Din iarna aceasta, schi în Poiana Braşov ca în Austria

Timp de aproape 20 de ani, în România nu s-a investit deloc în infrastructura de turism montan. Şi asta cu toate că interesul turiştilor români şi străini era foarte mare, iar potenţialul natural uriaş.

La preluarea funcţiei de ministru al Turismului, am luat decizia de a schimba această realitate şi de a transforma România într-o ţară care să atragă turişti străini pasionaţi de schi. Organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) în 2013 în Poiana Braşov a reprezentat un motiv în plus, dar şi un factor restrictiv în ceea ce priveşte termenele de execuţie ale lucrărilor. Aşa că am pornit un program de reabilitare şi modernizare a pârtiilor de schi, de construire a unei trambuline K90, a unei piste de biatlon şi de dublare a domeniului schiabil.

În acest week-end am verificat lucrările de la Poiana Brasov şi mă declar foarte mulţumită de ceea ce am văzut. Turiştii care vor veni aici în această iarnă vor avea cu siguranţă sentimentul că se află în Austria. Şi nu exagerez cu nimic, standardele de execuţie ale lucrărilor fiind chiar la nivel european. E pentru prima dată când se realizează în România o investiţie atât de consistentă în infrastructura de turism montan.

Astfel, domeniul schiabil a fost extins cu 30 de hectare, de la 50 la 80, iar kilometrii de pârtie aproape că se vor dubla. De anul acesta sunt cinci pârtii noi, care vor face legătura între pârtiile deja existente: Lupului şi Ruia, Lupului şi Postăvarului, Ruia şi Sulinar, Drumul Roşu şi Teleferic, Lupului şi Stadionului. Există acum o reţea în adevăratul sens al cuvântului care să facă legătură între zonele în care se poate schia. Practic, de la 14 kilometri de pârtie, se va ajunge la 24 de kilometri. De asemenea, există 3 telecabine (Kanzel, Capra Neagră şi telegondola Postăvarul Expres) şi 5 teleschiuri.

Nu vreau să trec nici peste construirea lacului de acumulare care urmează să deservească tunurile de zăpadă folosite pentru aproape toate pârtiile (60 de hectare), pentru că e o lucrare de-a dreptul spectaculoasă. E mai mare decât Naţional Arena din Bucureşti, este efectiv realizat în munte, pe un sol foarte dificil, şi poate reţine peste 120.000 de metri cubi de apă. Sperăm că astfel, prin introducerea tunurilor de zăpadă, să putem prelungi sezonul de schi până spre mai.

Investiţia totală în domeniul schiabil s-a ridicat în total la 120 de milioane de lei (aproape 27 de milioane de euro), dar reuşeşte să schimbe cu totul potenţialul staţiunii Poiana Braşov. Iubitorii de schi şi în general de sporturi de iarnă vor putea de anul acesta să rămână în ţară şi să se bucure de aceleaşi condiţii pe care le-ar fi putut găsi în ţările cunoscute pentru genul acesta de turism.

Avem marea şansă de a ne poziţiona ca o veritabilă Austrie a Estului Europei. Cu siguranţă, FOTE 2013 ne va ajuta în acest sens şi poate succesul de care cred eu că se va bucura ne va face să sperăm la mai mult: ţinta este organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2022 sau 2026 la Braşov. Este un obiectiv foarte îndrăzneţ pe care primarul George Scripcariu a anunţat public şi pentru care îl voi susţine din postura de ministru.

Adaug efectele economice majore ale dezvoltării turismului, locurile de muncă astfel create şi banii care se vor strânge la bugetul local şi cel naţional.

În orice caz, turismul montan se schimbă în bine. Şi nu numai pe Valea Prahovei, dar şi în Piatra Neamţ, în Bucovina, şi în Valea Jiului există investiţii care să ne poziţioneze pe această hartă a turismului montan. Până la urmă, Grădina Carpaţilor este un brand turistic integrator orientat tocmai către această zonă.

 

155 thoughts on “Din iarna aceasta, schi în Poiana Braşov ca în Austria

 1. ***Aha, vă lăudaţi bine, chiar foarte bine! O surpriză extrem de plăcută pentru iubitorii de schi numai că… 😮
  Iar o să iasă Liliana Minca pe tv-uri să ne spună că “Românii n-are nevoie de” schi…

 2. De ce nu faceti reclama la tv pentru aceste noi partii? Sunt convinsa ca multi vor aprecia lucrul asta. Felicitari.

 3. felicitari…imi face bucurie mare sa vad ca in sfirsit cineva ia in serios valorificarea potentialului turistic montan al romaniei. alt aspect, pe acelasi subiect, care merita pus in discutie este dezvoltarea retelei de “mountain bike trails”. in zona noastra exista aporape un cult pentru acest sport practicat la toate virstele. iesim cu miile vara si ne bucuram de munte pe biciclete asa cum ne bucuram de el iarna pe skiuri.
  va propun, doamna ministru, sa investigati acest sport mai ideaproape si sa demarati o campanie de intretinere, imbunatatire si extindere a retelei de “trails” dedicate bicicletelor de munte. din acest punct de vedere romania are un potential enorm si putin pus in valoare – cu infrastructura si publicitatea necesara ar poate atrage turisti din toate lumea!

 4. Sper sa beneficiem si de servicii pe masura, mai ales ca in Austria nu ne prea agreaza cabanierii. Totusi ce planuri aveti cu Tirgoviste, un potential turistic nepretuit pe traditia Dracula, suna bine rau ”Dracula-Park” ?

 5. O suprba poveste cu talc

  Un soldat, inainte de a pleca pe front, s-a dus la biblioteca si a cerut o carte. Era o carte de poezii. A citit cartea, care a avut un impact foarte mare asupra sa. Dar ce l-a impresionat mai mult decat cartea erau comentariile pe care cineva le scrisese pe marginile paginilor.
  Cartea fusese donata bibliotecii de catre persoana care scrisese comentariile. Asa ca numele si adresa ei erau scrise pe carte. Plecat pe front, a decis sa-i scrie acestei doamne. I-a spus cat de mult l-a impresionat cartea si ce impact au avut comentariile pe care ea le scrisese pe marginile cartii. Si ea i-a scris inapoi.
  Asa au inceput sa corespondeze si, cu cat isi scriau, cu atat relatia lor devenea mai puternica.
  Intr-una din scrisori, el i-a scris si a rugat-o sa-i trimita o fotografie. Ea i-a spus ca daca se simte apropiat de ea si daca dragostea lui este adevarata, nu va conta cum arata. Asa ca nu i-a trimis nicio fotografie.
  Cand s-a terminat razboiul si el s-a intors in tara, si-au dat intalnire intr-un oras apropiat , in Gara. Ca sa se recunoasca, ea l-a rugat sa tina cartea in mana, iar ea va avea un trandafir.
  Asa ca in acea zi, intr-un loc imens, un soldat venit de pe front, tinand o carte in mana, cauta o femeie cu un trandafir in mana. Va dati seama ce asteptari avea? Era pe punctul de a-si gasi sufletul pereche, femeia pe care o iubea dar pe care nu o vazuse niciodata.
  Asteptand, a vazut o fata superba, imbracata intr-o rochie verde, care-l privea atent. Ea s-a indreptat catre el si… era minunata. Era dincolo de orice imaginatie. Iar el s-a uitat si a vazut ca ea nu avea niciun trandafir in mana.
  Langa el s-a oprit o doamna in varsta. Avea un trandafir in mana. Va puteti imagina? Tanara superba si doamna care nu arata foarte bine, dar cu un trandafir in mana. Si nu era frumoasa, chiar destul de urat si imbatranita. Voi ce ati fi ales? Persoanei cu trandafirul ii stia sufletul de care se indragostise. Asa ca s-a indreptat spre doamna urata cu trandafirul, in timp ce tanara frumoasa s-a oprit la cativa pasi de el, l-a privit insistent si l-a intrebat:
  – Vii cu mine, soldat?
  Iar inima lui era sfasiata. Decizii. Alegeri. S-a gandit un minut. In timp ce tanara se indeparta de el, lucrurile corecte l-au determinat sa aleaga: si-a continut drumul catre persoana in varsta care tinea trandafirul in mana, s-a apropiat de ea si i-a zis:
  – Buna ziua – si a invitat-o la cina.
  Iar aceasta i-a spus:
  – Fiule, nu stiu ce se intampla aici, dar tanara imbracata in verde, care tocmai a trecut pe langa tine, m-a rugat sa tin in mana acest trandafir si mi-a spus ca, daca vei veni la mine, sa-ti spun ca te asteapta la restaurant…

  • Evident ca pentru partiile de schi dar si povestea ta este plina de talc si merita felicitari 🙂

 6. Emil Boc vine maine la Iasi

  Va rog sa-i aratati orasul IASI in adevarata sa valoare ,
  – curatenie
  – cainii maidanezi
  – recuperarea deseurilor
  – siguranta circulatiei
  – parcari si stationarea automobileleor in zona urbana si locativa
  – gestiunea domeniului public
  – zona centarla, afisajul
  – piata unirii caldaramul
  – parcarile feudale de TRAIAN si CONTINENTAL
  – Idem PALAT si MOLDOVA
  – Idem Tudor Valadimirescu
  – Spitalul Sf. SPIRIDON
  – Stationarea masinilor pe fostul Karl MARX
  – Piata din fata facultati de Medicina instalatiile electrice abandonate, solul degradat, pacat ca arde flacara “indolentei”
  – Ajutati-l pe Constanti SIMIRAD sa scapae de PESTA ROSIE.

  Singura persoana care poate rezolva centrul universitar din IASI este Doamna Elena UDREA !!!

  SALVATI ORASUL IASI de la PRABUSIREA TOTALA

 7. Televiziunea nu a pomenit nimic de faptul ca, in aceste zile, la Bucuresti, este in plina desfasurare Targul Turismului Romanesc si nici despre evenimentul de azi, menţionat mai sus de doamna ministru.

 8. CE INSEAMNA ACEST BORDEL LA IASI :

  – Oajdea candideaza la primarie. Din partea PP-DD
  – PD-L Iasi aproape de disparitie
  – Dumitru Oprea, Mihaela Popa, Marius Spinu, Cristina Dobre si Nicusor Paduraru au amenintat ca nu vor vota bugetul de stat si legea regionalizarii daca Petru Movila nu va fi schimbat.
  – primarii PD-L au amenintat ca vor parasi partidul si vor ramane independenti.
  – Implicat in toate aceste demersuri, din partea celor cinci parlamentari, a fost Gheorghe Flutur. Acesta a spijinit tot timpul demersul celor cinci, avand un interes ca lucrurile sa nu functioneze foarte bine in Iasi si cu ocazia regionalizarii sa poata fi indepartat Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, de la conducerea noii regiuni, pentru a-si impune propria candidatura.

  CRED CA ESTE UN SABOTAJ IMPOTRIVA MODERNIZARII ROMANIEI SI ABANDONULUI MOLDOVEI PENTRU FEUDALI DIN REGIUNE.

  MAI CRED CA ACEASTA GASCA TREBUIE LICHIDATA !!!

  SEFA INSPECTORATULUI DE INVATAMANT IASI UNDE SE GASESTE ?

  CORDIALEMENT

 9. sint uluita ca va mai crede cineva,sinteti frumusica dar eu nu cred in dvs.si pedelusii dvs.doar atit,sinteti frumusica,bogata si nu va puteti pune in pielea celor saraci,care v au votat

 10. ***Prostul zilei: Mircea Geoana s-a dat in SUA liderul Opozitiei
  Hă hă hă!… 😆 Ce zice Victoraş?

 11. SOCIALISTI DIN GRECIA SUNT URMASII LUI MANOLIS GLESIA.

  Sunt fosti comunisti care au FURAT GRECIA DE CIVILIZATIA MODERNA

  TRIST, NATIUNILE n-au inteles sa EXTIRPEZE COMUNISTII DIN EUROPA !!!

  La Grèce est restée samedi engluée dans une crise politique menaçant son maintien dans la zone euro: le leader de la droite a refusé d’oeuvrer à un gouvernement de coalition aux conditions posées par le premier ministre pourtant prêt à passer la main.
  Après avoir arraché dans la nuit la confiance au Parlement, avec le seul soutien de 153 députés socialistes, soit huit voix d’avance, le premier ministre Georges Papandréou a fait entrer dans le jeu le chef de l’Etat, Carolos Papoulias, auquel il a présenté sa proposition d’un exécutif de transition et de consensus.

  Après une nouvelle rebuffade opposée par son rival conservateur Antonis Samaras, M. Papandréou a fait un pas de plus en demandant à M. Papoulias de convoquer les chefs de partis pour les forcer à discuter. Le président recevra M. Samaras dimanche à midi (heure suisse).

  Mais aucune convergence de vues n’apparaît entre les deux grands partis grecs au terme de la cinquième journée de ce psychodrame politique à rebondissements. Le point d’achoppement reste la réticence de M. Samaras à soutenir les mesures de rigueur dictées par les bailleurs de fonds du pays.

  Contesté au sein de ses troupes et confrontée à la fronde de la rue, M. Papandréou n’a accepté de préparer sa sortie que pour permettre un “gouvernement de coopération” qui puisse mettre en oeuvre d’ici au début 2012 le plan européen de désendettement adopté fin octobre à Bruxelles, “condition pour que nous restions dans l’euro”.

  “L’absence d’un consensus risquerait d’inquiéter nos partenaires européens sur notre volonté de rester dans l’euro”, a-t-il mis en garde.

  Le porte-parole de M. Papandréou, Ilias Mossialos, a ensuite stipulé pour la première fois que la Grèce était dans l’obligation de ratifier au parlement “avant fin 2011” le plan de la zone euro, car ses partenaires “n’attendront pas” davantage.

 12. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  – Alo iubito, unde esti?
  – Sunt acasa iubitelu’ meu, ma pregatesc de culcare, dar tu?
  – Eu sunt in spatele tau si a lui Ghiţă, la restaurant.

 13. Citatul zilei 🙄

  “Tot ce spui, atât altora cât şi ţie, să fie adevărat – iată ceva ce nu poate fi întotdeauna sigur, deoarece poţi greşi; dar se poate şi trebuie întotdeauna să fii sigur că ceea ce spui e sincer pentru că de asta îţi poţi da seama imediat.” Immanuel Kant

  • Anticitatul zilei. :bananadance:
   Oamenii se impart în două categorii: unii caută toata viaţa şi nu găsesc, alţii găsesc şi nu sunt mulţumiţi.
   (Mihai Eminescu)

 14. Amuzant dar… adevarat 😆 – Care sunt avantajele daca ai trecut de 50 de ani ?

  1. Cei care rapesc oameni nu mai sunt interesati de tine.

  2. In caz de luare de ostateci tu vei fi intre primii eliberati.

  3. Nimeni nu se asteapta de la tine ca sa alergi undeva.

  4. Daca seara esti sunat dupa ora 21h00 esti intrebat « Nu te-am trezit ?»

  5. Oamenii nu se mai intreaba daca esti ipohondru.

  6. Nu mai exista nimic de invatat pe calea cea mai grea.

  7. Lucrurile pe care le cumperi acum nu se mai uzeaza.

  8. Poti cina si la 4 dupa-masa.

  9. Poti trai fara sex dar fara ochelari nu.

  10. Te angajezi in discutii serioase despre sistemul de pensii.

  11. Depasirea vitezei legale nu mai e o provocare.

  12. Nu mai incerci sa-ti sugi burta daca cineva intra in incapere.

  13. In lift canti impreuna cu difuzorul.

  14. Ochii nu ti se mai strica.

  15. Incheieturile iti prezic vremea mai corect decat Institutul National de Meteorologie.

  16. Platile facute catre asiguratorii de sanatate in sfarsit incep sa-si arate roadele.

  17. Secretele tale sunt in siguranta la prieteni deoarece nici ei nu-si mai aduc aminte de ele.

  • Am zambit la cafeau pe care ne-ai oferit-o mai devreme. Sper sa te destinzi si cu poanta de mai jos :
   O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevatamata) din gramada de fiare contorsionate si declara organului : – Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti ?..inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori. – Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul

  • ***Dan – da, simpatic!
   Vino mai des pe aici şi, în fiecare dimineaţa, la cafea, poţi servi un 😆 …

 15. Elena Udrea scrie pe facebook

  Felicitări lui Lucian Bute pentru victoria obţinută în meciul din această dimineaţă cu jamaicanul Glen Johnson în care şi-a păstrat centura mondială. A arătat încă o dată că este cel mai bun boxeur la categoria sa şi le-a oferit tuturor celor de acasă încă un motiv să fie mândri că sunt români.
  A boxat din nou sub însemnele brandului turistic naţional, ajutându-şi şi în acest fel ţara. Este unul dintre ambasadorii noştri cei mai cunoscuţi şi iubiţi şi avem toate motivele să ne mândrim cu el. Lucian Bute a demonstrat, într-o luptă de 12 reprize de data aceasta, că, pe lângă faptul că este un mare campion, este şi un mare caracter. Îl aşteptăm cu toţii să revină cu centura acasă.

 16. “Pierdut în Transilvania” – aşa şi-a intitulat jurnalistul Clive Aslet editorialul publicat în Financial Times, după o călătorie prin ţara noastră. A văzut Valea Verde din judeţul Mureş, s-a plimbat prin Piaţa Sfatului din Braşov şi i-a cunoscut pe oamenii din comuna Zăbala, în Covasna. Şi a ajuns la o concluzie: Transilvania este o lume care pare să aibă mai mult în comun cu romanele lui Thomas Hardy decât cu Europa modernă.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/financial-times-elvetia-e-o-gradina-in-comparatie-cu-transilvania_884490.html#ixzz1cujo4762

  • Şi Moldova noastră e frumoasă dar nu e mediatizată îndeajuns.
   Şi-apoi, tot media e cea care a spus că aici, la noi, trăiesc oamenii cei mai săraci şi leneşi…
   Nu-i adevărat. Şi pe la noi, oamenii sunt ca pretutindeni…

  • Am vizitat in aceasta toamna satele din jurul orasului IASI, sunt extra, lipsesc cu desavarsire drumurile, semnalizarile rutiere, aductiunile de apa, canalizarile, altfel spus mai mult bun simt in cochetaria satului.

   Satul trebuie sa atraga mai multi bastinasi pentru a avea retete financiare, deci o liberalizare si in fiscalitate.

   Zonele dificil atragatoare trebuie sa li se creeze posibilitatea renuntarii la TVA pentru a avea mai multa frecventabilitate.

   Un exemplu ar fi organizarea de targuri de produse alimentare cu benzina fara TVA.

   Putem spune ca sunt fermecatoare asa cum arata casele, biserica, scoala, poate cabinete medicale si dentare, auberjele “carciumile unde poti sa manaci traditional ar mai fi necesare.

   Sincer va spun in zona unde am trecut FANTANELE nu am vazut asa ceva.
   Farmecul satului moldovean consta in specificul lui, diferit de cel occidental si aceasta este o plus valoare de turism.

   Deci o urmatoare etapa ar fi sensibilizarea in aceasta directie

 17. Mirel Valentin Axinte, comentariu pe Blogary: “La noi, inteligenţa, ca în toate telenovele sud-americane, e un păcat de neiertat, prostia e generozitate şi dovadă a bunelor intenţii. A gîndi înseamnă a te îndoi sau a fi ascuns, a avea intenţii necurate şi ascunse, a fi prost e sinceritate, e suflet curat. A munci aiurea 12 ore pe zi e motiv de recompensă, a munci bine 6 ore pe zi e chiulangeală şi lene şi aroganţă capitalistă. Noi, basically, sîntem anticapitalitşi. Urîm inteligenţa şi iniţiativa, specula şi oportunitatea, lenea eficientă. Iubim prostia tălîmbă dar consecventă, entuziasmul sincer şi cretin, prostia resentimentară dar din suflet.”

 18. cred ca dumneavoastra nu ati fost pe partii in austria cind a-ti afirmat ca
  “ski in poiana brasov ca in austria / nici in 20 de ani nu va fi la poiana ca in austria / aaaa da este ca in austria la preturi poate/ avem intradevar preturi de preturi

  • ***costyn – asta-i în loc de urări de bine şi de sănătate, de încurajări pentru acţiuni viitoare şi de un mulţumesc frumos.
   Afurisiţi români puturoşi care dispreţuiesc munca dar şi-i invidiază pe cei capabili să dureze ceva.

 19. Citatul zilei 🙄

  “Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire; nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.”

  Aşa… N-am avut nici fericire, da’ nici pisică…

 20. Daca preturile vor fi facute decent ROMANIA poate avea o mare clientela in acest sezon si in viitor.

  Serviciile trebuie sa fie impecabile in hotelarie, siguranta turistului, sanatate trebuie sa exceleze.

  Va rog sa comparati Crans Montana cu zona poiana BRASOV deosebirile sunt in servicii zonele se asemana din punct de vedere pitoresc.

  INCEPUTUL ESTE FORMIDABIL, continuati si totul va fi rasplatit.

  • Contează enorm şi personalul de deservire care ar trebui să fie amabil, serviabil, săritor. Personalul trebuie să fie la dispoziţia clientului, să vorbească frumos, să fie manierat, să reacţioneze prompt la dorinţele şi cererile clientului, să zâmbească tot timpul.
   Salariaţii de la noi, din turism, se poartă de parcă ar trebui să-i facă un favor turistului şi nu ţine cont de faptul că turistul este cel care ne face o onoare venind la noi. Acest lucru ar trebui înţeles de fiecare salariat din turism căruia ar trebui să-i intre bine în cap că primeşte salariu/are un loc de muncă pentru că acei oameni sunt clienţii hotelului/restaurantului sau a ce mai ţine de aceste servicii.

 21. ***Prostul zilei: Năstase vrea suspendarea lui Băsescu. Din nou… Hă hă hă!…
  A mai vrut-o si in grup si nu i-a reusit…

  • @Silverstar. Cristian Preda are dreptate. Traind oarecum detasat la Bruxelles, departe de tumultul politicii romanesti poate observa cu mai multa acuratete peisajul politic romanesc. Sunt un om cu o gandire liberala si ca atare nici mie nu imi place uniunea asta fortata a PNL cu PSD, dar in situatia data, era singura solutie care sa lase PDL in ofsaid prin faptul ca, efectiv, partidul D-lui Basescu-Boc nu mai are libertate de miscare si nu mai are cu cine sa se alieze. Alianta cu UNPR si UDMR nu rezolva mare lucru. In spatele UNPR nu se afla mai nimic, iar UDMR oricand va fi dispus sa sara dintr-o barca in alta doar pentru a-si promova interesele specifice. Ar fi solutia alierii cu partidul lui Dan Diaconescu, dar exista sansa ca PDL sa mearga cu caciula in mana la Dan Diaconescu pentru a-i lua ca aliati deoarece exista sansa ca DD sa obtina mai multe voturi decat PDL. Atentie mare ca mai avem un an pana la alegerile cu pricina si situatia deja incepe sa dea frisoane fruntasilor politici portocalii. Asta este explicatia pentru starea de apatie din randurile PDL. Olimpianul cauta cu disperare solutii si a si gasit-o – ii convoaca pe taranisti si le cere sa atraga pe monarhisti in speranta ca va rupe o parte din electoratul de dreapta ce ar fi tentata sa ii voteze pe liberali. Totodata a aparut si Miron Cozma care a infiintat un partid de stanga care sa smulga o parte din voturile celor care ar fi tentati sa ii voteze pe social democrati. Sunt solutii gasite in disperare de cauza si de aceea sunt ridicole prin prisma sperantelor ce si le pune in astfel de gaselnite. Nu am vorbit nimic de faptul ca PDL-istii au inceput sa se calce “pe bombeuri”, fenomen care va lua amploare in perioada urmatoare. Basescu-Boc au comis o eroare fundamentala – nu au stiut sa cultive prietenii politice. Un mare ganditor a afirmat ca atunci cand te confrunti cu un adversar, trebuie sa desfasori ostilitatile de asa maniera incat sa il consideri ca fiind partenerul de maine si eventual, aliatul de poimaine. Asta nu a stiut Basescu. Traian se pricepe doar sa isi faca dusmani reusind performanta de a-si ostiliza pana si pe aliatii naturali – liberalii. O astfel de greseala se plateste.

  • ***Turnul de observatie scrie: situatia deja incepe sa dea frisoane fruntasilor politici portocalii. Te înşeli… Nimeni nu are frisoane, toţi se simt excelent: guvernanţi, parlamentari, simpli membrii. Chiar şi la un disconfort, cineva reacţionează. La PDL e apatie şi nepăsare…
   Nu ştiu pe ce se bazează.
   Dacă în 2012, ţara ajunge iar în ghearele PSD, vinovat va fi numai PDL, partidul care tace, indiferent de situaţie, nu are nici o reacţie…
   Încerc, vreau să-i înţeleg pe PDL-işti dar nu pot…

  • ***Turnul de observatie – pe mine nu mă interesează ostilităţile şi disputele dintre politicieni. Pe ei, interesele comune îi unesc indată.
   Problema e că din toată această bulibăşeală, indiferenţă, nesimţire chiar îndrăznesc să spun, românii au de suferit şi asta e păcat.

  • @Silverstar. “La PDL e apatie si nepasare…”. Nu este chiar asa. sunt chiar foarte preocupati numai ca nu indraznesc sa isi arate ingrijorarea. Nu indraznesc pentru ca au fost educati in acest spirit. Nu au voie sa gandeasca, singurul care gandeste pentru PDL este doar Olimpianul. Pana si Emil Boc – sef de partid si Premier nu are curajul (unii zic ca nici capacitatea) de a gandi independent. Boc, pana si atunci cand trebuie sa isi lege sireturile de la pantofi, cere aprobarea lui Zeus. Nu reactioneaza? Poate fi periculos pentru ei sa reactioneze deoarece se pot trezi cu o reactie neplacuta din partea Olimpianului si atunci procedeaza dupa cum au fost obisnuiti. PDL nu este un partid adevarat – nu are o viata interna de partid. Deciziile se iau in alta parte si li se comunica doar, iar fruntasilor politici nu le ramane decat sa fie de acord. Atunci cand PDL se va detasa de tutela Olimpului, de abia atunci partidul va incepe sa traiasca. Problema se pune insa daca va mai ajunge pana acolo caci nimeni nu are curajul de a produce aceasta detasare si asta ar putea sa insemne “moartea” partidului. Afirmi ca “daca tara va ajunge iar in ghearele Psd, vinovat va fi numai PDL”. Te inseli pe jumatate. Va fi vinovat PDL dar vinovatia ar consta in faptul ca partidul s-a dat pe o anumita mana si a renuntat, dintr-un misticism politic, la a mai fi un partid adevarat. Vinovatul principal va fi Traian Basescu care a gresit atunci cand, din dorinta de a fi “jucator” si-a subordonat partidul si i-a paralizat vointa de a gandi si actiona. Acum Presedintele are propriile sale probleme si nu mai este capabil de a gandi rational si de aici si saracia de idei valabile pentru situatia actuala a Romaniei si bineinteles ca si a partidului. A venit cu niste idei de reforma in partid, desi Constitutia ii interzice sa aiba astfel de idei, dar partidul nu le-a perceput ca fiind ale sale ci doar ca pe ceva impus dinafara. Culmea este ca aici Presedintele are dreptate, dar conducerea partidului da dovada de obtuzitate si refuza o idee in principiu corecta. Ulterior pana si Presedintele s-a speriat de consecintele ideilor sale de reforma a partidului si a abandonat sa se mai osteneasca, concentrandu-si eforturile in directia reformarii statulu. Cum sa reformezi statul cu un partid incapabil sa se reformeze el insusi?

 22. Peres:
  une attaque contre l’Iran “de plus en plus vraisemblable”

  Le président israélien Shimon Peres a estimé samedi qu'”une attaque contre l’Iran” de la part d’Israël et d’autres pays est “de plus en plus vraisemblable”. Mais une partie du cabinet israélien privilégie les sanctions économiques pour faire pression sur Téhéran.
  Les responsables israéliens s’affrontent depuis plusieurs jours dans un débat public sur l’opportunité d’une telle attaque. Le chef du gouvernement, Benjamin Netanyahu, le ministre de la Défense, Ehud Barak, et le chef de la diplomatie, Avigdor Lieberman, prônent “l’option militaire”. Le reste du cabinet et les responsables des agences de sécurité privilégient les sanctions économiques.

  Les dirigeants israéliens attendent le rapport de l’Agence internationale pour l’énergie atomique (AIEA) sur le programme nucléaire iranien. Il doit être rendu public le 8 novembre et aura “une influence décisive” sur le gouvernement, selon la presse israélienne.

  Les Israéliens sont divisés pratiquement à égalité entre partisans (41%) et opposants (39%) d’une attaque contre les installations nucléaires iraniennes, selon un sondage.

  Israël a procédé jeudi à un vaste exercice de défense passive simulant une attaque de missiles conventionnels et non-conventionnels dans la région de Tel Aviv. L’Etat hébreu a en outre tiré mercredi avec succès un missile balistique doté d’un nouveau système de propulsion.

  Les médias israéliens ont également fait état d’un exercice mené ces derniers jours par 14 avions israéliens en Sardaigne en coopération avec l’aviation italienne pour s’entraîner à des missions “à longue distance” nécessitant notamment des ravitaillements en plein vol.

 23. Referendumul de la Constanta, prelungit – ceea ce este ilegal, spune prefectul jud.

  Biroul Electoral Judetean Constanta a prelungit cu o ora termenul pana la care se poate vota la referendumul privind reorganizarea teritoriala a judetului.

  Decizia a fost luata la solicitarea PSD si PNL, formatiunile politice care au initiat si promovat referendumul.

 24. Se va schia la fel ca-n Austria?
  Se pare doamna Udrea ca spuneti asta pentru ca majoritatea nu au fost in Austria si nu pot compara, cel mult va pot crede pe cuvant. Ei bine au unul am fost in Austria si va spun ca sub ninio forma in va fi ca acolo. PUNCT.

 25. Un zâmbet 😆 şi noapte bună!

  Noapte!… Ora trei!… Brusc vecinul a inceput sa bata cu picioarele in usa mea! M-am speriat atat de tare, incat am scapat bormasina din maini!

  PS: Să visaţi bimbiline…

 26. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Sotul vine seara acasa obosit si nervos.
  Sotia ii sare bucuroasa in brate:
  – Dragul meu, sunt insarcinata!
  – Si tu?…

 27. Gasesc titlul chiar deplasat, ca in AUSTRIA !!!

  DECE AUSTRIA si nu un alt termen de comparatie ?

  • ***Stefan RADOVEANU – nu ştiu, nu-i cunosc biografia, nu mă interesează.
   Caută pe Google, acolo găseşti.

 28. In Poiana Brasov nu va fi niciodata ca in Austria si stiti de ce: lipseste infrastructura de la Bucuresti la Brasov, lipseste un aeroport la Brasov ptr care unii din PDL au zis ca ce le trebuie aeroport brasovenilor. Preturile din Poiana sunt duble daca nu triple cu cele din Austria, motiv ptr care Poiana nu va fi niciodata mica Austrie. Plus in timpul anului Poiana e aproape goala, chiar si in timpul iernii datorita preturilor mari, asa ca dragi romanii duceti-va mai bine in Austria si Germania. Stiti cind e plina Poiana ? Numai in decembrie si in ianuarie. Atit!!!!

  • ***Lorin M – n-am fost niciodată în Austria şi nici în Poiana Braşov.
   Vom avea şi noi vad bun pentru turişti doar atunci când românii vor înţelege că şi oceanul e format din picături, adunate în timp.
   Românii noştri vor să se îmbogăţească peste iarnă, trag tare, cât pot, fără să ia în calcul că, cine s-a fript o dată, a doua oară nu mai vine şi că reclama, bună, rea, circulă.

 29. @
  silverstar

  Va rog sa-mi spuneti acest Cristian Preda inainte de dec.89 ce a profesat ?

  Mi se pare bizar si probabil este un vechi activist utc.

  Merci et meilleures salutations,

  • ***Stefan RADOVEANU – cu ce greşeşte C Preda că trage semnale de alarmă doar, doar PDL se va trezi?

   Doamne fereşte, dacă ajunge PSD la guvernare, numai PDL va fi vinovat. Nu spun nimic, nu fac nimic, nu ies pe tv-uri ca să fie în contact cu populaţia. Nu ştiu ce să mai cred… Poate au gripă, toţi…

  • ***Stefan RADOVEANU – o să fiu amabilă cu tine când n-o să mai scrii în lb franceză, scris care-mi aminteşte de anii de liceu şi de felul cum mă teroriza doamna profesoară.

 30. Iar am citit super productia Turnului de control si ca de obicei nu m-am putut stapini,am ris sanatos si bine.
  Adica in timp ce CONDUCEREA USELISTA,da pe dinafara de atita isterie-VOR CAPUL LUI GEOANA PT CA TRECUT ATLANTICUL, domnul turn,candid si foarte insiduos ne spune ca PEDELISTII N-AU VOIE SA GINDEASCA.
  Cum o fi ajuns omul asta la concluzia asta e greu de spus,pot cita doar sursa-TELEVIZIUNILE TURNATORULUI DAN VOICULESCU SI REALITATILE PARALELE-pt ca a face asemenea afirmatii ,Categorice,ar trebui sa fii in mijlocul fenomenului,sa fii acolo la virful PD-L si cu probe irefutabile,categorice sa vii sa spui ca da,uite in PD-L DOAR TRAIAN BASESCU GINDESTE,RESTUL………..
  Altfel intri in cea mai ,MIZERABILA PIELE,a chibitului ordinar,a parsivului intragant,a clevetotorului care are tatuat pe frunte ,TICALOS MINCINOS’.
  Cum sa faci un asemenea comentariu??????????CE ARGUMENTE BAZATE PE PROBE AI???????????????????

 31. PRESEDINTELE NU MAI GINDESTE RATIONAL-iata o alta perla iesita din capul TUGUIAT,cu care tot Turnul de observatie se mindreste atit de mult.
  In timp ce irationalitatea irumpe in usele,si cei doi IRATIONALI CRIN SI PONTA,sunt pur si simplu niste excroci,antinationali,care ieri si-au dat masura valorii-CIND SI-AU DATA SEAMA CA REFERENDUMUL VA FI UN ESEC,AU FACUT CE STIU MAI BINE-AU FURAT,ADICA IN MOD ILEGAL AU PRELUNGIT TIMPUL ALOCAT VOTARI.
  Nu sunt la prima lor fapta-LA FEL AU PROCEDAT SI IN CAZUL CONSTITUTIEI ILIESCIENE,O ADEVARATA CATASTROFA PT NEAMUL ROMANESC,care a FACUT DIN ROMANIA RAIUL CORPTILOR,AL PRADUITORILOR.
  Iata CUM IN OPOZITIE,ACOLO UNDE POT DECIDE USELIMEA ISI ARATA TICALOSIA,DAR DACA AR VENI LA PUTERE VA IMAGINATI CUM AR PROCEDA?
  Sigur aceste amanunte lipsite de RATIONALITATE,nu=-l deranjeaza pe Turnul de observatie-EL ACUM STABILESTE DIAGNOSTICE-PRESEDINTELE NU MAI GINDESTE RATIONAL…………………………….hmmmmmmmmmmmmmmmmm.
  Vedeti cum arata un progandist diversionist-USELIST,ASA CA TURNUL DE OBSERVATIE.

 32. Si acum sa dau nitzel din casa.SURSE BINE INFORMATE,care tin sa-si pastreze anonimatul,spun ca USELIMEA faca pregatiri febrile pt razboiul virtual,cel din blogosfera,pt ca isi dau seama ca nu e suficient sa ai doua ,de fapt trei televiziuni de stiri pt A MINTI,MANIPULA SI DEZINFORMA,nu, trebuie sa domini si lumea virtuala./
  Si uite asa,din toata saracia de ,BAIETI IN OPOZITIE’ au mai reusit sa-i mai smulga lui DAN VOICULESCU TURNATORUL,vre-o citeva………………..milioane de euroi,DIN CEI PE CARE ACESTA II CISTIGA DIN AFACERILE CU STATUL,DE LA MINISTERUL MUNCII,DIN ENERGIE,DIN PAMINTURILE CARE APARTIN A.D.S, asa incit USELIMEA TURNULUI DE CONTROL PE BANI PUBLICI LUATI CU JAPCA ,si-a tras un nou soft.
  Ei,da softul asta nu-i unul oarecare,-E UN FEL DE SOFT CARE JOACA CEI PLACE LUI VOICULESCU-E IN ROL DE CENZURA-adicatelea el softul va CENZURA TOT,ABSOLUT TOT SI LE VA BAGA UN PUMN CIT CHINA IN GURA CELOR CARE INDRAZNESC SA-I TRULBURE LINISTEA LUI CRIN ANTONESCU,CEL CARE A INTRAT IN PARLAMENT PE GEAMUL DE LA W.C.,Lucru care nu il deranjeaza pe TURNUL DE OBSERVATIE.
  Dar sa va spun ce face ,Mnunea asta de soft:
  printr-un program special,poate stabili,VIRSTA,SEXUL CHIAR ZONA DE UNDE PROVINE USERUL-fara a mai fi nevoie sa sparga parole etc.
  Acuma,ramine intrebarea-CIT DE LEGAL ESTE UN ASEMENEA SOFT,care se pare ca lucreaza pe linga lege si patrunde cu bocancii in viata noastra??????????
  Este foarte clar-SPIONITA,FRICA DE INTERNET,II COPLESESTE PE PONTA SI CRIN ANTONESCU,DAR SI PE DAN VOICULESCU VARANUL.
  Si dupa lista lui SCHINDLER-A NAZISTILOR trebuiioe sa ne asteptam la lista USELISTILOR-HMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  • ***Zapa – pentru mine nu e o noutate. Am fost ademenită cu sume foarte mari, de nu mi-a venit să cred, doar să lucrez pentru ei, nu să-i simpatizez.
   Acum, au trecut la ameninţări. Să vedem până unde o întind…

 33. @
  silvestar

  Chérie la IASI sunt probleme in PDL.
  Ce au de impartit, scopul lor este a salva orasul IASI de PESTA BRUNA !!!

  Merci

  NB

  Ce parere aveti de ideea NASUL, o NOUA televiziune, O NOUA ROMANIE!!!

  • ***Stefan RADOVEANU – nu ştiu despre ce vorbeşti… Habar n-am…

  • ce zici Silver,
   iar o sa spui ca nu ai vazut ce am scris si eu ieri?
   🙂 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Silver, Scuza-ma dar chiar asa si spui.
   Sa-ti fie rusine, egistule ce esti. Pe masura lui Frank. Sunteti unul bun ptr celalalt dar cu o conditie . Sa va ajute mereu altii.
   Scuza-ma ca mai enervat dar ca majoritate celor de pe bloguri si tu esti o ipocrita.

  • @
   Silvestar

   NASUL, Radu MORARU doreste sa faca o televiziune cu sponsoringul NATIUNII, mai precis a 100’000 donatori /actionari de 100 EURO .

   Ce parere aveti, noi cei din strainatate ma refer la comunitarii nostri suntem de accord pentru o ROMANIE NOUA fara ponta si antonescu.

   Va suger situl comunitatii:

   comunitatearomanilordinelvetia.ch

   Vizionare placuta si asteptam comentariile DVS.

   Cordialement

  • Silver,
   Dar de fapt tu nu ai habar de nimic si gresesc eu ca mai citesc ce scri matale, odata ce nici tu nu citesti ce scriu eu sau altii, dar apoi incepi sa scheauni, vaicarindu-te ca nu ti se raspunde.
   Acum vrei sa-si piarda timpul Radoveanu cu explicatii ptr tine?

  • ***ion adrian – ce e, domnule, te-ai trezit invers şi, de luni dimineaţă, împarţi complimente?
   Te oblig eu să mă citeşti? Eu nu scriu pentru tine ci pentru cei care intră aici.
   Şi-apoi, nu discutam cu tine. Ce te bagi?

  • ***Stefan RADOVEANU – Radu Moraru, adică Naşul, nu va mai fi niciodată ce a fost la B1tv, de aceea nici nu mă interesează. Nu ştiu, nu am auzit despre Noua Românie, habar nu am, eu am auzit despre Noua Republică despre care se scrie mult pe facebook.

 34. Desi exista riscukl unor tepe acest gest(vezi linkul) readuce lucrurile spre matca normala si fundamentala si care este ca bancile trebuie sa adune bani reali de la deponenti care primesc o dobanda si sa-i dea unor creditori de regula solvabil sau presupusi a fi cu o dobanda mai mare, diferenta fiind profitul si cheltuielile bancii.
  Azi bancile au devenit in mare masura instrumente toxice lucand pe acea fata dialectica a banului in care acesta este definit ca “ochiul dracului”, fata pozitiva fiind conform metaforei care-mi apartine: “greutatea utilizata la cantarirea oricarei marfe pe cantarul pe care-l constituie piata libera”(altfel cantarul este trucat ca in socialism si in destula masura ca si in capitalismul monopolist de azi)
  motiv pentru care devine ce l-au indicat altii inaintea mea ca fiind “singele economiei”.
  Corolarul, in opinia mea, ar fi ca toti cei care ataca, agreseaza sau submineaza “sangele si circulatia sanatoasa a acetuia” , care mentine in viata un sistem se fac vinovati de crima capitala impotriva sistemului respectiv.

  Asadar cititi:
  http://www.ziare.com/bani/banci/consumatorii-satui-de-sistemul-bancar-protesteaza-in-america-1131955

  PS. Nu cred ca solutia este cea indicata in link ci mai degraba creerea noului sistem economic cu legislatia necesara pentru ca bancile sa paraseasca latura murdara cea a ochiului diavolului, chiar daca poate lui alde Rothchild nu-i va place, pentru a lucra pe cea dorita de templieri care poate de aceea au si fost distrusi.

 35. De ceva ani spun ca Dna Udrea este un om deosebit . Dansa este ministru si al Tourismului si se tine de tourism , in timp ce politicienii se bat intre ei sau in timp ce pensionarii sau cei saraci astept sa le vina dela guvern “mana cereasca ” . Multi politicieni din Opozitie , pensionari , oameni mai saraci , si asa mai departe spun : ” ce ne trebuie noua partii de schi , noi vrem ca acei bani sa se dea pensionarilor sau celor saraci “. Pe timpuri , multi veneau la Fiul tamplarului din Nazareth si-L intrebau daca pot ajunge in inparatia lui Dumnezeu , pentru ca si-au dat banii saracilor . Si li s-a raspuns : ” cu banii vostri face-ti lucruri placute lui Dumnezeu (probabil temple de rugaciune) , pe saraci i aveti tot timpul cu voi “. Asta este exact ce face Dna Udrea , dar dansa probabil nu stie dece face aceste lucruri , in ciuda opozitiei intalnite . Opozitia si violenta lumii este mai mare cu cat iti propui sa faci lucruri mai mari . As vrea ca Dna Udrea sa aibe sansa sa citeasca aceste 5 randuri care le-am scris pentru dansa . Am sentimentul ca daca ar citi aceste ultimele cinci randuri , data viitoare cand scrie articol aici pe blog , va scrie ca ” in ciuda criticilor unora , cum ca se cheltuiesc prea multi bani pentru proiectele mele , voi continua sa duc la bun sfarsit aceste proiecte , si voi lasa sa ma judece generatia viitoare , daca va gasi ceva de judecat “

 36. Retinuti pentru 24 de ore

  Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si prim-vicepresedintele sindicatului CNSLR Fratia au primit decizie de retinere din partea procurorilor de la Parchetul General, in dosarul falimentarii Petromservice.

  Cei doi sunt acuzati ca au falimentat voit Petromservice, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, producand un prejudiciu de 83 de milioane de euro angajatilor si de 98 de milioane de euro statului.

 37. E foarte bine ca s-a facut dar Poiana e sufocata. Trebuie gasite si alte zone prin imprejurimi ca n-ai unde sa lasi masina in Poiana. Fiecare statiune are un optim de turisti. Sa vedem cu zapada cum o sa fie. Ca in curand fiecare vatrebui sa vina cu zapada lui de acasa 😀 cu incalzirea asta globala. Va trebui creata o alta Poiana ca avem destui munti. Tot prin zona.
  Investitiile astea si lucrarile trebuie spuse undeva, aratate, descrise cu poze cu clipuri ca antenele si dusmanii nu le vor da niciodata sau daca le vor da vor ajunge iar la editii speciale contra.

 38. Sunt lucruri bune asumate de PD-l, sunt idei bune si propuneri ale USL. In dulcele grai dambovitean preferam sa discutam ceea ce ne convine si, a nu gasi solutiile OPTIME cu tendinta de generalizare. Politica ne omoara! Mediatizare excesiva a relelor sociale se pare ca sunt mai convenabile, mai usor de abordat. Intarata-i drace! Qvi prodest? Criza nu este de dreapta sau de stanga iar solutiile nu sunt de dreapta sau de stanga. Economia si societatea nu tine de legi ASUMATE, tine de propriile legi economice si sociale. Nu este (cel mai) rau sa construim/investim in partii. D-na Udrea face ceea ce stie, turism si dezvoltare. Politizarea insa strica, nu rezolva problemele sociale, mai rau invrajbeste si chiar amplifica criza. Interesele inguste de partid ne face sa nu vedem realitatea si, fiecare natiune/tara sa caute urmarirea unei strategii, unui program. La noi este doar o bajbaiala(cum altfel sa zic?), cautam modele aiurea, iar societatea este la vointa calculelor electorale. Guvernarea este aceea care determina societatea, Opozitia isi joaca rolul, critica guvernarea. Normal. PS. Nu stiu de ce, romanii nu s-au unit in fata istoriei, au preferat sa-si arunce vorbe, vinovatii si, nu se plictisesc. Nu se poate spune despre romanii ca sunt “lenesi”, dar nu stiu de ce prefera artificii in loc de…lucrul facut bine si cu rost. Romanul este destul de destept, dar, NU ARE ATITUDINE, se “scalda” doar in vorbe, interpretari, se lasa manipulat. Si politicienii stiu.

 39. – Geoana nu renunţă la şefia senatului.
  – A spus ca decizia luata faca rau PSD. Doamne, ce fraier, ce prost e Geoana!
  – Geoana invoca interesele partidului ca sa nu se retraga.

 40. Am dorit mereu schimbarea lui Geoana la conducerea Senatului dar nu cu un Corlatean sau alt PSDist ci cu un PDList (din pacate,nu prea sunt multi care sa merite pozitia) dar trebuie sa recunosc ca replica publica data de Geoana incercarii PSDiste ma face sa-mi scot in mod sportiv palaria .
  O replica excelenta in demnitatea si maturitatea ei care ma face sa nu mai inte;eg cum a fost atat de manipulabil de Vantu et co, in campania electorala din 2009!?

 41. Buna ziua tuturor!

  Graba sau strategie ? Ma gandesc la toata tevatura cu schimbarea lui Geoana cu Corlateanu declansata de PSD.Avand in vedere aceasta misiune aproape imposibila,nu pot decat sa presupun ca PSD a gasit metoda( cu sprijinul calculat al lui Geoana?! )de a se spala pe maini si de responsabilitatea conducerii senatului,astfel incat in campania electorala sa poata spune ca opozitia nu detine nicio pargie legislativa de a isi impune vreo vointa ce ar
  ”scoate tara din criza”,si astfel sa pozeze in ingerii albi,salvatori ai neamului… ceea ce nu pot spune acum,atata timp cat unele proiecte ale puterii stau blocate in senatul pe care PSD il conduce…interesant de urmarit…

  • Graba? Mmmmda.
   Deturnarea atentiei de la SOV? Acolo e vorba de bani , de multi bani asa ca….

  • deturnarea antentiei de la Sov printr-un alt scandal sau subiect interesant se practica des in media, si este foarte posibil in acest caz.

 42. Reacţia lui Geoană – tipică pentru un mafiot care face parte dintr-un partid de mafioţi…

 43. Mai lipsea ca Geoană să se apuce de plâns ca să convingă cât de tare-l doare pe el de soarta PSD-ului.

  • NG-ule părerea mea a fost, este şi va rămâne aceeaşi:
   ATUNCI CÂND DEVII MEMBRU UNUI PARTID TREBUIE SĂ TE SUPUI DISCIPLINEI DE PARTID! DACĂ OBSERVI CEVA CE NU-ŢI CONVINE NU TE APUCI SĂ MUGI CA O BOVINĂ PE BLOGURI ŞI PE LA TELEVIZIUNI ACUZÂNDU-ŢI COLEGII ŞI PARTIDUL!
   NU SE POATE CA TOŢI MEMBRII PARTIDULUI SĂ TRAGĂ CEA – LA DREAPTA ŞI DOUĂ BOVINE SĂ TRAGĂ HĂIS – LA STÂNGA!
   Atenţie la exprimarea mea!
   Am spus “TOŢI MEMBRII PARTIDULUI SĂ TRAGĂ CEA ” ceea ce înseamnă că pentru mine toţi membrii de partid PDL-işti sunt o ciurdă de boi şi vaci!
   Căci dacă ar fi oameni cu verticalitate s-ar ridica şi ar spune:
   – Băăăăăă misecuveniştilor, bă paraşutaţilor care aţi ajuns parlamentari europeni pe munca noastră şi pe voturile noastre, cine sunteţi voi doi ca să ne jigniţi şi să ne acuzaţi pe noi? Ia hai sictir şi dacă nu vă place de mutrele noastre afară din partid ‘tu-vă muma-n cur de “telectuali cu melcii voştri cu tot!
   🙂 🙂 🙂
   PDL TREBUIE SĂ ÎNVEŢE ACUM DE LA PSD!
   SĂ EXCLUDĂ PE TOŢI CEI CE NU RESPECTĂ LINIA TRASATĂ DE CĂTRE PARTID! DACĂ MAJORITATEA AU HOTĂRÂT CĂ MERG LA DREAPTA, ATUNCI CEI CARE VOR SĂ MEARGĂ LA STÂNGA AU DOUĂ VARIANTE:
   1. SĂ RESPECTE VOINŢA MAJORITĂŢII!
   sau
   2. SĂ-ŞI DEA DEMISIA DIN PARTID!
   Nu stau trai nineacă pe bartai salariile europene şi alte stipendii soroşiste!
   🙂 🙂 🙂
   Pam-pam!
   Cui nu-i convine ce-am spus ştie ce are de făcut!
   🙂 🙂 🙂
   De ce nu-şi fac ăştia doi partid mă?
   Vă spun eu de ce!
   Că s-a săturat luma măh de minciunile lor comuniste!
   🙂 🙂 🙂

 44. Câte voturi a luat Macovei la alegerile din partid?
  A venit ordin de sus ca să fie aleasă vice!
  Că altfel nici dracu n-o alegea!
  Ehehehe…..
  😀 😀 😀

 45. ***Prostul zilei: astăzi, PSD. Un singur om, Mircea Geoană, il joacă în vârful pantofului.

 46. Singurul PSDist care l-a invins si l-a scos din joc pe Ion Iliescu, e drept, doar pentru o buna bucata de timp, este Mircea Geoana! Nici Ponta si chiar nici Nastase nu au reusit acest lucru. Iliescu nu a uitat si nu va uita niciodata! L-a facut “prostanac” si l-a lucrat permanent, pina ce Geoana, omul votat de peste 5 milioane de romani, a ajuns sa nu mai aiba voie nici sa vorbeasca! Ce partid! I-au cerut celui de al doilea om in Stat, Presedintelui Senatului, sa nu mai dea declaratii timp de 6 luni!
  Eu cred ca au vrut ca Geoana sa-si dea demisia din partid si apoi sa-l scoata de pe pozitia din Senat! N-am inteles atunci de ce tace si inghite Mircea Geoana! Dovedeste astazi ca si el are stomac de politician! A rezistat si, astazi, devine pericolul no.1 al cvartetului Iliescu, Nastase, Ponta si Antonescu! Ba chiar si pentru PDL, un partid in care nu stie stinga ce vrea dreapta!

  Sursa: Naşul http://www.nasul.tv/2011/11/07/iliescu-nastase-si-crin-se-bat-cu-prietenul-americii/#comment-9947

 47. ***

  Într-un somn cu vise de fum
  am întins mâna spre soare
  şi am cerut cu o zi
  amânarea toamnei.
  Atemporali
  copacii aşteptau rotaţia universală.
  Cu cerul pe umerii goi
  îmi purtam nefiinţa pe drumuri de taină
  unde doar eu ştiam că văzduhul
  îmi pregătise pat de sărbătoare.
  La masa de mireasă
  alaiul de frunze
  poposite-n amurg
  îmi aduse urarea cea mare
  şi darul de jertfă –
  capul de cerb cu luna pe coarne…

  (Personală)

  Administrator:
  Superba Silver 😀 . Felicitari!

  • Propun modificarea ultimului vers:

   îmi aduse urarea cea mare
   şi darul de jertfă –
   capul de elan cu vântu în coarne…
   😀 😀 😀

  • ***MădăMădă – Mulţumesc, fată frumoasă! 😆

 48. Aceiasi oameni care, exact cu doi ani in urma, la acelaşi canal tv, Realitatea, il sustineau si-l incurajau pe Mircea Geoana, acum il fac praf. Ciudata mai e politica si mari interesele!…

 49. Un zâmbet 😆 şi noapte bună!

  – De ce esti atat de fericit?
  – Soacra-mea, in sfarsit, s-a tratat de somnambulism.
  – A gasit vreun leac minune?
  – Nu, a cazut de pe acoperis.

  PS Sa visaţi bimbiline!

 50. Parerea despre Geoana nu o manifest dar in comparatie cu aNTONESCU nu merita comparatie.

  Amandoi sunt niste copii batrani, probabil l’andropause isi spune cuvantul.

  “Le terme andropause désigne les manifestations psychologiques et organiques de l’homme entre 50 et 70 ans, dues à la diminution progressive de la production d’androgènes”

  La unii vine chiar la varsta frageda pe la 40 ans.

 51. Ar fi bine ca in Romania sa avem partii ca in Austria, ca preturi aveam deja. Ar fi frumos ca si angajatii care sunt desemnati sa aibe grija de partii sa isi faca treaba serios. Sa nu mai injure lumea ca se dau cu skiuri sau cu snowboard pe urmele ratracului si ii strica lui munca. Ei trebuie sa inteleaga faptul ca pentru noi, platitorii de ski pass, taxe..etc aranjeaza partia, nu pentru poze si pentru sef, sa vada ca si-a facut datoria…sefu vede daca si-a facut treaba pt ca sunt oameni pe partie!
  Anywho…abia astept sa ninga!
  p.s. nu imi pasa ca/ce/cat/cum fura politicienii, atata timp cat ne dau si noua ceva!

 52. Buah copii ce facem iar facem 3 ore din Buc pana la Poiana sau mai bine zburam in Austria?
  Sau poate trebuie sa mergem la 2 noaptea sa fie liber drumul?

 53. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  – Luni de zile m-am intrebat unde isi petrece serile barbatu-meu, spune o femeie unei prietene.
  – Si ai descoperit?
  – Da, intr-o zi cand m-am dus acasa, el era acolo!

 54. Pauză de zâmbet 😆

  Discutie intre Turcescu si Vanghelie despre conjugarea verbelor:
  – Domnule Vanghelie, daca spunem “Mi-am luat umbrela” ce timp este?
  – Ploios, domnule Turcescu.

 55. La multi ani DOAMNA ELENA UDREA’si multe bucurii sa va treaca pragul,le meritati cu prisosinta……..

 56. RAFUIELI BOLSEVICE-nu stiu citi din dv stiu cum se rezolva in partidele comuniste ,DIZIDENTA’ ori deviationismul.
  Pot pe scurt sa va spun ca rafuielile,intre comunisti au fost intotdeauna singeroase.
  Iata ca ultimul bolsevic autentic,adevarat,de la mama lui,ION ILIESCU,la cei peste 80 de ani ai sai nu se dezminte si nu vrea sa strice traditia,II IA CAPUL LUI GEOANA,IN CEL MAI PUR STIL BOLSEVIC,dupa toate canoanele impuse de celebrul BERIA.
  Orgoliosi,VISCERALI,COLERICI,BOLSEVIC COMUNISTII,nu au mama ,nu au tata,si cind au prilejul se rafuiesc intre ei in cel mai singeros mod.
  Faptul ca sunt singerosi intre ei,nu ma deranjeaza,dar nu pot trece si sa nu remarc ca aceleasi metode singeroase le-a folosit si fata de romani,si ION ILIESCU si-a aratat apetenta pt singe cu tot cu partidul lui-PSD.
  De aceea pt a curma orice sansa de a deveni ,VICTIMELE PESEDEILOR-BOLSEVIC COMUNISTII DIN SEC 21,trebuie sa-i tratam cum se cuvine-SA NU-I VOTAM.

  • Sunt si lucruri in viata care te inalta, te detaseaza. Competenta, cunoasterea, credinta, natura, rezolvarea unei probleme de viata, ajutorarea celor neputinciosi etc. Pe alta parte avem: barfa, aruncatul cu noroi, can-canul, interpretarile subiective, dilogul paralel etc. Fac parte din “arsenalul” celor care vor sa inteleaga sau, sa fie comozi. Fiecare decide pentru viata lui. Cu totii suntem unici, asteptam ca semenii nostri sa evolueze, sa adauge cate ceva la viata lor. Poti sa ignori, sa nu iti dai seama ca toti suntem pretiosi, dar merita sa-ti folosesti energia pentru a crea, a te perfectiona. PS. De unde atata incrancenare?

 57. LA MULTI ANI DOAMNA ELENA UDREA!
  LA MULTI ANI GABI!
  LA MULTI ANI SEBISORULE AFURISIT SI DRAG!
  LA MULTI ANI TUTUROR SFINTILOR DE ASTAZI!

 58. CIRC la PSD – Lovitură de teatru! Năstase și Iliescu îl lasă în ofsaid pe Ponta: Geoană, pesedist bun. Ponta amenință! Vezi reacția sa

  Citiţi mai mult: Lovitură de teatru! Năstase și Iliescu îl lasă în ofsaid pe Ponta: Geoană, pesedist bun. Ponta amenință! Vezi reacția sa – Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-geoana-nu-mai-are-loc-in-psd-geoana-sa-fie-sanatos-953061.html#.Trk4dXF7T18.facebook#ixzz1d7m93KNY
  EVZ.ro

 59. Vântu – arestat. Parcă-i prima dată.
  Întrebare de jurnalist pe Realitatea tv: Da’ pe cine a deranjat Vântu?…

 60. Pauză de zâmbet 😆

  – Alo, Ioane, sotia mea e insarcinata…
  – Si de ce imi spui mie? In ziua aceea nici nu eram in oras!

 61. La Multi Ani doamna Udrea 🙂 ! Multumesc prieteni de blog si nu numai pentru urarile voastre.Sunteti cea mai nostalgica si placuta amintire a mea legata de Romania ! Sa fiti sanatosi si mult noroc tuturor 🙂 !

 62. Sa vedem cum se skiaza , nu la Brasov , ci in PSD . Vedem ce probleme are PSD-ul . Mircea Geoana , din dragoste pentru Mihaela , face ce vrea cu functia de presedinte al Senatului din Parlamentul Romaniei . Nu mai da socoteala partidului de care apartine , deja se vede si se vrea presedintele Romaniei . A inceput de pe acum sa-si arate muschii : pleaca in US si se vede cu differiti oameni politici din Washington DC , si face asta fara ca in prealabil sa se consulte inainte cu partidul dansului . Se pare ca a simtit sau intuit , ca presedintele Basescu va fi suspendat anul viitor , dupa alegerilor Parlamentare , si deci el , Mircea Geoana , automat va deveni presedintele interimar al Romaniei . Asta inseamna ca apoi va candida la Presedintia Romaniei , de dragul Mihaelei . Dar acelasi lucru intueste si V. Ponta , care are un arranjament cu Crin Antonescu ( in cadrul USL ) , ca el si numai el , sa candideze la Presedintie . Deci Geoana strica toate planurile lui Ponta si USL-ului . Ba chiar merge la santaj si la orice risk , nu vrea sa demissioneze din Presedintia Senatului , iar asta va complica lucrurile pentru Ponta si PSD , eventual ducand la pierdere de ellectorat . Se vorbeste ca anumite committete de high rank din PSD vor gasi o cale legala de a-l inlocui pe Geoana cu altcineva . SI asta va duce la pierderea ellectoratului lui Geoana , care nu poate fi subestimat

  • Cel care va fi presedinte interimar , dupa eventuala suspendare a lui Traian Basescu , are toate sansele sa castige alegerile prezidentiale in 2013 . Acesta este motivul de Victor Ponta nu-l mai vrea pe Geoana presedinte la Senat , pentru ca acesta automat va deveni presedinte interimar , dupa plecarea prin suspendare a presedintelui Basescu . Dar Ponta il vrea ca presedinte la Senat , pe Titus Corlatean , in locul lui Geoana . Asta inseamna ca Ponta poate gandeste ca Titus Corlatean , dupa ce sta un an presedinte interimar , va fi propus de PSD sa candideze la Presdintia Romaniei alaturi de Crin Antonescu , si nu ar fi exclus ca Titus Corlatean sa castige . Corlatean este mai coerent si mai precis .

  • Este mai bine pentru PSD sa-l suspende din partid pe Geoana pentru ca omul este razbunator si ambitios pentru propriile interese,si asta-l face sa produca instabilitate pe scena politica . Daca este dat afara din PSD se vorbeste ca : or merge la acel partid cu cei defectati din PSD ( UNPR ? ) , or isi face un nou partid cu membrii PSD , ceva simmilar cu cei care au partide mici.

  • Rationamentul nu este corect. Dupa alegerile din 2o12, Parlamentul va avea o alta componenta. Deci dl. Geoana nu va mai fi presedintele Senatului si nu poate deveni presedinte interimar.

  • Re : Neacutare , ai dreptate , nu am stiut asta . Credeam ca Geoana poate sa fie in continuare presedintele Senatului si dupa 2012 . Atunci tot ce am scris , nu mai face sens . Sorry

 63. ***Prostu’ zilei: azi, Ponta despre care Geoana spune: Eu, acest lider sovaielnic, cum spune Ponta, l-am facut pe el om 😮

  • Asta e! Verificat – pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti… 😮

 64. Excluderea lui geoana trebuie vazuta prin arestarea lui vantu.
  Declaratia Domnului GHITA spune totul !!!

  NU CREDETI ?

 65. Am scris ieri mai sus ca il admir pe Geoana cum si-a jucat politic cartile. Le-a jucat si azi la fel adica foarte bine. Au urmat peste astea nuantari, ca sa nu le zic razgandeli ale lui Iliescu si Nastase, Ponta parand ca este Popa Prostu.
  Ei bine interventia excelenta politic a dlui Ponta, de adineauri la Cristoiu, ma fac sa spun ca cei doi caraghiosi in partid au ramas Nastase si Iliescu. 🙂

 66. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Bula:
  – Mama, azi tata m-a pus sa cedez locul meu unei domnisoare.
  – Foarte bine puiul meu! Asa sa faci.
  – Da, mama, da’ io stateam in brate la tata.

 67. Se pare ca Vântu, aşa cum este el, handicapat fizic si psihic, este extrem de pretios pentru politicieni, şi de la putere si din opozitie.

 68. Pt a intarii zimbetul lui Silver la cafea,o sa va spun si eu un banc care mi-a placut foarte mult:

  La ultima conferinta de presa DL. PRS BASESCU,este intrebat cu indignare de o jurnalista de la Realitatea tv care lucreaza part time si la sebastian ghita
  -dle. Pres. unde l-ati gasit pe EMIL BOC?
  La care Pres ,dupa un hahait sanatos ,cel care l-a consacrat raspunde:
  ,Pasaric-o l-am gasit intr-un ,OU KINDER………….

  Haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • ***Zapa – Bună dimineaţa! 😆
   Zâmbetul e puţin mai sus, la ora 7,07… La cât ar fi trebuit să mă trezesc ca să nu spui că am întârziat?… 😮

  • Ras, frezat, cosmetizat… Un zâmbet 😆

   La ultima conferinta de presa, domnul preşedinte Băsescu este intrebat cu indignare, de o jurnalista de la Realitatea tv care lucreaza part time si la RTV – aripa Sebastian Ghita:
   – Domnule presedinte, unde l-ati gasit pe Emil Boc?
   La care presedintele, dupa un hăhăit sanatos, care l-a şi consacrat, raspunde:
   – Pasarico, l-am gasit intr-un ou Kinder…

 69. Mda,se vede ,MINA DE FEMEIE-asa e Silvestar,bravo,ai lucrat bine si cu folos,multumesc.

 70. Imi dau seama cit de complicata poate fi o incercare in acest moment de a face o analiza a zilelor pe care le traim,acum.
  Pt ca sub ochii nostrii zilele acestea se petrec probabil momente istorice care vor fi intoarse pe toate fetele o data si odata,deoarece ,cel putin atit pot sa inteleg:
  tot ce a plamadit in ultimii 21 de ani,politic si nu numai ION ILIESCU,se scufunda,se dezintegreaza,pur si simplu subcomba sub greutatea mizeriei adunate in cei 21 de ani in care mai pe fata,dar mai mult pe ascuns ION ILIESCU ne-a modelat viata si ne-a influentat-o ,in asemenea hal,incit abia acum cind vedem ce se ascunde sun covorul din ,BUCATARIA’ lui ION ILIESCU,ar trebui sa ne cutremuram.
  Aparent fara nici o legatura,cele doua evenimente ,ARESTAREA LUI SORIN OVIDIU VINTU,si MAZILIREA LUI GEOANA,nu par a avea nici o legatura,si spun aparent,pt ca de fapt ele sunt atit de legate prin fire nevazute, si se explica atit de bine ,evenimentele unul pe altul,incit este de neadmis sa nu spui:d’omle,ROMANIA LUI ION ILIESCU,in 2009 a fost la un pas de a deveni un STAT MAFIOT PERFECT.
  Care este legatura dintre VINTU ,GEOANA,NASTASE,CRIN ANTONESCU,PONTA,VOICULESCU,VOSGANIAN,CORLATEAN,VANGHELIE,ETC???????????
  Pe toti acestia i-a nascut,I-A INVENTANT TATUCUL ION ILIESCU??????
  Care este motivul pt care toti acestia lupta sub bagheta lui ION ILIESCU?
  Pai ,TINTA ACESTORA ESTE TRAIAN BASESCU si o data cu el,INCHIDEREA DOSARARELOR IN CARE TOTI CEI MENTIONATI SI INCA ALTE CITEVA ZECI DE MII,isi vor putea continua viata linistiti,dar mai ales vor putea ramine cu tot ce au jefit si praduit,si evident sa-si Albeasca averile obtinute prin jaf si sa le lase mostenire progeniturilor,asa incit prima generatie de copii a fostilor nomenklaturisti,securisti,sustinatori ai comunismului ,sa devina curata si imposibil de acuzat ca a furat.
  Imaginati-va urmatorul scenariu:
  ,Fiul cel mare a lui ADRIAN NASTASE,intrat in politica,cu bani,cu avere ,cu STUDII facute la univesitati prestigioase,CURAT FARA PETE???????????CANDIDAT LA UN LOC IN PARLAMENT??????????

  • ***Zapa – uite, stimate coleg, aici http://www.nasul.tv/2011/11/08/m-am-inselat-planul-diabolic-al-lui-iliescu-pentru-salvarea-lui-vintu/#comment-11188 Naşul, Radu Moraru, imaginează un scenariu care, intr-un fel, ar trebui să explice schimbarea atitudinii celor doi, Iliescu şi Năstase, faţă de Geoană, de pe o zi pe alta.
   Cred că arestarea lui Vântu le aduce ăstora mari atingeri aşa că Iliescu a hotărât că Geoană rămâne acolo unde e…
   Ponta o ţine pe a lui că nu şi nu, că doar el e şeful… Asta aşa e dar… Acuma – aici e scenariul meu – dacă Ponta nu joacă precum manefreaza sforarii, este halit după principiul binecunoscut: Eu te-am făcut, eu te omor… 😮

 71. Rar am puseuri de melancolie politica si in dimineata asta,subit am simtit nevoia sa rascolesc putin prin arhivele electoronice,care stau marturie,a ceea ce spun de multi ani-COMUNISTII ROMANI,DEGHIZATI IN COSTUME ARMANI SI PANTOFI GUCCI,sunt cancerul acestei tari,si pt a ne induce in eroare,adica pt a ne aburi,s-au grupat in U.S.L.
  Pt a-mi potoli melancolia,am accesat arhivele anului 2009,luna noiembrie,luna ,DE FOC,care ar fi trebuit sa duca la rasturnarea lui TRAIAN BASESCU,care era fata in fata cu cea mai mostruoasa coalitie posibile:
  ,conglomeratul politico mediatic,format din:PSD+PNL+PC+PRM+TRUSTUL INTACT+TRUSTUL REALITATEA TV. CATAVENCU.
  Vi-i amintiti???????????vi-i amintiti cum circulau pe holurile casei poporului,ARATINDUNI-L PE JOANIS KLAUS,traficantul de copii,in postura de salvatorul neamului,a primului ministru care va DUCE ROMANIA IN RAI???????????
  Vi-i amintiti pe cei doi FOSTI PRES. ION ILIESCU SI EMIL CONSTANTINESCU,despre care aflam ca erau platiti din banii F.N.I. RECUPERARI ILEGALE DE T.V.A. etc de SORIN OVIDIU VINTU pt a-l face PRAF,pe TRAIAN BASESCU???????
  Vi-l amintiti pe GUNOIUL,MIZERABILUL POET MIRCEA DINESCU PORTOFEL??????????? cum o ataca pe doamna BASESCU,????ATI UITAT?????????EU NU.
  Ei acum gratie S.R.I. stim ca MIRCEA DINESCU,INCASA BANI LA GREU,de pe urma mizeriilor pe care le spunea la realitatea tv.
  Ei ce spuneti,e interesanta istoria anului 2009,ramasa in arhiva vazuta astazi ,CU ADEVARUL PE MASA?????????????????????????????

 72. Unde-i marele TURN DE OBSERVATIE???????????????????????????unde sunt judecatile lui de valoare??????????????????
  Cum de nu comenteaza acum nimik despre subiectele fierbinti,care ard,pur si simnplu pirjolesc opinia publica????????????
  Nu vi se pare ciudat ca PUR SI SIMPLU,AU DISPARUT CU TOTII????????????
  Si in 7 decembrie 2009,era la fel-SOBOLANII S-AU RETRAS DE UNDE AU VENIT……………..

  • ***Zapa – Bună întrebarea cu Turnul…
   Şi pe alte bloguri am observat că e linişte. Lărtăii s-au retras probabil pentru că nu ştiu în cine să lovească mai cu sete, fiind vorba de membrii aceluiaşi partid…
   Haioasă situaţie… 😆

 73. Dar cel mai tare ma amuza altceva,TENTATIVA REALITATII TV cea controlata de ELAN, de a ne aburii-10 ANI DE ISTORIE-OHOOOOOOOOOOOOOOO,OHOOOOOOOOOO.
  Dl MIHAI TATULICI-suntem in fata unui spectacol de-o mizerie si nesimtire incredibila-Istoria spus de PROCURORI de unde aflam ce ordinari au fost si sunt JURNALISTII CARE AU LUCRAT SI LUCREAZA LA CELE DOUA TELEVIZIUNI,REALITATEA,cum se fac partasi la infractiunilev lui VINTU,PRIN FAVORIZAREA INFRACTORULUI,SI PRIMIREA DE FOLOASE NECUVENIT,DE BANI DIN HOTIE.
  Si istoria spusa de UNUL DIN CEI MAI MIZERABILI OAMENI DIN PRESA-MIHAI TATULICI,ALATURI DE MIRCEA DINESCU,STELIAN TANASE,BOGDAN CHIRIEAC,RAZVAN DUMITRESCU,EMIL HUREZEANU SI toata liota de limbrici mai mici,CARE IN CORPORE AU FOST PLATITI DIN BANI FURATI,DIN HOTIE.
  Va dau un ex-de data recenta-MAREA COMPANIE FOX NEWS-comparati cele doua situatii,dar mai ales comparati cum au reactionat jurnalistii………..

  • ***Zpa – ieri, la Realitatea tv, Oana Dobre se întreba nevinovat şi cu lacrimi în ochi că, la o adică, ce a făcut domnul Vântu aşa de grav de a trebuit să fie arestat? 😮
   Îţi place cine ne sunt jurnaliştii de la care aşteptăm lumina informaţiei corecte? 🙄

 74. Si acum hai sa-ti mai spun ceva,apropoo de Turnul de Observatie,si ce se intimpla pe bloguri.
  Dupa cum bine stii,in ultimele luni,pe acest blog ,dar si pe altele,s-a incercat o manevra foarte perversa,pusa in opera de ,INTRIGANTI DE MESERIE’probabil bine stipendiati,care aveau un singur scop,sa-i puna pe pedelisti sa se paruiasaca intre ei,sa-i faca sa se bata ,si evident sa slabeasca forta partidului ,cu un an inainte de alegeri ,cind,partidul ar trebui sa fie cu toate efectivele in transee gata de lupta si inarmati pina in dinti.
  Asa se face ca ZE.V.-a incercat sa bage dihonia in timpul alegerilor din PD-L,folosindu-se de VASILE BLAGA,apoi de MONICA MACOVEI SI ANDREEA PAUL VASS,toata intriga ,IMBRACATA IN VEZI DOAMNE-interesul general binele Romaniei,bla,.bla. si al partidului.
  Atacurile la ELENA UDREA SI A LUI EMIL BOC,pe anumite bloguri nu sunt intimplatoare si nu pleaca din sentimente nobile si curate,ci din interese meschine comparabile cu cele ale lui TATULICI,ORI MIRCEA DINESCU.Si probabil sunt puse in slujba unor indivizi cu sufletul ,NEGRU CA SMOALA.

 75. Stimata Doamna,

  De ce nu demisionati? O demisie de onoare v-ar scuti de o groaza de neplaceri din partea electoratului. Va intreb pentru ca sunt curios cum functioneaza filosofia politica romaneasc.

  Multumesc.
  Un posibil votant

 76. Felicitari Udrea, Scripcaru & Butuza. Ati terminat un proiect in care pur si simplu domeniul forestier a fost pangarit fara mila (am vazut cu ochii mei cum se lucra in vara) pentru a face loc unui domeniu schiabil care ar trebui sa aduca…era vorba de o cifra astronomica…cateva mii de turisti per ora. Nu vreau sa mi-i imaginez pe DN1 venind de la Otopeni… Intrebarea mea, scurta si la obiect…acest proiect a fost finalizat in 8 luni de zile fata de cele 24 prognozate…un alt proiect, finantat tot de domnia dvs., pastorita de d-nul Scripcaru, si executata de d-nul Butuza, si anume, podul peste calea ferata ce leaga cartierul Tractorul de cartierul Bartolomeu – de ce nu s-ar reusi si la acest pod o reducere a intervalului de la cele 18 luni prognozate la…sa zicem 12 luni maxim. Au trecut mai bine de 6 luni, si se lucreaza cu viteza melcului… Transferati-i d-nului Butuza un parandarat mai mare daca asta e problema! De fapt, dati la toti parandarat mai mare daca asta e metoda de rezolvare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *