INCREDIBILUL TUPEU

Elena UdreaPur si simplu lucrurile trebuie puse la punct. Din torentul de acuzatii care se revarsa asupra presedintelui Traian Basescu in ultima perioada, sunt unele care arata cat de departe poate ajunge minciuna, lipsa de scrupule, demagogia celor care reprezinta SISTEMUL astazi, acelasi care il invingea pe Emil Constantinescu in mandatul de presedinte si cu care actualul sef al statului se lupta de mai bine de 5 ani. Arata cat de mari le sunt interesele pe care le protejeaza justificand astfel de ce nu se dau in laturi de la nimic pentru a inlatura pe oricine li se opune. Omar Hayssam. O istorie pe care o incep acum. Istoria adevarata, pe care unii au uitat-o, altii o ascund, cei care vorbesc astazi despre ea o manipuleaza cu un incredibil tupeu. O miza in campania electorala, despre care insa politicienii de la varful PSD nu vorbesc. De ce si-au scos doar tonomatele la atac si nu folosesc ei insisi aceasta “oportunitate” de a-si ataca adversarul? Pentru ca Omar Hayssam este o bomba, dar doar daca se afla in bratele lor!

Pentru inceput sa ne amintim ca primele referiri la acesta au aparut in presa in 1998. A reiesit  un cerc relational cu ramificatii deosebit de numeroase in zona politica, economica si a structurilor de securitate nationala. Legaturile cu PSD au fost relevate la cel mai inalt nivel, prin includerea de catre Ion Iliescu in delegatiile oficiale, prin afacerile facute cu Ristea Priboi, Viorel Hrebenciuc sau Ion Vasile ori prin declaratiile unor membri ai PSD, cum ar fi Antonie Iorgovan la adresa lui Adrian Nastase. In domeniul afacerilor interne, au aparut date despre relatiile cu Ovidiu Grecea, semnalate de generalul Ion Pitulescu si cele cu Dumitru Sorescu prin fiul sau, Sergiu Sorescu, care a fost asociat cu fratele lui Omar Haysam, Omar Mukhles si cu Sorin Cosac, in firma S.C. General Grup S.R.L.

Astazi, despre vizitele dar si alte activitati oficiale la care sirianul participa, la invitatia presedintelui tarii de la acel moment, Ion Iliescu. Deci da, nu Traian Basescu ci Ion Iliescu este presedintele de numele caruia se leaga Omar Haysam. Pe vremea acestuia, inca din 2001, era un obisnuit al casei fiind prezent la Cotroceni ori de cate ori se organiza vreo sindrofie, cum ar fi dineurile oficiale in onoarea presedintilor care ne vizitau tara. Ori, il insotea pe Iliescu in delegatiile din Japonia, Singapore, Tunisia, Algeria, Uzbekistan, China, Federatia Rusa, Kazahstan, Emiratele Arabe Unite sau Forumul economic Romano-German. Uite ca pe vremea aceea Ion Iliescu nu avea aceeasi consideratie pentru Johannis, neamtul primar al Sibiului, pe care o are acum si nu a plecat in Germania insotit de acesta ci de Omar Haysam!  Dar asta nu este tot! Ca dovada a relatiilor stranse pe care le aveau, Haysam era invitat de Ion Iliescu impreuna cu familia si prietenii sai. Personaje cunoscute noua, tuturor. Astfel, in peisajul prezidential, la dineuri ori in vizitele oficiale, se regaseau Adela Omar si Cheikh-Ali Nyeki Haysam, sotia si fratele teroristului. Dar si bunul sau prieten, astazi condamnat la moarte pentru participarea la rapirea din Irak, Mohamad Munaf impreuna cu sotia Victorita Munaf. Iata un grup de prieteni, acum despartiti de cruda soarta, despre care contemporanii nu mai pomenesc nimic. In mandatul lui Ion Iliescu a inflorit Omar Haysam. In mandatul lui Traian Basescu a fost arestat si condamnat la  inchisoare pentru 20 de ani. Motiv pentru care astazi unii vorbesc de Omar Haysam ca de “afacerea prezidentiala”. Complet de acord. Dar “afacerea prezidentiala” Ion Iliescu!

Maine, despre afacerile pe care Haysam le-a derulat in timpul guvernarii Nastase obladuita de presedintia lui Ion Iliescu, afaceri facute impreuna cu membri de vaza ai PSD. Sa nu uit! Lucrurile se intamplau chiar daca toti oficialii, de la cele mai inalte niveluri, erau informati de structurile competente a informa, despre activitatile ilegale ale sirianului desfasurate in Romania!

2,296 thoughts on “INCREDIBILUL TUPEU

 1. M-am plictisit de toti dilimachii astia. Sa-mi aduc de draga mea si urata ca noaptea, dar mult placuta ocilor si urechilor mele, Cesaria Evora:

  http://www.youtube.com/watch?v=YiWwTIu1Ma4&NR=1

  si textul portugeuse, ce mult seamana limbile astea a doua popoare aflate la extremitatile ” celui mai stramt continent”:

  Dizem que beijo roubado
  Embora seja de amor
  É crime na terra,
  No céu é pecado
  Faz o homem
  Criminoso e pecador
  Para mim está tudo errado,
  Beijo roubado tem mais calor
  Quantos beijos
  Eu ganhei do meu amor
  Eu não contei,
  nem ele contou
  Mas nem um beijo foi mais beijo
  Que o primeiro beijo
  Que eu fingi negar
  E ele roubou

 2. Calculatorul meu se încarcă foarte greu…
  Are vreo influenţă ploaia de afară? 🙄

 3. Silver,
  Radio Erevan spune ca daca aduni apa in galeata, rufele se spala mai bine, dar calculatorul…?
  Apropo si eu maine plec spre nord si sa pare ca ma voi intalni cu ploaia ta.

 4. Totusi are niste ochi superbi . Te pomenasti ca tanara si subtire o fi fost una bella ragaza.

 5. ***rasputin – Unde-i articolul? Unde s-a deschis, nu e nimic… 🙄

 6. Are dreptate Silver care are cea mai rapida reactie . 🙂

 7. Silver
  Ploaia afecteaza calculatorul in masura in care patrunde in interiorul lui sau daca accesul la internet se face wireless, atunci poate afecta transmisia. Alfel, incearca un Disk cleanup si un restart. O sa constati o reala crestere de viteza.

 8. @silverstar
  nu stiu de ce nu se deschide…asta e articolul

  “Acest articol este atât de socant, că multora nu le vine să creadă, că Mircea Geoană este un rechin atât de mare. Îi asigur însă pe cititori, că am toate documentele (cu număr de înregistrare, data, cine le-a semnat etc.) despre cele scrise în acest articol.

  Tatăl beizadelei a fost General de Securitate sub Comunisti. Academia Catavencu a publicat fotografia Generalului Geoană “umăr la umăr” (ca să folosesc expresia din A.C.) cu Generalul trădător Pacepa. Generalul Geoană n-a fost însă un oarecare general de securitate. Se bucura de atâta încre-dere din partea membrilor CPEx, încât i se acordau misiunile cele mai delicate.

  Revista Historia, anul 2, nr. 30 din mai 2004, publica, in documentarul „Revolutia romana“, stenograma emisiunii Nasul, de la postul de televiziune B1Tv, la care au participat Victor Athanasie Stanculescu, Radu Moraru si Ion Cristoiu. Dumitru Burlan, locotenent-colonel in Directia V Securitate si Garda, declara in interviul-fluviu „Eu am fost sosia lui Nicolae Ceausescu“, acordat lui Viorel Patrichi, publicat in revista Lumea magazin si editat ulterior ca volum cu acelasi titlu: „De toate adaposturile se-crete raspundea generalul Geoana, tatal lui Mircea Geoana, ministrul de Externe“. (vezi Lumea magazin, numarul 10, 2001, „Politica si servicii secrete“). Contactat la telefon pe 22 mai, locotenent-colonelul Burlan a reafirmat cele declarate in interviu.

  Deocamdată atât despre Generalul de Securitate Ioan Geoană, tatăl beizadelei Mircea Geoană, scumpul si frumosul (dar găunosul, pe dinăuntru) Ministru de Externe. Într’un alt articol voi scrie despre crimele acestui tată de beizadea în timpul asa zisei “revolutii” când el era custodele tuturor tunelelor secrete de legătura ale lui Ceausescu, atât cele care deserveau clădirile oficiale, cât si cele personale.

  În 1996, la propunerea lui Năstase, Mircea Geoană a fost trimis ca ambasador la Washington, în locul lui Aurel-Dragos Munteanu. Din curiozitate, m-am dus la Washington să-l cunosc personal pe noul ambasador. Un tip fără sare si fără piper, ce nu stia să lege două cuvinte, gângăvit, bleg si lipsit total de cultură generală. Am vorbit englezeste cu el, să văd ce stie. M-a bufnit râsul. Vorbea o engleză de baltă ca tiganul din Cotroceni. Ambasada României are o vilă frumoasă si un apartament mare pentru resedinta ambasadorului. Beizadelei nu i-a plăcut apartamentul în care au stat toti ambasadorii din’naintea lui si a închiriat un amartament si mai mare în zona rezidentială de lux a Washingtonului, pentru care a plătit tot timpul o chirie de 150.000 $ pe lună!! Stiti ce’nseamnă asta? Cu 150 de mii de dolari îti poti cumpăra în orice Stat sau oras o casă pentru intreaga familie, cu 7-8 camere, bazin de înot, gradină în spatele casei si iarba specială si flori în fata casei, cum au toate casele familiare în America.

  Escrocul de Geoană n-a dat banii din punga lui. Nu-l durea sufletul de cei multi nemâncati, desculti si dezbrăcati de acasă. Beizadeaua făcea parte din esalonul de vârf comunist. S-a născut la Spitalul Coltea, a copilărit în zona Primăverii cu alte beizadele de “înalti demnitari” comunisti. Si habar navea ce-i aia să te duci să împrumuti o oală de mălai dela vecini, sau să strângi de pe câmp, după ce tăranii îsi luau recolta, un pumn de cartofi rămasi pe brazdă. Dar să revenim la aventurile de pe timpul când era ambasador la Washington.

  Guvernul Monstruoasei Coalitii a încheiat un contract cu firma CASE, una dintre cele mai mari com-panii din Statele Unite, ce fabrică masinării si utilaje agricole, ca să aducă în românia sământă selec-tionată, masinile si echipamentele necesare, să învete tăranii români metodele americane, la fata locu-lui, adică să cultive ei însisi cu oamenii lor americani, ca tăranii nostri, să vadă cum se lucrează pământul. Să-i învete pe inginerii agronomi managementul în agricultură. Contractul încheiat avea o valoare de 160 de milioane de dolari. Alfred H. Moses, ambasadorul american la Bucuresti, auzind de un asa gheseft i-a telefonat imediat, prietenului său Mircea Geoană la Washington.. Ambasadorul României i-a spus lui Moses să ia de îndată legătura cu Ionut Costea, cumnatul lui, care era Secretar de Stat în Ministerul de Finante. Toti trei, împreună cu alte cozi de topor, Ioan Avram Muresan, Min-istrul Agriculturii, Remus Opris, Secretarul General al Guvernului, si altii, au lucrat împreună si au anulat contractul cu CASE.

  Moses a vrut initial să treacă contractul pe numele firmei, Covington & Burling, din Washington, D.C., unde el era actionar. Era însă o firmă de avocatură, si banda de hoti, sfătuindu-se împreună, au ajuns la concluzia că se vor face de băscălie. O firmă de avocatură din Washington, să facă agricultură în România. Ar fi râs si curcile. După cum spune “Human Rights Report” scris de Vera Munteanu, si Mihai Albulescu, Ionut Mircea Costea a fost principalul om de lobby din Guvernul Romaniei care a sustinut consecvent ideea semnarii contractului intre corporatia americana “TransChem Finance & Trade Corporation”, profilata pe activitati legate de agricultura, si SNIF (Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare). Cu doi ani inainte, in 1995, TransChem derulase un contract similar in Ucraina, soldat cu un esec rasunator, care a generat un puternic scandal de presa.”

 9. “La acea vreme, insa, Ministerul Finantelor al carui demnitar era si Costea, nu a tinut cont de situatia de peste granita de nord, ci a acceptat sa fie garantul unui credit de 80 milioane de dolari pentru contractul incheiat intre unitatea din subordinea Ministerului Agriculturii si TransChem fiindcă Alfred Moses avea interese personale în această firmă. Pe hartie, obiectivele contractului erau: “…modernizarea sistemului de irigatii, asigurarea parcului agricol cu utilaje de mare capacitate, re-ducerea costurilor la lucrarile agricole, implicarea furnizorilor de utilaje, intr-o etapa ulterioara, la producerea acestora in Romania”. Din momentul semnarii contractului, derularea acestuia a intrat intr-un con de umbra. Nu au existat rezultate palpabile in teren, proportionale cu valoarea investitiei.

  De altfel, suspiciunile au planat inca de la inceputul semnarii contractului. Potrivit acestuia, Tran-sChem a demarat o mega-afacere cu un numar de unitati agricole private, iar pe suprafetele de teren astfel obtinute au luat fiinta asa zisele ferme de tip american. Asociatiile agricole mixte trebuiau sa ramburseze creditul din surplusurile de recolta obtinute. In schimbul lucrarilor executate, compania americana nu a primit si nu a vandut nici un stiulete de porumb sau vreun bob de grau. Bun de plata a ramas doar statul roman. Investitia totala a americanilor s-a ridicat la aproximativ 11 milioane de dolari.

  Numai ca, esecul care se intrezarea nu le starnea motive de ingrijorare. Indiferent de rezultate, pentru ei afacerea avea un profit de 800 la suta. In HG nr. 686/1997, Ministerul Finantelor, pe atunci condus de Mircea Ciumara si de Costea, a fost autorizat “sa garanteze, in numele statului, dobanzile, comisioanele, spezele bancare, primele de asigurare, precum si alte cheltuieli aferente creditului garantat”. Imprumutul extern, in valoare de 160 de milioane de dolari, a fost acordat de Citybank N.A. – SUA. Jumatate din suma a fost aruncata pe fereastra de pagubosul program ROMAG ‘98. Reprezentanta TransChem in Romania a fost firma TransAG Production Company.

  Teapa a inceput sa se con-tureze prin 1998, cand s-a constatat ca societatea mentionata, care avea obligatia sa importe utilajele agricole, nu adusese nici unul in tara. In actionariatul TransAG figurau unsprezece cetateni americani. Impreuna, nu detineau nici macar 1% din firma. In schimb, 99,8916% erau in proprietatea firmei T-AG Limited, cu sediul in Limassol, Cipru. SNIF nu a detinut nici o actiune in societatea care a implementat programul ROMAG’ 98. Conform HG686 /1997, aceasta ar fi trebuit sa fie SC Agroserv Consult SRL, care, in proportie de 49%, apartinea SNIF. Numai ca, dupa sosirea sa din SUA, Ioan Avram Muresan, ignorand actul normativ, a desemnat firma TransAG sa aplice programul.

  Nerespectarea obligatiilor contractuale de catre TransAG in proiectul romano-american nu l-a impiedicat deloc pe ministrul Muresan sa concesioneze acestei firme si lucrari la SC Insula Mare a Brailei SA. TransAG a incasat valoarea prestarilor de servicii, dar a uitat sa mai vireze vreo suma catre SNIF.

  In prezent, TransAG se afla in reorganizare judiciara. Escrocheriile de proportii au fost scoase la iveala de un control recent al Corpului de Control al MAPAM. In paralel, Curtea de Conturi a efectuat o alta verificare. De data aceasta, rezultatele au fost tratate cu discretie desavarsita. Anul trecut, efectele nefaste ale programului ROMAG ‘98 au fost evaluate. In mai 2003, Guvernul a emis ordonanta de urgenta 42/2003, privind preluarea de catre AVAB a creantelor SNIF. In nota de fundamentare a actului normativ se argumenteaza: “Datorita schimbarii structurii de proprietate a pamantului, fata de 1997 cand ROMAG’98 a fost aprobat, actiunea de identificare a terenurilor care sa indeplineasca conditiile cerute de Program este foarte dificila”.

  Printr-o coincidenta sau nu, agricultura nationala a Georgiei se afla tot in mana TransChem, această firmă fantomă si plină de escroci si rechini internationali. Georgia face parte si ea din aria de responsabilitati ale directorului zonal al BERD, Ioan Mircea Costea, căruia cumnatul său, Mircea Geoană, i-a aranjat un post căldut de milioane de dolari. Sunt tare curios cum o va scoate la capăt Ionut Mircea Costea cu Mihail Saakasvili, Presedintele Georgiei, care este un nationalist si un patriot desăvârsit. Cred că va veni cu coada’ntre picioare, dacă nu va face închisoare pe celelalte maluri ale Mării Ne-gre, adică pe latura de Răsărit.

  O alta situatie catastrofala pentru statul roman, in care s-a implicat fostul secretar de stat Ioan Mircea Costea, a fost asa-zisa recuperare a unui miliard de dolari, bani trecuti la datoria publica. Potrivit unui raport al Curtii de Conturi, redactat la acea vreme, imensa suma a provenit din angajarea unor plati din fondurile publice pentru importul de titei si dotarea cu echipamente si utilaje ale unor mari rafinarii. Mai multi reprezentanti ai Bancii Nationale, ai defunctului FPS si ai MFP s-au constituit intr-un “Comitet de Coordonare”, al carui presedinte era chiar Costea. Rambursarile au inceput timid, dar totul s-a incheiat foarte repede si intr-o nebuloasa totala. Interesele demnitarilor din acea vreme, legate de recorelarile datoriilor anumitor rafinarii, au primat in fata peticirii unui buget national faramitat.”

 10. “Pomposul “Comitet de Coordonare” nu s-a dovedit a fi decat un bluf guvernamental. Faptele “patriotice” ale lui Costea au o istorie bogata. La sfarsitul mandatului, guvenul Isarescu a aprobat (HG 1043/2000) un contract de cesiune incheiat intre statul roman si SC Argirom International SA, firma baronului PSD, Iosif Armas. Obiectul contractului era vanzarea de catre Ministerul Finantelor firmei lui Armas a creantelor Romaniei rezultate din activitati de comert exterior in Angola, pana in 1989. Datoria tarii africane catre noi se ridica la aproximativ 18,7 milioane de dolari. Conform documentului, Argirom incasa intreaga datorie, iar statul se alegea cu praful de pe toba, adica doar cu 15% din suma. Cu alte cuvinte, bugetul nu s-ar fi rotunjit din toata aceasta afacere decat cu 2,8 milioane de dolari, din aproape 19 milioane. Dar despre acestea si multe alte fapte de vitejie ale cumnatilor Mircea Geoană si Ionut Costea, altădată.

  Fiindcă Redactorul Sef este un om foarte strict, nu pot să scriu în acest articol mai multe amănunte, dar vă promit că voi reveni. Până atunci vă rog să vă delectati cu câteva răspunsuri de scoală primară ale Domnului Ministru de Externe, date D-nei Valeria Sercan dela Evenimentul Zilei.

  “Ce stiti despre cabana Sipa de Busteni care se invecineaza cu terenul detinut de socrul dumneavoastra?
  Nu stiu ce-i cu ea. Eu stiu ca acolo au ei niste constructii, dar nu stiu altceva. Nu am idee. Nu, nu stiu.

  In declaratia de avere ati trecut ca detineti 50 la suta dintr-un apartament.
  Nu eu, sotia mea. Este 50 la suta din apartamentul parintilor ei, care este detinut impreuna cu fratele ei.

  Pe ce strada este acest apartament?
  S-a schimbat denumirea strazii. Uruguai se numeste acum. Este pe undeva pe linga piata Charles de Gaulle. Acolo au stat mult timp parintii ei, nu noi.

  Noi am descoperit un apartament ce va apartine, pe strada dr. Felix Iacob.
  Acolo a fost locuinta noastra inainte sa plecam in America. Acolo am stat de cind ne-am casatorit.

  Al cui este apartamentul?
  Cred ca este… Nu stiu. Nevasta-mea stie. E al nostru. Nu e trecut in declaratie? Eu stiu ca e trecut in declaratie.

  Nu este trecut, din moment ce apare doar 50 la suta dintr-un apartament despre care spuneti ca apartine sotiei dvs.
  Inseamna ca acolo este. Nu stiu. Efectiv nu stiu. Cu scuzele de rigoare. Sa o intreb pe sotie. Nu e o chestiune de… Daca ma sunati in cinci minute va spun, caci ea e sefa cu lucrurile astea. ”

  Vă amintiti că un fermier spunea că are atâtea ouă că nu le poate număra? Domnul Ministru de Ex-terne are atâtea case si apartamente că nici el nu le poate număra. Cand el, sotia lui si mama soacră, Margareta Costea, împreună cu alte rude si prieteni se vor întelege si vor împărti cine ce are, ne vom da seama cine este proprietarul celor 3 vile în Primăverii, vreo 6 apartamente de lux, cabane, locuri intravilane etc. Sic transit gloria mundi!!

  Si încă un amănunt, de mai mică importantă: Domnul Ministru a trecut în declaratia de avere că are conturi în străinătate în valoare de 195 mii dolari. Domnul ministru a făcut o mică eroare: a uitat să adauge cele trei zerouri dela sfârsit. Domnia Sa are nu 195 de mii, ci 195 de milioane de dolari. În declaratia de avere, Domnul Ministru a spus ca are doar o masina Volkswagen si un teren de 1000 mp.

  Si un amănunt politic. Când Monstruoasa Coalitie a venit la putere, domnului ambasador îi tremurau genunchii că va fi măturat. S-a sfătuit cu sotia lui si i-a trimis o telegramã de felicitare lui Emil Constantinescu, numindu-l pe Ion Iliescu ,,cancerul democratiei românesti”, ca să se lingusească pe lângă noul presedinte. În 1997, la sugestia cumnatului sãu, Ionut Costea, membru PNTCD, secretar de Stat la Finante (unde era ministru vicepresedintele PNTCD Mircea Ciumara), Mircea Geoanã se înscrie în secret în PNTCD si îsi confirmã atasamentul fatã de Guvernul Ciorbea si presedintele Emil Constantinescu. Când PSD a furat alegerile în 2000 si a venit la putere, tot în secret a rupt carnetul de partid PNTCD si s-a înscris la PSD unde este vicepresedinte!”(dr Aurel Seitan)

 11. @Rasputin
  L-am mai postat pe ici pe colo, citandu-te ca sursa de pe blogul Ilenutzei.

 12. ***rasputin – Mulţumesc!
  Crezi tu că interesează pe cineva? Deocamdată geoană e bine sprijinit de cei care nu-l vor pe Băsescu la Cotroceni… După ce-i pică proptele, nu-şi face el griji că ai lor or să-l dea în gât… Ce, pe năstase l-au dat?
  Ne amăgim, Rasputin… Ăstora, niciodată n-o să li se întâmple nimic… 🙄

 13. ***N.G. says: Iliescu face spume pe RTV…..

  Te rog, vrei să spui în câteva cuvinte dece?
  Mulţumesc! 😆

 14. Acum facespume Dinescu si Vosganian…pe Chireac nu il pun la socoteala..e in deriva totala de o luna…Fac analiza pe text la discursurile presedintelui.E incredibil cum sunt rastalmacite gesturile,cuvintele si tot ce poarta amprenta presedintelui.Astea da strategii si programe electorale….

 15. Chiar acum la Realitatea se exploateaza ce va spuneam eu mai de dimineata. Gigi Netoiu, un filator si un politist de proasta calitate a epocii este in spatele prededintelui. Si astia o sa tot repete imaginile… Spune Dinescu ca era filatorul lui Dan Desliu. E suficient pentru imagine.

 16. @N.G.
  sunt disperati !vantu ,patriciu si felix sunt disperati… Basescu va castiga 100% !cu televiziunea poti manipula, dar nu poti cumpara voturi cum a facut psd si pnl la uninominal ! hihihiiiiiiiiii

 17. Gabriela …Basescu a facut clabuci la aeroport ?…hihihih…mai bine nu posta nimic ,cand n-ai subiecte ….

  lulu draga vezi ca sabia lui Caiac simbolul Craiovei ,i-a fost daruita lui Base…hihihi…
  Elena noastra a fost prinsa cu minciuna ,am vazuto intr-un interviu ,a dat din colt in colt …acum m-am dumirit de apropierea ei de presedinte ,mint amandoi de ingheta Dambovita ….

 18. rasputin – sunt disperati !vantu ,patriciu si felix sunt disperati
  Sunt disperaţi de mult… La cât au furat ăştia trei, realizezi tu cam câte pensii decente s-ar plăti?

 19. Grav este ca in spatele presedintelui sunt cel putin 2 securisti. Se pune problema, chiar nu sunt oameni capabili in tara aia sau sunt ei lasati la o parte. Netoiu linga presedinte, nu se poate.

 20. sa nu mai aducem vorbire de Netoiu care a fost in preajma piratului pe tot parcursul vizitei in Dolj…alo aplaudacilor ,cine-i Netoiu ,zis comandantul …securist de frunte a lui Ceausescu..acum ii sluga lui Base…nu mai este mult pana in 7 dec. dimineata ….

 21. Puiu

  Iar tu faci piele de gaina cand te gandesti la Traian Basescu din nou presedinte… 😉 Ai merita jumulit cu sabia lui Caiac…. 🙂 Cum le stii tu pe toate…. si cum stabilesti tu valorile de adevar a spuselor doamnei Udrea…n-am stiut ca ai capacitati extrasenzoriale…. 😉
  Pe RTV sacalii se infrupta copios din imagienea presedintelui…frumoasa imagine,,,rasete,veselie generala…tara arde si sacalii dau tarcoale…..Iti place tabloul?Asta e oferta?

 22. Daca Basescu pierde Cotroceniul,e din cauza lui Bercea Mondialu`.Cand l-am vazut pe Bercea Mondialu` dand cadouri sotiei presedintelui,nu mi-a venit sa cred.Presedintele nu poate spune ca nu stie cine e Bercea Mondialu`.A mai scazut cateva procente presedintele dupa intalnirea aia.Si nu e prima data.Dupa mine a gresit mult ca imagine.De ce nu s-a dus la oameni de cultura?Voturile lor nu conteaza,nu sunt interlopi,nu sponsorizeaza campaniile electorale.Interlopii au toate motivele,trebuie sa scape si de inchisoare.

 23. Buna seara!
  Netoiu e mic copil pe langa VANTU, GEOANA SI NEVASTA-care a bagat bani la greu in buzunar din conturile unor agentii, NASTASE, ILIESCU, PATRICIU, VOICULESCU SI FIICA si cati altii chiar si DINESCU.. mare mafiot si el- comunist, tradator, oportunist, parvenit, mincinos……

  Puiu habar n am despre acel individ si sabia lui. as zice sa caut informatii sigure apoi sa ti raspund ceva….daca e sa ma iau dupa CENTURA realitatea nu cred nimic.

 24. Gaby neni draga ,eu nu ma uit la teveuri ,eventual la sport,vad ca tie iti plac emisiunile mogulilor …hihihihi…eu am vazut meciul Stelei …n-am nicio capacitate extr…bla bla bla …spre deosebire de tine si alti aplaudaci ,am curajul sa spun un adevar …Elena a mintit ,ea a fost la telefon ,putea sa recunoasca ,care-i baiul ?…..de ce nu faci vorbire de securisti din anturajul presedintelui ,daca esti fata cuminte ,le fac eu CV-urile mintenas ,sa vezi de cine-i inconjurat idolul vostru ,coruptul de la Cotroceni ….

 25. Daca Bercea o sa aiba probleme cu justitia,o sa apeleze la presedintele basescu sa il scape?Doar i-a dat cadouri sotiei presedintelui…(Bercea a injunghiat oameni,inclusiv un consilier).

 26. lulu …ai ramas in pana cu zuza ta ?….esti prea nervozata ,mai cauta in dex oarece injurii si epitete pentru Dinescu ,ai postat prea putine …hihihihi….cum nu stii de Caiac ?….Dumnezeu sa-l ierte ,a fost trimis la cele vesnice ,a lasat sabia sa-i fie donata lui Base…hihihi….Caiac a fost emblema Doljului din Craiovita de loc …hihihi…o noapte frumoasa blondinoooooo….

 27. Excelent, iata cum se mai afla una alta…. pana si pe dl Prigoana l a mancat de bani dinescu…mare pericol acest om….sa inteleg ca numai pe dl Basescu nu l a putut pacali? 🙂

 28. Balby …cine stie care plange dupa colierul dat doamnei Mariana Basescu …hihihi…Mondialul l-a furat de undeva din Europa …hihihi…

 29. Puiu

  Se pare ca vrei sa introduci un subiect de discutie special….oi fi tu singurul care stii adevarul…. 😉 Si pentru ca tot ai afinitate vizavi de secu….iti cedez placerea sa depeni amintiri….Ti-a cedat arhiva (E)Vanghelie…. 😉 ?

 30. Nu puiu, zuza mea e ok. 🙂 stiu ca a murit, nu stiu povestea cu sabia. Nu mai caut in dex… sunt suficiente si reale “frumoasele” vorbe ce i le atribui….Noapte buna si tie.

 31. in romania anului 2009 un mafiot mare sef la pdl ii spune unui cetatean ca trebuie sa’si schimbe opiniile daca vrea sa mai traiasca in judetul lui … si ca l’ar trimite la freapta dunarii (canal) ca sa’i adminstreze mosia … asta sub privirile obladuitoare ale presedintelui romaniei … asta’i romania pe care ne’o pregateste basescu traian? … 🙂

 32. Gaby …mi-a cedato presedintele Norvegiei …hihihihi….tot un drac ,se aseamana cu bietul Marian …nu vad nicio deosebire …hihihi

 33. Minunata a atitudinea dlui Solomon, un adevarat om politic, capabil, muncitor, iubitor de oameni, de locurile natale un intelctual, un om sensibil totodata….daca cineva il putea pune la punct pe idiotul si oportunistul de dinescu acela a fost si va fi dl Solomon.
  dinescu: un parvenit, un comunist, un betiv, un datornic, un afemeiat ratat, o nulitate care in 2004 a cautat ciolanul in curtea dlui basescu si nu l a gasit….a fugit cu coada intre picioare la alta ograda….nici acolo nu i a mers…acum matura curtea la psd…ptr asta e bun si psdistii il tin de maturator cat e nevoie…apoi sutul il asteapta…..un om urat in toate e logic ca, nimeni nu l tine aproape decat ptr a manca laturi.
  Felictari dle Solomon, era cazul ca cineva sa i dea peste obraz acestui rebut pe nume dinescu.

 34. zilele trecute cineva ne povestea cum la mitingurile lu” basescu traian lumea vine de buna voie … ieri am vazut cum face basescu traian de strange 4-5000 de oameni la mitingurile lui .. ii aduce cu sute de autobuze ale societatilor de stat direct de la serviciu sau adunati de prin sate promitandu’le un mic si’o sapca portocalie … 🙂

 35. incep sa inteleg de ce spun oamenii ce spun despre blonde … 🙂

 36. Solomon e la un pas de puscarie.L-a amenintat pe Dinescu.A procedat ca un interlop”ba,nu mai ai ce cauta in Craiova”.Cam asa a procedat Solomon.

 37. cand basescu si ilustra lui sotie s’au dat in spectacol cu bercea mondialu’ toti portocalii au tacut malc … acuma cand bercea s’a dus la pdl si’au dat seama ca’i tigan si mafiot … niste papagali … 🙂

 38. lulu….cand Solomon era pesedist cum era ?….hihihihi…oricum tu traiesti intr-un oras si judet ROSUUUUUUU…..hihihihi….

 39. basescu se.mpauneaza cu faptul ca romania a castigat procesul de la haga … cu alte cuvinte spune cam asa ” ia uite ce presedinte bun sunt eu ca am luat o romanie mica si acuma vi’o predau mare” … tupeu de prostituata … 🙂

 40. La celebrul miting al bugetarilor, PSD A OBLIGAT toti directorii sa plece la bucuresti. A fost ORDIN. v AM MENTIONAT SITUATIA DAR ATI TACUT, LASILOR 🙂 PSd face mai rau OBLIGA altfel zbori din functie…..Asa ca nu tine….poate la naivi si stupizi.

 41. @cenush
  e a treia oara cand postezi acelasi lucru…diversifica altfel nu te mai citesc !poti mai mult… hihhiiiiiiii

  @puiu
  de ce provoci fetele ?Dinescu e un lautar, “canta” pt cei care-l platesc…esti cam apatic, te-ai resemnat ?

 42. A fost psedist ptr cateva luni…cand a vazut ce mafie e acolo a fugit ca dracu’ de tamaie.

 43. votculita cu apa ,este adevarat ca-i lautar si a cantat numai la mesele voastre…hihihi….cand canta si la alta masa ,gata ii afon…judecata dreapta ,nu gluma …mai aveti pana in 7dec……dupa aia potopul….hihihihi….

 44. incep sa inteleg de ce zice lumea ce zice despre blonde… 🙂

 45. lulu…ai trecut la litere mari …hihihi…se supara zapaievici pe tine ,zau….hihihih….

 46. puiu,

  sunt oripilata … tu nu’i vezi p’astia cum vor sa reinstaureze comunismu’ … si mai zic ca noi suntem nostaligic … 🙂

 47. Pai numai oamenii stupizi pot sa ia asta de buna….sunt mandra rau…..ca nu s ca altii stiti care. Oamenii complexati sunt rai, am mai spus-o….

 48. zilele trecutu un dastept s’apucase sa ne bage citate din discursurile maretului conducator … iti dai seama ca astora li s’a sters glagoria? … si ei saraci au impresia ca gandesc cu capu’ lor … 🙂

 49. cenushares …stai linistita ,nu mai este mult pana in 6dec….poate vine pe 22 noiembrie …hihihgi…atunci sa vezi dezastru ….atacuri de panica ale patimasilor si membrilor marcanti ai portocaliilor ,abia astept …..

 50. Un individ care doreste moartea unui seaman… mie sa ajung sub rotile unei masini, mai are voie sa circule liber, sau fie lasat sa se exprime aici?

  Puiu, tu ai dreptate, o sa i cer scuze lui zapa 🙂 n a fost intentionat.

 51. io cred c’am reusit pan’acuma sa conving vreo 500 de oamnei sa voteze cu basescu … cum ma’ntalnesc cu uni ii zic cum basescu traian vrea sa’l pensioneze la 70 de ani … daca i’ati vedea ce incantati sunt nu v’ar veni sa credeti … 🙂

 52. lulu….hihihihi….mor de ras ,te-ai iritat rau ,vezi ca strica la frumusete ,du-te si vopseste-te roscata ….hihihihihi….

 53. puiu,

  astia una doua intra’n depresie … daca basesci traian nu intra in turu’ doi astia’si pun streangu’ de gat … 🙂

 54. GAFE “A LA GEOANA”:

  1. Reporter: “Credeti ca sint prea multi ofiteri de informatii in Romania?”. Mircea Geoana: “Nu stim citi sintem, in primul rind!”.
  2. “Mai aveti putina rabdare!” (unui pensionar care-i spunea ca-i vine sa se sinucida)
  3. Traian Basescu: “In ce sector al Capitalei e platforma Magurele?” Mircea Geoana: “E la domnu�, la domnu�” Traian Basescu: “Platforma Magurele nu e in Bucuresti, e in Ilfov”
  4. “Cind vorbim de un parlament unicameral, nu inseamna ca vorbim neaparat de o singura Camera, ci si de o a doua Camera, a reprezentantilor regionali”.
  5. Declara ca “Alice in tara minunilor” este scrisa de Carl Lewis (atletul), si nu de Lewis Carroll.

 55. Puiu

  Nu mai este mult asa-i….si apoi o sa te vedem fript de suparare pe cenusha coalitiei… 😉 Nu uita ca Mos Nicolae aduce bete pentru baietii rai,nu te baga in fata….pentru tine pun o vorba buna sa primesti una personal de la viitorul presedinte Traian Basescu…. 😉

 56. aoleu, io sunt individu’ … unii nu pot intelege decat daca’s si ei in poveste … te’am bagat sub rotile masinii ca sa’ti dai seama ce aberatii sustii … 🙂

 57. Niiodata puiu…. numai un complexat urat poate fi rau. 🙂 lasa-l sa piara pe limba lui
  Noapte buna

 58. cenushares

  Repetitia e mama invataturii….pune ce spui pe o coala de hartie,la urmatoarea campanie sa le repui in circulatie pe bloguri… 😉

 59. rasputin,

  p’asta ne’ai mai spus’o de n’shpe ori … ia noteaza’ti si tu ce postezi ca sa nu ne tot plictisesti cu aiureli d’astea … 🙂

 60. ***MădăMădă – Noapte bună şi vise plăcute! 😆

 61. gabriela,

  mai sa fie … comunicam extrasenzorial … 🙂

 62. miza este mare, numai pentru Basescu si portocalii lui ,daca pierd ,dispar de pe scena politica ….liberalii si pesedei de 20ani sunt cam in aceleasi procente ,sunt partide serioase …oportunistii astia portocalii au venit la putere cu ajutorul liberalilor care erau vioara intai in alianta DA,imbarligatorul ,ranchiunosul ,etc,etc…sa le puna lulu ,stie mai bine…a vrut sa faca un partid mare presidential ,sa-i absoarba pe liberali ,nu i-a tinut ….acum centura politica pentru el si portocalii lui.

 63. gabriela,

  la urmatoarea campanie nu va mai fi cazu’ ca basescu traian va fi deja la lada de gunoi a istoriei … 🙂

 64. cenushares

  Vezi..gandirea portocalie e transmisibila….. 😉

 65. M am jucat suficient noapte buna tuturor 🙂 Aberatii? Cine vorbeste, raul intruchipat intr-un corp uman sau cine stie?! Care mi a urat sa ajung sub rotile unei masini….. Spor la treaba….. 🙂

 66. azi am vazut o blonda’nghesuita … a iesit terfelita rau saraca …. 🙂

 67. PNL a distrus Sinaia.Eu eram liberal(eram)…exista partid comunist de dreapta?Prin comportament sunt doua mari,isi spun de dreapta,dar prin masuri sunt de stanga.

 68. mda …. ma retrag si io .. mi se termina imediat si mircica badea asa ca nu mai am de ce sa stau … 🙂

 69. @puiu si cenush
  poate suntem adversari politici …voi va comportati de parca am fi dusmani…hahahaa… trebuie sa va obisnuiti cu opozitia, cel putin inca 5 ani !i-auziti ce declara ” prostanacul” in care v-ati pus speranta :

  Opozitia – menirea fundamentala a psd
  Aflat la Iasi, Mircea Geoana a lovit din nou. “Vremea vorbelor si framintarilor la PSD s-a incheiat, am decis sa trecem la actiune, sa ne intoarcem la menirea fundamentala, cea de partid de opozitie.”

  eu le urez “la multi ani in opozitie !”

  n-aveti cu cine, asta nu il poate invinge pe Basescu ! Iliescu a avut dreptate in privinta lui Geoana !hahahaaaaaaa

 70. Puiu

  Pai la liberali le place absorbtia PSD-ista…. 😉 Acolo se fac ca nu se lasa dar se impiedica…. 🙂 Ei de obicei sunt vioara intai cu corzile altei formatiuni….

  Cenushares

  Traian Basescu nu va mege la gunoi pentru ca deja lada de gunoi va fi umpluta de parlamentarii redusi la referendum…. El va pune capacul dupa curatenia generala…. 😉

 71. rasputin,

  basescu l’ar putea infrange pe geoana … problema lui e ca se lupta cu poporu’ roman si p’asta n’are nici o sansa sa’l infranga … 🙂

 72. gabriela,

  stii ceva? … io nu cred ca referendumul asta “va trece” … pe bune … sau daca va trece va avea 1 milion de voturi ceea ce’i ca si cand n’ar fi trecut … 🙂

 73. frumos ar fi ca la referendum sa iasa ca poporul vrea monocameral da’ cu acelasi numar de parlamentari …. moamaaaaaaaaaaaaa, “ce m’as mai rade” …. pe picioare bineinteles … 🙂

 74. cenushares

  Cine rade la urma,rade mai bine…. 😉

  o.k.noapte buna tuturor !
  Madalina noapte buna!

 75. Datorita intreruperilor, nu am urmarit, pana acum niciodata in live, Realitatea TV, despre care aveam o imagine dezastruoasa, ca o televiziune care nu face nimic, de dimineata si pina noaptea, decat sa-l atace pe presedintele Basescu. Am vazut o parte din emisiunea pe care a semnalat-o NG, pina acum cand s-a intrerupt si m-am cam plictisit si lamurit. Este o emisiune corecta jurnalistic, cu reprezentanti din tot spectrul politic. Se prezinta o imagine si cei invitati comenteaza, isi dau cu parerea, ma rog stiti voi cum stau lucrurile. Are un caracter usor si vizibil ostil presedintelui, iar invitatii se cam intrerup intre ei, de cele mai multe ori din marlanie. Dar s-a prezentat si imaginea cu Gigi Netoiu, de care spuneam si declaratia lui Crin ca o sa-l voteze si pe Vadim si pe Becali, si aia a lui Orban cu curvele, betivii si drogatii, si marlania de tip Ion Adrian cu sutul in fund, si multe altele. Este o emisiune politica libera, iar cei mai buni, castiga puncte. De cele mai multe ori, imaginea candidatului Traian Basescu a fost slab reprezentata calitativ, prost combatuti adversarii, care ce e drept sunt mai multi. Dar mai obiectiv decat in acest fel, cu absolut toate subiectele expuse in videoclipuri si comentarii, din tot spectrul politic ajuta fara nici o discutie sa-si faca oricine o imagine clara. Acum cel mai bun pledant de acolo, a fost, dupa parerea mea Chilian, cu usoara lui stinjeneala, remuscari si justificari ca el este artist si nu face de buna voie partizanat si propaganda pentru Geoana. El a explicat ferm si clar si elegant, cum stau lucrurile si de ce crede el ca stau asa si ca de ce e bine sa se voteze preferatul sau stapinul sau. In fata intrebarilor legitime, pe care eu le puneam prieteneste si fin aici, referitor la Gigi Netoiu, nu s-a dat nici un raspuns concludent. A fost un zgomot din care a rezultat ca altii sunt mai securisti ca el si ca primarul si ca sabia si Dinescu. Superb, cu voce calma si linistit, Tudor Octavian a punctat si el foarte bine. A lovit si Vosganian si toti ceilalti, rand pe rind in cam toti adversarii, numai zgomotul neitneligibil se neconcludent al PDL, nu a lovit in nimeni. Nici la acuzatiile cu autobuzele si plimbarea mitingistilor din loc in loc, procedeu pe care eu il stiu din proprie experienta, cand mai calatoream prin tara, acreditat de ziar, printre diverse echipe de agitatori PDSR, dar si ulterior ai conventiei democrate. Nici odata nu am stiut cine plate masinile de politie pentru escorta si nici mesele si hotelurile. Vad ca la acuzatiile aduse, in acest sens, replica PDL a fost fara nici o vlaga. Ceva de genul ca si ei fac si noi de ce sa nu facem. Din pacate, pot sa constat, asa cum am constatat si in aceasta mica societate, ca PDL nu da doi bani pe calitate, cantitatea conteaza. Si galagia. Intrarea in fata si negarea adevarului. Valoarea costa, iar ea nu poate sa fie inlocuita cu diletanti. O sa remarcati asta, cu toate ca nu-mi doresc.

 76. NG
  Daca tu erai bruneta de linga Lulu, din dreapta ei, iti doresc o noapte buna. Si ei la fel si lasati supararile. Sunt sanse totusi.