Declaratie de buna intentie, addendum la declaratia de avere

Observ că mai mereu, în ceea ce mă priveşte, orice analiză s-ar face, se porneşte de la prezumţia de vinovăţie. Mă văd nevoită ca, pe lângă declaraţia de avere, să dau şi o declaraţie de bună credinţă.

Faţă de speculaţiile apărute în Evenimentul Zilei cum că aş fi omis (intenţionat sau nu) să declar valoarea totală a contractelor derulate de firma soţului meu, trebuie să fac următoarele precizări:

 1. Contractele despre care vorbim sunt publice şi s-a mai scris despre ele chiar în Evenimentul Zilei. Deci, nu aş fi avut cum să le ascund.
 2. Vorbim despre o firmă înfiinţată în 1993 (10 ani înainte de căsătorie, 15 înainte de a deveni ministru), iar contractele despre care se face referire în articol sunt semnate în 2008. Înainte ca eu să devin ministru.
 3. Contractele au fost reziliate de comun acord. Cel cu Spitalul Floreasca din 19 ianuarie 2010. Cel cu Spitalul Fundeni din 26 august 2010. Acest lucru face imposibilă speculaţia că valoarea lor ar mai putea creşte în perioada următoare. Valoarea totală a contractelor este de 6.496.516 lei. Sumă care apare în declaraţia de avere.
 4. Având în vedere că, la momentul declaraţiei de avere, contractele erau finalizate, era normal ca în declaraţia de avere să trec doar suma încasată. Consider, deci, că am completat-o corect.
 5. Faptul că, din valoarea totală a contractelor cadru, s-a executat doar 16% ar putea arăta, eventual, tocmai lipsa de implicare şi influenţă în derularea contractului.

Consider că sunt ultima persoană care ar putea fi acuzată de lipsă de transparenţă în exercitarea funcţiei publice. Reiterez faptul că activitatea economică a soţului meu nu are nicio legătură cu activitatea mea politică. Cu atât mai mult, domeniul de activitate al firmelor soţului meu nu are legătură cu domeniul gestionat de mine la MDRT. Suntem doi parteneri de viaţă care au cariere diferite.

Ca om politic, susţin în continuare separarea afacerilor cu statul de demnităţile publice numite sau alese. Şi aş susţine şi varianta în care nici membrii familiei să nu deruleze contracte cu statul. Merită, totuşi, făcută o diferenţă între politicienii ale căror rude au afaceri cu mult timp înainte ca ei să fi obţinut o funcţie publică şi politicienii ale căror soţii, copii sau părinţi se apucă brusc de afaceri în perioada mandatului demnitarului.

La final, reafirm întreaga disponibilitate de a oferi toate informaţiile care sunt de interes public, chiar dacă nu le deţin personal şi trebuie să le solicit, la rândul meu, mai departe.

PS. Le urez şi eu “La mulţi ani” tuturor celor care-şi serbează astăzi onomastica de Sfinţii Mihail şi Gavriil şi le mulţumesc tuturor celor care mi-au făcut urări astăzi.

385 thoughts on “Declaratie de buna intentie, addendum la declaratia de avere

 1. @cmoro 16.20
  Bună seara, cmoro și bine ai revenit după somnul de frumusețe .. 🙂
  …Dar ,,ceva”, totuși nu ai făcut, cmoro. După ce omul se dă jos din pat, merge la baie și spală pe ochi cu apă rece, apoi deschide geamul și inspiră de trei ori aerul oxigenat cu gaze de eșapament. În acest fel, devive apt pentr blogoreală.
  Nu cred că ai procedat astfel, fie și citind următoarele:
  ..,,plopul stat si vascul privat ..plopul gadilat placut de parazitul vasc …care isi mareste dimensiunea ,se inmulteste pe trunchiul plopului stat”…
  Păi dragă cmoro, cred că ai efectuat o inversiune nenaturală…plopul, este sistemul privat și vâscul este sistemul bugetar. Este adevărat că multe firme private derulează contracte de multe miliarde cu statul, dar așa decurg lucrurile în toată lumea.
  Boeing, General Motors, Ford, Lockheed Martin, etc., primesc comenzi strategice de la statul american care antrenează costuri echivalente cu multe procente din PIB.
  Desigur că, acolo unde statele au verigi slabe, intervine corupția și majorarea cheltuielilor. Problema este a funcționarilor din instituții și a decidenților politici și nu a mediului privat. Sunt convins că dacă ai avea capabilitatea de a desfășura o afacere și ți s-ar ivi posibilitatea de a-ți majora profitul de la 5 la 20%, de exemplu, nu ai refuza o astfel de oportunitate.
  Probabil, că te gândești nemărturisit la o alternativă…renaționalizarea mijloacelor de producție. În fond, furtul și risipa în cadrul statului, chiar dacă este un prost administrator , se cheamă…transfer de resurse după nevoi și este perfect legitim. Nu-i așa, cmoro ? 🙂

 2. Rasputin,
  Dar ce nu mai ea? si se pare ca uitam cu SOV asta de un bandit caruia Patriciu ii da clase, desi prostia lui de acum un an la care s-a adaugat si a lui SOV, ambele consecinte ale trufiei bolnave l-au ajutat enorm pa Base sa ramana presedinte. 🙂

 3. @cmoro
  PS
  ..Și mai e ceva, cmoro (și cu asta am terminat, că am puțintică treabă), legile reformei NU sunt forțate de austeritate, ci sunt legi corective impuse de realitatea socio-economică a României, ca de altfel a întregii Europe. În România, impactul restructurării pare mai dur, datorită incompetenței și populismului a numeroase guvernări anterioare.
  Desigur că și această guvernare are minusurile ei, dar face ce trebuie, cmoro, pentru viitorul României și a generațiilor viitoare. Sincer, nu-i văd alternativă pe termen mediu, dacă nu lung.
  Și eu și tu poate avem anumite frustrări, ne considerăm unici și importanți, dar, cel puțin eu, am convingerea că viitorul copiilor și nepoților noștrii (acolo unde este cazul) este mai important decât al nostru. Față de…trecutul nostru, cu siguranță că așa este 🙂

 4. @ Zahar ars portocaliu….
  Guvernatorul bancii nu este decit expert financiar si nicidecum unul economic ….el prin prisma pozitiei lui nu da decit variante le cele mai usoare ptr Romania de a face fata crizei si lipsei de lichiditati din visteria tarii…a nu se confunda rezervele BNR cu fondul de rulment necesar platilor curente…..
  Zahar de Silver….amice….nu conteaza cine a propus…majoritatea o aveau Pedelacheii…conteaza ca legea a iesit pe piata si dc eu firma nu am profit sau activitate economica…oricum trebuie sa cotizez 500 euroi…nu mai stiu exact cit …la stat….de aici s-a ajuns la desfiintarea multor firme…..
  Zaharescule copil mic…..eu nu sunt tare in legi…dar stiu ceva ..vrei sa incurajezi antreperenoriatul….te dai si pesta cap ptr asta…..
  Sa-ti dau un exemplu din Canada….sa zicem ca esti pe enemploiment si nu gasesti de lucru…dar nu ai inca curajul si resursele sa deschizi o firma gen sole propietorship…atunci statul te ajuta si dc dechizi firma si faci un contract cu statul pe termen de 1 an iti plateste in medie max de enemploiment pe luna cu citeva conditii de bun simt…..in felul asta au aparut zeci de mii de noi businessuri , multe nu au rezistat dar multe au supravietuit perioadei de un an si au devenit in timp businessuri de profit….nu de subzistenta….
  Te rog intelege exact ce vreau sa zic….
  In legastura cu FMI…Basescu din lipsa de experti si solutii practice ptr economie a ales varianta cea mai dura ptr tara ptr as prelungi hegemonia si a salva guvernul tradator….
  Guvernul BOC nu a fost in stare sa ia masuri dure pina la capat atit pe plan de logistica bugetara cit si pe plan de colectare de taxe….asa ca parintele natiunii a venit incontinuu cu idea imprumuturilor….
  Basescu si vasalii pedelachei nu au fost in stare sa creeze acel arc politic al dreptei care sa-i permita sa faca reforme structurale trainice….
  La nivelul unui stat 5.7 miliarde de euroi este o suma infima pe care Base si givernul nu a putut s-o managereze….
  Hai sa-ti mai zic una….E.U. este o femeie frumoasa si are constiinta valorii frumusetii ei….dar de aici pina la a se plimba peste tot ptr promovarea turismului este cale lunga….
  sunt metode mult mai eficiente si cost effective ptr aceast proiect….dar sti dece o face…comisioane…direct dela sursa in conturile lor din strainatate…..deci nici nu trec prin Ro….nu taxe etc…suma directa in cont si impartirea ei cu parintele natiunii…asta cred eu ca e motivul principal al plimbarilor….
  In legatura cu duhul…asta-i parerea ta…nu ti-o cere nimeni…eu doar imi expun aici niste pareri personale prin prisma experientei mele …atit….
  Hai sa vedem ce va face cu Bute ca si tu ca si ceilalti aplaudaci nu ati spus pis cind m-am aratat f revoltat ca am vazut meciul pe canal polonez nu romanesc….nu sunt un amator inrait de box dar ca amator de sport imi plac toate meciurile mari si mai ales tin sa asist la acele putine unde sunt si protagonisti romani….
  Acum e momentul sa exploatam suscesul lui Bute in folos national….bnenteles fiind si in folosul lui….
  aici se aloca miliarde de dolari reclamelor cu ajutorul sportivilor renumiti ai momentului….
  sunt atit reclame comerciale dar si de travel…..

 5. Hopa mitica, ce mana buna am, caci vad ca ologofrenul are o meserie agreata de acesti inapoiati mintali adica proxenetismul. 🙂

 6. Se pare ca nici jigodia aia de la tineret nu este straina, de situatie.

 7. Cred ca PDL ar trebui sa raspunda invitatiei PNL ptr luni, caci prezenta acolo este un act diplomatic si de informare, necreindu-i nici-o observatie.
  Aica daca PNL nu sta in sala , nu merge la Cotroceni sa fie PDL mai intelept si mai cumpanit ca nu o sa-i strice.

 8. @silverstar
  Sincer să fiu, mă aștept la orice din zona roșiatică a spectrului politic…(.urmează acușica DOSARUL OMAR HAYSAM… 🙂 )
  După imaginea nudă vehiculată de presă ca aprținând d-nei Ana Birchall, de altfel o femeie foarte bine ,,dotată” pe care stimabilul Cmoro o venerează la ,,pachet” cu Ecaterina Andronescu (ambele, simboluri marcante ale feminismului pesedist după unii autori), nu cred că ceva îmi mai poate induce starea de mirare.
  Totuși, Robert Negoiță pare un mascul de succes la femei care nu ar fi avut nevoie de servicii plătite, în timp ce referitor la Nicolae Bănicioiu (un adevărat bărbat în …cartea de identitate), pot presupune că pune de-o parte cam 50% din salariul lunar de parlamentar al României. 🙂

 9. Silver,
  Proxenetul ala este un cretrin infiorator de imbecil daca pot face astfel de formulari. 🙂
  Cum o fi facut avere nu o sa inteleg decat doar ca la noi scara este absolut rasturnata, toti gusatii si ghebosii la suflst si minte in varf.

 10. Silver,
  Nu de acces la servicii platite e vorba, ci de proxenetism, chiar daca nu va fi dovedit ca atare.

 11. @ Pedelacheii de serviciu….
  Chiar credeti ca proxenetismul are doar culoare rosie….
  Ca de obicei o dati in bara….cred ca dc ar fi sa stringem fulare colorate politic …cele portocaliciar fi la numar cel putin egale cu cele rosii….
  Si cu asta am spus tot Silver…respectivul e un om cu niste deviatii presupuse…sa vedem dc se dovedesc….si inclinatiile lui nu au nimic cu politica….asa cum nici plimaroile catwalk ale Robertei nu au nimc cu politica…si tot asa nici prezentarea de lenjerie intima a E.U. nu au nimic cu politica…a fost o alegere a ei…zic eu buna la momentul respectiv…atit….
  asa ca nu mai jonglati cu prosti dor doar iesiti in piciore din balacareala politica in care voi si parintele natiunii ne-ati bagat….

 12. @buddy
  Dragă buddy…nu știu cum să-ți spun, dar sincer , am un sentiment de condescendență. Realizez că faci un efort deosebit, dincolo de limitele fixate de context și genetică, iar rezultatele sunt din păcate chiar sub așteptările tale. Simt acest lucru.
  Uite, îți fac o propunere: ia exemplul lui cenushares care nu se complică cu aspecte deontologice sau de acuratețe informațională și i-o trage cu povești pe două- trei rânduri, amuzante și de mare efect. De asta o simpatizez pe cenush, o fată de gașcă, plăcută pe orice blog. Încearcă, buddy.

 13. Silvia …iti plac barfele de cancan ,bine fac ca se duc la distractii ,ai stat ca pe ace sa posteze cineva linkul…hihihih…ai adus un subiect frumos pe blog ,tu n-ai mai avut parte demult de senzatii tari …hihihi…asta-i motivul ca merge tara prost ,Negoita merge sa-si calmeze hormonii …minte scurta aveti dragilor colegi portocalici…

 14. @buddy
  ..,, in care voi si parintele natiunii ne-ati bagat”….
  Budddy, poate că fără voie , te-ai exprimat la persoana întâia plural.
  ,,Părintele națiunii” te-ar fi ,,băgat” și pe tine, numai că ai lipsit de la apel…cam vreo 22 de ani, din câte am înțeles de la tine.

 15. ZAHARESCU …Tu ai adus precizari asa ca acum e OK ..Nu tot mediul privat e vasc ….
  Dar ala de pe plopul stat de regula procedeaza cum ai precizat tu ..iar guvernantii si puterea politica se lasa sedusi de gratiosul euro …
  Pe onoarea mea ca as incerca sa fac bani din contracte cu statul dar as avea bunul simt sa imi fac treaba pentru care am luat banii si sa nu aduc anexe si majorari la contractele initiale …asta din moment ce am inclus in pretul final si profitul ala de care vorbesti ..restul ar fi mintea ,ghinionul sau sansa de a termina intocmai si la timp ceea ce am contractat pentru a mai prinde un contract profitabil cu statul …dar asta am fost eu ..si nu pot garanta pe obrazul altui roman …nici pe capacitatea mea manageriala sau ale alor mentionati ..
  Problema e ca multe contracte au destinatar prestabilit …si daca ala nu are firma pe profilul contractului o infiinteaza cu sediul in apartament ..apoi subcontracteaza cu firme care pot derula contractele ..la aIII a mana intervine reducerea profitului ..si atunci apar surogatele comerciale si de prestari servicii ..alta calitate a materialelor alta calitate a lucrarilor ,dezinteresul de a finaliza la termen …etc etc..
  De ce nu se introduce in caietul de sarcini si contract anumite prevederi care sa faca imposibila subcontractarea …cu exceptia fortei de munca specializate ..?
  In aceasta situatie ar face imposibil ca eu din domeniul meu artistic sa contractez lucrarile la o sosea sau autostrada …sau constructia de locuinte …
  S-ar reduce costurile ,s-ar incadra cu tot cu profit in oferta …
  Inca o chestie si gata …pariez ca toate de mai sus plus pretul umflat initial,plus anexele si majorarile ulterioare a valorii lucrarilor includ profitul castigatorului contractului ,altul sau in plus fata de profitul subcontractantului ,plus spaga ,dreptul cuvenit pentru castigarea contractului …
  Mai pariez ca toate pleca de sus in jos ,pe buna practica romaneasca si politica …de la care PDL nu face exceptie….
  Ma intreb retoric ..daca plopul nu moare dupa ce scapa de vasc ..de ce plopul stat nu renunta la vascul privat parazitar ?…Totul pleaca de la plopul politic al puterii ..de ieri ,de azi si de maine probabil ..inca e foame mare de avere in Romania …pe baza mimetismului sau efectului cameleonului …daca Ana are mere …eu de ce sa nu am ?
  Legea ilicitului ar salva Romania …si de vascurile vascoase ale smecherilor ,si de “truda” politicienilor in folos propriu …si de marlanie si prost gust ….

 16. @ Pedelacheii de serviciu…gen Zahar ars de Bulibasa….
  Silvache…ai prinso din zbor…nu-i portocalie e rosie o aruncam pe taraBA….ai uitat de senatorul porno si alti senatori care urmareau in sala de senat glumite sexi pe laptopulile lor…?
  Crezi ca nu sunt si portocalici ?
  Zharica baiatule…esti mic si cam prostut…d-aia nu vezi totiul decit in portocaliu….
  pastrazate ptr sarbatori ca-ti va iesi pe nas de atit portocaliu cind va trebui sa cumperi ptr familie portocale …si scirbit vei lua banane sa nu zica lumea ca duci si acasa culoarea liberalostingista…..atentie …bananele mai au si alta intrebuintare…vezi ca-s periculoase si ptr tine si ptr consoarta….ha,ha,ha……faci scorbut…..

 17. @puiu 18.31
  Bună seara, puiu
  Se pare că poți fi și (mai) simpatic puiu, așa da 🙂
  Totuși, nu uita că vorbești cu o femeie, iar un bărbat își demonstrează bărbăția față de o femeie prin îngăduință și tandrețe.

 18. @buddywonca
  Da, buddy…așa este, cum spui tu, buddy.

 19. @cmoro
  Lege, justiție, politicieni responsabili.
  Din păcate, în acest moment doar atât avem pe ,,taraba” politichiei românești 🙂

 20. Cineva spunea aici ca lumea internationala ,puterile,presa ..etc si probabil sta cu ochii pe “interesul national ” al Romaniei …Eu zic ca doar din curiozitate ar sta cu ochii pe Roberta Anastase sau legile primordiale ale reformei si modernizarii de care mor in fiecare secunda de grija actualii guvernanti si politicienii puterii …iubitori disperati ai reformei statului roman..dar mai disperati de ei insisi …care isi regasesc visele si sperantele in aceste legi ..
  pentru ca dincolo de legi urmeaza “implementarile ” ..care aduc profit la fiecare din cei implicati …de la carcasa intreaga pana la zgarciuri ….si timpul se scurge implacabil peste legi si peste mandatul lor ..peste existenta lor la butoane ….E o lupta contracronometru …de aia si schimbarea regulamentului camerelor ,de aia invocarea “interesului national” portocaliu …
  Prin debarcarea Robertei Anastase nu s-ar recunoaste furtul si nici nu au prea multe sensibilitati si “solidaritati” in aceasta directie ,politicienii PDL si din arcul puterii …cred ca alta e miza …prin debarcarea lui R.A. opozitia ar participa la sedintele Camerei Deputatilor …si nici nu ar mai fi oportuna schimbarea regulamentului camerei ..cea care permite trecerea legilor prin parlament ca o asumare a guvernului ..adica fara vreo posibilitate a opozitiei sa mai faca opozitie ..sa mai aduca amendamente care sa si treaca ..fara dezbaterea legilor (din “criza de timp”) dezbatere care ar devoala si prezenta public toate hibele si dedesupturile legilor respective ..in parlament,presa,TV ….toate pentru a nu stirbi din putina zestre electorala pe care o mai au cei de la putere …
  La prima schimbare a puterii legile acestea de stricta necesitate si de “interes national” vor suferi modificari ….dar ce conteaza ..pana in 2012 puterea va “implementa ” dupa propria dorinta si propriul interes …dupa aia ,potopul ….ca in cantec ..”Trece ,trece legea …si ma trec si eu ..unde-i DNA ul ..si unde sunt eu ..”…..

 21. @ Zahar ars si aruncat si aruncat la cos…
  Am avut buna inspiratie si curajul de-a placa la momentul cel mai oportun ptr mine…dar ca si gusturile astea nu se discuta……
  Dece nu comentezi cazul Bute si Roberta hoata…i-a dat medalie si s-a pozat cu boxerul….sa dreaga busuiocul…..
  ptr mine pedeleii si pedelacheii ramin oricum niste pigmei fara simt de afaceri…..oricit s-ar plimba E.U. si oricit ar trage dupa ea nume celebre…..tot degeaba nu asa se promoteaza o tara …..
  Aici in USA mii au trait mitul “the king” in Cleveland pina anul trecut…..de ce nu am trai si noi ptr un an mitul Bute…cu beneficii ptr tara si nu numai….
  Dar nu ai ce discuta cu cei care nu au capacitatea dar nici nu pot fi trainuiti…..
  Cred ca Realitatea TV sau antena 3 ar trebui sa faca un show de genul….guvernul Boc…cel mai prost guvern al primei decade a mileniului 21…..cu invitati de onoare…parintele natiunii si alti ciraci de furaciuni…..

 22. `@ All…
  Aia rosii au bani sa plateasca si curvele iar voi astia portocalici si boborul nu aveti bani nici de-o piine….vorba lu Silver….io n-am nimic din pensie…..

 23. ***ion adrian says at 18:17: Silver,
  Nu de acces la servicii platite e vorba, ci de proxenetism

  Asta aş fi vrut să înţeleagă colegii simpatizanţi PSD.
  Citeşte cât de libidinos poate fi puiu în postarea de la ora 18,31 şi ce a înţeles el.

 24. AN la B1 …..simpatic ,o agreabila intalnire la 2+1 ,asta politician ,nu luzarii astia de portocalici…

 25. Silvia …te-ai suparat ?lucrez cu marfa clientului ,tu ai postat linkul ,ai antecedente cu cancan-uri din astea ,Sarbu lovit in bilute ..hihihih…doar nu vrei sa mearga la babute ,se duc la tinere ,daca pot ?…sunt super dotati la portofel ,restul nu mai conteaza ….

 26. Silvia …nu se mai numesc proxeneti ,manageri de vanzari ..hihihihihi..

 27. ***puiu – de ce să mă supăr? Ferească Dumnezeu! Eu nu sunt proxenet precum R Negoiţă aşa că R Negoiţă nu-mi face mie concurenţă. Asta se poate întâmpla doar în capul tău.

 28. …dupa stresul din parlament ,o prospatura, ii apa vie adusa de vulturul lui Fat Frumos….

 29. ***puiu – când un bărbat ajunge să–şi plătească plăcerile înseamnă că nu-l mai are pe acel “vino-n-coace” cum spune românul. Numai că aici este vorba de o reţea de proxenetism şi R Negoiţă recomanda prostituate de lux.
  Oricum, intră pe Realitatea.net că e multă lectură.

  Şi despre Ilie Sârbu, împuşcatul în biluţe, am mai spus dar e mult de atunci, trebuia să-l diferenţiez de celălalt ministru, Marian Sârbu. Şi care-i problema? Nu văd…
  Asta e! 🙄

 30. ….ai dreptate ,de la o vastra acel ,vino-ncoace se face cu porfeu dotat ,daca esti calic ca zapa…hihihihi…adio pica frunza…stai pe blog si postezi lozinci,sa-i lasam ,daca-s vinovati la tzusaus cu ei…

 31. @ Silvache…
  dupa o virsta platesti placerea si tacerea….asta se aplica in toate…chiar si in politica …chiar si cea de cel mai inalt rang…..

 32. VA RUGAM SA TINETI CONT DE ACEASTA PARERE SI SA VERIFICATI SITUATIA INCD-ULUI AFLAT IN COORDONAREA DVS. NU NE-AM LUAT SALARIILE SI SE FAC ABUZURI NELIMITATE…

  In atentia d-lui Director General Vasile MEiTA(DIRECTOR INCD) SI DOAMNEI UDREA!!!!!!!!!!

  Nu va vreau raul.O sa va atentionez doar asupra unor lucruri pew care poate le stiti, sau poate nu

  1. Aveti mare grija la E Simion.Preocuparea principala a ei este PUTEREA . Pt acest lucru isi vinde sufletul diavolului.Minte, barfeste si acuza oameni nevinovati.Aveti grija: oamenii laudati de ea sunt oamenii ei,( destepti, f.muncitori, fac totul etc), iar cei in care se arunca cu barfe, minciuni , greseli sunt cei care nu sunt cumparati de ea, cei care nu sunt vinovati , adevarati oameni. Dupa acest semnal aveti grija sa nu se aplice o tactica inversa.

  2. Intotdeauna a luat actele semnate de directori si si- a facut copii dupa ele, ca sa le dea in cap cand e cazul.Fostii directori si au dat seama cand era prea tarziu si puteau fi manipulati.

  3. Intotdeauna la inceput toti directori vor fi subjugati de ea. Apoi li se va da in cap.Am trecut prin multi directori si toti pt inceput au crezut-o , si au luat pranzul cu ea, au barfit etc.Apoi cand au realizat ce li se intampla au picat.A reusit sa fraiereasca multi si pe multi i-a raspopit.

  4. Daca nu eliminati aceasta plaga a institutului, aceasta pensionara veti ajunge ca ei.

  5. Luati in seama oamenii care va ajuta si vedeti daca nu cumva au dreptate. La noi cuvantul de ordine este tacerea.Frica sau cum s-o numi.Lasati sa treaca vocea ei prin dumneavoastra fara sa o ascultati si vedeti cu inima omul, nu din barfa.Aveti aliati totusi. Daca veti citi tot site ul veti vedea ca sunt multi care spun adevarul doar pe acest site, si cativa recenti care preamaresc conducerea .Oamenii ei.

  GRIJA MARE , AVETI UN MONSTRU PLIN DE URA SI MIZERIE UMANA LANGA DUMNEAVOASTRA.

 33. Silvia …imi zici sa ma uit pe RTV,eu nu mai uit la posturile alea ,B1 ii postul meu ,Nastase la 2+1 a fost super bun ,la Turcescu nu ma uit acum ,nu-mi place Diaconescu ,ma uit la Nasul ,aici i-au totul invers de cum il prezinta Raducu ,si-s informat bine spre foarte bine ,lasa si tu posturile mogulilor rai …..

 34. @ toti portocalicii…
  Au inceput numirile politice la companiile de Stat…vezi stirea cu transelectrica si Gal…omul lu Artiom…..
  Pai bei portolacheilor…asa vreti voi sa faceti profit la companiile de stat…a am uitat voi faceti profit ptr voi nu ptr tara…..e fumata si de alte guverne dar voi fumati trabucul mai gros….
  Munciti din greu si puneti deoparte ca in 50 de ani nu mai pupati guvern cu portocaliu majoritar….

 35. …frantzuzi n-au tras-o ,nu vreau romani in spatiul Schengen ,unde-i pretenia mare intre presedintii celor doua tari ?…

 36. …nici site-ul ala nu-l frecventez ,am altele mai faine si educative…hihhihih…

 37. Breaking News: Franta anunta ca se opune aderarii Romaniei la Schengen
  Sursa: tiare.com

 38. Habar n-am ce înseamnă “Schengen” 😮 dar mă alin la gândul că nici voi nu ştiţi pentru că am întrebat şi nu aţi ştiut să-mi răspundeţi.
  Aşa că sunt liniştită, nu-mi fac probleme şi pot mânca lejer mămăliga mea cu brânză de burduf… Să nu spuneţi că voi nu mâncaţi mămăligă. 😆
  Oricum, e ora mesei… 🙄

 39. @cmoro 19.03
  Legea pensiei a ajuns la promulgare perfect validă, semnată de președinții ambelor camere parlamentare.
  Cei care o reneagă vehement pe Roberta Anastase, nu au căderea morală, legitimitatea și credibilitatea de a susține demisia acesteia, fie și pentru motivul că nimeni, dintre liderii de grup ai opoziției, nu a contestat pe calea procedurală prevăzută în regulamentul Camerei deputaților, cvorumul de ședință.
  Mai mult decât atât, cele două partide au părăsit ședința îm bloc, lăsându-i pe pensionarii în numele cărora perorează 24 ore din 24, cu buza umflată.
  Prin urmare, după părerea mea, PSD și PNL fac acum un joc politicianist mizerabil, uzând în mod absolut evident de un pretext subțire, pentru a sabota acțiunile guvernului și ale președintelui. Nu am nici o îndoială în acest sens.
  Mă întreb, domnul Geoană la Senat, până când va fi tolerat să tergiverseze introducerea pe ordinea de zi a unor legi și teme vitale pentru destinul României ? În interesul cui, cmoro ? Poate îți imaginezi că îți regăsești propriul interes de perspectivă în inacțiunea de moment a opoziției, dar cred că te înșeli, cmoro….sunt convins că undeva în viitor, prezumând și dorindu-ți unul, vei începe cu adevărat să-ți pui întrebări.
  De data asta, cele corecte.

 40. Bai tovarasi …pe onoarea mea ca sunteti dusi …
  Ce are actul sexual al unui barbat cu o femeie cu prostitutia ?Adica fostele voastre prietene,amante ..amice ..cu care ati facut sex ,sunt prostituate ?
  Daca o amica dupa intalnirea amoroasa iti cere bani ,sau ii dai din proprie initiativa ..sa-si plateasca lumina,chiria ,intretinerea,haine sau o bijuterie inseamna automat ca e prostituata ?
  Toate femeile care fac sex ,libere,necasatorite sau intr-o relatie extraconjugala ,sunt prostituate ?
  Beneficiarul serviciilor unei fete,doamne ..trebuie sa-i ceara acesteia CV ul si cartea de munca inainte de ..?Si daca nu are job si carte de munca trebuie sa o dea afara pe motiv ca e prostituata …(“ca altfel nu ar avea cum trai “) ?
  Eu credeam ca prostituatele sunt cele de pe centura ..cele care sunt trimise la produs sau oferite contracost de proxeneti ..de pesti…iar contracostul il incaseaza pestele sau fata care deconteaza acestuia ….cele care accepta de bunavoie sau sunt fortate la aceasta activitate acum ilegala dar de regula organizata si constanta …
  Fetele de la TV …top modele de buna sau proasta calitate ,dansatoare la bara ..daca fac sex cu cine le place si primesc cadouri ,bani de la amic,amant,prieten de ocazie,sponsor ..se prezuma ca sunt prostituate si viata lor intima devine automat ilegala ?
  Pentru cei care amesteca sexul cu prostitutia,sexul cu proxenetismul …..
  Proxenet e cel care ofera pentru sex fete,femei contra unei sume de bani …pe care ii primeste direct de la beneficiar sau de la respectiva prestatoare …
  Ce are Negoita cu acest subiect …prostituate si proxenetism ..?
  A facut sex cu fete,femei ?Bravo lui ….Le-a dat bani si cadouri ?Bravo lui …a fost gentil si solidar cu respectivele atinse de criza si de proasta guvernare …
  Celei de la PSD de 22 de ani i-a dat bani nu pentru sex ci probabil pentru a-si achita cotizatia restanta la partid …
  Aia care au facut avansuri unor fete frumoase,libere si independente …Pai cine nu ar face avansuri daca e normal la minte si la trup ?
  Trebuie intrunite anumite conditii legale si procedurale ca aceste activitati,comportamente sa devina ilegale si sa fie incadrate penal..santaj,hartuire sexuala ,prostitutie,proxenetism ..
  Nu am inteles din stenograme si din articol daca Negoita ,Banicioiu ,alte personaje sunt acuzati de prostitutie sau de proxenetism …Sigur viata lor intima nu tine nici de una,nici de alta ..oricat ar cauta jurnalistii sau procurorii sa le infasoare in haina infractionalitatii ..
  Mai mult ar tine de morala ..ceea ce nu este de competenta DIICOT sau ale altor institutii ale statului ..decat daca nu intervine elementul politic in toata aceasta poveste …
  L-am vazut pe Negoita intr-o emisiune de televiziune intr-o postura de arbitru,oferta pentru casatorie sau ceva de genul acesta ….sigur a fost introdus in emisiune pentru a sponsoriza ..
  contra reclama ,notorietate ..pariez ca domeniul in care sunt protagoniste fete,femei il atrage si-l tenteaza …drept pentru care sponsorizeaza ..ca si in cazul cazarilor in hotelurile sale ….bilete deplasare a fetelor la castinguri,concursuri in strainatate …e rau ca sunt astfel de oameni ?E rau ca incurajeaza aceasta activitate ?Fara oameni ca el ar muri toate agentiile si toate activitatile din acest domeniu ….dincolo e vorba de vointa si viata privata a tuturor actorilor acestei povesti….
  Lasati gargara,vrajeala ….nu ridicati piatra ca va dati in cap cu ea …

 41. Doamna Udrea vad ca nu mai faceti nimic pt Romania luati masuri ca murim de foame

 42. @ Moro..
  Hai ca asta e bomba zilei…Ponta -atrimis tineretul la produs dar in propia curte…l-a vazut pe Robert mai cu arici la buzunar in donatiile catre partid si a zis …las ca-ti arat eu…si -a timis pedelista la produs…a venit inapoi cu bani de cotizatie vorba ta restanta, bani de donatii ptr ca sa cumpere inca 4 voturi ptr motiune…..
  E bun pontica..are iddei inovative…..incepe sa arate mai atragator pesedeul….

 43. @ Puiu…
  Si pe buna dreptate dupa ce am umput Cimpul lui Marte si intrarea la Luvru cu Mizerabilii de Romania….

 44. @ Portocalici….
  Ati vazut ce se invata la scoala de vara in delta…..bei astia rosii au luato rau inainte cu marketingul …d-aia atrag asa multi tinei……cred ca ma fac simpatizant rosu…ha,ha,ha…..

 45. @silverstar
  Sincer, nu știu mai mult decât tine despre acel spațiu, dar amândoi putem recupera rapid, săpând pe goagăl.
  Problema, de fapt, nu mă interesează absolut de loc, pentru că nu văd ce aduce în plus o astfel de procedură în ceea ce privește libera circulație în spațiul comunitar.
  Eu personal, călătoresc (destul de rar) în afara țării exclusiv cu motivație turistică.
  În același timp, milioane de români muncesc cinstit și locuiesc în țări din comunitatea europeană, integrându-se perfect în peisajul civilizațiilor indigene.
  Franța se confruntă deja cu invazia comunităților de nomazi, atât din România cât și din alte țări din estul și centrul Europei, cu mult înainte de aderarea la spațiul Schengen.
  Gestul Franței este prin urmare unul explicabil, mai mult simbolic și exprimă starea de disconfort generată de imigrația necontrolată și de tensiunile socio-economice implicite.

 46. Buddy…oricum eram acolo ,aveam niste facilitati cu intrearea ,am pus linkul…in privinta minoritarilor nostrii dragi…hihhi…ai dreptate ,toata Europa ii plina de ei ….

 47. @ Zaharel -bombonel….
  Vrei sa sti printre altele ce benezicii sunt….in Olanda se vind cele mai bune seminte de canabis….sa vezi atunci mafia drogurilor din romania ..se va plimba libera prin europa si va lansa miniferma e de canabis prin apartamente capusa si sa vezi ce de banet de prostituate de lux iese de aici…
  Bei Zaharel dc nu circuli…nu inveti ramii prostut postac portocalici…..si sa nu ai nevoie si tot te duci sa vezi si tu cum e in lumea civilizata….poate intelegi asa dece e iubit parintele natiunii asa de mult de postaca Silvache….

 48. SILVER…Daca tu inviti la Realitatea.net..eu va invit sa cititi articolul lui Mircea Marian din EVZ.ro parca….despre PDL si cei cativa pitici ..de la Bruxelles ..minus evident TRU …contorsionistul saltimbanc si menestrel …
  ZAHARESCU….Daca spui tu sigur e invers …cu Legea Pensiei….
  Au plecat PSD ii si PNLeii din sala …ce rusine ..ca si cum daca ramaneau in sala nu erau tot 80-90 de parlamentari ai puterii si majoritatii …care a prezumat Roberta ca ar insemna de fapt 170…..
  Daca ramaneau in sala si se trecea la vot nu e sigur daca se intrunea numarul de voturi necesar pentru trecerea legii pensiei dar sigur se relua votul ..cum a mai facut odata Roberta ..monumentul blond care recita orice spune ..rar si atenta sa nu uite vreun cuvant ..sau sa respire …Pare ca mereu se straduieste sa nu vorbeasca mai repede si mai coerent decat EBA …pentru a nu cadea in dizgratie cuiva ….
  Cand termina cuvintele memorate de pe fituica se retrage foarte preocupata sa nu iasa din contextul fituicii din cauza intrebarilor nesimtitilor de jurnalisti …
  Interes national e si sa treaca legea educatiei si invatamantului …ma intreb daca are vreo legatura cu prestatia publica a Robertei Anastase ….care mereu iese in evidenta …Daca trece legea educatiei lui Funeriu ,in cativa ani toti vor gandi si vorbi ca Roberta ,evitandu-se astfel compromiterea partidului prin stridenta gingasa a respectivei doamne…

 49. Sotia unui prieten De aici s-a dus la Brasov s-o mai vada pe maica-sa ca-i batrina si bolnava…a stat 2 sptamini…mie personal imi place Brasovul f mult chiar dc. e pastorit de Scripcarul portocaliu….cind a zburat inapoi in Canada s-a oprit la PaRIS SA VEZITEZE PTR 4 ZILE SI A FOST UIMITA DE CIT DE MULTI TZIGANI ROMANI sunt pe acolo…zicea ca ti-e rusine sa arati pasaportul romanesc pe la hotel…sau sa zici pe strada ca esti roman….
  Eu imi aduc aminte ca in ’97 cind am stat mai mult la Paris nu era problema asta….nu am vazut pe nicaieri tigani cersind….
  deh realizarile pedeleilor….nu stiu nici problema tziganeasca cum s-o gestioneze…..

 50. ZAHARESCU ..In legatura cu Schengenul ….E o chestiune de demnitate si onoare ..sa fie sustinute Albania si Bosnia si noi nu …Poate nici UE nu ne trebuia prea mult ,nu?
  Oare tratatul de frontiera sau cum s-o mai numi ,cu Rep Moldova ,va reusi sa abureasca pe Merkel si ceilalti din UE ….?Poate doar SUA e multumita …sa mai infinga un cui al lui Pepelea in scutul UE?
  Cand vine Haysam in tara ?

 51. Adraian Nastase a zis la 2+1 ca moratoriul lui Basescu ii o farsa ,legea salarizari si bugetul lipsesc cu desavarsire ,nu sant depuse la camera ,unde-s legile alea importante care din cauza pesedeului ?…blablabla

 52. @ Moro…
  eu pun pariu ca nu vine…tre sa faca cerere, se aproba in vreo 2-3 ani…se mai prelungeste vreo 4 ani si intre timp moare de o boala grea arabul…..
  Pai, daca vine ala in Ro 10% din politicieni merg sigur la mititica….

 53. @cmoro
  Ai puțintică răbdare, că doar nu ești în noaptea nunții….sau…ești ? 🙂
  PS
  Vom intra, cmoro, în spațiul Schengen, exact la termen. Avertismentul Franței ar trebui totuși să sensibilizeze autoritățile române și întreaga clasă politică, pentru că au neglijat de ani buni căutarea de soluții viabile pentru integrarea comunității rrome, care este în primul rând o chestiune românească și nu cum afirmă demnitarii, că alții trebuie să ne rezolve problemele.

 54. BUDDY …Pai fata PSD producea… imagine si pe plan international..Austria par exemple…
  Precis pe model romanesc l-a pacalit pe Negoita …a cerut bani de cotizatie dar si-a luat pantofi si alte alea …deci s-a prostituat moral …si vor muri de ciuda procurorii …
  Probabil si Banicioiu e vinovat in chestiunea aia …vinovat fata de respectiva PSD ista …in rest nu e vinovat cu nimic …nu s-a prostituat si nici nu a prostituat pe nimeni …poate doar a hartuit-o un pic pe PSD ista frumoasa …ca in bancul ala cu rusi ….
  Katia facea plaja nuda ..de pe deal Kolea transpirat si imbujorat (ca si Banicioiu)..-“Katia,Katia “….Evident Katia o ia la fuga pe plaja …Cand nu mai poate fugi de oboseala se lasa la pamant abandonandu-se in gandul sau intim lui Kolea …Kolea aplecandu-se deasupra ei dojenitor …”Davai minea cotizatia ,Katia “…
  Neavand banii de cotizatie pe care trebuia sa o predea lui Banicioiu ,pentru ca acesta nu putea avea alte pretentii de la juna PSD ista ,aceasta a apelat la Negoita …in speranta ca acesta putea..avea pretentii si ii va da banii de cotizatie …
  Iata cum se inchide cercul vicios ,dar nu penal ,fara ca Ponta sa aiba vreun amestec ..
  A fost doar un entuziasm si devotament fata de TSD …unde Banicioiu e presedinte…transpirat si imbujorat mereu ….de emotia realizarii planului de incasari a cotizatiilor ….

 55. O seară bună, all
  Mă duc să văd un film, după ce mă edific în prealabil ce invitați mai are nașu și dacă merită să-mi pierd timpul cu ei 🙂

 56. @ Moro…
  Mosulica…acum cind in lume se bat magnatii sa aduca noutati….n-ai auzit de suedezul ala care vrea sa porneasca un proiect cu sute de hoteluri de 5 stele cu prostituate de lux, prin lume…ce sa faca si baietii pedelisti au infintat sexgate-ul din Delta lu Vintu….
  Poate d-aia s-a dus geoana la Vintu in noaptea dinaintea confruntarii cu base….sa ia o gura de sexgata …sa fie cu bateriile pline a 2- zi…si l-o fi muncit aia ca nic nu mai avea puterea sa dea raspunsuri…
  Astia dela rosii sunt renumiti , o au sipe Ana B……
  devine interesant partidul…sa vezi cum creste in sondaje printre tineri si cei dela 50 de anii in sus….
  Moro, te rog citeste atent postarea mea dela 18:37 sa vezi ce hacker bun sunt….dar nu ma da de gol…ha,ha,ha….

 57. @ Zahar dulce in lingurita de Silver….
  Ma calci pe nervi …se zice Seara buna to all….
  Vezi dc nu mergi prin strinataturi… ramii doar prostac portocalici…..

 58. ZAHARESCU….Pe langa integrarea rommilor sigur e vorba si de “integrarea” moldovenilor de peste Prut in Romania …si de recentul document incheiat intre Romania si Rep Moldova care trebuia sa fie ,sa intruneasca elementele unui “Tratat de frontiera” si nu abureli….
  Dragostea de moldoveni ne da socotelile peste cap ..si multe alte socoteli de genul Schengen,pretul la petrol si gaze de la rusi si ce mai cumparam de la ei …
  Frate frate ,dar Branza-i pe bani ….Si Baconschi la fel ….
  ZEV….Daca ai sti putin din ce stiu eu care sunt mai apropiat de frontiera cu Rep Moldova ai intelege ce spun …si ai intelege si reticenta celor de la Bruxelles in mai multe directii in privinta noastra …pentru ca vocea lui Sarkozy sau a lui Merkel nu sunt decat ecouri ale vocilor celorlalti membri de marca ,lideri din tarile importante din UE …
  Daca ar fi voci singulare cum se specula aici acestea ar putea fi estompate de corul celorlalte voci …dar e invers …
  Sa nu intelegi gresit opinia mea despre cetatenii moldoveni si romani de peste Prut…am multi amici printre ei….daca s-ar putea desfiinta granita cu Rep Moldova maine ,fara sa se puna in discutie alte concesii teritoriale sau de enclavizare as aplauda ….dar sigur nu e asa ..si tinand cont si de relatiile Rusiei cu SUA sau Germania lui Merkel ….

 59. BUDDY….Pai nu stii ca Presedintele Siriei i-a zis pas lui Dl Basescu in privinta extradarii lui Hayssam ? ..Cred ca pe motiv de clima ..si de grija pentru sanatatea lui Hayssam ..la noi vine iarna …
  Neoficial s-a negociat amanarea semnarii tratatului de extradare dintre Romania si Siria …si oficial si public Basescu s-a aratat suparat din cuza acestei chestiuni ….care-l includea si pe Hayssam …un Hayssam care o Popa altor ilustre figuri din politica romaneasca ….
  E mare distractie in Romania …..

 60. Silvia nu te inscri in PSD ?…vad ca-ti place mult subiectul ….hihihih…lasa-i naiba de portocalici ,astia toti-s impotenti din toate punctele de vedere …ce zici ?,iti pun o pila …

 61. ***puiu- nu mă înscriu în nici un partid. Şi acest lucru ar însemna prostituţie şi nu vreau s-o fac acum, la anii mei. S-o facă cei cu bani…

 62. Emisiunea de la Nashul mi-a raspuns la o intrebare. Era un mister ptr mine cum s-au imbogatit liderii de sindicat de la noi, ca nu cu banii prapaditilor de sindicalisti.
  Prin trafic de influenta si concurenta neloiala punand si ei multe cuie la constructia Romaniei corupte cu capitalism de cumetrie.

 63. Adrian Nastase mai acu la Robert Turcescu, l-a aparat pe Negoita zicand parinteste: “ale tineretii valuri” si cand l-a intrebat redactorul, daca si coruperea de minore tine tot de valurile astea, nu a stiut porcul(ca tot il iubea pe alalalt ce nu mai este), cum s-o mai scalde.

 64. Scuze, la 2+1, vad ca stie Puiu mai bine si deci poate sa ma si confirme.

 65. @ Ion Adrian….
  Amice , are banuti Robert…scapa de orice…ia si NUP …nu-i problema….se rezolva orice in Romanika parintelui natiunii….
  @ Silver…
  imi place demnitatea ta chiar dc faci pe aici putina prostitutie politica…..nu esti in partid…esti recuperabila….mai lucreaza neuronii

 66. Ati vazut Sex si spritz la Nashul?
  Nostim nu ? Sper sa nu va fi iesit ochii din cap 🙂

 67. Madalina o noapte faina si linistita ….

  Administrator:
  Noapte buna Puiu!

 68. Mi-a placut asta:

  “Pentru cei care au nostalgii comuniste le recomand cure de mentinere in forma in Cuba, Vietnam sau Corea de Nord.”

  Excelent . Pacat ca nu mai este AP in viatza sa moara Biblio vazand ca-i dedic propozitia. 🙂

 69. Un zâmbet la cafea 😆

  Un bărbat tânăr la spovedanie:
  – Părinte, am păcate multe: m-am îmbătat, am înjurat…
  – Dar ia spune fiule, cu femei ai preacurvit?
  – Auzi părinte, eu am venit sa mă spovedesc, nu să mă laud!

 70. Citatul zilei

  La umbra marilor copaci nu creste nimic.
  C Brâncuşi

 71. LEGILE vietii

  “Atunci cand ai nevoie sa descui o usa , cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele…. cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o “. (Legea Degeabasuni)

  “Singura data cand poarta sau usa se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru “.
  (Legea Futuipastelemasiidecheie)

  “Cand ai mainile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul”…
  (Legea Nasuvreauntura )

  ” Cand ti se pare ca totul merge foarte bine… e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important… ”
  (Legea imitragpalme)

  ” Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati… e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei “.
  (Legea incanapicatfisa)

  ” Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!”.
  ( Legea astanueviata)

  “Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorul “. (Legea ghicicineafost)

  ” Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor… dar mereu la aceeasi ora”.
  (Legea isibatjocdenoi)

  “Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata!
  (Legea numaiplescai)

  ” Orice corp omenesc scufundat intr-o cada facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul!”
  (Legea cinedracusunalaoraasta)

  “Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!”
  (Legea nicisamacacinlinistenupot)

  “Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!”
  (Legea chelulnuseagita)

  “Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult… nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect!”
  (Legea samibagpiciorul)

  “Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intârzii doar 5 minute… vor fi toti deja prezenti… si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)

  Nu lua asa de “in serios” viata, până la urma oricum nu scapi…

 72. ION ADRIAN …Eu as spune acum tinand cont de realitatile politice si nu numai din Romania:
  Pentru cei ce au vise de democratie ..libertate,egalitate ,fraternitate…prosperitate etc le recomand cure de tratament in Franta,Belgia,Anglia ,Germania ,Suedia,Danemarca etc
  Si..ma bucur ca multi ,toti romanii sunt in viata pentru a le dedica aceasta propozitie …
  Sa moara Biblio ,Puiu si altii de bucurie …

 73. @silverstar
  Bună dimineața
  Azi mi-am făcut o cafea puțin cam amară, motiv pentru care am intrat pe blog să o ,,îndulcesc” cu…zâmbete. Constat că am găst ,,doza” potrivită 🙂
  Ce să-ți spun, silver, când văd cât de arid este ,,peisajul” politic al opoziției presărat cu valori umane discutabile, chiar de-a dreptul grotești, mă invadează, sincer, o imensă stare de milă. Mă simt jenat fie și numai relatând,fără comentarii suplimentare, fapte, acțiuni și vorbe relevante ale acestora, care ilustrează cu evidența aritmenticii elementare, marasmul și degringolada care i-a cuprins laolaltă pe politicieni, lideri de sindicate, jurnaliști, bugetari din diferite segmente de activitate, imobilizați în propriile lor ițe parcă fabricate de un păianjen uriaș rămas prizonier în interiorul coconului.
  Parcă li s-au oprit mințile din funcționare, rămânând în activitate doar zonele cerebrale responsabile de funcțiile vitale..
  Deh și ei trebuie să mănânce și ei trebuie să (se)…….dar mai bine tac și îi las pe Robert Negoiță și Nicolae Băniciou să vorbească singuri…în stenograme 🙂
  Mă aștept cât de curând ca onor parlamentarii, chiulangii notorii dar plătiți cu bani grei de către contribuabil, să-și tragă mâine poimâine pumni și scaune în cap, după zile întregi de lovituri administrate de ei înșiși în zone sensibile care i-au transformat pe reprezentanții roș-galbeni în …soprane.. 🙂 Balamuc curat, silver.
  Legile reformei ? Transformate probabil în hârtie de unică folosință pentru a arăta că și parlamentarii ,,opoziției constructive” se gândesc la reduceri de cheltuieli 🙂 🙂
  Sincer să fiu, chiar dacă biblio s-ar răsuci…acolo unde este el, trebui să-ți spun că nu mai văd utilitatea parlamentului.
  Mi se pare suficientă administrația prezidențială cu o echipă îmbunătățită de consilieri pe post de guvern care să administreze țara în consultare cu societatea civilă, până le vine mintea la cap politichiștilor dâmbovițeni pe care i-a lovit se pare damblaua…. Sper că nu cu efecte ireversibile 🙂
  Bleahh…mă duc să îngurcitez o pastilă antivomitivă 🙂

 74. @silver 08.11
  După ce am citit ,,legile” am renunțat la medicamente D) D) D)

 75. ***zaharescu valeriu – Bună dimineaţa! 😆

  Legile reformei ? Să fim serioşi. Nu-s dorite nici chiar de cei care sunt la putere, de PDL-işti. Aşa cum vede Preşedintele Băsescu reforma şi cum ar vrea să fie îi dezavantajează pe politicienii care se vor veşnic, atât cât ţine veşnicia vieţii, pe fotoliul de parlamentar cu toate privilegiile pe care le presupune.

 76. SILVER ..Ai postat un cearsaf intreg de linkuri ..numai din titluri …Poti sa-mi spui daca fetele si femeile care se culca cu cei din PDL,UNPR,minoritati,UDMR ..sau de la Cotroceni ,sunt tot prostituate ?
  Cum arata prostituatele de lux,cu lux sau fara ..? Au vreun tatuaj pe frunte sau mai jos pe care scrie statutul lor social si firma (pestele) pentru care lucreaza ?
  Daca nu toate ar trebui condamnate pentru fals si inselaciune ….Ele nu spun de regula ca sunt ,dar sunt….prostituate ….sau invers…..duc in deruta barbatii spunand ca doar sunt stramtorate financiar si necajite de criza…unele pentru a-si masca iubirile fiziologice necesare …altele de criza ….
  Pe ce e acuzat Negoita ? Ca nu stiu ..nu am inteles din stenograme ….
  Eu cred ca in acest dosar sunt martori ai acuzarii …pe tema stenogramelor in care apar ca beneficiari Negoita si Banicioiu ….si pe motiv de PSD ..in” dosarele” jurnalistilor pro putere..Au gasit si “personalitatile” politice PSD potrivite……
  BIBLIO…..tu le stii pe toate si mie mi-e lene sa caut …
  In Codul Penal ..prostitutia se pedepseste cu inchisoarea sau cu amenzi contraventionale …?
  Beneficiarii serviciilor sexuale ale prostituatelor .prezumati doar pe baza marturiilor fetelor ,femeilor care se prezuma a fi prostituate,sau beneficiarii dovediti cu flagrant si alte probe…… sunt incriminati de Codul Penal?

 77. SILVER…Reforma reala si utila pentru Romania si romani o vad doar cei de la Bruxelles ..nu obligatoriu si cei de la Cotroceni …care ori nu vor ori nu stiu …Din afara vezi mai clar,mai limpede …Monica Macovei,Cristian Preda ,Raluca Turcan se pare..etc …de la PNL..Renate Weber….de la PSD nu-mi vin in minte …

 78. ***Moro – nu-mi pune mie întrebări despre lucruri la care nu mă pricep. Şi ce te deranjează pe tine ce am postat eu. Am făcut-o strict din plăcerea de a arăta cu degetul spre un PSD-ist libidinos cu dovezi, nu ale mele, ale justiţiei. Care-i problema ta?

  Tu, cu toată gaşca de lătrăi din care faci parte, de ani de zile arunci cu zoaie în PDL-işti şi-i acuzi de toate relele lumii, fără să ai dovezi.

 79. @silverstar
  Am citit linkul, dar ,,pasul” domnului Antonescu este doar unul de repliere tactică , care nu-mi spune mare lucru. De fapt, absolut nimic.
  Crin Antonescu, pentru a mă convige ca cel puțin să-l ascult, trebuie să facă următoarele ,,mutări” :
  -să participe la TOATE ședințele parlamentului României
  – să răspundă invitației adresate partidelor politice de către șeful statului și să IA ÎN SERIOS imperativele REFORMEI în România !
  – să recunosacă prin atitudine și declarații fără echivoc, că România are UN SINGUR președinte LEGITIM, cel în funcție.
  -să iasă de sub tutela lui Dinu Patriciu (pe care eu îl ,,văd” exclus din PNL)
  -să participe în mod serios la discuții cu foștii colegi di PDL, în vederea reunificării dreptei românești, prin refacerea alianței DA ș fuziunea celor două partide.
  -să cedeze locul de președinte al PNL, doamnei Mona Muscă.

 80. ***zaharescu valeriu – la postarea ta de mai sus nu pot spune decât că Antonescu, de bună voie, nu va ieşi, în vecii vecilor, de sub influenţa lui Dinu Patriciu. Cine e nebun să renunţe la 100 000 de euro, anual, dacă e să luăm de bun ce spunea ieri presa şi ce s-a discutat aseară la “Naşul”?

 81. SILVER …Nu am nimic cu PSD desi nu pot sa te conving …din cauza ca pentru a motiva “luarile tale de pozitii” critice,talibane,furibunde la adresa PSD iti trebuie,nu-i asa si opozanti aici ..pentru ca ceilalti anti PSD le stiu si pe ale lor si pe ale tale deja …luarile de pozitii ,in “interesul national” si “patriotice ?….
  Nu am nimic nici cu cei de la PDL in general ..ci doar in particular …nu am acuzat pe nimeni de nimic ..doar am intrebat retoric daca PDL ul e un partid de ingerasi sau calugari….anti sex ..antifemei ..sau de impotenti eventual…daca cei din PDL nu au sub nici o forma relatii extraconjugale ..poate fiind prevazuta si interzisa chestia asta si in statutul partidului …
  PSD istul “libidinos” nu e dovedit de procurori decat pe baza de stenograme din care prezuma acestia ca PSD istul are pofte si poate dori amor …nu au filmat inca de sub patul lui Negoita si nici de deasupra …procurorii dorind doar sa-l implice in dosarul cu reteaua organizata de prostitutie ca martor….fiind prezumat ca beneficiar al serviciilor fetelor respective si dovedit doar ca i-ar cunoaste pe cei doi inculpati din dosar…De la tinuta in costul de baie pana la show uri artistice in baruri sau in concursuri e cale scurta…de la costumul de baie la sex e cale lunga ..daca fetele s-ar afla in Austria sau Germania sau aiurea si Negoita la Bucuresti ….Poate doar pe net sau la telefon….
  E greu cu legea,cu ratiunea si cu inteligenta ….mai ales cand “interesele” personale sau de partid o cer ….
  Deci daca admiri o femeie ,daca intorci capul pe strada dupa ea ,daca poftesti la femei ..te poti numi libidinos …? Nu prea cred ca asa e definit in DEX cuvantul ….
  Nu m-am uitat in DEX dar eu vad libidinosul ca un tip sau o tipa unsuroasa la propriu si moral,mereu lingusitor si insinuant ,insistent pe langa o persoana cu armele de mai sus plus tupeu si nesimtire ….verbala si fizica ..pentru linguseala umeda insistenta si nesimtita eu i-as defini altfel pe cei care practica …ceva de genul limbidinos …

 82. ***Moro – nu-mi pasă ce fac politicienii, e treaba lor. Să-i ia naiba pe toţi, ce Dumnezeu? Toţi sunt oameni… De unde atâţia îngeri? Regret însă că nu ai înţeles ce am scris în cuvinte atât de simple şi de înţeles: Am făcut-o strict din plăcerea de a arăta cu degetul spre un PSD-ist libidinos cu dovezi, nu ale mele, ale justiţiei.

 83. Dupa o scurta perioada linistita,iata ca viata se anima,si tot fel de cancanuri ies in public,astfel ca noi ,MURITORII DE RIND’sa mai punem o caramida zdravana la constructia ,MONUMENTALA’a ceea ce inseamna si reprezinta ,OPOZITIA’presupusa opozitie din romania,care in fapt se dovedeste a fi orice-RETELE MAFIOTE,DE TRAFIC DE INFLUENTA,GRUPURI DE CRIMA ORGANIZATA,IAR ACUM DUPA ULTIMELE INFORMATII AFLAM CA DE FAPT OPOZITIA ESTE O ADUNATURA DE PESTI CARE OPEREAZA CU MINORE FACIND TRAFIC DE CARNE VIE SI PROSTITUTIE,PRIN intermediul t.s.d.
  Acest scandal sexual,arata cum nu se poate mai clar nivelul la care sunt acesti pesedei,cit de jos este praguil pretentiilor in ce priveste recrutarea viitoarelor cadre de partid.
  Daca in prezent in partid CONDUC FOSTII CRIMINALI COMUNISTI,VIITORUL PARTIDULUI ESTE ASIGURAT DE PESTI,PROXENENTI SI TIRFE SI PROSTITUATE.
  iata de ce acest partid,de fapt ORGANIZATIE CRIMINALA,TREBUIE SA IASA DIN SFERA PUTERI.
  NICOLAIE BANICIOIU A PRELUAT T.S.D DE LA VICTOR PONTA,CARE IN MOD SIGUR ASA A PREGATIT INTRAREA IN POLITICA A TINERELOR PESEDISTE-PRIN FAVORURI SEXUALE.
  OLGUTZA VASILESCU-ESTE PROTOTIPUL CLASIC,EA ESTE MODELUL TINERELOR PESEDISTE
  Dupa ce a verificat ARCURILE DE LA FOTOLIILE LUI VADIM TUDOR,si a constatat ca sunt de proasta calitate-REPEDE S-A RWEPATRIAT LA PSD,partid mare,bogat si lucruri de firma,tocmai bune de a fio folosite la miciile nebunii sexuala.

 84. Felicitari pentru demolarile de pe litoral!Eu sunt din constanta si sunt scarbit cand merg vara la plaja in mamaia.Cum este posibil ca pe malul marii sa fie construit hotel(la capatul telegondolei de la cazinou,200 m pe dreapta pe malul plajei,pe nisip),incredibil…si fel si fel de constructii din beton.Nu ar mai trebui sa fie niciun fel de constructii de beton pe plaja!!

 85. În ziua în care presa publica amănunte despre averea rămasă de la A Păunescu, spuneam că acum începe lupta între moştenitori şi nu m-am înşelat. Prima soţie a lui Păunescu a dat tonul şi a povestit despre cele două gemene. Acum a apărut o altă fiică nelegitimă care s-ar putea să fie una dintre gemene. E foarte discretă şi bine procedează.

  Sursa: adevarul.ro http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/EXCLUSIV_O_grefiera_de_la_Tribunalul_Bucuresti_sustine_ca_e_fiica_nelegitima_a_lui_Adrian_Paunescu_0_370163088.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=458714%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20101111

  PS: nu vreau să rog pe nimeni să mă creadă că sunt momente când “văd” în viitor. Nu ghicesc, ferească Sfântul, efectiv ştiu pentru că văd.

 86. INTRA IN SCENA SI MASONI-TOT LA FELINARUL ROSU-

  iata-i pe vitejii nostrii cum s-au dat la found,asta pt ca nu vreau sa spun ,CA S-AU DAT LA FUNDUL’………….ei nu faceti jocuri de cuvinte cu tenta sexuala,deci s-au dat la fundul apelor pesediste ,pina vin instructiunile prin posta electonica,mai ales ca iata,MASONUL GHIULBECHIAN,spune si zice ca si probeaza,ca:
  FETITELE ASTEA DIN ORGANIZATIA LUI ROBERT NEGOITZA,LOCATARE PERMANENTE IN HOTELUL PESEDISTULUI,i-au oferit si OCHELARISTULUI GINERE VICTOR PONTA DIN PREA PLINUL LOR,ADICA LAPTE SI MIERE,noului LUPTATOR CARE IL COPIAZA PE CHE GUEVARRA.
  sigur bietului ochelarist ii lipsesc JUNGLA,TRANSPIRATIA TRABUCUL[ALA PE CARE BILL CLINTON L-A FOLOSIT IN CAZUL MONICA-I LEVINSKY] si evident un FIDEL CASTRO prin preajma care sa-l narcotizeze la timp.
  se pare ca suntem in fata unui CUTREMUR,care va zguduii in mod pervers PARTIDUL OCTOGENARULUI ION ILIESCU.
  Va mai amintiti de SCANDALUL IN CARE A FOST IMPLICATA ANA BIRCHALL?
  Tot cu un profund caracter sexual,ei si aceste scandaluri,pt ca vor fi mai multe,VIN PE ACEIASI FILIERA-SI AU UN SINGUR SCOP-RAZBUNAREA PIERDERII SEFEI PARTIDULUI DE CATRE MIRCEA GEOANA.
  Autorii sunt MAREAN VANGHELIE,CEL CARE SE INTILNESTE IN PARC IN ORICE ANOTIMP CU MOS CRACIUN,CARE MOS CRACIUN,II ADUCE DIN ARHIVELE LUI DOI SI UN SFERT TOT FELUL DE INFORMATII SCANDALOASE,si care au darul de a lovii in linistea ,OAMENILOR LUI PONTA,SI TOATA ECHIPA SCOASA BRUTAL DE ION ILIESCU ,GAY-UL ADRIAN NASTASE ,din conducerea PSD.
  Sigur,dupa prima emotie,victimele vor cauta sa puna BATISTA PE TAMBAL,sa mai reduca din intensitatea SCANDALULUI-RAMINE DE VAZUT,dar faptul ca REALITATEA LUI VINTU,O DAT-O PRINTRE PRIMII PE GOARNA,NU-I A BUNA…………….

 87. EXCELENT ACEST MARINAR, ACEST LUP DE MARE, NU RENUNTA LA PROGRAMUL PE CARE SI L-A PROPUS CU NICIUN PRET.

  Si sper sa-l ajute Dumnezeu sa castige caci atunci castiga tara.

  Asadar Dl Basescu asemeni buldogului din Colt Alb, cu obstinatie cu toate obstacolele face ceea ce sentimentul de raspundere fata de tara, camasa cu care s-a imbracat, lipindui-se de corp de nici nu mai sti daca nu i-a deveit chiar piele.
  Discursul lui ultim la adunarea oamenilor de afaceri , sper sa-l poata posta cineva pe aici, a fost excelent desi viermii spun ca nu e problema lui ci a parlamentului si guvernului de parca atunci cand astea nu-si fac intentionat sau nu reusesc sa-si faca treaba , nu oare presedintele este ultimul care mai poate face ceva.
  Cata ura impotriva sa trebuie sa suporte acest om.

  A spus ceva ce nu se putea spune pana acum, caci nu erau inca acoperiri in cifre , efectele deciziilor economice transmitandu-se in timp si abia acum se simte cu claritate efectul maririi TVA la care a fortat CCR. A spus ca CCR, a inlocuit Guvernul si Parlamentul in probleme politice in probleme de oportunitate excedand in mod absolut atributiile constitutionale. A spus ca cea mai mare lovitura data reformei si redresarii economiei este cea data in iulie de CCR, cand a respins scaderea pensiilor cu 15% decizie pe care azi pensionarii o resimt prin consecintele proaste asupra nu numai a lor dar si a copiilor care poate ca nu-i mai pot ajuta.

  Eu care nu sunt tinut de aceasta restrictie am anticipat atunci aceste concluzii, am spus ca CCR a tradat interesul national(desigur nu sunr specialisti in economie dar isi permit sa intervina)pe altarul targului propriilor privilegii, adica pastram pensiile nesimtite a magistratilor, dar va facem cadou voua pensionarilor si voua popor indobitocit de comunism ,de ce a urmat dupa sub bageta lui Iliescu(azi sunt 15 ani de la moartea lui Corneliu Coposu) si azi de posturile media ticaloase si antinationale nescaderea pensiilor dar si noi ne pastram pensiile nesimtite.

  Am prognozat atunci ce consecinte vor fi, ceea ce arata cat de corect ma orientez si cat importante sunt postarile mele fata de cele ale pigmeilor care ma tot contrazic.

  Nu e frumos sa te lauzi, dar timpul preseaza, asa ca sunt obligat sa spun asta, pentru ca cei care inca nu sunt convinsi de adevarul si corectitudinea spuselor mele, dar fiind de buna credinta, pot verifica si trage concluziile de rigoare.

 88. @silver 12.57
  ,,PS: nu vreau să rog pe nimeni să mă creadă că sunt momente când “văd” în viitor. Nu ghicesc, ferească Sfântul, efectiv ştiu pentru că văd.”

  Așa este silver și pentru asta ai fost și am fost judecați, bălăcăriți și contestați la greu. Dar nu-i nimic, mergem mai departe. Până la capăt….dacă o exista vreunul.

 89. Incepe atacul la Basescu;

  Băsescu, atac la CCR: Este o instituţie penibilă, care afectează politica Guvernului .

  Oare nu este adevarat ce spune Presedintele? Oare mai ales ca este si adevarat nu are voie sa o spuna mai ales ca nu o spune primul , institutiile europene spunand deja ca nu mai stiu cine conduce economic Romania guvernul, parlamentul sau CCR.

  Oare azi nu intelegem ca cele spuse azi (cum am aratat mai spus nu putea sa-si permita sa faca ce am facut eu in iulie, adica sa anticipeze efectele majore proaste economic a cresterii TVA ) si anume:
  “Cea mai mare lovitură pe care a primit-o România a fost nevoia de a creşte TVA-ul. Şi veţi vedea cifrele de la statistică legate de trimestrul III, după ce trimestrul II fusese un trimestru în care se reluase creşterea faţă de trimestrul I. Dar, fiecare se simte uneori obligat să discute de oportunitate, când el are de aplicat strict legea sau Constituţia”,

 90. Dl Presedinte Basescu are dreptate sa retrimita spre reexaminare legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2010, lege care prevede la Articolul I, pct. 2, completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2010 după cum urmează: „Pentru personalul din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice finanţate integral de le bugetul de stat sau din bugetele de asigurări sociale, care beneficiază lunar de drepturi băneşti acordate din fondurile constituite în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, salariile de bază se calculează prin includerea în acestea a valorii medii a acestor drepturi băneşti acordate în cursul anului 2009 pentru fiecare funcţie publică pe categorii, clase şi grade profesionale, respectiv pentru fiecare funcţie contractuală, în funcţie de nivelul studiilor, pe grade sau trepte profesionale.

  Un motiv esential si la care nu m-am gandit cand am fost de acord cu acerasta modificare eu cerand sa se rezolve suplimentar echitabil si situatia ptr luna august-septembrie este ca Legea nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice impune ca începând cu anul 2010, toţi salariaţii din administraţia publică centrală să fie reîncadraţi pe aceeaşi grilă. Având în vedere acest aspect, considerăm că şi personalul vizat de prevederile Legii transmise spre promulgare trebuie să beneficieze de aceste prevederi şi, implicit, de aceleaşi drepturi de salarizare cu personalul din celelalte instituţii şi autorităţi din administraţia publică centrală.

  Ce inseamna asta intro traducere mai pe intelesul tuturor:
  Ca daca cei cu functii mai importante sau in fine cei cu stimulente foarte mari si mari si pe medie a categoriei cum probabil ca este situatia efectiva, vor obtine salarii mult mai mari decat omplogii lor din alte ministere si decat le va da dreptul grila din legea salarizarii unitare ceea ce ar fi total inechitabil.

  Are dreptate Presedintele da sau nu? Are.

  Au dreptate si salariatii cerand sa nu ramana pana la noua grila cu vechile salarii foarte mici . Au si ei dreptate.

  Care ar fi solutia:

  Simpla si intrun fel am mai dat-o: sa se acorde stimulente care legal nu sunt anulate, dar calculate strict ca o suma de compensare a salariului actual ptr ca venitul salariatilor sa fie adus de acum la o valoare comparabila cu cel pe trepte si gradatii corespunzatoare din alte ministere cum ar fi de la munca, economie , dezvoltare cat si cu cel care va fi atribuit prin viitoarea lege de salarizare unitara care cred ca are deja coeficientii deja stabiliti.
  Pentru salariatii cu realizari deosebite stimulentul poate fi mai mare decat ce rezulta pentru toata lumea pentru a fi astfel cel meritoriu si premiat.
  Aceiasi procedura si ptr lunile august septembrie si apoi pana la noua lege de mers astfel.
  Deci folosit cu intelepciune si buna credinta instrumentul legal inca al stimulentelor. Desigur e ceva dificil sa ceri asa ceva clasei politice. 🙂

 91. SUNTETI NISTE DISTRUSI , AFACERISTI, SI BOGATANI.ASTA INSEAMNA PARLAMENTUL ROMANIEI,HOTI…..
  -OARE EXISTA VREUN PARLAMENTAR FARA AFACERI PRIVATE ?
  -OARE EXISTA PARLAMENTAR CARE SA NU FURE ?
  -OARE EXISTA PARLAMENTAR CARE SA NU MINTA?
  -OARE FACE VREUN PARLAMENTAR CEVA PENTRU POPOR ?
  -OARE FACE VREUN PARLAMENTAR CEVA PENTRU TINERI?
  -OARE CAT MAI AVEM DE TRAIT ?
  -OARE DUMNEAVOASTRA DOMNA A-TI PUTEA SA TRAITI CU SALARIU DIMINUAT CU APROAPE 40%?CAND RATA LA LOCUINTA ESTE DE 50%DIN SALARIU ?
  -PUTETI SA TRAITI ?
  DACA DUMNEAVOASTRA PUTETI TRAI CU ACEI 10 %RAMASI IN BUZUNAR SA IMI SPUNETI SI MIE .
  -OARE O SA IMI RASPUNDETI ?

 92. Buna ziua.
  O stire de ultima ora, asupra unui fapt care daca se va concretiza intr-o decizie definitiva, se poate constitui intr-un precedent extrem, extrem de periculos pentru situatia actuala si viitoare a Romaniei. Nimeni, niciodata, incepand cu actuala guvernare si pana la mama PSD-ului sau PNL-ului nu va putea sa achite, in actuala conjunctura economica, sumele aferente diminuarilor. Parerea mea.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8026433-tribunalul-valcea-diminuarea-25-veniturilor-bugetarilor-incalca-drepturile-omului-vezi-text-cum-isi-motiveaza-judecatorii-decizia.htm

 93. @ion adrian
  Pigmeii te vor contrazice în continuare vehement, iar postările tale sunt pur și simplu în acord cu adevărul, logica și bunul simț.
  Aceste atribute le conferă importanță și prin urmare nu pot fi comparate cu cele ale pigmeilor, care nu există ca termen de comparație.
  Președintele și guvernatorul BNR și-au făcut cu demnitate datoria față de țară spunând adevărul în mai 2010 și previzionând consecințele potențiale ce decurg din opțiunea alternativă a majorării TVA care implică riscuri mai mari pentru economie și pentru nivelul de trai.
  Nici politicienii nici CC nu au înțeles că valoarea banului în capitalism este extrem de volatilă și depeinde de echilibre delicate de natură macroeconomică. Chiar îți imaginezi că pigmeii vor înțelege astfel de lucruri care le depășesc cu mult nivelul de instruire și de percepție ??

 94. @nicolae
  Este grav ceea ce am citit urmare a postării tale, încă o dovadă că președintele a sesizat corect fenomenul de interferență a altor insituții în activitatea de gestionare a resurselor naționale, care este prerogativa executivului și a forului legiuitor.
  Se vede din nou, că reforma constituțională este o prioritate de rang zero, așa cum am afirmat în repetate rânduri, atât eu cât și alți colegi procupați în mod real de interesul național.

 95. ION ADRIAN…”A spus ca cea mai mare lovitura data reformei si redresarii economiei este cea data in iulie de CCR, cand a respins scaderea pensiilor cu 15% decizie pe care azi pensionarii o resimt prin consecintele proaste asupra nu numai a lor dar si a copiilor care poate ca nu-i mai pot ajuta”…..
  Zau nu inteleg “intelepciunea ” din fraze….care mi-au sarit in ochi….Sa inteleg ca daca se scadeau pensiile cu 15% nu se mai reduceau salariile bugetarilor cu 25%…Stiu ca masurile au fost la pachet…parca….Nu mai crestea TVA ul ?Ma indoiesc ..pentru ca goana guvernantilor si a puterii dupa bani e mare….
  Deci daca pensionarii aveau pensiile cu 15% mai mici,copiii ii mai puteau ajuta sa completeze,dar acum cu pensiile intregi e imposibil sa fie ajutati de copii?Pai ma gandesc ca daca ar impozita toate pensiile copiii ar putea sa-i ajute din nou….nu?….
  Faptul ca CCR nu a fost de acord cu scaderea pensiilor a fost “cea mai mare lovitura data reformei”?..Deci reforma inseamna pensionari cu pensii mai mici decat minimul de subzistenta?…O “reforma” aplicata la pensii sau in sistemul de pensii ? Cum se pronunta corect?….
  O reforma de 15% reducere la pensii..de sus in jos..egal,otova..marlanesc si nesimtit…
  Ala cu 100 mil pensie ramanea cu 8500 iar ala cu 5 mil ramanea cu 425..sau altul cu mai putin….Nici nu s-a discutat macar in coalitia majoritara a puterii despre o varianta in care aia cu 100mil sa ramana cu 70 mil iar aia mici si amarati sa ramana macar cu 475…adica o reducere pentru pensiile mici de 5%….
  Curat reforma coane Ioane…reforma statului pe niste bani platiti in avans la stat pentru o pensie decenta…pe timp de 20-30-40 de ani….bani bagati la stat obligatoriu ..fara ca pensionarii sa aiba control asupra lor….Dai 30-40 de ani bani la stat si daca mori inainte de pensie sau la 6 luni,se cheama ca ai fost solidar si a facut o fapta buna….
  Oricum fraza e de tot rasul,pe orice explicatie s-ar da,pentru ca nimic nu-i impiedica apoi pe guvernanti sa ia si alte masuri de austeritate si solidaritate pentru a se face ca guverneaza …dupa parerea mea guvernul actual seamana cu un contabil sef la CAP….micsoreaza ratia de hrana la animale ,mai taie din ele,se bucura cand mai are mortalitate reala sau declarata doar pentru a spune ca CAP ul zootehnic functioneaza optim si ca totul e de dragul reformei si a unui eficient management…

 96. Deci….FRANK are o exprimare artistica si literara cand dejecteaza prin gurita sa dulce produse de canal din portiunea de langa sursa alimentarii ,cand isi varsa preaplinul virtual pe persoane publice aici pe blog …daca nu sunt de la PDL sau satelitii sai stilul se numeste licenta,pamflet etc…suportabil vazului si ca rezonanta auzului …atunci persoanele comentate mai acid sunt de la PDL,sateliti sau din zona Cotroceni critica acida,coroziva ,se numeste stil injurios si calomnios ..si postarile merita sterse sau avertizate
  FRANK…..Cutremurul ala pe care-l simti tu la PSD e probabil din cauza ca esti vecin de strada sau de scara cu vreun PSD ist mai “aprins” …si ce simti tu e de la patul PSD istului cu pricina ..
  spre cinstea lui si oftica ta ….invidia ca tu te poti cutremura doar de la vreun eventual Vant…daca mananci prea mult ….
  Astia de la PSD care ii muncesc si ii canonesc,ii bantuie pe jurnalisti si pe cei de la PDL sunt la mare distanta de presedintele Clinton si Monica …Exact distanta de la SUA la Romania..dintre politicienii si jurnalistii americani si cei romani….distanta dintre moralitatea americanilor ai a celor ca tine …care stau toata ziua cu morala in gura …..Morala fabulei cu cei de la PSD…

 97. Fără implicarea PNL şi PSD, fără reclamaţiile lor, CCR nu s-ar fi ridicat împotriva deciziei de a lua 15% din pensii. Problema e că angajaţii sunt dublu loviţi, o dată prin sfertuirea lefurilor şi-apoi prin mărirea preţurilor.

 98. @cmoro
  Cele mai mare pericol pentru minte și judecata limpede sunt, cmoro, amnezia, lenea și superficialitatea. Așa se explică probabil de ce simți nevoia să redundezi comentariile, tastând mult fără a spune de fapt nimic. Îți imaginezi probabil că torentul/beția de cuvinte presărat/presărată cu două-trei neologisme și ….multe puncte puncte, va camufla deficitul de informație respectiv carența de logică și că speculația substituie adevărul. Ești pe un drum greșit și înfundat, cmoro, iar nivelul postărilor tale scade pe zi ce trece devenind de-a dreptul indigeste.
  Îți spun toate aceste lucruri din simpatie și te avertizez totodată că asocierea ta cu alți 2-3 postaci parașutați din favelele educației și ale culturii te descalifică și te deprofesionalizează irevesibil.
  Dar să revenim la chestiune, ca la ora de matematică, cmoro, pentru că memorarea corectă și completă înseamnă parcurgerea a 50% din drumul spre adevăr :
  Guvernul a structurat și pus pe masa negierilor cu FMI, două pachete de măsuri de austeritate:
  1. Reducerea salariilor în sistemul bugetar cu 20%, creșterea cotei unice de la 16 la 20% și majorarea TVA la 24%
  2. Reducerea salariilor în sistemul bugetar cu 25% și diminuarea pensiilor cu 15%.
  După decizia discutabilă a CC, s-a promovat a treia variantă , un mix ,,soft” între reducerea salariilor cu 25% și creșterea TVA la 24%.
  A fost, cmoro, singura variantă care a deblocat tranșele de împrumut pentru că a garantat încadrarea în deficitul prognozat de 6,8% pentru anul 2010.
  Așa cum a precizat și ion adrian în postările sale, instituțiile RESPONSABILE ale statului, adică președinția, guvernul și BNR, au averizat că pericolul inflației va submina puterea de cumpărare a pensionarilor, chiar mai mult decât scăderea preconizată a pensiilor.
  După cum se vede, cmoro, au avut dreptate. Ca în majoritatea situațiilor în care s-au pronunțat, de altfel.

 99. Nicolae,
  Judecatorii fac ce vor, participa niste subevoluti mintal cum sunt multi la distrugerea tarii neintelegand ca cu meseria lot in Europa pot doar sa spele masini asa ca daca rad tara se rad si pe ei.
  Totusi cred ca PDL are avocati redutabili care ar trebui sa se intrebuinteze putin .Cred ca se poate cere si o consultare UE pe toate acesta teorie a contractelor si a aberantei cu drepturile castigate.
  Daca nu, sa se aleaga dracului praful .

 100. ZeV ,
  Si tu speri ca macar si o sigura javra iti va da dreptate? 🙂

 101. Moro, vrei sa te transporti in origine si sa nu mai ma plictisesti.
  Nu mai discut cu inapoiati mintali. Punct.

 102. @cmoro
  Vezi, cmoro, să nu spui că nu ți-am spus și nu am avut grijă de tine 🙂
  PS
  Am spicuit câteva rânduri din ce ai postat aseară împreună cu retardatul din Canada și zău, cmoro, mi-am pus mâinile în cap 🙂

 103. ***ion adrian @ zaharescu valeriu – ştim cu toţii ce vrea Preşedintele Băsescu, l-am înţeles şi de asta îl şi susţinem. Dar…
  – nu are oamenii, nu are guvernul cu care să lucreze; guvernanţii – muţi, surzi şi chiori, incapabili de a ţine legătura cu ţara…
  – instituţiile ţării prin oamenii, până acum, bine plătiţi şi care-şi văd interesele şi privilegiile ameninţate, în alianţă ci liderii de sindicat şi cu opoziţia lovesc când şi de unde nu te aştepţi;
  – avocaţi buni la PDL? Să fim serioşi… Fără Băsescu, PDL nu mai era acum nici amintire…
  – oamenii obişnuiţi au ajuns simple instrumente folosite precum mingile de ping pong pentru ca şmecherii să-şi rezolve problemele;
  – românii nu sunt informaţi, habar n-au ce li se întâmplă şi de ce; deschid tv-urile, cască gura la Antene şi RTV care spun că Băsescu fură, şi se apucă de urlat că vor ca statul să le dea… Cum le-a dat Ceauşescu, cum le-a dat Iliescu…

  Înţelege că nu mi-am pierdut optimismul dar, după cum merg sau mai degrabă nu merg treburile, nu se poate face nimic. Tind să cred că înşişi guvernanţii trag de timp cu bună ştiinţă şi nu vor să facă nimic.

 104. Silver,
  Desi as vrea sa pot, imi este greu sa te contrazic, asa ca nu te contrazic, dar sa stii ca Stoica, macar el (il cunosc) este un avocat redutabil. 🙂

 105. @silver
  Până la urmă dacă cele trei legi plus legea educației nu ,,ies” prin forceps în acest an, Boc trebuie să-și depună neîndoielnic mandatul.

 106. ZeV , si daca ies legile, prin februarie-martie avem nevoie probabil de un nou guvern cu un PM liber de orice constrangere politica si pe care sa-l doara-n cot de asa zisul lui viitor politic si de interesele celor din partide si parlament care sa faca ca politia deci cine este la interne si procuratura deci cine este la justitie sa activeze la nivelul maxim posibil la noi. Boc nu pate asta din motive obiective.
  Un Croitoru taiat in stanca ne-ar trebui, ca Isarescu nu cred ca paraseste functia de PM peste moneda.

 107. Interesant cum chibitii de fotbal au devenit “analisti politici”, mari admiratori ai Carmaciului. Ca si in fotbal, ori ne fura arbitrii, ori Mutu nu are cu cune juca, chiar daca noi suntem cei mai buni….PDL este partidul Carmaciului, are majoritatea in parlament, dar tara continua sa lunece spre dezastru si asta din cauza opozitiei spun chibitii portocalii. In general, se spune ca prostia nu doare……….

 108. @ion adrian
  De acord, dar cu trei condiții : dizolvarea parlamentului, sigilarea televiziunilor antinaționale și demiterea CC.
  Pot fi îndeplinite aceste condiții și nu oricum ci simultan ?
  Răspunsul evident este , bineînțeles, nu.
  Prin urmare, cred că pesimismul lui Silver privind viitorul acestei țări are o susținere solidă.
  Lucian Croitoru ar fi trebuit desemnat în decembrie 2009, acum, este târziu. Nu știu de ce președintele a preferat un guvern puternic politizat, eliminând prin intermediul lui Emil Boc, din executiv, pe singurul specialist în macroeconomie și anume Sebastian Vlădescu. Fără acea remaniere complet neinspirată, nu ar fi existat acum problema stimulentelor din Ministerul de Finanțe, care oricum era prevăzut să-și găsească rezolvarea prin legea salarizării unitare.

 109. Hahahahaha!!! “Televiziuni antinationale”….Zaharescule, eu credeam ca doar in Africa sunt admise asemenea expresii; tu chiar nu’ti dai seama cat esti de ridicol cand vorbesti de comunisti, bolsevici si alte organizatii anti-PDL ? Tu confunzi Romania cu PDL, asa cum tovarasii o confundau cu PCR..

 110. zaharescule…esti stalinist de inceput ,comunistii pe care i-am prins eu ,erau mult mai democrati si inteligenti ca tine ….17,20 este oglinda si descrierea ta ,nu fii suparat mai ai 2-3 amici ,tot asa de berbeci ca tine….

 111. ZeV,
  Sigur ca avem cele trei probleme dar ele sunt doar teoretice, asa ca nici nu-mi pierd vremea cu ele
  Am spus Un Croitoru si nu Croitoru.
  A dorit ca toate taierile sa fie facute pe raspundere politica, caci asa este corect.
  In plus Vladescu a vorbit prea mult cam ca CPreda desigur ca in alt registru adica fara sa-i pese sau sa inteleaga consecintele.
  Nu stiu daca actualul ministru e slab caci pana acum a facut ce a trebuit sa-l vad in continuare.
  Specialitii trebuie sa fie sub el si nici macar la vedere si oricum nu e filolog sau cadru medical.

 112. @silver
  Mazăre vorbește acolo despre el și este perfect normal ca un bărbat relativ tânăr, fără obligații și cu testosteron în dotare, să iubească femeile. Ar avea însă o problemă și încă mare de tot, dacă se dovedește că a cauționat într-un fel sau altul traficul cu prostituate sub paravanul unor agenții aparent onorabile și ar fi întreținut relații intime cu minore.

 113. ZeV,
  am spus de ieri este o retea de proxenetism si de corupere de minore si trimitere a acestora spre prostitutie sub acoperiri legale si cu sprijin politic aproape de varf evident.

 114. @ion adrian
  Sunt curios dacă domnul CPreda îmi răspunde a doua oară , referitor la candidatul pentru șefia PDL pe care domnia sa eventual l-ar susține. Înțeleg de la dânsul că aș fi primul care ar fi aflat de o eventuală candidatură a d-nului Baconschi, ceea ce înseamnă că în PDL încă nu s-a tranșat această problemă.

 115. ZAHARESCU …Iti place sau nu-ti place ce postez ..e chestie de gust …Dar sa sfidezi cea mai elementara logica si realitatea prin spicuiri din materialele TV show si propaganda PDL ,sa citezi date si cifre pe modelul guvernantilor e mai mult decat chestie de gust …e automatism,orgoliul ranit ,afundarea tot mai adanca in subiectivism si dependenta …ceea ce nu e de bonton pentru tine care dincolo de haina politica perversa ai o camasa intelectuala scrobita si imaculata ….Ca sa-ti intorc vechi complimente ….
  Despre continutul postarilor mele ce sa-ti spun ..Nici nu astept laude si nici nu ma omor sa fiu aplicat …Scriu doar ce mi se pare mie in neregula ..in opinia si logica mea,evident …
  Cine intelege ce scriu si are rabdare sa citeasca atent gaseste poate un sambure de adevar in ceea ce spun…Cine “citeste ” doar atacuri la PDL si Basescu e in neregula …
  Daca tu faci aici interesat probe de fidelitate si de sprijin pentru PDL si Basescu ,zau ca esti OK …Mai rau e de cei care latra aiurea la luna ..mintindu-se pe ei , cosmetizandu-si viata si vopsindu-si coada de paun inutil ….
  O seara buna …

 116. @cmoro
  Da, cmoro, acum îmi place ce postezi. Într-un stil mai coerent, mai aplicat și…cu mai puține fraze. Este OK.
  Nu m-au derenjat niciodată opiniile contrare, nici nu poate fi vorba de orgoliu rănit, la ce bun ? Eu am convingerile mele bazate pe atenție și procesare aprofundată și sunt foarte receptiv la idei pertinente deoarece nimeni nu a ajuns la perfecțiune.
  Problema apare când îți propui să citești cca un metru liniar de comentariu în căutarea acelor idei și descoperi până la final numai aiureli tendențioase ,informații distorsionate și răutăți. Te întrebi atunci, de ce naiba ți-ai pierdut timpul și nu ai jucat mai bine Solitaire ?
  Sau…se întâmplă să reacționezi , foarte legitim de altfel, precum ion adrian.. 🙂
  De asta am spus că ești oscilant, depinde în ce companie și în ce stare te afli.
  Eu, când nu am nimic de spus sau vorba ta…mi-e lene să-mi bat capul, prefer să citesc ce scriu alții și să mă confrunt la șah cu calculatorul pe nivelul 10….deși, pierd destul de des 🙂

 117. @ All
  Un economist sef la Reifeissen bank zice ca in 2011 statul are nevoie de 10 miliarde…..nu stiu dece ?
  Inseamna ca nu s-a facut nicio reducere de personal bugetar care sa afecteze pozitiv balanta financiara a guvernului…..cine-i de vina ? Base. guvernul, opozitia….?

 118. Un senator columbian a murit în timpul discursului. 😮 Pe când şi ai noştri? Unul după altul. Ţinem şi doliu naţional, numai să scăpăm de ei că altfel, nu sunt şanse… 😆

 119. Aha! 😮 E linişte. Cred că toată lumea serveşte masa de seară. 😆 Aşa că merg şi eu să bat frigiderul ca baba din povestea lui Creangă, altădată, găina… 🙄

 120. @silverstar
  Din păcate, noi nu avem o asemenea șansă. De ce ? Foarte simplu : distinșii noștrii aleși pot fi găsiți oriunde (inclusiv…la agențiile pentru top-modele), numai la serviciu, nu… 🙂
  PS
  Ai văzut pe marginea șoselei , în localități rurale, panouri la scara 1/1 reprezentând purtători de cașchete ? Eu am văzut în apropiere de Vaslui. Mi se pare mult mai ieftin și mai…liniștit să dotăm parlamentul cu astfel de panouri cu meclele (adică mutrele) stimaților reprezentanți ai populimii, iar legile introduse de guvern să treacă în mod tacit cu cvorum de 100%.
  Frumoasă perspectivă,nu ? 🙂 🙂

 121. ZeV,
  Eu l-am indicat pe rand in timp in ultimul an pe Cristi Diaconescu, pe Baconschi si acum m-am hoarat doar pe Isarescu il vad Presedinte, cu Basescu langa el PM.
  Ce spune CPreda un soi de looser(din pacate) in opinia mea nu prea prezinta interes ptr mine decat ca constat ca este insatiabil in a face rau partidului care l-a propulsat.

  PS. E normal sa pierzi vine daca nu a venit ziua cand computerul va bate fara drept de apel omul. Am spus-o acum ceva vreme in contradictie cu multi sahiosti dar mai ales cu unul care era totusi matematician , Botvinik.

 122. 11.11.2010 at 15:28
  @ ion adrian
  Buna seara. Imi raspundeati astazi la 15:28 cu referire la sentinta tribunalului Valcea :
  ” Judecatorii fac ce vor, participa niste subevoluti mintal cum sunt multi la distrugerea tarii neintelegand ca cu meseria lot in Europa pot doar sa spele masini asa ca daca rad tara se rad si pe ei.
  Totusi cred ca PDL are avocati redutabili care ar trebui sa se intrebuinteze putin .Cred ca se poate cere si o consultare UE pe toate acesta teorie a contractelor si a aberantei cu drepturile castigate.
  Daca nu, sa se aleaga dracului praful” .
  Raspunsul este valabil si pentru stirea din dupa-amiaza aceasta ?
  http://www.ziare.com/rompetrol/stiri-rompetrol/rompetrol-a-castigat-primul-proces-cu-statul-1054909
  Teama mi-e ca in ritmul asta, avand in vedere si ceea ce observ din ce in ce mai des in jurul meu, ne paste implinirea “blestemului” dumneavoastra.
  Si e pacat.
  Sa aveti o seara buna.

 123. @ Ion Adrian….
  Nu te supara …Basescu trebuie sa iasa la pensie….nu a facut nimic…nu are viziune economica…..cinta cum ii spune FMI….
  Trebuie sa vina cineva complet nou si neafiliat la partide dar sustinut cel putin de PNL….
  PDL prin greselile facute nu va mai conta ca partid, period.
  Personal il vad pe Johanis , candidat independent la presedentie si care va fi sustinut de Pnl, minoritati, UDMr, si populatia nedecisa din Romania si diaspora la ora alegerilor din turul 2.
  Isarescu cred ca nu e bun ca presedinte…provine din lumea financiara …ceea ce e un minus dpdv al unui presedinte.
  Problema majora este alta….reducerea cheltuielilor guvernamentale la anul cu aprox 75% din ce se presupune ca va trebui imprumutat si cresterea economica si a productivitatii muncii….
  Sa vedem ce va face Base si vasalii din PDL….

 124. 😆 😆 😆

  Vine Ion acasa, mort de beat. Intra in camera la copil si-l intreaba:
  – Mai copile, ia spune tu lu’ tata, in ce clasa esti tu?
  – In a treia, ma tata, tu nu stii?
  – No apai, tu stii sa scrii dupa dictare?
  – Stiu tata, cum sa nu!
  – No, ia un caiet si scrie: “Ardealul ii al nost’!”
  Ia copilul un caiet si scrie ce-i zice tatal.
  – No, mai scrie o data: “Ardealul ii al nost’!”
  Mai scrie copilul o data.
  Si tot asa pana umple tot caietul cu “Ardealul ii al nost’.”
  Ion, multumit, se intoarce la birt.
  Copilul plangand o suna pe maica-sa.
  – Mama, mama, eu asa de beat nu l-am vazut pe tata in viata mea….
  – Da’ ce-a patit dragul mamei? L-a adus politia acasa?
  – Nu, mama!
  – Dar ce e cu el?… E in coma alcoolica?
  – Nu, mama!
  – Dar despre ce e vorba?…
  – Se crede ungur! 😮

 125. Nicolae,
  Pai tu stii ce avocati are Patriciu? era sa ajunga si un nepot de al meu pe la el, nepot care este foarte bun, dar nu s- dus totusi ca a considerat ca se prostitueaza si oricum castiga cam la fel si in jobul pe care-l are.

 126. Budy,
  De ce sa ma supar cat timp iti exprimi o opinie care nu are pretentia de a fi o judecata de valoare atotputernica si absoluta si obligatorie pentru ceilalti, doar este dreptul tau.

 127. In nici-un caz Johanis tot ce vine de la Nus, Felix , Patriciu si valetii acestuia este un cadou otravit.
  Johanis a avut un moment anul trecut ocazia sa dovedeasca ca este un om cinstit si poate ca Basescu l-ar fi nominalizat nu a facut-o si noi l-am ras.

 128. @ Ion Adrian,
  By the way…daca vrei sa apuci boul de coarne…ca sa zic asa si sa reasezi politica in Romania….atunci trebuie sa te gindesti la proiectul monarhist…..poate cel mai viabil pe termen scurt si lung….
  De asemenea modificarea constitutiei…in sensul ca dc. se va mai ajunge la blocaje de genul asta sa se instaureze o dictatura absoluta pe o perioda de gratie de 1 mandat parlamentar….interzicerea partidelor si miscarilor sindicale pe aceasta perioada de gratie si guvern tehnocrat impus de monarh….
  Toti politicienii la momentul instaurarii dictaturii sa fie sanctionati cu interzicerea de a mai candida in urmatoarele 2 alegeri parlamentare….adica 8 ani dupa reinstaurarea democratiei parlamentare….
  Sunt singurele masuri de a scapa de aceasta clasa ticaloasa si de a reduce furtul prin contrace cu statul aranjate si compensate cu comisioane grase…..
  Vrei intr-adevar ceva ptr tara , asta e calea zic eu…
  Oricum ,
  Hai Rapid !

 129. @ Ion Adrian,
  Inca odata nu te supara, nu ai observat ca Johanis la momentul respectiv a zis ca accepta sa fie premier cu niste conditii pe care “ei” le-au acceptat…
  Basescu nu putea lucra cu Johanis…care e orice vrei tu dar nu vasal…e neamt….are in spate o atitudine puternica de respect fata de munca….aliante germane. etc…
  am prieteni tinerio care au plecat din america in perioada de criza de acum 2 ani si absolut toti au gasit de lucru in Sibiu la companii germane lucrind cu CATIA si sunt f multumiti….
  hai sa-ti mai zic una, erau toti Bucuresteni si au zis ca ce a facuit Johanis numai prin strainatate vezi..oras curat, investit cit s-a putut in cultura, scutiri de taxe ptr companii, ajutor financiar ptr relocare, etc…..si au si zis ca nu mai vor in Bucuresti…orasul miticilor, costicilor mafiei tiganesti mafiei politice….
  Sa nu uitam ca Base a fost acolo primar si a avut o sansa si nu a facut nimic decit a inaintat in cariera si a strins legaturile cu mafia KOKOSH….si altii,
  Videanu a avut o sansa si a rupt bordurile….
  spun astea literar…pote te superi ca sunt asa pornit dar asta e….nu le mai acord nicio sansa ptr ca sunt debili politic, economic si nu in ultima instanta financiar…..

 130. @ion adrian 20.35
  Cred că în actualul context constituțional Mugur Isărescu s-ar simți la Cotroceni ca peștele pe uscat. Fiind un finanțist și un economist de notorietate , nu va accepta niciodată o astfel de candidatură dacă nu are convingerea că dispune de pârghii pentru a acționa în sensul dorit de el, în actuala funcție fiind mai util țării decât în calitate de prezumtiv președine.
  Mie personal, mi se pare totuși atractivă varianta Baconschi. Dar trebuie trei îndeplinite condiții pentru a ajunge președinte:
  1. să vrea;
  2. partidul să-l desemneze;
  3.cetățenii să-i acorde votul;

 131. erata…viceversa…trebuie îndeplinite trei condiții.. 🙂

 132. Adrian Halpert directorul editorial al Adevarul Holding, proaspat demisionat printre altele spune:

  “Nu l-am simpatizat pe Traian Basescu niciodata. Am fost, intotdeauna, critic in editorialele mele fata de persoana presedintelui. Paradoxal, acum ii dau dreptate in multe chestiuni legate de presa. Dupa ce vezi, traiesti si auzi anumite lucruri, ti-e greu sa mai cosmetizezi adevarul. Dar despre asta, altadata ”

  Si aici seamana cu ce spunea si Turcescu:

  “Unii dintre voi se intreaba ce voi face? Nu stiu. Deocamdata, vreau sa ma odihnesc, sa-mi trag sufletul si sa mananc o suta de lamai in incercarea de a indeparta sila ce ma incearca. Merit o scurta pauza dupa 19 ani profesionali nebuni, nebuni, nebuni. Apoi, o voi lua de la capat. Pe forte proprii. Cu ce stiu si cu ceea ce am invatat. Asa cum am facut intotdeauna. Pentru ca tata n-a avut niciodata firme la care sa ma angajeze…”

  Succes dle Halpert .

 133. De fapt dl Halpert il confirma pe fostul Director general Corneteanu si spune ca este putin ce a scris acesta despre ce se intampla adica despre jegul de Dinu Patriciu (eu nu-i sunt subaltern si ma doare exact in cot de el asa ca pot sa folosesc cuvantul si oricum am o lista pusa bine cu cei care trebuie sa fie banuiti daca as avea un accident 🙂 ) :

  http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/83163/Corneteanu-Sunt-socat-sa-constat-pentru-ce-oameni-am-muncit-3-ani-si-jumatate.html

 134. Senzational! la B1 dupa Gorby cu Nashul, acum presedintle Siriei cu Ion Cristoiu
  PS Ar merita publicat interviul ,dar acum urmeaza comentarea lui de catre Cristoiu la Nashul.

 135. Mi se pare foarte corecta pozitia BM fata de trogloditii care suntem :))))))))))))))))

 136. Doamna Ministru,

  Miscarea Antonescului este una foarte originala,dupa mine.
  Cred ca ar trebui sa speculati momenul,ca partid.
  Sigur,CA incearca sa se profileze ca un pol de responsabilitate.
  Foarte inteligent,as zice,as fi facut la fel.(profita de invitatia la
  moratoriu a lui Basescu,ceea ce e o dovada de simt politic).

  Pe de alta parte,PDL are sansa de a-si juca cartea cea mai importanta:
  Apropierea de PNL.
  Daca veti lasa orgoliile la o parte,si veti face concesii,veti negocia
  si veti lansa mesaje pozitive,poate veti reusi ceva.

  Noi,in Romania suntem condusi de o clasa politica primitiva.
  Nu ma refer la varfurile partidelor care in mod cert dovedesc o anumita
  abilitate.

  Personal,as dori o coeziune intre PDL si PNL,desi momentan pare ceva imposibil.
  Dar pe de alta parte omenirea evolueaza.Nu putem ramane inmormantati in
  clisee.

  Orgoliile oamenilor nu duc decat la distrugere finala.
  Astept mult mai mult decat batalii cu umbra care deja sunt hilare chiar pentru
  cei mai prosti dintre romani.

  Eu vad ca Base nu va mai da sfaturi.Si bine face.
  A venit momentul sa iasa in fata cei mai europeni dintre voi.
  Lumea,si Romania,merg inainte.
  Nu exista oameni predestinati,cu siguranta,dar exista oameni devotati.
  Eu,ca PDL as merge la intalnirea cu Antonescu foarte bine pregatit si as lasa media sa vorbeasca.Dar as face pace,unilateral,si mi-as deschide din nou jocul politic.

  Poate voi nu vreti asta,e de fapt meseria voastra daca-l lasati pe C.Preda sa se faca de cacao.
  Multi sustinatori ai vostri,bloggeri,ziaristi,urla de ani ca aveti ca partid un deficit de
  comunicare,nu aveti niciodata o reactie.Asta e disolutie.
  Suntem in 2010.Sau dupa 2010 de ani de casnicie.Cine va va mai sustine in afara de
  fanatici sau memrbri de partid,daca nu prezentati o ofensiva politica
  acceptabila ?

  Nu v-ati reformat pentru ca nu ati inteles ca romanii se pot obisnui chiar cu masuri
  fiscale austere.Acum ati vazut,dar ati pierdut din nou startul.

  Doamna Ministru,

  La MDTR sunteti impecabila,n-am ce sa va reprosez.
  PDL,insa,e plin de nepoliticieni.

  Sper sa luptati pentru a reunifica dreapta,si spre un cu totul alt drum politic.

  Cu respect,

 137. Ion Iliescu: „Cartianu încearcă să spurce idealurile noastre“

  Ion Iliescu perorează pe marginea noii cărţi a lui Grigore Cartianu, „Crimele Revoluţiei“. Grigore Cartianu lansează joi, 18 noiembrie, la Târgul de Carte „Gaudeamus“, volumul „Crimele Revoluţiei“, continuarea bestsellerului „Sfârşitul Ceauşeştilor“.

  Cartianu recidivează: „Crimele Revoluţiei“

  La Târgul de Carte „Gaudeamus” de săptămâna viitoare, Iliescu nu va mai lansa nicio carte, dar va fi prezent la lansarea volumului „URSS a murit, trăiască Rusia!”, scris de academiciana Hélène Carrère d’Encausse, ajunsă la frumoasa vârstă de 81 de ani. „Am scris prefaţa acestei cărţi importante. Este o analiză a perioadei Elţîn-Putin, deci perioada de după prăbuşirea URSS”, a precizat Ion Iliescu.

  Să ne amintim verbul „a ponegri”

  Fostul preşedinte s-a năpustit apoi asupra lui Grigore Cartianu, care îi pregăteşte câteva surprize în volumul „Crimele Revoluţiei”: „N-am citit cartea asta a lui, «Sfârşitul Ceauşeştilor», dar am citit ce s-a scris în presă despre ea şi m-am cam lămurit ce e în capul autorului şi ce poate să debiteze. Ştiu că şi-a anunţat intenţiile de a mai scrie o carte. E regretabil că sunt printre noi oameni cu minţile rătăcite care ponegresc istoria noastră recentă. Asta face Cartianu: ponegreşte istoria noastră recentă!”.

  În cartea „Crimele Revoluţiei”, Ion Iliescu este „personajul principal”. „Mi-am dat seama că această carte despre Revoluţie este despre mine. Ce zice? «Sângeroasa diversiune a KGB-iştilor din FSN?!» Ticălosul! Om cu mintea rătăcită. Oameni mici, obsedaţi de ticăloşie. Cartianu e un tip nociv”, a exclamat Ion Iliescu. În 22 decembrie 1989, după-amiaza, Ion Iliescu a apărut în balconul Comitetului Central al PCR şi s-a adresat mulţimii din Piaţa Palatului cu apelativul „Dragi tovarăşi!”. „Mare brânză! Era o vorbire curentă. Erau acolo membri de partid care s-au ridicat împotriva lui Ceauşescu. Asta e o problemă? E o chestiune de cutumă a vorbirii de care nu te puteai debarasa dintr-odată”, a comentat, acum, la 21 de ani distanţă, Ion Iliescu.

  Mai mult, aici: http://www.adevarul.ro/actualitate/Ion_Iliescu-_-Cartianu_incearca_sa_spurce_idealurile_noastre_0_370163536.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=458714%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20101111

 138. Madalina o noapte faina …azi pe radiera ta a scris puiutzu ,tot ai sters …hihihih…nu-i nimic ,bine ca le-ai lasat pe alea care-l facea pe Orban baci si Ana B. cum le-a venit la gura portocalicilor…trebuie sa iau o pauza ,sa ai grija de blog …..

  Administrator:
  Noapte buna Puiu 🙂 .

 139. Un zâmbet la cafea 😆

  Anunţ de ultima oră:
  Celebra zicală a lui Băsescu: “Să trăiţi bine!” s-a schimbat datorită crizei în “Să trăiţi, bine?”

 140. Citatul zilei 🙄

  „Nu-i ajuţi pe oameni făcând în locul lor ceea ce pot şi ar trebui să facă ei înşişi ca să se ajute.”
  Abraham Lincoln

 141. PUIU…..Deci esti un autor interzis din cand in cand ?Nu-ti fa probleme…sunt multi care au fost “interzisi” dar au aparut dupa …e o chestie care tine de regim si de orientarea autorilor..
  Deci ai sa apari dupa …anticipat sau la termen…
  Sunt pe aici postari cu infierarea proletara a amorului sau cu omagii aduse muncii de partid ..Ex Orban,Ana B….mici glumite limbidinoase si onaniste ….Sunt glumite “savuroase” ,”spumoase” …cred ca spiritualii PDL cad pe spate de ras si dau din picioruse….Si sampania spirituala face spume…eu zic ca in cazul lor ei sunt ametiti bine de la bicarbonatul in otet al spiritului creator portocaliu ,ca si combinatia asta face spume ..chiar ragai reconfortant dupa consum…..Parca aud ragaieli zambarete si satule dupa lectura inteligentelor postari…pro PDL si Basescu….Primii exerseaza autorii cand isi lectureaza “creatiile” ….
  Sa ai o zi buna ,amice anti….

 142. “Moro, vrei sa te transporti in origine si sa nu mai ma plictisesti
  Nu mai discut cu inapoiati mintali. Punct.”(ION ADRIAN)
  ZAHARESCU …E OK …Dar eu postez aici tocmai ca sa-mi omor timpul in mod placut ..Nu-mi imaginez ca fac si desfac guverne,ca insemn ceva in ecuatia politica a Elenei Udrea,a PDL ului sau a altor partide…Sunt sigur doar ca fragmente critice ajung intr-o sinteza la E.B..de la mine si de la altii ,si asta mi-e suficient…
  In afara de postarea adresata tie am mai pacatuit(in opinia Moderatoarei) cu un raspuns la postarea de mai sus a lui Ion Adrian…Nu a fost suficient de rafinat asa incat a disparut…
  ca si cand tampit si sclerozat mintal ar tine de rafinament si nu de psihiatrie….
  Eu nu am trimis la origine pe nimeni…daca as fi facut-o adresandu-ma lui Ion Adrian as fi zis:
  “ION ADRIAN…La randul meu iti pot adresa un indemn la fel de politicos ca al tau:
  -Vrei sa te duci in uterul matern ..sa incerci o a doua nastere,poate ai iesi mai sanatos mintal si cu sanse mai mari de evolutie psihica ?”
  Pentru ca ma gandeam la binele lui …sa ii dau sansa sa prinda inca odata PDL ul la putere ..peste cativa ani buni….si sa evite starea sa mintala de acum…parafrazand …
  “minte juvenila intr-un corp batran”…
  Mai ziceam in postarea ca ar putea deveni si Prim Ministru in curand….si in imaginatia sa..dupa modul aplicat si “autoritar” in care posteaza,framantat de grijile natiunii si personale…Probabil ca am suparat pe cineva care visa la un alt Premier …desi nu desemnez eu premierul …decat virtual…
  Dar astea au trecut…e o zi insorita,frumoasa….asa incat ii indemn pe cei mai maturi de aici sa-si fixeze calciul in oase etalandu-si ciolanele batrane si mintea(oasele craniene) la razele soarelui …
  Tie iti doresc la fel(sa nu zici ca sunt partinitor ) si o zi buna…
  PS..Am scris despre Ion Adrian pentru a nu fi dezamagit de mine crezand ca nu i-am raspuns …am raspuns si mi-a disparut postarea..si nu l-am facut nici macar inapoiat mintal..doar juvenil si sclerozat…

 143. nell 22.59 și nu numai…

  Idea apropierii dintre PDL și PNL este una a responsabilității firești, pentru că se subsumează procesului natural și atât de necesar al agregării dreptei românești într-o entitate coerentă care să dea țării o viziune modernă a perspectivei europene compatibilă cu provocările secolului 21.
  Din punctul meu de vedere, care este al unui observator constant și consecvent cu propriile principii în numele cărora a/am votat entuziast programul alianței D.A. în decembrie 2004, fondul nu s-a schimbat ,iar eu nu uit istoria recentă. Spun un ,,nu” hotărât amneziei și debusolării.
  Nu uit de exemplu anul 2005, în care s-a pierdut șansa istorică a unificării celor două partide ale responsabilității naționale, urmare a ,,calului troian” care a golit partidul național liberal de seva interesului public și de esența doctrinară a liberalismului. Acest ,,virus” are nume și prenume : Dinu Patriciu.
  Omul acesta extrem de inteligent, dar pe fond un geniu malefic și lipsit de scrupule, este de fapt ,,piatra de moară” a liberalilor, a dreptei și a statului român în general, pe care susnumitul domn îl (și-l) dorește subordonat intereselor sale de afaceri !
  În numele acestor interese, Dinu Patriciu a schimbat ,,macazul” partidului spre…stânga, pentru că în zona ,,tenebrelor” pesediste care au permis devalizarea sistematică a economiei naționale, domnia sa considerat că își poate maximiza avantajele economice situate la granița difuză dinre legitim și ilegitim.
  În consecință, PNL a ajuns un partid balama, în trena/siajul Partidului Social Democrat, clamând emfatic că promovează orientarea liberală, dar adoptând în comportamentul politic și actul gvernamental, populismul , combinatorica politicianistă și iresponsabilitatea față de cetățean , atribute specifice mentalității hrebenciuce din PSD.
  Circumstanța agravantă constă în faptul că o întreagă pleiadă de lideri s-a lăsat cuprinsă de vraja providențialității liberale nedându-și seama că au fost de fapt transformați în marionete atent modulate de păpușarul din umbră. Cred că Brătienii s-ar răsuci în mormând dacă ar vedea pe ce ,,mâini” a încăput partidul istoric al României moderne !
  Iar arlechinul șef, cine o fi oare ? Chiar… distinsul domn Crin Antonescu….un ,,no name” isteric și frustrat pe fond genetic, care încearcă cu disperare să-și compenseze trecutul politic și profesional cețos și lipsit de semnificații cu o poziționare de forță, care în mod evident nu-l ,,prinde” și care nu concordă cu impactul real în societatea românească al partidului național liberal.
  Staff-ul PNL, deși nu ,,duduie” de capacități intelectuale (poate cu mici excepții) și de spirit de responsabilitate, a realizat totuși că atitudinea de gicăcontra perpetuă împotriva foștilor parteneri, favorizează de fapt …PSD, mult mai organizat în teritoriu și prin urmare, încearcă să profite de criză și de inerenta scădere de credibilitate a PDL (obligat fiind de viață să facă ce trebuie într-un moment de cumpănă) pentru a reface o alianță, pe care ei înșiși au sabotat-o, dar în care EI să dicteze. Adică nu EI, ci EL.
  Desigur că PDL trebuie să discute, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze și să-și calce în picioare demnitatea proprie !
  Dacă va finaliza cu bine procesul de restructurare și reformă (și în acestă direcție trebuie să-și focalizeze energiile de materie cenușie și competență economică ) va reveni inerent la 30-35 %.
  În primul rând, ar trebui ca PNL să se reconcilieze cu personalitățile remarcabile pe care le-a exlus (sau le-au determinat să plece singure) din partid pentru că așa au vrut ,,mușchii” patriciului !
  Hai să le enumerăm : d-na Mona Muscă (în primul rând), Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Raluca Turcan,….Elena Udrea și mai sunt !
  Iar în al doilea rând, Crin Antonescu trebuie să accepte invitația la consultări înaintată de șeful statului român, singurul președinte LEGITIM și RESPONSABIL în funcție în acest moment ! Traian Băsescu a adus PNL la guvernare, Traian Băsescu a catalizat programul alianței DA, pe care petroliberalii Antonescu, Orban, Stroe, Rușanu, Chiliman și tot neamul lor de toxine politice, l-a dinamitat și aruncat la lada de gunoi a istorie la comanda ,,eminenței cenușii” nenorocite cu miros de penal, călcând în picioare interesul național și al integrării depline a României în UE…
  …Și nu oriunde, ci în Partidul Popular European, acolo unde se manifestă politic ADEVĂRAȚII liberali, adică cei de DREAPTA !

 144. ***Moro – Bună dimineaţa! 😆
  Dar despre limbajul patriarhului de la PSD nu ai nimic de comentat? Nu se poate să nu fi citit tu articolul recomandat de mine aseară, la ora 23,27.

 145. Silver,
  Ce pretentie ai de la Iliescu, el nu-si apara numai scafarlia personala ci ceea ce spera el sa fie un nume mare in istorie. Va fi un nume in istorie dar exact cel indicat de Gorbaciov la vizita recenta si anume de “criminal”.
  Ptr cine nu intelege ce spun dau din nou explicatii. 🙂

 146. PS Chiar si numai daca la judecata vor veni la acuzare: Ceasca cu sotia si Trosca cu ai lui.

 147. Am zis eu….Si Ponta ….
  ZAHARESCU…..Si in cazul fuziunii PDL-PNL,si in cazul aliantei DA,si in cazul de acum al apropierii dintre PDL si PNL ….esti in eroare ..nu Dinu Patriciu e adevaratul motiv al “neamplinirilor politice” ale PDL si PNL …Sigur Dinu Patriciu nu e decidentul in PNL si nu e singurul care poate sustine financiar acest partid..sau are macar dorinta ….
  Adevaratul motiv,cassus beli ,e Traian Basescu cel jucator si autoritar …care face si desface in functie de dorintele sale…Cata vreme Traian Basescu va decide in PDL n-ai sa vezi PNL alaturi de PDL decat in conditii impuse de PNL si Crin Antonescu …S-au fript odata cand cu povestea Tariceanu Premier si Traian Basescu Presedinte ….
  Cand PDL ul va hotara singur ce are de facut si va face macar concesii in legatura cu reforma si modernizarea dorita de Macovei si C.Preda atunci sigur dreapta se va coagula …prin fuziune (dar sigur cu initialele PNL ului ..sau ceva de genul PNDL )sau alianta..
  SILVER ….Nu am nimic cu limbajul licentios …injuraturi etc …vreau doar ca moderatoare sa permita si raspunsul adecvat …intr-o deplina “egalitate de sanse”….Fiecare are nervi,frustrari ,nemultumiri …”revelatii” enervante pentru orice psihic mai labil ….
  Dreptul la libera exprimare …dar pentru toti ..in mod egal …macar pe algoritmul politic …PSD si PNL su mai mult decat PDL …restul nu se pune
  Sa ai o zi buna …

 148. Desi dupa ce am constatat ca textul postat undeva in jurul 23,30 a disparut,eram pe punctul de a ma infuria,dupa ce am lecturat cele scrise de C.MORO,scincetele lui iesite din cosul piptului sau costeliv,rahitic,de subnutrit in primul rind mental,m-am bine dispus,chiar imi vine,daca ma gindesc bine sa-i transmit niste ,PUPICURI’virtuale madalinei.
  nu stiu daca c.moro,a avut placerea sa citeasca ce-i explicam la aceea ,ora,probabil ca nu,pacat,pt ca daca ar fi citit ,ar fi avut sansa sa constate cum este percerput ,de alti,de ce cred eu despre CARICATURA,care este el,in postura de GICA CONTRA-aparatorul unor pedofili ,pe deasupra si PESEDISTI.
  si cit de jenant este sa fii AVOCATUL UNOR ASEMENEA indivizi,care au asemenea moravuri.
  si ar mai trebui sa inteleaga un lucru elementar,deciziile moderatorului,chiar daca din punctul meu de vedere sunt in anumite situatii,discutabile,daca nu ne convine tratamentul la care suntem supusi,adica unele texte sunt considerate mult prea dure pt a ramine in atentia cititorilor acestui blog,avem libertatea de a ne retrage.
  este un blogg personal,unde propietarul are totala libertate de a decide,ce ramine public si ce nu.
  pt ca,in raport cu blogurile fruntasilor pesedisti-UNDE CENZURA ESTE 100%,si critica este nepermisa,aici echilibrul este foarte bine pastrat.
  asa ca C.MORO,nu mai scincii,si nu te mai vaicarii,dovedeste ca esti barbat nu o caricatura tocmai buna de pus pe blogul ,CRONICI GERULIENE.
  Apropo,va recomand tuturor,inclusiv lui MADALINA-daca vreti sa rideti cu pofta de dimineata intrati pe blogul,CRONICI GERULIENE,VETI GASI ACOLO POZE SI UN MATERIAL HAIOS DE TOT…………

 149. @cmoro
  Bună dimineața
  ,,Dreptul la libera exprimare …dar pentru toti ..in mod egal …macar pe algoritmul politic …PSD si PNL su mai mult decat PDL …
  Să încerc să traduc, cmoro : Dacă eu organizez acasă o petrecere la care invit prieteni de suflet, ar trebui să accept ca invitați și..dușmanii prietenilor mei în proporție de 2/3, care apoi, după ce consumă câteva pahare în plus simțindu-se apoi în elementul lor, să înceapă a sparge farfurii și a dicta ,,tonul” la muzică.
  Îți recomand blogurile concurente ale PSD și PNL, unde cu siguranță te vei simți ca peștele în apă, acolo unde nu există întrebări, ci numai certitudini. Adică : Băsescu în sus și (mai ales)…Băsescu în jos.
  Îndoieli difuze avem și noi, ne punem și noi o groază de întrebări, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți tolerăm parșivenia insinuării perpetue pe post de răspunsuri , în numele dreptului la exprimare. Avem promotori de marcă în acest sens, îndeajuns de vizibili, cu numele de iRTV, Antena 3 și OTV. Și….Taraf, dacă vrei.. 🙂

 150. Bagatelizarea si fuga in derizoriu-TEHNICI BOLSEVICE-

  Dupa ce s-au consumat primele emotii pe care stenogramele din dosarul de TRAFIC DE CARNE VIE SI PROSTITUTIE,in care fruntasi pesedisti sunt actorii principali,s-au consumat,in secunda doi au fost scosi la inaintare ,VIDANJORII VIRTUALI’cei angajati de partide pt a proteja imaginea celor care ,CALCA PE BEC’asa incit imaginea lor publica sa nu aibe prea mult de suferit.
  Ieri am avut ocazia sa stau de vorba cu ,UN TATA AL CAREI FATA A CAZUT IN MREJELE UNOR VINZATORI DE ILUZII,SI FUNCTII POLITICE’pesedisti,fata care devenise in ultimii doi ani o obisnuita a ,SCOLILOR DE VARA/IARNA AL TINERILOR PESEDISTI.
  omul este darimat,si este darimat pt ca,viata acestei tinere s-a frint,la o virsta foarte frageda,ea fiind astazi la 18 ani mama a unei fetitze,dar lucru foarte grav,nu-l poate localiza pe TATA.
  Iata cum urmare a moravurilor PESEDISTE,ALE UNOR DERBEDEI,care nu au nici cea mai mica si vaga idee despre morala,o tinara ,de fapt un copil,a fost sacrificat si viata i-a fost distrusa de niste ticalosi,fara scrupule,condusi doar de instinctele lor ANIMALICE,precum niste MAIMUTE IN CALDURI.
  Iata de ce textul scris de mine la ORA 23,30 a fost atit de dur la adresa ,VIDANJORILOR VIRTUALI,IATA DE CE LE DOREAM SA TRAIASCA MACAR 24 DE ORE ,ASA CUM PROBABIL TRAIESC PARINTII UNOR FETITE,TRANSFORMATE IN JUCARII SEXUALE DE ACESTI DERBEDEI,CU APUCATURI DE OBSEDATI SEXUALI.
  asa cum judecam cu asprime ,BISERICA PT DERAPAJELE SEXUALE,tot asa trebuie sa JUDECAM DUR SI INTRANSIGENT ACESTE TENDINTE DE A ORGANIZA RETELE DE PROSTITUATE MINORE de catre P.S.D.
  Partidele sunt ,ORGANIZATII PRIVATE,asadar trebuie lovite dur,atunci cind ATACA MORAVURILE SOCIETATII SI VOR SA IMPUNA OBICEIURI DETESTABILE.
  Si acelasi tratament trebuie aplicat si vidanjorilor virtuli,avocatilor virtuali care urmaresc sa BAGATELIZEZE SI SA MINIMIZEZE ACTIUNILE UNOR DERBEDEI,CARE SUNT IN VIRFUL UNOR PARTIDE.

 151. Cenzura MOGULILOR-la aceasta ora ,piata media din romania este dominata brutal ,si controlata la fel de TREI INFRACTORI,mai bine cunoscuti sub porecla-MOGULII.
  Aceste trei personaje detestabile,pline de pacate,turnatori,politie politica,iar dupa 90 ,deveniti niste RAPACE PRADUITORI,datorita averilor adunate prin hotie,au la acesta ora sub bocancul lor boturile unor jurnalisti,dispusi sa faca oprice pt un ban in plus.
  Dar toate acestea se pot intimpla prin complicitatea unei institutii independente care ar trebui sa vegheze ca piata media sa nu derapeze ,deci sa functioneze precum un buldog,care sfirteca tot,atunci cind situatia o impune.
  RASVAN POPESCU-este cel,sub a carui bagheta,CRISTINA TREPCEA SI PESEDISTUL ZANC,isi fac de cap lasind nesanctionate gravele derapaje de la legile C.N.A.pe care televiziunile moguliene le incalca intr-o veselie.
  Acest C.N.A.prin felul in care opereaza si lucreaza sub conducerea lui RASVAN POPESCU,a devenit o anexa la sandramaua mogulilor,care pune sub semnul intrebarii ,DREPTUL LA LIBERA INFORMARE A CETATENILOR,SI DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE.
  Ce ma surprinde pe mine este ,atitudinea PD-L,care da dovada de prea multa toleranta fata de felul in care C.N.A.ocroteste cenzura foarte sofisticata pe care o folosesc mogulii.

 152. c.c.r.-OPRIREA PROCEDURII DE ASUMARE A LEGII EDUCATIEI EXCEDE atributiilor C.C.R.,solutiile apartinind institutiilor aflate in conflict.
  WALIUUUUUUUUUUUUUUUUU-ce turnura a luat marea victorie A PIGMEILOR DIN OPOZITIE.
  haaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiii

 153. @FRANK
  Exact, frank, am spus într-un comentariu anterior, că PROCEDURA PARLAMENTARĂ privind angajarea răspunderii a fost deja demarată prin notificarea solicitării guvernului și comunicarea către acesta a datei la care trebuie să se prezinte în fața camerelor reunite.
  Din acel nomen, conflictul constituțional între puteri fundamentale în stat NU MAI EXISTĂ…decât în mintea lui Mircea Geoană.
  Parlamentarii opoziției, nemulțumiți că legea educației nu se dezbate suficient și nu se iau în calcul amendamentele lor, au la îndemână o altă PROCEDURĂ PARLAMENTARĂ și anume, MOȚIUNEA DE CENZURĂ.
  Iar conform Constituției, frank, CC NU POATE INTERFERA O PROCEDURĂ PARLAMENTARĂ !
  ASTA nu au înțeles inițial cei cinci oligofreni constituționaliști care au votat…cu c….. !
  Și de ASTA, PE BUNĂ DREPTATE , șeful statului român este revoltat, cum este de altfel vexat orice om de bună credință din această nație vitregită de soartă care dorește cu ardoare succesul reformei în România ! Nu numai pentru el, ca persoană fizică care este !

 154. ***zaharescu valeriu scrie: Parlamentarii opoziției, nemulțumiți că legea educației nu se dezbate suficient… etc…

  Parlamentarii opoziţiei nu au nici un drept să se revolte. Legea Educaţiei a stat, la senat, mai bine de 6 luni. De ce n-au discutat-o, de ce n-au dezbătut-o? Ştiu că e mai uşor să freci menta dar nici să nu se revolte atunci când guvernul apelează la măsurile de rezervă.

 155. Silver,
  Cred ca doar subliniezi spre justa constatare actiunile ticaloase ale PSDNL si nu te miri ca ele exista 🙂

 156. ***ion adrian – şi cică presa are căluş la gură. Păi, dacă ar fi fost aşa, n-am fi ştiut noi ce javre ne-au condus şi încă mai vor…

 157. ***Buddywonca – uite deasupra DOVEZI în scandalul sex cu politicieni.

  În ceea ce o priveşte pe Doamna E udrea, tu ce dovezi ai dar, mai ales, ce interese? PSD-iştii s-au culcat cu minore. Ce acuze i se pot aduce unei femei? N-are voie să facă ce vrea cu ceea ce-i aparţine?

  Şi chiar aşa să fie cum cu spurcăciune şi gura plină de bale te exaltezi cu neruşinare, pe aici, ce ai tu cu viaţa unei femei? De ce te interesează?

  Eşti dezgustător, domnule, absolut dezgustător. Vino cu probe şi nu vorbi la comandă… Dacă… Dacă ve ajunge… Cu siguranţă pe tine te vor ajunge nişte blesteme. Scârnăvie!

 158. Citiţi ca să vă lămuriţi de ce ***Buddywonca ne ameninţă cu un material absolut şocant despre proprietara blogului. sexgateul dela PSD este un mic copil pe linga ce scrie acolo….. Omu’ vrea să-i desculpe pe corupătorii de minore de la PSD aruncând anatema pe nimeni altcineva dacât pe Udrea.

  Cred că acum aşteaptă să vadă ce primeşte… Adică dacă şantajul prinde…
  Mare jigodie eşti, Buddywonca! Să-ţi fie ruşine…

 159. @siverstar
  Silver, viermele transatlantic care dă lecții altora din singura emisferă (cerebrală) validă și anume cea… vestică, vorbitor al unui rudiment de limbă română sedimentat (printr-un miracol) în anii de grădiniță, își trage seva vitală exact din atenția excesivă pe care noi
  i-o acordăm din…milă.
  Lasă-l pe mormoloc în plata domnului, poate se înneacă și se sufocă singur în propriul său venin când va realiza că face umbră pământului de pomană, nebăgându-l nimeni în seamă.
  Bleahhh….dezgustătoare reptilă…sau batracian.