Jurnal: 22 august

Aşa cum vă spuneam în articolul de ieri, am convocat o şedinţă la MDRT pentru a vedea ce se poate face ca nivelul de absorbţie al fondurilor europene să se îmbunătăţească şi ritmul de finalizare al lucrărilor să crească. Chiar dacă ministerul pe care îl conduc a atras cele mai multe fonduri europene, e în continuare loc de mai bine, de mult mai bine.
Şedinţa a durat aproape 3 ore şi au participat conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), conducerea Autorităţii de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), reprezentanţi ai Direcţiei de programe de cooperare transfrontalieră şi ai Direcţiei de implementare a programelor Phare.
În urma şedinţei, am stabilit o serie de măsuri care să eficientizeze activitatea. La nivel de minister, s-a decis o reorganizare a structurilor care se ocupă de fonduri europene: mai puţină birocraţie, capacitatea de a lua decizii mult simplificată şi o responsabilizare suplimentară a personalului care lucrează în aceste programe.
La nivel exterior ministerului, vrem să creăm cadrul necesar ca autorităţile publice locale să scurteze perioada de derulare a procedurilor de atribuire a contractelor şi să mărească ritmul de derulare efectivă a lucrărilor. Acum, atribuirea contractelor se face anevoios, iar lucrările au întârzieri mari. MDRT se află în postura de a-i aştepta pe reprezentanţii administraţiilor locale să vină să ceară banii pe proiecte. Asta nu se împlă tocmai pentru că există aceste întârzieri mari la proiecte.
Pentru perioada următoare, ne-am propus o ţintă ambiţioasă: semnarea de contracte pe fonduri europene de 50 de milioane de euro pe lună. Aici, munca importantă o desfăşoară Agenţiile pentru Dezvoltare Regională (ADR).
La fel de importantă este şi mărirea nivelului sumelor pe care MDRT le plăteşte beneficiarilor lucrărilor, astfel încât valoarea contractată să se apropie de sumele efectiv plătite. Diferenţa este dată de timpul pe care se derulează lucrarea, la unele ajungându-se la o perioadă de chiar doi ani.
În măsura în care vom atinge aceste obiective autoasumate, România va fructifica următorii 3 ani pe care îi are la dispoziţie pentru a atrage toate fondurile europene care i-au fost alocate. Dacă irosim această şansă, aderarea la Uniunea Europeană ne poate costa mai mult decât beneficiile noastre efective. România poate ieşi din criză cu aceşti bani europeni.
Spre seară, după şedinţă, am avut întâlnire la partid. Apoi, am discutat la Guvern despre priorităţile de săptămâna asta. Când am terminat, era trecut de 11 şi am decis să amân jurnalul de ieri pentru astăzi.

361 thoughts on “Jurnal: 22 august

 1. Olgutza si-a scurtat fusta… 😉 ? Si cere imperios terminarea scandalului cu avocatul…creste presedintele in sondaje din nou…ei,fir’ar sa fie… again… 😉 ?

 2. Marius iacob trebuie exclus din magistratura,asta faceam daca eram presedinte,prin decret…

 3. O mamica a filmat-o pe asistenta care era ingeras cu bebelusul,ava grija,il pupa,acum e considerata demon de un neavenit din justitie.

 4. Eu aş vrea să înţeleagă cineva că cei de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate plătesc rezolvarea fiecărui caz în parte… Plăţile vin funcţie de numărul de pacienţi şi de manevrele medicale necesare efectuate de cadrele medicale.

  Toate astfel de chestiuni tehnice vin, prin Ordine, către unităţile sanitare.
  De exemplu:
  http://www.cnas.ro/arhiva/ordinul-presedintelui-cnas

  Există normare care determină cadrele sanitare necesare.

  De ce nu este aşa? Aici este necesar un răspuns. Casa dă banii, normarea există, de ce nu există numărul de cadre respective? De ce era o asistentă şi nu 3 sau 4? Cine anume a stabilit că “merge” şi cu o asistentă când studiile de normare spuneau că este nevoie de trei? Şi de ce cel care a stabilit că “merge” şi aşa nu plăteşte acum, responsabil pentru decizia sa, când se constată că nu merge?

  Eu aici aş vrea un răspuns. În această zonă aş vrea să văd pe cineva condamnat, pentru că plătesc penal cei mici şi nu cei ce ordonă celor mici să facă ceva.

 5. Acesti demoni au distrus-o pe femeia asta,nu mai are loc de munca, e privata de libertate in mod abuziv,pericolul nr.1…..

 6. KATRINA….Unde se vorbeste de confiscare a bunurilor “nejustificate ” ?Daca e pe legea ANI in forma actuala atunci prevederea e sigur neconstitutionala …deoarece in cazul unei confiscari pe sesizarea ANI trebuie obligatoriu facuta dovada ca acele bunuri provin din activitatea de crima organizata ,coruptie ,mita etc …abia atunci s-ar justifica orice confiscare ..pe cele de mai sus sau flagrant….
  Restul tine cum ai spus de impozitarea chiar si retroactiva a tuturor veniturilor care au generat banii pentru achizitia acelor bunuri ..o masura corecta,legala si democratica….
  Consider ANI ca o institutie paralela celorlalte institutii din Romania abilitate pe spetele de mai sus …in institutie care discrimineaza demnitarii,functionarii publici ,..anuland prezumtia de nevinovatie a acestora….Exista DNA,Parchet,SRI,SIE…..exista Fisc ….pentru toti cetatenii din Romania ….Prin prevederile legii ANI ,demnitarii ,functionarii publici sunt scosi din cadrul normal constitutional …sunt scosi din drepturile si calitatea lor de cetateni ai Romaniei …
  Speta imi aminteste de o curiozitate diplomatica romaneasca …sa zic asa ..sau pe carentele unor negocieri bilaterale diplomatice ….Pentru Turcia ,cetatenii romani nu au nevoie de viza ….cetatenii romani de profesie soferi care transporta persoane in Turcia ,au nevoie de viza pentru a intra in Turcia …soferi romani care transporta cetateni romani care nu au nevoie de viza pentru a intra in Turcia ,nu sunt considerati cetateni romani desi au cetatenie romana ….ei sunt probabil considerati cetateni soferi si nu romani…..
  Cam asa e si povestea cu demnitarii,functionarii publici etc etc vizati de legea ANI ….pentru cei mentionati anterior nu sunt suficiente DNA,SRI,SIE,Parchet etc…..ei sunt cetateni demnitari,cetateni functionari publici si nu cetateni romani …si pentru ei trebuie o institutie speciala ANI ,peste celelalte institutii …Consider ANI insitutie de presiune si santaj politic pe fondul labilitatii morale a celor vizati de aceasta ANI….o institutie folosita si care va fi folosita de orice putere politica ar veni in Romania …E un cerc vicios coercitiv dar si permisiv la coruptie si alte tare morale ..permisiv pentru putere si coercitiv ,element de santaj si presiune politica in stransa legatura cu grupuri de interese ..politice si economice …Se guverneaza de 20 de ani in Romania intretinand un carusel politic din care nimeni nu poate sa sara ,sa evadeze ,fie de la putere sau din opozitie ,fara riscul de a se acidenta ..mai mult sau mai putin grav …

 7. Citez, cu voia dvs și sper și a domniei sale, un fragment dintr-un excepțional comentariu al Nicoletei Savin:

  ,,Ceea ce nu spune domnul Chitic e ca domnia sa nu este chiar asa, un John Doe venit de pe strada, cu pantalonii rupti in cur si salariul de bugetar taiat, injurandu-l cu naduf pe un presedinte care l-a dezamagit. Domnul Chitic este un infocat simpatizant PNL si probabil ca sageata liberala i-a dat imboldul de a actiona atat de curajos, in miez de noapte. Domnul Chitic tace mâlc si in privinta legaturilor de afaceri cu renumitul ziarist Sorin Rosca Stanescu, numit de cunoscatori “Ciripoi”, pentru trilurile sale melodioase la urechea baietilor cu ochi albastri. Si are toate motivele sa o faca. Pentru ca stiind aceste lucruri, orice om cu capul pe umeri isi da seama ca se afla in fata unui remake prost dupa filmul renumitului regizor Dinu Costache Patriciu, “Copilul batut cu caraba prezidentiala”, care a rulat in decembrie pe ecrane de ni s-a acrit, remake regizat insa de Sorin Ovidiu Vantu. Sincer, eu nu-i inteleg pe miliardarii astia, gen Patriciu, Vantu si Felix. Cu banii lor ar putea cumpara jumatate dintre oamenii amarati ai tarii, cerandu-le sa sustina ca i-a batut Basescu cu parul sau i-a injurat de mama. Chiar nu sunt in stare sa gaseasca naibii pe cineva credibil si sa fie macar o data in viata si ei profesionisti? Faptul ca l-au ales sa joace rolul victimei pe un avocatel amic la catarama cu SRS si mai ales faptul ca incidentul a fost mediatizat imediat de Nistorescu si celelalte vuvuzele traditionale ma face sa cred ca toate aceste capete luminate stau pe umerii trupurilor respective doar pentru a nu le ploua in gât. Dupa dramoletele cu copilul batut si cu femeia violata care a nascut dupa un an, povestea cu avocatul izbit in figura cu pumnul, palma sau limba de la pantof mi se pare o noua stupizenie, demna de cascadorii râsului. Dar ce altceva sunt toti acesti domni decat niste cascadori vrednici deopotriva de râs si de plâns, care executa acrobatii periculoase pe o funie ce se apropie tot mai mult de par? “

 8. Biblio

  In decembrie 2008 s-au blocat angajarile in sistemul sanitar.De atunci s-au eliberat posturile prin plecari din randul asistentilor medicali si nu s-au putut reangaja alte persoane.Asa s-a creat vidul de cadre medicale in ultimii doi ani.Teoretic se poate cere derogare pentru posturile unice din sanatate,dar acestea sunt in general de conducere nu de executie.

 9. NG….Exact asta e esenta postarii mele in legatura cu cazul asistentei …justitia se adauga sistemului de sanatate publica din Romania …ca sistem bolnav si caraghios ..cel putin la nivelul deciziilor ….

 10. Visan asta merita pumni in fatza,e dus rau,sa nu vorbesc urat.

 11. Moro

  Stiu…vroiam doar sa intaresc…cand ai dreptate,ai dreptate… 😉

 12. @ N.G.
  Pe de o parte sunt aceste blocări de posturi în sănătate, un act de voinţă politică absolut abuziv (părea mea), pe de altă parte eu bănuiesc că anumiţi oameni se bucură de această blocare de posturi şi profită de ea pentru că rămân mai mulţi bani în alte zone decât salariile.

  Adevărata soluţie pentru sănătate este banală dar foarte grea pentru guvernare… creşterea salariilor la nivelul celor din occident şi scăderea numărului de neasiguraţi către zero. Orice altă măsură nu este viabilă, pentru că în măsura în care contribuţiile sunt de 5 sau 6 ori mai mici decât în occident, automat şi sumele plătite pentru actul medical sunt de 5 sau 6 ori mai mici.

 13. OAMR(mi s-a pus pata)-ordinul asistentilor medicali din Romania-o institutie care pretinde puncte pe banii asistentilor medicali,cursuri peste cursuri platite evident din buzunarul acestora,dar care nu ofera nimic in schimb decat o asa zisa autorizatie de libera practica conditionata de aceste plati nu de competenta si responsabilitatea celor ce o poseda.Nu are grija ca aceasta categorie-asistentii medicali-sa nu fie supusi unor responsabilitati uneori la limita riscului de realizat,de atributii de cele mai multe ori ce tin de medici nicidecum de asistentul medical(cunoscatorii stiu bine ce spun),de obligatia fara drept de replica de a suplini lipsa a inca doua trei cadre,nu are grija ca fiecare asistent medical sa ceara in scris ceea ce li se cere verbal sa faca ca mai apoi sa fie scosi unici si comozi responsabili…Vedeti…pana la guvern scos mereu responsabil de ceea ce nu merge in Romania,avem destui care nu isi fac treaba…

 14. io stiu pe cineva, care era student in cluj, beat fiind s’a batut cu altul tot beat, i’a dat un pumn aluia, ala a cazut cu capul de o bordura si a murit … a primit 12 ani de inchisoare … oare asistenta din a carei neglijenta au murit 5 copii si 6 s’au nenorocit pe viata cati ani de puscarie ar trebui sa primeasca? … eu cred ca ar trebui sa fie condamnata pe viata …. sau, ca la americani sa primeasca cate o condamnare pe viata pentru fiecare copil mort

 15. Uite asa am facut ca presa sa fie de partea mea…inainte toti o loveau.

 16. Cenushares,daca era la americani,nici nu ar fi fost judecata,daca era judecata,primea pedeapsa capitala,nu injectia letala,scaunul electric.5 bebelusi morti,e ceva foarte grav,dar cercetarile aici nu incep de sus,cum ar trebui,incep de la asistenta,femeie de serviciu,etc,nu de la boc.

 17. Biblio

  Apropo’ de neasigurati…era o vreme cand chiar neangajat fiind,se putea plati asigurarea medicala un anumit procent din salariul minim pe economie.Se putea plati chiar si retroactiv de la data precedentului loc de munca pana la data spitalizarii respective si apoi multi optau sa continue.Si erau multi care munceau la negru sau in strainatate dar plateau constant asigurarea medicala.Munca la negru e o realitate care vrem nu vrem inca bantuie societatea noastra…Acum nu se mai poate plati asigurarea medicala nu stiu de cand,am aflat ca nu mai e posibil recent cand un unchi de-al meu si-a pierdut ochiul intr-un accident de munca…la negru…Stiti care este paradoxul? Nefiind asigurat,dupa accident nu i s-a acordat decat tratamentul de urgenta desi avea un traumatism cranian deschis si hematom masiv ocular si cateva coaste rupte si a fost trimis cu tratament acasa.Dupa zece zile cand tumefierea ochiului s-a retras,s-a constatat ca nu mai vede cu ochiul respectiv.S-a dus la privat si la examinarea oftalmologica s-a constatat ca leziunile oculare sunt definitive pentru ca nu au fost depistate la timp si nu va mai vedea niciodata cu ochiul respectiv.Stiti ce a castigat statul roman ? O economie la spitalizare si un pensionar de boala cel putin cinci ani…!

 18. cand nu se’ntampla tragedii lucrurile merg inainte … cand se’ntampla incepem sa gasim tot felul de justificari … in felul acesta niciodata sistemul medical nu va fi altceva decat ceea ce este … nu spun ca sa nu ma dea madalina afara … 🙂

 19. Negijenta este peste tot in Romania ceasul rau pindeste la tot pasul ,mai ales in sectorul medical , deaceea trebuie sa se gindeasca bine ce meserie isi aleg si ce conditi de lucru sint in prezent .Apare si incompetenta de multe ori care isi spune cuvintul in multe domenii cum ar fi ;justitie ,politie,medicina si ele pot continua.Aceasta este lipsa de respect pentru multi functionari care sint platiti din banul public, dorm si viseaza salarii mari urmate de prime grase si tot mai dese daca se poate.Spitalele sint cum sint in mare parte ruine in curind se vor transforma in situri arheologice daca nu se intervine pentru consolidarea lor sau constructia altor spitale.Populatia este in crestere ,cazurile de boala sint tot mai frecvente motiv ce ar trebui sa dea de gindit guvernantilor si sa reformeze sistemul medical care este la pamint de citiva ani buni. Medici trebuie sa aleaga ori la privat ori la stat si aici trebuie sa intervina guvernul foarte rapid cu un stimulent in care sa nu li se impoziteze cei 25% altfel risca Romania sa ramina fara medici si asistente.Evident grselile ce se petrec in sistemul medical trebuiesc pedepsite dar si interesele ce ascund unele firme de ,,ASALT,, sau constructii ce stau la pinda sa puna mina pe cite o lucrare de la ministerul sanatatii ar trebui sanctionate si eliminate din piata constructiilor. Reconstructia de la cota ,,0 ,,este mai practica si mai ieftina in multe dintre situatia de caz.

 20. ***Gabi – asistenta n-o să păţească nimic. Nici un salariat de la Maternitatea Giuleşti nu-şi doreşte ca ea să vorbească…

  Şi chestia cu… Că a lipsit doar 12 min, e abureală… În 12 min nu se poate ca mobilierul să se topească şi temperatura să crească la peste 200 de grade C… Pornind de aici, de la aceste 12 min, logic, nimeni nu va păţi nimic şi toţi care lucrează în sănătate vor avea liber, pe mai departe, să-şi bată joc de pacienţi…

 21. e frumoasa iubita lu’ mircica badea … si foarte desteapta … la fel ca mircica badea … 🙂

 22. In sfarsit il iubeste si pe Mircica cineva… 😉 Acum are cui sa-i arate spagatul… 🙂

 23. @ N.G.
  Oricare ar fi situaţia, angajatul nu câştigă niciodată din “astfel de afaceri”. Din păcate relaţiile dintre angajat şi angajator sunt întotdeauna în favoarea angajatorului. Având în vedere că angajatul nu are destulă resursă financiară şi timp pentru a da angajatorul în judecată şi că nimeni nu împiedică angajatorul să se acopere cu acte fictive… drepturile angajatului sunt în permanenţă încălcate. ITM-ul nu are nici o relaţie cu angajatul, ci numai cu patronul sau un reprezentant angajat de patron. Inspectorii ITM nu se deranjează niciodată până la un punct de lucru să verifice ce e pe acolo… nici nu ar avea timp, de altfel.

 24. @Balbeck,
  Amice treaba e simpla…asistenta avea si ea nevoie de toaleta….dar cineva trebuie probabil (de confirmat din regulamentul de oridine interioara) sa stea incontinu si sa supravegheze salonul de terapie intensiva nou nascuti….deci asistenta care era una model..stia ce are de facut…poate a cerut cuiva sa stea 1/2 ora pina trece la la toaleta si face turul celorlalte saloane din subordine…restul personalului nu a putut sau nu a vrut s-o ajute….si aici in cazul cind era singura pe schimb in zona respectiva…exista regulament de ordine interioara cu atributii clare de inlocuire temporara….deci nu trebuie sa antecondamnam….sa lasam justitia sa-si faca treaba….
  am intrebat pe aici cum este si mi s-a spus ca exista dublura in schimb in caz de ceva chiar dc. in acel schimb este doar 1 pozitie specializata ptr ceva anume….deci ceva normal….
  M-am uitat azi la Walmart sa vad cum e sistemul de prevenire incendiu…..water sprinkeluri in tavan peste tot cu teava de aprox 2 inch…..aceste watersprinkeluri au o celula de detectare de fum/foc si pornesc automat….ptr cauze mici locale sunt extinctoare peste tot. Asa arata sistemul…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Fire_sprinkler_system
  NU am vazut niciun detector de fum separat….

 25. @ silverstar
  Înregistrările video în cazul camerelor de supraveghere nu au cum să mintă. Poţi să nu identifici persoanele din cauza calităţii slabe a înregistrării, în nici un caz nu poţi însă să faci o confuzie vis-a-vis de momentul (adică factorul timp) în care o persoană trece prin cadru, mai ales că totul se coroborează şi cu alte acţiuni ale căror momente se cunosc exact.

 26. ***Bibliotecaru – ai dreptate. Nu am cum să te contrazic dar… Ţine minte… Expertiza care se face la Petroşani va arăta cât timp i-a mobilierului să ajungă la stadiul la care noi l-am văzut pe TV-uri… Şi-apoi pereţii… Când au avut timp, în 10 min să devină negri-tăciune…
  Biblio – ceva nu se învârte rotund… Nu ştiu ce, nu mă pricep dar…
  Să aşteptăm rezultatele…

 27. Roxana,Printesa Ardealului retinuta de procu…asa i-a multumit basescu pentru campania ce i-a facut-o.

 28. In toate aceste retineri,in toate aceste arestari preventive,in multe condamnari e ceva foarte suspect,in europa cred ca justitia noastra e cea mai barbara din toate.

 29. “a se invarti rotund” e un pleonasm … expresia corecta este … “a merge rotund” … 🙂

 30. @ silverstar
  Deja explicaţie a fost dată. Este vorba despre surplusul de oxigen şi de aerul forţat venit pe instalaţia de ventilare. Aceste surse de oxigenare provoacă acelaşi efect cu al foalelor în focul fierarului. Vorbim despre mobilier din lemn, despre un tavan fals, despre mult plastic… Fumul indică şi el o ardere de plastic/cauciuc… Sigur, este destul de greu de crezut că un incendiu poate căpăta o asemenea amploare în câteva minute, dar este tehnic posibil.

  Eu cred că este un prilej şi pentru revizuirea standardelor de conformitate pentru aparatajul electric. Personal am remarcat şi faptul că în acea încăpere, relativ mică, erau foarte multe prize, panoul de siguranţe era şi el dezvoltat… Din punctul de vedere al calcului circuitelor instalaţia electrică era foarte bine gândită, dar indica şi o putere instalată foarte mare. Numai fluxul electromagnetic din fire şi putea face rău bebeluşilor. Din păcate este evident că nu s-a instalat aerul condiţionat în momentul în care s-a gândit instalaţia electrică pentru a avea un circuit separat.

  Adevăratul vinovat al problemei electrice nu cred că este firul legat greşit, ci faptul că aparatul de aer condiţionat a fost folosit in condiţii improprii. Puţină lume mai citeşte instrucţiuni de folosire. Cine are acasă un aparat de aer condiţionat riscă exact acelaşi tip de incident. De ce? pentru că astfel de aparate pot funcţiona până la o temperatură exterioară maximă, de regulă cuprinsă între 45 de grade şi 50 de grade (şi e vorba de temperatura ambientală şi nu de cea meteorologică). În condiţiile în care afară temperatura prizei de aer a unităţii exterioare ajunge pe la 70 de grade… Dacă din dragoste de frig utilizatorul mai setează şi aerul condiţionat la 18 grade şi nu la 28, este foarte probabil ca ceva să cedeze. De data aceasta a cedat cablul în zona legăturii. Repet, eu nu cred că a fost un scurt-circuit, caz în care sărea siguranţa, ci a fost o supraîncălzire de legătură oxidată (de aceea se recomandă folosirea luster klemei). Astfel de lucruri se întâmplă. Nu ştiu sigur, dar bănuiesc că firele postate în peretele apartamentului meu sunt la fel legate, prin răsucire… şi au, cred, 50 de ani. Uneori se întâmplă şi astfel de incendii… nu cred că electricianul este neapărat vinovat.

 31. NG…In cazul lui Mircica Badea si spagatul ….si invers…..are cui si are cine sa-i arate spagatul…

 32. Ok, inteleg ca e greu sa atragem fonduri, nu inteleg insa de ce sa le bagam pe gat fortat? Poate madam de la minister nu stie ca la nivel regional, in provincie (mai exista si asa ceva, sic!) autoritatile locale le baga pe gat proiectele europene… Si uite asa se pot face usor tot felul de smenuri si susanele pentru tot felul de firme de cartier ce pot sa faca orice cu banii europenii numai ce trebuie nu (apropos, ce se mai stie de scenele alea de 75000 de euro???). Asa ca degeaba bateti campii ca vreti sa faceti si sa dregeti in urmatorii trei ani… Ati citit vreodata Academia Catavencu? A, cum, v-am jignit? E tabloid? N-am stiut… In fine, mi-a placut tare mult (am ras de am pipi pe mine) un articol despre voturile pentru un brand romanaesc, “Brandstorming pentru tara mea”! Va rog sa-l cititi, e haios rau si poate va da niste idei despre cum sa atrageti fonduri europene (care se duc unde trebuie). Spre exemplu, una dintre idei suna asa:
  ” Nu e nevoie de slogan si de logo, nu e nevoie de nici o campanie publicitara: daca stai intr-o cocioaba si in jurul tau noroaiele sunt pana la genunchi, nu-ti cheltuiesti ultimii bani din buzunar pe anunturi de invitat oaspeti. Intai pui mana pe matura si pe lopata, nene! Dar daca tot insisti cu brand-ul de tara, de ce nu mergi pe singura chestie care ti se potriveste la fix? Proiectul Dracula, bineinteles. Un brand pe care ti l-au construit altii si care se vinde singur. Si nu trebuie bani pentru decoruri: conditii de secolul XIX avem peste tot in România.” – Grig Bute, Academia Catavencu

  Sa zicem ca nu vreti sa cititi partea de mai sus, as avea totusi o nelamurire: se presupune ca suntem o tara europeana, vorba aia, adica mai sus decat altii, nu? Si suntem in 2010, dupa cateva sute de ani de democratie in lume, adica altii au mai multa experienta decat noi in domeniu, nu? La altii am observat o chestie: cand se luau decizii politice care primeau reactii violente din partea publicului, dovedindu-se a fi o greseala acea decizie, ori cadeau capete ori se anula acea decizie, se cereau scuze public si altele.
  Nelamurirea mea:
  DE CE DRACU’ LA NOI NU SE INTAMPLA ASTA NICIODATA?

 33. Daca electricianul nu e de vina,atunci asistenta e de vina,cum gasesc astia vinovatii,te crucesti,chiar daca esti ateu.

 34. ***Bibliotecaru – am spus şi eu ce cred funcţie de ceea ce am văzut… 🙄 Păcat de copilaşi că nu se mai pot repara. Încăperile – da! Aparatura – se cumpără alta…

 35. PALMA CU PICIORUL ADMINISTRATA LUI GEOANA SA FIE A LUI VICTOR PONTA?????????????????

  pe youtube,circula un filmuletz postat de avocatul DANIEL CIRIPEL GURITA,in care ne spune domnia sa avocatul ,apare dl ponta executindu-l pe mircea geoana,aplicindu-i acestuia o PALMA CU PICIORUL.
  eu insa nu prea il cred pe dl. avocat DANIEL CIRIPEL GURITZA-cind informatia va fi confirmata din trei surse atunci spasit voi recunoaste ca PALMA CU PICIORUL A FOST APLICATA IN CEL MAI SIGUR STIL KUNG-FU DE FAPT DL CRIN ANONESCU,NU LUI GEOANA NU BONEI FILIPINEZE CI LUI CRIN ANTONESCU………….

  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 36. Ah, uitasem… O mica sugesti pentru doamna Udrea:
  A-ti citit vreodata povesti romanesti? Presupun ca da. Ei bine acolo erau cateva lucruri interesenta pe care le faceau mai marii locurilor fantastice din acele povesti, lucruri pe care le-au facut si mai marii tarii candva… Deghizare si mersul in public pentru a afla pasurile si problemele concetatenilor. Eu unul as face cam asa:
  M-as imbraca normal (as merge pe jos prin periferie initial ca sa-mi fac o idee cam cum se imbraca oamenii normali pentru daca as merge prin mall, cluburi sau prin centru nu mi-as da seama)
  M-as machia mai putin sa par mai mult o admiratoare.
  As lua si conduce o Dacie Logan sau cel mult un WV Golf 4.
  As incerca sa merg pana la manastirile din Moldova cu masina trecand prn cheile Bicazului.
  As sta 2-3 zile la un taran de prin partea locului cu bani putini si ca o admiratoare a doamnei Udrea ce sunt.
  M-as duce in piata sa faca cumparaturi pentru mine fara sa ies in evidenta ca am bani
  As vizita ce este de vizitat prin partea locului lasandu-ma furata (daca este cazul) de hotii de buzunare atunci cand casc guara la frumusetile locale Made in China din bazar.
  M-as intoarce val vartej la Bucuresti si as intoarce ministerul cu fundul in sus si as introduce ocaua mica ( sau aia mare) sau mi-as da demisia daca nu sunt in stare.

  Multumesc pentru rabdare…

 37. Eu cred că A Năstase este în spatele lui Ponta, Nastase care avea din 2004, de plătit nişte poliţe pe când se afla în aceeaşi situaţie în care este Geoană acum…

 38. sa-ti fie rusine cenushares………………….

  din trei surse………………..haaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 39. Iliescu ce mai face?Mai apare si el?Era cel mai injurat pe aici,acum ce s-a intamplat?De cand e mai retras nu il mai injura nimeni,a fost uitat?

 40. Oana Timis,fiica primarului din hateg, arestata preventiv.Cum e posibil ca un consumator de droguri sa fie arestat?Magistratii astia sunt criminali,sunt caini.

 41. Astazi am vazut ceva ce m-a socat.Un batran isi punea in portbagajul masini sale,un logan,o pusca de vanatoare.Avea fatza de tembel,strangea dintr-un ochi,avea tic.Cred ca asta e solutia…apelam la nebuni.

 42. Poate sunt supozitii si nu e nici macat consumatoare de droguri fata primarului,dar daca e si e dependenta,atunci debilii aia in robe negre au condamnat-o la moarte,dar poate scapa la recurs in 2-3 zile.

 43. LOJA TICALOASA NU A TEMPLIERILOR……….societate secreta controlata de MOGULIMEA ROMANA………..

  Infrinti in 2009,pusi in situatii umilitoare ,dar mai ales debransati de la resurse-ORDINUL TICALOSILOR ROMANI’-nu se preda si continua sa urzeasca planuri care mai de care mai fanteziste.Chiar daca VICTOR PONTA i-a dat in git si din goarna lui de fost pioner a iesit un adevar care a lovit precum ciocanul pneumatic in capetele mogulimii si al politicienilor lachei-dan voiculescu si crin antonescu,CIND A RECLAMAT PUBLIC CA P.S.D A FOST CONTROLAT,SI CALCAT IN PICIOARE DE MOGULIMEA TICALOASA SI INFRACTOARE,ticalosii neamului spera sa poata realiza imposibilul-DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU-ultimul VIS DE AUR AL COMUNISTILOR SADEA,ultima lor mare LOVITURA DE STAT DUPA CEA DIN 1989.
  Asa se explica aparitia ultimei facaturi care i-a isterizat pe servitorii lui vintu aducindu-i pe acestia in pragul isterii colective,in incercarea lor de a fezanda publicul roman ,diabolizindu-l pe TRAIAN BASESCU-incercind sa faca din el ,INAMICUL PUBLIC NR-1.

  Cine iubeste cinematografia romaneasca,stie ca VASILU BIRLIC,joaca intr-un film CU TENTA POLITICA INTERBELICA,in care rolul sau cerea sa caute cu insinstenta palmele,dupa care sa ceara caderea guvernului de la bucuresti-IATA CUM CUPLUL DE HIENE SINGEROASE PATRICIU-ROSCA,revin in lumea cinematografiei,dupa episodul cu palma,folosindu-l pe ratacitul CHITIC,pe post de victima.
  Fara corpul delicit,ADICA URMELE AGRESIUNII,FARA MARTORI,FARA…………….NIMIK DE FAPT-acestui mitoman debil,realitatea tv ii atribuie calitati de MARE EROU NATIONAL VICTIMIZINDU-L INTR-UN MOD ORDINAR.
  cu credibilitatea la pamint,cu un public spectator cretinizat REALITATEA TV SI TRUSTUL INTACT,incearca cu disperare sa mai scoata o caramida din spoclul lui TRAIAN BASESCU-lucru care se pare nu prea le reuseste.
  maniera care tradeaza retardul initiatorului acestui scandal,arata de fapt disperarea care i-a cuprins pe cei care cu emfaza isi spun :
  ,NOI SUNTEM STILPII SISTEMULUI TICALOSIT’ disperare care vine din frica pierderii averii ,dar mai ales a libertatii-DINU PATRICIU A AVUT PINA IN PREZENT 28 DE AMINARI A A PROCESULUI PE TEME DE PROCEDURA,cum ar fi:
  nu are avocat
  avocatul e in concediu
  dosarul e prea voluminos etc………..

 44. Nimic din dispozitivele si din tavanul fals de plastic,PVC nu era ars ..doar topit,contorsionat usor si afumat …din ceea ce s-a prezentat la TV ….nimic din cele prezentate nu era ars ,carbonizat la exterior …ati dat vreodata foc sau ati asistat vreodata la arderea unor suprafete de plastic si apoi ati privit suprafata arsa ?Este calcinata ,corodata ,prezinta bule …nimic din toate acestea nu apare in filmele prezentate la TV …nici incubatoarele de plastic nu au ars cu flacara ci doar au fost contorsionate si afumate …toate supuse la o temperatura de 200 grade pe care a dezvoltat-o in incapere alta combustie …care daca nu a fost o flacara cu un suflu puternic care a degajat instantaneu o flacara cu o temperatura de 200 grade (ca un arzator care e stins instantaneu …care degaja o temperatura inalta si afuma in scurt timp) nu este explicabila din punct de vedere a volumului obiectelor care au ars cu flacara deschisa si au degajat in 12 minute in intreaga incapere o temperatura de 200 grade …in intreaga incapere temperatura egala de 200 de grade pentru ca prizele ,carcasele contoarelor,telefonul de pe perete si incubatoarele etc,topite si contorsionate se aflau pozitionate in locuri diferite in incapere ….
  Se mai observa in filmul de la procuratura tavanul de plastic ,PVC …afumat dar nu ars ..si intr-un anumit loc cateva placi din tavan lipsa sau rupte ..spatiu gol in tavan ..in acelasi loc ..de parca au fost smulse ,rupte de un suflu puternic …ce era in acel loc deasupra placilor ..ce instalatie ?Si restul fragmentelor de placi din locul respectiv nu erau arse si nici topite ..de parca intai a fost suflul puternic care a dislocat ,rupt placile si apoi a iesit flacara puternica ce a dezvoltat instantaneu si pentru scurt timp temperatura de 200 grade care a topit si contorsionat obiectele de plastic din incapere ….In aceste conditii ..daca asistenta se afla in salon …putea risca sa fie arsa ,putea fi in pericol de asfixiere cu fum ..si in aceste conditii putea salva copiii …sau intai trebuia sa se salveze pe ea insasi intr-un posibil atac de panica si in imposibilitatea de a acorda ajutor altora ?
  Care e culpa asistentei din punct de vedere profesional …?E doar vina de a fi fost absenta la momentul declansarii exploziei sau incendiului ipotetic ?
  Era omor din culpa in momentul in care neglija ,absenta din salon in loc sa acorde ingrijirile si tratamentul adecvat pentru salvarea unui copilas aflat in situatie clinica extrema ..pe culpa medicala ..malpraxis etc….daca prin absurd se prabusea cladirea,tavanul ,peste copilasii din salon si asistenta era pe hol discutand cu parintii copiilor sau cu o colega …era in acelasi mod acuzata de omor din culpa …pe decesul copiilor din salon din cauze exterioare si independente de actul si asistenta medicala ?

 45. Te-ai legat la ochi dreptate

  ” Te-ai legat la ochi dreptate Nu vezi slujitorii tai, Pun in lanturi doua babe Si fac parte la ce-i rai Magistrati cu mantii negre Si cu gulere scrobite, Si-au deschis cont in Cayman Din procesele vindute. Au facut din tara o ghena Impartind-o intre ei, Si calcand legea-n picioare Au umplut-o de covei. Ca de furi astazi o varza O ridiche sau un praz, Te trezesti la Mititica Cu catuse de grumaz. Insa daca furi o banca Treaba nu-i prea complicata, Faci doi ani cu suspendare Si mai furi inca odata. Te-ai legat la ochi dreptate Esti manjita si murdara, Bagi in temniti gainarii Si-i lasi pe excroci afara. Si de oarba ce erai Si nedreapta cat ai fost, Acum ai ajuns si surda Si in tara fara rost “.

 46. deci … mai intai basescu traian l’a pocnit pe copil … miseleste … la’nghesuiala … prin iuteala de mana si nebagare de seama …. acuma l’a pocnit pe avocatu’ pe care’l tineau doi spp’isti …. barbat adevarat basescu traian .. nu avem ce comenta … 🙂

 47. Doamna Udrea.

  Eu am alt proiect de Integrare a rromilor in desfasurarea acestui proiect de constructii de case in afara oraselor marii case ecologice cu 3 camere din otel special care il pot lua si dela Francezii eu am discutat cu o mare UNIUNE A RROMILOR DIN CRAIOVA vorbitii cu Doamna EBA Basescu sa ia legatura cu mine, sunt case foarte ieftine la 20-30000 de Euro case solide 3 camere tip american, construiesc pentru populatia Romaniei eu pot sa ii integrez, una si al doilea se fac fel si fel de speculatii in legatura cu afacerea de avortizoare de fum care sa se bage in spitale, si ar trebui in toate cladirile unde sunt birourii, sa nu fie manipulata cu suspeciunii ca o fac oamenii din PDL eu am alta propunere ca aceasta afacere sa fie facuta de catre pompierii, eu am gasit cu 5 $ si sa le de-a cu 10$ sa aibe si ei un cistig, pentru prime, benzina echpamente sa nu intre cu suspeciune oamenii politicii din PDL SAU ALTE PARTIDE SA LUCRATII FARA SUSPICIUNII PENTRUCA MERITA SI ORIUNDE SI AICI IN AMERICA ACEASTA AFACERE ESTE COORDONATA DE POMPIERII

  Contactati-ma daca doriti sa va explic mai pe indelete

  Va multumesc si ALOHA deaici din Maui sunt in vacantza

 48. Aceste case se vo-r fabrica in Romania de catre rromii sa fie inteles si tot eii le vo-r construi, cu neveste cu tot eu vin cu proiectu sunt Ing Constructor

 49. OTELU IL I-AU DELA FRANCEZII SI MATERIALE DELA O COMPANIE AMERICANA CARE ESTE IN GERMANIA SA NUMAI TIPE EUROPA CA RROMII NU FAC NIMICA DAR HAIDETI SA FACEM FRATILOR CEVA NU TOTII SUNT INFRACTORII MAI MULTI INFRACTORII AVEM NOII ROMANII CA EII

 50. Procurorii ce motivatie au ca s-o aresteze pe asistenta,mai degraba ne-am pierdut increderea totala in justitie decat sistemul sanitar.

 51. Magistratii trebuiau sa mearga pe lege,nu pe “instructiunile” de ordine interioara ale spitalului,iar increderea populatiei in sistemul sanitar nu intra in atributiile procurorilor.Motivarea de arestare e facuta de un cretin,acel magistrat,tampit,ce este el,trebuie exclus din magistratura.M-am saturat de asemenea motivari la arestari preventive.

 52. E grav,daca un procuror propune arestarea preventiva pentru un grup de 30 de insi,judecatorii aproba,e urat ce se intampla in justitia asta murdara de “matasea broastei”.

 53. Toti se drogheaza,am vazut magistrati drogandu-se cu nicotina si cofeina.Doua droguri…
  Nicotina face dependenta cu aceeasi viteza a cocainei.Din pacate sunt droguri legale,dar sunt la fel de periculoase.Magistratii cand se drogheaza ar trebui sa se gandeasca mai intai la ei si dupa aia la cei ce se drogheaza cu droguri ilegale.

 54. Bine ca am contractat un apartament cu 5% tva,pentru ca hotii astia vor sa schimbe tva-ul la 24%,dupa ce ca piata imobiliara e la pamant,astia vor s-o distruga si mai rau.Niste lichele blestemate…

 55. Cine il mai crede pe mitomanul boc?In iulie,daca nu ma insel pe 23,spunea ca tva-ul pentru locuinte ramane neschimbate,dupa nici o luna il schimba.Tot timpul minte si dezinformeaza,asta a invatat la UTC.

 56. Diferenta intre tva de 5% si tva 24% e de peste 20000 euro,astia ingroapa de tot piata imobiliara.

 57. Diferenta asta 20000 euro e la un apartament de 100.000,daca apartamentul e penthouse si costa 1 milion euro,diferenta de tva e de 200.000 euro.

 58. Ce ar insemna daca s-ar face o singura camera in parlament?Legile ar trece foarte repede,ma gandesc la o tara normala,dar in romania legile sunt foarte idioate,asa ca avem nevoie de doua camere,poate ii blocheaza nitel deputatii pe senatori.

 59. Guvernul boc sa-si dea demisia si pentru mascarada “drepturilor de autor”,la amenzi hotii astia s-au gandit in primul rand.

 60. Daca eram in situatia celor de la “drepturi de autor”,nu plateam nimic,asteptam sa fiu amendat si atacam in instanta.Cu siguranta castigam si anulam legea.Daca sunt papagali si accepta umilitele guvernului…

 61. Ieri am citit pe un blog amenintarea (fizica) a unui penelist la adresa fostilor parteneri de guvernare, atitudine care reflecta disperarea unui grupuscul de interese aflat in pana de idei si de solutii, instigat de un lider chiulangiu si descreierat. Provocarea de la Neptun este ,,un strigăt de lebada” al acestor (ne)oameni.
  Iata raspunsul meu, la fraza belicoasa a individului:
  …,,Daca tot e sa se-aleaga praful de tara asta, macar sa murim cu Basescu si PDL-ul de gat”….
  Stimabile, am înțeles de mult trista realitate că scopul suprem existențial al epigonilor politici care se autointitulează emfatic ,,peneliști” (corect, după ,,statulul” lor de târâtoare cu aripi frânte, ar fi ,, penelei”, adică lei cu pene), este demolarea (dacă se poate fizică) a foștilor parteneri care ,,și-au permis” să privească înainte și nu înlăuntru.
  V-ați înverșunat în obiectivul vostru trivial ,chiar dacă asta presupune călcatul cu bocancii pe interesele cetățenilor și transformarea țării în praf și pulbere.
  MIE, îmi este rușine că am avut încredere în voi, o adunătură de jigodii care ,,ne-a lucrat” pe la spate precum Brutus, pentru că așa i s-a…..pardon a visat adevăratul vostru conducător păpușar.
  Nu-i mai reproduc numele fatidic, pentru că nu-mi place miazma amestecată de petrol și sânge.
  Culmea culmilor, aveți tupeul, TOCMAI VOI, să acuzați guvernul Boc, după ce ați ,,experimentat” tehnici economice sui generis pe sistemul bugetar ca niște studenți la medicină de nota 2, transformându-l în cadavru viu și-l somați pe acesta (pe guvern)să-l resusciteze ! Câtă nemernicie ! Spre disperarea voastră , Boc sau oricare alt prim ministru pedelist, chiar va reuși.
  În lipsă totală (cu mintea voastră tabula rasa de sugaci) de soluții și de respect pentru virtuțile dialogului, ați ,,descoperit” sintagma ,,clientelă politică”, ca și cum directorașii voștri de sute de milioane pe lună erau discipoli isărești și de neînlocuit !
  Ne ameninți că ne sai la beregată ? Stimabile, te asigur că pînă în 2012, cetățenii vă vor lăsa fără colți, care se vor pierde în colbul istoriei și în praful (în care vreți să transformați țara) pe care-l agitați peste tot inclusiv pe bloguri. Află că cetățenii încep să-și protejeze ochii cu ochelari (de om și nu de cal).
  Veți rămâne doar cu câteva măsele tocite cu care să rumegați oscioarele rămase de la festinul cu picioarele pe masă din 2007 și 2008. Veți tăcea ….chitic, constatând că a-ți dat greș cu scenaritele voastre de doi bani având ca țintă demolarea președintelui. Că ACESTA, vă stă ca o bârnă în ochi. De ce ? Vă spun tot eu. Pentru că vrea reformă și justiție în țara asta și nu un stat slab și corupt pe care să-l jumuliți voi împreună cu partenerii voștri NATIVI, adică hrebenciucii și (e)vangheliștii lui Miculescu.
  Evident că nu vă salut.
  PS
  Persoanele care posteaza pe acest blog, nu sunt vizate. Orice asemanare, este pur intamplatoare.

 62. Daca ne luam dupa toate mizeriile aparute in presa o sa auzim ca l-a pocnit si pe boc, si pe cinestie ce alt presedinte. Iar au scos saculetu cu dovezi fabricate ? Sau nici nu s-au mai obosit

 63. O tinta destul de mare ati ales pentru proiectele cu finantari externe, sper sa o puteti atinge si sa faceti si peste in fiecare luna

 64. Imi place de dvs ca puneti binele tarii pe primul loc, sustineti si primarii care nu sunt pdl daca vor sa faca un bine, asa ar trebui sa procedeze toti politicienii de la noi

 65. sa-ti fie rusine censhares
  din cinci surse…………………………..haaaaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 66. De ce nu se incearca o restructurare a birocratiei si in alte domenii, mai ales in cel fiscal, am scapa si de cozi si de functionari plictisiti

 67. Cetatenii vor alerga lunar la 3 institutii pentru a depune declaratii si a plati contributiile ..la sanatate,pensie si AJOFM ….parca…Daca face venit profesional trebuie sa-l declare la Fisc..daca Fiscul are declaratia si impoziteaza venitul ,de ce nu ar calcula si incasa celelalte taxe ..pensie,sanatate,somaj…Ar fi o singura declaratie de venit si un singur ghiseu pentru plata a contributiilor …impozit,sanatate,pensie,somaj…la FISC….
  E intr-adevar o guvernare responsabila si inteleapta …inca 3 ghisee lunare pentru cetatenii romani….reducerea birocratiei ,reducerea de personal..etc etc….austeritate…gargara ..doar taieri salariale ,taxe impozite,contributii ..normel de aplicare a legilor …pe care pariez ca nu le poate interpreta corect nici autorul colectiv..gasca de functionari guvernamentali ….in frunte cu ministrii si Boc….

 68. O reforma in finante de exemplu este mult prea dificila si nu isi are rostul in momentul de fata…plus ca deja o sa fie disponibilizati si de acolo frecatorii de menta

 69. taierile alea chiar erau necesare, din moment ce nu mai existau bani ca sa plateasca pensiile si salariile la nivelul la care sunt. In Romania sunt mai multi care iau bani de la stat decat cei care contribuie

 70. Uneori e nevoie sa mai si tai, ca sa ai si mai incolo, sa nu ajungi in faliment

 71. Daca ar fi dna Udrea la primarie , poate macar in bucuresti am mai scapa de alergat la atatea birouri, sau macar ar fi si ele in aceeasi cladire sau apropriat, nu in alte parti ale orasului de pierzi o zi sa le faci pe toate

 72. ***Moro – frecuşul acesta la care sunt condamnaţi românii lunar la câte trei institutii diferite se numeşte furt, hoţie de timp…
  Pe timpul lui Ceauşescu ne fura timpul liber obligându-ne să mergem la activităţi voluntare… Acum, ne trimite pe la cozi să nu avem cumva timp să gândim, să ne gândim ori să ne vină vreo idee nocivă… Uite aşa sunt ţinuţi pe banii statului frecătorii de mentă…

 73. Sa fim seriosi ca nu doar la stat pierzi timpul la cozi si au si un program de pensionari sa ii zic. Si la banci e fix lafel, doar ca alea la 6 maxim au inchis, nu au nici o zi cu program prelungit

 74. Moro

  Ai un talent de a duce in derizoriu orice masura a acestui guvern si sa plangi pe umerii cetatenilor.La noi intrarea in normalitate in privinta impozitarilor se face cu multe strigate de ajutor din partea unei categorii sociale ocolita si ocrotita de statul roman pana acum.Si media care miroase sange si apocalipsa sare repede sa sublinieze cat de rau e sa fii platitor de taxe si impozite.Nu e normal sa fie inghesuiala dar sa nu uitam ca romanului tare ii place pe ultima zi si sub presiunea amenzilor.Asta e…avem un apetit pentru cozi si inghesuiala si apoi sa strigam in gura presei care mereu intamplator se afla unde trebuie cat de rau e statul roman fie ca da(dar nu suficient)fie ca ia.Sunt convinsa ca se va reglementa situatia astfel incat sa se fluidizeze acest nou circuit de impozitare,dar de aici pana la a demola tot este cale lunga sau doar rea credinta.De peste 15 ani platesc taxe si impozite in regimul bine stiut al birocratiei romanesti dar nu fac din asta tragedie nationala si stii de ce…? Pentru ca nu m-a obligat nimeni sa aleg activitatea generatoare de asemenea bataie de cap si m-am adaptat la conditii astfel incat sa nu ma omor mereu pe ultima zi la ghisee.O sa isi faca loc in viata lor pentru asemenea indeletnicire si cei care trebuie sa depuna aceste declaratii iar apoi o sa isi gestioneze fiecare timpul astfel incat sa nu se buluceasca in ultima zi la ghisee.Oameni dezorientati,disperati,nestiutori…prezentati de presa…hai sa fim seriosi…romanii nostrii atat de prosti(scuze)…e vorba cumva de romanii cei destepti care compun,creeaza si acum sunt”dezorientati”in opinia presei…? Oare ce creeaza acesti oameni dezorientati…? E doar o alta”apocalipsa”creata de media…din pacate…un nou fals stress adaugat crizei…

 75. La casa de pensii Bucuresti oamenii nu sunt atat de nervosi si suparati pe depunerea de declaratii asa cum ar vrea presa,aproape ii obliga sa spuna ce vor reporterii…
  Un exemplu concret despre cum sa instigi populatia la nemultumire…

 76. io n’am suportat de cand ma stiu cozile … nu suport nici macar “cozile” de o singura persoana … mai ales alea la care trebuie sa dai bani statului … statul e dator sa’ti creeze conditii ca sa nu pierzi nici un minut din timpul tau pentru a plati biruri … 🙂

 77. Lucrurile semnalate de presa sunt corecte,respectiv centralizarea intr-un singur loc al acestor declaratii dar nu pot pricepe si pace(adica pot dar fac si eu pe nepriceputul…;) )de ce presa trebuie sa o faca atat de neprincipial si miseleste…Sub umbrela grijii pentru cetatean si stat totodata(pentru ca presa e de acord ca orice venit trebuie impozitat) se practica o demonizare a intregului guvern.

 78. doamna udrea, … azi v’am vorbit de bine’n doua locuri … pana acuma nu mi s’a mai intamplat … culmea e ca’ntr-unul dintre locuri a trebuit sa va sustin cauza in fatza unor iubitori de basescu traian … 🙂

 79. gabriela … uite cum gandesc io … da … desi e greu de crezut din cand in cand mai si gandesc … io cred ca boc ca sef al guvernului n’ar fi trebuit sa doarma’n noaptea asta si sa’ncerce sa gaseasca o solutie … io nu cred c’a facut’o … 🙂

 80. hahahihi,iar pe ip apare alta zona de unde emit,asta e,am sute de imobile si pot emite de unde vreau.
  Totusi nu ma pot inchide in fortarete,am contact cu oamenii si sunt foarte nemultumiti de situatia din tara,politicienii au lumea lor,familiile lor,nu mai vad tara.

 81. Cenushares

  Nu cred ca Boc trebuie sa gaseasca solutia,ci Ministerul de Finante…

 82. Hopaaaaaaaaaaaaa,diversionistul cenushe arunca bombe cu fitil scurt-DOAMNA MINISTRU,faceti-va pomana si dati-i o piine alba la bietul censheeeee………

 83. romtelecom, firma particulara a gasit o solutie extrem de simpla pentru evitarea inghesuielii la ghiseu … facturile nu se emit toate in aceeasi zi … termenele de plata sunt diferite pentru grupuri de abonati … finantele de ce nu pot face asta? … stiu … pentru ca asa se face de cand ne stim … e ca’n povestea cu maimutele … 🙂

 84. Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in
  mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane.
  Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o
  galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos.
  Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o
  lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara,
  in ciuda tentatiei bananelor. Atunci oamenii de stiinta au inlocuit o
  maimuta.
  Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a
  fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru
  al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta
  si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu
  entuziasm la baterea novicelui.
  Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si in
  fine al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas
  cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece,
  continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.
  Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe
  cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost “Nu stim.
  Lucrurile intotdeauna au fost asa aici…”
  “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati”-
  Albert Einstein

 85. frank … nu vreau paine alba … de altfel io nu mananc decat paine facuta cu manutzele astea doua … da’ chiar asa s’a’ntamplat … am si o explicatie … 🙂

 86. N.G.-faptul ca presa exagereaza e o fateta a discutiei,iar faptul ca MIN. MUNCII,recte dl. Seitan,nu a pregatit asa cum se cuvine aceasta treaba,arata fara dubiu,DL SEITAN SA-SI CAUTE DE LUCRU,LIBERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,DE MINUTA CU ARTIZANUL FANTEZIILOR FINANCIARE DL SEBASTIAN VLADESCU………….si daca in drumul lor spre liber ii acroseaza si pe cei trei corifei ai antireformei,adica pe B.V.B-foarte bine.
  impotriva reformelor s-au pus piedici din doua parti,din interior,de cei trei si pedelistii grupati in jurul lor,din exterior de toti ceilalti in frunte cu opozitia si sindicatele ,dar si din cauza amatorismului.si a prostiei.

 87. cenushe tu mai ai timp sa faci piinitza?????????????tu halesti pe piine glumitze proaste,cind dreak sa mai faci tu pine……….?

 88. sa-ti fie rusine,cenusheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  din 8 surse,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 89. frank, … imi este … acuma daca am aflat din opt surse ca trebuie sa’mi fie rusine, imi este … imi vine sa intru’n pamant de rusine … esti multumit? … 🙂

 90. faptul ca un guvern nu reuseste sa disciplineze functionarii de cariera,ca nu-i poate aduce in situatia de a fi eficienti arata fara dubiu-acest aparat functionaresc trebuie schimbat,aruncat la gunoi si altii.
  rezistenta aparatului functionaresc in fata reformelor,a modernizarii si a implementarii unor legii arata fara dubiu-GUVERNUL EMIL BOC ESTE SABOTAT DE PROPII ANGAJATI-FUNCTIONARII DE CARIERA DIN ESALOANELE DOI TREI,PINA LA BAZA PIRAMIDEI.
  orice guvern post decembrist s-a izbit de acest zid ,care este rezistenta opaca a functionarului roman-OM PARSIV SI FARA SUFLET-dar acum cu atit mai mult pt ca trebuie sa-si ,AMPUTEZE CEL PUTIN O MINA…………….adica sa devina mai usor.
  de aceea ministrii care conduc minesterele cheie ,de linie trebuie sa fie mina de fier si dedicati reformelor.
  dar ce te faci cind tocmai ministerele delegate cu reforma-gen,MIN DE INTERNE,este condus de un antireformist,care e preocupat mai mult de salvarea clientelei politice mostenita de la PSD SI PNL,decit de reforma in sine?
  ei dl. EMIL BOC pina la sfirsitul lunii trebuie sa se decida,INCOTRO?si evident si partidul,pt ca daca vor trage caruta asta ,romania in toate partile……………..e cam naspa.

 91. toti cei care stau zile’ntregi pe la cozile alea sunt oameni care muncesc … care au afaceri sau care lucreaza in afacerile altora … sa tii 500.000 de oameni o zi pe luna la coada inseamna ca s’a pierdut 10% din pib’ul pe o zi … adica la nivelul intregului an se pierde pib’ul pe o zi si jumatate … adica vreo 300.000.000 de euro … o caruta de bani … si asta’i numa unu’ din locurile in care statul ne obliga sa pierdem timpul … 🙂

 92. frank … oricat ar fi de greu de crezut sa tii ca l’am vorbit si pe basescu traian de bine in fata unora … culmea e ca in fata unora care in decembrie erau disperati sa voteze cu el … v’am mai povestit despre asta … aia, fostii basescieni, sunt acuma indragostiti de diaconescu dan … am incercat sa’i conving ca mai bine voteaza cu partidul lui basescu traian decat cu cel al lui diaconescu dan … 🙂

 93. nu am sa mai discut nimk despre zaiafetul asta care are ca subiect PLATA CONTRIBUTIILOR LA SANATATE ,SOMAJ,al celor care lucreaza cu contracte de D.A. ori ca P.F.inteleg indignarea jurnalistilor,pt ca ei sunt in prima linie cu contracte de D.A.trebuie sa dea bani statului,lucru care ii irita din cale afara,dar incet,incet lucrurile vor intra in normal si servitorii lui vintu,voiculescu patriciu vor platii si se vor obisnuii cu ideea ca SANATATEA DE CALITATE COSTA,CA INVATAMINTUL COSTA CA……………CIVILIZATIA COSTA,SI PINA LA URMA DEMOCRATIA II COSTA MULT SI PE EI,NU DOAR PE PROSTOVANII,care pina astazi plateau.
  asa ca voi ataca un alt subiect,inspirindu-ma de pe bloggul unui blogger foarte cunoscut,fost jurnalist de investigatie.

 94. Se discuta recent despre bogatii romani. Sa dea juma’ din avere la societati de caritate, ca in SUA.
  Ce vom vedea peste 5 ani din acei bani ? Caini vagabonzi, ca din donatiile BB ?
  Sa dea pentru autostrazi statului, pe baza de contract, atatia bani, atitia Km de calitate si pe directii prioritare. Iar daca vor sa mai dea si din rest, contract de imprumut, dar numai pentru autostrazi, in rest, romanii sa se descurce ca cei din 1946, 1947, ca oricum au conditii mai bune, ca de exemplu “cutiile de chibrituri” din toate orasele, lumina electrica, metrou, care pe atunci nu existau si pareau vise.
  Poate si asa se poate accelera absorbtia fondurilor europene.

  Similar 8 aug 10 14:22

 95. asadar sa incep cu titlul,foarte incitant si generos:

  ,SASE ADEVARURI DIN LUMEA V.V.P.[adica vintu,voiculescu patriciu]

  1.CORNEL NISTORESCU-a facut sex cu unul din angajatii sai[barbat] pe vremea cind niostorescu era director la EV ZILEI.

  2.Nurlia,deontolaga,acida ,caustica,rautacioasa si invidioasa OANA STANCU-isi ofera serviciile sexuale ,precum fetitele din categoria ,ESCORTE’sefuli de la REALITATEA TV-CATALIN POPA-domna stancu a fost localizata la casa impricinatului,beneficiarului acestor servicii,iesid cu PARUL VILVOI,cam sifonata ,urcind grabita inutr-un taxi.
  3.dragalasul ADRIAN URSU,cel care plimba URSUL[PE VINTU]cu atita gratie in folosul MOGULULUI INFRACTOR VINTU,in aprilie conturile sale s-au umflat cu peste 125.000 de euro banii venind din partea lui VINTU-ATENTIE LA PLATA DREPTURILOR DE AUTOR,HAAAAAAAAAAAAA,VA DATI SEAMA CE ARE ASTA DE PLATA?]si daca ne gindim ca anul trecut pt munca GREA IN CONDITII GRELE ADRIAN URSU SERVITORUL PERFECT A PRIMIT PESTE 489.000 DE EURO,banii semenuiti de VINTU,PROVENITI DIN CELE 60 DE MILIOANE FURATE DE VINTU ODATA CU RAMBURSAREA DE T.V.A.va dati seama ce cosmaruri are BIETUL URSULET,cind se infrupta din banii sustrasi de vintu,din bani murdari ?

  4.-CORINA DRAGOTESCU-haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiaici treaba ia aspecte de-un comic grotesc-TOATA LUMEA STIE CA,CORINA DRAGOTESCU O URASTE PE ELENA UDREA,CA ARE ACCESE DE FURIE SI ISTERIE DE CITE ORI I SE SPUNE CE FUMOASA ESTE DOAMNA UDREA.pt a rezolva aceasta situatie doamna CORINA DRAGOTESCU NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN,SI-A OFERIT SERVICIILE LUI DINU PATRICIU,SERVICII JURNALISTICE ,PRINTRE ALTELE SI PT CITE-VA OPERATII ESTETICE[LIFTINGURI,SILICOANE],asa incit doamna dragotescu sa se poata privii in oglinjoara ei de VRAJOTOARE SI SA OP INTREBE CAM ASA:
  ,PGLINDA,OGLINJOARA MEA,CINE-I MAI FRUMOASA EU S-AU……………….HAAAAAAAAAAAA
  5.MIRCEA VICTOR DANIEL CHITIC-cu cite=va ore inaintea accidentului s-a intilnit cu DINU PATRICIU SI SORIN STANESCU-pt a primii ultimele indicatii.punct.
  6.-in 19 august intr-un restaurant din bucuresti,a fost localizat la o masa MUGUR CIUVICA-STIND DE VORBA IN LIMBA RUSA CU UN CETEAN DE VIRSTA MIJLOCIE-la plecare dl MUGUR CIUVICA,FOST CONSILIER PREZIDENTIAL I-A INMINAT RUSULUI UN DOSAR VOLUMINOS……….

  mda,iata subiecte foarte interesante preluate din lumea virtuala.subiecte care merita dezbatute,analizate si trase concluziile care se impun.
  dupa ce VICTOR PONTA,a recunoscut ca,ROMANILOR LE-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE,ca instalarea lui mircea geoana la cotroceni-AR FI INSEMNAT INSTALAREA INFRACTORILOR IN VIRFUL PUTERII DIN ROMANIA SI TRANSFORMAREA ACESTUI STAT INTR-UN STAT MAFIOT.
  II SOMEZ PE TOTI BLOGGERI CARE PE ACEST BLOGG L-AU SUSTINUT PE MIRCEA GEOANA SI PE CRIN ANTONESCU SA-SI CEARA SCUZE PT CA AU SUSTINUT INFRACTIONALITATE,AU INTENTIONAT PRIN SUSTINEREA MOGULILOR CA ROMANIA SA DEVINA UN STAT DE TIP SUD AMERICAN

  CENUSHE SA-TI FIE RUSINE……………….DIN 21 DE MILIOANE DE SURSE.
  C.MORO SA-TI FIE RUSINE………………ACELASI NUMAR DE SURSE
  PUIU SA-TI FIE RUSINEEEEEEEEEEEEEEEETOT ACELEASI SURSE……..
  BIBLIO=ce zici si tie trebuie sa-ti fie rusineeeeeeeeeeeee?

  haaaaaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 96. Buna ziua,

  Dna Ministru o obligatie asumata de MDTR si ANL prin semnarea Conventiei 1909/2006 este si asigurarea utilitatilor Cartierului Henri Coanda. Dupa cum deja stiti lipsa acestor utilitati afecteaza viata a peste 1.000 de familii. Stim ca principala cauza a a cestei situatii este lipsa finantarii. Cred ca pentru acest lucru asbsorbtia fondurilor europene nu este decat o formalitate atata timp cat ar exista cu adevarat vointa politica. Si nu e vorba de bani putini. Numai pentru partea de sector 1 a acestui “Cartier” se vehiculeaza o suma ce cca 70 mil Euro.

  Succes.
  Iulian

 97. ” Chistian Ciocan interzice filmarea politistilor: Cand te duci spre un politist cu telefonul mobil in mana ai mare noroc ca nu esti incatusat”

  dar cand te duci beat spre presedintele tarii si -l injuri ?

 98. @ Frank Zapa[King]
  În primul rând ar trebuie să vă cereţi scuze relativ la ce aţi spus despre mine acum câteva zile… Pe urmă mai putem intra în vorbă. Cu oameni lipsiţi de minimalul bun simţ nu doresc să comunic.

 99. SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU……………..AI PAGUBIT STATUL ROMAN CU 600 MILIOANE DE DOLARI
  asadar iata un adevarat subiect de presa pe care trusturile infractorilor refuza sa-l dezbata si sa-l analizeze.
  DINU PATRICIU-LIBERALUL CARE OTRAVESTE VIATA PUBLICA DIN ROMANIA,CARE A FURAT STATUL ROMAN JEFUINDU-L PRECUM UN HAIDUC,dupa ce s-a vazut in brate cu rompetrol,oferita gratis si cu multa generozitate de alt mare praduitor adrian nastase si guvernul sau pesedist,cel care a jefuit cam tot in romania,in momentul cind se apropia plata celor 600 de milioane de dolari,profitind de felul in care a fost gindit contractul de vinzare cumparare a vindut rompetrol,incercind astfel sa scape de obligatia platii celor 600 de milioane de dolari.
  ieri in instanta KAI MUNAI GAZ,atentie reprezentat de casa de avocatura MUSAT,unde printre altii presteaza si DL SENATOR PESEDIST DAN SOVA,a cistigat prima runda cu C.N.M.V.
  dar sa revein,DE CE TAC TELEVIZIUNILE MOGULILOR,PT CA IN JOC SUNT SUTE DE MILIOANE DE EURO?

  SA-TI FIE RUSINE SORIN OVIDIU VINTU
  SA-TI FIE RUSINE DAN VOICULESCU

  SA-TI FIE RUSINE DAN VOICULESCU.
  Avind in vedere ca bloggul aceasta este foarte bine monitorizat de TRUSTURILII’MOGULIENE-cine stie poate va razginditi si ……………….OANA STANCU SI ADRIAN URSU VOR POVESTII CIT DE HARTUIT ESTE:

  SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU…………….

 100. Buna ziua.
  Tocmai am citit pe site-ul Ministerului Justitiei Precizari referitoare la stabilirea comisiilor de elaborare a proiectelor (!!) de coduri, un raspuns al ministerului la ceea ce inteleg ca sunt niste dragalasenii in buna traditie damboviteana. Si mi-am permis sa fac niste calcule :
  – In 24 si 27 iulie 2009, Romania si-a publicat in M.O. Codul Civil respectiv Codul Penal;
  – In 22 iunie 2010 (de data asta), mai de gura Presedintelui, mai de teama Raportului de evaluare, parlamentarii nostri au aprobat (aproape in unanimitate) si cele doua coduri de procedura;
  – In 07 iulie 2010 Guvernul si in conferinta de presa domnul Ministru Predoiu anunta victorios ca s-a aprobat proiectul de lege pentru punerea in aplicare a codului civil si a codului penal, facand si mentiunea ca proiectul de lege (ce urma sa fie trimis la
  Parlament pana pe 24 iulie 2010) prevede ca data a intrarii in vigoare a celor doua coduri 01 octombrie 2011 (!!!).
  Acum, bine si asa. Nu stiu daca proiectul de lege a ajuns la Parlament, nu stiu nici daca
  va intra curand pe vreo ordine de zi, nu stiu nici daca doi ani si doua luni de la publicare
  si pana la intrarea in vigoare este considerat rezonabil pentru decidenti, dar mi se pare jenant ca in conditiile in care toti se lauda ca vor eficientizarea si modernizarea
  actului de justitie sa ne gasim ACUM ( la exact 4 ani si 7 luni de la numirea primei comisii de elaborare – 24.01.2006) sa ne intrebam “da’cine si cum le-a elaborat?”.
  Parerea mea.

 101. rasputin … oricine si oricand s’ar duce catre presedintele tarii se duce catre “presedintele tarii beat” … 🙂

 102. Procurorii au dres busuiocul.Au spus ca au arestat-o pe asistenta pentru ca a mintit.Si care e problema?Intreba pe cineva ce a facut in urma cu o saptamana exact.Parca au arestat-o pentru ca populatia nu mai are incredere in sistemul sanitar si au vrut sa dea o lectie,acum ce fac magisttratii?O scalda?Sa le fie rusine si sa se duca ei la puscarie.

 103. Zapa are dreptate. mogulii sunt adevarata problema a Romaniei, din cauza lor nu mai sunt bani…..
  Aveti mai jos dovada clara a minciunii comandate de Felix….:

  “Ca să scoată banii din vistieria statului pentru sinistraţii din Moldova, premierul Emil Boc a decis să suplimenteze bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) cu 30 de milioane de lei din Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia Guvernului pe anul 2010. La data de 21 iulie 2010, Emil Boc a emis Hotărârea de Guvern numărul 729 pentru aprobarea unui ajutor acordat Republicii Moldova, constând în principalele materiale de construcţii necesare pentru reconstruirea şi repararea unor case afectate de calamităţile naturale din 2010. Hotărârea a fost contrasemnată de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Gabriela Udrea, ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Anton Niculescu. Totodată, s-a decis ca achiziţionarea materialelor de construcţii, precum şi transportarea acestora se fac în mod centralizat prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. ”

  http://www.jurnalul.ro/stire-special/romania-moldova-afacere-pe-axa-portocalie-552775.html

 104. sa-ti fie rusine cenushares………………..haaaaaaaaaaaaaaaa,ti-a papat motanelul felix limba??????????????ti-a luat vorbitorul………………s-au stai CHITIC…………..pina ma retrag eu???????????
  haaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 105. frank … nu frankitza … sunt aici … da’ astept sa se schimpe pagina … ca sa’mi postez loviturile de maestru acolo unde vor fi vazute ca cat mai multi vizitatori ai blogului … 🙂

 106. are dreptate KATRINA-cum isi permite P.M.al romaniei sa-i ajute pe altii romani?
  pai nu,sa-i ajutam pe altii de exemplu pe tigani,ca deh doar asa face si ungaria-ii ajuta invatindu-i regulile maratonului-ungurii cu pusca,iar tiganii goi pusca.
  cum isi permite guvernul CANADEI SA LASE CITE-VA SUTE DE MII DE CANADIENI FARA ADAPOST,SI AJUTA ALTE GUVERNE,DE CE NU-L CONSULTA PE DL KATRINA.
  dar cum isi permite OBAMA PRES. U.S.A. sa ajute lumea musulmana,trimitind in PAKISTAN MILIOANE DE DOLARI PT SINISTRATII PAKISTANEZI IAR IN U.S.A SUNT PESTE 30 DE MILIOANE DE OAMENI CARE TRAIESC SUB CERUL LIBER,AUZI D’OMLE,SA-I SPRIJINE PE PAKISTANEZI,PE MUSULMANI,SE POATE?
  DE CE NU L-A CONSULTAT PE RAUFORMATUL CATRINA,CARE NU-I NICI CALVIN NICI LUTERAN………………..e doar un biet emigrant fara capatii care a adunat enorm de multa ura fata de tot ce inseamna romanism,ORTODOXISM………….intr-un cuvint fata de romani.
  are dreptate katrina,mare dreptate…………………

 107. censheeeeeeeeeeeee,,haaaaaaaaaaaaaaa
  nu prea esti in apele tale cind stau cu ochiul pe bloggul asta,intri in boscheti si-ti ,PADUCHESTI’blanitza de motan batrin……………..
  sa-ti fie rusine censhares…………………..tot din 21 de milioane de surse-de ce ii sustii pe ticalosi?de ce le doresti raul romanilor?
  de ce ai vrut ca ticalosii moguli sa conduca romania???????????????????
  raspunde cenushares,raspunde,DE CE>>>>>>>>>>>>>>>>>>?

 108. hai censhe,ca acum nu suntem la ora glumitezelor idioate-explicati pozitia,adu argumente viabile-DE CE STAI IN BARCA TICALOSILOR CENSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
  sa-ti fie rusine cenushares………..
  si tie biblio-sa-ti fie rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  haaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 109. pt toti cei care probabil bat cimpii cu gratie,mai spun doar atit:
  cind presedintele frantei,deci a tarii care este considerata LEAGANUL CIVILIZATIEI,acolo unde cele mai nobile idei si doctrine despre libertatate s-au nascut,un zapacit ca si ACEST CHITIC la jignit pe presedintele SARKOZY,zapacitul a fost trintit la pamint,incatusat,batut mar ,iar dupa procesul sumar a fost condamnat la 8 zile de munca in folosul comunitatii.
  iata DEMOCRATIA CUM FUNCTIONEAZA IN TARA UNDE LIBERTATEA SI FRATERNITATEA ERA CLAMATA INCA DIN ANII 1700.
  dar sigur aia nu-l au pe DINU PATRICIU…………………………SA-TI FIE RUSINE.
  NU-L AU PE SORIN OVIDIU VINTU-HOTUL DE GOGOSI,PRADUITORUL CARE A FURAT BANII DE MORMINTARE A PESTE 300.000 DE MII DE PENSIONARI.
  NU-L AU PE DAN VOICULESCU-TORTIONAR CRIMINAL.
  si evident nu-i are pe acesti tiirie briu,gen censhares,c,moro si altii,care pt o piinita alba si-ar vine sufletul pe cei dragi,orice,doar lor sa le fie bine……….

 110. (……………………………………)
  haaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………….censheeeeeeeeeeeeee…………..te-am facut…………………….haaaaaaaaaaaaaaa

 111. frank … tu chiar crezi ca’ti citeste cineva elucubratiile? … io mai prind cate una cautand capatul ca sa citesc ce scrie in comentariul care urmeaza dupa al tau … si’s sigura ca asa fac si ceilalti … 🙂

 112. frank … acum cateva luni de multe ori uitai sa ma treci si pe mine macar la coada listei de taraie braie … acum’s pe loc fruntas … inseamna ca ma consideri cel mai eficient blogger antiportocaliu … 🙂

 113. frank … pari asa de disperat incat daca am fi fatza’n fatza cred ca mi’ai da si’un dos de palma … unu’ pe furis …. asa cum ai vazut tu ca face idolul tau basescu traian …. ala de’l scuipa in ureche atunci cand era primar pe presedintele consiliului primariei municipiului bucuresti … 🙂

 114. frank … stiu ca voi sustinatorii lui basescu traian stati cu minciuna la masa … nici nu s’ar putea altfel cand idolii vostru basescu traian si boc emil sunt cei mai mari mincinosi ai acestei tari … d’aia nici nu ma mira cand spui ca rafinaria midia a fost oferita rompetrol (dinu patriciu) “gratis si cu multa generozitate de catre adrian nastase” … in realitate

 115. rompetrol (dinu patriciu) a cumparat petromidia la 31 octombrie 2000 atunci cand prim-minstrul romaniei era mugur isarescu … asa ca lasa minciunelele frankhitza … mai bine apuca’te de istorie ca am auzit ca esti un istoric extrem de bun … ai publicat parca si niste studii sau tomuri … nu mai stiu ce … 🙂

 116. moamaaaaaa … trei comentariii intr’un minut (14.06) … asta viteza … ia exemplu, frankitza … nu stiu daca observi da’ io’ti dau mereu sfaturi valoroase … numa’ ca trec pe langa tine cu viteza pumnului candidatului basescu traian trimis catre fatza copilashului aluia de 10 anishori … 🙂

 117. @ Frank Zapa[King]
  Dacă vă place să vă bălăciţi în noroiul lingvistic, faceţi un pic de efort şi nu mai stropiţi şi pe cei din jur. Înţeleg că nu aveţi cei 7 ani de acasă, dar chiar să vă mândriţi cu caracterul ignobil… Pentru mine este de neînţeles.

 118. Aurelio Texanul, bravo,bravo bravo. Extraordinar, asa este, ai perfecta dreptate, am fost in Brasov si am vazut ceea ce d-ta spui in in ” cateva cuvinte”.
  Caracatita PSD-isto comunista, nu a facut decat rau Romaniei,dar ca orice ” BORDURISTA” care se respecta striga in gura mare ”HOTII ” dar uita sa se uite in oglinda si sa vada adevaratii hoti,talhari, nemernici. Acum vor sa micsoreze TVA-ul, DE CE ?? Ca sa arate ” gulgutierilor cu cravata rosie” cat sunt ei de patrioti si de aproape de talpa tarii ?? Nu, d-lor, vor sa aduca tara intr-un haos financiar si o destabilizare monetara, ca sa-i sperie si mai mult pe investitori care si asa au ramas foarte putini. Vor un TVA de 5% pentru alimente, foarte bine, nimic de zis ,dar ”capsomanii finantisti ai lor ” nu stiu ca nu exista d.p.d.v. tehnic acest lucru ?? Vor – EI – la guvernare. Sa faca ,CE ? Ceea ce face guvernul actual ? NO THANKS ! Nu spun acum, ca acest guvern este extraordinar, dar masurile pe care le-a luat sunt cele mai potrivite in aceasta stare de fapt. Referitor la patinoarul din Brasov, se justifica fiecare cent, nu ceea ce au prezentat la Realitatea (!!??) Tv.

 119. frank … ia observa tu scoala la mandea … as fi putut ca al treilea comentariu de la 14.06 sa’l leg de al doilea … numa’ ca o informatie extrem de importanta … aceea ca petromidia a fost cumparata de dinu patriciu de la statul roman pe vremea cand prim-ministru al romaniei era mugur isarescu s’ar fi pierdut la un sfarsit de comentariu … si poate n’ar fi fost receptionata de toti cei care citesc … am preferat sa rup comentariul in doua in asa fel incat informatia aia esentiala sa fie la inceput … si’n plus la sfarsitul celui de’al doilea comentariu am creat si putin suspans cu acel “in realitate” … scoala de scoala, frankitza … ar trebui sa’mi platesti ca te invatz asemenea lucruri … 🙂

 120. frank .. in realitate eu imi permit sa’ti spun astfel de lucruri convinsa fiind ca niciunul, da’ absolut niciunul dintre sfaturile mele nu’ti va produce vreo strafulgerare … 🙂

 121. censhares-de ce nu raspunzi la intrebari-de ce sustii sistemul ticalosit?
  gresit contractul de vinzare -cumparare rompetrol a fost semnat de ministrul DAN IAN POPESCU ministru in guvernul ADRIAN NASTASE IN 2001-mai informeaza-te censhares………….si chiar daca ar fi fost semnat in vremea lui isarescu,acest lucru nu i-ar fi scuzat pe cei care au vindut petromul si exploatarile petroliere din LIBIA.PUNCT.
  ce ai putea raspunde la intrebarea ,de ce sustii sistemul ticalosit cenushares?doar un singur raspuns corect si adevarat exista-CA SI TU LA RINDUL TAU ESTI UN TICALOS,dar la scara mai mica………

  BIBLIO-tie doar atit trebuie sa-ti raspund-sa-ti fie rusine bibliotecarule-DETINATORUL CARTILOR SACRE A COMUNISMULUI.

  da,la ce temperament am ,daca eram in locul PRES. TRAIAN BASESCU IL CALCAM IN PICIOARE PE CHITIC SI-L FACEAM UN CHITIC MAI MIC,LA PACHET……………
  pe tine insa censhares,souury…………………..nu meriti atita osteneala,esti muuuuuuuult prea chtic………………………………..chiticcccccccccccccccccc si mic………………
  asadar va intreb din nou-DE CE ATI SUSTINUT SISTEMUL CORUPT SI TICALOS PE CARE MOGULIMEA INFRACTOARE A VRUT SA-L INSTALEZE IN ROMANIA?
  SA-I RASPUNDETI LA VICTOR PONTA,DACA MIE NU DORITI,SA-I SPUNETI LUI CA NU ARE CEI 7 ANI DE ACASA NU MIE,AUZI BIBLIO?
  SI INCA O DATA:
  sa va fie rusine ca pactizati si sustineti niste infractori dovediti de justitia romana……………….

  haaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 122. in incheiere pina la noapte………….
  sa-ti fie ruisine censhares………………..da rusine rau,rau de tot………..
  sa-ti fie rusine biblio-pt ca il faci nesimtit pe VICTOR PONTA NEPOTUL LUI ION ILIESCU…………..ASA CA INCA O DATA SA-TI FIE RUSINE BIBLIO…………..

  HAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…………………

 123. frank … repet … petromidia a fost cumparata de dinu patriciu in 31 octombrie 2000 pe vremea cand prim-ministru era mugur isarescu … rafinaria era o piatra de moara pentru statul roman … dupa incercare nereusita de privatizare cu nu’s ce turci … daca nu ar fi cumparat’o dinu particiu petromidia urma sa fie inchisa de la 1 ianuarie 2001 … 3600 de angajati ar fi ramas fara loc de munca … lasa propaganda basesciana … ca nu tine … 🙂

 124. Tin sa’i reamintesc semidoctului King, ca Romania este o tara de lumea a treia daca luam in considerare de trai al romanilor, comparat cu cel al americanilor si canadienilor, care’si permit sa trimita ajutoare in Pakistan, iar pentru cele cateva milioane de americani care dorm sub cerul liber ( zice semidoctul) Obama nu’i trimite la munca in alte tari (Mexic).
  PS Moldovenii nu sunt romani, asa cum belgienii sau elvetienii francofoni nu sunt francezi…Dar asta tine de cultura generala……

 125. Pe mine daca ma intreaba cineva ce am facut ieri exact,nu as sti sa raspund,nu as sti la secumda,minut, ora,poate nu mi-as aminti anumite faze,iar procurorii o intreaba pe asistenta ce a facut in urma cu o saptamana,de ce nu au intrebat-o ce a facut in urma cu 20 de ani,tot aia e.

 126. in 2003 guvernul adiana nastase care avea de primit de la petromidia 600 de milioane de dolari aveat de luat o hotarare … aceea de a executa silit petromidia si poate sa duca la falimentul ei sau a converti datoria in obligatiuni cu scadenta la 30 septembrie 2010 … guvernul nastase a ales a doua varianta … anul acesta la 30 septembrie guvernul basescu traian are de luat o hotarare … sa preia din nou controlul rafinariei petromidia sau sa’i mai pasuiasca pe kazahi … io cred c’o sa’i mai pasuiasca … 🙂

 127. nu conteaza ca moldovenii nu’s romani … nici ungurii nu’s oameni … si’i tinem p’aci printre noi … doar n’o sa le punem streangul de gat … avem rabdare si asteptam sa si’l puna singuri … 🙂

 128. NG….Nu duc nimic in derizoriu …Dimpotriva ,dupa cum vezi tratez cu mare seriozitate toate “gazele” si masurile guvernului Boc….
  In problema taxelor …nu am facut referire la fondul masurilor luate ci am facut doar apel la logica si intelepciune a guvernului ….De ce 3 ghisee +1 (Fisc) ,cand putea fi doar unul la Fisc ,unde se puteau plati toate taxele in baza venitului declarat ..avand asistenta unor persoane profesioniste care sa calculeze si sa retina CAS,fond pensii ,somaj si impozit pe venit..Persoanele care se duc la cele 3 ghisee pierd de doua ori timpul..odata pentru declaratie si apoi pentru calcularea corecta a taxei..CAS,pensie..etc…de vreme ce nici cei de la ghiseu nu prea se pricep..fiecare persoana care incaseaza pe drepturi de autor sau activitati profesionale liberale ar trebui sa-si angajeze cate un contabil?
  Deci nu era vorba de aglomeratie sau fluidizare …era vorba despre pure tampenii care streseaza si mai mult viata cetatenilor in aceste vremuri de “retineri,reduceri si austeritati”..
  -De ce nu se vand sau nu se trimit formularele celor 3 institutii la chioscuri de presa sau domiciliu ..formulare avand anexata baza de calcul a taxei pentru fiecare nivel de venit ..ar simplifica viata cetatenilor si a celor de la ghisee…
  -De ce platesc cei care incaseaza pe drepturi de autor sau profesiuni liberale dar au si carte de munca unde li se retine de la sursa CAS,Pensie,Somaj etc ?Vor avea drepturi mai mari pentru medicamente ,tratamente ,internari ?….Vor avea pensie mai mare ..se vor cumula anii de vechime de la locul de munca cu anii prestati in activitati profesionale liberale ,tradusi in banii platiti ?….Vor avea ajutor de somaj mai mare ?Vor putea fi someri in activitatile liberale si la munca unde are contract pe durata nedeterminata ?
  -Unde se colecteaza,centralizeaza si contabilizeaza noile taxe si impozite ?Pe care site se pot vedea transparent incasarile si destinatia banilor colectati din noile taxe ?
  Si cate si cate ….Are dreptate SILVER aici ..noi abureli si dezordini planificate pentru a trece neobservate alte masuri politice si administrative ale guvernului….
  Si cel mai mic functionar de la Fisc din teritoriu putea planifica mai bine si mai logic activitatile de incasare a noilor taxe ..colecta si trimitea prin Trezorerie banii la institutiile respective …toti odata …ceea ce poate scotea din circuit multi functionari-birocrati de la institutiile respective sau le ingaduia sa munceasca doar pentru cati bani primesc la salariu ..In legatura cu asta….statul a ajuns un capitalist feroce ,devorator de forta de munca platita nesimtit ,devorator ai banilor populatiei ..dar tot statul este cel mai prost manager ,administrator din tot tabloul economic si social din Romania ..si de pe tot globul pamantesc al Romaniei…vorbind cu regrete in suflet despre guvernul PDL-Boc ..care face acum mari deservicii partidului PDL ..pe amatorism si capacitate de a guverna si a gestiona economia si societatea romaneasca ….

 129. FRANK…..Esti dus rau …esti bolnav?Incearca cu seu de tufa ecologic,natural ….cate o lingurita dimineata pe stomacul gol ….nu mai manca de-astea contrafacute politic …au in ele multe P-uri ,D-uri si L-uri ….mai rele ca E urile ….

 130. repet-cenushe ,c.moro biblio-de ce sustineti niste ticalosi care au in virf pe cei mai mari INFRACTORI AI NEAMULUI ROMANESC:
  1-INFRACTORUL DINU PATRICIU
  INFRACTORUL; SORIN OVIDIU VINTU
  INFRACTORUL TURNATOR DAN VOICULESCU
  asta este intrebarea fundamentala la care voi refuzati sa raspundeti,pina cind nu veti raspunde la aceasta intrebare care ar putea sa va defineasca foarte clar doar atit va pot spune:
  sa-ti fie rusine C.MORO-ESTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DAN VOICULESCU,MOTANUL,TUIRNATORUL,SI TORTIONARUL
  sa-ti fie rusine censhares-esti dupa chipul si asemanarea,dar si cu aleasi damfuri ca PETROLISTUL DINU PATRICIU-PRADUITORUL INFRACTOR,care a furat de la gura romanilor 600 DE MILIOANE DE EURO………..
  sa-ti fie rusine biblio-esti dupa chipul si asemanarea lui SORIN OVIDIU VINTU-ALUNECOS,CINIC SI FARA PIC DE RESPECT FATA DE ADEVAR……………

  de azi inainte am sa va intreb in fiecare zi si am sa va somez sa raspundeti-DE CE DORITI CA ACEASTA TARTA SA INCAPAC IN GHEARELE UNOR INFRACTORI-CE AVETI CU POPORUL ROMAN,DE CE II VRETI RAUL?

  a si inca ceva,dupa ce emotiile cauzate de MOARTEA BEBELUSILOR DIN MATERNITATEA GIULESTI-hienele au iesit la suprafata-MIZERABILII CRIMINALI ASCUNSI IN SISTEMUL CORUPT SI BOLNAV DIN SANATATE ,incerca salvarea vinovatilor incercind sa disipeze vina,sa o depersonalizeze ,ba chiar mai mult sa o mute in curtea lui EMIL BOC-RUSINEEEEEEEEEEEEEEE ,RUSINEEEEEEEEEEEEE TICALOSILOR,prin asemenea parsivenii v-ati facut remarcati-TICALOSILOR ……..

 131. Astet sa negati,ca in toamna lui 2009 ,c.moro,censhares si biblio-nu l-ati sustinut pe MIRCEA GEOANA CEL CARE A INCHINAT PSD MOGULILOR SI L-A PUS LA DISPOZITIA LUI SORIN OVIDIU VINTU.
  astept sa negati ca nu l-ati aparat pe dinu patriciu.
  astept sa negati ca ,CRIN ANTONESCU,nu este valetul de casa a lui DINU PATRICIU
  astept sa negati ca nu l-ati aparat pe NEPOTUL MATUSII TAMARA-ADRIAN NASTASE,cel care a reusit in anii cit a fost sa fie p.m. sa vinda tot,sa dea romania gratis clientelei lui favorite,ba in unele situatii sa scoata statul roman dator-VEZI COMBINATUL SIDERURGIC DE LA GALATI.
  asstept sa negati ca nu sustineti CANCERUL ROMANESC ALIANTA PSD+PNL+PC…………….
  astept sa va negati trecutul prezentul si viitorul,astept sa va negati pina si existenta-de fapt voi sunteti NEGAREA NEGATIEI-ADICA CULMEA NULITATII……………

 132. de ce cenushares,esti suparat ca nu ma adap ca tine din latrinele mogulilor-va las pe voi mici ticalosi cu c.moro in frunte sa va infruptati din bunatatile voiculesciene………………

 133. frank … sustin pe oricine cred eu ca ar putea sa ne scape de “cancerul” care a acaparat romania … adica de basescu traian si haita pdl’ista … 🙂

 134. frank … cine ti’a zis ca sunt suparat? … sunt vesela … am ras in hohote cand am vazut de unde’ti culegi informatiile … 🙂

 135. @Frank
  Te roagă un prieten sincer, să revi la ,,altitudinea” unde îți este locul. Nu mai scormoni prin crematorii….vei lua ,,culoarea” viețuitoarelor care colcăie pe-acolo, de-mi va fi foarte greu să te deosebesc de ele.

 136. sa-ti fie rusine censhares ca te-ai coalizat cu ticalosii si ai luat culaorea lor drept culoarea anului 2010
  esti un ticalos censhares ca atare sa-ti fie rusine……………….rusinica….rusinica…………………
  vezi ca frustratul mircea badea se pregateste de debarcare de la …………..IN GURA PRESEI……………
  HAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIDE UNDE DREAK O SA TE MAI INSPIRIIIIIIIII

 137. frank … mircica badea are contract cu mogulu’ rau pana la sfarsitul anului … mai e cale lunga pan’atunci … 🙂

 138. dle valeriu-aveti dreptate,asa este,dar sincer-citeodata e bine sa te misti printe vietuitoarele grotei-PT A AVEA TERMENE DE COMPARATIE…………………..
  ACEST EXERCITIU DE EXORCIZARE mi-a prins bine…………….HAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII.
  am pus puncty scurtei mele cariere de vituitoare a locurilor imunde si pestilentiale,acolo unde se simt ca acasa censhe,moro si altii ca ei…………….
  offfffffffffff,o saptamina trebuie sa folosesc dezinfectante TARIIIIIIIIII
  HAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIII

 139. frank … stiu … ti’ar placea ca una’ ca mine sa fie in echipa portocalie … ar fi o echipa intotdeauna victorioasa … da’ nu depinde de tine, frankitza, tata … sa sara sefii tai la cap si discut … conditia principala ar fi sa te dea pe tine afara … 🙂

 140. Moro

  Corect ce spui,niciodata nu am negat atunci cand ai dreptate…DAR,nu este o scuza sa facem praf o masura normala pana la urma.Nu place,nu se doreste normalitatea,de aceea se amplifica orice potentiala nemultumire populara vizavi de orice,pentru a crea o si mai mare nesiguranta,ca astfel sa nu se mai poata gandi limpede.Bun…sa creat haos in prima zi,in fond orice masura o vezi cum functioneaza doar cand o aplici in practica.Este adevarat ca este masura unui bun sau mai putin bun rationament teoretic,dar hai sa nu tragem linie si sa declaram esec total.Este incorect fata de un guvern care si-a luat responsabilitatea de a gestiona criza din Romania si fata de populatia tinuta mereu in tensiune de aceste”calamitati”sociale prezentate pe tv-uri zilnic…Moro la un pacient nu poti astepta sa se faca bine,atunci cand ii arati mereu muribunzi in jur sau ii creonezi mereu perspectiva mortii.Imi pare rau,asta se intampla in Romania si vom deveni o tara de depresivi mediatici mereu blocati de a gandi in perspectiva de frica a ceea ce media romaneasca ne”arata”ca se intampla…

 141. gabriela … pe voi cei care va hraniti din puterea castigata prin minciuna si manipulare de basescu traian nu va deranjeaza ca lucrurile se intampla … ci ca media arata ca ele se intampla … moamaaaaaaaa, ce i’ati mai baga voi pumnu’n gura mediei daca ati putea … ca sa se poata intampla lucrurile fara ca noi sa aflam … 🙂

 142. @ Frank Zapa[King]
  Unde aţi văzut domnia voastră că l-aşi fi susţinut pe Mircea Geoană şi toţi ceilalţi despre care vorbiţi?

  Eu preiau tot ce spuneţi despre mine şi, la un moment dat, va trebui să demonstraţi ce aţi spus, punct cu punct. Abia aştept să râd atunci. Ce o să mai mă distrez! Sper că nu vă construiţi iluzia că o veţi putea da pe “pamflet”, pentru că este evident că aici nu faceţi decât afirmaţii, nu este nimic pamfletar… M-am asigurat că nu “merge” treaba cu pamfletul. Vai ce o să mă amuz! Hiiii Haaaa! 😀

 143. gabriela … tu crezi ca daca media nu ar fi aratat ce se’ntampla i’ar fi lu’ basescu traian ca se intampla … asa … si incepand de azi s’ar fi dat amenzi pentru atac la buna functionare a statului democratic … e bine ca exista media … asta de care vreti voi sa scapati … 🙂

 144. Pentru televiziuni este ,,real”, exclusiv ceea ce este material filmat și în mod necesar, prelucrat.
  Cu alte cuvinte, pentru jurnaliști, lumea de dincolo, ,,out of limits” , situată în afara percepției lor senzoriale sau extinse prin aparatură optică, NU EXISTĂ.
  De fapt, eu personal stau de ani de zile la cozi pentru a-mi plăti dările la stat, fără a vedea prin preajmă vreun cameraman cu blugii rupți în c…. sau vreo fătucă fardată și cu silicoane ținând microfonul cât mai aproape de buze..
  Nu este nimic surprinzător, este normal ca cetățenii să-și plătească obligațiile…postacii bugetari ar trebui să fie în fond încântați, din moment ce-și vor putea lua astfel salariile la timp.
  Înțeleg că pentru ziariști este o noutate să plătească statului pentru așazisele lor creații…în esență, abureli certate de multe ori atât cu limba română cât și cu logica.

 145. de cand se stie puterea a vrut sa scape de aia de’o criticau … s’ar parea ca eminescu a fost putin ajutat sa moara de oamenii lui carol I caruia nu’i convenea antimonarhismul lui … de comunisti nu mai vorbim … mai apraoape de zilele noastre iliescu, constantinescu, nastase sau tariceanu au atacat media ostila … da’ cel mai ofticos dintre toti e, de departe, basescu traian … va dati seama ce i’ar face, daca ar putea, mediei doar daca va ganditi cum a lovit cu pumnul peste fatza copilashului de numa’ zece anisori pentru ca a spus ce nu i’a convenit la microfon … 🙂

 146. io am inteles ce zice zaharescu … ca aia merita sa stea la coada deoarece “creatiile lor nu au valoare” … poate domnul zaharescu crede ca aia ar merita sa putrezeasca’n inchisori din acelasi motiv … 🙂

 147. sa stea la coada …. sa stea la coada burghejii imbuibati … in genunchi pe coji de nuca sa stea la coada pentru a’si plati obligatiile fata de stat … mai au si pretentii dupa ce ca “asazisele lor creatii sunt certate si cu limba si cu logica” … 🙂

 148. Cenush…

  Atat timp cat oamenii gandesc limpede din partea mea presa de opozitie poate sa faca si sa spuna ce doreste,dar sa nu ia de prosti chiar pe tot romanul in special pe cel intelectual care azi se pare ca s-a prostit intr-atat incat nu poate completa o amarata de declaratie unde treci doar numele si suma.A…ca nu prea vrea sa plateasca e altceva,e adevarat ca plata nu e ca muza…mai mereu cu program flexibil… 😉 Nu vreau sa fiu rea,in fond acesti oameni sunt sustinatori ai bugetului si a celor ce iau banii la ghisee si merita imbunatatiri a procedurii de plata si din ce am auzit deja s-au produs cateva modificari care au fost anuntate de Min.Seitan in cursul zilei de azi.

 149. Iata cum presa induce din nou-a cata oara-ideea unui blocaj general si instiga la greva fiscala.Sa ne gandim ce ar urma dupa o asa actiune: stoparea platilor catre bugetari,someri si ajutoarele sociale,pensionarii de handicap si boala,in general tot ce se plateste din banii contribuabililor si este de necesitate urgenta cu efect imediat.Interesant ca se mizeaza pe dorinta sectorului privat de a scapa cel putin temporat de presiunea platilor-chiar daca se numeste greva fiscala-ceea ce teoretic in mintea presei si in subsidiar a opozitiei are sanse de reusita si va duce in final la anarhie sociala si garantat caderea guvernului.Deci ce nu se poate face politic,se incearca cu mana socialului.Dar oare socialul derutat si bombardat din toate partile mediatic este capabil sa discearna aceasta noua provocare aruncata de opozitie in terenul sau… ? A instiga la miscari sociale sau fiscale este dovada clara de imaturitate politica,lipsa de alternative din partea opozitiei si dezinteres total fata de viitorul nostru ca tara.

 150. Doamna Campeanu fost ministru al muncii in vremea careia salariile si pensiile au crescut haotic fara nicio strategie sau calcule de impact(nu am certitudinea ca ar stii sa le ceara daramite sa le faca)pe termen lung,face pe lupul moralist si analistul de sistem financiar al Romaniei.Ma intreb cum poate crede cineva sub a carei mandat sistemul de pensii si salarizare bugetara au fost duse spre colaps si care a dovedit ca stie doar sa adauge haotic procente populiste in cele doua domenii,ca are un minim de credibilitate cand emite judecati”de valoare”…?