Despre imparţialitatea preşedintelui interimar

În tot scandalul generat de lovitura de stat a USL, există şi o parte bună. Am putut vedea cu ochii noştri ce fel de Preşedinte ar fi Crin Antonescu. Printre altele, dupa ce a ajuns la Cotroceni, Antonescu ne asigura că va fi un preşedinte imparţial, aşa cum o cere şi Constituţia. De altfel, unul dintre principalele reproşuri pe care USL le-a adus lui Traian Băsescu de-a lungul timpului, a fost acela că ar fi fost prea apropiat de PDL.

Acţiunile preşedintelui interimar ne dovedesc faptul că aceste acuze nu au fost lipsite de ipocrizie. După ce a fost ales Preşedinte, Traian Băsescu nu a participat la vreo şedinţă a Biroului Permanent al PDL. Deşi se visează Preşedinte, Crin Antonescu nu numai că a participat la o şedinţă a conducerii PNL, dar nu a avut nicio problemă să discute schimbarea Procurorului şef al DNA , Daniel Morar. Dovada poate fi văzută în articolul de mai jos:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Stenograme_PNL-_Capul_lui_Morar_vrem_0_750525280.html#

43 thoughts on “Despre imparţialitatea preşedintelui interimar

 1. Vad ca dl Ponta se face ca nu pricepe corectarea erorii materiale facuta de CCR in decizia de motivare a respingerii cu 9 la 0 a tuturor contestatiilor din care decurge esentialul.
  Si anume spune curtea in corectia publicata cu intarziere in MOF dar in fine publicata ca in cazul alegerii presedintelui si in speta si al demiterii sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui şi ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind referendumul.

  Pentru conformitate transcriu textul acelui paragraf aflat
  In textul corectat al dciziei din 2 august a CCR

  http://www.romanialibera.ro/usr/imagini/2012/08/07//250574-ccr.pdf

  În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui şi ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind referendumul. (*

  (*)Acest paragraf a fost introdus după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea I, omisiunea datorându-se unei erori materiale.
  🙂 nota: zambetul imi apartine

  Si acum sa transcriu ptr iubitorii de texte legislative aceste articole:

  Art. 1 (1) Prezenta lege reglementează modul de organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru
  Preşedintele României.
  (2) Preşedintele României se alege prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, în condiţiile
  prezentei legi.
  (2)-1 Este declarat ales candidatul care a întrunit, în primul tur de scrutin, majoritatea de voturi ale alegătorilor
  înscrişi în listele electorale permanente.

  Nota mea: dupa cum vedeti este o conditie mai dura decat cea de la referendum , care daca ar fi perfect simetrica pe langa cvorum ar cere si jumate plus unu sa spuna DA(cred ca a existat si o astfel de varianta la legea referendumului)

  Iar ce inseamna aici multimea alegatorilor inscrisi se spune un

  Art. 2
  .(1) În sensul prezentei legi, termenii de mai jos au următoarele semnificaţii:

  c) liste electorale permanente – listele cuprinzând cetăţenii români cu drept de vot care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua alegerilor inclusiv;

  Si art 17 care reglementeaza procedura concreta de votare :
  ART. 17
  (1) Operatiunile pentru desfasurarea referendumului au loc în circumscriptiile electorale si la sectiile de votare, organizate potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992*) pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, respectiv ale Legii
  nr. 70/1991**) privind alegerile locale, republicata, cu modificarile ulterioare, pe baza copiilor de pe listele electorale permanente, a listelor electorale speciale si a celorlalte liste electorale prevazute de lege.
  (2) Reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992*), respectiv ale Legii nr. 70/1991**), republicata, cu modificarile ulterioare, în termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului.

  Asadar acest articol arata unde se vor gasi cei care-si exercita dreptul de vot si care se numara cu DA sau NU adica care conduc la suma tuturor voturilor cu Da si NU desigur ca si nule , dar numararea pe aceste liste in nici-un caz nu creeaza vre-un cvorum caci acesta in legea aceasta se stabileste general la art 5:

  ART. 5
  (1) Referendumul national si referendumul local se organizeaza si se desfasoara potrivit prevederilor prezentei legi.
  (2)
  Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor înscrise în listele electorale.(nota mea :acesta este conditia de valabilitate cu un singur criteriu si anume cel al cvorumului)

  Art 10 stabileste cvorumul ptr demiterea presedintelui si a fost decis de curand de CCR la lumate plus unu din numarul celor de pe listele permanente care insa sunt evident definite ca si la alegere cf celor de mai sus.

  Deci rog a se deosebi notiunea de liste efective pe care se voteaza si listele care daca s-ar tipari ar cuprinde toti cetatenii cu drept de vot neputand desigur fi altfel toti cetatenii fiind egali in drepturi indiferent unde se afla.

  • Erata: art 5 si 10 de mai sus se afla in legea referendumului nr 3/2000. scuze

 2. Eu cred ca, Cacarau a si uitat ce face sau ce rol are la Cotorceni! Cum, el doarme mai tot timpul, iar din cand in cand apare la tv ca un gansac in calduri, nu-i de mirare atitudinea lui anticonstitutionala!
  Din clipa in care s-a instalat in baldachinul de la Palat, a incalcat sistematic toate regulile ce-i revin unui presedinte intermiar!

  • A incalcat regulile ce revin unui Presedinte, caci cu doua exceptii nu sunt deosebiri , decat eventual o retinere care insa depinde de bunul simt lucru de care Cacarau nu poate fi suspectat. 🙂

  • ,O INSTITUTIE-DOUA COMUNICATE OFICIALE-

   As putea spune,si deci si spun ca ,VICTOR PONTA ‘ a aparut in piesajul politic scos din mantaua lui ION VISARIONOVICI ILESCU,iar CRIN ANTONESCU,din jobenul lui CORNELIU VADIM TUDOR,pe post de iepuras coconas[nu cacarau ,asa cum spun rautaciosii] urechios,dar si zurbagiu in acelasi timp.
   Acestea fiind spuse,trebuie sa remarc ca acesti doi indivizi,au reusit sa readuca in fata noastra strigoii ceausisti,si metodele si mentalitatile acestora.
   Acesti doi indivizi,sunt funciar antidemocratici,antieuropeni cu o gindiire marxist leninista de inceput de sec 20.
   Cu discursuri sforaitoar demagogice,nationaliste si presarate cu minciuni si manipulari,cei doi au reusit ca in cite-va luni sa devina cei mai blamati politicieni din U.E.
   Culmea dementei,o atinge insa ,CRIN ANTONESCU,care simbata la antena 3 are o declaratie halucinanta,ATENTIE UNICA IN ANALELE POLITICII STATALE ROMANESTI.
   Acest individ schizoid spune aprox. cam asa:
   S.I.E.A ORGANIZAT COORDONAT SI FINANTAT O ACTIUNE DE DISTRUGERE A IMAGINII ROMANIEI’
   Va rog sa fiti atenti,incredibila acuzatie,nemaintilnita pina acum:A ORGANIZAT,COORDONAT SI FINANTAT’………………
   Pot spune aici fara frica de a gresi,si anume ca este maximumul ce se poate auzi din partea unui pres. intr-o tara democratica,este practic ,O LOVITURA DATA STATULUI DE DREPT,DACA ACEST LUCRU AR FI ADEVARAT,CUM TOT ASA ESTE O LOVITURA DATA DEMOCRATIEI SA MINTI IN ASEMENEA HAL.
   Personal sunt socat,ca,opinia publica nu reactioneaza la asemenea enormitati,dar mai ales ca politicienii in frunte cu DL PRES. TRAIAN BASESCU NU IL SOMEAZA PE INDIVIDUL CRIN ANTONESCU SA PROBEZE ACEASTA ACUZATIE,BOLSEVICA,ADUSA UNUI SERVICIU SECRET ROMANESC AFLAT IN SUBORDINEA PARLAMENTULUI,IN FATA CARUIA DA SOCOTEALA.
   O asemenea acuzatie,TREBUIE ASIMILATA INALTEI TRADARI,SI PEDEPSITA CA ATARE,PT CA un serviciu secret lucreaza in slujba tarii,nu a unui partid,alianta ori individ.
   Sper ca zilele viitoare sa vad reactii din partea celor amintiti,reactii dure si in forta,asa ceva nu poate fi trecut cu vederea,practic este de neacceptat.

  • Grav ,si periculos mi se pare si amenintarea facuta tot de acelasi sinistru personaj,CRIN ANTONESCU ,care isi permite sa ameninte cu violente de strada si gherile urbane,daca banditescul atac la statul de drept euseaza.
   Ieri aratam si exemplificam cum se misca si incotro propaganda uselista din mediul virtual,adica ca vintura marota maghiarimii si pericolul ca ardealul sa fie cedat,urmarindu-se zgindarirea sentimentelor nationalist -patriotice a romanilor ardeleni.
   In acelasi timp sinistrul personaj CRIN ANTONESCU,dublat de alt dement ceausist cu care este in cirdasie,MIRCEA DOGARU, AMENINTA ORDINEA DE DREPT DIN STATUL ROMAN,DACA NU SE VA INTIMPLA CEEA CE EI ISI DORESC.
   Aceste amenintari, bine fezandate si sustinute si de VOCEA RUSIEI ,si evident de ANTENELE LUI VOICULESCU DEVIN ADEVARATE STRIGATE DE LUPTA DE CHEMARI LA LUPTA DE CLASA,SI RASTURNAREA STATULUI DE DREPT.
   Practic la antenele lui voiculescu se face un adevarat linsaj mediatic ,al democratiei,linsaj in care CIUTACII,GIDEA ,DANA GRECU DEVIN ADEVARATII CALAII AI STATULUI DE DREPT,si victimele fiind noi zecile de milioane de romani,dintre care unii,victime ale spalarii creirelor,au ajuns sa se indragosteasca de propii lor calaii.

 3. Doamna Udrea,rationamentul este corect si indreptatit;ceea ce face Crin Antonescu zi de zi nu se potriveste cu declaratiile domniei sale de pana acum cateva saptamani.
  Se impune ca PDL si politicienii sai sa evidentieze si sa contabilizeze FAPTELE si mai putin DECLARATIILE iresponsabile facute de responsabilii USL.Exista o categorie de cetateni pe care o voi numi “carne de tun”,si reprezentata de cei care sunt cel mai grav manipulati de propaganda USL,si totodata vor suporta din plin valul de recesiune economica pe care actiunile USL il vor asterne peste Romania urmatoarelor luni.Acesti cetateni trebuie responsabilizati,ei trebuie sa isi dea seama ce li se intampla,pentru ca ura lor viscerala,injectata treptat este foarte greu de eliminat prin discursuri de acelasi tip….va fi un proces indelungat,costisitor,si pe deplin meritat in opinia mea.
  Calea corecta de a face politica este cea de a cauta in propria tabara toate resursele pozitive si progresisite,si in principal este calea data de puterea exemplului pozitiv.

 4. @ Elena Udrea

  Spuneţi:
  “După ce a fost ales Preşedinte, Traian Băsescu nu a participat la vreo şedinţă a Biroului Permanent al PDL”

  Cam de câte ori Biroul Permanent al PDL a venit însă la Preşedinte… pe la nu ştiu ce vilă de protocol.

  Cam de câte ori s-a întâlnit preşedintele în funcţie Traian Băsescu cu membrii PDL…

  Căci eu atunci când citesc “Presedintele Traian Basescu este asteptat sa participe la intalnirea parlamentarilor PD-L, care se vor reuni in sedinta luni seara, ca sa stabileasca prioritatile pentru noua sesiune parlamentara, care va incepe marti.” sau “Presedintele Traian Basescu se intalneste joi cu parlamentarii democrat liberali, la Vila Lac.” sau “Presedintele a strans parlamentarii PD-L aseara, pe malul Lacului Snagov, ca sa-i avertizeze ca, daca il scufunda pe Emil Boc la motiunea de cenzura, singura lor varianta va fi trecerea in opozitie.” sau “Presedintele Traian Basescu va participa luni, la ora 12:30, la o intalnire cu grupul parlamentar PD-L, pentru a discuta cu parlamentarii despre angajamentele asumate fata de FMI pentru acordarea noii transe din imprumut.” sau “Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat, joi, ca parlamentarii partidului i-au pregatit un cadou surpriza presedintelui Traian Basescu de ziua sa de nastere si a spus ca-i ureaza acestuia “La multi ani!”, sanatate si putere de munca.” aş spune că este cel puţin la fel de grav.

  Nu spun că este normal ca domnul Crin Antonescu să participe la viaţa de partid a PNL, fie că vorbim despre participarea la un miting, fie că vorbim la participarea la şedinţele de partid… chiar eu am spus că este un motiv de suspendare…

  … dar parcă venind din partea domniei voastre, ca şi când între Traian Băsescu şi PDL nu ar fi nici o legătură anormală… este prea mult.

  • Ca să nu se spună că mint…

   Eu nu ştiu dacă aceste stenograme sunt adevărate, dar dacă sunt adevărate, dacă domnul Crin Antonescu a mers la partid şi a avut acest nivel de discuţii, VREAU SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI INTERIMAR. Cum este posibil ca reacţiile de tip Băsescu să se răspândească în asemenea hal în clasa politică? Ce să caute preşedintele interimar la partid? Domnule Antonescu, dacă vă plictisiţi, mergeţi cu copilul în parc.

   http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/08/a-dat-basescianismul-in-toti.html

 5. Bibliotecarule minti si nu compara ce a facut Base cu ceea ce a facut si face Cacarau. Pe toate blogurile mergi si dezinformezi cu nerusinare! Du-te si scrie cu dedicatie lui Nastase, Ilici, Ponta, Cacarau, Sova si toti incultii din USL. Acolo poti sa-ti gasesti linistea si vei fi crezut de toate creierele de maimuta

  • @ Arogantu’

   Asta cu “Cacarau” aţi primit-o de la “centru”, că văd că s-a luat la toţi. 😀

   Păi spuneţi, ce anume mint, ce anume dezinformez cu neruşinare… de ce vă opriţi atât de brusc, demontaţi minciuna mea. 😀

  • @ Arogantu’

   Hai bre, nea Arogantu’, laşi duşmanul de clasă să se manifeste… dă-mi la cap… spulberă-mă cu argumente… 😀 Ştiţi cum?, nemilos…

  • Nu sa luat ca este de la vreun centru, s-a luat ca este misto si este lansata de Banciu.

 6. Vedeți ce faceți, că se pripășesc prin PDL elemente separatiste, precum acest Emil Aluaș, care s-a înhăitat cu Sabin Gherman (autorul manifestului “M-am săturat de România”, din 1998). Atenție mare, PDL Cluj, doar n-oți fi vrând să intrați cu ăsta în alegerile generale ?!

  (Partidul) Uniunea Ardelenilor și Bănățenilor (site): “PUAB militează pentru autonomia administrativ-financiară a Ardealului şi Banatului acestea devenind unităţi federate ale României. PUAB îşi bazează ideologia pe trecutul milenar, specific al Ardealului şi Banatului. PUAB crede în succesul economic al celor 8 regiuni istorice din Ardeal si Banat. Fiecare regiune urmând să fie condusă de către un preşedinte ales direct, iar Ardealul şi Banatul va fi condus de un guvern regional în care vor fi prezenţi reprezentanţi români, maghiari şi germani”.

  Emil Aluaș – interviu:
  Rep.: S-a pus oficial problema regionalizarii. Ati avut membri ai uniunii care sa influenteze în vreun fel mersul lucrurilor?
  E.A.: Chiar sa influenteze, nu, dar am avut persoane care au facut lobby. Ne-am bucurat când am auzit proiectul, deoarece cele 16 judete la care aspiram si noi în Transilvania si Banat au fost împartite în 3 mari regiuni. Noi nu-l iubim pe Basescu, dar trebuie sa-l apreciem ca încearca sa schimbe ceva, cu un popor care nu doreste schimbarea. În 1990, în 6 iunie am venit acasa, locuiam în SUA pe atunci, chemat de Filarmonica din Satu Mare si de Andrei Plesu, ministrul Culturii. Reorganizarea teritoriala, Parlament unicameral, sunt lucruri pe care le discutam în vara acelui an aici, în Cluj, pe fleoasterul nostru, fosta Petru Groza. Uite că după 22 de ani încă nu a ieșit nimic, încă le discutam. Mare parte din cei cu care discutam atunci au plecat dincolo, un grup mai mare chiar în toamna anului trecut, oameni la 46-47 de ani.

  Alte declarații ale lui Aluaș:

  “Vom face alianţe cu partide mari din România, o primă alianţă o vom finaliza până în aprilie anul viitor” (adică aprilie 2011).

  “Voi numi secretar al Primăriei (Cluj) un german din Austria sau Bavaria”.

  “Asistăm la o disoluţie a fostei Românii, la o transformare a centrelor de putere în zona Centrului Europei. Noi, Ardealul şi Banatul, trebuie să rămânem ceea ce am fost din totdeuna, uniţi şi apărând cultura şi valorile istoriei noastre”.

  http://riddickro.blogspot.ro/2012/08/propaganda-destatalizarii-profita-de.html

 7. PATOLOGIA NEBUNULUI-PATOLOGIA USELISTULUI-

  Incep sa cred ca vremelnicul nostru pres. traieste drama ciobanului nostru mioritic,care intr-o buna zi s-a suparat pe sat,pe toti si pe toate.
  Nu cred ca cineva ar putea incadra in alta matrice patologia acestui individ ,care are toate ,SEMNALMENTELE,TRASATURILE DAR MAI ALES MANIFESTARILE UNUI NEBUN SADEA.
  Pai ,cum altfel poti judeca un om care,la inceputul lunii iulie,adica dl ANTONESCU,spune ca,C.C.R ESTE O RUSINE,O RUSINE,O RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE,IAR ACUM ,ADICA IERI,CA VA APARA C.C.R.
  Cum,unde si in ce salon de bolnavi de paranoia,sa-l internezi,in situatia in care in 30 iulie il felicita pe IOAN RUS,II MULTUMESTE ,CRED CA IA TRAS SI UN PUPIC PE OBRAZ,SI MARTI,DUPA CE IOAN RUS SPUNE CA ,CRIN ANTONESCU IA CERUT SA COMITA ILEGALITATI,IL FACE TROACA DE PORCI PE RUS?????????????
  Iata doar doua,din zecile de manifestari publice,puternic marcate de acest schizoid,individ,care striga cu toate puterile sale,vreau sa ma ajutati,vreau o camasa de forta sa ma pot relaxa.
  N-am crezut ca voi ajunge vre-o data sa fac o asemenea afirmatie,pt ca nu-i asa,mitomania,este si ea o afectiune destul de grava,dar,in acest moment pot spune ca ,VICTOR PONTA MITOMANUL,PLAGIATORUL ,PARSIVUL SI CLEPTOMANUL,pe linga CRIN ANTONESCU,pare a fi un om perfect normal.
  Dealtfel,normalitatea lui PONTA,a fost aspru santionata de CRIN CACARAU VIOREL ANTONESCU LAURENTIU,reprosindu-i lui ponta ca ar fi prea sperios,las si emotiv.
  Si nici paranoia lui ANTONESCU ,nu m-ar deranja prea mult,numai ca aceasta paranoia,s-a propagat cu mare viteza si multi romani,astazi au fete de ZOMBI’ de mutanzi,picati din cele mai proaste filme S.F. facute cu bugete de 3-400 de dolari.
  Unul din acesti mutanzi,apare si pe acest blog,este vorba de BIBLIOTECARU,CARE ARE INTERVENTII AICI,SA ZICEM,ACCEPTABILE,dar,care pe blogul lui pur si simplu se dezlantuie,incurajat de alti doi trei zombi la fel de atinsi de patologia lui CRIN ANTONESCU,si se arata in toata splendoarea lui de mameluc,de om fara pic de bun simt.
  Dincolo de faptul ca ,ACEST PARANOIC BIBLIOTECARU,TRAIESTE PE SPATELE STATULUI ROMAN,HRANINDU-SE DIN MUNCA SI SUDOAREA ALTORA,paranoicul,isi permite sa minta,sa manipuleze ,in folosul BOLSEVICILOR,PRADUITORILOR SI TRADATORILOR,in speranta ca poate ajutorul lui social,va mai creste cu citi-va firfirei,si-si va permite citeva coji de piine,ori pesmeti in plus.
  Jegosenia lui este dincolo de orice s-a vazut pina acum,in lumea virtuala.Si scurt am sa explic si de ce.Daca pina prin martie facea parada de exhidistanta lui,de cinstea lui,de neutralitatea lui,astazi,paranoicul,a uitat tot ,si-a aruncat masca si ne arata,la fel ca si CRIN FATA LUI DE MUTAND,NEREUSIT,DINTR-O EXPERIENTA GENETICA OPRITA LA JUMATATEA DRUMULUI,si care nu numai ca oripileaza,dar te indeamna si la alte gesturi,gesturi pe care orice om normal le-ar avea,si anume sa-i ajute,si singura lor salvare este internarea printre zimbaretii care umbla cu pastilutele in buzunarelul de la piept,dar le sunt administrate de alti,pt ca hainutele de pe ei nu au mineci……………………

 8. Asta n-ar fi nimic, dar lumea poate sa vada acum ce tampenii ar face Antonescu daca ar fi prezident plin. Cum ar da in Europa, in Bruxelles si in oricine ar spune ceva impotriva USL si a manevrelor lor. Urla ca e dictatura dar el tipa la toata lumea sa taca atunci cand vorbeste el. Intr-un fel e bine ca a luat interimatul asta de cateva saptamani ca sa vada lumea cat duce. Si Europa si ambasadorii si toti sa-si dea seama cu cine au de-a face. Atata gargara si vorbe goale aiurea n-am vazut. Intr-o emisiune la Gadea (o sa ajunga ca Ciuvica invitat permanent) l-a lasat Gadea sa vorbeasca continuu 10 min. A vorbit 10 min ca sa spuna nimic acelasi lucru. De copilot ce sa mai vorbim, astiade la A3 au de lucru sa-i vopseasca si sa-i perie sa ne para frumosi si destepti ca e jale. Ma intreb daca n-ar fi fost Florin Georgescu in ce hal eram pana acum.

  • Cetăţeanului cu tricou albastru:
   Dragă domnule Cetăţean cu tricou albastru, iată că ai trecut din nou prin vâltoarea apelor tulburi… Încă odată unda vâltorii a fost produsă de cel mai josnic şi mai depravat segment al societăţii noastre: clasa politică! Din nou aceşti talibani ai interesului personal au reuşit să arunce România în hăul recesiunii, spre disperarea unei populaţii secătuite de energie, voinţă şi manipulată în cel mai ordinar şi abject mod… Din nou aţi avut ocazia să evaluaţi şi să măsuraţi ( pentru a câta oară? ) colectivul de ţuţeri atârnători care v-au însoţit sau vă însoţesc încă! Domnule Cetăţean în tricou albastru, miştocăreala indiferent de unde vine, din garaj ori de la Cotroceni, nu produce creştere economică şi nici nu generează bunăstare, dimpotrivă! Cred că a venit timpul să faci cea ce ai promis că faci, atunci când ai câştigat al doilea mandat: să identifici sistemul acestor talibani ai interesului personal şi să-l distrugi! Asta aţi promis domnule Cetăţean (încă) cu tricou albastru! Pentru acest lucru domnule Cetăţean cu tricou albastru, trebuie neaparat să aşezi în funcţiile cheie ale statului altfel de oameni, cu mult deosebiţi de ţuţării care te înconjoară. Domnule cetăţean cu tricou albastru, poate că ” lăcomia a creat civilizaţia” însă de multe ori a şi distrus-o, asta aşa ca să afle şi ţuţării habarnişti din jurul dumneavoastră, aceia care-s doxă de ideologie “dă dreapta ot dâmboviţa” dar care practic n-au fost în stare să creeze un butic! Cetăţene cu tricoul albastru, fi mai atent la vremuri şi la oameni, nu ne introduce într-o construcţie pierzătoare, toată lumea vede că Europa se duce către desfinţare… lasă ţara aşa cum este cu suveranitatea ei, cu teritoriul ei şi cu tradiţia ei religioasă, nu umbla acolo unde poporul nu-ţi dă voie! Când te vei întoarce şi vei lepăda tricoul albastru să nu uiţi de ce ai fost nevoit să fi din nou cetăţean simplu şi să-i desfinţezi definitiv!

 9. Ghita 1964-nu ne introduce intr-o constrctie europeana’…..bla,bla
  Draga Ghita1964,am senzatia ca tu acum te-ai trezit dintr-un somn lung,lung lungggggggggggggg………
  Asa ca imi fac datoria si te anunt ca Rom. este intr-o constructie Europeana din 2007,care astazi se numeste U.E.
  Daca insa acest lucru te deranjeaza te anunt,ca,ar mai fi ,HALCI MARI DIN TRUPUL ROMANIEI,CARE NU AU INTRAT ,INCA IN U.E. de ex. acest avorton istorico-ideologic,care este astazi cunoscut ca ,republica moldova,si care in interiorul granitelor sale,mai are inca o ciudatenie,cu oameni ciudati la fel ca tine-TRANSNISTRIA SI TRANSNITRIENII-care la fel ca tine sufera de ,EUROSCEPTICISM.
  Atenite,nu mi-am propus acum sa judec si sa comentez euroscepticismul si nici mentalitatile astea care sunt atit de bine definite de conceptul,CAPITALISM DE STAT’ CU APENDICUL SAU PLIN DE PUROI CARE ESTE STATUL SOCIAL SI ASISTENTIAL,pt ca eu consider ca este dreptul fiecarui om sa simta,sa creada si sa traiasca conform propiilor sale principii si afinitati,doar ca,aceste lucruri in statele europene,membre U.E. DL. GHITA1964 SE TRANSEAZA PRIN VOT ,ORI PRIN LIPSA VOTULUI,ADICA ATUNCI CIND CVORUMUL NU SE REALIZEAZA.
  Iata de ce OMUL CU TRICOU ALBASTRU,nu poate si nu are cum sa faca cei ceri,pt ca NU ARE PIRGHII,PUTERE SI NICI CU CINE,cel putin acum,in acest moment cind scriu.
  Toate aceste lucruri puteai sa i le ceri lui VICTOR PONTA,care in secret si pe sub masa,lucreaza intens la scoaterea Rom. din U.E. pt ca da,il deranjeaza tare rau fitele ,EUROPENILOR ASTORA,CU IDEILE ASTEA PUTINE SI FIXE-LEGEA,LEGEA TREBUIE RESPECTATA.
  Dar GHITA 1964, ai rabdare,pina in 2014,cind pupilul tau-COMICUL DAN DIACONESCU IN DIRECT,isi va putea testa fortele si TARIA MINCIUNILOR CU ALE LUI CRIN LAURENTIU VIOREL ANTONESCU CACARAU.
  Pt ca intre clovnul mincinos DAN DIACONESCU,INCONJURAT DE CONDURATEANU SI BALAN,DOI GRETOSI PUPINCURISTI,de un jeg atit de respingator incit cu greu ma abtin sa nu vomit,si PLAGIATORUL PONTA MINCINOSUL SI PARANOICUL ANTONESCU, nu este nici o deosebire,adica sunt cu totii o mizerie,care se bazeaza pe un populism ordinar de inspiratie sud americana ,accesibila unuia ca HUGO CHAVEZ,dar care nu poate fi aplicat pe post de grefa,de pile unui neam ca ROMANII,CARE ISI IUBESC LIBERTATEA,GLIA ,SI SUNT MINDRII CA SUNT EUROPENI.
  Ma intristeaza sa vad,cite victime a putut face nationalism-comunismul………………………

  • C.C.R.-este incredibil,cine decide,pina la urma:ROMANIA INCOTRO’
   Am avut curiozitatea sa ma aplec spre acest organism matusalemic,care este C.C.R.
   Va puteti imagina,ca un DOMN SENIL,CU O SCLEROZA AVANSATA,IN VIRSTA DE 83 DE ANI,BOLSEVIC SADEA,COLEG DE CELULA DE PARTID ILEGALIST CU ION ILIESCU,de a carui destin este legat din perioada tineretii lor stalinist-revolutionare,ASTAZI,IN 2012,DECIDE,ROMANIA SPRE RUSIA,ORI ROM. IN U.E.
   Va puteti imagina,ca tovarasul de chermeze,chefuri si nebunii ,cu care RELU FERCHESIU[FENECHIU] SE IMBATA MANGA,SI ASTA APROAPE DE 70 DE ANI,decide DACA ANTONESCU-CACARAU,RAMINE INCA CITE-VA LUNII INTERIMAR.
   Decamdata atit despre ACESTI STRIGOI ,BATRINI,FANTOME ALE TRECUTULUI CARE NE BINTUIE VIETILE.
   Nu-i destul ca PENSIONARII,ASISTATII SOCIALI,OAMENII DIN CHIRPICI,IMPUN PRIN VOT CINE SI CUM CONDUCE ROM.acum suntem la mina,octogenarilor-PLASATI BINE DE BATRINUL TICALOS SI CRIMINAL,COMUNIST-ION ILIESCU,care in ultimele zile le-a dat teme pt acasa si lui PONTA SI LUI ANTONESCU.

  • Din păcate am fost plecat puţin şi nu am avut timpul necesar să-ţi ofer o replică la obiect şi la timp, totuşi văd că te simţi atins Zapa cea ce nu poate decât să mă bucure, acesta a şi fost scopul să vă doară! Ce treabă are Diaconescu cu suspendarea lui T.B., măi capsomane? Mă tu eşti ca pocăiţii: nimic nu-i corect numai ce spun ei şi ce cred ei! Bleahhhhh ţuţăre!

 10. Eu atât vă spun… respectaţi deciziile Curţii! 😀

  Cum se întoarce roata propagandei pe care oamenii PDL-Macovei şi MRU a făcut-o pe la Bruxelles… Ce o să mai râdem! 😀

 11. @ Traian Băsescu

  Un mesaj pe Traian Băsescu (am observat că cineva de la domnia voastră “de la garaj” urmăreşte aici).

  Domnule preşedinte suspendat. Nu se bate nimeni cu domnia voastră. În interpretarea legii, nu este nici un concurs. Preşedintele României, nici măcar în funcţie fiind, nu poate interpreta oficial legea. Ceea ce spuneţi la micul pupitru plin de microfoane are în faţa legii strict o valoare egală cu zero. O fi important pentru susţinătorii domniei voastre, asta fără doar şi poate, o fi important pentru serviciul de propagandă care apare la TV… oficial însă nu.

  Ia citiţi, în cursul de drept din anul I (cred că are fata mai mare un exemplar pe acasă), cine interpretează oficial legea. Pe urmă vorbiţi de Război pe lege cu Parlamentul sau Guvernului sau CCR.

  PS.
  Nu vă supăraţi pe mine, dar discursurile domniei voastre au ajuns atât de plictisitoare încât îmi vine să-mi iau câmpii (nici nu pot scăpa de ele, le dau toţi la TV). Mai schimbaţi subiectul. Iată un subiect… Cine a ales domnule preşedinte suspendat acel număr DFK pentru maşina dumneavoastră. Chiar sunt curios dacă este o întâmplare sau este intenţionat ales. La început am crezut că 59 este anul dumneavoastră de naştere, dar văd că sunteţi născut în ’51.

  • Biblio

   Las’ ca discursurile penibile in engleza ale lui Crin sunt extrem de incitante si iti capteaza atentia definitiv… 😉 Ce ar fi sa vorbiti doar in numele dvs.si sa aveti grija sa puneti la ps.acest lucru…Aproape imi doresc sa vad Romania izolata si zvarcolindu-se in mainile USL (numai ca sunt multi prea multi nevinovatii care ar suferi)insa poate asa ne vom trezi si vom izola odata pentru totdeauna duplicitatea ce azi ne ingroapa incet si sigur. Sa nu imi vorbiti de democratie…in Romania acest cuvant spus de oricine a devenit aproape o blasfemie…

  • @ N.G. 10/08/2012 at 12:26

   Nu puteţi compara discursurile nesfârşite şi zilnice ale omului în albastru cu penibilele discursuri în engleză în număr de unu rostite de Crin… Un discurs care nici măcar nu era adresat poporul român. A mai fost un discurs penibil în limba Germană, cel cu “sunt o gogoaşă”…

   Doamnă NG, ceea ce nu ştiţi domnia voastră este că i-am bombardat pe cei de la PNL cu cerinţa ca domnul Antonescu să înceteze cu discursurile lungi spuse din coşul pieptului care nu comunică absolut nimic… 😀 Nici ei nu mă ascultă. Nu ştiu ce să mai mă fac, poate doar să cer azil politic în Suedia. Le spun că nu mai suport discursurile politicienilor, cred că este un motiv întemeiat. Poate spun şi politicienii suedezi discursuri anapoda, dar cum nu înţeleg nici un cuvânt, nu are de ce să mă deranjeze.

   Eu v-am răspuns, pentru că aşa este politicos… Numai că mesajul meu era pentru Traian Băsescu. Nu prea înţeleg de ce răspundeţi în numele domniei sale… Asta doar dacă sub nick-ul NG nu se ascunde cumva preşedintele suspendat.

  • Una peste bot nesimtitule sau poate si una dupa ceafa 🙂

  • NG
   ma dezamagesti din nou si incep sa inteleg de ce pare atat de lipsit de aparare PDL

 12. Iata cum ridem in hohote.si in timp ce noi ridem mamalucii sunt cu cutitele un gura .si iau gitul democratiei.o data cu aparitia acestor stenograme.suntem deja in alta etapa.crin anttonescu,ponta,fenechiu,si inca vre-o citi-va,au devenot clientii justitiei

 13. Ng-o recomandare,nu cred ca itfac bine coversatiile cuborfasii.pupincuristul asta de bibliotecaru, sugera dboala vacii nebuneei

  • Un individ toxic si imoral, un ziarist de soiul lui SRS sustine la TVR cu subiect si predicat , ca cetatenii romani din strainatate au doar drept de vot si nu si dreptul de a fi numarati in cvorum. E bine ca infine se pune astfel problema, ca cel putin nu se mai masturbeaza cu totii cu listele astea de toate soiurile ceea ce este evident o diversiune la care am cam pus cu totii botul asa cum spune si Sorin Ionita un om foarte inteligent. Evident ca individul discrimineaza romanii si mai ales pe cei care an de an trimitand miliarde de euro, ne-au ajutat sa infruntam mai usor criza.
   Ar trebui batut cu vergele la talpi in piata publica, nerusinatul! Si nu numai el.

 14. “Încă odată unda vâltorii a fost produsă de cel mai josnic şi mai depravat segment al societăţii noastre: clasa politică! Din nou aceşti talibani ai interesului personal au reuşit să arunce România în hăul recesiunii, spre disperarea unei populaţii secătuite de energie, voinţă şi manipulată în cel mai ordinar şi abject mod…”
  Întrebare pentru neasemuit de deşteptul, mirobolantul amugean cu barbişon ( fără capişon ) Zapakingu: CINE SUNT TALIBANII INTERESULUI PERSONAL şi cine este “cel mai depravat,josnic segment al societăţii noastre” ? Răspunde corect şi cinstit amugeanule, nu o da cotită , ţuţăre!

 15. Si acum imi voi permite sa-i dau un sfat prietenesc doamnei N.G.
  Draga doamna,zic eu ca ar fi trebuit sa va da-ti seama ca acest limbric uselist-BIBLIOTECARU-este o molecula otravita,care abia astepta sa fie bagat in seama pt a-si putea varsa veninul.
  Limbricul acesta ,atunci cind este coplesit de argumente si evidenta,procedeaza exact ca oricare alt uselist-ITI TRINTESTE USA IN NAS SI SE BARICADEAZA IN GARSONIERA LUI MIZERABILA,SI DE DUPA USA INJURA CA LA USA CORTULUI.
  Eu zic ca ,avind in vedere ca sunteti o doamna,va sugerez sa procedati asa cum procedeaza orice doamna atunci cind,sa zicem ,in autobuz,un mizerabil v-ar inghesui,adica sa-i trageti o geanta zdravana in cap.
  Va pot spune ca,codul bunelor maniere,in varianta britanica,indica ,acest tratament in cazul in care o doamna isi intersecteaza drumurile cu un limbric………….

 16. @Cine iti da tie dreptul sa gindesti asa@
  Situaţia actuală trăită de mine şi de cei 22 de milioane care nu sunt ţuţări, ţuţăre!

 17. Dna Udrea, dle Blaga
  Are PDL si aliati ai sai 1/3 din voturile parlamentului?
  Daca da, poate sa declanseze procedura de suspendare a presedintelui interimar pentru care exista motive consistente la care CCR in avizul sau nu va putea spune decat DA, dl Antonescu a incalcat grav Constitutia. Desigur ca majoritatea USLista va invalida suspendarea, dar un asemenea aviz al CCR ar avea o mare greutate politica.

  Am zis!

  • Desigur poate ca acum avem lucruri mai importante de facut dar si mai tarziu ca exemplu de motivatie serioasa de suspendare chiar daca inoperant dl Antonescu plecand din Cotroceni si tot ar merita facut ceva in acest sens.

 18. stiti de ce pierde teren PDL pentru din interior sunt foarte multe tradarii , de exemplu in judetul Braila pdl-stii care mai sunt si presedinti de organizatii locale intra consilierii personali ai primarului care este PNL – com Victoria

 19. Basescu a fost suspendat din cauza incapacitatii PDL de a se reforma. PDL-ul de azi nu va face nici o branza in noiembrie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *