Încercarea USL de a mai fura ceva candidaţi pe ultima sută de metri

Profitând de ieşirea PDL de la guvernare, obţinută tot prin trădarea celor care s-au vândut pe promisiunea unui loc mai sigur de candidatură la parlamentarele din toamnă şi, sperând degeaba că ne-a găsit punctul slab, USL încearcă să mai culeagă primari de la noi pe ultima sută de metri. Ceea ce înfiera vehement când aceiaşi primari ori alţii veneau de la ei către putere s-a transformat astăzi în strategia de bază a usl-iştilor. Că doar nu se încurcă de morală. Într-un asalt final, pun la bătaie toate mijloacele învăţate de la experţii lor în intoxicări, dezinformări, fumigene, pe vremea când activau în vetusta Securitate.

Televiziunile de partid, aflate permanent de 7 ani în campanie electorală, plus agenţii plătiţi ai lui Voiculescu încearcă să slăbească rezistenţa primarilor noştri. Pentru asta, prezintă şi analizează aşa-zise sondaje de opinie, făcute ca de obicei în bucătăria lui Voiculescu. Probabil că, în curând, PDL nici nu va mai apărea, ajungând în opinia lor probabil chiar şi după Partidul blondelor. Celor care vor să constate singuri minciunile USL, le pun la dispoziţie ultimul sondaj de tip OMNIBUS realizat de CSOP. Ca să prezentăm adevărul aşa cum este el!

40 thoughts on “Încercarea USL de a mai fura ceva candidaţi pe ultima sută de metri

 1. Pe ziare.com bineinteles ca nu inceteaza actiunile de manipulare , dezinformare , intoxicare toate in maioneza minciunilor care sa compromita (zic ei ) pe membrii PDL , pe Dna Udrea aci de fata .

  Iata o mostra ca sa stiti despre ce este vorba :
  “don_Semaca
  30.04.2012, 10:39
  silvia_h
  Ai uitat cand a anchetat-o o comisie parlamentara pentru niste meleoane pentru achizitii in cadrul ministerului , nici nu facuse comisia vreo propunere de ancheta sau nu si DNA-ul lui Kovesi si Morar , fara nici o investigatie declarata au dat un NUP urgent , care a taiat macaroana parlamentarilor ? Atunci se fripsesera rau de tot cu Ridzi , care apropo , e libera bine mersi , iar cu furaciunile lui Udrea nu au vrut sa mai riste . Vad ca te-ai imbolnavit de udrism cu adevarat ? Ceaiurile tale nu te ajuta ?
  Semnaleaza comentariu nepotrivit!

  Ghilotina
  30.04.2012, 10:55
  propagandistule USL !
  au fost niste alegatii penibile cu privire la costurile unoor jaluzele montate la ferestrele ministerului .
  Suma REALA era de 7500 euro !
  Si asta pentru ca atat la madam Udrea in minister cat si la Ridzi au fost oameni de la PSD care au “ajutat” la comiterea de greseli in asa fel incat sa arate a infractiuni .
  Oricat s-a straduit Organ cel cu bautura in nas sa faca ceva cu comisia aia care i-a adus fotoliul de vice la Camera , oricat s-au straduit trusturile securistilor sa faca scandal … , oricati oameni are USL in Justitie … nu tine cu porcariile .
  Uite un nume :
  Tudorica Stela , fan al Ramonei Manescu europarlamentar PNL , sotul domniei sale fiind angajatul ( ca sa nu spun subalternul) lui Dragnea la Teleorman .
  Ce fonctie are si avea la Turism doamna in cauza ?
  Ia cautati !
  La fel a patit si Ridzi : i s-a intins o capcana de catre subalternii ramasi in minister de pe vremuri , unii din ei fiind din aia care erau subalternii lui Rizea cel cercetat penal pt deturnarea a peste 1,6 milioane de euro fonduri europene . Firmele erau ale lui ….voiculescu , tolontan este al lui voiculescu !
  Foarte rau a facut PDL pt ca nu a facut o ancheta paralela ! Pentru ca nu si-a aparat oamenii , nu asa cum incerca sa minta unii pe aici !
  Doamna Udrea !
  Nu stiati ce am scris eu aici ?
  Foarte rau !
  Iar a fost dat afara de la guvernare PDL !”

  Sa nu creada cineva ca astia vor inceta !
  Daca PDL nu a gasit bani sa-si sustina cauza , uite ca securistii au destui — acum merg pe increderea ca vor veni ei de la Stat .
  Nu vor inceta pana nu vor face praf PDL — asa cred ei si asa se straduiesc , tipic PNL .
  Mare atentie !
  Fiti alaturi de primari , dati-le ajutor si incredere !

 2. Doamna Udrea, ce nu pricep eu este lipsa de reflex a PDL fata de timpeniile (deodamdata doar) spuse de USL, incepind cu discursurile isterice de la motiunea de cenzura. Vreo 2 vorbitori, in frunte cu Ponta, au vorbit de “curmarea suferintelor” romanilor. Pai asta inseamna eutanasiere! Curmarea suferintelor romanilor inseamna sa-i omorim! Pai pe chestia asta as da zilnic numarul mortilor de la firmele de pompe funebre, cu mentiunea “regimul iliescu-nastase-ponta si ala micu a curmat suferintele altor 126 de romanil; inhumarile si incinerarile vor avea loc…” Dincolo de aspectul macabru, folosirea unor expresii pe care nu le pricepi denota venirea la putere, dupa un absolvent la Oxford, cu un guvern in care studiile solide impresionau, a unor semianalfabeti, dubli repetenti, care au injurat pe fata, din Parlament, premiantii! Atentie la Legea invatamintului, au aparut din nou sindicalistii gen hiena, care vor alta lege, pur si simplu!

 3. E incredibil cum CNN-ul din Carpati poate prelua orice tampenie spusa de oricine care e impotriva PDL si bineinteles EU. Oare Gadea acest Hala Gorani din Baneasa se mandreste cu asemenea dezinformari? Astea cu sondajele de luni de zile in care USL avea si peste 70% sau cat vroia Gadea si Radu Tudor 😀 e Pepsi fata de amenintarile cu dosarele impotriva lui Placinta. Voiculescu stie meserie pentru ca se vede cum se masluiesc stirile si cum se dau. Tov colonel nu si-a pierdut indemanarea 😀 Acum se vor face eforturi sa se acopere tampeniile si nerealizarile USL si totul va fi redirectionat la Cotroceni si la greaua mostenire. Vor fi 6 luni de foc. PDL ar trebui sa iasa si sa critice ce face USL asa cum faceau si cei 2 Lolek si Bolek.

 4. Dna. Udrea,
  Zi de zi trebuie sa vorbiti despre promisiunile lor

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/decalogul-lui-victor-ponta-979082.html

  Pe 9 februarie 2012, cu prilejul votului de învestitură al Guvernului Ungureanu, preşedintele PSD, Victor Ponta, promitea sprijinul parlamentar al USL pentru anumite măsuri pe care Executivul ar fi trebuit să le ia în mandatul său de şase luni. Ulterior, Ponta a reluat aceste teme într-o serie de scrisori deschise către fostul premier. Este de aşteptat, aşadar, ca acestea să se regăsească şi printre măsurile pe care viitorul guvern Ponta le va lua până la alegerile generale, mai ales că acestea figurează şi în documentele programatice lansate de USL anul trecut.

  1. Reîntre­girea salariilor bugetarilor. Victor Ponta a fost avocatul suprem al revenirii salariilor bugetarilor la suma pe care o primeau înainte de tăierile din 2010. O altă reclamaţie făcută Guvernului Ungureanu a fost faptul că nu a rezolvat o restanţă a guvernului Boc: returnarea către pensionari a cotei de CASS reţinută prin impozitarea pensiilor. Acum, Ponta are ocazia să găsească el însuşi sumele necesare.

  2. Reducerea CAS. USL ia în calcul o reducere a CAS cu 5% pentru angajatori. Mai mult, într-o scrisoare deschisă trimisă în 11 martie premierului Ungureanu, Ponta spunea că Guvernul nu trebuie să aleagă între reîntregirea salariilor şi reducerea CAS, deoarece ambele variante sunt realizabile.

  3. Majorarea salariului minim pe economie la 800-850 de lei pe lună. Este una dintre solicitările făcute la învestitura Guvernului Ungureanu. Fondurile ar urma să provină “din asigurări şi venituri suplimentare la buget”.

  4. Reducerea TVA pentru produse de bază. Acestea ar fi carnea, laptele, pâinea şi legumele. Proiectul a fost propus insistent de Dan Voiculescu, din 2004 încoace, şi preluat de USL. Pe termen lung, USL promite şi revenirea TVA de la 24 la 19%.

  5. Impozit diferenţiat şi taxarea suplimentară a marilor averi. USL se angaja că va introduce impozitul diferenţiat în funcţie de venituri: 8% până la 800 de lei pe lună, 12% până la 1.600 de lei pe lună şi 16% pentru ce depăşeşte 1.600 de lei. În ceea ce priveşte taxarea marilor averi, se vorbeşte despre o impozitare cu până la 10%.

  6. Depolitizarea funcţiilor în administraţia publică. Aici oferta USL este mai amplă. Victor Ponta a declatat, în repetate rânduri, că, dacă va veni la putere, va desfiinţa 6.000 de posturi din administraţie în care s-ar afla clientela politică a fostei Puteri. În plus, Uniunea a promis că va dezgheţa angajările în sectorul bugetar, mai precis în domeniile sănătăţii, poliţiei şi educaţiei.

  7. Stoparea risipei bugetare. Ponta i-a cerut în repetate rânduri lui Mihai Răzvan Ungureanu să nu mai folosească Fondul de rezervă al prim-ministrului pentru a da bani autorităţilor locale. USL a mai promis, în aceeaşi notă a economisirii banilor de la buget, să reducă la 50% cheltuielile cu bunurile şi serviciile.

  8. Rezilierea contractelor băieţilor deştepţi din energie. A fost o solicitare făcută de Victor Ponta, inclusiv într-o scrisoare deschisă adresată premierului Ungureanu în data de 21 martie 2012.

  9. Reducerea numărului de parlamentari. Victor Ponta a pledat cu insistenţă pentru acest obiectiv de fiecare dată când s-a opus modificării Constituţiei. Preşedintele PSD spunea că nu e nevoie de revizuire şi că PSD a depus în Parlament un proiect de lege care prevede un număr de 300 senatori şi deputaţi. USL are acum majoritatea şi în Senat, şi în Camera Deputaţilor şi ar putea să accelereze aprobarea lui.

  10. UMF Târgu Mureş, pre­textul moţiunii. Victor Ponta s-a angajat pentru anularea Hotărârii Guvernului Ungureanu privind înfiinţarea facultăţii de medicină în limba maghiară în cadrul Universităţii din Târgu Mureş. Această Hotărâre a fost şi una din cauzele pentru care USL a depus moţiunea de cenzură ce a dus la căderea guvernului Ungureanu. (A contribuit Florin Ciornei)

  “Singura cale este dacă mărirea salariilor este însoţită de o stimulare a creşterii economice, inclusiv prin scăderea CAS.”
  VICTOR PONTA, scrisoare către Ungureanu, 11 martie 2012

  “Vă solicit rezilierea de îndată a contractelor semnate între Hidroelectrica şi intermediarii din energie, ca o condiţie obligatorie pentru o dezbatere pe tema legilor energiei.”
  VICTOR PONTA, scrisoare către Ungureanu, 21 martie 2012

  “Prima piscină” şi altele

  Pe termen lung, documentele programatice ale USL mai promit crearea unui milion de locuri de muncă, “astfel încât numărul de angajaţi să devină cel puţin egal cu numărul de pensionari”. USL se angaja să înregistreze, pe parcursul mandatului său, o creştere economică de 4% anual. Cele trei partide componente promiteau ca, până în 2020, să construiască 1200 de kilometri de autostradă. De asemenea, USL îşi propunea să desfiinţeze Ministerul Dezvoltării, chiar din 2012. În ceea ce priveşte relaţia cu FMI, USL se angaja să ia împrumuturi numai pentru investiţii. În domeniul turismului, se promitea scutirea timp de trei ani a profitului reinvestit şi iniţierea programului “Prima piscină” pentru hotelieri.

  Victor Ponta are acum prilejul să ia, din postura de premier, acele măsuri pe care i le-a recomandat lui Mihai Răzvan Ungureanu în ultimele luni

  Citiţi mai mult: Decalogul lui Victor Ponta – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/decalogul-lui-victor-ponta-979082.html#ixzz1tWrRg3T8
  EVZ.ro

  • Romulus Popescu,

   Este de referinta postarea ta si sper sa ajunga unde trebuie.
   La investitura cred ca PDL trebuie sa contribuie sa asigure doar cvorumul si guvernul sa dovedeasca ca poate guverna. Ca sa-i ceri sa-si realizeze obligatiile nu esti obligat sa-l votezi ca doar esti in opozitie si ai fost dat jos in mod marsav, cu minciuni fatise ca cea ref la dna Placinta comisa chiar de Ponta.
   PS. Si ce spun eu este de referinta 🙂

  • Daca la alte puncte din “program” ar putea sa gaseasca niste scuze, ce se intampla cu HG legata de UMF de la TarguMures? Aia dureaza 10 minute (exagereaza omeneste si Ponta cu cele 30 de secunde; e om si el, nu?)
   Nici macar scuza trecerii guvernului prin parlament nu o au: trece si fara UDMR. Oare declaratia lui Kelemen Hunor cum ca Ponta nu a pomenit nimic despre acea HG, DUPA desemnarea ca prim ministru a lui Ponta are acoperire? Eu nu stiu sa fie altfel. Tare sunt curios ce scuza pot sa gaseasca usLASII pentru neanularea HG despre care pomeneam. PS Nu vorbesc aici despre corectitudinea sau necorectitudinea acelei HG. Doar PROMISIUNEA usLASA. Atat.

 5. @ Elena Udrea

  Stimată doamnă,
  Spuneţi ceva interesant, dar nu destul de adânc (în sensul de “lipsit de amănunte”) pentru a putea înţelege.

  Logica într-un partid este că în momentul alegerilor mai mulţi pretendenţi la postul de candidat al partidului… se bat pe locuri şi şansa de a fi ales. Dumneavoastră spuneţi că lucrurile stau exact pe dos, că USL (reamintesc, trei partide la un loc) sunt în deficit de candidaţi şi “fură” candidaţii de la PDL. Este destul de straniu, până acum se aude că dimpotrivă, PNL şi PSD se bat să-şi impună candidaţi, pe alocuri intră şi PC în joc… chiar şi unii membrii PDL, parcă şi domnia voastră, spuneau că se rupe USL din cauza “bătăliei de impunere a candidaţilor”… logic ar fi ca virtualii candidaţi ai PDL să se bată să ajungă candidaţi la USL dacă ar considera că astfel au mai multe şanse, adică exact pe dos decât spuneţi.

  Vreţi să explicaţi cum stau lucrurile mai în profunzime, cu mai multe amănunte, pentru a înţelege exact despre ce este vorba?

  • Pana una alta, lasam ciuma USL sa se lafaie in banii lasati de guv Boc. Ii vor termina dand prostimii “fara numar” sa le umfle gusile, apoi, in turma se vor duce la vot si dupa aia la mat…. Cam asta e politica USL-imii.
   Mda, l acum am inteles cat este de greu sa scapam de bolsevicii astia, ajunsi deja mumii! Dar si mai grav este ca, ciumatii au “clocit” niste OO si au iesit puii ca alde Ponta- infantilul…….

  • Lulu, tot ce face de acum Ponta, dovedeste ca nu guvernul sau programul acestuia era prost ci faptul ca el, PDL il indeplinea, ca el PDL si Basescu erau la putere si asta KGB-ul si national-comunistii nu au mai putut suporta.
   Dovada este ca falanga kgbista a fostilor ofiteri politruci din armata ceausista nu se linisteste.

 6. 😆 😆 numai pe astia din Albion …hihihiihi…hiihih,Gaby neni draga nu se modereaza nimic 😆 😆

 7. Ma gandeam ca, daca USL are haznalele de televiziuni ale lui Felix, unde e clar ca PDL nu ar avea ce cauta, si cred ca nici nu si-ar dori, insa cu ocazia asta nici nu se face vizibil, revin, deci, cred ca PDL ar trebui, cumva, sa aiba acces si la un post TV, eventual B1, unde sa mai aflam si noi cam ce are de gand partidul. Si, bineinteles, asa cum au zis si cei dinaintea mea, trebuie ca PDL sa fie mai VIZIBIL in media, deoarece, daca nu apari sa critici, sigur vei pierde puncte. Din pacate, oamenii nu apreciaza numai faptele!

 8. Am un comentariu care nu vrea sa intre si pace… 🙁

  Nu vad rationamentul economic pentru scindarea ministerelor. Doar rationamente politice.Si atunci ce concluzie se poate trage… ? Ca toata tevatura si injuriile aduse guvernului Boc pentru toate economiile facute prin reducerea ministerelor si implicit a nr.de bugetari au fost doar pentru a crea premisele unor cheltuieli prin extinderea din nou a acestora? Toate aceste lucruri fac inutile toate aceste economii facute in ultimii 3 ani economii care s-au reflectat in primul rand la nivelul populatiei. Este un tupeu incredibil sa promiti populatiei marea cu sarea si sa te ingrijesti in primul rand de extinderea ministerelor… Privesc la RTV cum toti comentatorii vorbesc cu falcile in gips incercand sa gaseasca rezonabilul in imparteala USL a ministerelor.

 9. You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “Încercarea USL de a mai fura ceva candidaţi pe ultima sută de metri”.

  ce inseamna acest lucru…? am un comentariu care nu vrea sa intre si pace… 🙁

 10. @ N.G. 30 Aprilie 2012, 10:08 pm
  Este doar anunţ că nu mai apare postarea, nu are legătură cu comentariul.

  Uneori comentariul intră în moderare. Eu nu am reuşit să descopăr ce cuvinte anume provoacă această intrare în moderare… dar probabil că acel comentariu al domniei voastre va fi scos de acolo câte de repede posibil. Mie domnişoara Mădălina mi le-a scos de acolo cu regularitate şi îi mulţumesc încă o dată pentru deranj.

 11. Am ajuns sa am 150 de comentarii…spam pe zi.
  @Lumea tot suparata e?Duceti-va la strand sau la piscina.Trece supararea.lol
  Parca nu stiati ca nu veti fi pe viata in functiile alea.Vin si altii,pleaca si ei si tot asa.
  Asta e,lumea s-a saturat de psd.Au venit altii.Lumea s-a saturat si de ei.Iar vine psd.Lumea iar se va satura de ei.Poate mai apar altii.Cei ce au fost la guvernare de-a lungul timpului au fost varza.Praf au facut tara asta,au furat in draci.
  Acum totul se asfalteaza,nu se mai tine cont de vreme.Banul sa iasa.Si e tot ban public…
  Se reabiliteaza cladiri…gratis.Bineinteles ca cele aflate in zone principale…dupa care vine primarul si se bate cu pumnii in piet ca e cel mai tare.Si mai vrea un mandat.Am asfalta,am reabilitat,am pus flori,plante,etc.Le-am udat…ieri am intrat intr-o baltoaca si era sa cad.Eram in slapi.O proasta ,angajata a primariei,uda florile,dar uda si trotuarul si strada.
  Apa venea din furtunul cisternei.Venea cu presiunea cam mare,Cisterna mergea incet.La un moment dat cisterna a tras-o.Gata,ai udat prea mult aici…uda si mai incolo.Dar jetul era cam puternic pentru sarmanele flori.Le cam picau petalele.

 12. D-na Udrea, dau mai jos postarea mea de pe Hotnews.
  Nu mai raspundeti la acuze. Aveti destule subiecte pe care sa le lansati. Fie si numai slideshowri cu eticheta PDL despre ce ati facut in judetele PSDiste sau oriunde.
  Sunte multi care va sustin. Priviti doar comentariile la articole din principalele ziare. Cele USListe sunt vulgare si violente. In rest oameni de bun simt. Plecati de la comentariile lor si construiti un mesaj al opozitiei.

  Iata mesajul meu :

  “Una peste alta, Basescu si coalitia au tinut in echilibru tara intr-un timp in care alte tari s-au dus la fund.

  Lasa bani de rezerva, o economie cu resurse in asteptare, o politica externa rezonabila.

  Personal, nu ma framanta ca nu stiu ce a gandit si gandeste Basescu. Ma multumesc sa vad rezultatele. Se tine de cuvant.

  Nu este cazul nici sa ne framantam pentru PDL. Daca nu stie sa pretuiasca si sa se mandreasca cu ce a facut, poate sa dispara linistit. POate nici nu-si dau seama ce multe au realizat. Atunci chiar nu merita atentie.

  Important este sa se continuie cele incepute in ultimii 3-4 ani. Si pentru ca avem ce continua, sa ne uitam cu atentie la Basescu si atunci cand nu -l vedem.

 13. Guvernul Ponta,guvernul de fatalai si de maimute al securistului felix si al nemernicului bombonel,care speram cu totii sa nu treaca de parlament spre binele romanilor.Rusine tradatorilor jegosi de la ”minoritati”.Rusine pupincuristilor felixisti si antenisti ordinari.Daca guvernul ponta v-a trece,pana la toamna sigur isi v-a frange gatul.

 14. , SPECIALIZATI IN TROTKISME SI INSURECTII STRADALE’

  Cu coada intre picioare,cu o fIgura spasita si cam speriata,ieri VICTOR PONTA,s-a dat pipt in piept cu ,CABALA IUDEO-MASONA,despre care ne spunea ca este reprezentata si sprijinita in romania de insusi-DIKTATORUL TRAIAN BASESCU.,care in opinia USLINIOSILOR,AVEAU DE GIND SA INSTALEZE IN BIATA rOMANICA-REGULA COLONIALISMULUI ECONOMIC,IMPINGIND TARA SPRE LUMEA A TREIA.
  Dar ce sa vezi,dupa CLISEELE TROTKISTE,DUPA LOGOSURILE IMPREGNATE DE FANTOMA LUI CHE GUEVARRA,cocoselul PONTA,A DEVENIT O GAINUSE DECORATIVA CU UN PENAJ GREU DE DEFINIT DIN PUNCT DE VEDERE COLORISTIC,fata in fata cu FINANTATORII ROMANIEI.
  Si ce sa mai vezi,dupa intlinire-LACHEUL IDELOGULUI SEF ADRIAN NASTASE,spasit nu mai respecta nimik din ce promitea in urma cu citeva zile-mai exact VINERI SAPTAMINA TRECUTA CU OCAZIA MOTIUNII,si lovit de amnezie,Victoras,a devenit excesiv de prudent,promitind-UN AUDIT ATENTIE PESTE O LUNA,DAR ASTAZI NE SPUNE CA E DE JALE.
  Pai daca e de jale,TOVARASE PONTA ,de ce mai ai nevoie de AUDIT??????????????
  Mincinos,mitoman tragind dupa el UN MORCOV IMENS ascuns,de fapt ,DOS-IT,stim noi unde,TOV. VICTORAS,arata inca din vremea posturi de CAMTITAT-ca PALARIA DE P.M. E MARE,E MUUULT PREA MARE PT CAPUSORUL LUI.
  Oricum el contiuna sa-i multumesca lui DAN VOICULESCU,CARUIA IA SI PROMIS CA AGRICULTURA ROMANIEI VA FI MUTATA CU TOTUL IN CURTEA LUI GRIVCO……………..

 15. ,SCAOATETI-I PE TICALOSI IN FATA’

  Cam asa ar trebui rezemata intr-o singura propozitie,actuala situatie politica din Rom.
  Pt ca aceasta ,OPERATIUNE,de readucere in atentia opiniei publice a sistemului ticalosit in fata publicului,are ca scop precis-RADIOGRAFIEREA SISTEMULUI TICALOSIT-dupa ce mai multi ani,AU RABDAT DE FOAME SI ACUM HAMESITI,LACOMI SI FLAMINZI VOR ATACA IN HAITA,FARA MILA BANII PUBLICI SI AVEREA STATULUI.
  Si uite asa,DIN NOU NE INTILNIM CU PROF. TURNATOR LA SECURITATE DAN VOICULESCU,CU DOSARELE LUI ADRIAN NASTASE,CARE TREBUIE SA EXECUTE 2 ANI DE TEMNITA ,cu jdemii de alte probleme ,pe care sistemul ticalosit va dorii sa le rezolve in stilul lor caracteristic.
  INVATAMINTUL,sanatatea,privatizarile,dar si alte politici publice,ne vor arata cit se poate de clar-SISTEMUL TICALOSIT N-A MURIT,EL DOAR A STAT ASCUNS SI ACUM VA REVENI SI MAI IN FORTA.

 16. Victor Ponta este unul din “baieti destepti” din energie (gorjeana), el cordoneaza din umbra prin oameni sai Andrei Maioreanu , Marin Condescu cel cea supt din PSD si PDL prin Carciumaru si Ruset,….

 17. Ba,voi nu faceti cum vrea marinarul?L-a vrut pe Ponta.Punct…..nu il injura nimeni pe marinar?Ca Ponta nu ajungea acolo,daca nu era marinarul.

  • Balbyyyyyyyyyy vb cuiva important, care spunea: “Ponta a intrat in navodul lui Basescu” ce vrei mai mult???
   E supeeeeeeeeerb!
   E perfeeeeeect!
   🙂 🙂

 18. Azi a fost mare amuzament in Piata Victoriei.
  Au defilat marea armata de “rezervisti burtosi” pleznind de sanatate infine de fapt de bautura si mancare prea multa in prag de apoplexie, fosti national-comunisti sau/ si kgbisti din armia romana, care nu sunt multumiti cu o pensie egala cu a unui medic, profesor sau inginer .

  Un bold cu gamalie si teleghidat in fundul gatlejului lor urlator. Asta le-ar trebui . 🙂

  • Lulu, ti-am scris tie personal mai sus. Nu mai pot intra pe blogul tau !?

  • Am citit Adrian raspunsul tau. Sa stii ca nu sunt suparata ca PDL a iesit de la guvernare. Repet, numai asa va putea sa se faca diferenta intre guv Boc si actualul guv. plin de baroni penali, plin de ciume comuniste si securiste. Cand il vad pe Dragnea, ralmente imi da o stare de satisfactie si spun apasat: ce popor dobitoc avem! Greu mai scapam de ciumatii astia!
   Si iar repet, nu merita sa se erodeze si mai tare PDL, cand tara este autista si l-a luat pe NU in brate. Asteptam sa le treaca hamoru’ de Che Guevara (Ponta) si de Fidel Castro (Crin) ” Doamneeee ce popor involuat avem!!!

   Palatul meu este in ” vacanta””. Oricum se gaseau niste tovarasi sa ma injure deoarece sunt PRO UDREA SI BASESCU….dar si faptul ca nu am timp sa ma ocup de el…..o sa-l redeschid………intr-o zi… 🙂 🙂

  • Nu este decat un popor, vorba plina de dispret a lui Eminescu, petrecut doar de noroc. 🙂

 19. Ce se poate face?Se scad sporurile si salariile magistratilor cu 70-75%.Se strang foarte multi bani din diferenta.Mai scadem salariile celor din regiile autonome.
  Crestem salariul minim cu 15%.
  Parerea mea e ca magistratii iau prea mult.De ce nu au si ceilalti spor pentru stres,pentru zambet,spor de confidentialitate,etc?Si ceilalti sunt stresati.
  Si prin 2009 un jegos venea in 2009 cu o propunere: salariul minim al magistratilor sa fie de 10.000 lei pe luna.Inca sunt salarii de 5400 lei.
  Dar nu inteleg un lucru,un presedinte de tribunal poate sa castige 10.000 lei,in timp ce alt presedinte de tribunal poate sa castige 5400 lei.Cum au facut diferenta?Acelasi jegos propunea ca presedintii de iccj sa ia 15.000 lei pe luna.Tot atat ar fi urmat sa castige si presedintele CSM.Mi se pare o mare bataie de joc fatza de banul public.Prea mare risipa….si oricum astia tot iau mita. pot sa castige 2 milioane euro pe luna,ca tot iau mita.

 20. Eu aud la Antena 3 analisti care afirma foarte convinsi ca PDL a ajuns undeva la 10-11 la suta in timp ce USL se invarte in jurul a 65 de procente.M-am mai linstit putin cand am vazut sondajul prezentat de dumneavoastra care sper sa fie real.Ma intreb insa daca mai are rost sa sper ca PDL va reveni la guvernare dupa alegerile din toamna??

 21. Sunt o persona fara preferinte politice ! Ce pot sa spun,mi-am facut datoria in viata degeaba pentru ca a venit o vreme cand s-a inchis firma si mi-am depus o gramada de CV-uri ,am fost la o gramada de interviuri si nimeni nu m-a luat pentru ca am 52 de ani ! AM un copil de 14 ani si nu -i pot oferi nimic asta petru ca ati stiut sa inchideti firme si sa dati afara oameni! Niciodata nu se caladeste fericire pe nefericirea altora. Sa stai cu draperiile trase dimineata sa nu se trezeasca copilul sa-ti ceara mancare .Ce ziceti de asta?

 22. Ar trebui ca PDL sa iasa din boicotul de la televiziuni si sa mearga la bataie. Prea il vedem pe Cretin Antenescu peste tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *