La mulţi ani, România!

Ziua de 1 Decembrie este, poate cel mai bun prilej pentru a ne întoarce la valorile naţionale care ne-au definit şi ne-au conturat, de-a lungul timpului, ca popor. Nu ar trebui să uităm niciodată cât de mult s-au luptat românii pentru reîntregirea neamului, cel mai nobil deziderat pe care îl poate avea vreodată o naţiune.

Mă bucur de fiecare dată când regăsesc această însufleţire în rândul românilor simpli, cu sufletul curat şi gânduri frumoase, care transpun întreaga evoluţie a noastră, cu bune şi cu rele, ca Românie unită. Din fericire, încă mai sunt mulţi astfel de români adevăraţi.

Până la urmă, binele unei ţări vine, în primul rând, din crezul autentic că lucrurile pot fi şi trebuie făcute pentru îndeplinirea interesului naţional. Şi abia mai apoi al celui personal.

Vreau să le urez astăzi tuturor românilor multă sănătate, putere şi să nu piardă niciodată dragostea pentru Patria în care s-au născut!

8 thoughts on “La mulţi ani, România!

 1. LA MULTI ANI, ROMANI ! LA MULTI ANI, ROMANIA !
  Frumoase cuvinte ai scris, Elena Udrea ! Asa e : din fericire exista multi oameni foarte mandri ca fac parte din natiunea romana, indiferent unde se afla pe Mapamond ! Astazi, fiecare roman ar trebui sa prezinte tuturor drapelul nostru tricolor, oriunde : la ferestre, pe parbrizul masinii, la poarta si mai ales ” in suflet si-n simtiri ” !
  Sa ne dea Elena Udrea, tuturor celor care gandesc romaneste, sanatate, credinta, incredere, fericire, prosperitate ! LA MULTI ANI !!!

 2. La multi ani dragi romani si desteptati-va! Frumos mesajul Elenei Udrea. Dar…. cu ce sa ne laudam? Cu Ponta, cu USL?
  In mod normal ar trebui sa ma mandresc cu tot ceea ce tine de natia noastra, dar, din pacate, unii dintre voi va lasati mintiti, amagiti si gresiti in numele Romaniei si a drmului ales, atunci cand mergeti la vot!
  Macar azi ganditi-va in zi de sarbatoare, opriti-va din mersul cotidianului si reanalaizati la rece daca va este mai bine si daca minciunile si Taxele lui Ponta va fac un mare bine!

 3. La multi ani Romania la multi ani PROTV ! 😀
  Ganditi-va numai putin daca ar fi cheltuit Boc 1 mil de euro pentru parada ce ar fi urlat antenele in conditiile in care oamenii vin cu pansamentele si branulele de acasa. Sau de perchezitiile draconice de la parada de au luat apa si acadelele copiilor sa nu dea cu ele in guvern. Grandomania copilotului care se viseaza pilot s-a transferat zilei de 1 Decembrie. Asa e cand ai 70%, poti sa faci cam ce vrei. O vrajeala repetata permanent devine argument pentru orice.

  • PS Acum dl Basescu ar trebui sa fie cel lezat si sa actioneze la procuratura. Sa vedem

 4. Voi mai stiti cevade PDL-isti? Mai exista partidul?
  Avem un moment de cumpana, Basescu asa cum este el, rau, dictator, mincinos, mosier, vanzator de Flota….. se lupta din OPOZITIE cu Taxa-Acciza-Ponta. Incearca sa opreasca Jaful National din buzunarul nostru. Subiectul este fierbinte iar PDL a disparut!!!
  Aseara, pe stiri, a iesit Elena Udrea- o fi ramas singura in PDL (?!) care a combatut planul lui Ponta de a ne lua toti banutii pentru a alimenta Baroniada Nationala USL pentru anul electoral 2014. Ca deh, plasele trebuie burdusite bine, nu? Mai ales conturile baronilor PSD.
  Unde sunt: Blaga, cretina aia de Macovei- tradatoarea care acum se pupa cu Blaga, dar ceilalti asa zisi “lideri” care in mod normal ar trebui sa faca OPOZITIE? Au primit ordinul: stati la adapost ca sa ciugulim si noi pe langa USL? Da? Asta-i ordinul?
  Rusine sa va fie tradatorilor, ati transformat PDL-ul intr-un veritabil SRL de mana a doua si la cheremul PSD-ului!
  Ma bucur ca nu mai aveti electorat si ca toti membrii PDL n-o sa va mai voteze. Sa vedeti voi ce rasplata veti primi pentru ca ati confiscat partidul pentru a face din el un atasul USL-ului.

 5. Citez cu felicitari dle Moise Guran:

  Nici Gabriel nici Chevron n-au priceput că un acord cu autoritățile române nu creează în România opiniei publice o prezumție de legalitate ci una de corupție.

 6. Sa mai si radem daca mai putem sa facem asa ceva.

  Asadar Socrul a cerut Comisie medicala international .
  Cristoiu opineaza pe Facebook si sunt in acord deplin cu dlui:
  :”Om delicat, n-am făcut niciodată caz de istoria cu accidentul de vînătoare prin care șeful PD, Adrian Năstase, l-a văduvit de un testicul pe subordonatul Ilie Sârbu, spre încîntarea acestuia, că El Însuși, cum i se zicea Fostului, a binevoit s-și îndrepte pușca asupra lui. Cititorii acestei pagini, mai puțin sensibili, au invocat deseori văduvia lui Ilie Sârbu de ceea ce îndeobște trece la bărbați drept semnul bărbăției. Aflu însă că Ilie Sârbu a propus convocarea unei Comisii medicale internaționale pentru a verifica dacă TB are discernămînt. Lăsînd la o parte nesimțirea Famigliei Ponta de a-l scoate la lătrat pe Tata Socru (Daciana, nevasta, cînd o să ne dea cu poșeta-n cap?!) propunerea făcută de dimineață, cînd insul trece de regulă treaz, mi se pare expresia unei demențe. Sunteți siguri că, după vînătoare, Ilie Sârbu a rămas fără un testicul? După propunerea sa greu de imaginat la un om cu mintea cît de cît întreagă, cred că Tata Socru a rămas fără o bucată de creier, nu fără un testicul!”.

  Un hohot de 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *