216 thoughts on “Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din familia sa

 1. “frank zapa[king] says:
  29 October, 2009 at 2:00 pm

  IONHUT-iti recomand prieteneste ca tonul mirlanesc ,de taran ,sa-l folosesti acasa cu famila ta,ei sunt singuri care iti pot permite se te desfasori si sa-ti etalezi tarele in educatie.
  lor sa te adresezi cu,BA’mie care iti sunt supertior din toate punctele de vedere te invit sa mi te adresezi cuvincios si cu deferenta.lui tac-tu,nevestei tale n-ai decit sa o tratezi cu,FA ‘ si ,BA’…”

  In primul rand o sa-i explic acestui bolnav psihic ca “tonul marlanesc”nu exista deoarece, ca si in muzica, tonul actioneaza asupra urechii…Apoi a sa-i cer aceluiasi suferind sa-mi aduca dovezi de adresare marlaneasca (probabil ca asta era in intentie sa scrie ).In rest stie oricine ca nu se poate conversa cu suferinzii cu nervii…

 2. Citind postarea zurliului imi creste mereu inima ca o paine si admir la nesfarsit : uite de cine-i sustinut matrozul ! pai acest marinar putea sa fie si tatal geniilor ca tot se ducea de rapa cu asemenea vietati roind in jurul sau..iar gandul nu te mai duce la ideea de adversitate ci pur si simplu doar la mila si iarasi mila.vai de capul lor de prapaditi….

 3. @Madalina
  All evidence of that character is always wrong. If you know what I mean. But establish together to give up the formula of courtesy, which I don ‘t like.

 4. Cred ca cineva a inceput sa cam bata campii. Citesc ca sunt multe nickuri, sub acoperire. Nici CIA nu e asa de precaut si aia macar au ceva de impartit. Aici, e ca la comunistii ilegalisti, ei se ascundeau, dar nu-i urmarea nimeni.

 5. ciorba reincalzita-scenariu perdant care se repeta desi si-a dovedit odata ineficienta ,in urma cu 2 ani si care a permis romanilor sa aplice palme usturatoare pe obrazul partidelor strinse in jurul lui iliescu,patriciu voiculescu si nastase,de fapt niste suturi in dos care ar fi trebuit sa aibe urmari in sinul acestei ticaloase asocieri ,dar, ar fi trebuit sa-i oblige pe acesti indivizi care activeaza ca niste apendice de partid sa inteleaga,ca,credibilitatea lor este zero.
  in 2007 asaltul impotriva lui traian basescu orchestrat de O.N.G.-URIse baza in esenta tot pe aceiasi placa-T.B.A INCALCAT CONSTITUTIA.
  mesaj preluat de la centrul de comanda al sistemului ticalosit instalat in cladirile TRUSTULUI INTACT SI AL TRUSTULUI REALITATEA-CATAVENCU,unde aceiasi strategi ca in 2007 lipsiti de imaginatie si negasind alte strategii impotriva lui basescu incearca pt a treia oara aceiasi mizerie.
  reamintesc, ca in 2008 referendumul pt votul uninominal a fost contestat la C.C.R.-care curte,fara a sta pe ginduri a CONSTAT SI STATUAT-pres. romaniei are dreptul constitutional de a organiza referendumuri la datele stabilite de el.
  asa se si explica de ce,aceste remorci ale partidelor CELE4 O.N.G.-uri ,de data aceasta s-au adresat institutiei AVOCATUL POPORULUI.
  aceasta diversiune nu tine,dintr-un motiv evident-peste 75% dintre romani isi doresc reducerea numarului de parlamentari.
  toate studiile de piata,arata clar-romanii inteleg foarte bine ca,aceasta puterea a romanilor,prin reprezentarea in parlament cu deputati trebuie rediminsionata numeric,si adaptata la regulile jocului democratic.
  parlamentul romaniei nu reprezinta sinecuri pt organizatiile private inregistrate ca partide si nici bonusuri pt CLIENTELA DE PARTID.
  parlamentul trebuie sa tina cont de dorinta majoritatii romanilor,in slujba carora exercita puterea pe care acestia odata la 4 ani le-o ofera.

 6. ionhut-dovedeste ca am mintit-si argumenteazati afirmatiile-daca nu poti recunoaste ca esti un mincinos-ca esti un agent electoral.
  despre valentele cuvintului,despre etimologia cuvintului nu iti voi tine lecti-ai divedit ca nu esti apt sa treci de nivelul unui caprar comunist scolit dupa retete bolsevice.
  incepind de la recrutare-se stie cum erau recurutati in comunism tineri-sa fie cit mai docili supusi,presuri adevarate-doar as puteai accede in armata-fara coloana vertebrala sdi carater-la nevoi sa-ti vizi mama,tatal fratii verii etc.
  dealtfel deschiderea arhivelor securitatii si a arhivelor P.C.R.-arata fara dubiu acest lucru.
  de ce credeti ca s-au inflamat iliescu si oamenii lui?

 7. ANDREI-esti dispus sa comentezi o afirmatie halucinanta ,a lui IONHUT-CONFORM CARUIA-4 O.N.G.-uri ar reprezenta 75%din populatia romaniei?
  sigur a greu aproape imposibil de comentat o asemenea idiotenie,stiu ca iti cer imposibilul,dar m-as bucura daca ai incerca macar sa analizezi aberatiile uni agent electoral pesedist,platit la greu de AGENTURI.

 8. Frank
  Insa tu poti sa intri la mine pe blog si sa postezi parerea ta acolo. A aparut una, acum citeva minute, de la un oarecare Argus, care face o trimtere si la un comentriu al tau. Find foarte lunga si cu o lunga lista de nume, am taiat materialul care tinde sa oboseasca inutil cititorii. Daca se mai repeta, o sa-i banez pe toti care au stilul asta. Da vroiam sa stiu si parerea ta.

 9. Pingback: Elena Udrea, “Referendumul” « Alexandru Mitache's Blog