Gânduri la sfârşit şi început de an. La mulţi ani!

Sfârşitul de an este cea mai bună ocazie pentru bilanţ. Orice om caută să aibă momentul cu sine însuşi, în care se gândeşte la ce a făcut în anul care trece şi la ce vrea să facă, în anul care vine. Pentru o femeie care tocmai a împlinit 40 de ani, bilanţul este cu atât mai firesc, este chiar o necesitate. Cred că a vorbi cu sinceritate despre ceea ce simţi nu e un semn de slăbiciune, ci de putere. Cum oamenii politici sunt mereu judecaţi pentru orice fac, la muncă sau în afara ei, în viaţa personală sau în cele mai banale clipe de viaţă, ideea de a vorbi despre mine poate părea nepotrivită, ieşită din „strategiile obişnuite de imagine”….

Şi, totuşi, eu n-am vrut niciodată să fiu o imagine. Dacă aş fi ascultat de consilieri, dacă m-ar fi afectat toate referirile la felul în care mă îmbrac sau arăt, ar fi trebuit să  renunţ la tocuri, să-mi ţin ascunse poşetele, să-mi schimb culoarea părului sau să merg cu tramvaiul, pentru a mă înscrie în categoria celor care livrează alegătorilor o imagine falsă, dar convenabilă şi mai uşor de „digerat”. Chiar m-am gândit de multe ori dacă ar trebui să fac această schimbare, pentru a fi mai puţin criticată, mai bine înţeleasă şi luată în serios…. Şi de fiecare dată am ştiut limpede că nu vreau să fiu altceva sau altcineva, că refuz să mă transform în ceva sau cineva în care nu mă regăsesc. Poate că sunt un model atipic de politician, mai ales într-o ţară ce dă prea puţine şanse femeilor tinere, într-o lume a politicii ce nu oferă niciun exemplu din istorie de femeie care să fi fost deplin acceptată şi implicată benefic în treburile statului.

Nu mi-am ales un drum uşor în viaţă şi am ştiut de la bun început că o blondă în politică va crea nu numai comentarii derizorii şi de prost gust, dar şi un soi de panică, mai ales în rândul adversarilor politici, mai toţi bărbaţi, care nu au învăţat să mânuiască armele cavalereşti ale dialogului şi confruntării de idei, ci au trecut direct la jigniri şi atacuri personale. Nici o parte a presei n-a dat prea des semne că ar înţelege mai profund rostul femeii în politică şi a preferat să minimalizeze adesea prestaţia mea politică ori administrativă, fiind mult mai atentă la poşetele şi tocurile mele.

Cum nu cred că raţiunea, instinctul şi pasiunea pentru ceea ce fac au vreo legătură cu felul în care arăt sau mă îmbrac, voi continua să merg pe acest drum, cu aceeaşi dorinţă de a construi, de a lăsa ceva pozitiv în urmă. Nu-mi voi schimba silueta sau garderoba, ci mă voi concentra pe munca mea, indiferent ce poşetă voi purta sau în ce rochie mă voi simţi inspirată într-o zi sau alta. Voi continua să cred cu toată onestitatea că femeile au loc în orice meserie şi trebuie să-şi aleagă exact drumul care le implineşte şi le face să simtă că-şi trăiesc viaţa exact aşa cum îşi doresc. Poate că nu le putem avea pe toate, dar sigur putem face un set de alegeri pe care să ni le asumăm şi în care să credem până la capăt, oricâte obstacole şi nedreptăţi am avea de înfruntat. Multe femei sunt fericite doar ca mame şi soţii, altele încearcă din răsputeri să găsească echilibrul între căsnicie şi carieră, iar unele, poate mai puţine la număr, încercăm să punem pe primul plan pasiunea pentru munca noastră, dorinţa de a evolua profesional, tenacitatea de a reuşi pe un drum al naibii de greu…. Mi-aş fi dorit o familie, copii care să-mi lumineze viaţa, dar iată că am intrat în statistica  femeilor divorţate. Nu o văd ca pe un eşec personal, căci dacă priveam situaţia atât de superficial, astăzi mă simţeam mai puţin bine în pielea mea, mai ales că am şi împlinit 40 de ani.

Nu simt că am pierdut ceva, ci doar că nu acela era drumul meu. Şi, când simţi, cu luciditate, că te-ai rătăcit, e bine să te concentrezi numai la găsirea drumului corect, care să te ducă acolo unde-ţi doreşti cu adevărat să ajungi, nu unde vor alţii să te ducă…

Eu ştiu exact cine sunt şi încotro vreau să merg. Nu e un semn de autosuficienţă, ci  e chiar semnul de maturitate la care simt că mă aflu şi pe care am de gând s-o exploatez total în munca mea.

Cei 40 de ani pe care i-am aniversat recent mi-au dat ocazia de a mă gândi mult la reuşitele şi nereuşitele de până acum. Cred că toţi le avem, fie că recunoaştem sau nu, fie că bravăm sau ne plângem, fie că e vorba de bărbaţi sau femei, de oameni singuri sau căsătoriţi. Dar am preferat să privesc partea pozitivă. Prefer să mă bucur de fiecare zi frumoasă din această viaţă, de fiecare reuşită din cariera mea, de fiecare om care-mi zâmbeşte pe stradă sau de fiecare prieten care e sincer şi lânga mine, de fiecare bine pe care l-am făcut altora. Simt că am aceeaşi energie, aceeaşi putere de muncă, aceeaşi rezistenţă atât de necesară într-o lume atât de ostilă cum e cea politică. Şi, mai presus de toate, simt că vreau în continuare să fiu feminină, chiar cochetă, modernă, capabilă în acelaşi timp să gandesc şi să acţionez la fel ca şi colegii mei bărbaţi, chiar dacă aceştia sunt mai mereu derutaţi de tocurile cui 😀 .

Scriu rândurile acestea în speranţa că tot mai multe femei îşi vor consolida încrederea în ele însele şi tot mai mulţi bărbaţi vor începe să le aprecieze mai mult pentru ceea ce reuşesc să facă. Împărtăşesc aceste gânduri şi pentru că ştiu că sunt atâtea femei care visează să fie şi altceva în afară de bune gospodine şi soţii, dar nu găsesc sprijin suficient în visul lor.

Vă scriu în ultima zi a anului cu speranţa că veţi reflecta cu onestitate la viaţa voastră, la cine sunteţi şi cine vreţi să fiţi, la ce anume trebuie să schimbaţi în viaţa voastră sau a celor din jur, ca să ajungeti să simţiţi împlinirea, oricare ar fi ea…

Mă pregătesc de noul an, îmi fac o listă de planuri şi dorinţe şi am îndrăzneala de a amesteca visele de femeie cu cele de om politic. Între iubire şi reuşita profesională, poate fi un pod, cu condiţia să vrei să îl construieşti.

Va doresc un an plin de schimbări în bine pe care să le începeţi chiar de mâine, pentru că schimbarea voi o faceţi posibilă!

Doamnelor, domnilor, dragi prieteni, dragi adversari politici, dragi jurnalişti, vă doresc un an de înţelepciune şi bunătate, de reuşite profesionale, dar şi de bucurii personale!

Vă doresc tuturor să îndrăzniţi să fiţi ceea ce vă doriţi!

Cu toată sinceritatea,

Elena Udrea

 

84 thoughts on “Gânduri la sfârşit şi început de an. La mulţi ani!

 1. La multi ani si mult succes in anul ce vine !!!! va respect pentru tot ceea ce sunteti si sa ramaneti neschimbata ca pana acum.

 2. Viata chiar incepe la 40 de ani! pana atunci faci doar cercetare!-Carl Gustav Jung
  La 40 de ani nu-ti doresti mare lucru- nu ai decat 18 ani si 22 de experienta!
  La multi ani!

  (Si eu am implinit de curand 40 de ani!)

 3. Va felicit pentru puterea, in propria persoana, cu care va consolati pentru a va restarta viata si va urez mult succes increzandu-va mai mult in Dumnezeu fara a va poticni in dogmele religioase si crezand ca El ne iubeste si are pentru cei ce se incred in El un plan minunat pentru calatoria de aici si in vesnicie.

 4. Si eu impartasesc ceea ce iti place sa fii si sa nu schimbi nimic niciodata. Nu schimba de ochii lumii, de gura lumii, nu te lua dupa sfatuitori care la randul lor sunt un esec cautand relele in general la cei pe care-i consiliaza. Nici cei din tv care ataca nu sunt perfecti, au bubele lor mari dar sunt pusi sa minta despre altii, fara sa inteleaga ca se autoanuleaza credibilitatea lor.Cred ca Elena Udrea de azi, nu mai are nevoie de consultanti, de aia care sa-i sopteasca mereu la ureche ca: aia nu trebuie asa, ailalta trebuie asa. Este deja cu multa experienta acumulata in toti acesti ani, este calita, stie ce vrea, are un parcurs politic corect de succes desi a fost si este controversata, dar si asta te ridica, te face si mai puternic. Deci, subscriu, Udrea nu trebuie sa schimbe nimic, asa s-a consacrat, asa trebuie sa ramana, altfel ar fi acuzata de meschinarie, ca ar vrea sa pacaleasca electoratul pozand intr-o femeie cu coc si sosoni in picioare. Ar fi greseala fatala.

 5. Aveti tot respectul si admiratia mea, sincer va doresc sa va impliniti cariera politica, sa fiti fericita in 2014 si – de ce nu- sa va gasiti barbatul care va merita !

  Semneaza un producator TV care n-a reusit niciodata sa va aduca in platou in direct cat a lucrat la Realitatea, (poate reusesc acum, la RTV) :).

 6. Pot spune si eu din mica mea experienta ca multe voci se auzeau in jurul Elenei Udrea care spunea ca… vai ce greseala ca s-a imbracat asa, ca de ce a fost in locul x, ca de ce a spus cutare lucru, ca de ce s-a intalnit cu domnul/doamna in loc public…..ca de ce nu face copii, ca de ce nu se marita! Mai am putin si ma sperii deoarece din cate stim cu totii numai pe timpul lui Ceausescu trebuia sa te mariti si sa faci plozi obligatoriu! Si daca nu faceau bietele femei erau obligate sa mergi la control…….
  Ma amuz cand aud astfel de cretinitati, zambesc si imi zic …..dar nu va mai spun ce imi zic 🙂
  Elena Udrea nu trebuie sa schimbe nimic, dar absolut nimic, deoarece pot spune fara retinere ca este un brand. Unul in domeniul politic si unul ca femeie cu o cariera de invidiat, eleganta, bogata, frumoasa si uite asa, tot felul de nemernici nu incap de ea, adica cei care nu-si pot depasi conditia.
  Multe se pot spune pe tema asta, dar cum vine Anul Nou peste noi vom lasa subiectul cald pentru la anul, deoarece va fi extrem de interesant in ceea ce o priveste pe Elena Udrea! 🙂 🙂
  La multi ani tuturor, la multi bani, sanatate si belsug…am auzit ca Ponta ne da la anul de n-o sa putem duce….. ;( ;(

 7. Minunata analiza a 40 de ani de viata…sa ne traiesti sanatoasa, Elena Udrea ! LA MULTI ANI fericiti, iar in 2014 sa ne fii presedinte, sa ne mandrim cu tine !

 8. Un an nou este ca o carte nescrisa. Creionul se afla in mainile tale. Iti urez sa scrii cea mai frumoasa poveste a vietii tale in 2014! La multi ani..!!!

 9. La multi ani! pentru frumoasa varsta, pentrul noul an .Intradevar sunteti o femeie frumoasa, Invidiata de multi care stiu ca e asa dar li-i cumva s-o recunaosca,poate din cauza reprezentarii politice. Nu stiu ce intentii de viitor aveti,dar daca ne aduceti
  copii inapoi de pe unde au plecat sa-si gaseasca un rost,ve-ti fi poate o mama nu numai a lor ci a tuturor si-o sa va sprijinim in tot ce o sa faceti. Multe sunt de spus in sensul asta dar nu mai conteaza cand vrei sa faci ceva,restul cu tocuri si posete s-o vad pe ecaterina a. sau pe altcineva daca stie sa fie la fel ca tine.Fa ceea ce trebuie sa faci si-ti suntem alaturi.

 10. Foarte frumos scris!D-na Elena ve-ti putea cu siguranta sa faceti fata cu succes si intr-o cariera in domeniul literar! In ceea ce priveste opinia celor care se dau de ceasul morti cand apareti intr-o bluza decoltata sau cu pantofi cu toc cui nu trebuie sa va faceti griji! Un vechi proverb spune ca “vulpea care nu ajunge la struguri spune ca acestia sunt acri!“. Deci continuati sa fiti la fel,iubiti viata in continuare si luptati pentru ceea ce credeti ca este bine pentru dvs si pentru cei care va sustin in cariera politica!
  La multi ani!

 11. Foarte frumos si prea sincer! Asa cum imi amintesc eu de tine. M-am regasit mult in gandurile tale si iti multumesc. Ma simt mult mai motivata sa pasesc cu incredere in noul an. Mult succes si mizeaza si pe sprijinul, cel putin moral, al celor care te cunosc.
  La multi ani, Elena!

 12. La multi ani doamna Elena…sa aveti un an excelent si cit mai frumos…si sa nu va schimbati orice ar spune oricine..as vrea si eu sa am curajul dvs..va pup

 13. Mda, cât de nărod (ca să nu spun ierbivor cu bască roşie-n cap), poţi fi ca să-i urezi unei doamne “LA MULŢI ANI!”? …… adică un fel de “SĂ-MBĂTRÂNEŞTI BINE!”

  Eu altceva îi urez Elenei Udrea:

  BANI MULŢI, MINTE BRICI, SÂNGE RECE ŞI TOTDEAUANA, ZÂMBIND DUIOS SĂ TREACĂ PRIN MIJLOCUL HAITEI DE POTĂI CARE RÂNJESC COLŢII LA EA!

  Nu ştiu dacă Elena Udrea va candida sau nu, aşa cum, mai mult ca sigur, nici cei ce strigă “Sus Udrea!” sau “Jos Udrea!” (doar ca să se afle-n treabă) nu ştiu. Părerea mea este că doar două persoane din România ştiu dacă Elena Udrea va candida au ba. Una dinre personae este Elena Elena Udrea, cealaltă este ….. ete că n-am chef să spun cine-i că iar m-apucă furiile!

  Eu gândesc că una dintre cele mai puternice femei din România şi de ce nu, unul dintre cei mai versaţi oameni politici ai României, n-ar trebui să se expună într-o înfruntare fără de rost şi fără de sens.
  Greşelile făcute de PDL, greşelile făcute de Traian Băsescu, greşelile făcute de …. eheeeeee …. nu-i mai numesc aici pe ‘telectualii bardidului că iar mă apucă pandaliile, vor fi decontate electoral (în cazul unei candidaturi) de către Elena Udrea …… şi precum totdeauna am spus, spun şi acum:

  DE CE MĂ, DE CE? DE CE SĂ PLĂTEASCĂ EA PENTRU GREŞELILE VOASTRE?

  – Mi-ar place mult mai mult o Elena Udrea şefă a PDL-ului (îmi pare rău că trebuie să o spun, dar deocamdată, până acum, Vasile Blaga …. hmmmmmm …. nu prea a reuşit să reinvie spiritul portocaliu – candidatura lui Predoi va îngropa PDL-ul).
  – Mi-ar place mai mult o Elena Udrea ministru, sau de ce nu, o Elena Udrea prim-ministru.
  Părerea mea este că soluţia VICTOR PONTA PREŞEDINTE – ELENA UDREA PRIM-MINISTRU, ar împăca şi lupii cei tineri şi ţapii cei bătrâni şi verzele vestejite.
  O astfel de soluţie ar genera în primul rând ECHILIBRUL DE FORŢE ÎN CÂMPUL POLITIC şi ar marca SCHIMBAREA DE GENERAŢII ÎN POLITICA ROMÂNIEI.

  Cei ce gândesc îngust neprivind în viitor, precis vor lua părerea mea drept o ofensă la adresa Elenei Udrea, însă cei ce gândesc pragmatic vor înţelege ce am vrut să spun.
  Atât am avut de spus ……

  • Rasputin, eu am spus doar ce mi-ar fi mie, electorul Ixulescu din Colegiul Pixulescu, pe plac…….

   Bineînţeles că mucalit pot a-ţi răspunde şi la întrebare:
   Dacă nu ştie ….îl învăţăm,
   Dacă nu poate …. îl ajutăm.
   Şi dacă nu vrea ….. ÎL OBLIGĂM!
   🙂 🙂 🙂

   Rasputin, nu ştiu ce va fi, dar sincer, eu m-am săturat de moşii şi babele din politică.
   VREMEA LOR A TRECUT RASPUTIN!
   TREBUIE SĂ VINĂ ĂŞTIA TINERI!
   România nu poate să bată pasul pe loc încremenită în ghearele unei generaţii care şi-a trăit traiul şi şi-a mâncat mălaiul.

  • mi-e greu sa cred ca pe ponta il va prinde 1 iulie in functia de premier, 2014 ne convine nu ne convine va fi anul lui Basescu… ponta va fi invins de situatia economica, voiculescu si dragnea de puscarie,..crin va ramane , dar cu o floare … hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… forza E.U. !

  • Rasputin, anul 2014 nu va fi anul lui Traian Băsescu!
   VA FI ANUL ELENEI UDREA!
   Bagă bine la cap ce ţi-am spus acum …….

 14. La multi ani pentru aniversare , am lecturat atent analiza făcută pe blog cred cu sinceritate ca nu trebuie sa schimbi nimic ci sa mergi cu curaj înainte așa cum ne – ai obișnuit (fac parte din aceeasi zodie)mă bucur pentru tine că esti optimistă chiar făcând parte din categoria celor care au divorțat și eu îți doresc din suflet sa nu schimbi nimic ci să menții stilul cred ca celor din capricorn acesta le șade bine altfel nu se simt bine .Te felicit și te vom susține sa continui. Doresc să avem un an 2014 cu multe realizari pentru noi toți romanii și fiecare pentru sine. La Multi Ani !!!

 15. Felicitari pentru toate realizarile de pana scum si mult succes in continuare! La multi ani fericiti!

 16. Acel “pod” nu poate fi construit… , daca inchizi ochii si te linistesti , te asezi si respiri iti vei da seama ca drumul era de fapt marcat. Podul ar putea fi deja construit , trebuie doar sa stii ca jos , de multe ori,exista apa , o intindere mare de apa limpede si cristalina in care te regasesti…..si o iei de la capat . La Multi Ani

 17. La multi ani romania!Acest guvern psd_pnl trebuie sa dispara de pe scena politica pt ca nu are programe si idei viabile pt a gasii resurse de_a merge romania pe un drum bun.Acest ponta minte zilnic si nu creeaza locuri de munca ,ci pune biruri pe romani.Acest ponta sa nu mai minta prin postul rtv si antena 3,este o rusine cum aceste posturi ,manipuleaza si il preaslavesc pe preaiubitul PONTA zilnic!

 18. se stie cine va fi viitorul premier… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… sa vedem daca presedinte va fi eL sau Ea… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

 19. “Mă pregăteam să vă scriu câteva idei pentru noul an, când am dat peste un text pe care l-am citit cu mare plăcere și emoție. Am căutat să văd dacă e ascuns în el vreun mesaj politic, dar am descoperit doar gândurile unei femei ( Elena Udrea ), care a îndrăznit mai mult decât altele, care a pătimit ca noi, care are o putere de netăgăduit, împletită cu o feminitate și-un sex appeal ce s-au întors adesea împotriva ei. Cred că e prima dată în viață când laud un om politic român, pentru felul în care ne comunică banala informație că…e un om ca noi toți, dar și o femeie modernă și îndrăzneață a vremurilor noastre. Modelul meu de femeie și de poveste de reușită”, a mai scris Mihaela Rădulescu despre Elena Udrea, pe contul său de Facebook.

  • Si eu am apreciat randurile scrise acum doua zile de catre Mihaela Radulescu, i-am si spus-o. Si ea este una din femeile linsate de presa. I s-au pus in carca multe nefacute dar, daca o privim atent remarcam, ca nimic nu a atins-o inflorind cu cat inainteaza in varsta.
   Mai rar o femeie frumoasa, apreciaza alta femeie frumoasa si pentru asta are toata consideratia mea.

 20. Doresc ca sperantele tuturor de mai bine sa-si gaseasca împlinirea in anul ce tocmai a venit.
  La multi ani !
  P.S. Probabil nu este tocmai cel mai potrivit moment sa reamintesc ca in istoria ”antica” a vietii mele exista un reper a ceea ce insemna tarmul romanesc al Marii Negre. In urma cu vreo trei ani inca mai speram in perpetua lui existenta. Acum, ca pare a nu mai interesa pe nimeni, nu mai sper.
  http://www.hotnews.ro/hotreporter-2013-12-16316828-cladire-patrimoniu.htm
  Toate cele bune, tuturor.

 21. Ma gandesc la faptul ca poate mai au cate ceva de invatat misoginii, invidiosii, frustratii de la micul dialog avut cu Mihaela Radulescu. O adevarata vedeta, nu ceea ce avem astazi, pe la toate televiziunile…. o adevarata femeie care a stiut la fel de bine ca Elena Udrea dar si ca alte femei sa infrunte presa ostila, minciunile, defaimarile fabricate si aruncate pe piata media. Nu stiu cat au castigat ei, dar stiu cat au avut de castigat ele. Sunt tot mai frumoase, puternice, imune la tot ce vine rau spre ele. Cu alte cuvinte, ei se zbat in zadar sa le distruga imaginea, lumea s-a emancipat si nu mai pune botul asa din prima la tot ceea ce se scrie in tabloide dar si la televiziunile care au subiect constant:Elena Udrea.
  Nolens volens Udrea este pe val, anul acesta va demonstra ca nu numai viata personala i s-a schimbat, ci si viziunea despre cum trebuie sa fie CEA MAI BUNA in politica, oricat de atacata va fi. Ei se vor urati la suflet si la chip, Udrea va fi tot mai frumoasa si mai puternica!
  Ei, ce ziceti voi cei care nu incapeti de ea, de Mihaela si de multe alte femei puternice, bogate si frumoase, care stapanesc cu desavarsire tot ceea ce au invatat pe parcursul carierei?

  Eu: Mihaela. M-ai surprins placut chiar la inceput de an si pentru mine este suficient…urarile palesc pe langa ceea ce ai avut curaj sa scrii despre Elena Udrea stiind la fel de bine ca si mine, ca avem o societate mult prea misogina, invidioasa, rea, involuata ca sa poti fi inteleasa, apreciata pentru recunoasterea calitatilor, competentei, frumusetii altei femei. La noi, inca se judeca omul dupa minciunile pe care le primesc pe caile mass-mediei, fara sa incerce sa caute informatia corecta. E mai comod se pare, sa fii mintit… este multumit sa fie prostit cu buna stiinta, dar mai grav, duce mai departe cu nonsalanta mesajul mincinos, jigneste, judeca….Am cunoscut oameni care judecau in totala necunoastere, dar insistau sa-si faca auzita parerea…si cat de multi sunt! Elena Udrea este genul de femeie care nu s-a oprit o clipa in fata nemerniciei oamenilor, a tacut si-a vazut de mersul ei in politica si, a devenit mai puternica, calita, imuna la porstie si prosti. Se spune in cercurile politice ca este cea mai puternica femeie politician la ora actuala si va fi omul nr 1 in stat. Pentru asta muncesc, ma dedic 100%, pentru a demonstra ca Elena Udrea este ceea ce este prin munca, corectitudine, consecventa nu prin ceea ce s-a inventat despre ea. Tu stii cel mai bine ce doresc sa spun chiar si dincolo de cuvinte…..La multi ani si la multi bani cu sanatate tie si celor din sufletul tau!

  Replica Mihaelei:

  “Mihaela Radulescu Schwartzenberg Am curaj sa o laud pe Elena Udrea pentru ca sunt un om care a invatat sa nu mai judece oamenii dupa aparente, fiind, la randu-mi, adesea gresit judecata. Am facut eforturi constante sa renunt la idei preconcepute si reusesc sa vad in oameni exact ceea ce conteaza, exact ceea ce ii defineste si ii reprezinta, nu am opinii superficiale si “de turma”. Pentru mine, Elena e un model de reusita a unei femei frumoase, intr-un domeniu in care putine femei reusesc sa acceada si mult mai putine reusesc sa si faca, concret, cate ceva. Stiu ca e cel mai simplu sa critici, sa pui etichete nepotrivite, dar un mic efort de inlaturare a ideilor preconcepute face bine oricui, mai ales mentalitatii colective si unei societati ce adora sa spuna bancuri cu blonde… Mereu am sustinut femeile capabile, puternice si ambitioase si o voi face, cu toate riscurile, si de acum incolo.”

  • Te felicit Mihaela inca o data pentru ca ai curaj sa apreciezi public o alta femeie frumoasa si extrem de inteligenta. Jos palaria!

  • Diavol blond, ai habar ce uragan ai declanşat?
   A dat turbarea-n şeptel de zici că le-a băgat veterinaru’ arici sub coadă!
   🙂 🙂 🙂

 22. Putin imi pasa de prostime, de frustrati, de misogini, de neica nimeni si asta am invatat de la Elena Udrea. Stiam sa fiu asa, dar, de multe ori cadeam in plasa nemerniciei lor.
  Ca sa poti ramane frumos la suflet si la chip trebuie sa ignori veninul celor din jur. Ignorarea este cea mai dureroasa “replica”
  Niciodata n-am auzut-o pe Elena Udrea chiar si in medii restranse: jignind, interesandu-se de alte persoane neimportante pentru ea, catalogand, barfind desi, multi ar fi meritat asta. Nu. Ea, i-a clasat, ca pe niste cauze pierdute, deoarece aceasta categorie frustrata nu poate trai fara minciuna, barfa…practic se alimenteaza pentru a putea exista. Prin fapte concrete, benefice, ei nu exista.
  Asa ca, daca pe Elena Udrea n-o intereseaza nimic din tot ceea ce am descris aici, de ce m-ar interesa pe mine? Ar insemna sa fiu ca ei.
  Avem prea multa treaba, suntem prea seriosi pentru a acorda timp si energie, indiferent cine ar fi ei: mass-media, rivali politici, colegi, tot felul de bagatori in seama….
  Voi starni multe avalanse deoarece adevarul doare, minciuna lor paleste din fasa, asa ca noi suntem cei castigati- nu coteaza daca azi sau maine, important este ca nu suntem ca cei care nu incap de o femeie politician data naiba de puternica si inteligenta.
  De asta o apreciez si pe Mihaela Radulescu, este extrem de puternica, o mama perfecta, un om cu mare suflet si foarte serioasa cand se angajeaza intr-un proiect umanitar. Cati fac asa? Cati politicieni i s-au alaturat donand acolo cativa euro? Ei, Elena Udrea este implicata, are multe activitati de acest gen dar, nu le vrea in presa cand e vorba de donatii, ajutoare….. desi, ar trebui sa lase modestia la o parte, numai asa ar mai da peste bot celor care o ataca nejustificat.
  In concluzie: sa tubeze daca nu au preocupari serioase. Si turbarea are o cauza, nu apare senin!

 23. Dar exista un dar si asta rezida in acest principiu de drept:

  legea civilă trebuie interpretată în sensul aplicării ei, nu în cel al neaplicării ei (actus interpretandus est potius ut valeat quam ut pereat), adică în sensul în care ar putea produce efecte.
  Astfel, art. 978 C. civ. prevede că, atunci când o clauză este primitoare de două înţelesuri, ea se interpretează în sensul ce poate avea un efect, nu în acela ce n-ar putea produce nici unul.

  Si chiar daca nu suntem in cadrul codului civil ci al constitutiei, pana ce se reglementeaza ce pe buna dreptate critici, cred ca presedintele se descurca cu ce scriu mai sus, avand doua solutii:
  Trimite camerei decidennte sau celor dpoua camere simultan cerandu-le sa decida in sedinta comuna caci tine de teoria dreptului constitutional ca parlamentul este format din camerele reunite.
  Si ca o gluma: acum intelegem de ce vrea Basescu o singura camera. 🙂

 24. Mai in gluma mai in serios am scris azi noapte ca :In Romania se poate orice.

  Poate ca este asa, dar nu si cand e vorba de relatii cu aliatii nostri si cvoi argumenta:

  Stirea:

  “Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, soseşte astăzi în România, într-o vizită de două zile şi se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe Titus Corlăţean. La discuţii nu vor participa, însă, premierul Victor Ponta şi nici preşedintele Senatului, Crin Antonescu, întrucât acesta din urmă nu a fost invitat.
  Potrivit ministrului de Externe Titus Corlăţean, premierul nu şi-a putut modifica programul, întrucât era stabilit înainte ca vizita emisarului american să fie anunţată.
  Contactat de “Adevărul”, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a declarat că nu are detalii referitoare la programul premierului, întrucât se află în concediu în Austria.
  Pe de altă parte, Corlăţean a insistat că are mandat să îl reprezinte pe Victor Ponta.”

  Cum se citeste aceasta stire:
  Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti nu a dorit sa se intalneasca cu nici-un oficial de varf PSD vezi neinvitarea lui Crin antonescu cel de al doilea om in stat, de aici rezultand indubitabil ca nici Ponta nu a fost invitat sau in termeni diplomatici ca o invitatie din partea dlui nu ar fi fost binevenita sau oportuna.
  Evident ca fiind un adjunct al ministrului de externe american deci in guvernul american, dna Nuland trebuia sa se intalneasca cu cineva acela fiind desigur un omolog adica dl Corlatean.

  Evident ca pentru a salva aparentele si a rezolva situatia penibila si ultrarusinoasa in care se afla dnul Ponta si implicit Guvernul si imp[licit USL adica majoritatea parlamentara (vezi neinvitarea presedintelui senatului , copresedinte al USL) acesta a dat bir cu fiugitii de data asta la munte in strainatate ca nu a mai murit nimeni ca sa se aciuiasca pe la vreo inmormantare.
  Jalnic specimen uman esti dle Ponta , jalnic PM esti, jalnic guvern conduci, jalnic si demna de dispret coalitie politica coconduci.

  Punct.

  Asa ca mai incet cu insultarea dnei Udrea apropiind-o de acest Ponta, de care numai varsta si facultatea absolvita o apropie, ca in rest azimut 180 grade.

  • 🙂 🙂 🙂
   I-am luat-o inainte lui Cristoiu care prognoza altceva, dar acum spune ca mine ) 🙂 🙂

 25. Erata:

  Cum se citeste aceasta stire:
  Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti nu a dorit sa se intalneasca cu nici-un oficial de varf USL vezi neinvitarea lui Crin Antonescu cel de al doilea om in stat, de aici rezultand indubitabil ca nici Ponta nu a fost invitat sau in termeni diplomatici ca o invitatie din partea dlui nu ar fi fost binevenita sau oportuna.

 26. Ganduri si iar ganduri…

  Ce trebuie sa intelegem din stirea asta:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16360223-oficial-ambasadei-ungariei-statul-maghiar-pregateste-cumpere-terenuri-agricole-transilvania-care-este-strategia-primesc-vanzatorii-schimb.htm

  Din care spicuiesc

  “Statul ungar are in plan cumpararea de terenuri agricole in Ardeal si pregateste un proiect in acest sens, ale carui prime etape au fost deja finalizate, a declarat Szabo Jozsef, atasatul pe probleme de agricultura al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, intr-un interviu pentru postul de radio Erdely FM , relatat de site-ul de limba maghiara transindex.ro. Proiectul Ungariei va fi demarat daca va putea fi pus in concordanta cu legea funciara romana, a precizat oficialul, care a explicat ca se asteapta doar normele de aplicare ale noii legi funciare romane.”

  Si daca de aici nu e clar cine este propietarul terenului este util sa vedem asta:

  “Avem un program in acest sens, al carui element esential este ca in situatia in care cineva doreste sa-si vanda terenul, atunci poate incheia un contract cu statul maghiar in temeiul caruia va primi o renta viagera, mai mult terenul va ramane in proprietatea sa pana la sfarsitul vietii. Desigur, se pune problema ce va face statul maghiar cu un teren care, de exemplu, se afla la marginea unui mic sat din Secuime? In acest caz, statul maghiar il poate oferi unui tanar care nu are teren, dar ar dori sa-l lucreze”, a explicat diplomatul.”

  Este deci evident ca cine ofera ceva cuiva este proprietarul cu toate atributele: de posesie , dispozitie si folosinta.

  Si atunci se pune intrebarea fundamentala:
  Cumpararea de pamant de catre un alt stat va fi permisa de legea romana?

  Adica un stat care cumpara pamant isi va extinde astfel teritoriul national cu toate prerogativele de suveranitate statala pe teritoriul cumparat exact cum a facut SUA cu Alaska cumparata de la Rusia?

 27. @ Ion Adrian

  Domnule Ion Adrian,

  Va multumesc respectuos pentru aprecieri si pentru observatii. Al dvs., Valeriu Mangu

 28. Prima la mână:
  Valeriu Mangu nu înţeleg ce cauţi în această ogradă tu cel ce ai aruncat cu tone de lături în Elena Udrea?
  Ion Adrian nu înţeleg de ce ţii morţiş să promovezi în această ogradă lichele care bat câmpii în ograda naşului Moraru?

  A doua la mână.

  Mesaj pentru Ion Cristoiu:

  Ioane Cristoiule!
  După ce ai stat la masă cu gonflabila blondă prin studiourile Antenelor, brusc te-ai sucit şi împreună cu ţiitoarea ta Simona Ionescu ai venit la EvZ ca să stai la masă cu Elena Udrea. (bineînţeles nu ai uitat să-ţi aduci şi ţiitoarea de OO şi anume pe madame Simona Ionescu)
  Nu-ţi mai aduc aminte de aventura virtual-reporteristă, nu de alta dar i-aş face reclamă lipsitului de caracter Tiberiu Lovin (ştie el de ce este lipsit de caracter – DACĂ NU ŞTIE ŞI DOREŞTE SĂ AFLE, POT SĂ-I SPUN AICI)

  Deci monseur Cristoiu, ca şi lui Nistorescu, ca şi lu’ gigolo Tăpălagă, eu şi mulţi alţii de p-aci (şi de-aiurea) am fi nişte imbecili dacă am încerca să contestăm faptul că-n vene, în loc sânge aveţi cerneală şi că sunteţi nişte tătici în ale presei ş-ale scriiturii.
  Eu şi mulţi alţii de p-aci (şi de-aiurea) contestăm altceva şi anume:
  CĂ TU ŞI DAN TĂPĂLAGĂ NU AVEŢI CARACTER!
  Repet:
  AVEŢI HAR GAZETĂRESC DAR NU ŞI CARACTER!

  Fac o menţiune, ca să nu existe vr’o neînţelegere:
  TATA NISTO NU-I DE-AL DE VOI CRISTOIULE. EL, HABOTNIC A FOST, HABOTNIC A RĂMAS ŞI DE CÂND ÎL ŞTIU EU CÂND AUDE DE DOAMNA LENUŢA INTRĂ ÎN FIBRILAŢII ŞI FACE SPUME!
  TATA NISTO, CA ŞI NEA CHIRIEAC, CA ŞI TURTURELU, CA ŞI ALŢI CÂŢIVA DE PRIN PRESĂ (FOARTE PUŢINI), INDIFERENT DE TABERELE ÎN CARE SUNT PLASAŢI DE CĂTRE CITITORI, AU CARACTER CRISTOIULE. NU SE SUCESC NICI DUPĂ PUTERE, NICI DUPĂ SACII DE BANI.

  Şi hai să-ţi mai spun ceva Cristoiule:
  DOAMNA LENUŢA NU ARE MAŞINĂRIE DE POSTAT!
  Nu încerca să mă contrazici deoarece cunoscătorii în d-astea ar râde de tine.
  Dacă vrei să afli cine are “maşinării de postat” vii la mine cu un portofel burduşit cu niscaiva 4-5 mii euroi şi-ţi dau eu docomentul cu postăcimea. (IP-uri, poze, adrese, culoarea ochilor, greutate, mărimea la pantofii şi toate alea-alea ….. )

  Hai să trăieşti bine Ioane Cristoiule.

  • Lichele sunt cei care ling in multe strachini de pana la urma le icurca desigur nu si pe aia de unde iau banul

  • PS.Faptul ca ai reaparut aici imi arata ca Ponta de Udrea se teme cel mai mult.

  • Eu nu studuez ograda Nasului Moraru asa cum nu le studiam pe cele disparute ale fetelor bisericesti de rang inferior,Deci pot avea scapari. In plus eu judec emitatorii doar dupa emisii si nu dupa altele conjuncturale.
   Eu poate merg si scriu pe mai multe bloguri dar nici nu ling si nici nu scuip chiar daca imi spun fara retinere parerea.

 29. Felicitari tuturor parlamentarilor PDL care au contestat legea descentralizarii la CCR si deci felicitari PDL pentru acest stralucit succes prin care CCR(cu Toni Grebla cu tot) v-a dat dreptate declarand in totalitate legea descentralizarii ca fiind neconstitutionala .
  Succesul vostru este in raport cu un guvern USL care si-a asumat raspunderea si deci simbolic azi a fost demis de CCR care tocmai prin considerarea ca fiind constitutionala asumarea raspunderii( lucru considerat si de mine asa si cred ca si enuntat pe blogurile pe unde ma mai joc).
  E bine deci ca asumarea raspunderii este constitutionala caci astfel ce ati facut voi, simbolic joaca rolul unei motiuni de cenzura care a trecut
  Intr-o tara in care onoarea ar exista (adica nu in tara unui Sebi sau ZeV), guvernul Ponta ar trebui sa-si depuna mandatul.

 30. Imi pare rau dar probabil ca am uitat sa postez ceva important aici, azi dimineata sau poate ca a disparut? 🙂

  Asadar reiau:

  Mai in gluma mai in serios am scris azi noapte undeva ca :In Romania se poate orice.

  Poate ca este asa, dar nu si cand e vorba de relatii cu aliatii nostri si voi argumenta:

  Stirea:

  “Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, soseşte astăzi în România, într-o vizită de două zile şi se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe Titus Corlăţean. La discuţii nu vor participa, însă, premierul Victor Ponta şi nici preşedintele Senatului, Crin Antonescu, întrucât acesta din urmă nu a fost invitat.
  Potrivit ministrului de Externe Titus Corlăţean, premierul nu şi-a putut modifica programul, întrucât era stabilit înainte ca vizita emisarului american să fie anunţată.
  Contactat de “Adevărul”, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a declarat că nu are detalii referitoare la programul premierului, întrucât se află în concediu în Austria.
  Pe de altă parte, Corlăţean a insistat că are mandat să îl reprezinte pe Victor Ponta.”

  Cum se citeste aceasta stire:
  Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti nu a dorit sa se intalneasca cu nici-un oficial de varf USL vezi neinvitarea lui Crin Antonescu cel de al doilea om in stat, de aici rezultand indubitabil ca nici Ponta nu a fost invitat sau in termeni diplomatici ca o invitatie din partea dlui nu ar fi fost binevenita sau oportuna.
  Evident ca fiind un adjunct al ministrului de externe american deci in guvernul american, dna Nuland trebuia sa se intalneasca cu cineva acela fiind desigur un omolog adica dl Corlatean.

  Evident ca pentru a salva aparentele si a rezolva situatia penibila si ultrarusinoasa in care se afla dnul Ponta si implicit Guvernul si imp[licit USL adica majoritatea parlamentara (vezi neinvitarea presedintelui senatului , copresedinte al USL) acesta a dat bir cu fiugitii de data asta la munte in strainatate ca nu a mai murit nimeni ca sa se aciuiasca pe la vreo inmormantare.
  Jalnic specimen uman este dl Ponta , jalnic PM este, jalnic guvern conduce, jalnica si demna de dispret coalitie politica ce o coconduce
  Punct

  PS Nu cred ca Elena are ce cauta langa asemenea indivizi, dar daca gresesc sa-mi spuna eusebiu.

 31. Scuze: vad ca postarea este mai sus si nu am fost eu atent dar nu-i nimic merita citita si recitita caci este definitorie alaturi de motiunea de cenzura data azi de CCR.

 32. @ Ion Adrian

  Domnule Ion Adrian,

  Subscriu la observatia dvs. cu incurcatul strachinilor. Se vede ca personajul la care faceti referire are o lista in fata cu nume pe care trebuie sa le terfeleasca, dar i s-au dat repere gresite – ori le inventeaza. Eu, de pilda, nu am participat niciodata la emisiunile dlui Radu Moraru, cu care am schimbat o singura data cateva cuvinte la un targ de carte.
  Al dvs., Valeriu Mangu

  • Mangule nu mă face să deschid rastelul din 2008 -2012 ca să-ţi pun pe masa virtuală toate nemerniciile pe care le-ai aruncat prin virtual la adresa PDL-ului.
   Îţi mai aduci aminte câte lături ai aruncat în ograda candidatului PDL Irinel Cristu care, în ciuda faptului că a câştigat, din cauza redistribuirilor nu a ajuns în Parlament?

   Oricum nu am de gând să deschid acest subiect aici pentru deranja tihna acestei ogrăzi.
   Dar repet, unor sălcioşi de-al de voi nu v-aş da voie să postaţi aici.
   Sunteţi doar nişte găinoi sexagenari şi habarnabişti care aglomeraţi virtualul cu fixaţiile voastre şi care atunci când faceţi un ou (comentariu) vă repeziţi prin toate ogrăzile cu el şi cotcodăciţi:
   COT-CODAC, COT-CODAC, ETE CE OU AM FOST ÎN STARE SĂ FAC!
   🙂 🙂 🙂

   În cocncluzie, bei nătărăi sexagenari io-s vulpoi bătrân care umblă după puicuţe nu după găinoi matusalemici care habar n-au cu ce se mănâncă politica.

   PS Ioane pârâciosule să ştii că dacă dai telefon (ştim noi cui) ca să mă pârăşti, nu rezolvi nimic!
   DEOARECE IO-S NEBUN ŞI TOŢI MĂ LASĂ-N PACE CHIAR ŞI ATUNCI CÂND FLUIER ÎN BISERICĂ!

   Pentru tine Ioane am o întrebare:
   DACĂ MONICA MACOVEI ŞI ELENA UDREA AR AJUNGE ÎN TURUL DOI AL PREZIDENŢIALELOR. PE CINE AI VOTA?
   Hai fii fii bărbat găinoiule şi răspunde!
   Eu, să ştii că aş vota-o pe Udrea.

   Şi mai am o întrebare:
   DACĂ TRAIAN BĂSESCU AR CANDIDA ŞI A TREIA OARĂ “FORŢÂND CONSTITUŢIA”, L-AI VOTA?
   Hai fii bărbat găinoiule şi răspunde!
   Eu, să ştii că l-aş vota!

   Găinoiule, dacă-mi răspunzi la cele două întrebări, te mai bag în seamă.
   Dacă nu-mi răspunzi …. TOT TE BAG ÎN SEAMĂ! …… deoarece mă amuz copios când reuşesc să te scot din sărite!

 33. N ma scoti bah din nimic si poti fi fericit : o votez sigur pe Udrea si in plus te asigur ca din pacate pentru ea in vecii vecilor Monica Macovei nu ajunge in turul doi decat doar daca va candida singura.
  2.Evident ca pe Basescu
  Si in rest mi se rupe daca imi evaluezi corect sau eronat varsta,, performantele de orice soi si cu atat mai putin bagarile in seama.
  Eu stiu ca ai o slabiciune pentru mine si reciproca fiind valabila, dar totul pana la esentele privind viitorul acestei tari. 🙂

  • Bine măh nărodule, hai fie treacă de la mine, dacă o votezi pe Udrea şi “evident că pe Băsescu” te reevaluez!
   TE SCOT DIN SERTARUL CU “TRĂDĂTORI NEMERNICI – JAVRE PROFITOARE” ŞI TE PUN ÎN SERTARUL “COMME CI COMME ÇA – DE ŢINUT SUB OBSERVAŢIE”
   🙂 🙂 🙂

   Ai grijă însă că Mangu ăsta (“profesorul distrat” cum îi spun eu – că şi de el îmi place să fac mişto că-i un semprefidelist ofticos şi pricinos) este un şpion KGB-ist cu şcoala făcută la Moscova şi o iubeşte în secret pe Simona Ionescu …. hihihi.
   DECI IOANE NU FII TUTĂ!
   FII VIGILENT!
   OCHII CA PE BUTELIE PE KGB-işti ŞI PE BANDIŢII DE COMUNIŞTI CĂ E INFILTRANŢI!
   🙂 🙂 🙂

 34. @ diaconul Eusebiu

  1) Nu dna Irinel Cristu, o ilustra necunoscuta publicului din vremea aceea, ca si celui de azi, a adunat voturile, ci PDL-ul, asa cum, de pilda, nu dl. Alexa Florin-Alexandru, tot un ilustru necunoscut publicului de azi, a luat mandatul de deputat, ci PNL-ul. Ar fi interesant, de pilda, de aflat cati dintre bucuresteni stiu ca dna Irinel Cristu a fost secretar de stat.
  2) De principiu, nu-i nici o diferenta intre partidele existente azi in ceea ce priveste pozitionarea lor fata de Constitutie, respectiv fata de misiunea lor trasata de aceasta. Nu exista exceptii – toate sunt, de fapt, grupuri de interese. Se vede acest lucru din modul in care liderii lor se comporta. Acest fapt se datoreaza in primul rand necunoasterii logicii Constitutiei.
  3) Daca aveti exemple de limbaj nepotrivit, acuzatii morale ori de alt tip pe care le-as fi adus dnei Irinel Cristu ori PDL-ului, va rog sa le faceti publice.
  4) Am scris pe blogul de campanie pe care dna Irinel Cristu si l-a infiintat in acea vreme fiindca o cunosteam. N-am respins ideea pe care a promovat-o de a face ceva bine in folosul comunitatii, ci pretentia de a primi voturi, pretentie care nu se justifica prin nimic altceva.
  4) Limbajul pe care il folositi nu va face cinste. Este un limbaj de carlan, asadar de ied care a incetat sa suga si care, cum ziceti, e deocamdata la stadiul de a umbla dupa puicute. In rest, strategia mi-e cunoscuta. Parca-l vad pe dl. Adrian Nastase consacrandu-va peste ani un editorial-necrolog, laudand textele dvs. de o valoare intrinseca nula.
  5) V-am acordat atentie nu fiindca spuneti prostii, ci fiindca, in mod cert, in gaoacea dvs. – caci ce altceva sunteti, folosind pseudonimul, decat un carlan fara identitate? – sunteti stapanit de o grea suferinta, pe care in felul acesta incerc s-o alin cumva. Sa nu va asteptati insa sa repet gestul.

  • Re 1, 2, 3, 4, 5:
   PROFESORUL DISTRAT ESTE UN OFTICOS ŞI UN PRICINOS! …… behehe ….. behehe …… şi ce-a spus Creangă!
   🙂 🙂 🙂

  • 1) corect si oricum nici eu nu am auzit de Irinel Cristu decat ieri
   2) nu lipsa de cunostinte este pe primul plan caci acesta se mai micsoreaza ci caracterul lor la cei mai multi execrabil
   3) ?
   4) daca asta rezula di textele dumitale este iarasi corect
   5) limbajul este de tip pamflet, destul de reusit( avut chiar si culmi artistice) dar desigur ca cu varsta se mai ramoleste si mai sare peste cal
   6) no comment

 35. I-am luat-o inainte lui Cristoiu care prognoza altceva, dar acum spune ca mine ) 🙂 🙂

 36. Fiind eu de ieri intr-o oarescare contradictie de supozitii cu maestrul Ion Cristoiu , castigata(ca de obicei de mine (indiferent cu cine m-as contrazice, asta asa ca sa moara Sebi 🙂 caci intr-un final maestrul a ajuns la parerea mea, am intratat (am descoperit) pe facebookul maestrului si ce mi-au vazut ochii?
  Ceva senzational. Bravo CRISTOIULE care te intrebi cu multa candoare la
  Gîndul tau de la ora 13

  Victor Ponta se tratează de o blenoragie rebelă?

  • PS Si tot la acel gand de la ora 13 imi da dreptate caci concluzia finala este ca nu la injectii a disparut Ponta ci si citez:

   În realitate, Victoria Nuland n-a vrut să se întîlnească cu Victor Ponta, pe post de paria al Departamentului de Stat american, și, atunci, în stilul său, de căcăcios care nu îndrăznește să înfrunte nici măcar un guturai politic, Ponta a fugit pur și simplu din țară, pentru a nu fi nevoit să se explice.

   HAAAAAA! HAAAAAA! Ha Ha Ha :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Si nu pot omite frumusetea de gand de la ora 19 unde incearca sa-l concureze cu succes pe San Antonio scriind:

   Ponta a fugit de Victoria Nuland crezînd că aceasta vrea să se culce cu el?!

   Mare lucru să fii PSD-ist! Poți trînti din senin o gogomănie fără să te apuce pîntecăraia. Cătălin Ivan purtătorul de cuvînt al PSD, un maimuțoi care a trecut prin postul de europarlamentar fără măcar să-și fi zburlit blana, a declarat că Victoria Nuland a venit ca să-l felicite pe Ponta, și nu ca să-l tragă de urechi. Dacă așa e, atunci asistăm la o premieră în viața omului pe Pmînt. Un ins o rupe la fugă în străinătate, ba mai mult, se ascunde de cea care venise să-l felicite. Singura explicație a pitirii lui Ponta ca să nu-l vadă felicitatoarea ar fi faptul că a interpretat greșit gesturile Victorie Nuland. O fi crezut că vrea să se culce cu el! Iar el, bietul, vrea să rămînă credincios socrului său Ilie Sârbu!

 37. ponta a scos toti militienii de la circulatie pe strazi sa dea amenzi… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii… greu cu salariile profesorilor… hiiiiiiiiiiiiiihihihiiiiiiiiii… e mult mai relaxant in ‘o-pozitie”… hihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 38. Nu pot sa nu rostogolesc si asta a lui Cristoiu ca este prea misto:

  Gîndul de la ora 12
  Diseară, Ponta, pe post de Gerul Bobotezei, care lipsește: Va minți de vor îngheța apele

  Ponta a înviat de îndată ce Victoria Nuland a plecat din țară. Mai mult, după cum era previzibil, diseară a cerut un interviu la Antena 3, la Emisiunea lui Gâdea Eu pup poala popii. Popa pupă poala mea. Indiscutabil, a apelat la limba de miere a țîrcovnicului presei noastre pentru a putea minți de vor îngheța apele, pe post de cerul Bobotezei, care lipsește. Faptele confirmă ipoteza unei dispariții dinadins pe perioada cît a fost în țară demnitarul american.
  Rămîne de ales între cele două explicații:
  1. Victoria Nuland n-a vrut să se întîlnească cu el, pentru că e un paria al Departamentului de Stat.
  2. El a evitat, prin fugă de la locul accidentului, o întîlnire, de teamă că toată presa o va prezenta drept urechere.
  Sunt convins că schimbul de țucături de diseară nu ne va lămuri. Ca de obicei, Ponta va minți cu ochii deschiși, iar Gâdea îl va scălda în surîsul său bucălat.

  • PS Dar dl Cristoiu stie foaete bine ca si mine de altfel ca doar variana nr 1 are consistenta .fata de tot ce sa vazut.
   Si trebuie sa mai adaug un lucru remarcabil spus de dna Nuland:

   Extraordinar ce spune dna Nuland chiar daca numai ref la legea amnistiei si gratierii unde nu a primit nicio garantie de la USL ca nu sunt vizati politicienii corupti: “Nu este deloc clar pentru mine care e traiectoria viitoare”.

   Caci eu cred ca dsa se gandeste la mai toate traiectoriile acestui guvern

   Actionati ca duritate caci asta cred ca asteapta si SUA de la voi!

 39. Pentru cei care au guvernat

  Dragilor si acum apropo de independenta justitiei o sa arat cum se aplica aici proverbul:: Fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur
  Asadar citim
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/premiera-ministrul-justitiei-incepe-vinatoarea-de-magistrati-prin-anchete-disciplinare-316644.html

  si esential aflam ca:

  “Robert Cazanciuc, ministru al Justiţiei, a decis înfiinţarea unei comisii care să ancheteze magistraţi. Deşi legea permite din 2011 ca ministrul Justiţiei să sesizeze Inspecţia Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii în cazul unor eventuale abateri disciplinare ale magistraţilor, nici unul din miniştrii Justiţiei de pînă acum nu a apelat la acest instrument.

  Robert Cazanciuc, însă, este pus pe fapte mari: prin ordin de ministru a decis înfiinţarea unei comisii care să vîneze magistraţi. Este, aşadar, o premieră: un ministru numit politic va ancheta judecători şi procurori.”

  Ce parere sa avem si cine-i pretenarul respectiv?

  Astept un raspuns PDList autorizat pentru perioada respectiva.

  • Vasile nu-i cal, e buldog.
   Ridică fustele chivuţei bulgăroaice Macovei şi îl vei găsi pe Vasile.
   ÎL COAFEAZĂ VASS!

  • Satu Mare?
   Woauuuuu …….
   Băi nene, voi vă jucaţi cu nervii postacilor?
   Păi vă daţi seama câţi postaci vor trebui să se sucească acum?
   Parcă văd că şi Emil Boc pleacă ….. am aşa un feeling …….. vai ce-aş râde …….
   🙂 🙂 🙂
   Eheheeeee, de câte ori le-am spus:
   “BĂI BĂIEŢI CUCUIEŢI ŞI FETIŢE CU CODIŢE, NU VĂ JUCAŢI CU DOAMNA LENUŢA CĂ VĂ FOUTE (pardon de verb dar ăsta-i adevărul)!”
   Ei nimic ….. doamna Lenuţa-n sus ….. doamna Lenuţa-n jos ….. ea este reaua….. Macovei este Alba ca Zăpada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *