Guvernarea USL tinde spre 0( Zero)

România începe să achite nota de plată a dezastruoasei guvernări USL. După ce Puterea a fost prea ocupată cu suspendarea Presedintelui, cu retorica anti-europeană şi cu discursuri naţionaliste ce au băgat în sperieţi Vestul, în loc să se ocupe de guvernare, iată că românii sunt cei care plătesc greşelile USL.

Astăzi,Uniunea Europeană a presuspendat trei programe operaţionale pentru România: Transporturi, Creşterea Competivităţii Economice şi Programul Operaţional Regional. Cumulat, pierderile pentru ţara noastră pot depăşi 10 miliarde de euro. La acestea se mai adaugă şi POSDRU, care a fost presuspendat din august. Aşa cum au punctat ieri şi beneficiari ai proiectului POSDRU, la marşul de protest din Capitală, acest lucru înseamnă falimentarea a sute de organizaţii şi pierderea a aproximativ 100.000 de locuri de muncă. Tot ce aveau de facut era sa duca la bun sfarsit implementarea solutiilor stabilite de Guvernul Boc si Comisia Europeana in toamna anului trecut pentru corectarea sistemului de management al fondurilor europene. Dar ei, nici aici nu au facut nimic. In plus, dacă vă amintiţi, rata de absorbţie a fondurilor UE a fost de doar 0, 01% în septembrie, iar în august a fost de 0, 02%.

Dar veştile proaste nu se termină asa. Consiliul Uniunii Europene a anunţat că aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen nu va fi discutată în aceste zile la Consiliul JAI (justiţie şi afaceri interne), ci în decembrie. Nu există însă semne că UE va fi de acord cu aderarea României la Schengen nici măcar la Consiliul din decembrie, ci dimpotrivă. Având în vedere preocupările şi abuzurile guvernării USL din această vară, numărul statelor care se întreabă: „Cum să primim România în Schengen?!” a crescut simţitor.

Proiectele de investiţii au fost uitate complet de actuala guvernare. Absorbţia fondurilor europene tinde spre zero. Membrii guvernului nu sunt primiţi în cancelariile din Vest. Aşa că, pentru că nu au cum să câştige cu un mesaj pozitiv pentru că nu au făcut nimic pentru România în lunile de guvernare, USL critică guvernele precedente. Ceea ce refuză să înţeleagă USL este faptul că un ministru cu viziune ar trebui să ştie că pentru a avea un nivel de trai decent, pensii şi salarii decente este nevoie de investiţii. Investiţiile în infrastructură, în agricultură, în turism nu sunt un moft al guvernelor de dreapta ci creează nu doar locuri de muncă, dar şi colectări la bugetul de stat.

De exemplu, România este o ţară care si-ar permite să scoată bani frumoşi de pe seama turismului montan pentru ca avem Carpatii. Dacă vrem să ne folosim potenţialul, daca vrem ca romanii si nu numai, sa isi petreaca vacantele de iarna facand ski in Romania si nu in Austria sau mai nou la vecinii bulgari, atunci trebuie să investim în pârtii, telegondole, modernizarea şi extinderea staţiunilor montane. Sunt dispusă oricând să dau sfaturi actualului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. Am fost ministrul care a înregistrat cea mai mare absorbţie a fondurilor europene şi, dacă e să vorbim strict despre turism, în 2011, încasările din acest domeniu au crescut cu peste 17%. Nici nu vreau să văd care este bilanţul USL din acest punct de vedere, după lunile petrecute la guvernare! Si aici realizarile lor tind spre zero, ca şi absorbţia fondurilor europene.

În schimb, trustul lui Voiculescu nu se dezice şi îşi continuă campania mediatica prin care incearca sa distruga tot ce altii au construit in Romania, eu fiind tinta principala la fel ca in ultimii ani. Cu cat am facut mai multe, cu atat televiziunea lui spumega mai mult. Mă întreb: ce a făcut turnătorul Dan Voiculescu pentru turism si pentru Romania în afară de faptul că se îmbogăţeşte de pe seama românilor ce îşi plătesc dările la bugetul de stat?

Nu vreau să fiu critică la adresa actualei guvernări USL şi atât. Mi-ar plăcea doar ca actualii guvernanţi să înţeleagă odata că interesul românilor trebuie să treacă înaintea intereselor politice. Mai ales acum, în timpul campaniei electorale, când tentaţiile sunt mari. Pentru neregulile din cadrul programelor pe fonduri europene ale UE şi amânarea la infinit a aderării României la Schengen nu plătim doar noi, dar impactul negativ se va resimţi şi asupra generaţiilor viitoare.

154 thoughts on “Guvernarea USL tinde spre 0( Zero)

 1. Stimata Doamna ,
  in primul rand va felicit pt candidatura din Neamt .
  Veti face acolo ce trebuie , ati incercat si in Bucuresti si asa cum Nastase l-a impiedicat pe Dl Basescu sa faca multe pt Bucuresti , la fel si Ponta v-a blocat .
  Sunt convins ca veti face multe , imi pare rau ca nu ma pot muta in Neamt !
  Totusi , nu ma pot abtine sa nu-mi aduc aminte ca PDL a avut si majoritate parlamentara si guvern si Presedinte …. si a ales sa-si dea demisia , sa lase Romania pe mana astora .
  Cine e de vina ?
  Chiar asa , nu explica nimeni nimic !??
  Eu ce sa inteleg de aici !??
  Da , USL e o hoarda de nenorociti .
  De ce ati lasat tara pe mana lor !??

 2. mi-e frig…

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/SENATUL-EVZ-Apocalipsa-acum-1007612.html

  …zarathustra prin maestrul…
  cam asa e treaba,cam bine le zice “sinecuristul” natiunii,tinta tuturor imbecililor mediocri din politica(in primul rand) si a spalatoreselor si gunoierilor din media.se stiu ei care,sa nu generalizam ,cu generozitate 98% dintre dansii.

  ARD:atentie,acolo suntem,cum graieste maestrul.
  o credem cu totii.noi nu ne putem face auziti decat prin intermediul mediilor online.dar ne “auzim” doar intre noi.

  de ce nu faceti o platforma nationala ce ar prolifera dreapta?

  as face-o singur dar nu dispun de o finantare pe masura si nici de timp.

  nu l-as parafraza pe ponta,imi repugna,dar chiar ca induceti ideea ca sunteti o bomba cu ceas la care ne imbulzim,cu mii de clesti sa o dezamorsam.
  pentru ca nu avem leader.

  toate gandurile bune,tuturor,indiferent de…

  mada,am repostat de la tema anterioara,dar cred ca e important.so,sorry.

  si am si un p.s:
  in Bucuresti,ARD prinde contur.nu PDL.asta este realitatea.
  alternativa e ARD,si consecintele se trag.
  e un adevar ce nu trebuie ignorat.
  pentru multi oameni de dreapta ARD se redenumeste in alternativa viabila de vot impotriva usl.asta-i treaba.
  astea-s cartile.take it or leave it.

  …o stiti de fapt si voi foarte bine.
  do something,everything,please.

 3. Ar fi bine daca am avea o imagine de ansamblu a absorbtiei fondurilor europene, pe autoritati administrative locale si centrale, pe domeniile in care acestea au fost folosite: efecte, costuri totale – incluzind si contributia UE. Care au fost strategiile de incurajare la sprijinirea reconversiei economice si sociale pentru zonele care se confrunta cu dificultati, pentru creerea de noi locuri de munca, completate cu planuri/proiecte de dezvoltare, in acest sens, ale autoritatilor administrative locale si centrale.
  Discutiile despre absorbtia fondurilor europene ne-au cam biciuit nervii nostri in ultimul timp, aceasta inclestare acerba in lupta acuzatiilor de tot felul. Se vorbeste extrem de mult pozitiv si negativ, despre aceasta problema, folosind adesea arta justificarii invocind tot felul de situatii, acuze, imprejurari, greutati. Absorbtia de fonduri este o problema de maxima responsabilitate pentru toti si nu una de drept personal sau de partid. Subiectivismul nu are ce cauta aici, nici interesul unora in dauna altora. Nu stiu ce mecanism mai trebuie pus in miscare pentru cresterea ratei de absorbtie, in folosul tuturor ? Inteligenta, seriozitatea si competenta, initiativa, abilitatea, potentialul uman, mediul politic, social ? De ce nu am copta la elaborarea proiectelor, la dezvoltarea lor, pe baza de voluntariat, si a tineretului prin care am pune in valoare abilităţile creative, inovatoare ale acestora, formind cu ei echipe de proiect. Am dezvolta, astfel, capacitatea de insertie profesionala a tinerilor, promovarea responsabilizarii si a participarii active a acestora, creerea de parteneriate cu ei. Sa-i avem ca parteneri-aliati, chiar daca ei nu pot depune proiecte. Sa le susţinem iniţiativele propuse in soluţionarea problemelor comunităţilor respective.
  Asteptam si rezultatele auditurilor de performanta efectuate care sa analizeze rezultatele obtinute in raport cu obiectivele propuse, a deciziilor strategice si manageriale luate in atragerea de noi fonduri europene, de catre autoritatile administrative locale si centrale.

 4. E Udrea scrie: Nu vreau să fiu critică la adresa actualei guvernări USL… Păi, in cazul acesta doamna, daca nu vrem să fim critici, să le mângâiem creştetul şi să-i rugăm să facă ce trebuie, nu?

  • Silver ,
   Bine ai revenit, dar sunt obligat sa repet vechea mea rugaminte nu te mai grabi citeste propozitia pana la capat si daca ti se atrage atentia, nu te supara. )

  • Aia e , Silverstar … ca nu li se da la cap cu argumente astora de la USL !
   Nu stiu cine sunt astia de la PDL , mari strategi , care caonsidera ca nu este necesara o echipa de criza , permanenta , care sa zbarnaie muscator la adresa actualului guvern !
   Cine sunt desteptii aia care gandesc ca e suficient sa-si arate augusta mutra precum principele Duda si lumea o sa cada pe spate si o sa vare hipnotizati biletul de vot in urna …. cu stampila pe ARD , fireste …
   Bre , trebuie munca si cine nu munceste o be.. sfecleste !

 5. Deci „Cum să primim România în Schengen?!” Intrebare fireasca dar Romania nu e formată numai din USL, cea care de jumătate de an îşi bate joc de ţară şi români. Cei care vor suferi de pe urma greşelilor şi incapacităţii USL de a se adapta cerinţelor UE, sunt românii.
  Am mai spus şi lucrul acesta il ştie toată lumea: din lupta politică, păgubiţii sunt oamenii de rând. Politicienii nu pierd nimic, eventual, mai câştigă câte ceva…

 6. Din pacate, din cauza acestor dusmani ai Romaniei constienti si deci responsabili sau doar prin incompetenta si orgoliu, se alege praful de toate aceste sacrificii facute ca sa nu fim foarte loviti de criza, lovire care va urma cu siguranta la anul.
  Dar ca si cu un copil care invata din cazaturi si tot felul de esecuri si acest neam trebuie sa inteleaga ca nu poate la nesfarsit sa se lase doar petrecut de noroc asa cum atat de bine l-a caracterizat Eminescu.

 7. Intr-o ora si jumatate sunt cu avionul in Roma,in 3 ore in Paris,in 4 ore in Benalmadena,in sase ore in Tenerife,in 5 ore in Dubai.E necesar Schengen?hihihihihi

 8. Credeam ca Romania plateste ratele la FMI PDL a facut cel mai mare rau Romaniei…..usl reprezinta acum raul cel mai mic.Tot rau e.

 9. …Ghilotina ,dupa ora 1[unu ] nu mai posta ..hiihihhi…. 😆 😆 ,ultimul politruc “stalinist ” s-ar imbujora in obraji dupa asa un ‘laudatzio ” Elena stie unde s-a gresit ,putea sa “guitzeze “Voiculescu 24 din 24 ,daca treburile mergea bine si acum erau la Butoane …

 10. Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.406)

 11. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  Dacă o Guvernare tinde spre zero este foarte “de dreapta”… statul minimal. 😀

  Uniunea Europeană a presuspendat trei programe operaţionale pentru România şi bănuiesc că a făcut-o argumentat. Dat fiind că despre “Guvernarea Ponta” tot aud că “nu a făcut nimic”, se prea poate ca pre-suspendarea să aibă legătură cu alte guverne, anterioare… nu vreau însă să mă ante-pronunţ înainte de a lua contact cu informaţia la prima mână.

  Este un subiect extrem de interesant care ar trebui aprofundat şi dezbătut cu creionul în mână. Putem să vedem undeva aceste documente pentru a vedea justificarea pre-suspendărilor?

  • Bibliotecaru,

   Scrieti la UE si va prezinta acele documente.Va trimit ei un link spre acele documente.
   Am avut o nelamurire si am scris UE.iN 2-3 zile ei raspund.Nu sunt documente clasificate.

  • @ balbeck

   Eu încercam să fiu de ajutor. Prezentând documentele apar acolo şi “vinovaţii” şi “vinovăţiile”. Dacă aş fi în locul celor de la PDL şi aş ştii că în aceste documente PDL-ul nu are nici o vinovăţie, eu (în locul lor, repet) le-aş prezenta pentru a nu exista o suspiciune. Din faptul că ele nu sunt prezentate… apare suspiciunea. Or în prezenţa acestei suspiciuni este un pic anormal să mai şi acuzi, direct sau indirect, pe “ceilalţi”. Înţelegeţi cum văd eu lucrurile?

 12. Bonjour,

  Titlul ” Guvernarea USL tinde spre 0( Zero)” este formidabil, dar daca nu castigati alegerile sunteti RESPONSABILI de DEZASTRUL produs si ce se va produce de acest USL.
  Deja se constata seria loviturilor cataclismului usl IST.

  Tot ce a fost conceput in guvernarile Boc si Ungureanu, legea sanatati, reorganizarea teritoriala, legea salarizarii si a invatamntului au fost CIUNTITE si facute PRAF de acesti indivizi si individe incompetenti si avizi de PUTERE.

  Va revine un travail imens trebuie sa incetati cu ciorovaellile dâmboviiene si sa fiti categorici gândind NATIUNE prin MUNCA si MERIT !!!

  Va felicit de lupta din referendum dar cu nèo nazismul si nationalismul zis patriotism de mamaliga sustinut de USL razboiul nu este câstigat.

  Cartea ROMANIEI acum se joaca sau niciodata, acestia instal^ndu-se vor cotropi ROMANIA si isi vor face jocul pentru ce sunt platiti de VOICULECU & Cie.

  Cordialement,

  NB

  Ce adresa d’ E mail aveti ?

 13. Mda,asa este zero,ei si? undeva in jurul a 45% de procente dintre romani,la aceasta ora,deci acum si-ar da votul pt aceasta constructie alcatuita in corpore din indivizi de o calitate morala,nu indoielnica,ci execrabila,si intr-o proportie exasperant de mare din PUSACARIABILI/
  Iata de ce,un bun amic imi spunea ca va face tot ce-i sta in putinta sa-i vada la putere PE USLAMISTI in urmatoarele 10 luni ,pt ca daca cu adevarat vrei ,RAUL CUIVA,astazi,e bine sa-i doresti si sa-l ajuti sa conduca ,ROMANIA.
  Iarna care se anunta extrem de grea explozia preturilor,dar mai ales tulburarile sociale,va face ca ACESTI BOLSEVICI,sa-si primeasca bine meritata PEDEAPSA.
  Sigur e doar un scenariu,simplificat,si redus la o singura ideea-USLASII SA FIE FUGARITI PINA IN STEPA RUSA,CU PIETRII DE ROMANI,PT CA O MERITA,si evident binemeritata pedeapsa pt votantii uselisti,la care trebuie cineva sa le scoata din cap,ideea paguboasa,ca ei au o singura indatorire-SA FIE INTRETINUTI DE GENEROSUL STAT SOCIAL.
  Personal,nu acreditez un asemenea scenariu,poate uneori cind constat cit de anemici si lipsiti de vlaga,POLITICA “sunt aredistii,care dormiteaza si traiesc o frumoasa poveste de dragoste cu………………….dar mai bine NU………
  Inca mai au timp sa se trezeasca,inca mai au timp,SA LOVEASCA NEMILOS IN TEASTA ACEASTA CONSTRUCTIE INFRACTIONALA,CARE ESTE U.S.L.
  Daca nu o vor face,si ne vor insela asteptarile,noua celor care i-am sustinut,se pot astepta la cei mai rau-SA NU-I VOTAM.
  Daca vom simti miros de ,BLAT,DE INTERESE MESCHINE,SI PERSONALE,asa cum se intrevad[CRISTIAN RADULESCU]…………..nu se anunta lucruri prea placute,si clipele astea de …………..cochetarie cu uslasii………….dar sa vedem,………….

 14. Se pare ca am pierdut un comentariu in spam,Madalina,salveaza-l daca il gasesti

  Administrator:
  L-am recuperat 🙂 .

 15. …Stefane trimite la adresa …spitalul .9.ro 😆 😆 ,acolo sunt “glumetzi ” ca tine …Elena nu are timp acum de scrisori tampe ….hihihihihih….

  ..

 16. Unele texte se pot recupera de pe autostrada asta a cunoasterii ,care este internetul
  Unii indivizi,insa,sunt definitiv si irevocabil ,LOST”si nu ori unde,ci in cele mai imunde locuri,in undergraund,acolo unde sobolanii,parazitii,si cele mai hidoase jivine isi duc traiul….
  Culmea este,ca n-am nici un regret,ca indivizii cu pricina nu pot fi ridicati in doua piciorute si ajutati sa gindeasca…………

 17. Anunt-pt toti pupincuristii uselisti:
  incepind cu 1 noiembrie,totii pupincuristii uselisti,care nu au incaput pe listele pt parlamentare,sunt chemati de DAN VOICULESCU,in incinta trustului intact,in fiecare zi,pina la data de 9 decembrie,inclusiv pt a serivi GRATIS O MASA CALDA……………..Din partea turnatorului FELIX MIRCEA DAN VOICULESCU,IN SEMN DE RECUNOSTIINTA,pt ca ati spalat cu sirg,dar mai ales cu dragoste,toate scheletele,toate fantomele ,intr-un cuvint toata mizeria uselista.
  Din partea,mea-SA VA FIE DE BINE ,SI SA VA STEA IN GIT……..

 18. P.S…………………..

  Haaaaaaaaa,Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  din nou imi plac glumele mele,am constatat ca o data cu toamna ,mi-a revenit,umorul,ala caustic,care A.R.D…………EEEEEEEEE

 19. …deocamdata pe toate televiziile sunt ,numai pedelisti 😆 😆 ,o procuroare comunista face ordine la pedele ,bey amice o sa ARD-a aliantza asta ,inainte de alegeri ……tu asteapta 1 noiembrie si du-te la “ziua mortzilor “…,asa-i la noi in Ardeal ….hihihihhi…se face pomana mortzilor 😆 😆 ,poate iti arunca si tie Felix o “stibla ” undeva ….hihihihi

 20. Multumesc,fara mutunache ala care zimbeste atit de fermecator……….
  Da daca m-ai vedea pe mine cit de fermecator zimbesc,in mod sigur,m-ai trimite la DAN DIACONESCU IN DIRECT,IN PARTID………
  Haaaaaaaaaa,Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 21. @ghilotina
  blaga si berceanu “au picat” guvernul mru… hihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… mai nou blaga se comporta precum KKrau Antonescu , vezi eliminarea din listele pentru parlament a m. stavrositu si a lui g. visan ! hihihiiiiiiiiiiiiiii… cu blaga in fata si berceanu in umbra pdl merge spre dezastru, nu cred ca trec de 15-16%… dar credeti ca le pasa ? hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … miza lor e conservarea libertatii “de miscare”…hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii

 22. Ce inseamna consulatul onorific al Romaniei in Paraguay?Tratatele diplomatice dintre Paraguay si Romania sunt asigurate de ambasada Paraguayului in Italia….dar cu Insula Pastelui avem tratate diplomatice? dar cu Galapagos?Tratatele diplomatice dintre Ecuador si Romania sunt asigurate de ambasada Ecuadorului din Ungaria.Poate ca avem tratate cu broastele testoase din Galapagos….
  toti infractorii smecheri fug acolo…e paradisul lor in unele tari din America de Sud.

 23. ***rasputin – despre ceea ce scrie Ghilo, m-am exprimat clar, inca inainte de asa zisele alegeri din PDL, ultimele, de prin iunie, parca.
  Imi amintesc ca, apropo de alegeri, domnul presedinte a rugat UJB, dar si pe cei care, pe perioada alegerilor, au stat ascunsi pe dupa cires ca sa nu riste, sa stea deoparte si sa-i lase pe tineri sa candideze. Ti-ai gasit!… Blaga si Cezar Preda, comunisti de frunte, nu s-au sacrificat in alegeri dar au iesit ca paduchele in frunte si acum o fac pe moralistii…
  opozitie? Sa fim seriosi, Romania nu mai are opozitie din aprilie. Cativa PDL-isti mai caposi fac opozitie, in rest asteapta… Ce? Habar n-am… Stau si eu cu gura cascata sa vedem ce va urma… Dar cu Blaga şi Cezar Preda la carma PDL, in nici un caz nu va urma ceva bun.
  Aha! UJB = Uniunea Javrelor Batrane

 24. , De la Gigi Becalii la REGELE MIHAI”

  Adica de la agonie direct in tomberonul lui DAN DIACONESCU IN DIRECT,un alt aspirator al expiratilor,eliminatilor,exilatilor,intr-un cuvint al ciurucurilor politice,care simt,si simt bine ,ca e loc,ca e o piine de mincat,astazi in Romania,de pe urma politicii,dar mai ales de pe urma unor romani,debusolati,dezorientati,saraciti,si oricum obisnuiti sa primeasca TEPE,da tepe nu gluma.
  De un lucru nu se indoieste nimeni,criza asta economica,la fel ca un urias val,a scos la lumina,TOATE GUNOIELE UMANE,toti ticalosii,derbedeii si borfasii cu tupeu,care ,cred si spera ca pe valul de nemultumire sociale,sa inhate si ei,o halca din averea romaniei.
  Sigur pirtia au deschis-o cei doi derbedei,CRIN SI PONTA,INVOCIND IN DISPRETUL CEL MAI ACUT:
  ,REVOLUTIA BUNULUI SIMT” SI ALATURI DE INFRACTORUL VINTU,NOI VREM RESPECT.
  Ce sa ales din revolutia bunului simt???????????/CEEEEEEEEEEEEE????????????
  Pai se vede,ne-am pricopsit pe cap cu taranoiul gigi becalii,cu gingavitul nonagenar,MIHAI,CU DAN DIACONESCU IN DIRECT,si cu armate de paraziti ,umani,PADUCHI CARE VOR SINGE………….

  Si in toata aceasta poveste,halucinanta,desprinsa din piesele de un absurd care l-ar infiora pina si pe EUGEN IONESCU,intreb si io,precum cetateanul turmentat:

  ,VOI,VOI PEDELISTILOR,CARE PRETINDETI CA SUNTETI DE DREAPTA,VOI UNDE SUNTETI????Voi dragilor ce hram purtati?????????
  Vreti si voi pe val???????????

  • Bine! O sa caut o carte despre Condoleezza Rice. 🙂

  • EU: 🙂 Şi faţă de Condy aveţi o consistentă rezervă de timp. E mai în vârstă chiar şi decât mine. Cu patru zile!

  • Mă amuză să constat că “antenele” şi USL-ul par să n-aibă buget decât, cum zice Frank, până la capătul liniei tramvaiului 4, fiindcă altfel nu văd de ce n-au investit 200-300 de coco să-l aducă astăzi pe Liviu Brătescu în studio, la Bucureşti. S-ar mai fi relaxat şi omu’ după emisiunea de aseară cu Teodor Baconschi, că tot el a fost băgat în faţă de către USL şi la Iaşi. Aşa le trebuie dacă au aruncat banii pe panarama aia de miting nord-coreean! N-au cu ce să mai ţină aproape tocmai acum…

  • Intodeauna,dupa ce citesc,indemnurile ,lansate de Puiu PE ACEST BLOG spre doamna Udrea,imi vine in minte o povestioara interesanta si cu mult tilc.
   Dar nu despre povestioara,vreau eu sa vorbesc,ci despre ,atitudinea parsiva a uselistilor.
   De ce spun parsiva?????pt ca sunt atit de parsivi si lipsiti de caracter,incit eu nu termin sa ma minunez.
   Asadar ,pe E.U. o indeamna la tradare,desi a trecut cu bine de comisia de integritate,va candida acolo unde si-a dorit,si atentie,din propie initiativa impreuna cu tot stafful de conducere al PD-L de la aceea vreme a decis sa faca un pas inapoi.
   In timp ce:
   CRIN ANTONESCU,taie capete pe banda rulanta-CALIN POPESCU TARICEANU,FOST PRIM MINISTRU SI SEF LA LIBERALI,este pur si simplu facutr zob de Antonescu.
   Cum oare PUIU,nu vede acest lucru,pt ca doar in urma cu 4 ani,pe acest blog,se batea ca un tigru[rapciugos,este adevarat] daca cineva indraznea sa spuna ceva rau de TARICEANU SI GEOANA.
   Unde sunt astazi cei doi??????Cum ii trateaza fostii pupincuristi??????????
   Asa cum vedeti,s-au orientat rap[id si astazi spala la greu si muncesc pt cei doi natarai,PONTA SI ANTONESCU.
   Asadar,ca o curiozitate,OARE ACEST TRADATOR,merita luat in seama,oare sfaturile lui otravite oferite cu generozitate,desi nimeni nu i le cere,merita sa apara pe acest blog???????
   Cum se face oarte ca PUIU,BIBLIOTECARU,si dealtfel si altii-AU UN SINGUR GIND SI DORINTA:ELENA UDREA SA TRADEZE.
   Cum se face de ex. ca eu niciodata nu i-am sugerat lui TARICEANU sa tradeze,desi ANTONESCU sterge pe jos cu el prin PNL??????
   Cum se face ca simpatizantii PD-L in general nu-i indeamna la tradare pe GEOANA si altii????????
   Aici,ca si in multe alte spete se vede deosebirea uriasa intre ,OAMENII ADEVARATI SI PARSIVII SI TICALOSII USELISTI……….

  • ,De prin lume adunate,tot la lume inapoiate”

   Asa cum stie toata lumea,Crin Antonescu,si-a bazat si sprijinit cariera,pe citi-va oameni,care culmea i-au fost si NASI,nasi adevarati cu care a intrat in biserica si in fata divinitatii s-a legat sa-i respecte si sa-i onoreze.Siiiiiiii?????????????
   Dar sa vedem cine i-a fost primul NAS,pe care imediat cum s-a vazut la butoane la mazilit in forta?????????
   DINU PATRICIU-DOM’COSTACHE………..
   O caruta de bani a bagat DOM”COSTACHE in CRIN LAURENTIU VIOREL ANTONESCU SI??????????/praful si pulberea sa ales de ei.punct………
   Astazi,nasul si omul cu banii e DAN FELIX MIRCEA VOICULESCU-pompeaza Felix,mai abitir decit sondele lui Patriciu,banet in fizicul lui ANTONESCU.
   Ce se va alege de aceasta risipa de milioane de euroi???????????
   Mii de ore de emisie la trustul lui voiculescu,ii sunt dedicate,lucreaza sclavii si bloggerii lui voiculescu in draci,si rezultatul?????????????
   ZERO…………UN MARE,MARE ZERO………..Acum se scrie EPILOGUL…………abia astept sa-l vad……….PE NASUL VOICULESCU,EVIDENT……..

   P.S:FII IUDA,INFRATIT CU DRACU,SI TE SEMNEAZA …………..P O R U M B A C U ……………………

  • P.S.-pardon si mii de scuze,l-am uitat pe ultimul venit,PE NASUL JIJIIIIIIIIIIIII
   Dar m-am corectat la timp………

  • Fugarul CRIN ANTONESACU…………de ce s-a exilat in TELEORMAN????????????????
   Cum de nici unul din vajnicii lui aparatori nu ne explica???????????

  • …ptr. trompetele lozincare zapa si Onu a lui Adrian ….sa nu vorbitzi de tradare ,partidul de la care primitzi oarece “leusteni ” ,a tradat tot timpul ,cu cine au fost aliatzi [din 92 incoace ] pe toti i-a tradat ???/!!!!,multzi au disparut [taranisti] ,conducatorul vostru mult iubit si URAT de cca. 17 milioane de romani a tradat pe toti colaboratorii lui [P.Roman ,Stolojan ,Constantinescu ,Ciorbea ,Taricelu ….etc …lista continua pana la Elena ,Monica ,Roberta si alti oameni care l-au ajutat pe el si pe familia lui [Ebuta ]…
   …i-am dat un sfat prietenos Elenei ,NEAPARAT trebuie sa-si castige colegiul ,sa-i lase pe loazele astea corupte sa-si franga gatul [au 19% in sondaje 😆 😆 ]….
   …ati INTZELES bey portocalici patimasi si fara minte ….hihihih….,hai noroc BUN …..
   SUCCES ELENA …..

  • …bine a zis rasputinovici ,Blaga si Berceanu l-a daramat pe MRU [in opinia mea ,bine au facut 😆 😆 ] ii vorba de TRADARE …hihihihih….
   ..rasputinovici din Craiova ii baiat destept ,seamana cu Stefan 7777 😆 😆 , cand am vazut pozele mi-a cazut FISA …mare OTZ sustinatorul Olgutzei Vasilescu …..

  • …de unde ati scos idiotenia ca-l plac pe Antonescu ,Ponta sau alt uselist ?????!!!!!????…sa nu iasa nici neam de neamul lor ,asta nu inseamna ca-i iubesc pe pedelisti sau mai nou ARD-isti ,toti sunt la FEL …,asta nu puteti intelege voi doi [zapa si Onu ]….

  • Mă nu l-aţi dus încă pe Franky la doctor? 🙂 🙂 🙂
   Salut Puiule! Cum stai cu polobocu? Cheamă poetesa la un căntălău nu mai bea cu popa că cine ştie ce vă apucă! 🙂 🙂 🙂

  • Desigur tu il preferi pe Voronin sau pe Transnistrean . 🙂

  • Nu se mai pot posta in replica. Nu esti tu Ghita, cel iubit de Voronin ci ala prieten cu kgbistu.

  • ..Ghitzulica ai o postare mai sus ,oricum te salut cu prietenie ,chiar daca nu-l iubesc nici pe DD ….hihihihi….

  • Mada vad ca iar o iau razna postarile. Cine iti saboteaza blogul?

   ion adrian
   28/10/2012 at 17:29 |
   Vad ca “gogoasa umflata si fasaita” neavand el nici-o tema electorala in mintea lui de gaina beata, inventa una

   “Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la emisiunea “Dupa 20 de ani”, de la Pro TV, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in care USL castiga alegerile legislative, potrivit Mediafax.”

   PS Postre asvarlita undeva mai sus, la vreo 20 de postari distanta. S-o vad si pe asta cum apare 🙂

   Administrator:
   Nu ne saboteaza nimeni, sunt probleme tehnice. In curand vom schimba site-ul. Incercati sa postati un nou comentariu ca raspuns la cel precedent pentru a pastra cronologia. O seara buna!

  • Mada
   Mai glumesc si eu 🙂 Dar este destul de enervant sa tot ai patanii de astea.

  • Pentru ca acolo crede ca poate intra si daca nu ia 50% plus 1 conditie obligatorie in Bucuresti si stie ca asa ceva nu poate spera caci orice contracandidat ARD ar avea, daca nu va fi un tradator din cei apreciati de Puiu, cu siguranta ca va sterge podelele cu alde Cacarau.

  • Pentru ca acolo crede ca poate intra si daca nu ia 50% plus 1 conditie obligatorie in Bucuresti si stie ca asa ceva nu poate spera caci orice contracandidat ARD ar avea, daca nu va fi un tradator din cei apreciati de kgbist, cu siguranta ca va sterge podelele cu alde Cacarau.

 25. Incerc din nou:

  Scrie Dan Andronic in EVZ (vezi http://www.evz.ro/detalii/stiri/EDITORIALUL-EVZ-Cine-Cnd-i-Cum-schimb-Romnia-1007760.html ) in finalul anuntului privind campania Evenimentului Zilei care va fi declansata de săptămâna viitoare o campanie de dezbatere publică intitulata “Cine, Când şi Cum schimbă România”, un proiect deschis către toată mass media şi care se doreste să devină cât mai interactiv, urmatoarele :

  “Aş vrea să închei spunând că am râs alături de 400 de oameni la una din replicile lui Horaţiu Mălăiele, spusă zilele trecute pe scena TNB: “Trecut de c…. am avut, prezent de c… avem, bine măcar că nu avem nici un fel de viitor…”. Numai că abia după aceea mi-am dat seama că aş fi preferat ca o asemenea reacţie spontană să nu fi existat”

  Probabil ca asa se spera ca se va ajunge mai repede spre schimbarile dorite.

  Dar oare ele nu se intampla chiar si azi fara ca mai nimeni sa le bage in seama si voi cita din Conferinta de presa a dlui Basescu(vezi http://presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13875&_PRID= )

  ” Legat de Uniunea economică şi monetară, aş face o primă observaţie: procesul de integrare se accelerază aproape galopant. Este clar că statele membre, în mod deosebit statele membre ale zonei euro au ajuns la concluzia că, fără o integrare puternică şi rapidă, Uniunea Europeană nu poate să depăşească nici criza şi nici nu poate să-şi menţină competitivitatea. Pentru cei care urmăresc mai demult poziţiile mele legate de Uniunea Europeană, este o confirmare a ceea ce susţin de circa doi ani, fără să am pretenţia că eu am lansat această idee, dar am intuit-o la vreme. Şi, vă aduceţi aminte că doar acum câteva luni discutam de Tratatul fiscal, iar acum discutăm de al doilea mare pas, de Uniunea bancară. Aici aş face, de asemenea, o precizare care este de importanţă majoră pentru noi; ceea ce ne-am propus, şi anume să avem acces la Uniunea bancară, s-a întâmplat prin concluziile de astăzi. Şi dacă veţi compara proiectul de concluzii transmis înainte de Consiliu, cu ce a ieşit din Consiliu, veţi vedea că efortul nostru este bine reprezentat în concluziile care au rămas definitive. În interiorul Uniunii bancare, până la urmă, problema este legată de supravegherea tuturor băncilor din zona euro, dar şi din zona non-euro, pentru statele non-euro, care optează pentru a face parte din acest sistem sau, mai exact, pentru a face parte din mecanismul unic de supraveghere. Sigur că mecanismul îţi creează drepturi, dar şi obligaţii. Şi, în negocierile care vor avea loc până la Consiliul de iarnă, Consiliul din luna decembrie, reprezentanţii noştri – atât cei la Banca Naţională, cât şi cei de la Ministerul de Finanţe – vor trebui să valorifice punctul nostru de vedere, în reglementările care se construiesc şi care vor fi adoptate până la 31 decembrie 2012.”

  Si la noi toti mocofanii discuta despre daca nu ar trebui ca copypaste Ponta sa nu participe el la constructia economica europeana, iar presa in loc sa le spuna ca sunt niste pigmei si niste mocofani, in marea ei majoritate se gudura pentru oasele luate din fata celor care le produc si date acestor trantori nocivi care pentru un asemenea oscior si-ar vinde si copii la targul de sclavi sau mai indraznetii le-o spun doar pe sfert sau pe jumatate.

  Si atunci vorba cuiva: Bleaaah!

 26. , INGERASII CU GINDUL LA FISICURILE CU BANI”

  Intr-un prover frantuzesc aparut intr-o carte tiparita prin anii 30 ,mai exact 1935, aflu,ca inca de atunci,francezii foloseau sinonimil pt HOT=ROMAN.
  Mai sa fie,mi-am zis eu,zilele trecute ,cind am dat de aceasta interesanta intelegere a acestui neam de catre francezi,si eu care eram aproape convins [sic] ca hotia a inceput o data cu ERA VOICULESCU & ADRIAN NASTASE,am avut asa un moment cind am ramas contrariat,dar din fericire mi-am revenit repede.
  Insa mult mai contrariat am devenit,cind am aflat,cam ce INGERAS LACOM,MINCINOS,HRAPARET,este actualul ministru al justitiei,doamna MONA PIVNICERU.
  Imediat cum doamna a acceptat fotoliul de min,m-am intrebat aici public,oare cum de acxeasta doamna se sacrifica si,RENUNTA LA SALARIUL GRAS DE MAGISTRAT DIN SFERA ZEILOR,DE VRE-O 4000 de euroi si coboara la banii marunti pe care ii incaseaza ca min.
  Si iata cum ,doamna min. al justitiei,ALOOOOOOOOOOOOO A JUSTITIEI,IN BUNA TRADITIE ROMANEASCA,VECHEEEEEEEE,FACE O NEFACUTA SI ANUME:
  ,INCASEAZA SI PENSIA DE MAGISTRAT,MAI MARE DECIT SALARIUL DE MAGISTRAT SI EVIDENT SI SALARIUL DE MINISTRU.
  Hopaaaaaaaaaa,adica ingerasul PIVNICERU,MINISTRUL JUSTITIEI ESTE MAI PENALA DECIT MIRCEA DIACONU SENATORUL???????????

  Bey fratilor pe mina cui a incaput tara asta??????????
  Si din nou:
  ATI VAZUT VRE-UN PEDELIST,AREDIST LEGAT VCU LANTURI DE MIN. JUSTITIEI STRIGIND :
  RUSINE MONA PIVNICERU,RUSINE MINISTRULE,CA FURI DIN BANUL PUBLIC,CA ESTI IMORALA SI DISPRETUIESTI LEGEA????????????????

  Nuuuuuuuuuuuuu,nu ati vazut,ei,abia de aici incepem sa intelegem ce rol AR FI TREBUIT SA AIBE COMISIA DE INTEGRITATE CONDUSA DE MONICA MACOVEI,dar mai ales ce IMPORTANT ESTE SA FII INTEGRU,PT CA INTEGRU FIIND,ai caderea morala ,CA CELOR PATATI,IMORALI,PARSIVI SI IPOCRITI,SA LE BATI OBRAZUL SI SA CERI PUBLIC CA SA FIE ELIMINATI,BUCURINDU-TE DE CREDIBILITATE IN FATA ROMANILOR……….

  Si uite asa,ARD,mai trece pe linga o oportunitate,stind in carapacea sa tot mai strimta ,incapabil sa-si creasca simpatia si procentele………..
  Calculul este cit se poate de gresit-NON COMBATUL SI BLATURILE DIN COLEGII,cred eu vor costa ARD.

 27. Brrrrrrr,mi-e frig ,tocmai de aceea apelez din nou la MADALINA-pe drum spre tine,un text,a ajuns in SPAMMMMMMMM,te rog salveaza-l………
  MULTUUUUUUUUUUUUUUUUU……..

  Administrator:
  Frank, Ion Adrian, Balbeck v-am recuperat comentariile 🙂 .

 28. Sistemul de management si control al fondurilor europene precum si organizarea Autoritatilor de management si a Organismelor Intermediare, dar mai ales legislatia privind achizitiile publice au fost gandite in perioada de preaderare. In multe aspecte, implementarea proiectelor cu finantare europeana, procesul de absorbtie efectiva, au demonstrat ca reglementarile referitoare la fondurile europene sunt depasite, dau erori ori intarzie nejustificat de mult ajungerea banilor in economie. S-au incercat adaptari de-a lungul timpului, dar inca mai avem nevoie de imbunatatirea acestor reguli. Dupa ce Comisia Europeana a constatat acum un an nereguli in sistemul de management si control al unor Programe Operationale, am convenit cu aceasta o lista de masuri menite sa rezolve problemele. Noi incepusem implementarea acestor masuri, iar Guvernul USL si-a luat in luna mai angajamentul fata de Comisie de a continua. Deci, dincolo de vina generala pe care o poarta toate guvernarile pentru ritmul lent al absorbtiei fondurilor europene, pentru incapacitatea de a genera reguli care sa ajute la urgentarea cheltuirii bani.or europeni in Romania, Guvernul USL este singurul vinovat de suspendarea actuala a platilor.in loc sa puna in oractica ceea ce mai ramasese din masurile convenite cu Buxellesul, s-au ocupat de scandaluri politice si au intors spatele liderilor europeni.

 29. Revenire la o postare mai veche 🙂
  Cred ca este mult mai bine ca pe Cacarau sa-l infrunte Catarama decat Sandra.
  Dar daca Blaga crede altfel ….

  • Oricum Cacarau a plecat la Dragnea.
   Eu l-as trimite pe Catarama dupa el. E posibil ca chestia cu Sandra sa fi fost la deruta ca sa nu fuga Cacarau dar totusi s-a prins si a fugit.

 30. ,FONDURI EUROPENE–,S-AU PUTEREA SATARILOR LOCALI’

  Lipsa de rezultate ,ori mai corect banii putini atrasi din fondurile europene,spune ceva ce eu am mai spus:
  SATRAPII,BARONII LOCALI,AU ADUNAT ATITA PUTERE,INCIT,CENTRUL,DE FAPT GUVERNUL,NU MAI ARE NICI O PUTERE,SI PT A FI CORECT,PINA LA CAPAT VOI DA URMATORUL EX:

  ,Sorin Frunza VERDE-baronul pedelist,crescut la sinul PD-L,lasat sa acumuleze putere si influenta cit incape-a DAT DE PAMINT CU GUVERNUL PEDELIST DE NU S-A VAZUT……
  Bon,dar sa vedem cite FONDURI A ATRAS JUDETUL PE CARE IL PASTORESTE?????????????
  Haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiii de necrezut mai nimik,si stiti de ce??????????pt ca acest individ care vine din negura PCR,a realizat ca pe banii U.E SCRIE CU CERNEALA SIMPATICA PUSCARIE………si nu l-au interesat……….
  Ei,acest exemplu,descrie cum nu se poate mai bine,cirdasia,legaturile dintre baronii locali ,care pur si simplu -DOMINA TARA.
  Mai vreti si alte exemple:
  ,IMPUNEREA DE INDIVIZI IN DECONCENTRATE DUPA PRINCIPUL-ASTA E OMUL LUI………..TREBUIE IMPUS………
  Ei doamna ELENA UDREA,astept din partea dv. o asemenea abordare a subiectului BANII EUROPENI,SI CINE DECIDE CIT SI UNDE SE DUC ACESTIA.
  Astept din partea PD-L,dupa semiesecul guvernarii pe acest subiect-ABORDAREA LUI IN FORTA ,IN SPIRITUL ADEVARULUI,SI MASURILE,NU POVESTI,nu jumatati de adevaruri.
  Da ati facut un pas mic si ati recunoscut ca da,toate guvernele sunt vinovate,dar nu indrazniti sa mergeti mai departe,si va inteleg,dar ROMANIA NU POATE INTELEGE,PT CA MORMANE DE EURO STAU SI NOI II PIERDEM………..

 31. Si pt a fi drept pina la capat,fiind vorba de bani europeni,despre care doamna UDREA stie foarte bine,o provoc,asadar doamna ministru,ELENA UDREA,doi oameni,PESEDISTI:
  -LIVIU DRAGNEA
  -RADU MAZARE

  Stiti foarte multe despre TEL-DRUM,cum tot asa stiti multe despre BARONUL MAZARE…………
  De ce nu ne spuneti si noua rom cum s-au blocat cele 800 de milioane de euro,daca nu ma insel eu din cauza dl DRAGNEA??????????

 32. 😆 😆 😆 ,a venit Elena pe blog ,,ii de BINE pentru noi bloggeri ,nu stiu cum ii pentru ARD ….hihihihihi..,eu n-as ridica niciun deget sa-i promovez pe astia care m-au detasat [sa fiu elegant ] din conducere ,criticat cat cupride si alte chestii urate ,Elena un sfat de la Puiutzu ,castiga colegiul si nu te interesa de fostii tai colegi care te periau [mai tare decat Ghilotina 😆 😆 ] cand era-i ministra si-n conducerea la varf a partidului ….ii dau dreptate poetesei ,niste oportunisti …

  • Cred ca sfatul tau real este
   Elena, TRADEAZA, TRADEAZA CAT CUPRINDE, CACI ASTFEL ITI VEI CASTIGA UN BINEMERITAT LOC LANGA FELIX, COPYPASTE SI CACARAU .

   Nu cred ca ai succes cu oameni de caracter ci doar cu javrele pe care le pastoresti

 33. Asta e tare de tot,BIETUL CRIN VIOREL LAURENTIU ANTONESCU CACARAU,s-a suparat pe electoratul bucurestean,pt ca din ultimele masuratori sociologice,i-au intors spatele,si dragostea aia nebuna,despre care ne spunea in vara,din cauza secetei,s-a evaporat.
  Ca atare si-a indreptat priverea spre raiul HOTIILOR ELECTORALE-JUDETUL TELEORMAN,PAROHIA LUI LIVIU DRAGNEA,unde acesta ar scoate parlamentar pina si o maimuta adusa din salbaticie.
  E bine de stiut si reamintit,ca in 2008,dl CACARAU,a intrat in parlament pe ,HORN,dupa ce alegatorii,i-au spus ,NIET OBRAZNICULE.
  Offffffffffffff,UNDE TI-E BARBATIA CRIN ANTONESCU????????????????
  Iata ce mare barbat politic este LAURENTIU CACARAU[CRIN],adica un las fricos,un agamitza dandanache,din braila,adica ISACCEA.

  • Pentru Frank la 27/10/2012 at 21:15 |
   Ba eu cred ca daca as candida eu contra lui oriunde in tara asta, as sterge podelele cu el si nu cred ca ar trece de 25%.As sterge foarte bazat acele podele si apoi evident ar trebui sa le spal bine cu detergent si sa le .limpezesc cu multa apa. 🙂

 34. KKrau Antonescua candideaza in teleorman… in duet cu dragnea …hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… oare dragnea se teme sa ramana singur in fata d.n.a. ? hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii… si daca antonescu nu se alege in teleorman ??? hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

 35. pdl e chiar mai slab decat la alegerile locale.
  ard nu exista,doar ipotetic.ca de obicei,ma intreb ce se intampla cu voi?!
  cred ca imi fac iluzii desarte.poate faceti blat,poate sunteti pur si simplu prea slabi politic.habar n-am.
  nici nu am cum sa stiu.din partea voastra nu vine nicio directie.
  vreti voturile noastre,dar va ascundeti intr-un con de umbra.
  eu nu sunt talibanul vostru,daca nu vreti sa convingeti lumea ca trebuie sa va voteze,din opozitie avand cele mai bune argumente,atunci pentru prima oara in viata nu voi vota.
  stiu,raspunsul imediat va fi: so what?
  raspunsul meu este:
  nu va jucati cu voturile pentru ca indiferent de blaturi,tot voi veti pierde.voi jucati poker cu usl.
  si nu cred ca va pricepeti la acest sport.sunteti meganovici.

  fara Big Base sunteti varza,pardon…cabbage

  heiho

 36. Off topic.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Tat-incestuos-a-fost-ACHITAT-pentru-violarea-copilului-su-1007791.html

  Sunt atât de indignata ca nu stiu cum sa încep. Mai sus este link-ul la un articol din EVZ cum un tata incestuos a fost achitat. Este imoral si inuman ce s-a întâmplat cu acest copil si în acelsi timp inadmisibil ca o curte judecatoreasca sa dea un asemenea verdict. Doamna Elena Udrea ca FEMEIE si om cu o anumita notorietate ati putea face ceva. Stiu,este campanie electorala..dar este foarte grav ce s-a întîmplat si probabil ca nu este unicul caz. Ceea ce este foarte grav, este faptul ca “tot satul stia”. Ïntr-o lume normala tot satul ar trebui condamnat pentru favorizarea INFRACTORULUI si neacordare de ajutor la o persoana aflata în pericol. Faceti public acest caz si încercati sa faceti ceva. Din partea mea voi contacta Ambasada României la Ottawa sa vad ce parere au. Daca nu se va lua nici o masura voi contacta organizatii precum Avaaz,org sa se faca presiuni asupra României sa se ia masurile necesare. Este inadmisibil un astfel de verdict pentru o tara membra UE si NATO. Suntem de toata pomina, Ïn cazul asta victimele nu vor mai avea curajul sa denunte agresorul.
  Sper din toata inima ca vinovatul si vinovatii sa plateasca pentru ca altfel COPILA nu o sa scape niciodata de trauma traita. Dumnezeu sa o aiba în paza!

 37. Mă nu l-aţi dus încă pe Franky la doctor? 🙂 🙂 🙂
  Salut Puiule! Cum stai cu polobocu? Cheamă poetesa la un căntălău nu mai bea cu popa că cine ştie ce vă apucă! 😉

 38. ….hai noroc Ghitzulica ,pe astia doi ii las in plata domnului 😆 😆 ,n-au nici-o treaba cu ACTUALITATEA ….hihihih….,aseara am intrebat de tine ,ai fost la Berlusconi ?…,amicul nostru comun “genialul raspopit ” ce face ? …mare DREPTATE a avut in toate postarile lui de acum 1-2 ani ,atunci pareau SF-uri ,acum ii crudul ADEVAR pentru pedelisti si nu numai 😆 😆

 39. Vad ca “gogoasa umflata si fasaita” neavand el nici-o tema electorala in mintea lui de gaina beata, inventa una

  “Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la emisiunea “Dupa 20 de ani”, de la Pro TV, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in care USL castiga alegerile legislative, potrivit Mediafax.”

 40. O sa vedem cine va controla justitia peste doua luni……de fapt justitia nu e controlata,ci magistratii.Magistratii iccj sunt invitati de basesti la cafele,etc.
  Altii se intalnesc cu Blejnar la Paris….de teama sa nu fie interceptati.lol

 41. Dadeau la tv pe antena lui Felix despre telefericul din Rio de Janeiro/M-am urcat si eu cu telefericul la Sugar Love.A facut 100 ani telefericul.
  Ce imi place sa vad la tv pe unde am fost….

 42. Basescu a invitat la cafea cativa judecatori din ICCJ.
  Eu am in gashca mea o judecatoare si o grefiera din Bucuresti.Nu spun unde lucreaza..De cativa ani sunt cu ele.Ma intalnesc cu ele separat.Le-am dus si la mine acasa.Cica se uita la telenovele,ne jucam carti….mai mult mu spun.Dar raman si peste noapte la mine.Isi fac si dush.
  Incerc sa ma bag si pe o procuroare,dar nu prea vrea.E vecina.Nu vrea relatii.Nu stie decat sa raspunda la salut.

 43. Desi,nu prea cred sa vada ,LUMINILE RAMPEI TEXTUL CU PRICINA-haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii
  Oricum nu-i cu suparare,pt ca:
  USELISTII ASTIA,pur si simplu m-au banat definitiv-raspopitul cind aude de mine fuge ca dracu de tamie,de biblio,……………
  haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiii……….

 44. Spun si eu ca BECALII:
  ,LASATI-MA SA MA PREGATESC PT CHAMPIONS LEAGUE………
  Aduceti-mi echipa,pe astia i-am lichidat,le-am inchis gura definitiv…………
  haaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 45. ,VOCEA RUSIEI-O VOCE PRIETENOASA”?

  Si daca da,pt cine??????/
  Cit a fost vara de lunga,nu exista saptamina,in care prin ,VOCEA RUSIEI”sa curga sfaturile, dezinteresate” coapte bine si plitocite in laboratoarele kremlinului,ultereior preluate de trustul INTACT,si fratii luii mai mici,RTV. si REALITATEATV.,ca in final,sa le gasim inclusiv pe blogurile si in tematica unor blogeri intens stipendiati de U.S.L.
  Cum se face oare ca ,VOCEA RUSIEI,este atit de indragostita si generoasa cu U.S.L.????????
  Oare pt ca ii place cum suna discursurile lui ANTONESCU SI PONTA???????Oare pt atitudinea lui fatisa antiamericana si anti U.E.????
  Cum se face oare ca ,ORGANIZATIA INFRACTIONALA U.S.L.
  cuprinsa de febra bolsevica,arata atita benevolenta fata de ,PRIGONITORUL DE LA EST??????
  Si cum se face oare ca,desi in saptamina care a trecut,pe teritoriul rom,au avut loc incidente in care au fost implicati oficiali rusi,VOCEA RUSIEI TACE???????

  Sa fie oare vocea Rusiei,mai ocupata cu inzestarea trupelor paramilitare din tyransnistria cu armanet nou,elicoptere si tehnica de lupta????????
  Desi interesele Romaniei in zona sunt vitale,CUPLUL COMIC PONTA-ANTONESCU,nu scot o vorbulita??????????
  Oare de ce????????????

 46. CRIN ANTONESCU-FUGARUL,LIBERAL,CELMAI LAS POLITICIAN-

  Am spus intotdeauna-PNL ESTE UN PARTID ,CARE DE CIND S-A NASCUT A AVUT ARE SI VA AVEA VOCTATIA UNUI PARTID TRADATOR.
  Cu atit mai mult astazi,cind acest partid este condus de cel mai las,fricos,si penibil politician roman:
  CRIN LAURENTIU VIOREL ANTONESCU

  Pt ca iata cum incearca acest natarau sa ne abureasca si sa devieze atentia publica de la lasitatile lui,explicindu-le el rom cum il va suspenda el pe TRAIAN BASESCU.
  Dar fara a ne spune nimik despre cum va intra el in parlament pt ca e cit se poate de evident-dl Antonescu,are cosmaruri pe acest subiect.
  Sunt curios cum va explica lenesul,repetentul si nerusinatul Antonescu,cum se face ca el,vrea sa fie ales,dar el prin parlament nu obisnuieste sa dea,si poate va spune si de ce cu nemasuratul sau tupeu ii sfideaza pe romani.

 47. Eu cred ca daca as candida eu contra lui oriunde in tara asta, as sterge podelele cu el si nu cred ca ar trece de 25%.As sterge foarte bazat acele podele si apoi evident ar trebui sa le spal bine cu detergent si sa le .limpezesc cu multa apa.

 48. …traitzi bey domnilor in Romania reala [corupta ,vanduta ,neputincioasa si nu in ultimul rand condusa din 90 ,numai de NEISPRAVITZI ,cu unele exceptzii pe care-i numeri pe degetele de la doua maini ]…..nu ascultatzi baliverne de tip [B1 TV -Antene -Rtv si alte ziare partinitoare ] ,manipulatori VEROSI …neinstruitzi pun BOTUL 😆 😆 ….hihihihiih…

 49. …uita o politiciana isteatza ,Elena noastra si-a luat si apartament in Roman ,face cumparaturi de la magazinele marginase ,din cartierele oamenilor simpli ,BINE FACE …asa face un politician [exclus de propriul partid [[vb. de conducere ]]…] ,sunt sigur de Succesul ei ….Sincer …

  • Cu totii suntem siguri de succesul ei, numai ca pentru romania numai acest succes nu e suficient. Ori asta incerci tu sa induci pe acest blog de pe care daca ai spune ce spun despre EU ce-i care te platesc, ai zbura imediat.

  • Puiu,
   Ăla nu e cartier mărginaş, ci e bucata supravieţuitoare din centrul vechi al oraşului (acolo se află, de exemplu, Cercul Militar). Oricum, eraţi pe cale ca dintr-o interpretare greşită să trageţi o concluzie corectă. 🙂

 50. Puiu nu ti se pare ca cei care inca il mai pot cota pe Crin peste nivelul de cacarau sunt oligofreni?

 51. ..sunt sigur ,nemului tau ii spunea”” Pisarau “,ce drak bey Oane te legi de porecle si alte chichite ….fii atent ce-ti spune Puiutzu ,Crin ii pe val ,o sa ajunga SUS ,acolo unde-i piratul 😆 😆 ,diferentza dintre noi doi ” eu nu sant sigur de succesul Elenei [chiar daca o doresc din suflet ] ,asta-i bey domnule ,tu traiesti intr-o lume de lozincari ….eu in aia reala ,platita dupa contributzia fiecaruia 😆 😆 ,eu fac pariu ,AM IMPOZIT DUBLU CA TINE chiar daca-s pensionar ,FRUMOS ,DRAGUTZ …hihihihi…pe tine chiar as vrea sa te platesc 😆 😆 ,te-as pune sa strigi de 1000x /zi huoo Base si acolitzii lui …hihihihihi…pentru asta iti dau 35 roni ….ce zici ?

  • Si pensia ta crezi ca este dupa contributie? crezi ca ai contribuit cu altceva decat cu alesul prafului de pe toba tarii?

 52. …ok Oane ,fie cum zici TU[mata-le ] vb. reginei LULU 😆 😆 ,NR1 . este :Elena a intzeles importantza alegerilor din 9 dec. pentru EA ….NEAPARAT trebuie sa CASTIGE ….atunci sa vezi schimbari in PD …multzi o sa PLECE …Elena o sa faca CURATENIA de dupa SARBATORI …hihihihihi

 53. Andrei Sava este un tradator.A plecat de la pdl la usl.Acum incearca sa candideze iar.Iar ii da ma-sa tigai ca sa le dea nevoiasilor pentru voturi.
  Mama lui are Maxigel.A plecat in Londra si au ramas angajatii fara salarii timp de 3 saptamani.Nu a lasat pe nimeni sa se ocupe de firma cat timp e plecata,Nici fiul ei,ninebi nu a putut sa faca nimic.Iar il vrea pe fiul ei in Parlament.De ce?Sa vanda tigai,frigidere,tigai mai bine?Care e scopul?Am cunoscut o persoana care e foarte buna prietena cu mama lui.A dat totul din casa……am aflat multe.:)
  Aaaaa,e ala cu Porsche Cayenne portocaliu.Era culoarea pdl-ului.Acum il vopseste in culoarea usl-ului?
  Aaaaa,i se mai spune si :”domnul Goe”…..nu ii dau votul “domnului Goe”.

 54. Rid,rid de ma prapadesc,si am toate motivele sa o fac,sinca sanatos.
  MONICA MACOVEI,face ,curatenie,CE ZIC EU AICI CURATENIE,TRIEAZA CANDIDATII PT………………U.S.L.
  E de tot risul,dupa ce a facut curatenie in PD-L,acum le da peste bot minute si plisc si lui ponta si lui cacarau.
  Mina ei lunga ajunge peste tot,si toate astea in timp ce ,COMICII PONTA SI ANTONESCU CRAPA DE NECAZ IN FATA MICROFOANELOR,plini de nervi pt ca INSTITUTIILE INFIINTATE DE INCAPATINAREA LUI MONICA MACOVEI,II AZVIRLE SI DIN U.S.L PE DERBEDEI.
  Simt o satisfactie,greu de redat in cuvinte cind vad ca un gunoi menajer,gen MIRCEA DIACONU,este suntat si 3ani de aici incolo PAAAAAAAA,PAAAAAAAAAA,LASA-NEEEEEEE
  A si inca ceva…….PAAAAAAAAAAAAA,PAAAAAAAAA,PENSIE DE LA PARLAMENT………

  S-a facut un pic de dreptate,iar au incasat-o idiotii de serviciu-SEFI USELISTI………

  Haaaaaaaaaaaa,Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ce-mi placeeeeeeeeee.
  Imi vine sa o pup pe macoveasca,stind ca un raspopit tre’ sa dea banii inapoi……………HAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 55. Rid si rid sanatos si plin de satisfactie.MONICA MACOVEI,dupa ce a facut curatenie in ARD,a trecut si la USL.
  Si uite asa ,INSTRUMENTELE,LUI MACOVEI,lucreaza si produc efecte-DOI DERBEDEI USELISTI DOAR ASTAZI AU FOST AZVIRLITI,de pe liste.
  Dar cea mai mare satisfactie o am pt ca CUPLUL INFRACTOR,INCA NEPRINS,PONTA SI CRIN,au servit niste castane in cap,tocmai de la cea pe care o urasc pin in strafundurile rarunchilor,MONICA MACOVEI,care sunt convins ca acum sta si-si consuma bucuria.
  MIRCEA DIACONU,derbedeul,bolsevic,care spunea ca ,VREA SA MUSTE DIN PD-Lacum va freca peluza,paaaaaa,PENSIE DE PARLAMENTAR SI PAAAAAAAA,3 ANI PE TUSA.
  Offffffff,cred ca ficatii lui antonescu sunt cit o varza de Bruxelles………
  ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeee

 56. ,VIATA IN LUMEA VIRTUALA-SURPRIZE,SURPRIZEEEEEEEEEE”

  Abia in dupa masa asta am avut mai mult timp liber ,si datorita ploii,am stat in casa,ocazie cu care ,da-i si umbla pe net,da-i si cauta,si te distreaza.
  Mai si ce sa vezi,SURPRIZEEEEEEEEEE,peste surprize.
  S-au cam ofilit,astia de-si zic PROPITARI DE BLOGURI ANTIBASESCIENE SI ANTIPEDELISTI.
  Unii pur si simplu stau in propiile bloguri precum japonezii pe insulele alea de nu erau pe harta,izolati,si in culmea paranoiei,scriu ,crezind ca ei si numai ei au dreptate refuzind dialogul si polemica.
  Altii,si mai atinsi,lucreaza cu o duzina de nick-name-uri,inventeaza partenerii de dialog,personaje imaginare,care au un singur scop,sa-i aprobe si sa-i laude.
  se vede ca sufera de boala jegosilor uselisti.
  Cocluzia este cit se poate de hazlie-A INEBUNIT LUPUL-…………

 57. Bai Frunda,
  Corect este : cine poate mult poate si mai putin si nu invers cum dezinformezi tu telespectatorii la B1 cu aprobarea celorlalti din studio, care, inculti fiind ei, nu te pot corecta.

 58. Este adevarat ca,CRIN ANTONESCU SI-A FACUT COLEGIU IN BULGARIA,SA FIE SIGUR CA VA FI ALES?????????????

 59. DE LA MAI ANIMALULE-LA IMBECILOR-

  Cam asa ne-am miscat in ultimii 22 de ani,cum ar veni in cerc.
  Cam asta ar fi drumul nostru,trecind prin REVOLUTIA BUNULUI SIMT ,revolutie condusa DE TURNATORUL DAN VOICULESCU,ANUNTATA SI TRIMBITATA DE TROMPETUL CRIN ANTONESCU.
  Nu stiu de ce,dar tare mult mi-as dori ca tara asta chiar sa incapa pe mina acestor borfasi.
  Cred cu tarie-MERITA, SA FIM UMILITI,CALCATI IN PICIOARE DE TOT CE A PRODUS NATIA ASTA MAI JEGOS…………

 60. Dupa mine potopul….ploua torential in Buenos Aires.Si ce frumos a fost cand m-am dus eu,saptamana trecuta.
  Traficul e bulversat acolo.Inundatii…..hihihi,ce noroc am.

 61. aha,care va sa zica avem ce ne-am dorit,CIRCCCCCCCCCCCCCCCC……
  PONTA VRESUS D.D………………haaaaaaaaa,hoooooo

 62. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  Aveţi grijă la apartamentul din Roman. Vecina dumneavoastră de la etajul inferior are calorifer electric în dormitor… deci e cam frig iarna. 😀

  Noroc că primarul are vila aceia galbenă de vis-a-vis, îi puteţi bătea în geam când e prea frig să mai pompeze nişte agent termic pentru un confort pe timp de iarnă normal oricărui român.

  • Biblio,

   La Roman iarna nu-i ca la Bucureşti, respectiv pe-aici căldura chiar costă nişte bani, nu-i aproape gratis ca în Capitală. Ideea e că pe-aici nu se mai distribuie agent termic, ci se folosesc de peste un deceniu, doar centrale de apartament. Asta a luat pâinea de la gură şi scuipatul de la furcă postcomuniştilor, fiindcă nu mai au la îndemâna agent termic să-l poată folosi drept agent electoral şi cred că asta îi înfurie încă. Altfel, pe-aici nimeni nu face frig iarna. Nu mai luaţi de bune toate pdf-urile. 🙂

  • @ nimrod

   Sfatul meu pentru doamna Udrea nu era altul decât să ştie astfel de lucruri şi să fie pregătită cu încălzitorul pentru a nu răci din cauza frigului.

   Ironia era la adresa primarului (şi nici măcar nu ştiu cine este primar şi de la ce partid este) care stă în ditamai viloiul în timp ce cei pe care îi deserveşte ca primar stau cu caloriferul electric lângă pat pentru a se încălzi. Chestiunea cu reabilitarea termică a imobilului în care va sta doamna Udrea mi-a apăsat pe trăgaci. După ce că financiar o astfel de anvelopare la un imobil vechi este foarte păguboasă, nici măcar nu s-a încheiat deja astfel încât locatarii să aibă un pic de căldură în plus în apartamente.

  • 🙂
   Biblio,
   Mi-e greu să cred că nu ştiţi că primarul Romanului e pedelist, fiindcă la nivel de municipii sunt doar câţiva în toată ţara. Altfel, omul stă într-o casă ca toate casele. Mai informaţi-vă. În viloaie stau alţii, de pe la PSD. Oricum şi pe-aici prin provincie, unii stăm pe la case, alţii pe la blocuri, fiecare după cum am devenit şi după cum ne-am aşternut.
   Cât priveşte reabilitarea, aveţi dreptate, e o aiureală, mai ales în cazul pereţilor din beton.

  • @ nimrod

   Credeţi că m-ar interesa cine este primar în Roman? 😀 Cât despre casă… din ce am văzut eu… parcă e vilă. Poate am văzut dintr-un unghi nepotrivit, dar mie mi se părea la fel de mare precum clădirea băii ofiţereşti de pe aceiaşi stradă… nu aşa mare precum muzeul de istorie Nevruzzi de pe aceiaşi stradă. Apropo, s-a schimbat acoperişul muzeului de istorie, căci parcă a fost uitat la renovare?

  • Biblio,
   a. Păi dacă nu vă interesează de ce l-aţi adus în discuţie? 🙂
   b. Nefiind mahalaua Ploieştilor, cu anvelope pe acoperiş ca să nu zboare cartonu’, de vreo câteva bune decenii încoace la Roman locuinţele din intravilan, altele decât blocurile, s-au construit conform legii, doar P+1, d’aia mai toate casele din oraş sunt ceea ce dumneavoastră numiţi deliberat peiorativ “vile”.
   c. Nu există un muzeu Nevruzzi. Există casa Nevruzzi (cu etaj!) care cuprinde parte din muzeul de istorie. Cât priveşte acoperişul, evident că e reparat, fiindcă sala mare de la etaj are un superb plafon pictat care trebuie protejat.

  • @ nimrod

   Am zis că nu mă interesează cine anume e primar, mă interesează însă ca toţi primarii să facă cât mai mult pentru localitatea pe care “o păstoresc” astfel încât întregii ţări să-i fie mai bine.

   Eu nu am spus nici peiorativ, nici greşit… viloi… adică o vilă mare. Cum spuneam, nu este singura vilă din oraş… aşa că de ce anume mă acuzaţi mai exact?

   Cât despre Muzeu (Casa Nevruzzi – Muzeul de Istorie dacă vreţi să fiu hipercorect)… eu nu am făcut decât să observ că pereţii arată renovaţi de câţiva ani în timp ce acoperişul este coclit…

   http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/29263927.jpg

  • 🙂 🙂

   Biblio,
   Nu vă acuz de nimic, evident. Mă amuză însă grija bruscă pe care o manifestaţi pentru orice ar putea fi pus în cârca primarului dintr-un îndepărtat oraş de provincie, doar pentru că acolo candidează EU. Ca să revin la conceptul de viloi, dacă tot aţi luat târgul casă cu casă, vă recomand sediul PSD… Cât priveşte tabla de pe muzeu, don’t panic, nu arată mai rău decât orice altă acoperire metalică expusă intemperiilor într-o zonă cu ierni severe.

 63. Cum recunoastem si ne selectam liderii????????

  Iata o dezbatere publica care din nefericire in Rom la ora care scriu lipseste de pe agenda publica.De ce lipseste??????????Pai daca s-ar ataca acest subiect,lumea ar constata ca in fruntea lor sunt niste neica nimeni,neaveniti,care nici macar o scara de blog n-ar avea voie sa conduca.
  Acum ,partidele fiind organizatii private,din diverse motive,au de grija ca in fruntea lor sa puna,cu predilectie niste borfasi,si spusele mele sunt intarite de argumentele arhicunoscute:
  -PSD-condus de un plagiator,nesimtit,obraznic,obisnuit sa se manifesteca un razgaiat,nebatut la timp-URMEAZA LINIA INAINTASILOR SAI-BOLSEVICI.
  PNL-ei aici avem cu adevarat o problema,CRIN ANTONESCU,a nimerit in PNL.cind el ar trebui nsa fie IN PCR,si cu asta am spus totul.
  Ei,acum,dupa ce au aparut listele de la partide,cu cei care vor sa fie parlamentari,ma intreb:
  ,ROMANII,VOR VOTA MASIV INFRACTORII SI PUSCARIABILII ASCUNSI IN USL????????//
  Ii vor vota pe cei care AU FACUT PACT CU DIAVOLUL SI AU FACUT POLITIE POLITICA?????????si-au turnat si evident si-au nenorocit neamurile si cunoscutii.

 64. Doamna UDREA,daca vecina dv. face frig,recomandati-i sa se mute in bucuresti,linga bibliotecaru,acolo totul este gratis-SORIN OPRESCU ODRASLA DE GENERAL DE SECURITATE PLATESTE ,totul ,anul asta,pt ca dupa alegeri,GARSONIERA LUI BIBLIOTECARU,se va transforma intr-un iglu.
  Stiu,ca aveti grija de doi copii,poate n-ar fi rau,sa va ginditi,si sa va revarsati din bunatatea care va caracterizeaza,si asupra cetateanului ,Bibliotecaru,chiar daca ideologic este situat la extrema opusa,si dupa cum bine vedeti ,nu scapa prilejul sa va muste.
  Tocmai de aceea ar trebui sa ii aratati ce inseamna bunatatea unui om de dreapta.care intelege,in cazuri cu totul si cu totul speciale ca ,BOALA NUMITA LENE,este netratabila,si ca ea,lenea este intotdeauna asociata cu nesimtirea……….

 65. ,PENSIILE SPECIALE VOR IN PARLAMENT,S-AU DE CE NASTUROSII LUI CEAUSESCU NU-SI VAD DE TREABA”?

  Despre vitejii astia de mucava,IMBRACATI IN HAINE DE MILITARI,cu grade mari,mari ,de generali,am tot scris de-a lungul timpului,si am spus-ARMATA ROMANA,CIT A FOST CREDINCIOASA REGIMULUI CRIMINAL COMUNIST,REPET CIT A FOST CREDINCIOASA REGIMULUI CRIMINAL COMUNIST,a avut acte de vitejie doar impotriva poporului ROMAN,pe care IL VINA CU INCAPATINARE-REAMINTESC A FOST SINGURA ARMATA DIN LUME CARE STATEA CU ARME LE INDREPTATE SPRE INTERIOR,incercind sa-i intimideze pe toti cei care isi doreau libertatea,lor si a familiilor lor.
  De-a lungul timpului,in cei peste 45 de ani de comunism,,BRAVA ARMATA ROMANA SE POATE LAUDA CU CIFRE RECORD IN CE PRIVESTE VINAREA ROMANILOR,DE ORDINUL ZECILOR DE MII.
  Si cu toate astea,iata-i astazi,venind in fata alegatorilor,bine hraniti,odihniti,BENEFICIARII UNOR PENSII NESIMTITE,si jignitoare in raport cu romanul obisnuit,profesori,medici,ingineri,cerindu-le votul si evident luindu-le banul.
  Unul din acesti FARISEI,GALONATI,NASTUROSI,este si GEN. CHELARU,care din m otive doar de el stiute nu este alaturi de MIRCEA DOGARU……………,ORI GEN. OPREA……..

 66. Evreul Schulz tine partea pdl-ului…..doar nu a fost de acord cu suspendarea legitima a presedintelui.Curios este ca pdl i-a intors spatele.

 67. GRUPUL INFRACTIONAL-PIRJOLESTE ROMANIA-

  In mod normal ar trebui sa fim obisnuiti cu abuzarea legii si violarea ei de ORGANIZATIA INFRACTIONALA U.S.L. care in afara de HUO BASESCU,care a incercat si in buna masura a reusit ,ceea ce nu gindeam,SA-I MAI RAREASCA si pe unii sa-i ascunda,pe cheltuiala statului tocmai la jilava,mai are inca un scop-ZID IN JURUL CELOR PRINSI CU MINA IN BUZUNARUL ROMANILOR.
  Asa se face ca ieri,GRUPUL INFRACTIONAL,SUB BAGHETA LUI CRIN LAURENTIU VIOREL CACARAU ANTONESCU,in plenul senatului sa voteze ,impotriva unei decizii a inaltei curti de casatie si justitie.
  Caz unic in istoria post decembrista a rom.ca puterile statului de drept sa intre in coliziune.
  Practic in acest moment ,suntem in fata disolutiei democratiei,pt ca principiul conform caruia ,NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE”zace in tomberonul plin de mizerie al organizatiei infractionale-U.S.L. care deja nu mai sfideaza,ci a trecut la masuri de represalii,ignorind hotaririle celor mai inalte instante.
  Iata de ce ,in fata acestui abuz, cred ca a venit momentul ca ,GARANTUL CONSTITUTIEI ,MEDIATORUL INTRE PUTERILE STATULUI SA IASA DIN EXPECTATIVA SI SA ATRAGA ATEWNTIA POPORULUI ROMAN,CA STATUL DE DREPT ESTE INTR-UN MARE PERICOL SI CA LEGEA NU MAI OPEREAZA PE TERITORIUL ROM.
  Este incredibil cum un oarecare ,MIRCEA DIACONU,alaturi de infractorii din USL,SA ASLTEZE CITADELA DEMOCRATIEI,CARE ESTE JUSTITIA,iar ROMANII SA RAMINA NEPASATORI.
  UNDE ESTE SOCIETATEA CIVILA,ONG-URILE GALAGIOASE,PRESA SI PARTIDELE POLITICE???????

  Doamna ,ELENA UDREA VA SIMTITI IN SIGURANTA INTR-UN STAT UNDE LEGEA N U MAI REPREZINTA NIMIK????

  Unde sunt bloggerii DEONTOLOGI,GEN BIBLIOTECARU,MARE IUBITOR DE BORFASI SI PRADUITORI???????
  Dar PUIU/??????????????? DAR……………

 68. Dna Udrea,
  Am avut placuta surpriza sa va vad in cateva secvente la un post de televiziune local din judetul in care candidati .
  Noroc cu Dna Sincai care credea ca va face rau incercand sa provoace insulte la adresa dvs de la niste USListi din emisiune dar de fapt v-a facut reclama electorala fara sa-si dea seama.
  Oare astfel de emisiuni nu le puteti posta pe blog, nu neaparat pentru noi cei din Bucuresti desi ne bucra sa le vedem, ci mai ales pentru cei din judet, care poate ca nu au fost pe faza la emisiunea acelei televiziuni locale?

  Administrator:
  http://www.youtube.com/user/ElenaUdreaOficial1/videos?flow=grid&view=0
  O seara buna!

  • Mada,
   Multumesc si cred ca asemeanea momente mediatice este bine sa fie puse pe blog imediat ce este posibil, poate chiar inainte de a fi folosite de regula cu rea credinta si deformare de catre media adversa adica de fapt dusmanoasa cam cum a incecat sa faca ziarista moderatoare Cristina Sincai cu o emisiune locala unde daca Biblio spune este posibil ca dna Udrea sa fi avut un pulover pe gat si deci sa fie alta decat cea data de tine.og.

   Administrator:
   Aceea emisiune nu o avem inregistrata, dar in seara in care a fost difuzata am pus link pe blog. Voi anunta de fiecare data cand urc un nou material video.
   O zi buna!

 69. Da BLAGA vb aceiasi limba straina ca si CRIN ………………A SI APROPOO DE LIMBI STRNE,ponta vb cu miinile………

 70. PS.Exemplu de promisiune electorala rationala si fezabila si citez chinuindu-ma sa extrag textul din videoclip, asa ca poate si scriptul nu ar fi rau sa il postezi ca sa se poate comenta mai usor un pasaj sau altul:

  “Prin faptele mele azi pot spune ca am demonstrat ca sunt un om pe care se pot baza, ca pot sa rezolv din problemele pe care le au.…. Cred ca vorbesc faptele si deci promit lucruri care pot fi indeplininite”

  Nota mea: felicitari pentru aceasta fraza foarte bine cumpanita si subliniez nota de realism si de realizabilitate efectiva ce se desprinde din sintagma mai sus bolduita.
  Fiti siguri ca mai toti cacaraii sau xeroxistii sarlatani, nu ar fi folosit cuvantul “din” ca fiind prea modest pentru megalomania dlor.

 71. vasile demisia…hihihiiiiii ai sa distrugi partidul … blat cu pesedeu, si acum ti-a dat visan in cap cu logica tehno… hihihiiiiiiiiii

 72. Asa cum este Elena Udrea cu adevarat si nu cum ar vrea sa fie trustul Intact 🙂 🙂

  Reporter: Cît de departe sînt anii în care „codana“ Elena Udrea se ascundea sub umbra răcoroasă al vreunui tei din crîngul de la Buzău, atunci cînd iesea de la cursurile Liceului „B. P. Hasdeu“, pentru a se plimba de mînă cu un băiat care-i recita poezii de
  dragoste?
  Elena Udrea: Vremurile în care mă plimbam în Crîng, primăvara pe sub pomii plini de flori, toamna călcînd pe un covor de frunze arămii fosnind romantic la fiecare pas, vremurile adolescentei, sînt astăzi departe. Cîteodată un miros, o lumină, o culoare, mi le aduc aproape, pentru o secundă. Dar, din păcate, nimic nu mai poate fi la fel. Băieti care să-mirecite poezii de dragoste, la vremea aceea nici nu se punea problema să existe. Am primit o educatie conservatoare, întîi trebuia să termin liceul, apoi prietenii.
  Rep.: Care e poezia de dragoste pe care o păstrează si acum într- un coltisor al sufletului, ca pe o taină ce o ascunzi de toti cei din jur? Si cum arăta colegul care i-a recitat-o prima oară?
  E.U.: Si eu am trăit dramatic adolescenta, ca fiecare. Si mie mi s-a părut că descopăr lumea. Si eu mi-am pus întrebări despre dragoste, despre viată, despre adevăr etc., cu sentimentul că nimeni nu a aflat răspunsurile pînă la mine. Am scris poezii, am filosofat, am plîns pentru dramele eroilor din cărti. O poezie care îmi vine acum în minte este „Celei care pleacă“, de Minulescu. Doar că nu mi-a recitat-o un coleg. Mi-am citit-o singură.
  Rep.: Stiu că proveniti dintr-o familie de oameni obisnuiti, care s-au străduit să fiti educată în spiritul crestin si pun mare pret pe morală? De cîte ori a trebuit să stergeti lacrimile de pe obrazul mamei, care nu poate si nu vrea să înteleagă cum îi este atacat copilul?
  E.U.: Este un lucru pe care nimeni nu îl poate întelege dacă nu i se întîmplă. Pentru un părinte este îngrozitor să audă si să vadă atîtea minciuni, atîtea mizerii despre copilul lui, pe care l-a crescut cu atîta grijă. Mama s-a îmbolnăvit de supărare si tot ce pot face este să îi spun mereu să nu se uite la televizor. Ar face orice să renunt la politică si să nu mai fiu atît de atacată. Le doresc celor care îi provoacă atîta nedreaptă suferintă să aibă copii si să treacă prin ce trece mama mea.

  „Cel mai mult rău mi-au făcut de-a lungul timpului invidiile si frustrările unor femei“

  Rep.: De cîte ori Elena Udrea a intrat în dormitor si a rămas cu capul în pernă plîngînd pentru atacurile la adresa sa si aluziile mai mult sau mai putin voalate despre relatiile sale cu seful statului? Cît de puternică trebuie să fie o femeie pentru a face fată „tavălelii“
  mediatice zilnice de care are parte?
  E.U. : Pe mine atacurile mă întăresc. Nimic nu mă motivează mai mult decît nedreptatea. Asa am si rezistat în toti acesti ani. Eu stiu cine sînt, ce om sînt, stiu ce pot si ce vreau să fac în politică si de aceea nu mă opresc mizeriile unor oameni care nu mă cunosc, dar
  vorbesc despre mine. Unii sînt adversari, si lor le găsesc scuze. Altii sînt doar oameni lipsiti de caracter si de constiintă, plătiti pentru atacurile lor. Cel mai mult rău mi-au făcut de-a lungul timpului invidiile si frustrările unor femei. Deci, o femeie trebuie să fie mai puternică decît un bărbat pentru a face fată, pentru că este mult mai lovită. Pe de altă parte, cu cît este mai puternică, cu atît creează mai multe complexe bărbatilor si este si mai mult tinta lor.
  Rep.: La Roman, v-am urmărit cu atentie întîlnirea cu oamenii care vroiau să vă atingă, să vă vadă, să facă o poză cu frumoasa „Blondă de la Cotroceni“. V-am suspectat de ipocrizie. Am văzut o mamă sau o bunică apropiindu-se cu un copilas într-un cărucior. V-ati oprit si v-ati jucat vreun minut cu acel copilas. Mi s-a părut ca ati fost
  sinceră si vă plac copiii. Stiu că sotul d-voastra îsi doreste un prunc. Cînd vă veti hotărî să sacrificati cariera politică pentru a-i dărui un
  copil?
  E.U. : Nu este necesar să sacrific politica pentru a avea un copil. Multe colege au copii fără să pună punct carierei. Dar toate la timpul lor. Pînă atunci, mă ocup de educatia a doi copii minunati, abandonati de părintii lor, pe care i-am botezat acum 6 si 7 ani. Mă vor avea lîngă ei toată viata. Sotul meu are grijă de încă 12 copii de toate vîrstele si avem o mare bucurie că tuturor le-am putut schimba viata în bine si le-am dat o nouă sansă. Desigur, îl mai avem si pe Alin, fiul de 25 de ani al sotului meu, un tînăr foarte serios, cu mult bunsimt, foarte religios. Sigur că este si norocos să aibă un tată care să îi poată oferi ceea ce orice tînăr la vîrsta lui îsi doreste, să îi fie sprijin la început de drum în viată, dar a fost si educat că nimic nu se obtine fără muncă. Asa că el deja are propria lui activitate si fiind untînăr ambitios va reusi cu sigurantă. Doar că, uneori el este subiect de presă din cauza mea, ceea ce este nedrept pentru că el nu este persoană publică, nu locuieste cu noi, are viata lui si nu are nici o vină că tatăl lui este căsătorit cu mine.
  Rep.: Cum se clădeste într-un cuplu încrederea reciprocă, căci si ca bărbat trebuie să fii puternic ca să accepti să-ti audă urechile atîtea despre sotia ta?
  E.U.: Încrederea se construieste în timp. Cînd doi oameni stau unul lîngă celălalt 15 ani, trec prin multe situatii împreună, se sustin în tot ceea ce fac, ajung să se cunoască suficient cît să stie ce este adevărat si ce nu din ceea ce se spune despre celălalt. Asta nu înseamnă ca îi face plăcere să audă atîtea mizerii despre mine.

  „Eu nu fac afaceri, sînt avocat“

  Rep.: Cît adevăr, cîtă minciună se ascund în toate acuzatiile de împletire a intereselor de afaceri cu cele politice?
  E.U.: Eu nu fac afaceri, sînt avocat. Am încercat să fac un restaurant împreună cu o colegă, acum 10 ani. Nu a mers, am rămas doar cu avocatura. Sotul meu este om de afaceri încă din 1990. A început de jos, nu a fost un beneficiar al sistemului
  comunist, nu a devalizat bănci, nu a privatizat întreprinderile lui Ceausescu, asa cum au făcut multi dintre cei care au astăzi averi. A construit pas cu pas, cu mari sacrificii ceea ce avem acum, dar sîntem departe de fabulatiile unora. Cînd ne-am cunoscut, în 1997, eu eram avocat stagiar, el era om de afaceri. Eu aveam un Oltcit, el avea un Daewoo Espero. Întotdeauna a fost un om modest, cumpătat, banii pe care i-a cîstigat i-a reinvestit, nu i-a risipit. Spre exemplu, locuim în aceeasi casă din 2003, o casă normală, de 70 m, parter si etaj, si am aceeasi masină, de dinainte de a intra în politică. Eu nu am venit în politică să cîstig ceva bani în plus si, cu sau fără cariera mea, sotul meu tot om de afaceri era si asa va rămîne. Eu am venit în politică pentru că am simtit că pot face multe lucruri de care tara are acum nevoie, a fost ca o chemare interioară la care am răspuns.
  Rep.: Care este modelul masculin pe care-l admirati cel mai mult? Dar cel feminin?
  E.U.: Nu am un model anume. Dar apreciez politicienii care au curajul si forta de a schimba lucruri. Cei care marchează evolutia unei tări, a unei lumi. Cei ale căror destine se asează peste destinele popoarelor lor.
  Rep.: Mass-media a scos în evidentă acele momente în care primari, colegi de partid, glumeau spunînd că dorm cu fotografia d- voastră sub pernă. N-ati suspectat niciodată că erau doar lingusiri pentru a vă „gîdila“ plăcut urechile si a le aproba fonduri pentru a-si rezolva problemele?
  E.U.: Sînt un om realist, nu îmi fac niciodată iluzii. Nu am asteptări de la ceilalti, asa că nu am nici dezamagiri. Este normal ca oamenii să vrea să le rezolvi problemele care tin de functia pe care o detii, asta nu trebuie să supere pe nimeni. Eu am încercat să fac tot ceea ce îmi stătea în puteri pentru a lăsa ceva în urma mandatului meu
  de ministru. Oricine a avut un proiect bun, a fost sprijinit, nu aveam nevoie de complimente, asa că am luat astfel de situatii ca pe glume între colegi.

  „Stiu să gătesc, să cos, să împletesc, să crosetez, să spăl, să calc,
  să pun murături“

  Rep.: Care este adversarul politic pe care-l admirati si de ce?
  E.U.: Îmi respect toti adversarii în mod egal.
  Rep.: Apetitul d-voastră pentru lux este urmarea frustrărilor din adolescentă si tinerete?
  E.U.: Sînt un om iubit de Dumnezeu. Nu am avut niciodată frustrări, nu am invidiat pe nimeni. Au fost vremuri cînd nu îmi permiteam mai mult de o pereche de pantofi pe an si nici geantă nu purtam pentru că nu aveam, dar nu le-am invidiat pe femeile care aveau.
  Mi-am dorit doar să pot fi elegantă într-o zi si astăzi îmi pot satisface această dorintă. Sînt multe colege mai elegante decît mine, deci nu cred că are sens această preocupare exclusivă a unora din presă fată de Elena Udrea. Apoi, este si foarte misogină, pentru că nimeni nu comentează pantofii si hainele bărbatilor politicieni. Oricum, nu este nici pe departe cel mai important lucru pentru mine. Este suficient să mă simt bine în hainele pe care le port si să îmi placă mie. Urăsc snobismul si apreciez creatorii români. Spre exemplu, rochia mea de cununie a fost facută de Răzvan Ciobanu, încăltămintea de Mihai Albu. Iar rochia de la nunta Elenei Băsescu a fost creatia Danei Budeanu. Doar ca să vă dau cîteva exemple de tinute comentate de presă.
  Rep.: Chiar stiti să gătiti, să împletiti, să faceti curat? De cîte ori vă mai refugiati în astfel de îndeletniciri?
  E.U.: Mama m-a învătat tot ceea ce trebuie să stie o fată înainte să se mărite, conform traditiei populare. Dar nu neapărat cu gîndul acesta, ci pentru că ea făcea totul în casă si considera că în viată trebuie să stii de toate. Da, stiu să gătesc, să cos, să împletesc, să
  crosetez, să spăl, să calc, să pun murături. Mi-am croit singură rochii, mi le-am cusut, mi-am împletit pulovere etc. Nu mai am timp pentru toate acestea si de multe nici nu mai am nevoie acum, dar cînd am ocazia, îmi face plăcere să gospodăresc.

  „Nu sînt o femeie din spatele unui conducător, sînt o femeie care face politică“

  Rep.: Credeti că „steaua norocoasă“ a Elenei Udrea va apune odată cu plecarea de la Cotroceni a lui Traian Băsescu?
  E.U.: Steaua mea norocoasă înseamnă si multă muncă. Am avut sansa să capăt experienta de politician la scoala lui Traian Băsescu. Si de aceea cred că voi mai fi mult timp în politică, pentru că nu am venit din lipsă de ocupatie. Fac politică, în ciuda adversarilor care m-ar vrea plecată, din convingere, pentru că stiu că este nevoie de oameni ca mine pentru a putea schimba în bine tara asta.
  Rep.: Cît vă deranjează asimilarea d-voastra cu Elenele care au jucat un rol malefic în viata conducătorilor acestei tări, respectiv aceea cu Elena Lupescu sau Elena Ceausescu?
  E.U.: Pur si simplu ignor asemenea abordări. Este evident că sînt nepotrivite astfel de comparatii, făcute de cei care caută orice pretext pentru a mă ataca si după cum vedem, nici nu le ia cineva în serios. Eu sînt un om politic, cu bune si cu mai putin bune, cu ceea ce am realizat pînă acum si cu ceea ce vreau să fac în continuare în politică si, foarte important, am demonstrat ca ministru că pot schimba lucrurile în bine acolo unde mă aflu. Nu sînt o femeie din spatele unui conducător, sînt o femeie care face politică.
  Rep.: Pînă unde acceptati compromisul în politică si în viata cotidiană?
  E.U.: Mi-a fost greu să accept că în politică se fac si compromisuri pe care în viata de zi cu zi nu le-as face. Spre exemplu, nu as ierta unui cunoscut minciunile spuse despre mine, nu as trece peste lipsa de loialitate a unui prieten. În politică, astăzi îl critici pe adversarul tău, chiar pe bună dreptate, mîine faci echipă cu el si îi găsesti scuze pentru trecut. Dar acest lucru se întîmplă pentru că electoratul este împărtit între partide si politicieni si orice guvernare are nevoie de majoritate politică. Deci, esti obligat să te aliezi cu adversarii tăi dacă nu ai obtinut majoritatea voturilor alegătorilor, altfel nu poti guverna. Dar si compromisul trebuie să aibă limită si cred că trebuie făcut si transparent, fără ipocrizie. Spre exemplu, nu sînt de acord cu cei care îsi schimbă partidul din evident interes personal, dar caută explicatii dintre cele mai principiale.
  Rep.: Cum vrea să îmbătrînească Elena Udrea ?
  E.U.: Acesta este un subiect despre care o femeie nu ar vrea să vorbească niciodată. As vrea să se întîmple pe neobservate. Îmi doresc să am tot timpul proiecte mari, în asa fel încît să nu îmi dau seama cînd trece timpul. Îmi doresc să am lîngă mine familia si prietenii si să am satisfactia că am contat în schimbarea prin care trece România.

 73. Asa cum este Elena Udrea cu adevarat si nu cum ar vrea sa fie dupa “dorinta” trustului Intact 🙂 🙂

 74. “E.U. : Pe mine atacurile mă întăresc. Nimic nu mă motivează mai mult decît nedreptatea. Asa am si rezistat în toti acesti ani. Eu stiu cine sînt, ce om sînt, stiu ce pot si ce vreau să fac în politică si de aceea nu mă opresc mizeriile unor oameni care nu mă cunosc, dar
  vorbesc despre mine. Unii sînt adversari, si lor le găsesc scuze. Altii sînt doar oameni lipsiti de caracter si de constiintă, plătiti pentru atacurile lor. Cel mai mult rău mi-au făcut de-a lungul timpului invidiile si frustrările unor femei. Deci, o femeie trebuie să fie mai puternică decît un bărbat pentru a face fată, pentru că este mult mai lovită. Pe de altă parte, cu cît este mai puternică, cu atît creează mai multe complexe bărbatilor si este si mai mult tinta lor.

 75. Întotdeauna a fost un om modest, cumpătat, banii pe care i-a cîstigat i-a reinvestit, nu i-a risipit. Spre exemplu, locuim în aceeasi casă din 2003, o casă normală, de 70 m, parter si etaj, si am aceeasi masină, de dinainte de a intra în politică. Eu nu am venit în politică să cîstig ceva bani în plus si, cu sau fără cariera mea, sotul meu tot om de afaceri era si asa va rămîne. Eu am venit în politică pentru că am simtit că pot face multe lucruri de care tara are acum nevoie, a fost ca o chemare interioară la care am răspuns.

 76. E.U.: Mi-a fost greu să accept că în politică se fac si compromisuri pe care în viata de zi cu zi nu le-as face. Spre exemplu, nu as ierta unui cunoscut minciunile spuse despre mine, nu as trece peste lipsa de loialitate a unui prieten””

 77. “E.U.: Steaua mea norocoasă înseamnă si multă muncă. Am avut sansa să capăt experienta de politician la scoala lui Traian Băsescu. Si de aceea cred că voi mai fi mult timp în politică, pentru că nu am venit din lipsă de ocupatie. Fac politică, în ciuda adversarilor care m-ar vrea plecată, din convingere, pentru că stiu că este nevoie de oameni ca mine pentru a putea schimba în bine tara asta.”

 78. Mda, am scos in evidenta cateva vorbe de duh marturisite de Elena Udrea in acel interviu. Va garantez ca nu se joaca cu vorbele si ca este uimitor de puternica si mult mai dura decat pare……..
  Udrea n-a scris istoria in “cartea” politicii romanesti asa cum s-au chinuit mult prea multi sa ne tot spuna asta. Ea, este si va fi vectorul principal dar si echilibrul pe sena politica!
  Ca vrea sau nu vrea Voiculescu ne intereseaza mai putin, n-are decat sa arunce cu banii chiar fff multi bani pentru denigrarea ei, o avantajeaza , credeti-ma !! Dar la cat sunt de incarcati de ura nu-si dau seama.

 79. ,EROU AL CLASEI MUNCITOARE ,E CEVA SA FII-PARADISUL USELIST”

  Ieri un bolsevic,cu nick-ul,BIBLIOTECARU,ii arunca ironii doamnei UDREA,cu privire la ,CALDURA,din apartamentele din roman,avertizind-o,evident ,cu rautate ca,vecina de palier a doamnei Udrea ,se incalzeste cu un calorifer electric.
  Bon,dar ia sa vedem ce se intimpla in PARADISUL USELIST,PASTORIT DE BEIZADEAUA unui general de securitate,un clovn populist si respingator.

  ,Asadar:ce zic bucurestenii,cei mai bogati ,romani cu cele mai mari salarii din rom?
  Ei zic cam asa:
  ,RECE E CA GHEATA ,CALORIFERUL PATRIEI”…………in paradsisul rosu,mincinos si otravit.
  Dar sa vedem ce spune legea.Legea spune ca:daca 3 zile temperatura scade sub 10 grade,se porneste sistemul de incalzire,WOOOOOOOOOOOOOOOOOW…….ati auzit in paradisul ROSU,care este astazi ,URITA CAPITALA A ROM,daca temperatura……………
  Haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiii
  Ei si ce importanta are legea in paradisul rosu????????niciuna.
  Temperatura a scazut si sub zero grade in PARADISUL ROSU,dar in loc de calkdura LOCATARII DIN PARADISUL ROSU,SMECHERASII DE BUCURESTI,IN LOC DE CALDURA ,AU PRIMIT DE LA UN USELIST ION VOICU,NOUL ,NOUT ,SEF AL RADETULUI ,PAROLE,PAROLE,PAROLE………….adica exact ce merita LOCATARII PARADISULUI ROSU,ADICA FRIG CU FELICITARI…………
  Vezi doamne,peste 80% din locatarii din PARADIS,AU CERUT BEHEMENT ,IESIND IN STRADA ,SI IN FATA TRUSTULUI INTACT,SA NU SE PORNEASCA CALDURA-SA SE FACA ECONOMII………

  P.S.-ei si vazind eu acest spirit de sacrificiu din paradisul,ROSU-BUCURESTI,ce mi-am zis,hai sa le fac in ciuda traitorilor in paradis si;
  Am trecut centrala termica propie in regim ,TURBO……………………………si uite cum ,EU NU VOI SPUNE NICIODATA,CAM ASA:
  ,EROU AL CALASEI MUNCITOARE E CEVA SA FII”…….

  Ma intreb,EROUL ROSU BIBLIOTECARU-PE UNDE ARE TURTURII………………
  Haaaaaaaaaaaaa,Hiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Mă întrebaţi, dar eu nu vă pot răspunde pentru că răspunsurile ar fi cenzurate pe acest blog. Dar oricum domnia voastră ştiţi exact ce sunteţi, nu trebuie să vă spun eu… este îndeajuns să priviţi în oglindă.

   Administrator:
   Nu sunteti banat, nu inteleg de unde cenzura?

  • Nu sunt banat, mi-au fost însă şterse nişte comentarii în care răspundeam, civilizat, la mitocănia domnule Frank… aşa că am renunţat. Eu nu insist atunci când cineva îmi dă astfel de mesaje. Dacă se doreşte ca domnul Frank să mă înjure birjăreşte nestingherit, asta este.

 80. P.S.-RADET-are peste 4000 de angajati,pe tevile de la calorifere,ar trebui sa curga……………..BERE……………
  Un apartament de 100metrii patrati,ar trebui sa plateasca in jur de 800 de lei noi agentul termic si apa calda.
  Eu,la aprox aceiasi suprafata,usor mai mare,voi platii in jur de 300 de lei,avind conditii de exceptie.
  De ce????????????/PT CA EU TRAIESC IN CAPITALISM,IN ECONOMIA DE PIATA,MI-AM ASIGURAT-ATENTIE PE BANII MEI,MUNCITI SI TRUDITI DE MINE CONFORTUL,NU STIND CA UN CERSETOR LA MILA STATULUI.
  Adica eu am evadat de mult din PARADISUL ROSU,intesat de lenesi si jmecheri,dornici de chilipiruri si subventii.
  EU NU VREAU SA FIU EROUL CLASEI MUNCITOARE-II LAS PE CEI CA BIBLIOTECARU………….

  Oare doamna cu CALORIFERUL ELECTRIC,UNDE TRAIESTE???????????????

 81. 😆 😆 joaca TARE fostul pedelist de frunte Visan de la Craiova ,spune tot actualul pepedist ….hihihihi…..,rasputinovici [stefan 7777] ce parere ai de prietenul tau ?????? …”canta frumos la “GOARNA ” dupa spusele lui ,pe note ….hihihihih….adica ,DOCUMENTE ….hihihihi…seful hotzilor ii Blaga ….

 82. Cenzorul BIBLIOTECARU:

  Morala ar fi urmatoarea:
  ,ce tie nu-ti place altuia nu face”

  E cu adevarat comic,dar si trist,sa constat ca un individ,care el insusi a apelat la cenzurarea bloggerilor,atunci cind argumentele i s-au epuizat,si realitatea il izbea in cap cu atita forta,incit labilul blogger a avut caderi nervoase si stari de surescitare potolite doar prin medicatie,sa ACUZE CENZURA.
  Sigur,pe acest blogg ,bloggerul in discutie nu este cenzurat,desi tinind cont de cum se manifesta in lumea virtuala,dar mai ales cit rau ii provoaca doamnei ministru,ar merita acest lucru.
  Sunt impotriva oricarei cenzuri,de orice natura ar fi ea,asa ca trebuie sa remarc inca o data:
  BOLSEVICUL,TOT BOLSEVIC RAMINE,EL FURA,PRADUIESTE,CENZUREAZA,DUPA CARE TOT EL STRIGA………………..
  N-am aflat nimik nou,dar trebuia sa punctez inca o data:
  ,Cita vreme Romania,ramine captiva,in mrejele acestor pradatori,este condamnata sa fie o tara cu o populatie detestata,si oprita la granita de vest.
  Stepa RUSA RAMINE REFUGIUL PT INDIVIZI DE GENUL RECLAMANTULUI-SUNT CENZURAT-o minciuna ca multe altele………..

 83. , FABULA FARA MORALA’

  Cind un biet muritor de rind,dintr-un partid,este impins doua rinduri de scaune mai in spate,firesc ar sa stie cum sa-si gestioneze,situatia,sa vada unde a gresit si sa incerce sa ,ATACE REDUTA” pt a-si recistiga pozitia pierduta,daca nu o pozitie chiar mai avansata.
  Nefericitul GELU VISAN,ORBIT DE FURIE,MACINAT DE FRUSTRARE,a gasit cu cale ,SA SE RAZBUNE,apelind ,la serviciile ,MINISTERULUI PROPAGANDEI USELIST,IN FRUNTE CU TRUSTUL INTACT,si sprijinit virtos de fratorii sai mai mici si vitregi,NEGRISORII DE LA ROMANIA TV SI REALITATEATV.
  Eroare impardonabila,pt un individ care vrea sa aibe o cariera politica-EL.DL GELU VISAN,ESTE DIN ACEST MOMENT INSEMNAT-ARE O ETICHETA TATUATA PE FRUNTE-TRADATOR.
  Asa se si explica,BUCURIA UNUI BLOGGER,de p’acilea,care de ani de zile,cu viclenie si siretenie,o indeamna si pe doamna UDREA,la asemenea gesturi.
  De parca n-ar sti ca,POLITICA E SPORT DE ECHIPA,SI CEA MAI IMPORTANTA CALITATE A UNUI POLKITICIAN,de marca,ESTE LOIALITATEA FATA DE PARTID.
  CALIN POPESCU TARICEANU,A FOST DECAPITAT DE ANTONESCU,IDEM CHILIMAN-au inghitit in sec…………dar nu au dezertat-si fac pregatiri serioase pt a-l pune pe altarul zeilor pe antonescu tradatorul………
  Despre,veridicitatea ,celor sustinute de nefericitul ,OLTEAN ORGOLIOS……………..astept probe.
  Nu sunt si nici n-am fost fan BLAGA……………dar vreau sa vad probe,una cit de mica,nu doar alegatii in studiorile CANDIDATULUI PESEDIST SEBASTIA GHITA,UN TINAR IFRACTOR,din aceiasi gena cu vintu ,si mare iubitor de contracte cu statul.,despre care moldoveanul STRIBLEA-REFUZA SA VORBEASCA,OARE DE CE?

 84. Daca acel domn ce vitupereaza acum la B1, parca Avram mchiar a fost politist, atunci rusine sa-i fie Politiei Romane.

 85. Lulu,
  Multumesc si daca mai ai astfel de scripturi posteaza-le. Poate ai si secventa video.

 86. ,Daca se doreste sa fiu injurat birjareste de Domnul Frank,asta este”

  PFFFFFFFFF,din cite se vede,din nou ,cineva isi pierde cumpatul,si uzul ratiunii.
  Daca,EROU AL CLASEI MUNCITOARE E CEVA SA FII” dealtfel un titlu de cintec din perioada anilor 70,de inceput,cind miscarea HIPPY,se manifesta intens si multi dintre actualii politicieni ,DE STINGA”de astazi,din vestul EUROPEI,prizau intr-o veselie LSD,HASISISI COCA,PE STRAZILE DIN CAPITALELE EUROPENE ,si in culmea extazului se credeau in ,PARADISUL ROSU,ori de cite ori se bateau cu politia,atunci recunosc:

  ,SUNT UN MARE MITOCAN”
  Daca nu………..atunci cel care m-a facut mitocan,are o problema,cel putin de intelegere a limbii romane,iar de acolo mai departe,are serioase probleme la mansarda…………

 87. Citatul zilei 🙄

  Prefer sa deranjez cu adevarul, decat sa fac pe plac cu lingusiri.
  Seneca

 88. Va mai aduceti aminte de acele discuii sterile interminabile despre salile de sport finalizate de catre Elena Udrea?
  Dar de pariul facut de Tiriac si Nastase acesta luandu-si angajamentul ca va face cateva sute de sali de sport? Ei, le-a inceput tovarasul, a aruncat banii, dar le-a lasat in paragina……A venit Udrea la MDRT si a trebuit sa le finalizeze ca astazi sa se bucure multi copii din tara. Va prezint un ex. foarte proaspat:

  În curând, Colegiul Tehnic „Miron Costin” se va mândri cu cea mai modernă sală de sport din municipiul Roman. Obiectivul va fi dat în folosinţă peste câteva zile. Sala de sport a fost realizată cu sprijinul fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea.
  “Amplasată în curtea Colegiului Tehnic „Miron Costin”, Corpul A, sala de sport are o suprafaţă construită de aproximativ 1.700 de metri pătraţi. Aceasta are teren de handbal, de volei şi de baschet, cu nivel de practică sportivă competiţională. Interiorul poate găzdui 150 de spectatori, iar pe lângă terenurile de joc, sala beneficiază şi de grupuri sanitare, vestiare şi cabinet medical. Echipamentele sportive ce se află în sală sunt printre cele mai moderne şi, astfel, terenul de joc poate fi transformat în funcţie de necesităţi.
  Conform proiectului, construirea sălii de sport a costat 2.702.513 lei.
  „Lucrările la sala de sport din lipsă de bani, au stagnat şi a trebuit să identificăm surse de finanţare. Aşteptarea noastră a durat ani buni până am găsit înţelegere la doamna Elena Udrea care a înţeles solicitarea noastră şi a găsit soluţii. Am vorbit cu domnul Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamţ și l-am convins să renunțe la un proiect de sală de sport în Piatra Neamț, pentru una în Roman, apoi am mers împreună la doamna ministru să obținem aprobarea în acest sens”
  „Construcţia sălii a costat peste 2.700.000 de lei. Am considerat că pentru copii, pentru tineri mai ales, aprobarea acestui proiect şi finanţarea lui este absolut necesară. Cu atât mai mult cu cât era un proiect care stătea de ani buni în aşteptare şi era păcat să nu fie finalizat. Cred că este foarte important să investim în viitorul copiilor noştri şi de aceea îmi propun să mai susţin astfel de proiecte şi pe viitor, în mandatul de deputat de Roman”, a declarat Elena Udrea, candidat al ARD, pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 4 Roman – Ion Creangă

  P.s. Elena Udrea merge in fata electoratului cu fapte concrete nu cu vorbe, promisiuni populiste asa cum procedeaza contracandidatii! Ma intreb asa intr-o doara: oare nu le este rusine?!

 89. FOSTII UTECISTII,ACTUALII USELISTI

  Mare e gradina domnului,si multe,multe dihanii se ascund in ea,desi au chip de om si culmea in loc sa vorbeasca,sunetele scoase de ei,aduc a grohaiala,in diverse registre pina la cele acute,si in cazul unora si ririite.
  Unul din fostii utecisti grohaitori si ririiti,este si PURTATORUL DE CUVINT AL PNL-GROHAITORUL EUGEN NICOLAESCU.
  Personajul este fabulos,cu o traiectorie politica,care i-ar face invidiosi pe cei zugraviti cu atita talent de I.L.C.pt ca e cit se poate de limpede-OMUL INTRECE ORICE IMAGINATIE.
  Trecind prin declaratiile lui din timpul suspendarii,prin stenogramele devenite publice,iata-l acum pe final de toamna,si mandat,din o proba de ,CRETINISM INGRIJORATOR.
  Grohaitorul utecist,are rataciri profunde,si-si retraieste tineretea revolutionara,cind spalat pe creier de propaganda comunista era antrenat si invatat sa urasca,democratia,occidentul,si i se inocula cu pipeta in cap-NEAMESTECUL IN TREBURILE INTERNE.
  Timpul a trecut,vremurile s-au schimbat-DAR GROHAITUL FOSTULUI UTECIST EUGEN NICOLESCU-BA………
  Si uite-l astazi,grohaind ,ririit si cu violenta la adresa ambasadorului U.S.A-M.G.-INFIERINDU-L MAI CEVA CA ADRIAN PAUNESCU,ORI EGEN BARBU,din perioada criminalului regim comunist.
  Si atunci sa te mai miri,ca la lansarea FOSTILOR UTECISTI,ASTAZI USELISTI,IN FRUNTE CU CRIN ANTONESCU,INVITATI DE ONOARE AU FOST DELEGATII DIN CHINA SI RUSIA????
  Nu pt ca ,chinezi sunt mari specialisti in executii publice pe stadioane.
  Oare le ofera consultanta tehnica UTECISTILOR USELISTI???????

 90. ,DE LA GENERALUL IZMANAR LA SEMANARII CU FIRETURI SI EPOLETI DE GENERALI”

  Zilele acestea,LAVINIA SANDRU[?] da publicitatii o scrisoare deschisa ,ocazie cu care pur si simplu,sterge cu o gratie divina pe soselele patriei cu Gen. OPREA,seful uneperistilor.
  General,care in spatele faimoasei sintagme,INTERESULNATIONAL,dublata de ,ONOAREA MILITARULUI, ne-a facut in acest an o demonstratie,de anti interes national:
  asadar votarea suspendarii pres. TRAIAN BASESCU,si tot ce a urmat,INFLATIE,ATAC LA STATUL DE DREPT,INCALCAREA FLAGRANTA A CONSTITUTIEI SI A INSTITUTIILOR CARE REPREZINTA DEMOCRATIA,in acceptiunea GEN. OPREA SE TRADUCE PRIN INTERES NATIONAL,bon.
  Daca tragem cu ochiul la primii zece oameni,cei mai bogati din ROMANIA,vom constata cu,AL DRACULUI suparare,CA CEL PUTIN SAPTE DIN EI SUNT ,ATENTIE FOSTI SECURISTI.
  Adica dupa ce ne-au nenorocit bunicii si parintii,astazi ne jefuiesc pe noi.
  Si mai descoperim ceva,ca cei sapte MAGNIFICI SMENARI CU EPOLETI SUNT STRINS LEGATI DE……………..PSD SI PNL………..
  Si ca saptamina sa se incheie in pas de defilare ,din niste stenograme,aflam ca:
  GEN. PAVEL ABRAHAM,FOST SEF AL POLITIEI ROMANE,MARE SUSTINATOR AL USL.O ADEVARATA MASINA DE PROPAGANDA,INTRETINUTA SI ALIMENTATA DE DAN VOICULESCU SEBASTIAN GHITA…………..este SMENAR CU EPOLETI………..

  Al dracului SISTEM TICALOSIT SI MOSTENIREA BOLSEVIC-COMUNISTA-un adevarat blestem pt romanii adevarati atit citi au mai ramas.
  Oare sustinatorii si votantii U.S.L………..SUNT MINDRII PT CA EI PRIN VOTUL LOR,intretin in Rom,la 22 de ani de la asa zisa cadere a comunismului,ACEASTA PEGRA,TOXICA ,pt romani.??????????
  Se pare ca da,se pare ca o buna parte din acest popor,ADMIRA HOTIA,PRADUIALA,SI-I IUBESC PE SEMANARII CU EPOLETI.

 91. ,DE CE AM SA VOTEZ CANDIDATII A.R.D.”?????????

  Cred ca a venit momentul sa spun ,ca,m-am decis,cu cine voi vota in 9 decembrie,dupa ce am vazut listele cu candidatii partidelor ,la nivel de tara si evident la nivelul colegiului unde am dreptul sa votez.
  Mai intii ,voi spune asa,regret ca doamna UDREA nu candideaza in colegiul unde votez.
  Apoi,voi spune ca,sunt multumit ca,ARD,in ciuda tuturor obstacolelor,constringerilor,si a adversarilor a reusit intr-o proportie de 90% sa perie candidaturile,asa incit majoritatea covirsitoare a candidatilor -SUNT INTEGRII-
  Voi vota ARD,pt ca sunt blocul politic care are curajul determinarea,dar mai ales oamenii care vor fi capabili sa modernizeze,ROMANIA,SA RESTRUCTUREZE SECTORUL BUGETAR,intr-un cuvint sa scurteze decalajul dintre Rom si tarile civilizate.
  Voi vota candidatii ARD,pt ca ,AU TINUT CONT DE SUGESTIILE DOAMNEI MONICA MACOVEI,si desi deciziile ei,au deranjat pe multi-IN MARE PARTE LE-AU APLICAT.
  Voi vota ARD-pt ca,nu ATACA CREATIILE IN LUPTA ANTICORUPTIE,ALE DOAMNEI MACOVEI;
  -D.N.A
  -A.N.I.
  Ma uit la MINISTERUL PROPAGANDEI CONDUS DE TURNATORUL SI PRADUITORUL DAN FELIX VOICULESCU,LA HAITELE DE BLOGGERI PLATITI,CUM DISPERATI,O ATACA PE CEA CARE prin ceea ce a lasat in urma ei,MONICA MACOVEI,ANI SI DNA-CURATA ROMANIA DE DERBEDEI,BORFASI,PRADUITORI SI CORUPTI.
  Iata cite-va ,pt ca mai sunt si altele,motive,pt care :

  VOTEZ-A.R.D.-si le doresc cit mai multe procente………..

 92. Cine are întrebări tendenţioase şi răutăcioase, de genul de ce Udrea candidează la Roman şi nu la Bucureşti sau Buzău, eu le recomand să intre aici, pe blog, şi să citească articolul De azi, toate drumurile duc la Roman! unde vor găsi explicaţii mult mai bune decât le-aş putea da eu.
  De aceea, o rog pe Mădă, dacă vrea şi dacă poate, să găsească acestui articol un loc la vedere ca oricine intră să-l vadă lesne. 😆

  Administrator:
  http://www.elenaudrea.ro/de-astazi-toate-drumurile-duc-la-roman.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *