Felix, la shopping de parlamentari

Ca ţintă predilectă a atacurilor trustului lui Voiculescu, am vorbit în repetate rânduri despre instrumentul de atac şi şantaj reprezentat de Antene. Stelian Negrea, fost angajat al lui Felix, mi-a confirmat spusele şi a dezvăluit chiar mecanismul pus la cale de ilustrul securist.

Se pare că acum a venit rândul să aflăm şi reversul medaliei. Că nu toţi politicienii sunt şantajaţi şi atacaţi. Unii dintre ei au parte de tratament preferenţial. Nu li se arată biciul, ci morcovul. Sunt mituiţi şi momiţi cu tot felul de promisiuni. Evident, tot legate de Antenele cele atât de libere de control politic.

UNPR-istul Liviu Câmpanu povesteşte în Evenimentul Zilei cum a fost abordat de Codruţ Şereş ca să i se propună preluarea unei staţii locale a Antenei 1, în schimbul trecerii în barca opoziţiei. I s-au prezentat diverse oferte şi chiar a fost chestionat asupra influenţei pe care ar avea-o. Un sistem bazat pe „muncă şi răsplată” – dacă îi aducea şi pe alţii dintr-o listă bine identificată, primea mai mult.

Pentru că Liviu Câmpanu nu a vrut, conform propriei declaraţii, „să vândă indulgenţe”,  s-a găsit un altul brusc nemulţumit de activitatea Guvernului. Din păcate, un membru al PDL. Cei treizeci de arginţi au fost reprezentaţi de controlul Antenei 1 Bacău.

O afacere din categoria declaraţiilor lui Ponta din 2 iulie anul trecut: „au primit ceea ce aveau de primit şi tot nu au votat”. Deci, iată că preşedintele PSD dă şi ia tot cu mâna lui Felix, de independent ce este el faţă de moguli, aşa cum se laudă toată ziua. Le place sau nu le place, Ponta şi Antonescu sunt simple instrumente în mâna varanului Voiculescu. El este liderul opoziţiei, el este cel care stabileşte ce şi cum se face. Şi acum avem şi dovada.

 

90 thoughts on “Felix, la shopping de parlamentari

 1. ***Elena Udrea scrie: Cei treizeci de arginţi au fost reprezentaţi de controlul Antenei 1 Bacău.

  Mulţumesc, Doamnă! N-am ştiut că Bacăul are Antena 1. Ştiu însă, că există un candidat PC pentru fotoliul de primar al oraşului, deoarece înainte de Paşti a lăsat la CP câte o felicitare în care îşi exprimă intenţiile şi… promisiunile.

  • Am mai citit nişte articole la temă şi abia acum am înţeles de ce, săptămâna trecută, USL-iştii tot anunţau că PDL va pierde majoritatea şi că mulţi dintre parlamentarii de la putere vor trece la ei…
   De ce-ar trece? Ce le pferă USL în afară de blana ursului din pădure? 😮
   Ce escroci…

 2. Dna ministru,secuitatea folosea cu mare succes actiunile de dezinformare,manipulare,compromitere a unor personalitati,proiecte,atacuri economice,si multe alte actiuni pe care cu mare succes le practica ANTENELE lui FELIX si RTV.Mercenari specializati in actiunile de mai sus folosesc sistematic,RACOLAREA,INTIMIDAREA,SANTAJUL,acestia sunt urmatorii: BOGDAN CHIREAC-MUGUR CIUVICA-GADEA-ROSCA STANESCU- COZMIN GUSA-DNA SANDRU, se cunoaste ca CHIREAC-ROSCA-CIUVICA-au santajat pe CATALIN MACOVEI,folosind aparatura de inregistrare videosi audio de ultima generatie,amintitiva ca MUGUR CIUVICA ia pus NASTASE calculatoarele in cap in aciunea ARMAGHEDON.BOGDAN CHIREAC are prin firma sa aparatura de ultima generatie MOTORALA,acesta detine in mod ilegal aparatura de ascultare-interceptare, SRI ar putea repede ajunge la actiuni deosebit de periculoase a acestora.Se inspira acesti spioni din actiunile la fel de periculoase a postului american CNN,actiunile de TERORISM MEDIATIC concertate impotriva candidatului REPUBLICAN la postul de vicepresedinte in alegerile trecute ,este vorba de dna SARAH PALLIN,a fost o batjocora de neimaginat,nu sau dat in laturi de la nimic,distrugand cariera acestei politiciene de succes, acum menejmentul CNN prin evreul BILL SCHNAIDER,a inceput aceleasi atacuri impotriva dnei PALLIN,fac o paralela exacta ,cu situatia dvs la ANTENE.LOVESTE tot ce este ,a fost in jurul presedintelui,va ales ca TINTA din motivul ca ,sunteti un POLITICIAN DE MARE SUCCES,sunteti un om politic PUTERNIC,inspirati respect celor care va asculta si inspirati TEAMA adversarilor dvs.Oare nu are si acest FELIX,afacerile lui CALCAIUL LUI ACHILE,trebuie vazut, nu se poate,angajati detectivi sa caute in trecutul lui,in afacerile lui,nu se poate sa nu fie ceva cat de mic.ANTENELE au IRADIAT milioane de romani,nu mai stiu ce este bine sau rau,prosteste si oameni cu oarecare cultura si inclinatie spre mahalagism si barfa.PROIECTATI ZILNIC PE ECRANELE TVR si TV aliate toate REALIZARILE GUVERNULUI DVS,CONSTRUCTII de TOT FELUL,aveti destule realizari,sub titlul ‘AICI SUNT BANII ROMANILOR”,deasemeni TVR ,OBLIGAT SA PREZINTE LA STIRI’REALIZARILE POZITIVE ale guvernului,nu porcariile care se aud si vad la TV particulare.MILIOANE DE ROMANI NU PLATESC TAXA obligatorie TV SA ASCULTE TOATE TAMPENIILE,care le spun ziaristi de mana a 2 ,adunati de LAZESCU de prin mai multe cotete,MIRCEA MARIAN-IOANA LUPEA-LIVIA DILA.ASTEPT UN RASPUNS DACA ESTE POSIBIL,MULTUMESC.CU RESPECT.

 3. Dna ministru,secuitatea folosea cu mare succes actiunile de dezinformare,manipulare,compromitere a unor personalitati,proiecte,atacuri economice,si multe alte actiuni pe care cu mare succes le practica ANTENELE lui FELIX si RTV.Mercenari specializati in actiunile de mai sus folosesc sistematic,RACOLAREA,INTIMIDAREA,SANTAJUL,acestia sunt urmatorii: BOGDAN CHIREAC-MUGUR CIUVICA-GADEA-ROSCA STANESCU- COZMIN GUSA-DNA SANDRU, se cunoaste ca CHIREAC-ROSCA-CIUVICA-au santajat pe CATALIN MACOVEI,folosind aparatura de inregistrare videosi audio de ultima generatie,amintitiva ca MUGUR CIUVICA ia pus NASTASE calculatoarele in cap in aciunea ARMAGHEDON.BOGDAN CHIREAC are prin firma sa aparatura de ultima generatie MOTORALA,acesta detine in mod ilegal aparatura de ascultare-interceptare, SRI ar putea repede ajunge la actiuni deosebit de periculoase a acestora.Se inspira acesti spioni din actiunile la fel de periculoase a postului american CNN,actiunile de TERORISM MEDIATIC concertate impotriva candidatului REPUBLICAN la postul de vicepresedinte in alegerile trecute ,este vorba de dna SARAH PALLIN,a fost o batjocora de neimaginat,nu sau dat in laturi de la nimic,distrugand cariera acestei politiciene de succes, acum menejmentul CNN prin evreul BILL SCHNAIDER,a inceput aceleasi atacuri impotriva dnei PALLIN,fac o paralela exacta ,cu situatia dvs la ANTENE.LOVESTE tot ce este ,a fost in jurul presedintelui,va ales ca TINTA din motivul ca ,sunteti un POLITICIAN DE MARE SUCCES,sunteti un om politic PUTERNIC,inspirati respect celor care va asculta si inspirati TEAMA adversarilor dvs.Oare nu are si acest FELIX,afacerile lui CALCAIUL LUI ACHILE,trebuie vazut, nu se poate,angajati detectivi sa caute in trecutul lui,in afacerile lui,nu se poate sa nu fie ceva cat de mic.ANTENELE au IRADIAT milioane de romani,nu mai stiu ce este bine sau rau,prosteste si oameni cu oarecare cultura si inclinatie spre mahalagism si barfa.PROIECTATI ZILNIC PE ECRANELE TVR si TV aliate toate REALIZARILE GUVERNULUI DVS,CONSTRUCTII de TOT FELUL,aveti destule realizari,sub titlul ‘AICI SUNT BANII ROMANILOR”,deasemeni TVR ,OBLIGAT SA PREZINTE LA STIRI’REALIZARILE POZITIVE ale guvernului,nu porcariile care se aud si vad la TV particulare.MILIOANE DE ROMANI NU PLATESC TAXA obligatorie TV SA ASCULTE TOATE TAMPENIILE,care le spun ziaristi de mana a 2 ,adunati de LAZESCU de prin mai multe cotete,MIRCEA MARIAN-IOANA LUPEA-LIVIA DILA.ASTEPT UN RASPUNS DACA ESTE POSIBIL,MULTUMESC.CU RESPECT.

  • @Lepadatu Chirita. Domnule, comiteti cateva inadvertente. 1. Ati luat-o cam de departe, de la Sarah Pallin care chipurile ar fi fost denigrata. In realitatea ceea ce o denigra era chiar trecutul domniei sale, si daca am spus trecutul e bine sa il lasam asa caci daca l-am rascoli nu o sa miroase bine. Este de datoria presei – cainele de paza al democratiei pentru a preveni, pe cat posibil, patrunderea gunoaielor la cele mai inalte nivele ale statului. 2. Relatia Rosca Stanescu-Bogdan Chireac-Mugur Ciuvica cu Catalin Macovei – seful ANI. Eroarea consta in aceea ca l-ati introdus pe Mugur Ciuvica. Relatia nu a existat decat intre cei doi ziaristi si Macovei. Pe urma, inregistrarea nu a fost facuta de catre Bogdan Chireac ci de catre Catalin Macovei. Tot aici vorbiti de santajul celor doi ziaristi asupra sefului ANI. Ce fel de santaj a fost? Seful ANI declarase la TV in direct ca are indicii despre conturile la banci in strainatate a doi ministri ai guvernului Boc. In campania electorala, cei doi ziaristi s-au intalnit cu Macovei pentru a le cere datele despre conturile celor doi ministri pentru a le publica in ziarele lor. Ei bine Macovei a facut acea inregistrare pentru a demonstra ca a fost santajat. Gestul ziaristilor nu a fost tocmai OK, dar avea ca scop demascarea unor posibili corupti, pe care acum Macovei ii proteja dupa ce in prealabil “le-a aratat pisica”. Nu cumva, afland datele, Macovei i-o fi santajat pe cei doi ministri, iar acum isi proteja “afacerea”? Adevarul este ca nu stim, dar putem presupune. 3. Mugur Ciuvica nu a fost unul din acei manipulatori si denigratori, ci dimpotriva a fost victima actiunilor lui Adrian Nastase dupa acel “Armaghedon”. Despre Felix si Antenele lui, nu ma pronunt intrucat nu am date. daca dv. aveti astfel de dat ar trebui sa mai treceti si pe la politie si eventual pe la DNA sau alta categorie de procurori. Atentie mare la acuratetea datelor stimate domn.

 4. Eu personal cred prin prisma acestui subiect (care il demasca pe Dan Voiculescu ),trebuie deschisa o dezbatere publica privind INCOMPATIBILITATEA GRAVA, in care se afla SECURISTUL FELIX .
  Cred cu putere ca PDL poate sesiza incompatibilitatea de politician al securistului cu cea de patron al Trustului media Intact care controleaza politic a3 .Va propun d na Ministru sa efectuati acesta sesizare ,folosindu va numeroasele probe din care rezulta Influenta directa a securistului in politica editoriala a Antenei 3,precum si atacurile concertate indreptate sitematic atat impotriva d stra cat si al altor lideri marcanti din PDL .
  Astept in acest sens un raspuns personal pe acest blog .

  • @Aurel Avasiloaie. Domnule, nu as putea sa va contrazic in ce priveste datele care v-au indignat. Chiar m-as mira ca Felix sa nu isi foloseasca mijloacele aflate la indemana. Problema va apare abia atunci cand veti face reclamatia deoarece incompatibilitatea trebuie demonstrata. Dupa cum se stie trustul Media Intact nu ii mai apartine politicianului Voiculescu ci fiicei sale. Va fi extrem de greu sa poti demonstra existenta unei astfel de incompatibilitati. La fel de greu va fi de demonstrat interventia directa a lui Voiculescu in politica editoriala a postului de televiziune. Speculatii, desigur ca se pot face ca si deductii logice, dar in fata judecatorului, un avocat priceput va desfiinta cu usurinta astfel de acuzatii. Presupun ca Voiculescu o fi avand ceva bani pentru a-si angaja cei mai buni avocati. De altfel D-na Udrea fiind “in meserie” stie foarte bine aceste considerente si nici nu isi face iluzii asupra unui eventual castig de cauza. Totusi merita marita vigilenta caci Felix poate face si o greseala.

  • Cati anisori ai tu, copilas ? saitul cu ”chitz – chitz” este in alta parte .

 5. @Turnul de Observație
  Stimate domn, o felicit pe doamna ministru pentru ultima postare, întrucât subiectul abordat are un mare potențial de separare a apelor.
  După ce am citit inepțiile inseminate de dvs sub formă de contrareplici sofistic penibile, menite să eludeze ÎN MOD GROSOLAN ȘI DE-A DREPTUL OBRAZNIC ADEVĂRUL CLAR CA LUMINA ZILEI , la comentariile de bun simț și în deplin acord cu realitatea ( evidentă și lesne sesizabilă pentru/de către orice om neaflat în stare de ebrietate), ale colegilor de blog, m-am edificat că întradevăr, ,,mirosul” la oameni nu mă înșeală….uneori, aș spune că, din păcate,
  Prin urmare, stimate domn, vă rog să postați, în viitor, cu numele dvs adevărat:
  ,,Un diversionist de profesie”.
  Vă salut, cu mai puțin respect decât de obicei, deși regret mult acest lucru și vă pun o întrebare directă, privindu-vă drept în ochi. Nu întoarceți capul și privirea, că vă văd :
  Cine barează acesul la butoane a jegurilor din trusturile de presă , care, așa cum se observă zilnic, comit atentate sistematice la adresa securității naționale ?
  Întrebarea se adresează, în general, tuturor cetățenilor de bună credință, care își doresc un viitor realmente democratic în țara lor.
  PS
  Aveți dreptul, conform propunerii rezonabile anterioare, la 9 rânduri de text. 😉

  • …accesul la butoane al jegurilor… sper să fie barat de actuala justiție, mult mai independentă ,,azi”, decât ,,ieri”.
   Am răspuns preventiv, pentru că de la dvs nu mai aștept foarte mult.

  • @ZeV. Am recitit cele doua scurte comentarii si nu inteleg unde si cum ar arata dezinformarea. Imi dai o mana de ajutor? Cine bareaza accesul la butoane. Dar oare chiar trebuie barat? Jegurile de la butoane comit zilnic atentate sistematice la adresa securitatii nationale? Pai este grav, chiar ma intreb de ce organele specializate ale statului nu actioneaza. De ce platim cu salarii consistente o multime de specialisti in siguranta nationala, care este rezultatul muncii acestora? Dar justitia de ce doarme? ZeV, am mai afirmat, sunt mai acid in exprimare datorita penitei, poate ca acidul din penita mea ii ustura pe unii, dar o fi dezinformare?

  • Îmi doresc sincer, să nu fie dezinformare. Sper ca ușurința cu care ați trecut peste șantajul ORDINAR de presă promovat de duplexul SRS și Bogdan Chireac, să se datoreze precarității informaționale. Vă invit să recitiți stenogramele, la care privesc, chiar în acest moment, într-o pagină paralelă. Revedeți și reacția jurnaliștilor 😉

  • @ZeV. Atentie, am spus ca procedura ziaristilor nu a fost chiar in regula, dar comparati-o cu a sefului ANI. De fapt sau intalnit trei feline care si-au disputat prada.

  • Ziariștii folosesc ,,surse” și înregistrări cu camera ascunsă. Este cel puțin neortodox.

  • Este, dar au datoria profesionala sa scormone.

 6. @
  Elena UDREA

  Cunosc si apreciez politica de varf a ROMANIEI, am stiu ca domnului si am spus la prima ocazie Domnul LAZAROIU va fi promovat in executif.

  Alegera domnului Sebastian LAZAROIU este persoana care trebuie sa confirme increderea si continuarea REENGENEERINGULUI inceput in ROMANIA.

  Continuarea este simpla terminarea este foarte importanta, sunt sigur ca va ajunge acolo unde s-a prevazut, RENASTERA ROMANIEI CONFIRMATA !!!

  MUNCA in ROMANIA trebuie sa-si gaseasca valoarea ei !!!

  Cordialement

 7. Sebastian Lăzăroiu…foarte bine, cel puțin, președintele își asumă tot mai transparent conducerea acțiunii guvernamentale.
  Aș prefera , totuși, un premier mai mult decât (simplu) decorativ, la palatul Victoria.
  Și un PDL, cu adevărat puternic. Este drept că Sulfina Barbu, era cea mai proastă variantă posibilă.
  Propunerea mea, ar fi fost Marian Sârbu, sau…repunerea lui Șeitan în funcție, un specialist remarcabil în problematica ministerului muncii.

  • @ZeV. Pai bine amice, eu de cand imi racesc gura referitor la calitatea conducerii din Palatul ce se pretinde a fi al victoriei. Cu asa conducere curand i se va schimba numele. Perioada este mult prea grea pentru Lazaroiu.

  • @
   ZeV

   Sa fim optimisti si sa avem incredere in viitor, in RENASTEREA ROMANIEI.

   Istoria ROMANIEI se scrie cu viitorul sau si nu trecutul ei.

   Domnul de care ati amintit a fost si apartie trecutului, avem nevoie de PROSPETIME si sa cultivam INCREDEREA.

   ROMANIA traieste o alta perioada, trebuie sa-si gaseasca adevaratul ei loc si sa evolueze spre lumea din care face parte.

   Trebuie sa inteleaga ca MUNCA, ORDINEA si RESPECTUL conduc la SA TRAITI BINE !!!

   A astepta de la stat si a nu accepta disponibilizarile din administratia de stat reprezinta o FRANA in dezvoltarea STATULUI MODERN.

   Ganditi-va la cei care comenteaza pantofi sau cizmele doamnei Elena UDREA, ce incredere puteti sa faceti ?

   Cu acestia doriti sa faceti RENASTEREA ROMANIEI ?

   A propos,

   Adolescenti ponta & antonescu abia iesiti din pubertate isi manifesta setea sa conduca ROMANIA, sa excluda FMI din ROMANIA au devinit un PERICOL NATIONAL.

   PRUDENTA NATIUNII si actul deciziei trebuie sa predomine in aceasta perioada !!!

  • ***Stefan RADOVEANU – Ponta şi Antonescu nu sunt periculoşi, sunt doar doi executanţi. Periculoşi sunt cei din spatele lor, cei care nu se văd dar trag aţele… Cât timp trăieşte Iliescu, România nu va avea linişte şi-n politică va bate vânt de instabilitate. Dar nici preşedintele Băsescu nu-l slăbeşte deloc.

 8. Pentru “turnul de observatie”. Probabil considerati ca postul de televiziunee CNN este impartial, echidistant, sau imaculat in prestatiile lui,gresiti,este la fel de mizerabil ca si antenele lui felix,dusmanul lui de moarete este part.republican,menejmentul lui este cotrolat de evrei americani,dar sa trecem la dna SARAH PALLIN,puteti spune ce vedeti la CNN ,am vazut campania in SUA,pana si democratii ierau indignati de mizeriile ce se spunea de Sarah,nu ajungea orice muritor in SUA guvernator al oricarui stat,iar Sarah a fost guvernatorul atatului Alaska.PDL ar trebui sa copieze doctrina si modul de org a part REP.Mugur Ciuvica nu a participat la santajul asupra lui Macovei,dar nu este strein de nici o mizerie care se pune pe seama dlui Basescu,cumpara documente,santajeaza,ameninta,de regula in alta lume santajistii nu au o viata fericita.Nu le mai luati apararea la astfel de indivizi periculosi.Sa fiti sanatos.

  • @Lepadatu Chirita.Nu as putea sa va contrazic referitor la problematica americana, desi despre Sarah s-a auzit cate ceva pana si pe la noi. As indrazni sa va contrazic in ce priveste modelul de urmat pentru PDL. Nu as recomanda P. Republican deoarece este mare deoasebire intre sistemul politic american si cel romanesc. As recomanda insa cu caldura Partidul Crestin-democrat din Germania si parca chiar si mai mult ramura sa bavareza – Uniunea Crestin-Sociala. Le-as recomanda PDL-istilor sa se fereasca ca dracul de tamaie de modelul Popularilor italieni. Le-as mai recomanda totodata sa isi mute privirea de la Franta deoarece de acolo nu au nimic de luat. Partidul lui Sarkozy nu este decat un conglomerat aflat in criza de identitate inca de pe vremea cand l-a lasat din mana De Gaule. Referitor la Ciuvica, daca acesta cumpara documente, atunci presupun ca acestea or fi de vanzare. Cel mai grav insa este faptul insasi ca aceste documente exista si cu ele pot fi santajati sau doar amenintati unii oameni. Nu ar fi mai curat ca asemenea documente sa nu se fi produs vreodata?

  • Domnule Lepădatu, vă felicit pentru spiritul corect de observație în ceea ce privește comportamentul agresiv și angrenat în mașinațiuni politice obscure, al CNN și al mediei la nivel de trust, în general, ,,stil” generalizat pe tot mamapondul lumii democratice occidentale.
   Aș spune, că atitudinea presei, în general, este în contra timp cu sensul evoluției istorice firești. Poate de aceea, partidele politice de stânga au avut suficient timp la dispoziție, beneficiind de baloanele de oxigen ale jurnalismului așazis ,,progresist”, să destabilizeze, aproape apocaliptic, echilibrele economico-sociale ale lumii.
   Reproduc un fragment de analiză perrinentă care vă susține argumentația :
   COPY PASTE
   ,,Principala grija a acestui mare complex economico-politico-mediatic este sa nu fie perceptut de stanga. Mimarea obiectivitatii, aparenta neutralitatii este cheia succesului lor. Intr-adevar, cu 40 de ani in urma obiectivitatea si profesionismul analitic erau directia si norma in profesie. Dar noile generatii de jurnalisti cu ideile lor “progesiste” (citeste de stanga) au luat acel capital de incredere si ascunsi in spatele lui, au declansat (la inceput timid, apoi tot mai agresiv) o campanie de promovare a valorilor si ideilor stangiste.
   Este important sa evitam speculatia simplista ca avem de a face cu o masiva conspiratie. Legitim este in schimb sa ne limitam doar la constatarea ca jurnalistii au, ca toata lumea, o inclinatie ideologica ce coloreaza intr-un anumit sens opiniile si atitudinile lor. Ceea ce la nivel individual este de inteles si scuzabil, devine insa la nivel agregat o problema majora.
   Din aproape in aproape, lucrurile au escaladat. Asa ca azi nu ar trebui sa fie o surpriza ca tot mai multi, atat in SUA cat si in afara SUA, percep mass-media americana (“mainstream media”) ca o ramura a partidului Democrat. Neincrederea in mass media, arata sondajele, a atins niveluri record. Campaniile de propaganda anti-Bush si mai ales marea campanie pro-Obama din 2008, au umplut paharul. Publicul a inceput sa se trezeasca. Este o evolutie majora care s-a si facut simtita politic la alegerile de saptamana aceasta (noiembrie 2010 n.a.). Implicatiile pentru viitorul mass media si al democratiei sunt imense. Dar, despre asta mai tarziu.
   Momentan sa spunem ca aceasta desteptare a publicului si colapsul de incredere in organizatiile si publicatiile traditionale este aproape un subiect tabu in mass-media oficiale. Iar cei ce se alimenteaza de la aceste mijloace media, blocati in universal conceptual creat de ele, sunt socati cand sunt confruntati cu problema. Reactiile, asa cum se poate vedea si la noi, sunt mecanice si pre-setate. Ele merg de la negarea incapatanata a realitatii pana la, de acum tipicul: “Dar Fox News?! Fox News nu e de dreapta?!”.

 9. Avem mare incredere in dna ministru,si asteptam sa vedem pe ecranele tv. realizarile dsale si ale intregului guvern.Cu respect.

 10. IN OCHIUL URAGANULUI-o excelenta carte scrisa de un scriitor care la multi dintre dv nu stiu daca numele lui va spune ceva-HERMINIA IBARRA-un prof oarecare dar care face o analiza de exceptie-IN OCHIUL URAGANULUI,NU ESTIINCA DEPARTE DE CE AI FOST DAR NICI PREA APROAPE DE CE AI PUTEA DEVENI.
  In acest mod plastic si metaforic incerc eu sa-mi explic POZITIA DL SEBASTIAN LAZAROIU-ASTAZI MINISTRU MUNCII IN GUVERNUL EMIL BOC.
  Mai ieri,scriam unde-va ca un adevarat politician trebuie sa stie sa joace sah la…………DOUA MIINI-iata ca dupa ziua de ieri-DL PRES. TRAIAN BASESCU-a demonstrat cum se joaca sah la ,DOUA MIINI.
  Si incredibila ADUCERE A DL SEBASTIAN LAZAROIU LA MIN MUNCII-adica in n,OCHIUL URAGANULUI,arata fara echivoc-urmeaza o lupta crincena pe scena politicii romanesti,in care nu se va face economie de resurse umane in primul rind.
  Stupoarea,a fost senzatia care m-a incercat,cind aseara in jurul orei 21,30 am aflat cine este noul min al muncii.
  Pur si simplu nu m-am putut stapinii si un ris ,sanatos si viguros m-a invaluit.
  Am citit apoi remerca puerile,spre cretina,a TURNULUI DE OBSERVATIE SI A LUI PUIU-IPUS DE TRAIAN BASESCU.
  Intre si eu asa din plictiseala-DA DE UNDE STITI VOI MAI TIRIE BRIU,CA ASA S-AU PETRECUT LUCRURILE?
  Cit de tembeli puteti fi,sa credeti o asemenea gugumanie,pe care si timpitii din scoala de militieni,prosti n-ar crede-o.
  De parca BASESCU SI BOC LOCUIESC PE PLANETE DIFERITE SI TIN LEGATURA PRIN PORUMBEI VOIAJORI.
  Bon dar asta e doar o constatare plecata de fapt din laboratoarele lui FELIX MOTANUL-unde copii prostii il jecmanesc pe si mai prostul felix,turnatorul,care in inconstiemnta lui plateste niste nemernici.
  Si totusi,pe undeva,tot ,trebuie sa fie niste,niscaiva lucruri ascunse si bine pazite.
  1-DL SEBASTIAN LAZAROIU-este un individ de mare caracter,imposibil de indoit,independent si slobod la gura-DAR INTR-O RELATIE EXCELENTA DE COLABORARE CU PRES. BASESCU-SA FIE OARE SPIONUL PRES. IN GUVERNUL LUI EMIL BOC?
  2.-Dl LAZAROIU,este un domn plin de idei,unele chiar iesite din comun,DAR SI UN EXCELENT STRATEG-SA NU UITAM CAMPANIA DIN 2009,A DL BASESCU-II POARTA SEMNATURA,si pe respectiva campanie a scris-VICTORIE SI INGENUNCHIEREA CONGLOMERATULUI POLITICO-MEDIATIC.
  3-Va reamintesc o zicere celebra a dl. LAZAROIU-IN ACEASTA CAMPANIE,LUPTA SE DA INTRE DEMOCRATIE SI PRESA………………ce a urmat????????????? O RUSINOASA INFRINGERE A PRESEI,IAR CREDIBILITATEA PRESEI,IN ACEST MOMENT A AJUNS LA COTE ALARMANTE-CINE FACE ASTAZI OPOZITIE IN ROMANIA???????????????ce a mai ramas din presa MOGULIANA.
  Si o ultima bucatica de scenariu-SINDICATELE-vor avea o mare problema,zic eu ucigatoare,in cei priveste pe liderii,oricum decredibilizati-VOR STA IN FATA UNUI OM CU O INTELIGENTA SCLIPITOARE-cu atitea idei,cite ei nu pot duce,intelege,dar mai ales care idei ii va pune in defensiva.
  oricum,si indiferent de ce spune opozitia-DL SEBASTIAN LAZAROIU-SUCCES IN LUPTA CU URAGANUL SOCIAL…………………………..IST
  raspuns PRESA,CEA INFRINTA SI PUSA CU BOTUL PE LABE.

 11. @ Administrator

  Domnişoară Mădălina,
  Vă rog să lămuriţi “inteligenţele” acestui blog că nu este nici o legătură între mine şi cel care semnează “Turnul de observatie”. Nu de alta, dar mă tot deranjează lumea să-mi comunice că “nu ştiu ce” a spus “ZeV”, “silverstar” şi chiar “Turnul de observatie” şi că ar trebui să am o replică.

  Sper că nu vă cer prea mult. Vă mulţumesc anticipat.

  • @ Bibliotecarul
   Am știut tot timpul că Turnul nu este același lucru …hai să spunem ființă, cu domnia voastră. Ce puțin, este puțin probabil.
   Dumnealui este o prezență foarte diferită , cel puțin pe acest blog, prin faptul că nu se manifestă cu nasul în …vânt, ranchiunos , supărăcios și exclusivist.
   Și prin comparație, chiar dacă s-a retras într-un ,,turn”, binevoiește , din când în când, să iasă pe balcon, unde mai și ascultă. 😉
   Acuma, adevărul gol goluț, îl cunoaște doar Dumnezeu. Căile LUI sunt complicate, dacă ne gândim , fie și la decizia Băsescului de a-l numi pe Sebastian Lăzăroiu, care a surprins aproape pe toată lumea. 🙂 🙂

  • Biblio te salut ,te rog sa stai aici pe blog ,sa-i destepti si pe aplaudacii astia de doi bani ,nu mai pleca ,blogul a ramas mult in urma de la plecarea ta ,a regretatului moro ,argus ,catrina ,partial Gabriela si alti bloggeri .Sper sa postezi aici….

  • ZeV cunosti acest dicton?

   “Le style c’est l’homme même”

   Daca da este degeaba ca mai trebuie si “ureche muzicala”

   🙂 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 12. Doamna ELENA UDREA-evit in acest moment sa ma adresez cu doamna ministru,pt ca ma adresez dv in calitatea de politician.
  Dupa cum probabil ati sesizat,la dv pe blog se da o lupta de idei si o polemica care are ca subiect-ATITUDINEA-atitdinea fata de partidul din care faceti parte.
  Asa in linii mari,este vb de dezvoltarea unei atitudini ,critice cu profunde accente pe INTEGRITATEA MEMBRILOR SI INCEPEREA UNEI ACTIUNI DE EPURARE[ZIC EU BOLSEVICA]in interiorul partidului,dar mai ales la virful partidului,s-au despre o alta atitudine,care lasa pe seama partidului,si a votantului curatirea, despre care toata lumea vorbeste si se exprima.
  Cred eu,ca a venit momentul ca si dv sa va exprimati parea ,si sa faceti o analiza a ceea ce credeti dv ca ar trebui sa faca in acest moment partidul.
  SA SE RISIPEASCA IN CONTINUARE IN FRAMINTRI INTERNE,EPURARI,SI LINSAJE PUBLICE,s-au sa incerce coagularea intregului partid in jurul bataliilor ce va stau in fata.
  As fi foarte incintat,daca va veti face putin timp,si ati clarifica aceasta diferenta de abordare in ce priveste soarta partidului.
  Desi scriu de multa vreme pe blogul DV stiti ca in general nu va deranjez cu intrebari,si nu va supun unor rechizitorii de tip stalinist,dar parca se simte nevoia, sa incercati sa va explicati pozitia ,si optiunea pe acest subiect.
  Ati mai anima putin atmosfera ,si doi,am stii ce credeti dv.
  Cui stima si mult respect-FRANK ZAPA[KING]

 13. @Frank Zapa
  1. Dacă domnul Sebastian Lăzăroiu este un excelent strateg, ar fi putut să-și dovedească aptitudinile și potența în calitate de lider al PDL.
  Nu văd ce ,,strategie” poate aplica distinsul domn la ministerul muncii, unde, din câte știm, se elaborează legi privind salarizarea și pensiile.
  ..Ne dați, ori nu ne dați…acesta este singurul motto al ministerului. 😉
  2. Respingând varianta inițială a partidului și guvernului, se dovedește că președintele nu dă doi bani pe imaginea publică a acestuia și pe capacitatea de discernământ a actualei conduceri a PDL.
  Vina principală, aparține, desigur, partidului.

  • …incapabil să se întărească și să se reformeze din interior.

  • …Și poate , nefiind exclus, se dă semnalul că procesul de ,,albire” a partidului este pe cale să înceapă. Chiar dacă pentru unii dintre noi, nu pare un obiectiv …PRAGMATIC. 😉
   Dar dacă acest demers este coordonat de președinte, cu siguranță că este..ca atare , chiar fezabil și va fi imediat îmbrățișat de iubitorii de strategii șahiste, cu personalitate puternică ( ? ), chiar dacă le produce , inițial, …. uluire. 😉

 14. Un zâmbet la cafea 😆

  Domnule farmacist, otrava de soareci pe care mi-ati dat-o e foarte buna!
  – Cum adica?
  – Le-a placut foarte mult! Au mancat-o toata, ba s-au si ingrasat pana-ntr-atat, incat n-au mai incaput pe vechile gauri, asa ca pisica i-a prins pe toti.

  • Oda cafelei 😮

   Viaţa e frumoasă când, la începutul fiecărei zile, mă scol şi te văd cum stai cuminte în faţa mea, aşteptând ca buzele mele să te atingă pe tine, proaspătă şi aburindă. Tu nu mă vezi dar mi te dai toată iar eu nu mă mai satur. Te văd, te gust, te sorb şi, dacă mai vreau, mă duc la bucătărie şi-mi mai fac o ceaşcă. Bună dimineaţa la cafea şi să simţiţi aceeaşi plăcere!

  • @Silverstar. Ooo… esti un deliciu Silverstar. In momentul de fata chiar nu stiu ce sa fac mai intai, trebuie sa imi impart mainile intre tastatura si binecuvantata ceasca de cafea. O zi buna.

  • ***Turnul de observatie – Să fie! 😆
   Asta e! Drogul nostru de fiecare zi…

 15. Sebastian LAZAROIU, ministrul muncii cea mai formidabila idee.
  Prima misiune a Domnului ministru “refacerea nomenclatorului de meserii” in ROMANIA.
  Numarul absolventilor de facultati technice sa fie redus in favoarea scolilor profesionale, introducerea apprentisajului este imperativa in aceasta perioada.
  ROMANIA sufera de mana de munca calificata, profesionala !!!

  Fac incredere acestui Domn pentru ca la cultura sa politica stie sa se informeze, ii recomand exemplul GENEVE – ELVETIA !!!

 16. Ze.V-iar in eroare-1.,legile de care vb au fost elaborate
  2.-n-avea cum aplica pt sefia PD-L-NU-I MEMBRU SI NU ARE 5 ANI VECHIME IN PARTID
  3-STRATEG DE EXCEPTIE-e mare nevoie de asa ceva,intr-un minister in care ministrul este obligat sa IASA IN FATA CAMERELOR DE LUAT VEDERI SI A ZECI DE MICROFOANE SI SA EXPLICE-
  Ze.V-ule-ieri alaltaieri si in ultimele luni-STRIGAI SA TE AUDA SI BULGARII-NU STIU SA COMUNICE,GUVERNUL NU ARE COMUNICATORI.
  Ei uite ca au,si inca unul de exceptie.
  La sloganurile:SA NE DEA,DA SA NE DEA…………TREBUIE SA RASPUNZI CU ALTE SLOGANURI-antipopuliste,BINE AMBALATE,SI INTELIGENT SPUSE,pt toate urechile,dar mai ales pt ,TOATE BUZUNARELE.
  Si acum o constatare asa mai picanta:
  esti prea matinal,mult prea matinal,de aceea peste zi,iti cam pierzi calmul,……………
  cele mai frumoase ore de somn sunt intre ora 6-8…………..

  • …Niciodată nu-mi pierd calmul când conversez cu prietenii. 😉
   Nota
   …Vechime de 5 ani ?? Ei aș… Dacă prezidentul DISPUNE, în 24 de ore, se schimbă și statutul și sigla, chiar și….denumirea partidului. 🙂 🙂
   Oricum, cei trei trandafiri, merg ca nuca-n perete la un partid popular european. 😉

  • ….Doar pentru comunicare, era suficient postul de purtător de cuvânt și consilier personal al primului ministru.
   Dar după cum se vede, ca și în armată, funcția de la eșalonul superior, bate gradul de la cel inferiror, iar o funcție de simplu comunicator nu era de ,,nasul” lui Sebastian. 😉
   Astfel, rezultă pe cale logică, virgulă, că, până și un (fost) consilier prezidențial, este mai important decât un..prim ministru al României. 😉

 17. Tre’ sa-i fac o vizita la biblio pe blog,sa vad ce-l mai framinta………..si daca e cazul sa-l bag nitzel in priza.
  Ze.V.poti veni si tu,………..

  • Băi, trebuie să muruiesc gardul de lemn cu soluție antimucegai, iar eu nu sunt de ,,nasul” lui biblio. 😉
   Consideră probabil că blogul lui, aparține ,,eșalonului” superior. Mie-mi place cu trupa. 🙂

  • ***Zapa – vezi că tu, ZeV şi eu, bineînţeles, suntem trecuţi pe lista de indezirabili a lui Bibliotecaru… 😆 Hi hi hi!… 😮 Unde-i puiu să râdă puţin…

 18. Da asa este -dar in acelasi timp,este o onoare pt mine sa fiu ,indezirabil in raporturile cu u asemenea individ,semn ca sunt un om NORMAL.
  Doar nebunii,labili si schizofrenicii,sunt amicii lui-VEZI SIMPATIILE LUI DIN LUMEA SOCIALISTILOR.

 19. Ze-V-ule-BAGA MARE-asa-ti trebuie ,DACA TE-AI MARITAT……………SI DACA,SI MAI GRAV COCHETEZI CU IDEIILE BIBLIOTECARULUI….
  HAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-CIT E SOCIALISMUL IN FLOARE NICI IN…………NU MA DOARE…………………

 20. ,LA CUMPARATURI PRIN JUNGLA POLITICA ROMANEASCA’

  STATUL ILIESCIAN EXECUTAT LA ………FOC CU FOC-NU AUTOMAT

  Intotdeauna am fost fascinat de umorul negru,al bolsevicilor rusi,care,pt a dovedi ca au depasit si ultima ,FRONTIERA A CUNOASTERII,L-AU IMBALSAMAT PE LENIN,ASA INCIT ACESTA SA PARA VIU,si tot bolsevicul ,netrebnioc sa-l poata vedea pe marele LENINPARINTELE BOLSEVICILOR IN TOATA SPLENDOAREA SA.
  Papasa ION ILIESCU-a tinut si el sa intre in constiinta romanilor,asa ca ce si-a zis batrinul bolsevic,i-a sa-i fericesc eu pe romani cu UN STAT DE CARE SA NU SCAPE IN VIITORII 100,DE ANI.
  A inceput prin a da ROMANILOR UNA DIN CELE MAI MIZERABILE CONSTITUTII,care are un singur scop precis-SA CONSEERVE NEOCOMUNISMUL,a populat cele mai importante instutii ale statului cu OAMENII SAI,si aici ma refer la :
  -curtea constitutionala
  -I.C.C.J
  C.S.M.
  POLITIE
  TOATA LUMEA BUGETARA-INCEPIND CU VAMI,INVATAMINT,SANATATE,POLITIE.
  In felul acesta a sperat ION ILIESCU SI AI LUI,ca statul TICALOSIT’ii va supravietuii lui cel putin inca 100 de ani.
  Socoteala pina la un punct corecta,pt ca anii 2005-2010,au aratat ca se poate,si ca desi nu se afla la putere,ION ILIESCU NE ZIMBEA DIN LOCATIA SA,BINE PAZITA SI PLATITA CU GENEROZITATE DE NOI ROMANI.
  Ce nu a luat in calcul ION ILIESCU,este ca,cine-va,unde-va ii pune gind rau si,precum mesterul manole,il va zidi pe el iliescu dupa care v-a DINAMITA INTREG ESAFODAJUL BOLSEVIC ILIESCIAN.
  De mai bine de doi ani,asistam cum in fiecare zi,ACEST MANOLE MODERN,TRAIAN BASESCU si oamenii lui,iau caramida cu caramida si demonteaza statul iliescian,executindu-l la foc cu foc.
  Practic din STATUL ILIESCIAN NU A MAI RAMS DECIT SCHELETUL-DESCARNAT SI CARE SCOATE LA IVEALAUN SCHELET RAHITIC,CU OASE MOI,PREGATIT SA FIE INCINERAT.
  Ce vedem in aceste zile,sunt ultimele zbateri ale sistemului TICALOSIT NASCUT GINDIT SI CONCEPUT DE DIABOLICUL BOLSEVIC ION ILIESCU.
  Firava rezistenta pe care sistemul[bugetarii] o mai opune,arata fara nici nun dubiu-EXECUTIA SE APROPIE DE SFIRSIT-INTREGUL INCARCATOR SI-A ATINS TINTA,SI A LOVIT IN ORGANELE VITALE,putinele cartuse ramase vor trebui doar sa definitiveze aceasta executie atit de necesara si benefica pt natia romana.
  N-am sa vorbesc acum nimik despre ,DEGETUL DE PE TRAGACI’adica despre stapinul degetului,il banuiti si-l stiti,dar o voi face atunci cind scheletul va fi IN URNA………..care va adapostii scheletul statului iliescian.

  P.S.
  Zilele astea urmaream o demostratie a tinerilor comunisti eleni-o minuta de retardati,care stateau in fata unei banci si strigau sloganuri impotriva F.M.I SI A BANCII MONDIALE-nu vi se par cunoscute SLOGANURILE LOZINCILE???
  Cum se face ca USELISTII IN FRUNTE CU ANTONESCU SI PONTA ZILNIC SE LUPTA CU F.M.I??????????
  Cum se face ca acum cind in toata europa,COMUNISTII SI SOCIALISTII AU FOST ALUNGATI DE LA PUTERE,APAR SCENARII GEN-FOAMETE PE GLOB,F.M.I NE FACE SCLAVI??????????

 21. Raluca Turcan, m-a amuzat copios cu declarația că, numirea lui Lăzăroiu reflectă deschiderea PDL către………. societatea civilă și intelectualitate (sic !).
  Băi, să mori de râs, nu alta, auzi….,,deschiderea” PDL… simpatica doamnă, pe care, de altfel, o respect foarte mult, m-a făcut praf. Cât e ea de serioasă, probabil că se prăpădește de râs, ea însăși, ,,de porumbelul” ,zburător prin media, ieșit pe gură.
  Probabil că ușa principală de la Modrogan se deschide/descuie , de regulă, dimineața. Dar sunt convins că Președintele are întotdeauna la el, o cheie de rezervă pentru vizitele nocturne. 🙂 🙂 🙂

  • @ZeV. Domnule, poate nu stii ce pot insemna orgoliile ranite. In cele 45 de zile de asteptare s-au vehiculat cateva nume, cel mai adesea al Ralucai Turcan. Se vehicula acest nume pentru a-i vindeca ranile orgoliului in urma Conventiei cand a pierdut la mustata in fata altuia mai “merituoas”. Cand era cat p’aci ca ranile sa se vindece (zvonurile din partid jucau rolul unor puternice cicatrizante) apare acum si noua numire la Munca. Nici nu se vindecase-ra bine ranile vechi ca acum Raluca sa mai primeasca o lovitura. Este prea mult chiar si pentru ea. Totusi sa nu o desconsideram. In fata loviturilor primite, domnia sa a ales “autoterapia”. Dupa umila mea parere, cred ca astfel trebuie interpretata ” deschiderea PDL către………. societatea civilă și intelectualitate (sic !)”. Exista si o zicala populara potrivita pentru situatiile de acest gen: “vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acri”. Salve!

  • Raluca Turcan este un politician onest, competent și foarte serios, care, are un viitor în activitatea politică. Desigur că , saltul se va produce, atunci când femeile marcante ale PDL, vor primi ,,verde” de la ……… pentru ocuparea celor mai înalte funcții în partid și în stat. Acum, din păcate, doamnele din PDL sunt pe ,,stop”. 😉

 22. o fi avind mai VALERIU-CA DOAR BASESCUL TRAIAN E PARINTELE PD-L.
  SI cum basescul TRAIAN nu vrea sa aibe soarta celebrului personaj din povestile batrinului WILL,REGELE LEAR,fii sigur ca si-a facut dubluri la CHEI,da ce zic eu aici,CHIAR SI LA ………………….CHEIA FRANCEZA…………
  HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 23. P.S.-da la PAPASA ILIESCU,cine crezi tu ca i-a subtilizat ,LEGATURA DE CHEI-AIA CE A FOST TRANSMISA DE LA GHEORGHE GHEORGHIU DEJ, INCOACE????????????
  Nu crezi cum-va ca si legatura ILESCIANA,STA ACUM UNDE-VA INTR-UN SERTAR DE BIROU,INTR-UNA DIN CAMERELE COTROCENIULUI????????????
  HAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIII
  P.S.daca ii urmaresti atent pe SOCIALISTII PONTA SI ANTONESCU-cam senzatia asta tre; sa o ai….

 24. zE.V-IN CELE 45 DE ZILE S-AU VEHICULAT TOT FELUL DE NUME-CUGETARE A LA TURNUL DE OBSERVATIE.
  1-turnuletule-ATI VEHICULAT ,VOI SI PRESA TEMBELA-A MOGULILOR
  2-E totusi o diferenta majora intre ATI SI AU.asa ca………Turnul de control-mai incdet cu pianul pe scari,ca ti se vad CHILOTEII ROSII,si n-as vrea sa te ia anti.comunistii la pietrii.
  A sa nu uit,e cam depasit ,MODELUL ASTA DE TIP EUROPA LIBERA ,CE SE PRACTICA PRIN CONTEMPORANUL LUI BARBU EUGEN,SI FLACARA LUI ADRIAN PAUNESCU.
  Vreau ceva de mai buna calitate………

  • bey involutule ,Eugen Barbu a condus revista Saptamana ,nu Contemporanul ,te dai destept 😆 😆 Saptamana era o revista super buna in perioada comunista …

  • zapa…cand nu postezi lozinci pocit scrise ,scri neadevaruri si minciuni cat cuprinde ,cultura ta generala are lacune mari si memoria iti joaca feste 🙄

  • zapa …esti luat la misto de portocalicii tai ,imi pare rau de tine ,sa fii de rasu-l blogului 😆

  • @Frank Zapa. Marturisesc cu sinceritate ca sunt un crestin convins, poate ca un pic mai putin practicant deoarece sunt un om mult prea comod si uneori de dragul prietenilor de pe blog, cedez destul de usor si renunt la practica. Deci crestin fiind nu pot sa nu remarc si valorile fundamentale si ale altor religii. Spre ex. apreciez profunzimea religiei budiste. Una din ideile fundamentale ale acestei religii o constituie REINCARNAREA. Nu, nu este o vorba in vant, avem chiar proba materiala privind valabilitatea conceptiei budiste. Da domnilor reincarnarea se produce chiar sub ochii nostri. Uitati-l pe Frank Zapa. Asa il cheama acum si este un mic intreprinzator roman, dar in realitate el este un iacobin din timpul revolutiei franceze ce acum a gasit momentul si locul sa se reincarneze si asta spre a ne calauzi pe noi in lupta impotriva comunismului. Da domnilor este un iacobin intarziat ce a intrat in Masina timpului si uitand domnia sa codul pentru teleportare (pardon, reincarnare), a tastat si el la plesneala si uite asa ne-am procopsit noi cu domnia sa. Marea ta realizare in viata trecuta, daca iti mai amintesti, a fost inventarea ghilotinei cu care ati taiat capete de nobili pana ati facut scurta la mana, iar cand ati terminat cu acestia ati inceput sa va taiati capetele intre voi iacobinii. Vei fi fiind si tu unul dintre acestia? Asa s-o fi explicand fobia ta fata de culoarea rosie? Apropos, ca ati taiat capul unui rege va inteleg ca doar erati revolutionari si inca din aia iacobini, dar cu regina ce avura-ti domnule, de ce i-ati taiat capul si reginei? De buna seama ca D-na Udrea nu stie de faptele dv. de iacobin din viata trecuta, caci daca ar sti ca ati taiat pana si capul reginei, apoi sa stii Frank ca atunci ti-o da domnia sa de cheltuiala de n-o s-o poti duce, basca si Silverstar iti va da cu tifla in loc de un zambet la o cafea. Frank Amice Frank, aceasta sarja este urmarea acelor chilotei rosii pe care pretinzi ca i-as purta. Chiar te simti calificat, dupa ucenicia impotriva nobilimii franceze, sa preiei acum stindardul luptei anticomuniste? Off… ce ma fac cu tine Frank, esti evadat din timp si ai venit sa faci ordine in mileniul III ! Pentru a-ti inlatura dilemele existentiale vis-a-vis de persoana mea, ei bine Frank, de vei avea rabdarea sa recitesti prin arhiva, vei da si de vreo doua marturisiri de credinta ale mele in care mi-am afirmat atasamentul fata de gandirea liberala. Iti spun asta pentru a nu mai face confuzii privind culoarea chiloteilor mei.

 25. @ZeV, stimate domn,aveti pregatirea necesara, cultura politica necesara de a aprecia calitatea serviciilor pe CNN le asigura continuu PART.DEMOCRAT din SUA.Sunt de acord cu toate comentarile dvs.putem colabora bine in orice situatie,buna sau rea a PDL.Trebuie sa va spun cu regret,sunt brailean si am vazut la tv.cum dna ministru a fost jignita pur si simplu de asa zisi “PENSIONARI,pusi la cale de PSD(erau doar din cei cu pensii mari,faceau parte din cashetele ‘ZBURATOARE”) care au semnul electoral “degetul mijlociu in sus”.Dna ministru a venit atunci la Braila pentru a da acestui oras 40 mil euro,bani pe care PSD-istii nu au fost in stare sa investeasca in modernizarea acestui oras,murdar,tern,ruginit,suparat,prost gospodarit de 20 de ani de ORGANIZATIA TRIBALA BAALUBA A PSD.Au inceput lucarile,acestea asigura locuri de munca la sute de braileni,orasul avea absoluta nevoie de a iesi din COLAPS.La asemenea marlanii se pricep acest TRIB,numit PSD.Va salut cu respect.

  • …tara-i in cadere libera si orice manifestatie ii pusa la cale de pesedisti ???,cata minte trebuie sa ai? ,sa gandesti asa ,iti spun eu bey lepedaturi-ule :nu-ti trebuie minte deloc .

 26. Este regretabil ca pe acest blog pot comenta,marlanii,incultii,secaturile care jignesc oameni care isi expun propriile opinii,pareri,idei,caderea libera de care vorbeste si ma jigneste acest nemernic, las ,PUIU,este caderea lui morala,este probabil CAZUT EL IN CAP.Dupa parerea mea ar trebui sa nu aiba acces la cumpararea si folosirea computerelor ,a telefonelor mobile,VAGABONZI,GOLANII,TIGANII, spui o parere undeva si te trezesti jignit,injurat de oameni de nimic.

  • 😆 😆 du-te nu ma informa ,tu trebuie sa fii tolerat pe blog ,sa ridici osanale portocalii de doi bani ,stai aici si ridicati ce vreti voi ,sa nu faceti hernie 🙄

  • blogul asta avea traficul cel mai mare din blogosfera politica damboviteana ,decand ati venit voi aplaudacii astia de doi bani s-a dus dracului tot traficul ,multi nu mai posteaza cand vad osanalele astea la care si Ceausescu rosea 😆 inainte tovarsi portocalici ….

 27. @Mădălina
  Stimată doamnă moderator, dacă ați terminat curățenia de acasă, poate aruncați un ochi (critic) și pe blogul distinsei doamne ministru. 😉

 28. lepadatu chirita
  Ați remarcat corect, falia imensă creată între profesionalismul și bunele intenții , caracteristici de bază în activitatea doamnei ministru , pe de o parte și cloaca de ordinărie pesedisto-penelistă ce băltește în teritoriu, pe de altă parte.
  De aceea, banii europeni nu sunt absorbiți, pentru că autoritate locală stă cu traista spre guvern, dar prin fundul găurit, banul circulă cu precizie matematică, drept în buzunarele (bine cusute) ale prietenilor politici și de afaceri.
  Este ca și cum, MDTR s-ar numi ,,cooperativa munca în zadar”.
  Mă întreb, în ultimul timp, dacă descentralizarea excesivă, face mai mult bine decât rău. Poate fi o temă de meditație, mai ales, pentru votanții administrațiilor locale, care au dat un prost exemplu și măsura miopiei lor, cu ocazia alegerilor de la Baia Mare, dar nu numai.
  Orbecăim într-un cerc vicios al educației precare și neputinței, pe care îl putem sparge doar noi înșine, IEȘIND MASIV LA VOT ȘI VOTÂND PDL ! După aceea, le putem rezolva pe toate. MAI ALES, CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, PENTRU UN NOU ÎNCEPUT.

 29. Recomand unor corifei ai polemii sa fie mai ponderati atunci cand apreciaza ca probleme Romaniei, inclusiv cele de natura constitutionala, s-ar putea prin iesirea masiva la vot a cetatenilor. Dimpotriva, ar trebui sa isi doreasca ca in ziua alegerilor sectiile de votare sa fie cat mai putin aglomerate si mai aerisite, caci aglomeratia votantilor viciaza aerul si unde mai pui ca poate rasturna calculele preliminare materializate in sondaje. Prezenta masiva la vot poate insemna sfarsitul perioadei portocalii din istoria poporului roman si va fi consemnata ca atare de viitoarele manuale de istorie.

  • Cel puțin, nu vom rămâne cu regretul că, ,,ar fi fost altfel, dacă..”
   Pe de altă parte, o prezență la vot minoritară, înseamnă un stat anemic și contestabil și un…vot de blam acordat democrației înseși.
   În ceea ce privește PDL, o apatie generalizată și un vot exprimat doar de nucleul dur de alegători, vor conduce cu certitudine la pierderea puterii.

 30. @Doamnă Anca Boagiu
  Derbedeii și vagaboandele mediei, cărora le-ați permis accesul în automotor, și-au plătit biletele de tren ? Sunt convins că nu, bașca, accesul nestingherit, INCLUSIV în postul de comandă.
  Mâine, va veni alt golan, Cătălin Tolontan, care va susține că ați încercați să momiți presa, oferindu-le jurnaliștilor (de scandal) un transport gratuit din banii contribuabilului, așa cum i-a spus, nemernicul și Președintelui României !
  Asta înseamnă să strângi șerpi la sân : te mușcă de nu te vezi. Pe viitor, călcați năpârcile direct pe capetele spurcate și țineți doar conferințe de presă la sediul ministerului.

 31. Am scris şi eu despre asta şi am citat acelaşi articol:
  =Momeala lui Felix pentru parlamentari: Posturi bine plătite la Intact=
  An scris acolo şi nişte chestii, de exemplu mi-am amintit de povestea cu Tot Trandafis şi manifestarea ei de efoziune când s-a revărsat pe sărmana Gaura Vasile de era s-o ucidă pe sărmana săltăreaţă:
  “De foarte multe ori îl auzim pe Ponta cum se plânge că parlamentarii sunt cumpărați de Putere. De asemenea ne mirăm de faptul că unii parlementari ai puterii în momentele cheie votează împotriva guvernului. Să ne amintim de exemplu de Teo Trandafir. Cel mai important eveniment din viața ei de politician fiind votul împotriva partidului care i-a dat posibilitatea să iese din anonimatul în care a aruncat-o insuccesul în televiziune.

  De ce mi-am amintit de Teo? Deoarece ea își dorea revenirea în televiziune, probabil la Intact unde prestează fostul ei coleg, Mircea Badea… Unui parlamentar UNPR Voiculescu personal i-a oferit postul de manager al unei stații locale a Antenei 1….” Restul aici: http://romanicablues.wordpress.com/2011/06/03/momeala-lui-felix-pentru-parlamentari-posturi-bine-platite-la-intact/

  P.S. Trebuie subliniat ceva. Iar e vorba de Moldova … Parcă ar fi un fel de Zonă Crepusculară acolo …

 32. @ZeV.Stimate domn,nu credeti ca “defectiunea ” la acel amarat de automotor a fost aranjata de acel mizerabil ziarist TOLONTAN cu complicitatea mecanicilor,cum sa gasit pentru dna ministru un tren fara revizie tehnica nu stiu de care.Cand au loc restructurarile in CFR ce zic , se razbuna dna BOAGIU pentru acea mizerie,numita “defectiune”,tocmai spre deliciul ziaristilor(santajistilor).Privind prezenta la vot;in 2009 sa propus ca votul sa aiba loc vinerea,ideea,oameni preponderent tineri pot sa voteze si sa mearga in locuri de recreere dar PSDsi PNL ausarit ca fripti,stiau ca tinerii voteaza cu noi,batranii care oricum voteaza,indiferent de zi 70% voteaza cu ei.Sa gaseasca ceva PDL sa motiveze tinerii sa voteze,orice numai sa vina la vot,in aceste conditii le dam iar la bot in 2012.Incepem evident cu constitutia,si noi reguli de stabilire a castigatorilor in colegii,astfel parlamentarii PNL 60 % au intrat cu calculatorul,TUSA-GHISE( 500) voturi la Galati,OLTEANU-TARICEANU-ORBAN-VOSGANIAN-CAMPEANU,baba asta care a fost ministrul muncii “DE LA CULESUL PORUMBULUI LA TAIATIL CIOCANILOR) da lectii pe toate ecranele tv.PACURARU tot ministru al muncii sa facut de cacao,LA PRINS ISTORIA CU PANTALONII IN VINE.Asta este actuala opozitie.Va salut cu respect.

  • @domnule lepadatu
   Scenariul este plauzibil, dar eu mă întreb, de ce demnitarii PDL și ai guvernului, nu realizează că trusturile de presă au singur și major obiectiv : DEMOLAREA PDL, prin orice mijloace.
   Pe de altă parte, încrâncenarea transparent tendențioasă a mediei antinaționale, ar trebuie să-i determine pe cetățeni să-și pună întrebări. Una dintre ele, ar putea fi : ce au de pierdut trusturile de presă, dacă PDL câștigă alegerile ? E suficicient, după părerea mea, pentru a realiza cine dorește reformarea societății și cine nu, cine dorește să calce revanșard justiția în picioare, pentru anularea verdictului de colaborare cu fosta securitate și cine dorește un stat slab, aservit grupurilor de interese însetate, inclusiv, de contracte de publicitate din bani publici.
   În acestă conjunctură ostilă, nu atât PDL, cât întregii națiuni și a viitorului ei, mă întreb: CE FACE CONDUCEREA PARTIDULUI, CE FACE GUVERNUL ?
   Una dintre deciziile rapide, ar putea fi cea sugerată de dvs : stabilirea votului, într-o zi de miercuri , sau joi.
   PS
   Mai sus ați postat niște nume de așazișiliberali…am făcut o pauză de scris și am dat o fugă să îngurgitez un antivomitiv… Bleahhh ! 🙂

  • ..Sper că amic Turn nu este..acest GEN de liberal….adică de stânga. 😉

  • …a nu se înțelege jumătate de amic…deci, ,,amicul”. 🙂

 33. DOAMNA ELENA UDREA VA STIMEZ PENTRU CE FACE-TI ,PENTRU CA LUPTATI IMPOTRIVA ALIANTEI SOCIALISTE,SI POATE ALTI PDL-ISTI VOR INVATA CUM TREBUIE SA RASPUNDA LA GOLANIILE SI SARLATANIILE CARE LE FAC ZI DE ZI ASA ZISA TELEOPZITIE..
  DE FELIX CE SA MAI VORBIM IL STIE TOATA TARA,DAR
  INTREB SI EU DE UNDE ARE BANI TRUSTUL SAU DACA TIPA SI URLA CIT IL TINE GURA CA E CRIZA SI CA EI O DUC RAU…?
  DACA SLUGILE SALE AU SI EI BANI DE VILE SI PISCINE DE CE SE IDENTIFICA CU OAMENII OBISNUITI, DE CE LE PLING DE MILA
  IAR EI FAC VACANTE IN AFARA SI BEAU SAMPANIE?
  DE CE ATPR LE DA PREMII LA EMISIUNI CAREE MAI DE CARE MAI MITOCANESTI SI CU LIMBAJ SUBURBAN?
  PDL-UL TREBUIE SA LUPTE CU ACESTI VARANI AI ROMANIEI SA LE ARATE ADEVARATA FATA A LOR SI SA INCEAPA SA SE PROMOVEZE MAI MULT
  SA DESCHIDA STATII DE TELEVIZIUNE,PRESA SI SA TRIMITA COMBATANTI ADEVARATI NU DOAR SA INCASEZE DE LA TOATA SLEAHTA DIN EMISIUNI ASA ZISE DE STIRI(MIZERII LA COMANDA)
  VA DORESC MULTA SANATATE SI A SSTITI CA NU TOTI BUGETARII VA INJURA ASA CUM URLA ALIANTA SOCIALISTA

  E GREU DAR INCERCAM SA MAI FACEM SI ALCEVA ,ADICA SA SI MUNCIM SUNT BUGETAR CU UN SALARIU DE 8 MIL SI STIU CE INSEMNA SA ITI POTI PLATI FACTURILE LA TIMP…PT D-VOASTRA TOATA STIMA (NU SUNT TALIBAN PORTOCALIU)…SIMPLU CETATEAN CARE NU SA ARUNCA IN CAP,NU FAC GREVA FOAMEI ,NU INJUR LA BASESCU..

  • Dle Daniel,sunteti un adevarat cetatean responsabil,modest,serios,cu mult bun simt,radiografia pe care o prezentati aici actualei situatii politice,a asa zisei “clase politice”,a ‘PRESE”,scrisa si audio, nu lasa loc nici unui comentariu,sunt dupa parerea mea PERFECT ADEVARATE.Stimate domn aceasta RADIOGRAFIE arata o BOALA a acestui segment a societatii romanesti,ce trebuie facut ? PRESCRIS TRATAMENTUL.1 REVITALIZAREA ECONOMIEI ROMANESTI2= 2REINDUSTRIALIZAREA 3 READUCEREA CULTULUI PENTRU MUNCA IN CONSTIINTA POPORULUI ROMAN 4 COMBATEREA FERMA A CORUPTIEI LA TOATE NIVELURILE 5 DESTRUCTURAREA BANDELOR DE DREPT COMUN SI MAFIOT-POLITICE 6 CONTROLUL STATULUI ASUPRA PRODUCTIEI ENERGETICE care au mai ramas.7 CONTROLUL MARILOR AVERI prin activarea legii 18.,maregand pana la confiscarea lor.STIMULAREA CELOR CARE MUNCESC prin plata lor cinstit dupa o munca cinstita.Este greu sa intretii o familie in mod decent in zilele de astazi cu 8 milioane lei lunar.RAMANA DESCHISA ACEASTA LISTA CU PROPUNERI . VA ROG PE DVS si PE dl @ZeV daca vreti sa imbunatatiti acest comentariu.Va salut cu respect.VA PROPUN O TEMA ” SA VORBIM DESPRE BANUL PUBLIC.Va multumesc.

 34. @ZeV. Stimate domn.Exista dupa parerea mea 2 ipoteze sau mai multe ,dupa mine acestea justifica ,ATACURILE JOSNICE,MINCIUNILE CRASE,DIVERSIUNILE,pentru compromiterea oamenilor politici,ministrilor,simpatizantilor,aliatilor PDL si a coalitiei de guvernare a presedintelui Basescu astfel: 1 Nu au acces la resursele energetice prin PRIVATIZAREA HIDROCENTRALELOR care a fost promisa de PSD lui VOICULESCU 2. LIBERALII au pierdut controlul asupra site-urile cu hidrocarburi din MAREA NEAGRA,stiti ca nu se daduse la HAGA sentinta si deja TARICEANU le concesionase CANADIENILOR.3. SORIN OIDIU VANTU avea deja si director numit la POSTA ROMANA, care sa fim seriosi este o mare sursa de bani cu investitii putine(guvrnul japonez a privatizat posta dupa 22 de motiuni,si 14 guverne ,timp de 62 de ani),deasemeni acest informator si infractor,vroia controlul a exploatarilor de URANIU din DOBROGEA si ARDEAL.PSD-stii au ratat OLTCHIM R. VALCEA si controlul total asupra IND.CHIMICE ROMANESTI si a TERMINALELOR PETROLIERE DIN CONSTANTA si ZONA.CANALUL DUNARE – MAREA NEAGRA a fost si este un VIS FRUMOS pentru PSD.Observati ca in aceste mizerabile actiuni de destabilizare a tarii se afla securistii notorii astfel; VOICULESCU-VOSGANIAN-VANTU-si altii, in statutul politiei secrete EST-GERMANE,STASI la punctul 11 se spunea ; in caz ca PSUG va pierde PUTEREA POLITICA cadrele politiei secrete au misiunea,SA SE INFILTREZE IN PARTIDELE NOU CREATE si sa PUNA MANA PRIN ORICE MIJLOACE PE PUTEREA ECONOMICA, la noi ex este destul de convingator si clar.In germania a devenit peste noapte mari capitalisti KATARINA VITT ,EDUARD MIELKE si altii,la noi VOICULESCU-PATRICIU-VANTU-si altii.ACESTIA TREBUIESC DEMOLATI PRIN ORICE MIJLOACE.SI IN PDL SUNT OAMENI CARE SE OPUN DEMOLARII ACESTORA ,BLAGA SI MULTI ALIATI AI LUI.DE CE VIDEANU NU A IESIT NICI ACUM CU LISTA “BAIETILOR DESTEPTI” CERUTA DE BASESCU.TREBUIESC TINERI SI ONESTI ca PREDA CRISTIAN-VOINESCU-PALEOLOGU-UDREA-S BARBU-R TURCAN ,nu mai vorbesc de EMIL BOC CARE ESTE CEL MAI CINSTIT PREMIER CARE A TRECUT PRIN PALATUL VICTORIA DE LA ION ANTONESCU SI PANA ASTAZI.PAREREA MAE.VA SALUT CU RESPECT.

 35. PRIETENI,va propun sa dam o mana de ajutor la CONSTIENTIZAREA ROMANILOR in 2 probleme.1.CINE A DISTRUS ECONOMIA NATIONALA.2. CATI OAMENI AU RAMAS FARA LOCURI DE MUNCA SI CATI PENSIONARI( LA 50 DE ANII a produs ACEST DEZASTRU.VA ROG SA FOTOGRAFIATI,FABRICI-UZINE-COMBINATE-CAP-IAS-COOP-STATIUNI DE ODIHNA-si alte obiective economice care acum sunt RUINELE unei politici antinationale,din orasele si localitatile de origine a dvs,si mentionat cati muncitori aveau, si anul in care au fost inchise si cine guverna tara atunci.Sa la postam pe internet, cum doriti dvs.Sa vedem dimensiunile DEZASTRULUI POST REVOLUTIONAR si a DEMENTEI CLASEI POLITICE.

 36. BANII STATULUI, TV ANTENELE -RTV-chiar si TVR, prin emisiunile lor de DEZINFORMARE-DIVERSIUNE-INTOXICARE-MANIPULARE a oamenilor, acestia au inteles ca la guvern exista un DEPOZIT cu vagoane cu bani in care fiecare ministru ia cati are nevoie,cand vrea el si face ce vrea cu ei.DAR,este adevarat ca orice BAN care iese din VISTERIA STATULUI se fura din el,mai mult sau mai putin,dupa caz astfel;BANI DE PENSII-se fura in felul urmator:1.PENSII PE CAZ DE BOALA LA OAMENI” SANATOSI” de ordinul miliardelor de lei-CONCEDII MEDICALE-MILIOANE DE ZILE DE CONCEDII MEDICALE,care costa miliarde lei,date la OAMENI SANATOSI pentru,PRASIT,VOIAJE,MUNCA IN STREINATATE,NUNTI,BOTEZURI,si altele.MEDICII DE FAMILIE-SUNT PLATITI SI PENTRU NR DE PACIENTI,astfel,la un contrl al casei de sanatate in bucuresti si VASLUI,AVEAU INSCRISI DUBLU DECAT REALITATEA,LUASE IN EVIDENTE,MORTI,INEXISTENTI,OAMENI CARE FIGURAU DE 2-3 0ri SI LA ALTI MADICI DE FAMILIE,MILIOANE DE LEI se duc si aici.ASTIA SUNT SNAPANII-SPAGARII-INFRACTORII DE MADICI de NEFAMILIE.Acum fac nazuri la contractul cu CNAS.Trebuia DUTA sa lase DNA sa faca treaba,avea destula.Aceiasi situatie intalnesti in AGRICULTURA-ARE TARANUL 1 HA, MINTE CA ARE 3 SI INCASEAZA sute de euro fraudulos,si aici se fura sute de milioane de euro.Gasim oriunde sunt bani publici aceleasi furtisaguri cu complicitatea inaltilor functionari publici.Dl BOC ii tremura mana cand da un salariu de nimic oamenilor onesti,muncitori,productivi.Bagat la puscarie acesti nemernici,complici cu JUSTITIA ROMANA.Aceste sunt numai cazuri care le stiu.Va rog sa ma ajutati dle @ZeV si DANIEL in dezvoltarea acestui subiect.

 37. BANII STATULUI, TV ANTENELE -RTV-chiar si TVR, prin emisiunile lor de DEZINFORMARE-DIVERSIUNE-INTOXICARE-MANIPULARE a oamenilor, acestia au inteles ca la guvern exista un DEPOZIT cu vagoane cu bani in care fiecare ministru ia cati are nevoie,cand vrea el si face ce vrea cu ei.DAR,este adevarat ca orice BAN care iese din VISTERIA STATULUI se fura din el,mai mult sau mai putin,dupa caz astfel;BANI DE PENSII-se fura in felul urmator:1.PENSII PE CAZ DE BOALA LA OAMENI” SANATOSI” de ordinul miliardelor de lei-CONCEDII MEDICALE-MILIOANE DE ZILE DE CONCEDII MEDICALE,care costa miliarde lei,date la OAMENI SANATOSI pentru,PRASIT,VOIAJE,MUNCA IN STREINATATE,NUNTI,BOTEZURI,si altele.MEDICII DE FAMILIE-SUNT PLATITI SI PENTRU NR DE PACIENTI,astfel,la un contrl al casei de sanatate in bucuresti si VASLUI,AVEAU INSCRISI DUBLU DECAT REALITATEA,LUASE IN EVIDENTE,MORTI,INEXISTENTI,OAMENI CARE FIGURAU DE 2-3 0ri SI LA ALTI MADICI DE FAMILIE,MILIOANE DE LEI se duc si aici.ASTIA SUNT SNAPANII-SPAGARII-INFRACTORII DE MADICI de NEFAMILIE.Acum fac nazuri la contractul cu CNAS.Trebuia DUTA sa lase DNA sa faca treaba,avea destula.Aceiasi situatie intalnesti in AGRICULTURA-ARE TARANUL 1 HA, MINTE CA ARE 3 SI INCASEAZA sute de euro fraudulos,si aici se fura sute de milioane de euro.Gasim oriunde sunt bani publici aceleasi furtisaguri cu complicitatea inaltilor functionari publici.Dl BOC ii tremura mana cand da un salariu de nimic oamenilor onesti,muncitori,productivi.Bagat la puscarie acesti nemernici,complici cu JUSTITIA ROMANA.Aceste sunt numai cazuri care le stiu.Va rog sa ma ajutati dle @ZeV si DANIEL in dezvoltarea acestui subiect.

 38. doamna ministra mai invatati si pe aia care vin la antene sa le spuna la marionetele alea de moderatori ce swpuneti dumnevoastra sa stie popurul ce manipulari fac felix motanul

 39. REVIN CU SCUZELE DE RIGOARE. MERCENARII CARE SUNT DE CASA LA CELE 2 POSTURI TV.ANTENA SI RTV , SUNT PLATITI CAND SUNT INVITATI LA TVR , MA REFER LA EMIL HUREZEANU,IOSIF BODA,MUGUR CIUVICA SI ALTII.

 40. De ce spune Mădălin Voicu peste tot că ați fi de etnie rromă? E vreun adevăr în declarațiile lui sau face un joc politic ieftin.
  Cît privește caracterul lui Voiculescu, nimic nu-i este străin acestui delator corupt. Nu mai miră pe nimeni modul de lucru al Antenelor deoarece s-au modelat perfect pe caracterul infect al proprietarului. Mai dau și informații pertinente sau investigații bune, însă mîrșăvia și țintirea unor politicieni în funcție de interesele patronului o descalifică profund ca formator de opinie. Asta nu înseamnă că am încredere într-un politician care subliniază un lucru evident deja.
  Politica e la fel și chiar mult mai coruptă decît Vîntu și Voiculecu la un loc.

 41. In Romania presa este cenzurata , televiziunile importante apartin fostilor comunisti , actualmente milionari imbogatiti in ultimii 20 de ani de tranzitie . La ora actuala se da o mare lupta pe viata si pe moarte intre opozitia politica compusa din marii bogatasi si actuala putere care doreste reforma statului , cateva modificari esentiale in Constitutie pentru eficientizarea luptei impotriva coruptiei si confiscarea averilor ilicite . Bogatasii tarii fac parte din opozitiei , ei sunt fostii comunisti iar in prezent detin controlul a peste 95% din mass media din Romania asa ca zilnic romanii sunt manipulati de televiziunile acestor bogatasi . Romanilor li se spune zilnic ca reforma nu este buna ca legile privind confiscarea averilor sunt un atentat la proprietatea privata si-n acet mod comunistii imbogatiti peste noapte nu dau socoteala pentru faptele lor ilegale de coruptie prin care s-au imbogatit. Televiziunile care manipuleaza zilnic populatia sunt An..na 3 si Reali…tea Tv

  TRADUCERE

  In Romania, the press is censored, television belong to the former communist important, now enriched millionaires in the last 20 years of transition. Now it is life and death struggle between the political opposition composed of wealthy and big power that wants to reform the current state, some essential changes in the Constitution for efficient fight against corruption and confiscation of illicit assets. Wealthy countries are part of the opposition, they are former communists and now have control of over 95% of the mass media in Romania so that Romanians are manipulated daily by these wealthy television. Romanians are told daily that reform is not good that the laws are an attempt to confiscate wealth from the private property not a communists enriched overnight are accountable for their actions not illegal corruption that were enriched. The televisions who manipulate the population daily are Ant..a 3 and Realita..a TV.

 42. Doamna Ministru Elena Udrea,apreciez ceeace faceti, intreprindeti, cu toate reusitele si mai putin… In alta ordine de idei : am postat pe saiturile antenelor de cate ori am reusit comentarii in care aratam ca duc o ”munca” asidua de indobitocire a telespectatorilor lor, ca-i desconsidera prin asta, prin emisiuni de asazis divertisment grosolan si agresiv, prin emisiuni de”anal-iza” politica ce sunt – de fapt – barfe de o rautate virulenta incredibila. Se lauda cu audienta f.mare nepunand la socoteala ca f. multa lume se uita si pt. a vedea pana unde poate sa se mearga cu josnicia, cu ticalosia. Aceste televiziuni plus realitatea sau otv se fac vinovate de crima impotriva bunului simt, educatiei tineretului, de afectarea profunda a comportamentului multor oameni care deja sunt alienati. Cum se poate sanctiona acest demers nefast ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *