Despre pescuit in ape tulburi si remaniere

Am observat în aceste zile o mare preocupare pentru discuţii, pentru false piste de dezbatere publică şi în general o preocupare pentru amplificarea unor subiecte care sunt departe de preocupările românilor și de problemele din acest moment.

Zilele astea vorbim despre remaniere…este ultimul subiect de aprige discuții într-o anumită parte a presei. Vorbim despre remaniere în loc să explicăm măsurile de reducere a cheltuielilor din sectorul public sau să vorbim despre măsurile active de redresare economică pentru utilizarea fondurilor europene și pentru crearea de locuri de muncă. Adică exact de ceea ce are importanță pentru români.

Nu este acum momentul pentru discuții despre remaniere.

Acum PDL trebuie să discute şi să explice de ce măsurile de austeritate sunt necesare şi cum s-a ajuns aici. Este dator şi este obligat la aceste explicații faţă de români!

Este nevoie ca PDL să explice clar că reducerile de pensii și salarii din acest moment, deși dureroase pentru români,  reprezintă varianta cea mai puțin rea, care asigură cele mai bune șanse pentru redresarea economiei. În condițiile în care mărirea taxelor ar fi sufocat mediul privat care este motorul redresării economice și care este și așa slăbit după criză – blocând astfel, orice posibilitate de redresare.

PDL ar trebui să spună clar, că deși își asumă responsabilitatea, alături de toată clasa politică, pentru problemele structurale ale economiei, dezastrul din acest moment este mai ales consecinţa dezmățului bugetar din anii 2007-2008.

Atunci, în vesnica guvernare PNL susţinută pe şest din Parlament de PSD, s-au dat peste 20 de ordonanțe de urgență pentru măriri de salarii, românii fiind amăgiţi cu iluzia unor venituri fără acoperire economică. Inepţiile economice şi plata pe care guvernul Tăriceanu a dat-o PSD pentru sprijinul parlamentar, au dus la situaţia dramatică în care după ani de zile de creştere economică, România  a intrat în plină criză cu bugetul golit, PNL şi PSD irosind pe pomeni şi ciubucuri electorale 3 mld de euro, bani de investiţii.

Măsurile de austeritate sunt într-adevăr măsuri dificile, mai ales pentru o ţară în care veniturile sunt mici, însă dacă ne uităm în jur vedem că toată economia UE – care este principalul nostru partener comercial – se cutremură, iar România nu putea scăpa neafectată. Grecia se confruntă cu criză enormă, Spania cere finanţare pe pieţele externe şi nu o primeşte, lângă noi, Ungaria anunţă probleme economice comparabile cu ale Greciei.

Asta este realitatea, de care nu se poate face abstracție și pe care românii trebuie să o cunoască.

PS: Mi-ar fi placut ca în loc sa se vorbeasca de politică, să se vorbească şi de lucrurile bune care se întamplă – cum ar fi cei 500 de milioane de euro, bani europeni din Programul Operațional Regional al ministerului Dezvoltării pentru proiecte de investiții deja aprobate în acest an. Pentru că ceea ce nu spune nimeni este că avem nevoie de încredere în mersul economiei, în aceeași măsură în care avem nevoie de prudență și măsuri ferme.

Dar aceste lucruri nu se spun pentru că mogulilor le convin apele tulburi, au nevoie să existe neîncredere, pentru că pescuitul în ape tulburi este rezervorul lor de bani.

1,733 thoughts on “Despre pescuit in ape tulburi si remaniere

 1. doamna Udrea de ce nu luati initiativa in PDL si sa propuneti de exemplu sa furati cu totii cu 25% mai putin sa vedem si noi ceva solidaritate

 2. “diacone … asta cu spalatu’ pe dinti e o gluma sau ce? ”
  Cenushares io şi când glumesc vorbesc serios! PASTA DE DINŢI CRISTAL FACE DINŢII CA DE CAL! ZÂMBEŞTE ŞI NECHEAZĂ!
  .
  “Daca-ti arat un deget tot razi ?”
  Stimabile Ionhut, depinde de deget bre creştine! Cât despre pilozităţi, dom colonel cu gilimele dacă pentru matale a umbla cu ţurţuri la fund şi a puţi precum un ţap este un semn de maturitate….ataete!….zâmbesc şi te ocolesc!….nasului meu fin nu-i plac duhorile!
  .
  MESAJ (cretinului din această ogradă care de curând a descoperit America, ping-ul şi flood-ul) : Ceea ce am spus şi am repetat rămâne valabil! Nu sunt PDL-ist, nu sunt susţinător PDL, sunt punctual susţinător al Preşedintelui şi al Elenei Udrea de pe vremea când matale lucrai pe-o râşniţă de 486Sx 15Mhz.
  PS Vrăjeli cu IP şi proxi de USA le bagă briliantul meu profesoarei de engleză când n-are chef de meditaţii şi-o minte că e plecat cu tata în străinătate! Aia, nătăroaică care se crede mare calculatoristă, pune botul şi-mi dă telefon ca să-i aduc parfumuri şi ciocolată! Şi nu mai da în portul 5050 sau 80 că e gardate bitongule! Fii dreak dăştăpt că jeme ţara sireaca de PSD-işti!

 3. Apropo de CSAT: ÎN SFĂRŞIT SE PUNE DEGETUL PE RANA PLINĂ DE PUROI ŞI VIERMI! PRESA!
  Leprele lui Vântu şi a lui Patriciu deja au intrat în fibrilaţie!

 4. “setat doar pe discheta veche pe care i-a implementat-o baietii cu ochi albastri.”

  Beiiiiii Zapa nu-l mai ridica atâta în slăvi pe colonelul cu ghilimele! Crezi că ăia cu ochi albaştrii îşi pierdeau timpul cu un biet plotoner de entendenţă ce toată ziua număra conversele de fasoale şi izmenele soldaţilor? Ăsta-i ca discul de patefon zgâriat….cântă bine până ajunge la zgârietură de unde începe monoton să tot repete: jos băsescu, jos băsescu…
  Hihihi….gata te-am ciup. ciup de fund colonele fără ghilimele! Începe să faci tumbe precum maimuţa!

 5. diacone … trebuie sa recunosc … esti prea destept pentru mine … chiar inteligent … sunt dezarmata … niciodata n’am intalnit un om mai destept decqat tine … 🙂

 6. Istoria unei iubiri
  Merită citită

  Iubirea dintre Maruca Cantacuzino si George Enescu a fost una tulburatoare, de natura sa impresioneze, sa emotioneze. Prima intalnire a celor doi a avut loc la o receptie data in cinstea ministrului Spiru Haret. Enescu avea 19 ani, iar Maruca Rosetti Tescani, era cu 12 ani mai in varsta decat el, frumoasa, eleganta, gratioasa, de-o fermecatoare inteligenta, casatorita la vremea aceea cu Mihai Cantacuzino, de formatie jurist.

  Mariajul celor doi era mai mult de convenienta, Maruca incercase de mai multe ori sa scape din ghearele unei casatorii obosite, aproape imposibile. La mijloc doi copii, Alice, poeta, si Constantin, cunoscut pilot de aviatie.

  Enescu, un tanar ambitios, adulat si apreciat de regina Elisabeta care il invitase sa dea concerte in saloanele de la Peles si Palatul Regal.

  Dupa 8 ani de la prima lor intalnire, Enescu avea sa o revada in parcul Castelului Peles. Iubirea lui mai profunda si apasatoare pentru Maruca, dominanta, obsesiva.

  Printesa raspunde iubirii sale, si ,,arhiveaza” frumusetea relatiei ascunse in sutele de epistole primite. Au loc intalniri la ceas de taina. O iubire, dupa cum avea sa marturiseasca chiar ea, care a durat o jumatate de secol. Prin concertele sale repetate in cinstea iubitei sale organizate la Palatul Cantacuzino, Enescu risca sa ajunga un biet cantaret de curte. Insa iubirea pentru printesa era mare.

  Concertele lui in strainatate erau un succes.

  In anul 1928, in plina iarna, in apropiere de Calimanesti, Mihai Cantacuzino moare intr-un stupid accident de automobil. Vaduva, Maruca nu renunta la titlul sau de printesa, nici la numele de Cantacuzino. Se retrage dupa moartea sotului sau intr-o casuta modesta.

  Ceva mai tarziu, il cunoaste pe filozoful Nae Ionescu. Aventura vietii ei dupa 7 ani se termina scandalos , este consolata de Cella Delavrancea, devenita una din confidentele sale de suflet si cea mai buna prietena . Nae insurat, insa cu un deschis apetit pentru aventura, cu doi copii, nu se ancoreaza in relatia sincera si serioasa la care visa Maruca. Este cunoscut in cercurile inalte frecventate de Carol al II-lea, Aristide Blank (primul sot al Cellei Delavrancea, de meserie bancher) si Nicolae Malaxa, bogatasul Romaniei antebelice si interbelice. Noptile pierdute la cazinoul din Sinaia, promisiunile romantate facute Marucai, fac din el un personaj aproape dezgustator, suficient, arogant, exact tipul de barbat la care nicio femeia nu ar visa. Si totusi, Maruca spera ca el sa puna punct onorabil unei casatorii consumate. Acest lucru nu se intampla si, intr-un acces de tristete si durere, isi da foc. Enescu o salveaza din ghearele mortii, o ingrijeste.

  La 57 de ani, arsa, aproape desfigurata, accepta sa devina sotia lui, in cele din urma. Nasii lor de cununie vor fi CELLA DELAVRANCEA si sotul sau Filip Lahovari.

  Comunistii le confisca vila Vernescu si Palatul Cantacuzino. Cei doi aleg calea exilului, destinatia Paris, preferand sa traiasca modest intr-un apartament din Rue de Clichy. Sanatatea lui Enescu se deteriorează, nu mai poate canta la vioara, obtine venituri din ce in ce mai modeste, lucreaza ca sef de orchestra.

  Se stinge din viata, in anul 1955. Printesa MARUCA ramane singura, indurerata, cu propriile sale amintiri care nu au mai ajutat-o nici macar sa traiasca. Se stinge si ea in 1969. Pe piatra funerara din cimitirul Père Lachaise Paris, este scris: George Enescu si Maruca Enescu, nascuta Rosetti Tescanu.

  Marele muzician George Enescu a cutreierat intreaga lume, fiind aplaudat in toate marile capitale, la concertele pe care le-a dat. A fost o celebritate mondiala : compozitor, violonist, dirijor, pianist. Si-a iubit tara pina in ultima clipa a vietii sale si a dorit ca ramasitele-i pamintesti sa fie ingropate in Moldova.

 7. Frank, nu esti activist esti activ chiar foarte activ cand vii pe aici. 🙂
  Uite un exemplu care vad ca deja face valuri in presa: Riscul potential pe care-l prezinta unele trusturi de presa asupra sigurantei nationale.
  Voi trimite ca vad ca nu pot copia aici la cap 6 din textul din Strategia Nationala de Aparare avizat ieri la Cotroceni de CSAT ref la riscuri si vulnerabilitati unde se afla pe scurt:
  a)Riscuri: terorismul international, emergenta armelor de distrugere in masa, criminalitatea organizata, traficul de droguri, fragilitatea sistemului financiar international, riscuri zonale legate ca pozitie de Marea Neagra , Balcanii de est, spionajul, riscuri ptr sanatate, degradarea mediului;
  b) Vulnerabilitati consistente si a se deosebi riscul de vulnerabilitate , printre care pe langa proata aplicare a legii in institutii ale statului, politizare excesiva, coruptie , evaziune fiscala,dezechilibre economice politici economice gresite , proasta asistenta medicale, tendinte demografice negative etc se afla si etc se afla si : “fenomenul campaniilor de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora, presiunea exercitata de trusturi de presa asupra deciziei politice in vederea de obtinere de avantaje de natura economica sau in relatia cu institutii ale statului

  Atrag atentia ca: “Factorii din interiorul societatii care potenteaza actiunea amenintarilor sunt denumite vulnerabilitati. Scopul Strategiei nationale de aparare este de a asigura un management modern si eficent al riscurilor, amenintarilor si vulnerabilitatiilor, urmarind, intr-o prima faza, inventarierea, prevenirea sau reducerea lor si, ulterior, combaterea acestora”, se arata in textul Strategiei Nationale de Aparare a Tarii discutat marti in sedinta CSAT.

  Este mare galagie pe TV-uri si este, asta da nu DD, un subiect ce merita discutat.
  De ex: Liderul social-democrat Victor Ponta a comentat, miercuri, concluziile recentei Strategii Nationale de Aparare a Tarii: “Daca mai era cineva care credea ca nu e adevarat, acum are confirmarea. Unul dintre dusmanii acestei puteri, alaturi de opozitie si sindicate, este presa care nu intelege sa laude puterea”.

  Victor Ponta mai sustine ca in acest moment se duce un atac pe mai multe fronturi impotriva presei romanesti, prin impozitarea drepturilor de autor, problemele cu Fiscul ale unor trusturi de presa si arestarea unor jurnalisti.

  Are dreptate CSAT are dreptate Victor Ponta iata ceva ce merita discutat.

 8. “diaconu Eusebiu says:
  23.06.2010 at 16:31

  “setat doar pe discheta veche pe care i-a implementat-o baietii cu ochi albastri.”

  Beiiiiii Zapa nu-l mai ridica atâta în slăvi pe colonelul cu ghilimele! Crezi că ăia cu ochi albaştrii îşi pierdeau timpul cu un biet plotoner de entendenţă ce toată ziua număra conversele de fasoale şi izmenele soldaţilor? ….”
  Chestia asta este un “deja vu”, probabil ca i-ai citit autobiografia ministrului Oprea fost sef mafie personala Nastase, actualmente sef mafie personala Matroz.Exact de la plotoner de campanie a pornit si a ajuns ghenarar in civilie pe merite politice (de mafie fara izmene ci doar cu izmeneala).E ceva obisnuit in PDL, unde grohaitorii s-au inaltat pe cele mai inalte culmi si prohabil ca tu de aia-l pupi insistent pe marinar, pentru ai exemple nenumarate precum Razvan Traian Ungureanu, Sever Voinescu, etc.Am inteles, vrei sa ajungi caprar..Insista ca eu iti tin pumnii.
  In rest, alte idei interesante lipsesc.

 9. @N.G.
  Nu ma mai mira nimic… Atunci cand PDL a luat decizia de a nu mai participa la “emisiunile” realizate de anumite tele-vizuini, irealitatea, culmea tupeului, a facut plangere la Federatia Jurnalistilor Europeni cum ca actiunile Guvernului limiteaza libertatea presei !!! Si s-a gasit un ametit, presedintele FEJ sa le cante-n struna. Uita toti galetile de laturi aruncate cu aplomb in numele aceleiasi libertati. Bref, daca eu (sau tu, el, guvernul, PDL) nu vreau sa merg la o tele-vizuina e vreo limitare? Nu. In schimb, ceea ce fac ei e dincolo de orice libertate permisa intr-o democratie. Daca justitia ar functiona (sau macar CNA), de foarte multa vreme ar fi fost ordine in haosul numit de unii libertate a presei, la fel cum se intampla in orice tara cu valori democratice solide. In ce tara s-a pomenit ca “presa” sa incite la violenta si sa nu existe si sanctiuni pt. asta? Unde anume minciuna sfruntata este luata drept informatie de presa? Se poate ca in Franta, bunaoara, cineva sa doreasca o campanie de presa care sa fie in afara legii (poate ca de dorit, da, dar nu pune nimeni in practica). As intelege ca anumite institutii media sunt partizane (desi statutul ziaristului o interzice), dar si aici trebuie sa existe o masura. Ceea ce fac trusturile acum seamana cu “sondajul” comandat de PNL (“cine e mai detestabil: T. Basescu sau E.Boc?”), adica o scursura josnica din care nu lipsesc nici SR Stanescu si CTP.

 10. Matrozul isi urmeaza in continuarea calea catre dictatura personala, motiv pentru care a inserat, fara a avea nicio atributie in aceasta directie, intr-n document CSAT, ca presa prin anumite minciuni ale Trusturilor de presa pericliteaza siguranta nationala.Si asta desi sunt organisme specializate care supravegheaza activitatile presei.Amintesc ca nu-i prima oara cand acest marinar fara flota se ia de gat cu presa , insa de asta data probabil ca are de gand sa limiteze clar libertatea presei din Romania. Pai daca presa e mincinoasa, in orice tara din lume se sesizeaza justitia, urmeaza procesul si pedeapsa… Dar adevaratele minciuni nu provin de la presa ci taman de la matroz si de la gasca sa, lucru recunoscut de altfel de unii portocalii cu grade…Chestia reala este ca acest om care-si zice presedinte, echidistant fata de partide exact ca pilitura de fier fata de un magnet,acest om pentru care prevederile Constitutiei si legile tarii sunt interpretate dupa cum vrea cheilia si privirea sa, acest om care a semanat in tara numai ura si nedreptate sociala, a fost si este crunt deranjat de catre presa prin dezvaluirile facute asupra minciunilor, escrocheriilor, smecheriilor, golaniilor si batjocorii practicate de el si acolitii lui si , ca urmare intentioneaza sa puna botnita presei cu orice chip.De aceea” a tras-o pe Academiei”, cu periculozitatea presei pentru siguranta nationala si asta-i singura explicatie plauzibila.IN MOMENTUL IN CARE SE VA INTAMPLA ASTA FIECARE VA CONSTATA CA DEMOCRATIA IN ROMANIA S-A DUS DEFINITIV.
  SI ATUNCI DE CE S-A MAI FACUT REVOLUTIE IN DCEMBRIE 89 SI A MAI FOST IMPUSCAT CEAUSESCU ?

 11. ***Ionhut scrie – Si asta desi sunt organisme specializate care supravegheaza activitatile presei…
  – Care sunt Ionhut acele instituţii care supraveghează activitatea presei?
  – Care a fost reacţia acestor instituţii pe 6 dec 2009, când în zi de vot, Antena 3 făcea campanie electorală lui Geoană?
  – Unde sunt şi ce fac aceste instituţii în condiţiile în care la RTV şi Antene, Preşedintele ţării şi PDL sunt calomniaţi şi jigniţi non stop…

  Iar sunt nevoită să spun că nu am nimic împotriva criticii numai că ce se întâmplă la RTV şi Antene nu e critică… E bârfă, e mahala, e troacă…

 12. @cenushares
  Păi ce să-ţi fac stimabilo dacă te-ai înhăitat cu looseri precum ionhut! Ia vino la noi să vezi berbaţi birvanţi! Lasă-l dreak de PSD şi hai să-ţi cumpăr niscaiva desuuri portocalii!
  .
  @ ionhut
  Deja-vuuuuuuuuuuuuuu?…..moamăăăăăăăăăă! Colonele cu ghilimele de unde ai scos-o bre entitate haioasă? Ştii ce-i aia?

 13. io .. io …io … spun io …. boc emil e mai detestabil decat basescu traian … detasat … 🙂

 14. Silver,
  Poate in ungherul ala al tau dintr-o mahala a Bacaului n-ai auzit de CNA, care desigur e subordonat tot matrozului si care imparte mereu avertismente si amenzi tot celor care dezvaluie adevarul despre Marele Pavoaz, despre afacerile familiei sale si cele ale gastii sale..
  In plus exista justitia..daca presa a mintit , dece nu a fost data in judecata, asa cum se procedeaza in orice stat democratic ? ha ?

 15. Ma gandeam sa pun de-o gazeta,jurnal etc ..Nu mai fac…Ce sa scriu ?Ce materiale sa accept?
  Daca nu va mai fi voie sa “denigrezi ” statul ,institutiile statului….nu ai voie sa scrii despre politisti corupti ca ataci Politia…nu ai voie sa scrii despre vilele magistratilor ca ataci Justitia..
  nu ai voie sa scrii despre smenurile ministrilor ca ataci Guvernul….Nu ai voie sa scrii despre averile adunate dupa revolutie si acum de Gen Oprea ca ataci Armata….nu ai voie sa scrii nimic rau despre Presedinte ..ataci Institutia Prezidentiala ….nici de parlamentari nu ai voie sa scrii ca ataci Parlamentul ….si pe tot “denigrezi ” statul roman,ii strici imaginea afara ceea ce aduce grave prejudicii sigurantei nationale si prejudicii grave economice Romaniei…
  Daca nu are voie presa sa scrie despre cei de mai sus …despre ce sa scrie ?Ce ar interesa pe romani si presa internationala care preia ?Despre violuri,talharii,atacuri armate,interlopi …dar si asa aduci prejudicii grave de imagine statului roman….
  Sa scrii despre inundatii,surpari de teren ….asta da …sa primim ajutoare din afara pentru ca s-au prabusit 3 case de chirpici facute pe mal sau ca le-a intrat apa in beci peste muraturi la romanii disperati..sa justificam de ce economia nu se redreseaza …din cauza inundatiilor si calamitatilor naturale din gradini si nu cumva din cauza guvernului responsabil si profesionist..
  Daca mai cade si un meteorit care culca la pamant firul de rosie e iar grav si avem nevoie de sprijin extern….
  Arestarea lui Diaconescu e un exemplu al presei corupte din Romania ..si trebuie luate masuri de siguranta nationala ca soricelul OTV a santajat un primar corupt si smecher….
  Va avea liber numai presa statului …precum fosta Scanteie si Scanteia Tineretului unde combatea Cristoiu care atunci cand canta ode lui Iliescu era violator de gaini motate iar acum e parintele intelept al presei ….cand combate la B1TV …precum si Dan Diaconescu era vocea poporului ,televiziunea care nu minte ,cand ii zambea tandru lui Boc si Basescu in studioul unde fusese Tolea,Magda Ciumac,manelisti si interlopi iar acum Dan Diaconescu e exemplul presei corupte ….
  Dupa continut si prestatie va ramane in Romania ..TVR,Cultural,Etno TV,Taraf,Favorit si B1TV
  iar eu cand voi avea posibilitatea voi face o televiziune ..A1TV….sa fiu mai aproape de guvernanti ,Boc si Basescu decat Nashul….el sa fie camasa si eu maieul celor mentionati…sa ma simta pe piele …sa ma intrepatrund cu sudoarea muncii lor pentru tara si romani,cu glandele sudoripare ale celor mai vajnice si muncitoare PDL iste …si daca ma spala si apreteaza pe poale la timp sa fiu mai mult decat atat…
  Presa ar trebui sa fie in slujba poporului…cainele de paza al democratiei…sa apere de cei rai pe guvernanti si sa latre la dusmanii lor ..la cei din opozitie …un Grivei al guvernului si presedintiei ..asa cum sunt astazi consilierii de la guvern ..puii lui Grivei de la Cotroceni….
  Sa fie liniste si fericire peste Romania …cei suparati sa stea in case…si sa iasa doar ranjiti afara …sau la ferestre ca iezii pe care ii mancase lupul….
  Sa aiba liniste si Grivei..sa fie pui de Grivei si in presa..macar asa cum e Nashul..ca in parodia lui Toparceanu……
  Iar Grivei ,pe ganduri dus,neavand vreo treaba
  Sta la “soare” in studio,si si-o ..rade-n barba
  Neavand vreo treaba

 16. “diaconu Eusebiu says:
  23.06.2010 at 19:05

  @ ionhut
  Deja-vuuuuuuuuuuuuuu?…..moamăăăăăăăăăă! Colonele cu ghilimele de unde ai scos-o bre entitate haioasă? Ştii ce-i aia?”

  Eu n-am timp sa luminez toti incuiatii, da ia-te dupa sfatul idolului tau “marinarul calaret” : “cauta pe Goagăl” si uite-asa pic cu pic ajungi sa fii cult precum matrozul…

 17. Trece vremea …Politicesti,nu politicesti vremea politicii trece …ajungem in 2012 ..apoi in
  2014…..Daca se “implementeaza” ceea ce doresc cei de la Cotroceni cu zgarzile si botnitele in maini cautand presa corupta si periculoasa la adresa institutiilor statului ,adica a puterii ,pariez ca dintr-o lege noii alesi si guvernanti care dupa cate se vede de departe vor fi cei din actuala opozitie vor desfiinta PDL ul care contine acum guvernul Boc si UNPR…
  Daca dau imediat ce intra la guvernare o lege care sa abroge eventuala lege pe care o doresc cei de la Cotroceni si guvern PDL in legatura cu presa “denigratoare” si “atentatoare “la institutiile statului ….daca mai face si cate ceva bun noua guvernare ii vor reduce pe cei din PDL sub procentul electoral al celor de la PNTCD….Basescu isi pregateste “linistea ” pentru 3-4 ani dar calcand peste PDL si electoratul acestui partid….pentru ca dupa ….”apres moi le deluge” ……Ma intreb ..daca pe Basescu il “imbata ” consilierii cu propriile lor dorinte si frustrari ..de ce nu-l trezesc cei apropiati din PDL..de ce nu-i semnaleaza nimic din ce este in tara EBA…pentru ca sigur e mai practica si mai ancorata in realitate decat tatal sau,Traian Basescu ….
  Indiferent cat de multi sunt alaturi si langa Basescu ,Basescu e singur in realitate …si singur nu poti sa declari razboi presei si unui electorat majoritar …E in razboi cu parlamentul,cu presa,cu electoratul si poate cu mare parte din PDL….Nu cred ca are atata munitie incat sa iasa invingator din aceasta lupta inegala…intr-un final va avea o revelatie si isi va da seama ca singurele cuvinte potrivite mandatelor sale de presedinte vor fi ….
  “M-am infrant “….

 18. In probleme de siguranta nationala, securistsi turnatorii ar trebui sa stie ca fiecare cuvant folosit conteaza, deci CSAT spune exact ce spune in textul indicat de mine si nu ce vrea unu si altul, sa fi spus.

 19. PS.Celor care interpreteaza tendentios, nu tb sa li se raspunda , ei nu trebuie bagati in seama, cat nu actioneaza, iar daca actioneaza, se reactioneaza cu instrumentele necesare si adecvate.

 20. Colonele fără stele dar cu ghilimele:
  Vezi cât eşti de fixist? În ura ta faţă de Traian Băsescu uiţi că îndemnul “cauta pe Goagăl” este produsul intelegenţei godăceşti a celui care v-a băgat partidul în rahat: MAAAAAAAREAN VAAAAAAANGELIEEEEE!

 21. Moro
  Nu despre asta este vorba,iar tu in inteligenta ta stii bine,doar ca trebuie sa iti pastrezi pamfletul viu…Personal sustin media care ne arata lucruri grave,indiferent din ce parte sunt ele,care lupta pentru drepturile romanilor de pretutindeni cand altii ne fac tigani si hoti,care este impartiala si isi indeplineste rolul de informare nu de judecata si justitie,insa nu pot sustine presa care intretine intr-o perioada grea o stare de nesiguranta si panica generalizata,incurajeaza persoanele cu potential financiar sa plece sau le panicheaza pana la a nu mai pune bani in miscare pe piata prin emisiuni tendentioase si apocaliptice,incita la violenta populara,promoveaza lichelismul masculin si cultul body-ului feminin ca modele in detrimentul adevaratelor valori,manelismul neplatitor de taxe si impozite facator de rating si multe altele.Nu Moro…nu ai despre ce scrie,dupa 20 de ani de presa nu mai ai despre ce scrie,ati ciuruit tot…morala,valoare…iar acum v-ati trezit ca nu mai aveti subiecte care vand si fac rating dupa ce media a creat un popor ahtiat dupa crime,violuri,scandaluri mondene,vedete siliconate si masculi frustrati,ea MEDIA doamna societatii civile romanesti curtata si servita de toti in functie de care plateste mai mult striga fals ca vine cenzura.20 de ani de presa fara reguli ne-a adus in postura ca sa ne gandim viitorul dupa prognozele unor jurnalisti mai mult sau mai putin morali.Si nu cred ca e corect.Sa isi respecte fiecare rolul in societate iar abia mai apoi sa pretinda ceva in plus sau sa se erijeze in simbol al democratiei.Presa si-a pierdut identitatea odata cu jocul politic de glezne pe care il face,adevaratii jurnalisti sunt tinuti pe tusa,pierduti pe net sau prin birouri prafuite suportand de fapt adevarata cenzura.Vocea lor nu o vei auzi niciodata sau foarte rar,pentru ca ei sunt in ”liga mica”iar antrenorii lor”uita”sa ii scoata pe teren…

 22. ***Răspopitule – vezi că mai la vale, la ora 15:47, am pus o adresă unde, dacă ajungi, ai să citeşti cum se laudă Vanghelie că este “inteligent…”

 23. Despre AN, cavalerul dreptatii:

  Si ca sa mai ridic un coltz din valul cu care AN se disimuleaza in printz al Adevarului, cand de fapt nu este decat un borfas prapadit, postez inceputul textului trimis catre un vicepresedinte al camerei dept.dar pe care nu l-a scos din moderare, dar si raspunsul meu la acesta magarie in care-i comunic cam care este parerea mea despre el si o postez si aici:

  1.
  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iunie 23, 2010 la 8:33 am
  Dle Adrian Nastase vicepresedinte al CD,
  Va remit si pe acesta cale propunerea pe care o veti primi si pe adresa CD alaturi de institutiile abilitate: Parlament, Guvern, Presedinte, si care se refera la o varianta soft constitutionala a Legii lustratiei pe care sper s-o sprijiniti:

  Propunere privind modificarea dispoziţiilor Legii
  lustraţiei, privind limitarea temporară a accesului la unele funcţii şi demnităţi publice pentru persoanele care au făcut parte din structurile de putere şi din aparatul represiv al regimului comunist în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, pentru ca aceasta sa elimine neconstitutionalitatile evidentiate de DECIZIA NR.820 din 7 iunie 2010 a CCR
  etc, etc, etc…..

  2.
  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  iunie 23, 2010 la 7:12 pm
  AN, de ce-mi blochezi propunerea ptr legea lustratiei? Oricum am pus-o pe destule bloguri si o s-o trimit unde trebuie.
  Esti cu adevarat jalnic.
  Oare ai trait 60 de ani degeaba sau doar ca sa aduni niste toale, ptr niste boarfe(asa le spun eu bunurilor materiale ptr care neoamenii fura si ucid)?

 24. Basescu se duce la medic cu a sa hernie

  Base’: Domnu’ doctor ma cam deranjeaza hernia!

  Doctoru’: Ati ridicat ceva?!?

  Base’: Da! Preturile!

  Doctoru’: Nu trebuie sa mai faceti niciun fel de efort fizic si in mod cert nu mai aveti voie sa ridicati nimic!

  Base’: Pacat, chiar cand vroiam sa ridic si salariile (sac)!

 25. Luminati-ma …este interzis ca patronii de trusturi de presa sa faca politica trustului pliata pe simpatiile politice personale ?Este interzis jurnalistilor prin lege sa faca acest lucru in emisunile moderate de ei in fara de perioada de 30 de zile de campanie electorala cand poate interveni CNA ul daca exista dezechilibre ale timpilor de antena pentru candidati si partide?
  Culoarea lui Nashu este de morcov sur ..in barba….de ce nu ar fi Antena3 rozalie ..iar Realitatea galbena…..rosu cu galben….da portocaliu?Adica precum dreapta PDL ista ?

 26. Clopotare Eustache
  La 20iunie 2009, nemultumit delegea educatiei, matrozul a tunat :“”Situatia din invatamant este dramatica; nu vreau discutii politice, dar copiii pot afla pe Goagale despre papadie, salata si istoria antica, despre Herodot”.
  Pai mai Clopotare, daca si Evanghelie a sustinut acest lucru , n-au decat sa se pupe ambii amandoi si sa mearga la un spritan de…Whisky. Nu-i corect asa ? Cine judeca la fel se inteleg ca fartatii..

 27. Moro,
  Sigur ca este interzis pentru toti mogulii de presa si unii ziaristi.. Au voie doar aia care sunt platiti de putere pe sub mana, gen Razvan Traian Ungureanu, Sever Voinescu, Andreea Pora,Ioana Lupea, aia de la Ev. Zilei, Romania Libera, nasul, si inca cativa lachei si cateva taratoare care au invatat sa mazgaleasca hartia..

 28. dupa alegerile din 2009 am spus ca va urma un atentat asupra unui jurnalist antibasescian … poate n’ar fi rau daca mircea badea si’ar lua vesta antiglont si garda de corp …

 29. pacat … aveam si io un comenariu in care ziceam de bine de basescu traian si mi’a fost sters … 🙂

 30. Moro
  Te luminez eu…daca jurnalistii vor politica sa intre in politica.Sa lase jurnalismul celor ce vor sa faca jurnalism.Punct.Sund doua lucruri distincte iar amestecarea lor da exact ce este acum in politica si presa din Romania.Mizerie.

 31. gabriela … i’auzi ia … ia “pune tu mana pe carte” si citeste articolele lu’ eminescu … sa vezi acolo politica … e’adevarat ca s’ar parea ca d’acolo i s’a tras … 🙂

 32. @ moro
  NU! Nu este absolut interzis şi nici nu trebuie interzis! Din păcate (repet ceea ce am mai spus): PRESA A LUAT-O RAZNA! PUŢOI CARE PUN VIRGILĂ ÎNTRE SUBIECT ŞI PREDICAT AU AJUNS CA PRIN CEEA CE SCRIU, SĂ DISTRUGĂ CARIERE CONSTRUITE CU MULTĂ TRUDĂ ŞI MULTĂ SUDOARE! SCRIU FĂRĂ A AVEA DOVEZI, RIDICĂ ZVONUL LA RANG DE ŞTIRE, SCRIU FĂRĂ SĂ AIBE HABAR DESPRE CEEA CE SCRIU! AU FOST ATACAŢI JOSNIC POLITICIENI SAU MINIŞTRI INDIFERENT DE ORIENTAREA LOR POLITICĂ, DAR CONFORM INTERESULUI CELUI CE A PLĂTIT ARTICOLUL!
  (Atenţie! Nu-mi place Moraru! Este oglinda cretinilor de la Antene! Dar nici nu pot să uit campania de la Prezidenţiale, cea mai josnică şi ordinară campanie care a fost până acum în România!)
  Această presă dementă, aceste televiziune demente au dus la apariţia unor idioţi ca mine , ca ionhut, ca chenushares care în afara de a zbiera “Jos Băsescu!” sau “Jos Antonescu!” (în funcţie de simpatii) nu pot a dialoga şi a-şi expune părerile asupra unei probleme oarecare! Populaţia României (excluzând segmentul autist-politic) este fracturată exact în două! Ambele părţi sunt la fel de cretine, la fel de radicale la fel de necivilizate! Sunt nişte biete maimuţe cărora li se pun în mână baloane roşii, galbene sau portocalii li se dau nişte fluiere şi la comanda START încep a huidui!
  Deci cam asta este!….bleahhhhh!

 33. @Ionhut says: 23.06.2010 at 20:28
  Io zic că mai bine, godacul de Vanghelie, ăla de a girat partidul, să meargă un pic pe la Jilava ca altă dată să nu-şi mai bage râtul prin arhivele secrete ale statului!
  Eeeeee ce zici? Eşti de acord? 😉

 34. NG..Sarut mana ..Nu vorbi de ciuruit in casa ciuruitorului (sau ciurului) …
  Scriind mai sus ma gandeam strict la Realitatea,Antena 3 ..nu al Antena1,2,la OTV,la Taraf,la Etno sau Favorit sau chiar la B1TV…care e o ciorba cu ingrediente portocalii….
  Presa nu e jurnalistul corupt,santajist ,spertar ,slugarnic,umil si sugator de acadele politice…
  Presa in ansamblul ei trebuie sa fie libera …mai ales cea de informatii…..care lucreaza cu materialul clientului….Nu am inteles si nu inteleg de ce “statul” ,institutiile statului vulnerabile la presa nu actioneaza in justitie jurnalisti care fac publice informatii mincinoase sau calomnioase …nu inteleg de ce nici un jurnalist care minte si calomniaza in legatura cu o institutie a statului si exercitul ei profesional,masurile luate de catre institutie nu a fost condamnat la amenda penala sau inchisoare ..abia atunci pentru prejudicierea intereselor statului pe care-l reprezinta acea institutie…..?De ce trebuie discutat despre presa in CSAT ?
  De ce nu s-a avut in vedere Constitutia ,Codul Civil si Penal care acopera toate eventualele derapaje morale si legale ?
  Cred in final ca e o tema falsa pe care ne-o propune presedintele si consilierii sai in maniera obisnuita pentru a anula atacurile presei asupra guvernului Boc si a masurilor sale de austeritate …Pentru ca nu cred ca intr-o tara membra UE vom avea vreo condamnare in randul jurnalistilor pe vreo lege promovata de Cotroceni si guvernul Boc in legatura cu siguranta nationala ,securitate nationala etc etc…datorita informatiilor pe care le-ar face publice vreo televiziune sau presa scrisa….
  Daca se vehiculeaza acum ideea,speculatia jurnalistica precum ca pensiile vor ramane reduse pana prin 2011 ..e un atac denigrator la adresa institutiilor statului?Daca se fac publice contractele statului (ale actualei puteri) cu anumiti oameni de afaceri,companii clientelare…e tot o denigrare a statului,aduc prejudicii securitatii nationale ,economiei nationale?
  O omisiune se poate numi minciuna in acest context fierbinte ?Daca da,atunci Nashul minte cu nerusinare mereu….pentru ca omite si comite ….
  O noapte frumoasa……nu omite nimic ….chiar daca o comiti ..tu nu esti jurnalista si nu intri sub incidenta celor de la Cotroceni

 35. Clopotare,
  Care sunt dovezile ca Evanghelie a umblat la arhivele alea ? Ca supun adversarii politici ? Pai intelighentia din tine accepta acuzatii aiurea fara dovezi concrete ? ( te anunt ca nu tine treaba cum ca “asa a zis Evanghelie”, deoarece in justitie doar dovada conteaza).
  Iar pentru Jilava, inclusiv celalalt are destule motive s-o viziteze vreo cativa anisori buni.

 36. Hotilor,ce aveti cu presa?Presa e f buna cand sunteti in campanie electorala,apoi brusc nu mai e buna.Vreti sa taca din gura.Vreti sa nu scrie nimeni nimic de voi.Vreti sa furati in liniste.

 37. PARINTE EUSEBIU…Aferim bre efendi…esti OK…..Numai ca surubelele de jurnalisti la care te refereai (vezi ca eu ii alint mai frumos decat tine) trebuie dati cu turul de pamant de cei atacati si de justitie ….sa nu se mai joace in tarana …De ce CSAT?Asta e caraghioasa rau…
  nud politic dupa perdea transparenta …..Pariez ca jurnalistii nu sunt platiti..sunt “rasplatiti” prin alte forme de recompense….Chiar vrei sa cred ca “gainarul ” de Cristoiu e vertical si profesor in jurnalism adevarat?Ca ar fi vertical si cu buricul material taiat?
  Indiferent ce ai spune sa stii despre mine ca sunt bine sanatos si-i admir pe Andrei Gheorghe si pe Cristian Tudor Popescu…pe Tanase…Pe Andrei Gheorghe mai ales de atunci cand l-a coordonat gresit la emisiune pe Boc ..care a calcat alaturi si a facut boc….cred ca de atunci sovaie cand vrea sa mearga drept ..si calca mereu cu sfiala ,pe alaturi….
  Sa traiesti….

 38. “diaconu Eusebiu says:
  23.06.2010 at 20:49

  @ moro
  NU! Nu este absolut interzis şi nici nu trebuie interzis! Din păcate (repet ceea ce am mai spus): PRESA A LUAT-O RAZNA! PUŢOI CARE PUN VIRGILĂ ÎNTRE SUBIECT ŞI PREDICAT AU AJUNS CA PRIN CEEA CE SCRIU, SĂ DISTRUGĂ CARIERE CONSTRUITE CU MULTĂ TRUDĂ ŞI MULTĂ SUDOARE! SCRIU FĂRĂ A AVEA DOVEZI, RIDICĂ ZVONUL LA RANG DE ŞTIRE, SCRIU FĂRĂ SĂ AIBE HABAR DESPRE CEEA CE SCRIU! AU FOST ATACAŢI JOSNIC POLITICIENI SAU MINIŞTRI INDIFERENT DE ORIENTAREA LOR POLITICĂ, DAR CONFORM INTERESULUI CELUI CE A PLĂTIT ARTICOLUL!…”

  Ce vorbesti Frantz, te-a atins pe tine si te doare la matze ?
  Da, cand din ordin marinaresc s-au facut dosare aiurea, cu fapte fictive (vezi fostii ministri Atanasiu, Chiuariu, Pacuraru, etc) doar pentru ca erau adversari politici, a fost corect nu ? Astoara nu li s-a afectat cariera ?
  Bai Clopotare , nu mai bine te-ai apuca tu de altceva, ca vad ca stai prost cu judecatile cutiei ucraineene…(de altfel lucru obisnuit la voi…)

 39. Moro
  CINE ESTE PRESA ? Cea adevarata…Vezi tu…cred ca e prima data cand ne punem intrebarea aceasta.Vad deziceri ale jurnalistilor fata de DD,vad strigate ale jurnalistilor cinstiti care se dezic de practici recunoscute pana si de tine…eu cred ca pentru a te scutura de paraziti trebuie sa constientizezi ca ii ai…iar odata cu acest subiect creat vom vedea unele miscari printre jurnalisti.Personal vreau o presa pe care sa o citesc dimineata la o cafea fara sa ma gandesc in care tabara o fi,fara sa caut mesajele subliminale,sa nu spele creiere sa nu emita judecati,sa lase oamenii sa gandeasca singuri sa ii constientizeze sa ofere informatii sa creeze cadrul informational astfel ca societatea civila sa ajunga sa gandeasca singura.Sa publice ce doreste,curat si simplu.Sa lase cititorii sa dea verdicte.Cred ca nu e greu doar ca nu e prea profitabil,iar criza naste monstrii…

 40. De dragul partidului,de dragul carierei politice ..nu va amestecati indecent sangele politic…
  Nu va amestecati culorile politice …iese sigur o acuarela labartata si nedefinita ..asa cum au patit PDLul si PUNR ul……Iata asta e o tema demna de CSAT ..pentru sanatatea politicii romanesti si a democratiei din Romania …sa se interzica sexul politic transpartinic si incestul in interiorul partidelor ….pierd partidele ,pierd romanii pierde si tara …
  Sa se legalizeze prostitutia dar sa fie arestate prostituatele …asa cum se incearca acum cu presa…..Sus democratia,jos presa….

 41. CC poate stopa magariile guvernului maine .Poate…dar 6 judecatori sunt dependenti de cineva,aceasta era ultima institutie necontrolata.Ramane de vazut maine daca si aceasta ultima institutie e controlata politic sau nu.Daca si aceasta institutie e controlata politic,atunci suntem pe drumul “bun”,inapoi spre epoca Ceausescu.

 42. De ce au murit prostii aia in 1989 ?Ca sa scape de intuneric,de frig,de foame.Acum basescu le da ce le-a dat ceausescu.

 43. NG….De acord cu tine …presa sa informeze si sa produca argumente si documente…
  Eu zic ca in mare parte asta fac jurnalistii….le iau de pe site uri sau de pe “surse” binevoitoare si le comenteaza…pentru ca nu toti au acces la internet sau nu au timp sa “rasfoiasca” prin documentele de pe site uri…Si au nevoie si de comentarii sau cifre comparative …Trebuie totusi ca cineva sa calculeze corect si sa evalueze anumite situatii sau efecte ale legilor si ordonantelor ..mai ales atunci cand guvernantii incearca sa ne demonstreze ca 2 e mai mare decat 3….
  Ce fac jurnalistii sau ce nu fac jurnalistii este ca nu se ocupa de opozitie mai mult ..sau se ocupa prea mult de opozitie uitand de cei de la putere (ex Nashul)…Pentru rating,pentru romani ..e mai important totusi ce fac guvernantii,cei care influenteaza direct vietile noastre prin deciziile luate decat ce a facut opozitia in trecut…asta tine strict de lupta politica si electorala…..de propaganda …..
  Presa trebuie sa critice puterea de regula ,la orice derapaj sau masura controversata ..atunci cand vorbim de partide politice…Cand vorbim despre politicieni presa trebuie sa dezvaluie orice derapaj de la lege ,democratie si morala ,extinzand orice tema la toti politicienii ..indiferent daca sunt in opozitie sau la putere…..prin extensie in cazul politicienilor presa se ocupa mai mult de politicienii din arcul puterii cautand explicatii la diverse teme propuse de cei de la putere ..teme sociale,economice etc…cautand contradictii intre exercitiul guvernamental sau al partidului aflat la putere si probitatea si corectitudinea morala,profesionala ale politicienilor din arcul puterii….pentru ca cele doua entitati politice , caracteristicile exercitiului puterii si ale politicienilor aflati la putere sunt obligatoriu complementare si interdependente…..
  Despre Dan Diaconescu …Evident ca exista intrebari si invidii in breasla jurnalistica …
  DD este un jurnalist,o persoana care se poate sa fi incalcat legea …se poate sa-si fi cladit averea si OTV ul pe caramizile de aur ale unor persoane controversate ,politice sau interlope ….Dar nu se poate confunda DD cu televiziunea OTV despre care cred si repet e o televiziune de nisa ,suburbana prin abordarile jurnalistice si temele propuse ….daca privim de sus in jos ….daca privim de jos in sus ,de langa romanii nostri amarati si inca tampiti de simplitate si judecata primitiva vedem un OTV al lor …Oglinda romanilor amarati,frustrati,invidiosi,critici cu ceilalti ale caror bucurii rudimentare se rezuma la vizionarea OTV….unde se regasesc ..Dan Diaconescu e jurnalist in fibra sa..Persoana ,omul DD e supus tentatiilor si tarelor romanesti ireversibile inca vreo cateva generatii ..dupa cum observam cu totii….si dupa cum suntem cu totii in intimitatea noastra ….dar ne ferim sa ne expunem public ….

 44. Sa ne destindem cu un banc alcătuit din expresii româneşti 😆

  Se trezeşte unul de dimineaţă din cauza unor zgomote ciudate: se crăpa de ziuă.
  O caută pe nevastă-sa în pat şi n-o găseşte: o furase somnul.
  Se duce la baie şi se uită în oglindă, dar oglinda se face ţăndări: aruncase o privire.
  Pleacă la serviciu şi pe drum vede două tipuri de oameni: unii care scădeau în înălţime (pe ăia îi rodeau pantofii) şi alţii care dispăreau pur şi simplu – pe ăia îi fura peisajul.
  Ajunge la serviciu şi îşi vede toţi colegii lipiţi de tavan: purtau discuţii la nivel înalt.
  La un moment dat se dezlipesc şi cad toţi deodată: căzuseră de comun acord.
  Se enervează şi pleacă de la serviciu. Pe drum, îl vede pe unul lipit de asfalt şi vreo doi care trăgeau de el să-l dezlipească: era sărac lipit pămantului…

 45. Unde-s Săftoii? Lipsesc Săftoii de pe TV-uri… Cum de n-au ieşit ei cu ideile lor geni(T)ale despre ultimele evenimente… 😳

 46. Cand era campanie electorala erati prezenti in zona inundatiilor.Au murit foarte multi oameni,dar nu va pasa.Sau va e frica sa nu fiti linsati?E mai bine sa stati in vilele noastre,ca de fapt nu sunt vilele voastre,le-ati facut din banii nostri.

 47. Moro
  Aseara priveam RTV…am vazut un Sever Voinescu siderat de contractele multe la numar ale unuia Norocel.Pana aici nimic de blamat.Voinescu deschis spre acceptarea unor realitati,dispus la dialog fara a cauta scuze sau acuze.As spune ca pana si moderatorii i-au acordat un respect nemaivazut la ei fata de cei din PDL…aproape normali,moderati si informali.Pana cand a intrat in dialog purtatorul de cuvant al Minsterului Apararii-cred.In acel moment s-a produs declicul la moderatori.Vreau sa spun ca o mai mare desconsiderare a unei institutii si a unui reprezentant al unei institutii nu mi-a fost dat sa vad.Lipsea doar”mars d’aci” spus si tabloul ar fi fost complet.S-a dus naibi moderatie si normalitate.Iar Romania primitiva(mie nu imi place sa ii spun asa,nu toti pot fi cineva)asta vede si copiaza.Nu putem astepta ca legea sa fie respectata cand se”stucheste”(sa nu zic mai urat)pe tot ce reprezinta ea.Poti critica constructiv nu distructiv,ori in acest moment se demoleaza tot in numele libertatii presei.Problema este ca lipseste etalonul dupa care presa sa se ghideze.Si-a creat propriul etalon dupa ’89 dar asta nu inseamna neaparat ca e cel corect.Cine stabileste asta?In care manual de democratie scrie lectia asta?Societatea este cea care da tonul orientarii presei sau e invers?Vezi tu…am intrat in democratie cu multe lacune,care in timp s-au intors impotriva noastra,si reglajul se va produce in timp,cred ca depinde de noi ce fel de reglaj va fi…Media insasi e un mecanism de reglaj in democratiile cu traditie,si acolo sunt exceptii,dar nu depasesc normalitatea.Este un mecanism viabil,in conditiile unei legislatii viabile si a unei societati lasate sa sanctioneze singura,nemanipulata.

 48. Cei care vorbesc acum despre cenzură şi încălcarea dreptului la liberă expresie au uitat liniştea din perioada 2000-2004, când A Năstase era premier…
  Asta e! Linişte nu vom avea… Şi pentru că presa nu vrea să avem linişte… 😳

 49. STRIGĂTUL UNUI ROMÂN

  Unde sunt strămosii nostri
  Ca să vină ei cu spada
  Si de ce nu, chiar cu ghioaga!
  Să intre putin in VOI,
  Să vă-ntrebe, de ce noi
  O ducem doar in nevoi?!
  Apoi…la post negru să vă tină,
  Cel putin o săptămană,
  Să vedeti cum e cand n-ai
  Bani de paine, dar ii dai!
  Fiindcă STATUL nostru cere,
  De la cei fără avere,
  Să plătească dări anume,
  Nu contează că n-ai paine!

  Unde sunt strămosii nostri?!
  Că ne-am săturat de-ai VOSTRİ
  Care scaunele-si tin
  Foarte strans, cu două măini,
  Iar pe noi…ne trimit pe la vecini
  Să muncim, să ne-omilim
  Si apoi ca să venim,
  Dările se le plătim!

  Unde sunt strămosii nostri
  Ca să vină ei cu spada
  Si de ce nu, chiar cu ghioagha!
  Să intre putin in VOI,
  Să vă-ntrebe, de ce noi
  O ducem doar in nevoi?!

  PS1 – au toti politicienii noroc ca la noi nu se gasesc arme la liber…
  PS2 – n-am scris-o eu…

 50. non me ne puo fregare di… Oricum nu simt nimic.Banii nu ii tin ma in banci,nu treb sa faceti spume la gura de oftica.Nu ma prindeti cu 25% ala.Lol

 51. @Moro,
  Nu e interzis nimic.
  Dar nu-i frumos sa fii gaozar si nu toti cei care nu sant gaozari se pricep insa sa recunoasca gaozarii.
  Asta-i problema.
  Si daca se compromit institutii pe motiv de lupta politica si daca se joaca pe inflatie si se raspandesc scenarii si stiri inflationiste si etc etc, atunci desigur ca asta tine de siguranta nationala.
  Dar ma ostenesc degeaba cu toti vomatii care se fac ca nu pricep si eu folosesc un termen elegant celalalt incepand cu b si terminand cu uri.

 52. Cand cei din presa functioneaza cu vadita rea credinta ei ar trebui scosi dintr-un asemenea loc de munca.
  Sa stea si sa curete WC ul patronului, nu sa orchestreze diversiuni mediatice.

 53. NG,
  Ai dovada faptului despre cum se face reglajul chiar aici pe blog sau cand auzi ziaristi profesionisti capabili, cum sunt CTP sau Tolontan, rastalmacind mai tot ce se intampla realmente in tara.

 54. Ma felicit pentru ca nu sunt in politica si pentru ca sunt mai bogat decat foarte multi politicieni ce au furat si au spate.Eu nu am furat.

 55. Sper insa ca aceasta referire la felul in care unii inteleg actul de presa sa duca la o aparitie adevarata ptr CNA, care azi nu are deloc dinti decat ptr insulte sau cu reclamele. 🙂

 56. Cred că a fost noapte cu lună plină. Eu n-am putut să dorm că m-a durut capul. 😳
  Balbeck iar a aberat, iar s-a crezut multimiliardar respectat de vecini… 😆 😆 😆

 57. Citatul zilei 🙄

  “Cu cât o societate e mai decăzută, cu atât imbecilii sunt puşi pe o treaptă mai sus.” George Budoi

 58. Un zâmbet la cafea 😆

  Un tâmplar şi un beţiv mor în aceeaşi zi şi ajung în rai, în faţa lui Dumnezeu, care le spune:
  – Tâmplarule, tu mergi la tâmplărie, iar tu, beţivule, mergi la bar.
  Tâmplarul sare în sus de nervi, că el a lucrat toată viaţa, şi-l întreabă pe Dumnezeu de ce l-a trimis la atelier.
  La care Dumnezeu îi răspunde:
  – Când îţi dădeai cu ciocanul peste degete, spuneai: Dumnezeul mă-ti!… Dar beţivul, când bea, zicea: Doamne ajută!…

 59. Ce m-as rade sa respinga CC masurile voastre odioase si comuniste.
  Am si eu o nelamurire:de ce v-ati spus partidul democrat liberal?Mai credeti lucrul asta?Cine va crede?Probabil va credeti doar voi.

 60. NG,ION ADRIAN..In ceea ce ati postat ,aveti dreptate….Dar nu poti da o lege,ordonanta pe restrangerea unor drepturi cetatenesti (dreptul la exprimare,informare,transparenta actelor decizionale ale institutiilor publice de stat)si nici ale presei ..extinzand cazuri concrete si individuale la intregi categori socio-profesionale…invocand probleme de securitate si siguranta nationala de care se ocupa in dosare si cazuri concrete multe servicii speciale din Romania…
  De aceea e atat de controversata introducerea presei in documentul CSAT…la “vulnerabilitati”..document dupa care cei din presa si cetatenii au inceput speculatiile si scenariile viitoare ale institutiei prezidentiale si guvernamentale….
  Vulnerabilitatea Romaniei ,a institutiilor statului tine mai degraba de lipsa de credibilitate si responsabilitate in multe cazuri ale institutiilot statului si a persoanelor care ne conduc..carente care s-au acumulat in timp..de 20 de ani incoace pe prestatia politicienilor de diferite culori….Trebuia cred ,ca CSAT ul sa introduca in document la vulnerabilitati nu presa ci lipsa de credibilitate,responsabilitate si incredere cetatenilor in institutiile statului..Acestea genereaza marea vulnerabilitate a Romaniei si a institutiilor statului si nu presa care poate fi sanctionata pe cazuri individualizate si concrete tocmai de catre institutiile statului…
  Ma sidereaza gestul oamenilor legii ..cel cand isi pun mana pe capul unui retinut,posesiv si uneori agresiv ,si-l imping in masina…sub pretextul ca ii protejeaza capul …desi retinutul beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie oamenii legii prin acest gest arata ca deja retinutul este in proprietatea lor…fie si vremelnic…nu in custodie ci in proprietate…putand deci sa ii lezeze demnitatea prin asemenea gesturi…M-am referit la Dan Diaconescu si o poza din EVZ.ro….

 61. Buna ziua , Domna Ministru,stiu ca sunteti foarte ocupata dar poate va faceti timp si mai veniti inVama Veche, si 2Mai ,ptr a vedea ce face domnul Primar Urdea.In 3 06 2010 in baza dispozitiei nr 114/2010 prin HCL 33, incalca OUG 41/2010,adica in zona dig Pescarie 2MAi,la nici 5 m de plajasunt ridicate 2restauranta , casa de locuit si 5 cabane care nu au autorizatie de constructie.iar prin HCL33/3 06 2010 ii schimba destinatia in spatii de relaxare pescari. Este posibil asa cev ?Plaja de acolo este trecuta in domeniul privat al comunei Limanu prin HCL34.Primarul a jurat sa respecte Constitutia si legile statului.Ce sa intelegem din asta? Oricum nu sa demolat nimic din ce era pe lista domnului Chiru(ITC).Cateva chioscuri Greii au ramas , adica in VAMA.terasa lui BOITA PETRINA (fosta secretara a primariei actuala avocat al primariei limanu)si terasa Sasa(la stuf) in 2mai resaurantele consilierului Stanica Gheorghita(micul golf),Viceprimarul Dumitru Marius cu plaja si toate barurile lui., Acest primar a incalcat in mod abuziv legea de 10 ani si nimeni nu ia masuri. Prin diferite HCL a facut plaja NST302 si in 26 05 2009 a vandut 2loturi lui SC TINA (tatal viceprimarului)in curand nu vom mai avea plaja, Cum sa atragem turisti cu un asa Primar,, care nu face nimic ptr Comuna decat ptr el si gasaca lui.Sunt foarte multe de spus, si nu sunt doar vorbe , exista acte.cu primarul nostru riscam sa nu mai avem plaja.Sper ca dumneavoasra Doamna Ministru sa ne ajutati,sunteti speranta noastra ptr ca sunteti singurul ministru care incerca intradevar sa faca ceva.Va multumesc si asteptam cand aveti timp .sa ne ajutati.

 62. desi nu ma prea uit la televizor ieri am prins din intamplare doua faze importante .. una in care boc ne explica cum e cu presa si vulnerabilitatile statului … si cealalta cu un consilier prezidential care se contra cu tudor popescu

 63. pe aceeasi tema … si boc si consilierul erau extrem de agresivi … asa se’ntampla cand trebuie sa sustii ceea ce nu se prea poate sustine … consilierul avea o fatza care “se potrivea” cu agresivitatea in schimb boc era distractiv … 🙂

 64. Moro,
  Ai multa dreptate in privinta curateniei care ar trebui sa existe in presa. Si e la fel de adevarat ca nu culoarea politica evidenta trebuie sa fie criteriul de alegere a ziarului sau televiziunii. Si cand eram in tara tot pt. asta militam: o presa in concordanta cu principiul de baza al jurnalisticii (echidistanta). Presa, da, trebuie sa arate atat afacerile necurate ale puterii, cat si cele la fel de “curate” ale opozitiei. Din pacate, lucrurile astea nu se intampla si in Romania. Una este libera informare (iar asta nu a fost in nici un fel “atinsa” de CSAT) si alta e campania murdara, mincinoasa, manipulatoare si periculoasa pe care trusturile (unele) o practica. Daca vrem sa vedem in ce fel este amenintata siguranta nationala, sa luam in discutie o “stire” de la irealitatea: “euro va ajunge la 6 lei”. “Analisti” economici vin si confirma “stirea”, cu “argumente solide”; asta determina la bursa o anumita miscare, cei care stau in spatele “informatiei” vand, fraierii cumpara pt a profita de pret. A doua zi, euro, in loc sa inceapa sa creasca- scade. Cei care au cumparat cu o zi inainte inregistreaza o prima pierdere, ceilalti- castiga. Scaderea continua si cei care cu doua zile inainte cumparasera- vand, actiunile revenind la vanzatorul initial plus un profit. Asa ceva este interzis in orice tara din lume si duce automat la inchiderea postului. In Romania a ajuns sa se confunde libertatea presei cu libertatea de a face orice. Acum, anumite tele-vizuini nesanctionate (stim de ce si stie si CNA) sar ca le-ar fi limitata libertatea de exprimare. Minciuna si manipularea pot fi inscrise in libertatile fundamentale ale omului sau in libertatea de exprimare? Cata echidistanta poate avea Chireac care are contracte cu statul de milioane de euro (cu statul, dar nu cu PDL), dar si o firma de consiliere politica a opozitiei? E doar un exemplu.

 65. Moro,
  Tu crezi ca judeci bine si poate ca-i asa.
  Ai citit de la cap la coada cap 6 din Strategie?
  Daca da discutam, daca nu refuz sa discut.
  Refuz sa discut pe comentariile altora decat exemplificativ si sa zicem oarecum confirmativ ptr un comentariu pe care-l il fac eu .
  Asadar la cestiune nu la manipulare si diversiune.

  Eu sunt profesionist in tot cefac in timp tu odata te-ai definit ca un amator caci asa este cel care intarata care este carcotas care provoaca ca sa cumpere in permanenta fara a da nimic in schimb.
  Personal tu nu mai invatat nimic decat modul in care personajul usor peste medie foloseste cu placere si ca un amator arma de diversiune si manipulare.
  Oricum sunt destui care pica in plasa falselor tale naivitati(aici Biblio iti da clase, asa ca urmareste-l cu atentie) si iti acopera fara sa-si dea seama sarcina de a crea mici diversiuni in acest spatiu virtual.
  Eu doar le stopez cand este cazul si destui din astia disperati de reactia mea, au parasit terenul si se produc prin alte parti, dar recunosc ca nu m-am investit sa pazesc toate blogurile corecte ale acestei tari. 🙂

 66. erata: …in tot ce fac in timp ce tu…

  @Mada ,
  Vad ca imediat ce-mi apare postarea in spatiul si sub forma pe care o vad toti imi observ si eu dintr-o privire diverse erori.Asadar se vede altfel dupa si deci oare nu ai putea sa introduci previzualizarea postarii, care cred ca ar reduce si exprimarile ireverentioase si ti-ar usura astfel sarcina?
  Sunt bloguri care o au.
  Infine eu nu ma pricep, asa ca nu stiu cat de posibil este asta.

 67. nu’i nici o deosebire intre stirea “euro va ajunge la 6 lei” si aia raspandita de guvernul criminal precum ca ” din ianuarie 2011 pensiile vor reveni la valoarea

 68. Moro,
  O rectificare caci acum se intelegea alt ceva:

  Refuz sa discut pe comentariile altora invocate, decat daca sunt folosite de preopinent doar exemplificativ si sa zicem oarecum confirmativ ptr un comentariu pe care-l il face el pe baza surselor primare.

 69. actuala … ambele sunt incercqari ale desteptilor de a profita de “prostia prostilor” … totu’ vine de la faptul ca avem prea multi prosti … tot asa se explica si faptul ca basescu traian a castigat al doilea mandat … 🙂

 70. Erata: Ref la CNa ma refeream la ocazia de a se face o lege serioasa ptr acest for care el nu va cere niciodata asta caci de ce sa nu castige bani decat urmarind un dialog de soiul:
  Moderatior: Dle Vadim cred ca aveti dovezi la ce spuneti?
  Vadim: Desigur, dar ce credeti ca as vorbi fara dovezi?

  Nu asa ca-i nostim?

 71. acum vreo doi ani basescu traian i’a facut cadiu lui vadim tudor postul de vicepresedinte al senatului … asta’i tot nostim? … 🙂

 72. D-na Udrea ce se intimpla cu mass-media este adevarat,este folosita din plin pentru a induce in rindul populatiei nesiguranta teama de catre opozitie.Tot asa se intimpla si in Iasi,unde presedintele organizatiei municipale PSD,Doru Tompea ajuns rector la cea mai mare universitate din Moldova P.Andrei cu ajutorul d-nei E.ANDRONESCU printr-un ordin dat abuziv si ilegal(4294/10.06.2009,ordin care nici nu exista pe situl edu.ro)ordin care a lasat pe drumuri un nr.de 70 de cadre didactice si personal TESA,salariati care pentru faptul ca nu au facut parte din clanul TOMPEA si BOCANCEA nu au fost lasati sa intre in universitate pentru a putea desfasura activitatea folosind forta .In aceasta universitate prin acest ordin nenorocit carte nu se face in schimb se face campanie PSD prin inchirierea de spatii pentru ANTENE, unde se face campanie PSD si campanie impotriva presedintelui tarii!Va rog sa verificati aceasta situatie ,ilegalitatile savirsite de conducerea universitatii care este numita si nu aleasa de senat desi vechea conducere a cistigat toate procesele cu hotariri definitive si irevocabile impotriva asa zise conducere instalata de d-na Andronescu si care a dus institutia in haos si ilegalitati

 73. Cenusa ,
  este o deosebire enorma, caci incurajarea inflatiei duce la pagube enorme la toti, in timp ce incurajarea pensionarilor si mentinerea moralului acestora, chiar daca previziunea nu s-ar confirma in totalitate, nu are ce rau sa faca.

 74. ioane adriene,
  ba tu esti bun in cercetare neaplicativa, ca mereu apari cu teorii in stil personal care nu fac nici doi bani , ci doar le potrivesti cu planurile basesciene si atat.daca ai avea ceva habar de economie ai fi stiut ca o inflatie de pana la 8-10% si controlata ar fi fost mult mai buna decat toate teoriile inventate pe vapor…Asta pentru ca oricum se va ajunge la inflatie, dar nu va mai fi controlata si atunci se duce totul dracului si se alege praful inclusiv de taierea pensiilor si salariilor…
  Ciocu mic , pentru ca toate postarile tale sunt numai “bate-n balta”.

 75. Ieri materialul scos pe piata de C.S.A.T.a produs mare deranj in curtea mogulilor,care imediat si-au incordat muschii si i-au scos de prin CANALELE INSALUBRE,unde isi duc traiul de zi cu zi,pe cei mai mari ipocriti,farisei,praduitori si tilhari,care si-au facut un tel in viata din a sifona bani publici prin intermediul presei.
  Indignarea a atins cote alarmante in rindul mizeriilor care se autointuleaza,JURNAKLISTI,cind de fapt ei sunt niste infractori de drept comun ,care ar trebui sa raspunda penal pt. faradelegile comise de-ac lungul timpului,incepind cu santajul,luarea de mita si publicitatea venita cu nemiluita de la diversele GUVERNE care in felul acesta si-au cumparat linistea si tacerea acestor infractori.
  Asadar TRUSTURILII’au reactionat precum prostituata care in noaptea nuntii nu a putut insingera cearceaful.
  Dar sa facem cele cuvenite si sa vedem cine a tras primul semnal de alarma serios fata de ceea ce se intimpla in presa romaneasca.
  Asa ca voi apela la o institutie neutra,neimplicarta in jocurile politice de pe malul dimbovitei:
  OXFORD ANALYTICA-iata ce spunea aceasta prestigioasa intitutie despre presa din romania in toamna lui 2009:
  INCEP CU TITLUL—PRESA CIINELE DE PAZA A MOGULILOR ROMANI’
  Haaaaaaaaaaa,cum vi se pare titlul?nu-i asa ca e foarte ofertant,nu-i asa ca suna bine,asadar oxford analytica considera ca PRESA ROMANEASCA ESTE PE PICIOR DE CIINE DE PAZA PT LINISTEA SI LIBERTATEA MOGULILOR INFRACTORI,CARE INFRACTORI MOGULI,o pun la dispozitia SISTEMULUI TICALOSIT PT A SUPRAVIETUI,PT A-SI PASTRA LIBERTATEA.
  Acum sa vedem cum suna inceputul raportului,introducerea si ea la rindul ei ,minunata,chiar fascinanta;,presa din romania nu mai joaca un rol pozitiv in societatea romaneasca,iar tentativa de a consolida o presa ,INDEPENDENTA A ESUAT’.Cele mai multe mijloace media au fost ,ACAPARATE’de moguli care sunt hotariti sa influenteze politica nationala in interes propiu.
  trsturile de presa sunt o extensie a ,INTERESELOR MOGULILOR VINTU SI VOICULESCU’o extensie a intereselor de afaceri si politica.
  aceste trusturi au ,omorit jurnalismul de investigatie,trecind la tabloidizarea presei,oferind telespectatorilor si cititorilor subiecte rupte de realitate,bine contrafacute si cu o vadita tenta partinica.’INCHEIAT CITATUL.
  Iata cum era vazute presa romaneasca din CITY-UL londonez in toamna lui 2009 in plina campanie pt presidentia romaniei.
  Va mai aduceti aminte cum TRUSTURILE TICALOASEC 2 ZILE NU AU SCOS UN CUVINTEL DESPRE ACEST RAPORT,IAR CIND AU FACUT-O AU PROCEDAT IDENTIC CA STILUL DE IERI-SI-AU SCOS MIZERIILE DIN CANALELE INFECTE SI I-AU PUS SA RECITEW POEZII ,cu care sa adoarma ratiunea si vigilenta telespectatorilor.
  Asadar,materialul scos de C.S.A.T.nu face altceva decit constata si el ca INFRACTORII DEVENITI PATRONI DE PRESA ,sdunt un adevarat periocol pt DEMOCRATIA ROMANEASCA,pt ca trebuie foarte clar mentionat-e vorba in acest material despre CAMPANIILE COMANDATE,despre acele campanii mediatice care au ca scop DECREDIBILIZAREA UNOR INSTITUTII ALE STATULUI,INCEPIND CU JUSTUTIA SI TERMININD CU FISCUL.
  Dealtfel,acum cind scriu,A.N.A.F.-a pus sechestru asiguratoriu pe REALITATEA MEDIA,urmare a faptului ca REALITATEA MEDIA,A PAGUBIT STATUL CU 4 MILIOANE DE EURO-oare cine ii mai poate crede pe acesti lachei,care toata ziua pling pe umerii pensionarilor,dar pe la spate ei fura statul,si pagubesc bugetul romaniei.

 76. Iritarea mogulilor ,iritarea unor invitati care zi de zi,ora de ora presteaza in fata camerelor de luat vederi la televiziunile MOGULILOR INFRACTORI,este de inteles.
  Guvernul boc a taiat dramatic publicitatea oferita MOGULILOR DE PRESA,BANII CARE UMPLEAU CONTURILE ACESTORA PE PARCURSUL UNUI AN CU SUTE DE MILIOANE,ASADAR ROMANII TREBUIE SA STIE CA O BUNA PARTE A AVERILOR ACESTOR INFRACTORI S-A FACUT PRIN ACESTE COMENZI DE PUBLICITATE,URMARE A SANTAJELOR LA CARE ERAU SUPUSE GUVERNELE.
  Apoi,mai trebuie sa se stie ca:
  O.N.G-urile,cele care sunt AGATATE DE BUGETUL STATULUI-AU FOST TAIATE DE LA PORTIE,fiind cunoscut fasptul ca in 2008,CALIN POPESCU TARICEANU,a scos o ordonanta de urgenta prin care anumite O.N.G.erau finantate de la bugetul statului.
  Deraltfel azi noapte un ratacit ,pe numele sau ,VAL VILCU’nici mai mult nici mai putin pleda pt SUBVENTIONAREA MOGULILOR PT A PUTEA SUPRAVIETUII.
  Situatie relativ identica cu cea a pensionarilor:
  ADICA NU REDUCETI PENSIILE,NU DATI O ALTA LEGE A PENSIILOR,CA NU CUMVA PENSIILE SPECIALE SA AIBE DE SUFERIT.

 77. ion adrian … aha .. minciunile basescului sunt bune si ale celorlalti rele … 🙂

 78. realitatea media a pagubit statu’ cu 4 milioane de euro … aha … abia acuma am inteles ce tare’i madam vergu, febletea funeriului, care a reusit singura sa dea tot o lovitura de 4 miloane de euro … cat trustul realitatea media … adica vergu’i la fel de tare ca intreaga media … 🙂

 79. cenushe-iar ai consumat in exces ciuperci BOLUNDE;
  1-vergu nu este demintar,functionar public,a fost un simplu consilier
  2.vergu a citigat un proiect in domeniul invatamintului in iunie 2008 pe vremea DOBITOCULUI ADOMNITEI,PROIECT FINANTAT INTEGRAL DE U.E.
  3-SPRE DEOSBIRE DE ECATERINA ANDRONESCU CARE A CISTIGAT UN PROIECT TOT CU U.E.PE VREMEA CIND EA ERA MINISTRU,IN 2009 ,ADICA SEMNAT SI APROBAT TOCMAI DE EA,ADEVARAT CU CITEVA SUTE DE MII DE EURO MAI MARE DECIT CEL AL DOAMNEI VERGU.
  Concluzie-esti o mizerie de om,care arunca DUPA RETETARELE MOGULILOR MIZERII SI MINCIUNI.de ce o faci?simplu,esti direct interesata,ai interese personale si esti STPENDIATA,PT CA SA MINTI,SA MANIPULEZI SI SA DEZINFORMEZI.
  Amestecarea lucrurilor,tentativa de a demonstra ca TOTI SUNT MIZERABILI CA VOI ESUEAZA,SI SE VEDE CU OCHIUL LIBER.
  ROMANII ISI VAD DE TREABA,MUNCESC FAC BANI,CINSTIT,CEI CARE STIU SA FACA BANI.
  VOI TICALOSILOR,SUSTINATORII AI SISTEMULUI TICALOS VA ZBATETI IN ZADAR,INCERCIND SA INTRETINETI O ATMOSFERA DE APOCALIPSA.
  Iesi in strada CENUSE-IA CONTACT CU REALITATEA,
  Ai sa vezi ca lumea arata cu totul altfel-DOAR LA REALITATEA ,INTACT LA PESEDEI SI PENELEI SE MOARE DE FOAME.
  In realitate romani inteleg,stiu de ce sunt aici si incearca sa schimbe situatia,muncind mai mult si straduindu-se sa traiasca BINE-NU GUVERNUL ESTE RESPONSABIL CU TRAIUL BUN-FIECARE DINTRE NOI SUNTEM RESPONSABILI DE FELUL IN CARE TRAIM.
  VREM SA FIM POMANAGII ,E TREABA NOASTRA,VREM SA TRAIM BINE E TOT TREABA NOASTRA.
  HUOOOOOOOOOOOOOO,PUTORILOR LA MUNCA CU VOI POMANAGIILOR,JEGURILOR.

 80. Silvia H | Comentează mesajulAzi 13:27 | 10963/10963
  Primarul şantajat de Pârv şi Dan Diaconescu: „Dacă se poate să-mi dea banii înapoi, bine, dacă nu, să-şi ia medicamente de ei”
  Sursa: adevarul.ro http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Primarul_santajat_de_Parv_si_domnu-_Dan-_-Daca_se_poate_sa-mi_dea_banii_inapoi-daca_nu_sa-si_ia_medicamente_de_ei-Timisoara-Arad_0_286171586.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=458714%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-

 81. Trebuie sa le reamintesc cirpelor umane de care se folosesc cei care au interese in lumea virtuale,ca figura cu,BA PE-A MATII ‘nu mai tine.
  se vede clar ca sunteti depasiti de evenimente,intr-o penurie grosolana de argumente pertinente,credibile,jocul vostru este atit de ridicol,incit cred ca si voi rideti de prostiile pe care le afisati-DAR CE NU FACE OMUL PT O PIINE ALBA,VB TURNATORULUI VOICULESCU,NU?
  Isi toarna familia,neamurile,toarna ori pe cine-DOAR PT A PUTEA PUNE O FRANZELA ALBA PE MASA TICALOASELOR SALE ODRASLE.

 82. Zapa,
  Ba ramai in continuare un nimeni care nu-i capabil sa conceapa idei personale, o persoana (cred ca-i prea mult spus ) care si-a vandut constiinta pentru un bot de mamaliga portocaliilor si care are doar sarcina de a ataca pe bloguri pe toti cei care dezvaluie adevarul. De aceea tu nu rasunzi laideile altora daca aduc atingere matrozului si intereselor sale, ci sari direct cu parul si injuriile.Daca ti-ai analiza postarile mai minutios ai constata cu surprindere ca tot ceea ce spui este copiat din spech-urile marinarului, nimic nu-i al tau, neavand niciun fel de contributie.Stiu ca n-ai fost in nicio America ba si n-ai nicio firma, toate au fost minciuni patologice si acoperire pentru ceea ce urma sa faci, dar in schimb taiai frunza la caini pe dupa blocuri si -ti pierdeai timpul prin Internet-cafe-uri, loc de unde te-au si recrutat portocalii ca sa combati sanatos si riguros.Desi stiau ca esti si ai “educatie” de grobian, s-au multumit cu tine si asa deoarece le trebuiau multi mercenari la treaba asta mrdara de a injura cetatenii cu spirit de dreptate si adevar.Ce, ai uitat in ce hal il injurai pe Cristoiu la Jurnalul National (atunci cand il critica pe idolul tau ?) De asemenea, pe unde ti-am intalnit postarile si ripostele, toate se caracterizeaza prin violenta, nesimtire crasa si lumbaj suburban.Asta esti ba tu, un nimeni care n-are constiinta, n-are idei personale pentru ca n-are personalitate, un vandut de trei parale care misuna printre oamenii civilizati si arunca ocari crezand ca l-a prins pe Dumnezeu de picior..Nu bai, n-ai prins nimic decat ca esti un individ nu inutil societatii ci extraordinar de daunator, o ganganie care ar trebui strivita cat mai repede.

 83. frank … am recitit comentariul meu de la 12.48 … nu vad unde,zici tu, am scris ca madam vergu e functionar al statului … am zis ca’i “febletzea funeriului” … sau tu gandestiu ca orice ating pdl’istii devine de stat? .. te’nseli … orice ating pdl’istii devine proprietatea lor … pe principiul “aaaaaa, ia uite niste milioane de euro … ale mele sa fie” … 🙂

 84. frank? .. androneasca, zici? .. in 2009 … a castigat un proiect pe vremea cand se gasea in guvernu’ ala visat de basescu traian? … hm … nu l’am vazut pe basescu traian sa ia atunci atitudine … cum de s’a aflat de tarasenie? … nu cumva presa moguleasca, aia cu vulnerabilitatile a dat’o’n gat? … adevarat vulnerabilitate … 🙂

 85. blaga a uitat ca geoana zis prostanacul a fost la partu(vantu) acasa inaintea alegerilor ! bai vasile, presa si televiziunile lui vantu, felix, patriciu si diaconescu dan sunt un pericol pt stat… minciunile lor pot provoca un razboi civil… cei trei sunt cei mai mari talhari din istoria economica contemporana ( vantu-fni, felix-banii lui ceausescu si patriciu-petromidia+ creantele din libia) , astia apara democratia sau interesele lor ? blaga demisia , esti de-al lor !
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/blaga-intrebat-daca-presa-este-un-pericol-pentru-stat-intrebati-la-presedintie-191444.html

 86. Desteptaciune,
  Controleaza tu inflatia, mintea lu Peste! 🙂

 87. Fiind cu numarul 1700 pe cealalta pagina o aduc caci este interesanta si destul de trista totusi daca nu este doar histrionism pur:

  Adrian Păunescu a făcut ieri o dezvăluire şocantă, care lasă să se înţeleagă că ar avea grave probleme de sănătate. “Vă avertizez că, de acum încolo, cu mine se poate întâmpla orice”, a mărturisit poetul în vârstă de 67 de ani într-un editorial semnat în “Jurnalul naţional”, care sună ca un testament.

  Contactat de România liberă, Păunescu nu a dorit să dea detalii. “Sunt în plin tratament, e o problemă de viaţă si de sănătate şi nu pot să explic despre ce e vorba”, ne-a spus el.

  Histrionul este si ramane histrion si pe spinarea bolii, ba chiar si pe spinarea mortii lui posibile

  “Trec prin momente grele de viaţă (…) Din dragostea mistuitoare pe care v-o port, din convingerea că nu va trece mult, după plecarea mea, şi oamenii vor înţelege pe de-a-ntregul cine am fost cu adevărat, vă avertizez că, de acum încolo, cu mine se poate întâmplă orice. Nu e vorba doar despre un tratament negativ special, care mi se aplică de multă vreme. E vorba despre nenorocirea incredibilă prin care trece această ţară, de soarta căreia eu nu mă pot despărţi”, scrie Păunescu. Dacă iniţial el lasă să se înţeleagă că tristeţea sa este provocată exclusiv de starea jalnică în care se află ţara, din rândurile care urmează iese la iveală suferinţa sa personală.

  Ce sa spun Biblio si AP se pot lua de mana. Poate ca Biblio este chiar AP?

 88. O stire comica pt antibasescieni:
  ,Victor ponta a INVENTAT O NOUA TAXA ,imediat botezata TAXA PONTA-ea taxa vine pe spatele BARONILOR PSD-care sunt obligati ca lunar sa cotizeze 3000 de lei in contul partidului.
  deh e saracie,e criza,pt ca pe vremea lui nastase taxa asta era pt un amarastean de consilier comunal.
  Iar,daca ne gindim ce gaura a lasat PROSTANACUL GEOANA IN BUGETUL PSD……………….nah,acolo vre-o 8 milioane de euroi,bani pe care i-ar fi recuperat pocnind usor din deste.acum insa………..INTRA LA SACRIFICIU BARNOIADA PESEDISTA,
  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  cum sa nu-l vad ofticat pe IONHUT,CENUSE………….HAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIII
  BEY O SA MINCATI CONSERVE CU CIUPERCI BOLUNDE PINA IN ANUL 2050 …………………HAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIII

 89. Hahahhihi, soseaua ce duce spre palatul din snagov era luminata cand a trecut baselul,am prins-o si eu luminata,apoi s-a stins.Probabil plecase,nu?pt ei nu exista criza si economie,ei sa foloseasca la max totul.

 90. nu stiu ce au toti cei pe care’i cunosc … zic ca io nu vorbesc, ci shuier … cred ca s’au vorbit intre ei, ca altfel nu’nteleg de ce toti zic asa … 🙂

 91. da, frank … ai dreptate … ma oftic nespus ca trebuie sa plateasca psd’istii lunar cate 30000, sau cat or plati … nu mai pot sa dorm de oftica … 🙂

 92. FRANK….Din 2012 vom manca aripioare de rechini PDL …si multe alte produse de lux…
  Pana atunci o frigem cu fasole si verdeturi…sa scape tara de criza…
  Daca Ponta colecteaza pentru partid nu e rau ..bucataria lor..Mai rau e ca Little Boc ia de peste tot ,strange de la toti ..am auzit ca pune taxa pe lux..diferentiata ..pe toileta din casa sau din fundul gradinii ..pe metri de hartie igienica utilizata ,pe frunzele de brusture sau de cucuruz folosite ..le ia Fiscul la inventariat ….Am auzit ca vor fi exceptate de la impozitare si taxe sapunul Cheia ….Eugenia cea frageda…..biscuitii dantelati….pasta de dinti Clorodont…
  soda de spalat rufe…..totul pentru cumpatare,economie si suportabilitate a masurilor de austeritate si de redresare economica a mediului de afaceri autohton….
  FRANK….Nu ti se pare ca Little Boc colecteaza de la toti pentru a-i redistribui pe pensiile amarate si salariile bugetare fara sa puna nimic in plus ?Le da si le ia ..le ia si le da inapoi ..
  intr-un perpetuum mobile ….care am auzit ca de fapt nu se realizeaza fiindca intervine forta frecarii…..si cum Little Boc o freaca rau de tot se va opri intr-un final si perpetuum mobile guvernamental ….

 93. @ ion adrian
  Special pentru plăcerea domniei voastre…

  Adrian Păunescu – Iubiţi-vă pe tunuri

  Mă voi feri ca de foc de pericolul
  Că dragostea să devină
  Obiect al meditaţiei,
  Al speculaţiei,
  Al filozofiei.

  Ferească Dumnezeu
  De acea dragoste retorică,
  În stare să ucidă
  Numai eroii
  Pe scenele de scândura uscată.

  Alt fel de dragoste am trăit eu
  În zilele şi-n nopţile vieţii mele.
  Am fost devorat,
  De patimi reale,
  Şi nici un regizor
  Nu mi-a putut iscăli pieptul
  Cu biata lui cerneală roşie,
  De care s-au învrednicit toţi actorii.

  Eu însumi am ceva teatral
  În fiinţa mea.
  Dar eu nu sunt actorul,
  Eu nu sunt regizorul,
  Eu sunt autorul
  Tragediei pe care o joacă atâţia.

  Adolescenţi şi adolescente
  Se vor regăsi teatral
  În poemele mele de dragoste
  Pe care le restitui lumii
  Ca pe-o boală de care voiesc să mă lepăd
  Şi nu pot.

  Căci nici o boală nu devine
  Mai mică în tine
  Dacă se molipsesc şi alţii de ea;
  O, dragostea mea devăstătoare,
  Câţi tineri îşi vor face iluzia
  Că-i poţi salva când te vor ciţi
  În cuvintele mele.

  Nu există propriu-zis experienţă umană,
  Nimic nu e valabil decât o singură dată,
  Ca o seringă în vremea modernă.
  Totul se aruncă după folosinţă,
  Înclusiv dragostea unui poet
  Citită în cărţile lui.

  Nici Biblia nu foloseşte,
  Nici Biblia n-are un conţinut exemplar,
  Experienţa din Cântarea Cântărilor
  Se pierde ca un proces verbal de şedintă,
  Nu e nimic de făcut,
  Nu e nimic de ales
  Din toate acele cuvinte,
  Decât plăcerea estetică.

  Eu simt autorul tragediei,
  Eu declam împreună cu actorii,
  Eu fac fibrilaţie la inimă odată cu regizorii,
  Eu aplaud şi huidui împreună cu spectatorii,
  Eu mă spânzur împreună cu administratorul teatrului
  În acest final de veac
  În care dragostea
  A ajuns atât de prost vandabilă.

  Se joacă, dragii mei,
  Tragedia dragostei
  În faţa scaunelor goale.
  Murim şi nimeni nu se uită la noi,
  Actorii turbează pe scândura goală
  Şi poate ca de-atâta singurătate
  În sălile în care joacă
  Ei încep să ia în serios
  Rolurile din tragedia dragostei.

  N-a fost chip să scap de aceste cuvinte,
  A trebuit să vi le spun
  Gelos pe Shakespeare,
  Care a avut răbdarea
  Să-şi omoare toţi eroii,
  Stiind
  Că vă fi absolvit de marea lui vină
  Pentru că, între timp, oricum,
  Toţi aveau să moară,
  De moarte firească.

  Dar eu sunt poet liric,
  Eu încă n-am deprins învăţul
  De-a pune la persoana a treia
  Ceea ce devoră persoana întâi.
  Şi de-atâtea ori am simţit nevoia
  Să mă salvez cu un plural al majestăţii
  Şi n-am putut şi unii dintre voi
  Au numit, prosteşte,
  Această care mi s-a întâmplat,
  Egoism.

  Şi nici nu am blestemată
  Răceala de cuget
  A şefului de cadre
  Care iubeşte-n taină,
  În vreme ce acţionează
  Cu dosare şi referinţe de tot felul
  Împotriva tuturor iubirilor şi a tuturor celor
  Care iubesc.

  Dragostea mea are un aspect
  Aproape clasic,
  În romantismul ei
  Desuet şi expresionist.
  Iubesc
  În numele tuturor umilinţelor,
  Şi al tuturor aşa-ziselor faradelegi pedepsite
  De legi fără de lege.

  Vai mie, autor de tragedii,
  O s-ajung exemplar, o să se predea
  Lecţii de literatură universală
  Pe textele mele,
  Biată autopsie,
  Vinovată şi impudică autopsie,
  Câti din voi, care vă veţi supăra pe copii voştri
  C-au luat note mici
  La lecţia “Poezia lui Adrian Păunescu”,
  N-aţi fi azi în stare
  Să mă ucideţi
  Pentru poezia de dragoste
  La care nu copii voştri, ci voi aţi putea rămâne repetenţi.

  Vă voi trece clasa,
  Pe voi şi pe femeile voastre,
  În faţa cărora îngenunchez
  Pentru sfânta răbdare pe care o au cu noi
  Şi pentru misteru1 care ne leagă.
  Vă voi trece clasa, vă voi trece veacul,
  Veţi supravieţui în poezia mea,
  Şi poate mai mult în poezia mea de dragoste,
  Care nu e reglementată
  Prin hotărâre a Consiliului de Miniştri.
  O, bieţii mei prieteni!

  Scriu poezie de dragoste
  Şi ştiu că n-am nici o şansă
  În timpul vieţii mele.
  Sunt făcut să par altceva,
  Suport interdictia de a vă fi unul din semeni,
  Teatral uneori,
  Pentru că-n clădirea teatrului nostru
  A ascuns armata
  Toata muniţia, toate drapelele.
  Teatral uneori
  Pentru că în oraşul nostru
  Nu mai e loc nicăieri altundeva de poeţi
  Întrucât primaria e plina de funcţionari.

  Teatral, teatral, într-adevăr,
  Şi rugindu-vă,
  Implorindu-vă,
  Ordonidu-vă:
  Pace şi dragoste
  Şi dacă sunt pe lume şi dragostea, şi pacea
  Va fi şi Truda de-a le păstra.
  Bucuraţi-vă că mai aveţi
  Poeti din acest os,
  Păsări de această marcă,
  Împulsuri în această direcţie.
  Bucuraţi-vă, bucuraţi-vă, plângând,
  Că în vreme ce voi mă credeaţi surghiunit
  În sintaxa unei singure orientari,
  Să lucrez ca orbetele
  Pentru infăţişarea voastră festivă,
  Eu iubeam şi scriam
  Poezie de dragoste.

  Iar pe voi, fraţii mei tineri,
  Pe voi, care mă veţi ciţi crezând
  Că veţi avea ceva de învăţat din poezia mea de dragoste
  Vă rog, nu pariaţi prea mult
  Pe această iluzie.

  Nimic nu se învaţă de la nimeni
  Până când nu înveţi acel lucru
  Din propria ta experienţă.
  Voi mă veţi iubi
  Abia după ce
  Veţi ajunge-n situaţia mea.

  Poezia mea nu e de dragoste, ea e dragoste,
  Poezia mea de dragoste nu e iniţiere,
  În versurile mele nu veţi găsi
  Descrise somptuos
  Poziţiile dragostei
  Ca-n manualele de pornografie indiana
  Sau chiar daneză.
  O, nu. Toată poezia mea de dragoste
  E o imensa vatră de cenuşă
  La temelia unui rug
  Ce arde încă.
  Luaţi această carte-n mâini,
  Această machetă a unui teatru tragic,
  Iubirea e tragică.
  Pentru că iubirea e moarte,
  Iubirea e tragică
  Pentru că actorii o rostestesc cu suflarea tăiată,
  Măreaţă cum e
  În scriitura pe care au învăţat-o,
  Dar abia aşteaptă să coboare
  Dupa ce şi-au îmbrăcat hainele de stradă
  În fierbintea, urâtă, dar pasionata lor
  Iubire de oameni.
  În sală pe fiecare-l aşteapt-o femeie,
  Undeva, la balcon, o fată pură plânge,
  Când iubitul ei, actor la Teatrul municipal,
  Se sărută pe scenă cu o actriţă.
  Vai, eterna contradicţie
  Dintre artă şi viaţă!

  Nu vă luaţi după spusele mele, ci după cele scrise
  Citiţi cartea mea
  Când viaţa v-a obosit de-ajuns într-o zi,
  Eu nu am pretenţia să vă învăţ nimic,
  N-am decât orgoliul de-a mă alatura
  Cu toată cenuşa distrugerii mele
  Cenuşilor voastre,
  Căci fiecare dintre voi
  E un cuplu
  De la care ar putea începe
  Iaraşi BR> Lumea.

  Şi când veţi vedea
  În faţa ochilor voştri arzând de iubire
  Tunurile veacului pregătindu-se s-ă-distrugă
  Câmpiile şi fabricile,
  Oamenii şi munţii,
  Păsările şi peştii,
  Bibliotecile şi spitalele,
  Mormintele şi bisericile,
  Nu pregetăţi, aruncaţi-vă hainele de pe voi,
  Îmbrăţişaţi-vă, sărutaţi-vă,
  Şi pentru că pământul e rece,
  Iar tunurile care vor să-l distrugă sunt calde,
  O, voi, tineri ai planetei mele
  Convulsionată de-atâtea arme,
  Sub ochii holbaţi ai armatelor,
  Sfărimând ochelarii greţoşi ai generalilor,
  Fără nici o ruşine,
  În numele singurei religii care ne uneşte,
  Credinţa în continuitatea speciei umane,
  Iubiţi-vă,
  Iubiţi-vă pe tunuri!
  Concediaţi tunarii
  Şi dezamorsaţi obuzele
  Şi daţi-ne acest prim şi netrecător
  Semn al păcii universale.

  Iubiţi-vă,
  Iubiţi-vă pe tunuri!
  Iubiţi-vă până le veţi hodorogi,
  Până le veţi scoate din funcţiune,
  Iubiţi-vă aruncând din mâini
  Tot ce vi se-ntâmplă s-aveţi în mâini,
  Actele voastre, banii voştri, oglinzile,
  Chiar şi această carte care nu are decât meritul
  Că aparţine unui om
  Care în viaţa lui, deşi n-a avut norocul
  Să facă dragoste pe nici un tun,
  Când n-a dormit şi n-a scris,
  A iubit
  Cu disperarea condiţiei umane,
  Cu lacomia venitului de pe front,
  Cu grija medicului
  Şi cu dăruirea muribundului.

  Facă-se profeţia mea,
  Fie o dată pentru totdeauna a tinerilor
  Iubirea pe tunuri!

  De acolo de unde l-am luat, textul a venit cu greşeli… Le-am lăsat acolo pentru că datoria şi greşeala se împletesc în secundele conştientului.

 94. ce fel de oameni sunt cei ce se bucura ca adrian paunescu are probleme de sanatate … ca antonie iorgovan avea cancer sau ca fiul lui rosca stanescu s’a sinucis?

 95. nu ma bucur cand spun ca este histrionic. dar tu nu intelegi asta sau ca orice securist deformezi si inerpretezi cum iti convine.

 96. ***ion adrian – eu am adus aici ştirea că grohăitoru’ Păunescu e bolnav crezând că o să fac o bucurie dar nicidecum nu m-am aşteptat ca tu să-i postezi poeziile… 😳

  Da, ai dreptate, m-am făcut extrem de rea dar mi se crează condiţiile să fiu rea… Scăpăm de un oportunist, de un nesimţit care a trăit bine şi s-a bucurat de toate privilegiile şi înainte şi după ’89…

  Un om care a fost corect şi care a muncit cinstit şi cu credinţă nu se bucură de respectul şi recunoştinţa nimănui… Ba mai vine şi statul şi-i fură din ceea ce i se cuvine şi la ce a contribuit o viaţă… 🙄

 97. nu statu’ti fura … ci basescu traian si guvernu’ lui de incompetenti … 🙂

 98. ” Ionhut says: 23.06.2010 at 21:12

  Ce vorbesti Frantz, te-a atins pe tine si te doare la matze ?
  Da, cand din ordin marinaresc s-au facut dosare aiurea, cu fapte fictive (vezi fostii ministri Atanasiu, Chiuariu, Pacuraru, etc) doar pentru ca erau adversari politici, a fost corect nu ? Astoara nu li s-a afectat cariera ?”

  Pe mine? La maţe? Ntz! MĂ DORE-N BAŞCHEŢI! POA’ SĂ NINGĂ, POA’ SĂ PLOUĂ, EU AM CANADIANĂ NOUĂ!……nici converse cu fasole din magazia unităţii n-am furat nici şpion n-am fost! Despre Chiuariu las-o însă mai moale că-mi aduc aminte de “Poşta”, de Creţeanu şi de alte potlogării!

 99. Colonele cu ghilimele, antibibliotecarul sunt tot io!

  Administrator:
  Atunci hotarati-va asupra unei singure identitati.

 100. IONHUT…Eu vad aici ca cineva nu s-a dus astazi la tratament sau nu si-a luat medicamentele..
  scriind despre Adrian Paunescu…masandu-si masochist inima si mintea cu hartia abraziva a educatiei si intelectului sau precar si la fel de abraziv si inert ca trupul care le adaposteste …si fiindca nu vibreaza natural cred ca i-ar trebui i-ar trebui vibratii artificiale care se pot obtine folosind produsele din magazinele de specialitate ..
  Ai grija ce-i doresti ..ca s-ar putea sa i se indeplineasca ….poate vedem personajul mai fericit si mai relaxat….

 101. Ne ocupam de Dan Diaconescu si de CCR si decizia sa privind masurile de austeritate propuse de Little Boc….asa ii trebuie si presei si noua ..daca punem botul….
  Ce ati mai aflat ? Cate agentii guvernamentale s-au mai desfiintat ..din cele peste 100, cate au mai ramas ?Ce mai stiti despre companiile cu capital majoritar sau minoritar de stat ?Care mai e nivelul datoriilor lor catre stat ..care mai e politica lor salariala ?Cat a strans Boc din datoriile acestora la buget?Ce mai stiti despre salariile secretarilor de stat din ministere..ale directorilor din aceleasi ministere si ale directorilor clienti politici din teritorii?Cu cat au fost ajustate in afara de reducerile nationale de 25%…..
  Grabiti-va sa intrebati guvernul si pe Little Boc pana nu aproba CCR masurile de austeritate propuse de guvern si Boc si ai lui nu vor pretinde ca ei le-au redus salariile la cleintii politici incluzand in curajul si responsabilitatea lor nationala reducerea de 25 % de care beneficiaza toti amaratii de bugetari si pensionari…15%…apropos ..ce mai stiti despre pensiile “nesimtite?Le reduce Boc tot cu 15% sau le mai ia ceva din nesimtire inainte de aplicarea reducerilor ?
  Cine imi poate raspunde aplicat primeste in direct aici pe blog un cadou cu versuri de Adrian Paunescu ,bogatul in volume si profitorul mintii sale ….dar si citate din Boc de ieri si de azi….despre Constitutie si guvernarea inteleapta ….

 102. moro,
  Sunt demult lamurit asupra tarelor psihice ale individului…Daca i-ai citit postarile, imagneaza-ti ca acesta pe timpul lui Ceausescu, ca sa-i fie bine la dos, s-a grabit sa se inscrie in PCR, deci a fost comunist de bunavoie…Dupa deranjul din decembrie, iarasi s-a grabit sa fie, de data asta anticomunist virulent, ca sa vada lumea ca el a subminat din interior…Cu alte cuvinte o taratoare oportunista, un nimic care mereu isi da importanta, dar care scrie numai ineptii.Pentru mine nu face nici cat o ceapa degerata dar, ce-i drept, din cand in cand am o deosebita placere sa-l provoc pe acest ipochimen pervers..

 103. Apropos de nesimtire…..Mereu,intrebati fiind despre masurile concrete luate de guvernul Boc pentru redresarea economiei ,PDL istii vin cu prima mare masura …achitarea datoriilor statului catre mediul privat ….As avea doua intrebari :daca nu cumva “mediul privat” catre care se achita in graba datoriile statului nu este cumva cel care a investit in campaniile electorale ale PDL si ale Presedintelui Basescu ..”cu si ca prioritate nationala”….si a doua..cat din ce achita statul catre “mediul privat” se intoarce in economia romaneasca ..?

 104. moro,
  Deocamdata toate masurile eficiente si anticriza ale actualului guivern sunt afirmate pentru timpul viitor : vom face, vom intreprinde, vom reduce, etc., ceea ce denota clar ca daca un an jumatate nu s-au atins de achizitiile publice (conducata principala prin care sifoneaza banii), nu se vor atinge nici de acum incolo…Deci sparlitul ramane (pai nu le-a spus pana si Basescu la Snagov ca pentru 30.000 clientela, au pierdut 9 milioane de votanti ? ). Asemenea guvern incompetent, rauvoitor, cinic si antinational nu s-a mai pomenit nici in cele mai negre cosmaruri.A reusit sa intoarca tara cu fundu-n sus, si toata lumea injura…Desi ar parea cinic , sa stii ca eu ma bucur mult de tot, deoarece cele 9 milioane de votanti sunt pierduti definitiv (pe om cand il atingi la ban in actuala saracie nu te mai uita nici dupa moarte) ceea ce reprezinta garantia ca peste doi ani de jertfa (din partea cetatenilor) PNL si mentorul sau vor disparea de-a pururi din viata politica romaneasca..Sa merga sa le tina de urat PNT-cd-istilor.

 105. IONHUT ..Postarea mea e valabila pentru toti cei care se regasesc in ea sau se simt vizati de cuvintele mele….nu m-am adresat direct unei anume pesoane ca nu cumva sa nedreptatesc pe cineva ….
  Despre inscrierea in PCR vreau sa-ti dezvalui public ca si eu in trecut am incercat sa ma inscriu in PCR pentru a promova …nu m-au primit atunci ..mi-au gasit ceva origini nesanatoase si probabil o viata particulara mai nonconformista si la vedere…vocalitate ,nesubordonare etc ..
  Nu mi-am vazut inca dosarul si nici nu ma intereseaza …de atunci si pana azi am ramas fara un partid iubit si al sau conducator…Nu cred ca vreodata vreun lider politic indiferent cat de sus ar fi ar putea sa ma determine sa plec capul supus ,sa aplaud frenetic orice prestatie tampita si sa ma faca sa tac atunci cand nu-mi convine ceva in conduita si prestatia sa politica..Decat sa ma dea afara ,mai bine nu intru …..
  Daca nu erai membru PCR puteai sa te agiti cat doreai ..sa muncesti si sa te darui profesiei ..nu puteai sa te ridici mai sus decat ti-a stabilit partidul …..acum e la fel si mai mult decat atat …..
  PDL ul si Basescu ma lasa in fiecare zi din ce in ce mai “interzis” ….Ceilalti inca nu ma pot face sa cred in ei ,dupa prestatiile avute anterior la guvernare ,dupa prestatiile trecute ca oameni politici …dupa averile pe care le-au strans nefiind direct implicati in afaceri ….
  Daca as putea as astepta pe cei tineri sa intre in forta in politica si apoi m-as inscrie in vreun partid ..dupa ce ar disparea din esalonul I al partidului cei de ieri si cei de azi ….cand toti astia “maturi ” ar fi trasi pe linie moarta …sa-i intreb despre “sanatatea ” averilor lor …fara teama ca m-ar invinge in haita ….

 106. Ultima dezbatere – campaniile de presă care atacă…siguranţa naţională…şi uite aşa toată lumea dezbate asta, în timp ce PDL dezbate noi măsuri să ne stoarcă pe noi de bani….impozitare tichete de vacanţă, bani de masă…de ce nu puneţi impozit pe cetăţenia română..partid de parveniţi…

 107. IONHUT….Stai linistit ..treburile se indreapta ..Daca Vanghelie si Voicu renunta la cavouri si se incinereaza toate vor fi bune in Romania ..Romanii vor suporta mai usor reducerea pensiilor si a salariilor …daca Vanghelie si Voicu nu-i vor sfida pe romani cu bogatia lor post mortem …Daca totusi insista cred ca ar trebui sa le fie nationalizate cavourile si date revolutionarilor cu merite si rezistenta deosebita la greva foamei ..As rade daca Videanu ar pierde comenzile de marmura pentru cavourile lui Vanghelie si Voicu …
  Oricum sunt mai mici cavourile lui Vanghelie si Voicu decat cavourile de 1000 -1300 de metri patrati in care stau cei ca Videanu ….pentru ca nu pot cred ca vilele lor sunt vii ,insufletite de bucuriile si placerilor marunte care ne condimenteaza si ne infrumuseteaza viata in fiecare zi….avand atatea griji si preocupari de a-si inmulti banii din cont si metrii patrati construiti…
  ca dupa un numar de ani sa ceara schitele cavourilor lui Vanghelie si Voicu de care se ocupa o anumita parte a presei ….sa-si afirme post mortem dorinta si placerea austeritatii pe care le-o cere acum guvernul Boc romanilor amarati…..

 108. cmoro … cum sa fie vila lu’ videanu vie cand e’ntre biserica si cimitir? … 🙂

 109. moro,
  lasa-i pe “nimenii” astia in plasta Domnului, pentru chiar nu merita nicio atentie.Sunt vulgari, violenti, lipsiti de logica si implicit de dovezi…Abia ei sunt niste tonomate care nu ies nici cat negru sub unghie din cuvantul lui Zeus.(Crezi ca ceea ce am spus mai sus despre unul dintre ei nu se potriveste manusa si celorlalti ? )
  Eu insa voiam sa abordez alta problema : de cand mintea matrozului a mai fatat un pui si anume ca presa independenta de el e trecuta in randul teroristilor, cu alte cuvinte “de cand a gasit solutia, calea de a termina democratia in aceasta tara, a aparul pe firmament un gagauta mpe nume Lazaroiu- un prapadit care-si zice consilier prezidential si a dat exemplu de actiune antistatala a presei : cica acuzandu-l pe fratele matrozului ca face afaceri cu armament s-a pus in pericol situatia noastra fata de NATO. Deoarece in Documentul elaborat in CSAT se precizeaza clar conditie sineqvanon “ca trebuie atinsa buna functionare a unei organizatii a tarii”, se poate trage imediat concluzia ca “gura pacatosului adevar graieste” :
  intrucat fratele presedintelui nu-i o institutie, se vede de la o posta ca documentul a fost intocmit doar ca sa creeze conditii organelor represive sa agate presa care are ca tinta faptele marinarului si ale familiei lui’
  Deci asta-i sensul real al documentului CSAT si nicidecum altceva.

 110. Daaa…Dan Diaconescu,CCR pe masurile de austeritate a lui Boc si campaniile de presa care ataca siguranta nationala ….restul e nimic pe langa aceste teme majore la care presa pro si contra pun botul din motive diferite ….
  Incep sa cred ca presa in ansamblul ei si cu surubelele de jurnalisti e destul de cretina si isi merita soarta si viitoarea botnita daca nu musca de unde trebuie …si daca nu face rani ..pentru ca numai cu latratul nici macar un dulau de calibru nu reuseste sa sperie pe nimeni..cu atat mai mult pe guvernanti si politicieni …care s-au obisnuit ca la fiecare latrat mai dizgratios sa bage in botul pekinezilor si al dulailor cate un ciolan ….
  Mi-l imaginez acum pe Nashul cu ciolanul in gura si saliva prelingandu-i-se in barba …

 111. moro,
  Si adevaratele concluzii la ce-am postat mai sus :
  1.Matrozul confunda Romania cu persoana sa;
  2.Foloseste institutiile statului in interes personal, pentru a ascunde faptele sale negative de ochii populatiei, desi-i persoana publica;
  3.Intentioneaza sa distruga definitiv ceea ce a mai ramas din democratia asta originala, deoarece cand spui DEMOCRATIE, este egal cu libertatea presei si libertatea de opinie.

 112. CENUSHARES ..Respectele mele …..Afurisitul de Videanu si-a tras avantaj …e mereu langa cele sfinte si aproape de lumea de dincolo ..Iese din vila,face un pas …si nimic nu-l mai poate atinge ….ramane marmura de el……

 113. IONHUT….Lasa-i in plata Domnului…..Eu am o solutie pentru tot ce se petrece acum in Romania ….Incercam sa fim si sa ne mentinem sanatosi sa ne bucuram si dupa 2012 si dupa 2014…de circul din Romania ..o sa fie mare veselie ….
  Sa vedem si noi ,sa vada si ei cum va merge societatea romaneasca si Romania fara ei…nu cred ca e pedeapsa mai mare pentru ei decat sa priveasca de pe margine ce se intampla in terenul Romaniei ..sa vada meciul ca spectatori…rontaind seminte si floricele …iar noi si ceilalti sa-i controleze la biletele de intrare si sa-i perchezitioneze sa nu aiba averi contondente..care pot pune in pericol jucatorii din terenul Romaniei si siguranta nationala…

 114. Unde sunt portocaliii fanatici..? Cred ca se uita la televizoare unde se anunta ca s-ar putea sa ploua …..Ma simt singur si dezorientat fara ei……oare se includ si blogurile in documentul CSAT si in randul celor care produc vulnerabilitati si prezinta pericol pentru siguranta nationala?

 115. moro,
  Sunt convins ca cele mai multe decese vor avea loc nu acum,ci dupa 2012, cand va cadea de la putere aceasta gasca cu tartorul ei cu tot.Vor fi multe zile de doliu…

 116. moro,
  Chia nu-ti dai seama unde-s portocalicii ? Iti spun eu : cu siguranta ca sunt aici, cu ochii pe noi, insa nu indraznesc sa se bage deoarece ei nu agreaza comentariile civilizate, schimburile de idei normale, etc. Apar doar cand trebuie sa urle, sa injure sa blesteme, sane categorisesca drept comunistii, rosii, sobolani, etc si asta deoarece astia asa au trait ei , in vizuini. Ai vazut inainte de 89 vreunul manifestandu-se in acest mod ? desigur ca NU.Ei acums au devenit curajosi, ideologi profunzi, analisti de marca, anticomunisti feroce, etc.

 117. IONHUT…Daca scrii aici Ha,ha,ha ….exprima bucuria sau o anume stare psihica anormala..?
  De fiecare data cand am citit ha,ha,ha …mie mi-a sunat ca o tuse seaca ….ca bataile seci la usa electoratului..Boc,boc,boc……primiti cu plugusorul ,sa va cer acum obolul ?..

 118. Priviti la Antena 3?
  Dragos Gros…Daca nu ar fi fost pozitia ta vis a vis de presa si jurnalisti in general,incluzandu-l aici si pe Nashul mai ca ti-as fi adresat intrebari tendentioase cu privire la intalnirea dintre
  Nashul Moraru de la B1TV si Turcan ,purtatorul de cuvant al presedintiei ..intalnire privata urmata de atacul Nashului impotriva presei anti PDL si anti Cotroceni de care ar trebui sa se ocupe institutiile statului cu prioritate Serviciile de informatii pentru ca ar pune in pericol siguranta si securitatea nationala …atacul unui post de televiziune aservit puterii prin patronii reali ai B1TV ,clanul Paunescu aflat prin zona Cotroceni urmat de raportul CSAT privind presa care creaza vulnerabilitati statului…
  Evident ca as dori sa lipseasca ipocrizia politicianista in eventualul tau raspuns aplicat …gen amici de multa vreme,o intalnire inofensiva la o cafea …avand in vedere calitatea lui Valeriu Turcan de purtator de cuvant al presedintiei iar a Nashului ,de vector de presa …
  Ce parere ai despre corectitudinea ,echidistanta si deontologia profesionala a Nashului Moraru in raport cu trusturile de presa aservite opozitiei ?Ce parere ai despre maniera de lucru si strategiile celor care-l consiliaza si-l inconjoara pe Traian Basescu ?
  Nu intreb despre faptul ca Turcan s-a deplasat cu masina institutiei cu soferul angajat bugetar la aceasta intalnire de cafea ….dar te intreb despre justificarea lui Turcan cum ca e de datoria sa sa se intalneasca cu jurnalisti in calitatea sa de purtator de cuvant al presedintiei ..invocand calitatea sa oficiala in legatura cu aceasta intalnire cu Moraru Turcan trebuia sa stie ca in calitatea sa oficiala trebuie sa se intalneasca cu jurnalistii intr-un cadru oficial si organizat …sa raspunda public la intrebarile jurnalistilor …sau jurnalistului in cadru unei emisiuni publice ..deoarece Turcan este platit din bani publici pe calitatea sa oficiala …
  Mai am o opinie personala …ca Morarul Nash nu este manat de dragostea de presedinte sau de PDL in demersurile sale jurnalistice si razboinice repetate cu ceilalti jurnalisti si cu celelalte trusturi de presa …Este intr-un razboi personal direct cu celelalte trusturi de presa si jurnalisti dictat de refulari si frustrari personale iar Presedintia,Turcan si ceilalti consilieri de la Cotroceni speculeaza si exploateaza slabiciunile si latura imorala a Nashului folosindu-l in campania si strategia lor politica si prezidentiala ..iar Nashul se sprijina la randul sau pe comenzile politice a celor mentionati pentru a incerca sa induca ideea ca e un jurnalist de valoare si special fata de ceilalti confrati in ale meseriei ,incercand sa parvina precum Dinu Paturica ….un ciocoias fara dovezile barbatiei sale ,fara coloana si fara merite …
  barbatia sa bazandu-se pe puterea celor pe care ii slujeste …
  Nu ma irita nici intalnirea sa cu Turcan ,nici cele de mai sus …ma irita doar pretentiile sale nesimtite de parvenit in legatura cu deontologia si echidistanta care le pretinde de la ceilalti jurnalisti si trusturi de presa oferindu-se ca exemplu si sugerand cu nesimtire si tupeu ca aceste calitati care s-ar regasi in propria-i persoana …..

 119. Moro,
  Vorbeam despre libertatea de exprimare si mult trambitata “limitare” a ei. Daca tu vrei sa schimbam registrul, ok. Nu ma uit niciodata la A3. Daca tu dai doi bani pe postul ala, ai toata libertatea sa o faci; eu nu dau. Asadar, nici “informatiile” venite de-acolo nu sunt credibile din punctul meu de vedere. Apropos de Radu Moraru… Nu-mi place, deci e mai bine sa nu ma exprim; daca l-as fi cunoscut ca un sustinator constant al aceleiasi idei, era ok. Dar nu e cazul lui. Ma uit la emisiunea lui mai putin decat la irealitatea, chiar daca asta din urma e de o josnicie greu de intalnit; poate doar la A3. Dar eu nu ma uit la un post sau altul pt ca sunt partizan; de unde sa iau informatiile, cand sunt atat de departe? Iau de la fiecare, le filtrez, le asociez cu informatii pe care le aveam deja si pot sa am o parere personala, nu una formata de unii sau altii. Cand vorbeam de curatarea presei ma refeream la toata presa, nu doar de o parte, dar cand atatia sunt cantonati in stanga aproape de fanatism, nu e normal sa apara si in dreapta acelasi lucru? Daca unii fac “dreptate” scenarizata, ceilalti ar trebui sa stea cu bratele incrucisate? Ideal ar fi ca si unii si altii sa inceapa sa lucreze, ca asa cum fac acum nu se va ajunge decat intr-un singur loc. Iar cei care azi vibreaza de placere injurand PDL, vor ajunge sa regrete intr-o zi ca au dat un sprijin nemeritat celor care, de fapt, lucrau impotriva acelor sustinatori. Doar ca va fi tarziu…