Investitii de peste 30 de milioane de euro pe Valea Prahovei si in Brasov

Am participat astăzi la inaugurarea telescaunului care va deservi pârtia Valea Soarelui din Sinaia. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu autorităţile locale şi a costat MDRT 6 milioane de euro. Instalaţia de transport are peste 1,6 km lungime şi poate să transporte 1800 de persoane într-o oră. Importanţa proiectului pentru Sinaia este foarte mare, pentru că uneşte, practic, la bază, cele două domenii schiabile: Valea Soarelui şi Valea Dorului.

Telescaunul face parte din Programul Naţional „Schi în România”, derulat de ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Scopul declarat este acela de a dezvolta infrastructura turistică montană. Iar acest lucru se vede şi din perspectiva celor peste 30 de milioane de euro cheltuiţi în ultimii doi ani prin acest program.

În toate staţiunile importante de pe Valea Prahovei şi din Braşov au fost finalizate sau sunt în lucru obiective de investiţii. Au fost date în folosinţă centre salvamont în judeţele Braşov şi Prahova. În Poiana Braşov au fost aduse instalaţii de zăpadă artificială şi se lucrează la lărgirea domeniului schiabil în vederea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013. La Predeal s-au realizat lucrări de consolidare şi refacere a zonei inferioare a Pârtiei Cocoşul, a fost refăcută Pârtia Subteleferic şi s-au finalizat lucrările la pârtia de biatlon. În Râşnov au pornit lucrările la pârtia de biatlon şi s-au alocat banii pentru trambulina K90, a doua din România. La Azuga s-a lucrat la reabilitarea Pârtiei Sorica. La Buşteni a fost sprijinită realizarea celui mai mare Fun Park din România, la baza Pârtiei Kalinderu.

Pe lângă aceste obiective finanţate prin Programul „Schi în România”, există multe proiecte cu fonduri europene sau fonduri de la Buget pentru realizarea de pârtii de schi în alte zone ale ţării. Spre exemplu, săptămâna viitoare va fi dat în folosinţă telescaunul din Hunedoara. Am inaugurat mai multe pârtii de schi anul trecut (Borsec, Piatra Neamţ, Vatra Dornei, Gura Humorului, Sfântu Gheorghe) şi altele sunt în lucru, urmând a fi date în folosinţă iarna viitoare.

Lărgirea domeniului schiabil din România va avea ca efect o creştere a numărului de turişti străini, care ar putea să vadă în ţara noastră o alternativă mai ieftină la destinaţii din Vestul Europei. Secundar, vor scădea, sper eu, costurile unei vacanţe la munte în timpul sezonului, preţurile fiind destul de piperate acum.

Turismul montan din România suferă în continuare din cauza infrastructurii deficitare. Îmi spuneau cei de la Sinaia că de 60 de ani nu se mai făcuseră investiţii acolo, deşi au existat mai multe strategii în acest sens după Revoluţie. Am însă speranţa că investiţiile făcute în aceşti ultimi doi ani şi care vor continua de-o manieră susţinută până în 2013 vor oferi şansa de a se impune turismului montan românesc. Nu de alta, dar am văzut astăzi, la Sinaia, ce înseamnă o pârtie de schi plină ochi de turişti. O imagine perfect comparabilă cu oricare alta din Austria, să spunem.

E evident că potenţial natural există. La fel de evident este şi faptul că turismul e o investiţie care se amortizează uşor şi cu potenţial economic important. Acum, există şi voinţă politică în acest sens. Sunt toate şansele pentru o evoluţie în bine în anii următori, mai ales că, din câte îmi dau seama, numărul investitorilor privaţi este în creştere. Pentru mine, e clar că lucrurile încep să meargă spre bine.

103 thoughts on “Investitii de peste 30 de milioane de euro pe Valea Prahovei si in Brasov

 1. Asta e! Nici nu ştiam adevărul despre lipotimie dacă nu eram traşi de mânecă.
  Ca să vezi ce era să fie! 😮

 2. lulu…ti-am lasat un mesaj pe pagina anterioara ,sa mai postezi pe blogul asta ,poate-i crapa fierea la cineva ….hihihihi…sa fii iubita frumoasa regina ….

 3. LULU..Sarut mana ..Bine ai revenit..
  Apropos de Schengen ….Nu e o noutate si o “noua” bucurie faptul ca Romania a indeplinit conditiile “tehnice” de aderare la Schengen ..Acest lucru se stia..o stiau si oficialii de la Bruxelle s noi toti prin grija presei si evident a guvernantilor si a presedintelui …
  Faptul ca Bulgaria nu a trecut de acest pas ne decupleaza poate de aceasta tara in mecanismul aderarii la Schengen ….Dar acest lucru nu inseamna ca si intram in spatiul Schengen in martie ….
  Am mai scris aici ca in opinia mea obiectiile Frantei ,Germaniei etc erau de fapt de ordin politic …incredere in politica interna si externa a oficialilor puterii din Romania.
  Desi Presedintele Basescu are dreptate cand spune ca asemenea conditionalitati de aceasta natura nu erau mentionate in tratatul de aderare la Schengen eu cred ca de aceasta natura vor fi eventualele obiectii ale Frantei si Germaniei …aflate in relatii bune economice ..spre optime cu Rusia …daca intelegi ce vreau sa spun …
  Politica externa a statelor din UE (si a noastra deci) nu e doar cea declarata public sau consemnata strict in documentele oficiale ale UE ….care consemneaza doar un cadru general de principii ale UE si nu linia politica interna a statelor membre ….
  Personal sper din toata inima sa intram in martie in Schengen …din varii motive …
  Despre seful ambulantei de la Arges ….Ce parere ai despre diagnosticul pus presedintelui CJ de catre medicii de la Floreasca ….daca l-ai auzit ,evident..?
  Daca asa cum declara seful ambulantei era vorba de lesin …iar aceasta stare nu i-a pus viata in pericol presedintelui CJ….de ce nu l-au stropit cu apa ,apoi doua palme si la arest cu el ..?
  De ce tocmai medicii din spitalul unde a dispus specialistul de la ambulanta sa fie transportat pacientul au hotarat trimiterea acestuia la Floreasca ..?
  Medicii spitalului si cei de la Floreasca sunt in opozitie si au vrut sa-l salveze de arest pe presedintele CJ comitand fals ,uz de fals etc incalcand legea ?
  Pari din ce in ce mai activista prin insistenta ta asupra declaratiei sefului ambulantei …care neantrebat de nimeni a declarat ca nu a fost atac de cord ,ca era lesin,ca starea pacientului era stabila ..desi ma indoiesc ca l-a consultat personal in tribunal pe acesta ..
  Apoi pentru “corectitudine ” jurnalistul ” care parea singur in acest interviu-dialog deoarece nu am auzit alte voci si alte intrebari ,a intrebat pasand din nou peste fileu mingea aruncata de seful ambulantei daca a fost atac de cord ,daca viata pacientului a fost pusa in pericol …iar raspunsul evident ca a fost acelasi …nemotivat si ca o consideratie personal-politica a acestui sef al ambulantei ….
  Sa fi fost “raspunsul ” la informatiile din presa aservita opozitiei ?Pe cand “raspunsul ” impotriva medicilor de la Floreasca pentru diagnosticul pus pacientului-invinuit ?
  Sa ai o seara buna

 4. LIPOTIMIA ,LULOTIPIA ….? E o stare de lesin care nu pune in pericol sanatatea lesinatului …
  E o stare de gratie provocata de vesti bune ,surprize placute …Lipotimia poate aparea si ca o “complicatie ” a Lulotipiei …din cauza unei placeri excesive ,a extazului …se trateaza cu gheata sau apa rece ….cate o lingurita inainte si dupa ..masa .

 5. Realizarile prezentate in articol sunt mai mult decat foarte frumoase …Daca se vor “disciplina ” si oamenii din zone in spiritul unui comert civilizat si intelept realizarile vor aduce multi bani in Romania …Nici o opozitie nu poate contesta ceea ce se vede ,realitatea din teren….si deci nici munca Elenei Udrea ca ministru al turismului ….dar si dezvoltarii ..PDL ….ceea ce nu e nici in teren si nici vizibil …
  “Dezvoltarea PDL ar trebui lasata pe spatele altora pentru a creste in vizibilitate politicianul si ministrul Elena Udrea ….
  Pacat ca e mai mult decat valabila zicala romaneasca …”Cu o floare nu se face primavara” …in Romania si in PDL…..

 6. @cmoro
  ..,,….de ce nu l-au stropit cu apa ,apoi doua palme si la arest cu el ..?”
  Că bine zici, cmoro…uite că nu mi-a trecut prin minte….excelentă idee. 🙂

 7. @cmoro-ps
  ,,Cu o floare nu se face primavara”…..Dar ce floare, cmoro….nu uita de puterea exemplului. 🙂

 8. @cmoro-ps2
  …Te fascinează și pe tine, bătrâne simpatic, nu-i așa ?…Ce vremuri, cmoro, acum 30-40 de ani… 🙂

 9. @cmoro-ps3
  ,,Lipotimia poate aparea si ca o “complicatie ” a Lulotipiei …din cauza unei placeri excesive ,a extazului …se trateaza cu gheata”…..cmoro, sunt puțin intrigat…. nu cumva ai cam luat-o razna din cauza unei supradoze de viagra ? 🙂

 10. *** ZeV – dacă s-a ştut din start, după spusele directorului de la Ambulanţa Piteşti, că individul a avut o simplă stare de leşin, lipotimie – cine şi de ce dar, mai ales, pe banii cui, a aprobat plecarea ambulanţei la Bucureşti?

  Nu ştiu cine, în cursul zilei de azi, întreba sau se întreba, de ce nu au dus hoitu’ la Elias. Ete, că l-au dus la Floreasca pentru că acolo lucrează medici simpatizanţi sau poate chiar membri PSD.

  Iată o dovadă că treaba a fost aranjată cu mâna ca si cu Haissam şi alţi tâlhari care şi-au găsit complici printre medicii şpăgari…

 11. @puiu
  Cu diasporă sau fără, democrația TREBUIE să câștige în România…și va câștiga, te asigur. Nu-i nimic, nu vă speriați, noi nu vă amenințăm (cu DNA, CSM, CEDO, ONU, NATO, UE, Comunitatea intergalactică….mitraliera, arcul cu săgeți, etc) așa cum faceți VOI cu o înverșunare malefică , în calitate de reprezentanți bloggeristici ai celeilalte jumătăți de țară, ci vă invităm , DUPĂ, la un pahar de vin alb…am înțeles că-ți place, iar NOI iubim democrația…… în consecință, îi respectăm pe învinși, deoarece sunt și ei cetățeni ai acestei țări, cu drepturi depline 🙂

 12. Am un pont pentru voi.E un post liber la deputati.Daca nu stiti va spun eu. Sa nu va ingramaditi prea multi pe el,ca rupeti scaunul.

 13. Matia Ta,vad ca la MDRT zboata milioanele de euro,daca cere si Cseke cateva milioane euro,nu primeste nimic de la pigmeul utc-ist.

 14. @silver
  ,,Hidra” are multe și nebănuite capete, unele cu zâmbetul pe buze, iar sistemul ticăloșit simte miros de revanșă. Așa au crezut și în decembrie 2009, ora 21.00.
  Dacă vor pierde semnificativ în 2012, atunci reforma statului va deveni ireversibilă. Dar depinde , acest lucru, de mulți factori : coerența guvernului, predicitiblitatea deciziilor și măsurilor socio-economice, persuasiunea în procesul de comunicare, mintea de pe urmă a cetățenilor, conjunctura economică mondială, etc.
  Vom trăi și vom vedea. Deocamdată, îmi doresc, cel mai mult, ca justiția să nu se lase intimidată de atitudinea agresivă, nedemocratică, a partidelor de opoziție și să meargă până la capăt. Indiferent cine este personajul politic care calcă pe bec.
  Din fericire, Europa este alături de noi, alături de democrație…..în cea mai mare parte a ei.

 15. @Elena Udrea
  Stimată doamnă ministru, ce să vă face eu, dacă munciți ? Este absolut firesc să luați bobârnace peste ceafă de la semeni de-ai dvs, extrem de numeroși de altfel…doar trăim în România , nu-i așa ? 🙂 🙂
  PS
  Vă asigur că dacă ați fi chiulit de la minister, la greu, nu vă băga nimeni în seamă….iar pe acest blog, ar fi bătut vîntul ca prin Siberia 🙂

 16. zaharescu …eu nu fac parte nici din VOI ,nici din NOI ,ca tine ,eu nu impart bloggeri dupa acest criteriu de culorii politice ,am alte criterii si scara de valorii ,ti-am zis azi dimineata ,tu erai mai folositor pedeleului daca nu erai simpatizant ,sunt destui lozincari si papagali portocalici pe blog care sa faca agitatie ,incearca sa te detasezi un pic de culoarea portocalie ,fa exzercitiu asta ,o sa ai surprize mari.Ce pacat ca Basescu nu stie ca tara asta mai are si alti locuitori ,nu numai portocalici ,el a fost pana acum numai presedinte camarilei si a pedeleului impreuna cu ,coalitia formata ….

 17. …chiar buna intrebare ,de unde stie presidentul ce arestari sa intampla la jumatatea luni februarie ?,a scapat porumbelul in parlamentul european…ceva nu-i cuser in relatia presedinte si DNA ,sa vedem.

 18. Pauză de zâmbet 😆

  Merge o blonda cu sotul ei pe strada. Sotul vede o masina si zice:
  – Uite un Mercedes Vito!
  Blonda nervoasa, arata si si ea o masina si zice:
  – Uite un BMW, B O U L E!

 19. ***Mădă – am la tine un comentariu.
  Vrei să te uiţi?
  Mulţumesc! 😆

 20. Incep prin a o felicita pe d-na Udrea pentru ambitia cu care isi indeplineste obiectivele la care s-a angajat.Inaugurarea telescaunului de pe Valea Prahovei merita prezentata,pe larg, in presa,sa se vada ca” ceva” incepe sa se faca in Romania.Din pacate,majoritatea celor care detin mijloace de difuzarea informatiilor,prefera sa prezinte doar ce este rau (sau cred ei ca este rau),in tara.
  In alta ordine de idei:pentru a-mi reinprospata cunostintele de marxism,ma mai uit,uneori, la Antene si la Realitatea. Si ce vad acolo?
  1.Fratii Petraus -2 (respectiv dl.Ponta si dl.Antonescu) viseaza revolta ca in Egipt ,si tipurlesc strigaturi de pornire la lupta.Sunt jalnici, ramasi la mentalitatea si comporta-mentul copilandrilor-lipitori de afise.
  2.Este purtat pe la televiziunile mogulilor si primarul Conserva,cu basca rosie pe cap,pentru a crea impresia de “revolutie”. Si toate acestea pentru ca a fost arestat un posibil deturnator de fonduri europene,membru PSD !!!.Daca n-a mers cu pensionarii securisti,poate merge cu altceva ( isi zic ei ).
  3.Dl.Nicolescu a fost filmat pe targa,pentru impresionarea publicului,la ambele TV,toata ziua de joi ,si mult timp vineri.Imaginea cu targa a insotit ore intregi talk show-urile mogulilor.DAR DESPRE FAPTUL CA O FEMEIE A MURIT,MUSCATA DE CAINII VAGABONZI DIN SECTORUL LUI VANGHELIE SI DIN BUCURESTIUL AL CARUI PRIMAR GENERAL ESTE DL.OPRESCU,CAT TIMP AU VORBIT,SI CE VINOVATI AU GASIT? Daca evenimentul, nefericit,cu femeia, ar fi avut loc pe timpul cat primar general era dl.Videanu,si s-ar fi intamplat in sectorul d-lui Negoita,va imaginati ce taraboi faceau televiziunile cu pricina?
  PS. Revin cu nedumerirea,si cu intrebarea: DE CE NU-SI GASESTE PDL-ul UN POST TV LA CARE SA COMBATA TOATE MIZERIILE ALIANTEI PSD+PNL? scuze… +PC…(uitam esentialul)

 21. Elena injghebeaza o echipa puternica din PD-L si scoate tara din criza dar din echipa sa nu fie”colegii” : Berceanu,Videanu,Blaga,Sulfina Barbu,Macovei.

 22. As fi dorit sa vad o opozitie la fel de ,,saritoare,,si in cazul arestarii lui Solomon.Atunci spuneau ca justitia face,,ordine,,in PDL,acum ca face,,curatenie la comanda,,in ograda PSD.Cine sa ii mai inteleaga?Invart mereu lucrurile incat sa pozeze convenabil in victime ale politicii.Daca opozitia ar dori sa dovedeasca ceva,ar avea la indemana sigur o mana de avocati buni care sa puna in dificultate judecatorii,dar asa cum e de asteptat se prefera show-ul tv,lacrimile Olgutei, ,,grija,,mimata a unor politicieni fata de drepturile cetateanului roman. De ce? Pentru ca lupta avocateasca din sala de judecata nu ajunge in casele oamenilor pentru a le suci mintile asa cum o fac lamentarile siropoase de telenovela ale politicienilor care si-au uitat adevaratul rol pentru care au fost alesi. E o discrepanta majora intre ce se vede la tv-munca opozitiei-si ceea ce realizeaza spre exemplu MDRT si Elena Udrea ca ministru,si se poate intelege scopul acestui scandal continuu in care e tinuta Romania:tocmai pentru ca ce este bun in acest guvern sa se piarda in larma generala…

 23. neakutare

  Nedumerirea ta e a tuturor probabil,concluzia mea este ca probabil lipsa unei reactii de tip tv propriu este legata de un anumit tip de strategie politica… Poate ca gresesc…

 24. Doamna Udrea!
  Intradevar va puteti lauda cu inaugurarea de pe Valea Dorului,noi care schiem acolo de zeci de ani apreciem si noi noua instalatie.
  Dar…mereu exista un dar daca tot doriti sa avem o statiune montana europeana de ce nu rezolvati si urmatoarele probleme:
  1.Drumul de acces pentru autoturisme, spre cota 1400, este jalnic,jalnic,jalnic!
  2.Parcarile sunt intotdeauna pline de zapada ,nu ai cum sa iti parchezi masina cu toate ca un “cerber” apare imediat ce intri si iti cere din start 5 roni, uitand bineinteles sa iti dea si bonul ficcal!
  3. “Bomboana” de pe coliva: eu zic ca este singura partie din lume unde ai nevoie de 2! cartele sa poti schia!!!! Singura din lume, ma repet! Pretul este ,normal, umflat articificial pentru niste conditii decente!
  Asa ca inainte de a va “impauna” cu realizarile minunate ale regimului politic din care faceti parte a-ti face bine sa verificati daca intradevar cei din subordine si-au facut pe deplin datoria!
  PS. Concluziile articolului sunt valabile si pentru cetateanul “neakutare” care va tot lauda din fata monitorului si probabil nu a pus in viata lui o pereche de schiuri in picioare!

 25. Gaby neni …uita asa o barba avea …hihhihih…te inteleg ,in perfidul Albion ceata ii densa la ora 3,44…

 26. Pingback: Tweets that mention Investitii de peste 30 de milioane de euro pe Valea Prahovei si in Brasov | Elena Udrea -- Topsy.com

 27. Un zâmbet la cafea 😆

  Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice:
  – Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute.
  – Dar ce, ma, esti fulger?

 28. cum este cercetat un politician din partea partidelor din opozitie ,l_i se face rau si automat se duc la spital pt as face diagnostige de boala pt a scapa,unde credeti ca vei ajunge voi astia ce doriti dezordine si mizerie in romania?Este o mare rusine pt ca acesti hoti ai banului public si ai banilor europeni,sa nu raspunda in fata legi.Opozitia a facut front comun cu toti infractori mari ai romanie, incepand cu PATRICIU,SORIN OVIDIU VANTU,VOICU,si acum cu acest mare infractor ce a furat cu siguranta mult. Noi romani din afara tarii ne este mare jena de ce poate sa le debiteze mintea acestor predinti de partide din opozitie,mai ales asa zisului procuror de 2 bani PONTA,,,rusine sa le fie

 29. Citatul zilei 😆

  Când plouă, e mai bine să stai în casă să nu te uzi.
  Replică din filmul “Legendele palatului: Prinţul Jumong”

 30. Constatare a altora, nu a mea

  Moldovenii mananca cel mai sanatos pentru ca ei nu consuma E-uri. Ei mananca fructi, fasoli, lapti, carni…

 31. @puiu part.1
  Bună dimineața
  Am citit comentariile pertinente, echilibrate și în conformitate cu adevărul, constatat și nu confecționat, postate de NeaKutare și N.G…..le-am comparat cu suita de lozinci ,,anti”, parcă trase la indigo, care constituie osatura scriiturilor tale. Niciodată argumentate sau probate.
  ………………………………………………………………………………………………………

 32. @puiu part.2
  Oricât mă străduiesc, puiule, să găsesc un element microscopic de bună credință și respect pentru veridic în ceea ce tu tastezi, credem-mă că el, din păcate, nu există.
  Prin urmare, accentuez, existăm NOI, cei care credem în valori și percepem , din pură întâmplare, actuala putere , drept vector de reformă (cu toate imperfecțiunile ei) și existați VOI, cei care avețiun singur scop: DEMOLAREA. Comportament, de altfel, mulat perfect pe atitudinea politicianistă și antidemocratică a cuplului de lideri dezaxați, certați cu legea, educația și cu bunul simț nativ. Deh, moștenire a mentalității de tip totalitar a celor care prețuiesc sforăriile, instigarea și dezordinea, în detrimentul muncii cinstite și construcției de proiecte.
  …………………………………………………………………………………………………….

 33. @puiu part.3
  Acesta este motivul pentru care , ceea ce reprezentați VOI, este neviabil: nu aveți nici cea mai mică idee despre ce înseamnă efortul de concepție, consensul, sacrificiul, compromisul,demnitatea și respectul valorilor naționale.
  ……………………………………………………………………………………………………..

 34. @puiu part.4
  ATENȚIE : VOI nu însemnați partea de țară care a votat cu Geoană, ci chintesența răului care oferă iluzii și deșertăciune miilor de naivi cărora le stimulați doar instinctul și nu autoeducația. De aceea VOI sunteți ,,băieții răi” și cu voi TREBUIE să ne luptăm.
  …………………………………………………………………………………………………….

 35. @puiu part.5
  Și o vom face până la capăt.
  ……………………………………………………………………………………………………..

 36. @puiu part.6
  Adică până când va câștiga democrația de tip european,………………….

 37. Am scris aseară acest comentariu, pentru ZeV dar nu a apărut. Încerc să-l postez iar, în două părţi:

  I În 2012, PDL nu are nici o şansă şi sunt cât se poate de realistă, şi nu pentru că ceea ce face acum e rău ci pentru că românii nu au fost/nu sunt informaţi şi habar nu au de ce sunt sacrificaţi, de ce li se iau bani din pensii şi salarii, de ce trăiesc din lună în lună mai rău şi mai greu etc.

 38. @silver
  Era să spun……..picioarele, mă duc să văd un film.

 39. Puiu

  Uneori prin ceata lucrurile devin mai evidente.E ceea ce se intampla incet cu opozitia…cu cat creaza mai mult fum si ceata,cu atat lumea devine mai atenta la ceea ce se intampla in realitate…

 40. zaharescu…ai facut telenovela cu raspunsurile tale …in concluzie la punctle tale ,n-ai dreptate .Ceri probe ,alea o sa le faca justitia postbasesciana ,eu le-am luat din media romaneasca ,argumente ti-am dat destule ,nu vrei sa le iei in seama ,nici tu n-ai nici-o dovada de necinstea lui Nastase ,Tariceanu ,justitia nu s-a pronuntat ,VOI aveti voie la dat verdicte ,am inteles .Nu stiu cum naiba aveti curajul sa vorbiti de cinste cand aveti in partid oameni ca :Ridzi ,Solomon ,Berceanu ,Videanu bordura ,Falca finul nasului Corleone …hihihi…si alti neispraviti imbogatiti peste noapte de camarila portocalie.Daca la noi ii democratie acum ,s-au mergem spre democratie condusi de Basescu ,atunci Papa de Roma ii cel mai adevarat ateu din lume ,idolul tau vrea sa distruga opozitia ,asta-i democratie basesciana ,in scurta activitate parlamentara din 90 incoace ,nu s-a intamplat pana acum sa nu fie luat in seama nici-un amendament facut de opozitie la legile importante ,buget ,invatamant educatie si altele ,acum s-a intamplat ,asa vede Basescu conlucrarea cu opozitia in parlament .

 41. ***ZeV – încerc din nou – Opoziţia pe asta se bazează, asta speculează, nemulţumirea populară, şi va veni cu promisiuni, cu găleţi şi alte minciunele. Tu ştii că românilor le place să fie minţiţi, să li se spună vorbe mari deşi ştiu că, indiferent cine e la guvernare, nimic nu se va schimba, nici în viaţa lor, nici în a ţării.

 42. Jalnic ceea ce face Realitatea tv la Calarasi cu ocazia alegerilor in organizatia de acolo.Astept sa vad daca alegerile la PSD intr-o organizatie judeteana vor avea parte de aceeasi tratatie…Sunt de acord cu faptul ca oamenii politici mari si mici trebuie sa fie modele sanatoase,dar cand presa care ar trebui sa fie la randul ei model de corectitudine si impartialitate(teoretic cel putin)arata doar o parte a lucrurilor uitand de cealalta,cred ca ne indreptam sigur catre un alt model de societate.Pacat de copiii care sunt modelati astfel…

 43. Gaby neni draga ai dreptate se vede mai bine din ceata ,bine ca lumea devine mai atenta la tam-tamurile opozitiei ,asta-i treaba opozitiei ,sa faca galagie cand vad guvernanti facand nefacute…stai pe blog mai mult si posteaza ,imi plac comentariile tale ,chiar daca mai bagi si cate-o soparla portocalie…a inceput si zaharescu sa fie mai uman [democrat] ,s-a luat dupa tine …hihihih…no serbus.

 44. gata ,dispar pana maine seara ,mai si petrecem ,un sfarsit de saptamana fain la toata lumea chiar si la maimuca desteapta…hihihihihih….

 45. Puiu

  No serbus,ai grija sa lasi copacii in pace pe unde mergi,ca la noi nu cresc banane… hihihi… 😉

 46. @silver
  Eu înțeleg de ce mai maimuța zbudă ca vodă prin lobodă…..este probabil o strategie subtilă de imagine, care trebuie să arare lumii cum NU trebuie să gândească sau să se comporte un om normal.

 47. @silver
  Sincer, nu știu care sunt șansele în 2012, de fapt, nu asta este problema principală.
  Adevărata, marea problemă este impasul conceptual de strategie economică și socială viitoare , cel puțin în spațiul euro-atlantic. Spun asta, constatând că datoriile strategice devin insurmontabile, în SUA s-a majorat, după actualizarea calculelor, deficitul bugetar cu 40% (urmare a scăderii nesăbuite a taxelor și infuziei financiare masive în instituții-pilon ale capitalismului), perspectiva șomajului este în cel mai bun caz de nuanță gri, iar statul social trebuie pur și simplu resetat, fiind în stare de comă.
  În România, NU este criză cu adevărat…..criza, în toată plenitudinea ei, se poate manifesta dacă leul se prăbușește iar inflația galopantă ar arunca întreaga populație în cea mai cruntă sărăcie, iar economia, care în 2010 a înregistrat record la export, și-ar închide porțile.
  Este un scenariu perfect plauzibil, dacă nu ducem reforma până la capăt iar austeritatea, echitatea ,cunpătarea și prioritizarea investițiilor eficiente nu vor substitui privilegiile, abuzul , consumismul și risipa din ultimii 20 de ani.
  Acestea sunt realitățile, existente , viitoare sau potențiale, la care ar trebui să medităm cu toții. Cât mai avem timp.

 48. @silver
  ….Da. nici acum nu intră un (nou) comentariu….în afară de Facebook, se poate discuta și pe alte bloguri. Îmi amintesc că ai fost invitată cândva, de un fost blogger care a plecat.. 🙂
  Acolo nu intră orice terchea berchea care să-și verse ura prin lozinci răsuflate repetate la nesfârșit pentru a eroda statul de drept, contra cost, sau nu.

 49. Celula de Criza-v-ati astepta probabil sa va vorbesc de masurile luate de pres. egiteptean si celula lui de criza,numai ca pur si simplu nu stiu ce face egiteptanul, din care ,LOCATIE FARAONICA,conduce ostilitatile cu urmasii faraonilor,si asa cum fac marile tv de stiri,R.Tv si antena 3,voi spune cite ceva despre celula de ,CRIZA’pesedista constituita ,AD-HOC’precum DIVANUL MOLDOVENESC,de data asta la pitesti,cu concursul primarilor pesedisti din zona.
  intrebarea care a strabatut ca un fir rosu,pe tot parcursul sedintei in cadrul celulei de criza a fost una cit se poate de fireasca intr-o adunare de tip mafiot,CE-I DE FACUT FRATILOR??????????????
  Raspunsul a fost unul de-o simplitate dezarmanta,razmerita impotriva lui Basescu,scoateti oamenii in strada,pichetati spargeti,distrugeti…………..intr-un cuvint un fel de RAZMERITA BOLSEVICA CONDUSA DE INFRACTORII ROSII,DE BARONII IMBUIBATI PESEDISTI CARORA LE ZURGALESC CATUSELE LA URECHI.
  De data asta n-am sa vb despre infantilitatea idioata a acestui maimutoi,care confunda democratia cu anarhia bolsevica,dar am sa devoalez ,motivul spaimelor care i-a cuprins pe roscovani,si care le face viata un iad.

 50. Gaby neni …ok ,am sa tin seama de sfaturile tale…hihihi..

  zaharescule …am incercat sa port un dialog civilizat cu tine ,esti un neica nimeni ,maimuca ii ala cate te-a fecundat ,d-aia esti asa de frumos…

 51. Evident ca astfel de stiri nu le preia nimeni. Evident ca nimeni nu vrea ca populatia sa fie informata si cu privire la ceea ce se intampla bine in Romania. Nu va voi felicita nu imi place sa felicit, va voi spune doar atat. Pastrati-va in continuare forta de a ne aduce astfel de vesti. Iulian http://www.iulian-aldea.ro

 52. Mi-a luat ceva timp pina sa ma dumiresc de ce apelurile astea inflacarate de a ,DA FOC ROMANIEI’plecate din piepturile baronilor ,ghiftuitilor infractori pesedisti,suna precum vocea muribundului dintr-o piesa proasta in care actorii sunt fosti temniteri,eliberati conditionat.
  abia dupa ce am dat peste o LISTA,care cuprinde evenimentele, procesele ,GRELE’din urmatoarea luna si facind legatura cu hotarirea C.C.de a invalida cele 4 PERSONAJE ILIESCIANO-PESEDISTE,pt calitatea de membru C.S.M.mi-am dat seama de ce a fost nevoie de o celula de criza si de ce BOLSEVICII,MEMBRII SISTEM,ULUI TICALOSI CHEAMA ROMANIA SI PE ROMANI LA ACTIUNI VIOLENTE IMPOTRIVA STATULUI DE DREPT.
  Si acum pt cei care poate nu au intrat in posesia listei ,OFICIALE’cu procesele din luna care va curge,iat-o,in toata splendoarea ei:
  1-pe 26 ianuarie,a fost termen la ,MATUSA TAMARA-ADRIAN NASTASE-SUNTEM UN PARTID DE MAMALIGA,AI?????????????
  2-PE 27 IANUARIE-MITA LA L.P.F.-MITICA DRAGOMIR
  3-PE 28.IAN-mita la PIC-ANTONIE SOLOMON[TOT DOSARRRRRRRRRRR POLITIC,AI???????????]
  4.-pe 31 ian.-Spaga in numele fiului-PENELISTUL PAUL PACURARU
  5.-pe 3 FEB.-SENATORUL MELCILOR-CATALIN VOICU-
  6.-PE 5 FEBRUARIE-LOTERIA 1-GEORGE COPOS-
  7.-ATENTION-PE7 FEBRUARIE,I.C.A.-DAN VOICULESCU-WOWWWWWWWWW,ANTENELEE,NEBUNIEEEEEEEEE,RAZMERITAAAAAAA,CIUTACI,GIDEA,VRINCOAIELEEEEEEE
  8.PE 14 FEBRUARIE-DOSARUL VALIZA-JIJI BECALI
  9.-pe 15 feb. FABRICA DE ZAHAR-GHEORGHE FALCA-PD-L,MOAMAAAAAA DOSAR POLITIC NUUUUUUUUU?
  10.-22 FEB-PALINCA SI CALTABOSI-TRAIAN DECEBAL REMES
  11.-pe 24 feb-ARMELE DE VINATOARE-MIKY SPAGA FOST PESEDEU
  12.-PE 25 FEB-,STRAMUTATII DE LUX’-PROCES POLITIC TOT PD-L,HAAAAAAA,HIIIIIIIIIIII
  13-numar cu ghinion,incheie lista-BUNURI DIN CHINA,DANA NASTASE SI ADRIAN NASTASE-DANSUL ELEFANTILOR PRINTRE PORTELANURI CHINEZESTI-ZAMBACCIAN 1-
  Iata cit de usor si de logic am putut descifra de unde le-a venit pesedeilor idea unei celule de criza de unde sa dirijeze razmerita care ar trebui sa cuprinda toata tara si sa duca la rasturnarea actualului guvern si ceva mai tirziu la debarcarea lui TRAIAN BASESCU.
  Procesele lui SORINN OVIDIU VINTU-NU LE-AM POMENIT,dar si ele au un rol important in nervozitatea din sistemul ticalosit,dar o sa ma ocup si de el,ca prea l-am menajat in ultima vreme.
  astept cu nerabdare si mare interes comentariile baloase ale spalatorilor de serviciu ,care de cite ori le pui in fata cite un proces de-al ticalosilor cauta fel de fel de explicatii care mai de care mai halucinante,impingind explicatiile dincolo de absurd si ridicol,in sfera nebuniei si a paranoicului politic.

 53. Președintele s-a exprimat demn la Strasbourg, pledând magistral pentru cauza României, iar raportul Schengen a fost aprobat.
  În acest timp, europarlamentarii PSD au boicotat reuniunea, așa cum opoziția arată permanent parlamentului doar FeSe(Le/Ne).
  Nici un proiect viabil, doar contre și sabotaj perpetuu. Cum putem da națiunea pe mâinile acestor impostori inconștienți, nedemocratici și periculoși , reuniți în acest moment TRANSPARENT, confecționați fiind din același aluat (de extremă stângă) ? Acum este evident pentru toți cetățenii lucizi.
  Președintele cere CSM să se reformeze, conform rapoartelor pe justiție, iar CC confirmă justețea acestei poziționări.
  Președintele cere instituțiilor să funcționeze, în timp ce Ponta+Antonescu (chiulăul de meserie pe bani publici), instigă la dezordine și presiune politică pe justiție în scopul intimidării și subordonării ei.
  Cine subminează statul de drept ? Voi, grupul de ,,anti”, pe ce lume trăiți ? V-ați pierdut mințile ? Nu vă mai interesează soarta și viitorul țării în care vă târâți , se pare, precum nevertebratele fără viziune ? VOUĂ să vă fie rușine, dacă pretindeți că sunteți români !

 54. ***Zapa – mulţumesc! 😆 Comentariile m-au distrat copios.

  De asta e fierbere mare în PSD şi se vrea o nouă revoluţie cu românii în stradă ca şi cum hoţii ar fi făcut juma cu românii din ceea ce au furat.

  Joi seara, nepotul mătuşii Tamara şi alţi şobolani de la PSD se întrebau unde-i poporul, ce fac românii, adică de ce lumea nu iese în stradă să-i apere pe hoţii din PSD?… Ăştia oare chiar se cred iubiţi de români şi-şi imaginează o lovitură de stat cu ajutorul românilor? Păi, ei i-au nenorocit pe români, ei au jefuit ţara şi-acum ce vor? Ajutor şi apărare? Sunt şi dintr-ăştia care vor sări în ajutorul lor, mai pe înţeles – mercenari…

 55. PS Repede pe bogroll cu el, ca sa nu strig unde trebuie : sabotaj,de doua ori sabotaj. :d

 56. @ion adrian
  Unitate și jos impostura, jos comunismul ! Sper că se va decreta stare de urgență, dacă altfel nu se poate, iar partidele politice dizolvate.

 57. DE CE VREA PSD+PNL+PC SA PIRJOLEASCA ROMANIA?

  Debransati violent de la ,Conducta prin care curge banul public,odata cu iesirea din scena a guvernului tariceanu,PSD ,simte din plin CRIZA.a si daca am ajuns la criza ma vad obligat sa amintesc ca ,acesta criza din PSD,nu are nici cea mai vaga legatura cu CRIZA MONDIALA ,ori criza economica din romania,nu,nici vorba este criza BORFASULUI PRINS CU MINA IN BUZUNARUL ROMANILOR,este criza lacomului pus la o dieta severa lucru care il aduce in pragul nebuniei,GATA SA UCIDA PT O HALCA GRASA CARE SA-I UMPLE BARBA DE GRASIMI,SA-I SATISFACA PAPILELE GUSTATIVE ,DAR SI SA-I UMFLE FICATUL CIT O CONOPIDA URIASA.
  Acest PSD cu toata slehata de BARONI ROSII,S-AU CIOCOI,spuneti-le cum vreti a fost obisnuita de ION ILIESCU SI CIRACII sa jefuiasca la greu,numai ca o data cu venirea la putere a PD-L in ianuarie 2009-CONDUCTA A FOST SIGILATA SI BINE PAZITA-.
  Ba mai mult,au inceput sa fie luati la intrebari ,intrebari incomode,care suna cam asa:
  BEY PESEDISTULE DE CE AI FURAT?
  BEY PESEDISTULE DE CE ESTI CORUPT?
  BEY PESEDISTULE JUSTIFICA-TI AVEREA?
  Si uite cit de usor ajungem sa vedem pe ce se bazeaza ,CIRDASIA INFRACTORILOR ROSII ZISI SI PESEDISTI.
  Reamintesc PARTIDELE SUNT ORGANIZATII PRIVATE………scopul?PUTEREA POLITICA,numai ca fostii comunisti si securisti,in realitate au avut un cu totul si cu totul alt scop-,Jaful ordinar al romaniei si pirjolirea tarii.
  iata adevaratele motive pt care VICTOR TONTA CHEAMA LA JIHAD,LA LUPTA.ce nu poate el intelege cu mintea lui de pui de pesedist este ca romanii sunt mult mai inteligenti decit el si ciracii lui,ROMANII II VOR LA MITITICA PE CIRACII LUI PESEDISTI’
  Cind va realiza acest lucru va fi mult prea tirziu,va fi spulberat de valul care vine,vine ,matura si ineaca totul in calea lui.

 58. ..Încerc să asamblez ,să filtrez și să completez un comentariu ,,spart” anterior în bucăți, nu pentru că un anume personaj ar fi important ci pentru ceea ce el reprezintă…și alții ca el …..și pentru România :

  Am citit comentariile pertinente, echilibrate și în conformitate cu adevărul, constatat și nu confecționat, postate de ameni inteligenți și rsponsabili….le-am comparat cu suita de lozinci ,,anti”, parcă trase la indigo, care constituie osatura scriiturilor adversarilor programatici ai democrației de tip occidental. Niciodată argumentate sau probate.
  Oricât mă străduiesc să găsesc elemente (fie ele și infinitezimale) de bună credință și respect pentru veridic în ceea ce ei tastează, credeți-mă că ele, din păcate, nu există. Poate că sunt subiectiv sau eu nu le înțeleg ,,subtilitățile” minții….dar sincer, nu cred asta.
  Prin urmare, accentuez, existăm NOI (din păcate pentru VOI), cei care credem în valori și percepem , din PURĂ COINCIDENȚĂ, actuala putere , drept vector de reformă (cu toate imperfecțiunile ei) și existați VOI, cei care avețiun singur scop: DEMOLAREA ! Comportament, de altfel, mulat perfect pe atitudinea politicianistă și antidemocratică a cuplului de lideri dezaxați, de fapt bolnavi de-a binelea, certați cu legea, educația și bunul simț nativ. Cine sunt aceștia ? Priviți-i în toată ,,splendoarea” lor animalică pe televiziunile antinaționale…eu nu pot să o fac, pentru că nu vrea să legitimez aceste oficine de ,,presă”.
  Deh, moștenire a mentalității de tip totalitar a celor care prețuiesc sforăriile, instigarea și dezordinea, în detrimentul muncii cinstite și construcției de proiecte.
  Acesta este motivul pentru care , ceea ce reprezentați VOI, este neviabil: nu aveți nici cea mai mică idee despre ce înseamnă efortul de concepție, consensul, sacrificiul, compromisul,demnitatea și respectul valorilor naționale.
  ATENȚIE : VOI nu însemnați partea de țară care a votat cu Geoană, ci chintesența răului care MANIPULEAZĂ ORDINAR oferind iluzii și deșertăciune miilor de naivi cărora le stimulați doar instinctul și nu autoeducația. De aceea VOI sunteți ,,băieții răi” și cu voi TREBUIE să ne luptăm. Și o vom face până la capăt. Adică până când va câștiga democrația de tip european, în confruntare corp la corp (dacă este nevoie) cu manipularea lichelistă a celor care vor privilegii și putere cu orice preț !

 59. @FRANK
  Mă bucur că cel puțin ție, îți intră comentariile lungi.

 60. cum sunt un neastimparat si curios atunci cind vine vorba de pesedei,fac imprudenta si bag o geana pe blogul lui VICTOR PONTA,si…………………..SURPRIZA,SPRPRIZEEEEEEEEEE,de trei ori surprize.
  la ultimul articol afisat de TONTA,de cine credeti ca dau?
  DE TOV. C.MORO,care il consilieaza la greu pe TINARUL IMBERB VICTOR PONTA.
  Tov C.MORO,s-a simtit dator sa impartaseasca cu TONTA din prea plinul experientei si intelepciunii lui de BATRIN BOLSEVIC COMUNIST,bine fezandat pe la ,CURSURILE INTENSIVE ,pe care cu mindrie PROLETAR-TARANEASCA,le absolveau ,BAIETII DIN MEDIUL RURAL,CU ORIGINI SAMNATOASE,antrenati sa reduca la tacere orice tentativa care viza ,MERSUL COMUNISMULUI IN ROMANIA CEAUSISTA.
  Daca sunteti curiosi,si nu v-ati plictisit de textele lui pline de aberatii comice,intrati la VICTOR PONTA,si il veti DESCOPERII PE ADEVARATUL C.MORO.

  A sa nu uit,ultimul slogan plin de valorile democratiei comuniste adoptat de celula de criza de la pitesti;
  ,SA PLECE DIN JUDET PEDELISTUL MIRCEA ANDREI-CURAT BOLSEVISM.

  A,si apropo de CELULA DE CRIZA DE LA PITESTI-n-ar strica sa reamintesc,la pitesti a avut loc unul din cele mai crunte experimente din perioada comunista,-IN PENETENCIARUL DE TIP LAGAR CRIMINAL S-A DERULAT ASA ZISUL FENOMEN PITESTI’
  Acolo s-au petrecut cele mai mari CRIME SI ATROCITATI IMPOTRIVA ELITEI INTELECTUALE,INTERBELICE,DIN PERIOADA COMUNISTA-ACOLO VICTIMELE ERAU OBLIGATE SA-SI IUBEASCA CALAII-O ADEVARATA DRAMA UMANA ,INCREDIBILA PRIN BESTIALITATEA EI.
  IATA DE CE ACEST JUDET ESTE ROSU SI PLIN DE TORTIONARI,IATA DE CE CELULA DE CRIZA PESEDISTA ESTE LA PITESTI………..

 61. Salut Ze.V-cite-va zile nici mie nu mi-au intrat,acum vad ca ,POT SI VREAU…………………HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  Sper ca,comentariile mele sa te multumeasca,daca ai observatii,le primesc cu placere.

 62. Ponta sigur că trebuie să-i pedepsească. Le-a stricat cuibuşorul de nebunii de la Argeş. Dacă hoţul-simulant a putut strânge aşa avere, imaginaţi-vă câţi bani plecau din Argeş spre PSD, la centru. Şi erau bani furaţi de la localnici, nu din buzunarul PSD-istului.

 63. ***Zapa – redă: ,SA PLECE DIN JUDET PEDELISTUL
  Aha, să plece pentru ca PSD-iştii să nu mai fie văzuţi atunci când fură, şpăguiesc şi şantajează. Da’ ce, judeţul Argeş e moşie PSD-istă? De când?

 64. Foarte bine!! sunt brasovean si vreau sa am un oras cat mai frumos si dezvoltat… cat despre Valea Prahovei e ceva clar ca trebuie investit ca banii se intorc inzecit… foarte bune zone pentru investitii.

 65. Sigur ca nimik nu-i intimplator sub soarele mioritic ,sigur ca lucrurile se leaga si au un anume curs,atit de usor de citit atunci cind cu calm si rabdare te apleci asupra evenimentelor care curg in acest moment in aceasta tara.
  Da ,celula de criza organizata de PSD,are o strinsa legatura cu ,GENOCIDUL SUFLETELOR’s-au:
  ,EXPERIMENTUL PITESTI-REEDUCARE PRIN TORTURA.
  O buna parte din pensionarii din sistemul militar,de astazi la vremea respectiva ,SERVEAU PATRIA’ si idealurile comuniste intr-unul din iadurile comuniste organizate cu mare meticulozitate de conducatorii comunisti.Asadar nu-i de loc intimplator ca judetul arges a fost toata perioada post decembrista o OAZA COMUNISTA’condus de doi vajnici comunisti.cum tot asa nu-i de loc intimplator ca VICTOR PONTA,a dat semnalul jihadului BOLSEV DIN LOCATIA CARE A EXECUTAT FARA MILA FLOAREA INTELECTUALITATII ROMANESTI INTERBELICE,OPERATIE PRIN CARE AU DECAPITAT ROMANIA .iata cum ARC PESTE TIMP,ACEST PUI COMUNIST,NUMIT VICTOR PONTA CRESCUT PRINTRE PICIOARELE LUI adrian nastase si ION ILIESCU,simbolic, da semnalul de PIRJOLIRE A ROMANIEI.
  Cu permisiunea dv. dar si a moderatorului permiteti-mi sa va ofer un citat ,celebru scris de unul din personajele istorice care au trecut ,TESTUL EXPERIMENTULUI PITESTI CU BINE,pastrindu-si limezimea minti si a ideilor,asadar citatul,foarte dur,dar atit de incarcat de invataminte:
  ,Se regizau si scenete ,sexuale,la ordinul lui TURCANU.In Vinerea Mare,el impartea rolurile:
  Asinul e felat de MARIA MAGDALENA,Iosif sodomizeaza asinul,care la rindul sau sta cu botul in poalele preacurvei fecioare Maria,sodomizata concomitent de ISUS,Reeducatii,in frunte cu TURCANU,manifestau o placere draceasca in a batjocorii pe cei mai credinciosi,porecliti misticii.’incheiat citatul
  sincer imi este imposibil sa mai continui,citatul,datorita grozaviilor descrise,dar inca o data trebuie sa va reamintesc TUTUROR,-ACESTOR DOMNI LE PLATIM NOI ASTAZI PENSIILE NESIMTITE,PE ACESTI DOMNI SI ALTII CA EI,II VEDEM ASTAZI PROMOVATI LA REALITATEA SI ANTENA TREI,PLINGIND CU LACRIMI TICALOASE CA LI S-AU LUAT DREPTURILE,DAR EI?EI CIND VOR DA SOCOTEALA PT MUTILARILE SI SCHIMONOSIRILE PE CARE LE-AU COMIS.CIND VOR DA SOCOTEALA PT CA AU SUSTINUT ACEST REGIM CRMINAL?
  Si ma mai framinta o intrebare,CE FAC VAJNICI NOSTRII INTELECTUALI?????????????
  Astepta un nou experiment PITESTI????????uite ca se pregateste,numai ca de data asta probabil se va merge mult mai departe,nu va fi suficient sa-si iubeasca si sa-si imbratiseze calaul,va trebui sa se contopeasca cu el.

 66. @frank 13.17
  Felicitări, frank, eu nu am puterea ta de a citi ce scriu meduzele otrăvitoare pe blogul imbecilului pesedist. Pe cmoro, îl cunoaștem destul de bine, de aici, chiar dacă face eforturi supraomenești să-și camufleze sufletul vândut diavolului.. 🙂

 67. @silver
  Sincer să fiu, uneori îmi doresc să vină peste România o criză autentică, similară unui cataclism natural. Sau chiar va veni ? Într-atât de ignoranți să fi devenit românii ? Dacă da, atunci își merită soarta !

 68. Preşedintele PSD Victor Ponta a povestit vineri, la Antena 3, că în cadrul întâlnirii avute cu social-democraţii din Argeş, primarii partidului au propus sa meargă “să dea foc sediului PDL”, scrie NewsIn. La acea intilnire, Ponta le-a spus primarilor ca “trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL”. Prezent a fost si Viorel Hrebenciuc care a declarat in apararea lui Nicolescu: “adica acuma il acuza de fondurile PHARE. Ce daca daca a mai incalcat un articol de lege? Nu a dus acasa ci a facut pentru oamenii din judet”.

  Victor Ponta a fost întrebat la Antena 3 care a fost reacţia primarilor PSD, în cursul întrunirii social-democraţilor de vineri, de la Argeş. “Erau foarte hotărâţi (…) Într-un fel e bine că am fost acolo, am încercat să-i calmez pe oameni, erau supăraţi pe mine că de ce nu mergem toţi la sediul PDL să dăm foc sediului PDL. Şi am spus că nu asta e soluţia şi nu cred că trebuie să ajungem până acolo. Erau foarte-foarte indignaţi de ceea ce se întâmplă”, a povestit liderul PSD.

  Potrivit HotNews.ro, liderul PSD a pledat pentru trasformarea cazului Nicolescu, “un om cinstit”, intr-un “razboi al romanilor cu Traian Basescu si PDL”.

  “Trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL. Nu conteaza ca iarasi au luat un primar din sala sau daca va cheama la DNA. Eu zic ca putem merge toti la DNA. Protestul nostru trebuie sa fie impotriva PDL. Vrem o justitie adevarata nu una care sa ii apere pe Mircea Andrei. Pe Udrea pe Ridzi si pe ceilalti. Nu lasati sa se creada ca aparam pe cineva ca e pesedist. Aparam un om cinstit si o sa aparam orice om cinstit impotriva lui Basescu. Pana la urma cand ii vom invinge trebuie sa ii pedepsim pe cei care ne-au adus in aceasta situatie”, le-a spus Ponta primarilor pesedisti.

  DE CE NIMENI NU SESIZEAZA CNA SAU DE CE NU SE SESIZEAZA DIN OFICIU ASTIA INTIGA LUMEA

  Venit la intilnire pe nepregatite, Viorel Hrrebenciuc si-a aratat sustinerea fata de Constantin Nicolescu.

 69. Cine îmi spune şi mie, descre acest Nicolescu, după alegerile din 2008, vorbea Florin Călinescu ? Mulţumesc!

 70. Ze.V.-dragule,caleste-te,ca nu se stie,pot veni si vremuri grele…………..HAAAAAAAAAAA,HIIIIII
  Parca ma vad,va vad intr-un centru de REEDUCARE CU C. MORO PROFESOR DE …….INDOCTRINARE SI SPALARE A CREIERELOR…..iar pe PUIU,CU UN PULAN GIGANTIC STIND IN POZITIE DE DREPTI.HAAAAA,HI

 71. FRANK..ZeV …..Blogurile sunt publice ..Pentru ca scriu mai des aici nu inseamna ca trebuie sa intru in “ilegalitate” pe alt blog ,cu pseudonim….
  Am dat sfaturi acolo ,dau si aici ….unde doresc si cum cred eu de cuviinta….Credeam ca o sa apreciati sinceritatea pseudonimului si a continutului postarilor …
  Cand doriti va stau la dispozitie cu aceeasi sinceritate …
  Cred ca “bolsevismul ” meu de care ma acuza Frank e discutabil in timp ce bolsevismul postdecembrist si PDList de care dau dovada altii de pe aici e mai mult decat demonstrat de continutul postarilor acestora ,extremismul si limitele foarte apropiate ,care aproape se suprapun si nu dau spatiu pentru indoieli sau analiza obiectiva….
  Gratuitatea sfaturilor mele demonstreaza caracterul meu altruist …sper sa ma considerati asa ,bunii mei amici de blog….
  De curiozitate ..Frank,ZeV ….cand scrieti pe alte bloguri ..dusmane cum le considerati voi ….semnati tot ca aici ?

 72. FRANK…..Profesor emerit poate n-oi fi….dar minte emerita nu ma poate nimeni impiedica sa am …alaturi de dreptul la opinie ….Oricum merci …

 73. FRANK….Despre cursuri nu pot comenta ..dar despre originea mea “rurala” pot …Fa un exercitiu si cauta-ti pe talpile de la tenisii copilariei tale noroiul ulitelor si al pasunilor apoi cerceteaza talpile pantofilor altora ….
  Nu ca mi-ar fi stricat sa am vreo mosie pe la tara sau m-as rusina cu cei din mediul rural ,care intre noi fie vorba sunt majoritatea mai intelepti decat imigrantii din mediul urban ,proveniti din tina ulitelor copilariei lor…care-si lasa mai nou urmele noroiase pe bloguri ..doar pentru ca se poarta ,uitand de betisoarele insuficiente de la orele de aritmetica sau tranzistorul cu care-si agrementau timpul petrecut la cozile vacilor …

 74. Multumesc MADALINAAAAAAAAAAAAAA,MULTUMESC-tineam foarte mult la textul asta,la idea si mesajul sau-ramin dator si cu tot respectul,da-mi voie sa-ti pup obrajorii-AMINDOI-ca intre doi prietenii care se bucura ca se revad dupa o lunga perioada,fara nici o alata conotatie,ori interpretare.

  Administrator:
  Cu placere Frank 🙂 . O zi buna in continuare!

 75. Imi cer scuze pentru comentariile ajunse in spam. Incercam sa remediem problema.

 76. ei,hai mai C.MORO-de departe se vede ca ESTI UNUL DIN CEI MULTI DESCULTI,CARE A INTILNIT LA MATURITATE ciobota cazaceasca si pantoful cu toc italian.
  Nu incerca comparatii ,cu mine,am in codul genetic CROMOZOMII CARE IMI DAU UN ASCENDENT SERIOS IN raporturile cu tine.
  de ce nu comentezi textele mele??????ai curajul?DAR LISTA LUI……………A NU SCHINDLLER,ci lista TICALOSILOR PE CARE II SUSTII.

 77. ZeV ..Inca nu folosesc ingrediente ….cata vreme mintea e agera ,la fel e si restul ….Totul tine de psihic ….Lulotipia mi-a venit in minte dupa ce mi-am amintit de pozele de la intrunirea organizata de Dna Elena Udrea …Si Lulu e blonda si o doamna ….mai si scrie pe aici …pot sa ma dau lovit de lulotipie ….ceea ce ma ajuta sa nu am reactii adverse la postarile sale ..indiferent de continut …

 78. FRANK….Cum spui tu ….desi eleganta stilului tau ma duce cu gandul mereu la cei din mediul rural ..fara strada si numar la poarta …Mai cred ca trebuie sa-ti caut ascendentii direct in laboratorul lui Darwin ..cred ca ai sarit etapele ….si arborele genealogic trebuie sa-l cauti in dosul surii casei parintesti …sa vezi daca nu-i lipseste vreo craca …
  Oricum.rural sau urbanizat tot simpatic ramai ….
  Despre continutul postarilor tale nu am ce sa comentez ..pe fond e acelasi cu cel din mult mai vechile tale postari….
  Poate o fac mai tarziu ….

 79. Ponta: “trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL”. Deci, Ponta urmăreşte să-i implice pe români, să-i târască, mai pe înţelesul unora, într-un război al PSD-ului cu Băsescu şi PDL şi asta pentru că de 7 (şapte) ani, PSD stă pe de lături şi fluieră a pagubă.

  Hrebenciuc în dispreţ faţă de lege: Ce daca daca a mai incalcat un articol de lege?

  Hrebenciuc concluzionează: Nu a dus acasa ci a facut pentru oamenii din judet. Asta numai justiţia poate stabili.

  Ponta: că de ce nu mergem toţi la sediul PDL să dăm foc sediului PDL. Ce vină are un sediu, doar aşa de dragul de a distruge, de a crea haos?

  C Nicolescu “un om cinstit” Câţi oameni cinstiţi au averea lui Nicolescu?

  Ponta: Vrem o justitie adevarata… Da, are dreptate, dar care să nu se ia de PSD-işti, să se ia numai de ceilalţi…

  Ponta spune: Aparam un om cinstit si o sa aparam orice om cinstit impotriva lui Basescu Să aşteptăm şi opinia justiţiei, mult mai îndreptăţită să se exprime în acest caz.

 80. Români, mai aveți vreun dubiu că ticăloșii cu rădăcini în trecutul totalitar sunt în acest moment ei înșiși ? Vă mai îndoiți vreo clipă că acești nemernici sunt în stare să incendieze România doar pentru a-și prezerva sau recupera interesele?
  Lucrurile sunt limpezi, cortina a căzut, iar monștrii care au distrus țara românească și sunt ,,capabili” să o demoleze complet pentru că așa vor mușchii lor se arată în toată nuditatea lor diabolică. Nu se mai ascund, nu mai simulează, pentru că sunt disperați, lațul se strânge. Ei cred că sunteți de partea lor, doar pentru că tăceți sau vi s-au redus vremelnic veniturile.
  Luați aminte și sancționați-i dur la alegeri libere și democratice ! Nu trebuie să intrăm în jocul lor mizerabil, trebuie să respectăm legile țării și principiile democratice. Doar așa, prin puterea exemplului și ignorându-i, îivom învinge. Ura se hrănește din ură, deci trebuie să-i lăsăm fără…oxigen.

 81. ***Nicolae – Bună seara! 😆
  Pentru că e sâmbătă, weekend şi frig afară, uite ce-ţi ofer. Sunt proaspete, adică proaspăt primite. Poţi să râzi cât vrei că ai de unde. Eu mi-am luat porţia.

  Să văd cine-mi mai mulţumeşte, în afară de Nicolae că de citit şi amuzat o fac toţi… Deci…

  GLUME ENGLEZESTI

  – John, unde e palaria mea?
  – O aveti pe cap, sir.
  – Bine, o gasesc eu mai tarziu.

  – John, du-te afara si uda florile.
  – Sir, dar afara ploua.
  – Nu-i nimic, ia-ti umbrela.

  – John?
  – Yes, sir!
  – Adu-mi, te rog, pianul.
  – Vreti sa cantati la pian, sir?
  – Nu, John… dar mi-am uitat tigarile pe el si ma gandeam sa nu te deranjez pentru un fleac!

  Sir se spala pe picioare in lighean.
  – John!
  – Yes,Sir!
  – Adu-mi te rog un prosop, si arunca apa asta din lighean!
  – Prea-bine,Sir!
  John ii aduce prosopul, deschide geamul si arunca apa. De jos se aud urlete…
  – John!
  – Yes, Sir!
  – Era cineva in lighean?

  Lordul George da telefon acasa, de la club:
  – Alo? John?
  – Da, Sir.
  – Du-te in dormitorul doamnei si vezi daca e singura! Daca e cu un barbat, ia pusca mea de vanatoare pentru elefanti si impusca-i pe amandoi!
  – Prea bine, Sir!
  In receptor se aud doua bubuituri, apoi vocea lui John:
  – Pe Lady am impuscat-o, dar barbatul a sarit in piscina si a scapat…
  – Stai puţin John! De cand avem noi piscina?
  – Nu va suparati Sir, ce numar ati format?

  – Iertati-ma Sir, dar am impresia ca va cauta cineva la telefon.
  – Cum ai impresia, John? Sau ma cauta cineva la telefon sau nu ma cauta!
  – Vedeti Sir, cand am ridicat receptorul, vocea de la celalalt capat a spus: “Tu esti, caraghios batran, chel si idiot?”

  Sir si John erau naufargiati pe o insula. Dupa multe luni, John vine la Sir, tipand:
  – Sir, Sir, se vede un vapor la orizont!
  – Linisteste-te John, ce n-ai mai vazut vapoare?

 82. ***Mădă… – toate bancurile au ajuns la tine… Te rooooog… 😮

 83. ***Mădă – Mulţumesc! 😆

  Administrator:
  Cu placere Silver 😀 !

 84. In PSD, exista un singur barbat: Adrian Nastase – cum aude de justitie, cum se ascunde sub poala larga a imunitatii. Miercuri seara, chiar a zis-o ca daca PSD nu reactioneaza, chiar e de mamaliga. Parerea mea e ca e de mai rau, “e de terci”, ca si mamaliga are un pic de consistenta.

 85. @Zapa
  Nu mai aveam de gand sa-ti citesc vreun comentariu,pentru ca ma obosesc postarile tale,atat in privinta continutului redundant,cat si a formei care e sub orice critica .Si in loc sa-ti vezi limitele si sa stai cuminte la locul tau,te apuci sa-l ironizezi pe Cmoro ca e neam de taran,vorba lui Marin Preda ,caruia nu i s-a uscat mamaliga pe dinti.Imi pre rau ca trebuie sa-ti spun,dar nobletea ta nu ti-a dat castig de cauza,asa ca l-am citit pe Cmoro cu infinit mai multa placere decat pe tine,care ,cu toata tarania lui,sau poate tocmai de aceea,e un om echilibrat,cu logica in ce spune si,mai ales,scrie corect.

  Erata:imi pare

 86. Foarte bine…
  @Incetati cu arestarile preventive abuzive de tip stalinist.Dupa al doilea mandat al lui Basescu parca ati innebunit.Au aparut mii de arestari preventive abuzive.