DRAGII MEI,

Bine v-am regasit! Am vrut sa fie o surpriza, mai ales ca v-am spus mai demult ca voi regandi site-ul pentru a fi pregatit de campania electorala. Cum lansarea oficiala va avea loc pe 19 octombrie, pana atunci este in probe. Ceea ce inseamna ca astept toate sugestiile dvs. in zilele urmatoare. Important este sa va simtiti bine la mine, chiar daca ramanem in casa noua doar pana la alegerile din 30 noiembrie.

891 thoughts on “DRAGII MEI,

 1. Fleanca a lui Chinga
  Bai pigmeule, tu nu vezi ca incerci si mereu n-ai loc aici.Aici primeaza creieru’, vocabularu’ bunul simt, educatia, gramatica, etc.Tu esti din alta lume.Du-te si vezi-ti de boschetul tau si nu mai imputi mereu atmosfera.

 2. @Biblio
  Da, stiu dar acum in zilele si campania care urmeaza este vorba de 450.
  Localele au fost si nu au fost mari probleme.
  La europarlamenrare este pe lista.

 3. Bibliotecaru
  Normal ca si eu banuiesc ca respectivul pleaca si din motive de neintelegeri ale sale ori ale nevestei cu fostii sefi.Dar vreau sa spun ca la noi este o moda, un obicei prea frecvent cu plecarile si venirile astea, ceea ce denota ca doctrinele (slabe cum sunt) nu fac nici doi bani pentru politicieni.Cred ca daca s-ar face un sondaj, trei sferturi din politicieni habar nau despre doctrina propriului partid.
  Ia spune-mi te rog, ai auzit in vreo tara in istoria partidelor, sa fi existat vreodata o formatiune care sa treaca in totalitate dintr-o parte in alta a spectrului politic.Evident ca nu si asta spune totul despre viatat politica de la noi : telul suprem care conteaza este avantajul, banul.

 4. @Biblio,
  Eu credeam ca este rock ce descrii tu. Desigur marele Kurt s-a sinucis, mie de fapt Nirvana mi-a placut cel mai mult in muzica rock. Deci eu vorbeam despre o alta nuanta narcisista, egoista. Cred ca cele doua fete decat sa se sinucida, mai bine se crestinau.
  PS.niciodata nu mi-am batut joc de sentimente autentice ale altuia.

 5. PPS.
  Gresesti cand urasti banul. Urasti doar fata satanica a acestuia.
  Fata lui alba , utila, necesara, este ca el constituie “sangele ” economiei ” sau pe piata care este cantarul, el constituie greutatile.
  Dar asta este lumea duala in care suntem cazuti odata cu Adam si Eva.
  Ma urmaresti?

 6. Nicolae

  Nu ma gandesc la un partid nou,cele care au ramas pe scena politicii sunt suficiente. Eu nu sunt asa pesimista. Oameni exista,important este sa fie cine sa-i puna in valoare.Iar schimbarea in conceptia mea,trebuie sa porneasca din organizatiile mici,cele care au primul impact cu populatia.Odata ce acestea se primenesc cu oameni valorosi schimbarea se propaga inevitabil in sus.Am spus ca e greu ? DA dar nu IMPOSIBIL.

  RAUL se intampla doar pentru ca oamenii BUNI aleg sa nu faca NIMIC.

  Te recunosti in acest citat ? Cei ce se recunosc in acest citat sunt vinovatii pentru starea de lucruri de acum. Atat de simplu,iti vine sa crezi cum se poate imparti vinovatia ?

 7. @ IONHUT
  Păi intuiţi perfect, problema este că doctrinele “sunt slabe”. Partidele au ajuns “adunături de oameni” şi nu o colecţie de principii şi idei deservite de membri de partid. Cam pe aici este problema.

 8. PPPS Nu exista scopuri marunte, exista doar bune si rele.

  Astea ti le-am scris pe masura ce te-am citit, intr-un fel de circulatie de sus in jos.
  Noapte buna.

 9. @Biblio,

  Raspuns la intrebare:

  Da, cu exceptia unor marunte excrocherii sentimentale la care am fost impins de propinent si pe care le-am platit inzecit si nu le-am mai repetat.
  Si poate nu am inteles exact in ce consta pacatul preacurviei.

 10. @ ion adrian
  Despre asta şi vorbesc. Ceea ce defineşte astăzi fenomenul EMO s-a numit în vechime prin exponenţii cei mai de seamă, un Mozart, sau Da Vinci, sau Doors, sau Thomas Mann, sau Bulgakov, sau Picasso, sau Dali, sau Mircea Eliade, sau mii de astfel de oameni. Desigur ei au fost vârfuri, nu toţi ating o astfel de competenţă.

 11. PS
  De fapt principiul fundamental dupa care ma ghidez, este ca daca nu pot sau nu vreau(uneori)sa fac cine stie ce mult bine, sa nu sporesc in nici-un caz cantitatea de rau din lume si aici cred ca mi-a iesit figura.

 12. bibliotecaru

  Tocmai de aceea v-am si intrebat 😉 Apropo… e 2-0 pentru Romania.Sunt unele din momentele in care imi place ca sunt roman. Dar am mai vorbit despre asta…. 😉

  Ion Adrian

  Daca toata lumea s-ar ghida dupa acelasi principiu,va dati seama ca Eden-ul ar putea deveni o certitudine ?

 13. Bibliotecar,

  daca as fi in tara si as avea timp, zau ca as colecta semnaturi. Desi eu cred ca un asemenea proiect exista pe undeva sau cineva a adus cindva vorba de el. Poate ca intrebarile mele ii par ridicole dnei Udrea, dar politicienii romani chiar nu stau sa reflecteze la lucruri importante, cum ar fi de ex problema majoritatii democratice fata de drepturile minoritatilor, conflictul dintre reprezentare si responsibililtatea de partid, transferul politic de la un partid la altul si nici la propriile lor convingeri in domeniul economic ori al libertatilor socio-politice.
  Prin 2004 am fost in Romania pentru a intervieva diversi politicieni pe astfel de teme. Nu aveti idee cu ce parere proasta am plecat de la psdisti, liberali, prm (ce oroare) dar si de la pdlei (desi la sediul central erau ceva baieti destepti, in teritoriu era nenorocire).
  Intrebarile i-au cam naucit (nu erau ale mele personal, era un survey standard pt Europa de est), de ex, imi amintesc ca un vestit pdlist (a migrat intre timp la liberali) a fost deranjat de ideea interviului pentru ca dorea sa -si bea taria linistit impreuna cu alti amici pdl, si sa priveasca meciul. dupa ce a acceptat interviul, a marturisit ca el nu s-a gindit niciodata prea mult la activitatea lui in termeni de stinga-dreapta, principii, democratie, incompatibilitati si ca i-am dat de gindit. Nu cred ca pentru mult timp insa.

  Pot sa generalizez, politicienii nostri nu au scoala politica, au doar experienta din teren a contactului cu oamenii si instinctul conservarii in postul politic. Ei nu sint preocupati sa reflecteze intelectual la o problema, ci -cel mult, sa se incadreze in tiparul dictat de partid sau sa faca ce cred ei ca e popular sa faca.

  Cu dna Udrea incep cumva sa ma dumiresc, este conservatoare, traditionalista, probabil crede ca statul ar trebui sa aiba un rol direct in educatia morala a cetatenilor, dar nu sint nici macar convins ca aloca prea mult timp de gindire acestor probleme. Cel putin atita timp cit pare atit de concentrata pe inlaturarea politicienilor de “chirpici” (am citat din Frank ZappaKing, 2008).

  Deci, dle Bibliotecar, dvs intelegeti de ce, sint ingrijorat de politicienii nostri, vechi si noi.

 14. @ ion adrian
  Interesant răspuns. Deşi la ceilalţi priviţi corectitudinea ca pe o interacţiune umană, ca pe respectarea legilor morale, adică implicit sociale, ca o reflectare indirectă asupra domniei voastre, în cazul dumneavoastră sistemul lucrează relativ la două noţiuni absolute bine/rău, independente de social.

  Ce înseamnă acest lucru?
  Că în timp ce altuia, fie el Ion Iliescu, îi refuzaţi comportamentul conform conştiinţei şi îl judecaţi conform percepţiei externe, la adresa dumneavoastră conştiinţa este primordială, apoi “contractul” social şi moral.

  Din punct de vedere psihologic asta s-ar traduce prin expresia corectitudinii numai în raport cu dumneavoastră.
  Este un sistem de percepţie a conştiinţei, cel mai răspândit în societatea umană, care nu acceptă însă că un alt om, fie el Ion Iliescu, se poate considera la rândul lui corect chiar dacă nu e perceput de alţii corect. Până la urmă problema nu este când cineva greşeşte (să spunem că devine necinstit) ci atunci când nu-şi autocenzurează greşeală, abia atunci devine imoral. Când greşeala este din culpă, adică fără intenţie, greşeala nu poate fi sancţionată, dar atunci când greşeala se face cu intenţie, sancţiunea trebuie să vină, pentru că se pedepseşte intenţia, maliţiozitatea gestului, acel “rău”. Problema se pune atunci când din afară se ataşează intenţia iar dinăuntru intenţia nu există. Iată dezechilibrul real al vinovăţiei.

 15. @ Crane
  Stimate domn,
  Greşesc prea mult dacă spun că domnia voastră doriţi de fapt o clarificare doctrinară şi ideologică a partidului (oricare ar fi acel partid) şi a membrilor de partid candidaţi (şi nu numai)?

 16. @ Crane
  Păi sunt legate una de alta. Dacă partidul nu are o ideologie sau o doctrină, politicienii în ce să se clarifice. 🙂

  De exemplu, dumneavoastră ştiţi ce doctrină are PD-L?

 17. Vedeti nu e vorba de ideologia partidului (ar fi si prea mult sa vorbim de asta, mai stiu ele ce sint?) ci de convingerile membrilor lui, care pot avea vederi mai largi sau mai stricte decit partidul (eu am dat de ex domeniul libertatilor sociale).

 18. Papirusul si legenda pietrei fermecate

  In timp ce se punea foc in colturile bibliotecii (din Alexandria, Egipt la anul 640 d.Hr.), un bibliotecar batran s-a ascuns pe o alee ingusta, uitandu-se cum flacarile se inaltau la cer. Dupa cateva zile, cand cladirea candva mareata ajunsese o ruina fumeganda, bibliotecarul se asternu pe treaba, scormonind printre ramasite cu un bat. Nu ramasese nici un papirus.

  Cu inima franta, dadea sa plece, cand lovi cu piciorul un vas aproape carbonizat, din care iesea capatul unui sul subtire si ingalbenit, singurul document ramas din Biblioteca din Alexandria. Bibliotecarul l-a inhatat pe data si a scuturat cenusa de pe eticheta scorojita din pricina caldurii. Tilul suna asa: “Secretul pietrei fermecate”. A privit in jur si si-a croit drum dintre ruine, ca sa-si cerceteze descoperirea.

  Secretul pietrei fermecate iesea la iveala pe masura ce citea. Piatra fermecata era, de fapt, o pietricica, dar avea puteri magice. Orice material care intra in contact cu ea se prefacea pe loc in aur!

  Papirusul preciza ca piatra fermecata arata ca alte mii de pietricele care acopereau o anume faleza inalta si izolata, deasupra unei plaje inguste de care Marea Mediterana isi izbea valurile cu zgomot. Dar secretul era urmatorul: adevarata piatra fermecata era calda la atingere, in timp ce restul pietricelelor erau reci.

  Bibliotecarul grabi pasul spre acea faleza si incepu cautarea. Stia ca trebuie sa aiba o metoda de eliminare a pietricelelor obisnuite, asa ca a conceput un plan: de fiecare data, cand va culege o pietricica rece, o va arunca in mare si, astfel, cautarea va fi mai usoara pana cand va ajunge la piatra calda, cea fermecata.

  Prima zi a petrecut-o, de la rasaritul la apusul soarelui, culegand pietricelele reci si aruncandu-le in marea involburata. A lucrat metodic, asigurandu-se ca nu-i scapa nicio piatra. Zilele s-au facut saptamani, timp in care a impartit faleza in parcele si, in cele din urma, si-a limitat cautarea pana la o parcela mica de pamant pietros.

  “Acum nu se mai poate sa mai dureze mult – si-a zis pe cand urca faleza. Mai am de lucru doua zile, poate trei. In curand, piatra fermecata va fi a mea!”

  A zambit gandului si a mai cules o pietricica, aruncand-o cu un gest automat in mare, apoi s-a prabusit ca secerat. Aceasta din urma pietricica era calda!

  Morala povestirii:

  Ca si batranul bibliotecar, suntem toti rodul propriilor noastre obiceiuri. Obiceiul bibliotecarului de a arunca pietricelele fara valoare ajunsese atat de bine inradacinat, incat atunci cand a gasit in cele din urma nepretuita piatra fermecata pe care o cauta, a aruncat-o pe negandite in mare.

  Asa stau lucrurile si cu ocaziile. Daca nu suntem atenti, ignoram cu usurinta o ocazie, mai ales daca e ceva familiar si aflat chiar sub nasul nostru!

  Sursa: Steve W. PRICE – Aurul gospodariei

 19. bibliotecar, se ‘presupune’ ca policienii nu fac parte intimplator dintr-un partid, ci pentru ca pp le reflecta preferintele.

  In Romania insa nu se mai stie, de aceea avem nevoie de clarificari de la politicieni.

 20. Eu vorbeam despre faptul ca politicienii nostri nu au scoala politica si poate nici convingeri politice. Intrebati-o pe dra Basescu de ce a ales PDL? pentru ca e fata lui tata. Dl Nastase un burghez, de ce a ales PSD-ul? pentru ca era oportun pentru a ajunge la putere.

  Dna Udrea o sa va spuna ca a ales PDL pentru ca desi ar fi avut initial convingeri liberale (acum ma indoiesc de asta, e destul de conservatoare) a fost atrasa de zicerile lui Basescu si de programul reformei clasei politice. Iata, dumneaei e cel mai bun exemplu ca politicianul face partidul si nu invers.

  politicienii nostri nu se ‘guideaza’ dupa doctrina partidului.

 21. @ Crane
  Despre acest lucru vorbesc şi eu, în acest moment nu are cum să se presupună că politicienii se înscriu într-un partid datorită doctrinei şi ideologiei, pentru că partidele nu au definită clar această doctrină şi ideologie.

  De exemplu Partidul Democrat-Liberal este un partid popular care are la bază următoarele curente politice: democrat de centru, liberal şi creştin-democrat.

  Pe de altă parte, Partidul Naţional Liberal, fostul aliat al PD, este un partid liberal-conservator şi printr-o pseudo absorbţie a PNŢ pentru alegerile actuale a căpătat şi o latură creştin-democrată.

  După cum se observă, diferă foarte puţin din auto-definire doctrinară, cu atât mai mult cu cât PD-L având particularitatea “populară” capătă o oarecare mobilitate doctrinară. Teoretic un alegător nu ar putea alege doctrinar decât dacă ar citi acele principii doctrinare şi ideologice exacte pentru a vedea diferenţele.

  Desigur, nimeni nu ţine seama de aşa ceva şi tocmai aici încep incertitudinile.

 22. 🙂
  Să nu mai vorbim despre faptul că dl. Năstase are o pregătire în drept şi filosofie-istorie, ori măcar dreptul este, prin tradiţie, o “meserie” liberală.
  🙂

 23. eu am mai observat si ca politicienii marcanti ai partidelor, de ex, Quintus,nu doresc o reformulare doctrinara in sensul European, tinind la traditia interbelica a partidului. Liberal in sensul European inseamna sa fii ‘liberal” in toate domeniile , nu doar cel economic – liberal cu minoritatile. La noi liberalii sint conservatori. Deci la noi minoritatile nu par sa fie reprezentate de nici un partid. Tulburator!

  In orice caz, chiar si asa, bine ar fi daca politicienii nostri ar reflecta mai mult, nu la doctrina (dupa cum spuneti e chiar complicat sa o faca) dar la probleme ‘punctuale’ cum spune dna Udrea, dar la aspecte concrete, de bun simt ale relatiei politician-institutii, politician-alegator. Eu nu recunosc nici un politician roman cu viziune pentru ce ar trebui facut, sau macar focusat pe un domeniu din acesta de interes (in afara ‘reformarei clasei de chirpici’).

 24. Da, la noi un partid Naţional Liberal stă cot la cot la guvernare cu UDMR. 🙂
  Eu aş spune că este un gest destul de liberal faţă de minorităţi, sau faţă de anumite minorităţi, să fiu mai scrupulos.

  Avem tendinţa să confundăm doctrina cu principiile doctrinare, mai ales cu principiile de reacţie economică. Doctrina înseamnă o dezvoltare filosofică completă, care vorbeşte şi despre om, şi despre interacţionarea umană, şi despre existenţă… pe scurt… tot.

 25. Ce e aia 5-0?Trebuia sa avem noi 3-0.Dar s-a facut 2-2 si Lobont nush ce facea in poarta aia.Golul egalizator a fost al lui.Si un portar de divizia d scotea sutul ala.Poate si unul din curtea scolii.

 26. Am stat atat de mult pe mail incat v-am pierdut. Nu pot sa le fac pe toate in acelasi timp, este clar. Poate o lista de prioritati? Eu sunt ca si Guvernul Tariceanu, fara lista de prioritati! 🙂

 27. buna seara!
  D-na Udrea,nu mi-a placut meciul,nu ne depasim conditia…ne multumim cu putin si nu avem mentalitate de invigatori.

 28. Crane
  Am ales Alianta DA, pentru ca am crezut in oamenii care o reprezentau si in ceea ce propunea cetatenilor. Si in special impotriva guvernarii PSD, care sufoca Romania.

 29. Astept cu nerabdare candidatii pd-l in colegiul unde locuiesc…dar se pare ca nu au nici un chef ,domnul Zgonea de la psd a impartit ieri personal ghiozdane si rechizite prin comunele din dolj si le-a promis la copii sprijin financiar din partea sa daca au nevoie.

 30. Zau?Si cum vor guverna atunci?Alianta,nu unire fizica.Nu vor avea majoritate singuri.Niciun partid nu are majoritate.

 31. Ma scoate din sarite Lobont asta.Cand scoate niste mingi fff dificile,dar ia goluri de curtea scolii.

 32. D-na Udrea,chiar daca psd si pnl traiesc in concubinaj,cred ca la aceste alegeri va fi fiecare pt el.
  Important este ca pd-l sa stranga randurile sa nu mai faca socoteli inaintea razboiului,sa nu mai imparta functii (blana ursului din padure),sa se concentreze colectiv sa renunte la animozitati si sa lucreze ca un monolit pt a castiga primul loc.
  Sunt oameni in partid care nu candideaza pt Parlament si daca-i intrebi ceva despre alegeri ridica din umeri si spun ca nu-i intereseaza pt ca ei nu candideaza!

 33. Acum nu sunt multumit cu un punct.Daca ar fi condus Franta cu 1-0,2-0 as fi fost multumit cu egalul asta.Asa nu e bine.

 34. Nicolae
  De acord cu dvs. Eu sutin oamenii din partid, nu pe cei care nu au facut nimic prin Parlament, partidele lor nu ii mai primesc sa candideze si isi cauta loc oriunde si-ar gasi.

 35. @balbeck
  decat la putere cu tradatorii,mai bine in opozitie,oricum eu unul accept a doua varianta…din fericire pt pd-l exista…T.B.

 36. @Biblio,
  Da , Iliescu este un cretin care nu a stiut ce face. Sa-i acordam iertarea si vesnica odihna.

 37. D-na Udrea ,sunt putini oameni in zona judetului care locuiesc,care vor sa faca ceva pt partid,care isi dau timpul lor pt interesul grupului.
  Dupa alegeri o sa spun mai multe,nu este posibil ca sa ai in partid oameni cu o puternica forta financiara si sa te bata psd-ul care nu dispune de aceeasi bani.

 38. va dau un pronostic pt alegeri la pd-l dolj:
  berceanu,iancu (?)vor fi senatori
  visan,stoica,dascalu,surpateanu -deputati

 39. stefan 7777

  Cazul nu e singular din pacate.La noi de ex. PDL merge pe candidat comun PNL. Eu in niciun caz nu voi face campanie PNL-ului.Pe colegiul nostru romanesc sunt candidati PNL PSD UDMR .Cred ca voi vota UDMR pentru ca il cunosc si stiu ca merita.Problema insa este ca oamenii ma intreaba de ce nu este candidat PDL ?

  Elena Udrea

  In cazul de sus,vi se pare normal sa cadorisim PNL,PSD cu cateva mii de voturi ?

 40. n.g.
  am glumit,banuiam.este o situatie foarte neplacuta,dar in niciun caz sa nu votezi udmr,eu cand am avut de ales inte iliescu si vadim nu m-am dus la votare…am principiile mele.nu exista rau mai mare sau mai mic …este RAU simplu!
  cred ca ra trebui sa-ti faci mutatie undeva unde candideza preferatul tau…

 41. balbeck

  Comuna de unde este se numeste….Platonesti. E un tip o.k.se straduieste.
  Gata te las…fugi la culcare,las-o pe Mada sa se odihneasca .

  Mada somn fara intrusi….rosii 🙂

  Administrator:
  Hi hi 😆 ! Noapte buna N.G.

 42. @ ion adrian
  Atenţie la nuanţe… nu am spus că Ion Iliescu nu a ştiut ce face, am spus că dumneavoastră nu vă puneţi problema că, poate, acţiunile lui Ion Iliescu, cele adevărate, au fost conform conştiinţei domniei sale. Eu nu pe domnia sa îl introduc în discuţie, ci pe domnia voastră.

 43. Stimata Dna Udrea,
  Felicitari pentru acest blog regandit si foarte inspirat. Imi place ! Legat de fotografia postata aici, este reusita.
  * Ambitioase proiectele Dvs. de Deputat legate de fostul Dvs. cartier Drumul Taberei in care ati locuit, dar intrebarea mea este DACA AVETI PROIECTE SI PENTRU CART. MILITARI, care se afla tot in sectorul 6 … V-as putea oferi macar o sugestie !
  * Demult va urmaresc cu admiratie. Si la emisiunea lui Maruta ati fost impecabila (prezenta, dialog, etc.). Va multumesc pentru am aflat despre “petele de rugina” care se rezolva cu zeama de lamaie (sau sare de lamaie), nici eu nu stiam …
  * Va doresc sa deveniti Deputat din partea Sect. 6, va puteti baza pe votul meu !

 44. Doamna Elena,
  Urmaresc cu atentie proiectele celor care candideaza pentru un loc caldut in parlament sau care vor sa guverneze aceasta tara.Toti ne promit mii de apartamente,mii de km de autostrada,salarii mari,pensii generoase si plecari in luna cu satelitul. Ce nu gasesc in aceste promisiuni ( minciuni electorale), legile care sa ne apere pe noi,muritori de rand, de “tagma jefuitorilor” , de jaful national la care suntem supusi noi si copii nostri.Legi care sa stopeze , pe bune si ferm,taierea padurilor,murdarirea constanta a apelor, distrugerea invatamantului si a sportului. Nu avem legi care sa ne apere de marlania “patronilor” care uita sa-i plateasca pe angajati. Nu gasesti dreptate in tara ta datorita coruptiei si indolentei unor functionari. Pana la drumuri,poduri si alte promisiuni , trebuie rezolvata cat mai urgent problema RESPECTULUI fata de cetatean. Ar fi bine ca aici , pe acest blog (nu glob),oamenii sa-si spuna adevaratele probleme ,pentru a se vedea limpede nesimtirea celor care ar trebui sa faca dreptate sau sa aplice legea. Succes

 45. buna ziua

  sa va propun ceva , sau mai bine sa va intreb:o campanie de donare de sange se poate initia de dvs? motivul :nu sunt 3 saptamani de cand un var primar si-a pierdut copilul la numai 6 anisori depistat acum 3 luni de cancer. Din micile cercetari am aflat ca se poate trai mai mult de 3 luni daca tratamentul este adecvat. Moartea a survenit in urma administrarii cu sange.N-a putut sa se trateze in strainatate fiindca n-a avut bani.Durerea este si mai mare in aceasta familie deoarece sora tatalui acestui baietel a pierdut un copil de 13 ani in luna noiembrie 2007.Probabil este voia Lui DUMNEZEU.Va intreb : numai copiii oamenilor cunoscu-ti sau cei cunoscuti se pot salva? oameii de rand n-au nici o sansa in fata acestor boli nimicitoare.

  ca o paranteza ,ne-am intalnit in CORA LUJERULUI, nu stiu daca va mai amintiti de mine.

 46. Vorbe vorbe vorbe,sarmale,promisiuni,crosetari,datu cu mopul . Altceva nimic fapte ca noi cetateni ai Romaniei asa zise Europene sa traim mai bine ,nici vorba de asa ceva.Asa santem noi un popor condamnat cred ca pe vecie pentru a trai in saracie si de a fi umiliti de toti aceia care se cred puternici. Cu respect.

 47. Am citit undeva despre niste tari unde se fac 600 de km.in 2 ore!va rog spuneti-mi unde se afla!? Multumiri anticipate.

 48. elena elena ce frumos crosetezi ce frumos dai cu mopu ce frumos imparti tu sarmale la aia care nu au ce manca(la pensionari) si ce bine te dai pe langa blogarasi(cu care nu am nimic) :))…oare pentru ce faci toate astea ?….ca sa nu zbori din lumea aia buna din care iti cumperi tu gentile de cateva milioane bune de euroi?…sau…stiu eu sa ne minti in continoare ca tu esti cea mai cea…lasa tu fitele si treci la sapa :))sau la tigaie ca frumuseti de astea am vazut destule…lasane lasane…

  Pa!

  Aaaaaa nu ma intreseaza cine ma injura ma doare undeva …pa pe vecie…;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *