920 thoughts on “Elena Udrea invitata la emisiunea 100% – 03.08.2009

 1. numa’ tampitii mai pun botu’ la prostiile pe care le sustie religia … 🙂

 2. o scurta precizare -referitor la comunicatul dat de min. Turismului-Elena UDREA-permiteti-mi stimata doamna sa va fac o observatie.
  chestiune de taimining-ati iesti destul de tirziu cu acest comunicat,au trecut 24 de ore de cind dl Orban bate cimpii cu o gratie specifica adeptilor zeului Bachus.
  stiu ,astazi ati avut sedinta de guvern,dar,aveti suficienti subalterni care ar trebui sa va suplineasca,lipsa ,ba mai mult,ar trebui sa stie sa apere demintatea ministerului in care isi duc zilele si traiul.
  sper sa nu gresesc,dar repet ,nu le permiteti sa iasa cu tot felul de minciuni pe sticla-,TAIATILE-O SCURT.
  hienele liberale cu boticurile pline de singe abia astepta sa va …….asa ca loviti orice tentiva de intoxicare a opiniei publice.

 3. Are şi L Orban dreptul să se facă de râs… Ce vrea? Documente compromiţătoare fabricate special pentru comisia de anchetă ❓ … Falsurile se pedepsesc… 🙄

 4. Presă, sport şi politică.
  Stranie alăturare. Prima ar trebui, în mod normal, să ne relateze ce se întâmplă în celelalte două domenii. Ar trebui …
  În realitate, vedem cum, sub ochii noştrii, cu un tupeu de neimaginat, cei din presă, plini de sine şi cu pretenţia că ştiu cam tot ce mişcă, încearcă fără încetare să şi propriile puncte de vedere ori ale celor care îi plătesc. Probabil cei care se exprimă în presă ne consideră prea tâmpiţi ca să judecăm cu propria glandă şi atunci vor să ne vâre în tărtăcuţe propriile lor păreri, cocluzii, abordări.
  Fotbalul, numit şi sportul rege, şi politica, definită ca o paraşută.
  În zilele astea atenţia presei e îndreptată asupra a două chestii.
  Meciul amical de fotbal dintre Ungaria şi România, şi comisia zisă Udrea.
  Aparent fără legătură între ele, cele două chestii sunt legate de modul în care sunt abordate de presă.
  Să începem cu primul. Cu regele adică.
  Meciul de fotbal dintre România şi Ungaria.
  De câte ori între România şi Ungaria există o întrecere, fie ea şi amicală, în minţile oamenilor revin chestiuni vechi, istorice.
  Cu puţin timp în urmă, s-a desfăsurat o altă partidă de fotbal, una între două cluburi de tradiţie. Steaua Bucureşti şi Ujpest Budapesta. În iarbă cum se spune, formaţia românească s-a impus fără drept de apel. În jurul meciului respectiv s-au întâmplat o mulţime de lucruri.
  Presa românească ne-a arătat, ca pe un fel de cancan, excursia pe care susţinătorii formaţiei maghiare în capitala României.
  Vedeam o adunătură de chelioşi cu alură penală care scuipau şi înjurau lumea prin gările prin care treceau fără ca poliţia română să aibă ceva de spus.
  Apoi, în timpul meciului vedeam o aceeaşi adunătură de indivizi cum înjurau cu bucurie ideea de tot ce era românesc. La plecare, acelaşi comportament agresiv.
  A venit apoi returul. De data asta românii s-au deplasat la Budapesta. Iar scandal.
  Poliţia română ar trebui poate să observe cum o poliţie ar trebui să se comporte, să nu mai închidă ochii, am văzut cum un suporter român a fost arestat pentru că purta un tricou pe care scria că Ardealul este pământ românesc a fost arestat, scurt şi fără discuţii.
  Am mai putut vedea cum un fotbalist român se plânge că a fost scuipat de un jurnalist maghiar, am văzut cum în puterea nopţii, delegaţiei române i s-a dat deşteptarea fără menajamente. Se primise un telefon cum că în hotel s-ar fi aflat o bombă. Aşa era procedura.
  Ce a urmat? Tribunalul sportiv a găsit cu cale că Steaua trebuie penalizată cu două etape de suspendare, cu amendă, cu dracu mai ştie ce. Ori tribunalul respectiv a judecat fără a lua în considerare decât ceea ce au spus delegaţii unguri, acel banner fiind mai important decât provocările ungurilor, decât flegmele care au lubrifiat peroanele gărilor, ori cucilele pe care le-au produs în capetele oamenilor cutiile de bere aruncate de urmaşii lui Attila şi scandările injurioase ale maghiarilor (verba volant, scripta manet) ori presa română ne-a prezentaţ lucrurile aiurea şi de fapt de vină sunt doar românii, ţiganii de români, cum ne categorisesc de la o vreme europenii… Cine stie? Poate e doar manipulare…
  Azi urmează meciul dintre cele două naţionale. Mă întreb cu ce ne alegem de data asta dacă îi batem pe unguri. Cică meciul va fi dedicat lui Marian Cosma (Aici, dincolo de faptul că moarte lui Păsărilă este ceva extrem de trist şi mai sinistru mi se pare faptul că acel sportiv a fost ucis într-un club printre gagici, băutură infractori. Ce dracu căuta Păsărilă acolo? Era sportiv… ora asta nu pare a fi viaţă sportivă…)
  Aceeaşi presă, mai comite o ghiduşie. Tot presa română, comite de la o vreme o adevărată campanie de manipulare politică, cu tot ce implică asta.
  În numele libertăţii de exprimare înjură, jigneşte, face fel de fel de afirmaţii.
  Unul din marii apologeţi ai libertăţii de exprimare, Cornel Nistorescu, concediază o angajată tocmai pentru că şi-a eximat părerea. A vorbit despre un priten de-al lui, unu Romoşanu.
  Nu voi insista asupra faptului că dacă ridici puţin colţul aburelii care acopere afacerea, vezi că se desfăsoară o luptă surdă, dură şi nemiloasă între adevărate clanuri mafiote provenite din trecutul securisto-comunist al României.
  Clanul din care face parte Nistorescu are mari interese (vizibile în viteza cu care s-a îmbogăţit omul) prin zona autodenumită liberală.
  Un alt clan, cel care îl conţine pe seful-delator al Trustului media Intact are altă ocupaţie. Aceea de a crea un culoar care să pemită Partidului Conservator să obţină câteva locuri prin Parlament fără ca cineva să îl voteze. Implicit, şeful Partidului, să nu rămână, Doamne fereşte, vorba lu’ Caragiale, fără colegi.
  Cu uimire am văzut o scenă incredibilă.
  După ce cu puţin timp în urmă, vesela comisie Ridzi, se lupta să găsească dovezile necesare ca raportul activităţii slale, parafat, semnat şi ştampilat înainte ca membri respectivei comisii să fie desemnaţi, vedem acum o comisie care trebuie să caute dovezi care să arate cât de coruptă este doamna Udrea. Bineînţeles că aci nu e vorba de fapt de a o înfunda pe respectiva doamnă (până şi mare filozof cu profunde studii în chimia corcoduşilor din care se arunca în cap în mahalaua părintească şi în alamanaheutică, a declarat că doamna Udrea îi e simpatică. O fi având şi el fanteziile lui, ce doar Păcuraru are dreptul la … chestii? 😀 )
  La fel ca şi în cazul celeilalte comisii, aceea condusă de Alinuţa-Vrăbiuţa, când cu „r”-urile rulate sexos, gagica cheliei liberale (nu pot folosi alt termen deoarece nici ea nu ştie dacă e amantă, prietenă ori iubită) se antepronunţa pe toate televiziunile pe care avea acces, Ludovic Orban (hehehe…), şeful actualei comisii, ar trebui să îşi scoată acte de domiciliu flotant prin televiziuni, unde, împreună cu alţi amici de-ai săi, comentează stând ca sectanţii între două vodci, lumea în care trăim.
  Cu pretenţii de mari cunoscători ai legislaţiei în vigoare, cei doi nu ştiu un lucru elementar: antepronunţarea înseamnă intrarea în ilegelitate a celor două comisii (Ca şi a comisiei condusă de Felix, aceea care trebuia să argumenteze încercarea de lovitură de stat comisă de G322).
  Cuvântul „vinovat” poate fi pronunţat doar de justiţie. Atât Alinuţa cât şi Orban au făcut-o orbiţi de faptul că cineva îi bagă în seamă.
  Poate Orban, înainte de a se da mare justiţiar care să studieze prestaţia ca ministru a doamnei Udrea, ar trebui să explice nişte chestii din trecutul domniei sale.
  De exemplu, de ce acea autostradă de 5km (destul de lungă pentru ca Tăriceanu să îşi încerce Hurley-Davidson-ul, dar prea scurtă ca să aterizeze un avion serios) a costat atât de mult, şi mai ales de ce la un an după ce a fost dată în folosinţă banda de rulare a trebuit refăcută. Sau, ar trebui să ne spună şi nouă ce a făcut în zilele cănd o făcea pe haiducul ilegalist, fugar de la locul accidentului pe care l-a comis în evidentă stare de ebritate.
  Un aspect interesant al acestei comisii, este acela că nu prea ştie pe ce lume trăieşte. Din câte aud, nimeni de acolo ne şiei să interpreteze actele la care are acces (ca-n filmele cu proşti). Sau şi mai şi o fază de cascadorii râsului.
  Extensia mediatică a lui Felix, Ciutacu adică (nu degeaba neologismul „ciutaci” defineşte mâncătorii de rahat, mai mult chiar decât cuvântul „tolontani”) şi-a făcut simţită prezenţa. Cu alură de procuror-şăf, în loc să exprime fapte, trăgea concluzii de parcă era într-una din prea multele emisiuni unde se scuipă non-stop cu venin, de la televiziunea lui Felix.
  Întreb: De ce mai avem nevoie de CNA? De ce mai există un Club Romând de presă? Rolul lor este acela de a neutraliza şi pedepsi pe cei care încearcă să scoată în evidenţă faptul că mulţi jurnalişti consideră legislaţia în vigoare drept ceva facultativ, iar deontologia profesională este ceva care sună frumos dar nu trebuie luată neapărat în seamă?
  Deh… Ştiu eu?…

 5. toti minstrii sunt hoti … unii pot fi dovediti. altii nu … 🙂

 6. piticu’ mincinos a venit astazi sa ne spuna cum au furat subalternii lui in cele 8 luni care’au trecut de cand e el prim-minstru … cu sutele de mii de euro … si nesimtitu’ vrea sa capete si capital electoral pentru asta … 🙂

 7. *** silverstar Says:
  August 12th, 2009 at 7:13 pm
  ________________________________
  Are şi L Orban dreptul să se facă de râs… Ce vrea? Documente compromiţătoare fabricate special pentru comisia de anchetă ❓ … Falsurile se pedepsesc… 🙄
  ===============================
  ¤¤¤ Tot timpul am spus şi eu asta, democraţia permite până şi asta.
  Ieri a fost tare de tot , dar am nişte întrebări legate de Comisia lu’ Ludovic:
  – De ce avea Şeful comisiei nasul uşor roşu şi privirea umed sclipicioasă?
  – Ce făcea Ciutacu pe acolo? Era chemat să răspundă la întrebări sau să se dea procuror?
  – Mai e legală comisia aia de ciudaţi dacă Ludo’ si-a spus părerea asupra a ceeea ce “cercetează?
  – La o astfel de comisie, poate fi mare şăf un infractor?
  – Cât a costat (preţ/km) aia care i-a rămas mică lui Ludovic, aia pe care i-au belit-o după un an pentru că nu era făcută ca lumea? De autostradă vorbesc. Oare n-ar trebui o comisie şi pentru asta? Mă gândesc la faptul că atunci când a făcut praf maşina Ministerului în iarnă şi băutura care a dus la accidentul de unde a fugit Orban, fapt care îl trece în tagma infractorilor.
  – Ludovic ăsta, cam cu ce vieţuitoare aduce? Nu mă pot hotărî dacă, cu un limbric sau cu un păduche. Mai meditez. La asta, n-aş vrea să jignesc repectivele vietuitoare … în felul lor sunt fiinţe cinstite … 😀

 8. intr’un sondaj comandat de pdl numitul traian basescu are doar 36% … cam naspa pentru voi, stimati pdl’isti … 🙂

 9. *** cenushares – August 12th, 2009 at 7:21 pm

  toti minstrii sunt hoti … unii pot fi dovediti. altii nu … 🙂
  __________________________________________
  piticu’ mincinos a venit astazi sa ne spuna cum au furat subalternii lui in cele 8 luni care’au trecut de cand e el prim-minstru … cu sutele de mii de euro … si nesimtitu’ vrea sa capete si capital electoral pentru asta … 🙂
  ==========================================
  ¤¤¤
  1..Mii de mulţumiri că îmi readuci în actualitate anumite reflexii pe care le făceam vis-avis de Guvernul Penaliceanu… mă faci să mă simt important …
  2…Care pitic? Te pomeneşti că te uitţi la filme cu Piticu porno … are subalterni? Catindează pe undeva? Mă tot întrebam eu de ce îl invită pe la antene … mda … se poate să candideze … da’ despre Partidul Paraşutelor, pe care Sânziana Buruiană dorea să îl înfiinţeze, mai ştii ceva? 😉
  Dacă nu mai ştii, ea e Sânzâiana…
  http://www.presaonline.com/upload/tidings/large/SANZ.jpg

 10. micutul EMIL BOC -i-a mai tras o smetie lui tariceanu,cel care merge precum catirii germani si-a ne-a mai spus ceva-zapacitii de liberali au bagat bani intr-o cladire ,de i-ar fi facut invidiosi si pe americani.
  ce este insa comic ,este altceva-cu restructurarea asta dispar ultimii specialisti-aia din cei 15000 mii pe care i-au mostenit liberalii de la taranisti.
  pina la 1 septembrie nici un picior de penelist idiot nu va mai ramine,nici de saminta.

 11. ***Blue – Bună 😆 şi bine-ai revenit! Credeam că iar ai dezertat… 😳 E nevoie aici de cât mai mulţi de al de noi… 🙄

 12. alooo,cenuse i-a spune tu cu gurita aia a ta cine este cel mai bine plasat in toate sondajele?
  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  a si poti sa ne mai spui omul tau cite procente are?
  haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 13. Doamna ministru Elena Udrea,

  (continuare – partea a XIV-a)

  O serie de dispozitii din Regulamentul Camerei Deputatilor, dar si din Hotararea nr. 36/2009 a acesteia, merita o deosebita atentie, dat fiind faptul ca sunt neconstitutionale.
  Este vorba despre dispozitiile cuprinse in art. 76 al Regulamentului, respectiv in art. 8 al Hotararii cu privire la obligativitatea persoanelor de a se prezenta la audieri, de a spune adevarul, a unor institutii etc. de a pune la dispozitii informatii, mijloace de proba etc.
  Astfel de prevederi sunt de esenta legii, ca act adoptat de Parlament si, respectiv, promulgat de Presedintele Romaniei. Mai clar spus, nici unul dintre organele reprezentative ale poporului nu poate sa edicteze singur norme cu caracter obligatoriu pentru subiectii de drept. Din aceasta perspectiva, dispozitiile respective sunt neconstitutionale.
  Suveranitatea nationala se exercita, potrivit dispozitiilor art. 2 din Constitutie, de catre popor prin intermediul organelor sale reprezentative si prin referendum. In mod practic, orice masura cu caracter obligatoriu pentru persoane, cetateni, institutii etc. trebuie sa aiba sustinerea atat a Parlamentului, care propune masura prin intermediul legii adoptate, cat si a Presedintelui Romaniei, care promulga legea. In acest caz, Parlamentul propune, iar Presedintele Romaniei dispune.
  Dar se poate intampla si invers – ca Presedintele Romaniei sa propuna, iar Parlamentul sa dispuna. Este cazul situatiilor exceptionale.
  Dupa ce o masura a capatat sustinerea celor doua organe reprezentative, organul reprezentativ care a propus urmeaza sa duca masura la indeplinire. In cazul situatiilor ordinare, masura este dusa la indeplinire de catre Parlament sau de catre organele de putere subsecvente. In cazul situatiilor extraordinare, masura este dusa la indeplinire de catre Presedintele Romaniei, care in anumite cazuri – mobilizare generala etc. – poate sa ia masura in avans urmand ca acordul Parlamentului sa vina ulterior.
  In cazul dispozitiilor vizate, care incumba obligatii pentru subiectele de drept, nu exista sustinerea Presedintelui Romaniei, motiv pentru care respectivele masuri constituie un abuz, fiind neconstitutionale.
  In fond, subiectul de drept in masura sa dea forta juridica obligatorie pentru subiectele de drept unei norme este statul, prin reprezentantul acestuia, care este Presedintele Romaniei. In cazul respectivelor norme, o astfel de sustinere lipseste.
  Asemenea prevederi deschid calea ca in viitor, invocandu-se cutumele parlamentare, cetatenilor, institutiilor etc. sa le fie impuse prin hotarari ale Camerelor si alte obligatii, apoi sanctiuni s.a.m.d., ceea ce echivaleaza cu confiscarea suveranitatii nationale.
  O alta problema o ridica statutul persoanelor chemate la audieri. Lor urmeaza sa li se aplice, potrivit dispozitiilor Hotararii sus-citate (v. art. 8), in ceea ce priveste invitarea, prezentarea si ascultarea, statutul martorilor, fara sa se precizeze daca se aplica regulile de ordin civil sau penal. O asemenea omisiune este de natura sa puna cetateanul, persoana in situatia de insecuritate juridica.
  Dar obligatia persoanelor, cetatenilor etc. de a se prezenta la audieri face ca raportul dintre acesti subiecti si Comisie sa fie de natura juridica, incat se poate pune intrebarea fireasca: poate cetateanul, persoana etc. sa cheme in justitie Comisia, pe membrii acesteia, sa atace in justitie actele acesteia?
  (Va urma)
  Al dvs., V.M.
  N.B. La demersul de fata se asociaza inca un cetatean, care mi-a solicitat in mod expres sa mentionez acest lucru, pe care il voi nominaliza cu initiale – D.P.

 14. *** cenushares – August 12th, 2009 at 7:38 pm
  _________________________________________
  intr’un sondaj comandat de pdl numitul traian basescu are doar 36% … cam naspa pentru voi, stimati pdl’isti … 🙂
  =========================================
  ¤¤¤ Nu mai crede toate prostiile, după mâncătoria de rahat din cazul Ridzi, Băsescu a crescut simţitor în sondaje. În cazul comisiei conduse de Ludo’, unde componenţii nu pot intreprea ce văd în faţa ochilor şi unde Ciutacu-ciudatu se exprimă de parcă ar fi procuror , iar seful ei e destul de … înceţoşat la creieraş ca să înţeleagă ce citeşte pe siteul Ministerului Turismului, Băsescu trece lejer de 50%. Nici nu mai e nevoie de campanie electorală pentru Prezidenţiale.
  După şedinţa de mare urgenţă (diaretică aş spune ca să par poetic), şedinţă care a adunat ieri şefii pesedeilor, am văzut un Prostănac realmente transfigurat.
  Nu pricep de ce nu îi spune cineva să mai tacă naibii din gură … cum deschide cavitatea bucală ca să ne mai arate ce i-a fătat mintea, cum îl vedem scăzând în sondaje …
  De-ai lui Patriciu ce să mai zic? Comisie după comisie, ceea ce nu văd respectvii este că lumea observă iritarea pe care îi cuprinde pe la maţe când vine vorba de neînfiinţatele comisii Sterling, caltaboşi, ca şi neţărmuritul respect pe care îl câstigă dotările schlitzoriene ale lui Păcuraru ori accidentele rutier-etilice ale lui Lodovic …
  Trăim în România şi asta … ne încreţeşte neuronu… (ca să nu plagiez philozophii în viaţă)

 15. frank,

  n’am “om” … singurul lucru care ma intereseaza este ca numitul basescu traian sa fie tras pe linie moarta … oricare dintre ceilati candidati va fi mai bun decat el… 🙂

 16. *** FRANK ZAPA[KING] – August 12th, 2009 at 7:49 pm
  ___________________________________________
  micutul EMIL BOC -i-a mai tras o smetie lui tariceanu,cel care merge precum catirii germani si-a ne-a mai spus ceva-zapacitii de liberali au bagat bani intr-o cladire ,de i-ar fi facut invidiosi si pe americani.
  ce este insa comic ,este altceva-cu restructurarea asta dispar ultimii specialisti-aia din cei 15000 mii pe care i-au mostenit liberalii de la taranisti.
  pina la 1 septembrie nici un picior de penelist idiot nu va mai ramine,nici de saminta.
  =========================================
  ¤¤¤ Salut, dacă te vei uita în istorie, marii conducători nu au fost foarte înalţi: Fane Babanu, Napoleon …
  *** silverstar-August 12th, 2009 at 7:49 pm
  __________________________________________
  Blue – Bună 😆 şi bine-ai revenit! Credeam că iar ai dezertat… 😳 E nevoie aici de cât mai mulţi de al de noi… 🙄
  =========================================
  ¤¤¤ Săr’mâna Silv. Unii dintre noi au fost şi sunt uneori foarte ocupaţi…. De fapt, ai putut să vezi că nici … prin alte părţi n-am mai intrat de ceva vreme ….
  Banii n-aduc fericirea, dar fără ei e ca fără zahăr în ceai sau fosi femei, viaţa devine urâtă … aşa că … mai şi muncim din când în când …

 17. “Blue Says:
  August 12th, 2009 at 8:04 pm

  *** cenushares – August 12th, 2009 at 7:38 pm
  _________________________________________
  intr’un sondaj comandat de pdl numitul traian basescu are doar 36% … cam naspa pentru voi, stimati pdl’isti … 🙂
  =========================================
  ¤¤¤ Nu mai crede toate prostiile, după mâncătoria de rahat din cazul Ridzi, Băsescu a crescut simţitor în sondaje.
  Banuesc ca nu gandesti cu capul cand sustii prostia asta…..O fi crescut Basescu da nu-n sondaje ci-n ingrijorare, suparare, spaima, etc….Mai ales dupa inceperea anchetei asupra pusculitei sale nr.1, ministrul turismului (care fie vorba intre noi nu si-a facut publicitate decat siesi si nicidecum turismului)

 18. *** cenushares -August 12th, 2009 at 8:06 pm
  _____________________________________
  … singurul lucru care ma intereseaza este ca numitul basescu traian sa fie tras pe linie moarta … oricare dintre ceilati candidati va fi mai bun decat el… 🙂
  =====================================
  1..Poate “Domnul Traian Bosescu”, că nu v-aţi uscat budigăii pe acelaşi calorifer…
  2..Numele proprii se scriu cu majusculă … (n-ai ce să-î faci, aşa e limba Română …)
  3..Ceilaţi candidaţi? Există aşa ceva? Hehehe, îmi placi tot mai mult, devii optimistă. E bine, cei care îşi pierd speranţa devin paranoici cu intenţii suicidale …

 19. nu stiu daca numitul basescu traian creste sau scade .. io spuneam ca are 36% … de crescut sau nu e o alta discutie … e cam aiurea sa sustineti acuma ca numitul basescu traian creste cand nici un sondaj nu l’a dat cu mai putin de 35% .. dac’ar fi crescut de cate ori ati spus voi ar fi avut acuma 150% .. eu cred ca stationeaza, ca indiferent ce s’ar intampla nu va scadea sub 30-35% si ca astea nu ii sunt suficiente pentru a castiga un nou mandat … 🙂

 20. sa inteleg ca tu ti’ai uscat budigaii impreuna cu cei ai lui patriciu si ludovic? … 🙂 .. sau acolo nu se pune … pentru gustul meu imi pari a fi foarte prost crescut … asa ca nu prea avem ce discuta … 🙂 … discuta cu madama ca sunteti de aceeasi teapa

 21. cenuse-fiindca te stiu o femeiusca cam nevricoasa,adicatelea cam simtitoare iti voi spune ceva draguto.
  o sa astepti cam multa vreme pina basescu va fi tras si el la depou sa se ,HODINEASCA’
  tu draguto ,ce esti acum ofilita,pe cind o sa remizeze basescu la depou tu……haaaa hiiii
  nu vei fi ofilita ,tu draga,vei fi o uscaciune,pe care nu vad ce te-ar mai putea revitaliza.

 22. dac’ar fi posibil numele numitului basescu traian l’ash scrie cu “minuscule extrem de mici” … 🙂

 23. asteptind meciul cu ungaria,ma uit cu dispret la derbedeul mazare-un PESEDIST RESPINGATOR-cum poate cineva sa-l voteze pe golanul asta?

 24. # IONHUT (să te … salut…) – August 12th, 2009 at 8:15 pm
  _______________________________________
  …..O fi crescut Basescu da nu-n sondaje ci-n ingrijorare, suparare, spaima, etc…
  =======================================
  ¤¤¤ Hehehe … poate din această cauză a ieşit de la şedinţa de ieri Prostănacul nătâng în criză de nervi… nici măcar sondajele gen CUR’s de 10.000 de euroi, comandate de pesedeopenelei nu reuşesc să arate cum că Băsescu scade … oricât ne mincinoşi sunt, ăia au şi ei limitele lor …

 25. cenuse-nu-ti mai forta putina energie care ti-a mai ramas-lasa-l pe basescu,stie el ce are de facut,ma intreb unde te muti din 2010?cenuse,ce locatie iti cauti?
  haaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 26. *** cenushares -August 12th, 2009 at 8:25 pm
  ___________________________________________
  dac’ar fi posibil numele numitului basescu traian l’ash scrie cu “minuscule extrem de mici” … 🙂
  ===========================================
  Mor după exprimările Becaliciano-Vangheliene … Evitarea majusculelor fac dovada unui intelect extrem de pro fund.

 27. tot asa cum au putut sa voteze napocenii un mincinos ca boc … 🙂

 28. # FRANK ZAPA[KING] -August 12th, 2009 at 8:28 pm
  __________________________________________
  cenuse-nu-ti mai forta putina energie care ti-a mai ramas-lasa-l pe basescu,stie el ce are de facut,ma intreb unde te muti din 2010?cenuse,ce locatie iti cauti?
  haaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  ==========================================
  ¤¤¤ Cinicule …. cum vezi cuţitul în rană, cum, hop la învârtit …
  Ce vrei omule, fiecare cu coşmarurile sale. Aşa ajunge omul sinucigaş …
  Pentru numele lui BigBoss, chiar vrei să vezi funia pe gâtul cuiva?

 29. Blue,

  Ideea era, daca ai fost atent si ai fi gandit cu capul, ceea ce face marinarul.Or tu schimband repede subiectul pe prostanac, demonstrezi ca nu prea ai argumente in privinta spaimei din capul matrozului, dar iti spun eu : sfatuieste-l sa-si scuipe-n san, ca oricum durerea adevarata abia de acum va incepe.Probabil ca banuieste chestia asta si tocmai de aceea amana sa-si anunte participarea in alegeri…

 30. frank,

  i’auzi ce zice blue .. ca daca nu scrii numele cu majuscule, asa cum fac eu si de cele ma multe ori tu, ai “intelect extrem de pro fund” … ia zi’i tu vreo doua ca mie mi’e lehamite sa vorbesc cu mitocani … 🙂

 31. # cenushare – August 12th, 2009 at 8:32 pm
  __________________________________________________
  tot asa cum au putut sa voteze napocenii un mincinos ca boc … 🙂
  ==================================================
  ¤¤¤ De ştiut:
  Când era primar în Cluj, oraşul era printre cele mai bine administrate din România … În loc să scrii prostii, mai bine pune mânuţa şi caută statisticile legate de investiţiile străine în Cluj în perioada când actualul Premier era Primar. Ai să ai mari surprize … ţi-aş pune eu aastfel de statistici, dar văzând marea simpatile pe care o arăţi pentru Lodovici şi Prostănaci, cred că nu merită efortul … n-ai pricepe mare lucru …

 32. *** IONHUT – August 12th, 2009 at 8:38 pm
  ____________________________________
  Blue,

  Ideea era, daca ai fost atent si ai fi gandit cu capul, ceea ce face marinarul.Or tu schimband repede subiectul pe prostanac, demonstrezi ca nu prea ai argumente in privinta spaimei din capul matrozului, dar iti spun eu : sfatuieste-l sa-si scuipe-n san, ca oricum durerea adevarata abia de acum va incepe.Probabil ca banuieste chestia asta si tocmai de aceea amana sa-si anunte participarea in alegeri…
  =================================
  ¤¤¤… hai să vorbim poveşti …
  ================================
  *** cenushares- August 12th, 2009 at 8:39 pm
  _______________________________
  frank,

  i’auzi ce zice blue .. ca daca nu scrii numele cu majuscule, asa cum fac eu si de cele ma multe ori tu, ai “intelect extrem de pro fund” … ia zi’i tu vreo doua ca mie mi’e lehamite sa vorbesc cu mitocani … 🙂
  ================================
  ¤¤¤ Pârâciosul roade osul …:D
  ………………………
  Gata, la meci ….

 33. daca s’ar fi concediat bugetari de fiecare data de cate ori ne’au “amenintat” pe la televizor piticu’ mincinos si numitul basescu traian n’ar mai fi fost acuma picior de bugetar in romania … in realitate a fost vorba doar de minciuni menite sa gadile pentru urechiusele credule ale portocaliilor …. sa le mentina treaz interesul pentru pdl, eba si numitul basescu traian … 🙂

 34. seful inspectoratului de stat in comnstructii a aparut pe sticla si a spus ca piticu’ e mincinos … nimic nou vere … cine are cap poa’ sa vada clar lucru’ asta .. 🙂

 35. http://www.turism.gov.ro/ro/comunicate-presa/293/comunicat-de-presa-18-08-2009/

  Comunicat de presă 12.08.2009

  Având în vedere avalanşa de informaţii – acuzaţii apărute în presă în ultimele ore, Ministerul Turismului precizează:

  Nu numai că Ministerul Turismului nu a cheltuit 121.500 de euro pe pixuri, brichete şi umbrele, ci nu a cheltuit nici măcar un leu pentru asemenea obiecte. De asemenea, Ministerul Turismului nu a cheltuit nimic pentru servicii de promovare prin realizarea de materiale promoţionale şi nici pentru instalarea de indicatoare rutiere, deşi sumele vehiculate în presă ca fiind cheltuite pentru respectivele servicii sunt de 468.000 de euro, respectiv de 500.000 de euro.

  Deşi reprezentanţii Ministerului Turismului au afirmat public, în mod repetat, şi au făcut dovada, prin facturi, că instituţia a cheltuit aproximativ 7.500 de euro pentru perdele şi jaluzele, constatăm cu stupoare că se continuă dezinformarea opiniei publice, prin dezbateri televizate în care se afirmă că am fi cheltuit în acest scop suma de 75.000 de euro.

  Prin aceeaşi strategie de dezinformare, au fost lansate în mass-media minciuni cu privire la valoarea serviciilor juridice achiziţionate de Ministerul Turismului. Conform contractului – cadru publicat pe site-ul ministerului, valoarea reală a serviciilor juridice contractate este de 400.000 lei (adică sub 100.000 de euro), din care s-au plătit până acum mai puţin de 5.000 de euro. Precizăm că pentru contractul de asistenţă juridică încheiat anul trecut de guvernul liberal la turism, s-au plătit peste 1.000.000 de lei, echivalentul a aproximativ 300.000 de euro.

  Toate aceste speculaţii, de rea – credinţă, care dovedesc necunoaşterea legii şi dispreţ faţă de deontologia jurnalistică, sunt făcute pe seama Planului Anual de Achiziţii Publice, document pe care Ministerul Turismului l-a depus la Comisia Parlamentară. Jurnaliştii ar fi trebuit să ştie (iar dacă nu, ar fi tebuit să se informeze cu privire la acest fapt) că un Plan Anual de Achiziţii al unei instituţii publice cuprinde cheltuieli prezumate doar, la începutul unui an calendaristic, conform activităţilor legale, specifice instituţiei respective, şi în niciun caz nu înseamnă cheltuieli efectuate.
  Fiind vorba de un document de lucru intern, prevederile acestuia pot fi modificate chiar şi săptămânal, în funcţie de priorităţile pe care şi le stabileşte instituţia respectivă şi de contextul economic în care instituţia îşi desfăşoară activitatea.

  Facem apel la mass-media să încerce să îşi păstreze echidistanţa şi obiectivitatea faţă de activităţile Ministerul Turismului, oricât ar fi de dificil în această perioadă de mare agitaţie politică.

  Reiterăm disponibilitatea totală a ministerului de a pune la dispoziţia presei informaţiile reale, necesare unui demers jurnalistic corect.

  12 august 2009
  Biroul de presă

 36. Conform celor afirmate acum la tv de cei recent infierati de premier, ei n-ar fi cumparat nici macar una bucata ruleta, iar datele prezentate de premier la tv i-ar fi fost furnizate acestuia de catre corpul sau de control care le-ar fi preluat de-a valma si fara sa le digere.
  Daca asa o fi, inseamna ca de sus pana jos ne-am transformat in vanatori de exemple care sa orienteze oprobiul public catre cei care, sub o forma sau alta, sug sangele poporului muncitor.
  Regretabil.

 37. cenushares

  Mazare a sarit calul de multe ori,acum a devenit arogant si obraznic,da semne de tulburari de personalitate sau multipla personalitate,cum vrei sa-i spui….Sfideaza tot ce poate fi sfidat.Cred ca o atitudine mai cu bun simt ar fi indicata,asta daca tot striga in gura mare ca e nevinovat si ca toate anchetele sunt politice…..

 38. Nicolae

  Mie mi se pare ca nu mai exista nicio ierarhie din punct de vedere al declaratiilor publice.Nu mi se pare normal ca un sef de agentie sa faca declaratii cu privire la capacitatea primului ministru de a procesa niste date,mai ales daca nu prezinta argumente concrete.Imi amintesc ca in spitale,femeia de serviciu e mai ”invatata”decat medicul….Cam asa si aici.Nu exista niciun fel de respundere personala pentru anumite declaratii.Poti spune orice despre oricine fara sa iti asumi nici cea mai mica raspundere.Eu as fi curioasa sa stiu cum stau lucrurile in acel inspectorat in constructii,adica daca e pe-a lui Boc sau pe-aceluilalt….

 39. Buna seara
  Sa inteleg ca presa si ‘celebra” comisie nu accepta documentele / dovezile reale si insista pe obsesiva idee ca: nu vrem asa, vrem acte false, vrem minciuni?! Credeam ca bulgarii sunt prostii Europei, ei erau porecliti intr-un fel… !!! Am mai spus: criza afecteaza mai mult mintea omului “slab” decat economia. Dovezile curg, dna Udrea este cu toata documentatia la dispozitia prostilor, limitatilor, ce mai vor? Deja mi e sila de obsedati, prea multi, mult prea multi….

 40. Destăinuiri…

  Nu cred să comit vreo indiscreţie povestind aici, cât de fidel o să pot, discuţia avută cândva cu… Cu acel cineva care azi nu mai este…

  … nu, cât am fost diriginta şi profesoara copilului lui, între noi nu a fost nimic… Cum, de fapt, nu a fost nici mai târziu… Sigur că a fost la mine acasă şi în acea perioadă de câţiva ani… Venea cu o floare, cu o cutie de bomboane sau cu o pungă de cafea… Ori, pur şi simplu – venea…

  Câteodată reuşeam să legăm o conversaţie. Cel mai adesea însă, după ce termina de băut cafeaua, se ridica din fotoliu, îmi mulţumea din priviri, arătând cu degetul spre ceştile goale, îmi săruta amândouă mâinile – era singura intimitate pe care şi-o permitea – şi pleca… Îi respectam tăcerile şi-adesea îi trăiam tristeţile fără să-ntreb de ce e trist…

  Ajunsesem să-l ştiu din priviri când voia să tacă şi tăceam şi eu…

  Dacă-l iubeam? Sigur că nu-l iubeam. Şi nici el nu mă iubea… De ce ar fi făcut-o? Cum să poată iubi un sloi de gheaţă? Cum l-aş fi putut iubi eu după tot ce a fost între mine şi Ari?…

  Nu, dar acum eu îţi vorbesc despre el… Despre Noni…

  După ce s-au afişat rezultatele şi i-am văzut numele copilului lui, reuşit acolo unde-şi dorea, am plecat din oraş. Nu m-am simţit datoare să-l sun, să-i spun că plec ori… Nu… De ce?

  M-am întors numai în septembrie, cu câteva zile înainte de a începe şcoala.

  Acolo unde eram nu aveam semnal la mobil aşa că nu pot spune dacă m-a căutat sau nu…

  A trecut pe la mine chiar din ziua când m-am întors acasă. Şi a continuat să vină, exact ca şi până atunci, de două, trei ori pe lună până aproape de sărbătorile de iarnă.

  Nimic nu se schimbase în relaţiile dintre noi… Era totul ca înainte şi mie îmi plăcea, îmi convenea pentru că eu nu voiam nimic, nu visam nimic…

  Până într-o seară… A intrat, ca de obicei, s-a aşezat pe fotoliu şi din buzunarul hainei, a scos o pungă de cafea… Am înţeles că vrea o cafea mare, tare şi amară… Amară ca viaţa, ca dezamăgirile vieţii…

  Am pus ceştile aburinde pe măsuţa dintre cele două fotolii şi m-am aşezat şi eu… L-am privit pe furiş. Mi se părea… Nu ştiu cum să spun… Nu vreau să greşesc. Nu, nu cred că merită… A fost… De fapt, a fost nimic…

  Nu ştiu dacă era supărat. Poate mai mult încurcat, bosumflat… Arăta ca un copil dezamăgit, ce mai… Şi-atunci, atunci cred că am greşit… Asocierea cu un copil m-a făcut să izbucnesc în râs… Şi-am râs… M-am ridicat de pe fotoliu şi-am continuat să râd fără să-i spun de ce…

  Atunci, s-a ridicat şi el de pe fotoliu şi m-a prins de mână… M-a privit intens, cu multă seriozitate, parcă scrâşnind din dinţi, – nu, nu era beat… – şi mi-a spus că mă vrea şi m-a întrebat dacă eu am nevoie de el…

  Râsul mi-a îngheţat pe buze… I-am desfăcut degetele care mă strângeau puternic şi i-am răspuns cu ură, cu toată ura strânsă-n mine în anii de când Ari plecase fără un cuvânt, fără o explicaţie, fără ca măcar să-mi spună un banal şi gratis “La
  revedere!”…

  NU! Eu nu am nevoie de tine… Vreau un prieten. Mă mulţumesc cu un prieten…

  Şi-a smuls paltonul din cuier şi, din uşa deschisă, mi-a arucat, ca o palmă… Caută-ţi-l…

  Nu l-am mai văzut. De atunci nu l-am mai văzut…

  Dar ultima lui vizită nu am s-o uit. Nu am s-o uit niciodată…

  Cred că eu am greşit imaginându-mi că prietenia e suverană… Nu, nu e… Şi nici nu poate să existe între un bărbat şi o femeie… Amândoi singuri, amândoi liberi…

 41. Am remarcat de un timp, ca dna EU a devenit bolnavicios de importanta pt unii. Cred ca psihologii vor avea multa treaba cat de curand pe la cabinetele lor. Vor curge clientii bolnavi de EU. Un nou virus 🙂 Doamne pazeste-i, ca nu stiu ce li se intampla!

 42. desi prezenta nu e obligatorie, mi-am dorit doar sa transmit un mesaj simplu:
  sunteti impunatoare, inteligenta, sincera .. click(-blogul meu: http://andrushk50.blogspot.com) sunt cateva “texte”………sper sa va placa……

 43. *** Administrator – August 12th, 2009 at 9:18 pm
  ___________________________________________________
  http://www.turism.gov.ro/ro/comunicate-presa/293/comunicat-de-presa-18-08-2009/
  …..
  Facem apel la mass-media să încerce să îşi păstreze echidistanţa şi obiectivitatea faţă de activităţile Ministerul Turismului, oricât ar fi de dificil în această perioadă de mare agitaţie politică.
  ……
  12 august 2009
  Biroul de presă
  ==================================================
  Apel degaba …
  Presa mai mult decât neglijază pur şi simplu aceste comunicate … Sunt mult mai importante aberaţiile Ciutaco-Tolontaniene … chiar dacă put rău, sau poate, chiar de-aia … interesul deh…
  ¤P.S. La pauză, Ungaria-România 0-1…. Bravo România … pe ei, pe mama lor … 😀

 44. Pe TV-ul meu nu se vede nici un meci… 😳 Unde se joacă meciul? Pe care canal?

 45. ce’o intereseaza pe elena udrea ce zice mass-media? … nu mass-media ii analizaza activitatea si ii verifica dosarele … 🙂

 46. 🙂 … meciul se joaca pe teren nu pe canal? … 🙂

 47. Ciutacu bolnavul la cap subliniez LA CAP,nu e multumit ca EU, INCA n a cheltuit banii pe, pixuri si alte obiecte….. 🙂 Poate infirma careva ca nu sunt bolnavi psihic, el si altii ca el dar si altele cum ar fi aia ce s a facut blonda de ciuda ca nu i ca EU….. Nu zic mai mult ca mi e rusine 🙂

 48. # lulu – August 12th, 2009 at 9:54 pm
  _____________________________________
  Am remarcat de un timp, ca dna EU a devenit bolnavicios de importanta pt unii. Cred ca psihologii vor avea multa treaba cat de curand pe la cabinetele lor. Vor curge clientii bolnavi de EU. Un nou virus 🙂 Doamne pazeste-i, ca nu stiu ce li se intampla!
  =====================================
  Săr’măna blonda … 🙂
  Sintetic şi frumos. Felicitări!
  Ca orice blondă care se respectă, ai reuşit să spui în mai puţin de 50 de cuvinte ceea ce eu, nu aş fi reuşit să spun nici într-o mie …. iar felicitări …
  Dacă îmi permiţi (de fapt şi dacă nu) am să încerc să îţo contiui ideea. Cu o întrebare:
  Ce s-ar întâmpla cu presa rahatoidă, cu politicienii din G322 dacă brusc de pe scena politică ar dispărea doamna Udrea, domnul Băsescu şi încă vreo doi trei care au constituit singura raţiune de a fi a unora, cum ar fi Trustul Intact, sau de ce nu, să ne smintim şi de faptul că C.Antonescu a fost ales pentru că “e cel meio capabil să lupte cu Băsescu”, după cum s-a spus atunci …?

 49. ***Blue – ai dreptate. Cred că mai sunt câte unii care şi muncesc, aşa cum spui că o faci tu… Numai că eu – deocamdată – sunt în concediu, până la 1 sept, după care o să fiu în altă parte… O să-ţi spun eu unde, numai ţie, dincolo… 😆

 50. La Budapesta, incidente în tribună … asta după ce parte întâi a imnului naţional ne-a fost huiduit …

 51. *** silverstar Says:
  August 12th, 2009 at 10:01 pm

  Pe TV-ul meu nu se vede nici un meci… 😳 Unde se joacă meciul? Pe care canal?
  ==============================
  PRO tv

 52. lulu,

  si tu esti blonda .. sa intelegem ca te’ai facut blonda de ciuda ca n’ai cate vuitoane are elena udrea? …

 53. # cenushares – August 12th, 2009 at 10:06 pm

  ce’o intereseaza pe elena udrea ce zice mass-media? … nu mass-media ii analizaza activitatea si ii verifica dosarele … 🙂
  _________________________________________
  *** cenushares – August 12th, 2009 at 10:08 pm

  🙂 … meciul se joaca pe teren nu pe canal? … 🙂
  ============================================
  Ete fleosc… zup cu bâta-n baltă ….

 54. blue,

  sa te duci “dincolo” fara cafea daca vrei sa n’o iei pe coaja … 🙂

 55. Blue, fii linistit o vor urmari pe EU si mai abitir 🙂 Ca e frumoasaaaaaaaaaaaaaaa si inteligentaaaaaa, cu noroc in viata …….na, sic, sa moara bolnavii psihic. Sa vedeti profit in Romania, evident la cabinetele…… 😀

 56. ***Blue – mulţumesc! Cred că era pauză pentru că am intrat pe ProTV şi pe Antena 1 şi nu era nimic… Măcar bine că i-a bătut… Cel puţin aşa scrie pe RTV… 😆

 57. eu cred ca nevoie de psiholog au cei care iubesc neconditionat oameni politici … inteleg doar iubirea neconditionata pentru fiu, fiica, tata, mama, sotz, frate sau sora … 🙂

 58. Cenush, n ai ghicit si de unde stii ca n am VUITOANE? Desi eu investesc mai mult in Prada, imi plac mai mult produsele acestea si sorei mele la fel….asta asa ca sa fii informata ..A si acum casunai pe colectia Laurei Biagiotti, iti pot dovedi, te invit sa mi vezi agoniseala. Ei vezi ca aici n ai chibzuit bine, apoi blonda sunt de mult… …nici nu stiam de existenta EU. Mai incearca 🙂

 59. “macar bine ca i’a batut”

  ori “macar bine ca a batut’o” (romania pe ungaria) … ori “macar bine ca i’au batut” (romanii pe unguri) … da’o’ncolo de treaba … la fotbal inteleg ca nu se pricepe … da’ nici la limba romana? … 🙂

 60. @Albastrel

  Din cate constat, esti mai tare decat Kingu’……in plus ti’ai mai tras si blog, ca deh, daca nu esti si fudul….ce rost mai are sa postezi pe alte bloguri….In orice caz, postarile tale demonstreaza ca admiratorii PD-L au impreuna un IQ de 50…….continuati asa, tara are nevoie si de idioti…. 😆

 61. # silverstar – August 12th, 2009 at 10:22 pm

  ***Blue – mulţumesc! Cred că era pauză pentru că am intrat pe ProTV şi pe Antena 1 şi nu era nimic… Măcar bine că i-a bătut… Cel puţin aşa scrie pe RTV… 😆
  ===================================
  De bătut a bătut formaţia de tineret. A jucat cu Andorra şi a câştigat cu 2-0.
  Formaţiile de seniori mai au puţin … acum e repriza a doua … încă e 1-0 pentru noi. Dacă-i batem iar se ofuschează că avem ceva cu ungurii 😀 . Parcă o văd pe Kati-neni 😀 (oups)

 62. Orice iubire poate deveni bolnavicioasa, cauta in literatura de specialitate, vei avea multe surprize…. Ma mir ca nu stii despre acest aspect.

 63. lulu

  Ba eu cred ca stiu ce li sa intampla 😉 .Inteleg si simptomele si reactiile alergice….. Si nici nu se lasa vaccinati,oricate contrargumente ar primi 🙂

 64. lulu,

  simplu fapt ca iubesti un politician inseamna boala .. 🙂

 65. Nuuuuuuuuuuuuuuuuu, cum sa vreau asa ceva, dar daca m ai provocat ti am cazut in “plasa”, ca deh sunt si eu om 🙂

 66. gabriela,

  da’ argumentele noastre ce efect au asupra voastra? .. uite, io am spus ca n’am nici un motiv sa’l cred pe piticu’ mincinos cand spune ca va disponibiliza nu stiu cati bugetari … asta din cauza ca dac’ar fi sa adun toti disponibilizatii despre care ne’a tot vorbit de la inceputul anului n’ar mai fi fir de bugetar in tara … nu’ti pare ca asta ar fi un argument?

 67. *** Katrina – August 12th, 2009 at 10:33 pm
  ______________________________________________
  @Albastrel

  Din cate constat, esti mai tare decat Kingu’……in plus ti’ai mai tras si blog, ca deh, daca nu esti si fudul….ce rost mai are sa postezi pe alte bloguri….In orice caz, postarile tale demonstreaza ca admiratorii PD-L au impreuna un IQ de 50…….continuati asa, tara are nevoie si de idioti…. 😆
  ============================================
  ¤¤¤ Katy babe, am să trec peste răutăcismele tale obişnuite … dacă ar fi originale m-aş supăra, dar aşa … ce să zic?
  Tu n-ai nici o vină ….
  ¤ Cât despre blog … deh, ca tine zicem şi eu, da’ nu ştii cum e până nu încerci … e super să ai un loc unde să poţi scrie tot ce doreşti …
  Seamănă poate cu faptul că mamele le învaţă pe fete doar prostiim că nu-i bine, că nu-i frumos, că draci că laci … dar după ce fetele … înearcă, se întreabă cum naiba au trăit fără … 😀
  ¤ Într-adevăr, dreptate ai, ţara are mare nevoie de idioţi altfel inteligenţa noastră nu s-ar observa. E nevoie de cineva cu care să fim comparaţi … 😀

 68. ***Blue scrie: Parcă o văd pe Kati-neni
  Se pare că e bărbat… Fii atent… Ca şi cu cen… Trebuie să ne obişnuim cu ciudăţeniile care ne-au invadat… Să nu crezi că numai dincolo e aşa… 😆

 69. asculta blue babadia ca stie ea ce spune … fii atent ca’i greu sa te pui cu antibasescieii … ca’s inteligenti … 🙂

 70. Buna NG, daaaaa astia bolnavi cu neuronu’ n au leac din cate se poate remarca…. 😀

 71. oana dobre e nu numai foarte frumoasa da’ e si extrem de desteapta … 🙂

 72. # cenushares – August 12th, 2009 at 10:18 pm
  ____________________________________________
  blue,

  sa te duci “dincolo” fara cafea daca vrei sa n’o iei pe coaja … 🙂
  ============================================
  Oho, am fost….
  Să vezi ce mişto e să te oprească nişte poliţai mai tâmpiţi decât Garcea al nostru …
  Dacă ai proiectoarele de ceaţă aprinse, 3000 de forinţi amendă, chiar dacă în urmă cu cinci minute erai în ceaţă, dacă te miri, observă că paragerul din spate nu are centura pusă chiar dacă maşina nu are aşa ceva din fabricaţie, apoi te întreabă de ce ai oprit pe linie continuă, chiar dacă te-ai conformat indicaţiei legale a poliţaiului, mai e şi bariera de comunicare, se fac că nu stiu nici o limbă (nici engleză, nici franceză, poate de-aia unguroaicele de aici vor două limbi pe care să le folosească cum vor). Nu îţi spune nimeni unde să schimbi bani dacă miros că vii din România … Deh, bucurii.
  Da’, nu-i bai, noi să fim sănătoşi… asa ca o compensaţie care te unge pe suflet: în viaţa mea n-am văzut o ţară cu un relief mai urât şi mai plictisitor …

 73. Apai ciutacu asta e dus tata rau, e dus pe jiul poluat, e clar….. cum dau cateva sec pe canal unde se produce bolnav …. oops, iar zice: dna EU…..

 74. # lulu – August 12th, 2009 at 10:49 pm
  _________________________________
  Buna NG, daaaaa astia bolnavi cu neuronu’ n au leac din cate se poate remarca…. 😀
  ==================================
  Normal, şi pentru asta nu trebuie să îi acuzăm ci să-i compătimim….
  ¤¤ 1-0 … Gata, le-am tras-o ungurilor acasă la mama lor … Bravo Românica …. azi iar e doliu la Budapesta … devine obicei … hehehe

 75. Cenush, vrei sa mi schimb parerea despre tine? Nici tu nu crezi ce spui….faci pe afurisita da’ nu esti 🙂

 76. toti minstrii sunt hoti … unii pot fi dovediti. altii nu … 🙂

 77. # lulu – August 12th, 2009 at 10:57 pm

  Apai ciutacu asta e dus tata rau, e dus pe jiul poluat, e clar….. cum dau cateva sec pe canal unde se produce bolnav …. oops, iar zice: dna EU…..
  ============================
  Zi Ciutacu şi trage apa …. cred că ar trebuit trecut în DEX:
  Ciutacu – Tonomat, mâncător de rahat, paranoid …

 78. oamenii astia nu s’au facut politicieni si minstri pentru ca le pasa de romania sau de romani … s’au facut politicieni ca sa se’mbogateasca … si cel mai usor furi cand ai ajuns ministru … doar n’or fi prosti sa nu fure tocmai atunci … 🙂

 79. *** cenushares – August 12th, 2009 at 11:01 pm

  toti minstrii sunt hoti … unii pot fi dovediti. altii nu … 🙂
  =======================================
  ¤¤¤ Gata, treci la foaia următoare, asta ai mai spus-o ….

 80. io dac’as fi barbat si as avea cateva zeci de ani mai putin i’as face o “propunere indecenta” oanei dobre … 🙂

 81. *** cenushares- August 12th, 2009 at 11:04 pm

  oamenii astia nu s’au facut politicieni si minstri pentru ca le pasa de romania sau de romani … s’au facut politicieni ca sa se’mbogateasca … si cel mai usor furi cand ai ajuns ministru … doar n’or fi prosti sa nu fure tocmai atunci … 🙂
  ========================================
  Văd că nici majusculele nu îţi funcţionează, nici liniuţa că de-aia pui apostrofuri … în rest sunt de acord cu tine, cu condiţia că nu ştiu de ce văd că ai prins mare drag de Guvernul Penaliceanu, că prea îi pomeneşti … Ar trebui să precizezi la cine te referi, ar putea să creadă unii că vorbeşti,Doamne fereşte, de Guvernul Năstase ….

 82. Lumeeeee ce vad eu acu’ la tv ?!!!! Curg ceasurile de aur in Bucuresti. Gata, imi schimb domiciliul vreau sa ma scol dimineata vazand ceasul de aur de pe geamul casei mele …ceasul lui oprescu. 😀

 83. n’am prins drag de nici un guvern … nici de a lui tariceanu nici de altu’ … asta pentru ca eu am convingerea ca toti sunt la fel … toti adica inclusiv elena udrea … 🙂

 84. are oprescu bani sa cumpere ceasuri … pai dali incasa 1 milion de euro pe luna si’si lua vuitoane … acuma ii ia primaria si’si permite sa’si cumpere ceasuri aurite … io prefer ceasurile, vuitoanelor … 🙂

 85. *** lulu – August 12th, 2009 at 11:05 pm

  Blue, eu am rabdare si compasiune pt ei bolnavii cu psihicu’ 🙂
  =========================================
  Am observat, de când mă stiu am zis că blondele, pe lângă faptul că sunt frumoase au şi suflet bun….
  ==========================================
  *** cenushares – August 12th, 2009 at 11:06 pm
  __________________________________________
  io dac’as fi barbat si as avea cateva zeci de ani mai putin i’as face o “propunere indecenta” oanei dobre … 🙂
  ==========================================
  Mda… “propuneri indecente”?
  Crezi că, chiar dacă arată în felul acesta (bunăciune de bunăciune):
  http://i1.tinypic.com/6ficimf.jpg
  e prea rea ca să îşi găsească şi ea săraca un ăla care să îi satisfacă … dorurile? Cinstit să fiu, dacă promite că tace din gură, mai că m-aş sacrifica 😉 … E un exemplar destul de reuşit … 😀

 86. @Albastrel

  Daca scriai mai putine idiotenii pe bloguri si frecventai mai des scoala, poate aflai ca in romaneste, corect se scrie cu apostrof, liniuta se folosea intre anii 50 si 89…..oricum, nu poti fi condamnat doar pentru atat, mai ales ca esti fan inconditionat PD-L……..si mai crezi ca Mos Craciun iti va aduce cadouri…….

 87. Puneti-va o dorinta, in noaptea asta cad selele de pe cer…vorba cantecului…. Ce dorinta sa- mi pun eu? Sa ma mai gandesc, greu – greu la cate vreau 🙂 In primul rand EU sa iasa invingatoare din balciul bolnavilor psihic.

 88. reforma filoruseasca s’a facut in 1953 … pan’atunci se scria cu apostrof … mult mai potrivit limbii romane decat “liniuta” … 🙂

 89. # lulu – August 12th, 2009 at 11:10 pm
  _____________________________________________
  Lumeeeee ce vad eu acu’ la tv ?!!!! Curg ceasurile de aur in Bucuresti. Gata, imi schimb domiciliul vreau sa ma scol dimineata vazand ceasul de aur de pe geamul casei mele …ceasul lui oprescu. 😀
  =============================================
  Ce începe cu “P” se termină cu “ulă” li se bălăngăne? Da, e pendulă bănuiam că ştii…
  Eu cred că acum pe Spintecărescu îl mustră conştiinţa … după ce i-a inebunit pe mitici cu autostrada aia zburătoare care i s-a zburătăcit … acum şi-or da şi oamenii ăia seama cam pe ce lume trâiesc, fix asta le lipsea …
  Acum poate să spună: “Bre, v-a sunat ceasul… foc” aşa mai scapă şi el de unii care-l ‘nervează, sunt tot mai mulţi cei care îşi dau seama cât de papagal e primarul pe care l-au votat …

 90. pune’ti, tu, o dorinta legata de tine sau familia ta … lasa’i pe politicieni, ca’n dos ii doare de tine … 🙂

 91. Da’ nici mie de ei, cu exceptia dnei EU . O consider un prieten drag nu am obsesii de genul ciutacilor, dobrenilor 🙂

 92. # Katrina – August 12th, 2009 at 11:20 pm

  @Albastrel

  Daca scriai mai putine idiotenii pe bloguri si frecventai mai des scoala, poate aflai ca in romaneste, corect se scrie cu apostrof, liniuta se folosea intre anii 50 si 89…..oricum, nu poti fi condamnat doar pentru atat, mai ales ca esti fan inconditionat PD-L……..si mai crezi ca Mos Craciun iti va aduce cadouri…….
  ____________________________________
  ¤¤¤ Da? Şi probabil nici DEX-ul nu mai e valabil, s-o fi trecut la Dicţionarul lui Avortonin …
  ===================================
  *** lulu – August 12th, 2009 at 11:21 pm
  ___________________________________
  Puneti-va o dorinta, in noaptea asta cad selele de pe cer…vorba cantecului…. Ce dorinta sa- mi pun eu? Sa ma mai gandesc, greu – greu la cate vreau 🙂 In primul rand EU sa iasa invingatoare din balciul bolnavilor psihic.
  ===================================
  ¤¤¤ Ehe, dacă aş spune aci ce îmi trece prin cap când vine vorba de dorinţe … dacă nu m-ar aresta cel puţin m-at bann-a … 😉
  ===================================
  # cenushares – August 12th, 2009 at 11:25 pm
  ___________________________________
  reforma filoruseasca s’a facut in 1953 … pan’atunci se scria cu apostrof … mult mai potrivit limbii romane decat “liniuta” … 🙂
  ===================================
  ¤¤¤ Ai dracu’ nenorociţi, poate că ei au băgat şi majusculele cate fiind mai mari nu mai încap în creieraşul unora … Ei zic să trecem la cuneiforme, e o scriere mai veche deci mai tradiţională …:D

  ¤¤ Gata, noapte bună şi vise neruşinate ….
  http://www.addemoticons.com/emoticon/animated/AddEmoticons04242.gif

 93. Repet, lu’ ciutacu ii este rau. Trebuie sa sunati la 112 , ca eu nu ma deranjez.

 94. Blue, inseamna ca gandesti periculos 🙂 Ai grija ca nu te pot salva nici de politie nici de banare 🙁

 95. Cenush, imi curg lacrimile, asta asa ca sa ti raspund totusi cu bun simt. Fraza mi se pare nedemna de un om educat. Pacat. O sa incerc sa te ocolesc mai bine. Asa se cade.

 96. Ciutacu a recunoscu acum cateva min: :” psihopatul din mine….” Aha, inseamna ca am dreptate, nu- mi tocesc degeaba tastatura la laptop.

 97. lulu…cine te-a suparat frumoasa blonda ?,spune tu la Puiutu ,te apar eu …hihhi…ai postat mai sus ,frumoasa ,cu noroc si inteligenta ….cu primele doua sunt de-acord cu tine ,cu ultima ….trebuie sa demonstreze ,inca nu a demonstrat ca-i diferita de clasa politica actuala ,pacat ca l-a luat exemplu pe Basescu ,o fata inteligenta nu ia model un necioplit ,needucat ….ne,ne ,ne …mai multi de ne….o noapte cum vrei tu iti doresc,frumusete cu noroc si inteligenta …la tine se potriveste .

 98. Puiule ma supara vremea, dar de vineri iar e cald si iar ma rasfat prin locuri frumoase, in rest ce sa zic, suparari? Nu prea ca n- am de ce, multumesc lui D-zeu. Pai vreau o noapte de vis cu stele cazatoare si tie la fel si voua tuturor 🙂

 99. Ba mint, ma iritara astia care acum sunt suparati ca de ce n a cumparat dna EU pixuri… INCA. Asa de ofticat era ciutacu incat mai ca exploda. Tu iti dai sema cat de tare doresc sa fie vinovata , cu orice chip! E normal? Nu au ei probleme cu neuronu’ ?

 100. Madalina o noapte faina ….

  Administrator:
  Noapte buna Puiu!

 101. Po3zia diminetii de astazi se inspira din suferintili di ieri. O zi cu soare si…sanatate !

  FUSEI BOLNAVA DI NERVI

  di anonima talentata

  Am nevoie de spinarea sorţii
  şi di ochiul vremii măsluit
  di tutti formi di ego
  di crăci spre infinit

  bice ţipate-ntre vise
  licorne-ntre bălării
  slogane pictate cu forma
  tăcerilor de copii

  Mimez că mă caţăr di sine
  sorţii să-i zăngăn di gât
  suri clopoţi din câte-o turlă
  îl ud cu lacrimi pi vânt

  mai taci! îmi spuse bolnava
  mai linişte în culise!
  şi sacul acela gros
  se sparse-n povara de zise

 102. Bună dimineaţa! 😆

  Cugetare de dimineaţă

  Normalitatea e plictisitoare… Rutina e obositoare.

 103. Un zâmbet la cafea 😆

  Bulă: Bunico, dă-mi nişte bani împrumut…
  Bunica: Până când?…
  Bulă: Până nu-ţi sparg faţa…

 104. Psd-iştii sunt duşmanii reformei în România. PSD-iştii vor o Românie încremenită, săracă, bolnavă şi analfabetă… Românii ar trebui să se trezească, să realizeze că de aici, de la lupta pentru schimbare şi progres pornesc neînţelegerile PSD – PD-L.

  PSD-iştii pun piedici PD-L-iştilor! Şobolanii roşii trebuie împiedicaţi, astfel riscăm ca şi generaţiile viitoare să trăiască la fel de rău ca acum…

 105. numitul basescu traian trebuie sa plece … romania nu mai suporta in fruntea sa un asemenea individ ahtiat dupa puterea absoluta … 🙂

 106. @ silverstar
  Sarut mana.
  Imi permit sa nu impartasesc integral parerea dumneavoastra despre cauza neintelegerilor dintre cele doua partide.
  Marturisesc ca am fost adept al actualei coalitii. Acum insa consider ca pentru ambele formatiuni ar fi de dorit o grabnica separare si in drept, nu numai in fapt.
  Stiu ca are un pronuntat iz de utopie, dar o eventuala dizolvare a parlamentului si organizarea simultana a alegerilor pentru presedinte cu cele pentru un nou parlament, ar putea crea cadrul propice pentru un nou inceput. Altfel, imediat dupa prezidentiale, va fi un adevarat circ ( de parca acum n-ar fi !) in care formatiunile gen PNL sau UDMR se vor plimba intre PSD si PDL ca sa vada de unde ar putea sa “pice” mai mult.
  Toate cele bune.

 107. Asta’i adevarata fata a pdl’ului partidul “cinstitilor” … niste nesimtiti … 🙂

  “SC Sorste SA, firmă la care ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Luminiţa Plăcintă, deţine 96% din acţiuni, a beneficiat recent din partea Fiscului de o ştergere a unor datorii către bugetul de stat. Copiii şefilor Fiscului din Vrancea sunt angajaţii lui Plăcintă.

  Fiscul a şters o datorie de 5,5 milioane de euro unei firme deţinută de ministrul Sorina Plăcintă

  Luna trecută, firma SC Sorste SA figura cu datorii la bugetul de stat în valoare de aproape 5,5 milioane de euro. Conform site-ului ANAF, firma Luminiţei Plăcintă era restanţieră la bugetul de stat, la bugetul asigurărilor sociale de stat, la bugetul asigurărilor pentru şomaj şi la bugetul asigurărilor sociale de sănătate. “

 108. ***Nicolae – Bună dimineaţa! 😆
  Sigur că tu ai o viziune mult mai amplă asupra vieţii politice de la noi… Asta este! Eu nu mă prea pricep….

  … dar am scris exact ce văd şi ce simt. A te opune unei reforme în învăţământ este un lucru extrem de grav din partea unor politicieni. Asta inseamnă să condamni viitorul la analfabetism, sărăcie, mizerie şi incultură chiar înainte de a se naşte…

  Eu nu spun că unii politicieni sunt mai buni sau mai răi decât ceilalţi… Dar împreună – PSD şi PD-L – nu vor face nimic… PSD preferă să “dea”, pomană, desigur! decât să se facă/să se întâmple o reformă…

  ***Nicolae – iar cred şi cred că România toată trebuie reformată… De asta se tem politicienii, JB, cei care veşnic se ridică împotriva PD-L-iştilor…

  Oare greşesc, oare e un păcat că încă mai cred în politicienul “altfel” şi în promisiunile PD-L? Trebuie să credem în ceva, în cineva. Şi eu cred în schimbare, în progres… Nu vreau să mă resemnez pentru că nimic nu se va întâmpla fără implicarea noastră, a oamenilor… Măcar să ştiu că am făcut/că fac ceva şi nu am aşteptat să se întâmple, pur şi simplu… 🙄

 109. cu greu se disponibilizeaza 14000 de bugetari probabil majoritatea “ocupa” posturi neocupate .. pai, mai portocalii mincinosi nu ziceati voi ca taricceanu a angajat sute de mii de bugetari? … de ce nu dati acuma afara sutele ale de mii angajate nejustificat de tariceanu? … pentru ca nu exista, d’aia …. mincinosilor … 🙂

 110. Gândeşte roz şi totul va părea mai suportabil! 🙄

 111. cenushares

  Este vorba doar de agentiile guvernamentale.Probabil e doar prima disponibilizare.Si era firesc sa se inceapa se sus in jos,pentru ca nivelul salariilor este mai crescut in aceste agentii.

 112. La o simpla analiza a situatiei economice actuale,se stie ca daca reducerea cheltuielilor bugetare,va avea ca rezultat cel putin o echilibrare a balantei intre sectorul de stat si privat,si o relaxare a presiunii exercitate pe acesta din urma cu scopul de a sustine un buget de stat cu cheltuieri care depasesc capacitatile de plata a acestuia,atunci sectorul privat va avea puterea de absorbtie a fortei de munca eliberata din sectorul bugetar.Oriunde in lume,forta de munca este absorbita de sectorul privat,nu de cel de stat.Cateva zeci de mii de bugetari au sansa sa isi gaseasca de munca in privat,daca acest sistem se va redresa,pe cand peste 500.000 de someri din privat nu vor fi preluati niciodata de stat,pentru ca acesta nu are capacitatea de a se ”ingriji”de toti.de aceea cred ca e foarte important acest ”sacrificiu”bugetar,daca asta inseamna redresare economica,pentru ca corespondentul va fi in crearea de noi locuri de munca.Probabil suna optimist,dar logic asta ar trebui sa se intample….

  p.s.vesti bune? Se pare ca cele doua mari economii europene Anglia si Germania au depasit varful crizei economice,si se prefigureaza o crestere economica lenta,dar sigura….Interesant e ca imediat dupa anuntul ca Statele Unite inregistreaza crestere economica si ca a depasit criza,si Europa da semne de insanatosire.Si mai spunem ca nu a fost indusa aceasta criza….Iar pietele rau lovite de criza vor deveni terenuri economice ”virgine”pentru aceste puteri….O binevenita curatenie economica mondiala….