Drept la replică solicitat ziarului Jurnalul Naţional

Având în vedere campania dusă împotriva mea de trustul de presă al lui Dan Voiculescu, am solicitat, în condiţiile legii, un drept la replică în Jurnalul Naţional după atacurile din ultima perioadă. Îl redau în integralitatea mai jos.

 

DREPT LA REPLICĂ

 

Jurnalul Naţional a publicat recent două articole care conţin informaţii eronate referitoare la persoana mea, şi anume:

1.  Articolul „Poliţia Omoruri caută piesa dispărută din reţeaua SRI – Legături periculoase, interferenţe suspecte, prietenii interesate aduse la lumină de dispariţia “casieriei” lui Blejnar”, publicat în 30 mai 2012 pe site-ul www.jurnalul.ro şi în ediţia tipărită a ziarului din 31 mai 2012, sub semnătura lui Dan Constantin, şi

2. Articolul „Dispărutul Codruţ Marta, strivit sub averi uriaşe – Cercul de intese în care lucra „casieria“ lui Blejnar adună proprietăţi şi conturi de milioane de euro”, publicat în 3 iunie 2012 pe site-ul www.jurnalul.ro şi în ediţia tipărită a ziarului din ziua următoare, sub semnătura lui Gabriela Antoniu şi Vali Blănaru.

Amintirea numelui meu în contextul articolelor publicate de Jurnalul Naţional care vizează dispariţia lui Codruţ Marta se bazează pe minciuni şi pe speculaţii care nu au nicio legătură cu realitatea.

Personal nu îl cunosc pe Codruţ Marta, nu am avut niciun fel de legături sau interferenţe cu acesta şi nici nu am avut vreodată interese comune.

Nu am făcut niciodată parte din reţeaua de interese a lui Codruţ Marta sau din vreo altă reţea de interese de afaceri.

Referitor la persoanele pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului, fiecare dintre acestea e răspunzătoare pentru propriile acţiuni şi nimeni nu îmi cere acordul pentru a purta discuţii sau a lega prieteni.

Nu există niciun motiv şi nicio argumentaţie logică pentru includerea mea în articolele ziarului dumneavoastră legate de dispărutul Codruţ Marta şi reţeaua acestuia de interese.

În acest context, demersul dumneavoastră, lipsit de deontologie profesională, nu are alt obiectiv decât acela de a îmi deteriora imaginea publică pentru a aduce beneficii politice şi financiare familiei care vă patronează, familia Voiculescu. Având în vedere perioada electorală pe care o traversăm, remarc o intensificare, în ultimele zile, a atacurilor concertate la adresa mea pe toate canalele trustului de presă Intact.

Vă solicit să corectaţi, prin publicarea prezentului Drept la Replică, informaţiile mjincinoase pe care le-aţi publicat în articolele amintite. În caz contrar, înţeleg să mă adresez instanţelor competente pentru a-mi apăra dreptul la imagine.

Elena Udrea,

preşedinte PDL Bucureşti.

PS. Bineînţeles, dreptul la replică pe care l-am cerut Jurnalului Naţional nu a fost publicat, deşi au fost publicate alte drepturi la replică de la oameni incluşi în articolele la care făceam referire. Curată deontologie profesională în curtea lui Felix!

25 thoughts on “Drept la replică solicitat ziarului Jurnalul Naţional

 1. Foarte BINE !!!
  Doamna Udrea a inceput sa se impuna in fata calomniatorilor .
  Era vremea ca aceste actiuni sa primeasca o replica .
  Stiam ca Doamna Udrea are reteta , intodeauna m-am intrebat de ce Dumneaei dar si PDL fac exces de modestie si de tacere netaxand cum se cuvine porcariile astora .
  Ei , acum trustul INTACT are in fata un om dispus sa mearga pana la capat ,. dispus sa lupte .
  Si eu stiu ce trebuie facut si ma bucur in tacere ca Doamna Udrea a trecut la contra-atac .
  Doamne ajuta !
  PS – bineinteles ca sunt in totalitate de acord cu cele scrise in dreptul la replica !

 2. Nu sunt un admirator al d-nei Udrea nici fan PDL (sau al altui partid politic) dar de mult e cazul ca justitia sa se implice in mirsaviile din media, nu neaparat pentru a pedepsi ci macar sa faca primul pas: sa restabileasca adevarul. Nu stiu daca sunteti la curent , de curind a disparut un cotidian de anvergura pentru ca a incalcat deontologia media.Omul de rind e atacat din cel putin doua directii, minciunile politicienilor si minciunile si manipularile media.Cred ca merita si el sa fie aparat de cineva. O zi buna !

 3. Personal emisiunile Antena3 le consider un atentat la inteligenta mea si nu pierd timpul sa le urmaresc. Cred ca doamna Elena Udrea are dreptul sa se adreseze justitiei daca a fost subiect de presa fara acordul dat prealabil si sa ceara despagubiri materiale substantiale.Pentru mine ca simplu consumator cred ca cel mai eficient este sa nu cumpar acele produse carora postul respectiv le face reclama si in felul acesta sa nu particip la finantarea acestuia.Va urez succes in instanta,Doamna Udrea.

 4. Din pacate e o lupta inegala, astia din presa si de la tv pot sa spuna orice mizerie si orice porcarie, nu patesc nimic. Daca le da amenda CNA tipa ca e dictatura. Libertatea presei inseamna pentru balosu de la JN ca are voie orice. Trebuie sa ai nervi de otel sa rezisti psihic la mizeriile astea. Parca tot PDL-ul e facut din EU 😀 Incredibil. Tara asta nu poate sa progreseze din cauza EU. Europa e in criza din cauza EU. RCS si UPC i-a dat jos de pe satelit din cauza EU.

 5. Bravo Udrea, asa te vrem, “barbatul” politicii dambovitene. Nu te lasa invinsa de aceste scursuri, legea va fi de partea ta.
  Dreptul la replica este bine venit si un prim pas spre justitie!
  Bucurestenii adevarati te sustin, romanii adevarati care urasc stanga te sustin!
  Vei invinge aceste plosnite voiculesciene, deoarece esti un omdemn si cu simtul responsabilitatii in sange. Bafta!

 6. Ma bucur ca Udrea mereu este acolo unde trebui , chiar de va fi sa piarda, ceea ce evident, nu va fi cazul. N-o vad parasind politica, spre disperarea multora. Elena Udrea Delicata si desteapta ca intotdeauna.

 7. Mie imi place de Elena i asta ca are idei bune, si cu turismul mi-a placut de ea, am vazut mai multi straini pe la noi, mai ales prin centru istoric tine`o tot asa Udreea :*

 8. Elena e o femeie cu suflet si care s-a preocupat mereu de oameni, o dovedeste din nou. Bravo Udrea!!!!!!!!!

 9. Elena Udrea este un bun conducator si un om integru, asa ca nu vor fi surprize neplacute la alegeri, am toata increderea in candidatii portocalii! Toata stima PDL!!

 10. PDL e ca un colac de salvare pentru oameni, cand apele sunt tulburi ai oameni pe care sa te bazezi ca vor iesi din furtuna cu fruntea sus, indiferent de problemele care le-au intampinat, au adus Romania pe linia de plutire. Si asta se datoreaza in mare parte Elenei.

 11. Udrea are dreptate. USL stie foarte bine ca numai daca dezbina PDL-ul poate fi sigur pe putere. iar acest lucru nu se va intampla niciodata.Udrea un conducator foarte bun . toata dragostea mea .

 12. bravo PDL,felicitari Udrea pentru prestanta si caracterul pe care il detii. Tine`o tot asa si o sa ajungi acolo unde o sa iti doresti !!

 13. Udrea e o persoana stilata si inteligenta altfel nu ar fi rezistat in politica si a avut intodeauna o atitudine corecta si nu cum au multi din politicieni sa jigneasca sau sa injure zi de zi la tv , sincer ea a fost eleganta si s-a comportat ca un adevarat politician.

 14. Udrea este o femeie de nota 10. Si-a facut foarte bine treaba oriunde a fost nevoie. Turismul ni l-a ridicat enorm.Iar dansa mereu a fost si va fi acolo unde o sa trebuiasca !!

 15. Elena Udrea este o persoana competenta,inteligenta si capabila..Elena Udrea nu ne a dezamagit niciodata si s a implicat in orice proiect sa ridice putin tara !!

 16. Elena Udrea intotdeauna vine cu ideei ingenioase atat pentru noi cetatenii cat si pentru mediu si turism !! Eu unu o sustine pe Elena :!!

 17. Am incredere in ceea ce zice udrea pentru ca a luat decizii bune, este o femeie cu un caracter puternic care demonstreaza ca si femeile pot face si gandiiiii lucruri inovatoare si marete!

 18. Elena Udrea a incercat sa faca cevA.mai puternica decat un barbat si cu un intelect care isi spune cuvantul!!!

 19. Elena Udrea este exact ce are nevoie o tara ca romania. O persoana politica cu mare caracter si vointa de fier!!

 20. Trustul Intact a manipulat de cand s-a infiintat. Si-au permis cam multe, nimeni nu i-a tras la raspundere, fiind acoperiti mai tot timpul de libidinosul turnator Voiculescu. Ajunge cu toate aceste atacuri mizerabile fara vreo acoperire!!

  • Pentru cei care nu stiu : “libidinos” nu este sinonim cu “scarbos” sau “jegos” etc. Are alt inteles, si anume “inclinat in permanenta spre satisfacerea pornirilor senzuale, inclinat spre desfrau”. Nu folositi cuvinte al caror inteles nu-l stiti.

 21. pacat ca insulta, calomnia nu mai sunt infractiuni. fiecare te poate face albie de porci, oricat, oriunde si fara a pati nimic.

 22. Este corecta decizia de actonare in justitie a trustului lui felix-voiculescu.ACEASTA SLUGA numita oana stancu are clar o mare frustare fata de d-naElena Udrea.Va urez mult succes in demersul d-stra!

 23. Doamna Udrea as vrea ca dumnezeu sa dea ca cei care au votat USL sa ajunga la vorbele dumneavoastra si nu multa vreme va trece si noi cei multi va vom regreta .Singurul lucru pe care il reprosez PDL este ca la un moment dat s-a rupt legatura intre popor si conducerea tari sau mai bine zis comunicare intre guvern presedentie si noi cei multi(zic asa pt ca ponta cu gasca lui lucreaza pt popor .poporul fiind acoliti USL).deci stimata doamna as vrea sa cred si imi doresc sa ajunga PDL inapoi ce a fost.Iar aceste masuri daca nu se luau ajungeam in colaps mai repede ca greci.stima scuze si respect pt o mare DOAMNA.REINCEPETI SA COMUNICATI CU NOI CEI MULTI SI ARATATI ADEVARUL.MULT SUCCES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *