PPE îi puteţi vedea printre alţii, pe preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cancelarul german, Angela Merkel, premierul polonez, Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy sau preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens. În schimb, pe Arena Naţională vor fi aplaudaţi Dan Voiculescu, Sorin Roşca Stănescu, Gigi Becali, Liviu Dragnea sau Relu Fenechiu. Pe cine preferaţi dintre cele două ipostaze?

32 thoughts on “Liderii Europei vin la Bucuresti

  • Pisicherule, o preferi pe aia comica . Fata de cea in care joaca Crin si Ponta si eu il prefer pe DD ca macar ma rad pe saturate.
   🙂 🙂 🙂

  • se poate ca omama a patru copii, sa obtina un loc de munca in orasul ei natal, galati?
   a-ti putea sa o ajutati?

 1. Eu prefer sa va vad in reluare la Kanal D cum faceti sarmale si jucati in hora atat de delicata si eleganta…

 2. 🙂 Biblio,

  Apropo de apelul anti-Zappa, nu se poate să nu ştiţi că Scoţia e în tratative de desprindere de Regatul Unit. Pohta ce pohtesc de secole toţi scoţienii.
  În ceea ce ne priveşte, Bucureştiul ca loc de unde, în principiu, se dă ora exactă pentru români, are o vină majoră, dacă nu cea mai mare în dezvoltarea unei atitudini centrifuge în provinciile istorice de la nord de paralela 45 prin aroganţă mârlănească dovedită în nenumărate rânduri. Vă reamintesc exemplul meu preferat cu Radio România care nu transmite de mai mult de două ori pe lună (încărcat!) informaţii meteo despre Moldova. Dacă o ţineţi aşa, cu câţi ceangăi, evrei, ruşi şi nemţi mai sunt pe aici,cu banii din bănci ai căpşunarilor şi turismul din zonă odată vă zicem şi noi pa, nu doar Transilvania!
  Nici acu’ n-aţi înţeles de ce a câştigat PDL-ul în Neamţ (că se cheamă Neamţ, nu Risipiţi)? Şi dacă tot veni vorba, chiar astăzi discutam cu cineva apropiat şi autorizat despre cum ar fi mai bine să se cheme România “de în curând”, Federaţie sau Confederaţie? 🙂

  • @ nimrod

   Din păcate Scoţienii deja au stabilit data referendumului. Tocmai pentru că acest “precedent” va fi folosit, cu siguranţă, de UDMR şi alţi separatişti… sunt şi eu îngrijorat.

   Oameni precum domnii Tokes şi Frank atâta aşteaptă să rupă o felie din România. După cum vedeţi nu au nici un respect faţă de Constituţie şi lege.

   Aici nu este vorba despre români etnici maghiari, germani, sârbi, croaţi, ruşi, ucraineni… este vorba că anumiţi oameni vor să-şi extragă ceva avantaje obţinute pe seama unei separaţii.

   Aşa numitul “Ţinut Secuiesc” nu are o dezvoltare economică extraordinară astfel încât să simtă o hemoragie a resurselor spre centrul guvernamental. Dimpotrivă, cele trei judeţe sunt printre cele mai sărace. De ce ar dori cineva să se separe dacă asta ar însemna o condamnare la o sărăcie şi mai mare? Nu există altă explicaţie, nişte politicieni vor să ocupe nişte posturi guvernamentale.

   Chestiunea este că cetăţenii români de alte naţionalităţi decât cea română sunt păcăliţi, se joacă şi cartea unei demnităţi seculare…

   Şi dacă tot am ajuns aici, poate citeşte cine trebuie… Postul TV DUNA dă nişte filme maghiare vechi extraordinare… păcat că nu există o subtitrare în româneşte pe teletext.

 3. Stimata Doamna ,
  ma bucur pt depunereas candidaturii la Neamt .
  Ati facut destule pt Bucuresti e adevarat ca si pt Neamt ….
  Cum Ponta v-a taiat in cateva minute tot efortul Dvs referitor la lucraile de metrou ,
  cum bucureswtenilor putin le pasa si suntr semnale ca in ciuda regresului ei vor vota cu mamelucii USL …
  ma bucur ca ati ales Neamt . Sunt locuri de o frumusete rara si cu o echipa hotarata veti transforma judetul intr-o perla — bineinteles cu Pinalti si toti cei de pe acolo .
  Abia astept sa va pot da o mana de ajutor !
  Succes !
  ps – nu vi se pare cam fascist USL ?

 4. Sa uram bun venit liderilor europeni, PPE in Romania ! Sa credem ca ecourile gindurilor, mesajelor lor se vor simti in inimile, atitudinile, sufletele si actiunile noastre viitoare si poate ne vor ajuta sa renuntam, pe parcurs, la incrincenarile, acuzatiile si a resentimentelor de tot felul. Sa lasam usi deschise catre intelepciune, ratiune, toleranta, cooperare si intelegere intre noi toti. Sa nu mai vorbim asa mult de invinsi si invingatori, de o tabara/grupare sau alta, ci in a gasi impreuna, urgent metodele, solutiile cele mai oportune pentru depasirea situatiei de astazi a tarii. Sa actionam cit mai urgent pentru a indeparta efectele negative resimtite in economie, sa ne preocupe mai mult soarta oamenilor, rezultatele economice si sa trecem urgent la un plan de actiune viabil, adecvat, profesionist si real, benefic pentru totii romanii. Actiunea – preocuparea noastra ar fi mai potrivita, acum, fata de toate reactiile si contrareactiile noastre.
  Succes tuturor !
  ( “ Sa te doara suferinta lumii si neputinta ta de a o alina” ).

 5. Si Lolek si Bolek aia de la USL sunt mandri nevoie mare ca au putut sa arate europenilor cata lume ii sustine. De-aia au facut megamanifestarea stil comunisto-nord coreean cu oameni adusi de peste tot. Ei au impresia ca Merkel sau Barroso sunt la nivel de Gadea sau Dana Grecu cu IQ-ul si poti sa le vinzi orice. Oamenii astia sunt din alt film chiar si acum dupa ce i-au pus la colt europenii.

 6. Mai baieti si dragi fetite, zarurile separatismului au fost aruncate de mult…. vom aduna cea ce au semanat politicienii sclavi ai interesului propriu si personal,vedeti? De acea spuneam eu ca udmr-ul nu trebuia tinut la guvernare! Asta este sa multumim domnului Boc pentru asta! Multumim frumos domnule Boc, esti un adevarat ardelean!

 7. Inainte de a raspunde atacului ,parsiv executat de SUPUSUL TURNATORULUI VOICULESCU,bolsevicul bibliotecaru,simt nevoia sa spun cite-va lucruri despre ziua de ieri,MIERCURI 17 OCTOMBRIE,pt ca aceasta zi isi va gasi locul cu virf si indesat intrun capitol din istoria moderna a statului roman ,pt ca ziua de ieri,urmare a manifestarii ORGANIZATIEI INFRACTIONALE U.S.L ne arunca inapoi cu cel putin 25 de ani,ne arunca in noaptea mintii,in irationalitatea unor segmente sociale care sufera de o accentuata deformare mentala,rod al indoctrinarii comuniste,rod al invatamintului patronat de NICULESCU PAUL MIZIL,preluat si perpetuat de ECATERNICA ANDRONESCU IMPOSTOAREA,si aplaudat astazi de nepota lui MIZIL ,OANA,VICTOR PONTA,ANALFABETUL VANGHELIE,REPETENTUL CRIN SI ………..

 8. MITINGUL U.S.L-MITINGUL BUGETARILOR-

  Asadar,ieri,am avut in fata o demonstratie de forta,de atitudine antidemocratica,egala si similara cu cele care se petrec in COREEA DE NORD,IN EPOCA KIM IR….YONG.
  Ieri institutiile statului au FOST PUR SI SIMPLU GOLITE FIZIC DE CONTINUT,pt ca ele sunt golite de substanta dintotdeauna.
  Doar mina dreapta a lui IOSIF VISARIONOVICI ILESCU,COZMINCA,ar fi putut dezvolta o asemenea adunare pestrita de idioti,corupti,retardati,gunoieri,tembeli etc.
  Si pt ce?pentru a asista la ,DEFILAREA A PESTE 400 DE PENALI USELISTI,INFRACTORI MARUNTI,NENUMARATI PLAGIATORI,CIORDITORI ORDINARI ,PINA LA PRADUITORI DE ANVERGURA……..
  Si cu toate astea,in spiritul adevarului,trebuie spus,ca probabil cel putin jumatate din cei care au participat la ,DEFILAREA INFRACTORILOR,nu sunt ,si nu voteaza cu PSD,dar de teama represaliilor,din partea sefilor uselisti,au acceptat sa participe la acest ,BILCI AL DESERTACIUNILOR,la acest bilci,care ne-a aratat ca:
  -U.S.L.-pe linga faptul ca are in A.D.N. infractiunea,este animat de un nationalism de joasa speta,potrivit anilor 1930,cind CIRACII LEGIONARI,imbracati in camasi verzi,defilau la fel cum fac acesti inconstienti care striga ca descreieratii ca ei sunt romani,si ca Romania e a romanilor,de parca acest lucru nu ar fi cunoscut de toata lumea.
  Cit de retardat trebuie sa fii sa te manifesti in felul acesta rudimentar??????????
  Doar din mintile unor frustrati,indivizi care nu sunt capabili sa gindeasca liber,si libertin pot porni asemenea iesiri.
  A fost cit se poate de clar,ca mitingul uselist,a aratat falia enorma intre omul modern,liberal,si primitivismul unor cetateni crescuti sa fie,OMUL NOU ,PRODUSUL LUI NICOLAIE CEAUSESCU.
  Acesta,CEASUSESCU,de acolo din iad de unde este el,si unde vor ajunge si acesti uselisti,isi poate freca miinile de fericire-DIABOLICUL SAU PLAN A REUSIT-OMUL NOU,ROMAN,PRIMITIV,RETROGRAD TRAIESTE SI ESTE VIU,PRIN VICTOR PONTA,ANTONESCU,VOICULESCU SI ALTE CITE0VA SUTE DE MII.

 9. MITINGUL U.S.L-MITINGUL BUGETARILOR-

  Asadar,ieri,am avut in fata o demonstratie de forta,de atitudine antidemocratica,egala si similara cu cele care se petrec in COREEA DE NORD,IN EPOCA KIM IR….YONG.
  Ieri institutiile statului au FOST PUR SI SIMPLU GOLITE FIZIC DE CONTINUT,pt ca ele sunt golite de substanta dintotdeauna.
  Doar mina dreapta a lui IOSIF VISARIONOVICI ILESCU,COZMINCA,ar fi putut dezvolta o asemenea adunare pestrita de idioti,corupti,retardati,gunoieri,tembeli etc.
  Si pt ce?pentru a asista la ,DEFILAREA A PESTE 400 DE PENALI USELISTI,INFRACTORI MARUNTI,NENUMARATI PLAGIATORI,CIORDITORI ORDINARI ,PINA LA PRADUITORI DE ANVERGURA……..
  Si cu toate astea,in spiritul adevarului,trebuie spus,ca probabil cel putin jumatate din cei care au participat la ,DEFILAREA INFRACTORILOR,nu sunt ,si nu voteaza cu PSD,dar de teama represaliilor,din partea sefilor uselisti,au acceptat sa participe la acest ,BILCI AL DESERTACIUNILOR,la acest bilci,care ne-a aratat ca:
  -U.S.L.-pe linga faptul ca are in A.D.N. infractiunea,este animat de un nationalism de joasa speta,potrivit anilor 1930,cind CIRACII LEGIONARI,imbracati in camasi verzi,defilau la fel cum fac acesti inconstienti care striga ca descreieratii ca ei sunt romani,si ca Romania e a romanilor,de parca acest lucru nu ar fi cunoscut de toata lumea.
  Cit de retardat trebuie sa fii sa te manifesti in felul acesta rudimentar??????????
  Doar din mintile unor frustrati,indivizi care nu sunt capabili sa gindeasca liber,si libertin pot porni asemenea iesiri.
  A fost cit se poate de clar,ca mitingul uselist,a aratat falia enorma intre omul modern,liberal,si primitivismul unor cetateni crescuti sa fie,OMUL NOU ,PRODUSUL LUI NICOLAIE CEAUSESCU.
  Acesta,CEASUSESCU,de acolo din iad de unde este el,si unde vor ajunge si acesti uselisti,isi poate freca miinile de fericire-DIABOLICUL SAU PLAN A REUSIT-OMUL NOU,ROMAN,PRIMITIV,RETROGRAD TRAIESTE SI ESTE VIU,PRIN VICTOR PONTA,ANTONESCU,VOICULESCU SI ALTE CITE0VA SUTE DE MII.

 10. Ion Iliescu e cu adunarea de pe stadion …cind vede ce este acolo se simte ca atunci cind juca cerculete cu Ceausescu si lua bataie la fund ( se distra ) acum se distreaza dar pe pielea populatiei acest bolsevic

 11. Pt ca am scris cu duritate la adresa,manifestarii organizate de U.S.L. facind trimitere spre cea mai jegoasa orinduire-COMUNISMUL,as vrea sa demonstrez ca nu sunt singurul,care a inteles cit de mizerabil este acest NATIONALISM SOCIALISM,REINVIAT DE U.S.L., CRIN ANTONESCU SI LIDERII USELISTI.
  Si pt a fi cit mai convingator,poate,va intelege si berbecul BIBLIOTECARU-coleg de alianta cu GIGI BECALII,voi aduce ca argument,ceea ce spune un academician,MEMBRU P.N.L,PROFESOR LA UNIVERSITATEA B.B.,mare amic si PRIETEN CU ANDREI MARGA PATRIOTUL CARE A INVENTAT CALORIFERUL,deci iata citatul:
  MICHAEL SHAFIR catre crin antonescu:,COMUNISMUL A FOST CONDAMNAT,NATIONALISM COMUNISMUL A FOST REINVIAT CU APORTUL DOMNIEI VOASTRE”

  Asadar ce a reinviat U.S.L??????????????NATIONALISM SOCIALISMUL????????????
  Adica NAZISMUL de esenta romaneasca?????????????Si acest lucru spus de UN LIBERAL,COLEG DE PARTID SI ALIANTA CU SEFII USE;LISTI???????

  Si prin extensie,SIMPAZTIZANTUL USELIST BIBLIOTECARU,ESTE UN NAZIST???????????????????

  Mai,mai,se prea poate,pt ca acest domn in vara ,DOREA NOAPTEA CUTITELOR LUNGI,NOAPTEA DE CRISTAL si multe altele…………

 12. frank,eu te apreciez de mult timp.
  cineva scrie frecvent pe tot felul de bloguri,ale politicienilor de oricare coloratura politica.te rupe de linia proprie,iti rupe mesajul ontoppic si te face sa discuti un subiect aleatoriu.
  te vad un luptator.fii.e o lupta pe viata si pe moarte in adevarata acceptiune a termenilor.
  in iarna asta se decide soarta romaniei.pe multi ani.
  suntem multi care gandim la fel,mult mai multi decat ar vrea semicomunistii sa creada,trebuie sa sustinem ard,orice ar fi,altfel nu mai avem nicio sansa in urmatorii ani.

 13. Buna dimineata.
  Acum cateva minute am avut surpriza si bucuria sa primesc telefon de la o buna si veche cunostinta si prietena. Cat de ”veche” ?! Am aflat si eu de la domnia sa, in sensul ca azi se implinesc patru ani de la ziua in care multi dintre cei care in decursul timpului am postat pe acest blog ne-am intalnit pentru intaia data. Pentru toti, pentru gazda noastra de pe acest blog si nu in ultimul rand pentru Silverstar, buna si ….vechea mea cunostinta si prietena, un gand de bine, de sanatate si impliniri si….. La multi ani !

  • Este timpul ca Silver sa revina, chiar daca unii din cei pe care-i regreta PUiu au umilitt-o.

 14. Buna dimineata,asa este Nell,acesti domni si doamne,aflati in echipele de intoxicare si manipulare,cu scopul precis de a creea diversiune si presiune pe PD-L,si ARD,mai au ca sarcina si abaterea atentiei,mutarea dezbaterilor,si evident eludarea,realitatii.
  Dupa atitia ani,in care am urmarit felul insidios,in care lucreaza,ACESTI POSTACI PLATITI DE USL,si aflati in directa coordonare a penelistului MIHALACHE[vezi stenogramele] si viorel hrebenciuc,stiu,simt,dar mai ales,imi aleg cele mai propice momente pt a raspunde si interveni.
  Fiind un ANTICOMUNIST CONSACRAT SI INDARATNIC,evident ca ii voi pe cei din A.R.D.apartenenta mea fata de partea dreapta a esicherului politic fiind binecunoscuta.
  Si totusi,ceva trebuie sa observ,MOLICIUNEA MESAJULUI A.R.D.,as spune chiar un soi de timidate,care de unii ar putea fi interpretata ca non combat.
  Nu ,intru in detalii,dar sper ca acum in ceasul al doispelea sa-i vad combativi,prezenti ,speculind tot ce le ofera acest mamut politic care este USL,drept munitie.
  Iesirea din adormire,este obligatorie,altfel……………dar sa nu anticipam,si sa speram ca au inteles din gresilile de la locale.

 15. ,Cine ii valideaza pe uselisti?????????????/

  Iata intrebarea fundamentala,la care nici un uselist nu vrea sa raspunda,dar la care raspunde o realitatye atit de cruda,incit aud icnetele lui VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU.
  Cum e posibil ca la o asemenea manifestare de forta,sa participe un COMUNIST BULGAR,DOVEDIT CA A FACUT POLITIE POLITICA,si ca concetateni de-ai sai au avut de suferit de pe urma turnatoriilor sale?????????//
  Unde au fost liderii socialisti din U.E.????????????
  Le este rusine sa se afiseze cu infractorii romani adunati,in organizatia infractionala,U.S.L????????
  Le este rusine,jena si scirba sa stea alaturi de un plagiator dovedit,de instantele academice,dar aparat cu strasnicie de INCOMPATIBILA MINISTRESA DE LA INVATAMINT????????/
  Se pare,de fapt nu se pare,DAAAAAAAAAAAA,le este rusine si pur si simplu socialistii romani sunt izolati,si ,mai rau,DETESTATI DE FAMILIA LOR………..

  Si atunci,cum oare trebuie explicat apetitul unei bune parti din electorat,care voteaza aceasta armata de strinsura,de infractori,turnatori,praduitori si tradatori?????????

 16. Tovarasii din PSD iarasi se joaca cu denumirea minoritii romane vlahe machedonesti in interesul Serbiei pe o sticla de vodka.

 17. Niculae ce batran esti 😆 😆 ,lasand gluma ,mi-e dor de bloggeri de la inceput ,oameni de toata isprava ,sa-i amintesc numai pe regretatzii cmoro ,Andrei ,Dragos [doamne-doamne sa-i hodineasca ] ,la inceput chiar eram o familie ,indiferent de simpatiile politice ,totul s-a stricat dupa 2008 ….pacat …tu ramai acelas elegant si delicat in postari ,sa fii sanatos Niculae .
  PS …daca vorbesti cu poetesa salut-o din partea lui Puiutzu …

 18. Patru ani? Ce memorie ranchiunoasă pot să am: tot ce ţin minte e că n-am căpătat pixu personalizat fiindcă în seara aia tocmai la mine s-a terminat stocu’ ! Da’ poate mă aleg cu unul tura asta, că e sediul de campanie mai aproape… 🙂 Altfel, la mai multi ani si, într-adevăr, ce vremuri!!!

 19. ,U.D.M.R SI FEDERALIZAREA ROM”

  De multe ori mi-am propus sa scriu aici,pe acest blog despre U.D.M.R. si planurile acestei organizatii culturale ,dar cu aspiratii politice si comportament de partid,lucru unic in Europa si din cite stiu eu,cel putin la limita constitutiei,daca nu cumva chiar in afara ei.
  Deschid acreditivele,punctind in tuse groase,ca astazi,cind scriu-TICALOSUL GUVERN VICTOR PONTA SI ORGANIZATIA INFRACTIONALA,U.S.L.se afla la putere,ATENTIE CU VOTURILE CELOR CARE VOR FEDERALIZAREA,DACA E SA-I DAM CREZARE PATRIOTULUI DE GROTA,.NAZISTULUI PONTA.Asa ca il intreb pe teroristul BIBLIOTECARU-simpatizant si sustinator al PSD,INTENTIONATI SA DA-TI TRANSILVANIA LA SCHIMB UNGURILOR,PT CA VA DAU VOTURILE IN PARLAMENT ,SI IL SUSTIN PE PLAGIATORUL PONTA IN FUNCTIA DE P.M.????
  Cum tot asa intreb,cit de mirsav politic poti fi,ca P.M. sa stii ca toata tara stie ca VOTURILE U.D.M.R. te tin la putere ,si cu toate astea sa strigi nu federalizarii?????????///
  In alta ordine de idei,personal cred ca U.D.M.R, pur si simplu s-a epuizat,in totalitate,si jocurile de culise,cu legaturile dubioase cu INTERLOPII DIMBOVITENI,fac ca U.D.M.R,sa devina un element toxic,si ca liderii udemeristi,mai degraba se gindesc la ei.
  LASZLO BORBELY-este trocul ordinar,care ii pune pe udemeristi la zid,transformindu-i si pe ei,o organizatie de tip mafiot,si citusi de putin culturala.
  Pina la urma,toate sforariile ,astazi se intorc impotriva lor,si din partidul ,BALAMA,care in 1996 intra prima data la guvernare,s-a transformat intr-un partid,formatiune,BLAMABILA.
  Si acum in citeva cuvinte ce cred eu despre federalizarea ROMANIEI:
  -Nu se va intimpla in urmatoarea o mie de ani,nu accept asa ceva si ma voi impotrivii prin toate,ATENTIE PRIN TOATE MIJLOACELE.
  Inchei spunind ca,daca 75% din romani s-ar prezenta la vot,subiectul U.D.M.R-ar fi incheiat,asadar iata cum romanii,,nu-si vad interesul si pun in bratele minoritatii maghiare o putere pe care nu o merita.
  Nu mai amintesc piedicile puse guvernului EMIL BOC,insa e bine,de stiut,ca U.D.M.R,a blocat reoganizarea teritoriala a rom si reducerea numarului de functionari publici.
  Fiind pe aceiasi lungime de unda cu U.S.L.

  P.S.-nu stiu ce zic si simt popularii europeni,cind vad jocul halucinant facut de U.D.M.R.,………..

 20. ,U.D.M.R SI FEDERALIZAREA ROM”

  De multe ori mi-am propus sa scriu aici,pe acest blog despre U.D.M.R. si planurile acestei organizatii culturale ,dar cu aspiratii politice si comportament de partid,lucru unic in Europa si din cite stiu eu,cel putin la limita constitutiei,daca nu cumva chiar in afara ei.
  Deschid acreditivele,punctind in tuse groase,ca astazi,cind scriu-TICALOSUL GUVERN VICTOR PONTA SI ORGANIZATIA INFRACTIONALA,U.S.L.se afla la putere,ATENTIE CU VOTURILE CELOR CARE VOR FEDERALIZAREA,DACA E SA-I DAM CREZARE PATRIOTULUI DE GROTA,.NAZISTULUI PONTA.Asa ca il intreb pe teroristul BIBLIOTECARU-simpatizant si sustinator al PSD,INTENTIONATI SA DA-TI TRANSILVANIA LA SCHIMB UNGURILOR,PT CA VA DAU VOTURILE IN PARLAMENT ,SI IL SUSTIN PE PLAGIATORUL PONTA IN FUNCTIA DE P.M.????
  Cum tot asa intreb,cit de mirsav politic poti fi,ca P.M. sa stii ca toata tara stie ca VOTURILE U.D.M.R. te tin la putere ,si cu toate astea sa strigi nu federalizarii?????????///
  In alta ordine de idei,personal cred ca U.D.M.R, pur si simplu s-a epuizat,in totalitate,si jocurile de culise,cu legaturile dubioase cu INTERLOPII DIMBOVITENI,fac ca U.D.M.R,sa devina un element toxic,si ca liderii udemeristi,mai degraba se gindesc la ei.
  LASZLO BORBELY-este trocul ordinar,care ii pune pe udemeristi la zid,transformindu-i si pe ei,o organizatie de tip mafiot,si citusi de putin culturala.
  Pina la urma,toate sforariile ,astazi se intorc impotriva lor,si din partidul ,BALAMA,care in 1996 intra prima data la guvernare,s-a transformat intr-un partid,formatiune,BLAMABILA.
  Si acum in citeva cuvinte ce cred eu despre federalizarea ROMANIEI:
  -Nu se va intimpla in urmatoarea o mie de ani,nu accept asa ceva si ma voi impotrivii prin toate,ATENTIE PRIN TOATE MIJLOACELE.
  Inchei spunind ca,daca 75% din romani s-ar prezenta la vot,subiectul U.D.M.R-ar fi incheiat,asadar iata cum romanii,,nu-si vad interesul si pun in bratele minoritatii maghiare o putere pe care nu o merita.
  Nu mai amintesc piedicile puse guvernului EMIL BOC,insa e bine,de stiut,ca U.D.M.R,a blocat reoganizarea teritoriala a rom si reducerea numarului de functionari publici.
  Fiind pe aceiasi lungime de unda cu U.S.L.

  P.S.-nu stiu ce zic si simt popularii europeni,cind vad jocul halucinant facut de U.D.M.R.,………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *