Jurnal: 31 august

Astăzi, am avut, la MDRT, o întrevedere cu prefectul regiunii Milano. Practic, domnul Gian Valerio Lombardi mi-a întors vizita făcută anul trecut în Italia. Am abordat mai multe subiecte, principalul fiind, desigur, turismul. Şi domnia sa aprecia potenţialul de dezvoltare pe care îl are ţara noastră când vine vorba de atragerea turiştilor străini. Cu investiţii în infrastructură din partea statului şi cu investiţii în locuri de cazare şi obiective turistice din partea firmelor private, putem ţinti eficient pe piaţa internaţională.

La nivel concret, am discutat despre posibilitatea atragerii unor investitori italieni în turismul românesc. I-am prezentat activele pe care MDRT încă le deţine şi care urmează să fie privatizate. Partea italiană s-a arătat foarte interesată de staţiunile balneare şi este posibil ca,  într-o perioadă relativ scurtă de timp, acest interes să se şi materializeze în investiţii directe.

De asemenea, am vorbit şi despre noul brand turistic. Am stabilit un plan de popularizare a staţiunilor turistice româneşti în rândurile italienilor.

Printre altele, am abordat şi subiectul împărţirii administrative a oraşului Milano, respectiv a Bucureştiului. Am căzut de acord că actualele structuri sunt învechite şi pot suferi modificări în viitorul apropiat. Domnul Lombardi îmi spunea chiar despre demersurile făcute de cei de la Milano pentru a gândi o formă administrativă nouă.

De altfel, cred că pe această zonă trebuie să importăm know-how şi să folosim modele administrative care s-au dovedit eficiente în alte oraşe europene importante. Nu trebuie să rămânem ancoraţi în actuala formulă doar pentru că nişte politicieni încearcă să-şi protejeze interesele de clică.

374 thoughts on “Jurnal: 31 august

 1. poveste cu scoarta:
  unii sunt ingrijorati de niste pete aparute pe capul prezidential … io cred ca petele alea nu reprezinta nici un pericol pentru romania … mai periculoase sunt ale de pe cortex care’s acolo de vreo 5-6 ani … 🙂

 2. ***Moro – e adevărat că bătrânul şobolan a spus bla bla bla – dar se referea la 2007… Mai fă nişte săpături să vezi… 🙄

 3. ***rasputin – vrei te rog să fii mai explicit şi să spui ce te nemulţumeşte. Ţi-am spus că vreau să-ţi cunosc părerile şi asta deoarece ştiu că iubeşti mult PDL şi acum, după episodul de aseară, eşti supărat. 🙁

 4. @ Frank Zapa
  Buna ziua si scuze ca ma “bag”(promit sa nu mai fac !). Imi permit sa raspund la intrebarea dumneavoastra : NIMENI. Nimeni si nimic nu-i va schimba. Ei au fost intotdeauna si se vor regasi indiferent de cine va fi la putere. Ei au nevoie de decidentul politic, iar acesta are nervoie de ei. Asa a fost si este in intreaga lume. Conjunctural, cativa”mici”apar impreuna si pe langa un anumit partid care accede la putere. Cei mai multi dintre acestia dispar cand partidul pierde puterea. Cei cativa care reusesc sa fi creascut suficient, raman. Deja intra in clubul clientelei … apolitice, a celor care sunt dispusi sa serveasca indiferent sub ce culoare politica. Desigur, preferintele factorului politic fata de fiecare dintre ei se modifica de la o guvernare la alta. Dar ei raman, intr-un club mai mult sau mai putin exclusivist, dispusi sa ajute puterea si prin aceasta sa se ajute pe ei. Dar nu numai; ajutorul dat economiei este mereu ignorat de catre noi, cei de pe margine. Va amintiti ? acum multe luni va spuneam despre pamantul nemuncit mostenit de la inaintasii mei. Cu cea mai buna intentie mi-ati recomandat sa ma apuc de agricultura. Ati omis sa-mi spuneti de unde sa fac rost (in sensul de cu ce ?) de tractor, semanatoare, plug si combina, hambar pentru depozitare si bani pentru motorina. Tot fara rautate, inteleg ca se vor scoate la licitatie niste tronsoane ale unei viitoare autostrazi; firma dumneavoastra de ce nu participa ?!
  Sa aveti parte si dumneavoastra si toti ceilalti numai de bine.

 5. ***Nicolae – Bună! 😆
  Uite acum mă bag eu şi-ţi pun o întrebare mică, mică la care aş vrea un răspuns.
  Strămoşii noştri care au făcut agricultură şi s-au hrănit pentru ca noi să existăm astăzi, au avut cumva ori le-a dat cineva tractor, semanatoare, plug si combina, hambar pentru depozitare si bani pentru motorina?

 6. poveste cu reintoarcere la origini:
  mda … stramosii ne’au hranit ca sa existam desi n’au avut tractoare … da’ n’au avut nici pensii … daca tot nu avem tractoare io zic sa ni se ia si pensiile … mai ales alora care’s convinsi ca se poate trai din dat cu sapa … 🙂

 7. Iata ce spunea Mircea Eliade cu ani in urma..:

  “Imoralitatea clasei conducătoare româneşti, care deţine “puterea” politică de la 1918 încoace, nu este cea mai gravă crimă a ei. Că s-a furat ca în codru, că s-a distrus burghezia naţională în folosul elementelor alogene, că s-a năpăstuit ţărănimea, că s-a introdus politicianismul în administraţie şi învăţământ, că s-au deznaţionalizat profesiunile libere – toate aceste crime împotriva siguranţei statului şi toate aceste atentate contra fiinţei neamului nostru ar putea – după marea victorie finală – să fie iertate. Memoria generaţiilor viitoare va păstra, cum se cuvine, eforturile şi eroismul anilor cumpliţi 1916-1918 – lăsând să se aştearnă uitarea asupra întunecatei epoci care a urmat unirii tuturor românilor. ”

  Continuarea, pentru cei interesati, aici :

  http://www.jurnalul.ro/stire-special/luntrea-statului-nostru-este-condusa-de-politicieni-orbi-553447.html

 8. Bbilotecaru-sa zicem ca dupa multa vreme citesc in sfirsit ceva foarte obiectiv din partea ta,lucru care ma obliga sa-ti raspund in aceiasi nota.
  din nenumaratele posibilitati existente la indemina PD-L,nu stiu care ar fi cea cistigatoare,pt ca doar viata poate valida ce este cistigator si ce este perdant.
  o analiza obiectiva,pertinenta arata ca fiecare din variante are punctele ei forte dar si fisurile ei-decidentul,decidentii,trebuie sa-si asume riscul…….daca iese bine,ei vor consuma rezultatele,idem si in cazul ratarii.
  noi chibitii sigur putem fi patimasi si subiectivi,dar politicianul nu,el trebuie sa fie cinic-sa caute punctul de intilnire ideal intre interesele lui,interesele partidului si ale societatii.
  adica punctul sa fie o intilnire concentrica nu una extrecinca..

 9. rasputin-te-am citit intotdeauna si am tras concluzia ca esti unul din pedelistii care doresc schimbarea lui emil boc,eliinarea lui din fruntea PD-L si aducerea in fruntea partidului a altei persoane.
  daca aceasta operatie se face in spiritul democratiei,E O. K.votul din partid decide.
  ieri,pd-l prin cei care reprezinta partidul in parlament au votat-asa cum i-a taiat capul,nu spun daca bine ori rau,dar au votat,asa ca te intreb-TRAIAN BASESCU in acceptiunea ta,ar fi peste decizia votului din partid?
  nu incerc acum o analiza cum sta treaba cu votul,bunul plac si dictatura personala,dar te intreb,daca ar coonduce PD-L OAMENII TAI,TI-AR FI PE PLAC SA FIE ARUNCATI IN STRADA IN CONDITIILE PE CARE TU LE INVOCI?
  daca esti pedelist nu crezi ca ar trebui sa respecti regulile jocului?pt ca daca invoci o ilegalitate,care acum te-ar avantaja,cind impotriva ta si alor tai s-ar indrepta ilegalitatea ,cum ai reactiona.
  TINERE RASPUTIN-FERESTE-TE DE PRECEDENTELE CARE TRAIESC DIN ACTIUNI ILIEGALE SI ANTIDEMOCRATICE.aici se respecta lozinca:
  CINE FURA ASTAZI UN OU,MIINE FURA UN BOU’
  nu creste tinere rasputin in cultul dezmatului si a lipsei de respect fata de majoritate pt ca asta-i jocul intr-o democratie-PARCA AI FI CRIN ANTONESCU,GINDACUL DE BUCATARIE,CARE TOT FACE GUVERNE IPOTETICE ,CU ALEGATORI ADUSI DIN CORNUL AFRICII-pt a musca din CORNUL ABUNDENTEI OFERIT DE PENELISTI.

 10. s-au schimbat culorile la sobolani ,dupa sobolanul rosu a venit sobolanul portocaliu ,mai marlan ,needucat si prost crescut decat ala rosu ,sa plece odata cu toata sleahta lui portocalie ,hrapareata ,incompetenta si corupta ,o felicit pe Ilenuta noastra pentru votul dat ,se vede ca are sange-n instalatie ,trebuia rupta pisica acum …

 11. poveste cu deficienta cromatica:
  puiu … ia uita’te tu mai atent … nu cumva sobolanul portocaliu “marlan si needucat” e tot un sobolan rosu da’ mai “hraparet si corupt”? … ca io asa’l vad … 🙂

 12. Tocmai ce văd o acţiune DIICOT…
  Poliţiştii de la DIICOT au reţinut, pe lângă calculatoare şi ce mai aveau prin pungile acelea, o imprimantă multifuncţională… 😀
  Cam ce dovezi ar putea să fie într-o imprimantă multifuncţională cu jet de cerneală? Dat fiind că, în mod evident, era şi scoasă din priză, nici măcar în memorie nu mai putea fi găsit nimic. Dacă era vorba de o maşină de scris, înţeleg ideea unei expertize pentru că literele şi cifrele se tocesc diferit şi se poate stabili dacă un document a fost bătut la o anume maşină de scris… Dar o imprimantă cu jet de cerneală? 🙂

 13. @ silverstar
  Sarut mana. Nu, n-au avut. Numai ca atunci diferenta intre boabele obtinute de el si cele ale vecinului era data numai de forta muschilor fiecaruia dintre ei. Probabil ca daca as lua si eu sapa as scoate, in conditii de vreme prielnica, ceva boabe peste cele puse in pamant primavara. Adica, cu ceva bafta, as putea s-o pun de-o reproductie simpla, precum ne spunea taica Marx in Capitalul domniei sale.
  Toate cele bune.

 14. Mai dragilor, mie imi place foarte mult aceasta femeie !!!!!!!!!
  este hotarata, bataioasa, nu e proasta deloc, isi cunoaste interesul si cred , sper ca intre timp i s-a dezvoltat si un oarecare simt national, adica vreau sa spun ca ar face cate ceva si pentru tara… dar sunt prea multi RECHINI!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. ministrul agriculturii a demisionat ,nu i-a dat satisfactie trompetei Boc …

 16. dupa surse portocalii credibile ,BVB n-o sa fie remaniati ,sunt prea corupti si conduc multe clanuri portocalii ,aripa tanara a partidului Udrea ,Turcanu, Barbu ,Voinescu etc… prin votul lor au dovedit esescul guvernarii Boc ,restul este o piesa de prost gust ….

 17. ***Nicolae – mulţumesc pentru răspuns…
  Sunt convinsă că dacă vremurile ne vor pocni cu foamete, românii vor redescoperi binefacerile muncii şi munca pământului. Sigur că nu e de dorit dar eu nu văd alternativă la lenea care a pus stăpânire pe acest popor… 🙁

 18. La RTV: 80% din romani sunt alfa, 91 % sunt beta etc etc….
  Asa o fi, dar absolut sigur este ca Rtv sau A3, consuma fecale cu carul.:)

 19. Ministrul agriculturii nu a demisionat, ci a fost anuntat direct de dl PM(gest normal), ca este schimbat si i s-a multumit politicos ptr activitate, adica o remaniere facuta cu elegantza cum doream si eu 🙂

 20. @ puiu
  Buna ziua. Daca ramane asa cum se vehiculeaza, cu tot respectul dar cred ca exista marele risc ca nu putini sa fie cei care vor considera remanierea ca fiind de suprafata sau menita sa faca loc unor doritori de scaune ministeriale.
  Parerea mea.

 21. ***ion adrian – nu-ţi pune mintea cu ăştia şi nu te aştepta ca ei să cunoască sensul cuvântului “eleganţă”… Mai adineaori a spus Domnul Şeitan pe Antena 3 exact ce ai scris tu deasupra… Ceea ce scriu lătrăii aici sunt mici diversiuni fără efect…

 22. poveste cu rai:
  pe mine nici nu ma intereseaza ce se’ntampla cu boc … sau cu guvernul lui … eu vreau sa pice basescu traian … el e raul cel mai mare … e cel mai mare rau care i se putea intampla romaniei in aceasta perioada complicata … numa’ cand vom scapa de basescu traian putem sa ne asteptam sa se’ntamplle ceva bun in romania … 🙂

 23. Dar este adorabil, cum toti cei care doreau sa-l dea jos cu o motziune pe agricultura, acum ca motziunea lor a ramas stirba, incep sa descopere ce bun era Mihai Dumitru. Astept sa vad cum vor plange si dupa ceilalti pana azi injurati copios. 🙂

 24. PS. Deja la A3, incep laudele ptr Seitan 🙂 🙂
  La astia nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le pute a fecale. 🙂

 25. @ ion adrian
  Spuneţi:
  Astept sa vad cum vor plange si dupa ceilalti pana azi injurati copios.

  Păi până la urmă îi doriţi plecaţi sau nu… că nu prea mai înţeleg nimic.

 26. Biblio,

  Special si ptr tine ca te-am mangaiat azi pe crestet 🙂 si ai dat iar in naivism:

  Intreaba-i pe mancatorii de fecale de la RTV si A3 🙂

 27. Unde dreak am spus ca A3(acum cateva zile) deschide drumul lui Johannis reloaded?
  Drum pe care azi intra dl Crin A. si PNL.

 28. O remarcă personală: Guvernul acesta e foarte “bogat”… Iertat să-mi fie dar am văzut aseară cel puţin 5 (cinci) miniştri despre care habar nu am cine sunt şi nici ce, pe cine păstoresc. De unde i-o fi adunat Domnul PM Boc?

  Ca să nu mai spun că pe la ora 3pm, min agr spunea pe Antena 3, că el este tehnician şi nu politician şi de asta n-a vorbit cu colegii. Penibil, domnilor!

  Am avut dreptate când am spus că ăştia de la guvern sunt fiecare pe cont propriu şi stau rău de tot la capitolul comunicare. Da’ ce, i-a fost frică min agr că se molipseşte de ceva?

 29. Am gasit . E vorba de PPS de la pagina 1 a acestui fir 01.09.2010 at 09:13.

 30. Ultimul titlu din ziare.com
  Boc ar fi cedat presiunilor din PD-L: Berceanu si Videanu, inlocuiti

 31. @frank
  basescu are tot dreptul sa “intoarca” majoritatea din pdl din mai multe motive:
  -a luat partidul de la 7% si la dus la 35%
  – desi pdl nu a avut majoritate basescu l-a pus pe boc prim ministru
  -“majoritatea” lui boc+bvb face exact 5-6 % in intentiile electoratului in acest moment
  – fara basescu boc nu ar fi fost presedinte de partid si premier niciodata
  -etc…hihihiiiiii
  p.s. asa zisa majoritate din pdl dirijata de tripleta corupta si vuvuzela ioan oltean, alt corupt care face afaceri cu energie imi provoaca lehamite…abtine te in a ma eticheta ,nu ma intereseaza parerea ta despre mine ! hihhiiiiiii …bvb in corzi ! hihhiiiiiiii

 32. aplaudacii astia sunt si lasi ,n-am vazut nici-o postare comentand votul Elenei ,tac malc ,vai doamne ,cata parsivitate in randul sustinatorilor ….

  Niculae …ai dreptate …

 33. Puiu

  Nu citesti tot si arunci cu vorbe…a fost comentat votul doamnei Udrea,am inceput chiar eu cu Franky,dar esti un mic lenes si nu citesti din urma…

 34. tu nu faci parte dintre aplaudaci ,tu esti elita blogului ,chiar daca esti portocalie ,serbus Gaby neni draga ….

 35. Gabriela …partidul vostru daca se lua dupa votul celor 6-7 tineri ,avea numai de castigat ,era un nou inceput ,de 20 ani aceiasi BVB si iara B ,sunt ministri din partea pedeului ,alti nu au loc de hoastele astea batrane ,remanierea asta de suprafata ,este un fel de chimioterapie ,pacientul in final tot se du-ce la dandea ,daca era taiat azi ,avea sanse de supravietuire …cat ii iubesc eu pe politicieni ,mai ales pe astia portocalici imi pare bine ca fac greseli ,dusmanul trebuie lasat in pace ,cand face greseli ,spunea un nene intelept …asa sa fie ….hihihihi…

 36. Daca Videanu si Berceanu sunt remaniati e foarte bine,nu puteau sa fie remaniati doar independentii.E drept ca toti vor fi inlocuiti tot cu oameni din pdl,practic remanierea asta nu stiu ce rol are…

 37. Nu il stimez pe Blaga,dar vad ca e om serios si nu trancaneste anapoda.Mereu vorbeste ce trebuie.Nu promite aiurea.

 38. Puiu ,
  iar esti neatent, asa ca stai pe vest -wand si lasa comentul. 🙂
  cum poti fi asa tendentios? cine a postat pe aici articolul din gandul, desigur cu opinia mea alaturi, ca deh eu am si opinii? 🙂

 39. Tabara a confirmat acceptarea la agricultura ,un pesedist reesapat in pedist ,asta-i Tabara ,o adevarata rezerva de cadre are portocalici ,are dreptate cenuse ,toti sunt rosii decolorati ,transformati in portocalii de frunte….

 40. Puiut

  Multumesc pentru aprecieri,venite de la un antiportocaliu sunt cu atat mai valoroase… 😉
  Asa cum stii si tu reformismul este un curent neagreat in orice domeniu ar dori sa se impuna,cu atat mai mult in politica.Cred totusi ca asistam in PDL mai mult decat in oricare partid actual sau in ultimii 20 de ani la insistenta unor tineri politicieni care doresc sa iasa din sablonul politicii romanesti de pana acum,la modul pozitiv,principial si moral.Este un lucru pozitiv si pentru ca se fac auziti transparent,prin vot la vedere,asa cum multi dintre politicienii din vechea garda inca nu au maturitatea si curajul s-o faca,dar si pentru ca un partid de talia PDL este unul in care acest lucru este posibil.Personal mi-as dori ca acest lucru sa nu fie doar un exercitiu politic,ar fi dezamagitor pentru politicienii mici care ii au ca modele pe cei 6-7 care prin votul lor au dovedit ca pot fi altfel.

 41. oane …nu era vorba de tine ,m-a enervat cuplu asta celebru de pe blog ,gata m-am calmat cu ajutorul Madalinei …am citit aseara comentariul din Gandul dupa postarea ta ,opinia mea este alta …hai noroc oane …

 42. da Gabriela ,sant de aceiasi parere ,am si felicitato pe Elena si pe ceilalti tineri care au votat cu ea ,chiar daca nu-mi place niciunul in mod special ,trebuie sa recunosc c-am fost placut surprins …

 43. Puiu

  Ma bucur ca gandim la fel…si ma mai bucur pentru faptul ca acestia sunt acolo unde pot schimba lucrurile.Sper sa ramana uniti si sa stringa in jurul lor pe cei ca ei.Doar asa vor putea fi pietricica din mare care vor propaga undele mai departe…

 44. ***Mădălina – văd că ai trecut pe aici.
  Spune-mi te rog, dacă eu, pe un blog PDL nu-mi pot exprima gândurile şi părerile fără să fiu jignită, unde să merg? Pe blogurile PSDPCPNL? Cum se poate aşa ceva?

  De ce este tolerat acest puiu care ştie doar să jignească? Şi nu e prima dată că prima dată a fost cu ani în urmă…
  Poate găseşti timp să mă lămureşti.
  Mulţumesc!

  Administrator:
  Nu este singura persoana tolerata.

 45. Tabara este profesionist si serios ….Ialomiteanu un bun contabil si sef la finante judetene ..dupa ce a intrat in politica…are mutra de contabil si soldat disciplinat…
  Imi pare rau ca a scapat Funeriu …a bulversat invatamantul romanesc,s-a dat deoparte cand profesorii au avut probleme(pe care le au si acum)…Nu a fost nici macar remaiat pentru ca dupa statura morala face parte din grupul “celor tineri si destepti” din tara si de la Bruxelles..
  E atat de “strain”,de sofisticat si cosmopolit in comportament,verb si tinuta incat i-a speriat pe toti din PDL cu superinteligenta si desteptaciunea sa…cand nu intelegi si nu esti obisnuit cu o persoana atipica ,a….si a….ori de lasi sedus,ori ii acorzi gir in alb,ori il lasi de lehamite…desi Funeriu s-ar putea sa fie un ou mare si frumos vopsit dar fara galbenus….si nimeni din PDL nu a incercat sa-l ciocneasca pentru a-i vedea continutul…probabil face parte din colectia de la Cotroceni…cu care se mandreste Basescu….nu e de ici de colo sa ai in colectie un ou vopsit extraterestru….si care sa mai si piuie pentru placerea prezidentiala…
  De ce Sandu…?Ii crescusera inca doua urechi..?
  Toti ministrii schimbati sau ramasi in functie au executat ordinele lui Boc (primite de la Cotroceni probabil)…nu au avut nici unul independenta si loc de intors…pe cand demisia lui Boc….de onoare,de demnitate…etc?…..

 46. poti sa-ti expui tot ce doresti in limite civilizate ,cad sari calul te abtigui ,foarte simplu ….corespondentul latrailor l-ai vazut ,nu ti-a convenit …ce bine ca latra si alti ,nu numai cainii …hihihihihi….

 47. Boc a fost chemat la ordin …imi pare rau de supusul asta …

 48. BALBECK…..Daca Berceanu nu e un bun ministru eu sunt mitropolit….a fost prea sincer in declaratii dar are cate ceva de rezolvat …cu ajutorul PDL ..de aia a fost disciplinat si a stat frumos la remaiere….A facut in transporturi de cat i s-a dat de catre Boc si PDL….
  Te stiu rational..chiar crezi ca nu i-au placut fondurile europene pentru ministerul sau?
  Nu i-ar fi placut sa termine toate autostrazile din Romania?Cred ca altii si-au facut treaba cu si prin ministerul sau ….si evident el s-a multumit sa maraie dar si sa ia ceva de ale gurii si pentru el….nefiind deloc fraier ….Imi pare rau pentru el…..Alaturi de Elena Udrea,Predoiu ,Blaga si Vladescu ..reprezinta cred chinta royala a guvernului….Vladescu …sigur ca Vladescu …nu a facut el politica fiscala si a ministerului…
  Dar va veni contabilul si va pune treburile la punct..lui Vladescu i s-a impus politic ordonanta privind taxele pentru cei 500000 de cetateni….acum il pun ca autor si Ialomiteanu ii va scoate “opera”(colectiva si politica PDL) de pe piata …opera politica PDL via Cotroceni..best seller care a provocat atatea patimi si exagerata “dragoste” a cetatenilor fata de PDL….de care s-au speriat chiar autorii…nu e la indemana sa te iubeasca deodata 500000 de persoane….de fier sau gonflabil sa fii si tot te topesti sau dezumfli….

 49. Skverstar,dar nu te leaga nimeni aici.Poti sa te duci si la psd si la pnl…
  Imi place ca udrea vrea “capul” lui boc.Ce sa faca oare cu el?haha,e bine asa.Sa nu se supere “Zeus”.Unde mai gaseste el un om mai umil ca boc?

 50. SILVER..Eu cred ca Puiu nu ti-a citit opera literara cu ceapa si celelalte din ziare.cum?
  De aia isi permite sa fie ireverentios fata de tine…are scuza ca a fost un timp absent aici..da-i din nou link urile …Poate isi revizuieste atitudinea fata de tine….
  Madalina …e o incantatoare moderatoare …

 51. Ca premier nu l-as vrea pe draga stolo si el a facut smecherii,nu vreau ca Branza sa intre in guvern.Branza poate are imagine foarte buna in spania,dar in romania e considerat infractor.
  Nu vreau sa mai aud niciodata de Videanu si berceanu.E posibil oare?Imi dau seama ca blaga nu e chiar atat de rau pe cum credeam,dar bun nu e.

 52. NG….Exact la asta ma gandeam si eu ..daca cele 6-7 modele nu au raspuns doar la comanda prin butoane de la Cotroceni ,daca nu a fost doar strategie politica PDL atunci putem sa ne asteptam si la alte miscari reconfortante politic din partea lor si sigur ,dupa rezultate putem sa-i laudam si de ce nu sa-i sprijinim cum putem mai bine …
  Ma bucur si ca Elena Udrea a fost printre acele modele….toate pot sa-si valorifice sansele in alegerile interne din PDL …daca …..

 53. Cmoro,ce avere are berceanu?Si el e cotat pe lista celor ce au facut smecherii.Putea sa atraga bani europeni,ar fi putut sa obtina sursa de finantare si din alta parte.
  Romania putea sa primeasca 30 miliarde euro nerambursabili,nu a stiut sa ii ia.Sa nu asteptam doar sa ne dea guvernul…

 54. Banii nostri sunt inexistenti,degeaba platim taxe si impozite.Astia ii absorb in buzunarele proprii.

 55. Moro

  Poate ne spune intr-o fila de jurnal doamna Ministru ce a motivat-o pe dansa si pe ceilalti in votul lor.Pariez ca presa ar fi in al noualea cer… 😉 Oricum…gand la gand cu bucurie…indiferent de unde venim fiecare care ne dorim la fel…

 56. Un pustiulica de 18 ani,plin de bani, a omorat cu masina 6 oameni.E liber.Nu spun ca trebuie condamnat.Nu a vrut.E liber.Dar Platon de ce e arestat preventiv?Nu ii iau apararea,nu sunt din anturajul sau,dar nu mi se pare corect.

 57. Ma amuza ce r… mare mananca aia la A3.
  Ii canta prohodul lui Basescu. Vrabia mihai viteazu….:)

 58. CMORO. ZICI CA BERCEANU E BUN K MINISTRU TRANSPORTURILOR? IA ZIMI CE A FACUT EL CA MINSTRU PE ACEST DOMENIU? IN CEGHIA UN BILET DE TREN PE O DISTANTA EGALA CU BRASOV PLOIESTI E 6 EURO LA RAPID IAR IN RO E 9 EURO. IN CEHIA CD (COMPANIA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI) FACE REDUCERE DE APROX 50% IN TIMP CE IN RO DOAR DE 25%. IN CEHIA DISTANTA ASTA O FACI IN 90-100 DE MINUTE. IN ROMANIA O FACI IN 180-200 DE MINUTE IAR IN UNELE CAZURI SI IN 420-480 DE MINUTE. IN ROMANIA AI 1,5 KM DE AUTOSTRADA LA MIA DE KMP. IN ROMANIA DUPA 1989 NU S-A MAI FACUT NICI UN AEROPORT. DIN 1989 SAU FACUT 200 DE KM DE AUTOSTRADA. IN ROMANIA STRICTUL NECESAR SUNT DE INK 600 DE KM DE AUTOSTRAZI IAR DE CALE FERATA MODERNIZATA LA 800 DE KM. MISTERUL TRANSPORTURILOR A RATAT 5 MILIARDE DE EURO BANI CU CARE S-AR FI FACUT DE LA 0 800 DE KM DE CAI FERATE. STII CA CFR PLATESTE PRIN PRETUL MOTORINEI FOLOSITE LA LOCOMOTIVE TAXA DE DRUM? STII CA AGRICULTURA E LA PAMANT DOTORITA TAXELOR IMENSE CARE UMFLA PRETUL CARBURANTILOR? SI SUNT MULTE CHESTII CARE SE POT REGLEMENTA DAR NU SE VREA. LOCUL IN CARE SE FURA CEI MAI MULTI BANI IN CFR E IN MODERNIZAREA LOCOMOTIVELOR UN SCAUN DE LOCOMOTIVA FIIND SUPRAEVALUAT LA 8000 DE EURO. MOBILIERUL DIN VAGOANELE MODERNIZATE DE CFR E DE LA FIRMA AVI DIN CRAIOVA PATRONATA DE D-NUL BERCEANU

 59. poveste cu repetitie:
  ion adrian … ti’am mai explicat acm vreo juma’ de an cum dai linku’ unui comentariu … click dreapta pe data comentariului … copy link location … paste unde vrei sa’l pui … ai uitat … 🙂

 60. poveste cu prietenie:
  silverstar … nu e bine sa pui atata patima … sufera inima, capul si toate celelalte … invata sa fii mai relaxta … vei avea numai de castigat … 🙂

 61. Silvia …te-ai otarat rau de tot poeteso ,poti sa stai cat vrei aici neagramata lui tata ,nu-ti am treaba ,cand ma calci pe bombeuri reactionez ca meliteanul tau …hihhi…ce sa-i faci ,nu-mi plac batranii badarani ….stiu ca nu poti sta departe de blog ,stai si canta frumos ,altii care nu-s de partea ta ,latra bineinteles …ma apuc de un cantalau si inchin in cinstea poetei ,nu a bloggeritei …sa fii sanatoasa …hai pa .

 62. moro….hihihi…pe Silvia mai mult a suparato nebanarea mea de catre vb. ta ,incantatoarea Madalina ,ii simpatica rau poetesa ,nu-i suparata pe ala care-o suduieste ,ii suparata pe ala care n-o apara…hihihih…

 63. cu lefurile alea de 120 mil cum este?
  cata nesimtire…………….
  exista un dumnezeu si va da cand va este lumea mai draga

 64. cenuse …eu pe ce trebuie sa apas ,sa-i citesc opera Silviei de pe ziare.com ?…m-a facut curios dragu de moro….

 65. Cel mai bine pozitionat minstru este Elena Udrea pentru ca merita!

 66. poveste cu taran:
  l’am vazut pe boc la televizor … nici n’a cosit … nici n’a cantat cu pusca si cingatoarea … parca era la’nmormantare … 🙂

 67. Acum toti sunt grozavi.Nu ma pacalesc pe mine pdl-istii.Boc a fost incompetent din start.De vina e Basescu pentru acest dezastru.El de ce nu e suspendat?De ce Cseke nu e remaniat?Ahaaaaaaa,pdl-istii se tem sa se atinga de unguri.Daca Cseke era remaniat,macar pdl avea onoare…dar nu are.Cine striga cel mai tare demisia lui Boc?Pripasitul de Branzica…hahaha

 68. @ Elena Udrea
  Stimată doamnă,
  Aş fi vrut să comentez remanierea, mă abţin însă pentru că apele sunt, în acest moment, prea învolburate pentru a trage concluzii şi nu aş vrea să mă pripesc spunând că în PDL există un curent pro Boc şi unul pro Băsescu. Am însă o altă întrebare/nedumerire.

  Eu nu am înţeles ce caută domnul parlamentar Silviu Prigoană la şedinţele acestea de grup PDL dacă el nu mai este membru PDL? L-am văzut şi ieri…
  Văd că a plecat în lift cu domnia voastră… ştiţi ceva despre acest lucru? Aveţi idee ce a căutat la această şedinţă?

 69. joaca tare Ilenuta noastra ,s-a pliat majoritatii ,dar optiunea ei a fost alta ,mi-a placut cum a vorbit la iesirea din comitetul director …Boc n-a raspuns la nici-o intrebare ,ii dezorientat bietul premier …Ariton propus la economie are bube-n cap ,sa vedem daca trece de Basescu …

 70. In mod normal un om ce a facut evaziune fiscala de milioane euro nu poate sa ajunga ministru,dar in romania probabil se poate.Asta are dosar si basescu a favorizat infractorul.Acum nu ii mai poate aduce voturi lui Basescu,pentru ca nu mai candideaza.Atunci hai sa il faca ministru,sa il rasplateasca,nu ajung contractele de la casa poporului si de la metrorex,trebuie sa mai absoarba baiatul…

 71. Silvia mi-au placut articolele de pe ziare.com ,asta de azi despre DD ii chiar inspirat ,daca adaugi si vinul la farmacia din pivnita si postezi un laudatio la licoarea rubinie de Jidvei cu binefacerile lui de la doua cantalaie in sus ,promit ca nu-ti mai zic nimic …

 72. Bibliotecaru,prigoana probabil sponsorizeaza pdl-ul,e in calitate de sponsor,vrea si el contracte cu rosalul…

 73. Mmmm…o a doua femeie in guvern…se sfarseste oare patriarhatul politic… 😉 ?

 74. Pe RTV imi place tabloul Sever Voinescu vs.Crin Antonescu – tanarul politician reformist vs.vechiul politician incremenit in demagogia fara continut.

 75. PUIU …Si mie mi-a placut Udrea la iesirea din sala …S-a miscat frumos in declaratii…
  Stiam eu de ce o admir….Nu cad in extaz pe actiunile sale politice din interiorul si exteriorul PDL….banui in toate si imixtiuni de partid…al intregului ..pentru ca nu se poate altfel…dar merita admiratie si respect ….Bine ca nu sunt multe ca ea in PDL….puteau cei din PDL sa si-o ia in cap si cine stie ce nazbatii mai faceau pe salarii si pensii….

 76. moro…cum ma ispitesti ,Elena chiar s-a unduit frumos in declaratii …hihihihi..

 77. PUIU…..Ca s-o “citesti” pe Silver,apasa pe Luminita,Cravata Rosie sau Arici Pogonici..arhive..
  sau “Bucataria romanilor sub guvernarea Boc”…ca e mai putin de citit ..are cred vreo doua pagini…una cu cuprinsul si alta cu retete culinare de criza…..

 78. PUIU hotule….ma citesti…ma interpretezi …..cand doream si eu sa fiu sobru si …serios in opinii…..Dar tot atat de adevarat e ca daca ar fi mai multe Elene Udrea in PDL nu s-ar simti bine opozitia …si nici Basescu….

 79. Gabriela ..Anca Boagiu a mai fost la transporturi ,Tabara asisderea la agricultura ,unde-s cadrele din esalonul doi a portocaliilor ,ma gandesc la tineri scoliti si necunoscuti ,nepatati si neatacabili ,asa mult s-a trambitat din 2005 incoace ,tinerii nostrii.,aveam incredere mai mare in politicieni noi.

 80. BIBLIO….Ce putea cauta Prigoana in spatele lui Boc &Co?Obiectul muncii ,afacerii sale….
  E ingrijorat ca romanii au din ce in ce mai putine gunoaie si lucruri de aruncat ..daca merge asa da faliment….

 81. Crinut cel finut,incearca cu disperare sa gaseasca bube in cap noilor ministrii.Cauta scuze lamentabile pentru a putea justifica eventuala motiune de cenzura…Simte oare nisipul miscator al nesigurantei mentinerii pe aceasta linie…?

 82. NG…Sunt serios mereu in postari….Dar stii si parerea mea despre Elena Udrea …Stii si cantecul …stii si versurile din cantec…”si-a pus busuioc in par,mai….sa-i placa lui,romanului..la,la,la,la….am modificat putin…dar asta e realitatea…..
  Mai spun odata …e singura femeie din politica romaneasca ce vrea mult ,si poate si mai mult ..

 83. RADU…Vorbeam despre ce poate Berceanu ..nu si despre ce a facut,sau despre ce l-au lasat sa faca la transporturi colegii lui din PDL majoritari si la putere….Daca citeai tot abservai ca nu -l omagiam in postarea mea …

 84. poveste cu zgripturoaice:
  basescu traian de ce n’a vrut s’o puna pe norica ministrul judecatii? … d’atunci s’ar fi sfarsit patriarhatul politic … 🙂

 85. Mda…niciun comentariu vizavi de Crin…sa fie pnl-istii de pe blog in silentio stampa… 😉 ?

 86. @ balbeck, cmoro
  Dacă nu mă înşel grav, parcă l-am văzut pe domnul Prigoană şi la şedinţa Colegiului Director al PDL…

 87. Interesanta strategie la Crin Antonescu…In discutia cu Sever Voinescu a evitat sa spuna concret ca se merge inainte cu motiunea de rasturnare a guvernului,a incercat toata seara sa decredibilizeze noii ministrii si aceasta remaniere,si a incercat in permanenta sa nu fie identificat cu un eventual haos si destabilizare create de motiunea pnl-psd…El Lidero maximo per populi…Apoi vine Mircea Diaconu o figura lipita de retina populara prin prisma actorului intrat la sufletul romanului,si certifica cu tarie ca da,motiunea va merge mai departe si vom rasturna guvernul.Si uite asa se conserva figura inocenta a Crinului romanesc,care nici usturoi nu a mancat,nici…

 88. Aha…te-am prins Cenushares… 😉 E plictisitor ca toata lumea sa fie de acord cu mine… 🙂 Acum ma dau mare… 😉

 89. Gabi te oftici cand il vezi pe el lidero maximo per Romania ,trebuie sa te obisnuiesti cu galbenul combinat cu rosu …hihihhi…asta-i situatia ,esesc pe toate planurile ….

 90. Madalina o noapte super odihnitoare si faina….

  Administrator:
  Noapte buna Puiu!

 91. Prigoana s-a angajat usier. Ha,ha,ha vorba lui Basescu 🙂

 92. Imi cer scuze ca adaug un comentariu la acest articol fara avea legatura unul cu celalalt! Doamna Udrea cum puteti motiva votul impotriva domnului Emil Boc, pentru mine e o mare curiozitate..!In primul rand votand asfel ati admis ca atat guvernul cat si implicit ministerul pe care-l conduceti dumneavoastra nu au reactionat cum trebuie spre a indrepta situatia tarii.In al doilea rand as vrea sa-mi exprim direct opinia in privinta domnului Emil Boc , care mie unul mi se pare unul dintre cei mai onesti, cinstiti, si capabili ministrii.Fata de dumneavoastra ama avut si nu stiu ce sa spun sper sa am admiratia personalitatii si a gandirii dumneavoastra cu siguranta trebuia sa mentionez acest lucru, dar ce s-a intamplat ieri da de gandit intr-o singura directie: ori MANIPULAREA TV are dreptate ori MANIPULAREA TV si-a facut din nou datoria si a intoxicat poporul de rand.Am tinut sa las acest comentariu nu ca o simpla “luare la rost” fiindca nu-mi permit acest lucru de altfel, dar pot spune ca am lasat acest mesaj pentru ca am admirat si admir in continuare cerebralitatea si personalitatea dumneavoastra si de aceea pentru mine ceea ce s-a intamplat ieri a fost mai mult decat soc.V-as fi recunoscator sa aflam un raspuns legat de aceasta problema deoarece pentru mine unul si nu cred ca doar pentru mine ce s-a intamplat ieri nu a fost doar un simplu vot, ci cred ca a insemnat mai mult neincredere? nesiguranta? incertitudine? resemnare? sau infrangere? .Va multumesc!

 93. Puiu

  Pai galbenul combinat cu rosu da un portocaliu frumos… 😉 si tot la Traian Basescu ajungem…asa sa te oftici…

  Noapte buna,sa invelesti cantalaul sa nu se raceasca vinul… 😉

 94. Prigoana nu vrea doar contracte cu rosalul…vrea mai mult, viseaza sa fie primar general la un moment dat pentru a intra in paine cu Vasile Gherasim in proiectul Zona Metropolitana Bucuresti (zmb.ro). Sa darime si sa construiasca dupa cum doresc. Sa planteze borcane de sticla unde doresc, in inima targului. Pentru cine ? Se intelege. Nu pentru oameni si nu spre binele lor. Traim printre betoane iar Bucurestiul este una dintre cele mai poluate capitale europene. Infrastructura si canalizarea sunt depasite de “noile realizari”supradimensionate. Vad ca rasar mereu blocuri dar nimeni nu-i obliga sa planteze macar un pom langa mormanul de sticla si beton. Nu as aproba nici un PUZ fara sa deseneze si un pom, doi acolo. Ne sufoca cu “modernizarea si “progresul” propus si realizat pe alocuri de cei ca ei.

 95. poate rezolvati ceva in privinta asta,sa schimbam parerea italienilor despre noi,,,
  si ganditi-va si la ceva cu Qatar,sant aici,as vrea sa pun umarul

 96. Un zâmbet la cafea :so funny!:

  – Bade, sunt farmacist şi aş vrea să ştiu: ierburile astea pe care le vinzi aici, la piaţă, sunt de ceva folos?
  – Sigur că sunt, chiar de foarte mare folos. La băiat i-am luat maşină, iar fetei i-am făcut casă…

 97. poveste cu sobolani rosii si prosti:
  mda … basescu traian lupta cu criza cu valeriu tabara, ministrul lui vacaroiu … sper ca aia care l’au votat ca sa nu ajunga “comunistii” la putere sunt multumiti … 🙂

 98. zambetul de la cafeaua de azi se potriveste la guvernantii lui Basescu ,au fost de mare folos ,si-au imbogatit toate neamurile si clientela politica pentru urmatorii 100 de ani ….

 99. atentionare catre prosti-dupa ce ati folosit linguroiul cel mare pt a va satisface poftele de gurmanzi,folosind pe post de super market latrinele mogulilor,sunt curios dupa remaniere,ce linguritze de plastic veti folosii.
  haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii,daca as avea vre-o influentza pe linga moguli,as insista ca macar cei trei bloggeri-ROSCOVANI de pe bloggul acesta -COMUNISTII PROPAGANDISTI,MORO,CENUSHE SI COLONELUL PUIU ,sa ramina in dotare tot cu linguroiul.
  pt ca toata distractia s-ar duce dracului-NU-I TAIATI DL. MOGULI PE CEI TREI DE LA PORTIA ZILNICA…………

 100. dupa frecventa postarilor de pe blogg,se vede cit se poate de clar-SE FAC NOILE STRATEGII-se cauta prin gunoaie,se umbla la dosare.
  bietul cenushe uita ca tabara a fost PE LA VATRA ROMANEASCA-mai ce memorie slaba are bibilica cenushe

 101. Si iata cum se fac rationamente sofitice:
  Un ministru care a dorit schimbarea totala a guvernului asa cum se schimba o masina uzata cu una noua, in sperantza ca vor scadea sansele unei motiuni de cenzura, lucru care nu se putea realiza ca o remaniere, dar ici cu o impla decizie a conducerii de partid din PDL toata aceasta propunere ramanand astfel mai degraba o retorica necesara unui semnal de alarma ceea ce poate fi util, nu inseamna ca fiindca s-a ales solutia repararii acestui guvern prin remaniere fiindu-i respinsa sugestia, sa voteze alaturi de opozitie la o eventuala motziune(o aberatie), sau cum spun unii care in rest analizeaza coret tot ce s-a intamplat(Vali Stoica) considerand ca o consecventza sa-si de demisia acel ministru, ptr consecventza .

 102. APROPOO DE IMBOGATIRE-derbedeul primar din sibiu si adrian nastase-AFACEREA RODIPET,CU NISTE LIBANEZI-numai din semenul asta adrian nastase a inghitit vre-o cite-va milioane de euroi.
  scandalul e cit capra-PRIN VINDEREA RODIPET ADRIAN NASTASE A INGROPAT PRESA SCRISA,PSEDISTII NEMERNICII SI-AU BAGAT IN BUZUNARE O GROAZA DE BANI,DAR AU MAI FACUT CEVA-AU CENZURAT PRESA,NEDISTRIBUIND-O.ALOO MAI TICALOSI PESEDISTI NU VA E RUSINE HIENELOR……………..

 103. Valeriu Stoica îi cere Doamnei E Udrea să demisioneze.
  Sursa: ziare.com

 104. Un 😆 cu ţintă

  Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
  – Domnule, io pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute.
  Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat.
  – Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti in stare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit!
  Ardeleanul:
  – Nici io n-am crezut, da m-am dus la barul de peste drum sa verific!

 105. Silver,
  Nu i-a cerut sa demisioneze ci la intrebarea Nashului a spus ca s-ar putea astepta la acest gest ca o dovada de consecventza. Citeste te rog comentariul meu la zicerea lui Stoica dar si a altora mai sus. In rest Stoica a analizat bine lucrurile si realitatea politica fiind desigur un bun analist si un politician inteligent.
  Dar nu i-a cerut nimic dnei Udrea.

 106. hahahaha….bun bancul directionat ,mi-a placut ,destepti ardelenii astia ….

 107. ***Bibliotecaru – da’ ce, numai whisky-ul e “beutură” beţivă? Şi vinu’ mbată, nu? 😆

 108. ***ion adrian – asta s-a înţeles din articolul citit. 😳 Dar, dacă e aşa cum spui e bine. Aseară nu m-am uitat la “Naşul”… Am avut ceva de lucrat.

 109. unul care se inspira de la Nasul ,cu afacerea rodipet .hihihih…nu mai stiti de ce sa va agatati ,pentru tine este-o grinda ,pentru partid ,centura politica = disolutie …hihihihih…ce-mi place …

 110. PS.Si de altfel EU a spus clar ca ea nu intra la sedintza ca ministru, ci ca membru PDL.
  Asadar acestea trebuie discociate odata ce ea insasi le-a discociat.

 111. CRED CA PERSONAL TURISMUL INSEAMNA CATEVA LUCRURI:
  1)ADUCEREA TURISMULUI IN TARA
  2)A REUSII SA-I IEI BANII,OFERIN EXCURSII CADOU,OFERIND CATE UN PRODUS GTARUIT(PEPENE,INGETATA UN SUVENIR) CA DE EXEMPLU OFERIN CURSURI DE ESCALADA,PLIMBARI PE LAC,IN REZERVATIA DE PELICANI:DE NUFERI,AL PLIMBA CU ATV GRATUIT,E ADEVARAT CA NU AVEM INFRASTRUCTURA DAR AVEM DRUMURI DE MUNTE CU PEISAJE MINUNATE.
  3)TURISTUL TREBUIE SA FIE FERICIT.
  4)LA FINAL AJUNGAND IN TARA LUI SA SPUNA SI ALTORA AM FOST IN ROMANIA ACESTIA M-AU FACUT FERICIT SE OCUPAU MEREU DE MINE VIN-O SI TU CU MINE IN ROMANIA!!!!O SA TE SIMTI MINUNAT!
  AM TERMINAT DOUA MASTERE:
  DREPT PENAL AL AFACERILOR 2006,
  DREPT COMUNITAR EUROPEAN 2008,ORGANIZATE DE UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRASOV,
  IN PREZENT MERG VOLUNTAR LA CURSURILE DE MASTER LA A.S.E BRASOV,
  AM FACUT SI CURS DE BUCATAR 2009,
  DAR IN BRASOV NU EXISTA LOCURI DE MUNCA!!!!!
  VORBESC ENGLEZA SI GERMANA BINE,FRANCEZA MULTUMITOR SPRE BINE
  IN DATA DE 1 FEBRUARIE O SA SOLICIT SPRIJINUL MAI MULTOR TARI DIN SPATIU GERMANIC IN SPECIAL *DNEMARCA* SA MA AJUTE SA MA STABILESC LA EI CU UN LOC DE MUNCA!!!!
  ASA PLEACAM RAND PE RAND TOTI,DIN COLEGII MEI DE LA MASTERE AM RAMAS SINGURUL IN TARA RESTUL SUNT DEMULT AFARA!!!!!
  VA MULTUMESC CA IMI CITITI MESAJUL INTELEG TOT MERSUL ECONOMIEI SE POT FACE MULTE CU BANI PUTINI DAR SI CU OAMENII POTRIVITI,SUNT SPECIALISTI DAR EI SUNT DEJA CU BAGAJELE IN MANA GATA DE PLECARE!!!
  PT CA NU MAI AU SPERANTE!

  MASTER DREPT:PENAL AL AFACERILOR/COMUNITAR AL AFACERILO:VOLUNTAR LA MASTERE A.S.E. BRASOV

  03.10.2010 BRASOV 2010

 112. doua lucruri trec pe lumea asta ,timpul si betia ….hihihihi…

 113. Puiu,
  Sunt minciuni cele spuse la Nashul in emisiune?

 114. oane ,n-am zis asta ,am zis ca-i istorie ,asa cum ii Flota ,Mihaileanu ,Zambaccian Ebuta si alte furaciuni ….hihihihi…a intrat si Nasul in panica ,l-am vazut aseara ….

 115. ***ion adrian – să ne amintim că şi înainte şi în timpul conferinţei PSD a fost ţiganeală, marea ţigăneală PSD-istă în care ni s-a înfăţişat oportunismul şi lupta pentru ciolan în toată oroarea lui.

  Presa de azi se străduieşte să convingă că şi la PDL a fost la fel ca la PSD deşi nimeni nu a fost în încăpere ca să vine cu înregistrări care să convingă… Nu cred ce spune presa.

  E drept că remanierea trebuia să înceapă cu PM… Asta e…
  Prea bine se înţelege PM cu Preşedintele ca să fie pe placul mogulilor…
  Nu ştiu, nici nu ştiu ce să spun aşa că plec la masă, la Măgura.
  Pe diseară…

 116. poveste cu artist:
  mircea badea a fost magistral … poate a exagerat putin … dar a facut’o intr’un stil de mare artist … n’a mai fost asa de bun de la emisiunea cu trusa micului crestin … 🙂

 117. daca asa stau lucrurile ,Elena trebuie felicitata ,ea a participat in calitate de membru de partid in CD ,facand o analiza obiectiva a guvernarii din care face si ea parte ,cu alte cuvinte a recunoscut esecul guvernarii ,este un ministru responsabil ,care-i baiul ?…..a castigat la imagine din haosul asta ,a iesit cel mai bine …parerea mea

 118. repede sa uita inregistrarea lui Oltean ….hihihihi….Boc poate sa mai incaseze …hihihiii,,,un hohot general democratic , ce naiba sunt portocalii ,nu sobolani rosii ….

 119. Indiferent de ce spun unii sau altii (incluzandu-ne aici si pe noi), consider ca daca lucrurile s-au derulat asa cum se vehiculeaza in presa, de acum inainte responsabilitatea actului de guvernare cade mai ales pe umerii domnului Emil Boc. Aceasta in calitatea domniei sale atat de premier cat si de sef al partidului. Eu raman la parerea ca echipa ce o conduce este alegerea domniei sale, ca asa cum a sugerat sau chiar in mod direct a inlocuit anumiti ministri, putea sa o faca in cazul oricaror altii, la fel cum putea sa coopteze si orice alt nume provenind din cadrul fortelor politice care sustin actuala guvernare.
  Alegerea partidului si a domnului Emil Boc de a continua guvernarea in aceasta formula este o optiune pe care nu putem decat sa o respectam si sa speram, pentru noi toti, ca se va dovedi viabila.

 120. asa dupa cum e bine cunoscut bolsevicii nostrii colegi de blogg,incearca ,construind pe nispuri miscatoare ,din nou,asa cum au mai incercat sa o separe pe ELENA UDREA DE PARTID,prin tot felul de sopirlite,manipulatorii,in sperabta ca actualul ministru ar putea fi atit de credula,incit sa creada ca INDEMNURILE BOLSEVICILOR AR FI DE BUNA CREDINTA.
  dar sa punem lucrurile la locul lor-la sedinta cu parlamentarii,ATENTIE P.M-si nu ELENA UDREA,deci nu la sugestia domniei sale,EMIL BOC A PROPUS DOUA VAIANTE DE LUCRU:
  1-DEMISIA GUVERNULUI IN BLOC SI FORMAREA ALTUI GUVERN CU TOT CE IMPLICA ACEST SCENARIU
  2.-O REMANIERE A GUVERNULUI
  dupa lungii discutii s-a trecut la vot-DOAMNA ELENA UDREA,a considerat ca pt refacerea imaginii partidului solutia radicala de demisie in bloc a guvernului ar fi cea buna,si a votat in CONSECINTA.
  Ce a iesit se stie,au fost 12 abtineri si 6 voturi pt demisia intregului guvern.
  Bon asadar aceasta e pe scurt scenariul,CORECT,ADEVARAT SI REAL-ce speculeaza insa BOLSEVICII SI SLUGILE ,LACHEII SI SCLAVII DE PE PLANTIILE MOGULILOR INFRACTORI,e o cu totul alta problema.
  acum ii pling pe ministrii demisi,si le gasesc calitati-MAI SA FIE,A DREAKULUI E MANIPULAREA BOLSEVICILOR.
  cert este insa un lucru-le crapa ficatii BOLSEVICILOR,pt ca masurile isi fac efectul-DOSARUL COLONELUI PUIU E IN LUCRU,IN CURIND VA NUMARA CEVA MAI PUTINI FIRFIREI ,IN CONTUL CARDULUI.
  fostii parlamentari-INCLUSIV BOLSEVICUL SEF-ION ILIESCU,are pensia diminuata cu 50%-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  iata cam ce a lucrat MICUTZUL BOC…………….

 121. poveste cu prefectura:
  frank, … le’o fi micsorat boc pensia nomenclaturistilor si lu’ iliescu cu 50% … da’ cu ce’mi schimba mie asta viata? … imi foloseste mie la ceva? … nu … se vor economisi in felul acesta cateva milioane de euro …. da’ banii aia vor ajunge in buzunarele cracatitei pdl’iste … crezi ca pe mine ma intereseaza ca d’acuma nu se va mai bucura iliescu de banii aia ci mafia pdl’ista? … 🙂

 122. DNA.ELENE UDREA
  apropo de turism in romania:avem o tara foarte frumoasa si locuri deosebite,ceea ce sperie turisti straini care de multe ori nu mai revin in romania si nu vorbesc nici de bine odata intorsi din romania, sunt drumurile noastre foarte proaste,lipsa de autostrazi ,esti rupt de oboseala dupa ce ai parcurs 500 km in romania,dupa ce treci frontiera in romania este impresionat de mizeria din parcari foarte putine si rau amenajate fara toaleta s-au si cele care au ,preferi sa faci pipi afara in natura de ceea ce vezi ;pentru a atrage turisti trebuie oprita hotia din romania si investiti bani unde trebuie.
  asociatile romanesti care se implica enorm de a aduce o imagine pozitiva a romaniei in tarile unde sunt ,nu sunt ajutate de guvernul romaniei,am vazut ca se investesc bani grei in oameni cunoscuti din romania ,dar va asigur ca munca facuta de o asociatie,ii determina prin expozitile foto,spectacole cu romani ,pe cetateni sa-si faca valizele cu destinatia romania.cu respect presedintele asociatiei franco romane”PIATRA CRAIULUI” ,www.piatracraiului.fr ,harbuzaru florian

 123. Silver,
  Am transcris si pe ziare.com indicat de tine comentariul facut aici si vad ca desi sosit mai recent are ceva succes 🙂
  PS Cred ca si asta il oftica cumplit pe unul care pe atunci combatea tare pe ziare.com si se si lauda cu asta, eu postand pe acolo rar, dar ce sa fac, cu cevasilea succes. 🙂

 124. Silver,
  In nici-un caz la PDL nu a fost tziganeala PSDista ci dincontra asa cum doream si eu si speram de alaltaieri a fost facuta cu eleganta, eleganta finalizata azi de Presedinte care a multzumit celor 6 care pleaca din guvern ptr activitatea de fond care recunoaste si dlui este de mare uzura uzura la care la unii a contribuit si luarea pe aratura mediatica ceea ce desigur ca nu a avut efect pe fundul activitatii lor ci doar mediatic dar ptr cine guverneaza in timp de criza imaginea si increderea este un ingredient absolut necesar succesului.
  Desigur ca ramatorii in gunoaie si consumatorii de fecale cu lopata vorbesc si interpreteaza altfel si aseaza ca mai mereu cu capul in jos lucrurile, ptr ca gura lor cam spurcata, sa fie mai apropiata de masinariile fecalifere aflate la purtatorul comentat si rasturnat. 🙂 🙂 🙂

 125. in timp ce pedelistii sunt tocati marunt de presa ,de data asta de toata presa,sa vedem cu ce se ocupa bolsevicii pesedei sub bagheta lui IOSIF VISSARIONOVICI ILIESCU?
  la ultima sedinta gratie unui tradator din interior au putut iesi in public ultimele ginduri erotice ale nomenklaturistului sef,care nu poate renunta la URA SI INVIDIA CARE IL MACINA,DE FAPT LA OBSESIA LUI SI A CELOR CA EL,BOLSEVICII MIZERABILI CARE STAU PITITI LINGA DAN VOICULESCU ,TURNATORUL,ADRIAN NASTASE HOTUL ROMANIEI SI CRIN ANTONESCU-SUSPENDAREA SI ULTERIOR DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU.
  ce inseamna acest lucru pt romani-INSEAMNA CA RAZBOIUL DEVASTATOR SI CONTRAPRODUCTIV DUS DE BOLSEVICUL SEF,OCTOGENAR ,CONTINUA,ca romanii vor fi obligatii sa participe la RAZBOIUL BOLSEVICILOR IMPOTRIVA DEMOCRATIEI SI CA SISTEMUL TICALOSIT ,DESI LOVIT SI RANIT DE MOARTE NU SE PREDA.
  uitati-va la micii ticalosi de pe blogg,cum zburda cu nesimtire,sustind PE CEI MAI TICALOSII ROMANI-cu o nesimtire iesita din comun.
  PT CINE SI IN FAVOARE CUI LATRA CENUSHE,MORO SI PUIU?
  pai va spun eu daca nu stiti:
  PT CA ADRIAN NASTASE CEL CARE A VINDUT ROMANIA PE DOI ARGINTI SA NU INTRE LA PUSCARIE ,BA DIMPOTRIVA SA AJUNGA CIT MAI SUS.
  PT CA SECURISTUL DAN VOICULESCU SA NU DEA INAPOI TOT CE A FURAT DE LA STATUL ROMAN
  PT CA PATRICIU SA NU II TINA DE URIT LA BINEFACATORUL SAU,ADRIAN NASTASE INTR-O CELULA DIN TEMNITA DOFFFFFFFFFFFFFFFFFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAA[HAAAAAAAAAA HIIIIIII]
  PT CA BARONII ROSII SATRAPII LOCALI SA POATA AJUNGE LA RESURSE…………
  si lista ar putea continua.deci iata pt ce acesti bloggeri consuma atita timp si energie-PT A DIOSTRUGE ROMANIA SI A O IMPINGE IN GHEARELE SISTEMULUI TICALOSIT.

 126. TU ESTI LA P[RIVAT CENSHE-CERE-TI DREPTURILE DE AUTOR DE LA MOGULUL TICALOS-haaaaaaaaaaaaa,fa greva CENSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

 127. Puiu,
  Istoriile adevarate produc efecte cele mincinoase nu .
  Iar efectele depind si ele de continutul acelor istorii odata ce ele sunt adevarate, adica una este daca cu adevarat tratez pe cineva cu o flegma sau injuratura si alta este daca-l dobor cu adevarat la pamant.
  Atat.
  🙂

 128. CENUSHEEEEEEEEEEEE-haaaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii-capra vecinului,ADICA A BOLSEVICILOR,ADICA A TA E LA USCAT PE GARD…………
  HAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII-vezi censhe,de aceea ma amuz eu,voi latrati si reformele promise intra in …ACTIUNE……….
  CE-MI PLAC GLUMELE LUI EMIL BOCCCCCCCCCCCCCCCCCC-HAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII
  WOWWWWWWWWWWWWWWWWWW E TARE PITICUL ATOMIC-i-a pus pe jar pe ticalosiiiiiiiiiiiii.
  VINTU IN CURIND VA FI LINSAT DE ANGAJATII DE LA REALITATEA TV
  PATRICIU S-A ASCUNS IN CEL MAI ADINC PUT PETROLIER
  NASTASE E CU VALIZA LA USA………
  ILIESCU SE VISEAZA CA ACTIONEAZA CA UN PALOS DE SARAZIN………………….moamaaaaaaaaaaaaaa de cosmaruri pe voi cenusheeeeeeeeeeeeeeeeeee…………………………..

 129. ANTIPOVESTE CU BOLSEVICIIde pe blogg-aloooooooooooooo,de ce sunterti in opozitie bolsevicilor??????????????
  DE VA TRAIAN BASESCU v-a administrat a nu stiu cita bataie??????????????????
  OARE DE CE ION ILIESCU ESTE LOVIT CU TOT FELUL DE OBIECTE CIND IESE IN PUBLIK???????????????????

 130. poveste cu nulitati:
  frank, … am inteles … basescu traian i’a lovit pe bolsevici … i’a accidentat pe moguli, … a dat in nomenclaturisti … da’ viatza ta? … viata ta, frankitza, cu ce s’a schimbat in bine de cand basescu traian si’a vazut visul implinit? … traiesti, frankitza, cu un milimetru, cu o molecula, mai bine decat inainte? … in asta se masoara valoarea unui presedinte, frankitza, … din punctul asta de vedere, presedintele tau, basescu traian e un presedinte nul … 🙂

 131. Nu mi-a plăcut că domnul Băsescu a “urecheat-o” pe doamna Udrea la discursul prilejuit de ocazia depunerii jurământului. Nu a fost un gest frumos şi, probabil, că am să-i dedic o postare pe blog.

 132. poveste cu capabil:
  adriean videanu, omul lui basescu traian, a explicat lipsa de performanta a mandatului sau … cica domnu adriean ca n’a avut performanta pentru ca opozitia n’a venit cu solutii … aham … 🙂

 133. Cata reacredintza si javrism conjugat cu tampenie.
  Unde? asaaa in eter.

 134. PS Explicatie: La mine cuvantul rea-credintza se scrie intr-un tot indestructibil spre deosebire de buna credintza

 135. istoricul mincinos ne acuza ca-i plangem si-i apreciem pe remaniati ,Basescu l-a promovat pe remaniatul de la agricultura ,sef la Cotroceni la o comisie presidentiala ,vai doamne ce fariseu aplaudac..asta denota ca remanierea a fost facuta de fatada ,Elena a avut dreptate..

  oane …ce exemplu urat ai dat ,se vede ai avut 3-4 zile grele…hihihihih…

 136. Biblio …dezvolta te rog aici pe blog ,n-am vazut faza despre care faci vorbire …

 137. FRANK….Apropos de liguroi,lingurita etc ….Personal voi folosi alea de plastic…. de unica folosinta ..ca si ministrii numiti acum in guvern de PDL…….
  Daca tu esti in extaz acum in fata inteleptelor numiri ,eu personal sunt ingrijorat deoarece s-ar putea sa iau ceva kilograme in plus …stii ca rasul ingrasa ….
  Cei de la PDL le-au luat maul celor de la PSD si PNL….au facut un guvern de tranzitie inaintea lor ….iar noii ministri vor face playback pe inregistrarile vechilor ministri…..
  Apropos de linguroiul tau …mai ai in haznalele tale material pentru linguroi si bulimia ta politica inconfundabila?
  Daca nu ai fi atat de incrancenat si patimas ti-s propune sa faci un serial ..”Sa radem cu….”
  Si poti incepe cu cine doresti ..dar neaparat nu-i uita pe cei de la PDL….si nu-l uita pe Oltean care stie cat de tare si “rezistent” e Boc la incasat…..

 138. FRANK….Au aruncat in Iliescu ..imi aduc aminte ca a aruncat un revolutionar de profesie ,care traieste de pe urma revolutiei ,si inca mai vrea,cu maruntis in Iliescu ..la comemorarea celor ucisi in revolutie ..cu care cel cu maruntisul nu are nici o legatura ..pentru ca era intreg si cu mare pofta de “viata”….Constantinescu a fost marcat cu cerneala de catre un pacient de la 9…….Plimba-te acum cu Dl Presedinte Basescu la vreo manifestare a bugetarilor ….a pensionarilor..a viitorilor pensionari pe noua lege a pensiilor …a celor 500000 de remunerati pe drepturi de autor ..etc etc…ia-l si pe Dl Premier Boc cu voi …ca tot stie sa incaseze …in opinia lui Oltean…
  Apropos…cand ai fost ultima oara la un medic oculist…sa-ti explice de ce vezi mereu culorile aiurea …?Poti evita astfel si vreun posibil accident de circulatie politica …e trafic mare …

 139. @ puiu

  Este vorba despre “scandalul” salariilor salariaţilor din minister mai mare decât cel al ministrului. O directă puternică în poziţia doamnei Udrea.

  Domnul preşedinte Băsescu a devenit, brusc, vocea “opoziţiei”. I-a certat pentru problema cozilor în cazul “drepturilor de autor” pe miniştrii demisionari, mai precis, “aş vrea să plec tot de la o întâmplare recentă când zeci de mii de oameni au fost trimişi în mod ridicol la ghişee să îşi plătească dările către stat” (iată, indirect a dat o palmă şi doamnei silverstar, dar şi o crasă dovadă de neştiinţă, pentru că erau vorba despre contribuţii şi nu despre “dări către stat”), a vorbit despre “eroarea de sfidare a opiniei publice”… Pe scurt, domnul preşedinte Traian Băsescu a avut un discurs agresiv de parcă domnul Boc l-a sfidat tot timpul pentru a-i face în ciudă şi a destabiliza ţara. O listă de reproşuri care parcă se adresa prin 2008 domnului Tăriceanu (apropo, nu l-a iertat nici pe domnul Tăriceanu vinovat, după doi ani, de tot ce este rău în România). Discursul a fost de parcă domnul Băsescu a lipsit câţiva ani din ţară, abia a venit şi a găsit un dezastru. Personal m-am simţit jignit şi chiar mi-a părut rău că anumiţi oameni, care sunt trup şi suflet pentru domnia sa şi binele poziţie domniei sale ca preşedinte, oameni care au înghiţit tone de răutăţi din partea colegilor de la celelalte partide, sunt urecheaţi atât de violent chiar de domnul Băsescu… Când ascultam acel discurs, am simţit că mă enervez şi zău dacă vreau asta, că şi aşa sunt de câteva zile în crize cardiace. Unde este, domnule, Traian Băsescu pe care l-am cunoscut la începutul mandatatul domniei sale de preşedinte al PD? Cum poate să schimbe puterea în asemenea hal un om? Sau aşa a fost dintotdeauna şi a tot reuşit să mă pălească să-i găsesc diferite scuze?

 140. Nu ştiu dacă aţi auzit, în România de astăzi se duce absurdul până dincolo de orice imaginaţie, chiar şi pe timpul lui Ceauşescu, un cetăţean este amendat contravenţional pentru că a spus un banc cu poliţişti. Poate când se va redeschide canalul Dunăre-Bucureşti îi va trimite direct la canal.

 141. Biblio

  Din punctul meu de vedere gresiti,Traian Basescu a facut referire la lucruri care trec si prin mintea opiniei publice.Nu poti reduce salariile respectiv veniturile oamenilor obisnuiti,si chiar a ministrilor care nu pot trece de un anumit barem,si cere solidaritate de la acestia atat timp cat exista functionari care castiga mai mult decat chiar primul ministru.Am dezbatut chiar amandoi zilele trecute aceasta problema si pareati de acord desi v-ati agatat de termenul venituri nu salarii.Presedintele nu a urecheat pe nimeni,s-a nimerit ca exemplul ministerului doamnei Udrea sa fie ultimul exemplu vehiculat in presa si atat.Doar cine vrea sa interpreteze asa trage asemenea concluzii.Partea profunda a exemplului dat de presedinte este insasi frustrarea populatiei cu salariile reduse vizavi de inca discrepantele existente dintre veniturile din ministere.Personal ma simt usurata pentru ca presedintele a atras atentia acestui lucru,deoarece eu ca reprezentant al pdl in teritoriu,aud asta zilnic de la oamenii cu salariile reduse si nu am argumente convingatoare pentru a-i solidariza cu aceste masuri atata timp cat exista exceptii.Presedintele a atras atentia per ansamblu vizavi de imbunatatirea COMUNICARII acestui nou guvern cu populatia.Oare nu asta doriti Biblio mereu in postarile dvs.? Nu asta e principala acuzatie a opozitiei si chiar a unei parti a populatiei ca guvernull nu este un bun comunicator?? Presedintele nu trebuie sa fie un parinte iubitor care ascunde greselile copilului si in incurajeaza sa perpetueze in greseli,ci sa ii arate nu e bine sau corect sa-l critice daca e nevoie daca asta il ajuta sa creasca drept.
  Ati uitat insa partea in care presedintele a declarat hotarat ca nu va lasa acest guvern sa anunte el masurile grele,isi va asuma el ca presedinte anuntarea populatiei,va incasa el daca va fi nevoie oprobiul popular pentru ca asta face un presedinte care doreste ca un guvern sa reuseasca.Dar pentru asta are si dansul ceva conditii…cel putin sa spuna realitatea acolo unde considera necesar.Vorbim Biblio de politicieni maturi,cei mai maturi ai Romaniei,nu niste plangaciosi si personal ma astept sa accepte sa fie tratati cu aceeasi maturitate,si duritate chiar,daca asta inseamna sa scoata tara din criza.Nu i-a umilit nimeni nici pe cei plecati,nici pe cei ramasi,nici pe cei veniti,daca asta insinuati a fost doar o atmosfera normala intre oameni politici de varf.Ei sunt modelele noastre si vrem sa vedem oameni capabili responsabili indiferent de situatie.

 142. Biblio

  Spuneti-i ritmului dvs.cardiac sa revina la normal,orice om responsabil si care doreste sa faca mai mult nu poate decat sa fie motivat de discursul presedintelui.In fond orice ai face niciodata nu e suficient,mereu se poate si mai mult si mai bine,altfel nimeni nu ar mai avea succesori… 😉

 143. poveste cu ce e’n gusa o fi si’n capusa?:
  taaaaaaaaaare curios as fi sa stiu daca gabriela chiar crede toate osanalele astea pe care le aduce maretului conducator si partidului model … 🙂

 144. cenush…

  Unde vezi osanale… ? Doar am dat o interpretare proprie spuselor presedintelui.Unii ar putea fi chiar suparati… 😉 ?

 145. @ N.G.
  Eu nu pot să afirm, şi nici nu am de ce să fac asta, că ceea ce spune preşedintele este neadevărat. Dar preşedintele nu poate să aştepte remanierea guvernamentală sau nu ştiu ce interviu, pentru a spune aceste lucruri dacă le are de spus.

  Puteţi să-mi spuneţi mie, cu mâna pe inimă, că domnul preşedinte Băsescu nu ştia despre “problema drepturilor de autor”, adică de Ordonanţa de Urgenţă dată de domnul Boc care obligă la cozi sute de mii de persoane? Unii spun că preşedintele i-ar dicta domnului Boc ce să scrie în OUG-uri. Eu nu spun asta, dar nici nu pot să cred, dată fiind relaţia apropiată dintre domnul Boc şi domnul Băsescu, că domnul preşedinte nu ştia despre OUG măcar cu 5 minute înainte de a fi anunţată, nu mai vorbesc că trece pe la domnia sa înainte de a ajunge în Monitorul Oficial. Domnul Băsescu trebuia să spună aceste lucruri miniştrilor înainte ca ele să ajungă oficial publicate în Monitorul Oficial, mai ales că a semnalat de foarte multe ori că nu este un simplu spectator al actul de guvernare.

  A veni acum şi a reproşa domnului Boc şi miniştrilor ca un simplu cetăţean, o vece exstrasă din opinia publică, nu mi se pare o poziţie onorabilă a domnului preşedinte.

  Greşesc? Se prea poate… dar greşeala mea reprezintă o simplă părere falsă. Ceea ce ştiu sigur însă că nu este o greşeală este că aşa am simţit. Eu am simţit, ascultând acea declaraţie, că domnul preşedinte Traian Băsescu ia acest popor drept o masă de proşti care cred şi înghit tot ce li se spune. În timp ce toată lumea din “Opoziţie” afirmă (adevărat sau fals) că de fapt domnul Băsescu este premierul şi domnul Boc un banal om de paie, după numeroase intervenţii pe care domnul Băsescu le face în locul premierului, inclusiv cea cu anunţarea micşorării salariilor şi pensiilor, acum domnul premier Boc vine pe post de ţap ispăşitor şi domnul preşedinte este pe post de ingenuu care a aflat din presă că anumite lucruri nu merg bine? Aceste “manevre” nu se fac. Privesc, de exemplu, la domnul Mircea Geoană care strânge, cu zâmbetul pe buze, mâna noilor miniştrii, din poziţia sa de preşedinte al Senatului. Oare îi face plăcere să asculte jurămintele noilor miniştri? Oare este interesat de discursul preşedintelui Traian Băsescu? Oare are o plăcere deosebită pentru domnia să stea în rând cu doamna Anastase şi domnul Boc? Nici nu contează plăcerea, domnia sa îşi face datoria de preşedinte al Senatului şi este prezent acolo conform situaţiei ceremoniale cu o poziţie corectă. Asta ar trebui să facă toată lumea… Nu era un prilej ca preşedintele să “puncteze” şi să comunice teatral poporului că-i pasă şi că luptă pentru bunăstarea şi pripăşirea valorilor României.

  Am mai observat că doamna Anca Boagiu avea, în mod vizibil, dureri la piciorul drept. Nimeni nu a considerat necesar să-i ofere un scaun şi să o scutească de plimbările de colo-colo… Nu ştiu… Parcă nu mai sesizez umanitate, parcă patima a mâncat de tot omul şi aceste vârfuri politice nu mai simt nimic, sunt goi pe dinăuntru.

  Părerea mea, greşeala mea.

 146. Bibliotecaru,aia nici macar nu erau politisti,erau comunitari.Astia sunt cei mai…
  Tanarul spunea si el bancul ala cu politistii si cu becul.Dar nu a observat ca din spate veneau doi comunitari.Aia ascultau si ei bancul,numai ca in loc sa il aplaude,l-au amendat.Poate tanarul a vrut sa isi bata joc.Poate i-a vazut pe comunitari si a spus bancul exact atunci.

 147. Biblio …multumesc ,m-am dumirit ,de acord cu comentariul la Videanu si partial la Basescu ,a vrut sa mai stopeze caderea libera a lui si a guvernului ,mai suparat a fost pe stimulentele lui Vladescu decat pe drepturile de autor ,Elena a meritat dojana parinteasca cu veniturile consilierilor si a directorilor din subordine ,restut discursului in nota lui ,demagogica ,in care nu mai crede nimeni ,tot teatrul asta cu remaniera a fost facut pentru a mai drege busuiocul ,nu pentru bunul mers a treburilor tarii ,daca vroia bine pentru popor ,schimba tot guvernul in frunte cu Boc …

 148. Biblio

  Geoana e baiat mare si sa vrea si politician la fel…trebuie sa accepte si asume pozitia pe care o are.Nu spun cu mana pe inima ca TB nu stie tot ce misca in guvern,dar nici nu spun cu mana pe inima ca stie…Imi pare rau…nu pot privi ca reprosuri ceea ce a facut TB,atat timp cat ca simplu cetatean simt la fel.Inainte de a fi politician mic si neinsemnat sunt un locuitor al acestei tari si vreau sa aud realitati nu laude doar de dragul de a ma simti eu bine.Poate nu am fost atenta dar nu am auzit explicit reprosuri la adresa primului ministru,ori chiar daca ar fi fost,revin si spun ca o asemenea functie presupune sa accepti si laude si critici de oriunde ar fi ele si sa dovedesti prin ceea ce faci ca ele sunt nefondate.Repet nu mi se pare ca a fost certat acest guvern,mie mi se pare ca a fost incurajat si motivat sa nu cedeze atacurilor si sa continue.
  Despre doamna Boagiu…am observat ca schiopata,ba chiar vocea si fata erau crispate.Eu sper ca nu de emotie(ceea ce ar trada slabiciune fata de enorma responsabilitate pe care si-a asumat-o),ci de durere(ceea ce ar arata o femeie puternica,care in ciuda durerii sta in picioare si rabda pentru o cauza pe care ea se crede in stare s-o gestioneze bine).Asa ca Biblio,ca o femeie ce lupta in viata pentru fiecare lucru care il am,nu prea vreau sa vad ca sunt condusa de o femeie care in momente importante si grele are nevoie de un scaun pe care sa seada…Suna cinic…? Sper ca nu…viata nu e mereu ingaduitoare…

 149. Gabriela …mi-a placut sinceritatea ta cu intrebarile concetatenilor ,cum te descurci ,ce mai poti sa le spui ?….in ianuarie 2011 cand nu se revine ,asa cum s-a promis ,ce le raspunzi la votantii tai ?…

 150. @ N.G.
  Oricărui om care are nevoie de un scaun şi un pahar de apă ar trebui să i se ofere un scaun şi un pahar cu apă. Am observat şi tremuriciul foi cu jurământul din mâna altui nou ministru…

  Slăbiciunea fizică a omului nu este un lucru care trebuie imputat, slăbiciunea spiritului este însă altceva.

  Mă opresc aici pentru că nu am intenţia să vă conving de ceva. Ce am avut de spus, ca simplu cetăţean, am comunicat… eu unul mi-am făcut datoria civica de a spune ceea ce simt şi ceea ce gândesc. Am tras un semnal de alarmă asupra unor lucruri pe care le-am observat, ce va fi mai departe vom vedea.

 151. Puiu

  Pentru mine e mai simplu aici…E un oras care mereu a trait sub ”domnia”PSD si rezultatul e saracia si depopularea.Acum chiar si cu guvernare portocalie,la domnia PSD s-a adaugat cea PNL,in tandem la fel de pagubos pentru viata de zi cu zi.Aici oamenii stiu ca viata si prosperitatea unui oras depinde mai mult de primar decat de guvern,iar per ansamblu lumea intelege ca asa cum un oras s-a devalizat incet,cu tara s-a intamplat la fel si acum suportam consecintele…Problema in sine nu sunt reducerile salariale unde intalnesc o intelegere mai mult sau mai putin numeroasa,ci exceptiile fata de care in unanimitate nu exista toleranta.In schimb pensiile de lux care au fost reduse sunt printre punctele albe date de populatie cu care nu multe guverne se pot lauda.

 152. o enorma responsabilitate ,pe care si-a asumat-o …,nici o enorma Gabi neni ,ocupa un post in care a mai fost ,cand avea 27ani ,nici atunci n-a facut nimic ,nici acum n-o sa faca ,toata viata a fost ridicata de Basescu ,cand a candidat la un sector ,a picat ,este o pupila a bossului neajutorata ,singurul ei merit ,a fost vecina de bloc cu TB. in Constanta ….era sa uit ,a facut un lucru laudabil ,a infiat un copil ,sa fie sanatosi amandoi ….

 153. Biblio

  Slabiciunea fizica e consecinta slabiciunii spiritului…parerea mea… o.k. am inteles,ma voi opri si eu aici,cred ca amandoi ne-am spus punctul de vedere.

 154. Puiu

  Ma rog…eu vad altfel lucrurile,cine urmeaza dupa Berceanu,nu are o misiune usoara…Sensibiliatea populatiei vizavi de transporturi e crescuta,eu cred ca dimpotriva,experienta anterioara ii va folosi iar intelepciunea catorva ani in plus o vor ajuta sa isi puna in valoare cunostintele in materie.Vom vedea…

 155. poveste cu ramas cu gura cascata:
  “slabiciunea fizica e consecinta slabiciunii spiritului” … aaaaaaaaoleu … nota patru la slabiciuni … 🙂

 156. poveste cu lungime:
  bei frate… ce nedreapta’i viata … taman acuma sa’i taie accesul la pusculita lu’ berceanu? … acuma dupa ce a inaugurat un drum de 9 km? … hm … nerecunoscatorii naibi … 🙂

 157. Conteaza foarte mult imaginea pe care ne-o facem in exteriorul Romaniei. Ar trebui promovate adevaratele valori mai mult.

 158. buna ziua,

  sunt o bucuresteanca care locuieste la curte si am o mare dilema!!!
  despre reabilitarea termica………..stiu ca aici se dezbate alt subiect dar trebuie sa scriu undeva
  de ce la case la curte nu se fac nici un fel de subventii??? cei de la blocuri au subventionata gigacaloria ( eu iarna platesc doar gazele 500 lei si chiar si peste in conditiile in care am o casa de paianta de 2 camere, bucatarie si baie), lor li se face izolarea termica a blocului cu o mare contributie de la stat ( buget, primarie etc), noi ne izolam casele suta la suta pe banii nostri……..sa nu se inteleaga gresit dar sunt foarte mult ajutati cei de la bloc si multi nu sunt in stare sa isi faca o gradina de flori in fata blocului, sau sa isi zugraveasca exteriorul blocului si multi nici macar interiorul
  Trebuie sa recunoastem ca blocurile arata ingrozitor atat la exterior cat si la interior si totusi locatarii se complac in aceasta situatie.
  Cei de la curte isi zugravesc casa pe exterior, isi intretin singuri acoperisurile, gardurile , gradiniile si totusi nimeni nu-i ajuta ( iar efortul financiar este mai mare decat la bloc pentru aceste intretineri).
  Asa ca doamna ministru va rog daca se poate sa faceti ceva si pentru cei de la casa pe pamant cum se zice pentru a ne izola si noi termic locuintele.

  In speranta ca cititi acest mesaj va urez mult noroc si multumiri!!!

 159. poveste cu propunere de afacere:
  uatu flaviu (11.41) … frate … bei … zic asa … io nu le am cu majusculele … tu nu le ai cu minusculele … io zic sa duci inapoi in garderob bagajele alea pe care le tii in mana si sa punem, frate, de’o asociere … sa vezi ce bine’o sa ne mearga … 🙂

 160. Incurcate sunt caile domnului…..
  contre si contracontre….
  Nimic dece trebuie real facut, simplificat ptr a se redresa situatia cit de cit….
  Citeam printr-un ziar ce si cum tre sa faci ca sa-ti pui centrala de apartament….
  Ma apuca risul…voi nu sunteti acolo in capitalism , sunteti intr-un fel de socialism mai libertin in nunele aspecte….