Discursul meu de la lansarea candidaturii in Roman

 Campania electorala a inceput ! Mi-am lansat candidatura pentru Camera Deputatilor in Colegiul 4 Roman- Ion Creanga, la Casa de Cultura din Roman. Am fost impresionata de numarul mare de romascani care a venit alaturi de mine, iar Casa de Cultura din Roman s-a dovedit a fi neincapatoare! Puteti gasi mai jos punctele principale ale discursului meu in fata romascanilor:

 “Vin in fata dumneavoastra ca un om al faptelor, nu al vorbelor. Asta inseamna sa fii un politician adevarat: sa vrei sa lasi ceva in urma ta. De astfel de oameni are nevoie t ara, pentru ca, timp de 20 de ani, in Romania s-a facut politica, dar s-a construit putin. Faptele vorbesc despre parteneriatul Udrea – Leoreanu. Venim in fata dumneavoastra sa ne judecati dupa ceea ce am facut, nu dupa ce spun unii ca am facut. Puteti vedea schimbarile petrecute in trei ani in aceasta zona, asa cum nu au avut loc in alti 20. Aveti posibilitatea, atunci cand veti trimite parlamentarul care sa va reprezinte la Bucuresti, sa il trimiteti pe cel care pana acum a putut sa faca ceva pentru comunitate, a demonstrat ca vrea sa faca si ca stie cum sa faca. Puteti, inainte de a pune stampila, sa judecati dupa fapte, nu dupa vorbe. Multi spun ca am dat prea multi bani la Roman. Eu cred ca am facut bine ca am adus peste 600 de miliarde de lei vechi in acest municipiu. Cred ca am facut bine ca, impreuna cu primarul Leoreanu, am reabilitat centrul istoric al Romanului, am construit locuinte ANL si locuinte sociale, am reabilitat termic blocuri – in timp ce acum nu mai sunt bani cu acest scop pentru municipiul Roman, am construit sala de sport, piscina, caminele sociale. Toate acestea sunt proiecte finantate in ultimii trei ani de Ministerul Dezvoltarii si Turismului, cu sprijinul meu, realizate de primarul Leoreanu si echipa sa.  Romascanii cred in fapte, nu in vorbe, iar o mie de promisiuni neindeplinite nu fac cit un proiect dus la bun sfarsit. Ceea ce am realizat pana acum demonstreaza vointa noastra si buna credinta.

 Astazi putem vedea cu totii ca avem o guvernare care se poate numi «guvernarea zero» : zero locuri de munca nou create, zero investitii, zero fonduri atrase. Multe promisiuni, zero realizari. Noi avem un plan de viitor: planul Udrea – Leoreanu. Prin acest plan propunem realizarea de investitii pentru a asigura locuri de munca, atragerea de investitii pentru continuarea lucrarilor de infrastructura, atragerea de fonduri de la buget sau din fonduri europene, reabilitarea termica a blocurilor si, de asemenea, o lege prin care sa facilitam angajarea persoanelor in varsta de peste 45 de ani, mai ales a femeilor. Sunt lucruri care se pot face, daca exista o echipa puternica, o echipa care sa isi respecte promisiunile. in campanie, politicienii promit multe, si sunt convinsa ca multi dintre romascani si-ar dori sa nu mai existe politicieni, pentru ca sunt satui de promisiuni. Aveti in fata o echipa care promite, dar de trei ani are si realizari, iar aceasta experienta este un argument sa credeti ca, spre deosebire de altii, noi chiar putem sa si facem ceea ce promitem. Aveti incredere in echipa Udrea – Leoreanu. Asa sa ne ajute Dumnezeu si fie ca, pe 10 decembrie, sa ne intalnim ca o echipa victorioasa si gata de un drum lung impreuna!

 

12 thoughts on “Discursul meu de la lansarea candidaturii in Roman

  • “Astazi putem vedea cu totii ca avem o guvernare care se poate numi «guvernarea zero» : zero locuri de munca nou create, zero investitii, zero fonduri atrase. Multe promisiuni, zero realizari. Noi avem un plan de viitor: planul Udrea – Leoreanu. Prin acest plan propunem realizarea de investitii pentru a asigura locuri de munca, atragerea de investitii pentru continuarea lucrarilor de infrastructura, atragerea de fonduri de la buget sau din fonduri europene, reabilitarea termica a blocurilor si, de asemenea, o lege prin care sa facilitam angajarea persoanelor in varsta de peste 45 de ani, mai ales a femeilor. Sunt lucruri care se pot face, daca exista o echipa puternica, o echipa care sa isi respecte promisiunile. in campanie, politicienii promit multe, si sunt convinsa ca multi dintre romascani si-ar dori sa nu mai existe politicieni, pentru ca sunt satui de promisiuni ”

   Biblio , de obicei Elena Udrea ce promite si face. Recunoaste ca este singurul politician care a facut multa treaba ca ministru, face si va face…..Nimeni nu se poate compara inca cu ea. Incepuse bine si Anca Boagiu dar timpul i-a fost prea scurt ca ministru, pentru ca asa a vrut mafia protejata de Ponta, sa dea tara peste cap.

  • Am spus eu ceva? Eu spuneam că cele spus nu reprezintă un conţinut care ar putea fi folosit ca OFERTĂ ELECTORALĂ pentru campania pentru LEGISLATIV. PDL-ul a tot vorbit despre proiecte legislative. De la revizuirea Constituţiei cu noile condiţii ale unicameralului, până la o lege nouă a Sănătăţii… PDL-ul tot discuta despre schimbări fundamentale şi subtile ale sistemului instituţional românesc. Iată, astăzi traversăm o campanie prin care politicienii sunt chemaţi să vorbească, cât se poate de “pe larg”, tocmai despre proiectele lor legislative… şi nimic.

 1. Genial! Genial! Genia! 🙂 🙂
  Ctiti:

  Iata ce spun cei din USL despre anonimul Bratescu:

  “Nu neg capacitatile intelectuale sau de alta natura ale cetateanului Liviu Bratescu care vrea sa o rupa cu bataia electorala pe Udrea, dar la cati oameni cu notorietate are USL-ul in Neamt, s-a gandit sa aduca unul din alt judet care are totusi bunicii la Roman . Si eu aveam bunici la Constanta si chiar sunt nascut acolo, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca as putea sa ma duc sa ma iau de guler cu Mazare . Contracandidatul Elenei Udrea credem ca ar vrea si chiar afiseaza determinare dar in fata unui politician de talia “blondei supreme” Bratescu nu este decat un desen animat japonez cu subtitrare in araba . ”

  Daca ei zic ca este un NIMIC, un DESEN ANIMAT cum isi pemite acest neica-nimeni sa o atace pe Udrea si sa nu-i recunoasca meritele? Asta e camapanie, jignind pe Udrea ca asa ii porunceste Gadea si Felix? Mizerabil si prostalau individ! Sa vina cu fapte pe care le-a afacut pentru romascani, cu dovezi, nu doar folosind numele Elenei Udrea. N-a stiut cum sunt numit locuitorii din Roman! Nu auzise de romascani! Dar, a auzit de Udrea…tot e bine!

  • Acest Liviu Bratescu, contracandidatul USL al doamnei Udrea, a facut niste remarci foarte nelalocul lor acum vreo doua saptamani, dovada ca, inainte de a lasa porumbelul liber, nu s-a informat cum trebuie. Cred ca acum, informat de la centru sau din alte surse, regreta ce a spus. Ar trebui sa existe cate un/o Udrea in fiecare judet care sa le dea astora cate o lectie usturatoare.

 2. Genial! Genial! Genial! Am mai gasit ceva tare frumusel despre Bratescu. Sititi cine este? Intelectualul care vrea s-o bata pe Elena Udrea in colegiul 4 Roman.

  Nu mai este un secret ca intelectualul Bratescu este doar ‘telectual!
  Nu mai este un secret ca ‘telectualul Bratescu n-a stiu nici titlul lucrarii sale de doctorat!!! Iata inca o mostra de agramatism:

  “N-am mai vazut de multa vreme atitea greseli si omisiuni de punctuatie si erori gramaticale la un loc!!! N-am putut sa mai fiu atenta la ceea ce scrieti, domnule Liviu Bratescu, din cauza modului in care scrieti. Spicuiesc: “Mai întâi vreau să spun că decizia conducerii cotidianului amintit, m-a surprins (…)” – virgula intre subiect si predicat!?!?, “Mă aşteptam ca textul profesorului Ioncioaia să provoace polemici dar,(virgula ar fi trebuit sa stea in fata lui “dar”) am crezut că studenţii de la(…)”, “am decis ca toate comentariile care vor mai apare (ce s-a intimplat cu “aparea”?) în acelaşi registru să fie şterse”. Vorbeati la un moment dat despre pretentiile nobile pe care domnul Ioncioaia le are in ceea ce priveste exprimarea (scrisa) a studentilor sai. Chiar daca nu faceti parte din multimea studenteasca de sub cerul “instelat”, tot nu inteleg cum a putut prelua pe propriul blog acest varzo-text.”

  Asta o ataca pe Udrea????Ii contesta competenta si realizarile???Asta care habar nu avea ca locuitorii romanului se numesc romascani?! Atunci s-a intors lumea cu susul in jos……

 3. http://www.bratescu.ro/

  Geniul ‘telectual Bratescu nu pemite comentarii la el pe site, oare de ce? 🙂 Ii este frica?! 😉
  Daca intrati acolo veti vedea toata cloaca antenista sustinandu-l. V-am spus asta ca sa stiti cine este contracandidatul Elenei Udrea si cine il sustine! Jalnic acest personaj! Ma amuz…mi-am gasit jucaria “preferata” pentru o luna de zile. 🙂 🙂

  • Atentie marita! USL-istii sunt perversi, sunt parsivi, nu e acum timp de amuzament…
   Ochii mari, cat cepele, pe ei. Nu trebuie scapati din vedere. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *